KUNNANHALLITUS No 9/2018

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUNNANHALLITUS No 9/2018"

Transkriptio

1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 9/2018 KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 91 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 92 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen. 93 Ilmoitusasiat. 94 Osallistuminen linjaliikenteen kustannuksiin reitillä Karijoki Kauhajoki / Hankintapäätös. 95 Lausunto Etelä-Pohjanmaan terveydenhuollon järjestämissuunnitelmasta Susiluolanäyttelyn aukiolo kesällä 2018 ja näyttelyvalvojien palkkaaminen 97 Kunnan avustus nuorten työllistämiseen kesän 2018 aikana. 98 Kokouksen päättäminen. PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄPITO PUHEENJOHTAJA SIHTEERI JULKIPANOTO- DISTUS Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty valitusosoitus, pidetään tarkastamisen jälkeen yleisesti nähtävänä julkisessa tietoverkossa Merk. Timo Hautaviita Kunnanhallituksen puheenjohtaja Jenni Rankaviita Hallintosihteeri Tämä kokouskutsu on julkaistu julkisessa tietoverkossa Todistaa: Ilmoitustaulun hoitaja Jenni Rankaviita, hallintosihteeri

2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAI- SUUDEN TOTEAMINEN. Kunnanhallituksen kokoonpano: varsinainen jäsen henkilökohtainen varajäsen Timo Hautaviita, pj. Erkki Viitikko Soile Luoma Mirja Peräsaari Salla-Maaria Yliviitala Helena Parkkamäki Sami Kaunisto, II vpj. Tanja Kaunisto Jaakko Järvenpää Mikko Savolainen Jukka Illi, I vpj Marjo Ylikärppä Birgit Ojantola Seppo Tienhaara Kunnanvaltuuston puheenjohtajat: - puheenjohtaja Arja Harjunpää, - I-varapuheenjohtaja Jukka Kohtala, - II-varapuheenjohtaja Pentti Haaranoja. Kunnanhallitus:

3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus päättää valita keskuudestaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa (vuorossa ovat Jaakko Järvenpää ja Jukka Illi). Kunnanhallitus:

4 ILMOITUSASIAT. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus päättää merkitä tiedoksi seuraavat päätökset/ilmoitukset/pöytäkirjat ja päättää tyytyä niihin: - Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymä, yhtymähallituksen pöytäkirja Ote Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymähallituksen pöytäkirjasta ja sosiaaliasiamiehen raportti Suupohjan jätelautakunnan pöytäkirja LLKY:n johtokunnan pöytäkirja Suupohjan koulutuskuntayhtymän yhtymähallituksen kokouspöytäkirja Ote Honkajoen kunnanvaltuuston pöytäkirjasta , Lauhanvuori Hämeenkangas Geopark / Kunnan rahoitus Ote Kankaanpään kunnanvaltuuston pöytäkirjasta , Lauhanvuori Hämeenkangas Geopark - Ote Kihniön kunnanhallituksen pöytäkirjasta ; Geopark hankkeen maksuosuuksien muutos Kunnanhallitus:

5 Kunnanhallitus No 4/2018 Kunnanhallitus No 9/ OSALLISTUMINEN LINJALIIKENTEEN KUSTANNUK- SIIN REITILLÄ KARIJOKI KAUHAJOKI / HANKINTA- PÄÄTÖS. Valmistelija: kunnanjohtaja Marko Keski-Sikkilä, puh , etunimi.sukunimi@karijoki.fi Kauhajoen kaupungin hallintojohtaja Markku Vanhanen on lähettänyt kuntaa sähköpostitse tiedustelun, osallistuuko kunta Karijoki-Kauhajoki linjan kustannuksiin jatkossa. Nykyinen sopimuskausi on päättymässä kuluvan vuoden keväällä ja uutta kilpailutusta suunnitellaan toteutettavaksi vuotisella mallilla. Kauhajoen kaupunki näkee linjan tärkeänä erityisesti koulukuljetustarpeiden vuoksi. Esityslistan liitteinä on Kauhajoen joukkoliikenneyhdyshenkilön Anne Ketolan toimittama raportti, jossa tietoa tietoa vuorojen käytöstä ajalla (liite no 15) sekä linjakuormitusta (liite no 16). Karijoen vuoden 2018 talousarvioon on varattu euroa asiointiliikenteen järjestämiseen. Kunnanjohtajan ehdotus: Karijoen kunta suhtautuu myönteisesti Karijoki-Kauhajoki linjaliikenneyhteyksien tukemiseen vuoden mallilla edellyttäen, että yhteys Karijoelta Kauhajoelle on mahdollisimman suora reitti. Hallitus päättää sitovasta osallistumisesta vasta sitten, kun kilpailutus on toteutettu ja Karijoelle tulevat lopulliset kustannukset ovat tiedossa. Kunnanhallitus: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

6 Kunnanhallitus No 4/2018 Kunnanhallitus No 9/ Valmistelija / lisätiedot: opetustoimenjohtaja Lari Marjamäki, puh , sähköposti; etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi Kunnanjohtaja Marko Keski-Sikkilä, puh , etunimi.sukunimi@karijoki.fi Kauhajoen kaupunki on pyytänyt tarjoukset kuljetuspalveluista vuosille Tarjouspyyntöön on sisältynyt myös Kauhajoki-Karijoki reitti. Hankinnasta on julkaistu ilmoitus Hilmassa. Hankintamenettelynä on käytetty avointa menettelyä. Hankinta-asiakirjat ovat olleet täydellisinä, rajoituksetta ja maksutta saatavilla osoitteessa Kauhajoen kaupungin hankinnan arvo on noin euroa ja se ylittää EU-kynnysarvon. Hankinta on jaettu osiin Kauhajoki-Karijoki väliä koskeva osa-alue on tarjouspyynnössä ollut numero 9. Hankintapäätös tehdään hankinnan osittain ehdottomien vaatimusten sekä halvimman hinnan perusteella. Hankinnasta on saanut esittää kirjallisia kysymyksiä osoitteeseen kirjaamo@kauhajoki.fi. Kysymykset on tullut esittää klo 12 mennessä. Kysymyksiin on julkaistu vastaukset osoitteessa - >Ajankohtaista -> Ostoliikennehankinta. Tarjous liitteineen on tullut olla perillä tarjouspyynnön liitteinä toimitetuille lomakkeille laadittuna viimeistään klo mennessä. Tarjouksen liitteinä on pyydetty toimittamaan täytettynä hintaliite, kalustolomake ja ESPD-lomake. Lisäksi on tullut toimittaa liitteinä tilaajavastuulain mukaisen selvitykset, todistus vastuuvakuutuksesta, lupa/luvat palveluiden tuottamiseen, laatulupa-

7 Kunnanhallitus No 4/2018 Kunnanhallitus No 9/ uksen/laadunvarmistusjärjestelmän ja selvitys tarjoajan varautumisesta poikkeusoloihin. Hankintaan voivat osallistua myös yhtymät, mikäli se ei aiheuta kilpailun vääristymistä. Myös alihankinta on mahdollinen. Alihankinnan arvo ei saa kuitenkaan ylittää puolta sopimuksen arvosta. Hankintakokonaisuus on jaettu osiin siten, että tarjoaja voi antaa tarjouksen joka koskee yhtä tai useampaa osaaluetta. Osa-alueita ovat kohteet Yksi osa-alue sisältää yhden tai useamman reitin. Tarjoaja ei voi antaa osatarjousta hankinnan osa-alueen sisällä, ts. jos osaalueeseen sisältyy useampi reitti, tarjoajan tarjouksen on koskettava kaikkia kyseiseen osa-alueeseen kuuluvia reittejä. Tarjoukset vertaillaan osa-alueittain siten, että halvimman hinnan antanut tarjoaja valitaan kyseisen osaalueen palveluntuottajaksi. Sopimuskausi on siten Palvelutuotanto aloitetaan Sopimuskauden aikana palvelutuottaja sitoutuu siihen, että se tekee yhteistyötä sekä Hankintayksikön että muiden palveluntuottajien kanssa sujuvan kuljetuskokonaisuuden järjestämiseksi. Hankinnan kohteen kuvauksessa (tarjouspyynnön liitteenä) on kuvattu hankinnan kohteena olevat palvelut sekä tarjoajille ja palveluntuotannolle asetettuja vaatimuksia. Hankintayksiköllä on oikeus hankintalain mukaisin perustein keskeyttää hankintamenettely sopimusta tekemättä. Tarjoajat, jotka eivät täytä hankintayksikön tarjoajan soveltuvuudelle asettamia vähimmäisvaatimuksia tai hankintalain :n vaatimuksia, suljetaan tarjouskilpailun ulkopuolelle. Hankintayksikön on hylättävä tarjouspyynnön vastaiset tarjoukset. Tarjoaja vastaa tarjouksensa sisällöstä ja siitä, että tarjous täyttää kaikki tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset.

8 Kunnanhallitus No 4/2018 Kunnanhallitus No 9/ Tarjouksen valintaperusteena on halvin hinta. Hinnat vertaillaan osa-aluekohtaisesti. Halvimman osa-alueen hinnan antanut tarjoaja valitaan kyseisen osa-alueen palveluntuottajaksi. Sopimus ei synny vielä hankintapäätöksestä ilmoittamalla, vaan vasta, kun valitusaika ja odotusaika on kulunut, ja kun hankintayksikkö ja hankintapäätöksellä valittu palveluntuottaja ovat molemmat allekirjoittaneet sopimuksen. Hankintalain mukainen odotusaika on 14 päivää siitä, kun tarjoaja on saanut päätöksen tiedoksi. Hankintapäätöksestä voi valittaa tekemällä hankintaoikaisun hankintapäätöksen tekijälle ja/tai tekemällä markkinaoikeusvalituksen. Valitusohjeet löytyvät hankintapäätöksestä. Tarjoukset avattiin Kauhajoen kaupungin sivistysosastolla klo 14 tarjousten jättöajan päättymisen jälkeen. Avaustilaisuudessa olivat hankintayksikön edustajat opetustoimenjohtaja Lari Marjamäki ja kuljetusvastaava/kaavasuunnittelija Anne Ketola. Avaustilaisuus ei ollut julkinen. Avaustilaisuudesta on laadittu pöytäkirja (liite 1), johon on kirjattu avaamiseen liittyvät asiat. Määräaikaan mennessä Kauhajoki-Karijoki väliseen osaalueeseen 9 tarjouksensa jätti kolme (3) tarjoajaa: 1. Jari Kaari Oy 2. Urpolan liikenne Ky 3. Veljekset Viitala Oy Kaikki tarjouksen jättäneet yritykset täyttävät hankinnan tarjoajien kelpoisuutta koskevat vaatimukset. Tarjoavien yritysten tarjousasiakirjat ovat sisältäneet kaikki vaaditut asiakirjat eikä täydennyspyyntöjä ole tarvinnut tässä vaiheessa esittää. Ennen sopimuksen tekemistä voittaneen yrityksen täyttyy kuitenkin esittää yrityksen vastuuhenkilöistä ns. puhdas rikosrekisteriote. Yritysten kelpoisuuden tarkistamisesta on laadittu asiakirja (liite 33).

9 Kunnanhallitus No 4/2018 Kunnanhallitus No 9/ Kaikki tarjoukset täyttivät tarjouspyynnössä esitetyt ehdottomat vaatimukset. Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistamisesta on laadittu asiakirja (liite 34). Osa-alueen 9 kohdalla tarjouspyynnön hintalomakkeessa on ilmoitettu: Vertailuhinta muodostuu siten, että hinta per päivä otetaan huomioon 75 %:in painoarvolla, ja Karijoki-osuuden hinta otetaan huomioon 25 %:in painoarvolla. Hankinnassa tehdään erillinen päätös siitä, ostaako Hankintayksikkö Karijoki-osuuden. Mikäli Hankintayksikkö päättää olla hankkimatta Karijoki-osuutta, tarjoajan ilmoittama päivähinta Karijoki-osuudelle vähennetään päivähinnasta. Osa-alueen 9 vertailuhinta lasketaan siis painottamalla 0,75 osuudella tarjouksessa ilmoitettua päivähintaa ja painottamalla 0,25 osuudella Puskanperä - Karijoki- Kauhajoki osuuden hintaan ja laskemalla näin saadut luvut yhteen. Osa-alueen 9 reitistä 9.5 osuuden Puskanperä Karijoki - Kauhajoki toteutuminen edellyttää Karijoen kunnan laillistunutta myönteistä hankintapäätöstä ennen sopimuksen allekirjoittamista. Kustannus Karijoen kunnalle on tarjoajan ilmoittama liikennöintivälin hinta vähennettynä mahdollisilla rahtituloilla (alv. 0 %) ja Karijoki - Kauhajoki välin lipputuloilla (alv. 0 %). Tarjousten hintavertailutaulukko liitteenä 35. Karijoen kunnan osuus välillä Puskanperä Karijoki Kauhajoki on 60 euroa/päivä vähennettynä mahdollisilla rahtituloilla ja Karijoki - Kauhajoki välin lipputuloilla. Vuosihinnaksi muodostuu näin arviolta enintään euroa.

10 Kunnanhallitus No 4/2018 Kunnanhallitus No 9/ Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus päättää hankkia Puskanperä Karijok Kauhajoki välin liikennöinnin Urpolan Liikenne Oy:ltä hintaan 60 euroa/päivä vähennettynä mahdollisilla rahtituloilla ja Karijoki Kauhajoki välin lipputuloilla. Kunnanhallitus:

11 LAUSUNTO ETELÄ-POHJANMAAN TERVEYDEN- HUOLLON JÄRJESTÄMISSUUNNITELMASTA Valmistelija / lisätiedot: terveyspalvelujohtaja Kirsti Kähärä, puh , etunimi.sukunimi@llky.fi, vt. peruspalvelujohtaja Anne Alavillamo, puh , etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi Terveydenhuoltolain 34 :n mukaan samaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymään kuuluvien kuntien on laadittava terveydenhuollon järjestämissuunnitelma, joka perustuu alueen väestön terveysseurantatietoihin ja palvelutarpeeseen. Suunnitelmasta on neuvoteltava sairaanhoitopiirin kuntayhtymän kanssa. Suunnitelmassa on sovittava kuntien yhteistyöstä, terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä koskevista tavoitteista ja vastuutahoista, terveydenhuollon palvelujen järjestämisestä, päivystys-, kuvantamis- ja lääkinnällisen kuntoutuksen palveluista sekä tarvittavasta yhteistyöstä perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, sosiaalihuollon, lääkehuollon ja muiden toimijoiden kanssa. Sairaanhoitopiirin hallitus on kokouksessaan osaltaan hyväksynyt terveydenhuollon järjestämissuunnitelman ja pyytänyt kuntia kannattamaan suunnitelman hyväksymistä sairaanhoitopiirissä siten, että kannattamista koskevat päätökset toimitetaan sairaanhoitopiiriin mennessä. Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä tavoittelee integroidun SOTE-palveluiden kokonaisuuden muodostamista Suupohjan alueella osana Etelä-Pohjanmaan palvelurakennetta. Tavoite on, että palvelut muodostavat yhteistyössä toiminnallisen kokonaisuuden, minkä tavoite on väestön terveys- ja hyvinvointierojen kaventaminen. Tavoite on yhdistää sosiaali- ja terveyspalvelut kaikilla tasoilla asiakaslähtöisiksi kokonaisuuksiksi, siten että palvelut ovat oikea-aikaisia, vaikuttavia ja tehokkaita. Samalla ta-

12 152 voitteena on turvata lähipalveluiden saatavuus lisäämällä sähköisen asioinnin palveluita. Palvelujen toivotaan suuntautuvan uuden SOTElainsäädännön mukaisesti siten, että erityishuomio kohdennetaan paljon palveluita käyttäviin kansalaisiin. Järjestämissuunnitelmassa kannustetaan erityisesti terveys- ja hoitosuunnitelman käyttöä osana asiakassuunnitelmaa. Tämä vahvistaa eniten palveluita tarvitsevien kansalaisten asiaa, mikä on hyvä asia. Lisäksi kansalaisten välisten terveyserojen kaventamisen näkökulman toivotaan olevan kaikissa kehittämisratkaisuissa mukana. Kiirevastaanottojen triage-määrittely on tärkeää Suupohjan alueelle. Riittävät aukioloajat sekä iltaisin että viikonloppuisin tarvitaan turvaamaan alueelliset terveystarpeet. Myös iltaisin ja viikonloppuisin tarvitaan äkillisessä tarpeessa alueellista, välitöntä kiirevastaanottoa. Tämä näkökohta sisältyy järjestämissuunnitelmaan, mutta määrittelyä mitä on yleislääketieteen päivystys versus kiirevastaanotto, täytyy tehdä huomioiden kansalaisten etäisyydet palveluihin. Terveyden edistäminen lähtee yksilön omasta elinympäristöstä ja terveyden edistämiseen lähipalveluissa on turvattava riittävät resurssit. HYTE-palveluiden huomioonottaminen maakuntauudistuksen valmistelussa on tärkeää. Etelä-Pohjanmaan terveydenhuollon järjestämissuunnitelma on esityslistan liitteenä 36. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus kannattaa terveydenhuollon järjestämissuunnitelman hyväksymistä esitetyssä muodossa. Karijoen kunnanhallitus korostaa alueellisten ja väestön terveystarpeisiin perustuvien tarpeiden huomioimista erityisesti myös, kun kiirevastaanottojen ilta- ja viikonloppuaukioloja

13 153 suunnitellaan. Lisäksi kunnanhallitus painottaa, että Suupohjan alueella tulee olla tarpeellinen osastotoiminta. Kunnanhallitus:

14 SUSILUOLANÄYTTELYN AUKIOLO KESÄLLÄ 2018 JA NÄYTTELYVALVOJIEN PALKKAAMINEN Valmistelija: kunnanjohtaja Marko Keski-Sikkilä, puh , Vuonna 2017 Susiluolan opastuskeskus oli avoinna ma-ti, to-pe Työntekijöiksi oli palkattuna kaksi nuorta, jotka työskentelivät vuoropäivin. Kävijämäärä oli vuonna 2017 vähäinen. Kesälle 2018 on talousarviossa varattu palkkaus yhdelle nuorelle näyttelyvalvojalle. Lisäksi tarkoitus on ollut antaa näyttelyn esittely yrittäjälle, jota ei kuitenkaan ole vielä löytynyt. Kristiinan kaupungin kanssa tehdyn sopimuksen mukaan näyttely on avoinna kesäkuukausina ja muina aikoina ainoastaan tilauksesta. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus päättää, että susiluolanäyttely on avoinna kesällä 2018 seuraavasti virka-aikana avaus kunnanvirastolta tai ennakkoon tilattuna oppaiden toimesta, juhannuksena suljettu paikalla näyttelyvalvojat to-pe la su muuna aikana ennakkoon tilattuna oppailta virka-aikana avaus kunnanvirastolta tai ennakkoon tilattuna oppaiden toimesta. Lisäksi kunnanhallitus päättää, että näyttelyvalvojiksi pal-

15 155 kataan ajalle kaksi nuorta, jotka työskentelevät vuoropäivin. Kunnanhallitus:

16 KUNNAN AVUSTUS NUORTEN TYÖLLISTÄMISEEN KESÄN 2018 AIKANA. Valmistelija: kunnanjohtaja Marko Keski-Sikkilä, puh , Nuorten työllistämisen ehdot vuonna 2017 olivat: - tukea myönnetään syntyneille henkilöille, joiden kotikunta on Karijoki, - työntekijän työaika on vähintään 4 tuntia/päivä ja työsuhde kestää vähintään 2 viikkoa välisenä aikana, - työnantajan kotipaikka ensisijaisesti on Karijoki, - nuoren kanssa tulee laatia kirjallinen työsopimus, - työnantajan tulee määrätä vastuuhenkilö, joka hoitaa työnohjauksen ja työn valvontaan liittyvät asiat, - työnantaja soveltaa palvelussuhteen ehdoissa voimassa olevia määräyksiä ja sääntöjä, infoa löytyy - työnantaja ei saa muuta tukea kesätyöpaikan järjestämiseen, - jos nuori työntekijä on työnantajan perheenjäsen, edellytetään, että työnantajalla on myös muita työntekijöitä palkattuna kalenterivuoden aikana, - tuki on 200 euroa/työllistetty nuori, - tukea saa samaa nuorta kohden vain yhden kerran em. aikana, - mikäli nuori on työllistettynä Karijoen kunnalla em. aikana, ei häneen ole mahdollista saada tätä nuorten kesätyötukea, - tuki on verollista, - työllistämisestä sovittava keskustoimiston kanssa, jonne tilitykset kuluneelta vuodelta tulee toimittaa viimeistään Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus päättää myöntää nuorten työllistämiseen

17 157 tukea vuonna 2018 seuraavin ehdoin: - tukea myönnetään syntyneille nuorille, joiden kotikunta oli Karijoki, - työntekijän työaika on vähintään 4 tuntia/päivä ja työsuhteen kesto vähintään 2 viikkoa välisenä aikana, - mikäli nuori on työllistettynä Karijoen kunnalla em. aikana, ei häneen ole mahdollista saada tätä nuorten kesätyötukea, - tukea myönnetään ensisijaisesti työnantajalle, jonka kotipaikka on Karijoki, - nuoren kanssa on laadittava kirjallinen työsopimus, - työnantajan tulee määrätä vastuuhenkilö, joka hoitaa työnohjauksen ja työn valvontaan liittyvät asiat, - työnantaja soveltaa palvelussuhteen ehdoissa voimassa olevia määräyksiä ja sääntöjä, tietoa alle 18 vuotiaan palkkaamisesta löytyy esimerkiksi - Työnantajan on suoritettava palkkaukseen liittyvät lakisääteiset velvoitteensa ennen tuen maksua, - työnantaja ei saa muuta tukea kesätyöpaikan järjestämiseen, - jos nuori työntekijä on työnantajan perheenjäsen, edellytetään, että työnantajalla on myös muita työntekijöitä palkattuna kalenterivuoden aikana, - tuki on 200 euroa/työllistetty nuori, - tukea saa samaa nuorta kohden vain yhden kerran em. aikana, - tuki on verollista, - työllistämisestä sovittava keskustoimiston kanssa, jonne tilitykset kuluneelta vuodelta tulee toimittaa viimeistään Työllistämiseen varataan talousarvion kohdasta työllisyystyöt.

18 158 Kunnanhallitus:

19 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN. Valitusosoitus: Valitusosoitus liitteenä.

KUNNANHALLITUS No 9/2018

KUNNANHALLITUS No 9/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 9/2018 KOKOUSAIKA 7.5.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 91 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 4/2018

KUNNANHALLITUS No 4/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 4/2018 KOKOUSAIKA 22.2.2018 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 35 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 18/2017

KUNNANHALLITUS No 18/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 18/2017 KOKOUSAIKA 13.11.2017 valtuuston kokouksen jälkeen KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 249 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 2/2018

KUNNANHALLITUS No 2/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 2/2018 KOKOUSAIKA 22.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 13 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 13/2017

KUNNANHALLITUS No 13/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 13/2017 KOKOUSAIKA 28.8.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 188 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 5/2018

KUNNANHALLITUS No 5/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 5/2018 KOKOUSAIKA 12.2.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 44 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 5/2018

KUNNANHALLITUS No 5/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 5/2018 KOKOUSAIKA 12.3.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 44 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 17/2013

KUNNANHALLITUS No 17/2013 138 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 17/2013 KOKOUSAIKA 30.08.2013 klo 20.00-. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 244 245 246 247 83 248 249 84,85

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 13/2017

KUNNANHALLITUS No 13/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 13/2017 KOKOUSAIKA 28.8.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 188 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 13/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 13/2013 61 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 13/2013 KOKOUSAIKA 26.06.2013 klo 18.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 192 193 194 61 195 62,63

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 2/2018

KUNNANHALLITUS No 2/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 2/2018 KOKOUSAIKA 22.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 13 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 03/2016

KUNNANHALLITUS No 03/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 03/2016 KOKOUSAIKA 11.02.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 25 26 27 28 29 30 11 31 12

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 08/2017

KUNNANHALLITUS No 08/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 08/2017 KOKOUSAIKA 09.05.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 106 107 108 109 31 110 32

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 06/2015 KOKOUSAIKA 17.04.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 100 101 102 103 26, 27 Kokouksen

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 3/2018

KUNNANHALLITUS No 3/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 3/2018 KOKOUSAIKA 1.2.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 25 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 09/2014 KOKOUSAIKA 17.06.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 92 93 94 95 96 97 46 98 99

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 11/2018 Kunnanhallitus

KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 11/2018 Kunnanhallitus KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 11/2018 ASIALUETTELO 11.6.2018 113 n 9.4.2018 kokouksen päätöksien laillisuuden tutkiminen ja päätös täytäntöönpanosta. 179 114 Sopimukset Lauhanvuori-Hämeenkangas Geopark

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 3/2018

KUNNANHALLITUS No 3/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 3/2018 KOKOUSAIKA 1.2.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 25 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 14/2014 KOKOUSAIKA 23.10.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 154 155 156 157 158 159 160

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 8/2018

KUNNANHALLITUS No 8/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 8/2018 KOKOUSAIKA 23.4.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 79 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2013 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 06/2013 KOKOUSAIKA 21.03.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 100 101 102 103 104 105 106

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 8/2018

KUNNANHALLITUS No 8/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 8/2018 KOKOUSAIKA 23.4.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 79 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10 Kokouksen

Lisätiedot

Kunnanvirasto. Ahti Malm Tanja Kaunisto Soile Luoma Marko Peräsaari Seppo Tienhaara. Poissa: Jami Mylläri Helena Parkkamäki.

Kunnanvirasto. Ahti Malm Tanja Kaunisto Soile Luoma Marko Peräsaari Seppo Tienhaara. Poissa: Jami Mylläri Helena Parkkamäki. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2019 Karijoen kunta, tekninen toimi Sivu 1 Kokousaika Tiistai 9.4.2019 klo 17.00 18.30 Kokouspaikka Lautakunnan kokoonpano Kunnanvirasto Saapuvilla olleet: Ahti Malm

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 10/2018 Kunnanhallitus

KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 10/2018 Kunnanhallitus KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 10/2018 Kunnanhallitus ASIALUETTELO 30.5.2018 101 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 163 102 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen. 164 103 Ilmoitusasiat.

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 16/2016

KUNNANHALLITUS No 16/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 16/2016 KOKOUSAIKA 24.11.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 174 175 176 177 178 179 180

Lisätiedot

VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE Hankinta on jaettu seuraaviin osa-alueisiin: 1. Hoidettavat viheralueet

VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE Hankinta on jaettu seuraaviin osa-alueisiin: 1. Hoidettavat viheralueet 1 LIEDON KUNTA Tekniset ja ympäristöpalvelut PL 24 21421 Lieto TARJOUSPYYNTÖ VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE 2014-2015 1. Hankinnan kohde 2. Hankinnan sisältö 2.1. Hoidettavat viheralueet

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 14/2017

KUNNANHALLITUS No 14/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 14/2017 KOKOUSAIKA 21.9.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 197 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 15/2018 Kunnanhallitus

KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 15/2018 Kunnanhallitus KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 15/2018 ASIALUETTELO 4.10.2018 145 Tupaantuliaislahja Käkelä. 248 146 Kaavoituskatsaus. 250 147 Toimen täyttölupa. 251 148 Nopea laajakaista hanke. 252 149 Kokouksen päättäminen.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 1/2018

KUNNANHALLITUS No 1/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 1/2018 KOKOUSAIKA 8.1.2018 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Tämä kokouskutsu on julkaistu julkisessa tietoverkossa

Tämä kokouskutsu on julkaistu julkisessa tietoverkossa Vapaa-aikalautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 23.10.2017 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Vapaa-aikalautakunnan kokouksen avaus

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 11/2016

KUNNANHALLITUS No 11/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 11/2016 KOKOUSAIKA 18.08.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 119 120 121 122 123 49 124

Lisätiedot

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Tämä osallistumispyyntö koskee Teuvan kunnan päiväkodin rakennusurakkaa. Ehdokas osallistuu hankintamenettelyyn täyttämällä osallistumispyynnön

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 14/2017

KUNNANHALLITUS No 14/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 14/2017 KOKOUSAIKA 21.9.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 197 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Nro 9/2012. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Nro 9/2012. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Nro 9/2012 Sivistyslautakunta 20.12.2012 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Torstai 20.12.2012 klo 16.15 16.20 Kihniön kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 19/2017

KUNNANHALLITUS No 19/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 19/2017 KOKOUSAIKA 27.11.2017 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 253 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 6/2018

KUNNANHALLITUS No 6/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 6/2018 KOKOUSAIKA 3.4.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 52 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin.

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. Etelä-Savon maakuntaliitto on 14 eteläsavolaisen

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 158 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 KOKOUSAIKA 19.12.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 63 64 65 1 66 2 67 68

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 07/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 07/2015 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 07/2015 KOKOUSAIKA 23.04.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 104 105 106 107 108 109

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 06/2014 KOKOUSAIKA 07.04.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 56 57 58 59 60 61 28 62 29

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 2/2015

KUNNANVALTUUSTO No 2/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 2/2015 KOKOUSAIKA 18.05.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 11 12 13 1 14 2 15 3 16 4

Lisätiedot

Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-3771 513

Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-3771 513 Sosiaali- ja terveyslautakunta 41 23.04.2013 Kunnanhallitus 121 06.05.2013 Sosiaali- ja terveyslautakunta 68 27.08.2013 Kunnanhallitus 217 16.09.2013 Sosiaali- ja terveyslautakunta 60 26.08.2014 Kunnanhallitus

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 11/2017

KUNNANHALLITUS No 11/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 11/2017 KOKOUSAIKA 26.06.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASI- AT Asia no Liite no 146 147 148 149 150 151

Lisätiedot

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Järvenpään kaupungin työkonepalvelut 2014-2015 2 Hankinnan yksilöinti Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne tarvitsemiensa yksikköhintaperusteisten työkonepalveluiden

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 2/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9

KUNNANVALTUUSTO No 2/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 2/2017 KOKOUSAIKA 04.04.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 10 11 1 12 2 13 14 15 3

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT

TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT Pyydämme tarjoustanne Peruspalvelukuntayhtymä Kallion tekstiilien huolto- ja vuokrauspalveluista tarjouspyynnön ja

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2018

KUNNANVALTUUSTO No 1/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2018 KOKOUSAIKA 9.4.2018 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Tervanokan ruoppaus, Järvenpään kaupunki 2 Hankinnan yksilöinti 3 Hankintamenettely Järvenpään kaupungin Kaupunkitekniikka pyytää kokonaishintatarjoustanne, Tervanokan ruoppaukseen

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2013 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 09/2013 KOKOUSAIKA 08.05.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 137 138 139 140 141 40 142

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 KOKOUSAIKA 19.12.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 63 64 65 1 66 2 67 68 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 15/2017

KUNNANHALLITUS No 15/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 15/2017 KOKOUSAIKA 9.10.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 207 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2017 KOKOUSAIKA 30.01.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 10/2018 Kunnanhallitus

KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 10/2018 Kunnanhallitus KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 10/2018 ASIALUETTELO 30.5.2018 101 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 163 102 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen. 164 103 Ilmoitusasiat. 165 104

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 6/2017

KUNNANVALTUUSTO No 6/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 6/2017 KOKOUSAIKA 18.12.2017 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 51 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 6/2014

KUNNANVALTUUSTO No 6/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 6/2014 KOKOUSAIKA 18.12.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 45 46 47 1 48 2 49 50 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 7/2018

KUNNANHALLITUS No 7/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 7/2018 KOKOUSAIKA 11.4.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 62 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2018

KUNNANVALTUUSTO No 1/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2018 KOKOUSAIKA 9.4.2018 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2013

KUNNANVALTUUSTO No 3/2013 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2013 KOKOUSAIKA 29.04.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 24 25 26 1 27 2 28 3 29

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 02/2012

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 02/2012 18 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 02/2012 KOKOUSAIKA 16.02.2012 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 12 13 14 15 16 17 18 19

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Tarkastuslautakunta 2017-2020 24.01.2019 _ AIKA 13:00-15:07 PAIKKA Kunnanhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa:

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa: Sosiaali- ja terveysltk. 132 03.11.2016 TULKKAUSPALVELUJEN HANKINTA SOTEL 03.11.2016 132 Valmistelu ja lisätiedot: maahanmuuttajatyöpäällikkö Sirkka Valta 040 531 2660, hankintapäällikkö Tuure Marku 040

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 2/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9

KUNNANVALTUUSTO No 2/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 2/2017 KOKOUSAIKA 04.04.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 10 11 1 12 2 13 14 15 3

Lisätiedot

Hyvinvointiaseman, Vallikodin ja Patteritie 10:n rakennusten myyjänä toimii Luumäen kunta.

Hyvinvointiaseman, Vallikodin ja Patteritie 10:n rakennusten myyjänä toimii Luumäen kunta. TARJOUSPYYNTÖ: SOTE-KIINTEISTÖJEN MYYNTI 1. Myyjät Hyvinvointiaseman, Vallikodin ja Patteritie 10:n rakennusten myyjänä toimii Luumäen kunta. Lisätietoja myyjästä on saatavilla osoitteessa http://www.luumaki.fi/.

Lisätiedot

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka HUOM. Tämä on osallistumispyynnön liitteenä toimitettu alustava tarjouspyyntö, joka voi muuttua hankintamenettelyn kuluessa. Tässä ilmoitetut

Lisätiedot

Tämä hankintapäätös on toimitettu sähköpostitse tarjoajille tarjouksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen

Tämä hankintapäätös on toimitettu sähköpostitse tarjoajille tarjouksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen HANKINTAPÄÄTÖS KLKH1252016 HOITAJAKUTSUJÄRJESTELMÄT HOIVA-ALALLE 24.1.2017 Tämä hankintapäätös on toimitettu sähköpostitse tarjoajille tarjouksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen 24.1.2017. Hankinnan

Lisätiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ LAUREA-AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. HANKINNAN TAVOITE JA KOHDE 1.1. Tarjouspyynnön rakenne Hankintayksikkö Laurea-ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 29.9.2017 Viite: Välskärinpolun HVP/2017 Välskärinpolun hulevesipumppaamo, laitehankinta Järvenpään Vesi pyytää kokonaishintaista tarjoustanne, Välskärinpolun hulevesipumppaamosta tämän

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 9.11.2018 kello

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: MÄNTYHARJUN PÄIVÄKODIN UUDISRAKENNUKSEN SÄHKÖURAKKA

TARJOUSPYYNTÖ: MÄNTYHARJUN PÄIVÄKODIN UUDISRAKENNUKSEN SÄHKÖURAKKA TARJOUSPYYNTÖ: MÄNTYHARJUN PÄIVÄKODIN UUDISRAKENNUKSEN SÄHKÖURAKKA Pyydämme tarjoustanne Mäntyharjun päiväkodin uudisrakennuksen sähköurakasta tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti.

Lisätiedot

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ Hankinta: Muistiliiton paino- ja jakelupalvelut, tilausjärjestelmä ja logistiikka Muistiliitto ry (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 23.8.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio)

TARJOUSPYYNTÖ. Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio) Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio) 15.3.2014 TARJOUSPYYNTÖ 1. Hankintayksikkö ja hankinnan kohde Keravan kaupunki Keravan Kaupunkitekniikka -liikelaitos PL 123 (Kauppakaari 11) 04201

Lisätiedot

Lempäälän kunnan ostopalvelulomitusten

Lempäälän kunnan ostopalvelulomitusten Lempäälän kunnan ostopalvelulomitusten kilpailutus 2016 Käsiteltävät asiat Kilpailutuksen taustaa Huomioita tarjouksen laadintaan Tarjousten käsittely ja vertailu Kysymyksiä ja vastauksia Muita huomioita

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 38 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KOKOUSAIKA 30.06.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 19 20 21 1,2 22 3 23 4

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) Hankinnan kohteena ovat seuraavat asiantuntijapalvelut (kaksi osa-aluetta):

Tarjouspyyntö 1 (5) Hankinnan kohteena ovat seuraavat asiantuntijapalvelut (kaksi osa-aluetta): Tarjouspyyntö 1 (5) YDINLAITOSTEN SÄHKÖJÄRJESTELMIEN JA -LAITTEIDEN SEKÄ OHJELMISTOPOHJAISTEN AUTOMAATIOJÄRJESTELMIEN JA -LAITTEIDEN ARVIOINTIA KOSKEVAT ASIANTUNTIJAPALVELUT Säteilyturvakeskus (jäljempänä

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 11/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 11/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 11/2015 KOKOUSAIKA 16.06.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 151 152 153 154 45 155 156

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 (5) 126 Ikkunan tiivistys- ja korjaustyöt, puitejärjestely 1.4.2016-31.3.2018 HEL 2015-013851 T 02 08 03 00 Päätös päätti oikeuttaa kiinteistöviraston tilakeskuksen

Lisätiedot

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kalsium- ja natriumkloridin hankinta Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kalsiumkloridista (CaCl) ja natriumkloridista (NaCl). Kalsiumkloridia

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 12/2016

KUNNANHALLITUS No 12/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 12/2016 KOKOUSAIKA 08.09.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 128 129 130 131 52 132 53

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA Kh 17.04.2018 Tarjouspyyntö 1. Hankinnan kohde Työterveyshuoltolain (1383/2001, Tthl 4 ) mukaan työnantajan on kustannuksellaan järjestettävä työterveyshuolto työstä

Lisätiedot

Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset

Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 (5) 43 Purkutyöt, puitejärjestely 1.4.2016-31.3.2018 HEL 2015-013857 T 02 08 03 00 Päätös päätti hylätä FC Renska Oy:n, Nordhaus Partners Oy:n, Renity Oy ja Pretige

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2015 1 (6) 328 Painehaavoja ehkäisevien ja hoitavien patjojen vuokrauspalvelu ja hankinta HEL 2015-006533 T 02 08 01 00 Päätös päätti käydyn tarjouskilpailun ja esityslistalla

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä:

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä: HELSINGIN YHTEISLYSEON KALUSTEIDEN HANKINTA Maanviljelyslyseon osakeyhtiö/helsingin yhteislyseo (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavaan 10.3.2017 lähetetyn hankintailmoituksen

Lisätiedot

Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän alueen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämissuunnitelma

Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän alueen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämissuunnitelma Kunnanhallitus 228 16.09.2013 Kunnanvaltuusto 47 24.09.2013 Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän alueen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämissuunnitelma 2014-2017 143/00.01.02/2013

Lisätiedot

Laukaan kunta. Tarjouspyyntö. Saran asuntojen yöhoidon hankinta

Laukaan kunta. Tarjouspyyntö. Saran asuntojen yöhoidon hankinta Laukaan kunta Tarjouspyyntö Saran asuntojen yöhoidon hankinta Laukaan kunta PL 6 41341 Laukaa TARJOUSPYYNTÖ 18.6.2015 Saran asuntojen yöhoidon hankinta Sydämellinen Laukaa on maaseutumainen kasvukunta

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 33 Aika: 2.3.2017 klo 19 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot