Handmade by Marika Soinio 925 hopea

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Handmade by Marika Soinio 925 hopea"

Transkriptio

1 Handmade by Marika Soinio 925 hopea

2 Vuorikiteellä on useita parantavia vaikutuksia esimerkiksi mielen puhdistaminen ja kirkastaminen - vuorikide on kiviterapiassa mestariparantaja. Vuorikide on horoskooppimerkki Leijonan onnenkivi. Myös Jousimiehen aurinkomerkki liitetään tähän kiveen. Vuorikide on myös oiva huoneen energeettinen puhdistaja pöydällä tai hyllyllä säilytettynä. Vuorikide hoitaa kaikkia chakroja.

3 Putous korvikset, kuukivi ja akaatti helmillä, 42. Vaalea Kuukivi vahvistaa intuitiota ja naisellisuuden energiaa. Kuukivi hoitaa sakraalichakraa ja se kuvastaa elämäniloa, seksuaalisuutta, aistillisuutta, luovuutta ja mielitekoja. Elämä on merkityksellistä ja se tuntuu värikkäältä. Kuukivi liitetään ruoansulatus- ja lisääntymisjärjestelmään sekä nesteiden virtaukseen kehossa. Kuukivi on horoskooppimerkin Kalat onnenkivi. Akaatti antaa voimaa ja se on voimakkaasti suojaava kivi: se suojaa negatiivisilta energioilta. Akaatti tuo helpotusta kipuihin, se vahvistaa kehoa, lisää energiaa ja tukee paranemista. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta. Punertavan ruskea akaatti on yksi horoskooppimerkki Oinaan onnenkivistä. Punaista akaattia pidetään yleisparantajana, joka erityisesti auttaa verenkierron ja lymfajärjestelmän kautta. Punainen akaatti hoitaa sakraalichakraa ja vaikuttaa tasapainoon nautintojen ja velvollisuuksien välillä. Punaisten akaattien uskotaan lisäävän rohkeutta ja elämänvoimaa.

4 Juuret korvikset hematiitti helmillä, 34. Hematiitti antaa keholle voimaa väsymyksen hetkellä, se tuo helpotusta unettomuuteen. Hematiitti hoitaa juurichakraa, se maadoittaa, antaa suojaa, se tuo mieleen vakautta ja päättäväisyyttä. Se vahvistaa itsetuntoa ja auttaa hyväksymään toisten valinnat, uudet tilanteet ja muutokset. Hyväksymme myös toiset ihmiset sellaisena kuin he ovat. Hematiitti on horoskooppimerkkien Kauriin ja Kalojen onnenkivi.

5 Putous korvikset tiikerinsilmä helmillä, 42. Tiikerinsilmä välittää voimakkaasti energiaa ja vahvistaa itsetuntoa. Se vapauttaa tunteita, auttaa hyväksymään kaikki tunteensa ja elämänkokemuksensa. Tiikerinsilmä on horoskooppimerkki kaksosen onnenkivi. Tiikerinsilmä hoitaa solar plexus chakraa jolloin se näkyy lisääntyneenä energiana, tahdonvoimana, henkisenä vahvuutena ja keskitymme oman matkan tekoon. Vaikka olemmekin kulkemassa jotakin kohti, niin tärkeää ei ole perille pääsy, vaan matka jota teemme.

6 Nuppu korvikset, karneoli helmillä, 23 Karneoli tuo uutta voimaa ja innostusta. Karneoli on horoskooppimerkin Härän onnenkivi. Karneoli hoitaa sakraalichakraa ja oranssiväri vahvistaa luottamusta itseen ja se kuvastaa elämäniloa, seksuaalisuutta, aistillisuutta, luovuutta ja mielitekoja. Elämä on merkityksellistä ja se tuntuu värikkäältä.

7 Nuppu korvikset turkoosi helmillä, 23 Turkoosi on Amerikan intiaanien käyttämä pyhä kivi. Se suojelee ja hoitaa lempeydellä ja viisaudella. Turkoosi on horoskooppimerkki vesimiehen onnenkivi. Turkoosi hoitaa kurkkuchakraaja sen tasapaino näkyy sisäisen ja ulkoisen ilmaisun vapautena. Se ilmentää kaikkea sitä, mitä ihminen miettii tai sanoo ääneen. Siinä heijastuu myös henkilön asenteet ja päätökset, kommunikointi, luova itseilmaisu, totuus, tieto, viisaus, rehellisyys ja

8 Sade, korvikset turkoosi helmillä, 25. Turkoosi on Amerikan intiaanien käyttämä pyhä kivi. Se suojelee ja hoitaa lempeydellä ja viisaudella. Turkoosi on horoskooppimerkki vesimiehen onnenkivi. Turkoosi hoitaa kurkkuchakraaja sen tasapaino näkyy sisäisen ja ulkoisen ilmaisun vapautena. Se ilmentää kaikkea sitä, mitä ihminen miettii tai sanoo ääneen. Siinä heijastuu myös henkilön asenteet ja päätökset, kommunikointi, luova itseilmaisu, totuus, tieto, viisaus, rehellisyys ja oma tila.

9 Pisara, korvikset tiikerinsilmä- ja vuorikristallisydän helmillä, 42 Tiikerinsilmä välittää voimakkaasti energiaa ja vahvistaa itsetuntoa. Tiikerinsilmä on horoskooppimerkki kaksosen onnenkivi. Tiikerinsilmä hoitaa solar plexus chakraa jolloin se näkyy lisääntyneenä energiana, tahdonvoimana, henkisenä vahvuutena ja keskitymme oman matkan tekoon. Vaikka olemmekin kulkemassa jotakin kohti, niin tärkeää ei ole perille pääsy, vaan matka jota teemme. Vuorikiteellä on useita parantavia vaikutuksia esimerkiksi mielen puhdistaminen ja kirkastaminen - vuorikide on kiviterapiassa mestariparantaja. Vuorikide on horoskooppimerkki Leijonan onnenkivi. Myös Jousimiehen aurinkomerkki liitetään tähän kiveen. Vuorikide on myös oiva huoneen energeettinen puhdistaja pöydällä tai hyllyllä säilytettynä. Vuorikide hoitaa kaikkia chakroja.

10 Mänty, korvikset hematiitti helmillä, 42 Hematiitti antaa keholle voimaa väsymyksen hetkellä, se tuo helpotusta unettomuuteen. Hematiitti hoitaa juurichakraa, se maadoittaa, antaa suojaa, se tuo mieleen vakautta ja päättäväisyyttä. Se vahvistaa itsetuntoa ja auttaa hyväksymään toisten valinnat, uudet tilanteet ja muutokset. Hyväksymme myös toiset ihmiset sellaisena kuin he ovat. Hematiitti on horoskooppimerkkien Kauriin ja Kalojen onnenkivi.

11 Kuningasketju korvikset, tiikerinsilmä helmillä, 42 Tiikerinsilmä välittää voimakkaasti energiaa ja vahvistaa itsetuntoa. Se vapauttaa tunteita, auttaa hyväksymään kaikki tunteensa ja elämänkokemuksensa. Tiikerinsilmä on horoskooppimerkki kaksosen onnenkivi. Tiikerinsilmä hoitaa solar plexus chakraa jolloin se näkyy lisääntyneenä energiana, tahdonvoimana, henkisenä vahvuutena ja keskitymme oman matkan tekoon. Vaikka olemmekin kulkemassa jotakin kohti, niin tärkeää ei ole perille pääsy, vaan matka jota teemme.

12 Ruoriketju, akaatti helmillä 19cm, 59 Akaatti antaa voimaa ja se on voimakkaasti suojaava kivi: se suojaa negatiivisilta energioilta. Akaatti tuo helpotusta kipuihin, se vahvistaa kehoa, lisää energiaa ja tukee paranemista. Kaikki akaatit poistavat tukoksia kaikista chakroista. Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet ja on voimakas tunteellinen parantaja. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta. Akaatti lataa myös muita kiviä voimistaen niiden vaikutuksia. Punertavan ruskea akaatti on yksi horoskooppimerkki Oinaan onnenkivistä. Punaista akaattia pidetään yleisparantajana, joka erityisesti auttaa verenkierron ja lymfajärjestelmän kautta. Punainen akaatti hoitaa sakraalichakraa ja vaikuttaa tasapainoon nautintojen ja velvollisuuksien välillä. Punaisten akaattien uskotaan lisäävän rohkeutta ja elämänvoimaa.

13 Nuppuketju, akaatti helmillä 19cm, 54 Akaatti antaa voimaa ja se on voimakkaasti suojaava kivi: se suojaa negatiivisilta energioilta. Akaatti tuo helpotusta kipuihin, se vahvistaa kehoa, lisää energiaa ja tukee paranemista. Kaikki akaatit poistavat tukoksia kaikista chakroista. Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet ja on voimakas tunteellinen parantaja. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta. Akaatti lataa myös muita kiviä voimistaen niiden vaikutuksia.

14 Aurinko, ranneketju sodaliitti helmillä 19cm, 54 Sodaliitti tasapainottaa mielen ja rauhoittaa ajatusvirran. Se vahvistaa myös intuitiota ja auttaa meitä näkemään fyysistä näkymättömyyttä sekä enneunia. Sodaliitti on horoskooppimerkki Neitsyen sekä Jousimiehen onnenkivi. Auttaa vapautumaan rajoittavista menneisyyden asioista, elämään vapaasti omana itsenään ja keskittymään oleelliseen, tähän hetkeen. Sodaliitti hoitaa kurkkuchakraa. Sininen väri on rauhoittava ja lempeä, se huokuu totuuden ja todenmukaisuuden henkeä. Sinisellä on kyky rentouttaa hermot, poistaa kipuja sekä haihduttaa stressiä. Tummansininen avaa intuitiota ja vaaleansininen rauhoittaa ja rentouttaa.

Handmade by Marika Soinio 925 hopea

Handmade by Marika Soinio 925 hopea Handmade by Marika Soinio 925 hopea Mari korvikset aventuriini helmillä, 27. Aventuriini hoitaa sydänchakraa. Se näkyy rakastavien ominaisuuksien kehittymisenä. Tunnemme myötätuntoa, olemme läsnä ja tasapaino

Lisätiedot

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA TIETOA CHAKROISTA VERKKOKURSSILLE!

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA TIETOA CHAKROISTA VERKKOKURSSILLE! SYDÄMELLISESTI TERVETULOA TIETOA CHAKROISTA VERKKOKURSSILLE! Sana Chakrat on sanskritinkieltä ja tarkoittaa pyörää. Chakralla tarkoitetaan kaltaisia pyörteitä, jotka perinteisen Intialaisen lääkinnän mukaan

Lisätiedot

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO Korut YLEISTÄ TIETOA Korukatalogista löydät korun jokaiseen tilanteeseen. Poikkeuksena hopealusikka- ja klipsukorut, jotka löydät erillisestä kierrätyskatalogista. Tuotteita

Lisätiedot

Ihmisen chakrajärjestelmä

Ihmisen chakrajärjestelmä Ihmisen chakrajärjestelmä Aivan ulommaisena meitä ympäröi aura. Se toimii suojaavana kerroksena ihmisen ja maailman välissä. Aurassa on neljä kerrosta, neljä energiakehoamme fyysisen kehomme ympärillä;

Lisätiedot

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO Korut KORUT Tästä katalogista löydät korutuotteita, jotka eivät ole kierrätysmateriaaleista valmistettuja. Tällaisia koruja katalogijärjsetyksessä ovat... - Hopeakorut, hopeakorut

Lisätiedot

Rakkaudentähden Kotiapteekki Laattinut: Anu Markoff Rakkaudentahti.net

Rakkaudentähden Kotiapteekki Laattinut: Anu Markoff Rakkaudentahti.net Rakkaudentähden Kotiapteekki Laattinut: Anu Markoff Rakkaudentahti.net Kotiapteekki sisältää ohjeita energisoidun veden käyttämiselle, sekä fyysisillä ja energiamuodossa olevilla kivillä hoitamiselle.

Lisätiedot

Rullaverhot KUVIOLLISET KANKAAT

Rullaverhot KUVIOLLISET KANKAAT KANKAAT PEITTÄVIÄ TAI LÄPINÄKYVIÄ KATSO KANKAAN LUONNE KANKAAN KOHDALTA DL-596 Valkoharmaa DL-597 Hopean ruskea DL-598 Harmaan hopea DL-599 Valkovihreä Maksimi tilausleveys 195cm DL-3308 Pinkki violetti

Lisätiedot

Lataa Reiki - parantava energia - Lena Johansson. Lataa

Lataa Reiki - parantava energia - Lena Johansson. Lataa Lataa Reiki - parantava energia - Lena Johansson Lataa Kirjailija: Lena Johansson ISBN: 9789529586745 Sivumäärä: 139 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 25.98 Mb Reiki tarkoittaa universaalia energiaa, joka

Lisätiedot

Lataa Parantajan käsikirja - Ted Andrews. Lataa

Lataa Parantajan käsikirja - Ted Andrews. Lataa Lataa Parantajan käsikirja - Ted Andrews Lataa Kirjailija: Ted Andrews ISBN: 9789525572391 Sivumäärä: 239 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 34.12 Mb Kehossa ilmenevät ongelmat ja sairaudet eivät aina johdu

Lisätiedot

Minua opastaa vapaa tahto! Minua tasapainottaa tunneälykkyys. Luomisvoimani ovat yllätys ja mielenselkeys.

Minua opastaa vapaa tahto! Minua tasapainottaa tunneälykkyys. Luomisvoimani ovat yllätys ja mielenselkeys. Päivä 67 3.8 Sininen Lunaarinen Käsi Mistä pitää kiinni kaksin käsin ja mistä irrottaa ote? Haasteen lunaarinen sointu tarjoilee valintoja ja vastakohtia. On aika valita niin että oma voima saa virrata

Lisätiedot

Enkeli Reiki Lapsille Enkelireiki Lapsille (Angel Reiki For Children) Edite Peca & Bea Schwarz

Enkeli Reiki Lapsille Enkelireiki Lapsille (Angel Reiki For Children) Edite Peca & Bea Schwarz Angel Reiki for Children Enkeli Reiki Lapsille Enkelireiki Lapsille (Angel Reiki For Children) Edite Peca & Bea Schwarz Viritys 20 enkeliin, jotka auttavat ja ohjaavat lapsia heidän henkilökohtaisessa

Lisätiedot

Myytävänä olevat tölkinvedin kukkarot

Myytävänä olevat tölkinvedin kukkarot 1 MUSTA/HOPEA ISO YMPYRÄ KUKKARO Koko 13 x 13 cm, pronssinvärinen kehys, pronssinvärinen nappi Hinta euroa 30 euroa+ postikulut 3 euroa MUSTA/KULTA ISO YMPYRÄ KUKKARO Koko 13 x 13 cm, pronssinvärinen kehys,

Lisätiedot

SHAKTIMATOSTA TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA

SHAKTIMATOSTA TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA SHAKTIMATOSTA TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA Energiamaton 6000 akupainantapiikkiä antaa syvää meditatiivistä rentoutusta, piikkimaton käyttö perustuu 5000 vuotta vanhaan Vedalaiseen hoitoon Shaktimattoa käytetään

Lisätiedot

TERVETULOA VÄRIANALYYSIIN!

TERVETULOA VÄRIANALYYSIIN! TERVETULOA VÄRIANALYYSIIN! www.imagokoulu.fi VÄRIANALYYSI & VÄRIKARTAT 10/21/15 Värianalyysi - Syksy Värianalyysi - Kevät Värianalyysi - Talvi Värianalyysi - Kesä Sopimattomat värit voivat: Tehdä väsyneen

Lisätiedot

Innostu liikkeelle Järvenpään kaupunki Tiina kuronen

Innostu liikkeelle Järvenpään kaupunki Tiina kuronen Innostu liikkeelle Järvenpään kaupunki Tiina kuronen 1.10.2015 Arvot ja niiden mukaan eläminen Mitkä asiat ovat sinulle kaikista tärkeimpiä? Elätkö ja teetkö arvojesi mukaisia valintoja? Toimitko arvojesi

Lisätiedot

Lataa Chakrapolku - Inderjit Kaur Khalsa. Lataa

Lataa Chakrapolku - Inderjit Kaur Khalsa. Lataa Lataa Chakrapolku - Inderjit Kaur Khalsa Lataa Kirjailija: Inderjit Kaur Khalsa ISBN: 9789513180027 Sivumäärä: 160 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 14.78 Mb Luovuutta ja voimaa mielen ja kehon tasapainostalisää

Lisätiedot

Rohkeus. Olet uskaltanut tehdä asioita, vaikka jännittäisi. Olet uskaltanut puolustaa muita ja vastustaa vääryyttä, sekä olla eri mieltä kuin muut.

Rohkeus. Olet uskaltanut tehdä asioita, vaikka jännittäisi. Olet uskaltanut puolustaa muita ja vastustaa vääryyttä, sekä olla eri mieltä kuin muut. Rohkeus Olet uskaltanut tehdä asioita, vaikka jännittäisi. Olet uskaltanut puolustaa muita ja vastustaa vääryyttä, sekä olla eri mieltä kuin muut. Innostus Olet suhtautunut innokkaasti ja energisesti uusiin

Lisätiedot

Minua opastaa sydämeni ääni. Tasapainoa luo kykyni jakaa sisäinen tietoni. Luomisvoimani ovat herkät aistimukset ja elämän ilo.

Minua opastaa sydämeni ääni. Tasapainoa luo kykyni jakaa sisäinen tietoni. Luomisvoimani ovat herkät aistimukset ja elämän ilo. Päivä 74 29.9 Valkoinen Solaarinen Taikuri Solaarinen sointu tuo päivään tekemisen meininkiä mutta tekeminen saattaa tapahtua enemmän omassa sisäisessä maailmassa, oman pään sisäisissä ajatelmissa. Hiljaisena

Lisätiedot

TAIVAANMERKIT KESÄLLÄ 2014

TAIVAANMERKIT KESÄLLÄ 2014 TAIVAANMERKIT KESÄLLÄ 2014 Kesä alkoi uudella kuulla 28.5. Kaksosissa 7 21 Neptunus-neliön värittämänä ja päättyy 25.8. uuteen kuuhun Neitsyessä 2 18 oppositiossa perääntyvään Neptunukseen. Herkkiä emootioita

Lisätiedot

Prana 2015 Kurssimuistiinpanoja

Prana 2015 Kurssimuistiinpanoja Prana 2015 Kurssimuistiinpanoja Prana-antenni on esine, joka on lopullisesti muunnettu molekyylejä pienemmälle tasolle, niin että se toimii pranan (elämänvoiman) vastaanottajana ja lähettäjänä. Voit luoda

Lisätiedot

MUUTOKSEN PSYKOLOGIA. ANU KANGASNIEMI PsT, terveyspsykologian erikoispsykologi, LitM, sert. liikunta- ja urheilupsykologi STRESSIPÄIVÄ 24.5.

MUUTOKSEN PSYKOLOGIA. ANU KANGASNIEMI PsT, terveyspsykologian erikoispsykologi, LitM, sert. liikunta- ja urheilupsykologi STRESSIPÄIVÄ 24.5. MUUTOKSEN PSYKOLOGIA ANU KANGASNIEMI PsT, terveyspsykologian erikoispsykologi, LitM, sert. liikunta- ja urheilupsykologi Puheenvuoron teemoja 1. Motivaatio ja muutos - Miten tukea asiakkaan motivaatiota

Lisätiedot

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT LASAL - ratkaisu asentohoitoon Oct. 2012 1 LASAL asentohoitotyynyt ovat oiva ratkaisu asentohoitoon. Neurologisten potilaiden ja rajoittuneen liikkuvuuden omaavien henkilöiden kanssa työskentelevälle LASALtyynyt

Lisätiedot

Yllätys Rasti Palttala UUTINEN Tehtävä 16 Aika- ja taitotehtävä Maksimipisteet 3

Yllätys Rasti Palttala UUTINEN Tehtävä 16 Aika- ja taitotehtävä Maksimipisteet 3 Sininen UUTINEN Tehtävä 16 Punainen UUTINEN Tehtävä 17 Ruskea UUTINEN Tehtävä 18 Harmaa UUTINEN Tehtävä 19 VASTAUSLOMAKE UUTINEN Vartion nimi Numero Sarja Aika alkoi klo Vartio palautti uutisen klo UUTINEN

Lisätiedot

Lataa Pranic healing - Choa Kok Sui. Lataa

Lataa Pranic healing - Choa Kok Sui. Lataa Lataa Pranic healing - Choa Kok Sui Lataa Kirjailija: Choa Kok Sui ISBN: 9789529198764 Sivumäärä: 285 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 35.50 Mb Master Choa Kok Sui on parantaja ja arvostettu henkinen opettaja.

Lisätiedot

KULTA/MUSTA RAITA LAUKKU KUKKARON KEHYKSELLÄ

KULTA/MUSTA RAITA LAUKKU KUKKARON KEHYKSELLÄ 1 KULTA/MUSTA RAITA LAUKKU KUKKARON KEHYKSELLÄ Kukkaron kehys pronssinvärinen Koko 16 x 18 cm Ketju kullanvärinen, pituus noin 100 cm Tölkinvedin kullanvärinen HOPEA/MUSTA/BEIGE RAITA LAUKKU KUKKARON KEHYKSELLÄ

Lisätiedot

Lataa Focus-harjoitteluohjelma (cd) Lataa

Lataa Focus-harjoitteluohjelma (cd) Lataa Lataa Focus-harjoitteluohjelma (cd) Lataa ISBN: 9789526676111 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 19.30 Mb FOCUS - keskittymiskykyä, rauhaa ja onnistumisen iloa Tämä cdharjoitusohjelma on tarkkaan suunniteltu

Lisätiedot

Wisdom of Merlin. Dragon Sky Manual. Merlinin Viisaus. Andrea Chisara Baginski

Wisdom of Merlin. Dragon Sky Manual. Merlinin Viisaus. Andrea Chisara Baginski Wisdom of Merlin Dragon Sky Manual Merlinin Viisaus Andrea Chisara Baginski Merlinin Viisaus Alku Merlinin Viisaus-energian perusti Andrea Chisara Baginski, huhtikuun 25. Päivä, 2006. Andrea on monen eri

Lisätiedot

Graafinen ohjeistus 03/2016

Graafinen ohjeistus 03/2016 Graafinen ohjeistus 03/2016 Sisältö Laatukeskuksen visuaalisen ilmeen tavoitteena on ilmentää laatua, ammattimaisuutta, uskottavuutta ja erinomaisuutta. Viestinnässä pyritään luomaan yksinkertaisen tyylikäs

Lisätiedot

Ritva-Liisa Pohjalainen MUISTOJEN PUUTARHA

Ritva-Liisa Pohjalainen MUISTOJEN PUUTARHA G12 KUOPIO Minna Canthin katu 15, Kuopio ti-to 11-17, pe-su 12-16 www.galleria12.fi Ritva-Liisa Pohjalainen MUISTOJEN PUUTARHA 30.5. - 25.6.2015 G12 Kuopio 1. LUMME, 2015 Uniikki lasimalja. Filigraani

Lisätiedot

EXTENSIONS CATALOG HIUSTENPIDENNYKSET HOITOTUOTTEET TARVIKKEET

EXTENSIONS CATALOG HIUSTENPIDENNYKSET HOITOTUOTTEET TARVIKKEET EXTENSIONS CATALOG HIUSTENPIDENNYKSET HOITOTUOTTEET TARVIKKEET HIUSEXTRA HEINILÄ OY Yrityksemme on toiminut pidennyshiusten ja -tarvikkeiden maahantuojana jo vuodesta 1985 lähtien. Jäsenyytemme kansainvälisessä

Lisätiedot

Luontaishoitomenetelmä Tunnekehoterapiakoulutus. 3. vuosikurssi Alkaa 28.3.2015 Helsinki

Luontaishoitomenetelmä Tunnekehoterapiakoulutus. 3. vuosikurssi Alkaa 28.3.2015 Helsinki Luontaishoitomenetelmä Tunnekehoterapiakoulutus 3. vuosikurssi Alkaa 28.3.2015 Helsinki Luontaishoitomenetelmä Tunnekehoterapia Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 13.3.2015 mennessä. Saat 2h tunnekehoterapiahoidon

Lisätiedot

AIVOJUMPPA BRAIN GYM. 20.8.2014 Eija Määttä ja Lea Torvinen Muistiluotsi Kainuu

AIVOJUMPPA BRAIN GYM. 20.8.2014 Eija Määttä ja Lea Torvinen Muistiluotsi Kainuu AIVOJUMPPA BRAIN GYM 20.8.2014 Eija Määttä ja Lea Torvinen Muistiluotsi Kainuu Mitä aivojumppa on? Menetelmän on kehittänyt kalifornialainen kasvatustieteiden tohtori P.E.Dennison yhdessä vaimonsa Gail

Lisätiedot

Kangasnauhakanttaus. Normaali kudottu kanttaus

Kangasnauhakanttaus. Normaali kudottu kanttaus MATTOJEN VÄRIKOODIT SILMUKKANUKKA 301 MUSTA 310 * RUSKEA 407 * TUMMANHARMAA 602 SININEN 608 TURKOOSI 615 PUNAINEN 621 VAALEANRUSKEA 622 VAALEANSININEN 625 VIININPUNAINEN 628 VAALEANHARMAA KANGASKANTTAUS

Lisätiedot

SUUNNITTELIJA PINJA HELLMAN Yksilöllisyyden puolesta

SUUNNITTELIJA PINJA HELLMAN Yksilöllisyyden puolesta SUUNNITTELIJA PINJA HELLMAN Yksilöllisyyden puolesta Kiviliike Sairanen otti minuun yhteyttä koska he halusivat uuden, helpommin saavutettavan tuoteryhmän tavanomaisten mallistokivien ja harvinaisempien

Lisätiedot

Huippu-urheilijaa hyödyttävät ominaisuudet

Huippu-urheilijaa hyödyttävät ominaisuudet Henkinen valmennus -luento Annen Akatemia 27.7.2007 Eerikkilä Huippu-urheilijaa hyödyttävät ominaisuudet ITSE- TUNTEMUS ITSE- LUOTTAMUS INTOHIMO & PÄÄTTÄVÄISYYS KORKEAT TAVOITTEET KESKITTYMIS- KYKY SOPIVA

Lisätiedot

Taiteellinen toiminta ja nuorten sekä mielenterveyskuntoutujien hyvinvointi

Taiteellinen toiminta ja nuorten sekä mielenterveyskuntoutujien hyvinvointi Taiteellinen toiminta ja nuorten sekä mielenterveyskuntoutujien hyvinvointi Katsaus kansainväliseen tutkimukseen Liisa Laitinen 25.10.2017 Turun ammattikorkeakoulu, Turun yliopisto liisa.laitinen@utu.fi

Lisätiedot

Kaksi taakan kantajaa. (Pojalla raskas taakka ja tytöllä kevyt)

Kaksi taakan kantajaa. (Pojalla raskas taakka ja tytöllä kevyt) Draama-Taakankantajat Kirjoittanut Irma Kontu Draama perustuu Raamatunjakeisiin: Fil. 4:6-7 Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan

Lisätiedot

AJANHALLINNASTA LISÄÄ VOIMAVAROJA

AJANHALLINNASTA LISÄÄ VOIMAVAROJA AJANHALLINNASTA LISÄÄ VOIMAVAROJA Iina Lempinen Voimavaravalmentaja, kirjailija, kouluttaja Valmiina Coaching 24.11.2015 Tehy Terveydenhoitajien opintopäivät 1 VALMENNUKSEN TAVOITTEET Tulet tietoisemmaksi

Lisätiedot

Akaatin mysteeri. Ensiesittelyssä uusi majesteettinen, eksklusiivisesti suunniteltu korukokoelma JAKSOT 16 2014 3 2015

Akaatin mysteeri. Ensiesittelyssä uusi majesteettinen, eksklusiivisesti suunniteltu korukokoelma JAKSOT 16 2014 3 2015 Akaatin mysteeri Puhtautta ja rauhallisuutta symboloivan akaatin uskotaan rauhoittavan tunteita ja hoivaavan sisäistä voimaa. Yhdistä asuusi yksi näistä statement-koruista tai anna se erikoislahjana naiselle,

Lisätiedot

Tunneklinikka. Mika Peltola 0443336719 www.tunneklinikka.palvelee.fi

Tunneklinikka. Mika Peltola 0443336719 www.tunneklinikka.palvelee.fi Tunneklinikka Mika Peltola 0443336719 www.tunneklinikka.palvelee.fi Tunnekehoterapia on luontaishoitomenetelmä, joka on kehittynyt erilaisten luontaishoitomenetelmien yhdistämisestä yhdeksi hoitomuodoksi.

Lisätiedot

ETNIMU-projektin, aivoterveyttä edistävän kurssin 5.osa. Aistit.

ETNIMU-projektin, aivoterveyttä edistävän kurssin 5.osa. Aistit. ETNIMU-projektin, aivoterveyttä edistävän kurssin 5.osa Aistit. Aistien maailma Ympäristön havainnointi tapahtuu aistien välityksellä. Tarkkailemme aistien avulla jatkuvasti enemmän tai vähemmän tietoisesti

Lisätiedot

MAUSTE PROJEKTI KATAJA RY. Kouluttaja Helka Silventoinen Pari-ja Seksuaaliterapeutti Kulttuuritulkki

MAUSTE PROJEKTI KATAJA RY. Kouluttaja Helka Silventoinen Pari-ja Seksuaaliterapeutti Kulttuuritulkki MAUSTE PROJEKTI KATAJA RY Kouluttaja Helka Silventoinen Pari-ja Seksuaaliterapeutti Kulttuuritulkki Monikulttuurisuus ja ihmissuhteet Ihmissuhteisiin ja parisuhteeseen liittyviä kysymyksiä on hyvä ottaa

Lisätiedot

Stressi ja mielenterveys

Stressi ja mielenterveys Stressi ja mielenterveys Jokainen ihminen sietää tietyn määrän stressiä. Kun sietokyvyn raja ylittyy, stressi alkaa haitata elämää. Se voi aiheuttaa esimerkiksi unettomuutta. Voit vaikuttaa omaan mielenterveyteesi,

Lisätiedot

Maadoitus Kuntoon. Rakkaudentähti Ry. Kuun vaikutus maadoittumiseen!

Maadoitus Kuntoon. Rakkaudentähti Ry. Kuun vaikutus maadoittumiseen! Maadoitus Kuntoon Rakkaudentähti Ry Kuun vaikutus maadoittumiseen! Kuu vaikuttaa planetaariseen elämäämme. Se saa vuorovedet liikkumaan, se vaikuttaa eläinten käyttäytymiseen, kavien kasvamiseen ja jopa

Lisätiedot

Lataa Naisen matka kiinalaiseen lääketieteeseen - Maria Juselius. Lataa

Lataa Naisen matka kiinalaiseen lääketieteeseen - Maria Juselius. Lataa Lataa Naisen matka kiinalaiseen lääketieteeseen - Maria Juselius Lataa Kirjailija: Maria Juselius ISBN: 9789529328871 Sivumäärä: 224 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 12.53 Mb Kiinalaisen lääketieteen näkemys

Lisätiedot

Eteeriset Kristallit

Eteeriset Kristallit Eteeriset Kristallit 1 Tasot 1-9 Kanavoinut Ole Gabrielsen Näiden viritysten alle suositellaan Kundalini Reiki mestaritasoa, mutta se ei ole välttämätöntä. Tämän Eteeriset Kristallit-manuaalin, 1-9, on

Lisätiedot

VIESTINNÄN- OPETUKSEN PERUSPILARIT

VIESTINNÄN- OPETUKSEN PERUSPILARIT VIESTINNÄN- OPETUKSEN PERUSPILARIT Viestinnänopettaja Maarit Jaakkola, Messukylän lukio 2009 Opetuksella ja oppimisella pitää olla selkeät tavoitteet. Oppijalla ja opettajalla on sekä oikeuksia että velvollisuuksia.

Lisätiedot

Kuraattorityön helmet ja helvetit

Kuraattorityön helmet ja helvetit Kuraattorityön helmet ja helvetit Vuokatti 8.10.2010 Katariina Ylä-Rautio-Vaittinen katariina.yla-rautio@sci.fi Nykyajan nuoret rakastavat ylellisyyttä. Heillä on huonot tavat, he pilkkaavat auktoriteetteja

Lisätiedot

ONKO MAAILMA PÄÄSSYT SISÄLLE SEURAKUNTAAN

ONKO MAAILMA PÄÄSSYT SISÄLLE SEURAKUNTAAN ONKO MAAILMA PÄÄSSYT SISÄLLE SEURAKUNTAAN Yhteyden ilta 2.10.2012 Tapani Talikainen Lähtökohtia illan opetukseen Sielujemme vihollinen pyrkii hävittämään Israelin ja uuden liiton seurakunnan Hyökkäys tapahtuu

Lisätiedot

LUOVASTI TÖISSÄ 12.6.2015. Kirjastopäivät 10.-12.6. Seinäjoella. Juha T Hakala

LUOVASTI TÖISSÄ 12.6.2015. Kirjastopäivät 10.-12.6. Seinäjoella. Juha T Hakala LUOVASTI TÖISSÄ 12.6.2015 Kirjastopäivät 10.-12.6. Seinäjoella Kuka 2 Veikko Huovinen 3 Jotta näkee, tarvitsee haukan siivet ja etäisyyttä! Tietotyöllä on puolensa 4 Saan sata sähköpostia päivässä. Ok,

Lisätiedot

Persialaiskissat, miesten t-paidat

Persialaiskissat, miesten t-paidat Persialaiskissat, miesten t-paidat Musta o-kaula-aukkoinen unisex t-paita, painatus eteen metallihopealla Paitana Unisex t-paita Fruit of the Loom Valueweight 61-036-0 Hyvin laskeutuva perus unisex-paita.

Lisätiedot

Lempeä kundalinimeditaatio ~ Rakkaudentähden tyyliin. Inspiraation tuoja: Qyan Yin

Lempeä kundalinimeditaatio ~ Rakkaudentähden tyyliin. Inspiraation tuoja: Qyan Yin Lempeä kundalinimeditaatio ~ Rakkaudentähden tyyliin. Inspiraation tuoja: Qyan Yin Wikipedia: "Kundalini on ikivanhaa sanskriitin kieltä ja tarkoittaa "kierteellä olevaa". Se tarkoittaa hienorakenteiseen

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Keho ja seksuaalisuus Tunteet ja seksuaalisuus Tytöksi ja pojaksi Isä ja lapset Äiti ja lapset Mallioppiminen

SISÄLTÖ. Keho ja seksuaalisuus Tunteet ja seksuaalisuus Tytöksi ja pojaksi Isä ja lapset Äiti ja lapset Mallioppiminen Seksuaalisuus SISÄLTÖ Keho ja seksuaalisuus Tunteet ja seksuaalisuus Tytöksi ja pojaksi Isä ja lapset Äiti ja lapset Mallioppiminen Lapsen kysymykset Lapsen häiritty seksuaalisuus Suojele lasta ja nuorta

Lisätiedot

Urheilijan henkisen toimintakyvyn tukeminen

Urheilijan henkisen toimintakyvyn tukeminen Urheilijan henkisen toimintakyvyn tukeminen ELÄMÄN HALLINTA & HYVÄ ARKI ITSEVARMA URHEILIJA MYÖNTEINEN ASENNE MOTIVAATIO & TAVOITTEEN ASETTAMINEN Myönteinen asenne Pidä hyvää huolta sisäisestä lapsestasi,

Lisätiedot

IHTE-2100 KaSuper 2007-2008 Luento 2: värit, kuvakkeet

IHTE-2100 KaSuper 2007-2008 Luento 2: värit, kuvakkeet IHTE-2100 KaSuper 2007-2008 Luento 2: värit, kuvakkeet Aiheet tänään Värit käyttöliittymäsuunnittelussa Kuvakkeiden suunnittelu Värit käyttöliittymässä Of all design elements, color most exemplifies the

Lisätiedot

Tevetuloa Atlantislaisten sisäpiiriin ja valon neuvostoon!

Tevetuloa Atlantislaisten sisäpiiriin ja valon neuvostoon! IHANAA! Nyt se alkaa. Olen odottanut ja valmistellut tätä koulutusta todella kovasti. Tevetuloa Atlantislaisten sisäpiiriin ja valon neuvostoon! Olet ilmottautunut joko Atlantiksen Kristallimagiaa- kurssille

Lisätiedot

Nuoren itsetunnon vahvistaminen

Nuoren itsetunnon vahvistaminen Nuoren itsetunnon vahvistaminen Eväitä vanhemmuuteen 24.10.2013 Tuulevi Larri Psyk.sh, työnohjaaja Kriisi-ja perhetyöntekijä SPR, Nuorten Turvatalo Mitä itsetunto oikein onkaan Pieni katsaus tunnetaitoihin

Lisätiedot

Swarovski Elements Snö of Sweden

Swarovski Elements Snö of Sweden Royal by Oriflame Korukokoelma koostuu klassisista koruista ja laadukkaista materiaaleista, kuten korukivistä, säkenöivistä Swarovski Elements - kristalleista ja ylellisistä pinnoitteista. Useimmat muotoilut

Lisätiedot

Smiling Starsin. uuteyhdistelmiä

Smiling Starsin. uuteyhdistelmiä Smiling Starsin uuteyhdistelmiä Smiling Starsin uuteyhdistelmiä Smiling Stars on vuosien varrella testannut monia uutekombinaatioita useisiin toistuvasti esille nousseisiin tarpeisiin. Olemme saaneet tässä

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011. Rakenteet Leikkimökit ja -katokset POSITIO 7.2.1 TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA!

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011. Rakenteet Leikkimökit ja -katokset POSITIO 7.2.1 TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDF-TIEDOSTONA! Rakenteet Leikkimökit ja -katokset POSITIO.1 Leikkikatos. Perustussyvyys on 600 mm. Betonia ei tarvita perustamisessa. Alustamateriaaliksi soveltuu esimerkiksi kivituhka. Päämateriaalit: mänty puu ja metalli

Lisätiedot

YOGA ILOA ELINVOIMAA& MIELENRAUHAA MEDITAATIOSTA.

YOGA ILOA ELINVOIMAA& MIELENRAUHAA MEDITAATIOSTA. sahaja yoga YOGA ILOA ELINVOIMAA& MIELENRAUHAA MEDITAATIOSTA www.jooga.org Sahaja Yoga on Shri Mataji Nirmala Devin esittelemä luonnollinen ja yksinkertainen meditaatiotekniikka fyysiseen, psyykkiseen

Lisätiedot

-Meira Nova Tuotekuvasto-

-Meira Nova Tuotekuvasto- -Meira Nova Tuotekuvasto- Tuotetilaukset http://nettitilaus.meiranova.fi Meira Novan yhteystiedot: Meira Nova Oy Palkkitie 10, 04300 Tuusula Vaihde 010 76 86 500 Fax 010 76 86 680 www.meiranova.fi Etelä-Suomi

Lisätiedot

TYÖMOTIVAATIOLLA VAI -HYVINVOINNILLA PAREMPAA TUOTTAVUUTTA

TYÖMOTIVAATIOLLA VAI -HYVINVOINNILLA PAREMPAA TUOTTAVUUTTA TYÖMOTIVAATIOLLA VAI -HYVINVOINNILLA PAREMPAA TUOTTAVUUTTA Matti Tiusanen Johtaja, hallituksen puheenjohtaja Motiwell tutkimuspalvelut www.motiwell.fi Työntekijät eivät enää sitoudu yrityksiin vaan mielekkääksi

Lisätiedot

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen.

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen. PÄÄHINEET, HUIVIT, HANSIKKAAT: Pipo, 100 % akryyli, navy sininen/royal sininen, musta/punainen, musta/harmaa. Pääpanta, musta. Korvat lämpimäksi. Huivi ja sormikkaat, polyesteri fleeceä, 180*23 cm, punainen,

Lisätiedot

Lankakartat. kevät-kesä 2010. Puro Batik (622) flip flop (045) tico tico (267) Färgkartor våren-sommaren 2010 Shade cards spring-summer 2010

Lankakartat. kevät-kesä 2010. Puro Batik (622) flip flop (045) tico tico (267) Färgkartor våren-sommaren 2010 Shade cards spring-summer 2010 NOVITA OY, PL 59, 00211 Helsinki, Finland, 09 613 176, fax 09 6131 7700 Lankakartat kevät-kesä 2010 Färgkartor våren-sommaren 2010 Shade cards spring-summer 2010 Puro Batik (622) n/ca 100 g = n/ca 200

Lisätiedot

Työkirja sisältää tyhjiä sivuja Unelmakartan tekoon

Työkirja sisältää tyhjiä sivuja Unelmakartan tekoon Työkirja sisältää tyhjiä sivuja Unelmakartan tekoon Unelmista Meillä kaikilla on unelmia; mielen aitoja ilmaisuja jostain paremmasta. Unelmat vievät meitä eteenpäin ja kehittävät meitä ihmisinä. Antamalla

Lisätiedot

ALAKULOSTA ILOON TERVEYSILTA 29.11.2006 JUHA RANTALAINEN

ALAKULOSTA ILOON TERVEYSILTA 29.11.2006 JUHA RANTALAINEN ALAKULOSTA ILOON TERVEYSILTA 29.11.2006 JUHA RANTALAINEN JOHDANNOKSI JOKA NELJÄNNELLÄ SUOMALAISELLA ON JOKIN MIELENTERVEYDEN HÄIRIÖ MASENNUS ON YKSI KANSASAIRAUKSISTAMME MASENNUS AIHEUTTAA VIREYSTILAN

Lisätiedot

Päihde- ja mielenterveystyön ammatillinen ja vertaiskokemus yhdessä - Kokemus yhdistävänä tekijänä ammattilaisen ja asiakkaan välillä

Päihde- ja mielenterveystyön ammatillinen ja vertaiskokemus yhdessä - Kokemus yhdistävänä tekijänä ammattilaisen ja asiakkaan välillä Päihde- ja mielenterveystyön ammatillinen ja vertaiskokemus yhdessä - Kokemus yhdistävänä tekijänä ammattilaisen ja asiakkaan välillä Valtakunnalliset päihde- ja mielenterveyspäivät 10.10.2013 Tiina Saarinen

Lisätiedot

JUUANJOEN VIRTAVESIEN KALATALOUDELLINEN KARTOITUS

JUUANJOEN VIRTAVESIEN KALATALOUDELLINEN KARTOITUS JUUANJOEN VIRTAVESIEN KALATALOUDELLINEN KARTOITUS Manu Vihtonen Pielisen Järvilohi ja Taimen 2008 2010 -hanke 2009 53 9 VEPSÄNJOEN KARTOITETUT KOSKET JA TOIMENPIDESUOSITUKSET 9.1 Ilvolankoski Vepsänjoen

Lisätiedot

Planeetat. Planeetat Astrologisella kartalla 2 Aurinko 3 Kuu 4 Merkurius 5 Venus 6 Mars 7 Jupiter 8 Saturnus 9 Uranus 10 Neptunus 11 Pluto 12

Planeetat. Planeetat Astrologisella kartalla 2 Aurinko 3 Kuu 4 Merkurius 5 Venus 6 Mars 7 Jupiter 8 Saturnus 9 Uranus 10 Neptunus 11 Pluto 12 Planeetat Planeetat Astrologisella kartalla 2 Aurinko 3 Kuu 4 Merkurius 5 Venus 6 Mars 7 Jupiter 8 Saturnus 9 Uranus 10 Neptunus 11 Pluto 12 Planeetat Astrologisella kartalla Aurinko, Kuu ja planeetat

Lisätiedot

Raamatun lainaukset vuoden 1992 raamatunkäännöksestä.

Raamatun lainaukset vuoden 1992 raamatunkäännöksestä. elämä alkaa tästä 2008 Evangelism Explosion International Kaikki oikeudet pidätetään. Ei saa kopioida missään muodossa ilman kirjallista lupaa. Raamatun lainaukset vuoden 1992 raamatunkäännöksestä. Asteikolla

Lisätiedot

Lataa Healing - Amy B. Scher. Lataa

Lataa Healing - Amy B. Scher. Lataa Lataa Healing - Amy B. Scher Lataa Kirjailija: Amy B. Scher ISBN: 9789526651255 Sivumäärä: 267 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 20.52 Mb Scher opastaa lukijan konkreettisesti sellaisen tapahtumaketjun läpi,

Lisätiedot

Lataa Korkeammaksi minäksi muuntuminen & sisäisen lapsen kanssa tehty eheyttäväaikamatka elämäsi halki - Anna Kauppila

Lataa Korkeammaksi minäksi muuntuminen & sisäisen lapsen kanssa tehty eheyttäväaikamatka elämäsi halki - Anna Kauppila Lataa Korkeammaksi minäksi muuntuminen & sisäisen lapsen kanssa tehty eheyttäväaikamatka elämäsi halki - Anna Kauppila Lataa Kirjailija: Anna Kauppila ISBN: 9789526767406 Formaatti: PDF Tiedoston koko:

Lisätiedot

100 % akryyli/akryl/acrylic. luonnonvalkoinen valkoinen vaaleanpunainen musta. 28=10cm. valkoinen luonnonvalkoinen beige roosa vaalea persikka

100 % akryyli/akryl/acrylic. luonnonvalkoinen valkoinen vaaleanpunainen musta. 28=10cm. valkoinen luonnonvalkoinen beige roosa vaalea persikka Lankakartat kevät-kesä 2011 Färgkartor våren-sommaren 2011 Shade cards spring-summer 2011 NOVITA OY PL 59 00211 Helsinki Finland puh 09 613 176 fax 09 6131 7700 www.novita.fi uutuus n/ca 100 g = n/ca 135

Lisätiedot

ONKO ONNELLISUUS SEURAUS VAI SYY?

ONKO ONNELLISUUS SEURAUS VAI SYY? ONKO ONNELLISUUS SEURAUS VAI SYY? ONKO ONNELLISUUS JOTAKIN, JONKA VOIMME SAAVUTTAA SAAMALLA ITSELLEMME SEN, MIKÄ TEKISI MEISTÄ ONNELLISIA? TUTKITTUANI ITSEÄNI JA ELÄMÄÄNI OLEN TULLUT TODISTANEEKSI ITSELLENI,

Lisätiedot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Hinnat sisältävät arvonlisäveron MOSAIIKKI Haitu n. 57.15 /ltk Vaaleat, villinmuotoiset ja mattapintaiset kivet, joissa pyöristetty reuna. Sisäseiniin ja -lattioihin. Hiili 2,5x2,5 cm 30 x 30 cm 32.63 /ltk Välkehtivän mustasta liuskekivestä

Lisätiedot

Lataa Viisi tiibetiläistä menetelmää - Peter Kelder. Lataa

Lataa Viisi tiibetiläistä menetelmää - Peter Kelder. Lataa Lataa Viisi tiibetiläistä menetelmää - Peter Kelder Lataa Kirjailija: Peter Kelder ISBN: 9789525572605 Sivumäärä: 76 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 24.35 Mb Peter Kelderin "Viisi tiibetiläistä menetelmää"

Lisätiedot

Tmi OwnStory. Tarja Jutila MMM, dipl. taideterapeutti

Tmi OwnStory. Tarja Jutila MMM, dipl. taideterapeutti Tarja Jutila MMM, dipl. taideterapeutti Taideterapia on taidelähtöisiin menetelmiin perustuvaa luovaa, hauskaa ja joskus vakavaakin henkilökohtaista prosessointia. Tärkeintä ei ole lopputulos, vaan koko

Lisätiedot

Tilauslomake. Tilaukset mennessä, jonka jälkeen tilauksiin +50% Perustiedot. Näytteilleasettajan tilauslomake.

Tilauslomake. Tilaukset mennessä, jonka jälkeen tilauksiin +50% Perustiedot. Näytteilleasettajan tilauslomake. Tilauslomake Näytteilleasettajan tilauslomake Sisällysluettelo Perustiedot Rakenteet Osaston kalusteet Sähköt ja av-laitteet Tietoliikenneliittymät Tulosteet Viherkasvit Sijoituspiirros Loppusumma Klikkaamalla

Lisätiedot

Turva Minulla on turvallinen olo. Saanko olla tarvitseva? Onko minulla huolehtiva aikuinen? Suojellaanko minua pahoilta asioilta? Perusturvallisuus on edellytys lapsen hyvän itsetunnon ja luottamuksellisten

Lisätiedot

HAMSA-Meditaatio-ohjaajakoulutus Opetuksen sisältö

HAMSA-Meditaatio-ohjaajakoulutus Opetuksen sisältö 1 HAMSA-Meditaatio-ohjaajakoulutus Opetuksen sisältö Perinteinen opetusmenetelmä Lähiopetusjaksojen aika on rajallinen joten tämän vuoksi HAMSA-Meditaatioohjaajakoulutuksessa on vain tarvittava määrä teoreettista

Lisätiedot

Tieteellisiä havaintoja kännykällä

Tieteellisiä havaintoja kännykällä Tieteellisiä havaintoja kännykällä Havainto Arkipäivässäkin voi tehdä tieteellisiä havaintoja erilaisista luonnonilmiöistä. Tieteellisiin havaintoihin kuuluu havainnon dokumentointi ja erilaisten mittausten

Lisätiedot

4023 Korkeus: 150 cm Leveys: 40 cm Teho: 1 x E27 max60w

4023 Korkeus: 150 cm Leveys: 40 cm Teho: 1 x E27 max60w 4020 teho: 1 x E27 max60w 4023 Korkeus: 150 cm 4022 4018 4025 Leveys: 24,5 cm 4030 Leveys: 32 cm 4028 Leveys: 32 cm 4031 Leveys: 22,5 cm 4027 Leveys: 22,5 cm 4026 Leveys: 32 cm 4016 Leveys: 36 cm 4015

Lisätiedot

Tilauskalenterit 2008

Tilauskalenterit 2008 Tilauskalenterit 2008 Time/system tilauskalenterit Hyvin suunniteltuna ja toteutettuna saat kalenterista pitkäaikaisen viestintävälineen sidosryhmillesi (asiakkaat, henkilöstö ym). Saaja arvostaa korkealaatuista

Lisätiedot

Tämän leirivihon omistaa:

Tämän leirivihon omistaa: Tämän leirivihon omistaa: 1 Tervetuloa kesäleirille! Raamiksilla tutustumme Evankeliumin väreihin. o Keltainen kertoo Jumalasta ja taivaasta, johon pääsen uskomalla Jeesukseen. o Musta kertoo, että olen

Lisätiedot

Enkelten ja Yksisarvisen Hoitava Reiki

Enkelten ja Yksisarvisen Hoitava Reiki Angels and Unicorn Healing Reiki Enkelten ja Yksisarvisen Hoitava Reiki Kanavoinut Linda Colibert Kopiointioikeudet Linda Colibert Kesäkuu 2011 SpiritLight Reiki Linda Colibert Reiki Mestari Opettaja The

Lisätiedot

G12 KUOPIO Minna Canthin katu 15, Kuopio 044 0588434 ti-to 11-17, pe-su 12-16 www.galleria12.fi

G12 KUOPIO Minna Canthin katu 15, Kuopio 044 0588434 ti-to 11-17, pe-su 12-16 www.galleria12.fi G12 KUOPIO Minna Canthin katu 15, Kuopio 044 0588434 ti-to 11-17, pe-su 12-16 www.galleria12.fi Teosluettelo RITVA-LIISA POHJALAINEN HEIJASTUKSIA 1.6. - 30.6.2013 G12 KUOPIO 1. TANSSI. Hyttityö. Graniittijalustalla.

Lisätiedot

LÄHTÖTILANNE YLEISTÄ KÄYRÄT

LÄHTÖTILANNE YLEISTÄ KÄYRÄT Karl-Magnus Spiik Ky ET/valinta / sivu 1 LÄHTÖTILANNE Tulosyksikön johtaja vaihtui. Yrityksen johdon tavoitteena oli saada lisää tietoa uuden johtajan valitsemista varten; hakijat (3) olivat talon sisältä.

Lisätiedot

Lataa Katkennut totuus. Lataa

Lataa Katkennut totuus. Lataa Lataa Katkennut totuus Lataa ISBN: 9789525718560 Sivumäärä: 311 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 31.23 Mb Traumatutkielma Katkennut totuus käsittää joidenkin sellaisten keskeisten ja aivan perustavien kysymysten

Lisätiedot

Aivokuntoluento. Jaakko Kauramäki, TkT Aivokunto Oy

Aivokuntoluento. Jaakko Kauramäki, TkT Aivokunto Oy Aivokuntoluento Jaakko Kauramäki, TkT Aivokunto Oy Itsensä johtaminen muutostilanteessa aivojen näkökulmasta Tieturi / Ruoholahti 23.1.2013 1. Aivot muutostilassa 2. Päätöksenteko, tunteet työelämässä

Lisätiedot

Hyvän olon jalkineet työhön ja vapaa-aikaan

Hyvän olon jalkineet työhön ja vapaa-aikaan JALKINEKUVASTO 2017 www.medipiste.fi Sisällys Pestävät nahkakengät... sivu 3 Vaihtopohjalliset sandaalit... sivu 4-6 Naisten sandaalit... sivu 6-7 Naisten kävelykengät... sivu 8-10 Miesten sanaalit...

Lisätiedot

PIKEET. Kestää koviakin otteita! Sopii pestäväksi 85 asteessa. Kevyesti muotoonommeltu

PIKEET. Kestää koviakin otteita! Sopii pestäväksi 85 asteessa. Kevyesti muotoonommeltu 66 PIKEET B Kestää koviakin otteita! Sopii pestäväksi 85 asteessa. A Kevyesti muotoonommeltu naisille A. 363 NAISTEN PIKEEPAITA Hieman muotoonommeltu klassinen, kolminappinen naisten pikee. Lyhyet kaitalereunuksiset

Lisätiedot

J e n n i K a l l i o / h y p e d. f i

J e n n i K a l l i o / h y p e d. f i Sivistys on sitä, että ihminen löytää omat voimavaransa ja ulottuvuutensa ja ryhtyy miettimään, millä tavalla hänen koko ihmisyytensä pääsee esiin tässä elämässä ja mitä hän voi antaa toisille. - R e i

Lisätiedot

Perustunteita. Ihmisellä on paljon erilaisia tunteita. Osa niistä on perustunteita.

Perustunteita. Ihmisellä on paljon erilaisia tunteita. Osa niistä on perustunteita. Perustunteita Ihmisellä on paljon erilaisia tunteita. Osa niistä on perustunteita. Perustunteita ovat: ilo, suru, pelko, viha, inho ja häpeä. Niitä on kaikilla ihmisillä. Ilo Ilon tunne on hyvä tunne.

Lisätiedot

Taide on tavallista. Taideterapia kuntoutumisen tukena. Mitä taideterapia on? Sopisiko se minulle?

Taide on tavallista. Taideterapia kuntoutumisen tukena. Mitä taideterapia on? Sopisiko se minulle? Taide on tavallista Taideterapia kuntoutumisen tukena Mitä taideterapia on? Sopisiko se minulle? Tutkimme kuvissamme iloa, tuskaa, kaihoa, häpeää, surua. Nyt katson taidetta ja elämää eri muodoissa uusin

Lisätiedot

HYVINVOIVA SIHTEERI. Haasta itsesi huipulle seminaari Tapio Koskimaa Työhyvinvointipäällikkö

HYVINVOIVA SIHTEERI. Haasta itsesi huipulle seminaari Tapio Koskimaa Työhyvinvointipäällikkö HYVINVOIVA SIHTEERI Haasta itsesi huipulle seminaari 23.9.2016 Tapio Koskimaa Työhyvinvointipäällikkö SIHTEERI 2 26.9.2016 SIHTEERI ENNEN Kun esimies tuli aamulla töihin, hänen sihteerinsä oli ovella vastassa

Lisätiedot

Polaarimerkkiparit aina yhdessä

Polaarimerkkiparit aina yhdessä Polaarimerkkiparit aina yhdessä Esittelemme itsemme Aurinkomerkillämme, kun kysytään horoskooppimerkkiä. Aivan kuin tässä ajassa vallalla oleva yksilöllisyyden ihannointi ja ylikorostaminen naulitsisi

Lisätiedot

Rehband Arch Indicator Art nr. 646M49

Rehband Arch Indicator Art nr. 646M49 TECH INSOLES Rehbandin pohjalliskonsepti Tech Insole sisältää 6 erilaista pohjallista, jotka täydentävät nykyistä valikoimaamme. Tech Insole antaa erinomaisen tuen ja iskunvaimennuksen riippumatta jalkaan

Lisätiedot

Mikä masentaa maailman onnellisinta kansaa? Sari Aalto-Matturi, Toiminnanjohtaja, Suomen Mielenterveysseura SOSTEtalk!

Mikä masentaa maailman onnellisinta kansaa? Sari Aalto-Matturi, Toiminnanjohtaja, Suomen Mielenterveysseura SOSTEtalk! Mikä masentaa maailman onnellisinta kansaa? Sari Aalto-Matturi, Toiminnanjohtaja, Suomen Mielenterveysseura SOSTEtalk! 3.10.2017 3.10.2017 2 Suomi on maailman vakain valtio. vapain maa, Norjan ja Ruotsin

Lisätiedot

Valmistaudu peliin, keskity omaan pelaamiseesi. Porin Narukerä Markku Gardin 6.2.2015

Valmistaudu peliin, keskity omaan pelaamiseesi. Porin Narukerä Markku Gardin 6.2.2015 Valmistaudu peliin, keskity omaan pelaamiseesi Porin Narukerä Markku Gardin 6.2.2015 Mentaaliharjoittelun perusta (hyvä tietää) Aivot ohjaavat - hermojärjestelmät, hormonit ja lihakset toimeenpanevat Omat

Lisätiedot