Tapahtumajärjestäjän käsikirja. Kiinteistö Oy Helsingin Lepakko

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tapahtumajärjestäjän käsikirja. Kiinteistö Oy Helsingin Lepakko"

Transkriptio

1 Tapahtumajärjestäjän käsikirja Kiinteistö Oy Helsingin Lepakko

2 Sisällys 1. Taustaa Yhteystietoja tapahtuman järjestämiseen Toimintaohjeita tapahtumien järjestämiseen Ravintolapalvelut tapahtumaan Ravintola Laiturin varaaminen iltatilaisuuksiin Neuvottelutilojen varaaminen Auditorion katon käyttäminen tapahtumissa Pystypöydät Pienet kalustesiirrot Suuret kalustesiirrot (Ravintola Laituri) Pianon siirtäminen Vartiointi tapahtumaan Vartioitu naulakko Vierailijapysäköinti Isojen ryhmien vierailijakortit Valokuvaaminen Ravintolassa ja auditorion aulassa Siivous tapahtumien yhteydessä Sähköpäivystys tilaisuuteen Pelastussuunnitelma tilaisuudessa Tapahtumien somistus, lavastus ja kukat Liitteet... 8

3 1 1. Taustaa Tapahtumajärjestäjän käsikirja on tarkoitettu työkaluksi kaikille Kiinteistöosakeyhtiö Helsingin Lepakossa tilaisuuksia järjestäville henkilöille. Käsikirja sisältää Lepakossa järjestettävien tilaisuuksien kannalta oleellista tietoa, kuten tapahtumien kannalta tärkeitä yhteystietoja ja toimintaohjeita. Käsikirjan tapahtumia koskeva ohjeistus koskee Kiinteistö Oy Helsingin Lepakon Conference Centerin tiloja. Conference Center käsittää seuraavat tilat: Ravintola Laituri Kahvila Ranta Point (Auditorio) ja sen läheisyys Auditorion katto Aula ja sen läheisyys Conference centerin neuvotteluhuoneet (1. kerros, 2B -kerroksen neuvottelutilat ja Ullakkosauna) Tapahtuman järjestäjällä on aina vastuu tapahtumasta ja siihen liittyvistä järjestelyistä. Sodexolla ja Securitaksella on yksinoikeus talon palveluiden tuottamisessa. Muut tapahtumiin liittyvät palvelut voidaan ulkoistaa kolmannelle osapuolelle. Käsikirjan päivittämisestä ja sisällöstä vastaa Sodexo Oy. Käsikirjaan tai tapahtumien järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Sodexon Quality Of Life (QOL) koordinaattoriin. Normaalitoiminnasta poikkeavista tapahtumista tulee ilmoittaa erikseen QOL -koordinaattorille, joka informoi kaikkia tarvittavia osapuolia.

4 2 2. Yhteystietoja tapahtuman järjestämiseen Quality of Life (QOL) -koordinaattori Toimitilajohtaminen Sodexon ravintolapalvelut kiinteistössä Aulapalvelu Are Helpdesk (huolto- ja conference centerin siivousilmoitukset) ARE Oy sähkö- ja huoltopalvelut SOL Palvelut Oy (vuokralaisten omien tilojen siivousilmoitukset) Palveluesimies Palveluohjaaja Securitas Oy- vartiointipalvelut Fujitsun AV tuki kiinteistössä arkisin klo NFS varausjärjestelmän käyttöoikeudet ja tuki arkisin klo

5 3 3. Toimintaohjeita tapahtumien järjestämiseen 3.1 Ravintolapalvelut tapahtumaan Palveluntarjoaja Sodexo Oy Kuvaus Sodexolla on yksinoikeudet Conference Centerin cateringpalveluihin, eli Conference Centerin tiloihin ei voi tilata ruoka- tai juomatarjoiluita muilta palveluntuottajilta. Sodexolla on myös yksinoikeudella anniskeluluvat Conference Centerin tiloihin. Kokoustarjoilut tulee tilata NFS -varausjärjestelmän kautta. Suurien tapahtumien tai muuten normaalitoiminnasta merkittävästi poikkeavien tilaisuuksien (esim. auditorion iltatilaisuudet) yhteydessä tapahtuman järjestäjä on yhteydessä QOL -koordinaattoriin. Conference Centerin tiloihin ei voi tuoda omia alkoholijuomia, vaan ne on tilattava Sodexon kautta. 3.2 Ravintola Laiturin varaaminen iltatilaisuuksiin Palveluntarjoaja Sodexo Oy Ravintola Laiturin voi varata kokonaan omaan käyttöönsä iltatilaisuuksiin olemalla yhteydessä Sodexon QOL -koordinaattoriin tai ravintolapalveluihin. 3.3 Neuvottelutilojen varaaminen Palveluntarjoaja Kiinteistö Oy Helsingin Lepakko Tapahtuman järjestä voi varata Lepakon kokoustiloja käyttöönsä NFS -varausjärjestelmän kautta. Tunnukset NFS -järjestelmään saa tilattua Fujitsulta.

6 Auditorion katon käyttäminen tapahtumissa Auditorion kattoa ei voi varata yksityistilaisuuksiin. Jos katolla haluaa pitää tilaisuuden, tulee siitä ilmoittaa QOL -koordinaattorille, joka merkitsee tilaisuuden NFS -järjestelmän Avoin tilaus -kohtaan. 3.5 Pystypöydät Kuvaus Auditorion varaus sisältää 15 kpl valkoisia kiinteistön omistamia 85 cm halkaisijallisia ja 110 cm korkeita pyöreitä pystypöytiä. Auditorion pystypöytiä ei saa siirtää toisiin tiloihin. Auditorion pystypöytien lisäksi, kiinteistössä on kahdeksan koivuista 60 cm halkaisijallista 100 cm korkeaa pyöreäjalkaista pystypöytää, joita voi tarvittaessa hyödyntää tilaisuuksissa. Lisäksi kiinteistön C -osassa, ns. vesistössä, on neljä valkoista pyöreäjalkaista pystypöytää, joita ei saa siirtää muualle. 3.6 Pienet kalustesiirrot Palveluntarjoaja Kiinteistö Oy Helsingin Lepakko, Markku Sallmen Kun Lepakon tiloihin halutaan tehdä pienimuotoisia kalustemuutoksia, tapahtumajärjestäjä tilaa muutoksen NFS -järjestelmän kautta. Kiinteistö veloittaa muutoksesta tuntihinnan (palveluhinnastossa). Sora ja Skog sekä kaikki niitä pienemmät Conference centerin tilat lukeutuvat pieniin kalustemuutoksiin. 3.7 Suuret kalustesiirrot (Ravintola Laituri) Palveluntarjoaja Erikseen sovittava palveluntarjoaja Kun Lepakon tiloihin, erityisesti Ravintola Laiturin kalustukseen, halutaan tehdä suurempia kalustemuutoksia, tapahtumajärjestäjä tilaa muutoksen haluamaltaan palveluntarjoajalta tai on yhteydessä QOL -koordinaattoriin. Muista sopia myös kalusteiden palautus tavanomaiseen asetelmaan.

7 5 3.8 Pianon siirtäminen Palveluntarjoaja Kiinteistö Oy Helsingin Lepakko, Markku Sallmen Kun kiinteistön omistamaa pianoa halutaan siirtää paikasta toiseen, Tapahtumajärjestäjä varaa siirron NFS -järjestelmän kalustemuutoksen kautta. Sora -neuvottelutilassa sijaitseva flyygeli ei ole siirrettävissä. 3.9 Vartiointi tapahtumaan Palveluntarjoaja Securitas Oy Kuvaus Kaikissa Conference centerin tilaisuuksissa, jotka jatkuvat klo jälkeen, tulee olla erikseen tilattu vartiointi. Kiinteistön vuokralaisten omiin tiloihin ei tarvitse tilata vartiointia. Tapahtuman järjestäjä tekee tilauksen vartioinnista NFS järjestelmän kautta. Securitas Oy veloittaa palvelusta suoraan tilaajaa (palveluhinnastossa). Vartiointi tulee tilata kolme vuorokautta ennen tilaisuutta, jonka jälkeen tehdyistä tilauksista peritään pikalisä (palveluhinnastossa) Vartioitu naulakko Palveluntarjoaja Securitas Oy Kun tilaisuuteen halutaan vartioitu naulakko, tapahtuman järjestäjä tekee tilauksen NFS -järjestelmän kautta ja Securitas Oy veloittaa palvelusta suoraan tilaajaa (palveluhinnastossa). Kiinteistöllä on kaksi koukkunaulakkoa, joissa on 80 koukkua yhdessä naulakossa. Naulakot voi varata käyttöönsä olemalla yhteydessä Securitakseen.

8 Vierailijapysäköinti Palveluntarjoaja Kiinteistö Oy Helsingin Lepakko Kuvaus Vierailijoille on tarjolla 36 pysäköintipaikkaa talon pihalla ja 58 pysäköintipaikkaa parkkihallissa. Pysäköintipaikat ovat maksuttomia ja aikarajattomia. Vierailijapysäköinnistä ei tarvitse ilmoittaa etukäteen, ellei kyse ole isommasta tilaisuudesta. Isojen tilaisuuksien yhteydessä on mahdollista tilata henkilö Securitakselta ohjaamaan vieraiden pysäköintiä. Vieraat saavat puhelimeensa QR -koodin, jos isäntä on ilmoittanut vieraat etukäteen vastaanottoon. QR -koodilla pääsee puomeista sisään ja parkkihalliin Isojen ryhmien vierailijakortit Palveluntarjoaja Securitas Oy Tapahtuman järjestäjä voi pyytää vastaanottoa tulostamaan isojen ryhmien vierailijakortit etukäteen lähettämällä Excel tiedoston vastaanottoon. Tiedostossa tulee olla kolmessa erillisessä sarakkeessa vierailijan etunimi, sukunimi ja yritys. Lisäksi sähköpostiviestissä tulee lukea vierailun aloitus- ja lopetusaika sekä Lepakon yhteyshenkilö vierailijoille. Tapahtuman järjestäjän vastuulla on valvoa korttien ottaminen ja porteista kulkeminen Valokuvaaminen Ravintolassa ja auditorion aulassa Palveluntarjoaja Erikseen sovittava palveluntarjoaja Tapahtuman järjestäjä ilmoittaa valokuvaamisesta ravintolassa ja auditorion aulassa vastaanottoon, joka ilmoittaa huoltoyhtiölle. Huoltoyhtiö ottaa paloilmaisimet valokuvauksen ajaksi pois päältä. Valokuvaus on sallittua kaikissa Conference centerin tiloissa, mutta aulapalvelun tiskiä ei saa kuvata. Toivomuksena on myös, ettei muita kuin kuvattavia näy tunnistettavasti kuvien taustalla.

9 Siivous tapahtumien yhteydessä Palveluntarjoaja SOL Palvelut Oy Kuvaus Ravintola Laiturin, auditorion ja Sora -neuvotteluhuoneen tilaisuuksiin tulee tilata erikseen siivous suoritettavaksi ennen ja jälkeen tapahtuman. SOL veloittaa siivouksen erikseen. Tapahtuman järjestä tilaa siivouksen palveluntuottajalta vähintään viisi vuorokautta ennen tilaisuutta tai on yhteydessä QOL koordinaattoriin. Tilauksesta tulee käydä ilmi tilaisuuden alku- ja päättymisaika, jotta palveluntarjoaja voi suorittaa siivouksen tarvittaessa sekä ennen että jälkeen tilaisuuden. Palveluntarjoaja siivoaa Conference centerin tilat arkisin yhden kerran päivässä joko klo jälkeen tai klo aamulla Sähköpäivystys tilaisuuteen Palveluntarjoaja ARE Oy Milloin Tarvittaessa tapahtuman järjestäjä voi tilata tilaisuuteen päivystävän sähkömiehen suoraan palveluntarjoajalta erillisveloitusta vastaan (palveluhinnastossa) tai olla yhteydessä QOL -koordinaattoriin. Tapahtumiin, joissa on esitys tai muuta tekniikkaa, suositellaan tilattavaksi päivystävä sähkömies Pelastussuunnitelma tilaisuudessa Kiinteistö Oy Helsingin Lepakolla on kiinteistötasoinen pelastussuunnitelma, joka löytyy osoitteesta: Tapahtuman järjestäjän tulee kuitenkin laatia jokaiseen tapahtumaan oma pelastussuunnitelma, jonka laatimisessa voi käyttää apuna kiinteistötasoista pelastussuunnitelmaa.

10 Tapahtumien somistus, lavastus ja kukat Kuvaus Conference centerin tiloihin voi tehdä tapahtumien yhteydessä tarvittavia somistuksia ja kalustuksia, jotka eivät vaikuta kiinteistön normaaliin toimintaan. Tapahtuman järjestäjä voi hoitaa somistuksen itsenäisesti tai olla yhteydessä QOL -koordinaattoriin. 4. Liitteet Kiinteistö Oy Helsingin Lepakon Palveluhinnasto Pohjakartat Kalustemuutoksen tilaaminen NFS varausjärjestelmän kautta

Näyttelykeskus WeeGeen vuokraehdot

Näyttelykeskus WeeGeen vuokraehdot Näyttelykeskus WeeGeen vuokraehdot 1. Vuokralaisen vastuu Vuokralainen on velvollinen suojelemaan vahingoilta vuokraamiaan tiloja ja kalusteita. Vuokralainen vastaa kaikista vahingoista, jotka vuokralainen,

Lisätiedot

Kiinteistö Oy Helsingin Kumpulantie 3 Kumpulantie 3, Helsinki

Kiinteistö Oy Helsingin Kumpulantie 3 Kumpulantie 3, Helsinki HYVÄT TILAT HYVÄT TILAT Kumpulantie 3 sijaitsee suositulla työpaikka-alueella Helsingin Vallilassa. Näyttävä julkisivu avautuu Teollisuuskadulle päin. Rakennus muodostuu vuonna 1952 rakennetusta ja vuosina

Lisätiedot

ESPOON SUURIN TOIMISTORAKENNUS

ESPOON SUURIN TOIMISTORAKENNUS 1 Kiinteistö M² ESPOON SUURIN TOIMISTORAKENNUS PK²:n suuri rakennusala on onnistuneesti sijoitettu julkisivultaan ja massoittelultaan puutarhakaupungin mittakaavaan. Maanpäälliset kuusi kerrosta on jaettu

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty ja voimassa 25.1.2019 alkaen. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen

Lisätiedot

KAUKAMETSÄN HINNASTO (6)

KAUKAMETSÄN HINNASTO (6) KAUKAMETSÄN HINNASTO 2018 1(6) 1. KAUKAMETSÄN SALI, konsertti-ja kongressisali Nouseva katsomo, kiinteät tuolirivit 486 paikkaa, joista parvella 83 paikkaa. Lisäpaikat 20, pyörätuolipaikkoja 12. Hintoihin

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty 14.10.2018. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille

Lisätiedot

Puh. 040 569 3617 (Kokousemäntä) Puh. 020 729 6712 (Info, avoinna klo 8-16)

Puh. 040 569 3617 (Kokousemäntä) Puh. 020 729 6712 (Info, avoinna klo 8-16) Tervetuloa Ravintola Pääpostiin! Osoite: Mannerheiminaukio 1 B 00100 Helsinki Puh. 040 569 3617 (Kokousemäntä) Puh. 020 729 6712 (Info, avoinna klo 8-16) Sijainti Ravintola Pääposti sijaitsee Helsingin

Lisätiedot

Huojennettu maksuluokka /h. Hinta liikuntakäytössä. Hinta sis. alv *) 24% sis. alv *)

Huojennettu maksuluokka /h. Hinta liikuntakäytössä. Hinta sis. alv *) 24% sis. alv *) Liikuntatilat Huojennettu maksuluokka liikuntakäytössä 24% liikuntakäytössä 10 % 10 % Päiväkotien, koulujen, oppilaitosten ja Pointin liikuntatilat: sis. alv *) 24% - alle 250 m² 7,00 7,70 8,68 20,00 22,00

Lisätiedot

Apollo Business Center

Apollo Business Center Apollo Business Center Vuokrattavien tilojen esittely Syyskuu 2019 Turunväylä Apollo Business Center yrityspuisto Vänrikinkuja 2, 02600 Espoo Keskeinen sijainti Apollo Business Center sijaitsee Espoossa

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille (myöhemmin tilaaja) on

Lisätiedot

Åkerlundinkatu 11 A-D TAMPERE / TAMPERE. sponda.fi

Åkerlundinkatu 11 A-D TAMPERE / TAMPERE. sponda.fi Åkerlundinkatu 11 A-D TAMPERE / TAMPERE Muuntojoustavat tilat Tampereen sydämessä Tulli Business Park on kolmannen sukupolven toimitilaympäristö Tampereen sydämessä. Ihmiskeskeiset Stress Free Area -tilaratkaisut

Lisätiedot

OHJEET tapahtumarakentajille

OHJEET tapahtumarakentajille 1 OHJEET tapahtumarakentajille 1. Tapahtumatilat 2. Tarjoilut 3. Yleiset ohjeet 3.1. Tavaran vastaanotto ja kuljetus 3.2. Siivous 3.3. Sähköistys, valot ja äänisuunnittelu 3.4. Mediaseinä 3.5. Kalusteet

Lisätiedot

TILAUSMENUT. Syksy 2014

TILAUSMENUT. Syksy 2014 TILAUSMENUT Syksy 2014 Tilausmenut toimivat niin, että koko ryhmälle valitaan yhtenäinen menu, ja ruokavalinnat ilmoitetaan ravintolan myyntipalveluun etukäteen. Menut ovat tilattavissa min. 8hlö ryhmille.

Lisätiedot

Kalkkipellontie 6 LEPPÄVAARA / ESPOO. sponda.fi

Kalkkipellontie 6 LEPPÄVAARA / ESPOO. sponda.fi Kalkkipellontie 6 LEPPÄVAARA / ESPOO Muuntojoustavaa toimistotilaa kehittyvässä Leppävaarassa Tässä Leppävaaran Mäkkylän alueella sijaitsevassa toimistokiinteistössä on yhteensä 8 242 m² muuntojoustavaa

Lisätiedot

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA Lue tämä dokumentti tarkasti ja välitä se Skanssiin paikalle tuleville promootiohenkilöille. Ohjeista heitä ottamaan dokumentti

Lisätiedot

TÄRKEIMMÄT TIEDOT KIINTEISTÖ- JA OSOITETIEDOT YHTEYSTIEDOT

TÄRKEIMMÄT TIEDOT KIINTEISTÖ- JA OSOITETIEDOT YHTEYSTIEDOT KÄYTTÄJÄN OPAS TÄRKEIMMÄT TIEDOT Käyttäjän opas sisältää perustietoja Säterinportista. Oppaan tarkoitus on vastata yleisimpiin kysymyksiin ja helpottaa vuokralaisten toimintaa kohteessa. Opas toimitetaan

Lisätiedot

Technopolis toimintaympäristö Innopoli 1 & 2 ja Teknologiakylä, Otaniemi

Technopolis toimintaympäristö Innopoli 1 & 2 ja Teknologiakylä, Otaniemi Technopolis toimintaympäristö Innopoli 1 & 2 ja Teknologiakylä, Otaniemi Technopolis-konserni Kiinteistöpalveluhybridi Tarjoaa toimintaympäristöjä ja palveluita tietointensiivisille yrityksille Luotettava

Lisätiedot

Järvenpää-talo. Kaaren Kytömaa Emma Heikkinen Marina Muñoz Thien Nguyen. www.laurea.fi

Järvenpää-talo. Kaaren Kytömaa Emma Heikkinen Marina Muñoz Thien Nguyen. www.laurea.fi Järvenpää-talo Kaaren Kytömaa Emma Heikkinen Marina Muñoz Thien Nguyen www.laurea.fi Opasteet ja Ulkotilat Ulkotilat Esteetön sisäänkäynti Pysäköinti sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä 2 LI-paikkaa

Lisätiedot

Matkustajatuonti kurittaa ravintoloita

Matkustajatuonti kurittaa ravintoloita Matkustajatuonti kurittaa ravintoloita Tiedotustilaisuus 2.2.2015 Jouni Vihmo, ekonomisti Matkailu- Matkailu- ja Ravintolapalvelut ja MaRa MaRa ry ry Matkustajatuonti kurittaa ravintoloita ravintoloiden

Lisätiedot

Kiinteistö Oy Sinimäentie 10 Sinimäentie 10, 02630 Espoo

Kiinteistö Oy Sinimäentie 10 Sinimäentie 10, 02630 Espoo Kiinteistö Oy Sinimäentie 10 Sinimäentie 10, 02630 Espoo Arkkitehtuuriltaan näyttävä Sinimäentie 10 sijaitsee Sinimäen alueella Espoossa näkyvällä paikalla Turun moottoritien vieressä, Kehä I:n ja Kehä

Lisätiedot

TURVALLISUUSVALVOJAN ERIKOISAMMATTITUTKINTO Aineistoluettelo

TURVALLISUUSVALVOJAN ERIKOISAMMATTITUTKINTO Aineistoluettelo 01 Turvallisuuslainsäädäntö... 2 02 Turvallisuussuunnittelu... 2 03 Turvallisuusalan elinkeinon harjoittaminen... 4 04 Turvallisuusjohtaminen... 7 05 Palveluliiketoiminta turvallisuusalalla... 8 06 Turvallisuustekninen

Lisätiedot

VARAA TILOJA TAPAHTUMIIN JA KOKOUKSIIN AVAUTUVASTA IHMISTEN JA TAITEEN TALOSTA

VARAA TILOJA TAPAHTUMIIN JA KOKOUKSIIN AVAUTUVASTA IHMISTEN JA TAITEEN TALOSTA VARAA TILOJA TAPAHTUMIIN JA KOKOUKSIIN 28.4. AVAUTUVASTA IHMISTEN JA TAITEEN TALOSTA Kulttuuritalo Laikuksi muuntautuva Vanha kirjastotalo puistoineen palvelee kulttuuritapahtumien järjestäjiä ja paikallisia

Lisätiedot

Tarjoa ystävillesi tai yhteistyökumppaneillesi unohtumaton ilta taiteen ja hyvän ruuan parissa!

Tarjoa ystävillesi tai yhteistyökumppaneillesi unohtumaton ilta taiteen ja hyvän ruuan parissa! Base Catering on laadukkaita ja yksilöllisesti suunniteltuja cateringpalveluita tarjoava catering-yritys. Luomme yritys- ja yksityistilaisuuksiin tasokkaat ja makunautintoja tarjoavat cateringpalvelut.

Lisätiedot

TURVALLISUUSVALVOJAN ERIKOISAMMATTITUTKINTO 2017 / Näyttöaineistoluettelo

TURVALLISUUSVALVOJAN ERIKOISAMMATTITUTKINTO 2017 / Näyttöaineistoluettelo 01 Turvallisuuslainsäädäntö... 2 02 Turvallisuussuunnittelu... 3 03 Turvallisuusalan elinkeinon harjoittaminen... 5 04 Turvallisuusjohtaminen... 8 05 Palveluliiketoiminta turvallisuusalalla... 9 06 Turvallisuustekninen

Lisätiedot

ULKOPUOLISTEN LUPAPORTAALI. Pikaohje Vierailijalle

ULKOPUOLISTEN LUPAPORTAALI. Pikaohje Vierailijalle ULKOPUOLISTEN LUPAPORTAALI Pikaohje Vierailijalle Peruslinjauksia: Henkilön, jolla on tarve päästä UPM:n tehdasalueelle tekee siitä hakemuksen hyvissä ajoin etukäteen Ulkopuolisten lupaportaaliin Urakoitsijat

Lisätiedot

Vapaaehtoistoiminnan käsikirja vapaaehtoisille ja ammattilaisille

Vapaaehtoistoiminnan käsikirja vapaaehtoisille ja ammattilaisille Vapaaehtoistoiminnan käsikirja vapaaehtoisille ja ammattilaisille Hyvää mieltä vapaaehtoistoiminnasta! Mitä vapaaehtoistoiminta on? Vapaaehtoistoiminnassa toimit omasta halustasi ja ilman rahallista korvausta,

Lisätiedot

TOIMISTO HEIKKILÄNTIE 7 3. KERROS JAETTU. 543,5 m2 610,5 m2

TOIMISTO HEIKKILÄNTIE 7 3. KERROS JAETTU. 543,5 m2 610,5 m2 TOIMISTO HEIKKILÄNTIE 7 3. KERROS JAETTU 543,5 m2 610,5 m2 RAKENNUS Rakennus on valmistunut 1988 Nokia Oyj:n tutkimuskeskuksen käyttöön Tällä hetkellä kohteessa toimii usean kansainvälisen ja kotimaisen

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNGIN VIERAANVARAISUUS-, EDUSTUSKÄYTÄNTÖ- JA MENETTELYTAPAOHJEET Kh

JOENSUUN KAUPUNGIN VIERAANVARAISUUS-, EDUSTUSKÄYTÄNTÖ- JA MENETTELYTAPAOHJEET Kh JOENSUUN KAUPUNGIN VIERAANVARAISUUS-, EDUSTUSKÄYTÄNTÖ- JA MENETTELYTAPAOHJEET Kh. 21.12.2012 646 2 Sisällys 1. Johdanto... 3 2. Vieraanvaraisuuden tarkoitus... 3 3. Vierailun tai vieraanvaraisuuden luonne...

Lisätiedot

KRASNODAREXPO / KRASNODAR VALMISMESSUOSASTOT 2011-2012

KRASNODAREXPO / KRASNODAR VALMISMESSUOSASTOT 2011-2012 KRASNODAREXPO / KRASNODAR VALMISMESSUOSASTOT 2011-2012 Osastojemme hinnat sisältävät pohjakuvan erittelyn mukaiset osastorakenteet, kalusteet, palvelut ja tilatekniikan. Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero.

Lisätiedot

Eteläesplanadi 8. Helsinki ydinkeskusta

Eteläesplanadi 8. Helsinki ydinkeskusta Eteläesplanadi 8 Helsinki ydinkeskusta Vuoden 2016 lopussa vapautuva arvokiinteistö Helsingin ydinkeskustassa. Uuden käyttäjän tarpeen mukaan muunneltavia toimistotiloja 50 300 henkilön organisaatiolle.

Lisätiedot

TECHNOPOLIS KOKOUS-, VIDEO- JA BUSINESS LOUNGE VARAUKSIEN SOPIMUSEHDOT

TECHNOPOLIS KOKOUS-, VIDEO- JA BUSINESS LOUNGE VARAUKSIEN SOPIMUSEHDOT TECHNOPOLIS KOKOUS-, VIDEO- JA BUSINESS LOUNGE VARAUKSIEN SOPIMUSEHDOT 1. Kokousvaraus ja vahvistus Kokousvaraus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu. Vahvistettu varaus muodostaa tilaajan

Lisätiedot

Ruokalat. Aurinkokiven koulun ruokala

Ruokalat. Aurinkokiven koulun ruokala Ruokalat Askiston koulun ruokala 136 m², 72 paikkaa Kokousvarustelu: dokumenttikamera, valkokangas, WLAN. Avaimen noudosta tulee sopia hyvissä ajoin koulusihteerin (050 304 0729) tai koulunjohtajan (050

Lisätiedot

Sentnerikuja 1 Lassila Helsinki

Sentnerikuja 1 Lassila Helsinki Sentnerikuja 1 Lassila Helsinki Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia vuokraa: NYKYAIKAISTA TOIMITILAA 20-400 henkilön organisaatioille fenniatilat.fi/sentnerikuja1 Tilaratkaisut Sentnerikuja 1 sisältää vuokrattavia

Lisätiedot

KOTITYÖPALVELUT eli arjen tukipalvelut (mm. siivous ) - milloin arvonlisäverottomana?

KOTITYÖPALVELUT eli arjen tukipalvelut (mm. siivous ) - milloin arvonlisäverottomana? KOTITYÖPALVELUT eli arjen tukipalvelut (mm. siivous ) - milloin arvonlisäverottomana? Lähteet: verohallinnon ohjeistus, Valviran ohjeistus, www.elias.fi (Taija Härkki), Sosiaalihuoltolaki, Arvonlisäverolaki,

Lisätiedot

Kylätalot käyttöön. Mitä kaikkea olisi huomioitava talon vuokraustoiminnassa?

Kylätalot käyttöön. Mitä kaikkea olisi huomioitava talon vuokraustoiminnassa? Kylätalot käyttöön Mitä kaikkea olisi huomioitava talon vuokraustoiminnassa? Anna Kulmakorpi 9.10.2013 Kylätalo-opas idea Kylätalot kuntoon hankkeesta, tarve kyselyn pohjalta toteutus 2011 KyläNyt-hankkeessa,

Lisätiedot

Kokousvarausohjelmisto

Kokousvarausohjelmisto Kokousvarausohjelmisto Tässä tuotekuvauksessa kuvataan Asio Kokousvarausohjelmiston päätoiminnot (1) Kokoustilojen nettivaraaminen (2) Varausten hallinnointi (pääkäyttäjä ja aulapalvelut) KOKOUSTILOJEN

Lisätiedot

Aviabulevardi I Asiantuntijan asemapaikka

Aviabulevardi I Asiantuntijan asemapaikka Aviabulevardi I Asiantuntijan asemapaikka Kehärata Aviabulevardi Helsingin keskusta Aviapolis saavutettavuus junalla Kehärata aloittaa liikennöinnin heinäkuussa 2015 5 uutta asemaa ja 3 asemavarausta Yhdistää

Lisätiedot

Virastotalo Temppelikatu 9 A, Riihimäki

Virastotalo Temppelikatu 9 A, Riihimäki Virastotalo Temppelikatu 9 A, 11100 Riihimäki Virastotalo, Temppelikatu 9, valmistui vuonna 1964. Rakennuksen on suunnitellut Erkko Virkkunen. Virastotalon laajennusosa valmistui 1988 ja sen suunnitteli

Lisätiedot

VUORIKATU 20. Kaisaniemen klassikko

VUORIKATU 20. Kaisaniemen klassikko SUOJAISAT TILAT SOPIVASSA PAIKASSA Monien yritysten sekä yliopiston ja poliisihallinnon tiloina toiminut Vuorikatu 20:n kiinteistö lukeutuu Helsingin keskustan klassikko-osoitteisiin. Kaisaniemessä Vuorikadun

Lisätiedot

Palmia Toiminta- ja hallintomallien järjestäminen. Lyhyt kuvaus henkilöstöravintola- ja ateriapalvelumarkkinasta 9.5.2014

Palmia Toiminta- ja hallintomallien järjestäminen. Lyhyt kuvaus henkilöstöravintola- ja ateriapalvelumarkkinasta 9.5.2014 Palmia Toiminta- ja hallintomallien järjestäminen Lyhyt kuvaus henkilöstöravintola- ja ateriapalvelumarkkinasta 9.5.2014 Kaikki alan suurimmat yritykset toimivat myös pkseudulla Suurten toimijoiden palvelutarjooma

Lisätiedot

Harjoitus 1: Projektin aikataulu- ja resurssisuunnittelu

Harjoitus 1: Projektin aikataulu- ja resurssisuunnittelu Harjoitus 1: Projektin aikataulu- ja resurssisuunnittelu Yleiset ohjeet: Lue huolellisesti ohjeet ja tutustu annettuun materiaaliin ennen harjoituksen aloittamista. Harjoitus tehdään pareittain. Kunkin

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNGIN VIERAANVARAISUUTTA JA EDUSTUSKÄYTÄNTÖJÄ KOSKEVA OHJE Kh

JOENSUUN KAUPUNGIN VIERAANVARAISUUTTA JA EDUSTUSKÄYTÄNTÖJÄ KOSKEVA OHJE Kh JOENSUUN KAUPUNGIN VIERAANVARAISUUTTA JA EDUSTUSKÄYTÄNTÖJÄ KOSKEVA OHJE Kh 2.9.2019 341 1. Johdanto Tämä ohje linjaa kaupungin vieraanvaraisuuden yleiset perusteet. Ohjeen linjauksia käytetään päättäessään

Lisätiedot

VIHERALUEIDEN TILAPÄISET MAANKÄYTTÖLUVAT. viherkunnossapitopäällikkö Pirjo Kosonen

VIHERALUEIDEN TILAPÄISET MAANKÄYTTÖLUVAT. viherkunnossapitopäällikkö Pirjo Kosonen VIHERALUEIDEN TILAPÄISET MAANKÄYTTÖLUVAT viherkunnossapitopäällikkö Pirjo Kosonen Puistoalueet ovat yleisiä alueita, ne on tarkoitettu oleskeluun, leikkiin, liikuntaan ja lähiluonnon tarkkailuun Vantaan

Lisätiedot

HAIHARAN KARTANORAKENNUKSEN VUOKRAUSEHDOT

HAIHARAN KARTANORAKENNUKSEN VUOKRAUSEHDOT Vuokrausehdot Sivu 1 / 5 HAIHARAN KARTANORAKENNUKSEN VUOKRAUSEHDOT 1. YLEISET EHDOT Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut vuokraa Kaukajärvellä Haiharan taidekeskuksen alueella sijaitsevaa kartanorakennusta,

Lisätiedot

YLEISET KOKOUKSET. - Kokoontumislaki

YLEISET KOKOUKSET. - Kokoontumislaki YLEISÖTILAISUUDET JA YLEISET KOKOUKSET - Kokoontumislaki KOKOONTUMISLAKI Lain tarkoituksena perustuslaissa säädetyn kokoontumisvapauden turvaaminen Lakia sovelletaan sekä yleisötilaisuuksiin että yleisiin

Lisätiedot

Siberia International Exhibition and Business Center valmismessuosastot

Siberia International Exhibition and Business Center valmismessuosastot Siberia International Exhibition and Business Center valmismessuosastot 2010-2011 Osastojemme hinnat sisältävät pohjakuvan erittelyn mukaiset osastorakenteet, kalusteet, palvelut ja tilatekniikan. Kaikkiin

Lisätiedot

Arvokiinteistö vuodesta 1927

Arvokiinteistö vuodesta 1927 Arvokiinteistö vuodesta 1927 Historia Arkkitehti Carl Armfelt suunnitteli kiinteistön alun perin asuinkäyttöön vuonna 1890, minkä jälkeen vuonna 1927 arkkitehti Ole Gripenberg piirsi talon toimistotaloksi.

Lisätiedot

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS 1. VUOKRANANTAJA Kiljavan Sairaala Oy Kiljavantie 539 A 05250 Kiljava (Y-tunnus 2048008-0) 2. VUOKRALAINEN Nurmijärven kunta Keskustie 2 01900 Nurmijärvi (Y-tunnus: 9014643-2)

Lisätiedot

4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä)

4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä) KILPAILUN JÄRJESTÄMISEN OHJEISTUS 1. Kilpailupaikka 2. Kilpailusta tiedottaminen 3. Tuomareiden ja toimihenkilöiden varaaminen 4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua

Lisätiedot

URAL EXHIBITIONS / WTC - JEKATERINBURG VALMISMESSUOSASTOT

URAL EXHIBITIONS / WTC - JEKATERINBURG VALMISMESSUOSASTOT URAL EXHIBITIONS / WTC - JEKATERINBURG VALMISMESSUOSASTOT 2010-2011 Osastojemme hinnat sisältävät pohjakuvan erittelyn mukaiset osastorakenteet, kalusteet, palvelut ja tilatekniikan. Kaikkiin hintoihin

Lisätiedot

MESSUKESKUKSESSA 31.10 2.11.2014 TAPAHTUMAINFO JA HINNAT

MESSUKESKUKSESSA 31.10 2.11.2014 TAPAHTUMAINFO JA HINNAT MESSUKESKUKSESSA 31.10 2.11.2014 TAPAHTUMAINFO JA HINNAT PARASTA TUOTTOA YLI 60 000 MESSUVIERAASTA! TUTKITTUA TIETOA: Messuilla kävijät ovat vaivautuneet paikalle, koska ovat aidosti kiinnostuneet tarjoamastasi.

Lisätiedot

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI JUHLAT, KOKOUKSET, KONFERENSSIT JA SEMINAARIT LAPPEENRANTA TARJOAA AINUTLAATUISET PUITTEET IKIMUISTOISIIN TAPAHTUMIIN! MYLLYSAARI KAUPUNGIN

Lisätiedot

Kunnanhallitus 7.9.2015 152 (Voimaantulo 1.10.2015)

Kunnanhallitus 7.9.2015 152 (Voimaantulo 1.10.2015) Kunnanhallitus 7.9.2015 152 (Voimaantulo 1.10.2015) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Kunnan omistamien ja hallitsemien eri tilojen vuokrauskäytäntö ja vuokratasot määritellään tällä

Lisätiedot

A V I A T O W E R m o v e t o a n e w l e v e l

A V I A T O W E R m o v e t o a n e w l e v e l AV IA move to a new level TOWER Uutta muotokieltä ja ekologista ajattelua edustava Avia Tower tarjoaa käyttäjilleen inspiroivan ja muunneltavan työympäristön. Avia Tower kohoaa Vantaalle Aviapoliksen liike-

Lisätiedot

DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET

DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET Yliopistonranta 5, 65200 Vaasa 1. Tiloja voi vuokrata ainoastaan luonnollinen henkilö (vuokralainen), joka tekee VYY Holding Oy:n (VYH)

Lisätiedot

ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN

ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN Organisaatiot kuten eläinsuojeluyhdistykset kirjautuvat KIRJAUTUMINEN ORGANISAATIOT-osiosta: http://www.turvasiru.fi/pet/turvasiru.jsp Organisaatioiden

Lisätiedot

PROMOOTIOT JA TAPAHTUMAT WILLASSA OHJEET PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE

PROMOOTIOT JA TAPAHTUMAT WILLASSA OHJEET PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE PROMOOTIOT JA TAPAHTUMAT WILLASSA OHJEET PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS WILLA Sijaitsee Hyvinkäällä. Pinta-alaltaan Suomen 10. suurin kauppakeskus Näyttävät digitaaliset ratkaisut kasvavassa Hyvinkään

Lisätiedot

Suomen Partiolaiset Finlands Scouter ry. Tilausjärjestelmä. Lippukuntaohjeet

Suomen Partiolaiset Finlands Scouter ry. Tilausjärjestelmä. Lippukuntaohjeet Suomen Partiolaiset Finlands Scouter ry Lippukuntaohjeet 1 n lippukuntaohjeet 2010 Teksti: Eero Tuomenoksa Toimitus: Eero Tuomenoksa Kuvat: Eero Tuomenoksa ja Timo Kästämä Julkaistu: 19.8.2010 Julkaisija:

Lisätiedot

PROMOOT IOT JA TAPAHTUMAT CITYCENTERISSÄ

PROMOOT IOT JA TAPAHTUMAT CITYCENTERISSÄ PROMOOT IOT JA TAPAHTUMAT CITYCENTERISSÄ Tä r k e i t ä o h j e i t a t a p a h t u m a n j ä r j e s t ä j i l l e 1 CITYCENTER, HELSINKI Suomen 6. suurin kauppakeskus kävijämäärän mukaan Kävijämäärä:

Lisätiedot

Kaupintie 3 POHJOIS-HAAGA / HELSINKI. sponda.fi

Kaupintie 3 POHJOIS-HAAGA / HELSINKI. sponda.fi Kaupintie 3 POHJOIS-HAAGA / HELSINKI Täyden palvelun talo. Uusinta kiinteistötekniikkaa Kaupintielle suunnitellaan uudenveroista toimitilaa loistavien yhteyksien äärelle. Toimistokiinteistö saneerataan

Lisätiedot

Securitas Events Tapahtumaturvallisuuspalvelut

Securitas Events Tapahtumaturvallisuuspalvelut Securitas Events Tapahtumaturvallisuuspalvelut 2 Securitas Events Tapahtumaturvallisuuspalvelut 3 Securitas Events on erikoistunut tuottamaan turvallisuus- ja tukipalveluja tapahtumiin ja yleisötilaisuuksiin.

Lisätiedot

Pysäköintiuudistus M19 alueella on seitsemän eri pysäköintialuetta P1 P7. Alla alueen pysäköintikartta.

Pysäköintiuudistus M19 alueella on seitsemän eri pysäköintialuetta P1 P7. Alla alueen pysäköintikartta. Pysäköintiuudistus M19 alueella on seitsemän eri pysäköintialuetta P1 P7. Alla alueen pysäköintikartta. P6 Vierasparkki Vieras parkki P1 P2 P3 Pysäköintipaikkojen määrät P1 tolppa 50, kylmä 110 P2 tolppa

Lisätiedot

HINNASTOT. Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet. Hyväksytty kirkkoneuvostossa

HINNASTOT. Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet. Hyväksytty kirkkoneuvostossa HINNASTOT 2019 Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet Hyväksytty kirkkoneuvostossa 4.12.2018 Nurmijärven seurakunnan jäseneksi kastettavan kastetilaisuuteen tarjotaan ilman vuokraa seuraavat tilat: Nurmijärvi:

Lisätiedot

KUNTAMARKKINAT

KUNTAMARKKINAT 1 (5) KUNTAMARKKINAT 12. 13.9.2018 AUKIOLOAJAT keskiviikkona 12.9. klo 9 17 torstaina 13.9. klo 9 15 KÄYNTIOSOITE (tapahtuman aikana) Kuntatalo, Alppikatu 1 www.kuntamarkkinat.fi sähköposti: kuntamarkkinat@kuntaliitto.fi

Lisätiedot

Ehdotus toimintaympäristöstä. Valo ry LUOTTAMUKSELLINEN

Ehdotus toimintaympäristöstä. Valo ry LUOTTAMUKSELLINEN Ehdotus toimintaympäristöstä Valo ry 16.6.2016 LUOTTAMUKSELLINEN Technopolis Vahvasti kasvuhakuinen, kansainvälinen, dynaaminen ja kannattava listattu yhtiö Liikeideana on tuottaa tiloja ja palveluita,

Lisätiedot

LIITE 1, Palvelukuvaus

LIITE 1, Palvelukuvaus Lääkkeiden jakelupalvelu 1(6) Sisällys 1. PALVELUN SISÄLTÖ... 2 1.1. PALVELUN SUORITTAMINEN... 2 1.2. ASIAKASKOHTAISET LÄÄKE-ERÄT... 2 1.3. PALVELUN ALOITUS JA KOULUTUS... 3 1.4. LÄÄKKEIDEN TARKASTUS...

Lisätiedot

TILAUSTARJOILUHINNASTO

TILAUSTARJOILUHINNASTO TILAUSTARJOILUHINNASTO HENKILÖSTÖRAVINTOLAT, HOIVAPALVELUT JA SAIRAALAT Hinnasto on voimassa 1.8.2018 alkaen kuva Tilaustarjoiluhinnasto sivu 2/6 SUOLAISET Ruiskolmio 3,20 (kinkku, juusto, vegaaninen)

Lisätiedot

23.5.2012 Lintulahti Corner. Lintulahti Corner

23.5.2012 Lintulahti Corner. Lintulahti Corner Lintulahti Corner Lintulahti Corner Lintulahti Corner Osoite: Kaikukatu 6, Helsinki Rakennusoikeus: 13 360 kem2 Kerroksia: 8 + kaksi kellaria Kerroskoko: toimistokerros 1 630m2 Pysäköinti: 120 autopaikkaa

Lisätiedot

APUA PALVELUN TUOTTAMISEEN: ESITTELYSSÄ FIRSTBEAT CENTER

APUA PALVELUN TUOTTAMISEEN: ESITTELYSSÄ FIRSTBEAT CENTER APUA PALVELUN TUOTTAMISEEN: ESITTELYSSÄ FIRSTBEAT CENTER Pauliina Halla Tuotevastaava, Firstbeat FIRSTBEAT CENTER Konsepti mahdollistaa asiakkaillesi Hyvinvointianalyysiin osallistumisen kolmella eri tavalla,

Lisätiedot

Seurakuntatilojen tilavuokrat ja käyttömaksut. 1. Yleisperiaatteet. 2. Tilaisuudet, joista ei peritä tilavuokraa

Seurakuntatilojen tilavuokrat ja käyttömaksut. 1. Yleisperiaatteet. 2. Tilaisuudet, joista ei peritä tilavuokraa kokoelma C 7 YKN 4.6.2018 Mitätöi säännön 11.12.2017 Seurakuntatilojen tilavuokrat ja käyttömaksut 1. Yleisperiaatteet Tilaisuudella on oltava nimetty vastuuhenkilö. Tilojen käyttöä veloitetaan tässä säännössä

Lisätiedot

The Plaza to be. PILKE ja HEHKU Plaza Business Parkin parhaat toimitilat odottavat sinua. PILKE JA HEHKU kiinteistömme yrityskeskittymässä

The Plaza to be. PILKE ja HEHKU Plaza Business Parkin parhaat toimitilat odottavat sinua. PILKE JA HEHKU kiinteistömme yrityskeskittymässä The Plaza to be. PILKE ja HEHKU Plaza Business Parkin parhaat toimitilat odottavat sinua. PILKE JA HEHKU kiinteistömme yrityskeskittymässä Naapurisi: inspiraatio ja menestys. Toteuta suunnitelmasi Kehittyvä

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA

Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Kunnan omistamien ja hallitsemien eri tilojen vuokrauskäytäntö ja vuokratasot määritellään

Lisätiedot

VUORIKATU 20. Kaisaniemen klassikko

VUORIKATU 20. Kaisaniemen klassikko SUOJAISAT TILAT SOPIVASSA PAIKASSA Monien yritysten sekä yliopiston ja poliisihallinnon tiloina toiminut Vuorikatu 20:n kiinteistö lukeutuu Helsingin keskustan klassikko-osoitteisiin. Kaisaniemessä Vuorikadun

Lisätiedot

ITÄMERENKATU 3. Suuremmankin yrityksen tarpeisiin soveltuvaa muuntojoustavaa ja modernia toimitilaa keskeiseltä paikalta Ruoholahdesta.

ITÄMERENKATU 3. Suuremmankin yrityksen tarpeisiin soveltuvaa muuntojoustavaa ja modernia toimitilaa keskeiseltä paikalta Ruoholahdesta. Suuremmankin yrityksen tarpeisiin soveltuvaa muuntojoustavaa ja modernia toimitilaa keskeiseltä paikalta Ruoholahdesta. MECHELININKATU Sijainti Metroasema 300 m Raitiovaunupysäkki 10 m LÄNSIVÄYLÄ Bussipysäkki

Lisätiedot

MILLAISIA JUTTUVINKKEJÄ JA TIEDOTTEITA

MILLAISIA JUTTUVINKKEJÄ JA TIEDOTTEITA MILLAISIA JUTTUVINKKEJÄ JA TIEDOTTEITA Viestintä- ja markkinointiseminaari 2.-3.6.2015 Kari Ikonen twitter @IkonenKari 3.6.2015 Alma Aluemedia Maakuntalehdet Alma Aluemedia 4 maakuntalehteä 14 tilattavaa

Lisätiedot

NIZHNI NOVGOROD YARMARKA VALMISMESSUOSASTOT 2010-2012

NIZHNI NOVGOROD YARMARKA VALMISMESSUOSASTOT 2010-2012 NIZHNI NOVGOROD YARMARKA VALMISMESSUOSASTOT 2010-2012 Osastojemme hinnat sisältävät pohjakuvan erittelyn mukaiset osastorakenteet, kalusteet, palvelut ja tilatekniikan. Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero.

Lisätiedot

Sörnäistenkatu 2 HERMANNI / HELSINKI. sponda.fi

Sörnäistenkatu 2 HERMANNI / HELSINKI. sponda.fi Sörnäistenkatu 2 HERMANNI / HELSINKI Modernit, valoisat toimitilat Teurastamon naapurissa Aktiivinen urbaanin elämän keskus Teurastamo elävöittää tämän Sörnäisissä sijaitsevan modernin kiinteistön naapurustoa.

Lisätiedot

TYÖPAJA. Helsingin Työpajankatu 13 Monitilatoimisto

TYÖPAJA. Helsingin Työpajankatu 13 Monitilatoimisto TYÖPAJA Helsingin Työpajankatu 13 Monitilatoimisto Työpaja tarjoaa yritystoiminnalle persoonalliset ja joustavat puitteet keskeisellä sijainnilla Helsingin Kalasatamassa. Työpaja koostuu muunneltavista

Lisätiedot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot Majoitusmyynti Varaus- ja peruutusehdot Asiakkaan tekemä varaus on sekä hotellia että asiakasta sitova hotellin vahvistettua varauksen. Tämä varaus voidaan tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Puhelintilauksissa

Lisätiedot

Virikekortti Verkkopalvelu Ohjeet palvelun käyttämiseksi 1.11.2012

Virikekortti Verkkopalvelu Ohjeet palvelun käyttämiseksi 1.11.2012 Virikekortti Verkkopalvelu Ohjeet palvelun käyttämiseksi 1.11.2012 MALLI KORTTI 3 1. Kirjautuminen ja sopimuksen valinta... 2 2. Sopimuksen valinta... 2 3. Kielen valinta... 3 4. Edun tilauksen aktivointi

Lisätiedot

TAPAHTUMAN TUOTTAMISEN ABC

TAPAHTUMAN TUOTTAMISEN ABC TAPAHTUMAN TUOTTAMISEN ABC 2 5. 1 0. 2 0 1 6 Tiina Salonen Ohjelmapäällikkö, Kotkan kaupunki kulttuurituottaja (YAMK) MIKÄ ON TAPAHTUMA? = Tapahtumien avulla ihmiset kootaan yhteen jotain tarkoitusta varten

Lisätiedot

Oulunsalon Aeroportti

Oulunsalon Aeroportti Oulunsalon Aeroportti Kansainvälisen tason käyntikortti Pääkonttoritasoinen toimistotila osoitteessa Tietotie 2, Oulu. OULUN KESKUSTA 14 KM LENTOKENTTÄ 400 M SATAMA 11,5 KM TAKSIASEMA 400 M Osaksi monipuolisen

Lisätiedot

Winres-käyttäjän käsikirja 28.9.2011 Omistaja- ja huoltajaliittymä 1 (21) OMISTAJA- JA HUOLTAJALIITTYMÄ INTERNETISSÄ 1. LIITTYMÄN TARKOITUS

Winres-käyttäjän käsikirja 28.9.2011 Omistaja- ja huoltajaliittymä 1 (21) OMISTAJA- JA HUOLTAJALIITTYMÄ INTERNETISSÄ 1. LIITTYMÄN TARKOITUS OMISTAJA- JA HUOLTAJALIITTYMÄ INTERNETISSÄ 1. LIITTYMÄN TARKOITUS Omistaja voi järjestelmän avulla: - tehdä oman varauksen - peruuttaa oman varauksen - selata ja tulostaa varaustilanteen haluamalleen aikavälille

Lisätiedot

Tarinankerronnan. teollinen keskus

Tarinankerronnan. teollinen keskus Tarinankerronnan teollinen keskus Laura Pohjavirta / Yle Kuvapalvelu Mediapolis tarinankerronnan keskus Suomi saa media-alan ytimen, Mediapoliksen Menestys syntyy intohimolla ja yhteistyöllä. Technopolis,

Lisätiedot

DALEXPO / VLADIVOSTOK VALMISMESSUOSASTOT

DALEXPO / VLADIVOSTOK VALMISMESSUOSASTOT DALEXPO / VLADIVOSTOK VALMISMESSUOSASTOT 2011-2012 Osastojemme hinnat sisältävät pohjakuvan erittelyn mukaiset osastorakenteet, kalusteet, palvelut ja tilatekniikan. Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero

Lisätiedot

TURVALLISUUSVALVOJAN ERIKOISAMMATTITUTKINTO Aineistoluettelo

TURVALLISUUSVALVOJAN ERIKOISAMMATTITUTKINTO Aineistoluettelo 01 Turvallisuussuunnittelu... 2 02 Turvallisuuslainsäädäntö... 3 03 Vartioimisliiketoiminnan ja vartiointityön perusteet... 4 04 Turvallisuusjohtaminen... 6 05 Turvallisuustekniikka... 7 06 Tietoturvallisuus...

Lisätiedot

Navitas on nykyaikainen työympäristö keskellä dynaamista liiketoimintaa

Navitas on nykyaikainen työympäristö keskellä dynaamista liiketoimintaa Navitas kokouspalvelut Navitas on nykyaikainen työympäristö keskellä dynaamista liiketoimintaa Navitas Navitas 1 ja 2-talot sijaitsevat Varkauden keskustassa, upealla paikalla järven rannalla. Tarjoamme

Lisätiedot

Liite nro NILSIÄN KAUPUNGIN KOULU- JA OPETUSTILOJEN VUOKRAUKSEN OHJEET JA KÄYTÖSTÄ PERITTÄVÄT TILAVUOKRAT 1.1.

Liite nro NILSIÄN KAUPUNGIN KOULU- JA OPETUSTILOJEN VUOKRAUKSEN OHJEET JA KÄYTÖSTÄ PERITTÄVÄT TILAVUOKRAT 1.1. Liite nro 11 35 12.4.2011 NILSIÄN KAUPUNGIN KOULU- JA OPETUSTILOJEN VUOKRAUKSEN OHJEET JA KÄYTÖSTÄ PERITTÄVÄT TILAVUOKRAT 1.1.2011 ALKAEN Koulujen tiloja luovutetaan järjestöjen, yhteisöjen ja yksityisten

Lisätiedot

Futsalottelun turvallisuusjärjestelyt

Futsalottelun turvallisuusjärjestelyt Futsalottelun turvallisuusjärjestelyt Futsalin seuraseminaari 28.4.2012 Helsinki Turvallisuuspäällikkö Juha Karjalainen Suomen Palloliitto 1 Sisältö Turvallisuuden peruskäsitteitä Keskeinen lainsäädäntö

Lisätiedot

Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet

Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet Elämysten areena asiakkaillesi? Matsilippuja tarjotaan usein, mutta aitioon kutsutaan harvemmin.

Lisätiedot

Pronssitie 1 LASSILA / HELSINKI. sponda.fi

Pronssitie 1 LASSILA / HELSINKI. sponda.fi Pronssitie 1 LASSILA / HELSINKI Monipuoliset tilat ja hyvä sijainti Pronssitie 1 sijaitsee Helsingissä Lassilan kaupunginosassa hyvien liikenneyhteyksien varrella, juna-aseman välittömässä läheisyydessä.

Lisätiedot

Arvokiinteistö vuodesta 1927

Arvokiinteistö vuodesta 1927 Arvokiinteistö vuodesta 1927 Historia Arkkitehti Carl Armfelt suunnitteli kiinteistön alun perin asuinkäyttöön vuonna 1890, minkä jälkeen vuonna 1927 arkkitehti Ole Gripenberg piirsi talon toimistotaloksi.

Lisätiedot

Ensimmäiset vuokralaiset muuttivat sisään helmikuussa 2014, jolloin myös ravintola- ja aulapalvelut käynnistyvät.

Ensimmäiset vuokralaiset muuttivat sisään helmikuussa 2014, jolloin myös ravintola- ja aulapalvelut käynnistyvät. 2 Turun Pitkämäkeen valmistunut kahdeksankerroksinen Nereis Business Garden on kestävästä yhteiskuntarakentamisesta tunnetun pohjoismaisen Peab konsernin toteuttama korkeatasoinen toimistorakennus, johon

Lisätiedot

Arandur / Kaivomestarin hanke

Arandur / Kaivomestarin hanke 7.10.2010 Richard Malm Arandur / Kaivomestarin hanke Kaivomestari - ensimmäinen julkisen ja yksityisen sektorin kiinteistöalan kumppanuushanke Suomessa. Elinkaaritoimitus: mitä sopimus sisältää? Substanssipalvelut

Lisätiedot

Trooli - Panimokatu 4. Laadukasta toimitilaa trendikkäällä sijainnilla Kalasatamassa Panimokatu 4, Kalasatama, Helsinki

Trooli - Panimokatu 4. Laadukasta toimitilaa trendikkäällä sijainnilla Kalasatamassa Panimokatu 4, Kalasatama, Helsinki Laadukasta toimitilaa trendikkäällä sijainnilla Kalasatamassa Panimokatu 4, Kalasatama, 00580 Helsinki Trooli - Panimokatu 4 Kalasataman Trooliin kuuluva Panimokatu 4 on moderni ja palveleva toimistokiinteistö,

Lisätiedot

Murula. Selinin Sali. Ahlmanin Kartanon juhla- ja kokoustilat. 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Murula. Selinin Sali. Ahlmanin Kartanon juhla- ja kokoustilat. 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. TILAVUOKRAHINNASTO Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Murula on tunnelmallinen ja toimiva tila, joka muuntuu moneksi. Arkisin tilan täyttävät kokoukset

Lisätiedot

1 Hakemusten hallinta

1 Hakemusten hallinta 1 Hakemusten hallinta Tilavarauksia varten hakemukset lähetetään Asioinnissa täytettävän lomakkeen kautta. Lomakkeen tiedot saapuvat Enkoraan, josta ne voidaan käsitellä. 1.1 Varaushakemuksen tiedot Asioinnissa

Lisätiedot

KALASATAMAN by Lindström Invest

KALASATAMAN by Lindström Invest Kumm eli MAN ström Invest Lindström Invest Oy Lautatarhankatu 6 00580 Helsinki puh. 09 2514 6100 www.lindstrominvest.fi Haluatko työskennellä täyden palvelun Business Parkissa? Ainutlaatuiset ja viihtyisät

Lisätiedot

Palvelukuvaus Datatalkkari 19.5.2016 LOUNEA DATATALKKARI PALVELUKUVAUS. www.lounea.fi

Palvelukuvaus Datatalkkari 19.5.2016 LOUNEA DATATALKKARI PALVELUKUVAUS. www.lounea.fi Palvelukuvaus Datatalkkari 19.5.2016 1 LOUNEA DATATALKKARI PALVELUKUVAUS 2 Sisällysluettelo 1. YLEISKUVAUS... 3 2. PALVELUKOMPONENTIT... 3 2.1. Käyttöönotto ja opastus... 3 2.2. Huolto ja asennus... 3

Lisätiedot

Itämerenkatu 23 RUOHOLAHTI / HELSINKI. sponda.fi

Itämerenkatu 23 RUOHOLAHTI / HELSINKI. sponda.fi Itämerenkatu 23 RUOHOLAHTI / HELSINKI Joustavat toimitilat yrityksesi tarpeisiin Ruoholahden Ankkurissa yritysten käytössä ovat monipuoliset palvelut, ja tilat muunnellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisiksi.

Lisätiedot