KUNTAMARKKINAT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUNTAMARKKINAT"

Transkriptio

1 1 (5) KUNTAMARKKINAT AUKIOLOAJAT keskiviikkona klo 9 17 torstaina klo 9 15 KÄYNTIOSOITE (tapahtuman aikana) Kuntatalo, Alppikatu 1 sähköposti: kuntamarkkinat@kuntaliitto.fi YHTEYSHENKILÖT Kuntamarkkinat: Osastomyynti ja markkinointi: markkinointijohtaja Maritta Mäkelä, puhelin , maritta.makela@kuntalehti.fi asiakaspalvelu: markkinointiassistentti Riitta Issakainen, puhelin , kuntamarkkinat@kuntaliitto.fi Ravintolapalvelut: Palmia, ravintolatoimenpäällikkö Päivi Hjelm, puhelin kuntamarkkinat@palmia.fi Näyttelyn rakentaminen ja tilaukset: Globex Oy, Marketta Karivuo, puhelin marketta.karivuo@globex.fi K-kerroksen näytteilleasettajat: Globex Oy, Taina Juvonen, puhelin taina.juvonen@globex.fi TILAUKSET OSASTOILLE Rakenne-, kaluste-, sähkö-, viherkasvi- ja tietoliikennetilaukset tulee tehdä mennessä ekstranetistä. Määräajan jälkeen jätettyjen tilausten hintoihin lisätään 50 % hinnasta (ei koske jälkeen tehtyjä näytteilleasettajasopimuksia). Tarjoilutilaukset osastolle on jätettävä viimeistään 5.9. mennessä extranetin kautta. Tapahtuman aikana osastoille tulevat tilaukset tehdään numeroon Tietotekniikkayhteyksien tilaaminen osastoille: Toimivan nettiyhteyden varmistamiseksi suosittelemme kiinteän yhteyden tilaamista. Tilaukset yrityksen palvelutunnuksella kuntamarkkinat.fi ekstranetistä. Mikäli tilaat kiinteän liittymän, ilmoita sijoituspaikka osastolla sähköpostitse petrus.kinnunen@fcg.fi.

2 2 (5) Kävijärekisteröintipalvelun tilaukset osastoille yrityksen palvelutunnuksella kuntamarkkinat.fi ekstranetistä. Voit halutessasi tilata pelkän palvelun. Kävijöiden nimikortissa olevan QR-koodin voit skannata joko omalla älylaitteella tai vuokrata siihen haluamasi määrän laitteita. RAVINTOLAPALVELUT JA RUOKALIPUKKEIDEN TILAUKSET: Tapahtuman aikana palvelevat kahvilat ja ravintolat on esitelty erillisessä esitteessä. AulaCafé 2. kerroksessa palvelee myös tiistaina kello Ruokalipukkeita voi tilata etukäteen extranetistä tai Kuntamarkkinoiden etusivulta. Liput käyvät kaikissa Kuntamarkkinoiden ravintolapisteissä. Katso ravintolapalveluista tarkemmin Palmian esitteestä. Käyttämättömät maksulipukkeet voi palauttaa Kuntamarkkinapäivinä K-kerroksen Palmian infopisteeseen. Vain tapahtumapäivinä palautetut liput hyvitetään. Kuntamarkkinoiden aikana maksulippuja voi myös lunastaa edellä mainitusta Palmian infopisteestä laskutustietoja vastaan. Kaikissa muissa Palmian pisteissä käy yleisimmät maksuvälineet. NÄYTTEILLEASETTAJIEN HENKILÖKUNNAN KAHVILA JA LOUNASRAVINTOLA Näytteilleasettajien henkilökunnan kahvila- ja lounasravintola on 1. kerroksessa. Ravintola on avoinna Näytteilleasettajaravintolassa osastonne henkilökunta saa ilmaiseksi kahvia ja pikkuleipiä esittämällä näytteilleasettajakortin. Pyydämme huomioimaan, että aamukahvi- ja iltapäiväkahvit on tarkoitettu vain osastonne henkilökunnalle. Lounas on tarjolla kello hintaan 12,80. NÄYTTELYTILAT JA RAKENTAMISAIKATAULU Osastolle tulevia tavaroita voi postittaa etukäteen Kuntatalolle osoitteella Kuntamarkkinat, Toinen linja 14, Helsinki. Tavaroissa tulee olla selvästi merkitty Kuntamarkkinat, osaston numero sekä yhteyshenkilönne nimi ja puhelinnumero (henkilö joka paikan päällä vastaa tavaroista). Muulla toimitustavalla osoite Alppikatu 1 (tavarantoimitus), muutoin samat tiedot. Tapahtumapäivien aikana emme voi vastaanottaa tavaratoimituksia turvallisuus- ja tilajärjestelysyistä. Mikäli kuitenkin joudutte toimittamaan tavaraa tapahtumapäivien aikana, tulee se kuljettaa perille osastolle saakka ilman kuljetuskalustoa (ei nokkakärryjä eikä rullakkoja) ja lyhyintä mahdollista reittiä. K. kerroksen näytteilleasettajat sisäänkäynnin kautta, 2. ja 3. kerroksen näytteilleasettajat lastauslaiturin kautta. Lisätietoja näyttelytoimistosta. maanantai Kuntatalon K-kerroksen rakentaminen kello 8-17 (lattiapaikat). tiistai Kuntamarkkinoiden rakentaminen kaikissa kerroksissa kello 8 21 (kaikki osastot) Valmisosastot valmiina näytteilleasettajille kello 9 21.

3 3 (5) Ajo K-kerrokseen autotallin ovista Alppikadulta. Ajo halliin päättyy klo Kulku 2. ja 3. kerrokseen klo 8 16, ajo Toisen linjan pihalle. keskiviikko KUNTAMARKKINAT kello 9 17 Esitteiden jakelu ja muu myyntitoiminta on sallittua vain omalla osastolla. torstai KUNTAMARKKINAT kello 9 15 Esitteiden jakelu ja muu myyntitoiminta on sallittua vain omalla osastolla. Osaston tyhjentämisen voi aloittaa kello 15 jälkeen. Turvallisuussyistä henkilöautoliikenne ovien eteen sallittua vasta jälkeen ja suuremmilla ajoneuvoilla tapahtuva tavarankuljetus vasta kello 16 jälkeen, kello mennessä. Mikäli haluatte jättää tavaroita noudettavaksi myöhemmin, ottakaa yhteyttä näyttelytoimistoon, josta saatte yhteystietolomakkeen. Lomakkeella varustetut, myöhemmin noudettavat tavarat tulee jättää niille osoitetuille paikoille seuraavasti: K-kerroksen näytteilleasettajat K-kerroksen infopisteeseen. Toisen ja kolmannen kerroksen näytteilleasettajien noudettavat tavarat 1. kerrokseen (lastauslaiturille) niille varatuille pöydille tai rullakkoon. Mikäli on tarvetta muuhun kuljetukseen, siitä tulee sopia hyvissä ajoin näyttelytoimistossa. MUUTA HUOMIOITAVAA NÄYTTELYTOIMISTO Kuntamarkkinoiden näyttelytoimisto sijaitsee tapahtumapäivinä Kuntatalon K- kerroksessa. Muina aikoina yhteydenotot kuntamarkkinat@kuntaliitto.fi. Löytötavaroiden toimitus ja nouto 2. kerroksen aulapalvelupisteeseen. LEHDISTÖ Lehdistötila on Kuntatalon 1. kerroksen kokoustilassa 1.2. Tilaan voi toimittaa valmiiksi monistettua uutisaineistoa. Yhteyshenkilönä Kuntaliiton viestintäkoordinaattori Mariam Rguibi, puhelin INFOPISTEET JA OPPAAT Kiinteitä infopisteitä on kuusi, vähintään yksi joka kerroksessa. Lisäksi tapahtumassa kiertää Kuntaliiton henkilökuntaan kuuluvia oppaita, joilla on yllään Kuntamarkkinat-painatuksella varustetut punaiset paidat. Kuntamarkkinoiden henkilöstöön kuuluu myös opiskelijoita Tampereen ja Helsingin yliopistosta sekä Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Opiskelijoiden mukanaolo on osa heidän opiskeluaan ja he tutustuvat näyttelyyn sekä osallistuvat seminaareihin ja tietoiskuihin työtehtäviensä salliessa. RAKENTAJAKORTIT Rakentajilla tulee olla Kuntataloon tullessaan joko näytteilleasettajatunnuksilla valmistettu nimikortti tai Kuntatalon ovella täydennettävä rakentajakortti.

4 4 (5) QR-KOODILLISET KÄVIJÄKORTIT Kuntamarkkinoilla on käytössä QR-koodillinen kävijälaskenta. Nimikortti lähetetään viikolla 35 siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka vieras on antanut Kuntamarkkinoiden ilmoittautumislomakkeen täyttäessään. Nimikortti voidaan tehdä kävijälle myös sisääntulon yhteydessä. Sisäänpääsy tapahtumaan on ilmainen, ikäraja 18 v. Kuntatalon henkilökunnalla on Kuntamarkkinoiden ajan talon normaalissa käytössä oleva kuvallinen kulkukortti. NÄYTTEILLEASETTAJAKORTIT Näytteilleasettajien tulee pitää Näytteilleasettajakorttia sisääntulossa ja tapahtuman aikana. Koodillinen näytteilleasettajakortti nopeuttaa sisääntuloa. Rekisteröikää kaikki osastolla työskentelevät näytteilleasettajiksi. Nimikortin tiedot täytetään extranetissä. Osastoilla esittelijöillä voi olla myös yrityksen omat nimikortit käytössä. TIETOISKUTILAT JA NIIDEN VARUSTELU Kuntamarkkinoiden aikana Kuntaliitto-konserni järjestää seminaareja. Yrityksille on varattu mahdollisuus tietoiskun (20 min.) pitämiseen. K- kerros: Tietolinja ja Tietokimara (molemmat n. 40 henkilölle) 3. kerros: huoneet A3.1-A3.3, A3.7-A3.8, A3.21, A3.24 ja A3.25 (20-45 henkilölle) Tietoiskutiloissa on tietokone internet-yhteydessä sekä dataprojektori. Esitys on suositeltavaa tuoda kahdelle muistitikulle tallennettuna. Omien koneiden käyttö on kielletty aikataulullisista syistä. Suuremmissa tiloissa on myös yksi mikrofoni. Mikäli tarvetta on useammalle, ota yhteyttä Mikäli tarvitsette useamman mikrofonin kuin tilassa on vakiona, veloitetaan lisämikrofonien tilauksesta erikseen. TIETOISKUTILAISUUKSIEN OSALLISTUJAT Tietoiskutilojen ovilla luetaan nimikortin koodi. Osallistujien rekisteri toimitetaan tapahtuman jälkeen tietoiskun järjestävälle yritykselle. Ennakkoilmoittautumista tilaisuuksiin ei ole, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. TIETOISKUN AINEISTO Luentoaineistojen julkaiseminen on halutessanne mahdollista extranetissä tietoiskun kohdalla joko ennen esitystänne tai tapahtuman jälkeen. NAULAKKO Kuntamarkkinoilla on näytteilleasettajille oma erillinen, ilmainen naulakkopalvelu. Kuntamarkkinoiden näytteilleasettajakortti pitää näyttää naulakon henkilökunnalle. Naulakko on K- kerroksessa. PYSÄKÖINTI Kuntatalon läheisyydessä ei ole pysäköintitilaa. Lähimmät paikoitusalueet ovat Mäntymäen aukio ja Linnanmäen ja Vauhtitien pysäköintialueet.

5 5 (5) TAKSIT Alppikadulla, sisäänkäynnin tuntumassa, on ylimääräinen taksitolppa koko tapahtuman ajan. Tilataksin tilaus täytyy tehdä noin kaksi tuntia ennen toivottua ajankohtaa. VARTIOINTI Kuntamarkkinoiden rakennusaikana ja tapahtumapäivinä Kuntatalon vartioinnista vastaa 360 Prevent Oy. SIIVOUS Kuntamarkkinoilla siivouksesta huolehtii ISS Palvelut Oy/Siivouspalvelut. Siivous kuuluu osaston hintaan eikä sitä tarvitse erikseen tilata. Kuntamarkkinoilla päivystää kaksi siistijää, joihin yhteyden saa näyttelytoimiston kautta. VALOKUVAUS Jos haluatte osastostanne kuvia, tiedustelut ja tapahtuman aikaan näyttelytoimistosta. JÄTEHUOLTO Kuntamarkkinoiden rakentamisen, purkamisen ja tapahtuman aikana jätehuollosta vastaa ISS Palvelut Oy/Siivouspalvelut. Kuntatalon eri kerroksiin toimitetaan rullakko pahvinkeräystä varten. Toivomme osastonne rakentamisen ja purkamisen aikana, että jätteet lajitellaan niille osoitettuihin paikkoihin. VARASTOTILA tapahtuman aikana: Mikäli yön ajaksi on tarvetta jättää tavaroita lukittavaan tilaan, jätä ne näytteilleasettajien narikkaan. 1. kerroksessa on esitteille ja materiaalille varattu tilaa lastauslaiturilta. ILTATÄRSKYT Kuntaliitto järjestää kutsuvierailleen Iltatärskyt keskiviikkona klo Helsingin kaupungintalon Juhlasalissa. Ilmoittautuminen kutsun ohjeiden mukaisesti. Kuntaliitto lähettää Iltatärskykutsun julkisen hallinnon keskeisille vaikuttajille ja muille sidosryhmilleen. Näytteilleasettajat saavat kutsuja näyttelyosaston koon mukaan. Kutsut ovat näytteilleasettajille infotilaisuudessa jaetussa (poissa oleville postitettavassa) kirjekuoressa. Olethan varannut osaston hintaan kuuluvan lehti-ilmoituksen ja/tai videohaastattelun. Videohaastattelun voi tilata myös paketin lisäksi, jolloin sen hinta on alv. Aiempia tallenteita voi katsoa osoitteessa Kuntamarkkinoiden etusivulla olevan linkin kautta. Kiitos mukanaolostanne ja toivotan Teille antoisia, mielenkiintoisia tapahtumapäiviä! Maritta Mäkelä markkinointijohtaja/kuntamarkkinat

OHJEISTUSTA KONFERENSSIIN OSALLISTUVILLE

OHJEISTUSTA KONFERENSSIIN OSALLISTUVILLE VAIKUTTAVAT OPPIMISYMPÄRISTÖT TERVEYSALALLA Ensimmäinen terveysalan koulutuksen kansallinen konferenssi 30. 31.5.2011 Tukholmankatu 10, Helsinki OHJEISTUSTA KONFERENSSIIN OSALLISTUVILLE KULKUYHTEYDET JA

Lisätiedot

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA Lue tämä dokumentti tarkasti ja välitä se Skanssiin paikalle tuleville promootiohenkilöille. Ohjeista heitä ottamaan dokumentti

Lisätiedot

Tapahtumajärjestäjän käsikirja. Kiinteistö Oy Helsingin Lepakko

Tapahtumajärjestäjän käsikirja. Kiinteistö Oy Helsingin Lepakko Tapahtumajärjestäjän käsikirja Kiinteistö Oy Helsingin Lepakko Sisällys 1. Taustaa... 1 2. Yhteystietoja tapahtuman järjestämiseen... 2 3. Toimintaohjeita tapahtumien järjestämiseen... 3 3.1 Ravintolapalvelut

Lisätiedot

OSALLISTUMISEHDOT 1. OKRA MAATALOUSNÄYTTELY ORIPÄÄN LENTOKENTÄLLÄ 6.-9.7.2016

OSALLISTUMISEHDOT 1. OKRA MAATALOUSNÄYTTELY ORIPÄÄN LENTOKENTÄLLÄ 6.-9.7.2016 OSALLISTUMISEHDOT 1. OKRA MAATALOUSNÄYTTELY ORIPÄÄN LENTOKENTÄLLÄ 6.-9.7.2016 Järjestäjä Paikka Lions Club Oripää ry Oripään lentokenttä - Hirvikoskentie 290, 32500 Oripää Aika 6.-9.7.2016 Aukioloajat

Lisätiedot

PYTINKI 2016 SOPIMUSEHDOT

PYTINKI 2016 SOPIMUSEHDOT PYTINKI 2016 SOPIMUSEHDOT 1. TOIMEENPANO Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy Yhteistyössä: Etelä-Pohjanmaan Rakennustaitosäätiö E-P:n Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry E-P:n Rakennusmestarit

Lisätiedot

MESSUKESKUKSESSA 31.10 2.11.2014 TAPAHTUMAINFO JA HINNAT

MESSUKESKUKSESSA 31.10 2.11.2014 TAPAHTUMAINFO JA HINNAT MESSUKESKUKSESSA 31.10 2.11.2014 TAPAHTUMAINFO JA HINNAT PARASTA TUOTTOA YLI 60 000 MESSUVIERAASTA! TUTKITTUA TIETOA: Messuilla kävijät ovat vaivautuneet paikalle, koska ovat aidosti kiinnostuneet tarjoamastasi.

Lisätiedot

Tervetuloa opiskelijaksi Metropolia Ammattikorkeakouluun!

Tervetuloa opiskelijaksi Metropolia Ammattikorkeakouluun! Tervetuloa opiskelijaksi Metropolia Ammattikorkeakouluun! Olet saanut opiskelupaikan Tietotekniikan koulutusohjelmasta: nuorten koulutus, insinööri (AMK), Bulevardi 31, Helsinki Toivotamme sinulle onnea

Lisätiedot

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi Mäntsälän Messut 2014 PL 2O 04601 Mäntsälä Irma Pesonen Puh 045 2090700 irma.peso@gmail.com Mäntsälän Messut 2014 järjestetään elokuussa Mäntsälän Suurlavalla. Messut tarjoavat yrittäjille, yhdistyksille

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt Autamme mielellämme messuosallistumiseenne liittyvissä kysymyksissä:

Yhteyshenkilöt Autamme mielellämme messuosallistumiseenne liittyvissä kysymyksissä: Hyvä Caravan 2011 -messujen näytteilleasettaja, Messut lähestyvät hurjaa vauhtia ja haluammekin muistuttaa teitä osastonne rankentamiseen liittyvistä tärkeimmistä tiedoista. Mikäli osastonne rakentaa muu

Lisätiedot

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA Lue tämä dokumentti tarkasti ja välitä se Skanssissa paikalla oleville promootiohenkilöille. Ohjeista heitä ottamaan dokumentti mukaan

Lisätiedot

Kotisuora tuotteen perusedellytykset

Kotisuora tuotteen perusedellytykset Kotisuora palvelun tilaaminen Sähköiset asiointipalvelut Postittamisen työpöytä 1 Sisältö Kotisuora tuotteen perusedellytykset sivu 3 Luo markkinointijakelulle nimi, sivu 4 Yrityksen yhteystietojen tarkistaminen

Lisätiedot

OHJE NÄYTTEILLEASETTAJILLE. 11.6.2015 Sivu 1 / 11

OHJE NÄYTTEILLEASETTAJILLE. 11.6.2015 Sivu 1 / 11 Sivu 1 / 11 ERVEULOA OEUAMAAN LAPINLAHDEN OMAKOIALONÄYELYÄ ervetuloa toteuttamaan Omakotitalonäyttelyä kanssamme Lapinlahden Alapitkälle. Omakotitalonäyttelyn järjestetään neljättä kertaa. Petäjävedellä

Lisätiedot

esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Kuopion Musiikkikeskus, Kuopionlahdenkatu 23 C

esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Kuopion Musiikkikeskus, Kuopionlahdenkatu 23 C esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Kuopion Musiikkikeskus, Kuopionlahdenkatu 23 C Kunta: Kuopio Päivämäärä: 4.1.2017 esteettömyysselvitys s. 2 / 7 KOHTEEN YHTEYSTIEDOT Rakennuskohteen

Lisätiedot

PROMOOTIOT JA TAPAHTUMAT WILLASSA OHJEET PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE

PROMOOTIOT JA TAPAHTUMAT WILLASSA OHJEET PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE PROMOOTIOT JA TAPAHTUMAT WILLASSA OHJEET PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS WILLA Sijaitsee Hyvinkäällä. Pinta-alaltaan Suomen 10. suurin kauppakeskus Näyttävät digitaaliset ratkaisut kasvavassa Hyvinkään

Lisätiedot

Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 8-10.2.2013 MEDIAKORTTI 2013. Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo

Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 8-10.2.2013 MEDIAKORTTI 2013. Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 8-10.2.2013 MEDIAKORTTI 2013 Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo Asta Rakentaja 2013 - Messulehti: Painosmäärä 140.000 Lehti jaetaan Aamulehden liitteenä pirkanmaalaisiin

Lisätiedot

Hyvä S&A Päivät 2011, GIMME Liikelahjat 2011, CORE Congress & Events 2011 näytteilleasettaja,

Hyvä S&A Päivät 2011, GIMME Liikelahjat 2011, CORE Congress & Events 2011 näytteilleasettaja, Hyvä S&A Päivät 2011, GIMME Liikelahjat 2011, CORE Congress & Events 2011 näytteilleasettaja, Messujen aukioloaika Messut lähestyvät ja haluammekin muistuttaa teitä osastonne rakentamiseen liittyvistä

Lisätiedot

Näyttelyn rakentaminen alkaa, ovet A1, A2, B1, B4, C1, C4, C5 Näyttelyn rakentaminen päättyy

Näyttelyn rakentaminen alkaa, ovet A1, A2, B1, B4, C1, C4, C5 Näyttelyn rakentaminen päättyy 30.4.2010 NÄYTTELYINFO 3/2010 OHJELMA erjantai 7.5. klo 08:00 klo 20:00 Näyttelyn rakentaminen alkaa, ovet A1, A2, B1, B4, C1, C4, C5 Näyttelyn rakentaminen päättyy Lauantai 8.5. klo 09:00 klo 09:00 klo

Lisätiedot

URAL EXHIBITIONS / WTC - JEKATERINBURG VALMISMESSUOSASTOT

URAL EXHIBITIONS / WTC - JEKATERINBURG VALMISMESSUOSASTOT URAL EXHIBITIONS / WTC - JEKATERINBURG VALMISMESSUOSASTOT 2010-2011 Osastojemme hinnat sisältävät pohjakuvan erittelyn mukaiset osastorakenteet, kalusteet, palvelut ja tilatekniikan. Kaikkiin hintoihin

Lisätiedot

esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy Microkatu 1, Technopolis Oyj

esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy Microkatu 1, Technopolis Oyj esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy Microkatu 1, Technopolis Oyj Kunta: Kuopio Päivämäärä: 2.11.2016 esteettömyysselvitys s. 2 / 7 KOHTEEN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

SAIRAALOIDEN HOITOTOIMINNAN TUOTTAVUUS- JA VAIKUTTAVUUSSEMINAARI

SAIRAALOIDEN HOITOTOIMINNAN TUOTTAVUUS- JA VAIKUTTAVUUSSEMINAARI Jaakko Herrala/Petra Kokko/Pirjo Häkkinen 6.9.2010 1 (3) SAIRAALOIDEN HOITOTOIMINNAN TUOTTAVUUS- JA VAIKUTTAVUUSSEMINAARI Aika 14.-15.10.2010 Paikka M-talo, iso luentosali, Teiskontie 35, 33520 Tampere

Lisätiedot

IT2010 Korkeakoulujen IT-päivät Joensuussa 12. 13.10.2010

IT2010 Korkeakoulujen IT-päivät Joensuussa 12. 13.10.2010 IT2010 Korkeakoulujen IT-päivät Joensuussa 12. 13.10.2010 TIETOA KÄYTÄNNÖN JÄRJESTELYISTÄ Järjestäjä Korkeakoulujen vuoden 2010 valtakunnalliset IT-päivät toteutetaan Itä-Suomen yliopiston, Pohjois-Karjalan

Lisätiedot

esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy, Opistotie 2

esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy, Opistotie 2 esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy, Opistotie 2 Kunta: Kuopio Päivämäärä: 24.11.2016 esteettömyysselvitys s. 2 / 7 KOHTEEN YHTEYSTIEDOT Rakennuskohteen

Lisätiedot

Varman toimitilamuuttajan muistio. Tervetuloa uusiin Varman toimitiloihin!

Varman toimitilamuuttajan muistio. Tervetuloa uusiin Varman toimitiloihin! Varman toimitilamuuttajan muistio Tervetuloa uusiin Varman toimitiloihin! Varman toimitilamuuttajan muistio Kun yrityksenne muuttaa uusiin toimitiloihin, valmistautuminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin.

Lisätiedot

esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy, Opiskelijankatu 3

esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy, Opiskelijankatu 3 esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy, Opiskelijankatu 3 Kunta: Varkaus Päivämäärä: 13.12.2016 esteettömyysselvitys s. 2 / 7 KOHTEEN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

GO! 3-2-1. 4.2.2015 klo 9-15 Kivikylän areena. rekrytointitapahtuma. www.urastartti.fi. Kuvauta itsestäsi video-cv!

GO! 3-2-1. 4.2.2015 klo 9-15 Kivikylän areena. rekrytointitapahtuma. www.urastartti.fi. Kuvauta itsestäsi video-cv! 3-2-1 GO! 4.2.2015 klo 9-15 Kivikylän areena Kuvauta itsestäsi video-cv! rekrytointitapahtuma www.urastartti.fi KOHTAUSPAIKKA TYÖNHAKIJOILLE, OPISKELIJOILLE JA YRITYKSILLE! HYVÄ URASTARTTI 2015-MESSUJEN

Lisätiedot

Siberia International Exhibition and Business Center valmismessuosastot

Siberia International Exhibition and Business Center valmismessuosastot Siberia International Exhibition and Business Center valmismessuosastot 2010-2011 Osastojemme hinnat sisältävät pohjakuvan erittelyn mukaiset osastorakenteet, kalusteet, palvelut ja tilatekniikan. Kaikkiin

Lisätiedot

TAPAHTUMATIETOLOMAKE Lähetä täytetty lomake sähköpostilla osoitteeseen

TAPAHTUMATIETOLOMAKE Lähetä täytetty lomake sähköpostilla osoitteeseen Tiketti Oy Urho Kekkosen katu 4 6, FI-00100 Helsinki tiketti@tiketti.fi www.tiketti.fi Puhelin 010 843 1601 Y-tunnus: 0116189-3 TAPAHTUMATIETOLOMAKE Lähetä täytetty lomake sähköpostilla osoitteeseen tiketti@tiketti.fi

Lisätiedot

Sydämellisesti tervetuloa! SUOMEN KYLÄTOIMINTA RY. Merk. Riitta Bagge,

Sydämellisesti tervetuloa! SUOMEN KYLÄTOIMINTA RY. Merk. Riitta Bagge, 27.10.2008 Suomen Kylätoiminta ry Kylätoiminnan ja Leaderryhmien eduntekijä LEADER-PARLAMENTTI 26.-27.11.2008 Suomen Kylätoiminta ry (SYTY) ja sen Leader-jaosto järjestävät Leader-parlamentin ja neuvottelupäivät

Lisätiedot

mediakortti 2013 WESTIE-lehti

mediakortti 2013 WESTIE-lehti mediakortti 2013 WESTIE-lehti Vuonna 2013 ilmestyy lehden 37. vuosikerta. Copyright Westiekerho ry. Kaikki oikeudet pidätetään. Lehden osittainenkin kopioiminen ilman lupaa on kielletty. Westie-lehden

Lisätiedot

IsoKristiinan myynti-ja promootiopaikkojen käyttöehdot

IsoKristiinan myynti-ja promootiopaikkojen käyttöehdot IsoKristiinan myynti-ja promootiopaikkojen käyttöehdot Tekemällä varauksen kauppakeskuksen myynti- ja promootiopaikalle sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Luethan siis huolella ehdot läpi ja varmistat

Lisätiedot

KRASNODAREXPO / KRASNODAR VALMISMESSUOSASTOT 2011-2012

KRASNODAREXPO / KRASNODAR VALMISMESSUOSASTOT 2011-2012 KRASNODAREXPO / KRASNODAR VALMISMESSUOSASTOT 2011-2012 Osastojemme hinnat sisältävät pohjakuvan erittelyn mukaiset osastorakenteet, kalusteet, palvelut ja tilatekniikan. Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero.

Lisätiedot

NIZHNI NOVGOROD YARMARKA VALMISMESSUOSASTOT 2010-2012

NIZHNI NOVGOROD YARMARKA VALMISMESSUOSASTOT 2010-2012 NIZHNI NOVGOROD YARMARKA VALMISMESSUOSASTOT 2010-2012 Osastojemme hinnat sisältävät pohjakuvan erittelyn mukaiset osastorakenteet, kalusteet, palvelut ja tilatekniikan. Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero.

Lisätiedot

Luokkakisat

Luokkakisat Palkinnot Palkinnot Kuuluttajat, Kuuluttajat, Musiikki Musiikki Luokkakisat 8.-9.4.2017 Kahvituspiste talkooväelle Tuomaripalaverit keittiö Roll-up Roll-up portiksi portiksi Takakatsomot Esitysalue uusin

Lisätiedot

Oy Oticon Ab. Korvakappale.fi. Käyttöohje

Oy Oticon Ab. Korvakappale.fi. Käyttöohje Oy Oticon Ab Korvakappale.fi Käyttöohje 15 1 Sisältö 2 Yleistä... 3 3 Käyttäjätilit ja kirjautuminen... 3 3.1 Käyttäjätilit... 3 3.2 Pääkäyttäjätilin tilaaminen... 4 3.3 Kirjautuminen... 5 4 Peruskäyttäjän

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt Autamme mielellämme messuosallistumiseenne liittyvissä kysymyksissä:

Yhteyshenkilöt Autamme mielellämme messuosallistumiseenne liittyvissä kysymyksissä: Hyvä Matka 2011 -messujen näytteilleasettaja, Matkamessut lähestyvät hurjaa vauhtia ja tekniikan tilausten määräaika on 1.12.2010. Haluammekin muistuttaa teitä osastonne rankentamiseen liittyvistä tärkeimmistä

Lisätiedot

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta.

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta. 1 (5) Hakemukset kauppiasyhdistykselle (puheenjohtajan tai edustajan hyväksymä hakemus): alle 1 kalenterikuukausi (1-4 viikkoa) - etusijalla Hakaniemen kauppahallin vuokralaiset (kauppiasyhdistys päättää

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park Inn by Radisson Meriton

Lisätiedot

MAISTUVA-TAPAHTUMAN SOPIMUSEHDOT

MAISTUVA-TAPAHTUMAN SOPIMUSEHDOT MAISTUVA-TAPAHTUMAN SOPIMUSEHDOT 1. TOIMEENPANO Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23 Aika: 30. 31.3.2019 Aukioloajat: la 10-17 su 10-17 2. NÄYTTEILLEASETTAJINA

Lisätiedot

Sähköinen Express Import -palvelu

Sähköinen Express Import -palvelu Sähköinen Express Import -palvelu opas lähettäjälle TNT:n Express Import -palvelu Käyttäjäystävällinen Express Import -palvelu mytnt:n osana tekee tuontilähetyksen tilauksen entistä helpommaksi Express

Lisätiedot

MUNKKA JUHLII. 75 v KUINKA OSALLISTUN?

MUNKKA JUHLII. 75 v KUINKA OSALLISTUN? MUNKKA JUHLII 75 v KUINKA OSALLISTUN? SISÄLLYS 1. Pääjuhla Munkkiniemen yhteiskoululla 9.11.2013 ilmoittautumislomake 2. Iltajuhla Kalastajatorpalla 9.11.2013 maksuohje ja palautettava tietolomake 3. Tilausohjeet

Lisätiedot

MUNKKA JUHLII. 75 v KUINKA OSALLISTUN?

MUNKKA JUHLII. 75 v KUINKA OSALLISTUN? MUNKKA JUHLII 75 v KUINKA OSALLISTUN? OHJELMA LA 9.11.2013 10.00 Jumalanpalvelus Munkkiniemen kirkko Miika Heikinheimo ei ennakkoilmoittautumista 12.00 Huomionosoitukset Munkkiniemen yhteiskoululla Ajanvaraus

Lisätiedot

DALEXPO / VLADIVOSTOK VALMISMESSUOSASTOT

DALEXPO / VLADIVOSTOK VALMISMESSUOSASTOT DALEXPO / VLADIVOSTOK VALMISMESSUOSASTOT 2011-2012 Osastojemme hinnat sisältävät pohjakuvan erittelyn mukaiset osastorakenteet, kalusteet, palvelut ja tilatekniikan. Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero

Lisätiedot

PETSAMO 2 Hoitajat: Kanslia:

PETSAMO 2 Hoitajat: Kanslia: PETSAMO 2 Hoitajat: 050 436 2222 Kanslia: 044 775 8017 Tervetuloa kuntoutumaan Petsamo 2:lle Tammenlehväkeskuksen osasto Petsamo 2 on neurologinen kuntoutusosasto, jonka tarkoituksena on antaa kokonaisvaltaista

Lisätiedot

TIIMINVETÄJÄN JA TUTOR-VALMENTAJAN TAIDOT

TIIMINVETÄJÄN JA TUTOR-VALMENTAJAN TAIDOT KUTSU ESAVI/1/05.12.01/2018 Etelä-Suomi 5.1.2018 Opetus- ja kulttuuritoimi - vastuualue Jakelussa mainituille Tervetuloa Etelä-Suomen aluehallintoviraston järjestämään valmennusseminaariin 5. 6.2.2018

Lisätiedot

Uusi opetussuunnitelma oppiva yhteisö

Uusi opetussuunnitelma oppiva yhteisö KUTSU ESAVI/5963/2016 Etelä-Suomi 21.6.2016 Opetus- ja kulttuuritoimi - vastuualue Jakelussa mainituille Uusi opetussuunnitelma oppiva yhteisö Tervetuloa Etelä-Suomen aluehallintoviraston järjestämään

Lisätiedot

Operatiiviset päivät Ohjeita luennoitsijoille AV-tekniikasta

Operatiiviset päivät Ohjeita luennoitsijoille AV-tekniikasta Operatiiviset päivät 15.-17.11.2017 Ohjeita luennoitsijoille AV-tekniikasta 1. Luentosalin AV-tekniikka ja esityksen valmistelu Helsingin Messukeskuksen luentotilojen varustukseen kuuluu verkkoliittymä

Lisätiedot

Kumppaniksi Kaukolämpöpäiville ja Lämpöklubille. Kaukolämpöpäivät Verkatehdas, Hämeenlinna Kohtaamispaikka keskiviikkona 23.8.

Kumppaniksi Kaukolämpöpäiville ja Lämpöklubille. Kaukolämpöpäivät Verkatehdas, Hämeenlinna Kohtaamispaikka keskiviikkona 23.8. Kumppaniksi Kaukolämpöpäiville ja Lämpöklubille Kaukolämpöpäivät 23.-24.8.2017 Verkatehdas, Hämeenlinna Kohtaamispaikka keskiviikkona 23.8.2017 Tule ja ole osa kaukolämpöalan päätapahtumaa! Kaukolämpöpäiville

Lisätiedot

HYVÄ NÄYTTEILLEASETTAJA,

HYVÄ NÄYTTEILLEASETTAJA, Farmarin näytteilleasettajatiedote 7.6.2017 HYVÄ NÄYTTEILLEASETTAJA, Farmarin portit avautuvat viikon päästä! Alueen rakentaminen on jo täydessä vauhdissa, ja työt ovat sujuneet aikataulussa. Ensimmäisten

Lisätiedot

WINTER OPEN - KÄVIJÄN KÄSIKIRJA 2018

WINTER OPEN - KÄVIJÄN KÄSIKIRJA 2018 WINTER OPEN - KÄVIJÄN KÄSIKIRJA 2018 Tästä käsikirjasta löydät kaiken mitä sinun tulee tietää kun saavut Winter Open -tapahtumaan. TAPAHTUMA ON K-18. LIPUNMYYNTI Liput kannattaa hankkia tapahtumaan etukäteen.

Lisätiedot

Puh. 040 569 3617 (Kokousemäntä) Puh. 020 729 6712 (Info, avoinna klo 8-16)

Puh. 040 569 3617 (Kokousemäntä) Puh. 020 729 6712 (Info, avoinna klo 8-16) Tervetuloa Ravintola Pääpostiin! Osoite: Mannerheiminaukio 1 B 00100 Helsinki Puh. 040 569 3617 (Kokousemäntä) Puh. 020 729 6712 (Info, avoinna klo 8-16) Sijainti Ravintola Pääposti sijaitsee Helsingin

Lisätiedot

Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 10.-12.2.2012 MEDIAKORTTI 2012. Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo

Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 10.-12.2.2012 MEDIAKORTTI 2012. Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 10.-12.2.2012 MEDIAKORTTI 2012 Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo Asta Rakentaja -messulehti: Painosmäärä 140.000 Lehti jaetaan Aamulehden liitteenä pirkanmaalaisiin

Lisätiedot

Yritykset ja yhteisöt, jotka tarjoavat seuraaviin osa-alueisiin liittyviä tuotteita ja palveluja:

Yritykset ja yhteisöt, jotka tarjoavat seuraaviin osa-alueisiin liittyviä tuotteita ja palveluja: PYTINKIMESSUT SOPIMUSEHDOT 1. TOIMEENPANO Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy Yhteistyössä: Etelä-Pohjanmaan Rakennustaitosäätiö E-P:n Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry E-P:n Rakennusmestarit

Lisätiedot

TESC Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

TESC Tampereen Messu- ja Urheilukeskus tuhansia tilaisuuksia TESC Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (TESC)...2 Hallit... 3 Kokous-, VIP- ja seminaaritilat... 4 Sijainti kartalla... 5 Fouga / Tuisku / Viima...

Lisätiedot

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan satu.ranta@pp3.inet.fi

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan satu.ranta@pp3.inet.fi Toimitusehdot Voimassa 01.11.2014 Tuotteita myy Sugart koriste- ja juhlapalvelu Ly-2447334-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja oppilaitoksille. Emme toimita lähetyksiä

Lisätiedot

Tilauslomake. Tilaukset mennessä, jonka jälkeen tilauksiin +50% Perustiedot. Näytteilleasettajan tilauslomake.

Tilauslomake. Tilaukset mennessä, jonka jälkeen tilauksiin +50% Perustiedot. Näytteilleasettajan tilauslomake. Tilauslomake Näytteilleasettajan tilauslomake Sisällysluettelo Perustiedot Rakenteet Osaston kalusteet Sähköt ja av-laitteet Tietoliikenneliittymät Tulosteet Viherkasvit Sijoituspiirros Loppusumma Klikkaamalla

Lisätiedot

Vinkkejä näytteilleasettajille Logomoon!

Vinkkejä näytteilleasettajille Logomoon! Vinkkejä näytteilleasettajille 6.-7.11.2019 Logomoon! Kiitämme vielä kerran näyttelypaikkavarauks es tanne T urun XXXVI Lääketiedepäiville! T apahtuman lähestyessä olemme keränneet muutamia huomionarvoisia

Lisätiedot

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS LOUNEA PALVELUT OY TEHDASKATU 6, 24100 SALO Sisällys Sisällys... 1 Tervetuloa OmaLounea-palveluun!... 2 OmaLounea - Käytön aloittaminen... 2 OmaLounea Kirjaudu

Lisätiedot

Muuttajan muistio Varman vuokra-asujalle

Muuttajan muistio Varman vuokra-asujalle Muuttajan muistio Varman vuokra-asujalle Muuttajan muistio Varman vuokra-asujalle Muutto on suuri elämänmuutos, johon liittyy sekä iloa uudesta kodista että luopumisen haikeutta. Se vie myös voimia, sillä

Lisätiedot

Logistiikkaprosessiin tehoa ja parempaa palvelua sähköisellä asioinnilla. It- ja kehitysjohtaja Mika Kinnunen, Suomen Kaukokiito Oy

Logistiikkaprosessiin tehoa ja parempaa palvelua sähköisellä asioinnilla. It- ja kehitysjohtaja Mika Kinnunen, Suomen Kaukokiito Oy Logistiikkaprosessiin tehoa ja parempaa palvelua sähköisellä asioinnilla It- ja kehitysjohtaja Mika Kinnunen, Suomen Kaukokiito Oy Suomen Kaukokiito Oy Suomen Kaukokiito hoitaa Kaukokiito-ketjun markkinoinnin

Lisätiedot

PROMOOT IOT JA TAPAHTUMAT CITYCENTERISSÄ

PROMOOT IOT JA TAPAHTUMAT CITYCENTERISSÄ PROMOOT IOT JA TAPAHTUMAT CITYCENTERISSÄ Tä r k e i t ä o h j e i t a t a p a h t u m a n j ä r j e s t ä j i l l e 1 CITYCENTER, HELSINKI Suomen 6. suurin kauppakeskus kävijämäärän mukaan Kävijämäärä:

Lisätiedot

PROJEKTIPÄIVIEN KUMPPANIOSASTOT MEDIAKORTTI. Osastojen ilme, sisältö ja sijainti sekä tärkeitä päivämääriä

PROJEKTIPÄIVIEN KUMPPANIOSASTOT MEDIAKORTTI. Osastojen ilme, sisältö ja sijainti sekä tärkeitä päivämääriä PROJEKTIPÄIVIEN KUMPPANIOSASTOT MEDIAKORTTI Osastojen ilme, sisältö ja sijainti sekä tärkeitä päivämääriä TÄRKEITÄ AIKATAULUJA! Aineiston toimitusaikataulu: Viimeinen aineiston toimituspäivä on perjantai

Lisätiedot

PETSAMO 3 Hoitajat Kanslia

PETSAMO 3 Hoitajat Kanslia PETSAMO 3 Hoitajat 050 366 2039 Kanslia 044 775 8018 TERVETULOA KUNTOUTUMAAN! Tammenlehväkeskuksen osasto PETSAMO 3 on 19-paikkainen kuntoutusosasto. Osa huoneista on kahden hengen ja osa yhden hengen

Lisätiedot

Kaukoputken käyttöohje. Opastus ja tuki

Kaukoputken käyttöohje. Opastus ja tuki Kaukoputken käyttöohje http://kaukoputki.kaukokiito.fi Opastus ja tuki Sähköiset palvelut 010 510 1700 sahkoisetpalvelut@kaukokiito.fi Versio 1.1/8.2.2013/VV Rekisteröityminen Aloita rekisteröityminen

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 PÄIVITETTY AIKATAULU 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park

Lisätiedot

Raskaalla kalustolla tai koneille, joissa on telaketjut, ei saa ajaa kiitoradan päältä!

Raskaalla kalustolla tai koneille, joissa on telaketjut, ei saa ajaa kiitoradan päältä! Rakentaminen Osastojen rakennusajat: Ma-Ke 4.-6.9. klo 7:00-22:00 Rakentaminen tapahtuu pohjoisesta, eteläisestä ja läntisestä huoltoportista sekä pääsisäänkäynnin huoltoportista. Rakennusaikana käytössä

Lisätiedot

ESTEETTÖMYYSSELVITYS

ESTEETTÖMYYSSELVITYS esteettömyysselvitys s. 1 / 7 (Mahdollinen kuva kohteesta) ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: _ Kunta: Päivämäärä: esteettömyysselvitys s. 2 / 7 KOHTEEN YHTEYSTIEDOT Rakennuskohteen nimi: Postinro ja

Lisätiedot

OSALLISTUMISEHDOT. Oripään lentokenttä - Hirvikoskentie 290, Oripää

OSALLISTUMISEHDOT. Oripään lentokenttä - Hirvikoskentie 290, Oripää OSALLISTUMISEHDOT 1. OKRA MAATALOUSNÄYTTELY ORIPÄÄN LENTOKENTÄLLÄ 4.-7.7.2018 Järjestäjä Paikka Lions Club Oripää ry Oripään lentokenttä - Hirvikoskentie 290, 32500 Oripää Aika 4.-7.7.2018 Aukioloajat

Lisätiedot

OHJEET tapahtumarakentajille

OHJEET tapahtumarakentajille 1 OHJEET tapahtumarakentajille 1. Tapahtumatilat 2. Tarjoilut 3. Yleiset ohjeet 3.1. Tavaran vastaanotto ja kuljetus 3.2. Siivous 3.3. Sähköistys, valot ja äänisuunnittelu 3.4. Mediaseinä 3.5. Kalusteet

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJALLE

NÄYTTEILLEASETTAJALLE NÄYTTEILLEASETTAJALLE TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ ASIAKASKUTSUT JA RUOKAILU Tilaa asiakaskutsut ennakkoon! Kutsun hinta on 7 + alv 10%. Laskutus tapahtuu vain palautuneista eli käytetyistä kutsuista, joten turhasta

Lisätiedot

Määräys 64 B/2018 M taajuusalueen MHz verkkotoimilupien huutokaupasta

Määräys 64 B/2018 M taajuusalueen MHz verkkotoimilupien huutokaupasta Määräys 64B/2018 1 (7) Määräys 64 B/2018 M taajuusalueen 3410-3800 MHz verkkotoimilupien huutokaupasta Annettu Helsingissä 11. päivänä heinäkuuta 2018 Viestintävirasto määrää sähköisen viestinnän palveluista

Lisätiedot

AMURI 2 Hoitajat Kanslia

AMURI 2 Hoitajat Kanslia AMURI 2 Hoitajat 044 7758 020 Kanslia 044 7758 019 TERVETULOA KUNTOUTUMAAN! Tammenlehväkeskuksen osasto AMURI 2 on 28-paikkainen kuntoutusosasto. Osa huoneista on kahden hengen ja osa yhden hengen huoneita.

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEUDUN RYHMÄMATKAESITE 2013 2014

JYVÄSKYLÄN SEUDUN RYHMÄMATKAESITE 2013 2014 1/5 JYVÄSKYLÄN SEUDUN RYHMÄMATKAESITE 2013 2014 SOPIMUS ILMOITUSTILASTA Jyväskylän Seudun Matkailu toteuttaa jälleen keväällä 2013 ryhmämatkojen järjestäjille suunnatun esitteen. Esite toimii yhtenä päämarkkinointivälineistä

Lisätiedot

Kotisuora Premium palvelun tilaaminen

Kotisuora Premium palvelun tilaaminen Kotisuora Premium palvelun tilaaminen Sähköiset asiointipalvelut Postittamisen työpöytä 1 Sisältö Kotisuora Premium palvelun perusedellytykset sivu 3 Luo markkinointijakelulle nimi, sivu 4 Luodun jakelun

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO KILPAILUKESKUKSEN ALUEELLA ON TANKKAUS SEKÄ MUIDEN YMPÄRISTÖLLE HAITALLISTEN AINEIDEN KÄSITTELY KIELLETTY!

KILPAILIJAINFO KILPAILUKESKUKSEN ALUEELLA ON TANKKAUS SEKÄ MUIDEN YMPÄRISTÖLLE HAITALLISTEN AINEIDEN KÄSITTELY KIELLETTY! Tervetuloa järjestämäämme Teijo-Talo ralliin. KILAILIJAINFO Kun saavutte erniöön, teidän on vietävä ensin traileri sille kuuluvalle parkkipaikalle. Trailereita varten on varattu pysäköintitilaa raviradalta,

Lisätiedot

KARTTAKORI KÄYTTÖOHJE ASIAKKAALLE

KARTTAKORI KÄYTTÖOHJE ASIAKKAALLE 1 (16) KARTTAKORI KÄYTTÖOHJE ASIAKKAALLE Sisältö: 1 Johdanto... 1 2 Rekisteröityminen Karttakori-palveluun... 2 3 Kirjautuminen Karttakori-palveluun... 4 4 Tilauksen aloittaminen... 5 5 Tilattavien aineistojen

Lisätiedot

Tavoitteena voi olla

Tavoitteena voi olla elukio-opiskelu Tavoite elukion verkkosivut elukioon ja sen kursseille ilmoittautuminen Kurssivalinnat Opiskelu Opetus Koeviikko Kurssin arviointimerkinnät Uusintakoe Ohjaus Tavoitteena voi olla o ylioppilastutkinto

Lisätiedot

Varastohotellin käyttöohjeet Voit halutessasi vaihtaa kieltä 2. Lisää käyttäjätunnus 3. Lisää salasana 4.

Varastohotellin käyttöohjeet Voit halutessasi vaihtaa kieltä 2. Lisää käyttäjätunnus 3. Lisää salasana 4. Varastohotellin käyttöohjeet www.varastohotelli.fi 1. Voit halutessasi vaihtaa kieltä 2. Lisää käyttäjätunnus 3. Lisää salasana 4. Paina Kirjaudu Tuotteiden haku ja tilauksen teko Voit hakea tuotteita

Lisätiedot

Yrjö Määttänen Kokemuksia SuLVInetin käytön aloituksen

Yrjö Määttänen Kokemuksia SuLVInetin käytön aloituksen Yrjö Määttänen Kokemuksia SuLVInetin käytön aloituksen yrjo.maattanen@phnet.fi helpottamiseksi puh. 050 413 0820 4.11.2009 1. Yleistä SuLVInet on SuLVI:n aloitteesta avattu sivusto LVI-alan kehittäjäfoorumiksi.

Lisätiedot

Tavoitteena voi olla

Tavoitteena voi olla elukio-opiskelu Tavoite elukion verkkosivut elukioon ja sen kursseille ilmoittautuminen Kurssivalinnat Opiskelu Opetus Koeviikko Kurssin arviointimerkinnät Uusintakoe Ohjaus Tavoitteena voi olla o o o

Lisätiedot

FENNO MEDICAL OY FENNO MARKET KÄYTTÖOHJEET. Fenno Medicalin sähköinen

FENNO MEDICAL OY FENNO MARKET KÄYTTÖOHJEET. Fenno Medicalin sähköinen FENNO MEDICAL OY FENNO MARKET KÄYTTÖOHJEET Fenno Medicalin sähköinen 2(9) Kotijakelun sähköinen tilausjärjestelmä Kotijakelun sähköinen tilausjärjestelmä tekee tilaamisesta joustavaa ja vaivatonta. Järjestelmän

Lisätiedot

Uuden toiminnallisuudet

Uuden toiminnallisuudet Uuden toiminnallisuudet 31.10.2017 1 Uudet toiminnallisuudet 31.10.2017 Dia 3 Uusittu etusivu Dia 4 Jakelutilauksen aloittaminen uudella tavalla Dia 5 Jakelutilauksen tekeminen kopioimalla tiedot aiemmasta

Lisätiedot

Lappeenranta, lentokenttä 27.6-29.6.2014

Lappeenranta, lentokenttä 27.6-29.6.2014 Lappeenranta, lentokenttä 27.6-29.6.2014 Saapuminen 27.6.2014 klo 10:00-14:00 toivottu saapuminen Lappeenrannan lentokentälle. Paddock alueena toimii rahtiplatta, johon käynti Lentokentäntien kautta. Sisääntulo

Lisätiedot

LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ MESSUKESKUKSEN TAPAHTUMISSA

LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ MESSUKESKUKSEN TAPAHTUMISSA HOUKUTTELE OHJAA LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ MESSUKESKUKSEN TAPAHTUMISSA KASVATA TUNNETTUUTTA MUISTUTA LISÄÄ MYYNTIÄ VARAA MAINOSPAIKKASI HELSINGIN MESSUKESKUKSEN TAPAHTUMISTA Näytteilleasettajana yritykselläsi on

Lisätiedot

Lehden peittojakelun tilaaminen. Kotisuora Premium palvelu

Lehden peittojakelun tilaaminen. Kotisuora Premium palvelu Lehden peittojakelun tilaaminen Kotisuora Premium palvelu Sähköiset asiointipalvelut Postittamisen työpöytä 1 Sisältö Tilaamisen perus edellytykset sivu 3 Yrityksen yhteystietojen tarkistaminen sivu 4

Lisätiedot

mytnt Quick Guide mytnt-käyttäjän pikaopas mytnt - Helppoa, nopeaa ja vaivatonta - suomeksi.

mytnt Quick Guide mytnt-käyttäjän pikaopas mytnt - Helppoa, nopeaa ja vaivatonta - suomeksi. mytnt Quick Guide mytnt-käyttäjän pikaopas mytnt - Helppoa, nopeaa ja vaivatonta - suomeksi. Näin saat ohjelman käyttöösi 1. Mene osoitteeseen www.tnt.fi 2. Klikkaa vasemman reunan valikossa mytnt-lähetä

Lisätiedot

64B/2018. Annettu Helsingissä xx. päivänä xxxxkuuta Ilmoittautumisessa on annettava seuraavat osallistujaa koskevat tiedot:

64B/2018. Annettu Helsingissä xx. päivänä xxxxkuuta Ilmoittautumisessa on annettava seuraavat osallistujaa koskevat tiedot: Määräys 1 (9) 64B/2018 Määräys 64 B/2018 TAAJUUSALUEEN 3410-3800 MHz VERKKOTOIMILUPIEN HUUTOKAUPASTA 1 Soveltamisala 2 Ilmoittautumisen määräaika 3 Annettu Helsingissä xx. päivänä xxxxkuuta 2018 Viestintävirasto

Lisätiedot

Elisa Talokaapeli. Tuotetiedot, tilausohjeet ja hinnasto 1.9.2004

Elisa Talokaapeli. Tuotetiedot, tilausohjeet ja hinnasto 1.9.2004 Elisa Talokaapeli Tuotetiedot, tilausohjeet ja hinnasto 1.9.2004 Elisa Talokaapeli Elisa Talokaapeli mahdollistaa kiinteistön sisäjohtoverkon yhdistämisen maakaapelilla yleiseen televerkkoon. Yhdistämisen

Lisätiedot

Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011

Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011 Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011 Cannus Oy (Suomi) ja Nordic Trade House - NTH (Kiina) järjestävät suomalaisille yrityksille Finland Pavilion

Lisätiedot

Tervetuloa Vapaaehtoiseksi Nuorten MM-kisoihin / Salpausselän kisoihin 2019!

Tervetuloa Vapaaehtoiseksi Nuorten MM-kisoihin / Salpausselän kisoihin 2019! Tervetuloa Vapaaehtoiseksi Nuorten MM-kisoihin / Salpausselän kisoihin 2019! #2019 Vapaaehtoinen on -HYMYILEVÄ - INNOSTUNUT -ASIAKASPALVELIJA -AINUTLAATUINEN Kisojen vapaaehtoisina toimii valiojoukko kokeneita

Lisätiedot

Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa MEDIAKORTTI Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo

Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa MEDIAKORTTI Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 1-3.2.2019 MEDIAKORTTI 2019 Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo Asta Rakentaja 2019 - Messulehti: Painosmäärä 180.000 kpl Lehti jaetaan Aamulehden liitteenä

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

Näytteilleasettajan tietopaketti

Näytteilleasettajan tietopaketti Näytteilleasettajan tietopaketti Tervetuloa näytteilleasettajaksi Käsityömessuille! Messusivut: Uudet sivut löytyvät osoitteesta www.pytinki.fi Näytteilleasettajille on oma sivu, josta löydätte messujärjestelyihin

Lisätiedot

Kylätalot käyttöön. Mitä kaikkea olisi huomioitava talon vuokraustoiminnassa?

Kylätalot käyttöön. Mitä kaikkea olisi huomioitava talon vuokraustoiminnassa? Kylätalot käyttöön Mitä kaikkea olisi huomioitava talon vuokraustoiminnassa? Anna Kulmakorpi 9.10.2013 Kylätalo-opas idea Kylätalot kuntoon hankkeesta, tarve kyselyn pohjalta toteutus 2011 KyläNyt-hankkeessa,

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 Perjantai 1.6. 13.15-14.15 KEINUPUISTON KEVÄTJUHLA, Juhlitaan kesää ja aurinkoa yhdessä! Kevätjuhlassa jaetaan henkilökunnalle todistukset kuluneesta

Lisätiedot

7.5.2013. Asiakasnumeron haltija on vastuussa tilauksesta ja vastaa laskun maksamisesta toimitusehtojen mukaisesti Oriolalle.

7.5.2013. Asiakasnumeron haltija on vastuussa tilauksesta ja vastaa laskun maksamisesta toimitusehtojen mukaisesti Oriolalle. Henkilökunta asiakasnumerohakemus Sivu 1/5 Hyvä vastaanottaja Oheisella lomakkeella voitte hakea henkilökunta asiakasnumeroa sekä muuttaa asiakastietojanne. Asiakasnumeron saaminen edellyttää, että asiakas

Lisätiedot

Myyrmannin myynti- ja promootiopaikkojen käyttöehdot

Myyrmannin myynti- ja promootiopaikkojen käyttöehdot Myyrmannin myynti- ja promootiopaikkojen käyttöehdot Tekemällä varauksen kauppakeskuksen myynti- ja promootiopaikalle sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Luethan siis huolella ehdot läpi ja varmistat

Lisätiedot

Nettipassitus, tunnistetun käyttäjän toiminnot

Nettipassitus, tunnistetun käyttäjän toiminnot Tullihallitus Ulkomaankauppaosasto 17.8.2007 OHJE 1(7) Nettipassitus, tunnistetun käyttäjän toiminnot Tullin nettipassitus-ohjelmasta otetaan elokuun lopussa 2007 käyttöön uusi versio, jossa aiempia ilmoituksia

Lisätiedot

Ohjeet ja säännöt 11.8.2014. Oikeudet muutoksiin pidätetään

Ohjeet ja säännöt 11.8.2014. Oikeudet muutoksiin pidätetään Ohjeet ja säännöt 11.8.2014 Oikeudet muutoksiin pidätetään Sisällysluettelo Vapaa-ajantoimiston ohjeet... 1 Hakuajat säännöllisiin salivuoroihin ovat seuraavat:...2 Käyttöä koskevat ohjeet ja säännöt...

Lisätiedot

VAASA Tervetuloa mukaan!

VAASA Tervetuloa mukaan! T A L V I T Y H Y T - S E M I N A A R I T U R VA L L I S U U T TA - T E R V E Y T TÄ - T YÖ K Y K YÄ VAASA 8.-9.2.2017 Valtakunnallinen julkishallinnon työhyvinvointiseminaari Talvityhyt järjestetään nyt

Lisätiedot