Muutoksia ja tarkennuksia päivättyyn tarjouspyyntöön ja Karttulan alueurakan julkiseen hankintakilpailuun

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Muutoksia ja tarkennuksia päivättyyn tarjouspyyntöön ja Karttulan alueurakan julkiseen hankintakilpailuun"

Transkriptio

1 KUOPION KAUPUNKI Kaupunkiympäristön palvelualue Rakentamisen ja kunnossapidon palvelut Karttulan alueurakka Lisäkirje 1 Muutoksia ja tarkennuksia päivättyyn tarjouspyyntöön ja Karttulan alueurakan julkiseen hankintakilpailuun Tarjouspyyntö Tarjouspyynnön kohta Tarjouksen tekeminen : Tarjouskuori on varustettava merkinnällä Karttulan alueurakka. Urakkaohjelma Urakkaohjelman kohta 1.2 Urakan kohteet: Urakan kohteena ovat urakkaohjelmasta tekstistä poiketen Karttulan taajama-alueelle kuuluvien katu-/tie-, viher- ja yleisten alueiden kunnossa- ja puhtaanapito urakkaohjelmassa ja sen liitteissä esitetyn mukaisena. Urakkaohjelman kohta 3.4 Alueurakan sanktiot ja bonukset Urakkaohjelman sanktioita ja bonuksia koskevan kohdan tekstistä huolimatta sakon ja bonuksien suuruus koskee nimenomaisesti Karttulan alueurakkaa, eikä tekstissä mainittua Riistaveden alueurakkaa. Tarjouslomakkeet Tarjouslomakkeita on päivitetty ja tarjous tulee ehdottomasti tehdä tämän lisäkirjeen liitteenä ja internet-sivuille lisätyillä hintatarjous- ja yksikköhintalomakkeilla.

2 Urakkalaskennasta esitetyt kysymykset ja niiden vastaukset 1. Kysymys: Urakkaohjelmassa puhutaan Riistaveden taajama-alueen kunnossapitotöistä. Kyse kuitenkin Karttula? Vastaus: Kyllä. Kyseessä ovat Karttulan taajama-alueen kunnossapitotyöt. 2. Kysymys: Työohjeissa kerrotaan, että jätteet ja poistettu hiekoitusmateriaali, rummun aukaisu jäte jne. toimitetaan tilaajan osoittamaan paikkaan sekä, että jätekustannukset kuuluvat urakkahintaan. Missä se paikka on ja paljonko ko. paikan jätemaksut ovat? Vastaus: Vastoin työohjekorttien sisältöä, tilaaja ei erikseen osoita näille edellä mainituille jäte- ja maa-aineksille sijoituspaikkaa, vaan urakoitsijan tulee vastata em. ainesten loppusijoituksesta ja käsittelystä asiaankuuluvasti. 3. Kysymys: Onko kartalla ilmoitetut lumen lähisiirtopaikat myös mahdolliset lumen poisajopaikat? Vastaus: Lumen lähisiirtopaikoille saa kasata lunta ainoastaan lähisiirtovyöhykkeeltä, joka Karttulan alueurakan tapauksessa on 400 m. Mikäli lumen lähisiirtopaikoilta joudutaan ajamaan lunta muualle, on tähän oltava tilaajan hyväksyntä. Tällöin työ on yksikköhintaista. 4. Kysymys: Puistokäytävien pituudet ja luokat? Vastaus: Urakkaan ei kuulu puistokäytäviä. 5. Kysymys: Sorateiden määrät ja luokat? Vastaus: Sorapintaisia katuja on m2, josta LK 1 katua on 440 m2, LK m2 ja LK m2. 6. Kysymys: Jos / kun joudutaan sorastamaan eli lisäämään materiaalia niin kuka hankkii (ostaa) materiaalit? Vastaus: Työohjekortin mukaisen sorastuksen materiaali kuuluu urakkaan. Työohjekorttia laajemmassa kunnostustyössä työ tehdään yksikköhintaisena työnä. 7. Kysymys: Jos joudutaan vaihtamaan liikenne- tai muita merkkejä niin kuka hankkii (ostaa) uudet? Vastaus: Liikennemerkkien hankinta on yksikköhintaista työtä. 8. Kysymys: Ohjeissa ja mainitaan paikkaukseen kuuluvaksi alle 10 m2 paikkaukset. Kyseessä on jo iso paikkaus, joten pitäisikö se olla 1 m2? Jos on 10 m2 niin lasketaanko jokainen paikkauskohta erikseen vai mahdollisesti useampi reikä samalla alueella? Yksikkö hinnastossa vielä erikseen /ton?! Vastaus: Urakoitsijan tulee ryhtyä toimeen pienten alle 10 m2 päällystevaurioiden korjaamiseksi. Korjaukset laskutetaan yksikköhinnoin. Hinnat sisältävät myös työn.

3 9. Kysymys: Kuka hankkii (ostaa) työkortin (reunatukien,.) mahdollisesti tarvittavat materiaalit? Vastaus: Materiaalit maksaa tilaaja. 10. Kysymys: Kuka hankkii (ostaa) työkortin (kiveysten ja.) mahdollisesti tarvittavat materiaalit? Vastaus: Materiaalit maksaa tilaaja. 11. Kysymys: Montako toripöytää ja penkkiä torilla on? - Vastaus: 5 pöytää eikä penkkejä. 12. Kysymys: Onko muualla huollettavia penkkejä jne.? Vastaus: Ei ole 13. Kysymys: Paljonko alueella on roska-astioita? Vastaus: 8 kpl. 14. Kysymys: Kuka hankkii (ostaa) rikkoutuneet roska-astiat? Vastaus: Tilaaja maksaa uusittavat roska-astiat. 15. Kysymys: Työkortissa 6.4 on mainittu, että imulakaisulaiteen voi korvata vastaavalla eli tarkoittaako sitä, että imulakaisulaitetta ei tarvitse käyttää jos käyttää esim. keräävää harjalaitetta? Vastaus: Keräävää harjalaitetta saa käyttää, kunhan kastelulla varmistetaan riittävä pölynsidonta. 16. Kysymys: Kuka hankkii (ostaa) uimarantojen ja venepaikkojen pelastusvälineet, wcpaperit? Vastaus: Tilaaja maksaa uimarantojen ja venepaikkojen pelastusvälineet ja wc-paperit. 17. Kysymys: Tekeekö urakoitsija laituripaikkalaskutuksen kuten työkortissa kerrotaan työksi? Vastaus: Tilaaja hoitaa laituripaikka- ja venepaikkalaskutuksen. 18. Kysymys: Kuka hankkii (ostaa) laituripaikkojen mahdolliset uudet numerolaatat, törmäyskumit, peräpaalut jne. eli uudet tarvikkeet? Vastaus: Laituripaikkojen uudet numerolaata, törmäyskumit, peräpaalut jne. eli uudet tarvikkeet urakoitsija hankkii tarvittaessa tilaajan hyväksymänä tilaajan kustannuksella.

4 19. Kysymys: Kuka hankkii (ostaa) matonpesupaikan korjattavat / vaihdettavat materiaalit, letkut jne.? Vastaus: Urakoitsija hankkii tarvittaessa tilaajan hyväksymänä tilaajan kustannuksella. 20. Kysymys: Paljonko alueella on hoidettavia pensaita / pensasryhmiä? Vastaus: Urakkaan ei kuulu hoidettavia pensaita / pensasryhmiä. 21. Kysymys: Työkortissa ja mainitaan leikkipaikat. Onko niitä alueella ja jos on niin mitä niille tehdään? Vastaus: Urakkaan ei kuulu leikkipaikan hoitoa ja kunnossapitoa. 22. Kysymys: Hintatarjouslomakkeen sivu ¾ kaavoissa virhe?! Ei laske työtehtävien summaa oikein?! Vastaus: Päivitetty hintatarjouslomake on lisäkirjeen liitteenä (LIITE 1) ja se lisätään internet-sivuille 23. Kysymys: Palteen poisto: tarkoitetaanko vain reunapalteen poistoa vai jopa ojan reunusta myös? Vastaus: Palteenpoisto on riittävää, kun vesi ei keräänny pientareen reunaan vaan virtaa ojaan. 24. Kysymys: Ojankaivumaiden ajo kuormauksineen: pitäisikö olla tuntihinta eikä m3-hinta? vain ajo ei kaivuuta? vain urakka-alueella tehtyjä omia kaivantoja? Vastaus: Ojankaivu on hinnoiteltu kuutioittain ja se sisältää maanleikkauksen, kuormauksen ja kuljetuksen (tilaaja ei osoita läjityspaikkaa). 25. Kysymys: Mitä tarkoitetaan henkilötyötuntihinnalla eri henkilöryhmille, mitä ryhmiä? Vastaus: Päivitetty yksikköhintalomake on lisäkirjeen liitteenä ja internet-sivuilla. (LIITE 2) 26. Kysymys: Mitä tarkoitetaan konetyötuntihinnalla eri koneyksiköille: mitä yksiköitä? Vastaus: Päivitetty yksikköhintalomake on lisäkirjeen liitteenä ja internet-sivuilla. (LIITE 2) 27. Kysymys: Sorakentän pölynsidonta: minkä kentän? Vastaus: Kokonaishintaurakkaan ei kuulu sorakentän pölynsidontaa, mutta pölynsidonnasta pyydetään tuntihinta, jos urakka-alueella jouduttaisiin hoitamaan ko. työtehtävää lisätyönä. Hinta sisältää kaikki pölynsidontaan sisältyvät työt. 28. Kysymys: Kohdassa reunakivien, kiveysten. Mainitaan sekä päällysteiden paikkaus: mitkä paikkaukset kun yksikköhintakin on vielä erikseen?

5 Vastaus: Reunakivien ja kiveysten korjaustöissä voidaan joutua käyttämään kuuma- tai kylmäpaikkauksia. Näiden hintaa kysytään yksikköhintaluettelossa. 29. Kysymys: Miksi uimarantojen hoito pitää hinnoitella kahteen eripaikkaan: oma rivi uimarannat ja viheralueiden hoito. Jos pitää niin mitä katsotaan viheralueiden kunnossapidoksi? Vastaus: korttien mukaisesti tarjouslomakkeen sivulle 3/4 täytetään em. työohjekorttien sisällön mukainen pääosin huolto-, tarkastus- ja tarvikehankintakustannuksista tässä lisäkirjeessä esitetyillä poikkeuksilla. Sen sijaan tarjouslomakkeen sivun 4/4 uimarantoja/-paikkoja koskevaan hintasarakkeeseen täytetään em. paikkojen viheralueiden ja yleisten alueiden kunnossa- ja puhtaanapidosta (nurmikon leikkaus ja roskien kerääminen ym. puhtaanapito) koostuva tarjoushinta siten, että hinnoissa ei ole päällekkäisyyksiä. 30. Kysymys: Mitä kuuluu muuta kuuluu vesakon raivauksen lisäksi hintariville tarjouskaavake sivu 2/2 kuivausjärjestelmien kesäajan hoito? Vastaus: Ks. työkortit ja kuivatusjärjestelmää koskevat ohjekortit. 31. Kysymys: Ovatko päällysteiden paikkaustyöt, liikennemerkkien asennustyöt, avo-ojitustyöt ja palteenpoistot yksikköhintaisia töitä vai kuuluvatko kokonaishintaisiin töihin? Vastaus: Päällysteiden paikkaustyöt, liikennemerkkien asennustyöt ja avo-ojitustyöt ovat yksikköhintaisia. Palteenpoistot kuuluvat kokonaishintaurakkaan. 32. Kysymys: Sorakatuosuuksien metrimäärä ja hoitoluokat? Vastaus: Ks. kysymys Kysymys: Sorakatuosuuksien kulutuskerros on ylläpidettävä 5 cm:n paksuisena kerroksena, toteutetaanko ensimmäisen hoitovuoden toimitukset lisätyönä? Vastaus: Ei toteuteta vaan kuuluvat urakkaan. 34. Kysymys: Urakka-asiakirjoissa on esitetty sadevesikaivojen kohteet ja määrä, toteutetaanko mahdollisten muiden kaivojen hoitotyö lisätyönä? Vastaus: Muut kuin laskenta-asiakirjoissa esitetyt sadevesikaivot ja niiden hoito ei kuulu urakkaan. Muiden kaivojen osalta tarvittavat työt ovat yksikköhintaisia. 35. Kysymys: Urakka-asiakirjoissa on lumien lähisiirroissa hieman ristiriitaisuutta, kuuluuko lumien lähisiirto kokonaishintaan 200 metriin vai 400 metriin saakka? vai onko lumen lähisiirto kokonaisuudessaan lisätyötä? Vastaus: Karttulan urakassa lumien lähisiirto 400 metriin saakka kuuluu urakkaan. Lumen poisajo on aina tilaajan erikseen tilaamaa lisätyötä. 36. Kysymys: Mitkä ovat talvikausien keskimääräiset toteutuneet hiekoitushiekkamäärät ja lumenajomäärät?

6 Vastaus: Talven osalta määrät ovat seuraavat: sepeli lumenajo 361,1 t 420,0 m3 37. Kysymys: Onko entinen lumenkaatopaikka käytössä? Vastaus: Urakan laskentaperusteena on, ettei urakassa ole käytössä lumenkaatopaikkaa lähisiirtopaikkojen lisäksi. 38. Kysymys: Onko torin ja sen ympäristön lumien ajo poisajoa vai lähisiirtoa? Vastaus: Torin ympäristön lumien siirto on lähisiirtoa 400 m saakka. 39. Kysymys: Kuuluuko torin isojen roska astioiden tyhjennys urakkaan? Vastaus: Torin 660 litran roska-astioiden tyhjennys ei kuulu urakkaan. 40. Kysymys: Onko risuille ja lehdille keräyspaikkaa? Vastaus: Tilaaja ei osoita risuille ja lehdille keräyspaikkaa. 41. Kysymys: Pietäänkö asfaltin halkeamat? Vastaus: Kuuma- ja kylmämassapaikkaukset työohjekorttien mukaisesti.

TARJOUSHINTA (alv 0 %) TARJOUSHINTA (alv 23 %) URAKKAHINTA YHTEENSÄ (sis. alv 23%) JYVÄSKYLÄN ETELÄINEN ALUEURAKKA HINTATARJOUSLOMAKE, YHTEENVETO

TARJOUSHINTA (alv 0 %) TARJOUSHINTA (alv 23 %) URAKKAHINTA YHTEENSÄ (sis. alv 23%) JYVÄSKYLÄN ETELÄINEN ALUEURAKKA HINTATARJOUSLOMAKE, YHTEENVETO JYVÄSKYLÄN ETELÄINEN ALUEURAKKA HINTATARJOUSLOMAKE, YHTEENVETO LIIKENNEVÄYLIEN JA -ALUEIDEN SEKÄ VIHERALUEIDEN HOITO JA KUNNOSSAPITO Urakkatarjouspyyntöönne 22.03.2012 viitaten tarjoudumme suorittamaan

Lisätiedot

Ylläpito. Talvihoito. Viheralueiden hoito. Liikennealueiden hoito. Perusomaisuus. Puhtaanapito. Kalusteiden ja varusteiden hoito.

Ylläpito. Talvihoito. Viheralueiden hoito. Liikennealueiden hoito. Perusomaisuus. Puhtaanapito. Kalusteiden ja varusteiden hoito. Talvihoito Viheralueiden hoito Liikennealueiden hoito Perusomaisuus Puhtaanapito Kalusteiden ja varusteiden hoito Rakenteiden hoito Kunnossapito Talvihoidon erillistuote Ylläpito Erillistuotteet Kunnossa-

Lisätiedot

1000 TALVIHOITO: KADUT, TORIT, AUKIOT, KEVYEN LIIKENTEEN VÄYLÄT, LINJA- AUTOPYSÄKIT, PYSÄKÖINTIALUEET Valmistelevat työt

1000 TALVIHOITO: KADUT, TORIT, AUKIOT, KEVYEN LIIKENTEEN VÄYLÄT, LINJA- AUTOPYSÄKIT, PYSÄKÖINTIALUEET Valmistelevat työt Sivu 1 JOKELAN ALUEURAKKA 2O13 2O17 Tuusulan Jokelan alueurakkaa 2013 2017 koskevaan urakkatarjouspyyntöönne viitaten tarjoudumme suorittamaan urakassa esiin tulevia kokonaishintaan kuuluvia tehtäviä hinnoin

Lisätiedot

TAPIOLAN ALUEURAKKA /19 KATUYLLÄPIDON TEHTÄVÄLUETTELO JA TEHTÄVÄKOHTAISET TÄYDENNYKSET. Alueurakointi Yleinen tehtäväluettelo 2003

TAPIOLAN ALUEURAKKA /19 KATUYLLÄPIDON TEHTÄVÄLUETTELO JA TEHTÄVÄKOHTAISET TÄYDENNYKSET. Alueurakointi Yleinen tehtäväluettelo 2003 Tapiolan alueurakka 2012-2017/19 1 (6) TAPIOLAN ALUEURAKKA 2012 2017/19 KATUYLLÄPIDON TEHTÄVÄLUETTELO JA TEHTÄVÄKOHTAISET TÄYDENNYKSET Alueurakointi Yleinen tehtäväluettelo 2003 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ

Lisätiedot

Hoidon ja ylläpidon alueurakka Virrat 2015 2020. Kaupalliset asiat

Hoidon ja ylläpidon alueurakka Virrat 2015 2020. Kaupalliset asiat Hoidon ja ylläpidon alueurakka Virrat 2015 2020 Kaupalliset asiat Talvihoitotyöt projektinjohtomallilla Kesähoitotyöt kokonais- ja yksikköhinnoilla Tarjouslomakkeella pyydetään urakoitsijalta Tarjoushinta

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 9289/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 9289/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2017 1 (1) 113 Asianro 9289/02.08.00.01/2017 Kuopion kuntatekniikkaliikelaitoksen kunnossapitourakkasopimus ajalle 1.10.2017 1.10.2022 Kaupungininsinööri Ismo Heikkinen Rakentamisen

Lisätiedot

Oleellisimmat muutokset urakkaohjelmassa. HaKoYki

Oleellisimmat muutokset urakkaohjelmassa. HaKoYki Oleellisimmat muutokset urakkaohjelmassa HaKoYki 2014-2017 Kadut Yleistä Yksityistiekäytännöt muuttuvat 30.4.2015 jälkeen, jolloin kaupunki avustaa yksityisteitä enää vain rahallisesti. Urakkaan voi jäädä

Lisätiedot

Hoidon ja ylläpidon yhteisalueurakka Ranua , erityispiirteet

Hoidon ja ylläpidon yhteisalueurakka Ranua , erityispiirteet Hoidon ja ylläpidon yhteisalueurakka Ranua 2016-2021, erityispiirteet Ranuan kunta Hoidettava tiestö pääasiassa Ranuan kirkonkylää. Lisäksi Ristijärvi- Penämö ja Simontaipaleentie yht. 27,5 km 1.03 Tiestön

Lisätiedot

TUOTANTOSOPIMUS PUISTOJEN JA YLEISTEN ALUEIDEN KUNNOSSAPIDOSTA 1/3. Asikkalan kunnan ylläpitämien puistojen ja yleisten alueiden kunnossapito

TUOTANTOSOPIMUS PUISTOJEN JA YLEISTEN ALUEIDEN KUNNOSSAPIDOSTA 1/3. Asikkalan kunnan ylläpitämien puistojen ja yleisten alueiden kunnossapito TUOTANTOSOPIMUS PUISTOJEN JA YLEISTEN ALUEIDEN KUNNOSSAPIDOSTA 1/3 Sopimuksen kohde Tilaaja Tuottaja Asikkalan kunnan ylläpitämien puistojen ja yleisten alueiden kunnossapito Asikkalan kunta, tekninen

Lisätiedot

LÄNTINEN ALUEURAKKA (NEULAMÄKI, SÄRKINIEMI, SÄRKILAHTI, LEVÄNEN, NEULALAMPI, JYNKKÄ, MATKUS, HILTULANLAHTI, PIENI NEULAMÄKI, KURKIMÄKI)

LÄNTINEN ALUEURAKKA (NEULAMÄKI, SÄRKINIEMI, SÄRKILAHTI, LEVÄNEN, NEULALAMPI, JYNKKÄ, MATKUS, HILTULANLAHTI, PIENI NEULAMÄKI, KURKIMÄKI) 1(13) LÄNTINEN ALUEURAKKA (NEULAMÄKI, SÄRKINIEMI, SÄRKILAHTI, LEVÄNEN, NEULALAMPI, JYNKKÄ, MATKUS, HILTULANLAHTI, PIENI NEULAMÄKI, KURKIMÄKI) Tarjouspyynnön kohde Kuopion kaupungin kaupunkiympäristön palvelualueen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TEIDEN JA ALUEIDEN TALVIKUNNOSSAPIDOSTA

TARJOUSPYYNTÖ TEIDEN JA ALUEIDEN TALVIKUNNOSSAPIDOSTA 1 (5) Tekninen osasto 06.08.2015 TARJOUSPYYNTÖ TEIDEN JA ALUEIDEN TALVIKUNNOSSAPIDOSTA pyytää tarjoustanne kunnan kaavateiden, kevyenliikenteen väylien, yleisten alueiden ja liikenteellisesti merkittävien

Lisätiedot

TYÖSELITYS TUUSULAN VIHERALUEIDEN KUNNOSSAPITOURAKKA ALUEELLA C TUUSULAN KESKUS JA NUMMENHARJU KAUDELLE 1.4.2016-31.3.2018

TYÖSELITYS TUUSULAN VIHERALUEIDEN KUNNOSSAPITOURAKKA ALUEELLA C TUUSULAN KESKUS JA NUMMENHARJU KAUDELLE 1.4.2016-31.3.2018 Sivu 1/6 Tilaaja: Tuusulan kunta, KETEK/ Kunnossapito ja viheralueet PL 60 04301 Tuusula TYÖSELITYS TUUSULAN VIHERALUEIDEN KUNNOSSAPITOURAKKA ALUEELLA C TUUSULAN KESKUS JA NUMMENHARJU KAUDELLE 1.4.2016-31.3.2018

Lisätiedot

Tarjouspyyntö, konetyöt sekä optio sopimuksen jatkamisesta vuosille

Tarjouspyyntö, konetyöt sekä optio sopimuksen jatkamisesta vuosille KUORTANEEN KUNTA Arto Ojala arto.ojala@kuortane.fi 044 550 2545 26.9.2017 Tarjouspyyntö, konetyöt 2018 2020 sekä optio sopimuksen jatkamisesta vuosille 2021-2022 Kuortaneen kunta rakentaa ja korjaa kiinteistöjänsä,

Lisätiedot

ETELÄISEN LAHDEN ALUEELLINEN HOITOURAKKA Urakkatarjouspyyntö

ETELÄISEN LAHDEN ALUEELLINEN HOITOURAKKA Urakkatarjouspyyntö Tarjouspyyntö 1 (5) ETELÄISEN LAHDEN ALUEELLINEN HOITOURAKKA 1.10.2017 30.9.2022 Urakkatarjouspyyntö Lahden kaupunki Tekninen ja ympäristötoimiala Askonkatu 2 15100 Lahti Puh. 03 814 11 diaari.teky@lahti.fi

Lisätiedot

Kouvolan kaupungin viheralueiden hoidosta, kunnossa- ja puhtaanapidosta sekä muista erikseen sovittavista töistä

Kouvolan kaupungin viheralueiden hoidosta, kunnossa- ja puhtaanapidosta sekä muista erikseen sovittavista töistä Dnro 3726/00.06.00/2014 1(6) PALVELUSOPIMUS / Palveluosa Kouvolan kaupungin viheralueiden hoidosta, kunnossa- ja puhtaanapidosta sekä muista erikseen sovittavista töistä 1. Palveluosan voimassaoloaika:

Lisätiedot

PALVELUSOPIMUS / Palveluosa Kouvolan kaupungin liikennealueiden kunnossa- ja puhtaanapidosta sekä muista erikseen sovittavista töistä

PALVELUSOPIMUS / Palveluosa Kouvolan kaupungin liikennealueiden kunnossa- ja puhtaanapidosta sekä muista erikseen sovittavista töistä Dnro 927/00.06.00/2013 1(4) PALVELUSOPIMUS / Palveluosa Kouvolan kaupungin liikennealueiden kunnossa- ja puhtaanapidosta sekä muista erikseen sovittavista töistä 1. Palveluosan voimassaoloaika: 1.1.2015

Lisätiedot

JOKELAN ALUEURAKKA 2013 2017

JOKELAN ALUEURAKKA 2013 2017 Sivu 1 JOKELAN ALUEURAKKA 2013 2017 TEHTÄVÄLUETTELO JA TEHTÄVÄKOHTAISET TÄYDENNYKSET Sivu 2 Alueurakointi Yleinen tehtäväluettelo 2003 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ 2. TEHTÄVÄLUETTELO 2.1 KOKONAISHINTAAN

Lisätiedot

PALVELUSOPIMUS / Palveluosa Kouvolan kaupungin viheralueiden hoidosta, kunnossa- ja puhtaanapidosta sekä muista erikseen sovittavista töistä

PALVELUSOPIMUS / Palveluosa Kouvolan kaupungin viheralueiden hoidosta, kunnossa- ja puhtaanapidosta sekä muista erikseen sovittavista töistä Dnro 927/00.06.00/2013 1(4) PALVELUSOPIMUS / Palveluosa Kouvolan kaupungin viheralueiden hoidosta, kunnossa- ja puhtaanapidosta sekä muista erikseen sovittavista töistä 1. Palveluosan voimassaoloaika:

Lisätiedot

Kaupalliset asiakirjat ja muutosesityksiä asiakirjoihin Ismo Kohonen

Kaupalliset asiakirjat ja muutosesityksiä asiakirjoihin Ismo Kohonen Kaupalliset asiakirjat ja muutosesityksiä asiakirjoihin 17.8.2016 Ismo Kohonen 2017 Kaupalliset asiakirjat Palvelusopimus 1. Alueurakan yleiset sopimusehdot, AYSE 2003 2. Tarjouspyyntö ja lisäkirjeet 3.

Lisätiedot

14.11.2013. SOPIMUSKAUSI Sopimuskausi 1.1.2014 31.12.2014 + mahdollinen optio 1.1.2015 31.12.2016

14.11.2013. SOPIMUSKAUSI Sopimuskausi 1.1.2014 31.12.2014 + mahdollinen optio 1.1.2015 31.12.2016 Tekninen toimi 14.11.2013 ULKOALUEIDEN HOITO- JA KUNNOSSAPITOTYÖT TARJOUSPYYNTÖ Nivalan kaupungin tekninen toimi pyytää seuraavien ulkoalueiden hoito- ja kunnossapitopalveluista: Tori, Linja-autoasema,

Lisätiedot

KUNTIEN ALUEURAKAT VIHERALUENÄKÖKULMASTA HELSINKI PERINTEINEN ALUEURAKKAMALLI

KUNTIEN ALUEURAKAT VIHERALUENÄKÖKULMASTA HELSINKI PERINTEINEN ALUEURAKKAMALLI KUNTIEN ALUEURAKAT VIHERALUENÄKÖKULMASTA 30.8.2018 HELSINKI PERINTEINEN ALUEURAKKAMALLI Heikki Pulkkinen, kaupunginpuutarhuri Oulun kaupunki Yhdyskunta ja ympäristöpalvelut Katu- ja viherpalvelut Oulun

Lisätiedot

TUOTANTOSOPIMUS PUISTOJEN JA YLEISTEN ALUEIDEN KUNNOSSAPIDOSTA 1/3. Asikkalan kunnan ylläpitämien puistojen ja yleisten alueiden kunnossapito

TUOTANTOSOPIMUS PUISTOJEN JA YLEISTEN ALUEIDEN KUNNOSSAPIDOSTA 1/3. Asikkalan kunnan ylläpitämien puistojen ja yleisten alueiden kunnossapito TUOTANTOSOPIMUS PUISTOJEN JA YLEISTEN ALUEIDEN KUNNOSSAPIDOSTA 1/3 Sopimuksen kohde Tilaaja Tuottaja Asikkalan kunnan ylläpitämien puistojen ja yleisten alueiden kunnossapito Asikkalan kunta, tekninen

Lisätiedot

Tekniset palvelut Lisäkirje 1 Sivu 1/7 Heikinkuja 4 29.8.2014 04600 Mäntsälä

Tekniset palvelut Lisäkirje 1 Sivu 1/7 Heikinkuja 4 29.8.2014 04600 Mäntsälä Tekniset palvelut Lisäkirje 1 Sivu 1/7 Tarjouspyynnön "Kapuli III, aluerakennusurakka" laskijoille LISÄKIRJE 1 Tässä lisäkirjeessä on esitetty täsmennykset Kapuli III aluerakennusurakkaa koskevan hankinnan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PIHA-ALUEIDEN JA KATUJEN HIEKOITUSHIEKAN POISTOSTA

TARJOUSPYYNTÖ PIHA-ALUEIDEN JA KATUJEN HIEKOITUSHIEKAN POISTOSTA Pihtiputaan kunta Tekninen toimisto Keskustie 9 44800 PIHTIPUDAS 04.03.2019 Viite Ilmoitus Kotiseudun Sanomissa viikolla 10/2019 - TARJOUSPYYNTÖ PIHA-ALUEIDEN JA KATUJEN HIEKOITUSHIEKAN POISTOSTA Pihtiputaan

Lisätiedot

Ulkoliikuntapaikkojen ja viheralueiden kunnossapidon tuotteistus

Ulkoliikuntapaikkojen ja viheralueiden kunnossapidon tuotteistus Ulkoliikuntapaikkojen ja viheralueiden kunnossapidon tuotteistus Kansallinen nimikkeistömuutos Tuoterakenne Tehtäväkortit Urakka-asiakirjamallit Kuuden muun kaupungin tuotteistustilanne Jatkotoimet Tuotteistus

Lisätiedot

POHJOIS-ESPOON ALUEURAKKA /20

POHJOIS-ESPOON ALUEURAKKA /20 Asianumero 834/02.08.00/2013 1 (8) POHJOIS-ESPOON ALUEURAKKA 2013-2018/20 KATUYLLÄPIDON TEHTÄVÄLUETTELO JA TEHTÄVÄKOHTAISET TÄYDENNYKSET Asianumero 834/02.08.00/2013 2 (8) SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ 2.

Lisätiedot

Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta:

Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta: 1 KYSYMYKSIIN Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen sekä Seminaarin koulu) Tarjouspyyntö 15.2.2013 Hämeenlinnan kaupunki, Linnan Tilapalvelut -liikelaitos KYSYMYS 1 Sopimusluonnoksissa

Lisätiedot

Satu Pekkanen. Hoidon ja ylläpidon alueurakka Karstula

Satu Pekkanen. Hoidon ja ylläpidon alueurakka Karstula 23.2.2016 Satu Pekkanen Hoidon ja ylläpidon alueurakka Karstula 2016-2021 1 Karstulan alueurakka 2016-2021 Hoidon ja ylläpidon alueurakka Karstula 2016-2021 Pääasiallinen alue: Karstula Saarijärvi Kyyjärvi

Lisätiedot

26.6.2015. Urakkatarjouspyyntö Oulaisten uuden uimahallin putkiurakasta ja lmanvaihtourakasta

26.6.2015. Urakkatarjouspyyntö Oulaisten uuden uimahallin putkiurakasta ja lmanvaihtourakasta OULAISTEN KAUPUNKI Tekninen keskus TARJOUSPYYNTÖ 26.6.2015 Urakkatarjouspyyntö Oulaisten uuden uimahallin putkiurakasta ja lmanvaihtourakasta Oulaisten kaupunki pyytää urakkatarjousta Oulaisten uuden uimahallin

Lisätiedot

TAPIOLAN ALUEURAKKA /19 VESIAIHEIDEN HOITO 2012

TAPIOLAN ALUEURAKKA /19 VESIAIHEIDEN HOITO 2012 1(6) Asianumero 1411/02.08.00/2012 TAPIOLAN ALUEURAKKA 2012 2017/19 VESIAIHEIDEN HOITO 2012 2(6) ESPOON KAUPUNKI tekninen keskus TYÖSELOSTUS Katu ja viherpalvelut TAPIOLAN YLEISTEN VIHERALUEIDEN HOITO

Lisätiedot

Talvihoitotöiden hankinta 2012-2015

Talvihoitotöiden hankinta 2012-2015 Talvihoitotöiden hankinta 2012-2015 Tiedotustilaisuus 15.8.2012 Tervetuloa! 2 Paikalla kaupungin edustajia: Vs. Kunnossapitopäällikkö Pekka Ahomies Rakennuspäällikkö Matti Toivonen Kuljetuspäällikkö Hannu

Lisätiedot

Ulkovalaistuksen itäisen alueen hoito- ja kunnossapitotyöt 2013 2017

Ulkovalaistuksen itäisen alueen hoito- ja kunnossapitotyöt 2013 2017 Yhdyskuntatekniikka TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Ulkovalaistuksen itäisen alueen hoito- ja kunnossapitotyöt 2013 2017 Jyväskylä VALAISTUKSENHUOLTOURAKAN TARJOUSPYYNTÖ Tarjouspyynnön kohde Jyväskylän kaupunki, Yhdyskuntatekniikka,

Lisätiedot

TALVIKUNNOSSAPIDON TYÖOHJELMA

TALVIKUNNOSSAPIDON TYÖOHJELMA Liite 3 SOTKAMON KUNTA: Asemakaava-alueet TALVIKUNNOSSAPIDON TYÖOHJELMA 1.1.2020 31.5.2023 1 SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISET TIEDOT... 4 1.1 Tilaaja... 4 1.2 Talvikunnossapidon kohde... 4 2 TYÖMUOTO... 4 2.1

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010

Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010 Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010 PYHÄN FIS-RINNE Pelkosenniemen kunta pyytää tarjoustanne Pyhän FIS-rinne -urakasta kaikkine

Lisätiedot

LUTAKON SATAMAN SAANEERAUS, RANTALAITURIRAKENTEIDEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN URAKKATARJOUSPYYNTÖ

LUTAKON SATAMAN SAANEERAUS, RANTALAITURIRAKENTEIDEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN URAKKATARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka Seuranen 9.4.2010 rantalaituri_tarjouspyynto.doc LUTAKON SATAMAN SAANEERAUS, RANTALAITURIRAKENTEIDEN JA KEVYENLIIKENTEEN

Lisätiedot

TUOTANTOSOPIMUS PUISTOJEN JA YLEISTEN ALUEIDEN KUNNOSSAPIDOSTA 1/3. Asikkalan kunnan ylläpitämien puistojen ja yleisten alueiden kunnossapito

TUOTANTOSOPIMUS PUISTOJEN JA YLEISTEN ALUEIDEN KUNNOSSAPIDOSTA 1/3. Asikkalan kunnan ylläpitämien puistojen ja yleisten alueiden kunnossapito TUOTANTOSOPIMUS PUISTOJEN JA YLEISTEN ALUEIDEN KUNNOSSAPIDOSTA 1/3 Sopimuksen kohde Tilaaja Tuottaja Asikkalan kunnan ylläpitämien puistojen ja yleisten alueiden kunnossapito Asikkalan kunta, tekninen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Tekninen lautakunta 22.9.2015 TARJOUSPYYNTÖ KAAVATEIDEN TALVIKUNNOSSAPITO 2016 2017

TARJOUSPYYNTÖ Tekninen lautakunta 22.9.2015 TARJOUSPYYNTÖ KAAVATEIDEN TALVIKUNNOSSAPITO 2016 2017 TARJOUSPYYNTÖ Tekninen lautakunta 22.9.2015 TARJOUSPYYNTÖ KAAVATEIDEN TALVIKUNNOSSAPITO 2016 2017 Kärkölän kunta pyytää tarjouksia kaavateiden aurauksesta ja hiekoituksesta. Sopimuskausi on kaksi (2) talvikautta.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (6) Yleisten töiden lautakunta Rt/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (6) Yleisten töiden lautakunta Rt/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2016 1 (6) 111 Mijorak Oy:n hankintaoikaisuvaatimus yleisten töiden lautakunnan päätöksestä 26.1.2016 30 Rakentamisen puitesopimus 2016 2017, korjausrakentaminen ja tilamuutostyöt,

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Riihipellontie 5 talot A - B - C, 7 talot A - B - C ja 8 talot A - B - C SAARIJÄRVI ULKO-OVIEN JA PARVEKEOVIEN UUSIMISURAKKA

TARJOUSPYYNTÖ. Riihipellontie 5 talot A - B - C, 7 talot A - B - C ja 8 talot A - B - C SAARIJÄRVI ULKO-OVIEN JA PARVEKEOVIEN UUSIMISURAKKA Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ ULKO-OVIEN JA PARVEKEOVIEN UUSIMISURAKKA Urakassa noudatetaan Rakennusurakan yleisiä sopimusehtoja YSE 1998 RT 16-10660 (viittauksissa on käytetty lyhennettä YSE). Riihipellontie

Lisätiedot

Urjalan kunnan talvikunnossapitotöiden hankinta talvikausille sekä optiotalvikaudelle

Urjalan kunnan talvikunnossapitotöiden hankinta talvikausille sekä optiotalvikaudelle Urjalan kunta TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 Urjalan kunnan talvikunnossapitotöiden hankinta talvikausille 2016 2017 + 2017 2018 + 2018 2019 sekä optiotalvikaudelle 2019 2020 TARJOUS Tarjoan/tarjoamme Urjalan

Lisätiedot

T Y Ö S E L O S T U S

T Y Ö S E L O S T U S 1(7) Espoon kaupunki Espoo Kaupunkitekniikkaliikelaitos Ylläpito TYÖSELOSTUS, YLEISET VIHERALUEET 24.3.2014 1232/10.03.01/2014 ASEMA-ALUEIDEN LÄHIYMPÄRISTÖJEN LIIKENNE- JA VIHERALUEIDENHOITO 2014 2015

Lisätiedot

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä. Siirtokuljetusurakka / Tarjouslomake

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä. Siirtokuljetusurakka / Tarjouslomake Lapin Jätehuolto kuntayhtymä YHDYSKUNTASEKAJÄTTEEN JA RAKENNUSJÄTTEEN SIIRTOKULJETUS KITTILÄN, SODANKYLÄN, KEMIJÄRVEN JA IVALON SIIRTOKUORMAUSASEMILTA ENERGIAHYÖTYKÄYTTÖÖN JA LOPPUSIJOITUKSEEN Siirtokuljetusurakka

Lisätiedot

POIKKITIEN PARANTAMINEN, VAIHE 3

POIKKITIEN PARANTAMINEN, VAIHE 3 1 (10) POIKKITIEN PARANTAMINEN, VAIHE 3 Liittyen 26.2.2015 päivättyyn tarjouspyyntöön koskien Poikkitien parantaminen välillä Poikkitie pl. 1680 - Pohjoisväylä ja Pohjoisväylä 0-480, vaihe 3, sekä pohjanvahvistustyöt

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(5) Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(5) Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(5) Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka Korpilahden satama RAKENNUSURAKKA Käsittelyvaihe 1. tarjouksen sisältövaatimukset Pyydämme tarjoustanne Korpilahden sataman

Lisätiedot

PEHKO-projekti Hoidon ja ylläpidon alueurakat Kemi ja Karstula

PEHKO-projekti Hoidon ja ylläpidon alueurakat Kemi ja Karstula PEHKO-projekti Hoidon ja ylläpidon alueurakat Kemi ja Karstula 2016-2021 Tekstitarkennukset Tarjouspyyntökirje Tämän alueurakan alueella pilotoidaan päällysteiden ennakoivan hoidon ja kunnostuksen ohjelmointia

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 10/ (5) Yleisten töiden lautakunta Rt/

Helsingin kaupunki Esityslista 10/ (5) Yleisten töiden lautakunta Rt/ Helsingin kaupunki Esityslista 10/2016 1 (5) 2 Mijorak Oy:n hankintaoikaisuvaatimus yleisten töiden lautakunnan päätöksestä 26.1.2016 30 Rakentamisen puitesopimus 2016 2017, korjausrakentaminen ja tilamuutostyöt,

Lisätiedot

Tekn.ltk 21.1.2014 ASIA NRO 7

Tekn.ltk 21.1.2014 ASIA NRO 7 LIIKENNEALUEIDEN YLLÄPIDON TUOTANTOSOPIMUS Sopimuksen kohde Tilaaja Tuottaja Asikkalan kunnan ylläpitämien liikennealueiden kunnossapito Asikkalan kunta, tekninen lautakunta Noudatettavat asiakirjat Sopimuskausi

Lisätiedot

Kiimingin yrityspuiston ja Honkimaan teollisuusalueen kehittäminen, rakennusurakka

Kiimingin yrityspuiston ja Honkimaan teollisuusalueen kehittäminen, rakennusurakka VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANAVALLA 3.3.2011 Kiimingin yrityspuiston ja Honkimaan teollisuusalueen kehittäminen, rakennusurakka Kiimingin kunta, Yhdyskuntapalvelut

Lisätiedot

TURVALLISUUSASIAKIRJA

TURVALLISUUSASIAKIRJA Laihian kunta URAKKAOHJELMAN 1.7.2014 1(6) TURVALLISUUSASIAKIRJA KATUJEN- JA KEVYENLIIKENTEENVÄYLIEN TALVI- JA KESÄHOITO Kokonaishintaurakka SISÄLLYSLUETTELO Laihian kunta URAKKAOHJELMAN 1.7.2014 2(6)

Lisätiedot

OPUS Ylläpidon tuotteistus Turun pilotti OPUS hanke = Kuntien teknisen toimen palveluiden optimointi ja hallinta

OPUS Ylläpidon tuotteistus Turun pilotti OPUS hanke = Kuntien teknisen toimen palveluiden optimointi ja hallinta OPUS Ylläpidon tuotteistus Turun pilotti OPUS hanke = Kuntien teknisen toimen palveluiden optimointi ja hallinta 9.5. kehto, tampere 1 Turun rinnakkaishanke Luoda käytännössä kuntien infraomaisuuden ylläpitoon

Lisätiedot

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere 1 Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / Kaupunkiympäristön kehittäminen pyytää tarjoustanne Tohlopinkadun saneeraamisesta tämän tarjouspyyntökirjeen

Lisätiedot

KIRKONKYLÄN KADUT 2011 JÄRVIROVANTIE, KOUTAKAARI

KIRKONKYLÄN KADUT 2011 JÄRVIROVANTIE, KOUTAKAARI Sivu 1 / 5 KITTILÄN KUNTA Tekninen osasto URAKKATARJOUSPYYNTÖ KITTILÄN KUNTA KIRKONKYLÄN KADUT 2011 JÄRVIROVANTIE, KOUTAKAARI Tarjouspyynnön kohde: Rakennuskohteet sijaitsevat Kittilän kunnassa sekä Kirkonkylän,

Lisätiedot

Metsäteiden kunnossapidon urakointi, asiakirjamallit

Metsäteiden kunnossapidon urakointi, asiakirjamallit Metsäteiden kunnossapidon urakointi, asiakirjamallit Koneyrittäjien Metsänparannuspäivä Oulu 16.2.2016 Markku Teppo, Deveco oy Metsäteiden kunnossapito-opas 57 sivua metsätien suunnittelua, organisointia,

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (7) H a n k in ta - ja k ilp ailu tta m is yk s ik k ö 14.2.2013 Iittala-Hämeenlinna -vesihuoltolinjan urakoinnit (HS-Vesi) HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut

Lisätiedot

- Maikkulan koulun kenttä osoitteessa Jatulikivenkatu (kentän koko 4000 m 2 )

- Maikkulan koulun kenttä osoitteessa Jatulikivenkatu (kentän koko 4000 m 2 ) LIIKUNTAPAIKKOJEN MÄÄRÄLUETTELO MAIKKULA MADEKOSKI KAAKKURI Jokaisen kentän yhteyteen on kirjattu liikuntapaikan lisäksi laatuluokka, lievealueet, pysäköintipaikat, ajoväylät yms. kunnossapidettävät alueet,

Lisätiedot

Liikenneväylien, liikennealueiden, liikenneviheralueiden, liikuntapaikkojen, puistojen sekä kiinteistöjen piha-alueiden kunnossapito

Liikenneväylien, liikennealueiden, liikenneviheralueiden, liikuntapaikkojen, puistojen sekä kiinteistöjen piha-alueiden kunnossapito ASIKKALAN ALUEURAKKA Liikenneväylien, liikennealueiden, liikenneviheralueiden, liikuntapaikkojen, puistojen sekä kiinteistöjen pihaalueiden kunnossapito LIIKUNTAPAIKKOJEN MÄÄRÄLUETTELOT 1. YLEISTÄ URAKKAAN

Lisätiedot

SOPIMUS(luonnos) KLAUKKALAN JA LEPSÄMÄN ALUEURAKKA.

SOPIMUS(luonnos) KLAUKKALAN JA LEPSÄMÄN ALUEURAKKA. SOPIMUS(luonnos) KLAUKKALAN JA LEPSÄMÄN ALUEURAKKA KLAUKKALAN JA LEPSÄMÄN ALUEURAKAN SOPIMUS 1.10.2017 1.10.2020 Hanke Nurmijärven kunnan Klaukkalan ja Lepsämän alueurakka 1.10.2017-1.10.2020. Kunnossapitokohde

Lisätiedot

SOPIMUS(luonnos) KÄSIN ASENNETTAVAT PÄÄLLYSRAKENTEET.

SOPIMUS(luonnos) KÄSIN ASENNETTAVAT PÄÄLLYSRAKENTEET. SOPIMUS(luonnos) KÄSIN ASENNETTAVAT PÄÄLLYSRAKENTEET KÄSIN ASENNETTAVAT PÄÄLLYSRAKENTEET Hanke Nurmijärven kunnan Klaukkalan ja Lepsämän alueurakka 1.10.2017-30.9.2020. Urakkakohde Urakkakohteina Nurmijärven

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Tervanokan ruoppaus, Järvenpään kaupunki 2 Hankinnan yksilöinti 3 Hankintamenettely Järvenpään kaupungin Kaupunkitekniikka pyytää kokonaishintatarjoustanne, Tervanokan ruoppaukseen

Lisätiedot

YKSIKKÖHINTALUETTELO 20.08.2013 649 HEINÄVEDEN KUNTA KENTTÄTIEN PERUSPARANNUS

YKSIKKÖHINTALUETTELO 20.08.2013 649 HEINÄVEDEN KUNTA KENTTÄTIEN PERUSPARANNUS YKSIKKÖHINTALUETTELO 20.08.2013 649 HEINÄVEDEN KUNTA KENTTÄTIEN PERUSPARANNUS Rakennusaikana mahdollisesti tehtävät muutostyöt hinnoitellaan noudattaen jäljempänä mainittuja yksikköhintoja. Yksikköhintojen

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 1829/2014 Keskustahanke 27.6.2016 1 (5)

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 1829/2014 Keskustahanke 27.6.2016 1 (5) 27.6.2016 1 (5) VUOLTEENTORIN RAKENNUSURAKKA, Tampere 1. Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupungin pyytää tarjoustanne Vuolteentorin rakentamisesta tämän tarjouspyynnön ja jäljempänä mainittujen tarjouspyyntöasiakirjojen

Lisätiedot

OPUS Ylläpidon tuotteistus Turun pilotti

OPUS Ylläpidon tuotteistus Turun pilotti OPUS Ylläpidon tuotteistus Turun pilotti OPUS hanke = Kuntien teknisen toimen palveluiden optimointi ja hallinta 23-24.10.2014 Seinäjoki KEHTO 1 Turun rinnakkaishanke Luoda käytännössä kuntien infraomaisuuden

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 2668/2016 Keskustahanke 20.6.2016 1 (5)

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 2668/2016 Keskustahanke 20.6.2016 1 (5) 20.6.2016 1 (5) TAMPELLAN ESPLANADIN, HELMISENRAITIN JA VERSTAANKADUN RAKENNUSURAKKA, Ranta-Tampella / Tampere 1. Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupungin yhteistyössä Tampereen Kaukolämpö Oy:n, Tampereen

Lisätiedot

Isokuusi 1. alueen rakennusurakka 2014-2015, Vuores Tampere

Isokuusi 1. alueen rakennusurakka 2014-2015, Vuores Tampere 1.9.2014 1 (5) Isokuusi 1. alueen rakennusurakka 2014-2015, Vuores Tampere 1. Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / yhteistyössä Tampereen Vesi liikelaitoksen, Tampereen Sähköverkko Oy:n ja Pirkan

Lisätiedot

URAKKA-ALUEIDEN KESÄHOIDON TEHTÄVÄKORTIT

URAKKA-ALUEIDEN KESÄHOIDON TEHTÄVÄKORTIT URAKKA-ALUEIDEN KESÄHOIDON TEHTÄVÄKORTIT Pvm. Suorite Piha-alueiden ja jalkakäytävien puhtaanapito Nurmikoiden hoito Pensaiden hoito PIHA-ALUEIDEN JA JALKAKÄYTÄVIEN PUHTAANAPITO Puhtaanapitotyöhön kuuluu

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016 1 (5) YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016 LISÄKIRJE 1 Liittyen 13.2.2014 päivättyyn tarjouspyyntöön koskien Järvenpään kaupungin Yhdyskuntatekniikan suunnittelupalveluiden

Lisätiedot

Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) Virtaintie Virrat Virtain yläasteen ja lukion purkutyö. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus:

Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) Virtaintie Virrat Virtain yläasteen ja lukion purkutyö. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) VIRTAIN KAUPUNGIN YLÄASTEEN JA LUKION PURKUTÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: Virtain

Lisätiedot

VESIHUOLTOLAITOKSEN PALVELUHINNASTO 2017

VESIHUOLTOLAITOKSEN PALVELUHINNASTO 2017 Laukaan Vesihuolto Oy VESIHUOLTOLAITOKSEN PALVELUHINNASTO 2017 Hyväksytty yhtiön hallituksen kokouksessa 7.11.2016 8. Voimaantulopäivä 1.1.2017. 1 Paineviemärijärjestelmät Paineviemärijärjestelmässä viemäri

Lisätiedot

LISÄÄNTYNYT PINTAKELIRIKKO YHÄ SUUREMPI ONGELMA MITEN SORATIE KUIVATETAAN?

LISÄÄNTYNYT PINTAKELIRIKKO YHÄ SUUREMPI ONGELMA MITEN SORATIE KUIVATETAAN? LISÄÄNTYNYT PINTAKELIRIKKO YHÄ SUUREMPI ONGELMA MITEN SORATIE KUIVATETAAN? Jarkko Pirinen Soratiepäivä 16.5.2019 MIKSI SORATEITÄ PITÄÄ KUIVATTAA? Sorateiden osuus Suomen maantieverkon pituudesta noin 35

Lisätiedot

Urakkatarjouspyyntö- ja suunnitelma-asiakirjat annetaan urakkalaskentaan vain sähköisesti.

Urakkatarjouspyyntö- ja suunnitelma-asiakirjat annetaan urakkalaskentaan vain sähköisesti. OULAISTEN KAUPUNKI Tekninen keskus TARJOUSPYYNTÖ 9.3.2015 Urakkatarjouspyyntö Oulaisten uuden uimahallin rakennus(pää)-, putki-, ilmanvaihto-, sähkö-, rakennusautomaatio-, vedenkäsittely- ja vesiliukumäkiurakoista

Lisätiedot

23.2.2016 Matti Antikainen. Hoidon ja ylläpidon alueurakka Kuopio 2016-2021

23.2.2016 Matti Antikainen. Hoidon ja ylläpidon alueurakka Kuopio 2016-2021 Hoidon ja ylläpidon alueurakka Kuopio 2016-2021 1 Hoidon ja ylläpidon alueurakka Kuopio 2016-2021 Hoidon ja ylläpidon alueurakka Kuopio 2016-2021 Pääasiallinen alue: Kuopio Leppävirta Varkaus Siilinjärvi

Lisätiedot

KESKUSTAN TALVIHOIDON URAKKA-ALUEET 1 JA 2

KESKUSTAN TALVIHOIDON URAKKA-ALUEET 1 JA 2 1(8) Arvoisa vastaanottaja KESKUSTAN TALVIHOIDON URAKKA-ALUEET 1 JA 2 Tarjouspyynnön kohde Kuopion kaupungin kuntatekniikkaliikelaitos, kunnossapito pyytää teiltä tarjousta keskustan talvihoidon urakka-alueista

Lisätiedot

Tarjous on jätettävä suljetussa kirjekuoressa 7.6.2013 klo 12:00 mennessä osoitteeseen:

Tarjous on jätettävä suljetussa kirjekuoressa 7.6.2013 klo 12:00 mennessä osoitteeseen: Tarjouspyyntö Sivu 1 / 5 KATU- JA ULKOVALAISTUKSEN SANEERAUS 2013-2014 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE Jalasjärven kunnan tekniset palvelut pyytää teiltä tarjousta valaisinsaneerauksista yksikköhintaisena kokonaishintaurakkana

Lisätiedot

Ulkoliikuntapaikkojen ja viheralueiden kunnossapidon tuotteistus

Ulkoliikuntapaikkojen ja viheralueiden kunnossapidon tuotteistus Ulkoliikuntapaikkojen ja viheralueiden kunnossapidon tuotteistus Tuotteistuksen ja tehtäväkorttien hyötyjä Kansallinen nimikkeistömuutos Tuoterakenne Tehtäväkortit Urakka-asiakirjamallit Kuuden muun kaupungin

Lisätiedot

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapin Jätehuolto kuntayhtymä POLTTOKELPOISEN- JA RAKENNUSJÄTTEEN SIIRTOKULJETUS KITTILÄN, SODANKYLÄN, KEMIJÄRVEN JA IVALON SIIRTOKUORMAUSASEMILTA SEKÄ SAVUKOSKEN, PELKOSENNIEMEN, SALLAN, ENONTEKIÖN JA

Lisätiedot

Kouvolan kaupungin liikennealueiden kunnossa- ja puhtaanapidosta sekä muista erikseen sovittavista töistä

Kouvolan kaupungin liikennealueiden kunnossa- ja puhtaanapidosta sekä muista erikseen sovittavista töistä Dno 92/.6./213 1(4) PAVUSPIUS / Palveluosa Kouvolan kaupungin liikennealueiden kunnossa- ja puhtaanapidosta sekä muista eikseen sovittavista tistä 1. Palveluosan voimassaoloaika: 1.1.215-31.12.215 2. Hankinnan

Lisätiedot

Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU

Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake 2, Hintatarjous Orimattilan kaupunki Orimattilan kaupunki Orimattilan kaupunki Tekninen palvelukeskus Tekninen Tekninen palvelukeskus

Lisätiedot

Aluevastaava Raija Kreutzer. Hoidon ja ylläpidon alueurakka Kangasala

Aluevastaava Raija Kreutzer. Hoidon ja ylläpidon alueurakka Kangasala Hoidon ja ylläpidon alueurakka Kangasala 2016 2021 Yleistä urakka-alueesta: 5-vuotinen perusurakka Sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa Sijoittuu Kangasalan, Pälkäneen ja osin Valkeakosken kuntien alueelle

Lisätiedot

KOY Raumanmerenkatu 11 osoitteessa Raumanmerenkatu 11 sijaitsevan kerrostalon

KOY Raumanmerenkatu 11 osoitteessa Raumanmerenkatu 11 sijaitsevan kerrostalon URAKKATARJOUSPYYNTÖ Rakennusurakka Tarjouspyyntö Pyydämme urakkatarjoustanne tässä tarjouspyynnössä esitetystä hankkeesta. Tarjous pyydetään erittelemään alla mainitulla tavalla. Tarjoukseen on liitettävä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TALVIKUNNOSSAPITOTÖISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TALVIKUNNOSSAPITOTÖISTÄ Kiuruveden kaupunki Tekninen palvelukeskus 9.10.2013 TARJOUSPYYNTÖ TALVIKUNNOSSAPITOTÖISTÄ Tekninen palvelukeskus pyytää tarjouksia koneellisista talvikunnossapitotöistä seuraavasti: 1. KATUJEN JA VÄYLIEN

Lisätiedot

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta:

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: TARJOUS 1 (10) YLIVIESKAN KAUPUNGIN JOKIRANNAN KOULUN PURKUTYÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: TARJOUS 2 (10) Selvitys

Lisätiedot

POHJOIS-ESPOON ALUEURAKKA /20

POHJOIS-ESPOON ALUEURAKKA /20 1(5) POHJOIS-ESPOON ALUEURAKKA 2013-2018/20 KIINTEISTÖJEN PIHA-ALUEET 1. YLEISTÄ 2. TALVIHOITO Asianumero 834/02.08.00/2013 Tässä asiakirjassa esitetyt suoritusvelvollisuuteen liittyvät asiat koskevat

Lisätiedot

Avointen viheralueiden (B) uudet laatuvaatimukset ja työselitys

Avointen viheralueiden (B) uudet laatuvaatimukset ja työselitys Avointen viheralueiden (B) uudet laatuvaatimukset ja työselitys Metsä- ja Viherpäivät 2012 Hannele Partanen Maa- ja kotitalousnaisten Keskus /ProAgria Keskukset B hoitoluokat Uudet hoidon laatuvaatimukset

Lisätiedot

Katujen ja yleisten alueiden hoitotyöt, sopimuskausi, loppuvuosi 2014 2017

Katujen ja yleisten alueiden hoitotyöt, sopimuskausi, loppuvuosi 2014 2017 KUORTANEEN KUNTA Arto Ojala arto.ojala@kuortane.fi 044 550 2545 9.10.2014 Tarjouspyyntö Katujen ja yleisten alueiden hoitotyöt, sopimuskausi, loppuvuosi 2014 2017 Kuortaneen kunnan vastuulla on kaavateiden

Lisätiedot

HJU Raasepori Raaseporin kaupungin katu-urakka tarkennettu tarjouspyyntö

HJU Raasepori Raaseporin kaupungin katu-urakka tarkennettu tarjouspyyntö HJU Raasepori 2016 2021 Raaseporin kaupungin katu-urakka 2016-2021 tarkennettu tarjouspyyntö 8.2.2016 6.3.1 Tarjousten laadullinen arviointi A.1.1 Käytettävä kalusto lisälaitteineen, mitoittavat suunnitelmat,

Lisätiedot

PIHA-ALUEIDEN TALVIHOIDON TEHTÄVÄKORTIT

PIHA-ALUEIDEN TALVIHOIDON TEHTÄVÄKORTIT LIITE 9/1 PIHA-ALUEIDEN TALVIHOIDON TEHTÄVÄKORTIT Talvihoito Pvm. Suorite Auraus piha-alueilla Sohjon poisto piha-alueilla Lumen lähisiirto ja läjitys Lumen kuormaus ja kuljetus Liukkaudentorjunta piha-alueilla

Lisätiedot

31.03.2015 VIHTAVUOREN KOULU, A-SIIPI Koulutie 2, 41330 VIHTAVUORI Rakennusurakka = Pääurakka ASIAKIRJALUETTELO Urakkatarjouspyynnön liitteet Urakkasopimuksen liitteet Urakkatarjouslomake pvm. Urakkaohjelma

Lisätiedot

Esitteen otsikko 2006

Esitteen otsikko 2006 5.5.2017 Liite A TARJOUSPYYNTÖ KLAUKKALAN JA LEPSÄMÄN ALUEURAKKA Esitteen otsikko 2006 www.nurmijarvi.fi TARJOUSPYYNTö 5.5.2017 TARJOUSPYYNTÖ 1. Hankintayksikkö ja hankinnan kohde Nurmijärven kunta Ympäristötoimi

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO. /2018 / Päällystystyöt 2018 (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan)

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO. /2018 / Päällystystyöt 2018 (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO /2018 / Päällystystyöt 2018 (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 7 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 7 Päällystystyöt Asfaltti YIT Infra AH

Lisätiedot

VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE Hankinta on jaettu seuraaviin osa-alueisiin: 1. Hoidettavat viheralueet

VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE Hankinta on jaettu seuraaviin osa-alueisiin: 1. Hoidettavat viheralueet 1 LIEDON KUNTA Tekniset ja ympäristöpalvelut PL 24 21421 Lieto TARJOUSPYYNTÖ VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE 2014-2015 1. Hankinnan kohde 2. Hankinnan sisältö 2.1. Hoidettavat viheralueet

Lisätiedot

KUHMOISTEN KUNTA Tekninen toimi Toritie 34 A Kuhmoinen

KUHMOISTEN KUNTA Tekninen toimi Toritie 34 A Kuhmoinen KUHMOISTEN KUNTA Tekninen toimi 17800 Kuhmoinen TARJOUSPYYNTÖ 21.5.2018 MYLLYKUJAN SANEERAUS PLV 260-380 Pyydämme tarjoustanne otsikossa mainitun urakan tekemisestä, tämän tarjouspyynnön ja siinä olevien

Lisätiedot

Esitteen otsikko 2006

Esitteen otsikko 2006 TARJOUSPYYNTÖ KLAUKKALAN JA LEPSÄMÄN ALUEURAKKA Esitteen otsikko 2006 www.nurmijarvi.fi TARJOUSPYYNTÖ 1. Hankintayksikkö ja hankinnan kohde Nurmijärven kunta Ympäristötoimi PL 37 01910 Nurmijärvi y-tunnus

Lisätiedot

TAPIOLAN ALUEURAKKA /19

TAPIOLAN ALUEURAKKA /19 1(9) Asianumero 1411/02.08.00/2012 TAPIOLAN ALUEURAKKA 2012-2017/19 HANKINTAMENETTELYOHJE TARJOUSTEN ANTAMINEN JA ARVOSTELU SEKÄ PALVELUNTUOTTAJAN TOIMINTASUUNNITELMA 2(9) SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ 3

Lisätiedot

Elisa Oyj toimittaa valmiusputkituksen rakentamiseen tarvittavat materiaalit.

Elisa Oyj toimittaa valmiusputkituksen rakentamiseen tarvittavat materiaalit. URAKKATARJOUSPYYNTÖ Dnro 9/2018 12.1.2018 MARTTILAN ALUEEN INFRAN SANEERAUSHANKE Janakkalan kunnan tekninen lautakunta ja Janakkalan Vesi liikelaitos pyytävät urakkatarjoustanne Tervakosken Marttilan kaava-alueen

Lisätiedot

Vertailuperusteena on urakkaohjelman kohdan 16.3 mukaisesti veroton kokonaishinta (alv 0 %), jossa halvin kelpoisuusehdot täyttävä tarjous valitaan.

Vertailuperusteena on urakkaohjelman kohdan 16.3 mukaisesti veroton kokonaishinta (alv 0 %), jossa halvin kelpoisuusehdot täyttävä tarjous valitaan. Jämsän Vesi liikelaitos Jäteveden keskuspuhdistamon urakkatarjousten vertailu. PÄÄURAKKA RU1 Vertailuperusteena on urakkaohjelman kohdan 16.3 mukaisesti veroton kokonaishinta (alv 0 %), jossa halvin kelpoisuusehdot

Lisätiedot

Rauman Asunnot Oy:n osoitteessa Tarvolantie 1 sijaitsevan kerrostalon peruskorjaus.

Rauman Asunnot Oy:n osoitteessa Tarvolantie 1 sijaitsevan kerrostalon peruskorjaus. URAKKATARJOUSPYYNTÖ Rakennusurakka Tarjouspyyntö Pyydämme urakkatarjoustanne tässä tarjouspyynnössä esitetystä hankkeesta. Tarjous pyydetään erittelemään alla mainitulla tavalla. Tarjoukseen on liitettävä

Lisätiedot

Kouvolan kaupungin liikenne- ja viheralueiden rakentamisesta ja kunnostamisesta

Kouvolan kaupungin liikenne- ja viheralueiden rakentamisesta ja kunnostamisesta Dnro 1(5) PALVELUSOPIMUS Kouvolan kaupungin liikenne- ja viheralueiden rakentamisesta ja kunnostamisesta 1. HANKINNAN KOHDE Tällä sopimuksella sovitaan vuoden 2016 investointiohjelmasta erikseen sovittujen

Lisätiedot

07.04.2014 TIITUSPOHJAN KOULU Tiituspohjantie 50 C, 41310 LEPPÄVESI Urakkatarjouslomake Yksikköhintaluettelo Rakennusurakka = Pääurakka ASIAKIRJALUETTELO Urakkatarjouspyynnön liitteet Urakkasopimuksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ VASO / HARITUN HELMI JA HARITUN HOVI KOKONAISURAKKA

TARJOUSPYYNTÖ VASO / HARITUN HELMI JA HARITUN HOVI KOKONAISURAKKA TARJOUSPYYNTÖ VASO / HARITUN HELMI JA HARITUN HOVI KOKONAISURAKKA RTC VAHANEN TURKU OY www.vahanen.com +358 20 769 8618 Ratapihankatu 53 C, 20100 Turku, Finland Y-tunnus 1643714-3 Tarjouspyyntö 2 (6) Tarjouspyyntö

Lisätiedot

Aluevastaava Raija Kreutzer. Hoidon ja ylläpidon alueurakka Orivesi

Aluevastaava Raija Kreutzer. Hoidon ja ylläpidon alueurakka Orivesi Hoidon ja ylläpidon alueurakka Orivesi 2016 2021 Yleistä urakka-alueesta: 5-vuotinen vaativa urakka Sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa Sijoittuu Oriveden, Mänttä-Vilppulan, Juupajoen sekä osin Tampereen

Lisätiedot