Ulkovalaistuksen itäisen alueen hoito- ja kunnossapitotyöt

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ulkovalaistuksen itäisen alueen hoito- ja kunnossapitotyöt 2013 2017"

Transkriptio

1 Yhdyskuntatekniikka TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Ulkovalaistuksen itäisen alueen hoito- ja kunnossapitotyöt Jyväskylä VALAISTUKSENHUOLTOURAKAN TARJOUSPYYNTÖ Tarjouspyynnön kohde Jyväskylän kaupunki, Yhdyskuntatekniikka, kaupunkirakennepalvelut pyytää Teiltä kirjallista tarjousta Jyväskylän kaupungin itäisen alueen ulkovalaistusverkon hoito- ja kunnossapitotöistä yksikköhintaurakkana seuraavien tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti. Tarjouspyyntöasiakirjat Urakkatarjous tulee tehdä tähän tarjouspyyntökirjeeseen ja seuraaviin liitteenä oleviin tarjouspyyntöasiakirjoihin perustuen: tämä tarjouspyyntökirje tarjouslomakkeet urakkaohjelma Jyväskylän kaupungin ulkovalaistusverkon käytön johtajan määräykset työturvallisuusasiakirja tuotekuvaukset yhteenveto ulkovalaisimista keskustarkastusohje aluejakokartta Tarjouspyyntöasiakirjat ovat ladattavissa internet-osoitteesta Hankinnasta on myös tehty julkisia hankintoja koskeva hankintailmoitus, joka on nähtävillä osoitteessa: Tarjouksen tekeminen ja muoto Urakkaohjelman kohdan 14.1 mukaisesti ja huomioiden alla oleva ohje. Tarjous tulee tehdä suomen kielellä käyttäen tarjouspyynnön liitteenä olevia hintatarjouskaavakkeita. Urakoitsijan on tarjouksessaan täytettävä jokainen pyydetty yksikköhintarivi ja laskettava vertailuhinta riveittäin kertomalla tilaajan antama yksikkömäärä yksikköhinnalla. Em. kertolaskusta muodostuu vertailuhinta riveittäin. Tarjouksen koko vertailuhinta muodostuu rivikohtaisten vertailuhintojen yhteenlasketusta summasta (ALV 0).

2 Yhdyskuntatekniikka TARJOUSPYYNTÖ 2 (6) Tarjousmenettely Urakkatarjoukset käsitellään kaksivaiheisena. Käsittelyvaiheessa 1 arvioidaan ja pisteytetään urakoitsijan tekemä urakan selvitysosa ja mikäli urakoitsija saavuttaa tilaajan asettaman vaaditun vähimmäisvaatimuksen käsittelyvaiheen 2 hintatarjouskuori avataan. Käsittelyvaiheen 2 hintatarjous on tehtävä tarjouspyynnön mukaisille tarjouskaavakkeille ja tarjouksen mukaan on liitettävä vaaditut tiedot. Kumpikin tarjouslomake on suljettava omaan kuoreensa ja varustettava käsittelyvaihetta vastaavalla merkinnällä. Käsittelyvaiheen 1 tarjouskuoreen on liitettävä todistus verojen maksamisesta ja ilmoitettava eläkemaksuvelvoitteiden täyttämisestä tai muu vastaava luotettava selvitys verojen, ennakonpidätystilitysten, sosiaaliturvamaksujen ja eläkemaksujen täyttämisestä. Lisäksi on toimitettava dokumentti yrityksen tapaturmavakuutuksen voimassaolosta. Todistus verojen maksamisesta ei saa olla kahta kuukautta vanhempi eikä eläkemaksujen suorittamista koskeva todistus kuukautta vanhempi. Rakentamisen laatu (Rala) ry:n myöntämä pätevyystodistus tai Tilaajavastuu. fi:n myöntämä selvitys korvaa yrityksen osoitusvelvollisuuden edellä olevien selvitysten osalta. Pätevyystodistus ei saa olla yhtä (1) kuukautta vanhempi. Käsittelyvaiheen 1 tarjouskuoreen on myös liitettävä todistus voimassaolevasta ennakkoperintärekisteriotteesta, todistus arvonlisäverovelvolliseksi rekisteröitymisestä ja kaupparekisteriote. Tarjouksen antajan on toimitettava vastaavat selvitykset myös tarjouksessa ilmoittamiensa aliurakoitsijoiden osalta. Mikäli tarjouksen antaa työyhteenliittymä, tulee työyhteenliittymän olla perustettu ennen tarjouksen antamista ja tarjoukseen tulee liittää oikeaksi todistettu jäljennös ao. sopimuksesta. Tilaaja pidättää oikeuden muuttaa tai täydentää tarjousaikana tarjouspyyntöasiakirjoja klo saakka. Tarjouspyyntöaikana voi esittää kirjallisia kysymyksiä klo saakka ja niihin annetaan vastaus klo mennessä. Tarjoajan tulee esittää kysymykset sähköpostilla osoitteisiin jukka.piispanen@jkl.fi ja pekka.ulvila@poyry.com Tarjoajan tulee huomioida tarjouksessaan nämä kysymykset ja niihin annetut vastaukset ja niiden huomioimisesta on urakoitsijan tehtävä merkintä tarjouslomakkeeseen. Mikäli tarjouspyyntöasiakirjoihin tulee tarjousaikana muutoksia, täydennyksiä, tai vastauksia kysymyksiin, tilaaja toimittaa päivitetyt asiakirjat ja niihin liittyvät lisäkirjeet tarjoajille internet-osoitteessa: kohdassa ulkovalaistuksen itäisen alueen hoito- ja kunnossapitotyöt.

3 Yhdyskuntatekniikka TARJOUSPYYNTÖ 3 (6) Käsittelyvaihe 1. tarjouksen sisältövaatimukset Suullisesti annetut esitykset ja lisätiedot eivät sido tarjouksen antajaa tai tilaajaa. Tarjouksen tulee olla voimassa kaksi (2) kuukautta tarjouksen jättöpäivästä lukien. Myöhästyneitä tarjouksia ei käsitellä. Vaiheen 1 tarjouksessa on oltava seuraavat selvitykset: A) Selvitys vastaavan sähkötyönjohtajan ammattitaidosta B) Yrityksen referenssit Käsittelyvaihe 2. tarjouksen sisältövaatimukset C) Työkohtaisen laatusuunnitelman taso Lisäksi seuraavat todistukset tai selvitykset: 1.todistus verojen maksamisesta 2.ilmoitus eläkemaksuvelvoitteiden täyttämisestä tai muu vastaava luotettava selvitys verojen, ennakonpidätystilitysten, sosiaaliturvamaksujen ja eläkemaksujen täyttämisestä. 3.dokumentti yrityksen tapaturmavakuutuksen voimassaolosta. Rakentamisen laatu (Rala) ry:n myöntämä pätevyystodistus tai Tilaajavastuu. fi:n myöntämä selvitys korvaa yrityksen osoitusvelvollisuuden. Lisäksi tarjouskuoreen on sisällytettävä seuraavat dokumentit: 4.voimassaoleva ennakkoperintärekisteriote, 5.todistus arvonlisäverovelvolliseksi rekisteröitymisestä 6. kaupparekisteriote Vaiheen 2 tarjouksessa on ilmoitettava tarjouslomakkeilla pyydetyt yksikköhinnat ja vertailuhinta riveittäin, sivuttain ja tarjouksen vertailuhinta yhteensä, vakuuksien laatu ja työssä käytettävä työehtosopimus. Hintatarjouslomake suljetaan erilliseen hintakuoreen, joka suljetaan edelleen tarjouskuoreen yhdessä käsittelyvaiheen 1 tarjousaineiston kanssa. hintatarjouskuori on varustettava merkinnällä: ITÄINEN ALUE, hintatiedot ja koko muu tarjouskuori merkinnällä VALAISTUKSENHUOLTO ITÄINEN ALUE, urakkatarjous. Tarjouskuoressa on oltava näkyvillä lähettäjän nimi.

4 Yhdyskuntatekniikka TARJOUSPYYNTÖ 4 (6) Tarjous tulee toimittaa klo mennessä osoitteella: Yhdyskuntatekniikan kirjaamoon PL JYVÄSKYLÄ käyntiosoite: Hannikaisenkatu JYVÄSKYLÄ Rakennuttaja pidättää itsellään oikeuden hylätä tarjoukset syytä ilmoittamatta ilman korvausvelvollisuutta. Tarjousten käsittely tarjousvaiheessa 1 Tarjousten arviointiperusteet Tarjousvaiheen 1 kuoret avataan ja tarjouksessa esitettyjen tarjoajan antamien selvitysten perusteella arvioidaan jokainen asiakokonaisuus erikseen. Vähimmäisvaatimusten arvioimista varten kootaan 3 henkilön ryhmä arvioimaan tehtyjä tarjouksia. Ryhmän jäsenet arvioivat tarjouksen asiakokonaisuudet ja antavat jokainen oman arvionsa vaatimuksien täyttämisestä. Tämän jälkeen jokaisen arvioijan antaman arvion perusteella koko ryhmä päättää täyttääkö tarjouksen antaja vähimmäisvaatimukset. Mikäli tarjoajan käsittelyvaiheen 1 arviointikohteet eivät täytä vähimmäisvaatimuksia tarjous hylätään ja käsittelyvaiheen 2 kuori palautetaan tarjouksen antajalle avaamattomana, kun urakkasopimus on allekirjoitettu. Käsittelyvaihe 1. A) Työstä vastaavan henkilön ammattitaito: Vähimmäisvaatimus myönnetty ja voimassa oleva sähköpätevyys 2 ja kokemusta sähkötöistä vastaavan tehtävistä valaistuksen huollon- ja ylläpidon työkohteissa vähintään 3 vuotta. urakoitsijan on yksilöitävä työstä vastaavan henkilön toteuttamien kohteiden sisältö, toteutusaika, tilaaja, kesto. Esitettyjen referenssien on oltava tilaajan pyynnöstä tarkistettavissa. Mikäli ammattitaito- ja kokemusvaatimukset eivät täytä tilaajan asettamia vähimmäisvaatimuksia niin tarjoajan hintakuorta ei avata. Työstä vastaavaa henkilöä ei saa ilman pakottavaa syytä urakan aikana vaihtaa ja mahdollisessa pakottavassa tilanteessa vaihtoon on

5 Yhdyskuntatekniikka TARJOUSPYYNTÖ 5 (6) saatava tilaajan hyväksyntä ja vastaavien pätevyyksien on oltava voimassa. B) Yrityksen referenssit: Vähimmäisvaatimus Yrityksellä on oltava esittää luotettava selvitys vähintään kolmessa (3) sähköinfran rakentamisen, ylläpidon tai huollon kohteessa toimimisesta kuten maakaapelointi, sähköverkko tai ulkovalaistus viimeiseltä 3 vuoden ajalta. Mikäli vähimmäisvaatimus ei toteudu niin tarjoajan hintakuorta ei avata. Kohteista huomioidaan vain ne joissa toimeksiannon koko ylittää (ALV 0). Tätä varten on tarjoajan yksilöitävä toteuttamansa kohteiden sisältö, toteutusaika, tilaaja, kesto. Esitettyjen referenssien on oltava tilaajan pyynnöstä tarkistettavissa. C) Arvioidaan yrityksen laadunvarmistuksen taso Vähimmäisvaatimus Arviossa tarkastetaan yrityksen tähän kohteeseen tekemän alustava työmaakohtainen laatusuunnitelma. Ko. kuvauksesta arvioidaan: a) miten valaistuksen ylläpidon ja huollon laadunvarmistus on suunniteltu tehtäväksi b) poikkeamaraportointimenettelyä c) työnaikaista tarkastusmenettelyä d) sijaisjärjestelyjen kuvaus e) tarjoajan annettava kuvaus tarjoavan yrityksen ja varsinaisen toteutuksen organisaatioista. Lisäksi urakoitsijan on tarjouksessaan ilmoitettava yrityksensä tähän työhön varaama KTM:n päätöksen 410/96 8 mukainen sähkötöiden johtaja. Yrityksen laadunvarmistus pisteytetään seuraavasti: tarjoajan on vastattava jokaiseen pyydettyyn laadunvarmistusosioon ja jokaisesta arvostelukohteesta voi saada pisteet 0-5. Max. pisteet 15 ja tarjoajan on saatava tästä osiosta vähintään 4 pistettä, jotta laadunvarmistuksen taso saavuttaa tilaajan asettaman vähimmäisvaatimuksen. Pisteytys tehdään kokonaislukuina. Tarjouksen yhteydessä annetun laatusuunnitelman sisältö on tarjoajaa sitova. Mikäli laatusuunnitelma ei täytä tilaajan asettamia vähimmäisvaatimuksia niin tarjoajan hintakuorta ei avata.

6

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(5) Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(5) Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(5) Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka Korpilahden satama RAKENNUSURAKKA Käsittelyvaihe 1. tarjouksen sisältövaatimukset Pyydämme tarjoustanne Korpilahden sataman

Lisätiedot

LUTAKON SATAMAN SAANEERAUS, RANTALAITURIRAKENTEIDEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN URAKKATARJOUSPYYNTÖ

LUTAKON SATAMAN SAANEERAUS, RANTALAITURIRAKENTEIDEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN URAKKATARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka Seuranen 9.4.2010 rantalaituri_tarjouspyynto.doc LUTAKON SATAMAN SAANEERAUS, RANTALAITURIRAKENTEIDEN JA KEVYENLIIKENTEEN

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN ETELÄINEN ALUEURAKKA

JYVÄSKYLÄN ETELÄINEN ALUEURAKKA JYVÄSKYLÄN ETELÄINEN ALUEURAKKA Liikenneväylien sekä puistojen hoito ja kunnossapito 1. Kohde Jyväskylän kaupungin pyytää tarjoustanne Jyväskylän eteläisestä alueurakasta. 2. Alueurakan erityispiirteet

Lisätiedot

SIUNTION KUNNAN NELJÄN (4) KUNNOSSAPITOALUEEN KATUJEN, JALKAKÄYTÄVIEN JA PIHA-ALUEIDEN YMPÄRIVUOTINEN ALUEURAKOIDEN TARJOUSPYYNTÖ

SIUNTION KUNNAN NELJÄN (4) KUNNOSSAPITOALUEEN KATUJEN, JALKAKÄYTÄVIEN JA PIHA-ALUEIDEN YMPÄRIVUOTINEN ALUEURAKOIDEN TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1 / 6 SIUNTION KUNNAN NELJÄN (4) KUNNOSSAPITOALUEEN KATUJEN, JALKAKÄYTÄVIEN JA PIHA-ALUEIDEN YMPÄRIVUOTINEN ALUEURAKOIDEN Kohde Siuntion kunnan tekninen toimisto pyytää Teiltä tarjousta kunnan neljän

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ajoratamerkintätyöt 2013-2015, tarjouspyyntö 2(6) 1. Työn nimi Ajoratamerkintätyöt 2013-2015 2. Ilmoitus ja hankintamenettely Hankinnassa käytetään avointa menettelyä.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010

Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010 Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010 PYHÄN FIS-RINNE Pelkosenniemen kunta pyytää tarjoustanne Pyhän FIS-rinne -urakasta kaikkine

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt Keskuskatu 29 A 31600 Jokioinen HANKE Jokioisten kunnan asfaltointityöt vuonna 2018 optio(-2019) Asfaltointityöt 2(6) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2018 optio(-2019) HANKINTAMENETTELY Kyseessä on Jokioisten

Lisätiedot

PIENVENESATAMIEN JA VENEVÄYLIEN HOITOURAKKA

PIENVENESATAMIEN JA VENEVÄYLIEN HOITOURAKKA Sivu 1/5 PIENVENESATAMIEN JA VENEVÄYLIEN HOITOURAKKA 2016-2017 Kohde Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut pyytää Teiltä tarjousta Oulun kaupungin Katu- ja viherpalveluiden vastuulla olevien

Lisätiedot

Kiimingin yrityspuiston ja Honkimaan teollisuusalueen kehittäminen, rakennusurakka

Kiimingin yrityspuiston ja Honkimaan teollisuusalueen kehittäminen, rakennusurakka VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANAVALLA 3.3.2011 Kiimingin yrityspuiston ja Honkimaan teollisuusalueen kehittäminen, rakennusurakka Kiimingin kunta, Yhdyskuntapalvelut

Lisätiedot

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere 1 Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / Kaupunkiympäristön kehittäminen pyytää tarjoustanne Tohlopinkadun saneeraamisesta tämän tarjouspyyntökirjeen

Lisätiedot

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 2(5) TYÖN NIMI Katusaneeraus ja asfaltointiurakka 2018 HANKINTAMENETTELY Kyseessä on julkinen kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankinnasta

Lisätiedot

Jyväskylän kaupungin alueella olevan liikennevalojärjestelmän ylläpitotyöt 2014 2016

Jyväskylän kaupungin alueella olevan liikennevalojärjestelmän ylläpitotyöt 2014 2016 JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dnro Jyväskylän kaupungin alueella olevan liikennevalojärjestelmän ylläpitotyöt 2014 2016 Tarjouspyynnön kohde Jyväskylän kaupungin kaupunkirakennepalveluiden liikenne-

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro 6356/02.08.02/2014

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro 6356/02.08.02/2014 Dnro 6356/02.08.02/2014 1(7) Kiinteistöjen piha-alueiden hoito OULUN ALUEURAKKA Kohde Oulun teknisen liikelaitoksen Kiinteistönhoitoyksikkö pyytää teiltä tarjousta Oulun alueurakasta. Talven urakka on

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI/ JYVÄSKYLÄN ENERGIA OY TARJOUSPYYNTÖ

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI/ JYVÄSKYLÄN ENERGIA OY TARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI/ JYVÄSKYLÄN ENERGIA OY TARJOUSPYYNTÖ 2(7) 1. Työn nimi Päällystystyöt 2012-2013 2. Ilmoitus ja hankintamenettely Hankinnassa käytetään avointa menettelyä. Tarjouspyyntöasiakirjat on

Lisätiedot

PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö

PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö PÖYTYÄN KUNTA PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö Pöytyän kunta Tarjouspyyntö I SISÄLLYSLUETTELO 1 Hankinnan kuvaus... 1 1.1 Tarjouspyynnön sisältö... 1 2 Tarjouksen jättäminen... 1 2.1 Tavoitteellinen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt YLÖJÄRVEN KAUPUNKI HANKE YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN asfaltointityöt vuonna 2016-2018 Asfaltointityöt 2(5) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2016-2018 HANKINTAMENETTELY Kyseessä on julkinen kansallisen kynnysarvon ylittävä

Lisätiedot

MÄNTTÄ-VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS TARJOUSPYYNTÖ

MÄNTTÄ-VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS TARJOUSPYYNTÖ MÄNTTÄVILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS MÄNTTÄVILPPULAN KAUPUNKI Päivämäärä 20.3.2017 Työn nimi Päällystysurakka 2017 Tarjouspyynnön kohde MänttäVilppulan kaupunki pyytää teiltä katujen ja muiden

Lisätiedot

KOKEMÄEN KAUPUNKI YHDYSKUNTAOSASTO 7.5.2014 1/5

KOKEMÄEN KAUPUNKI YHDYSKUNTAOSASTO 7.5.2014 1/5 7.5.2014 1/5 URAKKATARJOUSPYYNTÖ PENTTILÄNNIEMEN ASUNTOALUEEN VALAISTUKSEN SANEERAUS (Dnro 55/423/2010) 1. Hankinnan kohde 2. Hankinnan aikataulu Kokemäen kaupunki pyytää Teiltä tarjousta Penttilänniemen

Lisätiedot

AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito

AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito Tarjouspyyntö 1 (5) 8.9.2017 AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito 2017 2019 Tarjouspyyntö 1 Yleistä 2 Hankinnan kuvaus Auran kunta pyytää tarjoustanne kaavateiden ja piha-alueiden

Lisätiedot

OUKA/1581/ /2015

OUKA/1581/ /2015 OUKA/1581/02.08.02/2015 1(7) Kiinteistöjen piha-alueiden hoito OULUNSALON KIINTEISTÖJEN ALUEURAKKA Kohde Oulun teknisen liikelaitoksen Kiinteistön palvelut pyytää teiltä tarjousta Oulunsalon Oulun kaupungin

Lisätiedot

KIRKONKYLÄN KADUT 2011 JÄRVIROVANTIE, KOUTAKAARI

KIRKONKYLÄN KADUT 2011 JÄRVIROVANTIE, KOUTAKAARI Sivu 1 / 5 KITTILÄN KUNTA Tekninen osasto URAKKATARJOUSPYYNTÖ KITTILÄN KUNTA KIRKONKYLÄN KADUT 2011 JÄRVIROVANTIE, KOUTAKAARI Tarjouspyynnön kohde: Rakennuskohteet sijaitsevat Kittilän kunnassa sekä Kirkonkylän,

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dn Dnro 6537/ /2014

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dn Dnro 6537/ /2014 Dn Dnro 6537/02.08.02/2014 1(7) Kiinteistöjen piha-alueiden talvihoito HAUKIPUTAAN ALUEURAKKA Kohde Oulun teknisen liikelaitoksen Kiinteistönhoitoyksikkö pyytää teiltä tarjousta Haukiputaan alueurakasta.

Lisätiedot

RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarjouspyyntö TEKLA/135/2017

RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarjouspyyntö TEKLA/135/2017 TARJOUSPYYNTÖ 2017 3.3.2017 Sisällys 1 Tarjouspyynnön kohde... 3 2 Hankintamenettely... 3 3 Urakkamuoto... 3 4 Urakka-aika... 3 5 Maksuperuste... 3 6 Tarjouspyyntöasiakirjat... 3 7 Vaatimukset urakoitsijalle...

Lisätiedot

Vastaanottaja: (1/5) Eurajoen kunta / Tekninen toimi Kalliotie 5, 27100 EURAJOKI Kunnaninsinööri Katja Niemelä 044 312 4411

Vastaanottaja: (1/5) Eurajoen kunta / Tekninen toimi Kalliotie 5, 27100 EURAJOKI Kunnaninsinööri Katja Niemelä 044 312 4411 Vastaanottaja: (1/5).... Urakkatarjouspyyntö Koulutien katusuunnitelma ja hiekkatekonurmi, Eurajoki Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaan. Tarjous tehdään

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ 2(6) Satamapaviljongin vuokraus sekä vierassatamapalveluiden järjestäminen Lutakossa 2012-2014 Tarjouspyynnön kohde vuokraa Lutakon satamassa olevan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro 3783/02.08.02/2015

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro 3783/02.08.02/2015 Dnro 3783/02.08.02/2015 1(7) Kiinteistöjen piha-alueiden talvihoito HAUKIPUTAAN ALUEURAKKA Kohde Oulun teknisen liikelaitoksen Kiinteistöpalvelut pyytää teiltä tarjousta Haukiputaan alueen lumen aurauksista.

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI Tekninen osasto Yhdyskuntatekniikka TARJOUSPYYNTÖ

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI Tekninen osasto Yhdyskuntatekniikka TARJOUSPYYNTÖ 1 Tekninen osasto Yhdyskuntatekniikka TARJOUSPYYNTÖ 2 26.3.2015 Räikäntie 3. 33470 Ylöjärvi TARJOUSPYYNTÖ Työn nimi Päällystysurakka 2015 Tarjouspyynnön kohde Ylöjärven kaupunki pyytää teiltä tarjousta

Lisätiedot

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1/5 MÄNTTÄ - VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS Seppälän puistotie 15 35800 Mänttä TARJOUSPYYNTÖ VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1 Tarjouspyynnön kohde Mänttä -

Lisätiedot

KIINTEISTÖJEN LIITTÄMINEN VESIHUOLTOVERKOSTOON KINNULAN KUNNAN ALUEELLA

KIINTEISTÖJEN LIITTÄMINEN VESIHUOLTOVERKOSTOON KINNULAN KUNNAN ALUEELLA Kinnulan kunta URAKKATARJOUSPYYNTÖ 1(3) KIINTEISTÖJEN LIITTÄMINEN VESIHUOLTOVERKOSTOON KINNULAN KUNNAN ALUEELLA Tarjouspyynnön kohde Kinnulan kunta pyytää Teiltä tarjousta kiinteistöjen liittämisestä yksikköhintaurakkana

Lisätiedot

KESKUSTAN TALVIHOIDON URAKKA-ALUEET 1 JA 2

KESKUSTAN TALVIHOIDON URAKKA-ALUEET 1 JA 2 1(8) Arvoisa vastaanottaja KESKUSTAN TALVIHOIDON URAKKA-ALUEET 1 JA 2 Tarjouspyynnön kohde Kuopion kaupungin kuntatekniikkaliikelaitos, kunnossapito pyytää teiltä tarjousta keskustan talvihoidon urakka-alueista

Lisätiedot

Tarjouspyyntöasiakirjat Urakkatarjous tulee tehdä tähän tarjouspyyntökirjeeseen ja seuraaviin tarjouspyyntöasiakirjoihin perustuen.

Tarjouspyyntöasiakirjat Urakkatarjous tulee tehdä tähän tarjouspyyntökirjeeseen ja seuraaviin tarjouspyyntöasiakirjoihin perustuen. Katualueiden ja kiinteistöjen piha-alueiden talvihoito KIIMINGIN TALVIHOIDON ALUEURAKKA Kohde Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut sekä Oulun teknisen liikelaitoksen Kiinteistöpalvelut pyytävät

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Tarjouspyyntöasiakirjat on ladattavissa Inarin kunnan www-sivuilta osoitteesta:

TARJOUSPYYNTÖ. Tarjouspyyntöasiakirjat on ladattavissa Inarin kunnan www-sivuilta osoitteesta: INARIN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ Inarin kunta, tekninen osasto Piiskuntie 2 99800 IVALO Puh: 016-687111 Fax: 016-662 628 5.3.2018 Laitureista ja laituritarvikkeista Inarin kunta pyytää Teiltä tarjoustanne käyttövalmiista

Lisätiedot

Isokuusi 1. alueen rakennusurakka 2014-2015, Vuores Tampere

Isokuusi 1. alueen rakennusurakka 2014-2015, Vuores Tampere 1.9.2014 1 (5) Isokuusi 1. alueen rakennusurakka 2014-2015, Vuores Tampere 1. Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / yhteistyössä Tampereen Vesi liikelaitoksen, Tampereen Sähköverkko Oy:n ja Pirkan

Lisätiedot

"SUIKKILAN KARTANON ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLIS- TEKNIIKAN RAKENTAMINEN"

SUIKKILAN KARTANON ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLIS- TEKNIIKAN RAKENTAMINEN 1/6 INFRAPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ 8.1.2015 "SUIKKILAN KARTANON ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLIS- TEKNIIKAN RAKENTAMINEN" 1. Tarjouspyynnön kohde Turun kaupunki / Kiinteistöliikelaitos / Infrapalvelut pyytää kokonaisurakkatarjousta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA

Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA Tarjouspyyntö KINNULAN KUNTA 07.08.2015 Tekninen toimi TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA 1 Yleistä Kinnulan kunta pyytää

Lisätiedot

HELAALAN SILLAN KORJAUS

HELAALAN SILLAN KORJAUS VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANAVALLA 11.2.2014. HELAALAN SILLAN KORJAUS 1. Tarjouspyynnön kohde Ylivieskan kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne "Helaalan

Lisätiedot

HATTULA KALLIOLANTIE

HATTULA KALLIOLANTIE HATTULA KALLIOLANTIE rakentaminen kokonaisurakkana URAKKATARJOUSPYYNTÖ 26.5.2016 Urakkatarjouspyyntö Kalliolantie 2016 1/6 URAKKATARJOUSPYYNTÖ HATTULAN KALLIOLANTIEN MUUTTAMI- NEN KEVYEN LIIKENTEEN VÄYLÄKSI

Lisätiedot

Tarjous on jätettävä suljetussa kirjekuoressa 7.6.2013 klo 12:00 mennessä osoitteeseen:

Tarjous on jätettävä suljetussa kirjekuoressa 7.6.2013 klo 12:00 mennessä osoitteeseen: Tarjouspyyntö Sivu 1 / 5 KATU- JA ULKOVALAISTUKSEN SANEERAUS 2013-2014 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE Jalasjärven kunnan tekniset palvelut pyytää teiltä tarjousta valaisinsaneerauksista yksikköhintaisena kokonaishintaurakkana

Lisätiedot

Puthaanrannantie 15 b MUONIO. Yhteyshenkilö Jaakko Muotka

Puthaanrannantie 15 b MUONIO. Yhteyshenkilö Jaakko Muotka 1 Muonion kunta Tarjouspyyntö Tekninen osasto Puthaanrannantie 15b 99300 MUONIO 16.5.2017 Sakokaivojen tyhjennys ja kuljetus Muonion kunta pyytää tarjoustanne otsikossa mainitusta urakasta liitteenä olevien

Lisätiedot

Hyhkyn katusaneerausurakka , Tampere

Hyhkyn katusaneerausurakka , Tampere TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Hyhkyn katusaneerausurakka 2009-2010, Tampere 1 Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / Kaupunkiympäristön kehittäminen ja Tampereen Vesi pyytävät tarjoustanne Hyhkyn alueen katujen

Lisätiedot

Oripään kunnan talvikunnossapito

Oripään kunnan talvikunnossapito ORIPÄÄN KUNTA Oripään kunnan talvikunnossapito 2018 2021 Tarjouspyyntö Sisällysluettelo 1 Yleistä... 2 2 Hankinnan kuvaus... 2 3 Vähimmäisvaatimukset... 2 4 Tarjous... 3 4.1 Tarjouksen antaminen... 3 4.2

Lisätiedot

"KETTINKIKADUN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN"

KETTINKIKADUN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN 5 1/ INFRAPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ 17.5.2016 "KETTINKIKADUN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN" 1. Tarjouspyynnön kohde Turun kaupunki / Kiinteistöliikelaitos / Infrapalvelut pyytää kokonaisurakkatarjousta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio)

TARJOUSPYYNTÖ. Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio) Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio) 15.3.2014 TARJOUSPYYNTÖ 1. Hankintayksikkö ja hankinnan kohde Keravan kaupunki Keravan Kaupunkitekniikka -liikelaitos PL 123 (Kauppakaari 11) 04201

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Katuinsinööri Jarkko Salminen. Alastaron moottoriradan hulevesiviemärin rakentaminen

Yhteyshenkilö: Katuinsinööri Jarkko Salminen. Alastaron moottoriradan hulevesiviemärin rakentaminen 1/5 28.5.2019 URAKKATARJOUSPYYNTÖ LOIMAAN KAUPUNKI ALASTARON MOOTTORIRADAN HULEVESIVIEMÄRIN RAKENTAMINEN RAKENNUTTAJA TAI TILAAJA RAKENNUTTAMINEN JA VALVONTA Pyydämme urakkatarjoustanne Alastaron moottoriradan

Lisätiedot

Tarjousten avaus- ja käsittelykokous, Valtakatu välillä Sepäntie - Pallokentäntie, Kouvola (KU)

Tarjousten avaus- ja käsittelykokous, Valtakatu välillä Sepäntie - Pallokentäntie, Kouvola (KU) Kouvolan kaupunki Tekniikka ja ympäristö Pöytäkirja 1 (5) Tarjousten avaus- ja käsittelykokous, Valtakatu välillä Sepäntie - Pallokentäntie, Kouvola (KU) Aika: 27.2.2016 tiistai klo 14.45 17.00 Paikka:

Lisätiedot

Esitteen otsikko 2006

Esitteen otsikko 2006 12.4.2017 TARJOUSPYYNTÖ KÄSIN ASENNETTAVAT PÄÄLLYSRAKENTEET Esitteen otsikko 2006 www.nurmijarvi.fi TARJOUSPYYNTÖ 1. Hankintayksikkö ja hankinnan kohde Nurmijärven kunta Ympäristötoimi PL 37 01910 Nurmijärvi

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Huhtimonmäen kaava-alue

Tarjouspyyntö Huhtimonmäen kaava-alue TARJOUSPYYNTÖ 13.2.2018 Sisällys 1 Tarjouspyynnön kohde... 3 2 Hankintamenettely... 3 3 Urakkamuoto... 3 4 Urakka-aika... 3 5 Maksuperuste... 3 6 Tarjouspyyntöasiakirjat... 3 7 Soveltuvuusvaatimukset urakoitsijalle...

Lisätiedot

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely 1 (6) Kuntatekniikka Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely Tarjouspyyntö: Jokilaakson kaava-alueen kunnallistekniset työt osa 1 Sipoon kunnan tekniikka- ja

Lisätiedot

Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset

Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset TARJOUSPYYNTÖ 17.3.2015 Tarjouspyyntö Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset Tilaaja Hankinnan kohde Hankinnan tyyppi Työn kuvaus Vihdin kunta, kaavoituspalvelut Vihin kunta pyytää tarjoustanne pohjatutkimusten

Lisätiedot

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely 1 (6) Kuntatekniikka Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely Tarjouspyyntö: Taasjärvi III kaava-alueen kunnallistekniset työt Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto

Lisätiedot

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ 30.6.2015 Sivu 1/5 Tilaaja: PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Evo, Asuntola Kivelän saneeraus KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ (tilaaja) pyytää tarjoustanne Evon asuntola Kivelän saneerauksen rakentamisesta.

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 1829/2014 Keskustahanke 27.6.2016 1 (5)

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 1829/2014 Keskustahanke 27.6.2016 1 (5) 27.6.2016 1 (5) VUOLTEENTORIN RAKENNUSURAKKA, Tampere 1. Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupungin pyytää tarjoustanne Vuolteentorin rakentamisesta tämän tarjouspyynnön ja jäljempänä mainittujen tarjouspyyntöasiakirjojen

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS)

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1(5) TARJOUSPYYNTÖ KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tuntihintaista tarjoustanne Kauniaisten kaupungin

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI

ORIMATTILAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 6.11.2017 PIKKUKETUNKUJAN JA PEURANPOLUN RAKENTAMINEN Tarjouspyynnön kohde Orimattilan kaupungin yhdyskuntatekniikka, Orimattilan Vesi Oy ja Jorma Hatakka pyytävät teiltä tarjousta Orimattilan

Lisätiedot

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus Sivu 1/3 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus 17.05.2016 12:02 Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2016-013550

Lisätiedot

1 (5) Hyvinkään kaupunki Tekninen keskus, kuntatekniikka TARJOUSPYYNTÖ

1 (5) Hyvinkään kaupunki Tekninen keskus, kuntatekniikka TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Hyvinkään kaupunki TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ 2 (5) TARJOUSPYYNTÖ Työn nimi Päällystysurakka 2016 Tarjouspyynnön kohde Hyvinkään kaupunki pyytää teiltä tarjousta vuoden 2016 päällystystöistä yksikköhintaisena

Lisätiedot

SUNNANVIKIN ALUEEN KATUJEN JA KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMISURAKKA URAKKATARJOUSPYYNTÖ

SUNNANVIKIN ALUEEN KATUJEN JA KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMISURAKKA URAKKATARJOUSPYYNTÖ 1/6 SUNNANVIKIN ALUEEN KATUJEN JA KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMISURAKKA URAKKATARJOUSPYYNTÖ Kohde Siuntion kunnan tekninen toimisto pyytää Teiltä tarjousta Sunnanvikin alueen katujen ja kunnallistekniikan

Lisätiedot

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely 1 (6) Kuntatekniikka Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely Tarjouspyyntö: Pähkinälehto LPA, maanrakennusurakka Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 2668/2016 Keskustahanke 20.6.2016 1 (5)

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 2668/2016 Keskustahanke 20.6.2016 1 (5) 20.6.2016 1 (5) TAMPELLAN ESPLANADIN, HELMISENRAITIN JA VERSTAANKADUN RAKENNUSURAKKA, Ranta-Tampella / Tampere 1. Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupungin yhteistyössä Tampereen Kaukolämpö Oy:n, Tampereen

Lisätiedot

26.6.2015. Urakkatarjouspyyntö Oulaisten uuden uimahallin putkiurakasta ja lmanvaihtourakasta

26.6.2015. Urakkatarjouspyyntö Oulaisten uuden uimahallin putkiurakasta ja lmanvaihtourakasta OULAISTEN KAUPUNKI Tekninen keskus TARJOUSPYYNTÖ 26.6.2015 Urakkatarjouspyyntö Oulaisten uuden uimahallin putkiurakasta ja lmanvaihtourakasta Oulaisten kaupunki pyytää urakkatarjousta Oulaisten uuden uimahallin

Lisätiedot

Ypäjä-Loimaa siirtoviemäri ja varavesiyhteys

Ypäjä-Loimaa siirtoviemäri ja varavesiyhteys S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A YPÄJÄN KUNTA JA LOIMAAN VESI -LIIKELAITOS Ypäjä-Loimaa siirtoviemäri ja varavesiyhteys Tarjouspyyntö FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy P25129 Tarjouspyyntö Kauko Marttila

Lisätiedot

RIIHIMÄEN KAUPUNKI Kaupunkikehityksen toimialalue TARJOUSPYYNTÖ. Konepalvelut

RIIHIMÄEN KAUPUNKI Kaupunkikehityksen toimialalue TARJOUSPYYNTÖ. Konepalvelut RIIHIMÄEN KAUPUNKI Kaupunkikehityksen toimialalue TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ Tarjouspyynnön nimi Tarjouspyyntöasiakirjat Tarjouspyyntöasiakirjat ovat saatavilla Hilma hankintailmoitusjärjestelmän kautta

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI

ORIMATTILAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 15.3.2017 AROLAN ALUEEN JATKORAKENTAMINEN Tarjouspyynnön kohde Orimattilan kaupungin yhdyskuntatekniikka ja Orimattilan Vesi Oy pyytävät teiltä tarjousta Orimattilan kaupungin Arolan alueen

Lisätiedot

Liedon kunta/kaavoitus ja tekniset palvelut PL LIETO

Liedon kunta/kaavoitus ja tekniset palvelut PL LIETO TIEVALAISTUSTYÖT 2016 Liedon kunta / Tekniset ja ympäristöpalvelut, pyytää kokonaishintaurakkatarjoustanne tievalaistustöistä oheisten asiakirjojen mukaisesti. Lopullinen tilaajaa sitova sopimus syntyy

Lisätiedot

Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut pyytää Teiltä tarjousta Oulusalon alueen alueurakasta.

Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut pyytää Teiltä tarjousta Oulusalon alueen alueurakasta. Katu- ja viheralueiden hoito ja kunnossapito OULUNSALON ALUEURAKKA Kohde Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut pyytää Teiltä tarjousta Oulusalon alueen alueurakasta. Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut

Lisätiedot

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ 23.4.2015 Sivu 1/5 Tilaaja: PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Evo, Uusi rantasauna KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ (tilaaja) pyytää tarjoustanne Evon uuden rantasaunan rakentamisesta. Rakentamispaikka sijaitsee

Lisätiedot

Puhelin: 040 335 4220

Puhelin: 040 335 4220 URAKKATARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNTA / TEKNINEN PALVELUKESKUS YHDYSVESIJOHTO KYLMÄKOSKI - URJALA RAKENNUTTAJA TAI TILAAJA Nimi: Osoite: Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien

Lisätiedot

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely 1 (6) Kuntatekniikka Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely Tarjouspyyntö: Sipoon katuvalojen valaisimien vaihtourakka 2015 Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Katuvalaistuksen ohjausjärjestelmä Tarjouspyyntö Sivu 1/5 JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Hankittava kokonaisuus

Lisätiedot

SAVOSENMÄEN PYSÄKÖINTIALUEEN JA RAJAKADUN RAKENTAMINEN

SAVOSENMÄEN PYSÄKÖINTIALUEEN JA RAJAKADUN RAKENTAMINEN Mänttä-Vilppulan kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) SAVOSENMÄEN PYSÄKÖINTIALUEEN JA RAJAKADUN RAKENTAMINEN 1 Tarjouspyynnön kohde Mänttä - Vilppulan kaupunki pyytää tarjoustanne Mäntän Savosenmäen koulun pysäköintijärjestelyjen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖKIRJE OUKA/1933/ /2016

TARJOUSPYYNTÖKIRJE OUKA/1933/ /2016 TARJOUSPYYNTÖKIRJE OUKA/1933/02.08.02/2016 Katu- ja viheralueiden hoito ja kunnossapito MAIKKULA MADEKOSKI KAAKKURI ALUEURAKKA Kohde Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut pyytää Teiltä tarjousta

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI

ORIMATTILAN KAUPUNKI KORJATTU TARJOUSPYYNTÖ 11.7.2017 AROLANPOLUN JA ORION ALUEEN JATKORAKENTAMINEN Tarjouspyynnön kohde Orimattilan kaupungin yhdyskuntatekniikka ja Orimattilan Vesi Oy pyytävät teiltä tarjousta Orimattilan

Lisätiedot

MINITIEN JA METSÄTÄHDENKUJAN JATKORAKENTAMINEN

MINITIEN JA METSÄTÄHDENKUJAN JATKORAKENTAMINEN 1 MINITIEN JA METSÄTÄHDENKUJAN JATKORAKENTAMINEN TARJOUSPYYNTÖ 12.4.2018 Tarjouspyynnön kohde Orimattilan kaupungin yhdyskuntatekniikka ja Orimattilan Vesi Oy pyytävät teiltä tarjousta Orimattilan kaupungin

Lisätiedot

Vastaanottaja: Siuntion kunta, Tekninen toimisto. 02570 Siuntio. Puhelin: 040 713 0662

Vastaanottaja: Siuntion kunta, Tekninen toimisto. 02570 Siuntio. Puhelin: 040 713 0662 1/6 Vastaanottaja:..2015 URAKKATARJOUSPYYNTÖ SIUNTION KUNTA KARLSÅKERIN ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKKA Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaan.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö kunnossapidon vuositarjouksista kirvesmies-, sähkö-, LVI-töistä ja IV-töistä

Tarjouspyyntö kunnossapidon vuositarjouksista kirvesmies-, sähkö-, LVI-töistä ja IV-töistä OULAISTEN KAUPUNKI Tekninen keskus TARJOUSPYYNTÖ 29.1.2013 Tarjouspyyntö kunnossapidon vuositarjouksista kirvesmies-, sähkö-, LVI-töistä ja IV-töistä Oulaisten kaupungin tekninen palvelukeskus pyytää vuositarjoukset

Lisätiedot

Traktorikaivurit (KKT) - traktorisovitteiset kaivurit - traktorikaivurit KKT 04, KKT 05

Traktorikaivurit (KKT) - traktorisovitteiset kaivurit - traktorikaivurit KKT 04, KKT 05 TYÖKONETARJOUSPYYNTÖ Heinäveden kunnan tekninen toimisto pyytää tarjoustanne työkoneista tässä tarjouspyynnössä mainittujen ehtojen mukaisesti kaudelle 1.1.2015 31.12.2017. Tarjoushintojen on oltava voimassa

Lisätiedot

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ Sivu 1/5 Harjavallan kaupunki / Koulukeskuksen pysäköintialue Kokonaishintaurakka Arvoisa urakoitsija, Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaan. Tarjous

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖKIRJE OUKA/6174/ /2014

TARJOUSPYYNTÖKIRJE OUKA/6174/ /2014 1(6) YLEISTEN ALUEIDEN AURAUSURAKKA 2014 2016 Hankintayksikkö Oulun tekninen liikelaitos on Oulun kaupungin sisäinen liikelaitos, joka tuottaa infra-, kiinteistö- ja logistiikkapalveluita. Tarjouspyynnön

Lisätiedot

ETELÄISEN LAHDEN ALUEELLINEN HOITOURAKKA Urakkatarjouspyyntö

ETELÄISEN LAHDEN ALUEELLINEN HOITOURAKKA Urakkatarjouspyyntö Tarjouspyyntö 1 (5) ETELÄISEN LAHDEN ALUEELLINEN HOITOURAKKA 1.10.2017 30.9.2022 Urakkatarjouspyyntö Lahden kaupunki Tekninen ja ympäristötoimiala Askonkatu 2 15100 Lahti Puh. 03 814 11 diaari.teky@lahti.fi

Lisätiedot

RITVALANKADUN SANEERAUS

RITVALANKADUN SANEERAUS 1/5 MÄNTTÄ - VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS TARJOUSPYYNTÖ RITVALANKADUN SANEERAUS 1 Tarjouspyynnön kohde Mänttä - Vilppulan kaupungin tekninen palvelukeskus ja Mäntän Kaukolämpö ja Vesihuolto

Lisätiedot

Harjavallan kaupunki, Tekninen lautakunta Keskustie 5b,29200 Harjavalta. Urakkamuotona on kokonaishintaurakka.

Harjavallan kaupunki, Tekninen lautakunta Keskustie 5b,29200 Harjavalta. Urakkamuotona on kokonaishintaurakka. HARJAVALLAN KAUPUNKI Tekniset palvelut Keskustie 5b Päiväys Dnro 29200 HARJAVALTA 8.7.2013 URAKKAOHJELMA MULLINMÄENTIE,POROLANOJAN SILLAN RAKENTAMINEN 1 TILAAJA JA RAKENNUTTAJA Nimi: Osoite: Harjavallan

Lisätiedot

VALAMON JÄTEVEDENPUHDISTAMON LAAJENNUS JA PERUSKORJAUS/LISÄMÄÄRÄRAHA

VALAMON JÄTEVEDENPUHDISTAMON LAAJENNUS JA PERUSKORJAUS/LISÄMÄÄRÄRAHA Tekninen lautakunta 34 26.05.2015 Kunnanhallitus 105 15.06.2015 Valtuusto 36 15.06.2015 VALAMON JÄTEVEDENPUHDISTAMON LAAJENNUS JA PERUSKORJAUS/LISÄMÄÄRÄRAHA TELA 26.05.2015 34 Valmistelija; tekninen johtaja

Lisätiedot

JOUTSAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1.2

JOUTSAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1.2 1. Tarjouspyynnön kohde: Joutsan kunnan tekninen osasto pyytää teiltä tarjousta Oravakivi Karimäki alueen yksityisteiden Y1, Y2, Y3 ja Y25/K4 rakentamisesta liitteenä olevien asiakirjojen ja piirustusten

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖKIRJE 1(7) Katu- ja kiinteistöjen piha-alueiden talvihoito JÄÄLI-VÄLIKYLÄ ALUEURAKKA. Kohde. Alueurakan erityispiirteet

TARJOUSPYYNTÖKIRJE 1(7) Katu- ja kiinteistöjen piha-alueiden talvihoito JÄÄLI-VÄLIKYLÄ ALUEURAKKA. Kohde. Alueurakan erityispiirteet 1(7) Katu- ja kiinteistöjen piha-alueiden talvihoito JÄÄLI-VÄLIKYLÄ ALUEURAKKA Kohde Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut pyytää Teiltä tarjousta Jääli- Välikylä alueen talvihoidon alueurakasta.

Lisätiedot

Esitteen otsikko 2006

Esitteen otsikko 2006 TARJOUSPYYNTÖ KLAUKKALAN JA LEPSÄMÄN ALUEURAKKA Esitteen otsikko 2006 www.nurmijarvi.fi TARJOUSPYYNTÖ 1. Hankintayksikkö ja hankinnan kohde Nurmijärven kunta Ympäristötoimi PL 37 01910 Nurmijärvi y-tunnus

Lisätiedot

Ratinanrannan pintarakenteiden rakennusurakka, Tampere

Ratinanrannan pintarakenteiden rakennusurakka, Tampere 19.2.2009 1 (6) Ratinanrannan pintarakenteiden rakennusurakka, Tampere 1. Tarjouspyyntö rakennuskohteesta Tampereen kaupunki / pyytää tarjoustanne Ratinanrannan promenadin pintarakenteiden, kalusteiden

Lisätiedot

Liedon kunta/tekniset ja ympäristöpalvelut 20.3.2014 PL 24 21421 LIETO HALMELAN KENTÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN

Liedon kunta/tekniset ja ympäristöpalvelut 20.3.2014 PL 24 21421 LIETO HALMELAN KENTÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN HALMELAN KENTÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN Liedon kunta / Tekniset ja ympäristöpalvelut, Liedon kunta / Liedon Vesi pyytää kokonaishintaurakkatarjoustanne Halmelan kentän alueen kunnallistekniikan

Lisätiedot

UOTILANRINTEEN RAKENTAMINEN

UOTILANRINTEEN RAKENTAMINEN 1 UOTILANRINTEEN RAKENTAMINEN TARJOUSPYYNTÖ 16.11.2018 Tarjouspyynnön kohde Orimattilan kaupungin yhdyskuntatekniikka ja Orimattilan Vesi Oy pyytävät teiltä tarjousta Orimattilan kaupungin Uotilanrinteen

Lisätiedot

Liedon vesitornin perusparannus hanke

Liedon vesitornin perusparannus hanke Tarjouspyyntö 1 (8) Hankintailmoitus Liedon vesitornin perusparannus hanke Liedon Vesi pyytää urakkatarjoustanne asiakohdassa mainitusta urakasta. 1 Tarjouspyyntöaineisto 1.1 Tarjouspyyntökirje Urakkatarjouksen

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA YLÄ-LEVIN KATU- JA YMPÄRISTÖSUUNNITTELU

KITTILÄN KUNTA YLÄ-LEVIN KATU- JA YMPÄRISTÖSUUNNITTELU Tarjouspyyntö Sivu 1 / 5 KITTILÄN KUNTA Tekninen osasto TARJOUSPYYNTÖ KITTILÄN KUNTA YLÄ-LEVIN KATU- JA YMPÄRISTÖSUUNNITTELU Tarjouspyynnön kohde: Kittilän kunta pyytää Teiltä kokonaishintatarjousta Ylä-

Lisätiedot

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 7) 8.4.2011 Kuntatekniikka Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely Hyrylä-Sköldvik maantien 148 parantaminen Keuksuontien liittymässä, Sipoo,

Lisätiedot

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Torialueen rakentaminen

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Torialueen rakentaminen Sivu 1/3 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Torialueen rakentaminen 18.05.2016 09:02 Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2016-013568

Lisätiedot

Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot

Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot D/349/0.03.0.00/06 (8) Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot D/349/0.03.0.00/06 (8) Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot: Tarjoajan nimi Tarjoajan

Lisätiedot

Kohde Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut pyytää Teiltä tarjousta Hintta - Saarela alueen alueurakasta.

Kohde Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut pyytää Teiltä tarjousta Hintta - Saarela alueen alueurakasta. 1(6) Katu- ja viheralueiden hoito ja kunnossapito HINTTA - SAARELA ALUEURAKKA Kohde Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut pyytää Teiltä tarjousta Hintta - Saarela alueen alueurakasta. Alueurakan

Lisätiedot

Lumijoen kunta pyytää urakkatarjoustanne kierrätettävien jätteiden varastohallista. Kunnankuja 1, LUMIJOKI Ari Korkala puh.

Lumijoen kunta pyytää urakkatarjoustanne kierrätettävien jätteiden varastohallista. Kunnankuja 1, LUMIJOKI Ari Korkala puh. 1 LUMIJOEN KIERRÄTETTÄVIEN JÄTTEIDEN VARASTOHALLI Tarjouspyyntö : Tilaaja : Lumijoen kunta pyytää urakkatarjoustanne kierrätettävien jätteiden varastohallista Lumijoen kunta, Ari Korkala puh. 040-5640

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ Keittiön ruokasalin/taukotilan kalusteista Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu Keskitie

Lisätiedot

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ 11.4.2014 Sivu 1/6 Tilaaja: Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ky PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Mustiala Uusi Navetta MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNGIN LIUKUVALUTEKNIIKALLA TEHTÄVÄT BETONIREUNATUET 2010, RAKENNUSURAKKA

JYVÄSKYLÄN KAUPUNGIN LIUKUVALUTEKNIIKALLA TEHTÄVÄT BETONIREUNATUET 2010, RAKENNUSURAKKA JYVÄSKYLÄN KAUPUNGIN LIUKUVALUTEKNIIKALLA TEHTÄVÄT BETONIREUNATUET 2010, RAKENNUSURAKKA Pyydämme yksikköhintaista urakkatarjoustanne liukuvalettavien reunatukien rakentamisesta Jyväskylän kaupungin kadunrakennuskohteissa

Lisätiedot

Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot

Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot (8) Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot (8) Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot: Tarjoajan nimi Tarjoajan osoite Y-tunnus

Lisätiedot

" Ulkovalaistuksen saneeraus Tampereentiellä, Tampereen valtatiellä ja Raunistulan puistotiellä

 Ulkovalaistuksen saneeraus Tampereentiellä, Tampereen valtatiellä ja Raunistulan puistotiellä 1/6 INFRAPALVELUT TARJOUSPYYNTÖKIRJELUONNOS 17.2.2017 " Ulkovalaistuksen saneeraus Tampereentiellä, Tampereen valtatiellä ja Raunistulan puistotiellä 1. Tarjouspyynnön kohde 2. Tarjouspyyntöasiakirjat

Lisätiedot