Tervetuloa! Hoidamme kansainväliset lähetykset nopeasti, täsmällisesti ja luotettavasti. Tutustu DHL Express -lähetysten moniin etuihin.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tervetuloa! Hoidamme kansainväliset lähetykset nopeasti, täsmällisesti ja luotettavasti. Tutustu DHL Express -lähetysten moniin etuihin."

Transkriptio

1 Tervetuloa! DHL EXPRESS Hoidamme kansainväliset lähetykset nopeasti, täsmällisesti ja luotettavasti. Tutustu DHL Express -lähetysten moniin etuihin.

2 Tutustu moninaisiin palveluihin ja ratkaisuihin, joita DHL Express voi yrityksellesi tarjota. Olemme sitoutuneet käyttämään kaiken kansainvälisen ammattitaitomme ja huippuluokan palvelumme sinun menestyksesi hyväksi. Monipuoliset ja luotettavat toimitusvaihtoehtomme tarjoavat pikakuljetuspalveluita yli sataantuhanteen kohteeseen ympäri maailman. Palvelut kattavat kaiken mahdollisen aina erityisen kiireellisistä saman päivän kuljetuksista seuraavan päivän toimituksiin ja vähemmän kiireellisiin päiväntarkkoihin kuljetuksiin. Time Definite -palvelut DHL Time Definite -lentopikakuljetuspalveluilla toimitat kansainväliset lähetyksesi lähes mihin päin maailmaa hyvänsä joko tiettyyn kellon aikaan tai seuraavan työpäivän loppuun mennessä. Maailman kattavin kuljetusverkosto ja paikallinen asiantuntemus takaavat nopean toimituksen, johon sisältyy lähetysten seuranta ja tullaus. Time Definite -palveluihimme kuuluvat: DHL EXPRESS 9:00 DHL EXPRESS 10:30 DHL EXPRESS 12:00 DHL EXPRESS WORLDWIDE DHL EXPRESS ENVELOPE Same Day -palvelut Valitse erittäin kiireellisille lähetyksillesi palvelu, joka noutaa ja toimittaa lähetyksesi perille niin nopeasti kuin mahdollista. Voit luottaa siihen, että asialleen omistautunut kuljetusverkostomme noutaa lähetyksesi ja toimittaa sen ovelta ovelle. Tiettyihin kohteisiin lähetykset kulkevat jopa saman työpäivän aikana. Lisätietoja kaikista DHL Express -palveluista löydät osoitteesta:

3 Valinnaiset lisäpalvelumme on suunniteltu erityisiin lähetystarpeisiisi. Lisäpalvelut täydentävät DHL Expressin kansainvälisiä kuljetuksia. Tarjontaan kuuluu palveluita, joista voit joustavasti valita omiin tarpeisiisi sopivat. Sellaisia ovat esimerkiksi: Vakuutus Pakkausmateriaali Erikoisnouto ja -jakelu Proaktiivinen lähetysten seuranta Kopio vastaanottajan kuittauksesta Kaukoaluepalvelu GOGREEN -hiilineutraali kuljetusvaihtoehto Varastointi Maksu- ja laskutusvaihtoehdot Lisätietoja löydät osoitteesta:

4 Astu sisään palvelupisteisiimme ympäri maailman. DHL EXPRESS EASY palvelu on tarjolla lähes palvelupisteessä ympäri maailman. Poikkea käymään, kun sinulle sopii. Kansainvälisen lähettämisen asiantuntijamme auttavat sinua mielellään lähetyksesi valmisteluissa ja matkaan saattamisessa. Et tarvitse edes asiakasnumeroa. Katso lähin DHL-palvelupiste ja sen aukioloajat:

5 Tarjoamme käyttöösi sähköisiä työkaluja, joiden avulla lähettäminen on helpompaa kuin koskaan. DHL Express tekee lähettämisestä erityisen helppoa ja tehokasta. Meiltä saat käyttöösi monipuoliset lähetysohjelmat kaikkiin tarpeisiin. Import Express Online Internetpohjainen ohjelma, joka on tarkoitettu erityisesti tuontilähetysten hallinnointiin. DHL ProView Internetpohjainen seurantapalvelu tarjoaa helpon tavan seurata kaikkien kuljetustesi kulkua kaikkina aikoina. DHL Online Shipping Online-ohjelma auttaa valmistelemaan ja hallinnoimaan kansainvälisiä lähetyksiä. DHL EasyShip Ohjelma on kehitetty suurien lähetysmäärien hallintaan. Lähetysrutiinien tehostaminen säästää aikaa ja rahaa. DHL Intraship Internetpohjaisella ohjelmalla erityisesti keskisuurien lähetysmäärien valmistelu sujuu vaivattomasti. XML Palvelun avulla on mahdollista liittää DHL:n sähköisten lähetyspalveluiden toimintoja yrityksen omille internetsivuille, asiakaspalvelusovellukseen tai tilausjärjestelmään. Lisätietoja sähköisistä ratkaisuistamme löydät osoitteesta:

6 Näin valmistelet lähetyksesi matkaa varten. On lähettäjän vastuulla, että lähetys on asianmukaisesti pakattu. Näillä ohjeilla varmistat, että lähetyksesi pääsee päämääräänsä parhaassa mahdollisessa kunnossa: Sisällön pakkaaminen Valitse sisällön kokoon sopiva laatikko. Käytä riittävästi pakkausmateriaalia täytteenä, jotta lähetyksesi sisältö ei pääse heilumaan laatikossa kuljetuksen aikana. Laita herkästi särkyvät tavarat laatikon keskelle ja täytä ympärille jäävä tila pakkausmateriaalilla. Muista merkitä paketin päälle selvästi teksti SÄRKYVÄÄ. Pakkauksen sulkeminen Jos käytät kierrätettyä kuljetuslaatikkoa, tarkasta että se on hyvässä kunnossa. Irrota tai peitä mahdolliset vanhat osoitteet, rahtikirjat ja muut merkinnät. Älä sulje lähetystäsi liian tiukasti. Tulliviranomaiset voivat avata minkä tahansa lähetyksen. Älä käytä pakkaamisessa maalarinteippiä, ilmastointiteippiä, käärepaperia, narua, köyttä tai tavallista toimistoteippiä. Tarrat, kuten SÄRKYVÄÄ tai KÄSITTELE VAROVASTI eivät korvaa huolellista pakkaamista. Lähetystarvikkeiden tilaaminen Jos mahdollista, käytä DHL Expressin pakkausmateriaalia ja rahtikirjoja. Materiaalimme on suunniteltu kestämään kansainvälisen kuljetuksen normaalit kolhut ja sopimaan käsittelykeskuksiimme. Jos haluat tilata lähetysmateriaalia, klikkaa linkkiä alapuolella. Vaaralliset aineet DHL on vaarallisten aineiden valtuutettu kuljettaja. Noudatamme kansainvälisiä säädöksiä ja sopimuksia. Käänny kansainvälisen lähettämisen asiantuntijoidemme puoleen, jos sinulla on kysyttävää vaarallisten aineiden kuljetuksiin liittyvistä säännöistä. Lisätietoa lähetyksen valmistelusta ja pakkaamisesta löydät osoitteesta:

7 Voit kätevästi katsoa kuljetusaika-arvion lähetyksellesi. Saat kuljetusaika-arvion lähetyksellesi käyttämällä DHL Capability Tool -ohjelmaa internetissä. Huomioithan että ohjelman antama hinta perustuu listahinnastoomme eikä vastaa yrityksesi sopimushintaa. Varaa esille seuraavat tiedot: Lähettäjän ja vastaanottajan tiedot (maa, kaupunki ja postinumero) Lähetyksen paino ja mitat Lähetyksesi tullausarvo (jos lähetys on tullattava) Internet-sivuiltamme löydät myös ohjeen, jossa neuvomme kohta kohdalta, miten rahtikirja täytetään. Katso kuljetusaika lähetyksellesi osoitteessa: Apua DHL Express -rahtikirjan täyttöön löydät täältä:

8 Sähköinen laskutuksemme mahdollistaa täsmällisen, nopean ja tehokkaan laskujen maksun. Tutustu helppokäyttöiseen sähköiseen laskutuspalveluumme, jos haluat rahtilaskujesi hallinnan olevan mahdollisimman nopeaa ja yksinkertaista. Palvelu tarjoaa sinulle tarkan ja tehokkaan keinon käsitellä laskusi. Voit: Tarkastella kaikkia avoimia laskuja Vastaanottaa laskuja Tallentaa asiakirjoja useissa muodoissa, esimerkiksi CSV, PDF ja XML Katsoa rahtikirjakopioita Tarkastella koko laskutushistoriaasi Rekisteröidy tästä sähköisen laskutuksen käyttäjäksi:

9 Ota yhteyttä, kun tarvitset apua. Ethän epäröi ottaa yhteyttä kansainvälisen lähettämisen asiantuntijoihimme, jos mikä tahansa asia askarruttaa mieltäsi. Asiantuntijoidemme laaja tietämys eri liiketoiminnan aloilta mahdollistaa sen, että voimme tarjota täsmäratkaisuja monenlaisille yrityksille ympäri maailman. Olipa kyseessä logistinen tuki tai noudon aikataulusta sopiminen, autamme mielellämme. Liian pientä asiaa ei varmasti ole. Otapa yhteyttä vaikka saman tien, jotta voimme auttaa sinua ihan kaikissa kansainvälisen lähettämisen asioissasi. Ota yhteyttä tänään, niin laitetaan ensimmäinen lähetyksesi matkaan. Tervetuloa:

KÄYTTÄJÄN OPAS ONLINE SHIPPING -OHJELMAAN

KÄYTTÄJÄN OPAS ONLINE SHIPPING -OHJELMAAN KÄYTTÄJÄN OPAS ONLINE SHIPPING -OHJELMAAN onlineshipping.dhl.com MISSÄ LIIKUTKIN, ONLINE SHIPPING ON KÄYTÖSSÄSI. DHL Online Shipping on erinomainen apu niin kiireisille yrittäjille kuin toimistopäälliköillekin.

Lisätiedot

MyDHL+ PIKAOPAS. DHL Express Excellence. Simply delivered. Helppo, nopea, tehokas ja yksinkertaisesti uskomaton.

MyDHL+ PIKAOPAS. DHL Express Excellence. Simply delivered. Helppo, nopea, tehokas ja yksinkertaisesti uskomaton. 32 MyDHL+ PIKAOPAS Helppo, nopea, tehokas ja yksinkertaisesti uskomaton. DHL Express Excellence. Simply delivered. DHL Express (Finland) Oy Tullimiehentie 10 01530 Vantaa Käyttäjätuki: fi.ecom@dhl.com

Lisätiedot

SmartShip Rahtituotteiden ja lisäpalveluiden valitseminen

SmartShip Rahtituotteiden ja lisäpalveluiden valitseminen SmartShip Rahtituotteiden ja lisäpalveluiden valitseminen Valitse Posti SmartShipistä Posti Rahti, jos olet sopinut tästä palvelusta ja lähettämässä rahtilähetystä rahtikirjalla Posti Rahti tilaa tänään,

Lisätiedot

mytnt-käyttäjän pikaopas mytnt Quick Guide mytnt Helppoa, nopeaa ja vaivatonta suomeksi TNT Curve Positive orange/g

mytnt-käyttäjän pikaopas mytnt Quick Guide mytnt Helppoa, nopeaa ja vaivatonta suomeksi TNT Curve Positive orange/g mytnt-käyttäjän pikaopas mytnt Quick Guide mytnt Helppoa, nopeaa ja vaivatonta suomeksi TNT Curve Positive orange/g TNT Curve Positive orange/g 2. Sisäänkirjautuminen 3. Aloita lähetyksen teko 4. Täytä

Lisätiedot

mytnt-käyttäjän pikaopas mytnt Quick Guide mytnt Helppoa, nopeaa ja vaivatonta suomeksi

mytnt-käyttäjän pikaopas mytnt Quick Guide mytnt Helppoa, nopeaa ja vaivatonta suomeksi mytnt-käyttäjän pikaopas mytnt Quick Guide mytnt Helppoa, nopeaa ja vaivatonta suomeksi Rekisteröidy mytnt-palveluun ja kirjaudu sisään Aloita mytnt:n käyttö näin. 1. Mene osoitteeseen www.tnt.fi. 2. Kirjaudu

Lisätiedot

DHL EXPRESS -PALAUTEOPAS

DHL EXPRESS -PALAUTEOPAS DHL EXPRESS -PALAUTEOPAS DHL EXPRESS -PALAUTEOPAS DHL on maailman johtava kansainvälinen pikakuljetus- ja logistiikkakonserni, joka tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ja räätälöityjä palveluja. DHL muodostuu

Lisätiedot

Sähköinen Express Import -palvelu

Sähköinen Express Import -palvelu Sähköinen Express Import -palvelu opas lähettäjälle TNT:n Express Import -palvelu Käyttäjäystävällinen Express Import -palvelu mytnt:n osana tekee tuontilähetyksen tilauksen entistä helpommaksi Express

Lisätiedot

DHL EXPRESS - PALAUTEOPAS

DHL EXPRESS - PALAUTEOPAS DHL EXPRESS - PALAUTEOPAS DHL EXPRESS -PALAUTEOPAS DHL on maailman johtava kansainvälinen pikakuljetus- ja logistiikkakonserni, joka tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ja räätälöityjä palveluja. DHL

Lisätiedot

Näin lähetät paketin Posti SmartShipistä. 1 Julkinen - Public

Näin lähetät paketin Posti SmartShipistä. 1 Julkinen - Public Näin lähetät paketin Posti SmartShipistä 1 Ohje paketin lähettämiseen SmartShipillä Posti SmartShipistä tulostat sekä kotimaan että ulkomaille menevien pakettien osoitekortit Lähettääksesi paketteja Postin

Lisätiedot

Sähköinen Express Import -palvelu

Sähköinen Express Import -palvelu Sähköinen Express Import -palvelu opas vastaanottajalle TNT:n Express Import -palvelu Käyttäjäystävällinen Express Import -palvelu mytnt:n osana tekee tuontilähetyksen tilauksen entistä helpommaksi. Express

Lisätiedot

Aloita kuljetuksen tilaaminen Unifaun Online-kuljetushallintajärjestelmän avulla.

Aloita kuljetuksen tilaaminen Unifaun Online-kuljetushallintajärjestelmän avulla. Aloita kuljetuksen tilaaminen Unifaun Online-kuljetushallintajärjestelmän avulla. Sisältö Lähetykset Tee lähetys: Luo uusi lähetys............ Lähetä tilaus: Tänne tallennetut lähetykset saapuvat odottamaan

Lisätiedot

RAHDIN TILAAMINEN SMARTSHIP-TILAUSKANAVASSA

RAHDIN TILAAMINEN SMARTSHIP-TILAUSKANAVASSA 1 (12) RAHDIN TILAAMINEN SMARTSHIP-TILAUSKANAVASSA Kirjaudu iin Valitse Lähetysasiakirjat Valitse Luo lähetys Valitse/Täytä Posti Smartshipissä lähettäjä- ja vastaanottajatiedot Jos olet tuonut asiakasrekisterin

Lisätiedot

Näytelogistiikka Itellan näkökulmasta

Näytelogistiikka Itellan näkökulmasta Näytelogistiikka Itellan näkökulmasta Labquality-päivät 10.2.2012 Pauliina Auveri VAK turvallisuusneuvonantaja Esityksen sisältö Lähettäjän yleiset velvollisuudet s.3 Näytteiden luokitus s. 4-6 Pakkaaminen

Lisätiedot

DHL EXPRE ES SS PALA AU UTEOPAS

DHL EXPRE ES SS PALA AU UTEOPAS DHL EXPRESS PALAUTEOPAS 2 DHL Expressin palauteopas DHL on maailman johtava kansainvälinen pikakuljetus- ja logistiikkakonserni, joka tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ja räätälöityjär ä palveluja.

Lisätiedot

ExpressShipper Quick Guide

ExpressShipper Quick Guide ExpressShipper-käyttäjän pikaopas ExpressShipper Quick Guide Aloita lähetyksen teko 1. Aloita lähetyksen tekeminen klikkaamalla Tee lähetys -linkkiä. Täytä osoite- ja palvelutiedot 1. Valitse lähettäjä.

Lisätiedot

PALVELUOPAS 2017 DHL EXPRESS SUOMI. DHL Express Excellence. Simply delivered.

PALVELUOPAS 2017 DHL EXPRESS SUOMI. DHL Express Excellence. Simply delivered. DHL Express Excellence. Simply delivered. DHL EXPRESS PALVELUOPAS 2017 SUOMI DHL Express - Palveluopas 2017: Suomi 2 KANSAINVÄLISET ASIANTUNTIJAT DHL Express on kansainvälisten lähetysten ja pikakuljetusten

Lisätiedot

KUN RESURSSIT JA AIKA EIVÄT RIITÄ - KÄYTÄ TAVARATAKSIA!

KUN RESURSSIT JA AIKA EIVÄT RIITÄ - KÄYTÄ TAVARATAKSIA! KUN RESURSSIT JA AIKA EIVÄT RIITÄ - KÄYTÄ TAVARATAKSIA! PALVELUHINNAST0 2012 SISÄLLYSLUETTELO YRITYSESITTELY, TILAUSPALVELU JA YHTEYSTIEDOT 3 HINNASTO Lahti, Hollola, Nastola, Orimattila, Vääksy 4 Heinola

Lisätiedot

Lähettäjä ja vastaanottaja

Lähettäjä ja vastaanottaja Lähettäjä ja vastaanottaja Unifaun Online 18.3.2013 Lähettäjä Unifaun Onlineen voi tallentaa useamman lähettäjän. Jokaiselle lähettäjälle voidaan lisätä omat asiakasnumerot eri rahdinkuljettajille. Kaikki

Lisätiedot

DHL EUROCONNECT. HELPOIN YHTEYS EUROOPPAAN JA KAUEMMASKIN. Laadukas, kaiken kattava kappaletavaratuote DHL Freightiltä

DHL EUROCONNECT. HELPOIN YHTEYS EUROOPPAAN JA KAUEMMASKIN. Laadukas, kaiken kattava kappaletavaratuote DHL Freightiltä DHL EUROCONNECT. HELPOIN YHTEYS EUROOPPAAN JA KAUEMMASKIN Laadukas, kaiken kattava kappaletavaratuote DHL Freightiltä LÄHETTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN HELPPOA Kuljettaessasi rahtia Euroopassa tarvitset

Lisätiedot

Hyvä LähiTapiolan asiakas,

Hyvä LähiTapiolan asiakas, Hyvä LähiTapiolan asiakas, Ibas Kroll Ontrack on maailman johtava tietojen palautukseen liittyvien palvelujen ja tuotteiden toimittaja. Yrityksen puhdaslaboratorioissa suoritetaan vuosittain yli 50 000

Lisätiedot

Hae sopivin kuljetustapa

Hae sopivin kuljetustapa Hae sopivin kuljetustapa Syötä etusivulla sijaitsevaan MISTÄ LÄHETÄT -kenttään postinumero tai kadunnimi, josta lähetyksen lähetät, esim. 00880 Helsinki. Valitse oikea vaihtoehto alle avautuvasta valikosta.

Lisätiedot

SÄHKÖISET RAHTIKIRJAT - VISMA AUTOTRANSPORT

SÄHKÖISET RAHTIKIRJAT - VISMA AUTOTRANSPORT Visma Nova SÄHKÖISET RAHTIKIRJAT - VISMA AUTOTRANSPORT Page 1 Lähtökohdat Logistiikka-alan toimijoiden tavoitteena sähköinen toimintatapa vuoteen 2013 mennessä (Logistiikkayritysten liitto ry): Pyrkimyksenä

Lisätiedot

Lähettäjä ja vastaanottaja

Lähettäjä ja vastaanottaja Lähettäjä ja vastaanottaja Posti SmartShip 18.3.2013 Lähettäjä Posti SmartShipiin voi tallentaa useita lähettäjiä. Jokaiselle lähettäjälle on kiinnitettävä Postin asiakasnumero(t). Kaikki lähettäjään tallennettu

Lisätiedot

Lähettäjä ja vastaanottaja

Lähettäjä ja vastaanottaja Lähettäjä ja vastaanottaja UNIFAUN WWW.UNIFAUN.COM 6. HEINÄKUUTA 2016 Sisällysluettelo 1 Lähettäjä... 3 1.1 Uusi Lähettäjä (ja vastaanottaja)... 3 1.2 Etsi tallennettuja lähettäjiä... 4 1.3 Näytä ja kopioi

Lisätiedot

Näin pakkaat oikein. Olemme koonneet avuksesi pakkaamisohjeita helpottaaksemme lähettämistä. Lue lisää seuraavilta sivuilta.

Näin pakkaat oikein. Olemme koonneet avuksesi pakkaamisohjeita helpottaaksemme lähettämistä. Lue lisää seuraavilta sivuilta. Näin pakkaat oikein Kun lähetyksesi kulkee TNT:llä voit luottaa, että se toimitetaan nopeasti ja turvallisesti määränpäähänsä. Jotta lähetyksesi saapuisi perille myös hyvässä kunnossa, on oikea pakkaaminen

Lisätiedot

Esittelyssä uusi FedEx-laskusi

Esittelyssä uusi FedEx-laskusi Esittelyssä uusi FedEx-laskusi Tervetuloa tutustumaan uuteen FedEx Express -laskuun. Olemme helpottaneet elämää luomalla uuden laskun, joka voidaan sovittaa erilaisiin liiketoiminnan tarkoituksiin valinnaisten

Lisätiedot

PAlvEluopAS. DHL Express

PAlvEluopAS. DHL Express PAlvEluopAS DHL Express SISÄLLYSLUETTELO SAMAN PÄIVÄN KULJETUKSET JA RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT - SAME DAY Palvelut s. 2 LENTOPIKAKULJETUKSET JA KOTIMAAN KULJETUKSET - TIME DEFINITE Palvelut s. 3 Lentopikakuljetusten

Lisätiedot

AGA ONLINE SHOP-OHJEET

AGA ONLINE SHOP-OHJEET AGA ONLINE SHOP-OHJEET Tervetuloa käyttämään AGA online shop-verkkokauppaa! Oheisissa ohjeissa kerrotaan verkkokaupan perustoiminnoista. Mikäli verkkokaupan käytöstä tulee kysyttävää, voitte aina olla

Lisätiedot

Uusi mytnt Lähetä helposti verkossa mytnt-palvelulla

Uusi mytnt Lähetä helposti verkossa mytnt-palvelulla Asiakaspalvelu 24 h vuorokaudessa 0300 188 800 (0,14 euroa/min + pvm/mpm) Uusi mytnt Lähetä helposti verkossa mytnt-palvelulla TNT Suomi Oy Tullimiehentie 2 01530 Vantaa www.tnt.fi 1 Tervetuloa käyttämään

Lisätiedot

PALVELUOPAS 2018 DHL EXPRESS SUOMI. Sivun alalaidasta voit valita suoraan haluamasi aihepiirin. Kansainväliset asiantuntijat Sivu 2.

PALVELUOPAS 2018 DHL EXPRESS SUOMI. Sivun alalaidasta voit valita suoraan haluamasi aihepiirin. Kansainväliset asiantuntijat Sivu 2. DHL Express Excellence. Simply delivered. DHL EXPRESS PALVELUOPAS 2018 SUOMI Sivun alalaidasta voit valita suoraan haluamasi aihepiirin. Kansainväliset asiantuntijat Sivu 2 Palvelut Sivu 3 Ohjeita lähettämiseen

Lisätiedot

DHL EUROCONNECT. HELPOIN YHTEYS EUROOPPAAN JA KAUEMMASKIN

DHL EUROCONNECT. HELPOIN YHTEYS EUROOPPAAN JA KAUEMMASKIN . HELPOIN YHTEYS EUROOPPAAN JA KAUEMMASKIN lue Laadukas, kaiken kattava kappaletavaratuote DHL Freightiltä OLLUT NÄIN HELPPOA ULOTTUVUUTEMME TUKEE Kuljettaessasi rahtia Euroopassa tarvitset helppokäyttöisen

Lisätiedot

Rajapintojen hallinta ADRlogistiikkaketjussa. ADR-seminaari 14.2.2013

Rajapintojen hallinta ADRlogistiikkaketjussa. ADR-seminaari 14.2.2013 Rajapintojen hallinta ADRlogistiikkaketjussa ADR-seminaari 14.2.2013 UN IMDG ADR IATA-DGR RID Rajapinnat eri kuljetusmuodoissa Vaaran paikka vai kohtauspaikka Kuljetustilauksesta toimitukseen Lähettäjä

Lisätiedot

DHL KULJETUSVAKUUTUS OTA RENNOSTI. OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ.

DHL KULJETUSVAKUUTUS OTA RENNOSTI. OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ. DHL KULJETUSVAKUUTUS OTA RENNOSTI. OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ. OLETKO SUOJAUTUNUT KATTAVASTI? Rahdinkuljettajilla on rajoitettu vastuu tuotteiden katoamisesta tai vahingoittumisesta kansainvälisiä kuljetuksia

Lisätiedot

Palveluopas. Kaikki, mitä tarvitset, jotta kansainvälisestä lähettämisestä tulee helpompaa ja luotettavampaa

Palveluopas. Kaikki, mitä tarvitset, jotta kansainvälisestä lähettämisestä tulee helpompaa ja luotettavampaa Palveluopas Kaikki, mitä tarvitset, jotta kansainvälisestä lähettämisestä tulee helpompaa ja luotettavampaa Kirjoita FedEx-asiakasnumerosi tähän tietojen keräämisen helpottamiseksi: Tervetuloa FedExille.

Lisätiedot

mytnt Quick Guide mytnt-käyttäjän pikaopas mytnt - Helppoa, nopeaa ja vaivatonta - suomeksi.

mytnt Quick Guide mytnt-käyttäjän pikaopas mytnt - Helppoa, nopeaa ja vaivatonta - suomeksi. mytnt Quick Guide mytnt-käyttäjän pikaopas mytnt - Helppoa, nopeaa ja vaivatonta - suomeksi. Näin saat ohjelman käyttöösi 1. Mene osoitteeseen www.tnt.fi 2. Klikkaa vasemman reunan valikossa mytnt-lähetä

Lisätiedot

Kansainvälinen verkkokauppa ja postipakettilähetykset

Kansainvälinen verkkokauppa ja postipakettilähetykset Kansainvälinen verkkokauppa ja postipakettilähetykset in Kari.Nykanen@posti.com 044 030 0967 @karinykanen fi.linkedin.com/in/karinykanen 1 Pakettilähetykset kaikkialle maailmaan Postin verkoston kautta

Lisätiedot

Itella Termo ja Termo Kotiin Kylmäkuljetuspalvelu

Itella Termo ja Termo Kotiin Kylmäkuljetuspalvelu Kylmäkuljetuspalvelu Vain sisäiseen käyttöön. -kylmäkuljetus laajentaa markkina-aluettasi Markkinoilla tarve pienehköille tai pienille elintarvikekuljetuksille Teollisuus, maahantuonti, tukkukauppa, lähi-

Lisätiedot

Kuljetustilaukset sähköisesti

Kuljetustilaukset sähköisesti Kuljetustilaukset sähköisesti Miksi sähköinen kuljetustilaus? Virheet vähenevät Täydelliset tiedot koko kuljetusketjun ajan -> ei virheitä kuljetussuunnittelussa Oikea määrä kuljetuskapasiteettia oikeaan

Lisätiedot

mytnt-käyttöohje Sisältö Ennen ohjelman käyttöönottoa Näin saat ohjelman käyttöösi Kiitos mielenkiinnostasi mytnt-ohjelmaan.

mytnt-käyttöohje Sisältö Ennen ohjelman käyttöönottoa Näin saat ohjelman käyttöösi Kiitos mielenkiinnostasi mytnt-ohjelmaan. mytnt-käyttöohje Sisältö Ennen ohjelman käyttöönottoa 1 Näin saat ohjelman käyttöösi 1 mytnt -pikaohje 2 Tee lähetys 3 Document/Asiakirjapalvelut 3 Non Document/Tavaralähetys EU-maihin 4 Non Document/Tavaralähetys

Lisätiedot

Tulostussuosikit UNIFAUN

Tulostussuosikit UNIFAUN Tulostussuosikit UNIFAUN WWW.UNIFAUN.COM 7. HEINÄKUUTA 2016 Sisällysluettelo 1 Tulostussuosikit... 3 1.1 Valintojen suodattaminen... 3 1.2 Uusi Tulostussuosikki... 3 1.3 Lähettäjä... 4 1.4 Vastaanottaja...

Lisätiedot

Luo lähetys UNIFAUN

Luo lähetys UNIFAUN Luo lähetys UNIFAUN WWW.UNIFAUN.COM 8. ELOKUUTA 2016 Sisällysluettelo 1 Luo lähetys... 3 1.1 Osoitteet ja kuljetuspalvelu... 3 1.2 Lähetyksen tiedot ja lisäpalvelut... 4 1.3 Tulostus... 6 LUO LÄHETYS 2

Lisätiedot

Historia. Unifaun Online 2013-03-15

Historia. Unifaun Online 2013-03-15 Historia Unifaun Online 2013-03-15 2 Sisältö 1 Lähetykset... 3 1.1 Etsi lähetyksiä... 3 1.2 Hakutuloksen esittelytapa... 4 1.3 Tulosta... 5 1.4 Vie... 5 1.5 Hakusuosikki... 5 3 1 Lähetykset Unifaun Onlinen

Lisätiedot

Näytelähetysten kuljettaminen kotimaan liikenteessä Sairaalakemistit ry:n ja SKKY:n syyskoulutuspäivät

Näytelähetysten kuljettaminen kotimaan liikenteessä Sairaalakemistit ry:n ja SKKY:n syyskoulutuspäivät Näytelähetysten kuljettaminen kotimaan liikenteessä Sairaalakemistit ry:n ja SKKY:n syyskoulutuspäivät 1 Esityksen sisältö Lähettäjän yleiset velvollisuudet s. 4 Näytteiden luokitus s. 6-8 Pakkaaminen

Lisätiedot

Kansainväliset pakettipalvelut. Parcel and ecommerce, 5/31/2019

Kansainväliset pakettipalvelut. Parcel and ecommerce, 5/31/2019 1 Parcel and ecommerce, Jouni.lamberg@posti.com 5/31/2019 Paketit ulkomaille nopeasti ja edullisesti Pakettien lähettäminen ja palauttaminen varmasti ja aikataulutetusti. Kun verkkokauppasi tavoittelee

Lisätiedot

VAKkia vai vapautettua? Erilaisten akkujen käsittelyä ja kuljetusta tapahtuu, joten osapuolten vastuistakin on hyvä olla selvillä!

VAKkia vai vapautettua? Erilaisten akkujen käsittelyä ja kuljetusta tapahtuu, joten osapuolten vastuistakin on hyvä olla selvillä! VAKkia vai vapautettua? Erilaisten akkujen käsittelyä ja kuljetusta tapahtuu, joten osapuolten vastuistakin on hyvä olla selvillä! Heli Hörkkö, Schenker Oy Järjestelmätuki, VAK-turvallisuusneuvonantaja

Lisätiedot

Toimittajaohje. Opas verkkolaskujen lähetykseen Tammikuu Toimittajat noudattavat toimittajaohjetta.

Toimittajaohje. Opas verkkolaskujen lähetykseen Tammikuu Toimittajat noudattavat toimittajaohjetta. Toimittajaohje Opas verkkolaskujen lähetykseen Tammikuu 2018 Toimittajat noudattavat toimittajaohjetta. Skanska tehostaa toimintoja ja automatisoi laskujen käsittelyä. Laskut maksetaan ajallaan, säästetään

Lisätiedot

Tutkimus: Verkkolasku, automaatio ja liikekumppanien kanssakäynti avoimessa verkossa. Ajankohta helmikuu 2012

Tutkimus: Verkkolasku, automaatio ja liikekumppanien kanssakäynti avoimessa verkossa. Ajankohta helmikuu 2012 Tutkimus: Verkkolasku, automaatio ja liikekumppanien kanssakäynti avoimessa verkossa Ajankohta helmikuu 2012 Taustatiedot Yli 1000 500-999 50-499 10-49 Alle 10 Neljäs kysely helmikuussa 2012 Toteutettiin

Lisätiedot

TAKING THE DANGER OUT OF DANGEROUS GOODS

TAKING THE DANGER OUT OF DANGEROUS GOODS Dangerous Goods Management Finland Oy TAKING THE DANGER OUT OF DANGEROUS GOODS www.dgm.fi DGM GROUP DGM Group (Dangerous Goods Management Group) on johtava kansainvälinen asiantuntijaorganisaatio, joka

Lisätiedot

Verkkokaupan toimitustavat

Verkkokaupan toimitustavat Verkkokaupan toimitustavat Ohje Postin toimitustapojen esittämiseen kuluttajille verkkokaupan käyttöliittymässä 1 Näin kerrot Postin toimitustavoista verkkokaupassasi Postin toimitustapojen näkyminen yhdenmukaisella

Lisätiedot

Fabryn taudin seuranta Ohjeet vasta-ainenäytteen (IgG antibody) käsittelyyn ja lähettämiseen

Fabryn taudin seuranta Ohjeet vasta-ainenäytteen (IgG antibody) käsittelyyn ja lähettämiseen Fabryn taudin seuranta Ohjeet vasta-ainenäytteen (IgG antibody) käsittelyyn ja lähettämiseen GZFI.FABR.17.12.0334a Testin ottaminen ja lähetys testauslaboratorioon 1. Tilaa näytelaatikot Sanofi Genzymen

Lisätiedot

LÄHETTÄJÄ VASTAANOTTAJA PIKAKIRJE PAKETTI KIRJATTU KIRJE PAINAA VALTAKIRJA HAKEA SAADA LÄHETTÄÄ POSTIMERKKI KIRJE

LÄHETTÄJÄ VASTAANOTTAJA PIKAKIRJE PAKETTI KIRJATTU KIRJE PAINAA VALTAKIRJA HAKEA SAADA LÄHETTÄÄ POSTIMERKKI KIRJE ASIOIDAAN POSTISSA JUTELLAAN ENSIN Oletko lähettänyt kirjeen tai paketin Suomessa? Missä sinulla on lähellä posti? Onko sinun kodin lähellä postiautomaatti? Jos tilaat internetistä tavaran, mihin se tulee?

Lisätiedot

VAK-velvollisuudet. Anu Häkkinen, Trafi Trafin VAK-päivä Vastuullinen liikenne. Rohkeasti yhdessä.

VAK-velvollisuudet. Anu Häkkinen, Trafi Trafin VAK-päivä Vastuullinen liikenne. Rohkeasti yhdessä. VAK-velvollisuudet Anu Häkkinen, Trafi Trafin VAK-päivä 2018 Vastuullinen liikenne. Rohkeasti yhdessä. www.trafi.fi/vak Vastuullinen liikenne. Rohkeasti yhdessä. Vaarallisten aineiden kuljetus VAK Kuljetuksella

Lisätiedot

Tuoterekisteri/Nimiketason tuki

Tuoterekisteri/Nimiketason tuki Tuoterekisteri/Nimiketason tuki UNIFAUN WWW.UNIFAUN.COM DEN 13 JULI 2017 Sisältö 1 Tuoterekisteri... 4 2 Luo tuoterekisteri... 4 2.1 Tulostussuosikki ja tuoterekisteri... 4 2.2 Tuotetiedot sähköpostiennakkoilmoituksessa...

Lisätiedot

Liiketoiminnot tunnusluvuin 2018

Liiketoiminnot tunnusluvuin 2018 Liiketoiminnot tunnusluvuin 2018 Pakettipalvelu Paketteja yli 15 milj. Markkinaosuus yli 20 % (verkkokaupan lähetyksissä yli 30%) Matkapalvelut Matkoja noin 50 milj. Aikatauluhakuja 26 milj. Markkinaosuus

Lisätiedot

One click is enough to make the world a better place.

One click is enough to make the world a better place. One click is enough to make the world a better place. POSTISSA JUTELLAAN ENSIN Oletko lähettänyt kirjeen tai paketin Suomessa? Missä sinulla on lähellä posti? Onko sinun kodin lähellä postiautomaatti?

Lisätiedot

Historia. Posti SmartShip

Historia. Posti SmartShip Historia Posti SmartShip 2016-05-31 2 Sisältö 1 Lähetykset... 3 1.1 Etsi lähetyksiä... 3 1.2 Hakutuloksen esittelytapa... 5 1.3 Tulosta ja Tulosta PDF... 5 1.4 Vie... 5 1.5 Hakusuosikit... 5 3 1 Lähetykset

Lisätiedot

KULJETUSSOPIMUSEHDOT 2006

KULJETUSSOPIMUSEHDOT 2006 K U L J E T U S L I I K E 1 w w w. r o y a l e x p r e s s. f i 0 5 0 3 2 4 3 4 7 0 KULJETUSSOPIMUSEHDOT 2006 Nämä toimitusehdot koskevat Royal Expressin kuljetuspalveluja Suomessa. 1. KULJETUSSOPIMUS

Lisätiedot

PALVELUOPAS 2019 DHL EXPRESS SUOMI. Sivun alalaidasta voit valita suoraan haluamasi aihepiirin. Ohjeita lähettämiseen Sivu 10

PALVELUOPAS 2019 DHL EXPRESS SUOMI. Sivun alalaidasta voit valita suoraan haluamasi aihepiirin. Ohjeita lähettämiseen Sivu 10 DHL EXPRESS PALVELUOPAS 2019 SUOMI Sivun alalaidasta voit valita suoraan haluamasi aihepiirin. Kansainväliset asiantuntijat Sivu 2 Palvelut Sivu 4 Ohjeita lähettämiseen Sivu 10 Sähköiset lähetysohjelmat

Lisätiedot

Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta

Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta OSTOLASKUJEN KÄSITTELYN AUTOMATISOINTI PARHAAT KÄYTÄNNÖT READSOFTIN SÄHKÖISEN LASKUTUKSEN RATKAISUN AVULLA Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta ON-BOARDING TOOL INCLUDED R E A D

Lisätiedot

Mukaan.fi on oma verkkopalvelu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut erityistä tukea käyttävien lasten, nuorten ja aikuisten elämästä.

Mukaan.fi on oma verkkopalvelu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut erityistä tukea käyttävien lasten, nuorten ja aikuisten elämästä. Tule mukaan! Mukaan.fi on oma verkkopalvelu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut erityistä tukea käyttävien lasten, nuorten ja aikuisten elämästä. Tämän helppokäyttöisen netin kohtaamis- ja keskustelupaikan

Lisätiedot

BU IT / SÄHKÖISET ASIAKASRATKAISUT DHL INTERACTIVE - ASIAKASPORTAALI

BU IT / SÄHKÖISET ASIAKASRATKAISUT DHL INTERACTIVE - ASIAKASPORTAALI BU IT / SÄHKÖISET ASIAKASRATKAISUT DHL INTERACTIVE - ASIAKASPORTAALI DHL Interactive Book, Track and Report DHL Tammikuu Interactive 2016 Tammkuu 2016 MIKÄ ON DHL INTERACTIVE? DHL Interactive on ilmainen

Lisätiedot

Postin palvelupisteverkosto Asiakas päättää missä, milloin ja miten hän asioi

Postin palvelupisteverkosto Asiakas päättää missä, milloin ja miten hän asioi Postin palvelupisteverkosto Asiakas päättää missä, milloin ja miten hän asioi Netti ja mobiili Postipalvelut, silloin kun se parhaiten sopii Aina helppo ja vaivaton asiointi www.posti.fi mobiiliisovellus

Lisätiedot

MercedesServiceCard hyötyajoneuvoille.

MercedesServiceCard hyötyajoneuvoille. Autamme sinua mielellämme kaikissa MercedesServiceCardiin liittyvissä kysymyksissä. MercedesService Card GmbH & Co. KG Mainparkstrasse 2 D-63801 Kleinostheim Puh. +49 (0)6027/ 50 95 67 Faksi +49 (0)6027/

Lisätiedot

SISÄLTÖ. DHL MyBill... 4 Mikä on DHL MyBill?... 5 DHL MyBill Ominaisuuksia... 5 DHL MyBill Hyödyt ja edut... 5

SISÄLTÖ. DHL MyBill... 4 Mikä on DHL MyBill?... 5 DHL MyBill Ominaisuuksia... 5 DHL MyBill Hyödyt ja edut... 5 MYBILL KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ DHL MyBill... 4 Mikä on DHL MyBill?... 5 DHL MyBill Ominaisuuksia... 5 DHL MyBill Hyödyt ja edut... 5 Rekisteröityminen MyBilliin... 6 DHL MyBill: Toimintoja... 8 Etusivu...

Lisätiedot

Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi

Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi OSTOLASKUJEN KÄSITTELYN AUTOMATISOINTI PARHAAT KÄYTÄNNÖT READSOFTIN SÄHKÖISEN LASKUTUKSEN RATKAISUN AVULLA Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi ON-BOARDING TOOL INCLUDED

Lisätiedot

Maventa Connector Käyttöohje

Maventa Connector Käyttöohje Maventa Connector Käyttöohje 17.4.2015 Sisällys 1. Esittely... 2 1.1. Käytön edellytykset... 2 1.2. Tuetut aineistomuodot... 2 2. Asennustiedosto... 3 2.1. Sisäänkirjautuminen... 7 3. Asetuksien määrittäminen...

Lisätiedot

tannuksissa. Sähköisen

tannuksissa. Sähköisen 1 (6) Front-running digital invoicing Verkkolasku sisältäää samat tiedot kuin paperilasku ja koostuu laskun tietokentistä sekä laskun kuvasta. Verkkolasku voidaan vastaanottaa suoraan sähköiseen ostolaskujenkäsittelyjärjestelmään,

Lisätiedot

Lähetysratkaisut kaikenlaisille tuotteille!

Lähetysratkaisut kaikenlaisille tuotteille! Lähetysratkaisut kaikenlaisille tuotteille! Tilaukset ja lisätiedot: Puh. (014) 339 6500 myynti@4m.fi 1 Sisällysluettelo sivu Kuplapussit Air-Kraft bag in bag 3-6 Näytepussi SkanPack Expanso 8-10 SkanPack

Lisätiedot

Case Fysioline LIIKUNTA KUNTOUTUS FARMASIA WRANGE VUOTUISET KULJETUSMÄÄRÄT Tuonti Eurooppa Tuonti Kaukoitä ja USA 250 lähetystä (1 lava 13,6 lvm) 60 teu Kerättyjä rivejä 80 000 Lähetettyjä tilauksia 27

Lisätiedot

Postin uudistuneet tavarankuljetuspalvelut ja Posti SmartShip tilauskanava webinaari 21.4.

Postin uudistuneet tavarankuljetuspalvelut ja Posti SmartShip tilauskanava webinaari 21.4. Postin uudistuneet tavarankuljetuspalvelut ja Posti SmartShip tilauskanava webinaari 21.4. Muutokset nykyisiin palveluihin ja mitä ne tarkoittavat Ohjelma Osa 1: Uudistuneet palvelut mikä muuttuu Klo 10.00

Lisätiedot

verkkolasku.fi 2.1.2011

verkkolasku.fi 2.1.2011 palveluna Notebeat Entrepreneur -ohjelmalla hoidat kaikki yrityksesi myynti- ja ostolaskut sähköisesti selainkäyttöliittymässä, sekä siirrät ne kätevästi tilitoimistoon. Säästät heti käyttöönotosta alkaen

Lisätiedot

Visma Fivaldi sovelluspalvelu: Laskut sähköpostiin ja tulostuspalveluun. 1 Yleistä

Visma Fivaldi sovelluspalvelu: Laskut sähköpostiin ja tulostuspalveluun. 1 Yleistä 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Laskujen välitys / Perustiedot / Välitystavat... 4 2.1 Laskut asiakkaan sähköpostiin... 4 2.2 Laskujen lähetys tulostuspalveluun... 7 3 Yrityksen oletusvälitystapa... 9 4 Yritysrekisteri...

Lisätiedot

Matkalaskun täyttöohje

Matkalaskun täyttöohje 1 Matkalaskun täyttöohje Avaa Metalliliiton sivu www.metalliliitto.fi Valitse sieltä Hoida jäsenasioitasi Valitse sähköinen asiointi Valitse pankki, jonka kautta voit todentaa henkilöllisyytesi pankkiyhteystiedoillasi

Lisätiedot

Kopio Niinin uusi kopiotilausjärjestelmä

Kopio Niinin uusi kopiotilausjärjestelmä Kopio Niinin uusi kopiotilausjärjestelmä Mikä SendIT järjestelmä on? SendIT -järjestelmä on maksuton tapa lähettää kopiotilaukset netin kautta suoraan Kopio Niinin palvelimelle. SendIT - järjestelmään

Lisätiedot

Hyvät eväät ETEENPÄIN

Hyvät eväät ETEENPÄIN Hyvät eväät ETEENPÄIN YRITYKSILLE SIIVET Yritysten kehittämispalvelut kaikissa ELY-keskuksissa UUSI PALVELUKOKONAISUUS pk-yrityksille Olipa yrityksesi minkä tahansa haasteen tai muutoksen edessä, saat

Lisätiedot

Verkkokaupan logistiikka

Verkkokaupan logistiikka Verkkokaupan logistiikka 5.5.2011 Ilkka Kaikuvuo 1 Agenda Logistiikka ja verkkokauppa? Verkkokaupan logistiset prosessit Tavaran osto ja tuotehallinta Verkkokaupan tuotteiden varastointi Tilauksesta toimitukseen

Lisätiedot

Markkinointijakelun tilaaminen

Markkinointijakelun tilaaminen Markkinointijakelun tilaaminen PTP käyttöohje 1 Sisältö Kirjautuminen Extranet-palveluun Luo markkinointijakelulle nimi Yrityksen yhteystietojen tarkistaminen Aloita markkinointijakelun tilaaminen Tilaaminen:

Lisätiedot

Verkkokaupan logistiikka

Verkkokaupan logistiikka Verkkokaupan logistiikka 6.4.2011 Ilkka Kaikuvuo 1 Agenda Logistiikka ja verkkokauppa? Verkkokaupan logistiset prosessit Tavaran osto ja tuotehallinta Verkkokaupan tuotteiden varastointi Tilauksesta toimitukseen

Lisätiedot

Ilmoitus saapuneesta turvasähköpostiviestistä

Ilmoitus saapuneesta turvasähköpostiviestistä Tullin turvasähköposti Asiakkaan ohje www.tulli.fi versio 2.2 8.1.2015 Korvaa version 2.1 22.5.2014 Tullin turvasähköposti Tulli lähettää sinulle sähköpostiviestin salattuna silloin, kun viesti tai sen

Lisätiedot

PALVELUOPAS 2017 DHL EXPRESS SUOMI. DHL Express Excellence. Simply delivered.

PALVELUOPAS 2017 DHL EXPRESS SUOMI. DHL Express Excellence. Simply delivered. DHL Express Excellence. Simply delivered. DHL EXPRESS PALVELUOPAS 2017 SUOMI DHL Express - Palveluopas 2017: Suomi 2 KANSAINVÄLISET ASIANTUNTIJAT DHL Express on kansainvälisten lähetysten ja pikakuljetusten

Lisätiedot

Logistiikkaprosessiin tehoa ja parempaa palvelua sähköisellä asioinnilla. It- ja kehitysjohtaja Mika Kinnunen, Suomen Kaukokiito Oy

Logistiikkaprosessiin tehoa ja parempaa palvelua sähköisellä asioinnilla. It- ja kehitysjohtaja Mika Kinnunen, Suomen Kaukokiito Oy Logistiikkaprosessiin tehoa ja parempaa palvelua sähköisellä asioinnilla It- ja kehitysjohtaja Mika Kinnunen, Suomen Kaukokiito Oy Suomen Kaukokiito Oy Suomen Kaukokiito hoitaa Kaukokiito-ketjun markkinoinnin

Lisätiedot

Kaukoputken käyttöohje. Opastus ja tuki

Kaukoputken käyttöohje. Opastus ja tuki Kaukoputken käyttöohje http://kaukoputki.kaukokiito.fi Opastus ja tuki Sähköiset palvelut 010 510 1700 sahkoisetpalvelut@kaukokiito.fi Versio 1.1/8.2.2013/VV Rekisteröityminen Aloita rekisteröityminen

Lisätiedot

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ JA ALUMIINIA TOIVEIDESI MUKAAN Ruukki FLEX Ruostumaton teräs ja alumiini juuri sinun mittojesi mukaan Ajattele ratkaisua, jossa saat yhden kontaktin palveluna juuri

Lisätiedot

Sisältö. 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP. 29/05/2015 Anna-Stina Lindblad

Sisältö. 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP. 29/05/2015 Anna-Stina Lindblad Toimittajaportaali Sisältö 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP 2 Yleistä Toimittajaportaali on Baswaren internetissä toimiva sovellus, jonka kautta voi

Lisätiedot

TERVETULOA OPISKELEMAAN MOODLE-OPPIMISYMPÄRISTÖSSÄ!

TERVETULOA OPISKELEMAAN MOODLE-OPPIMISYMPÄRISTÖSSÄ! TERVETULOA OPISKELEMAAN MOODLE-OPPIMISYMPÄRISTÖSSÄ! Tämä on opiskelijan Moodle-opas, josta saat tärkeimmät neuvot opiskellessasi LOVe lääkehoidon verkkokursseilla Moodle- oppimisympäristössä. Seuraamalla

Lisätiedot

Tulostussuosikit. Unifaun Online

Tulostussuosikit. Unifaun Online Tulostussuosikit Unifaun Online 2011-11-24 2 Sisältö 1 Unifaun Online ja Tulostussuosikit... 3 1.1 Valintojen suodattaminen... 3 1.2 Uusi tulostussuosikki... 4 1.3 Tulostussuosikin käyttö... 8 3 1 Unifaun

Lisätiedot

päivää vapaa pistorasiasta!

päivää vapaa pistorasiasta! 365 päivää vapaa pistorasiasta! Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Lähetysseuranta

Visma Fivaldi -käsikirja Lähetysseuranta Visma Fivaldi -käsikirja Lähetysseuranta 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Käyttöönotto: Lähetystyyppien perustaminen... 4 2.1 Itella kirjepalvelut... 5 2.2 Itella pakettipalvelut... 15 2.3 Matkahuolto (nykyinen

Lisätiedot

Pienyrityksille. Automatisoitu Taloushallinto

Pienyrityksille. Automatisoitu Taloushallinto Pienyrityksille Automatisoitu Taloushallinto Automatisoitu taloushallinto pienyrityksille Netvisorin uusi transaktiopohjainen hinnoittelu Myynti- ja Osto-osioihin julkaistiin tammikuussa 2018. Uudistuksen

Lisätiedot

PALVELUOPAS 2018 DHL EXPRESS SUOMI. Sivun alalaidasta voit valita suoraan haluamasi aihepiirin. Kansainväliset asiantuntijat Sivu 2.

PALVELUOPAS 2018 DHL EXPRESS SUOMI. Sivun alalaidasta voit valita suoraan haluamasi aihepiirin. Kansainväliset asiantuntijat Sivu 2. DHL Express Excellence. Simply delivered. DHL EXPRESS PALVELUOPAS 2018 SUOMI Sivun alalaidasta voit valita suoraan haluamasi aihepiirin. Kansainväliset asiantuntijat Sivu 2 Palvelut Sivu 3 Ohjeita lähettämiseen

Lisätiedot

S-ryhmän Verkkolaskuportaali Pikaohje

S-ryhmän Verkkolaskuportaali Pikaohje S-ryhmän Verkkolaskuportaali Pikaohje 1 Yleistä Verkkolaskuportaali on internetissä toimiva sovellus, jonka kautta voi lähettää verkkolaskuja Verkkolaskuportaali soveltuu toimittajille, joilla ei ole sopimusta

Lisätiedot

Kaasupullojen käsittely.

Kaasupullojen käsittely. Kaasupullojen käsittely. 2 Turvallinen käsittely Turvallinen käsittely. Kiitos, että valitsit AGAn! Autamme sinua turvallisessa kaasunkäsittelyssä, olitpa sitten aloittelija tai jo kokenut käyttäjä. Tärkein

Lisätiedot

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI UUSI Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen -

Lisätiedot

Tilaajan pikaopas. kotijakelu.onemed.fi

Tilaajan pikaopas. kotijakelu.onemed.fi Tilaajan pikaopas OneMed Kotijakelupalvelu on sähköinen tilausjärjestelmä, jonka avulla kunta/kaupunki hallinnoi kotiasiakkaiden hoitotarvikereseptejä. Kirjaudu palveluun: 1. Klikkaa Kirjaudu sisään -painiketta

Lisätiedot

Mikä ihmeen e-lasku? E-laskutietoa yritysten käyttöön

Mikä ihmeen e-lasku? E-laskutietoa yritysten käyttöön Mikä ihmeen e-lasku? E-laskutietoa yritysten käyttöön Mikä e-lasku on? Hei olen Bill Virtanen, e-laskuasiantuntija. Tutustutaan yhdessä e-laskuun tositarkoituksella! E-lasku on kuluttajille tarjottava

Lisätiedot

Verkkokaupan logistiikka

Verkkokaupan logistiikka Verkkokaupan logistiikka 2011 Itella Posti Oy Verkkokaupan ratkaisut 1 Agenda Logistiikka ja verkkokauppa? Verkkokaupan logistiset prosessit Tavaran osto ja tuotehallinta Verkkokaupan tuotteiden varastointi

Lisätiedot

KUINKA: KIRJAUTUA SISÄLLE, TEHDÄ LASKU JA KULUT

KUINKA: KIRJAUTUA SISÄLLE, TEHDÄ LASKU JA KULUT KUINKA: KIRJAUTUA SISÄLLE, TEHDÄ LASKU JA KULUT Nyt käydään läpi askel askeleelta kuinka tehdä kyseiset asiat. Ensiksi rekisteröidy sähköpostilla tai Facebookilla Hetki kun tämä on valmis mene: Omat tiedot

Lisätiedot

Sähköisen toimitusketjun tuomat edut Liikenne- ja viestintäministeriö 26.03.2013. Ilkka Tirkkonen Regional CIO

Sähköisen toimitusketjun tuomat edut Liikenne- ja viestintäministeriö 26.03.2013. Ilkka Tirkkonen Regional CIO Sähköisen toimitusketjun tuomat edut Liikenne- ja viestintäministeriö 26.03.2013 Ilkka Tirkkonen Regional CIO Sähköinen toimitusketju Myyjä luovutus Tilaus Vahvistus Toimitus Kysely Vastaus Ostaja luovutus

Lisätiedot

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinnassa on neljän tyyppisiä dokumentteja: Tilaukset, laskut, lähetykset ja hyvityslaskut, Tilaus on ensimmäinen dokumentti, jonka joko ostaja on luonnut

Lisätiedot

Koulussamme opetetaan näppäilytaitoa seuraavan oppiaineen yhteydessä:

Koulussamme opetetaan näppäilytaitoa seuraavan oppiaineen yhteydessä: TypingMaster Online asiakaskyselyn tulokset Järjestimme toukokuussa asiakkaillemme asiakaskyselyn. Vastauksia tuli yhteensä 12 kappaletta, ja saimme paljon arvokasta lisätietoa ohjelman käytöstä. Kiitämme

Lisätiedot