Paikka Kainuun ammattiopisto, Ketunpolku 1, Tieto 2, Kajaani, luokka 105

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Paikka Kainuun ammattiopisto, Ketunpolku 1, Tieto 2, Kajaani, luokka 105"

Transkriptio

1 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (14) Aika, klo 14:01-15:19 Paikka Kainuun ammattiopisto, Ketunpolku 1, Tieto 2, Kajaani, luokka 105 Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastus 10 koulutusliikelaitoksen vuoden 2016 tilinpäätös ja toimintakertomus. 11 Koulutusliikelaitoksen johtajan katsaus 12 Viranhaltijoiden päätösten otto-oikeus Lisäpykälät 13 Esitys hallitukselle konserniohjauksen antamisesta koulutusliikelaitokselle ja Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy:lle.

2 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (14) Saapuvilla olleet jäsenet Toivo Sistonen, puheenjohtaja Erkki Hämäläinen, 1. varapuheenjohtaja Helena Rissanen Miikka Kortelainen Pauli Pyykkönen Pekka Heikkinen Timo Majava Tuovi Kemppainen Tuula Honkanen Muut saapuvilla olleet Heidi Manninen, Hallintosihteeri, sihteeri Helena Kahl Raimo Sivonen, Rehtori Piia Rissanen, Talouspäällikkö Markku Nissinen, Vs. rehtori Anssi Tuominen, Johtaja Poissa Eevaliisa Räisänen Ella Kiljunen Esko Törmänen, varajäsenet Allekirjoitukset Toivo Sistonen Puheenjohtaja Heidi Manninen Sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Pauli Pyykkönen Pekka Heikkinen Pöytäkirjan nähtävänäolo klo koulutusliikelaitoksen hallinto, Ketunpolku 1, Tieto 2, Kajaani

3 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (14)

4 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (14) 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kuntalain 58 :n mukaan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. hallintosäännön 3:n mukaan toimielin pitää kokouksensa päättämänään aikana ja paikassa. Hallintosäännön 4:n mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat. Esityslista, johon sisältyy selostus käsiteltävistä asioista sekä päätösehdotus, lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Kokouskutsu lähetetään jäsenille ja muille, joilla on läsnäolo-oikeus tai - velvollisuus toimielimen kokouksessa, toimielimen päättämällä tavalla vähintään kolme päivää ennen kokousta. Ehdotus Esittelijä: Anssi Tuominen, Johtaja Koulutusliikelaitoksen johtokunta toteaa läsnäolijat sekä sen, että kokous on laillisesti koolle kutsuttu ja päätösvaltainen. Johtokunta päättää myöntää puhe- ja läsnäolo-oikeuden talouspäällikkö Piia Rissaselle, va. rehtori Markku Nissiselle ja rehtori Raimo Sivoselle. Päätös Hyväksyi päätösehdotuksen.

5 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (14) 9 Pöytäkirjan tarkastus hallintosäännön 15 :n mukaan pöytäkirjan kirjoittaa puheenjohtajan johdolla pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirjan allekirjoittaa puheenjohtaja ja varmentaa pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. Ehdotus Esittelijä: Anssi Tuominen, Johtaja Johtokunta valitsee tämän kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi Pekka Heikkisen ja Miikka Kortelaisen. Päätös Johtokunta valitsi tämän kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi Pekka Heikkisen ja Pauli Pyykkösen.

6 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (14) 10 koulutusliikelaitoksen vuoden 2016 tilinpäätös ja toimintakertomus. KA JDno Valmistelija / lisätiedot: Piia Rissanen, Anssi Tuominen piia.rissanen@kajaani.fi Liitteet 1 HENKILÖSTÖRAPORTTI 2016.pdf 2 koulutusliikelaitoksen tilinpäätös 2016.pdf koulutusliikelaitoksen johtosäännön 7 :n pykälän mukaan liikelaitoksen johtokunnan tehtävänä on allekirjoittaa tilinpäätös ja esittää se kaupunginhallitukselle ja kaupunginvaltuustolle hyväksyttäväksi. Kuntalain 10 a luvun mukaisesti perustetun kunnallisen liikelaitoksen tilinpäätökseen kuuluvat tase, tuloslaskelma, rahoituslaskelma ja niiden liitteenä olevat tiedot sekä talousarvion toteutumisvertailu ja toimintakertomus. Tilinpäätöksen tulee antaa oikeat ja riittävät tiedot liikelaitoksen toiminnan tuloksesta ja taloudellisesta asemasta. Liikelaitoksen johtokunnan allekirjoittama tilinpäätös tulee olla valmis helmikuun loppuun mennessä. Koulutusliikelaitoksen vuodesta 2013 asti jatkuneet talouden sopeuttamistoimenpiteet jatkuivat entistä voimakkaampina ja niillä varauduttiin erityisesti vuoteen 2017, jolloin suoritetaan pääministeri Sipilän hallituksen hallitusohjelmaan kirjatut suurleikkaukset ammatillisen koulutuksen osalta. Liikelaitoksen talouskuri on pitänyt kokonaisuudessaan hyvin ja henkilöstön sitoutuminen talouden hallintaan on ollut kunnioitusta herättävää. Kokoaikaisen henkilöstön määrä väheni toimintavuoden aikana 39 henkilöllä ja joulukuussa henkilöstöä oli 356. Kiinteämuotoinen nuorisoasteen koulutustoiminta päättyi KAO:n Kuhmon toimipaikassa kesällä. Toimitiloja vähennettiin vuoden aikana neliömetriä. koulutusliikelaitoksessa toimii kaksi tulosaluetta: Kajaanin lukio ja Kainuun ammattiopisto. Vuonna 2016 ammatillisen peruskoulutuksen järjestämislupa oli 2420 oppilaalle, mutta kaikkia opiskelupaikkoja ei saatu täytettyä. Ammatillista perustutkintoa opiskeli yhteensä 2384 opiskelijaa, joista nuoria oli 1769 ja aikuisia 615. Ammatillisen aikuiskoulutuksen oppilastyöpäivät vuonna 2016 olivat yhteensä , 13% vähemmän kuin edellis vuonna. Lisäksi KAO:lla on ollut opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä erityisrahoitus nuorten aikuisten osaamisohjelman (NAO) mukaisen koulutuksen järjestämiseen. Rahoitus loppui huhtikuussa 2016, oppilastyöpäiviä kertyi 887. Lukiossa rahoitusperusteisia opiskelijoita oli 584. Koulutusliikelaitoksen liikevaihto vuonna 2016 oli yhteensä euroa, josta suurin osa muodostui valtionosuuksista (30,9 M eur). Ammatillisen

7 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (14) koulutuksen osuus valtionosuuksista oli 27,6 M euroa ja lukion osuus 3,3 M euroa. Liiketoiminnan muut tulot, tuet ja avustukset kerryttivät liikelaitokselle tuloja yhteensä 1,9 M euroa, joten liikelaitokset kaikki tulot yhteensä olivat 37,7 M euroa. Liikelaitoksen suurin menoerä olivat henkilöstömenot 21,8 M euroa (61 % liikevaihdosta) ja toiseksi suurin kiinteistömenot 5,1 M euroa (14 % liikevaihdosta). Koulutusliikelaitoksen kehittämisrahastoa käytettiin vuoden aikana yhteensä euroa. Koulutusliikelaitoksen vuoden 2016 liikeylijäämä, eli varsinaisen toiminnan tulos on euroa. Rahoituserien ja varausten jälkeen liikelaitoksen ylijäämä on yhteensä ,51 euroa. Kuusamon kaupunki avusti KAO:n Kuusamon toimipisteen toimintaa eurolla, jonka jälkeen toimipisteen tulos oli euroa alijäämäinen. Kajaani kaupunki tuki lukion toimintaa myöntämällä euron erikoisavustuksen. Lukio on lisäksi tehostanut toimintaansa ja lukion tulos oli euroa ylijäämäinen. Kaupunginvaltuusto on asettanut koulutusliikelaitokselle vuodelle 2016 sitovana tavoitteena tuottovaatimuksen peruspääoman korosta sekä tilikauden ylijäämää enemmän kuin euroa. Liikelaitoksen peruspääoma on ,00 euroa, josta koulutusliikelaitos maksoi peruspääoman korkoa 2730 euroa. Asetetut taloudelliset tavoitteet siis saavutettiin. Ehdotus Esittelijä: Anssi Tuominen, Johtaja Johtokunta hyväksyy ja allekirjoittaa vuoden 2016 tilinpäätöksen sekä esittää sen hallitukselle ja kaupunginvaltuustolle hyväksyttäväksi. Johtokunta päättää, että tilikauden ylijäämä ,51 euroa jätetään tilinpäätöksessä ylijäämätilille. Päätös Hyväksyi päätösehdotuksen.

8 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (14) 11 Koulutusliikelaitoksen johtajan katsaus KA JDno Valmistelija / lisätiedot: Heidi Manninen heidi.manninen@kao.fi Ehdotus Esittelijä: Anssi Tuominen, Johtaja Esitän katsauksen toimintaan kokouksessa. Päätös Liikelaitoksen johtaja kertoi taustoja ja perustietoja liikelaitoksessa suoritettavan organisaatiouudistuksen pohjaksi. Uusi organisaatio pyritään ottamaan käyttöön ja vuoden 2018 talousarvio rakennettaisiin tällä organisaatiojaolla. Lisäksi johtokunnan jäsenet saivat käyttöönsä nettilinkin, jonka kautta he voivat katsoa liikelaitoksen johtajan henkilöstölle pitämän verkkopuheen ajankohtaisista asioista. Linkki julkistettiin henkilöstölle kaksi tuntien ennen johtokunnan kokouksen alkua. Johtokunta merkitsi tiedoksi.

9 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (14) 12 Viranhaltijoiden päätösten otto-oikeus Koulutusliikelaitoksen johtokunnan kokouksessa tiedoksi merkittyjen viranhaltijapäätösten jälkeen tehdyt toimivaltasten viranhaltijoiden päätökset ajalta Koulutusliikelaitoksen johtaja Anssi Tuominen: Henkilöstöpäätökset , Hankintapäätös Muu päätös Päätösten yhteenvedot ovat nähtävillä johtokunnan kokouksessa sekä koulutusliikelaitoksen hallinnossa. Lisätietoja asiasta antaa koulutusliikelaitoksen johtaja Anssi Tuominen, puhelin , sähköposti etunimi.sukunimi(at)kao.fi. Ehdotus Esittelijä: Anssi Tuominen, Johtaja Koulutusliikelaitoksen johtokunta merkitsee tiedoksi ja päättää, että tässä kokouksessa tiedoksi saatuja viranhaltijapäätöksiä ei oteta johtokunnan käsiteltäväksi. Päätös Hyväksyi päätösehdotuksen.

10 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (14), 5, , 13, 13 Esitys hallitukselle konserniohjauksen antamisesta Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitokselle ja Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy:lle. KA JDno , , 5 Valmistelijat / lisätiedot: Anssi Tuominen anssi.tuominen@kao.fi Liitteet 1 Liite Koulutuskonserniohjeistus Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy:n ja Kajaanin koulutusliikelaitoksen johto aloittivat helmikuussa 2016 yhteistyökeskustelut koulutuskonsernin muodostamisesta. johtajan päätöksellä käynnistettiin ammattikorkeakoulujen 2017 alkavaan tulossopimuskauteen tähdäten Kajaanin koulutuskonserniselvitys. Selvityksen käytännön tekijänä kaupungin puolelta on ollut kansliapäällikkö Risto Hämäläinen selvitysmiehenä sekä koulutusliikelaitoksen johtaja Anssi Tuominen ja KAMK:n rehtori/ toimitusjohtaja Turo Kilpeläinen. Selvitystä on tehty tiiviissä yhteistyössä henkilöstön ja henkilöstöjärjestöjen kanssa. Selvityksen ensimmäinen käytännön toimenpide oli tapaaminen luottamusmiesten kanssa Selvitysryhmän ja luottamusmiesten tapaamisia on ollut tammikuuhun 2017 mennessä seitsemän. Niissä on käsitelty selvityksessä tehtyjä toimenpiteitä ja sovittu seuraavista toimenpiteistä. Lisäksi asiaa on käsitelty oppilaitosten omissa henkilöstöinfoissa ja henkilöstöjärjestöjen organisoimassa paneelissa. Selvityksen etenemistä on seurattu koulutusliikelaitoksen johtokunnassa ja KAMK Oy:n hallituksessa sekä raportoitu kaupunginvaltuuston ja hallituksen talousarvioseminaareissa. Huhtikuussa järjestettiin oppilaitosten yhteisten koulutusalojen, aikuiskoulutuksen sekä yhteisten palvelujen henkilöstölle työpajoja, joissa henkilöstö hahmotti tiivistyvän yhteistyön hyötyjä ja mahdollisuuksia. Kesäkuun yhteisten palvelujen jatkotyöpajassa käsiteltiin myös yhteistyön uhkia ja esteitä. Kokonaisuutena henkilöstön työpajoissa yhteistyö nähtiin myönteisenä ja paljon uusia mahdollisuuksia avaavana. Toisena selvitystehtävänä selvitysmies ja selvitysryhmä tutkivat konsernin hallintomallivaihtoehtoja. OKM:n huhtikuussa ilmoittamien peruslinjausten mukaisesti tarkasteltiin vain voimassa olevan lainsäädännön mahdollistamia vaihtoehtoja. Toukokuussa kaupungin tilintarkastusyhtiö KPMG:ltä tilattiin selvitys eräiden hallintomallivaihtoehtojen toiminnallisista ja taloudellisista vaikutuksista sekä niiden soveltuvuudesta koulutuskonsernin rakenteeksi.

11 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (14) Vaihtoehdot olivat osakeyhtiölain mukaisia toisen asteen yhtiöittämiseen perustuvia malleja sekä kuntalakin perustuva liikelaitoskuntayhtymämalli. KPMG:n selvitys osoitti, että toisen asteen koulutuksen yhtiöittämiseen perustuvissa malleissa syntyy vähintään 1,2 milj. euron alv-lisäkustannus vuodessa. OKM:n kanssa elokuussa käydyssä neuvottelussa tuli esille, ettei ministeriö tule kompensoimaan sitä. KPMG:n selvityksen ja OKM:n antaman tiedon perusteella sekä ammatillisen koulutuksen reformin keskeneräisyyden takia selvitysryhmä totesi, että päätökset hallinnollisen koulutuskonsernin mahdollisesta perustamisesta on perusteltua tehdä aikaisintaan Ratkaisu voidaan silloin kirjata kaupungin talousarvioon 2018 ja konserni voi aloittaa 2019, mikäli siihen päätetään edetä. Samalla selvitysryhmä linjasi, että syksyn 2016 aikana on perusteltua valmistella kaupungin konserniohjauspäätös, jolla tiivistetään oppilaitosten käytännön yhteistyötä. Linjausta tuki se, että elokuun lopussa elinkeinoelämän edustajille pidetyssä tilaisuudessa saatiin viesti, että tiivistyvää konserniyhteistyötä pidetään yrityskentässä hyvänä ja tervetulleena, Kainuuseen soveltuvana omaleimaisena ratkaisuna. Koulutuskonserniohjeistuksen valmistelu aloitettiin kevään työpajoihin osallistuneelle henkilöstölle syyskuussa järjestetyllä uudella työpajalla, jossa henkilöstö teki ehdotuksia, millä toimenpiteillä organisaatiot voisivat toteuttaa yhteistyötä. Lisäksi koko henkilöstölle suunnattiin yhteistyön tiivistämisestä verkkokysely loka-marraskuun vaihteessa. Työpajan ja verkkokyselyn tulokset on otettu huomioon koulutuskonserniohjeistuksen valmistelussa. Koulutuskonserniohjeistuksen luonnoksia on käsitelty syksyn aikana luottamusmiestapaamisissa sekä koulutusliikelaitoksen ja KAMK:n johdon ja kaupungin johdon keskinäisissä tapaamisissa. KAMK OY:n hallitus käsitteli sitä lokakuussa osana OKM:n tulosneuvottelun asiakirjoja. Koulutusliikelaitoksen ja KAMK Oy:n yhteistyön tiivistäminen on kirjattu KAMK:n ja OKM:n hyväksyttyyn tulossopimukseen Nyt käsittelyssä oleva ehdotus koulutuskonserniohjeistukseksi on käsitelty selvitysryhmän ja luottamusmiesten tapaamisessa , jossa todettiin, että seuraavaksi se valmistellaan koulutusliikelaitoksen johtokunnan ja KAMK Oy:n hallituksen käsittelyyn niiden kokouksissa Sen jälkeen ohjeistusta on käsitelty oppilaitosten johtoryhmissä ja selvitysryhmän ja luottamusmiesten tapaamisessa Tarkoituksena on, että molemmat toimielimet tekevät kaupunginhallitukselle yhtäpitävän ehdotuksen koulutuskonserniohjeistuksen antamisesta. Mikäli kaupunginhallitus päättää antaa oppilaitoksille koulutuskonserniohjeistuksen, niin se käsitellään uudelleen koulutusliikelaitoksen johtokunnassa ja KAMK Oy:n hallituksessa hyväksymismenettelynä, jolloin ohjeistuksesta tulee molempia oppilaitoksia velvoittava toimintaohje. Koulutuskonserniohjeistuksen perusteella tapahtuva jatkovalmistelu tehdään erityisesti talousarvioon 2018 tähdäten, kuten esimerkiksi oppilaitosten käytännön yhteistyötä keskeisesti määrittävän yhteistoimintasopimuksen

12 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (14) valmistelu. Oppilaitokset voivat toteuttaa keskenään sopien siihen sisältyviä yhteistyön tiivistämisen toimenpiteitä jo aiemminkin. Oppilaitosten johtoryhmissä linjattiin ainakin seuraavia vuonna 2017 eteenpäin vietäviä yhteistyökysymyksiä ja toimenpiteitä: 1) Sote yhteistyön jatkaminen ja edistäminen: Tavoitteena on, että kesään mennessä tiedetään pitkän aikavälin tavoite sekä organisatoriset ja toiminnalliset kehittämistoimenpiteet tavoitteen saavuttamiseksi. Samalla tarvitaan yhteistyön kuvaus ja malli muiden alojen yhteistyön tueksi. 2) KamIT-yhteistyö: Selvitys sen tuloksista ja kokemuksista 3) Yhteiset palvelut: Lakisääteiset perustehtävät resursoiden, laatutaso varmistaen 4) Pohjois-Karjala yhteistyö: Molempien oppilaitosten intressissä oleva konkreettinen yhteistyöasia, joka voi tuottaa aitoa lisäarvoa ja yhdistää eri organisaatioiden osaamisen verkossa tapahtuvan koulutustarjonnan kehittämisen piirissä Lisätietoja asiasta antaa koulutusliikelaitoksen johtaja Anssi Tuominen, puhelin , sähköposti etunimi.sukunimi(at)kao.fi. Ehdotus Esittelijä: Anssi Tuominen, Johtaja Johtokunta päättää esittää kaupunginhallitukselle, että se tekee kaupungin konserniohjauspäätöksen liitteen mukaisesta Kajaanin koulutuskonserniohjeistuksesta. Samalla kaupunginhallitus edellyttää, että koulutusliikelaitos ja Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy hyväksyvät koulutuskonserniohjeistuksen molempia oppilaitoksia velvoittavaksi toimintaohjeeksi keskinäisen yhteistyönsä tiivistämiseksi. Päätös Hyväksyi.,, 13 Valmistelija / lisätiedot: Anssi Tuominen anssi.tuominen@kao.fi Liitteet 1 Liite Koulutuskonserniohjeistus

13 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (14) Ehdotus Esittelijä: Anssi Tuominen, Johtaja Merkitsee tiedoksi. Päätös Merkitsi tiedoksi.

14 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (14) Muutoksenhakukielto 8, 9, 10, 11, 12, 13 Muutoksenhakukielto Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muutosta. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91

Paikka Kainuun ammattiopisto, Ketunpolku 1, Tieto 2, Kajaani, luokka 105

Paikka Kainuun ammattiopisto, Ketunpolku 1, Tieto 2, Kajaani, luokka 105 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (14) Aika, klo 14:16-15:15 Paikka Kainuun ammattiopisto, Ketunpolku 1, Tieto 2, 87100 Kajaani, luokka 105 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kainuun ammattiopisto, Opintie 3, rakennus Oppi 4, Vimpeli-kabinetti

Kainuun ammattiopisto, Opintie 3, rakennus Oppi 4, Vimpeli-kabinetti Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 (11) Aika, klo 14:09-15:39 Paikka Kainuun ammattiopisto, Opintie 3, rakennus Oppi 4, Vimpeli-kabinetti Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 9) Aika, klo 15:01-16:34 Paikka Kaupunginteatteri, Kauppakatu 14 Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15 alueteatteri

Lisätiedot

Vesiliikuntakeskus Kaukaveden kokoustila, Jokikatu 5, Kajaani

Vesiliikuntakeskus Kaukaveden kokoustila, Jokikatu 5, Kajaani Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 27.02.2017, klo 13:01-15:20 Paikka Vesiliikuntakeskus Kaukaveden kokoustila, Jokikatu 5, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 11) Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen johtokunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 11) Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen johtokunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 ( 11) Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty asianhallintajärjestelmässä Aika, klo 13:03-14:40 Paikka Kainuun ammattiopisto, Timperintie 3, 87400 Kajaani, tiimitila

Lisätiedot

Paikka Kajaanin kaupunginteatterin Sissilinnan näyttämön kahvio, Asemakatu 6

Paikka Kajaanin kaupunginteatterin Sissilinnan näyttämön kahvio, Asemakatu 6 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (10) Aika 24.02.2017, klo 15:00-15:43 Paikka Kajaanin kaupunginteatterin Sissilinnan näyttämön kahvio, Asemakatu 6 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kainuun ammattiopisto, Opintie 3, OPPI 4 -rakennus, Kajaani, Vimpelikabinetti (2.krs)

Kainuun ammattiopisto, Opintie 3, OPPI 4 -rakennus, Kajaani, Vimpelikabinetti (2.krs) Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (14) Aika, klo 13:59-16:10 Paikka Kainuun ammattiopisto, Opintie 3, OPPI 4 -rakennus, 87100 Kajaani, Vimpelikabinetti (2.krs) Käsitellyt asiat 39 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kainuun ammattiopisto, Opintie 3, OPPI 4, Vimpelikabinetti (2.krs) 56 Koulutusliikelaitoksen talousarvion toteuma

Kainuun ammattiopisto, Opintie 3, OPPI 4, Vimpelikabinetti (2.krs) 56 Koulutusliikelaitoksen talousarvion toteuma Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 7/2017 1 (18) Aika, klo 14:58-16:42 Paikka Kainuun ammattiopisto, Opintie 3, OPPI 4, Vimpelikabinetti (2.krs) Käsitellyt asiat 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 55

Lisätiedot

33 Kajaanin Vesi -liikelaitoksen toiminnan ja talouden seurantaraportti

33 Kajaanin Vesi -liikelaitoksen toiminnan ja talouden seurantaraportti Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 05.10.2017, klo 16:15-16:47 Paikka Onnelantie 10 Käsitellyt asiat 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 31 Pöytäkirjan tarkastus 32 Viranhaltijoiden

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 9) Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuuston kokousten päätösten täytäntöönpano v.

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 9) Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuuston kokousten päätösten täytäntöönpano v. Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/2019 1 ( 9) Aika 16.04.2019, klo 09:00-09:15 Paikka Kaupungintalo kokoustila Brahe Käsitellyt asiat 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 78 Pöytäkirjan tarkastus 79

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2.

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. Mikkeli Pöytäkirja 5/2017 1 (9) Aika 19.12.2017, klo 16:00-18:45 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Paikka Kajaanin AMK, Taito 1; Kuntokatu 5, ja kaupungintalo, kokoushuone Lönnrot, 3. krs. 8 Kajaanin ammattikorkeakoulu Oy:n arviointitapaaminen

Paikka Kajaanin AMK, Taito 1; Kuntokatu 5, ja kaupungintalo, kokoushuone Lönnrot, 3. krs. 8 Kajaanin ammattikorkeakoulu Oy:n arviointitapaaminen Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika 15.02.2018, klo 16:29-19:03 Paikka Kajaanin AMK, Taito 1; Kuntokatu 5, ja kaupungintalo, kokoushuone Lönnrot, 3. krs. Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Paikka Kajaanin kaupunginteatterin Sissilinnan näyttämön kahvio, Asemakatu Kajaanin kaupunginteatterin osavuosiraportti

Paikka Kajaanin kaupunginteatterin Sissilinnan näyttämön kahvio, Asemakatu Kajaanin kaupunginteatterin osavuosiraportti Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (10) Aika 22.09.2017, klo 15:07-16:09 Paikka Kajaanin kaupunginteatterin Sissilinnan näyttämön kahvio, Asemakatu 6 Käsitellyt asiat 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, Kajaani

Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, Kajaani PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 24.03.2014 AIKA 24.03.2014 Klo 09:00-11:18 PAIKKA Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, 87100 Kajaani KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

4 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta Vesiliikelaitoksen vakituisen ja määräaikaisen henkilöstön määrä

4 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta Vesiliikelaitoksen vakituisen ja määräaikaisen henkilöstön määrä Mikkeli Pöytäkirja 1/2016 1 (10) Aika 18.02.2016, klo 16:30-18:35 Paikka Sokos Hotel Vaakuna -neuvottelutila, Mikkeli Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 16:00-17:32 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/ ( 6) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta

Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/ ( 6) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 6) Aika 28.02.2019, klo 16:45-17:30 Paikka Tuusulan Seurakuntakeskus, Rykmentintie 34 Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kainuun ammattiopisto, Opintie 3, Oppi 4 -rakennus, luokka 301 (3.krs) 48 Koulutusliikelaitoksen talousarvion toteumavertailu

Kainuun ammattiopisto, Opintie 3, Oppi 4 -rakennus, luokka 301 (3.krs) 48 Koulutusliikelaitoksen talousarvion toteumavertailu Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 6/2017 1 (17) Aika, klo 14:00-16:09 Paikka Kainuun ammattiopisto, Opintie 3, Oppi 4 -rakennus, luokka 301 (3.krs) Käsitellyt asiat 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017 Mikkeli Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 17.04.2018, klo 16:00-18:14 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 11) Kajaanin Mamselli - liikelaitoksen johtokunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 11) Kajaanin Mamselli - liikelaitoksen johtokunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 11) Aika, klo 13:00-14:47 Paikka Vesiliikuntakeskus Kaukaveden kokoustila, Jokikatu 5, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

17 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen yhden pykälän ajaksi. 19 Tampereen Vesi Liikelaitoksen tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2016

17 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen yhden pykälän ajaksi. 19 Tampereen Vesi Liikelaitoksen tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2016 Tampere Pöytäkirja 4/2017 1 (11) Aika 23.03.2017, klo 15:34-18:04 Paikka Tampereen Veden neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus 17 Läsnäolo-

Lisätiedot

69 Kiinteistö Oy Kajaanin Pietari_toimitusjohtaja Martti Böhmin arviointitapaaminen

69 Kiinteistö Oy Kajaanin Pietari_toimitusjohtaja Martti Böhmin arviointitapaaminen Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 11/2017 1 (8) Aika 21.12.2017, klo 16:33-18:26 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Leino (3. krs) Käsitellyt asiat 67 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 68 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 ( 9) Aika, klo 15:02-16:30 Paikka Kajaanin kaupunginteatterin Sissilinnan nä yttä mö n kahvio, Asemakatu 6 Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 2/ (7) Otavan Opiston Liikelaitoksen johtokunta Aika , klo 17:00-18:57

Mikkeli Pöytäkirja 2/ (7) Otavan Opiston Liikelaitoksen johtokunta Aika , klo 17:00-18:57 Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (7) Aika 12.10.2017, klo 17:00-18:57 Paikka Otavan Opiston ruokala, kokoustila Aurinkoinen Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Kainuun pelastuslautakunta Aika , klo 18:32-19:17

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Kainuun pelastuslautakunta Aika , klo 18:32-19:17 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 (10) Aika 31.05.2018, klo 18:32-19:17 Paikka Kuhmon kaupungintalo, Kainuuntie 82, 88900 Kuhmo Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016 Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 21.11.2017, klo 16:00-18:09 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti. 20 Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus

Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti. 20 Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 16.05.2018, klo 13:00-15:42 Paikka Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Leino (3. krs) ja konevarikko; Varastokatu 1

Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Leino (3. krs) ja konevarikko; Varastokatu 1 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 10/2017 1 (10) Aika 16.11.2017, klo 16:07-19:01 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Leino (3. krs) ja konevarikko; Varastokatu 1 Käsitellyt asiat 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

4 Elinkeinojaoston pöytäkirjojen tarkistaminen v

4 Elinkeinojaoston pöytäkirjojen tarkistaminen v Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (14) Aika 07.09.2017, klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Kekkonen Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Paikka Kainuun ammattiopisto, Ketunpolku 1, Tieto 2, luokka Koulutusliikelaitoksen talousarvion toteutumisvertailu

Paikka Kainuun ammattiopisto, Ketunpolku 1, Tieto 2, luokka Koulutusliikelaitoksen talousarvion toteutumisvertailu Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (17) Aika, klo 14:02-16:02 Paikka Kainuun ammattiopisto, Ketunpolku 1, Tieto 2, luokka 105 Käsitellyt asiat 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani. 19 Pelastusjohtajan sijaisuus ja tulosalueiden päälliköt

Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani. 19 Pelastusjohtajan sijaisuus ja tulosalueiden päälliköt Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (12) Aika 05.10.2017, klo 17:00-18:33 Paikka Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-15:50 Paikka Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2. krs (Suurmestar) Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Marjatta

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 1 (11) Tarkastuslautakunta Aika 24.01.2019 klo 15:00-16:44 Paikka Hallintokeskus, kokoustila Aalto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Koukun Helmi, Rauhaniementie 19, kabinetti Järvi ja Terassi. 18 Tampereen Voimia Liikelaitoksen kuukausiraportti

Koukun Helmi, Rauhaniementie 19, kabinetti Järvi ja Terassi. 18 Tampereen Voimia Liikelaitoksen kuukausiraportti Tampere Pöytäkirja 3/2016 1 (13) Aika 20.12.2016, klo 16:30-17:56 Paikka Koukun Helmi, Rauhaniementie 19, kabinetti Järvi ja Terassi Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan

Lisätiedot

20 Kajaanin Vesi -johtokunnan tiedoksi merkittävät asiat v. 2017

20 Kajaanin Vesi -johtokunnan tiedoksi merkittävät asiat v. 2017 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (8) Aika 31.05.2017, klo 12:04-12:41 Paikka Onnelantie 10 Käsitellyt asiat 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan tarkastus 16 Viranhaltijoiden

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 11) Vuolijoen aluelautakunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 11) Vuolijoen aluelautakunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 ( 11) Aika 23.10.2018, klo 18:07-19:55 Paikka Uunimiehentie 10 Käsitellyt asiat 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 Pöytäkirjan tarkastus 42 Kajaanin kaupunkistrategia:

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2019 12 Tarkastuslautakunta Aika 19.03.2019 klo 10:00-12:18 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 3/ ( 10) Otavan Opiston Liikelaitoksen johtokunta

Mikkeli Pöytäkirja 3/ ( 10) Otavan Opiston Liikelaitoksen johtokunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 17:00-19:15 Paikka Otavan Opiston ruokala, kokoustila Aurinkoinen Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 10) Elinkeinojaosto Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 10) Elinkeinojaosto Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 10) Aika 18.03.2019, klo 08:47-10:39 Paikka Hotelli Valjus Kokoustila Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastus 10 Kajaanin

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Kainuun Työterveys -liikelaitoksen johtokunta

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Kainuun Työterveys -liikelaitoksen johtokunta PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 20.04.2015 AIKA 20.04.2015 Klo 10:15-11:19 PAIKKA Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, 87100 Kajaani KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, Tampere. 25 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, Tampere. 25 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Tampere Pöytäkirja 4/2016 1 (12) Aika 14.12.2016, klo 08:05-09:45 Paikka TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, 33800 Tampere Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

55 Osallistuminen Kainuun liikennestrategian aloitustilaisuuteen

55 Osallistuminen Kainuun liikennestrategian aloitustilaisuuteen Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 7/2017 1 (11) Aika 26.09.2017, klo 17:59-20:15 Paikka Kosken kylätalo Käsitellyt asiat 50 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 51 Pöytäkirjan tarkastus 52 Kainutlaatuinen

Lisätiedot

22 Opetus- ja kulttuuriministeriön lukiokoulutuksen valtionosuuksien selvityspyynnön tilanne.

22 Opetus- ja kulttuuriministeriön lukiokoulutuksen valtionosuuksien selvityspyynnön tilanne. Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (15) Aika 14.12.2017, klo 16:59-18:27 Paikka Ravintola August, Jääkärinkatu 6-8, 50100 Mikkeli Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, Kajaani

Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, Kajaani PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 22.08.2013 AIKA 22.08.2013 Klo 09:00-12:00 PAIKKA Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, 87100 Kajaani KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

18 Koy Kajaanin Pietari/Yhteenveto tilinpäätöksen tilintarkastuksesta

18 Koy Kajaanin Pietari/Yhteenveto tilinpäätöksen tilintarkastuksesta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (14) Aika 11.04.2017, klo 14:08-17:38 Paikka Kokoushuone Kekkonen, 3. krs Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus 17

Lisätiedot

63 Linja-autojen korjaus- ja huoltosopimus Johtokunnan kokousten pitäminen ja kokouskutsun lähettäminen

63 Linja-autojen korjaus- ja huoltosopimus Johtokunnan kokousten pitäminen ja kokouskutsun lähettäminen Tampere Pöytäkirja 8/2017 1 (11) Aika 20.12.2017, klo 08:01-09:19 Paikka TKL:n kokoushuone Käsitellyt asiat 60 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 61 Pöytäkirjan tarkastus 62 Viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, Kajaani

Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, Kajaani PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 20.12.2013 AIKA 20.12.2013 Klo 09:00-10:56 PAIKKA Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, 87100 Kajaani KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 61 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 12) Kainuun pelastuslautakunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 12) Kainuun pelastuslautakunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 04.04.2019, klo 17:00-18:41 Paikka Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 7 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila

NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Tiistai 6.11.2018 klo 9.15 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Reino

Lisätiedot

Ravintola Koukun Helmi, Rauhaniementie 21, Tampere. 51 Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimitusjohtajan katsaus

Ravintola Koukun Helmi, Rauhaniementie 21, Tampere. 51 Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimitusjohtajan katsaus Tampere Pöytäkirja 7/2018 1 (12) Aika 18.12.2018, klo 16:33-17:19 Paikka Ravintola Koukun Helmi, Rauhaniementie 21, 33180 Tampere Käsitellyt asiat 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs)

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 20.3.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.3.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) 9 Kuntayhtymän

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/ Kainuun Työterveys -liikelaitoksen johtokunta

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/ Kainuun Työterveys -liikelaitoksen johtokunta PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 26.10.2015 AIKA 26.10.2015 Klo 13:10-14:09 PAIKKA Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, 87100 Kajaani KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 70 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 20.4.2016 klo 9.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 3.4.2019 Pöytäkirja 2/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (7) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 3.4.2019 klo 9.00 11.00 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 9-18

Lisätiedot

3 Konsernijaoston pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen

3 Konsernijaoston pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen Tuusulan kunta Pöytäkirja 1/2017 1 (13) Aika 14.08.2017, klo 15:00-16:30 Paikka Tuusulan kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Konsernijaoston

Lisätiedot

Ritva Lill-Smeds, jäsen

Ritva Lill-Smeds, jäsen Tarkastuslautakunta 2009-2012 18.05.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 18.05.2010 klo 15.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto Yhteispalvelupisteen kokoustila Lapinjärvi Mats Antas, puheenjohtaja

Lisätiedot

Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone, pohjakerros, Kajaani

Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone, pohjakerros, Kajaani PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 23.05.2013 AIKA 23.05.2013 Klo 10:10-13:00 PAIKKA Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone, pohjakerros, 87100 Kajaani KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 4/2019 1 ( 11) Aika 26.03.2019, klo 14:00-16:50 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 16 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Tiistai 6.11.2018 klo 9.15 10.21 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta Auran kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 08:41-14:43 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanvirasto, valtuustosali 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajat 14 Kunnan taloudellisen

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani

Kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 01.06.2017, klo 16:59-17:56 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/ ( 12) Kajaanin Mamselli - liikelaitoksen johtokunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/ ( 12) Kajaanin Mamselli - liikelaitoksen johtokunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 ( 12) Aika, klo 13:03-16:06 Paikka Käsitellyt asiat Kainuun ammattiopisto, rak Oppi 4, ravintola Vimpeli, kabinetti, Opintie 3, 87100 Kajaani 21 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

49 Kajaanin Vesi -liikelaitoksen toiminnan ja talouden seurantaraportti

49 Kajaanin Vesi -liikelaitoksen toiminnan ja talouden seurantaraportti Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 6/2017 1 (14) Aika 13.12.2017, klo 13:30-13:57 Paikka Onnelantie 10 Käsitellyt asiat 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 47 Pöytäkirjan tarkastus 48 Viranhaltijoiden

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/2019 1 ( 9) Aika, klo 14:47-15:58 Paikka Kaupunginteatteri, Kauppakatu 14 Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus 19 Kajaanin

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 3.6.2019 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/903/00.00.01.08/2019 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 244 20.5.2019 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta 2 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Aika: :00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo

1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Aika: :00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo 1 / 5 TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 / 2018 PÖYTÄKIRJA KL/005/000202/2018 Aika: 18.1.2018 10:00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus As. nro 1 2 Pöytäkirjanpitäjän valinta

Lisätiedot

Mamsellin toimiston neuvottelutila, Linnankatu 6 b 3 krs, Kajaani

Mamsellin toimiston neuvottelutila, Linnankatu 6 b 3 krs, Kajaani Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (14) Aika 06.02.2018, klo 13:05-15:50 Paikka Mamsellin toimiston neuvottelutila, Linnankatu 6 b 3 krs, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

30 Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksen tilanne. 31 EU:n yleinen tietosuoja-asetus ja tietojärjestelmien resursointi Tampereen Vedessä

30 Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksen tilanne. 31 EU:n yleinen tietosuoja-asetus ja tietojärjestelmien resursointi Tampereen Vedessä Tampere Pöytäkirja 5/2018 1 (14) Aika 20.03.2018, klo 16:00-20:20 Paikka Tampereen Veden neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastus 29 Läsnäolo-

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 1/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 1/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 24.1.2019 Pöytäkirja 1/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (5) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 24.1.2019 klo 9.00 10.30 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 1-8

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 11/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 11/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 ( 11) Aika 13.11.2018, klo 16:31-18:24 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Leino Käsitellyt asiat 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 55 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 13) Aika 13.03.2019, klo 08:05-10:55 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnanvirasto Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 8/ (12) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:00-16:54. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone

Kangasniemi Pöytäkirja 8/ (12) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:00-16:54. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Kangasniemi Pöytäkirja 8/2017 1 (12) Aika 07.11.2017, klo 14:00-16:54 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsitellyt asiat 61 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 62 Pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 4.6.2018 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1329/00.00.01.08/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 267 28.5.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37 Hyvinvointilautakunta 08.06.2015 AIKA 8.6.2015 klo 18:00 18.34 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 18:25-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista Johtokunnan kokous 7.5.2019 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 7.5.2019 klo 10.00 Paikka Lisätietoja ISLABin hallinnon kokoushuone, KYS, rak 1A, 3. krs, Kuopio SKYPE-kokous,

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Paikka Kajaanin Teknologiakeskus, kokoustila Anturi, Kehräämöntie Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus

Paikka Kajaanin Teknologiakeskus, kokoustila Anturi, Kehräämöntie Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 19.10.2017, klo 13:58-17:00 Paikka Kajaanin Teknologiakeskus, kokoustila Anturi, Kehräämöntie 7 Käsitellyt asiat 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 8.4.2011 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Laukkanen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Tiistai 4.12.2018 klo 9.45 11.32 Kokouspaikka Vihnuskoti/hoivakodin juhlasali, Vihnuskatu 5 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Aika 19.02.2018, klo 18:00-18:17 Paikka Valtuustosali, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot