Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi. Kokouksen avaus, kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi. Kokouksen avaus, kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus"

Transkriptio

1 Kuntayhtymähallitus / 2014 KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Sivu 1 / 17 Aika Paikka / Liite nro / 1 64 / 2 65 / 3 66 / 4a-e / 5 70 Tiistai klo 9.30 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Käsiteltävät asiat: Kokouksen avaus, kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Johdon vahvistusilmoituskirje Kuntayhtymän ja Lapin Urheiluopisto -liikelaitoksen talouskatsaus Opetusmetsien puunmyynti Rovaniemen koulutuskuntayhtymän kiinteistöstrategia 2020 Yhteistoimintamenettely Edustajan nimeäminen LapIT:n yhtiökokouksiin Viranhaltijapäätökset Eron myöntäminen ja jäsenen valinta Lapin Urheiluopiston johtokuntaan Puheenjohtaja Kai Väistö

2 Kuntayhtymähallitus / 2014 KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Sivu 2 / 17 JAKELU: Hallituksen jäsenet Varajäsenet: 1. Seppo Halttu Paula Nevalainen 2. Liisa Helin Mika Mikkonen 3. Micke Kari Jari Simola 4. Eila Kivioja, hallituksen varapuheenjohtaja Akseli Erkkilä 5. Timo Kurula Vuokko Mäntymaa 6. Arja Mäkitalo Veikko Virtanen 7. Reino Rissanen Maria-Riitta Mällinen 8. Tuomas Vanhala Hannu Kuukasjärvi 9. Kai Väistö, hallituksen puheenjohtaja Sanna Karhu 10. Nafisa Yeasmin Leena Jääskeläinen Valtuuston puheenjohtajat 1. Kaarlo Alaoja valtuuston puheenjohtaja 2. Pekka Lehto valtuuston 1. varapuheenjohtaja 3. Riitta Hokkanen valtuuston 2. varapuheenjohtaja Viran- ja toimenhaltijat 1. Arto Ylitalo johtaja, esittelijä 2. Tarja Piittisjärvi sihteeri Yliviivattu = pois

3 Kuntayhtymähallitus / 2014 KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Sivu 3 / KOKOUKSEN AVAUS, KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Yhtymävaltuuston hyväksymän hallintosäännön 43 :n mukaan: Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat (asialista). Kokouskutsu lähetetään jäsenille ja muille, joilla on läsnäolo-oikeus tai -velvollisuus, toimielimen päättämällä tavalla. Esityslista lähetetään mikäli mahdollista kokouskutsun yhteydessä. Toimielin voi päättää tarvittaessa esityslistan lähettämisen tavoista ja määräajoista. Kuntalain 58 pykälän 2 momentin mukaan: Muu toimielin kuin valtuusto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kokouskutsu ja esityslista tähän kokoukseen on postitettu Puheenjohtaja avaa kokouksen, pidetään nimenhuuto ja todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 62 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN Hallituksen pöytäkirjan tulee tarkastaa kaksi kokoukseen osallistunutta hallituksen jäsentä. Pöytäkirjan tarkastajat toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina. Pöytäkirjan tarkastusvuorossa ovat Liisa Helin ja Micke Kari. Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.

4 Kuntayhtymähallitus / 2014 KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Sivu 4 / JOHDON VAHVISTUSILMOITUSKIRJE Talouspäällikkö: Uusien tilintarkastusstandaarien mukaan kuntayhtymässä tulee ottaa käyttöön vahvistusilmoituskirje osana tilintarkastusprosessia. Tilintarkastuksen yleisestä valvonnasta, ohjauksesta ja kehittämisestä vastaavan Valtion tilintarkastuslautakunnan kannanoton (2/2009) perusteella on hyvän tilintarkastustavan mukaista, että tilintarkastaja pyytää yhteisön johdolta kansainvälisen tilintarkastusstandardin ISA 580 mukaisesti johdon vahvistuskirjettä. Johto on vastuussa siitä, että tilinpäätös ja toimintakertomus laaditaan kirjanpitolain ja tilinpäätöksen laatimista koskevien muiden säännösten ja määräysten mukaisesti siten, että tilinpäätös ja toimintakertomus antavat kirjanpitolaissa tarkoitetulla tavalla oikeat ja riittävät tiedot tarkastuskohteen toiminnan tuloksesta ja taloudellisesta asemasta. Johdon vastuu Suomessa on yleensä määritelty yhteisölainsäädännössä eikä johdon vahvistuskirje muuta tätä edellä mainittua nykytilaa. Vahvistuskirjeellä tilintarkastaja hankkii kirjallisen vahvistuksen siitä, että johto on täyttänyt lakisääteiset velvollisuutensa, jotka koskevat tilinpäätöksen laatimista ja sitä, että tilintarkastajalle annetaan täydelliset tiedot. Kirjeen tarkoituksena ei siis ole määritellä ko. vastuita ja velvollisuuksia eikä lisätä johdon vastuuta yli lain säännösten. LIITE 1: Johdon vahvistusilmoituskirje Hallitus päättää antaa liitteenä olevan vahvistusilmoituskirjeen tilitarkastajalle ja valtuuttaa hallituksen puheenjohtajan ja kuntayhtymän johtajan allekirjoittamaan kirjeen.

5 Kuntayhtymähallitus / 2014 KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Sivu 5 / KUNTAYHTYMÄN JA LAPIN URHEILUOPISTO -LIIKELAITOKSEN TALOUSKATSAUS Talouspäällikkö: Kuntayhtymän tulosalueiden tulokset esitetään ( ) kirjanpidon tilanteen mukaisina sekä laskennallinen tulos, johon on arvioitu raportointikaudelle kuuluvat kirjaamattomat tulot ja menot. LIITE 2: Talouskatsaus Hallitus merkitsee tiedoksi liitteen 2 mukaiset kuntayhtymän ja liikelaitoksen talouskatsaukset.

6 Kuntayhtymähallitus / 2014 KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Sivu 6 / OPETUSMETSIEN PUUNMYYNTI Kiinteistöjohtaja: Rovaniemen koulutuskuntayhtymällä on metsähallituksen kanssa käyttöoikeussopimus Rovaniemen, Sodankylän ja Kittilän alueen opetusmetsistä. Sopimuksen mukaisesti käyttöoikeuden saajalla on oikeus opetusmetsäsuunnitelman mukaiseen metsätalouskäyttöön, joka sisältää myös oikeuden puunmyyntiin ja siitä saatavaan tuloon. Opetusmetsiä hoitaa Lapin ammattiopisto. Lapin ammattiopisto on tehnyt esityksen opetusmetsien hakkuutoimenpiteistä vuosien aikana. Opetusmetsien puuston kasvatuksen ja hoidon kannalta tarvitaan ripeitä toimenpiteitä metsien käsittelyssä, jotta käyttöoikeussopimuksen mukaiset ehdot tulee täytettyä. Hallintosäännön mukaan yli :n irtaimiston myynnistä päättä kuntayhtymän hallitus. Puun myyntituotot ylittävät :n rajan. LIITE 3: Puiden hakkuusuunnitelma Hallitus päättää myöntää luvan Lapin ammattiopistolle opetusmetsien puunmyyntiin liitteiden 3 mukaisesti.

7 Kuntayhtymähallitus / 2014 KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Sivu 7 / ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN KIINTEISTÖSTRATEGIA Hallitus Kiinteistöjohtaja: Rovaniemen koulutuskuntayhtymän talousarviossa vuodelle 2012 kiinteistöpalvelun sitovana tavoitteena on koulutuskuntayhtymän kiinteistöstrategian laadinta. Kuntayhtymän hallitus on hyväksynyt RKK:n hallinnon ja johtamisen kehittämissuunnitelman, jossa on päädytty laatimaan käyttäjien ja tuottajien yhteistyönä kiinteistöstrategia, sekä pitkän aikavälin selvitys peruskorjaus- ja investointitarpeista. Kiinteistöstrategian laadintaa valmistelemaan on perustettu kiinteistöstrategiatyöryhmä, jonka jäsenet ovat: Hannu Kerkelä RKK, kiinteistöjohtaja (työryhmän vastuuhenkilö) Sirpa Pylväs RKK, toimistoinsinööri Heikki Keskitalo Lapin Urheiluopisto, rehtori Kari Ketola RKK, turv.asiantuntija/työturvallisuuspäällikkö Martti Lampela RAMK, rehtori Taisto Arkko LAO, rehtori Kerttu Oikarinen RAMK, toimialajohtaja Eero Korhonen LAMO, koulutusalajohtaja (mukaan työryhmätyöhön ) Kari Plosila Lapin Oppisopimuskeskus, oppisopimusjohtaja Seija Ovaskainen LAO, toimialajohtaja (nimitetty Pertti Lakkalan tilalle ) Juha Perkkiö RAMK, kehityspäällikkö (osallistumisoikeus annettu ) Kiinteistöstrategian tehtävänä on ohjata kiinteistön käyttäjien tarpeisiin vastaavaa, taloudellista ja elinkaariajattelua huomioivaa kiinteistönpitoa. Kiinteistöstrategian tavoitteena on järjestää koulutuskuntayhtymän ydintehtävää varten tarpeelliset, turvalliset ja terveelliset tilat. Kiinteistöstrategian tarkoituksena on esittää strategiset linjaukset ja niihin perustuvat toimenpiteet - saada kiinteistökustannukset halutulle tasolle ja toteuttaa kiinteistömassan hallittu sopeuttaminen. Kiinteistöstrategian laadinnan pohjaksi hyväksyttiin toimipisteiden (kiinteistöjen) luokitusmenettely. Kiinteistöluokitus jaettiin kolmeen luokkaan; säilytettävät, kehitettävät ja luovutettavat kiinteistöt. Koulutuskuntayhtymän toimintakentässä on tapahtunut ja tulee tapahtumaan muutoksia. Rovaniemen ammattikorkeakoulu irtaantuu koulutuskuntayhtymästä Lapin ammattikorkeakoulu Oy:ksi Lisäksi strategiatyön aikana OKM:n II-asteen koulutukseen kohdistamat leikkaukset tulivat ilmi , joista Lapin alueelle ollaan kohdistamassa n. 25 % leikkaukset opiskelijapaikkoihin. Em. ja muutkin koulutustarpeiden muutokset aiheuttavat uuden näkökulman kiinteistöstrategian laadinnalle kuin strategiatyötä aloitettaessa osattiin odottaa. Työryhmä on laatinut kiinteistöstrategian I-vaiheen valmiiksi (liite 2). Jatkotyöskentelyn pohjaksi strategiatyöryhmä esittää II-vaiheen aloittamista tulevat suunnitelmat huomioiden.

8 Kuntayhtymähallitus / 2014 KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Sivu 8 / 17 Koulutuskuntayhtymän johtoryhmä on käsitellyt kiinteistöstrategian sähköpostin välityksellä. Johtoryhmä on yksimielisesti hyväksynyt jatkoaikaesityksen kiinteistöstrategian laatimiselle ja strategiassa esitetyt jatkotoimenpiteet. Hallitus: - hyväksyy jatkoajan kiinteistöstrategian laatimiselle liitteen 2 kohdan 9 mukaisesti. - päättää hyväksyä, että kiinteistöstrategian II-vaihe käynnistetään ja se toteutetaan vuoden 2013 loppuun mennessä. Merkittiin pöytäkirjaan, että asiantuntijoina kuultiin kiinteistöjohtaja Hannu Kerkelää, rehtori Taisto Arkkoa ja rehtori Martti Lampelaa. Keskustelun jälkeen hallitus hyväksyi tehdyt päätösesitykset Hallitus Kiinteistöjohtaja: Rovaniemen koulutuskuntayhtymän talousarviossa vuodelle 2013 kiinteistöpalvelun sitovana tavoitteena on koulutuskuntayhtymän kiinteistöstrategian ja siihen liittyvien päätösten valmistelu ja täytäntöönpano. Koulutuskuntayhtymän kiinteistöstrategiatyöryhmä on saanut kiinteistöstrategia 2020 (liite 3) valmiiksi. Opetus- ja kulttuuriministeriön II-asteen koulutukseen kohdistamat leikkaukset opiskelijapaikoista (350 paikkaa Rovaniemen koulutuskuntayhtymälle vuoteen 2016 mennessä) on päätetty ja ne on huomioitu kiinteistöstrategian laadinnassa. Lisäksi kiinteistöstrategiassa on huomioitu myös maksullisen palvelutoiminnan muutokset tulevaisuudessa. Kiinteistöstrategiassa on huomioitu myös sidosryhmäyhteistyö (omistajakunnat) nyt ja tulevaisuudessa. Kiinteistöstrategian pohjaksi hyväksytyt kiinteistöjen luokitukset on määritetty kiinteistöstrategian liitteessä 4 ja niiden pohjalta laadittu toteutussuunnitelma kiinteistöstrategian kohdassa 10. Kiinteistöille ja kiinteistötoiminnalle asetetut tehtävät, tavoitteet ja tarkoitus on mahdollista toteuttaa laaditun kiinteistöstrategian mukaisesti. Kiinteistöstrategia 2020 johtopäätökset: Kiinteistöstrategian toteuttamisella turvataan koulutuksen järjestäjän ydintehtävälle opetukselle ja sen tukitoiminnoille kuten asuntoloille, tarkoituksenmukaiset, turvalliset ja terveelliset tilat. Kiinteistöstrategia tukee osaltaan koulutuskuntayhtymän strategisten tavoitteiden saavuttamista.

9 Kuntayhtymähallitus / 2014 Sivu 9 / 17 Tilojen ja niiden määrän sopeuttaminen tarpeeseen sekä kiinteistöjen kuntoluokan säilyttäminen riittävällä tasolla kalliiden peruskorjausten tilalta on vastuullista toimintaa. Laadukkaat ja käyttäjän tarpeiden mukaiset, toimivat tilat, mahdollistavat koulutuksen järjestäjälle toimintamahdollisuuden ja viestivät myös laadukkaasta toiminnasta. Hyvä fyysinen oppimisympäristö vaikuttaa osaltaan myös oppilaan oppimiseen. Kiinteistöstrategia ja tilojen kehittämistä suunnitellaan ja toteutetaan avoimesti ja vuorovaikutteisesti tilojen käyttäjien kanssa. Toimitilojen kehittäminen ja parantaminen toteutetaan kestävän kehityksen mukaisesti ottaen valinnoissa huomioon ympäristö- ja energiaratkaisut. Koulutuskuntayhtymän johtoryhmä on käsitellyt kiinteistöstrategian sähköpostin välityksellä. Johtoryhmä on omalta osaltaan hyväksynyt kiinteistöstrategian Kiinteistöstrategiaa 2020 ja sen sisältöä esitellään tarkemmin hallituksen kokouksessa. Varajohtaja: Hallitus päättää hyväksyä liitteen 3 Rovaniemen koulutuskuntayhtymän kiinteistöstrategia 2020 ja esittää, että valtuusto merkitsee kiinteistöstrategia 2020 tiedoksi. Merkittiin pöytäkirjaan, että asiantuntijana kuultiin kiinteistöjohtaja Hannu Kerkelää ja lisäksi kuultiin rehtori Taisto Arkkoa. Hallitus hyväksyi tehdyn päätösesityksen Valtuusto LIITE 1: Kiinteistöstrategia 2020 Hallitus esittää, että valtuusto merkitsee kiinteistöstrategia 2020 tiedoksi. Valtuutettu Jaakko Huttunen teki esityksen, että valtuusto palauttaa asian uudelleen valmisteluun ja lisäksi valtuusto velvoittaa kuntayhtymän hallituksen pyytämään asiasta yhteistyötoimikunnan lausunnon ja sen jälkeen jäsenkuntien lausunnot. Saamiaan lausuntoja huomioiden hallituksen tulee valmistella päätösesitys valtuuston päätettäväksi. Valtuutetut Liisa Helin, Heikki Poranen, Kalervo Björkbacka, Jorma Kuistio, Leena Jääskeläinen sekä varavaltuutettu Eini Marja Tennilä kannattivat Huttusen tekemää esitystä. Valtuusto piti tauon klo Puheenjohtaja piti nimenhuudon ja totesi, että valtuutettu Heikki Poranen oli poistunut kokouksesta klo Valtuusto päätti yksimielisesti Jaakko Huttusen esityksestä, että asia palautetaan hallituksen käsittelyyn ja kuntayhtymän hallitus velvoitetaan pyytämään asiasta yhteistyötoimikunnan lausunto sekä sen jälkeen jäsenkuntien lausunnot. Saamiaan lausuntoja huomioiden hallituksen tulee valmistella päätösesitys val-

10 Kuntayhtymähallitus / 2014 Sivu 10 / 17 tuuston päätettäväksi Hallitus Kiinteistöjohtaja: Kuntayhtymän valtuusto on käsitellyt koulutuskuntayhtymän kiinteistöstrategia 2020 kokouksessaan Valtuusto on päättänyt palauttaa kiinteistöstrategia 2020 hallituksen käsittelyyn. Hallitus päättää: - pyytää koulutuskuntayhtymän yhteistyötoimikunnan lausunnon kiinteistöstrategia 2020, - pyytää kuntayhtymän jäsenkuntien lausunnot kiinteistöstrategia 2020 yhteistyötoimikunnan käsittelyn jälkeen Merkittiin pöytäkirjaan, että kuultavana oli kiinteistöjohtaja Hannu Kerkelä. Hallitus hyväksyi tehdyt päätösesitykset. Yhteystyötoimikunta

11 Kuntayhtymähallitus / 2014 Sivu 11 / 17 Hallitus Kiinteistöjohtaja: Hallitus on pitämässään kokouksessaan päättänyt - pyytää koulutuskuntayhtymän yhteistyötoimikunnan lausunnon kiinteistöstrategia 2020, - pyytää kuntayhtymän jäsenkuntien lausunnot kiinteistöstrategia 2020 yhteistyötoimikunnan käsittelyn jälkeen. Yhteistyötoimikunta on kokouksessaan :ssä 4 hyväksynyt kiinteistöstrategian ja puoltanut sen esittämistä valtuustolle. Kuntayhtymän jäsenkuntien lausunnot on pyydetty mennessä. Määräaikaan mennessä lausuntonsa ovat jättäneet Rovaniemen kaupunki (liite 4a), Ranuan kunta (liite 4b) ja Sodankylän kunta (liite 4c). Kittilän kunta ei ole toimittanut lausuntoaan määräaikaan mennessä, mutta lausunto on luvattu toimittaa ma Se otetaan kopiona kokoukseen liitettäväksi pöytäkirjan liitteeksi 4d. Rovaniemen kaupungin lausunto: Rovaniemen kaupunki haluaa kiinnittää Rovaniemen koulutuskuntayhtymän kiinteistöstrategian 2020 suunnittelussa ja toimeenpanossa huomiota seuraaviin asioihin: Rovaniemen kaupungin ja koulutuskuntayhtymän tulee tehdä tiivistä yhteistyötä toimitilojen suunnittelussa ja toimitilojen yhteiskäyttöisyyden lisäämisessä tavoitteena toiminnallisen yhteistyön lisääminen ja toimitilojen taloudellinen ja tehokas käyttö. Toiminnan ja olemassa olevien kiinteistöjen käyttötarkoituksen muuttuessa tulee tarpeettomiksi käyvistä kiinteistöistä luopua. Rakentamisohjelmassa ja investointisuunnitelmassa tulee huomioida Opetus- ja kulttuuriministeriön oppilaspaikkamäärien leikkaukset. Tilatarpeet tulee sopeuttaa tuleviin käyttömäärien muutoksiin. Kiinteistöstrategiassa tulee huomioida toimitilojen saavutettavuus niin, että opiskelijoiden tarpeet tulevat mahdollisimman hyvin huomioon otetuiksi. Ranuan kunnan lausunto: Kunnanhallitus toteaa lausuntonaan kiinteistöstrategia 2020 seuraavaa: - esitetyt kiinteistöstrategiset linjaukset ovat kannatettavia - asuntolatoiminnan tarkoituksen mukainen turvaaminen myös tulevaisuudessa on tärkeää - kiinteistöjen energiatehokkuus tulee ottaa huomioon Sodankylän kunnan lausunto: Sodankylän kunnalla ei ole huomautettavaa kiinteistöstrategia 2020 suhteen.

12 Kuntayhtymähallitus / 2014 Sivu 12 / 17 Jäsenkuntien lausunnoissa ei ole tullut esille sellaisia asioita, jotka estäisivät koulutuskuntayhtymän kiinteistöstrategia 2020 toteuttamista laaditussa muodossa. Kiinteistöstrategia 2020:ssä on huomioitu Rovaniemen kaupungin esittämät asiat. Nykyisinkin yhteistyö kaupungin kanssa on hyvin tiivistä tilojen yhteiskäytön suhteen. Ranuan kunnan lausunnossa oleva asuntolatoiminnan turvaaminen on myös huomioitu kiinteistöstrategiassa. Lisäksi nykyiset ja tulevaisuuden talousnäkymät (opiskelijapaikkaleikkaukset ym.) myös puoltavat kiinteistöstrategia 2020 toteuttamista laaditussa muodossa. Yhteistyötoimikunta on käsitellyt tulleet kuntien kolme lausuntoa kokouksessaan , eikä sillä ollut asiasta mainittavaa. LIITE 4a: Rovaniemen kaupungin lausunto LIITE 4b: Ranuan kunnan lausunto LIITE 4c: Sodankylän kunnan lausunto LIITE 4d: Kittilän kunnan lausunto (otetaan kokoukseen) LIITE 4e: Kiinteistöstrategia 2020 Hallitus päättää esittää kuntayhtymävaltuustolle, että valtuusto hyväksyy Kiinteistöstrategia 2020 (liite 4e).

13 Kuntayhtymähallitus / 2014 Sivu 13 / YHTEISTOIMINTAMENETTELY Henkilöstöpäällikkö: Ote yhteistyötoimikunnan kokouksen pöytäkirjasta 5: Muut asiat Todetaan onko muita käsiteltäviä asioita. Todettiin, että muissa asioissa käsitellään seuraavia asioita: 1) Yt-neuvottelut ) Muissa asioissa todettiin, että Rovaniemen koulutuskuntayhtymä aloittaa lain velvoittamat yhteistoimintaneuvottelut toiminnan ja talouden sopeuttamisesta vuosina tiistaina Neuvottelukutsu on toimitettu henkilöstön edustajille ti Samassa yhteydessä sovittiin, että asian luonteesta johtuen yhteistyötoimikunnan kokoonpano näissä neuvotteluissa poikkeaa työnantajan edustajien osalta. Johtajan päätöksellä työnantajan edustajat neuvotteluissa ovat kehitysjohtaja Veli-Pekka Laukkanen, rehtori Taisto Arkko, henkilöstöpäällikkö Mirjami Palojärvi ja prosessitukena työnantajan kutsumana asiantuntija Anna-Maria Heikkinen, PractiCol Oy. Sovittiin, että YT-neuvotteluista laaditaan pöytäkirja Laki työnantajan ja henkilöstön välisestä yhteistoiminnasta kunnissa 16 :n mukaisesti ja pöytäkirjat tallennetaan tiedottamista varten perustettuun muutosintraan Hallitus merkitsee tiedoksi yhteistyötoimikunnan päätöksen ja Rovaniemen koulutuskuntayhtymässä aloitetut yhteistoimintaneuvottelut.

14 Kuntayhtymähallitus / 2014 Sivu 14 / EDUSTAJAN NIMEÄMINEN LAPIT:N YHTIÖKOKOUKSIIN Kehitysjohtaja: Rovaniemen koulutuskuntayhtymä on Lapin Informaatioteknologia LapIT Oy:n osakas, joten hallitus nimeää yhtiökokousedustajan. Seuraava LapIT:n yhtiökokous pidetään keskiviikkona Hallitus nimeää toimikauttaan vastaavaksi ajaksi Lapin Informaatioteknologia LapIT Oy:öön yhtiökokousedustajaksi kehitysjohtaja Veli-Pekka Laukkasen ja varalle tietohallintopäällikkö Eero Härkösen.

15 Kuntayhtymähallitus / 2014 Sivu 15 / VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Hallintosäännön 6 pykälän mukaan: Henkilöstöä koskevista ja muista päätöksistä tehdään viranhaltijapäätös. Päätökset kirjataan päätösluetteloon. Hallituksen ottokelpoiset päätökset tuodaan hallituksen tietoon oikaisuvaatimusajan kuluessa päätöksen tekemisestä. Hallitukselle on jätetty tiedoksi liitteestä 5 ilmenevät viranhaltijapäätösluettelot: - listat erillisistä viranhaltijapäätöksistä - luettelot virkavalinnoista, työsuhteista ja sijaisuuksista sekä yli vuoden kestävistä virkavapauksista/työlomista, joihin ei ole automaattista VES/TES:iin perustuvaa oikeutta (WebTallennus) - ulkomaan matkamääräykset (epopulus matkalaskuohjelma) Hallituksen puheenjohtaja: Hallitus merkitsee liitteessä 5 ilmoitetut kuntayhtymän johtajan päätökset tiedokseen. Hallitus merkitsee liitteessä 5 ilmoitetut viranhaltijapäätökset tiedokseen.

16 Kuntayhtymähallitus / 2014 Sivu 16 / ERON MYÖNTÄMINEN JA JÄSENEN VALINTA LAPIN URHEILUOPISTON JOHTOKUN- TAAN Henkilöstöpäällikkö: Yhtymähallitus on nimennyt kokouksessaan seuraavat jäsenet ja varajäsenet Lapin Urheiluopiston johtokuntaan; Varsinainen jäsen: Vesa Haapala, puheenjohtaja Antti Hietakangas, varapj. Oiva Tapio Marianna Mölläri Sanna Seppälä Teija Ristaniemi Ville Luotola Varajäsen: Tapio Kallunki Jukka Karppinen Marika Erkkilä-Ukkola Matti Torvinen Harri Heikkilä Seija Hiltunen Maija Laurila Yhtymävaltuuston hyväksymän Lapin Urheiluopiston johtosäännön mukaan urheiluopiston toimintaa johtaa ja ohjaa hallituksen valitsema johtokunta, johon kuuluun seitsemän (7) jäsentä sekä kullekin henkilökohtainen varajäsen. Hallitus valitsee puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Johtokunnan toimikausi on sama kuin hallituksen toimikausi. Johtosäännön mukaan johtokunnan jäsenten tulee edustaa sellaista yhteiskunnallista ja liikuntapoliittista asiantuntijuutta, joka edistää Urheiluopiston toimintojen ja liikuntakeskuksen kehittämistä. Valittavien henkilöiden osalta on perusteltua painottaa ko. asiantuntijuutta, koska juuri sitä tarvitaan Urheiluopiston liiketoiminnan kehittämisessä, toiminnan volyymien ja liikevaihdon lisäämisessä. Antti Hietakangas on pyytänyt eroa johtokunnan jäsenyydestä vastaanotetulla sähköpostilla: Lähettäjä: Hietakangas, Antti [mailto:antti.hietakangas@skanska.fi] Lähetetty: 24. huhtikuuta :03 Vastaanottaja: Esko Lotvonen; martti.anttila@rovaniemi.fi; olli.peuraniemi@rovaniemi.fi; kaisa.laitinen@rovaniemi.fi; airi.mattanen@rovaniemi.fi; pekka.lemmetty@rovaniemi.fi; ville.vitikka@rovaniemi.fi; Keskitalo Heikki; heikki.autto@eduskunta.fi; Vesa Haapala Kopio: Leena.Harju-Autti@rovaniemi.fi; taina.torvela@ajatus.fi Aihe: Eropyyntö luottamustoimista Hyvä vastaanottaja. Olen harkinnut pitkään mahdollisuuksiani hoitaa kunnallisia luottamustehtäviäni sen jälkeen, kun olen vaihtanut työpaikkaani. Minulle tulisi luottamustehtäviä hoitaessani vastaan useita erilaisia tilanteita, joissa joutuisin tekemään harkintaa voinko mahdollisesti olla päättämässä työnantajaani koskevia asioita, miettien nykypäivää sekä myöskin tulevaisuutta. Voi olla tilanteita, joissa tietämättään päättää asioista joiden kohdalla vuosien päästä näkee, että olen ollut alkuvaiheessa mukana päätöksenteossa. Tällöin sillä voi olla vaikutusta työnantajani, työnantajani

17 Kuntayhtymähallitus / 2014 Sivu 17 / yhteistyökumppaneiden sekä kilpailijoiden mahdollisuuksiin osallistua Rovaniemen kaupungin kehittämiseen. On mielestäni eettisesti oikein kaikkia kohtaan, että vetäydyn luottamustoimista. Eroan siis tällä sähköpostilla kaikista luottamustoimistani, mitkä liittyvät mitenkään Rovaniemen kaupunkiin henkilökohtaisiin syihin vedoten (mm. Valtuusto, tekninen lautakunta, suhteellisen vaalien lautakunta, urheiluopiston johtokunta, koulutuskuntayhtymään liittyvät muut luottamustoimet jne ). Kiitän hyvästä yhteistyöstä kaikkia Rovaniemen kaupungin valtuutettuja, teknisen lautakunnan jäseniä, urheiluopiston johtokunnan jäseniä, sekä tietysti viranhaltijoita, joiden kanssa on ollut antoisaa tehdä töitä Rovaniemen tulevaisuuden eteen. Kuten jo alussa mainitsinkin, ratkaisuni on henkilökohtainen, pitkän harkinnan tulos. Toivonkin että päätöstäni kunnioitetaan. ystävällisin terveisin Antti Hietakangas Antti Hietakangas on ollut Lapin Urheiluopiston johtokunnan varapuheenjohtaja. Lautakunnan jäsenten ja varajäsenten vaali sekä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan nimeäminen tulee toimittaa kuntalain säätämässä järjestyksessä tasaarvolain säännökset huomioon ottaen. Hallitus myöntää eron Lapin Urheiluopiston johtokunnan varapuheenjohtaja Antti Hietakankaalle ja valitsee Lapin Urheiluopiston johtokuntaan hänen tilalleen uuden jäsenen sekä nimeää jäsenistä varapuheenjohtajan hallituksen toimikautta vastaavaksi.

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista :00

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista :00 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista 16.12.2015 13:00 Osallistujaluettelo... 1 127 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 128 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 3 129 Kuntayhtymän

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Kuntayhtymähallitus 29.4.2014 5 / 2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 1 / 21 Aika Paikka Osallistujat Päätöksentekijät Tiistai 29.4.2014 klo 9.30 12.08 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu

Lisätiedot

OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 38 Kuntayhtymähallitus / 2013 Sivu 1/6. Keskiviikko klo

OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 38 Kuntayhtymähallitus / 2013 Sivu 1/6. Keskiviikko klo Kuntayhtymähallitus 27.3.2013 4 / 2013 Sivu 1/6 Aika Paikka Osallistujat Päätöksentekijät Keskiviikko 27.3.2013 klo 13.00-16.55 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi ROVANIEMEN i' KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus 15.11.2012 OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 132 1112012 Sivu 1/9 Aika Torstai 15.11.2012 klo 14.00-17.52 1 1 0 Paikka Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Tiistai 8.11.2016 klo 9.15 Paikka Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen ke 28.8.2019 klo 13.00 Sisällys KOKOUSAIKA JA -PAIKKA... 2 JAKELU... 2 59 KOKOUKSEN AVAUS, LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN,

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymävaltuusto 2.9.2013 4 / 2013 Sivu 1 / 9. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymävaltuusto 2.9.2013 4 / 2013 Sivu 1 / 9. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kuntayhtymävaltuusto 2.9.2013 4 / 2013 Sivu 1 / 9 Aika Paikka Maanantai 2.9.2013 klo 10.00 Oppipoika ravintolat / Korkalonkatu 33 (auditorio, II krs.), Rovaniemi / Liite nro 27 28 29 / 1-3 30 31 / 4 Käsiteltävät

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymävaltuusto pöytäkirja :00

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymävaltuusto pöytäkirja :00 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymävaltuusto pöytäkirja 13.01.2015 13:00 Pöytäkirjakansi valtuusto... 1 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 2 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 3 3 1.1.2015

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi. Pirita Nenonen Jorma Särkelä

Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi. Pirita Nenonen Jorma Särkelä Aika Tiistai 8.11.2016 klo 9.15 11.10 Paikka Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Tiistai 21.10.2014 klo 9.15 11.50 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ KIINTEISTÖSTRATEGIARYHMÄ

ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ KIINTEISTÖSTRATEGIARYHMÄ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ KIINTEISTÖSTRATEGIARYHMÄ Esitys 4.12.2012 1 Sisältö 1. Johdanto... 2 2. Rovaniemen koulutuskuntayhtymä... 2 2.1. Kuntayhtymä... 2 2.2. Päätehtävä... 2 2.3. Visio ja arvot...

Lisätiedot

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00 Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen 23.2.2017 klo 12.00 Sisällys KOKOUSAIKA JA -PAIKKA... 2 JAKELU... 2 16 KOKOUKSEN AVAUS, LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN, LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS...

Lisätiedot

Tiistai klo

Tiistai klo Kuntayhtymävaltuusto 9.4.2013 2 / 2013 1/7 Aika Paikka Tiistai 9.4.2013 klo 14.00 15.00 Oppipoika ravintolat / Auditorio (2. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Osallistujat Valtuusto Hallitus Yliviivattu

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Keskiviikko 28.5.2014 klo 9.15 10.27 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi. Sakari Karkkola Ulla Karttunen Pirita Nenonen

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi. Sakari Karkkola Ulla Karttunen Pirita Nenonen Aika Torstai 19.11.2015 klo 9.15 11.03 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi.

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi. PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 AIKA keskiviikkona 14.1.2015 klo 19 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Auranen Harri Hutko Sinikka Järvelä Jari Kallio Reino

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Tiistai 21.10.2014 klo 9.15 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 4.6.2018 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1329/00.00.01.08/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 267 28.5.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Yhtymäkokous to klo ESITYSLISTA

Yhtymäkokous to klo ESITYSLISTA Yhtymäkokous to 15.6.2017 klo 12.30 ESITYSLISTA Sisällys KOKOUSAIKA JA -PAIKKA:... 3 JAKELU... 3 1 ENSIMMÄISEN YHTYMÄKOKOUKSEN AVAAMINEN JA LYHYT KATSAUS KUNTAYHTYMÄN TOIMINTAAN... 4 2 KOKOUSEDUSTAJIEN

Lisätiedot

Keskiviikko klo

Keskiviikko klo Kuntayhtymävaltuusto 27.2.2013 1 / 2013 1/16 Aika Paikka Osallistujat Valtuusto Keskiviikko 27.2.2013 klo 13.00 15.00 Oppipoika ravintolat / Auditorio (2. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Alaoja Kaarlo

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika Keskiviikko 27.02.2018 klo 9.00-11.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Tiistai 16.12.2014 klo 9.15 11.10 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), Rovaniemi

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), Rovaniemi Aika Keskiviikko 10.4.2013 klo 10.00 12.25 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Varajäsen Jaakko Huttunen

Lisätiedot

Jäsen Jaakko Huttunen Aarne Jänkälä Sakari Karkkola Raimo Miettunen Elsa Riekkola Meeri Toivanen

Jäsen Jaakko Huttunen Aarne Jänkälä Sakari Karkkola Raimo Miettunen Elsa Riekkola Meeri Toivanen Aika Perjantai 13.4.2012 klo 10.00-12.45 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Oppipoika ravintolat / Kokoustila Oltermanni, Korkalonkatu 33, 4. krs, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Jaakko Huttunen

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin ammattiopisto, Jänkätie 1 (peilisali B102), Rovaniemi

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin ammattiopisto, Jänkätie 1 (peilisali B102), Rovaniemi Aika Maanantai 18.6.2012 klo 10.00 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin ammattiopisto, Jänkätie 1 (peilisali B102), 96300 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Varajäsen Jaakko Huttunen pj Mauri

Lisätiedot

Jaakko Huttunen pj Mauri Taskila Aarne Jänkälä vpj Leena Aspegrén

Jaakko Huttunen pj Mauri Taskila Aarne Jänkälä vpj Leena Aspegrén Aika Perjantai 10.2.2012 klo 10.00-12.00 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Oppipoika ravintolat / Kokoustila Oltermanni, Korkalonkatu 33, 4. krs 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Varajäsen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.12.2016 kello 13:00-16:30 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

KHT, JHT Tapio Raappana, vastuullinen tilintarkastaja, KPMG Julkishallinnon Palvelut

KHT, JHT Tapio Raappana, vastuullinen tilintarkastaja, KPMG Julkishallinnon Palvelut Aika Paikka Perjantai 31.5.2019 klo 14.00, Korvanranta 50 (kokoustila 130, 1. krs), Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen: Vesa Haapala, puheenjohtaja Riitta-Maija Hokkanen Tiina Huilaja Ville Häkkinen Anna-Liisa

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

KHT, JHT Tapio Raappana, vastuullinen tilintarkastaja, KPMG Julkishallinnon Palvelut

KHT, JHT Tapio Raappana, vastuullinen tilintarkastaja, KPMG Julkishallinnon Palvelut Aika Paikka Perjantai 1.6.2018 klo 9.00-11.40 Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Korvanranta 50 (kokoustila nro 130, 1. krs.), 96300 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen: Vesa Haapala, puheenjohtaja Riitta-Maija

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 10

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 10 Kuntayhtymähallitus 27.4.2012 4 / 2012 Sivu 1 / 10 Aika Paikka / Liite nro 32 33 34 35 / 1 36 / 2 37 / 3 38 / 4 39 / 5 40 / 6 Perjantai 27.4.2012 klo 9.00 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4.

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Keskiviikko 27.1.2016 klo 9.15 11.40 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta Auran kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 08:41-14:43 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanvirasto, valtuustosali 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajat 14 Kunnan taloudellisen

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Tiistai 16.9.2014 klo 9.15 10.50 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2017 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Torstai 26.2.2015 klo 9.15 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 8) Liikelaitoksen johtokunta

Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 8) Liikelaitoksen johtokunta Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 ( 8) Aika 14.01.2019, klo 08:02-11:37 Paikka Kokoushuone 2, Kiiruna, Hallituskatu 7 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

KHT, JHT Tapio Raappana, vastuullinen tilintarkastaja, KPMG Julkishallinnon Palvelut

KHT, JHT Tapio Raappana, vastuullinen tilintarkastaja, KPMG Julkishallinnon Palvelut Aika Paikka Tarkastuslautakunta Muut osallistujat Torstai 22.2.2018 klo 9.00-11.45 Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Korvanranta 50 (kokoustila nro 130, 1. krs.), 96300 Rovaniemi Jäsen: Vesa Haapala, puheenjohtaja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 AIKA 12.9.2018 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 34

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kokousaika 4.4.2019 kello 17.00 18.48 Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut Jäsenet

Lisätiedot

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.12.2017 klo 18.00 JOULURUOKAILU KLO 17.30. KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon yläsali, Rantatie 9, 34800 Virrat KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus

Lisätiedot

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 4/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 18.00 18.12 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Liite 1 Tikkanen Timo, kunnanhallituksen jäsen Ranto Mauno, va. kunnanjohtaja

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Torstai 17.12.2015 klo 9.15 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017 AIKA keskiviikkona 25.1.2017 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Arvola Lassi Auranen Harri Hutko Sinikka Kallio Reino Kanervo

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11 Aika 31.1.2017 kello 18.30 18.50 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif Ahvenjärvi Seppo Nurminen-Pulkkinen Enni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 16.11.2017 klo 18.00 N JA NEUVOSTON VALOKUVAUS KLO 17.00. KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalon yläsali, Rantatie 9, 34800 Virrat 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kokousaika 16.3.2017 kello 17.30-18.40 Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Hallintotoimisto 31.3.2017 kello 9.00

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 13.4.2012 klo 9.00-14.20 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä 30 34 Tuomi Vilho varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA I Kuntayhtymähallitus 16.5.2013 7 / 2013 Sivu 1 / 14

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA I Kuntayhtymähallitus 16.5.2013 7 / 2013 Sivu 1 / 14 Kuntayhtymähallitus 16.5.2013 7 / 2013 Sivu 1 / 14 Aika Paikka / Liite nro 74 75 76 / 1a-c 77 78 / 2 79 / 3 80 / 4 81 / 5 82 83 / 6 84 85 86 87 / 7 ei julk. 88 / 8 ei julk. 89 / 9 ei julk. 90 / 10 ei julk.

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 3.4.2019 Pöytäkirja 2/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (7) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 3.4.2019 klo 9.00 11.00 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 9-18

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 10.12.2018 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, yläsali 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Torstaina 13.9.2018 klo 9.00 12.05 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus pöytäkirja :00

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus pöytäkirja :00 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus pöytäkirja 16.12.2015 13:00 Pöytäkirjan etukansi/hallitus... 1 127 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 128 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen...

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 90100 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 KOKOUSAIKA: 18.1.2017 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 18.34 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Ahola Seija jäsen

Lisätiedot

Osmo Pylkkö puheenjohtaja ja pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä

Osmo Pylkkö puheenjohtaja ja pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä Lemin kunta 1 Aika klo 16.00-16.30 Paikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanvirasto Pylkkö Osmo Huttunen Matti Pesari Markku puheenjohtaja varapuheenjohtaja varajäsen Muut saapuvilla olleet - Laillisuus

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 8.4.2011 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Laukkanen

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS ESITYSLISTA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11

HALLITUKSEN KOKOUS ESITYSLISTA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 HALLITUKSEN KOKOUS ESITYSLISTA 2/2019 Kokousaika 4.4.2019 kello 17.00 Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 1/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.1.2012 klo 9.00 13.35 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 10.4.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Keskiviikko 6.4.2016 klo 9.15 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Keskiviikko 22.4.2015 klo 9.15 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 5/2015 Kokousaika: 16.11.2015 klo 13.00 15.40 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 18.8.2017 klo 13.00 13.35 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 6/2015 42. Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kh Piällysmies. Otsikko Sivu

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 6/2015 42. Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kh Piällysmies. Otsikko Sivu Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 6/2015 42 Tarkastuslautakunta Kokousaika 16.12.2015 kello 15:00-18:00 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kh Piällysmies Asialista: Otsikko

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 6.3.2017 klo 15.00-17.00 Paikka Sähköpostikokous 58 59 60 61 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista Johtokunnan kokous 7.5.2019 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 7.5.2019 klo 10.00 Paikka Lisätietoja ISLABin hallinnon kokoushuone, KYS, rak 1A, 3. krs, Kuopio SKYPE-kokous,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai kello 18.00-20.02 Paikka: Seurakuntakeskuksen kellosali Läsnä: Aspila-Renkola Kaija Hannuksela Juho Hautala Henry Hautala Jarkko Hautamäki Eero-Pekka

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 2/2015 Kokousaika: 20.4.2015 klo 13.00 16.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 11.1.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 10.1.2017 klo 18.00 18.25 Paikka Könönpellon seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019. AIKA keskiviikkona klo 18 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019. AIKA keskiviikkona klo 18 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019 AIKA keskiviikkona 23.1.2019 klo 18 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Timo Aaltonen Enni Alakoski Ilkka Ali-Rontti Soile Anttila Ville Arkkila

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot