Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, kokoushuone Lokki, 9 krs., Lintulahdenkuja 4, Helsinki

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, kokoushuone Lokki, 9 krs., Lintulahdenkuja 4, Helsinki"

Transkriptio

1 Kokouskutsu PÖYTÄKIRJA RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS Aika Maanantai klo Paikka Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, kokoushuone Lokki, 9 krs., Lintulahdenkuja 4, Helsinki Osallistujat Jäsenet; Varajäsenet; Marttunen, Mauri, pj. (x ) Solantaus, Tytti ( ) Kinnunen, Aarne, varapj. (x ) Hartoneva, Anne ( ) Haavisto, Kari (x ) Manns-Haatanen, Heidi ( ) Reen, Tommi ( ) Calin, Ari-Pekka ( ) Sambou, Saija (x ) Saario, Kaisa ( ) Helander, Jaana (x ) Savela, Antti ( ) Julkunen, Ilse ( ) von der Pahlen, Bettina ( ) Paasikoski, Kirsi (x ) Kärkkäinen, Marja-Leena ( ) Mäenpää, Pia (x ) Metsäpelto, Leena ( ) Mansikka, Tanja ( ) Uotinen, Sami ( ) Öberg, Tuija (x ) Väinölä, Janne ( ) Salin, Olli (x ) Mehtonen, Terttu ( ) Hellstrand, Kurt ( ) Rosengård-Andersson, Pia ( ) Yliriesto, Heli ( ) Savolainen, Esa (x ) Pohjanvirta, Helena (x ) Ikonen, Reetta ( ) Tykkyläinen, Juha ( ) Pyöttiö, Tiina Flinck, Aune, asiant. (x ) Kjällman, Petra, asiant. (x ) Marttunen, Matti, asiant. ( ) Juntunen, Kalevi, siht. (x ) Slögs, Pia, siht. ( x) 1 Kokouksen avaus 2 Esityslistan hyväksyminen Puheenjohtaja avasi kokouksen. Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. Muissa asioissa käsitellään: - Sisäisen turvallisuuden ohjelma. - Helsingin kaupungin SOTE uudistus. 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen Edellisen kokouksen pöytäkirja hyväksyttiin korjauksella kohtaan 4.

2 2(6) 4 Neuvottelukunnan toimikausi päättyy, yhteenveto toimikaudesta Koska neuvottelukunnan toimikausi päättyy lokakuussa, kävimme läpi toimikauden antia. Kalevi Juntunen esitteli käsitellyt asiat kokouksittain, esitys saatavissa sihteereiltä. STM on kirjeellään selkeyttänyt aluehallintovirastojen ja THLn välistä toimivaltaa ja tehtäviä. Tilanne on nyt huomattavasti aikaisempaa parempi, eikä epäselvyyksiä enää ole, lukuun ottamatta joitain yksityiskohtia. Keskustelimme neuvottelukuntaan kohdistuvista odotuksista ja sen roolista. Sovittelulain voimaantulon jälkeen, lain toimeenpanoon liittyvät kysymykset olivat vahvasti esillä. Nykyisessä tilanteessa neuvottelukunnan rooli on sovittelua seuraava, kehittämisehdotuksia esittävä sekä yhteistyötä eri hallinnonalojen välillä edistävä. Jotkut asiat joista neuvottelukunnassa käydään keskustelua, tulevat kentän tietoon muuta kautta kuin kokouspöytäkirjoista. Esimerkkinä mm. THL:ssä työn alla oleva sovittelijan opas, josta toivotaan tukea sovittelutyötä tekeville. Esa Savolainen kertoi, että sovittelukentällä on odotuksia sen suhteen, että neuvottelukunta antaisi suuiin linjoihin liittyvää ohjeistusta. Kari Haavisto totesi, että neuvottelukunnassa on tehty kattava selvitystyö ja valmistelu sovitteluun osoitetun määrärahan korottamiseksi. Haavisto muistutti myös, että vielä on aikaa vaikuttaa poliittisiin päättäjiin, korotusesityksen hyväksymiseksi. Keskusteluun nousi se, onko aluehallintovirastojen toiminta yhdenmukaista valtakunnallisesti, liittyen toimeksiantosopimusten ja niiden sisällön, sekä toimistojen ohjeistamisen osalta. Esille nousi toimeksiantosopimusten valmisteluun ja päätöksentekoon liittyvä läpinäkyvyys ja tiedottaminen. Kirsi Paasikoski kertoi, että aluehallintovirastot ovat itsenäisiä toimijoita, mutta ylitarkastajat tekevät yhteistyötä käytäntöjen yhtenäistämiseksi. Toimeksiantosopimukset perustuvat juridiseen sopimusmenettelyyn ja hallintoprosessiin. Helena Pohjanvirta kertoi esimerkkinä epäyhtenevistä näkemyksistä, elokuussa järjestetyn koulutustilaisuuden keskustelun, jossa kävi ilmi että eri aluehallintovirastojen juristeilla on eri näkemykset mm. sovittelutoiminnassa syntyneiden asiakirjojen salassapidosta. Todettiin, että työnjako STM konsernissa on se, että STM ohjaa ja valvoo aluehallintovirastoja tulossopimusten kautta ja THL seuraa toimintaa ja kehittää yhdenmukaisia käytäntöjä. Kari Haavisto esitti, että neuvottelukunnassa olisi hyvä tehdä kokonaisarvio siitä, miten sovittelu toimii valtakunnallisesti ja onko tarvetta rakenteellisille muutoksille. Keskusteluun ja pohdintaan jäi esitykset ulkopuolisen arvioinnin tekemisestä ja sisällöstä. Arvioitavaa olisi sekä toiminta, että vaikuttavuus asiakkaisiin ja

3 3(6) uusintarikollisuuteen. Mahdollisimman moniääninen selvitys toisi kattavaa tietoa neuvottelukunnalle. Kari Haavisto kertoi, että tämän neuvottelukunnan toimikausi päättyy Uuden neuvottelukunnan nimeäminen on käsitelty osaston johtoryhmässä, josta asia etenee STM:n virkamiesjohtoryhmään. Uusi neuvottelukunta pitäisi olla nimetty Valmisteluvaiheessa on pyydetty ehdotuksia kokoonpanoon. Tiedotetaan uutta neuvottelukuntaa siitä, että se voi halutessaan nimetä asiantuntijajäseniä. 5 Päätösseminaari Työjaosto esitti, että neuvottelukunta järjestää päätösseminaarin Espoossa maanantaina Päätimme, että päätösseminaari järjestetään. Seminaari tulee olla hyvin valmisteltu. Aamupäivällä kuulemme paikallisen poliisin, syyttäjän, sovittelutoimiston sekä vapaaehtoisen sovittelijan esitykset. Lounaan jälkeen käsittelemme etukäteen valmistellut kysymykset Learning Cafe menetelmällä. Neuvottelukunnan kaikille jäsenille ja varajäsenille lähetetään seminaarikutsu. Työjaosto valmistelee aiheita päätösseminaarin. Neuvottelukunnan jäsenet voivat toimittaa Pia Slögsille ehdotuksia aiheista, 5.10 mennessä. Päätösseminaarin tuotos kootaan yhteen ja annetaan uudelle neuvottelukunnalle evästykseksi. 6 Taloustilannekatsaus Kalevi Juntunen kertoi, että vuoden 2011 tappioita saadaan osittain vielä katettua 2010 vuoden palautuneilla määrärahoilla. Hän totesi myös, että ensi vuonna ei todennäköisesti jää uudelleenjaettavaa määrärahaa kattamaan tappioita. Tilanne näyttää tällä hetkellä olevan se, että valtionkorvaus käytetään täysimääräisesti sovittelutoimintaan. Korotusesityksen mukaisessa arviossa 7,3 miljoonan määrärahan tarpeesta on huomioitu Etelä-Suomen aluehallintoviraston säästötoimenpiteet alueita yhdistämällä, joten lisäsäästöjä on vaikea saada organisaation uudistuksilla. Ohjautuvuutta ei ole huomioitu rahoituksessa mitenkään, Helena Pohjanvirran laskelmien mukaan sovittelutyöntekijöiden ohjaamien juttujen määrä vaihtelee Ohjautuvuudesta johtuvan työmäärän mittaristo pitäisi kehittää, sillä jutut työllistävät myös luonteestaan johtuen hyvin eri tavalla. Aluehallintovirastot tulevat olemaan sen asian edessä, että sovittelutoimistojen määräraha on riittämätön. Toimeksiantosopimuksissa mainittuja henkilöstömitoituksia voi ottaa uudelleen harkintaan, mutta myös toimistojen sulkemiset määräajaksi tai henkilöstön lomauttamiset saattavat tulla keskusteltaviksi säästötoimenpiteiksi. Lisäresurssien saaminen on vaikeaa, koska kaikkiin yhteiskunnallisiin toimintoihin kohdistuu tällä hetkellä säästötoimenpiteitä.

4 4(6) 7 Tilastot ja tutkimukset Aune Flinck esitteli tilastotietoja. Vuoden 2011 tilasto löytyy kokonaisuudessaan sivustolta. Sivustolta valittuja pääkohtia käännetään parhaillaan ruotsiksi, ruotsinkielinen sivusto valmistuu piakkoin. Aarne Kinnunen kertoi OM:n näkemyksen olevan se, että sovittelun käyttöä tulee laajentaa, huomioiden lähisuhdeväkivallan sovitteluun liittyvät rajoitukset. Lähisuhdeväkivallan sovittelutapausten lisääntyminen selittyy sillä, että myös lievät pahoinpitelyt muuttuivat virallisen syytteen alaisiksi. Totesimme, että työkorvausten osuus ja arvo on pieni. Asia selittynee työkorvauksen suorittamiseen liittyvillä lisätöillä ja kustannuksilla, kuten valvonta ja vakuutukset. Valvonnan järjestämin sovittelutoimiston tai jonkun muun tahon avulla, voisi lisästä asianomistajien halukkuutta vastaanottaa työkorvauksia. Olli Salinin mukaan vakuutusyhtiöiden ja isännöintitoimistojen halukkuus vastaanottaa työkorvauksia on vähentynyt. Sovittelutoimistoilla on yleisesti tapaturmavakuutuksia jotka kattavat työkorvauksen suorittajat, mutta selvitystä kaivattaisiin mm. vastuuvakuutuksista. Lastensuojelun ja koulujen tietoutta sovittelumahdollisuudesta tulisi lisätä. Lastensuojelulain 24 :n mukaan lastensuojelulla on velvoite tehdä sovittelualoitteita. Eduskunnan apulaisoikeusasiamiehen toimiston sihteeri Tapio Räty on kirjassaan avannut sovitteluun ohjaamista käytännössä. THL:n viestintä ja vaikuttamistyöryhmässä on suunnitteilla mm. verkostokirje, joka toivottavasti lisää sovittelun tunnettavuutta. Aune Flinck kertoi vireillä olevista tutkimushankkeista, ks. liite. Vaikuttavuustutkimuksia tarvittaisiin lisää, varsinkin nuoriin ja työkorvauksiin liittyen. Saija Sambou esitti, että seuraavalle neuvottelukunnalle voisi esittää ehdotuksen työryhmästä, jonka tehtävänä olisi selvittää nuorten työkorvauksia, niiden toteutumista ja nuorten kokemuksia niistä. 8 Kansainvälisten asioiden katsaus Oikeusministeriö, Helsingin yliopisto ja European Forum for Restorative Justice järjestivät seminaarin Helsingissä Osallistujia oli n. 300, pääsääntöisesti Euroopasta, mutta myös esim. Brasiliasta, Singaporesta ja Yhdysvalloista. Seminaari oli onnistunut kokonaisuus. Seminaarimateriaalia pitäisi löytyä forumin internet sivulta. Nils Christie avasi seminaarin, kertomalla Norjan traagisista tapahtumista, ja siitä, miten yhteisö selviää ja pystyy pikkuhiljaa palaamaan arkeen Breivikin tekojen jälkeen. Seminaarissa oli esillä erilaisten tutkimushankkeiden tuloksia, mm Päivi Honkatukia esitteli uhritutkimuksen väliraportin.

5 5(6) Seminaarissa nousi esille se, että Suomen tilastoluvut ovat poikkeuksellisia. Harvassa maassa on päästy niin pitkälle kun meillä, muualla ei sovitteluun ohjattujen juttujen määrä ole samalla tasolla. Monessa maassa sovittelu on järjestetty joko uhri- tai tekijänäkökulmasta, eikä neutraalisti kuten meillä ja Norjassa. Kansainvälisessä vertailussa huomaa, että Suomessa emme ole kehittäneet vakavien rikosten sovittelua. Kriminaalihuollon tukisäätiö on tehnyt selvityksen vakavien rikosten sovittelusta. Alkuvaiheessa päämääränä on viedä uhrinäkökulmaa vankiloihin. Uhridirektiivi on tällä hetkellä parlamenttikäsittelyssä. Direktiivissä on edellytyksenä sovittelulle asetettu oikeusturvatakuiden varmentaminen. Direktiivin mukaiset vaatimukset toteutuvat jo nykyisellään meidän sovittelulaissa. Puitepäätöksessä on edellytetty, että kaikki valtiot järjestävät sovittelua, uhridirektiivin muotoilu saattaa estää nopean toetutumisen muissa maissa. Venäläisiä oli paljon seminaarissa, sovittelun suhteen siellä on tällä hetkellä paljon liikehdintää. Venäläisdelegaatio, Public Center for Legal Reformista, kävi THL:ssä tapaamassa Aunea, he halusivat tietoa sovittelusta Suomessa. Venäjällä sovitellaan kaupallisia asioita ja perheriitoja. He toivoivat lisää aloitteita sovitteluun, tällä hetkellä heille ohjautunut 1800 juttua. Venäjällä ei sovitella asioita jotka ovat rikosprosessissa. He esittivät toiveen yhteisen seminaarin järjestämisestä ja tulevat olemaan asiassa aloitteellisia STM:n suuntaan. Seminaarissa käytiin keskusteluja myös Virolaisten kanssa, hekin ovat kiinnostuneita yhteisestä seminaarista ja muusta yhteistyöstä Suomen kanssa. Aune Flinck osallistui Haaparannassa järjestettyyn Nordiska juristmötetiin. Kokouksessa käsiteltiin tuomioistuinsovittelua sekä kolmen Pohjoismaan sovittelutoimintaa. Oikeusjärjestelmiin todettiin kohdistuvan uudistuspaineita sovittelun tullessa tuomioistuimiin. Tuomarit tarvitsevat sovittelukoulutusta. Ruotsin Socialstyrelsen on julkaissut raportin. Raportissa kerrotaan, että Ruotsissa sovittelua järjestävät kunnat, tästä johtuen sovittelua ei ole saatavilla kaikkialla yhdenvertaisesti, koska kaikki kunnat eivät käytännössä järjestä sovittelumahdollisuutta. 9 Muut asiat Petra Kjällman kertoi, että sisäisen turvallisuuden ohjelmassa on pari maininta sovittelusta. Ohjelmassa todetaan, että nuorten rikoksentekijöiden ohjaaminen sovitteluun voi vähentää uusintarikollisuutta. Edelleen, ohjelmassa mainitaan se, että sovittelussa tulee ohjata rikoksen uhri uhripalvelujen piiriin. Aune Flinck totesi, että asia nostetaan keskusteluun sovittelutoimistojen kehittämisja neuvottelupäivillä marraskuussa. Myös aluehallintovirastoissa asia on huomioitu, sisäisen turvallisuuden ohjelman kirjaukset tullaan huomioimaan päivityksen alla olevissa aluehallintovirastojen alueellisissa sisäisen turvallisuuden ohjelmissa.

6 6(6) Olli Salin kertoi, että Helsingin kaupungilla on käynnissä SOTE uudistus. Viime vuoden lopussa kaupunginhallitus päätti että sosiaali- ja terveyshallinto yhdistetään. Johtosäännön puitteissa aiotaan sijoittaa sovittelutoiminta mielenterveys- ja päihdepalveluihin. Sovittelutoiminta on esittänyt, että sen toiminta sopisi paremmin perhe- ja sosiaalipalveluihin. Aluehallintovirasto on myös ottanut kantaa asiaan, päätös asiassa odotettavissa syyskuussa. 10 Seuraava kokous Päätösseminaari Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja kiitti osallistujia hyvästä työstä ja päätti kokouksen.

13.09.2010 RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS

13.09.2010 RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ KOKOUSMUISTIO 13.09.2010 RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS Aika: Maanantai 13.09.2010 Paikka: Varsinais-Suomen sovittelutoimisto, Puistokatu 2 ja pääpoliisiaseman

Lisätiedot

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, kokoushuone D 391, Monitoimi, Lintulahdenkuja 4, Helsinki. A:ssa os. Lintulahdenkuja

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, kokoushuone D 391, Monitoimi, Lintulahdenkuja 4, Helsinki. A:ssa os. Lintulahdenkuja SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ KOKOUSMUISTIO 18.01.2010 RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS Aika Maanantai 18.1.2010 klo 10.00-13.00 Paikka Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, kokoushuone D

Lisätiedot

RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUSPÖYTÄKIRJA

RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUSPÖYTÄKIRJA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1(5) 17.2.2011 RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUSPÖYTÄKIRJA Aika 7.2.2011 klo 13.00 16.00 Paikka Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, kokoushuone Maa-artisokka, Lintulahdenkuja

Lisätiedot

RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS

RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(5) 2.9.2010 RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 10.5.2011 Aika 10.05.2011 klo 13.45 Paikka Hotelli Merihovi, Kemi Osallistujat Jäsenet Varajäsenet Marttunen, Mauri, pj. (x) Solantaus,

Lisätiedot

Paikka Länsi-Uudenmaan sovittelutoimiston Espoon toimipiste, Sinikalliontie 9, Espoo

Paikka Länsi-Uudenmaan sovittelutoimiston Espoon toimipiste, Sinikalliontie 9, Espoo Kokouskutsu Rikosasioiden sovittelun neuvottelukunnan päätösseminaari ja kokous 1(6) 22.10.2012 Aika Maanantai 22.10.2012 klo 9.00 14.00 Paikka Länsi-Uudenmaan sovittelutoimiston Espoon toimipiste, Sinikalliontie

Lisätiedot

RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS

RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA (LUONNOS) 16.4.2012 RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 28.11.2011 Aika: Maanantai 16.4.2012 klo 12.00-15.00 Paikka: THL, Lintulahdenkuja 4,1 krs, kokoushuone Maa-artisokka Osallistujat:

Lisätiedot

Aika: Maanantai klo THL, Lintulahdenkuja 4,1 krs, kokoushuone Maa-artisokka Osallistujat:

Aika: Maanantai klo THL, Lintulahdenkuja 4,1 krs, kokoushuone Maa-artisokka Osallistujat: PÖYTÄKIRJA (Hyväksytty 3.9.2012 pidetyssä kokouksessa) 16.4.2012 RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS Aika: Maanantai 16.4.2012 klo 12.00-15.00 Paikka: THL, Lintulahdenkuja 4,1 krs, kokoushuone

Lisätiedot

SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ KOKOUSMUISTIO RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS. Aika Maanantai klo

SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ KOKOUSMUISTIO RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS. Aika Maanantai klo SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ KOKOUSMUISTIO 04.06.2010 LUONNOS RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS Aika Maanantai 19.04.2010 klo 10.00-12.20 Paikka Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, os. Lintulahdenkuja

Lisätiedot

Paikka Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, kokoushuone F1, Mannerheimintie 166 (Tilkanmäki), Helsinki.

Paikka Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, kokoushuone F1, Mannerheimintie 166 (Tilkanmäki), Helsinki. PÖYTÄKIRJA 1(6) 16.9.2013 RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS Aika 21.5.2013 klo 9.30 12.30 Paikka Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, kokoushuone F1, Mannerheimintie 166 (Tilkanmäki), Helsinki.

Lisätiedot

21.9.2014. Paikka Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, kokoushuone F1, Mannerheimintie 166, rakennus F, Helsinki

21.9.2014. Paikka Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, kokoushuone F1, Mannerheimintie 166, rakennus F, Helsinki RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUSPÖYTÄKIRJA19.5.2014 1(5) 21.9.2014 OTSIKKO Aika 19.5.2014 klo 11.30 14.00 Paikka Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, kokoushuone F1, Mannerheimintie 166, rakennus

Lisätiedot

KOKOUSMUISTIO: RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS

KOKOUSMUISTIO: RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS MUISTIO 1(6) Luonnos 10.1.2011 KOKOUSMUISTIO: RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 22.11.2010 Aika 22.11.2010 klo 10.00 13.00 Paikka Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, kokoushuone Maa-artisokka,

Lisätiedot

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, kokoushuone Ursa Manor, NCC talo, Mannerheimintie 103 B, Helsinki

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, kokoushuone Ursa Manor, NCC talo, Mannerheimintie 103 B, Helsinki PÖYTÄKIRJA - LUONNOS 1(4) 4.3.2015 RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS Aika 28.11.2014 klo 9.30 12.30 Paikka Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, kokoushuone Ursa Manor, NCC talo, Mannerheimintie

Lisätiedot

21.1.2014. THL, NCC talo, kokoushuone Ursa Minor, Mannerheimintie 103, Helsinki

21.1.2014. THL, NCC talo, kokoushuone Ursa Minor, Mannerheimintie 103, Helsinki PÖYTÄKIRJA, luonnos 1(5) 21.1.2014 RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS Aika Perjantai 22.11.2013 klo 9.30 12.30 Paikka THL, NCC talo, kokoushuone Ursa Minor, Mannerheimintie 103, Helsinki

Lisätiedot

RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS. Stakes-talo, kokoushuone Monitoimi A, Lintulahdenkuja 4, 1. kerros

RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS. Stakes-talo, kokoushuone Monitoimi A, Lintulahdenkuja 4, 1. kerros SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ KOKOUSMUISTIO 5.3.2009 RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS Aika Keskiviikkona 25.2.2009 klo 14.00 16.00 Paikka Stakes-talo, kokoushuone Monitoimi A, Lintulahdenkuja

Lisätiedot

LÄNSI-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS 1 (6) Sosiaali- ja terveysosasto

LÄNSI-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS 1 (6) Sosiaali- ja terveysosasto LÄNSI-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS 1 (6) PVM 8.4.2009 RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS Aika Keskiviikko 8.4.2009 klo 9.30 11.50 Paikka Stakes, kokoushuone Monitoimi, Lintulahdenkuja 4 Jäsen Varajäsen

Lisätiedot

Rikos- ja riita-asioiden sovittelu 2011

Rikos- ja riita-asioiden sovittelu 2011 Rikos- ja riita-asioiden sovittelu 2011 Aune Flinck, Tuula Kuoppala ja Salla Säkkinen 18.6.2012 Rikos- ja riita-asioiden sovittelu 2011/Tilastoraportti 15/2012 1 Sovittelukäsittelyyn ohjatut rikostapaukset

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2019 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 25.4.2019 kello 12 13.10 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista:

Lisätiedot

Neuvottelukunnan toimintakertomus 18.4.2006 17.4.2009

Neuvottelukunnan toimintakertomus 18.4.2006 17.4.2009 RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNTA Neuvottelukunnan toimintakertomus 18.4.2006 17.4.2009 Sovittelutoiminnan valtakunnallista ohjausta, seurantaa ja kehittämistä varten sosiaali- ja terveysministeriön

Lisätiedot

, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki.

, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki. Hallituksen kokous 1 (5) Aika 24.9.2016, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki. Läsnä Hallituksen puheen ja jäsenet poissa Aaltonen Jaana Ahonen Outi Blundin Elina Hanhikoski Cecilia Lähteenmäki

Lisätiedot

Oikeusministeriö, kriminaalipoliittinen osasto, Mannerheimintie 4, 4. krs

Oikeusministeriö, kriminaalipoliittinen osasto, Mannerheimintie 4, 4. krs SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ KOKOUSMUISTIO 19.5.2008 RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS Aika Maanantaina 12.5.2008 klo 12.30 14.30 Paikka Oikeusministeriö, kriminaalipoliittinen osasto,

Lisätiedot

Syyttäjälaitoksen ja rikossovittelun yhteistyö; sovitteluun ohjaaminen ja sovittelusta tiedottaminen Tampere

Syyttäjälaitoksen ja rikossovittelun yhteistyö; sovitteluun ohjaaminen ja sovittelusta tiedottaminen Tampere Syyttäjälaitoksen ja rikossovittelun yhteistyö; sovitteluun ohjaaminen ja sovittelusta tiedottaminen 14.5.2013 Tampere Kihlakunnansyyttäjä Pia Mäenpää, Itä-Suomen syyttäjänvirasto 1. Yhteistyö 2. Ohjaaminen

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN KUNTAYHTYMÄ MUISTIO 7/2009 PÄIVÄHOIDON TYÖRYHMÄ

TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN KUNTAYHTYMÄ MUISTIO 7/2009 PÄIVÄHOIDON TYÖRYHMÄ MUISTIO 7/2009 Aika 20.11.2009, alkaen klo 12.00 13.34 Paikka Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toimisto Satakunnankatu 18 A, 2. krs Osallistujat Leena Viitasaari Tampere puheenjohtaja (x) Anni Aalto

Lisätiedot

Paikka Kallion virastotalo, toinen linja 4 A, Helsinki, neuvotteluhuone 2. Otsikko Sivu. 6 Kokouksen avaus 3. 7 Valmistelun yleinen tilannekatsaus 4

Paikka Kallion virastotalo, toinen linja 4 A, Helsinki, neuvotteluhuone 2. Otsikko Sivu. 6 Kokouksen avaus 3. 7 Valmistelun yleinen tilannekatsaus 4 MUISTIO 2/2018 1 Esivalmistelun henkilöstöfoorumi Aika 13.02.2018 klo 14:10-16:09 Paikka Kallion virastotalo, toinen linja 4 A, Helsinki, neuvotteluhuone 2 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 6 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2019 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 17.1.2019 kello 10-11 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu

Lisätiedot

Esivalmistelun sote-virkamieskoordinaatioryhmä

Esivalmistelun sote-virkamieskoordinaatioryhmä MUISTIO 9/2018 1 Aika 13.09.2018 klo 14:03-15:45 Paikka Kallion virastotalo, Toinen linja 4 A, neuvotteluhuone 6, 3 krs. Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Uudenmaan maakunnan tilatoiminnon

Lisätiedot

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ aika Maanantai 19.12.2016 klo 14.05 15.33 paikka Varsinais-Suomen liitto (Ratapihankatu 36, Turku), nh. Tammi läsnäolijat Pöytäkirjan

Lisätiedot

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ aika Maanantai 30.1.2017 klo 12.33 14.55 paikka Varsinais-Suomen liitto (Ratapihankatu 36, Turku), nh. Tammi läsnäolijat Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2014

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kielellisten palvelujen toimikunta 20.08.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 11 Kokouksen avaus 12 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 13 Pöytäkirjan tarkastajat 14 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Sisällysluettelo YTK, :30, Pöytäkirja

Sisällysluettelo YTK, :30, Pöytäkirja Sisällysluettelo YTK, 18.8.2017 12:30, Pöytäkirja -1 Pöytäkirjan kansilehti (läsnäolijat)... 1 10 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 11 Työjärjestyksen hyväksyminen... 4 12 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Wibom Pirjo jäsen (paikalla alkaen klo 16.34) Yrjövuori Matti

Wibom Pirjo jäsen (paikalla alkaen klo 16.34) Yrjövuori Matti Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 8 / 2018 Aika tiistai klo 16.30 17.20 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Liitetaulukko 1: Rikos- ja riita-asioiden sovittelu toimialueittain

Liitetaulukko 1: Rikos- ja riita-asioiden sovittelu toimialueittain Sivu 1(12) Kanta-Hämeen Helsingin Vantaan Länsi-Uudenmaan Satakunnan Koko maa sovittelutoiminta Päijät-Hämeen Vuoden aikana on tulleet sovittelualoitteet 10 632 11 053 338 276 1 319 1 348 263 251 1 212

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007 1(6) Aika 13.6.2007 Paikka Läsnä Asianajotoimisto Fredman & Månsson Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Jan Hjelt, hallituksen jäsen Salla Korhonen,

Lisätiedot

Aika: keskiviikko klo Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen

Aika: keskiviikko klo Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: keskiviikko 11.11.2015 klo 17.58-19.03 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät

Lisätiedot

Liitetaulukko 1: Rikos- ja riita-asioiden sovittelu toimialueittain

Liitetaulukko 1: Rikos- ja riita-asioiden sovittelu toimialueittain Sivu 1(12) Liitetaulukko 1: Rikos- ja riita-asioiden sovittelu toimialueittain 2015 2016 Kanta-Hämeen Helsingin Päijät-Hämeen Kaakkois-Suomen Länsi-Uudenmaan Satakunnan Koko maa sovittelutoimisto sovittelutoiminta

Lisätiedot

KASPERI II - Väli-Suomen lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujen kehittämishanke

KASPERI II - Väli-Suomen lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujen kehittämishanke KASPERI II - Väli-Suomen lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujen kehittämishanke Ohjausryhmän kokous Muistio 3/2012 AIKA: 7.9.2012 klo 9.15-12.05 PAIKKA: Kokouskeskus Juvenes, Åkerlundinkatu 1, Kokoustila

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 9 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.35 17.55 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Liitetaulukko 1: Rikos- ja riita-asioiden sovittelu toimialueittain

Liitetaulukko 1: Rikos- ja riita-asioiden sovittelu toimialueittain Sivu 1(12) Liitetaulukko 1: Rikos- ja riita-asioiden sovittelu toimialueittain 2016 2017 Kanta-Hämeen Helsingin Päijät-Hämeen Kaakkois-Suomen Länsi-Uudenmaan Satakunnan Koko maa sovittelutoiminta Vantaan

Lisätiedot

15.9.2008. Paikka Stakes, kokoushuone Monitoimi A, Lintulahdenkuja 4

15.9.2008. Paikka Stakes, kokoushuone Monitoimi A, Lintulahdenkuja 4 SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ KOKOUSMUISTIO 15.9.2008 RIKOSASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS Aika Maanantaina 15.9.2008 klo 12.30 14.30 Paikka Stakes, kokoushuone Monitoimi A, Lintulahdenkuja

Lisätiedot

Esivalmistelun henkilöstöfoorumi

Esivalmistelun henkilöstöfoorumi MUISTIO 3/2018 1 Esivalmistelun henkilöstöfoorumi Aika 06.03.2018 klo 14:08-16:19 Paikka Kallion virastotalo, toinen linja 4 A, Helsinki, neuvotteluhuone 2 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Kokouksen avaus

Lisätiedot

RIKOS- JA RIITA-ASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN TOIMINTAKER- TOMUS VUOSILTA 2009-2012

RIKOS- JA RIITA-ASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN TOIMINTAKER- TOMUS VUOSILTA 2009-2012 RIKOS- JA RIITA-ASIOIDEN SOVITTELUN NEUVOTTELUKUNNAN TOIMINTAKER- TOMUS VUOSILTA 2009-2012 Rikos- ja riita-asioiden sovittelu Rikosten ja eräiden riita-asioiden sovittelua koskeva laki (1015/2005) tuli

Lisätiedot

VUOSISUUNNITELMA TOIMIKAUDELLE Selitteet i. Suunnitelmaa täydennetään toimikauden ajan

VUOSISUUNNITELMA TOIMIKAUDELLE Selitteet i. Suunnitelmaa täydennetään toimikauden ajan VUOSISUUNNITELMA TOIMIKAUDELLE 2017 2021 Selitteet i KOKO TOIMIKAUDEN JATKUVAT TOIMENPITEET 1. Toimitaan kumppanina relevanteissa avointa hallintoa sekä osallistumista ja vaikuttamista edistävissä hankkeissa

Lisätiedot

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 Elämänhallintatyöryhmä Aika 17.09.2015 klo 09:00 Paikka Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Rikos- ja riita-asioiden sovittelu 2016

Rikos- ja riita-asioiden sovittelu 2016 Rikos- ja riita-asioiden sovittelu 2016 Aune Flinck ja Tuula Kuoppala 23.5.2017 Rikos- ja riita-asioiden sovittelu 2016, Tilastoraportti 15/2017 1 Sovittelukäsittelyyn tuodut rikos- ja riita-asiat 2007

Lisätiedot

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ aika Maanantai 26.6.2017 klo 12.30 14.10 paikka Varsinais-Suomen liitto (Ratapihankatu 36, Turku), nh. Tammi läsnäolijat Pöytäkirjan

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Nuorisoneuvoston toimintaohje

Nuorisoneuvoston toimintaohje 1 (5) Nuorisoneuvoston toimintaohje 2 (5) Sisällysluettelo 1 Nuorisoneuvoston tarkoitus... 3 2 Nuorisoneuvoston kokoonpano... 3 3 Nuorisoneuvoston tehtävät... 3 4 Nuorisoneuvoston toimikausi ja ikäraja...virhe.

Lisätiedot

Pöytäkirja 3/ (11) Työsuojelutoimikunta Aika klo 10:02-10:44. Paikka Kotka B1019, Mikkeli H208 ja Savonlinna 271

Pöytäkirja 3/ (11) Työsuojelutoimikunta Aika klo 10:02-10:44. Paikka Kotka B1019, Mikkeli H208 ja Savonlinna 271 Pöytäkirja 3/2016 1 (11) Työsuojelutoimikunta 15.09.2016 Aika 15.09.2016 klo 10:02-10:44 Paikka Kotka B1019, Mikkeli H208 ja Savonlinna 271 Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus ja järjestäytyminen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 69 Rikos- ja riita-asioiden sovittelun yhteistyöryhmän asettaminen ja kokoonpano Helsingissä HEL 2017-002859 T 00 00 02 Päätös n virastopäällikkö on 6.3.2013, 68, asettanut

Lisätiedot

Paikka Kotka B1019, Kouvola 150, Mikkeli H208, Savonlinna 231

Paikka Kotka B1019, Kouvola 150, Mikkeli H208, Savonlinna 231 Pöytäkirja 2/2016 1 (11) Työsuojelutoimikunta 17.05.2016 Aika 17.05.2016 klo 13:09-13:40 Paikka Kotka B1019, Kouvola 150, Mikkeli H208, Savonlinna 231 Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 10 Kokouksen avaus

Lisätiedot

MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 11/2014

MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 11/2014 PÖYTÄKIRJA 12.12.2014 MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 11/2014 Kokoustiedot Aika Tiistai 9.12.2014 klo 17.36 20.00 Paikka Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä Luottamushenkilöjäsenet Päivi

Lisätiedot

YHTEISTYÖ LASTENSUOJELUN ASIOISSA THL & lastensuojelun alueelliset kehittäjäryhmät

YHTEISTYÖ LASTENSUOJELUN ASIOISSA THL & lastensuojelun alueelliset kehittäjäryhmät YHTEISTYÖ LASTENSUOJELUN ASIOISSA THL & lastensuojelun alueelliset kehittäjäryhmät FSKC:n lastensuojelun kehittämisverkosto 11.2.2015 26-02-15 Esityksen nimi / Tiina Muukkonen 1 Asialista 1. Ajankohtaista

Lisätiedot

Muut: Seppo Körkkö, nuorisosihteeri x Pentti Tarvainen, hallintojohtaja (kunnan ja kuntaorganisaation esittelyn ajan)

Muut: Seppo Körkkö, nuorisosihteeri x Pentti Tarvainen, hallintojohtaja (kunnan ja kuntaorganisaation esittelyn ajan) Piiskuntie 2 99800 Ivalo puh. + 358 400 313532 3.4.2012 seppo.korkko@inari.fi Aika: Keskiviikko 11.4.2012 klo 12.00 14.20 Paikka: Kunnantalon valtuustosali, Ivalo Läsnä: Sanna Muhonen x Sakke Kaitsalo

Lisätiedot

Tornionjoen-Muonionjoen tulvariskien hallintasuunnitelman yhteensovittaminen Ruotsin Haaparannan tulvariskien hallintasuunnitelman kanssa

Tornionjoen-Muonionjoen tulvariskien hallintasuunnitelman yhteensovittaminen Ruotsin Haaparannan tulvariskien hallintasuunnitelman kanssa Tornionjoen tulvaryhmän 9. kokouksen pöytäkirja 15.09.2015 LAPELY/5/07.02/2012 Paikka: Pellon kunnantalo Aika: 15.9.2015 klo 10:00 Tornionjoen tulvaryhmän 9. kokouksen pöytäkirja 1 Kokouksen avaus 2 Läsnäolijoiden

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivu. 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivu. 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2017 1 Siun soten -neuvottelukunta Aika 21.06.2017 klo 16:15-18:36 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Syrjäkatu 12 Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

KAINUUN LIITTO PÖYTÄKIRJA 2/2016. Asia Otsikko Sivu

KAINUUN LIITTO PÖYTÄKIRJA 2/2016. Asia Otsikko Sivu AIKA 16.5.2016 klo 10:07 14.32 PAIKKA Kainuun liitto, Kauppakatu 1, 2. krs kokoushuone Kanerva KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 4 2 Läsnäolijoiden toteaminen ja esittäytyminen 5 3

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 7/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 11.12.2018 klo 9.00 11.05 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa Jussila,

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Aika: Keskiviikko 25.3.2015 klo 11.45 14.30 Paikka: Suomen Kotiseutuliiton toimisto Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander ( ) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas ( ) Jäsenet: Annukka

Lisätiedot

3 / 67 Länsi-Suomen aluehallintokeskuksen työsuojelutarkastuskertomus (Liite 3)

3 / 67 Länsi-Suomen aluehallintokeskuksen työsuojelutarkastuskertomus (Liite 3) JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 / 2016 1 AIKA To 16.06.2016 klo 16.30 Kahvitarjoilu alkaen klo 16.00 PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 61 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Vanhusneuvosto 07.11.2016 Aika 07.11.2016 klo 12:00-13:00 Paikka Kaupunginhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän ja palvelurakennetyöryhmän yhteiskokous nro 6/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän ja palvelurakennetyöryhmän yhteiskokous nro 6/2016 Kokouskutsu/esityslista 1 (10) Sote-Satakunnan johtoryhmän ja palvelurakennetyöryhmän yhteiskokous nro 6/2016 Aika 3.5.2016 kello 18:00 Paikka n kaupunginvaltuuston istuntosali, Hallituskatu 12 Läsnäolijat

Lisätiedot

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry Jarmo Lusa

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry Jarmo Lusa Henkilöstöjärjestöjen tiedonvaihtoryhmä, kokous 7/2017 Aika: to klo 14.00 16.00 Paikka: Etelä-Pohjanmaan liitto, Maakuntasali (Kampusranta 9 C, Seinäjoki, Frami, 4. kerros) Osallistujat: Julkisalan koulutettujen

Lisätiedot

MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 2/2017

MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 2/2017 PÖYTÄKIRJA 1 (5) MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 2/2017 Aika Maanantai 6.2.2017, klo 16.00-17.00 Paikka Osallistujat Ruusutorpan koulu Luottamushenkilöjäsenet: Päivi Käri-Zein, puheenjohtaja

Lisätiedot

Otsikko Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Hankeseuranta, tilannekuva Väliaikaishallinnon käynnistymisen valmistelu 5

Otsikko Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Hankeseuranta, tilannekuva Väliaikaishallinnon käynnistymisen valmistelu 5 MUISTIO 6/2018 1 Aika 27.04.2018 klo 13:00-15:00 Paikka Kallion virastotalo, nh 7 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Hankeseuranta, tilannekuva 25.4.2018 4 3 Väliaikaishallinnon käynnistymisen

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 Nuorisovaltuusto 08.05.2018 AIKA 08.05.2018 klo 16:00-17:38 PAIKKA Korvatunturin koulu D-rakennus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden

Lisätiedot

Sisällysluettelo YTK, :30, Esityslista 1

Sisällysluettelo YTK, :30, Esityslista 1 Sisällysluettelo YTK, 18.8.2017 12:30, Esityslista 1-1 Esityslistan kansilehti (läsnäolijat)... 1 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 2 Työjärjestyksen hyväksyminen... 4 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kielellisten palvelujen toimikunta 04.12.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 13 Kokouksen avaus 14 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 15 Pöytäkirjan tarkastajat 16 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

2. VIESTINTÄRYHMÄ JA KREODIN TOIMITUSKUNTA 2013 2014. AMKIT-konsortio on päättänyt 9.1.2013 viestintäryhmän ja Kreodin toimituskunnan kokoonpanosta.

2. VIESTINTÄRYHMÄ JA KREODIN TOIMITUSKUNTA 2013 2014. AMKIT-konsortio on päättänyt 9.1.2013 viestintäryhmän ja Kreodin toimituskunnan kokoonpanosta. AMKIT-KONSORTIO MUISTIO Viestintäryhmä ja Kreodin toimituskunta 29.1.2013 AIKA 14.1.2013 klo 10.10-15 PAIKKA Tikkurila, Ratatie 22, tila A406 Kutsutut Hanna Lahtinen, pj Hanna-Riina Aho, etäyhteydellä,

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016 Muistio 1 (10) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016 Aika 9.5.2016 kello 09:00-10:53 Paikka Kauttuan Klubi, Sepäntie 3, 27500 Eura Muistion vakuudeksi Rainer Lehti puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 SIVU 01/2015 AIKA Maanantaina 31. elokuuta 2015 klo 15 17.25 PAIKKA Längelmäen seurakuntatalo LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA Juha KOPPANEN Elina

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2.

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012 Aika: 4.10.2012 klo 12:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2. Krs 90570 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ)

Lisätiedot

5.9.2011. Paikka Sisäasiainministeriö, Kirkkokatu 12, kokoushuone 229.

5.9.2011. Paikka Sisäasiainministeriö, Kirkkokatu 12, kokoushuone 229. 5.9.2011 YRITYSTURVALLISUUDEN KANSALLINEN YHTEISTYÖRYHMÄ Aika 15.8.2011 klo 14.00 15.30 Paikka Sisäasiainministeriö, Kirkkokatu 12, kokoushuone 229. Läsnä Ritva Viljanen, SM, puheenjohtaja Hollmén Jyrki,

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Turo Virtanen avasi kokouksen 12.05 ja toivotti läsnäolijat tervetulleeksi.

1. Kokouksen avaus Turo Virtanen avasi kokouksen 12.05 ja toivotti läsnäolijat tervetulleeksi. HALLINNON TUTKIMUKSEN SEURA RY Johtokunnan kokous 2/2008 PÖYTÄKIRJA Aika: 19.5.2008 klo 12.00 Paikka: Helsingin yliopisto, yleisen valtio opin laitos Läsnä: Turo Virtanen Pertti Ahonen Jaana Haatainen

Lisätiedot

Aika 4. syyskuuta 2017 klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki

Aika 4. syyskuuta 2017 klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki PÖYTÄKIRJA 1 (9) PÖYTÄKIRJA Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 4. syyskuuta 2017 klo 18 20.05 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 00120 Helsinki Läsnä Matti Poutiainen,

Lisätiedot

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2012 1

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 Työsuojelutoimikunta 16.10.2012 AIKA 16.10.2012 Klo 09:00-11:00 PAIKKA UKK 2-4, 2.krs. kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 Kokouksen avaus, laillisuus

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2.

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. Mikkeli Pöytäkirja 5/2017 1 (9) Aika 19.12.2017, klo 16:00-18:45 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

3 / 5 Kuntotutkimusten Huhtasuon seurakuntakeskuksen tilanne. 3 / 6 Kolehtisuunnitelma Huhtasuon alueseurakunnassa

3 / 5 Kuntotutkimusten Huhtasuon seurakuntakeskuksen tilanne. 3 / 6 Kolehtisuunnitelma Huhtasuon alueseurakunnassa JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2017 1 AIKA To 26.1.2017 klo 17.00 Kahvitarjoilu alkaen klo 16.30. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS 2/09 PÖYTÄKIRJA. vararehtori Johanna Björkroth johtaja Dan-Olof Riska hallintopäällikkö Mikko Sainio

FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS 2/09 PÖYTÄKIRJA. vararehtori Johanna Björkroth johtaja Dan-Olof Riska hallintopäällikkö Mikko Sainio Helsinki Institute of Physics P.O.Box 64, (Gustaf Hällströmin katu 2) FIN-00014 University of Helsinki, Finland Phone +358 9 191 50521, fax +358 9 191 50522 FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS

Lisätiedot

Otsikko Sivu 8 Kokouksen avaus 3 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 10 Edellisen kokouksen 01/2016 pöytäkirjan tarkistaminen ja

Otsikko Sivu 8 Kokouksen avaus 3 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 10 Edellisen kokouksen 01/2016 pöytäkirjan tarkistaminen ja Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2016 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 27.09.2016 klo 09:30-10:45 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016 Pöytäkirja 1 (12) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016 Aika 19.4.2016 kello 18:00-19:53 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

Varsinais-Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämissuunnitelman päivitys vuosille

Varsinais-Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämissuunnitelman päivitys vuosille Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 628/00.04.01/2019 87 Varsinais-Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämissuunnitelman päivitys vuosille 2019-2020 Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän ja palvelurakennetyöryhmän yhteiskokous nro 6/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän ja palvelurakennetyöryhmän yhteiskokous nro 6/2016 Pöytäkirja 1 (10) Sote-Satakunnan johtoryhmän ja palvelurakennetyöryhmän yhteiskokous nro 6/2016 Aika 3.5.2016 kello 18:00-19:46 Paikka n kaupunginvaltuuston istuntosali, Hallituskatu 12 Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (8) Nilsiän pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (8) Nilsiän pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 18:00-20:20 Paikka Nilsiän virastotalo, kokoushuone 2 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Outi Väätäinen, puheenjohtaja

Lisätiedot

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (14) SAIRAANHOITOPIIRI 1 21.04.2015

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (14) SAIRAANHOITOPIIRI 1 21.04.2015 HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (14) 1 21.04.2015 14 AIKA 21.04.2015 klo 16:00-17:20 PAIKKA Hyks Psykiatriakeskus, Punatiili talo Ahlfors-sali KÄSITELLYT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. PÖYTÄKIRJA 1(7) Edustajisto 6/12 16.4.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 16.4.2012 Klo 17.

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. PÖYTÄKIRJA 1(7) Edustajisto 6/12 16.4.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 16.4.2012 Klo 17. PÖYTÄKIRJA 1(7) EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 1207 KUTSUTUT Varsinaiset edustajat: 1 Juho Karhumäki pj paikalla 2 Eetu Salminen vpj paikalla 3 Salla Korhonen paikalla

Lisätiedot

Paikka Kallion virastotalo, Toinen linja 4 A, Helsinki, neuvotteluhuone 2. Otsikko Sivu. 39 Kokouksen avaus Valmistelun yleinen tilannekatsaus 4

Paikka Kallion virastotalo, Toinen linja 4 A, Helsinki, neuvotteluhuone 2. Otsikko Sivu. 39 Kokouksen avaus Valmistelun yleinen tilannekatsaus 4 MUISTIO 7/2018 1 54 Esivalmistelun henkilöstöfoorumi Aika 19.06.2018 klo 14:00-16:00 Paikka Kallion virastotalo, Toinen linja 4 A, Helsinki, neuvotteluhuone 2 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 39 Kokouksen

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN KUNTAYHTYMÄ MUISTIO 2/2009 HYVINVOINTIPALVELUT SEUTUSIVISTYS

TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN KUNTAYHTYMÄ MUISTIO 2/2009 HYVINVOINTIPALVELUT SEUTUSIVISTYS MUISTIO 2/2009 HYVINVOINTIPALVELUT Aika 15.4.2009 klo 9.00 11.05 Paikka Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toimisto Satakunnankatu 18 A, 2. krs Osallistujat Nina Lehtinen Lempäälä puheenjohtaja (x)

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2018

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kielellisten palvelujen toimikunta 11.06.2018 PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 4 Pöytäkirjan tarkastaminen 5

Lisätiedot

Rikos ja riita asioiden sovittelu 2010 Tilastoraportti 19/2011, THL Liitetaulukko 1. Rikos ja riita asioiden sovittelu koko maassa ja

Rikos ja riita asioiden sovittelu 2010 Tilastoraportti 19/2011, THL Liitetaulukko 1. Rikos ja riita asioiden sovittelu koko maassa ja Rikos ja riita asioiden sovittelu 2010 Tilastoraportti 19/2011, THL Liitetaulukko 1. Rikos ja riita asioiden sovittelu koko maassa ja aluehallintovirastojen aluejaon mukaisesti 2009 2010 Sivu 1(5) Vuoden

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 KOKOUSTIEDOT KOKOUSPAIKKA Seurakuntakeskus/iso kahvio KOKOUSAIKA Maanantai 9.1.2017 klo 16.30 17.00 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät: Niskasaari Arvo puheenjohtaja 1 9 Puurunen Terttu

Lisätiedot

Rovaniemen kaupungintalo, Hallituskatu 7, kokoushuone Harbin

Rovaniemen kaupungintalo, Hallituskatu 7, kokoushuone Harbin Sote-sparrausryhmä valmistelutyöryhmän kokous 7.2.2018 Aika 7.2.2018 klo 10:00 12:00 Paikka Rovaniemen kaupungintalo, Hallituskatu 7, kokoushuone Harbin Esittelijät / sihteerit Palo Miia. Lapin maakunta-

Lisätiedot

FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS

FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS Helsinki Institute of Physics P.O.Box 64, (Gustaf Hällströmin katu 2) FIN-00014 University of Helsinki, Finland Phone +358 9 191 50521, fax +358 9 191 50522 FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Jaana Salo, Kärsämäeltä Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Jaana Salo, Kärsämäeltä Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 4/2016 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 21.6.2016 klo 9.00 9.45 Paikka: Nivala, Nivalan teknologiakeskus Nitek, Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila

Lisätiedot

Maria-Katariinan talo, Kehityspoliklinikan kokoushuone

Maria-Katariinan talo, Kehityspoliklinikan kokoushuone KESKI-POHJANMAAN ERIKOISAIRAANHOITO- PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Aika 16.04.2015 Klo 14:00-15:50 Paikka Maria-Katariinan talo, Kehityspoliklinikan kokoushuone SISÄLLYSLUETTELO Sivu 12 Kokouksen avaus 4 13 Kokouksen

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 8/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 8/2016 Kokouskutsu/esityslista 1 (10) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 8/2016 Aika 10.10.2016 kello 09:00 Paikka Läsnäolijat Rauman kaupungintalo, Kanalinranta 3, valtuuston kokoushuone, sisäänkäynti kanaalin

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Vanhusneuvosto Aika 06.05.2015 klo 09:00-11:00 Paikka Kunnantalo, 2krs. Akseli-niminen kokoushuone Ervastintie 2 Läsnäolijat Niemeläinen Ismo puheenjohtaja Tammi

Lisätiedot

Pöytäkirja 10/ (14) Johtoryhmä Aika klo 09:03-12:07. Kotkan kampus, rehtorin työhuone B1014.

Pöytäkirja 10/ (14) Johtoryhmä Aika klo 09:03-12:07. Kotkan kampus, rehtorin työhuone B1014. Pöytäkirja 10/2016 1 (14) Johtoryhmä 19.10.2016 Aika 19.10.2016 klo 09:03-12:07 Paikka Kotkan kampus, rehtorin työhuone B1014 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 133 Kokouksen avaus ja esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone jäsenet: pj Petri Puukki Eila Polojärvi Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala

seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone jäsenet: pj Petri Puukki Eila Polojärvi Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5 / 2014 Aika: keskiviikko 1.10.2014 klo 18.30-19.58 Paikka: seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Petri

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Pöytäkirja 3/2019 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 16.4.2019 klo 9.00 10.15 Paikka: Pyhäjärvi, kaupungintalo valtuustosali Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, varapj.pyhäjärveltä Esa

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10) Jarva Marisanna. Piirainen Raimo. Kortesalmi Joukamo Pohjois-Pohjanmaa

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10) Jarva Marisanna. Piirainen Raimo. Kortesalmi Joukamo Pohjois-Pohjanmaa POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (10) Aika 31.08.2016 klo 08:00-08:55 Paikka Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, Kokkola Läsnä Kant Esa Keski-Pohjanmaa Mustasaari Erkki Keski-Pohjanmaa

Lisätiedot