EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto"

Transkriptio

1 NRO 6/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto KOKOUSTIEDOT AIKA Keskiviikko klo PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen Simo Isotalo Teemu Kiviranta Mikko Mäkitalo Elli-Noora Nurmi Sirkka Nurmi Veikko Pirttimäki Antti Wikström Virpi, varajäsen Vuorinen Mari POISSA Jalava Taina Ranne Auli MUUT SAAPUVILLA OLLEET Juhola Seppo, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Töykkälä Outi, pöytäkirjanpitäjä ASIAT ALLEKIRJOITUKSET Jukka Kemppainen puheenjohtaja Outi Töykkälä pöytäkirjanpitäjä N TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Eurassa Simo Koivunen Virpi Wikström ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ Seurakunnan taloustoimistossa klo 9-14 kirkkoherra Jukka Kemppainen Pöytäkirjan nähtävillä olosta ilmoitettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululla ennen nähtävillä oloa, todistaa Euran kirkkoherranvirastossa Jukka Kemppainen, puheenjohtaja

2 KOKOUSKUTSU Sivu 2 Puh Kirkkoneuvosto 6/2016 KOKOUSAIKA Keskiviikkona , klo 18, kahvitus klo KOKOUSPAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali Käsiteltävät asiat Asia no Liite no Asia 116 KOKOUKSEN AVAUS 117 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 118 N TARKASTUS 119 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN KOLEHTISUUNNITELMA AJALLE EURAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTAPASTORIN MÄÄRÄAIKAISEN VIRAN PERUSTAMINEN 122 MÄÄRÄAIKAISEN VIRAN TEHTÄVIEN HOITAMINEN AJALLA DIAKONISSA PIRKKO TUPPURAISEN EROILMOITUS DIAKONIAN VIRASTA 124 DIAKONIAN VIRAN AVOIMEKSI JULISTAMINEN 125 NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRANSIJAISEN VALINTA 126 EURAN KIRKON LÄMMÖNVAIHDINYKSIKÖN UUSIMINEN VUODEN 2017 TALOUSARVION JA VUOSIEN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMAN LAATIMISOHJE 128 OSAKEKAUPANKÄYNTI KULUVAN VUODEN TALOUSARVION TOTEUTUMINEN MUISTIO SEURAKUNNAN SISÄISESTÄ TARKASTUKSESTA IT-ALUEEN JOHTOKUNNAN KOKOUKSEN NRO 1/ VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET 133 ILMOITUSASIAT 134 MUUT MAHDOLLISET ASIAT 135 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS 136 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Pöytäkirjan nähtävillä pito Seurakunnan taloustoimistossa klo 9-14 Kirkkoneuvoston puheenjohtaja Jukka Kemppainen

3 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja julistaa kirkkoneuvoston kokouksen avatuksi. Puheenjohtaja julisti kirkkoneuvoston kokouksen avatuksi. 117 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kokouskutsut on lähetetty kirkkoneuvoston ohjesäännön mukaisesti. Kokouskutsut on postitettu Kokouksen asialuettelo on lähetetty myös kirkkovaltuuston jäsenille. Suoritetaan nimenhuuto ja todetaan läsnäolijat. Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Suoritettiin nimenhuuto ja todettiin läsnäolijat. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 118 N TARKASTUS Kirkkoneuvoston ohjesäännön mukaan pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjan tarkastajaa. Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan Taina Jalava ja Simo Koivunen. Pöytäkirjan tarkastajat toimivat tarvittaessa myös ääntenlaskijoina. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Simo Koivunen ja Virpi Wikström. Pöytäkirjan tarkastajat toimivat tarvittaessa myös ääntenlaskijoina. 119 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Hyväksytään kokouksen työjärjestys esityslistan mukaisena.

4 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu KOLEHTISUUNNITELMA AJALLE Kirkkoneuvosto vahvistaa kolehtisuunnitelman seurakunnan päiväjumalanpalvelus -kolehtien suhteen, joita ei kirkkohallitus eikä tuomiokapituli ole ennakkoon määrännyt ( KJ 2:8, 1.mom., KL 22 1.mom:n kohta 9). LIITE 1 (jaetaan kokouksessa). Kirkkoneuvosto päättää 1) vahvistaa liitteen mukaisen kolehtisuunnitelman ja 2) antaa kirkkoherralle luvan poiketa kolehtisuunnitelmasta perustellusta syystä. 121 EURAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTAPASTORIN MÄÄRÄAIKAISEN VIRAN PERUSTAMINEN Euran seurakunnassa on tällä hetkellä määräaikaisen seurakuntapastorin virka ( ). Virkaa on hoitanut pastori Jani Laaksonen, joka ottaa 1.9. vastaa Harjavallan seurakunnan kappalaisen viran. Seurakunnassa on lisäksi kaksi seurakuntapastorin virkaa, joita hoitavat pastori Sami Tolvanen ja pastori Isadora Reuna, jälkimmäinen on virassa 30 %. Työtehtävien (toimitukset, jumalanpalvelukset) vuoksi seurakunta tarvitsee edelleen määräaikaista seurakuntapastoria. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että seurakuntaan perustetaan alkaen Euran seurakunnan seurakuntapastorin (III) määräaikainen virka ajalle Viran tehtäväkohtainen palkka on vaativuusryhmän 601 mukainen. Tuomiokapituliin lähetetään ilmoitus viran perustamisesta kirkkovaltuuston päätettyä asiasta.

5 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu MÄÄRÄAIKAISEN VIRAN TEHTÄVIEN HOITAMINEN AJALLA Jani Laaksonen ottaa vastaan Harjavallan seurakunnan kappalaisen viran 1.9. lukien, joten määräaikainen seurakuntapastorin virka vapautuu seurakunnassa 1.9. alkaen. Virkaan on kuulunut Kiukaisten ja Panelian kirkkopiirien papin tehtävät, vastaaminen tiedotuksesta sekä osallistuminen rippikoulutyöhön (kaksi rippikouluryhmää). Kirkkoneuvosto antaa kirkkoherralle luvan ottaa määräaikaisen seurakuntapastorin virkaan viran hoitajan ajalle DIAKONISSA PIRKKO TUPPURAISEN EROILMOITUS DIAKONIAN VIRASTA Diakonissa Pirkko Tuppurainen on ilmoittanut päivätyssä sähköpostissaan eroavansa Euran seurakunnan diakonian virasta alkaen. Hänen anomansa virkavapaus päättyy Kirkkoneuvosto myöntää diakonissa Pirkko Tuppuraiselle eron Euran seurakunnan diakonian virasta alkaen. 124 DIAKONIAN VIRAN AVOIMEKSI JULISTAMINEN Euran seurakunnassa on kolme diakonian virkaa. Edellisessä pykälässä mainittu virka sekä virat, joita hoitavat diakonissa Marianna Pitkäranta ja diakoni Merja Kekäläinen. Kirkkoneuvosto julistaa avoimeksi Euran seurakunnan diakonian viran klo 12 mennessä. Avoimesta virasta ilmoitetaan Alasatakunta - lehdessä, seurakunnan ja kirkon (avoimet työpaikat) kotisivuilla sekä työvoimahallinnon sivuilla. Viran kelpoisuusehtona on piispainkokouksen hyväksymä tutkinto. Palkkaus on Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen. Valinnassa sovelletaan 4 kk:n koeaikaa.

6 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRANSIJAISEN VALINTA Nuorisotyön viransijaisen hakuaika päättyy klo 12 mennessä. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan ja kestää asti. - Kirkkoneuvosto valitsee viransijaisen syyskuun kokouksessa ja valitsee tässä kokouksessa haastatteluryhmän, joka haastattelee hakijoita. Kirkkoneuvosto valitsi haastatteluryhmään Jukka Kemppaisen, Simo Koivusen, Sami Tolvasen, Outi Töykkälän ja Auli Ranteen. 126 EURAN KIRKON LÄMMÖNVAIHDINYKSIKÖN UUSIMINEN Euran kirkon lämmönvaihdinyksikkö on rikki. Yksikön uusimisesta on pyydetty tarjous Kauttuan LVI-Piste Oy:ltä, Euran Putki- ja LVI-Palvelu Ay:ltä ja Vesi-Lammela Oy:ltä. Kiinteistö-, metsä- ja hautausmaatoimen vastuuryhmä avaa ja käsittelee tarjoukset pidettävässä kiinteän ja irtaimen omaisuuden tarkastuksessa. ehdotus tehdään kokouksessa. Kiinteistö-, metsä- ja hautausmaatoimen vastuuryhmä avasi tarjoukset aamulla. Saadut tarjoukset: - Kauttuan LVI-Piste Oy, Kaukolämpö alajakokeskus Danfos, asennustarvikkeet, asennustyö yhteensä 9646,67 - Vesi-Lammela Oy, A07 Lämpöjohdot yhteensä 14012,00 - Euran Putki- ja LVI-Palvelu Ay, lämmönvaihdin sis. vaihdin, eristeet, jalat ja liittimet, asennustyö, osat ja tarvikkeet yhteensä 2914,00. Kaikkien hintoihin sisältyy arvonlisävero. Kiinteistö-, metsä- ja hautausmaatoimen vastuuryhmä esittää kirkkoneuvostolle, että se hyväksyy Euran Putki- ja LVI-Palvelu Ay:n tarjouksen. Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä Euran Putki- ja LVI-Palvelu Ay:n tarjouksen ja tilaa Euran kirkon lämmönvaihtimen uusimisen Euran Putki- ja LVI-Palvelu Ay:ltä hintaan 2914,00 (sis. alv 24 %).

7 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu VUODEN 2017 TALOUSARVION JA VUOSIEN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMAN LAATIMISOHJE Kirkkoneuvosto antaa vuosittain viranhaltijoille ja vastuuryhmille ohjeita seuraavan vuoden talousarvion ja seuraavien vuosien toiminta- ja taloussuunnitelman valmisteluun. Heikkojen talousnäkymien ja jäsenmäärän laskiessa lähtökohtana on, ettei työalojen toimintamäärärahoihin tehdä korotuksia. Esityslistan liitteenä on esitys talousarvion 2017 sekä toiminta- ja taloussuunnitelman laatimisohjeiksi. LIITE 2 Kirkkoneuvosto hyväksyy vuoden 2017 talousarvion ja vuosien toimintaja taloussuunnitelman laatimisohjeen liitteen 2 mukaisina. 128 OSAKEKAUPANKÄYNTI Kirkkoneuvosto on kokouksessaan päättänyt ostaa ja käydä kauppaa osakkeilla. Osakesalkun kaupankäynti on tarkoitus toteuttaa Nordea Pankissa avattavan verkkopankkiin liitettävän salkkupalvelun avulla. Hyväksytään seurakuntaa sitovaksi yrityksen verkkopankkisopimuksen avaus ja käyttöönotto sekä sen ehdot, salkkupalvelun käyttöönotto ja sen ehdot sekä seurakunnan tilin ja arvo-osuustilin liittäminen verkkopankkiin. Samalla hyväksytään talouspäällikkö Outi Töykkälän käyttöoikeus verkkopankkiin ja salkkupalveluun.

8 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu KULUVAN VUODEN TALOUSARVION TOTEUTUMINEN Esityslistan liitteenä on tuloslaskelman toteutuma tiliryhmätasolla asti ja rahoituslaskelma. LIITE 3 Merkitään kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi kuluvan vuoden talousarvion toteutuminen asti. Toimintakatteen toteutumisprosentti on 56,2 %. Toteutumisprosentti tasaisen kehityksen mukaan olisi seitsemän kuukauden aikana 58,3 %. Henkilöstökulujen toteutumisprosentti on 59,2 %. Vuosikatteen toteutuma on 244,4 %. Kirkollisveroja on tullut 1,3 % enemmän kuin vuonna 2015 vastaavana ajankohtana, toisaalta verottajan laskelmien mukaan ( ) Euran seurakunnan maksuunpanotilitys marraskuussa on Tilikauden tulos seitsemän kuukauden jälkeen on hyvä, ylijäämää on noin , johon osaltaan vaikuttaa Honkilahden pappilan myynti. Kokouksen alussa talouspäällikkö jakoi jäsenille käyttötalouslaskelman toteutuman asti. 130 MUISTIO SEURAKUNNAN SISÄISESTÄ TARKASTUKSESTA Kirkkoneuvoston valitsemat sisäiset tarkastajat Teemu Isotalo ja Sirkka Nurmi ovat suorittaneet seurakunnan suntioita koskevan sisäisen tarkastuksen. Lisäksi sisäiset tarkastajat suorittivat rahavarojen ja arvopapereiden tarkastuksen ja totesivat ne yhtäpitäviksi kirjanpidon kanssa. Muistio sisäisestä tarkastuksesta on liitteenä. LIITE 4 Merkitään kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi muistio suoritetusta seurakunnan sisäisestä tarkastuksesta. Merkittiin kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi.

9 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu IT-ALUEEN JOHTOKUNNAN KOKOUKSEN NRO 1/2016 Turun arkkihiippakunnan IT-alueen johtokunnan pidetyn kokouksen pöytäkirja nro 1/2016 on esityslistan liitteenä. Johtokunnan kokous pidettiin verkkokokouksena. LIITE 5 Merkitään kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi IT-alueen johtokunnan kokouksen pöytäkirja nro 1/2016. Merkittiin kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi. 132 VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Kirkkoneuvosto merkitsee tietoon saatetuksi seuraavat viranhaltijapäätökset. Kirkkoneuvosto ei käytä siirto-oikeuttaan. 1. Kirkkoherran viranhaltijapäätökset: Henkilöstöhallintoon liittyvät päätökset ajalta /2016: Vapautukset rippikoulumaksuista. 8/2016: Vapautus rippikoulumaksusta. 9/2016: Viran- ja kesäloman sijainen diakoniaan ajalle Talouspäällikön viranhaltijapäätökset: Henkilöstöhallintoon liittyvät päätökset ajalta

10 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu ILMOITUSASIAT Kirkkoneuvoston tietoon saatetaan seuraavat asiat: 1. Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala pitää piispantarkastuksen Euran seurakunnassa 3. ja Kirkkohallituksen virastokollegio on kokouksessaan vahvistanut Euran seurakunnan kirkkovaltuuston tekemän päätöksen Honkilahden pappilan myynnistä ( ). Omistus- ja hallintaoikeus siirtyivät Timo Hämäläiselle Euran kunnanhallitus on kokouksessaan päättänyt valita sähkön toimittajaksi ajalle Energia Myynti Suomi Oy:n. Seurakunta on mukana kunnan sähkönhankintarenkaassa. Merkittiin kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi. 134 KIRKKONEUVOSTON SEURAAVA KOKOUS Kirkkoneuvoston seuraava kokous pidetään keskiviikkona klo OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Puheenjohtaja antoi oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen liitettäväksi pöytäkirjaan. 136 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

11

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 5.7.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 5.7.2017 Keskiviikko klo 17.00 17.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

pöytäkirjanpitäjä pöytäkirjanpitäjä 150

pöytäkirjanpitäjä pöytäkirjanpitäjä 150 NRO 7/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 3.10.2018 KOKOUSTIEDOT AIKA 3.10.2018 Keskiviikko klo 18.00 19.10 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1 EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015 Kirkkovaltuusto 27.5.2015 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 27.5.2015 klo 18.30 19.35 PAIKKA Mannilan kesäkoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.7.2019 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.7.2019 Tiistai klo 18.00 19.57 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Isotalo

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 2/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 4.3.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 4.3.2015 Keskiviikko klo 18 19.15 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 8/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 21.9.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 21.9.2016 Keskiviikko klo 19.35 20.50 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2018 Kirkkovaltuusto 28.2.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.2.2018 klo 18.30 19.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 1/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 11.1.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 11.1.2017 Keskiviikko klo 18.00 20.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2016. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2016. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 3/2016 Kirkkovaltuusto 12.10.2016 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.10.2016 klo 18.45 19.46 PAIKKA Euran seurakuntakeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Hinkkanen Pirkko, varajäsen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 18.5.2016

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 NRO 4/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 18.5.2016 Keskiviikko klo 18.00 18.55 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 4/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.5.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.5.2017 Keskiviikko klo 18.00 19.07 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 1/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 3.2.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 3.2.2016 Keskiviikko klo 18.00 20.00 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2016. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2016. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 2/2016 Kirkkovaltuusto 13.4.2016 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 13.4.2016 klo 18.30 19.26 PAIKKA Euran seurakuntakeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Hinkkanen Pirkko, varajäsen Isotalo

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2011. Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2011. Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1 NRO 4/2011 Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.3.2011 Maanantai klo 18 20.25 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola Seppo Kerola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 NRO 2/ 2013 Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 8/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 18.10.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 18.10.2017 Keskiviikko klo 18.00 19.15 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 7/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 7.9.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 7.9.2016 Keskiviikko klo 18.00 19.20 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 NRO 3 / 2010 Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2013. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.12.2013

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2013. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.12.2013 NRO 8/2013 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.12.2013 KOKOUSTIEDOT AIKA 2.12.2013 Maanantaina klo 18 18.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Paassilta

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015 NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.1.2015 Keskiviikko klo 18 19.30 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 5/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 14.6.2018 KOKOUSTIEDOT AIKA 14.6.2018 Torstai klo 19.00 20.42 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 2/2019 Kirkkovaltuusto 27.2.2019 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 27.2.2019 klo 18.00 19.02 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen Simo, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2015. Kirkkovaltuusto 26.11.2015 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2015. Kirkkovaltuusto 26.11.2015 Sivu 1 NRO 5/2015 Kirkkovaltuusto 26.11.2015 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 26.11.2015 klo 18.30 19.53 PAIKKA Euran seurakuntakeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 NRO 2/ 2012 Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 9/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 8.11.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 8.11.2017 Keskiviikko klo 18.00 19.53 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 4/2017 Kirkkovaltuusto 29.11.2017 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.11.2017 klo 18.50 20.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Heinonen Jaana, varajäsen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 2/2017 Kirkkovaltuusto 19.4.2017 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 19.4.2017 klo 18.30 19.41 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Ala-Hakula Vesa, varajäsen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6 / 2008. AIKA 10.12.2008 keskiviikkona klo 18.30 21.01

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6 / 2008. AIKA 10.12.2008 keskiviikkona klo 18.30 21.01 NRO 6 / 2008 Sivu 1 Kirkkovaltuusto 10.12.2008 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.12.2008 keskiviikkona klo 18.30 21.01 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 9/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.11.2016 _ KOKOUSTIEDOT AIKA 2.11.2016 Keskiviikko klo 18.00 20.00 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 10/2008. AIKA 29.12.2008 Maanantai 18.00 19.40

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 10/2008. AIKA 29.12.2008 Maanantai 18.00 19.40 NRO 10/2008 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 29.12.2008 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.12.2008 Maanantai 18.00 19.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Einola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2010

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2010 NRO 8/2010 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 22.9.2010 KOKOUSTIEDOT AIKA 22.9.2010 Keskiviikko klo 17 18.22 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Järviö Markku, puheenjohtaja Haapanen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2013

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2013 NRO 1/2013 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 9.1.2013 KOKOUSTIEDOT AIKA 9.1.2013 Keskiviikko klo 18.00 19.16 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 24.6.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 24.6.2015 NRO 6/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 24.6.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 24.6.2015 Keskiviikko klo 18 19.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 3/2018 Kirkkovaltuusto 12.9.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.9.2018 klo 18.00 18.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Elovaara Riitta Heinonen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 7.9.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 7.9.2015 NRO 8/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 7.9.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 7.9.2015 Maanantai klo 18.00 20.00 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 4/2018 Kirkkovaltuusto 28.11.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.11.2018 klo 18.00 19.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 2/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 15.2.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 15.2.2017 Keskiviikko klo 18.00 19.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 16.3.2016

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 16.3.2016 NRO 2/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 16.3.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 16.3.2016 Keskiviikko klo 18.00 19.55 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 12/2011. AIKA 27.12.2011 Maanantai klo 18.00 20.31

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 12/2011. AIKA 27.12.2011 Maanantai klo 18.00 20.31 NRO 12/2011 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 27.12.2011 KOKOUSTIEDOT AIKA 27.12.2011 Maanantai klo 18.00 20.31 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 10/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 10/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 10/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 13.12.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 13.12.2017 Keskiviikko klo 18.00 19.00 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2017 Kirkkovaltuusto 25.1.2017 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 25.1.2017 klo 18.30 19.55 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2012

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2012 NRO 3/2012 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.5.2012 KOKOUSTIEDOT AIKA 2.5.2012 Keskiviikko klo 18 19.20 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Kiviranta

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 7.10.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 7.10.2015 NRO 9/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 7.10.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 7.10.2015 Keskiviikko klo 18.00 19.20 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2011. Kirkkoneuvosto 6.9.2011 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2011. Kirkkoneuvosto 6.9.2011 Sivu 1 NRO 9/2011 Kirkkoneuvosto 6.9.2011 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 6.9.2011 Tiistai klo 18 19.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola Seppo

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 1/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 24.1.2018 KOKOUSTIEDOT AIKA 24.1.2018 Keskiviikko klo 18.00 19.35 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 11/2011. AIKA 21.11.2011 Maanantai klo 18.00 21.55

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 11/2011. AIKA 21.11.2011 Maanantai klo 18.00 21.55 NRO 11/2011 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 21.11.2011 KOKOUSTIEDOT AIKA 21.11.2011 Maanantai klo 18.00 21.55 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2015 Kirkkovaltuusto 14.1.2015 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 14.1.2015 klo 18.30 19.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 4/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 24.4.2019 KOKOUSTIEDOT AIKA 24.4.2019 Keskiviikko klo 18.00 19.25 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Isotalo

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6 / 2009

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6 / 2009 NRO 6 / 2009 Kirkkovaltuusto 29.10.2009 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.10.2009 Torstai klo 17.30 19.55 PAIKKA Honkilahden seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen Simo,

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2019 Kirkkovaltuusto 9.1.2019 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 9.1.2019 klo 18.00 19.22 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen Simo, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2009

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2009 NRO 3/2009 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 26.3.2009 KOKOUSTIEDOT AIKA 26.3.2009 Torstai 18.15 20.45 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Haapanen Marketta Jalonen

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 3/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 25.3.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 25.3.2015 Keskiviikko klo 18 19.55 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 9/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 13.12.2018 KOKOUSTIEDOT AIKA 13.12.2018 Torstai klo 18.00 19.25 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti, kahvio SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2015 PÖYTÄKIRJA Kirkkoneuvosto 1/10

AURAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2015 PÖYTÄKIRJA Kirkkoneuvosto 1/10 Kirkkoneuvosto 1/10 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 10.09.2015 klo 18.00 Paikka Virastotalon kokoushuone LÄSNÄ Jäsenet: Torsti Äärelä.pj Leena Hafren. Jarmo Arvola Timo Isotalo Kirsti Numminen Taina

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 3/2019 Kirkkovaltuusto 15.5.2019 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 15.5.2019 klo 18.00 20.03 PAIKKA Mannilan kesäkoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen Simo, varapuheenjohtaja Haavisto

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 4/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.5.2018 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.5.2018 Keskiviikko klo 18.00 19.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 3/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 22.3.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 22.3.2017 Keskiviikko klo 18.40 20.15 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2012

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2012 NRO 6/2012 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 24.9.2012 KOKOUSTIEDOT AIKA 24.9.2012 Maanantai klo 18 19.25 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Jalonen Sanna, varajäsen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto 22.9.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 22. päivänä syyskuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 11/2010

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 11/2010 NRO 11/2010 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 29.12.2010 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.12.2010 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Järviö Markku, puheenjohtaja Jalonen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2015. Kirkkovaltuusto 29.4.2015 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2015. Kirkkovaltuusto 29.4.2015 Sivu 1 NRO 2/2015 Kirkkovaltuusto 29.4.2015 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.4.2015 klo 18.44 19.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 29.8.2018 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.8.2018 Keskiviikko klo 18.00 19.25 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 14. päivä syyskuuta 2016 klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 65 Kokouksen avaus 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2016 Kokousaika Tiistai 18.10.2016 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 57 Kokouksen avaus 58

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4 / 2010. Kirkkovaltuusto 22.9.2010 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4 / 2010. Kirkkovaltuusto 22.9.2010 Sivu 1 NRO 4 / 2010 Kirkkovaltuusto 22.9.2010 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 22.9.2010 Keskiviikko klo 19 19.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Koivunen Simo, puheenjohtaja Haapanen

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikkona 22. päivä kesäkuuta 2016 klo 18.00 alkaen tarjoilua klo 17.30 18.00 Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 42 Kokouksen avaus 43 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.9.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019 Kokousaika Torstaina 2.5.2019 klo 17.30 17.52 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra, varapuheenjohtaja Asko Merilä Sisko Seppänen Tuovi Sipola

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 29 Kirkkoneuvosto 3/2015 23.04.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 29 Kirkkoneuvosto 3/2015 23.04.2015 29 26 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 23.04.2015 26 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello KOKOUSAIKA Tiistai 14.12.20010 kello 18.00-19.47 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Irja Alho Liisa Hiltunen Väinö Hintikka Matti Honkavaara Tuomo Kuokkanen Pekka

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2014. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 12.3.2014

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2014. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 12.3.2014 NRO 3/2014 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 12.3.2014 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.3.2014 Keskiviikko klo 18 20.20 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Paassilta

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9) Kirkkoneuvosto 1 (9) Aika: Keskiviikko 27.9.2017 kello 16.30-17.38 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kaisa Rönkä puheenjohtaja Seppo Eerola jäsen Onni Hämäläinen Jukka Lemmetyinen Ville

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 2/2018 Kirkkovaltuusto 23.5.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 23.5.2018 klo 18.00 19.43 PAIKKA Mannilan kesäkoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Heinonen Jaana, varajäsen Hinkkanen

Lisätiedot