Sopimusosapuolet sitoutuvat puuttumaan havaitsemiinsa sopimuspoikkeamiin välittömästi.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sopimusosapuolet sitoutuvat puuttumaan havaitsemiinsa sopimuspoikkeamiin välittömästi."

Transkriptio

1

2 SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO YLEISET SOPIMUSASIAT Sopimusosapuolet Sopimuksen kohde Sopimusosapuolten oikeudet ja vastuut Sopimuspoikkeamat ja erimielisyyksien ratkaiseminen Sopimuksen voimassaolo ja muuttaminen Salassapito Tekijänoikeudet Sopimusta ohjaavat asiakirjat ja työryhmät Sopimuksen seuranta ja laadunhallinta Laskutus Muut ehdot SOPIMUKSEEN SISÄLTYVÄT PALVELUT Palvelut ja palveluiden hinnat Palvelukuvaukset Matkailupalvelut Tapahtumapalvelut Matkailu- ja tapahtumamarkkinointi Matkailu- ja tapahtumatoimintaan liittyvä kehittäminen Palvelujen ulkopuolinen rahoitus Palvelujen tavoitteet vuodelle Paikka, päiväys ja allekirjoitukset...10

3 1. YLEISET SOPIMUSASIAT 1.1 Sopimusosapuolet Tampereen kaupunki (myöhemmin Kaupunki) Aleksis Kiven katu C Tampere Yhteyshenkilöt: apulaispormestari Anna-Kaisa Heinämäki puh tilaajapäällikkö Pekka Kivekäs puh Visit Tampere Oy (myöhemmin Yhtiö) Kelloportinkatu 1 B Tampere Yhteyshenkilö: vt. toimitusjohtaja Perttu Pesä puh Sopimuksen kohde Tällä sopimuksella sovitaan matkailu- ja tapahtumapalveluiden sekä niihin liittyvien markkinointi- ja kehittämistoimintojen tuottamisesta. 1.3 Sopimusosapuolten oikeudet ja vastuut Yhtiöllä on tarvittaessa oikeus käyttää ulkoisia alihankkijoita palvelujen tuottamisessa. Yhtiö vastaa alihankkijoidensa toimista kuten omistaan. Yhtiö on velvollinen siirtämään alihankkijoilleen ja kumppaneilleen tarpeellisin osin tämän sopimuksen ehdot ja velvoitteet niiden kanssa solmittavissa sopimuksissa. Yhtiö noudattaa viestinnässään kaupungin markkinointiviestinnän linjauksia ja vastaa organisaation sisäisestä tiedottamisesta sekä tarjoamiensa palvelujen markkinointiviestinnästä ja internet-sivustojensa ylläpidosta. Yhtiö huolehtii siitä, että sen toiminta on vakuutettua. Yhtiö vastaa toimintansa kehittämisestä. Kehittämishankkeista, jotka edellyttävät kaupungin erillisrahoitusta neuvotellaan kaupungin kanssa erikseen. 1.4 Sopimuspoikkeamat ja erimielisyyksien ratkaiseminen Sopimusosapuolet sitoutuvat puuttumaan havaitsemiinsa sopimuspoikkeamiin välittömästi.

4 Sopimuserimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti osapuolten välisin neuvotteluin. Mikäli osapuolet eivät pääse erimielisyydestä sopimukseen, asia jätetään viime kädessä Pirkanmaan käräjäoikeuden ratkaistavaksi. 1.5 Sopimuksen voimassaolo ja muuttaminen 1.6 Salassapito 1.7 Tekijänoikeudet Tämä sopimus on voimassa Sopimusta voidaan olosuhteiden, lainsäädännön tai muun olennaisen, odottamattoman muutoksen perusteella muuttaa, jolloin osapuolet neuvottelevat uusitun sopimuksen. Kaupunki julkisyhteisönä noudattaa viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain (621/1999) sekä muissa laeissa ja asetuksissa olevia määräyksiä. Edellä mainittu lainsäädäntö määrittelee sen, mitkä kaupungin hallussa olevat asiakirjat ovat julkisia ja mitkä salassa pidettäviä. Kaupungilla on kaikki oikeudet tämän palvelutilauksen tuloksiin ja tämän palvelutilauksen suorina ratkaisuina syntyneisiin materiaaleihin, immateriaali- ja muihin oikeuksiin sekä yhteys-, asiakas- ja muihin tietoihin. 1.8 Sopimusta ohjaavat asiakirjat ja työryhmät Tämän sopimuksen kohteena olevaa toimintaa ohjaavat lainsäädännön lisäksi seuraavat Tampereen kaupungin asiakirjat. Tampereen kaupunkistrategia, elinvoimasuunnitelma ja muut strategiset dokumentit Tampereen kaupungin markkinointiviestintäsuunnitelma (valmistuu kevään 2017 aikana) Visit Tampere Oy:n operatiivista toimintaa ohjaavat asiakirjat (valmistuu kevään 2017 aikana) Tampereen kaupungin tapahtumatoiminnan suuntaviivat sekä siihen sisältyvät muut asiakirjat Tampereen kaupungin suurtapahtumatyöryhmä käsittelee erikseen suurtapahtumiin liittyvät tapahtumahaut, tapahtumien kustannusrakenteen, kaupungin osallistumisen sekä tapahtumien evaluoinnin. Suurtapahtumien rahoitus ei sisälly tähän sopimukseen. Kaupungin rahoitusosuudesta suurtapahtumiin päätetään asianomaisessa toimielimessä suurtapahtumatyöryhmän esityksen perusteella. Suurtapahtumien muina rahoittajina toimivat muun muassa Opetus- ja kulttuuriministeriö, lajiliitot ja tapahtumatuottajat. Yhtiö nimeää edustajansa vuoden 2017 alussa perustettavaan kaupunkimarkkinoinnin koordinaatioryhmään. Koordinaatioryhmän tehtävänä on linjata kaupunkimarkkinoinnin vuosittaiset painopisteet kaupungin markkinointiviestintäsuunnitelman ja muiden ohjaavien asiakirjojen pohjalta. 1.9 Sopimuksen seuranta ja laadunhallinta Yhtiö raportoi Kaupungille sopimuksen toteumasta erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti.

5 1.10 Laskutus 1.11 Muut ehdot Apulaispormestarilla tai hänen valtuuttamallaan henkilöllä on oikeus suorittaa tarkastuskäyntejä arvioidakseen muun muassa palvelujen tuotantotapoja ja lainmukaisuutta. Yhtiö laskuttaa Kaupunkia ennakkoon kaksi kertaa vuodessa, tammikuussa 50 % ja kesäkuussa 50 % tilauksen kokonaissummasta. Mikäli toiminnassa jäädään suunnitelluista tavoitteista tai laajuudesta siten, että sillä on merkittäviä kustannuksia pienentäviä vaikutuksia, vaikuttaa se myös Kaupungilta laskutettavaan osuuteen. Yhtiö on velvollinen tiedottamaan kaupunkia muutoksista viipymättä. Tämä palvelusopimus tulee voimaan kun Tampereen kaupungin osaamis- ja elinkeinolautakunta ja Visit Tampere Oy:n hallitus ovat sen hyväksyneet.

6 2. SOPIMUKSEEN SISÄLTYVÄT PALVELUT 2.1 Palvelut ja palveluiden hinnat Tuotteet Kokonaishinta, 1000 MATKAILUPALVELUT 475 Palvelut vierailijoille Kansainväliset ja kotimaiset verkostot TAPAHTUMAPALVELUT Tapahtumien hankinta Tapahtumatuotanto (sis. Suomi 100) Tapahtumien tuki MATKAILU- JA TAPAHTUMAMARKKINOINTI Kotimainen ja kansainvälinen markkinointi Muumimuseon markkinointitoimenpiteet MATKAILU- JA TAPAHTUMATOIMINTAAN LIITTYVÄ KEHITTÄMINEN 403 Matkailu- ja tapahtumapalveluihin liittyvien toimintojen integraatiot Palvelujen digitalisointi ja palvelupolkujen kehittäminen Osallistuminen kaupunkitilan kehittämiseen Osallistuminen tapahtuma-alustojen kehittämiseen Varaus nopeille kehittämistoimenpiteille PALVELUTILAUS YHTEENSÄ t Tuotteiden hinnat ovat kiinteinä voimassa vuonna Tämän palvelusopimuksen lisäksi kaupungilla on mahdollisuus kohdentaa vuoden 2017 aikana erillisiä määrärahoja kertaluonteisiin tapahtuma-, matkailu- ja kaupunkimarkkinointitoimenpiteisiin. 2.2 Palvelukuvaukset Matkailu- ja tapahtumatoiminnan sekä niihin liittyvän markkinoinnin ja kehittämisen keskeisenä tavoitteena on Tampereen kaupungin aseman vahvistuminen kansallisesti ja kansainvälisesti vetovoimaisena tapahtuma- ja matkailukohteena Matkailupalvelut Matkailupalvelut koostuu matkailijoille suunnatuista palveluista sekä laajasta verkostoyhteistyöstä. Matkailupalvelujen tavoitteena on liike- ja vapaa-ajanmatkailijoiden määrän kasvattaminen. Potentiaalisille ja alueella jo oleville matkailijoille tarjotaan tietoa Tampereen ja seudun kohteista ja tapahtumista sekä paikallisten yritysten palveluista. Palveluita tarjotaan henkilökohtaisen palvelun lisäksi mobiilisti ja digitaalisesti useilla eri kielillä. Matkailuneuvonta välittää lisäksi kaupunkioppaita ja järjestää opastettuja kiertoajeluita ja kierroksia tilausten mukaisesti.

7 Verkostoyhteistyön kautta käyttöön saadaan tutkimus- ja kävijätietoja alan kansainvälisestä kehityksestä, jota hyödynnetään matkailupalvelujen lisäksi Yhtiön oman toiminnan kehittämisessä ja toiminnan suuntaamisessa. Matkailupalvelujen painopisteet vuonna 2017: - Matkailuneuvonnan uudistaminen - Matkailupalvelujen painopisteen siirtäminen digitaalisiin palveluihin Tapahtumapalvelut Tapahtumapalvelut muodostuvat tapahtumien hankinnasta, tapahtumien tukipalveluista, omien tapahtumien tuotannosta sekä kongressipalveluista. Tapahtumapalvelujen tavoitteena on vahvistaa Tampereen vetovoimaisuutta. Tapahtumien hankinnan osalta Yhtiö toteuttaa tapahtumien hakuprosesseja yhdessä tapahtumajärjestäjien kanssa suurtapahtumatyöryhmän ja Tampereen kaupungin tapahtumatoiminnan suuntaviivojen mukaisesti. Hankintaan sisältyy muun muassa markkinointimateriaalien tuottaminen, sopimusneuvottelut sekä tutustumisvierailujen koordinointi. Tavoitteena on monipuolinen, ympärivuotinen tapahtumatarjonta. Tapahtumien tukipalvelut koostuvat tapahtumajärjestäjille tarjottavista neuvonta- ja asiantuntijapalveluista sekä eri tahojen (viranomaiset, kaupungin yksiköt, tapahtumajärjestäjät ja yritykset) yhteistyön koordinoinnista. Tapahtumia tukeva ohjelma- ja oheispalvelujen tarjonta tuotetaan ammattilaisten ja yksityisten tapahtumajärjestäjien käyttöön ylläpitämällä KokousNet-verkkopalvelua. Oma tapahtumatuotanto keskittyy kaupungille strategisesti tärkeiden tapahtumien toteuttamiseen sekä erikseen päätettävien teemavuosien koordinointiin. Toteutettavat tapahtumat sekä teemavuosien toimenpiteet sovitaan Tampereen kaupungin kanssa erikseen. Oman tuotannon tapahtumat tukevat kaupunkimarkkinointia ja niiden avulla kehitetään uusia tapoja hyödyntää yleisiä alueita ja kaupunkitilaa tapahtumatuotannossa. Kongressipalvelut tarjoaa tieteentekijöille, järjestöille ja yrityksille maksutonta asiantuntija-apua kansainvälisten kokousten ja kongressien kutsumisessa, suunnittelussa ja markkinoinnissa. Tapahtumapalvelujen painopisteet vuonna 2017 ovat: - Suomi 100 -teemavuoden koordinointi - Vuosittaisten tapahtumien tuottaminen ja koordinointi: Valoviikkojen avajaiset, Tampereen päivä, Itsenäisyyspäivä, Joulutori ja Puistofiesta - Merkittävät kertaluonteiset tapahtumat: Nuorten painin MM-kilpailut, Jalkapallon MM-karsinnat, Generation Games, Muumimuseon avajaisviikonloppu, SM-viikko, Suunnistuksen nuorten MM/FIM5 Rastiviikko, Tampereen pianokilpailu Matkailu- ja tapahtumamarkkinointi Matkailu- ja tapahtumamarkkinoinnin tavoitteena on kaupungin näkyvyyden ja tunnettuuden lisääminen kansallisesti ja kansainvälisesti. Tampereella käynnistetään kevään 2017 aikana brändityö, johon sisältyy yhteisen brändiviestin kirkastaminen, brändin jalkauttaminen sekä kaupungin markkinointiviestintäsuunnitelman laatiminen. Yhtiö osallistuu brändityöhön yhdessä kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa. Markkinoinnin toimenpiteitä toteutetaan kaupungin markkinointiviestintäsuunnitelman suuntaviivojen mukaisesti. Markkinointitoimenpiteitä toteutetaan vuonna 2017 printtikampanjoina valtakunnallisissa lehdissä (suomalaisten loma- ja vapaa-ajan matkailumarkkinointi), sosiaalisia medioita hyödyntämällä (erityisesti kansainvälinen matkailumarkkinointi) sekä osallistumalla alan messuille.

8 Yhtiö markkinoi matkailupalveluita yhteistyössä Visit Finlandin kanssa. Lisäksi yhtiö toteuttaa yhteistyötä muun muassa Särkänniemen, Tampere-talon, Ideaparkin, Sappeen sekä Mänttä-Vilppulan kanssa markkinoimalla matkailu- ja tapahtumapalveluita. Yhtiö toteuttaa kansainvälisille ja kansallisille toimittajille suunnattuja bloggaajavierailuja ympäri vuoden. Kaupungin vetovoimaa vahvistetaan lisäksi ylläpitämällä ja kehittämällä yhteisiä työkaluja, kuten kuvapankkia, visittampere-sivustoa ja -sovellusta. Markkinoinnin painopisteet vuonna 2017 ovat: - Kesällä 2017 avattavan muumimuseon markkinointi yhteistyössä Tampereen taidemuseon, Tampere Filharmonian ja Tampere-talon kanssa - Markkinointikampanjat, joita kohdennetaan erityisesti Aasiaan sekä saksankieliseen Eurooppaan - Tampereen brändityöhön osallistuminen - Tampereen kaupungin markkinointiviestintäsuunnitelman mukaisten toimenpiteiden toteuttaminen Matkailu- ja tapahtumatoimintaan liittyvä kehittäminen Matkailu- ja tapahtumatoimintaan liittyvä kehittäminen keskittyy uuden yhtiön käynnistämiseen liittyvään toimintojen integrointiin sekä verkkopalvelujen ja uusien digitaalisten palvelujen ja sovellusten kehittämiseen ja käyttöönottoon. Yhtiö osallistuu kaupungin yksiköiden ja toimijoiden välisen yhteistyön kehittämiseen tapahtumatoiminnan näkökulmasta. Lisäksi Yhtiö osallistuu yleisten alueiden ja kaupunkirakenteen suunnitteluun tapahtumatoiminnan mahdollistamiseksi. Yhtiö varautuu uusiin, aluetta kehittävien ja toimijoita hyödyttävien pienten, nopeiden kehittämishankkeiden käynnistämiseen kesken vuotta. Kehittämisen painopisteet vuonna 2017 ovat: - Smart City -technical visits -konseptin rakentaminen - Keskeisten tapahtuma-alueiden tilavarausten ja lupakäytäntöjen koordinointi ja kehittäminen - Keskustan kehittämishankkeeseen osallistuminen - Uusien digitaalisten palvelujen ja sovellusten kehittäminen yhteistyössä kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa Palvelujen ulkopuolinen rahoitus Matkailu- ja tapahtumapalvelujen osalta Tampereen kaupunki toimii osarahoittajana. Yhtiö voi hakea muuta rahoitusta eri sidosryhmiltä ja kumppaneilta yhteistyösopimusten pohjalta sekä myydä näille palveluita kuitenkin siten, ettei yhtiön sidosyksikköasema vaarannu.

9 2.3. Palvelujen tavoitteet vuodelle 2017 TAVOITE MITTARI SEURANTA Matkailu- ja tapahtumatoiminnalla edistetään aluetalouden positiivista kehittymistä Matkailu- ja tapahtumatoiminnalla vahvistetaan Tampereen kansainvälistä vetovoimaa ja tunnettuutta Matkailu- ja tapahtumatoiminnalla tuetaan yhteisöllisyyttä Kehittämistoimenpiteillä tuetaan kaupungin kehittymistä tapahtumapaikkana Matkailu- ja tapahtumatoiminnassa kehitetään uusia digitaalisia palvelumuotoja Matkailijoiden määrän kehitys Tampereella (kotimaiset, ulkomaiset) Matkailu- ja tapahtumatoiminnan taloudellinen vaikutus (tulot, työpaikat) Haetut ja saadut tapahtumat ja kongressit Tampereen kansainvälisen näkyvyyden ja tunnettuuden kasvaminen Suomi 100-hankkeen toimilla edistetään paikallista yhteisöllisyyttä ja osallisuutta Toteutetaan Tampereen kaupungin keskustan tapahtumapaikkasuunnitelman mukaisia toimenpiteitä Otetaan yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa uusia digitaalisia sovelluksia tukemaan matkailupalveluja Matkailijatilastot (2-3 kertaa vuodessa) Matkailun tulo- ja työllisyysselvitys sekä muut arviot aluetaloudellisesta vaikutuksesta (1 kerta vuodessa) Raportointi haetuista ja saaduista tapahtumista ja kongresseista (2-3 kertaa vuodessa) Kansainväliset tunnettuustutkimukset (1 kerta vuodessa) Raportointi Suomi 100- hankkeen keskeisimmistä toimista (1-2 kertaa vuodessa) Raportointi käyttöönotetuista sovelluksista (1-2 kertaa vuodessa) Digitaalisia sovelluksia hyödynnetään matkailijatiedon keräämisessä ja analysoinnissa Keskeisimmät johtopäätökset kerätystä matkailijatiedosta (1-2 kertaa vuodessa) Vahvistetaan markkinointitoimenpiteillä Tampereen kansainvälistä tunnettuutta Tampereen markkinointiviestintäsuunnitelman mukaisten kohdennettujen toimenpiteiden toteuttaminen Raportointi keskeisistä toteutetuista markkinointitoimenpiteistä Paikka, päiväys ja allekirjoitukset Tampereella kuun päivänä 20 TAMPEREEN KAUPUNKI VISIT TAMPERE OY

10 Anna-Kaisa Heinämäki apulaispormestari Perttu Pesä vt. toimitusjohtaja

Visit Tampere sopimusseuranta 1-8/2017

Visit Tampere sopimusseuranta 1-8/2017 Visit Tampere sopimusseuranta 1-8/2017 TAVOITE MITTARI SEURANTA TOTEUMA 1-8/2017 edistetään aluetalouden positiivista kehittymistä Matkailijoiden määrän kehitys Tampereella (kotimaiset, ulkomaiset) Matkailijatilastot

Lisätiedot

SOPIMUS MATKAILU- JA TAPAHTUMAPALVELUIDEN HANKINNASTA VISIT TAMPERE OY. Sopimus voimassa

SOPIMUS MATKAILU- JA TAPAHTUMAPALVELUIDEN HANKINNASTA VISIT TAMPERE OY. Sopimus voimassa SOPIMUS MATKAILU- JA TAPAHTUMAPALVELUIDEN HANKINNASTA VISIT TAMPERE OY Sopimus voimassa 1.1.2018-31.12.2018 Elinvoima- ja osaamislautakunta 17.1.2018 SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO...2 1. YLEISET SOPIMUSASIAT...3

Lisätiedot

LENTOLIIKENTEEN KEHITTÄMINEN PALVELUSOPIMUS

LENTOLIIKENTEEN KEHITTÄMINEN PALVELUSOPIMUS LENTOLIIKENTEEN KEHITTÄMINEN PALVELUSOPIMUS Sopimus voimassa dd.mm.2016 31.12.2016 SOPIMUS LENTOLIIKENTEESTÄ 1 Sopimusosapuolet Sopimusosapuolet tässä palvelusopimuksessa ovat tilaajana Xxxxx kaupunki/kunta

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNKIN SOPIMUS VAMMAISPALVELULAIN MUKAISTEN KULJETUSPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ

YLÖJÄRVEN KAUPUNKIN SOPIMUS VAMMAISPALVELULAIN MUKAISTEN KULJETUSPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ YLÖJÄRVEN KAUPUNKIN SOPIMUS VAMMAISPALVELULAIN MUKAISTEN KULJETUSPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ puiteosa 1.4.2009 tarkistusosa 1.4.2009-31.12.2009 PUITEOSA 3 1. Sopimusosapuolet 3 2. Määritelmät 3 3. Sopimuksen

Lisätiedot

SOPIMUS ELINKEINOPALVELUIDEN JÄRJESTÄMISESTÄ TREDEA OY

SOPIMUS ELINKEINOPALVELUIDEN JÄRJESTÄMISESTÄ TREDEA OY SOPIMUS ELINKEINOPALVELUIDEN JÄRJESTÄMISESTÄ TREDEA OY. Sopimus voimassa 1.1.2017-31.12.2017 Osaamis- ja elinkeinolautakunta 19.1.2017 SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO... 2 1. YLEISET SOPIMUSASIAT...

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS KOSKIEN GREATER HELSINKI PROMOTION LTD OY - NIMISEN YHTIÖN HALLINTOA

OSAKASSOPIMUS KOSKIEN GREATER HELSINKI PROMOTION LTD OY - NIMISEN YHTIÖN HALLINTOA OSAKASSOPIMUS KOSKIEN GREATER HELSINKI PROMOTION LTD OY - NIMISEN YHTIÖN HALLINTOA Tämä osakassopimus (jäljempänä Sopimus) on solmittu seuraavien osapuolten välillä: 1. Helsingin kaupunki (Y-tunnus 0201256-6),

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS. Luonnos 1 26.3.2014

OSAKASSOPIMUS. Luonnos 1 26.3.2014 OSAKASSOPIMUS Luonnos 1 26.3.2014 Sisällys 1. Sopijapuolet... 2 2. Osakassopimuksen tarkoitus ja omistajatahto... 2 3. Yhtiön tarkoitus ja tehtävät... 3 4. Osakkeenomistajien keskinäiset suhteet... 3 5.

Lisätiedot

PALVELUSOPIMUS UIMAOPETUS

PALVELUSOPIMUS UIMAOPETUS PALVELUSOPIMUS UIMAOPETUS Lukuvuodelle 2016-2017 Ohjaavan osan voimassaolo (1-4 vuotta) s. 1-3 Palveluosan voimassaolo (1 vuosi) s. 4-5 Hyväksymismerkinnät: Lasten ja nuorten lautakunta 18.5.2016 Liikelaitosten

Lisätiedot

Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä (Servica) Y-tunnus Leväsentie Kuopio

Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä (Servica) Y-tunnus Leväsentie Kuopio Servica Itä-Suomen huoltopalvelut lky Sivu 1 / 3 PALVELUSOPIMUS 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja Y-tunnus: 0208061-4 PL 13 77601 Suonenjoki Tuottaja Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä (Servica)

Lisätiedot

(LUONNOS) PALVELUSOPIMUS

(LUONNOS) PALVELUSOPIMUS 1 (5) 8.11.2016 (LUONNOS) PALVELUSOPIMUS Saimaan Tukipalvelut Oy:n Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän keskussairaalalle tuottamista kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluista

Lisätiedot

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa Sopimus lastensuojelulain mukaisesta ympärivuorokautisesta hoidosta. 1. Sopijapuolet Tilaaja PL 85 45101 Kouvola Y-tunnus 0161075-9 Yhteyshenkilö Palvelupäällikkö Sanna-Riitta Junnonen PL 85 45101 Kouvola

Lisätiedot

3.1 Karelia Expert matkailupalvelu Oy:n roolin ja aseman määrittäminen

3.1 Karelia Expert matkailupalvelu Oy:n roolin ja aseman määrittäminen JOENSUUN KAUPUNGIN MATKAILUPALVELUSOPIMUS 1. Osapuolet Palvelun tuottaja Karelia Expert matkailupalvelu Oy (0932125-7) Koskikatu 5, 80100 Edustaja Toimitusjohtaja Markku Litja Palvelun tilaaja Edustaja

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTASOPIMUS

YHTEISTOIMINTASOPIMUS 1 YHTEISTOIMINTASOPIMUS 1. Sopijaosapuolet Tämän sopimuksen osapuolina ovat: 1. Saimaan talous ja tieto Oy (y-tunnus 2245148-6) Valto Käkelän Katu 3b, 53130 Lappeenranta jäljempänä Saita Oy 2. Etelä-Karjalan

Lisätiedot

1 / 5 OSAKASSOPIMUS. 1. Lappeenrannan kaupunki Y-tunnus: Osoite: Villimiehenkatu 1 PL Lappeenranta. jäljempänä Lappeenranta

1 / 5 OSAKASSOPIMUS. 1. Lappeenrannan kaupunki Y-tunnus: Osoite: Villimiehenkatu 1 PL Lappeenranta. jäljempänä Lappeenranta 1 / 5 OSAKASSOPIMUS Tämä osakassopimus ( Sopimus ) koskien perustettavan Etelä-Karjalan Pesula Oy:n toimintaa, hallintoa ja rahoitusta on pp.kk.2019 allekirjoitettu seuraavien osapuolten välillä: 1. Lappeenrannan

Lisätiedot

SOPIMUS SOSIAALI- JA POTILASASIAMIESPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ

SOPIMUS SOSIAALI- JA POTILASASIAMIESPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ Kuopion kaupunki 1 (6) SOPIMUS SOSIAALI- JA POTILASASIAMIESPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ Sopimuksen osapuolet Kuopion kaupunki Perusturvan ja terveydenhuollon palvelualueet PL 227 70101 Kuopio Juankosken

Lisätiedot

Luonnos KAUPPASOPIMUS 1 OSAPUOLET. Lappeenrannan kaupunki, Y-tunnus: PL 11, Lappeenranta. ( Ostaja )

Luonnos KAUPPASOPIMUS 1 OSAPUOLET. Lappeenrannan kaupunki, Y-tunnus: PL 11, Lappeenranta. ( Ostaja ) KAUPPASOPIMUS 1 OSAPUOLET Lappeenrannan kaupunki, Y-tunnus: 0162193-3 PL 11, 53101 Lappeenranta ( Ostaja ) ja Lappeenrannan Kuntakiinteistöt Oy, Y-tunnus: 2836239-6 PL11, 53101 Lappeenranta ( Myyjä ) Myyjä

Lisätiedot

Tämän sopimuksen osapuolet ovat Rovaniemen kaupunginhallituksen konsernijaosto ja Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy

Tämän sopimuksen osapuolet ovat Rovaniemen kaupunginhallituksen konsernijaosto ja Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy TULOSSOPIMUS VUODELLE 2018 MATKAILU JA MARKKINOINTIPALVELUT 1. Sopijaosapuolet Tämän sopimuksen osapuolet ovat Rovaniemen kaupunginhallituksen konsernijaosto ja Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy 2.

Lisätiedot

Palvelusopimus. Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä. Kemin kaupunki

Palvelusopimus. Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä. Kemin kaupunki Palvelusopimus Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä Kemin kaupunki 1.8.2014 ATERIAPALVELUSOPIMUS 2 (8) Sisällysluettelo: 1 SOPIMUKSEN OSAPUOLET... 3 2 SOPIMUKSEN KOHDE... 3 3 SOPIMUSASIAKIRJAT

Lisätiedot

T U O T AN T O S O P I M U S

T U O T AN T O S O P I M U S Luonnos T U O T AN T O S O P I M U S X ja Y ja Z välillä paikka.. 17307 SISÄLLYSLUETTELO 1. Osapuolet... 1 2. Sopimuksen tausta ja tarkoitus... 1 3. Ohjelma... 1 4. Hinta- ja maksuehdot... 2 5. y ja Tuottajan

Lisätiedot

Naantalin kaupunki (jäljempänä Kunta) Käsityöläiskatu 2 PL NAANTALI y-tunnus

Naantalin kaupunki (jäljempänä Kunta) Käsityöläiskatu 2 PL NAANTALI y-tunnus SOPIMUS 1 (5) Erikoiskuljetusluvan myöntäminen Naantalin katuverkolle 1 Sopimusosapuolet Naantalin kaupunki (jäljempänä Kunta) Käsityöläiskatu 2 PL 43 21101 NAANTALI y-tunnus 0135457-2 Varsinais-Suomen

Lisätiedot

Yhteistyö- ja palvelusopimus

Yhteistyö- ja palvelusopimus Yhteistyö- ja palvelusopimus Optinet Oy:n ja Suomen Rotary ry:n klubien ja piirien verkkopalveluista Optinet Oy www.optinet.fi 010 3090 911 1 Sopimusosapuolet ja sopimuksen kohde Sopimusosapuolet Optinet

Lisätiedot

Tampereen kaupunkimarkkinoinnin suuntaviivat

Tampereen kaupunkimarkkinoinnin suuntaviivat Tampereen kaupunkimarkkinoinnin suuntaviivat Kaupunkimarkkinoinnin suuntaviivojen lähtökohdat Vetovoiman kasvattaminen Kansainvälisen näkyvyyden ja tunnettuuden vahvistaminen Koko kaupunkiorganisaation

Lisätiedot

HELSINGIN SEUDUN ASIOIMISTULKKIKESKUS OY:N OSAKASSOPIMUS. 1.1. Vantaan kaupunki (1 008 osaketta)

HELSINGIN SEUDUN ASIOIMISTULKKIKESKUS OY:N OSAKASSOPIMUS. 1.1. Vantaan kaupunki (1 008 osaketta) HELSINGIN SEUDUN ASIOIMISTULKKIKESKUS OY:N OSAKASSOPIMUS 1. OSAPUOLET 1.1. Vantaan kaupunki (1 008 osaketta) 1.2. Helsingin kaupunki (1 osake) 1.3. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätiedot

Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Tapahtumakumppanuusmalli Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/2317/00.04.02.00/2018 Esittelijä: puh. Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva 05 616 2001 Valmistelija/lisätiedot: puh. II kaupunginsihteeri Alina Kujansivu

Lisätiedot

SIBELIUKSEN SYNTYMÄKAUPUNKI -SÄÄTIÖN JA HÄMEENLINNAN KAUPUNGIN VÄLINEN PALVELUSOPIMUS

SIBELIUKSEN SYNTYMÄKAUPUNKI -SÄÄTIÖN JA HÄMEENLINNAN KAUPUNGIN VÄLINEN PALVELUSOPIMUS Liite 7/KH 9.1.2017 31 SIBELIUKSEN SYNTYMÄKAUPUNKI -SÄÄTIÖN JA HÄMEENLINNAN KAUPUNGIN VÄLINEN PALVELUSOPIMUS 1. SOPIJAOSAPUOLET Sopimuksen osapuolina ovat Hämeenlinnan kaupunki (jatkossa kaupunki, Y-tunnus

Lisätiedot

ELINKEINOJEN JA YRITYSTOIMINNAN EDISTÄMISTÄ JA KEHITTÄMISTÄ KOSKEVAN SOPIMUKSEN TARKISTUS VUODELLE 2018

ELINKEINOJEN JA YRITYSTOIMINNAN EDISTÄMISTÄ JA KEHITTÄMISTÄ KOSKEVAN SOPIMUKSEN TARKISTUS VUODELLE 2018 Kaupunginhallitus 8.1.2018 Liite 1 6 ELINKEINOJEN JA YRITYSTOIMINNAN EDISTÄMISTÄ JA KEHITTÄMISTÄ KOSKEVAN SOPIMUKSEN TARKISTUS VUODELLE 2018 Sopijaosapuolet Palvelujen tuottaja: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei

Lisätiedot

YHTEISTYÖSOPIMUS. Joensuun kaupunki Live Nation Finland Oy

YHTEISTYÖSOPIMUS. Joensuun kaupunki Live Nation Finland Oy YHTEISTYÖSOPIMUS Joensuun kaupunki Live Nation Finland Oy 1. SOPIMUSOSAPUOLET 1.1 Osapuoli Joensuun kaupunki (jäljempänä kaupunki) Y-tunnus: 0242746-2 Vapaa-aikakeskus PL 137 80101 Joensuu Yhteyshenkilö:

Lisätiedot

Puitesopimus - Saimaan talous ja tieto

Puitesopimus - Saimaan talous ja tieto Kaupunginhallitus 28.5.2018 Liite 1 209 - Saimaan talous ja tieto Oy:n toimittamista asiantuntija-, projekti- ja jatkuvista palveluista Mikkelin kaupunki 20.6.2018 Asiakas: Mikkelin kaupunki Sivu 1 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Ahvenistontie 20, Hämeenlinna Y-tunnus:

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Ahvenistontie 20, Hämeenlinna Y-tunnus: TIETOSUOJASOPIMUS Luottamuksellinen Tämä Tietosuojasopimus on Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin palvelutuottajahakemuslomakkeen liite (Palse.fi). Hakemuslomakkeen allekirjoituksella Palveluntuottaja sitoutuu

Lisätiedot

SOPIMUS SUOMEN KASVUKÄYTÄVÄ VERKOSTON KEHITTÄMISYHTEISTYÖSTÄ

SOPIMUS SUOMEN KASVUKÄYTÄVÄ VERKOSTON KEHITTÄMISYHTEISTYÖSTÄ SOPIMUS SUOMEN KASVUKÄYTÄVÄ VERKOSTON KEHITTÄMISYHTEISTYÖSTÄ 1. SOPIJAOSAPUOLET 1. Organisaatio: Hämeenlinnan kaupunki Y-TUNNUS: 0146921-4 Yhteyshenkilö: Yhteystiedot: PL 84, 13101 Hämeenlinna Organisaatiosta

Lisätiedot

Kuntien ennakkomaksuvelka 2007-2013 Raportointi Yritys- ja kehittämishankkeiden valmistelu

Kuntien ennakkomaksuvelka 2007-2013 Raportointi Yritys- ja kehittämishankkeiden valmistelu YHTEISTYÖSOPIMUS Sopijat Kehittämisyhdistys Kalakukko ry (Kalakukko ry) Siilinjärven kunta, Kuopion kaupunki, Juankosken kaupunki, Tuusniemen kunta, Kaavin kunta ja Rautavaaran kunta Sopimuksen tarkoitus

Lisätiedot

kukin edellä mainituista erikseen Osakas ja kaikki yhdessä Osakkaat, sekä kukin edellä mainituista erikseen Osapuoli ja kaikki yhdessä Osapuolet.

kukin edellä mainituista erikseen Osakas ja kaikki yhdessä Osakkaat, sekä kukin edellä mainituista erikseen Osapuoli ja kaikki yhdessä Osapuolet. 1 / 5 OSAKASSOPIMUS Tämä osakassopimus ( Sopimus ) koskien [LOPULLINEN NIMI? (Nurmijärvi-Tuusulan Työterveys)] Oy:n (ytunnus 2791263-2, Yhtiö ) toimintaa, hallintoa ja rahoitusta on XX.XX.2017 allekirjoitettu

Lisätiedot

Tämän sopimuksen kohteena on projekti Kulttuuripalvelujen talouden ja toiminnan vertailutiedosto IV.

Tämän sopimuksen kohteena on projekti Kulttuuripalvelujen talouden ja toiminnan vertailutiedosto IV. SOPIMUS 1(4) 15.3.2017 KULTTUURIPALVELUJEN TALOUDEN JA TOIMINNAN VERTAILUTIEDOSTO IV PROJEKTI 1 Sopimuksen kohde ja tarkoitus Tämän sopimuksen kohteena on projekti Kulttuuripalvelujen talouden ja toiminnan

Lisätiedot

SOPIMUS TURUN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON PALVELUIDEN TUOTTA- MISESTA 2013 (OPTS)

SOPIMUS TURUN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON PALVELUIDEN TUOTTA- MISESTA 2013 (OPTS) LIITE 1 SOPIMUS TURUN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON PALVELUIDEN TUOTTA- MISESTA 2013 (OPTS) 1. Sopimuksen tarkoitus Tällä operatiivisella palvelutuotantosopimuksella (OPTS) ydinprosesseja edustavat

Lisätiedot

Sopimus Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon matkailutoimijoiden välisestä markkinointiyhteistyöstä ja siihen liittyvästä yhteistoiminnasta

Sopimus Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon matkailutoimijoiden välisestä markkinointiyhteistyöstä ja siihen liittyvästä yhteistoiminnasta LUONNOS 1 (5) SAIMAA-SOPIMUS 2017-2019 Sopimus Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon matkailutoimijoiden välisestä markkinointiyhteistyöstä ja siihen liittyvästä yhteistoiminnasta 1. Sopimusosapuolet 1. Imatran

Lisätiedot

KANTAVERKKOSOPIMUS NRO XXXX / 2016 ASIAKAS OY FINGRID OYJ

KANTAVERKKOSOPIMUS NRO XXXX / 2016 ASIAKAS OY FINGRID OYJ KANTAVERKKOSOPIMUS NRO XXXX / 2016 ASIAKAS OY JA FINGRID OYJ 2(5) Sisällys 1 SOPIJAPUOLET JA SOPIMUKSEN TARKOITUS... 3 2 SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO... 3 3 SOPIMUKSEN EHDOT... 3 4 SOPIMUKSEN MUUTOKSET... 3

Lisätiedot

Porin kaupunki (jäljempänä Kunta) Yrjönkatu 6 B PL PORI y-tunnus

Porin kaupunki (jäljempänä Kunta) Yrjönkatu 6 B PL PORI y-tunnus SOPIMUS 1 (5) Erikoiskuljetusluvan myöntäminen Porin katuverkolle 1 Sopimusosapuolet Porin kaupunki (jäljempänä Kunta) Yrjönkatu 6 B PL 95 28101 PORI y-tunnus 0137323-9 Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne-

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunginkanslia

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunginkanslia Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 10 Helsingin Markkinointi Oy:n ja kaupungin välinen vuoden 2016 palvelusopimus HEL 2016-000513 T 02 08 02 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti, viitaten päätökseensä

Lisätiedot

SOPIMUS ETSIVÄN NUORISOTYÖN PALVELUJEN TUOTTAMISESTA LUUMÄEN KUNNNAN ALUEELLA VUONNA 2017

SOPIMUS ETSIVÄN NUORISOTYÖN PALVELUJEN TUOTTAMISESTA LUUMÄEN KUNNNAN ALUEELLA VUONNA 2017 SOPIMUS ETSIVÄN NUORISOTYÖN PALVELUJEN TUOTTAMISESTA LUUMÄEN KUNNNAN ALUEELLA VUONNA 2017 Yhteistyösopimus xx.xx.xxxx 1. SOPIMUSOSAPUOLET Tilaaja Luumäen kunta Linnalantie 33 54500 TAAVETTI Tuottaja Lappeenrannan

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan toimintaan liittyvistä valmistelutehtävistä tehdään erillinen sopimus.

Tarkastuslautakunnan toimintaan liittyvistä valmistelutehtävistä tehdään erillinen sopimus. Tarkastuslautakunta 19.6.2018 Liite 1 32 1 (5) Tilintarkastuspalveluja koskeva sopimus / 2017.39.1 Sopimuskausi 01.01.2018-31.12.2021 Optiokaudet 01.01.2022-31.12.2022 01.01.2023-31.12.2023 1. Sopimuksen

Lisätiedot

SOPIMUS KIERTÄVÄN LASTENSUOJELUN ERITYISSOSIAALI- TYÖNTEKIJÄN PALVELUISTA

SOPIMUS KIERTÄVÄN LASTENSUOJELUN ERITYISSOSIAALI- TYÖNTEKIJÄN PALVELUISTA 1 (5) SOPIMUS KIERTÄVÄN LASTENSUOJELUN ERITYISSOSIAALI- TYÖNTEKIJÄN PALVELUISTA 1. Sopimuksen osapuolet Ostaja: Yhteyshenkilö: Tuottaja: Yhteyshenkilö: Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Raili Haaki

Lisätiedot

HRI-RAHOITUSSOPIMUS 6.9.2012 1(5) HELSINKI REGION INFOSHARE RAHOITUSSOPIMUS

HRI-RAHOITUSSOPIMUS 6.9.2012 1(5) HELSINKI REGION INFOSHARE RAHOITUSSOPIMUS HRI-RAHOITUSSOPIMUS 6.9.2012 1(5) HELSINKI REGION INFOSHARE RAHOITUSSOPIMUS 1. Sopimuksen osapuolet Tämän sopimuksen osapuolina ovat Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungit ( Osapuolet ). 2.

Lisätiedot

REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS

REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS Lisenssisopimus 1 (5) REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS 1 OSAPUOLET Tämä lisenssisopimus ( Sopimus ) on tehty seuraavien osapuolten välillä: 1. Trainer4You Revolution Oy, y-tunnus 2623516 6, Suomessa rekisteröity

Lisätiedot

PALVELUSOPIMUS. KOHA-kirjastotietojärjestelmä ylläpito- ja kehittämispalveluista Mikkelin kaupungin ja Koha Suomi Oy:n välillä

PALVELUSOPIMUS. KOHA-kirjastotietojärjestelmä ylläpito- ja kehittämispalveluista Mikkelin kaupungin ja Koha Suomi Oy:n välillä 1 PALVELUSOPIMUS KOHA-kirjastotietojärjestelmä ylläpito- ja kehittämispalveluista Mikkelin kaupungin ja Koha Suomi Oy:n välillä 2 1. OSAPUOLET Tilaaja: Mikkelin kaupunki (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan

Lisätiedot

Sopimus kulttuurimatkailutuotteen tekemisestä ja käytöstä (malli)

Sopimus kulttuurimatkailutuotteen tekemisestä ja käytöstä (malli) Sopimus kulttuurimatkailutuotteen tekemisestä ja käytöstä (malli) Tämä sopimus ei ole virallinen sopimus, vaan malli, jonka pohjalle rakentaa sellainen. Huomioita; Kulttuurimatkailun viitekehyksessä on

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

Helsingin Uusyrityskeskus ry, y-tunnus , Ensi linja 1, Helsinki / PL 4500, Helsingin kaupunki

Helsingin Uusyrityskeskus ry, y-tunnus , Ensi linja 1, Helsinki / PL 4500, Helsingin kaupunki OSAKASSOPIMUS 1. Osapuolet Tämän osakassopimuksen Osapuolia ovat: 2. 1. Helsingin kaupunki, y-tunnus 0215438-8 Pohjoisesplanadi 11-13, 00170 Helsinki / PL 1, 00099 Helsingin kaupunki (jäljempänä Helsinki)

Lisätiedot

Lisärahoitushakemus loppuvuoden 2017 toimenpiteisiin

Lisärahoitushakemus loppuvuoden 2017 toimenpiteisiin Lisärahoitushakemus loppuvuoden 2017 toimenpiteisiin Tavoite: Digitalisaatio Tampereella olevien matkailijoiden kattava palvelu Digitaalinen asiakaskokemus: visittampere.fi palvelu-uudistus Matkailijoita,

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Liite ELINKEINOJEN JA YRITYSTOIMINNAN EDISTÄMISTÄ JA KEHITTÄMISTÄ KOSKEVA SOPIMUS (Kumppanuussopimus, LUONNOS)

Kaupunginhallitus Liite ELINKEINOJEN JA YRITYSTOIMINNAN EDISTÄMISTÄ JA KEHITTÄMISTÄ KOSKEVA SOPIMUS (Kumppanuussopimus, LUONNOS) Kaupunginhallitus 17.12.2018 Liite 1 462 1 / 5 ELINKEINOJEN JA YRITYSTOIMINNAN EDISTÄMISTÄ JA KEHITTÄMISTÄ KOSKEVA SOPIMUS (Kumppanuussopimus, LUONNOS) 1. Sopijaosapuolet Palvelujen tuottaja: Mikkelin

Lisätiedot

KONSORTIOSOPIMUS TIETOJÄRJESTELMÄPALVELUN (avoinyliopisto.fi) JÄRJESTÄMISEKSI

KONSORTIOSOPIMUS TIETOJÄRJESTELMÄPALVELUN (avoinyliopisto.fi) JÄRJESTÄMISEKSI KONSORTIOSOPIMUS TIETOJÄRJESTELMÄPALVELUN (avoinyliopisto.fi) JÄRJESTÄMISEKSI Sivu 1 / 9 1. Sopimusosapuolet Aalto-yliopisto Helsingin yliopisto Itä-Suomen yliopisto Jyväskylän yliopisto Lapin yliopisto

Lisätiedot

KUNNAN JÄRJESTÄMISVASTUULLA OLEVIEN SAKO- JA UMPIKAIVOLIETTEIDEN VASTAANOTTO- JA KÄSITTELYSOPIMUS

KUNNAN JÄRJESTÄMISVASTUULLA OLEVIEN SAKO- JA UMPIKAIVOLIETTEIDEN VASTAANOTTO- JA KÄSITTELYSOPIMUS 1 KUNNAN JÄRJESTÄMISVASTUULLA OLEVIEN SAKO- JA UMPIKAIVOLIETTEIDEN VASTAANOTTO- JA KÄSITTELYSOPIMUS 1. SOPIJAPUOLET Sopijapuoli 1 Sopijapuoli 2 Lounais-Suomen Jätehuolto Oy (jäljempänä LSJH) Kuormakatu

Lisätiedot

Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus

Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1 (5) Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1. Sopimuksen osapuolet Toimittajat Tilaajat 2. Hankkeen yhteyshenkilöt Tilaajan yhteyshenkilö: Rovaniemen kaupunki Toimittajan (jäljempänä ryhmän)

Lisätiedot

Palvelusopimus Paimion kaupungin ruokapalveluiden ja siivouspalveluiden tuottamisesta

Palvelusopimus Paimion kaupungin ruokapalveluiden ja siivouspalveluiden tuottamisesta 1 (6) Kauppakirjan liite 8: Palvelusopimus Paimion kaupungin ruokapalveluiden ja siivouspalveluiden tuottamisesta 1. Sopimuksen osapuolet Tilaaja Paimion kaupunki (Y-tunnus 0136169-2) PL 50 21531 Paimio

Lisätiedot

Valionrannan kumppanuuskaavan suunnittelusopimus

Valionrannan kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1 (5) Valionrannan kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1. Sopimuksen osapuolet Toimittajat Tilaajat 2. Hankkeen yhteyshenkilöt Tilaajan yhteyshenkilö: Rovaniemen kaupunki Toimittajan (jäljempänä ryhmän)

Lisätiedot

KUUMA seutu liikelaitos (y tunnus 0127485-5) Kauppakaari 1-3 C 04200 Kerava

KUUMA seutu liikelaitos (y tunnus 0127485-5) Kauppakaari 1-3 C 04200 Kerava 1 SOPIMUS KUUMA -seutu liikelaitos tilaajana ja Oy toimittajana ovat tehneet seuraavan sopimuksen koskien Paikallisen kehittämisen ja lähidemokratian toimintamalli projektia. 1. SOPIJAPUOLET 1.1 Tilaaja:

Lisätiedot

1 Urakkasopimus YSE 1998 RT Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998.

1 Urakkasopimus YSE 1998 RT Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998. 1 Urakkasopimus YSE 1998 RT 80260 RT 80260 1(5) URAKKASOPIMUS YSE 1998 Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998. Hanke Numero Rakennuskohde Urakkasopimus PÄÄURAKKA 1

Lisätiedot

Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus

Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus Sopimusluonnos 1 (5) Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus Sisällys 1 Sopijapuolet... 2 2 Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde... 2 3 Sopimuksen voimaantulo... 2 4 Asiakirjojen noudattamisjärjestys...

Lisätiedot

Sopimus sivistystoimialan yhteisten hallintopalvelujen tuottamisesta vuonna 2014 ja taloussuunnitelmakaudella

Sopimus sivistystoimialan yhteisten hallintopalvelujen tuottamisesta vuonna 2014 ja taloussuunnitelmakaudella Sopimus sivistystoimialan yhteisten hallintopalvelujen tuottamisesta vuonna 2014 ja taloussuunnitelmakaudella 2014-2017 Sopimuksen tarkoitus Tällä operatiivisella sopimuksella pääprosessia edustava toimialajohtaja

Lisätiedot

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2015-S-1119 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2015-S-1119 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2015-S-1119 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY 2(5) SOPIMUKSEN TARKOITUS Fortum Power and Heat Oy (Kuormanhaltija), y-tunnus: 0109160-2 ja Finextra Oy (Finextra),

Lisätiedot

Helsingin seudun paikallistelevisio Stadi.TV:n Projektisopimus

Helsingin seudun paikallistelevisio Stadi.TV:n Projektisopimus Helsingin seudun paikallistelevisio Stadi.TV:n Projektisopimus 1 Sopijapuolet 1. Helsingin kaupungin kaupunginkanslian tietotekniikka- ja viestintäosasto (jäljempänä Helsingin kaupunki ) 2. Forum Virium

Lisätiedot

2.1 Yhteispalveluna tarjottavat avustavat asiakaspalvelutehtävät

2.1 Yhteispalveluna tarjottavat avustavat asiakaspalvelutehtävät 1 LOMAKE: YHTEISPALVELUSOPIMUS 9.2.2007; LUONNOS 1. Sopimusosapuolet 1.1. Toimeksisaaja(t) 1.2. Toimeksiantajat 1 2 3 4 5 6 2. Yhteispalveluntehtävät 2.1 Yhteispalveluna tarjottavat avustavat asiakaspalvelutehtävät

Lisätiedot

TOTEUTUSSOPIMUS, LUONNOS

TOTEUTUSSOPIMUS, LUONNOS SOPIMUS 22.2.2018 Sivu 1/5 Tilaaja: Tampereen kaupunki Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmä Frenckellinaukio 2 33100 Tampere Toteuttaja: Tampereen Tilapalvelut Oy Frenckellinaukio 2K 33100

Lisätiedot

Punkalaitumen kunta ja. Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus. Valtori

Punkalaitumen kunta ja. Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus. Valtori Palvelusopimus 1 / 6 PALVELUSOPIMUS Asiointitili-palvelusta Punkalaitumen kunta ja Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus www.valtori.fi VALTORI Palvelusopimus

Lisätiedot

1. Konserttisali 2. Konserttisalin lämpiö- ja aputilat 3. Taiteilijakahvio

1. Konserttisali 2. Konserttisalin lämpiö- ja aputilat 3. Taiteilijakahvio Salassa pidettävä kohtien 5, 6, 7 ja 8 osalta, JulkL 24 1 mom. 17 ja 20 kohta OSAKASSOPIMUS 1 Osapuolet 1.1 Helsingin kaupunki PL 1, 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6 1.2 Yleisradio Oy Radiokatu

Lisätiedot

TIETOSUOJAVASTAAVA PROJEKTI SOPIMUS

TIETOSUOJAVASTAAVA PROJEKTI SOPIMUS 1 TIETOSUOJAVASTAAVA PROJEKTI SOPIMUS 2 Sisällysluettelo 1. Sopimuksen tausta ja tavoitteet... 3 2. Sopijaosapuolet... 3 3. Kuntien konserniyhtiöiden projektiin osallistuminen... 5 4. Tietosuojavastaava

Lisätiedot

Winter is an attitude. Elävä kaupunkikeskusta Juhlakonferenssi 29.8.2012 Tuottaja Saara Saarteinen

Winter is an attitude. Elävä kaupunkikeskusta Juhlakonferenssi 29.8.2012 Tuottaja Saara Saarteinen Winter is an attitude Elävä kaupunkikeskusta Juhlakonferenssi 29.8.2012 Tuottaja Saara Saarteinen Winter is an attitude: Projektin tavoite 1) Winter is attitude projektin avulla halutaan elävöittää

Lisätiedot

Haaste. Muuttoliikkeen kääntäminen positiiviseksi Minkä tyyppisiä muuttajia ja yrityksiä erityisesti halutaan?

Haaste. Muuttoliikkeen kääntäminen positiiviseksi Minkä tyyppisiä muuttajia ja yrityksiä erityisesti halutaan? Haaste Muuttoliikkeen kääntäminen positiiviseksi Minkä tyyppisiä muuttajia ja yrityksiä erityisesti halutaan? Muuttajissa 25-34-vuotiaiden avainryhmä Yrityksiä Kotkan vahvuusaloilta : logistiikka, satamasidonnainen

Lisätiedot

Sopimuksen yhteyshenkilöinä toimivat sopijaosapuolen osalta seuraavat henkilöt:

Sopimuksen yhteyshenkilöinä toimivat sopijaosapuolen osalta seuraavat henkilöt: 1(4) Sopimus Kuuma TVT-verkoston koordinoinnista 1. Sopijaosapuolet 1. Nurmijärven kunta, sivistystoimi, PL 37, 01901 Nurmijärvi 2. Kirkkonummen kunta, 3. Vihdin kunta, 4. Tuusulan kunta, 5. Hyvinkään

Lisätiedot

Keskisuurten kaupunkiseutujen aiesopimuksen seurantapalaveri

Keskisuurten kaupunkiseutujen aiesopimuksen seurantapalaveri Keskisuurten kaupunkiseutujen aiesopimuksen seurantapalaveri 2018 20.11.2018 Virastouudistus Esityksessä ehdotetaan, että Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi, Viestintävirasto sekä Liikenneviraston tietyt

Lisätiedot

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIMUSOSAPUOLET Kokkolan kaupunki (Y-tunnus: 0179377-8) PL 43 67101 KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä NSA-Yhtiöt Oy jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja ASEMAKAAVA-ALUE

Lisätiedot

Tutkimusyhteistyösopimus

Tutkimusyhteistyösopimus Tutkimusyhteistyösopimus 1/5 1 Sopijapuolet Yrkeshögskolan Novia/Yrkeshögskolan vid Åbo Akademi (y-tunnus 2059910-2), Wolffskavägen 35 B, 65200, Vasa, (jäljempänä Novia ) ja Turun kaupunki (y-tunnus: 0204819-8),

Lisätiedot

KOUVOLAN STRATEGIAPOLULLA KINNON KASVUALUSTALLA

KOUVOLAN STRATEGIAPOLULLA KINNON KASVUALUSTALLA KOUVOLAN STRATEGIAPOLULLA KINNON KASVUALUSTALLA 29.3.2019 KAUPUNKISTRATEGIA 2030 KAUPUNGIN ELINVOIMAPOLITIIKKA YRITTÄJÄASIAKAS LÄHTÖKOHTA RAHTIKYLÄ BIOLAAKSO VISITKOUVOLA ALKAVAN YRITYKSEN PALVELUT TOIMIVAN

Lisätiedot

SOPIMUS KEHITYSVAMMAISTEN YMPÄRIVUOROKAUTISESTA ASUMISPALVELUSTA

SOPIMUS KEHITYSVAMMAISTEN YMPÄRIVUOROKAUTISESTA ASUMISPALVELUSTA SOPIMUS KEHITYSVAMMAISTEN YMPÄRIVUOROKAUTISESTA ASUMISPALVELUSTA 1. Sopimuksen osapuolet Palvelun tilaaja Kinnulan kunta/perusturva Keskustie 45 43900 Kinnula Y-tunnus: 0242816-6 Yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

SOPIMUS ETSIVÄN NUORISOTYÖN PALVELUN TUOTTAMISESTA LUUMÄEN KUNNAN ALUEELLA VUONNA 2015

SOPIMUS ETSIVÄN NUORISOTYÖN PALVELUN TUOTTAMISESTA LUUMÄEN KUNNAN ALUEELLA VUONNA 2015 SOPIMUS ETSIVÄN NUORISOTYÖN PALVELUN TUOTTAMISESTA LUUMÄEN KUNNAN ALUEELLA VUONNA 2015 Yhteistyösopimus 19.11.2014 1. Sopijaosapuolet: Palvelun tilaaja: Luumäen kunta Linnalantie 33 54501 TAAVETTI Palvelun

Lisätiedot

Sopimus Keski-Pohjanmaan runkoverkon omistuksesta

Sopimus Keski-Pohjanmaan runkoverkon omistuksesta Sopimus Keski-Pohjanmaan runkoverkon omistuksesta Tämän sopimuksen Keski-Pohjanmaan runkoverkon omistuksesta ovat sanotulla päivämäärällä tehneet a) Osuuskunta Keskikaista (jäljempänä Keskikaista ) Y-tunnus:

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän ravintopalvelut Nurmeksessa

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän ravintopalvelut Nurmeksessa PALVELUSOPIMUS RAVINTOPALVELUT 1 Yleiset määräykset 1.1 Sopimuskohde Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän ravintopalvelut Nurmeksessa 1.2 Osapuolet 1. Tilaaja: Pohjois-Karjalan

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA

NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA 1 SOPIJAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT 1.1 Tilaaja Nurmijärven kunta (jäljempänä Tilaaja) < osoite > < Y-tunnus > 1.2 Toimittaja

Lisätiedot

<<PALVELUN NIMI>> Palvelukuvaus versio x.x

<<PALVELUN NIMI>> Palvelukuvaus versio x.x JHS XXX ICT-palvelujen kehittäminen: Kehittämiskohteiden tunnistaminen Liite 5 Palvelukuvaus pohja Palvelukuvaus versio x.x 1/5 Sisällysluettelo 1 Johdanto...3 2 Termit ja lyhenteet...3

Lisätiedot

TAVASE OY:N RAHOITUS- JA OSAKKEENOMISTUSJÄRJESTELYÄ KOSKEVA SOPIMUS

TAVASE OY:N RAHOITUS- JA OSAKKEENOMISTUSJÄRJESTELYÄ KOSKEVA SOPIMUS TAVASE OY:N RAHOITUS- JA OSAKKEENOMISTUSJÄRJESTELYÄ KOSKEVA SOPIMUS 1. SOPIMUKSEN OSAPUOLET 1. Akaan kaupunki; 2. Kangasalan kunta; 3. Lempäälän kunta; 4. Tampereen kaupunki; 5. Valkeakosken kaupunki;

Lisätiedot

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Porvoon sairaanhoitoalue (jäljempänä sha)

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Porvoon sairaanhoitoalue (jäljempänä sha) HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN PORVOON SAIRAANHOITOALUEEN JA ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOKSEN AIESOPIMUS ENSIHOIDON PALVELUTUOTANNOSTA JA ENSIVASTEPALVELUISTA 1. Sopijaosapuolet Itä-Uudenmaan

Lisätiedot

Maakuntahallitus 32 14.03.2016

Maakuntahallitus 32 14.03.2016 Maakuntahallitus 32 14.03.2016 Osallistuminen Smart & Clean -projektiin, edustajan nimeäminen sitä toteuttavan säätiön hallintoneuvostoon sekä valtion ja pääkaupunkiseudun välisen kasvusopimuksen 2016

Lisätiedot

POP MAAKUNNAN ICT-VALMISTELU SOPIMUS PROJEKTIN TOTEUTTAMISESTA

POP MAAKUNNAN ICT-VALMISTELU SOPIMUS PROJEKTIN TOTEUTTAMISESTA POP MAAKUNNAN ICT-VALMISTELU SOPIMUS PROJEKTIN TOTEUTTAMISESTA 1. SOPIMUSOSAPUOLET Projektin toteuttaja: Y-tunnus: Osoite: Projektin tilaaja: Pohjois-Pohjanmaan liitto Y-tunnus: 0922484-4 Osoite: Sepänkatu

Lisätiedot

Elinvoiman palvelualue 2017 Toiminnan strategiset painopisteet Johtaja Teppo Rantanen

Elinvoiman palvelualue 2017 Toiminnan strategiset painopisteet Johtaja Teppo Rantanen Elinvoiman palvelualue 2017 Toiminnan strategiset painopisteet Johtaja Teppo Rantanen Kaupunginvaltuuston talous- ja strategiaseminaari Hotelli Torni, Tampere 6.6.2016 Tampereen kaupungin organisaatio

Lisätiedot

Sopimus 1 (5) 20.1.2016

Sopimus 1 (5) 20.1.2016 Sopimus 1 (5) SOPIJAPUOLET FORTUM POWER AND HEAT OY (jäljempänä "Fortum") PL 100, 00048 FORTUM, ja MUHOKSEN KUNTA, PL 39, 91501 MUHOS UTAJÄRVEN KUNTA, PL 18,91601 UTAJÄRVI VAALAN KUNTA, PL 12, 91701 VAALA,

Lisätiedot

TAMPEREEN TARINA Tekoja ja tarinaa strategia- ja brändiseminaari Yritys- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Tuija Telén

TAMPEREEN TARINA Tekoja ja tarinaa strategia- ja brändiseminaari Yritys- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Tuija Telén TAMPEREEN TARINA Tekoja ja tarinaa strategia- ja brändiseminaari 23.8.2017 Yritys- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Tuija Telén 1 Mitä? Yhteinen tarina brändilupaus ja pääviestit Kohderyhmät Kohderyhmäkohtaiset

Lisätiedot

Rovaniemen kaupungin viestintäohjelma

Rovaniemen kaupungin viestintäohjelma Rovaniemen kaupungin viestintäohjelma 2019 2020 1. Kaupungin viestinnän perustehtävä Rovaniemen kaupungin viestintä on ennakoivaa, avointa, asukaslähtöistä ja vuorovaikutuksellista. Viestinnän tavoitteena

Lisätiedot

YHTEISTYÖSOPIMUS SUOMEN ICEHEARTS RY:N LAPPEENRANNAN KAUPUNGIN ETELÄ-KARJALAN SOSIAALI- JA TERVEYSPIIRIN TOIMINNAN RAHOITUSTA 2019 LÄHTIEN

YHTEISTYÖSOPIMUS SUOMEN ICEHEARTS RY:N LAPPEENRANNAN KAUPUNGIN ETELÄ-KARJALAN SOSIAALI- JA TERVEYSPIIRIN TOIMINNAN RAHOITUSTA 2019 LÄHTIEN #328176 - v2 I YHTEISTYÖSOPIMUS SUOMEN ICEHEARTS RY:N JA LAPPEENRANNAN KAUPUNGIN JA ETELÄ-KARJALAN SOSIAALI- JA TERVEYSPIIRIN VÄLILLÄ KOSKIEN TOIMINNAN RAHOITUSTA 2019 LÄHTIEN #328176 - v2 II #328176 -

Lisätiedot

Vaikuttamispalvelun esittely. Nuortenideat.fi Ungasidéer.fi

Vaikuttamispalvelun esittely. Nuortenideat.fi Ungasidéer.fi Vaikuttamispalvelun esittely Nuortenideat.fi Ungasidéer.fi Miksi nuorten vaikuttamispalvelu verkossa? Nuorten kiinnostuksen kohteet tulevat näkyviksi Mahdollistaa nuorten mielipiteiden kuulemisen Tuetaan

Lisätiedot

Sopimus keskitetyn asiakas- ja palveluohjaustoimintamallin järjestämisestä kuntien välisenä yhteistyönä

Sopimus keskitetyn asiakas- ja palveluohjaustoimintamallin järjestämisestä kuntien välisenä yhteistyönä Sopimus 1 (5) Sopimus keskitetyn asiakas- ja palveluohjaustoimintamallin järjestämisestä kuntien välisenä yhteistyönä 1. Sopijapuolet Auran kunta Kaarinan kaupunki Kemiönsaaren kunta Kosken Tl kunta 0132103-3

Lisätiedot

1 / 5. Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai yhdessä Osapuolet

1 / 5. Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai yhdessä Osapuolet 1 / 5 SOPIMUS Helsinki-lähettiläsvalmennuksen mentorointi 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai yhdessä Osapuolet Tilaaja Helsingin kaupunki, Oiva Akatemia -liikelaitos

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Rantanen Teppo T. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh ,

Valmistelija / lisätiedot: Rantanen Teppo T. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh , Tampere Ote pöytäkirjasta 29/2018 1 (5) 359 Tampereen kaupunkimarkkinoinnin suuntaviivat TRE:5198/00.04.00/2018 Valmistelija / lisätiedot: Rantanen Teppo T Valmistelijan yhteystiedot Vs. yritys- ja yhteiskuntasuhdejohtaja

Lisätiedot

Strategia Päivitetty

Strategia Päivitetty Strategia 2020 Päivitetty 25.8.16 Visio Matkailun identiteettimme rakentuu luontaisista elementeistä, joita alueesta viestitään muutenkin Luonto, Aurinko, Onnellisuus, Energia, Kansainvälisyys Visio muodostuu

Lisätiedot

Palveluntarjoaja: XXX, (jäljempänä Palveluntarjoaja) Y-tunnus: XXX Osoite: XXX Yhteyshenkilö: XXX sähköpostiosoite: XXX puh.: XXX

Palveluntarjoaja: XXX, (jäljempänä Palveluntarjoaja) Y-tunnus: XXX Osoite: XXX Yhteyshenkilö: XXX sähköpostiosoite: XXX puh.: XXX JANAKKALAN KUNTA METSÄOMAISUUDEN HOITO SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Janakkalan kunta, (jäljempänä Tilaaja) Y-tunnus: 0147510-4 Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki Yhteyshenkilö: XXX sähköpostiosoite: XXX

Lisätiedot

Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy Osakassopimus ver

Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy Osakassopimus ver 1 Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy Osakassopimus ver 25.4.2016 1. Osapuolet 1. Tampereen kaupunki, joka omistaa 71,20 % osakkeista ja äänivallasta 2. Ylöjärven kaupunki, joka omistaa 8,53 % osakkeista

Lisätiedot

1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa kuljetuspalvelujen operaattoripalvelusopimusta

1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa kuljetuspalvelujen operaattoripalvelusopimusta Liite 1 Henkilötietojen käsittelyn ehtoihin Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa kuljetuspalvelujen operaattoripalvelusopimusta (Dnro

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTASOPIMUS YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLLON PALVELUISTA

YHTEISTOIMINTASOPIMUS YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLLON PALVELUISTA YHTEISTOIMINTASOPIMUS YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLLON PALVELUISTA 1 1. SOPIJAOSAPUOLET Pirkkalan kunta (vastuukunta) Hämeenkyrön kunta (sopijakunta) Lempäälän kunta (sopijakunta) Nokian kaupunki (sopijakunta)

Lisätiedot

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2 / FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2 / FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2 / 2017-2020 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY 2 (6) 1 SOPIMUKSEN TARKOITUS Fortum Power and Heat Oy (Kuormanhaltija), Y-tunnus: 0109160-2 ja Finextra Oy (Finextra),

Lisätiedot

1.1 Kartoitus Vuonna alv 1.2 Kartoitus-, ratamestarija tulostustyöt Vuonna alv

1.1 Kartoitus Vuonna alv 1.2 Kartoitus-, ratamestarija tulostustyöt Vuonna alv YHTEISTYÖSOPIMUSEHDOTUS 25.09.2017 SOPIJAPUOLET 1. Kajaanin kaupunki, jäljempänä kaupunki 2. Kajaanin Suunnistajat ry SOPIMUKSEN SISÄLTÖ SOPIMUKSEN KESTO Tällä sopimuksella sovitaan järjestelyistä ja kustannuksista,

Lisätiedot

To u N e t / E t a b l o i t u m i n e n Ve n ä j ä n m a r k k i n o i l l e - o s a h a n k e. O h j a u s r y h m ä 1 3. 3.

To u N e t / E t a b l o i t u m i n e n Ve n ä j ä n m a r k k i n o i l l e - o s a h a n k e. O h j a u s r y h m ä 1 3. 3. To u N e t / E t a b l o i t u m i n e n Ve n ä j ä n m a r k k i n o i l l e - o s a h a n k e O h j a u s r y h m ä 1 3. 3. 2 0 1 4 L a h t i E t a b l o i t u m i n e n Ve n ä j ä n m a r k k i n o

Lisätiedot

Kuopion kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus Tampereen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi Turun kaupunki: Terveystoimi, Turun kaupunki: Sosiaalitoimi

Kuopion kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus Tampereen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi Turun kaupunki: Terveystoimi, Turun kaupunki: Sosiaalitoimi 1 YHTEISTOIMINTASOPIMUS 1. Sopimusosapuolet Kuopion kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus Tampereen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi Turun kaupunki:, Turun kaupunki: Sosiaalitoimi Hankkeen hallinnoijana

Lisätiedot