Kansielementti yläpuolelta 1:20. Kansielementin raiteen suuntainen pituus. Kansielementti päädystä 1:5 1370

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kansielementti yläpuolelta 1:20. Kansielementin raiteen suuntainen pituus. Kansielementti päädystä 1:5 1370"

Transkriptio

1

2 Yleistoleranssi, Kansielementti yläpuolelta :0 Kansielementin raiteen suuntainen pituus Päätyankkuri :0 Kansielementti päädystä : Kansielementin materiaali on Kerto-Q. Tasoristeyksen kansielementin pituus mitataan raiteen keskilinjaa pitkin. Valmistuksessa on huomioitava raiteen mahdollinen kaarresäde. Piirustuksen mitat ovat valmistusmittoja puun kosteuden ollessa %. Päätyankkurin materiaali on Kerto-S. Päätyankkureita valmistetaan kpl / tasoristeys. valmistuspiirustus :0,..0 - Kansielementti, keskiosa, kertopuu. Päätyankkuri, kertopuu.

3 Yleistoleranssi, Kansielementti yläpuolelta :0 Kansielementin raiteen suuntainen pituus Päätyankkuri :0 00 K00-00 Kansielementti päädystä : Kansielementin puulaji on mänty ja se voi olla joko saha- tai höyläpuuta. Puutavaran lujuusluokan on oltava vähintään T0. Tasoristeyksen kansielementin pituus mitataan raiteen keskilinjaa pitkin. Valmistuksessa on huomioitava raiteen mahdollinen kaarresäde. Piirustuksen mitat ovat valmistusmittoja puun kosteuden ollessa %. Päätyankkurin materiaali on Kerto-S. Päätyankkureita valmistetaan kpl / tasoristeys. valmistuspiirustus :0,..0 - Kansielementti, keskiosa, tangoilla kiristettävä malli. Päätyankkuri, kertopuu.

4 Yleistoleranssi, Kansielementti yläpuolelta :0 Kansielementin raiteen suuntainen pituus Päätyankkuri :0 Kansielementti päädystä : Kansielementin materiaali on Kerto-Q. Tasoristeyksen kansielementin pituus mitataan raiteen keskilinjaa pitkin. Valmistuksessa on huomioitava raiteen mahdollinen kaarresäde. Piirustuksen mitat ovat valmistusmittoja puun kosteuden ollessa %. Päätyankkurin materiaali on Kerto-S. Päätyankkureita valmistetaan kpl / tasoristeys. valmistuspiirustus :0,..0 - Kansielementti, keskiosa, laippaurakumiton, kertopuu. Päätyankkuri, kertopuu.

5 Yleistoleranssi, Kansielementti yläpuolelta :0 Kansielementin raiteen suuntainen pituus Päätyankkuri :0 00 K00-00 Kansielementti päädystä : Kansielementin puulaji on mänty ja se voi olla joko saha- tai höyläpuuta. Puutavaran lujuusluokan on oltava vähintään T0. Tasoristeyksen kansielementin pituus mitataan raiteen keskilinjaa pitkin. Valmistuksessa on huomioitava raiteen mahdollinen kaarresäde. Piirustuksen mitat ovat valmistusmittoja puun kosteuden ollessa %. Päätyankkurin materiaali on Kerto-S. Päätyankkureita valmistetaan kpl / tasoristeys. valmistuspiirustus Mma :0,..0 - Kansielementti, keskiosa, laippaurakumiton, tangoilla kiristettävä malli. Päätyankkuri, kertopuu.

6 Yleistoleranssi, Kansielementti yläpuolelta :0 Kansielementin raiteen suuntainen pituus Päätyankkuri :0 Kansielementti päädystä : Kansielementin materiaali on Kerto-Q. Tasoristeyksen kansielementin pituus mitataan raiteen keskilinjaa pitkin. Valmistuksessa on huomioitava raiteen mahdollinen kaarresäde. Piirustuksen mitat ovat valmistusmittoja puun kosteuden ollessa %. Päätyankkurin materiaali on Kerto-S. Päätyankkureita valmistetaan kpl / tasoristeys. valmistuspiirustus :0,..0 - Kansielementti, keskiosa, K0, kertopuu. Päätyankkuri, kertopuu.

7 Yleistoleranssi, Kansielementti yläpuolelta :0 Kansielementin raiteen suuntainen pituus Päätyankkuri :0 00 K00-00 Kansielementti päädystä : Kansielementin puulaji on mänty ja se voi olla joko saha- tai höyläpuuta. Puutavaran lujuusluokka on oltava vähintään T0. Tasoristeyksen kansielementin pituus mitataan raiteen keskilinjaa pitkin. Valmistuksessa on huomioitava raiteen mahdollinen kaarresäde. Piirustuksen mitat ovat valmistusmittoja puun kosteuden ollessa %. Päätyankkurin materiaali on Kerto-S. Päätyankkureita valmistetaan kpl / tasoristeys. valmistuspiirustus :0,..0 - Kansielementti, keskiosa, K0, tangoilla kiristettävä malli. Päätyankkuri, kertopuu.

8 Yleistoleranssi, Kansielementti yläpuolelta :0 Kansielementin raiteen suuntainen pituus Päätyankkuri :0 Kansielementti päädystä : Kansielementin materiaali on Kerto-Q. Tasoristeyksen kansielementin pituus mitataan raiteen keskilinjaa pitkin. Valmistuksessa on huomioitava raiteen mahdollinen kaarresäde. Piirustuksen mitat ovat valmistusmittoja puun kosteuden ollessa %. Päätyankkurin materiaali on Kerto-S. Päätyankkureita valmistetaan kpl / tasoristeys. valmistuspiirustus :0,..0 - Kansielementti, keskiosa, K0, laippaurakumiton, kertopuu. Päätyankkuri, kertopuu.

9 Yleistoleranssi, Kansielementti yläpuolelta :0 Kansielementin raiteen suuntainen pituus Päätyankkuri :0 00 K00-00 Kansielementti päädystä : Kansielementin puulaji on mänty ja se voi olla joko saha- tai höyläpuuta. Puutavaran lujuusluokka on oltava vähintään T0. Tasoristeyksen kansielementin pituus mitataan raiteen keskilinjaa pitkin. Valmistuksessa on huomioitava raiteen mahdollinen kaarresäde. Piirustuksen mitat ovat valmistusmittoja puun kosteuden ollessa %. Päätyankkurin materiaali on Kerto-S. Päätyankkureita valmistetaan kpl / tasoristeys. valmistuspiirustus :0,..0 - Kansielementti, keskiosa, K0, laippaurakumiton, tangoilla kiristettävä malli. Päätyankkuri, kertopuu.

10 Yleistoleranssi, Kansielementti yläpuolelta :0 Kansielementin raiteen suuntainen pituus Päätyankkuri :0 Kansielementti päädystä : Kansielementin materiaali on Kerto-Q. Tasoristeyksen kansielementin pituus mitataan raiteen keskilinjaa pitkin. Valmistuksessa on huomioitava raiteen mahdollinen kaarresäde. Piirustuksen mitat ovat valmistusmittoja puun kosteuden ollessa %. Päätyankkurin materiaali on Kerto-S. Päätyankkureita valmistetaan kpl / tasoristeys. valmistuspiirustus :0,..0 - Kansielementti, keskiosa, moottorikelkka, kertopuu. Päätyankkuri, kertopuu.

11 Yleistoleranssi, Kansielementti yläpuolelta :0 Kansielementin raiteen suuntainen pituus Päätyankkuri :0 00 K00-00 Kansielementti päädystä : Kansielementin puulaji on mänty ja se voi olla joko saha- tai höyläpuuta. Puutavaran lujuusluokka on oltava vähintään T0. Tasoristeyksen kansielementin pituus mitataan raiteen keskilinjaa pitkin. Valmistuksessa on huomioitava raiteen mahdollinen kaarresäde. Piirustuksen mitat ovat valmistusmittoja puun kosteuden ollessa %. Päätyankkurin materiaali on Kerto-S. Päätyankkureita valmistetaan kpl / tasoristeys :0,..0-0 Kansielementti, keskiosa, moottorikelkka, tangoilla kiristettävä malli. Päätyankkuri, kertopuu.

12 Yleistoleranssi Yläpuolelta : Kansielementin raiteen suuntainen pituus, Päädystä : (00, jos tasoristeykseen tulee siirtymäpalkki) 00 0 Nuolikorkeus enintään 0 mm 00 (00, jos tasoristeykseen tulee siirtymäpalkki) KRTEESEEN TULEV TSORISTEYS Nuolikorkeus yli 0 mm Noulikorkeuden ollessa yli 0 mm, voidaan sivuosan suora osuus jakaa osiin. enintään 0 mm yli 0 mm Kansielementin materiaali on Kerto-Q tai liimapuu L0. Kansielementin sivuosia valmistetaan kpl / tasoristeys. Kansielementin sivuosan leveys on oltava joka kohdasta vähintään 00 mm. Leveys on oltava 00 mm, jos tasoristeykseen tulee siirtymäpalkki. Tasoristeyksen kansielementin pituus mitataan raiteen keskilinjaa pitkin. Valmistuksessa on huomioitava raiteen mahdollinen kaarresäde. Kansielementin sivuosat ovat tien puoleiselta laidalta suoria, jotta siirtymäpalkin käyttö on mahdollista. Nuolikorkeuden ollessa yli 0 mm, voidaan tien puoleisen reunan suora osuus jakaa osiin. Piirustuksen mitat ovat valmistusmittoja puun kosteuden ollessa % :,..0 - valmistuspiirustus Kansielementti, sivuosa, kertotai liimapuu

13 Yleistoleranssi 00 K00-00 Yläpuolelta : Kansielementin raiteen suuntainen pituus, Päädystä : 00 (00, jos tasoristeykseen tulee siirtymäpalkki) Nuolikorkeus enintään 0 mm 00 (00, jos tasoristeykseen tulee siirtymäpalkki) KRTEESEEN TULEV TSORISTEYS Nuolikorkeus yli 0 mm Noulikorkeuden ollessa yli 0 mm, voidaan sivuosan suora osuus jakaa osiin. enintään 0 mm yli 0 mm Kansielementin puulajin on oltava mänty ja se voi olla joko saha- tai höyläpuuta. Puutavaran lujuusluokka on oltava vähintään T0. Kansielementin sivuosia valmistetaan kpl / tasoristeys. Kansielementin sivuosan leveys on oltava joka kohdasta vähintään 00 mm. Leveys on oltava 00 mm, jos tasoristeykseen tulee siirtymäpalkki. Tasoristeyksen kansielementin pituus mitataan raiteen keskilinjaa pitkin. Valmistuksessa on huomioitava raiteen mahdollinen kaarresäde. Kansielementin sivuosat ovat tien puoleiselta laidalta suoria, jotta siirtymäpalkin käyttö on mahdollista. Nuolikorkeuden ollessa yli 0 mm, voidaan tien puoleisen reunan suora osuus jakaa osiin. Piirustuksen mitat ovat valmistusmittoja puun kosteuden ollessa % :,..0 - valmistuspiirustus Kansielementti, sivuosa, tangoilla kiristettävä malli

14 Yleistoleranssi Yläpuolelta : Kansielementin raiteen suuntainen pituus, Päädystä : 00 (00, jos tasoristeykseen tulee siirtymäpalkki) Nuolikorkeus enintään 0 mm 00 (00, jos tasoristeykseen tulee siirtymäpalkki) KRTEESEEN TULEV TSORISTEYS Nuolikorkeus yli 0 mm Noulikorkeuden ollessa yli 0 mm, voidaan sivuosan suora osuus jakaa osiin. enintään 0 mm yli 0 mm Kansielementin materiaali on Kerto-Q tai liimapuu L0. Kansielementin sivuosia valmistetaan kpl / tasoristeys. Kansielementin sivuosan leveys on oltava joka kohdasta vähintään 00 mm. Leveys on oltava 00 mm, jos tasoristeykseen tulee siirtymäpalkki. Tasoristeyksen kansielementin pituus mitataan raiteen keskilinjaa pitkin. Valmistuksessa on huomioitava raiteen mahdollinen kaarresäde. Kansielementin sivuosat ovat tien puoleiselta laidalta suoria, jotta siirtymäpalkin käyttö on mahdollista. Nuolikorkeuden ollessa yli 0 mm, voidaan tien puoleisen reunan suora osuus jakaa osiin. Piirustuksen mitat ovat valmistusmittoja puun kosteuden ollessa % :,..0 - valmistuspiirustus Kansielementti, sivuosa, K0, kerto- tai liimapuu

15 Yleistoleranssi 00 K00-00 Yläpuolelta : Kansielementin raiteen suuntainen pituus, Päädystä : (00, jos tasoristeykseen tulee siirtymäpalkki) Nuolikorkeus enintään 0 mm 00 (00, jos tasoristeykseen tulee siirtymäpalkki) KRTEESEEN TULEV TSORISTEYS Nuolikorkeus yli 0 mm Noulikorkeuden ollessa yli 0 mm, voidaan sivuosan suora osuus jakaa osiin. enintään 0 mm yli 0 mm Kansielementin puulajin on oltava mänty ja se voi olla joko saha- tai höyläpuuta. Puutavaran lujuusluokka on oltava vähintään T0. Kansielementin sivuosia valmistetaan kpl / tasoristeys. Kansielementin sivuosan leveys on oltava joka kohdasta vähintään 00 mm. Leveys on oltava 00 mm, jos tasoristeykseen tulee siirtymäpalkki. Tasoristeyksen kansielementin pituus mitataan raiteen keskilinjaa pitkin. Valmistuksessa on huomioitava raiteen mahdollinen kaarresäde. Kansielementin sivuosat ovat tien puoleiselta laidalta suoria, jotta siirtymäpalkin käyttö on mahdollista. Nuolikorkeuden ollessa yli 0 mm, voidaan tien puoleisen reunan suora osuus jakaa osiin. Piirustuksen mitat ovat valmistusmittoja puun kosteuden ollessa % :,..0 - valmistuspiirustus Kansielementti, sivuosa, K0, tangoilla kiristettävä malli

16 Yleistoleranssi Yläpuolelta : Kansielementin raiteen suuntainen pituus, Päädystä : Kansielementin materiaali on Kerto-Q tai liimapuu L0. Kansielementin sivuosia valmistetaan kpl / tasoristeys. Kansielementin sivuosan leveys on oltava joka kohdasta vähintään 00 mm. Tasoristeyksen kansielementin pituus mitataan raiteen keskilinjaa pitkin. Valmistuksessa on huomioitava raiteen mahdollinen kaarresäde. Piirustuksen mitat ovat valmistusmittoja puun kosteuden ollessa % :,..0 - valmistuspiirustus Kansielementti, sivuosa, moottorikelkka, kerto- tai liimapuu

17 Yläpuolelta : Kansielementin raiteen suuntainen pituus Yleistoleranssi 00 K00-00, Päädystä : Kansielementin puulajin on oltava mänty ja se voi olla joko saha- tai höyläpuuta. Puutavaran lujuusluokka on oltava vähintään T0. Kansielemetin sivuosia valmistetaan kpl / tasoristeys. Kansielementin sivuosan leveys on oltava joka kohdasta vähintään 00 mm. Tasoristeyksen kansielementin pituus mitataan raiteen keskilinjaa pitkin. Valmistuksessa on huomioitava raiteen mahdollinen kaarresäde. Piirustuksen mitat ovat valmistusmittoja puun kosteuden ollessa % :,..0 - valmistuspiirustus Kansielementti, sivuosa, moottorikelkka, tangoilla kiristettävä malli

18 0 0 0 jos K0-kisko Kansielementti, keskiosa Kansielementti, sivuosa K0-kiskolla nämä mitat ovat 0 mm 00 + Naulatun kansielementin keskiosan levys on. Muut valmistusmitat on esitetty piirustuksissa: -, -, -, -, -, Naulatun kansielementin sivuosan leveys on 00-0 (00, jos tasoristeykseen tulee siirtymäpalkki). Muut valmistusmitat on esitetty piirustuksissa: -, -, -. Piirustuksen mitat ovat valmistusmittoja puun kosteuden ollessa %. Naulatun kannen maksimipituus on 000 mm. Kansielementin puulajin on oltava mänty ja se voi olla joko saha- tai höyläpuuta. Puutavaran lujuusluokka on oltava vähintään T0. Puutavaran pituuden on oltava vähintään 000 mm. Samalla raiteen piituussuuntaisella kohdalla, 000 mm jatkoksesta kumpaankin suuntaan, saa joka kolmas lamelli olla jatkettu. Vierekkäisten lamellien jatkoskohtien raiteen pituussuuntainen etäisyys pitää olla vähintään 000 mm. joka kolmas lamelli saa olla jatkettu samalla kohdalla (000 mm edellisestä jatkoksesta molemipiin suunntiin) > 000 mm > 000 mm Naulan pituuden on oltava vähintään kolme kertaa puutavaran vahvuus ja naulojen on oltava kuumasinkittyjä. Tasoristeyksen kansielementin pituus mitataan raiteen keskilinjaa pitkin. Valmistuksessa on huomioitava raiteen mahdollinen kaarresäde. Päätyankkurin valmistusohjeet on esitetty kansielementin keskiosan valmistuspiirustuksissa :0,..0 - valmistuspiirustus Naulatun tasoristeyskannen naulauskaavio ja -ohje

19 C - ( : ) - ( : ) 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, ja.. Laita kumiset korotuspalat pölkkyjen päälle. ( : ). Laita kumisten korotuspalojen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit. 0. Laske keskikansi vanereiden päälle.. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit.. Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin.. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja ). 0. Voitele laippaurakumit rengasrasvalla ja vedä ne vetolaitteella paikoilleen. C ( : ) ksk (kiskon selän korkeus) + + ksk Vanerien korkeus (osat ja ) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla. 0 Kansielementti, keskiosa, kertopuu (-) tai naulattu (-) Kansielementti, sivuosa, kerto- tai liimapuu (-) tai naulattu (-) Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuminen korotuspala, sisäpuoli Kuminen korotuspala, ulkopuoli Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Laippaurakumi 0E Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 0x :..0 - Kertopuukansi ja naulattu puukansi, 0E-kisko, betoniratapölkky

20 C - ( : ) - ( : ) 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, ja.. Laita kumiset korotuspalat pölkkyjen päälle.. Laita kumisten korotuspalojen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit. ( : ) 0. Laske keskikansi vanereiden päälle.. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit.. Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin.. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja ). 0. Voitele laippaurakumit rengasrasvalla ja vedä ne vetolaitteella paikoilleen. C ( : ) ksk (kiskon selän korkeus) + + ksk Vanerien korkeus (osat ja ) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla. 0 Kansielementti, keskiosa, kertopuu (-) tai naulattu (-) Kansielementti, sivuosa, kerto- tai liimapuu (-) tai naulattu (-) Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuminen korotuspala, sisäpuoli Kuminen korotuspala, ulkopuoli Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Laippaurakumi E Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Päätyjäykiste, Kerto-S Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 0x :,..0 - Kertopuukansi ja naulauttu puukansi, E-kisko, betoniratapölkky

21 C - ( : ) - ( : ) 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, ja. ( : ). Laita ratapölkkyjen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit.. Laske keskikansi vanereiden päälle.. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit.. Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin.. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja ).. Voitele laippaurakumit rengasrasvalla ja vedä ne vetolaitteella paikoilleen. + - C ( : ) ksk (kiskon selän korkeus) + ksk Vanerien korkeus (osat ja 0) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla. 0 Kansielementti, keskiosa, kertopuu (-) tai naulattu (-) Kansielementti, sivuosa, kerto- tai liimapuu (-) tai naulattu (-) Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Laippaurakumi E Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Päätyjäykiste, Kerto-S Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 0x :,..0-0 Kertopuukansi ja naulattu puukansi, E-kisko, puuratapölkky

22 C - ( : ) - ( : ) 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, ja.. Laita ratapölkkyjen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit.. Laske keskikansi vanereiden päälle.. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit. ( : ). Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin.. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja ).. Voitele laippaurakumit rengasrasvalla ja vedä ne vetolaitteella paikoilleen. C ( : ) ksk (kiskon selän korkeus) + ksk Vanerien korkeus (osat ja 0) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla Kansielementti, keskiosa, kertopuu (-) tai naulattu (-) Kansielementti, sivuosa, kerto- tai liimapuu (-) tai naulattu (-) Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Laippaurakumi K Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 0x :,..0 - Kertopuukansi ja naulattu puukansi, K-kisko, puuratapölkky

23 C - ( : ) - ( : ) 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, ja.. Laita ratapölkkyjen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit.. Laske keskikansi vanereiden päälle.. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit.. Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin.. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja ).. Voitele laippaurakumit rengasrasvalla ja vedä ne vetolaitteella paikoilleen. ( : ) C ( : ) + - ksk (kiskon selän korkeus) + ksk Vanerien korkeus (osat ja 0) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla. 0 Kansielementti, keskiosa, K0, kertopuu (-) tai naulattu (-) Kansielementti, sivuosa, K0, kerto- tai liimapuu (-) tai naulattu (-) Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Laippaurakumi K0 Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 00x :,..0 - Kertopuukansi ja naulattu puukansi, K0-kisko, puuratapölkky

24 C - ( : ) - ( : ) E 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, 0 ja.. Kiinnitä kansielementtien kiristystangot.. Laita kumiset korotuspalat ratapölkkyjen päälle. E ( : ) 0. Laita kumisten korotusapalojen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit.. Laske keskikansi vanereiden päälle.. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit.. Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin. 0. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja E).. Voitele laippaurakumit rengasrasvalla ja vedä ne vetolaitteella paikoilleen. C ( : ) ( : ) ksk (kiskon selän korkeus) ksk +0 - Vanerien korkeus (osat ja ) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla. - 0 Hattumutteri M0, ruostumaton, IN Kansielementti, keskiosa, tangoilla kiristettävä malli (-) Kansielementti, sivuosa, tangoilla kiristettävä malli (-) Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuminen korotuspala, sisäpuoli Kuminen korotuspala, ulkopuoli Kuusiomutteri M0, kuumasinkitty, IN Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Laippaurakumi 0E Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Paineentasausaluslevy ruuville M0, kuumasinkitty, SFS Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 0x :,..0 - Tangoilla kiristetty puukansi, 0E-kisko, betonirapölkky

25 C - ( : ) - ( : ) E 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, 0 ja.. Kiinnitä kansielementtien kiristystangot.. Laita kumiset korotuspalat ratapölkkyjen päälle.. Laita kumisten korotusapalojen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit.. Laske keskikansi vanereiden päälle. E ( : ) 0. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit.. Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin. 0. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja E).. Voitele laippaurakumit rengasrasvalla ja vedä ne vetolaitteella paikoilleen. C ( : ) ( : ) + + ksk (kiskon selän korkeus) + ksk +0 - Vanerien korkeus (osat ja ) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla. - 0 Hattumutteri M0, ruostumaton, IN Kansielementti, keskiosa, tangoilla kiristettävä malli (-) Kansielementti, sivuosa, tangoilla kiristettävä malli (-) Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuminen korotuspala, sisäpuoli Kuminen korotuspala, ulkopuoli Kuusiomutteri M0, kuumasinkitty, IN Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Laippaurakumi E Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Paineentasausaluslevy ruuville M0, kuumasinkitty, SFS Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 0x00 Mma :,..0 - Tangoilla kiristetty puukansi, E-kisko, betoniratapölkky

26 C - ( : ) - ( : ) E 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, ja 0.. Kiinnitä kansielementtien kiristystangot.. Laita ratapölkkyjen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit.. Laske keskikansi vanereiden päälle.. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit.. Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin.. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja E). 0. Voitele laippaurakumit rengasrasvalla ja vedä ne vetolaitteella paikoilleen. E ( : ) 0 C ( : ) ( : ) ksk (kiskon selän korkeus) + ksk Vanerien korkeus (osat ja ) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla. - 0 Hattumutteri M0, ruostumaton, IN Kansielementti, keskiosa, tangoilla kiristettävä malli (-) Kansielementti, sivuosa, tangoilla kiristettävä malli (-) Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuusiomutteri M0, kuumasinkitty, IN Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Laippaurakumi E Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Paineentasausaluslevy ruuville M0, kuumasinkitty, SFS Päätyjäykiste, Kerto-S Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 0x :,..0 - Tangoilla kiristetty puukansi, E-kisko, puuratapölkky

27 C - ( : ) - ( : ) E 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, ja 0.. Kiinnitä kansielementtien kiristystangot.. Laita ratapölkkyjen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit.. Laske keskikansi vanereiden päälle.. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit. E ( : ). Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin. 0. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja E). 0. Voitele laippaurakumit rengasrasvalla ja vedä ne vetolaitteella paikoilleen. ksk (kiskon selän korkeus) + C ( : ) ( : ) + - Vanerien korkeus (osat ja ) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla. + - ksk +0 0 Hattumutteri M0, ruostumaton, IN Kansielementti, keskiosa, tangoilla kiristettävä malli (-) Kansielementti, sivuosa, tangoilla kiristettävä malli (-) Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuusiomutteri M0, kuumasinkitty, IN Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Laippaurakumi K Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Paineentasausaluslevy ruuville M0, kuumasinkitty, SFS Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 0x :,..0 - Tangoilla kiristetty puukansi, K-kisko, puuratapölkky

28 C - ( : ) - ( : ) E 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, ja 0.. Kiinnitä kansielementtien kiristystangot.. Laita ratapölkkyjen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit.. Laske keskikansi vanereiden päälle.. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit.. Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin.. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja E). 0. Voitele laippaurakumit rengasrasvalla ja vedä ne vetolaitteella paikoilleen. E ( : ) 0 C ( : ) ( : ) ksk (kiskon selän korkeus) + ksk Vanerien korkeus (osat ja ) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla Hattumutteri M0, ruostumaton, IN Kansielementti, keskiosa, K0, tangoilla kiristettävä malli (-) Kansielementti, sivuosa, K0, tangoilla kiristettävä malli (-) Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuusiomutteri M0, kuumasinkitty, IN Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Laippaurakumi K0 Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Paineentasausaluslevy ruuville M0, kuumasinkitty, SFS Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 0x :,..0 - Tangoilla kiristetty puukansi, K0-kisko, puuratapölkky

29 C - ( : ) - ( : ) 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, ja.. Laita kumiset korotuspalat pölkkyjen päälle. ( : ). Laita kumisten korotuspalojen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit.. Laske keskikansi vanereiden päälle.. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit.. Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin.. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja ). C ( : ) ksk (kiskon selän korkeus) ksk Vanerien korkeus (osat 0 ja ) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla. 0 Kansielementti, keskiosa, laippaurakumiton, kertopuu (-) tai naulattu (-) Kansielementti, sivuosa, kerto- tai liimapuu (-) tai naulattu (-) Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuminen korotuspala, sisäpuoli Kuminen korotuspala, ulkopuoli Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 0x :..0 - Kertopuukansi ja naulattu puukansi, laippaurakumiton, 0E-kisko, betoniratapölkky

30 C - ( : ) - ( : ) 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, ja.. Laita kumiset korotuspalat pölkkyjen päälle.. Laita kumisten korotuspalojen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit. ( : ). Laske keskikansi vanereiden päälle.. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit.. Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin.. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja ). C ( : ) ksk (kiskon selän korkeus) ksk Vanerien korkeus (osat 0 ja ) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla. 0 0 Kansielementti, keskiosa, laippaurakumiton, kertopuu (-) tai naulattu (-) Kansielementti, sivuosa, kerto- liimapuu (-) tai naulattu (-) Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuminen korotuspala, sisäpuoli Kuminen korotuspala, ulkopuoli Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 0x :,..0 - Kertopuukansi ja naulauttu puukansi, laippaurakumiton, E-kisko, betoniratapölkky

31 C - ( : ) - ( : ) 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, ja. ( : ). Laita ratapölkkyjen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit.. Laske keskikansi vanereiden päälle.. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit.. Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin.. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja ). C ( : ) ksk (kiskon selän korkeus) ksk Vanerien korkeus (osat ja ) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla. Kansielementti, keskiosa, laippaurakumiton, kertopuu (-) tai naulattu (-) Kansielementti, sivuosa, kerto- tai liimapuu (-) tai naulattu (-) Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 0x :,..0-0 Kertopuukansi ja naulattu puukansi, laippaurakumiton, E-kisko, puuratapölkky

32 C - ( : ) - ( : ) 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, ja.. Laita ratapölkkyjen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit.. Laske keskikansi vanereiden päälle.. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit.. Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin.. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja ). ( : ) C ( : ) + - ksk (kiskon selän korkeus) + ksk Vanerien korkeus (osat ja ) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla. Kansielementti, keskiosa, laippaurakumiton, kertopuu (-) tai naulauttu (-) Kansielementti, sivuosa, kerto- tai liimapuu (-) tai naulattu (-) Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 0x :,..0 - Kertopuukansi ja naulattu puukansi, laippaurakumiton, K-kisko, puuratapölkky

33 C - ( : ) - ( : ) 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, ja.. Laita ratapölkkyjen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit.. Laske keskikansi vanereiden päälle.. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit. ( : ). Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin.. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja ). C ( : ) ksk (kiskon selän korkeus) ksk Vanerien korkeus (osat ja ) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla. Kansielementti, keskiosa, K0, laippaurakumiton, kertopuu (-) tai naulattu (-) Kansielementti, sivuosa, kertopuu (-) tai naulattu (-) Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 00x :,..0 - Kertopuukansi ja naulattu puukansi, laippaurakumiton, K0-kisko, puuratapölkky

34 C - ( : ) - ( : ) E 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, 0 ja.. Kiinnitä kansielementtien kiristystangot.. Laita kumiset korotuspalat ratapölkkyjen päälle. E ( : ) 0. Laita kumisten korotusapalojen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit.. Laske keskikansi vanereiden päälle.. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit.. Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin. 0. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja E). C ( : ) ( : ) ksk (kiskon selän korkeus) ksk +0 Vanerien korkeus (osat ja ) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla Hattumutteri M0, ruostumaton, IN Kansielementti, keskiosa, laippaurakumiton, tangoilla kiristettävä malli (-) Kansielementti, sivuosa, tangoilla kiristettävä malli (-) Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuminen korotuspala, sisäpuoli Kuminen korotuspala, ulkopuoli Kuusiomutteri M0, kuumasinkitty, IN Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Paineentasausaluslevy ruuville M0, kuumasinkitty, SFS Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 0x :,..0 - Tangoilla kiristetty puukansi, laippaurakumiton, 0E-kisko, betonirapölkky

35 C - ( : ) - ( : ) E 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, 0 ja.. Kiinnitä kansielementtien kiristystangot.. Laita kumiset korotuspalat ratapölkkyjen päälle.. Laita kumisten korotusapalojen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit. E ( : ) 0. Laske keskikansi vanereiden päälle.. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit.. Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin. 0. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja E). C ( : ) ( : ) ksk (kiskon selän korkeus) ksk +0 Vanerien korkeus (osat ja ) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla Hattumutteri M0, ruostumaton, IN Kansielementti, keskiosa, laippaurakumiton, tangoilla kiristettävä malli (-) Kansielementti, sivuosa, tangoilla kiristettävä malli (-) Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuminen korotuspala, sisäpuoli Kuminen korotuspala, ulkopuoli Kuusiomutteri M0, kuumasinkitty, IN Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Lukitusmutteri M, haponkestävä, IN Paineentasausaluslevy ruuville M0, kuumasinkitty, SFS Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 0x00 Mma :,..0 - Tangoilla kiristetty puukansi, laippaurakumiton, E-kisko, betoniratapölkky

36 C - ( : ) - ( : ) E 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, ja 0.. Kiinnitä kansielementtien kiristystangot.. Laita ratapölkkyjen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit.. Laske keskikansi vanereiden päälle.. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit. E ( : ). Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin.. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja E). C ( : ) ( : ) 0 ksk (kiskon selän korkeus) ksk +0 0 Vanerien korkeus (osat ja ) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla. - 0 Hattumutteri M0, ruostumaton, IN Kansielementti, keskiosa, laippaurakumiton, tangoilla kiristettävä malli (-) Kansielementti, sivuosa, tangoilla kiristettävä malli (-) Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuusiomutteri M0, kuumasinkitty, IN Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Paineentasausaluslevy ruuville M0, kuumasinkitty, SFS Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 0x :,..0 - Tangoilla kiristetty puukansi, laippaurakumiton, E-kisko, puuratapölkky

37 C - ( : ) - ( : ) E 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, ja.. Kiinnitä kansielementtien kiristystangot.. Laita ratapölkkyjen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit.. Laske keskikansi vanereiden päälle.. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit. E ( : ). Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin.. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja E). 0 ksk (kiskon selän korkeus) + 0 C ( : ) ( : ) + - Vanerien korkeus (osat ja ) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla ksk Hattumutteri M0, ruostumaton, IN Kansielementti, keskiosa, laippaurakumiton, tangoilla kiristettävä malli (-) Kansielementti, sivuosa, tangoilla kiristettävä malli (-) Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuusiomutteri M0, kuumasinkitty, IN Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Paineentasausaluslevy ruuville M0, kuumasinkitty, SFS Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 0x :,..0 - Tangoilla kiristetty puukansi, laippaurakumiton, K-kisko, puuratapölkky

38 C - ( : ) - ( : ) E 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, ja.. Kiinnitä kansielementtien kiristystangot.. Laita ratapölkkyjen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit.. Laske keskikansi vanereiden päälle. E ( : ). Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit.. Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin.. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja E). 0 ksk (kiskon selän korkeus) + 0 C ( : ) ( : ) ksk +0 0 Vanerien korkeus (osat ja ) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla Hattumutteri M0, ruostumaton, IN Kansielementti, keskiosa, K0, laippaurakumiton, tangoilla kiristettävä malli (-) Kansielementti, sivuosa, K0, tangoilla kiristettävä malli (-) Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Kierretanko M0-,., sinkitty, IN Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuusiomutteri M0, kuumasinkitty, IN Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Paineentasausaluslevy ruuville M0, kuumasinkitty, SFS Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 0x :,..0 - Tangoilla kiristetty puukansi, laippaurakumiton, K0-kisko, puuratapölkky

39 C - ( : ) - ( : ) 0. Laita päätyankkuri kiskojen alle ja kiinnitä se kansiin kiinni liimapuristimilla.. Mittaa tarvittavien vanereiden korkuudet.. Löysää puristimia, laita vanerit kansien ja päätyankkurin väliin ja kiristä. Poraa päätyankkurin ja vanerien reiät 0 mm terällä kansielementissä. Kiinnitä päätyankkuri, vanerit ja kansielementit toisiinsa kiinni osilla, ja.. Laita kumiset korotuspalat pölkkyjen päälle.. Laita kumisten korotuspalojen päälle arviolta sopivan korkuiset keskivanerit.. Laske keskikansi vanereiden päälle.. Mittaa kannen korkeus suhteessa kiskon selän korkeuteen ja laske tarittavien vanereiden korkeudet (kuva C). Huomaa, että sivuvanerit ovat mm ohuemmat kuin keskivanerit.. Merkitse kanteen pölkkyjen kohdat.. Nosta kansi ylös.. Kiinnitä oikean korkuiset vanerit kansiin kuumasinkityillä nauloilla.. Laske kannet paikoilleen. Keskitä keskikansi kiskojen väliin.. Kiinnitä päätyankkurit (kuva - ja ). 0. Voitele laippaurakumit rengasrasvalla ja vedä ne vetolaitteella paikoilleen. ( : ) 0 C ( : ) + - ksk (kiskon selän korkeus) + ksk Vanerien korkeus (osat ja ) mitoitetaan siten, että kansielementtien pinnan korkeuksista esitetyt ehdot täyttyvät. kiinitetään kansielementtiin vanereiden korkeuden mittaamisen jälkeen kuumasinkityillä nauloilla. 0 Kansielementti, keskiosa, moottorikelkka, kertopuu (-) tai naulattu (-) Kansielementti, sivuosa, moottorikelkka, kerto- tai liimapuu (-) tai naulattu (-) Korialuslevy ruuville M, kuumasinkitty, IN 0 Kuminen korotuspala, sisäpuoli Kuminen korotuspala, ulkopuoli Kuusioruuvi M-0, kuumasinkitty,., IN Laippaurakumi 0E Lukitusmutteri M, ruostumaton, IN Tulppa, S/, Vaneri 0x00 Vaneri 0x :,..0 - Kertopuukansi ja naulattu puukansi, moottorikelkka, 0E-kisko, betonirapölkky

Ruuviluettelo. Terästarvike Oy PL 24, 00711 Helsinki Puhelin (09) 350 5030 Telefax (09) 350 50 250 Email info@terastarvike.fi

Ruuviluettelo. Terästarvike Oy PL 24, 00711 Helsinki Puhelin (09) 350 5030 Telefax (09) 350 50 250 Email info@terastarvike.fi Ruuviluettelo 2015 Terästarvike Oy PL 24, 00711 Helsinki Puhelin (09) 350 5030 Telefax (09) 350 50 250 Email info@terastarvike.fi SISÄLTÖ ST ZN ZNC ZNK A2 A4 MS NYL AL DIN 84 SUORAURAR. LIERIÖK. 27 29

Lisätiedot

RAKENNUSSIRKKELI XW055

RAKENNUSSIRKKELI XW055 RAKENNUSSIRKKELI XW0 1 2 3 6 7 8 9 10 jalaitteet ole virheettömässä kunnossa. Kuvateksti, Kuva 1 Sahanterän suojus Sisään vedettävä pöydän jatke Pitkittäinen pidätin Moottori Nostohaarukka kuljetusta

Lisätiedot

Ruuvituotteet.... more than you expect

Ruuvituotteet.... more than you expect Ruuvituotteet... more than you expect Sisällys Aluslevyt Sivu DIN ISO SFS Aaltoaluslevy 67 137 Aluslevy 71 433 Aluslevy 64 125 A Jousialuslevy 66 127 Jousialuslevy 66 7980 Joustolaatta 74 6796 Kartioaluslevy

Lisätiedot

Tekninen neuvonta ja myynti. TEKNIKUM OY Samu Grönroos PL 13 38211 Sastamala

Tekninen neuvonta ja myynti. TEKNIKUM OY Samu Grönroos PL 13 38211 Sastamala Sivu 1/10 SISÄLLYSLUETTELO 1. SOVELTUVUUS... 2 2. ASENNUKSESSA TARVITTAVAT TYÖKALUT JA VÄLINEET... 2 3. ASENNUS... 2 3.1 Pohjan asetus... 2 3.2 Elementtien asennus... 4 3.3 Tasoristeyksen lukitus... 5

Lisätiedot

MASADOOR. autotallinovet. Asennusohje

MASADOOR. autotallinovet. Asennusohje MASADOOR autotallinovet Asennusohje Tämä asennusohje on tehty ammattitaitoisen asentajan käyttöön. Ohjeessa on piirroksia, joissa on komponentteja, joita ei aina oveen asenneta. Ennen asennuksen aloittamista

Lisätiedot

more than you expect Kiinnitystarvikkeet

more than you expect Kiinnitystarvikkeet more than you expect Kiinnitystarvikkeet Sisällys 30.04.2014 Aluslevyt Sivu DIN ISO SFS Aaltoaluslevy 71 137 Aluslevy 68 125 7089 2041 Jousialuslevy 70 127 Jousialuslevy 70 7980 Joustolaatta 76 6796 Kartioaluslevy

Lisätiedot

Kiinnitystarvikkeet hinnasto. Nopeasti ja edullisesti suoraan varastosta, myös erikoistoimituksia.

Kiinnitystarvikkeet hinnasto. Nopeasti ja edullisesti suoraan varastosta, myös erikoistoimituksia. Kiinnitystarvikkeet Helsinki 02/03 Pultit ja kierretangot Mutterit, laatat ja tiivisterenkaat Ruuvit Vetoniitit, niittimutterit ja jarruniitit Ankkurit ja tulpat Sokat, voidenipat, erikoistuotteet Förch-lajitelmat,

Lisätiedot

TASKUKARMIN ASENNUSOHJE

TASKUKARMIN ASENNUSOHJE TASKUKARMIN ASENNUSOHJE Seinävahvuus 92 mm. Ovilehdille 625, 725, 825, 925X2040 HUOM. Seinään ei saa kiinnittää mitään taskukarmin kohtaan! 1) Tarkista toimitussisältö oheisen osaluettelon mukaan. Karmi

Lisätiedot

Suojuspelti, moottorin alle

Suojuspelti, moottorin alle Installation instructions, accessories Ohje nro 31269439 Versio 1.2 Osa nro 31269431, 31269432, 31269433, 31269434 Suojuspelti, moottorin alle IMG-328898 Volvo Car Corporation Suojuspelti, moottorin alle-

Lisätiedot

Tarkista puunrunko lian, kivien ja vanhojen ruuvien varalta estääksesi sahan ketjua rikkoutumasta.

Tarkista puunrunko lian, kivien ja vanhojen ruuvien varalta estääksesi sahan ketjua rikkoutumasta. LUE SEURAAVAT OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN KÄYTÄT UUTTA GRANBERG-SAHALAITOSTA. SÄHKÖTYÖKALUJEN, KUTEN MOOTTORISAHOJEN, KÄYTTÖ VOI OLLA VAARALLISTA JA TUO MUKANAAN LOUKKAANTUMISEN TAI KUOLEMAN VAARAN.

Lisätiedot

HalliPES 1.0 OSA 2: PÄÄKANNATTIMET

HalliPES 1.0 OSA 2: PÄÄKANNATTIMET 1.0 JOHDANTO Tässä osassa esitetään hallirakennusten pääkannattimia. Pääkannatin asennetaan tavallisesti mastopilarien varaan. isäksi käsitellään kolminivelkehiä, koska ne ovat myös eräänlaisia pääkannattimia,

Lisätiedot

Lamelliverhojen asennusohjeet

Lamelliverhojen asennusohjeet 9728BFI Lamelliverhojen asennusohjeet 2017-08 Willab Garden AB pidättää oikeuden materia muutoksiin, ohjeisiin ja muotoiluun. 2017-08-30/ml Tomtaholmsvägen 11 Östra Karup 269 21 Båstad RUOTSI Puh. 09 615

Lisätiedot

Rakennuskiinnikkeet. Rakennuskiinnikkeet opas 104-106 Rakennuskiinnikkeet 107-111 RAKENNUSKIINNIKKEET

Rakennuskiinnikkeet. Rakennuskiinnikkeet opas 104-106 Rakennuskiinnikkeet 107-111 RAKENNUSKIINNIKKEET Rakennuskiinnikkeet ITW Construction -rakennuskiinnikkeistä löydät vain laatutuotteita, jotka soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiin. Seuraavalla aukeamalla voit tutustua kiinnikkeiden käyttökohteisiin

Lisätiedot

Liukuovijärjestelmä PLK. Asennusohje

Liukuovijärjestelmä PLK. Asennusohje Liukuovijärjestelmä PLK Asennusohje Liukuovijärjestelmä PLK on tarkoitettu sisäkäyttöön ja kevyiden liukuvien väliovien ripustukseen. Järjestelmän avulla voidaan korvata levystä tai puusta valmistetut

Lisätiedot

NENTUOTETUKIp.0400244780

NENTUOTETUKIp.0400244780 PÄÄTÄI STUMAKORKEUSENNENASENNUSTA! TEKNI NENTUOTETUKIp.0400244780 SCHWAB ASENNUSOHJE Ennen asennusta: Tarkista, ettei tuotteessa ole kuljetuksen aikana tulleita halkeamia tai kolhuja. Märkätilassa elementti

Lisätiedot

KASOGUARD TURVAOVI - ASENNUSOHJEET

KASOGUARD TURVAOVI - ASENNUSOHJEET KASOGUARD TURVAOVI - ASENNUSOHJEET KASOGUARD TURVAOVI - ASENNUSOHJEET 1. Oven karmin asennuksessa käytetään 16 kpl säätöholkkeja (24mm), joilla karmi säädetään asennusaukkoon. 2. Oven karmin ja asennusaukon

Lisätiedot

Welandin A-ritilä näyttää samanlaiselta kuin ritilä, jota aloimme valmistaa 50 vuotta sitten.

Welandin A-ritilä näyttää samanlaiselta kuin ritilä, jota aloimme valmistaa 50 vuotta sitten. A-ritilä A-ritilä Welandin A-ritilä näyttää samanlaiselta kuin ritilä, jota aloimme valmistaa 50 vuotta sitten. Valmistusmenetelmät ovat kuitenkin muuttuneet ja Welandin A-ritilää valmistetaan nykyään

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, Hitch. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 21 IMG

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, Hitch. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 21 IMG Installation instructions, accessories Ohje nro 30796885 Versio 1.1 Osa nro 30796880 Vetokoukku, Hitch IMG-228967 Volvo Car Corporation Vetokoukku, Hitch- 30796885 - V1.1 Sivu 1 / 21 Varuste A0000162 A0000161

Lisätiedot

Liukuovijärjestelmä PLK. Asennusohje. Polanor Oy

Liukuovijärjestelmä PLK. Asennusohje. Polanor Oy Liukuovijärjestelmä PLK Asennusohje Polanor Oy Liukuovijärjestelmä PLK on tarkoitettu sisäkäyttöön ja kevyiden liukuvien väliovien ripustukseen. Järjestelmän avulla voidaan korvata levystä tai puusta valmistetut

Lisätiedot

Nestekaasuputkistot LPG. Asennusohje. LPG-liitin teräsvahvistenauhojen 8.04.01 kiinnityksellä 04.08

Nestekaasuputkistot LPG. Asennusohje. LPG-liitin teräsvahvistenauhojen 8.04.01 kiinnityksellä 04.08 SISÄLTÖ 1.0 Johdanto 1.1 Yleisohjeita 1.2 Putkityypit 1.3 Liittimet 2.0 Putken pään valmistelu 2.1 Putken pään oikaisu 2.2 PE-vaipan poistaminen 2.3 Terässidosnauhan lyhentäminen 2.4 Kiristyslaipan asettaminen

Lisätiedot

Rakenna oma puukuivuri

Rakenna oma puukuivuri Rakenna oma puukuivuri Sauno puutavarankuivuri Rakennusohje Kuivaimen osat ruuvataan yhteen erikoisruuveja käyttämällä. Tämän ohjeen avulla voit rakentaa omia tarpeitasi vastaavan kuivaimen. Katso ohjeen

Lisätiedot

www.pulttiketju.fi BULK PAKKAUKSET M64 KUUSIOMUTTERIT DIN 934 / ISO 4032 MUSTA - ZN - ZNK

www.pulttiketju.fi BULK PAKKAUKSET M64 KUUSIOMUTTERIT DIN 934 / ISO 4032 MUSTA - ZN - ZNK KUUSIOMUTTERIT DIN 934 / ISO 4032 MUSTA - - K DIN 934-8 ISO 4032-8 MUSTA K MUSTA K M2 M2.5 M3 M3.5 M14 M14 M14 M18 M14 M18 M22 M7 M27 M18 M22 M27 M27 M22 M27 M33 M33 M14 M27 M33 2 M18 M33 M39 Pakkaus MUSTA

Lisätiedot

Naulalevylausunto LL13 Combi naulalevylle

Naulalevylausunto LL13 Combi naulalevylle LAUSUNTO NRO VTT-S-0368-17 1 (5) Tilaaja Tilaus Yhteyshenkilö Ristek Oy Askonkatu 11 15110 Lahti 15.3.017 Kimmo Köntti VTT Expert Services Oy Ari Kevarinmäki PL 1001, 0044 VTT Puh. 00 7 5566 ari.kevarinmaki@vtt.fi

Lisätiedot

N S. ta tai m ä. BLÄUER 2003 www.kasityo.com versio 1.0

N S. ta tai m ä. BLÄUER 2003 www.kasityo.com versio 1.0 N S ta tai m ä BLÄUER 2003 www.kasityo.com versio 1.0 ONNISTUNUT SALKKU Salkkuja on eri kokoisia, muotoisia ja värisiä. Huomiota kiinnitetään seuraaviin kohtiin. SALKUN AUKAISEMINEN PYÖRÖSAHALLA JA SEN

Lisätiedot

Katve-Hufcor Classic 7600 siirtoseinän asennusohje

Katve-Hufcor Classic 7600 siirtoseinän asennusohje Katve-Hufcor Classic 7600 siirtoseinän asennusohje 2 (5) 1 Yleisesti Jokainen asennuspaikka on erilainen, joten ohjeet eivät välttämättä ole yksiselitteiset kaikissa tapauksissa. Etene asennuksessa ohjeen

Lisätiedot

Sillanrakentamisen yleiset laatuvaatimukset

Sillanrakentamisen yleiset laatuvaatimukset Tielaitos Sillanrakentamisen yleiset laatuvaatimukset Puurakenteet - SYL 5 w /1 0, -. 1 Työselitykset ja laatuvaatimukset Helsinki 1992 Tiehallitus .1 'aitos allituksen kirjasto nro,eflto Sillanrakentamisen

Lisätiedot

Elfa Kirena Oy Heloittajankatu 4, Lahti asennusohje. (ver ) Unique

Elfa Kirena Oy Heloittajankatu 4, Lahti  asennusohje. (ver ) Unique Elfa Kirena Oy Heloittajankatu 4, 15520 Lahti info.finland@elfa.com www.kirena.com asennusohje (ver 13.03.2017) Unique Yleistä asennuksesta ja asennuspaikasta Asennusohjeessa on kuvattu Kirena Unique -liukuovi

Lisätiedot

NOSTO-OVEN ASENNUSOPAS

NOSTO-OVEN ASENNUSOPAS NOSTO-OVEN ASENNUSOPAS Lue tämä asennusopas kokonaisuudessaan ennen oven asentamisen aloittamista. Noudata turvallisuusohjeita, jotta vältyt aineellisilta- ja henkilövahingoilta. Varmistaaksesi onnistunut

Lisätiedot

Decibel-pohjakulma. Asennusohjeet

Decibel-pohjakulma. Asennusohjeet Decibel-pohjakulma Asennusohjeet 3/2017 Decibel-pohjakulma 110 Asennusohjeet Yleistä Rakennuksen pystykokoojaviemärin pohjakulma on kohta, jossa jätevedessä virtaavan aineen massasta ja nopeudesta johtuen

Lisätiedot

Naulalevylausunto LL13 Combi naulalevylle

Naulalevylausunto LL13 Combi naulalevylle LAUSUNTO NRO VTT-S-0361-1 1 (5) Tilaaja Tilaus Yhteyshenilö Lahti Levy Oy Asonatu 11 15100 Lahti 7.4.01 Simo Jouainen VTT Expert Services Oy Ari Kevarinmäi PL 1001, 0044 VTT Puh. 00 7 5566, ax. 00 7 7003

Lisätiedot

F2000 Karavaanimarkiisi

F2000 Karavaanimarkiisi Asennus ja käyttöohjeet F2000 Karavaanimarkiisi Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä! Pakkauksen sisältö NIMIKE KUVAUS 1 Kankaan lukitustanko 2 putki 3 Vasen varsi 4 Oikea varsi 5 Seinäkiinnike

Lisätiedot

Alkusanat. Sillanrakentamisen puurakenteita koskevat yleiset laatuvaatimukset on aikaisemmin esitetty SYL 5:n painoksessa elokuulta 1996.

Alkusanat. Sillanrakentamisen puurakenteita koskevat yleiset laatuvaatimukset on aikaisemmin esitetty SYL 5:n painoksessa elokuulta 1996. Sillanrakentamisen yleiset laatuvaatimukset Puurakenteet - SYL 5 Sillanrakentamisen yleiset laatuvaatimukset Puurakenteet - SYL 5 Tuotantotoiminnan ohjaus TIEHALLINTO Helsinki 2002 ISBN 951-726-770-3 TIEH

Lisätiedot

KOLMIJALKAINEN PUUPUKKI. TYÖSELOSTUS 4 Puurakenteiden työselostus

KOLMIJALKAINEN PUUPUKKI. TYÖSELOSTUS 4 Puurakenteiden työselostus KOLMIJALKAINEN PUUPUKKI TYÖSELOSTUS 4 Puurakenteiden työselostus Laati: Tarkasti: Juha Valkola Kari Kuusela Oulu 31.12.2013 Insinööritoimisto Ponvia Oy Uusikatu 26, 90100 OULU puh 0207 419900, fax 0207

Lisätiedot

merkintävärillä. 1. Mittaa ja merkitse terassisi arvioitu koko ja sijainti linjalangalla tai suihkuta

merkintävärillä. 1. Mittaa ja merkitse terassisi arvioitu koko ja sijainti linjalangalla tai suihkuta 1. Mittaa ja merkitse terassisi arvioitu koko ja sijainti linjalangalla tai suihkuta merkintävärillä. 2. Merkitse terassin korkeus talon etuseinään liitunarulla. 3. Poista kaikki kasvualusta ja korvaa

Lisätiedot

Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla

Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla Lue koko asennusohje, ennen kuin aloitat asennuksen. Tämä on näkyvällä vesikourulla varustetun Santex-huoneen 81 ohjeellinen asennusohje.

Lisätiedot

Elfa Kirena Oy Heloittajankatu 4, Lahti asennusohje. (ver ) Beat

Elfa Kirena Oy Heloittajankatu 4, Lahti  asennusohje. (ver ) Beat Elfa Kirena Oy Heloittajankatu 4, 15520 Lahti info.finland@elfa.com www.kirena.com asennusohje (ver 31.01.2017) Beat Yleistä asennuksesta ja asennuspaikasta Asennusohjeessa on kuvattu Kirena Beat -liukuovi

Lisätiedot

Ruuvien päiden muotoja. [Decker ja esimerkiksi: ]

Ruuvien päiden muotoja. [Decker ja esimerkiksi:  ] Ruuvien päiden muotoja [Decker ja esimerkiksi: http://www.schrauben-lexikon.de/norm/din_609.asp ] Erilaisia muttereita [Decker] Torx- ja kuusiokolokannat Vasemmassa kuvassa esitetty Torx kanta ei rikkoonu

Lisätiedot

Asennusohje MM-THERMOX 2500x2150 NOSTO-OVI vääntöjousella

Asennusohje MM-THERMOX 2500x2150 NOSTO-OVI vääntöjousella Asennusohje MM-THERMOX 2500x2150 NOSTO-OVI vääntöjousella Maahantuoja Smartia Oy Sivu 2 Tiedoksi: Asennusohjetta on noudatettava huolellisesti, jotta saa parhaan mahdollisen lopputuloksen ja oven toiminta

Lisätiedot

VIHTORI-verkkoaita sekä Mekon- ja Classic-elementtiaita

VIHTORI-verkkoaita sekä Mekon- ja Classic-elementtiaita VIHTORI-verkkoaita sekä Mekon- ja Classic-elementtiaita VIHTORI-verkkoaita Korkealaatuinen ja kotimainen Vihtoripanssariverkkoaita koostuu kudotusta aitaverkosta, tolpista sekä käynti- ja ajoporteista.

Lisätiedot

Teräskehäisten liukuovien asennusohje

Teräskehäisten liukuovien asennusohje Teräskehäisten liukuovien asennusohje Asenna yläliukukisko kuvan. osoittamalla tavalla varjoura näkyvään suuntaan päin Aseta alaliukukisko lattialle. Oikea kohta on mm yläliukukiskon etureunasta alaliukukiskon

Lisätiedot

HINNASTO RUUVIT,MUTTERIT, ALUSLEVYT. KAIKKI HINNAT alv 0 YLEISRUUVI UPPOKANTA FIX-CUTTER TÄYSKIERRE LEIKKUU URA. HINTA 100KPL

HINNASTO RUUVIT,MUTTERIT, ALUSLEVYT. KAIKKI HINNAT alv 0 YLEISRUUVI UPPOKANTA FIX-CUTTER TÄYSKIERRE LEIKKUU URA. HINTA 100KPL HINNASTO RUUVIT,MUTTERIT, ALUSLEVYT KAIKKI HINNAT alv 0 YLEISRUUVI UPPOKANTA FIX-CUTTER TÄYSKIERRE LEIKKUU URA. HINTA 100KPL 4.5X30 1.17e 4.5X35 1.26e 4.5X40 1.92e 4.5X45 2.09e 4X30 0.84e 4X35 1.13e 4X40

Lisätiedot

Katve-Hufcor Classic 7500 siirtoseinän asennusohje

Katve-Hufcor Classic 7500 siirtoseinän asennusohje Katve-Hufcor Classic 7500 siirtoseinän asennusohje 2 (5) 1 Yleisesti Jokainen asennuspaikka on erilainen, joten ohjeet eivät välttämättä ole yksiselitteiset kaikissa tapauksissa. Lue ensin koko ohje lävitse,

Lisätiedot

Elfa Kirena Oy Heloittajankatu 4, Lahti asennusohje. (ver ) Vivia

Elfa Kirena Oy Heloittajankatu 4, Lahti  asennusohje. (ver ) Vivia Elfa Kirena Oy Heloittajankatu 4, 15520 Lahti info.finland@elfa.com www.kirena.com asennusohje (ver 17.05.2016) Vivia Yleistä asennuksesta ja asennuspaikasta Asennusohjeessa on kuvattu Kirena Vivia -liukuovi

Lisätiedot

NAULALIITOSTEN MITOITUS

NAULALIITOSTEN MITOITUS NAULALIITOSTEN MITOITUS Sisällysluettelo 1 Yleistä... Esiporaus... 3 Materiaalit... 4 Kuormitustapa...3 5 Leiausrasitettu naula...4 5.1 Puutavara-puutavara -liitos...4 5. Kerto-Kerto -liitos...5 5.3 Kerto-Puutavara

Lisätiedot

LUOKITELTU LIUKUOVI ASENNUSOHJE

LUOKITELTU LIUKUOVI ASENNUSOHJE FI LUOKITELTU LIUKUOVI ASENNUSOHJE Thank you for choosing a JELD-WEN product! FI TARVITTAVAT TYÖKALUT 8 mm Alt. 2 5 mm 13 mm PAGE 3 FI ASENNUSOHJE LUOKITELTU LIUKUOVI PAGE 4 FI TOIMITUKSEEN SISÄLTYMÄTTÖMÄT,

Lisätiedot

Scala/Classic matala laatikko

Scala/Classic matala laatikko Scala/Classic matala laatikko SCALA CLASSIC MATALA LAATIKKO Laatikon sivut Laatikon kiskot c b a b Etusarjan kiinnike Classic laatikon Charmia-peitelätkä a LAATIKON PAIKOILLEEN LAITTO JA POIS OTTAMINEN

Lisätiedot

RATAKISKOJEN KÄSITTELY TYÖMAALLA

RATAKISKOJEN KÄSITTELY TYÖMAALLA Ratakiskojen käsittely 1 (9) 4.7.1998 111/71/98 Ratahallintokeskuksen työmaat Työmaavastaavat Työpäälliköt Urakoitsijat Kunnossapitäjät RATAKISKOJEN KÄSITTELY TYÖMAALLA Kiskot ovat hankalasti käsiteltävästä

Lisätiedot

Rakennusohjeet Rakenna oikea pyöräkatos

Rakennusohjeet Rakenna oikea pyöräkatos Rakennusohjeet Rakenna oikea pyöräkatos Pyörät kannattaa pysäköidä suojakatokseen. Tässä yksinkertaisessa pyöräkatoksessa pyörät ovat aina valmiina. Seiniin voi kiinnittää koukkuja ja hyllyjä pyöräpumpuille,

Lisätiedot

Spoileri, takaluukku

Spoileri, takaluukku Ohje nro Versio Osa nro 30763557 1.2 39838432, 39839011, 39820254, 39820251, 39813508, 39812259, 39887612, 39887610, 39887608, 39887606, 39887602, 39887600, 39887596, 39887604, 39887594, 39887588, 39887584,

Lisätiedot

Arctic Cat ZR200 / Yamaha Snoscoot ohjauksen muutos

Arctic Cat ZR200 / Yamaha Snoscoot ohjauksen muutos 1 Arctic Cat ZR200 / Yamaha Snoscoot 2018 2019 ohjauksen muutos Kelkan alkuperäinen ohjaustanko on kiinnitetty ohjausakseliin hitsaamalla, eikä ajoasentoa voi muuttaa. Lisäksi ohjaustanko on hyvin korkealla

Lisätiedot

SUOMEN KUITULEVY OY Heinola/Pihlava TUULENSUOJALEVYT. -tyyppihyväksyntä n:o 121/6221/2000. Laskenta- ja kiinnitysohjeet. Runkoleijona.

SUOMEN KUITULEVY OY Heinola/Pihlava TUULENSUOJALEVYT. -tyyppihyväksyntä n:o 121/6221/2000. Laskenta- ja kiinnitysohjeet. Runkoleijona. SUOMEN KUITULEVY OY Heinola/Pihlava TUULENSUOJLEVYT -tyyppihyväksyntä n:o 121/6221/2000 Laskenta- ja kiinnitysohjeet Runkoleijona Tuulileijona Vihreä tuulensuoja Rakennuksen jäykistäminen huokoisella kuitulevyllä

Lisätiedot

Vetokoukku, irrotettava

Vetokoukku, irrotettava Installation instructions, accessories Ohje nro 31269485 Versio 1.6 Osa nro 31269502, 31269500 Vetokoukku, irrotettava IMG-225145 Volvo Car Corporation Vetokoukku, irrotettava- 31269485 - V1.6 Sivu 1 /

Lisätiedot

Aidan ja porttien tuoteseloste

Aidan ja porttien tuoteseloste Aidan ja porttien tuoteseloste Tuote rajausaita Koodi1 MPA 120 Tuote info Aitaelementin koko 1200x2500 mm koostuu 15x15 mm pystyneliöputkista sekä vaakasidoksista 30x18x1,5 mm. Jokaisen pystytikun yläosassa

Lisätiedot

Rakennusohjeet. Tee koti, jossa mieli lepää.

Rakennusohjeet. Tee koti, jossa mieli lepää. Rakennusohjeet Tee koti, jossa mieli lepää. Hyvä Cello-saunan rakentaja Onnea hyvästä saunavalinnasta. Olemme koonneet ohjeita ja neuvoja, joiden avulla Cello-saunan rakentaminen onnistuu helposti. Näin

Lisätiedot

Sillanrakentamisen yleiset laatuvaatimukset Puurakenteet - SYL 5

Sillanrakentamisen yleiset laatuvaatimukset Puurakenteet - SYL 5 Sillanrakentamisen yleiset laatuvaatimukset Puurakenteet - SYL 5 Sillanrakentamisen yleiset laatuvaatimukset Puurakenteet SYL 5 Toteuttamisvaiheen ohjaus TIEHALLINTO Helsinki 2005 Verkkoversio http://www.tiehallinto.fi/sillat

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Suunnitteluohje 1(8) KAPUNKIYMPÄRISTÖ Tyyppipuusiltasarja SUUNNITTELUOHJE

HELSINGIN KAUPUNKI Suunnitteluohje 1(8) KAPUNKIYMPÄRISTÖ Tyyppipuusiltasarja SUUNNITTELUOHJE HELSINGIN KAUPUNKI Suunnitteluohje 1(8) Tyyppipuusiltasarja SUUNNITTELUOHJE HELSINGIN KAUPUNKI Suunnitteluohje 2(8) SISÄLLYSLUETTELO 1. SUUNNITTELUOHJE... 3 1.1 Yleiskuvaus... 3 1.2 Käyttökohteet... 4

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Ohje nro Versio Osa nro 30668471 1.2 30682095, 30682096 Vetokoukku, kiinteä M8901547 Sivu 1 / 16 Varuste A0000162 A0000163 A0000161 A0000172 A0000165 IMG-213560 Sivu 2 / 16 IMG-223189 Sivu 3 / 16 IMG-213320

Lisätiedot

NÄIN KOKOAT GT-KATOKSEN TARVITTAVAT TYÖKALUT # kaksi 17mm kiintoavainta, rautaviila # kahdet tikkaat # ruuvin väännin/porakone

NÄIN KOKOAT GT-KATOKSEN TARVITTAVAT TYÖKALUT # kaksi 17mm kiintoavainta, rautaviila # kahdet tikkaat # ruuvin väännin/porakone GT-KATOS Siisti ympäristöön istuva katos suojaa autot, veneet ja työkoneet ilmansaasteilta, puiden oksilta, lehdiltä ja sateilta. Katoksia voidaan jatkaa 2500mm moduleilla tai tarpeen muuttuessa myös lyhentää

Lisätiedot

Päätystopparit ( malli voi poiketa kuvasta) Alaohjurit lattiakiinnitteinen. Lue asennusohje huolellisesti ennen asennusta.

Päätystopparit ( malli voi poiketa kuvasta) Alaohjurit lattiakiinnitteinen. Lue asennusohje huolellisesti ennen asennusta. Asennusohje KISKOPAKETILLE Mirror Line Oy @mirrorline Oven pyörästö Kiskon korokeholkki Päätystopparit ( malli voi poiketa kuvasta) Hypynestin Jaa kuvasi tuotteestamme somessa #mirrorline#ladonovi Korokelauta

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Korisarja. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 18

Installation instructions, accessories. Korisarja. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 18 Installation instructions, accessories Ohje nro 30664733 Versio 1.0 Osa nro Korisarja Volvo Car Corporation Korisarja- 30664733 - V1.0 Sivu 1 / 18 Varuste A0000162 A0000163 A0000161 A0000214 A0000177 M0000232

Lisätiedot

RES200 Autotallin nosto-ovi 240 mm aukkokorkeudelle

RES200 Autotallin nosto-ovi 240 mm aukkokorkeudelle RES200 Autotallin nosto-ovi 240 mm aukkokorkeudelle ASENNUSOHJE SISÄLTÖ HUOMIO! YLEISIÄ VAROITUKSIA!... 3 JOHDANTO... 4 Jousipaketti... 4 Pystykiskot... 4 Liitosprofiilit (eivät kuulu pakettiin)... 4 Vaakakiskot...

Lisätiedot

RADAN RAKENTEET JA KUNNOSSAPITO

RADAN RAKENTEET JA KUNNOSSAPITO 1(20) MÄÄRÄYS Antopäivä Diaaritunniste 30.12.2009. RVI/902/431/2009 Voimassaoloaika 31.12.2009 alkaen, toistaiseksi. Säädösperuste Rautatielaki (555/2006) 28 2 momentti. Kumoaa Yleiset perusteet, RAMO

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet. SAVUPIIPPU Perusosa: 15125R Jatko-osat: 15200R, 15225R, 15325R

Asennus- ja käyttöohjeet. SAVUPIIPPU Perusosa: 15125R Jatko-osat: 15200R, 15225R, 15325R FI Asennus- ja käyttöohjeet SAVUPIIPPU Perusosa: 15125R Jatko-osat: 15200R, 15225R, 15325R 00000000 00000000 0809 Misa-järjestelmäsavupiippu on testattu standardin EN 1856-1:2009 mukaisesti käytettäväksi

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Alcoguard. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 22 IMG

Installation instructions, accessories. Alcoguard. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 22 IMG Installation instructions, accessories Ohje nro 31316158 Versio 1.3 Osa nro 30756974, 30758207 Alcoguard IMG-335486 Volvo Car Corporation Alcoguard- 31316158 - V1.3 Sivu 1 / 22 Varuste IMG-242205 A0000162

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , ,

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , , Installation instructions, accessories Ohje nro 30796884 Versio 1.3 Osa nro 30796879, 30796876, 31359712, 31359714 Vetokoukku, kiinteä IMG-211570 Volvo Car Corporation Vetokoukku, kiinteä- 30796884 - V1.3

Lisätiedot

Vetokoukku, irrotettava, EU

Vetokoukku, irrotettava, EU Ohje nro Versio Osa nro 8682344 1.2 30763398 Vetokoukku, irrotettava, EU IMG-219257 Sivu 1 / 11 Varuste A0000162 A0000161 A0000165 J8903469 Sivu 2 / 11 IMG-219256 Sivu 3 / 11 IMG-213320 Sivu 4 / 11 JOHDANTO

Lisätiedot

TASKUKARMIN ASENNUSOHJE. TASKUKARMIN ASENNUSOHJE Seinävahvuus 92 mm. Ovilehdille 625, 725, 825, 925X2040. Oikeita ovia vuodesta 1911 mattiovi.

TASKUKARMIN ASENNUSOHJE. TASKUKARMIN ASENNUSOHJE Seinävahvuus 92 mm. Ovilehdille 625, 725, 825, 925X2040. Oikeita ovia vuodesta 1911 mattiovi. TASKUKARMIN ASENNUSOHJE Seinävahvuus 92 mm. Ovilehdille 625, 725, 825, 925X2040 HUOM! Seinään ei saa kiinnittää taskukarmin kohdalle mitään seinän lävistävää tai niin painavaa että seinälevy voi taipua.

Lisätiedot

Ajattele julkisivu jonka kauneus on ikuista

Ajattele julkisivu jonka kauneus on ikuista Ajattele julkisivu jonka kauneus on ikuista Half Round Portsmouth Shake Puolipyöreät paanupaneelit Asennusohje Puolipyöreät Asennusohje Yleistä Varoitus: Muista, että paneelit laajenevat ja kutistuvat

Lisätiedot

Puukon valmistaminen. terän takominen helan valmistaminen lestin ja kahvan valmistaminen tupen ompelu

Puukon valmistaminen. terän takominen helan valmistaminen lestin ja kahvan valmistaminen tupen ompelu Puukon valmistaminen terän takominen helan valmistaminen lestin ja kahvan valmistaminen tupen ompelu Terän takominen kuumenna taottava rauta ahjossa keltaiseksi pidä rauta hehkuvan hiilikasan sisällä älä

Lisätiedot

Rakennusohjeet Rakenna kaksoissäleveräjä ja veräjätolpat

Rakennusohjeet Rakenna kaksoissäleveräjä ja veräjätolpat Rakennusohjeet Rakenna kaksoissäleveräjä ja veräjätolpat Kaunis kaksoisveräjä, joka on vieläpä helppo rakentaa. Eikös kuulostakin täydelliseltä? Työläin vaihe on asentaa tolpat, mutta sekään ei ole erityisen

Lisätiedot

Matkapuhelimen kattoantenni

Matkapuhelimen kattoantenni Ohje nro Versio Osa nro 30623028 1.0 Matkapuhelimen kattoantenni H3901401 Sivu 1 / 10 Varuste A0000162 A0000163 A0000161 H0000178 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen aloittamista. Huomautukset

Lisätiedot

Vuototiivis jakokeskuskaappi

Vuototiivis jakokeskuskaappi Vuototiivis jakokeskuskaappi Ominaisuudet ja käyttötarkoitus Vuototiiviitä jakokeskuskaappeja käytetään lämmitysja käyttövesijärjestelmien jakeluputkistojen asennuksissa. Kaapin vuototiiveys saavutetaan

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Moottorisahaohjain NK-255

KÄYTTÖOHJE. Moottorisahaohjain NK-255 KÄYTTÖOHJE Moottorisahaohjain NK-255 Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä 1. Käytä hengityssuojainta 2. Käytä kuulosuojaimia 3. Käytä suojakäsineitä 4. Käytä aina suojalaseja! Aloitus Olemme erittäin

Lisätiedot

VAARA LOUKKAANTUMISVAARA:

VAARA LOUKKAANTUMISVAARA: Sivu 1/19 Tulostusopas Tulostusmateriaalin lisääminen 250 tai 550 arkin lokeroon VAARA LOUKKAANTUMISVAARA: Voit vähentää laitteen epävakauden riskiä lisäämällä jokaisen alustan erikseen. Pidä kaikki muut

Lisätiedot

MUOTO-LAUTEET PL 277, 70101 KUOPIO Pyöräkatu 15, FINLAND puh. 017-2662555 fax 017 2662570 muotolauteet@muoto-lauteet.fi www.muoto-lauteet.

MUOTO-LAUTEET PL 277, 70101 KUOPIO Pyöräkatu 15, FINLAND puh. 017-2662555 fax 017 2662570 muotolauteet@muoto-lauteet.fi www.muoto-lauteet. MUOTO-LAUTEET PL 277, 70101 KUOPIO Pyöräkatu 15, FINLAND puh. 017-2662555 fax 017 2662570 muotolauteet@muoto-lauteet.fi www.muoto-lauteet.fi KOKOAMIS- JA ASENNUSOHJEET kulmamalli kulmaistuimella R890 KI

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohje

Asennus- ja käyttöohje T ja T2-ovet Rev. 206-2-07_FI . LEISTÄ Lue tämä ohjekirja huolellisesti ennen asennuksen aloittamista. Noudata annettuja asennus- ja erityisesti turvallisuusohjeita. Lisäksi asennukseen liittyviä ohjeita

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Ohje nro Versio Osa nro

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Ohje nro Versio Osa nro Ohje nro Versio Osa nro 30756782 1.3 30660691 Vetokoukku, kiinteä IMG-218040 Sivu 1 / 14 Varuste A0000162 A0000161 A0000165 IMG-217920 IMG-308223 Sivu 2 / 14 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen

Lisätiedot

Installation instructions, accessories - Lisävaruste-elektroniikan ohjausyksikkö

Installation instructions, accessories - Lisävaruste-elektroniikan ohjausyksikkö S60 / S80 / V70 / V70 XC / XC70 Section Group Weight(Kg/Pounds) Year Month 3 36 2004 05 S60 2001, S60 2002, S60 2003, S60 2004, S60 2005, S60 2006, S60 2007, S60 2008, S60 2009, S80 (-06) 1999, S80 (-06)

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä Installation instructions, accessories Ohje nro 30698770 Versio 1.3 5 Osa nro 30698764, 30754576, 30754968 Vetokoukku, kiinteä IMG-211570 Volvo Car Corporation Vetokoukku, kiinteä- 30698770 - V1.3 Sivu

Lisätiedot

KUNINGASPALKKI LIIMAPUU

KUNINGASPALKKI LIIMAPUU KUNINGASPALKKI LIIMAPUU Yksilölliset puuratkaisut KUNINGASPALKKI LIIMAPUU YKSILÖLLISET PUURATKAISUT Kuningaspalkki liimapuu valmistetaan lujuuslajitellusta kuusi- ja mäntysahatavarasta. Lamellit sahataan

Lisätiedot

Kantokisko, ruuvit ja riippukiskot

Kantokisko, ruuvit ja riippukiskot Asennusvinkkejä Asennusvinkkejä Varo poraamasta sähköjohtoihin, kanaviin, putkiin tai muihin vahingoittuviin osiin. Jos olet epävarma näiden johtojen ja putkien sijainnista, ota yhteyttä sähköasentajaan

Lisätiedot

Aidan ja porttien tuoteseloste

Aidan ja porttien tuoteseloste Tuote rajausaita Koodi1 MPA 120 Aidan ja porttien tuoteseloste Tuote info Aitaelementin koko 1200x2500 mm koostuu 15x15 mm pystyneliöputkista sekä vaakasidoksista 30x18x1,5 mm. Jokaisen pystytikun yläosassa

Lisätiedot

MODIX Raudoitusjatkokset

MODIX Raudoitusjatkokset MODIX Raudoitusjatkokset Betoniyhdistyksen käyttöseloste nro 23 2/2009 MODIX -raudoitusjatkos Peikko MODIX raudoitusjatkosten etuja: kaikki tangot voidaan jatkaa samassa poikkileikkauksessa mahdollistaa

Lisätiedot

ASENNUS-, KÄYTTÖ- ja HUOLTO-OHJEET TOD, TODC, TOX ja TOXC.

ASENNUS-, KÄYTTÖ- ja HUOLTO-OHJEET TOD, TODC, TOX ja TOXC. Page 1 of 5 ASENNUS-, KÄYTTÖ- ja HUOLTO-OHJEET TOD, TODC, TOX ja TOXC. Lue kaikki ohjeet ennen lavakatteen asennusta ja käyttöä!!! 1 TARKISTA ASENNUSSARJAN SISÄLTÖ! Asennussarjaan kuuluvat: 6 kpl Vetokiinnittimet

Lisätiedot

G90 GL ULOKEHYLLY Asennusohje (04-2011)

G90 GL ULOKEHYLLY Asennusohje (04-2011) A Member of Constructor Group G90 GL ULOKEHYLLY Asennusohje (04-2011) Constructor Finland Oy Puh. (019) 36251 myynti@kasten.fi Kasteninkatu 1, Pl 100 Faksi (019) 3625 333 www.kasten.fi 08150 Lohja Til.nro.

Lisätiedot

INFRASAUNAN ASENNUSOHJE. Lisätiedot: HL-Heat Oy Vesijärvenkatu 4 M 3 15100 Lahti 0400 871 611 03-734 5830 www.hl-heat.fi e-mail: info@hl-heat.

INFRASAUNAN ASENNUSOHJE. Lisätiedot: HL-Heat Oy Vesijärvenkatu 4 M 3 15100 Lahti 0400 871 611 03-734 5830 www.hl-heat.fi e-mail: info@hl-heat. INFRASAUNAN ASENNUSOHJE Lisätiedot: HL-Heat Oy Vesijärvenkatu 4 M 3 15100 Lahti 0400 871 611 03-734 5830 www.hl-heat.fi e-mail: info@hl-heat.fi INFRASAUNA + YHDISTELMÄSAUNA INFRASAUNAN ASENNUS JA KÄYTTÖOHJEET

Lisätiedot

1. 10 x 21 moduulimittainen ovi sopii oviaukkoon, joka on 100 cm leveä ja 210 cm korkea.

1. 10 x 21 moduulimittainen ovi sopii oviaukkoon, joka on 100 cm leveä ja 210 cm korkea. 1. 10 x 21 moduulimittainen ovi sopii oviaukkoon, joka on 100 cm leveä ja 210 cm korkea. 2. Karmin leveysmitta on 15 mm oviaukkoa vähemmän, ja korkeusmitta on 30 mm oviaukkoa vähemmän. Näin väliin jää

Lisätiedot

Nosto-ovet vääntöjousella

Nosto-ovet vääntöjousella Asennusohje Versio 10/2015 Nosto-ovet vääntöjousella 2500x2150, 2500x2500, 2800x2300 ja 3000x3200 Maahantuoja Smartia Oy 1 Turvallisuusohjeet Turvallisuutesi varmistamiseksi ja vahinkojen välttämiseksi,

Lisätiedot

Yläkantava liukuovi HUOM! Yläkantava liukuovi soveltuu erinomaisesti myös tilanjako-oveksi HUOM! Seinä- ja kattokiinnikkeiden asennus 15 cm välein

Yläkantava liukuovi HUOM! Yläkantava liukuovi soveltuu erinomaisesti myös tilanjako-oveksi HUOM! Seinä- ja kattokiinnikkeiden asennus 15 cm välein Yläkantava liukuovi U-tiiviste 4 mm U-tiiviste 6 mm Peitetulppa Alaohjain Koodi Kuvaus Pakkaus TR D0108225 U-TIIVISTE 4 MM 50M / RLL 0325 D0108818 U-TIIVISTE 6 MM 50M / RLL 0325 D0208212 PEITETULPPA Ø

Lisätiedot

Trestima Oy Puuston mittauksia

Trestima Oy Puuston mittauksia Trestima Oy Puuston mittauksia Projektissa tutustutaan puuston mittaukseen sekä yritykseen Trestima Oy. Opettaja jakaa luokan 3 hengen ryhmiin. Projektista arvioidaan ryhmätyöskentely, projektiin osallistuminen

Lisätiedot

FP Murtosuojakalterin asennusohje. (moottorikäyttö)

FP Murtosuojakalterin asennusohje. (moottorikäyttö) FP 2000 Murtosuojakalterin asennusohje (moottorikäyttö) 1. Tuotteen tarkastus 2 2. Asennusalustan tarkastus 2 3. Asennustapa 2 4. Sivukanaalien asennus 3 5. Rullan nosto 4 6. Maton lasku sivukanaaliin

Lisätiedot

Retrojasson asennus- ja huolto-ohjeet

Retrojasson asennus- ja huolto-ohjeet Retrojasson asennus- ja huolto-ohjeet Retrojasson asennusohje 1. Asennuspohjan valinta Laite painaa noin 30 kg. Seinäkiinnitystä varten Retrojasson takaseinässä on kaksi reikää. Kiinnitykseen käytetään

Lisätiedot

Vetoaisan asennus- ja käyttöohje

Vetoaisan asennus- ja käyttöohje 1./8. Vetoaisan asennus- ja käyttöohje Yleistä Kiitos, että olet valinnut kärryysi kotimaisen Carryx-vetoaisan. Vetoaisa on valmiiksi koottuna joko asiakkaan antamien mittojen mukaisesti tai vakiovetoaisana.

Lisätiedot

Esimerkkilaskelma. Mastopilarin perustusliitos liimaruuveilla

Esimerkkilaskelma. Mastopilarin perustusliitos liimaruuveilla Esimerkkilaskelma Mastopilarin perustusliitos liimaruuveilla.08.014 3.9.014 Sisällysluettelo 1 LÄHTÖTIEDOT... - 3 - KUORMAT... - 3-3 MATERIAALI... - 4-4 MITOITUS... - 4-4.1 ULOSVETOKESTÄVYYS (VTT-S-07607-1)...

Lisätiedot

TUOTEKATALOGI 2011. MiTek rakennuskiinnikkeet on varma valinta

TUOTEKATALOGI 2011. MiTek rakennuskiinnikkeet on varma valinta TUOTEKATALOGI 2011 MiTek rakennuskiinnikkeet on varma valinta 1 Sisällysluettelo MiTek rakennuskiinnikkeet on varma valinta MiTekin Karstulan toimipisteessä on Suomen suurin rakennuskiinnikkeiden tuotevalikoima.

Lisätiedot

Tee itse kasvilava pyörien päälle

Tee itse kasvilava pyörien päälle 1 / 9 27.4.2013 12:46 Tee itse kasvilava pyörien päälle Avainsanat kasvi, kuisti, kukkapenkki, laatikko, levy, LVI, muovi, oja, ovi, ovia, penkki, piha, pinta, pohja, rakennus, rakennusmuovi, rappaus,

Lisätiedot

Ulkoverhoukset - teknisiä ohjeita

Ulkoverhoukset - teknisiä ohjeita Ulkoverhoukset - teknisiä ohjeita Sisältö Ulkoverhoukset - teknisiä ohjeita... 1 Yleistä... 2 Pystyverhoukset... 3 Vaakaverhoukset... 5 Verhouksen alareuna ja sokkeli... 6 Verhouksen yläreuna ja räystäs...

Lisätiedot

SUUNNITTELUPERUSTEET TAMPEREEN JA TURUN MODERNI RAITIOTIE

SUUNNITTELUPERUSTEET TAMPEREEN JA TURUN MODERNI RAITIOTIE TAMPEREEN JA TURUN MODERNI RAITIOTIE 31.12.2013 Suunnitteluperusteisiin on koottu tärkeimmät tiedot raitiotien linjauksen yleissuunnittelua varten. Ohje perustuu Saksalaiseen BOStrab ohjeeseen ja sisältää

Lisätiedot

Levyjen pituus on yleensä yläparteen pituus + otsalauta / laudat + 30 mm. Katon vähimmäiskaltevuus 1:7.

Levyjen pituus on yleensä yläparteen pituus + otsalauta / laudat + 30 mm. Katon vähimmäiskaltevuus 1:7. Levyjen mitoitus Levyjen pituus on yleensä yläparteen pituus + otsalauta / laudat + 30 mm. Katon vähimmäiskaltevuus 1:7. Kiinnikkeet Lucciksen kiinnityksessä käytetään litteäkantaisia ruuveja 4,2*25mm.

Lisätiedot

T512903 Puurakenteet 1 3 op

T512903 Puurakenteet 1 3 op T512903 Puurakenteet 1 3 op Kantavat puurakenteet Puun rakenne ja laskentamallit Puutavaran lujuusominaisuudet Sahatavara Liimapuu Kertopuu 1 T512903 Puurakenteet 1 3 op Kantavat puurakenteet Puun rakenne

Lisätiedot