14 Saksankatu 46:n tilojen lunastusehdot 15 Saksankatu 46:n tilojen lunastus 16 Rantatöyry kiinteistön myyminen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "14 Saksankatu 46:n tilojen lunastusehdot 15 Saksankatu 46:n tilojen lunastus 16 Rantatöyry kiinteistön myyminen"

Transkriptio

1 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No VALTUUSTO 1 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELTÄVÄT ASIAT Aika Paikka kello Forssan ammatti-instituutti, Saksankatu 27, Forssa Risto Aaltonen Kati Fonsell -Laurila Auli Hossi Tiina Jokinen Harri Kaunisto Samuli Klemelä Arto Koivu Maija-Leena Kraft Aarre Lehtimäki Pauli Marttila Jouni Mäkelä ( 8-19) Markus Nuutinen Jukka Perälä Tapani Pesonen Tarja Rajahalme-Tahvanainen Tarja Rajala Hannu Rekunen ( 1-7) Jukka Rouhiainen Riitta Ryhtä Kari Simola Veijo Virtanen Tuula Koivula, sihteeri Emmi Ranta, talouspäällikkö 1 Kokouksen avaus 2 Nimenhuuto ja ääniluettelon tarkastus 3 Todetaan kokouksen laillisuus 4 Pöytäkirjan tarkastus 5 Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali 6 Valtuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien vaali sekä sihteerin valitseminen 7 Yhtymähallituksen vaali toimikaudeksi Tarkastuslautakunnan vaali 9 Vuoden 2008 tilinpäätöksen toteutuminen 10 Vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille vuoden 2008 tileistä ja hallinnosta 11 Tilintarkastajan valinta 12 Virkojen perustaminen 13 Luonnonvara-alan lehtorin muuttaminen erityisopettajan viraksi 14 Saksankatu 46:n tilojen lunastusehdot 15 Saksankatu 46:n tilojen lunastus 16 Rantatöyry kiinteistön myyminen

2 Puheenjohtaja 17 Koulutuksen järjestäjäverkkoa koskeva OPM:n kirje Kokouksen päättämät kiireelliset asiat 19 Kokouksen päättäminen Jouni Mäkelä

3 Valtuusto KOKOUKSEN AVAUS Yv 1 Kokouksen avaa iältään vanhin valtuutettu, joka johtaa kokouksessa puhetta, kunnes valtuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat on valittu. Päätös: Vanhin valtuutettu Tapani Pesonen Somerolta avasi kokouksen.

4 Valtuusto NIMENHUUTO JA ÄÄNILUETTELON TARKASTUS Yv 2 Suoritetaan nelivuotiskaudeksi valittujen edustajien nimenhuuto ja ääniluettelon tarkastus. Perussopimuksen 10 :n mukaan valtuusto on päätösvaltainen, kun vähintään kaksi kolmannesta sen jäsenistä on saapuvilla ja he edustavat vähintään puolta kaikkien jäsenten yhteenlasketusta äänimäärästä. Valtuuston kokouksessa on kunkin jäsenkunnan valitsemilla jäsenillä yhteensä niin monta ääntä kuin kunnalla on varattuja oppilaspaikkoja, kuitenkin enintään 40,80 ääntä. Kunkin kunnan valitsemien jäsenten äänimäärä jakautuu heistä saapuvilla olevien kesken tasan. Päätös: Valtuuston 21 varsinaisesta jäsenestä oli paikalla 20. Jouni Mäkelää edusti 1-7 välisen ajan hänen henkilökohtainen varajäsenensä Hannu Rekunen.

5 Valtuusto TODETAAN KOKOUKSEN LAILLISUUS Yv 3 Perussopimuksen 9 :n mukaan valtuuston kokouskutsu on vähintään neljätoista (14) päivää ennen kokousta lähetettävä valtuuston ja hallituksen jäsenille sekä jäsenkuntien kunnanhallituksille. Päätös: Kokouskutsu lähetettiin Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

6 Valtuusto PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Yv 4 Valtuuston työjärjestyksen 25 :n mukaan pöytäkirjan tarkastaa kaksi kullakin kerralla sitä varten valittua valtuutettua, jollei valtuusto jonkin asian kohdalla ole päättänyt, että pöytäkirja tarkastetaan muulla tavalla. Päätös: Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Aarre Lehtimäki ja Tarja Rajahalme-Tahvanainen. Tarkastusajaksi sovittiin perjantai Tarkastuspaikka oppilaitoksen toimisto toimistoaikana klo 9-15.

7 Valtuusto SUHTEELLISTEN VAALIEN VAALILAUTAKUNNAN VAALI Yv 5 Suhteellisten vaalien toimittamista varten valtuusto valitsee toimikaudekseen ensimmäisessä kokouksessa keskuudestaan vaalilautakunnan, johon kuuluu viisi varsinaista ja yhtä monta henkilökohtaista varajäsentä. Valtuusto määrää vaalilautakuntaan valituista yhden puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi noudattaen samaa menettelyä kuin valtuuston puheenjohtajaa ja varapuheenjohtajaa valittaessa. Vaalilautakunnan sihteerinä toimii valtuuston pöytäkirjanpitäjä. Päätös: Vaalilautakunnan vaali jätettiin toimittamatta.

8 Valtuusto VALTUUSTON PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJIEN VAALI SEKÄ SIHTEERIN VALITSEMINEN Yv 6 Kuntalain 12 :n nojalla valtuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia toimikaudekseen, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta. Puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat valitaan samassa vaalitoimituksessa. Päätös: Valtuuston toimikaudeksi puheenjohtajaksi valittiin Harri Kaunisto (kesk) Tammelasta. I varapuheenjohtajaksi valittiin Tarja Rajahalme-Tahvanainen (sdp) Forssasta ja II varapuheenjohtajaksi Kati Fonsell -Laurila (kok) Somerolta. Sihteeriksi valittiin Tuula Koivula.

9 Valtuusto Hallitus YHTYMÄHALLITUKSEN VAALI TOIMIKAUDEKSI Yh 45 Perussopimuksen mukaan kaikista jäsenkunnista tulee olla jäseniä hallituksessa ja kokoonpano on sovitettava sellaiseksi, että se vastaa jäsenkuntien valtuustoissa edustettuna olevien eri poliittisten ryhmien kunnallisvaaleissa saamaa ääniosuutta kuntayhtymän alueella. Yhtymähallituksessa on 11 jäsentä, joista viime toimikaudella oli Forssasta 4, Somerolta 2 ja muista jäsenkunnista 1. Puheenjohtajana toimi Jouni Mäkelä ja varapuheenjohtajana Taisto Heinämäki. Naisjäseniä valittiin 5. Yhtymähallituksen vaali voi tapahtua joko enemmistövaalilla, suhteellisella vaalilla tai ns. sopuvaalilla. Joht.reht.: Yhtymähallitus ehdottaa yhtymävaltuustolle, että se päättäisi valita toimikaudeksi yhtymähallituksen jäsenet ja kullekin heistä henkilökohtaisen varajäsenen määrätä yhden jäsenistä puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Päätös: Hyväksyttiin. Yv 7 Päätös: Jäseniksi ja heidän henkilökohtaisiksi varajäsenikseen toimikaudeksi valittiin seuraavat: Jäsen Eino Järvinen (sdp), Forssa Marjut Kallioinen (kesk), Forssa Ossi Stenholm (kok), Forssa Jaakko Mäki (vas), Forssa Riitta Ryhtä (kesk), Somero Essi Torkkomäki (kok), Somero Jukka Perälä (sdp), Jokioinen Raili Saarenmaa (sdp), Tammela Jukka Rouhiainen(kesk), Humppila Simo Vehmaa (kesk), Urjala Pirjo-Riitta Palonen (sdp), Ypäjä Varajäsen Jari Haake (sdp), Forssa Juha Koskenoja (kesk), Forssa Jari Anuffrijeff (kok), Forssa Petri Lehtonen (vas), Jokioinen Arto Koivu (kesk), Somero Kati Fonsell -Laurila, (kok), Somero Jorma Hacklin (sdp), Jokioinen Mirka Järvinen (sdp), Tammela Aira Suikki (kesk), Humppila Maija-Leena Kraft (kesk), Urjala Leila Varjorinne (sdp) Ypäjä Hallituksen puheenjohtajaksi toimikaudeksi valittiin Eino Järvinen ja varapuheenjohtajaksi Marjut Kallioinen.

10 Valtuusto Hallitus TARKASTUSLAUTAKUNNAN VAALI Yh 46 Kuntalain (395/95) 71 :n mukaan valtuusto asettaa tarkastuslautakunnan toimikauttaan vastaavien vuosien hallinnon ja talouden tarkastuksen järjestämistä varten. Lautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan tulee olla valtuutettuja. Vaalikelpoinen tarkastuslautakuntaan ei ole mm. hallituksen jäsen, kuntayhtymään pysyväisluonteisessa palvelussuhteessa oleva henkilö tai henkilö, joka ei ole vaalikelpoinen hallitukseen. Tarkastussäännön 2 :n mukaan tarkastuslautakunnassa on puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä kaksi muuta jäsentä. Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja ovat valtuutettuja. Tarkastussääntö on esitetty liitteenä. Joht.reht.: Yhtymähallitus ehdottaa yhtymävaltuustolle, että se päättäisi valita tarkastuslautakuntaan vuosiksi puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja kaksi muuta jäsentä sekä jokaiselle jäsenelle henkilökohtaisen varajäsenen. Päätös: Hyväksyttiin. Yv 8 Päätös: Jäseniksi ja heidän henkilökohtaisiksi varajäsenikseen toimikaudeksi valittiin seuraavat: Jäsen Pauli Marttila (kesk), Jokioinen Helena Kujansuu (kesk), Ypäjä Jaakko Hulmi (kok), Forssa Tiina Jokinen (sdp), Humppila Varajäsen Juha Simola (kesk), Jokioinen Auli Hossi (kesk), Ypäjä Mauri Korpela (kok), Forssa Kari Rämö (sdp) Humppila Tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Pauli Marttila ja varapuheenjohtajaksi Tiina Jokinen. Jouni Mäkelä saapui kokoukseen tämän pykälän käsittelyn alussa klo Hannu Rekunen poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn alussa.

11 Valtuusto Yhtymähallitus VUODEN 2008 TILINPÄÄTÖKSEN TOTEUTUMINEN Yh 19 Kuntalain 68 :n mukaan tilikaudelta on laadittava tilinpäätös, johon kuuluvat tuloslaskelma, tase ja niiden liitetiedot sekä talousarvion toteutumisvertailu ja toimintakertomus. Kuntalain 69 :n mukaan toimintakertomuksessa on esitettävä selvitys valtuuston asettamien toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumises-ta. Toimintakertomuksessa on myös annettava tietoja sellaisista talouteen liittyvistä olennaisista asioista, joista ei ole tehtävä selkoa tuloslaskelmassa tai taseessa. Liitteinä on esitetty tuloslaskelma rahoituslaskelma tase tilinpäätös vuodelta 2008 (sis. tilinpäätöksen liitetiedot) toimintakertomus vuodelta 2008 henkilöstöraportti vuodelta 2008 Kuntayhtymän tilikauden tulokseksi muodostui ,43 euroa. Perussopimuksen mukaan tilinpäätöksen allekirjoittavat yhtymähallituksen jäsenet ja esittelijä. Tilinpäätös allekirjoitetaan yhtymähallituksen kokouksessa Tarkastuslautakunnan loppuarviointikokous on Joht.reht.: Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle, että - tuloksesta kirjataan euroa investointivaraukseksi Saksankatu 46:n kiinteistön lunastamiseksi Forssan kaupungilta - em. investointivarauksen ja varausten purkamisen jälkeen tilikauden ylijäämäksi muodostuva ,88 euroa kirjataan tilikauden ylijäämätilille. Yh 19 Päätös: Hyväksyttiin. Yv 9 Päätös: Hyväksyttiin.

12 Yhtymävaltuusto Tarkastuslautakunta VASTUUVAPAUDEN MYÖNTÄMINEN TILIVELVOLLISILLE VUODEN 2008 TILEISTÄ JA HALLINNOSTA Yv 10 Kuntalain 75 :n mukaan tilintarkastajien on annettava valtuustolle kultakin tilikaudelta kertomus, jossa esitetään tarkastuksen tulokset. Kertomuksessa on myös esitettävä, onko tilinpäätös hyväksyttävä ja voidaanko toimielimen jäsenille ja ao. toimielimen tehtäväalueen johtavalle viranhaltijalle (tilivelvollinen) myöntää vastuuvapaus jos tilintarkastajat havaitsevat, että kunnan/kuntayhtymän hallintoa ja taloutta on hoidettu vastoin lakia tai valtuuston päätöksiä eikä virhe tai aiheutunut vahinko ole vähäinen, tilintarkastuskertomuksessa on tehtävä asiasta tilivelvolliseen kohdistuva muistutus tarkastuslautakunnan on hankittava tilintarkastuskertomuksessa tehdystä muistutuksesta asianomaisen selitys sekä hallituksen lausunto. Valtuusto päättää toimenpiteistä, joihin tarkastuslautakunnan valmistelu, tilintarkastuskertomus ja siinä tehdyt muistutukset antavat aihetta. Hyväksyessään tilinpäätöksen valtuusto päättää vastuuvapaudesta tilivelvollisille. Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2008 ja tilintarkastuskertomus vuodelta 2008 on esitetty liitteinä. Tarklau: Tarkastuslautakunta esittää yhtymävaltuustolle, että vuoden 2008 tilinpäätös hyväksytään ja kuntayhtymän hallintoa ja taloutta hoitaneille yhtymähallituksen jäsenille ja tilivelvollisille viranhaltijoille myönnetään vastuuvapaus tilikaudelta Päätös: Hyväksyttiin ja myönnettiin vastuuvapaus tilivelvollisille vuoden 2008 tileistä ja hallinnosta.

13 Valtuusto Tarkastuslautakunta TILINTARKASTAJAN VALINTA Yv 11 Tarkastussäännön 5 :n mukaan valtuusto valitsee tarkastuslautakunnan esityksestä toimikauttaan vastaavien vuosien hallinnon ja talouden tarkastamista varten JHTT-yhteisön. Tarkastuslautakunta on kokouksessaan hyväksynyt tilintarkastuksen alueellisen kilpailuttamisen periaatteen ja tarjouspyynnön. Lounais-Hämeen kunnat ja kuntayhtymät ovat mennessä pyytäneet yhteisellä tarjouspyynnöllä tarjoukset vuosien tilintarkastuksesta. Tarjouspyyntö julkaistiin julkisten hankintojen ilmoituskanavassa Hilmassa sekä lähetettiin suoraan kymmenelle JHTT yhteisölle. Tarjouksen jätti ainoastaan Oy Audiator Ab. Lounais-Hämeen ammatillisen koulutuksen kuntayhtymän tarkastukseen on varattu 10 tarkastuspäivää hintaan 580,00 euroa/pv (alv 0 %). Kuntayhtymän vastuunalaisena tilintarkastajana toimisi JHTT Jorma Kesä. Tarklau: Tarkastuslautakunta esittää yhtymävaltuustolle, että valtuusto valitsee varainhoitovuosien tilintarkastusyhteisöksi JHTT-yhteisö Oy Audiator Ab:n siten, että vastuullisena tilintarkastajana toimii JHTT Jorma Kesä. Päätös: Hyväksyttiin. Yv 11 Päätös: Hyväksyttiin.

14 Valtuusto Yhtymähallitus Työjaosto VIRKOJEN PERUSTAMINEN Tj 47 Kuntayhtymässä on 53 lehtorin virkaa, joista avoinna on 6 virkaa. Muodollisesti päteviä vakinaisia tuntiopettajia on lisäksi 12 ja muodollisesti epäpäteviä tuntiopettajia 19. Opetustuntimäärä mahdollistaa eräillä linjoilla uuden ammatillisten aineiden viran perustamisen, joskin kehityksen myötä on eräiden virkojen perusteita tarkistettava ajan tasalle. Toisaalta opiskelijakehityksen sitä edellyttäessä osa nykyisistä viroista on myöhemmin lakkautettava. Vielä tässä vaiheessa ei ole tarpeen tehdä esityksiä virkojen lakkauttamisista. Osa avoimista viroista puolestaan on sellaisia, että ne täytetään vasta sitten, kun löytyy muodollisen kelpoisuuden ja edellytetyn osaamisen omaava hakija (esim. sähkötekniikan ja auto- ja kuljetustekniikan avoimet virat). FAI:n johtoryhmä on päättänyt esittää, että lukien perustetaan ammatillisten aineiden (viestintäala) lehtorin virka perustetaan ammatillisten aineiden (rakennusala) lehtorin virka muutetaan kulttuurialan ammatillisten aineiden (puuala) lehtorin virka kulttuurialan ammatillisten aineiden (tekstiiliala) lehtorin viraksi muutetaan kaupan ja hallinnon ammatillisten aineiden (taloushallinto ja atk) lehtorin virka kaupan ja hallinnon ammatillisten aineiden (yritystalous) lehtorin viraksi uusiin virkoihin siirretään KVhL:n (304/03) nojalla ja yhtymähalituksen päätöksellä ko. aineiden päätoimiset tuntiopettajat (Auvo Lukki, Jari Kauppi, Sari Saukoniemi ja Sampo Orava). Koska virkoihin liittyviä opetustunteja hoitavat jo nyt päätoimiset tuntiopettajat, virkojen perustaminen ja täyttäminen eivät aiheuta lisäkustannuksia. Joht.reht.: Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle, että lukien perustetaan ammatillisten aineiden (viestintäala) lehtorin virka perustetaan ammatillisten aineiden (rakennusala) lehtorin virka muutetaan kulttuurialan ammatillisten aineiden (puuala) lehtorin virka kulttuurialan ammatillisten aineiden (tekstiiliala) lehtorin viraksi muutetaan kaupan ja hallinnon ammatillisten aineiden (taloushallinto ja atk) lehtorin virka kaupan ja hallinnon ammatillisten aineiden (yritystalous) lehtorin viraksi. Tj: Hyväksyttiin. Yh 122 Päätös: Hyväksyttiin. Yv 12 Päätös: Hyväksyttiin.

15 Valtuusto Yhtymähallitus LUONNONVARA-ALAN LEHTORIN VIRAN MUUTTAMINEN ERITYISOPETTAJAN VIRAKSI Yh 43 Lehtori Hemmo Teerimäki on irtisanoutunut virastaan Metsäalan opiskelijoiden vähenemisestä johtuen virka on ollut täyttämättä em. ajankohdasta lähtien. Oppilaitoksen erityisopiskelijoiden määrät ovat pysyneet useamman vuoden ajan melko korkeina ja hieman kasvaneetkin: (17,4 %) Erityisopettajan tarve nähdään näihin lukuihin peilaten tarpeellisena. Erityisopettaja voi olla koulutukseltaan ammatillisten tai yhteisten aineiden opettaja, jolla on pedagoginen kelpoisuus ja lukiopettajan pätevyys. Viran pääasiallinen sisältö on antaa yksilöllistä ja pienryhmäopetusta yhteisissä aineissa sekä toimia erityisopetuksen koordinoijana ja konsultoijana. FAI:n johtoryhmä on kuullut erityisopettaja Päivi Hasiaa asiasta ja päätynyt esittämään, että luonnonvara-alan lehtorin virka muutetaan erityisopettajan viraksi lukien. Joht.reht.: Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle, että luonnonvara-alan lehtorin virka muutetaan erityisopettajan viraksi, joka täytetään aikaisintaan Yh 43 Päätös: Hyväksyttiin. Yv 13 Päätös: Hyväksyttiin.

16 Valtuusto Yhtymähalitus Työjaosto SAKSANKATU 46:N TILOJEN LUNASTUSEHDOT Tj 50 Kuntayhtymä ja Forssan kaupunki allekirjoittivat Saksankatu 46:n tilojen rakentamista ja ylläpitoa koskevan sopimuksen, jonka mukaan kuntayhtymä maksaa Forssan kaupungille tilojen käytöstä vuotuisena käyttökorvauksena 2 %:n suuruisen koron laskettuna ko. tilojen tasearvolle eli ,12 eurolle, jolla kuntayhtymällä on oikeus lunastaa tilat omikseen mennessä. Sopimusta tarkistettiin siten, että tilojen lunastaminen mennessä on mahdollista vuoden 2003 tasearvolla, joka on ,13 euroa ja jossa on otettu huomioon Forssan kaupungin ko. tiloihin vv tekemät investoinnit. Uudessakin sopimuksessa vuotuinen käyttökorvaus lasketaan edelleen tasearvolle , koska tilojen vaihto tapahtui Forssan kaupungin ja HAMK:n aloitteesta ja ehdolla, että Forssan kaupunki peruskorjaa Saksankatu 46:n tilat FAI:n käyttöön soveltuviksi tilojen vaihdosta Hämeen ammattikorkeakoulun kanssa aiheutui kuntayhtymällekin kaikkiaan n. 1,5 milj. euron suuruiset investointimenot vv Kuntayhtymän tuloksista on vv tehty yht euron investointivaraukset Saksankatu 46:n tilojen lunastamiseksi Forssan kaupungilta. Tarkoitukseen voitaneen v tehdä jopa 1,0-1,5 milj. euron suuruinen investointivaraus. Kuntayhtymän kannalta on tarkoituksenmukaista, että se omistaisi kaikki Forssan ammatti-instituutin toimitilat Forssassa. Forssan kaupungin edustajien kanssa on alustavasti neuvoteltu mahdollisuudesta hankkia tilat tasearvon mukaisella lunastushinnalla eli ,12 eurolla, mikäli hankinta tehdään vuoden 2009 aikana. Toimenpiteen kannattavuus kuntayhtymän näkökulmasta: hankintahinnan alennus = e tiloille maksettava käyttökorvaus ,5 vuotta x ,78 (ei tarvitsisi enää maksaa) = e hankintahintaa vastaavalle summalle laskettava korkotulojen menetys olisi 11,5 vuotta x ,12 euroa x 4,0 % (sis. korkoa korolle) = e Joht.reht.: Yhtymähallitus ehdottaa yhtymävaltuustolle, että Saksankatu 46:n tilat lunastetaan Forssan kaupungilta em. ehdolla lukien.

17 Tj: Hyväksyttiin. Merkittiin tiedoksi, että Forssan kaupunginvaltuusto on hyväksynyt Saksankatu 46:n tilojen myynnin em. ehdoilla. Valtuusto Yhtymähalitus Työjaosto Yh 125 Päätös: Merkittiin, että Raili Saarenmaa teki lunastamisajankohdan lykkäämistä koskevan ehdotuksen, jota ei kannatettu, joten se raukesi. Hyväksyttiin päätösehdotus. Yv 14 Päätös: Hyväksyttiin.

18 Valtuusto Yhtymähallitus Työjaosto SAKSANKATU 46:N TILOJEN LUNASTUS Tj 14 Yhtymähallitus on päättänyt ehdottaa yhtymävaltuustolle, että Saksankatu 46:n tilat lunastetaan Forssan kaupungilta hintaan , 12 eurolla lukien. Forssan kaupunginvaltuusto on hyväksynyt Saksankatu 46:n tilojen myynnin em. summalla mikäli kauppa tehdään vuoden 2009 aikana. Talouspäällikkö on neuvotellut Forssan kaupungin talousjohtaja Leena Järvenpään kanssa kaupan ehdoista seuraavin ehdoin: 1) Kauppahinta maksetaan kolmessa erässä seuraavassa aikataulussa: Päivämäärä Euroa , , alkaen maksamatta olevalle summalle maksetaan 1,5% vuosikorkoa. Omistusoikeus siirtyy kuntayhtymälle ) Kiinteistön hallintaa koskeva allekirjoitettu sopimus raukeaa , eikä kuntayhtymä maksa enää korkoa kiinteistön tasearvosta. 3) Kaupunki selvittää kiinteistön arvonlisäverokäsittelyn 4) Kuntayhtymä vastaa vain omistusajaltaan mahdollisista kiinteistön käyttöön liittyvistä riita-asioista. Joht.reht.: Tj: Esitetään yhtymävaltuustolle kiinteistön ostoa edellä mainituin ehdoin. Hyväksyttiin. Yh 33 Päätös: Hyväksyttiin. Yv 15 Päätös: Hyväksyttiin

19 Valtuusto Yhtymähallitus RANTATÖYRY KIINTEISTÖN MYYMINEN Yh 44 Opetusministeriö on siirtänyt Liesjärven yksikön kiinteän ja irtaimen omaisuuden omistus- ja hallintaoikeuden kuntayhtymälle lukuun ottamatta opetusmetsiä, jotka ovat valtion omistuksessa. Opetusministeriö on luovuttanut kuntayhtymälle kaksi kiinteistöä, joista toinen on nimeltään Metsäranta (47,31 hehtaaria) ja toinen Rantatöyry (0,42 hehtaaria). Rantatöyry kiinteistö (Rn:o 12:9, Porras) on osoitteessa Liesjärventie 566 ja kiinteistössä on omakotitalo ja ulkorakennus. Omakotitalo on ollut vuokrattuna tammikuuhun 2009 asti, mutta vuokralaisten irtisanouduttua taloa ei ole vuokrattu uudelleen, koska se vaatisi melko ison peruskorjauksen. Kuntayhtymän ei kannata sijoittaa rahaa peruskorjaukseen, koska suhteessa vuokratuottoihin kiinteistö tuottaisi tappiota. Kiinteistöä ei myöskään tarvita opetukseen liittyvään käyttöön. Valtion luovutussopimuksessa ( ) on pykälä, jossa mainitaan, että omaisuuden luovuttamisen yhteydessä sovelletaan opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta annetun lain (705/92) 44 pykälää. Laki velvoittaa ilmoittamaan omaisuuden myynnistä valtiolle, jolloin valtio harkitsee, vaatiiko se myyntituottojen palauttamista valtiolle vai saako kuntayhtymä käyttää myyntituotot johonkin investointihankkeeseen. Opetusministeriön yli-insinööri Erkki Salmio kertoi, että lähes aina kuntayhtymä saa pitää myyntituotot, jos se pystyy osoittamaan selkeän investointikohteen, johon myyntituotot käytetään. Joht.reht.: Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle, että Rantatöyry kiinteistö myydään ja johtava rehtori tekee esityksen Opetusministeriölle investointikohteeksi, johon myyntituotot esitetään käytettäväksi. Yh 44 Päätös: Hyväksyttiin. Yv 16 Päätös: Hyväksyttiin.

20 Valtuusto Yhtymähallitus KOULUTUKSEN JÄRJESTÄJÄVERKKOA KOSKEVA OPM:N KIRJE Yh 34 OPM:n kirje Forssan ja Hämeenlinnan seudun osalta on sisällöltään samankaltainen kuin päivätty kirje. Sen keskeisenä sisältönä on suositus muodostaa koulutuksen järjestäjistä etupäässä alueellisia tai muutoin vahvoja ammattiopistoja, joiden toiminta kattaa kaikki ammatillisen koulutuksen palvelut, kehittämistoiminnot ja opetusyksiköt. Ammattiopiston tulee huolehtia siitä, että sen valitsema organisointitapa tukee sekä työelämään siirtyville että työelämässä toimiville tarkoitettujen korkeatasoisten palvelujen ylläpitämistä ja jatkuvaa kehittämistä. Ministeriö suosittaa, että Kanta-Hämeen ammatillista koulutusta kootaan vaiheittain seuraavasti: Kanta-Hämeen alueelle muodostetaan koulutuksen järjestäjäorganisaatio, joka kootaan Lounais-Hämeen ammatillisen koulutuksen kuntayhtymän**, Forssan kaupungin* ja Hämeenlinnan seudun koulutuskuntayhtymän ammatillisesta koulutuksesta Lounais-Hämeen ammatillisen koulutuksen kuntayhtymän** metsäalan koulutus siirretään osaksi Hämeen ammatillisen koulutuksen kuntayhtymän luonnonvara-alan koulutusta Ministeriö suosittaa lisäksi, että arvioidaan mahdollisuudet yhdistää edellä mainittujen koulutuksen järjestäjien ja Hämeen ammattikorkeakoulun kuntayhtymän ammatillinen koulutus (uusi suositus) Koulutuksen järjestäjiä pyydetään esittämään mennessä suunnitelmat toimenpiteistä koulutuksen järjestäjäverkon kokoamiseksi vuosina Ministeriö pyytää niitä koulutuksen järjestäjiä, joiden osalta kunta- ja palvelurakenneuudistuksen asukkaan väestöpohjavaatimus ei täyty, esittämään mennessä suunnitelmat toimenpiteistä väestöpohjavaatimuksen täyttämiseksi (esim. Forssan kaupunki). Johtoryhmä on käsitellyt asiakokonaisuutta kokouksessaan ja päätynyt esittämään virkamiesvalmistelun käynnistämistä tässä vaiheessa Hämeenlinnan seudun koulutuskuntayhtymän ja Forssan kaupungin kanssa. Myös Valkeakoskelle tarjotaan mahdollisuutta osallistua tähän valmistelutyöhön. Tarkastelunäkökulmiksi on alustavasti sovittu Hämeenlinnan virkamiesjohdon kanssa seuraavat aiheet:

21 Valtuusto Yhtymähallitus koulutuksenjärjestäjä ja hallinto, nuorisoasteen koulutus, aikuiskoulutus ja tukipalvelut. Virkamiesvalmistelun tehtävänä on kartoittaa ministeriön esittämän ehdotuksen toiminnalliset ja taloudelliset vaikutukset mahdollisuuksineen ja uhkakuvineen. Tavoitteena on, että selvitykset Lounais-Hämeen ammatillisen koulutuksen ky:n ja Forssan kaupungin osalta esitellään viimeistään yhtymähallituksen kokouksessa ja koko kokonaisuus yhtymähallituksen syysseminaarissa viikolla 39. Yhtymävaltuustoon asia tuodaan Joht.reht.: Merkitään OPM:n kirje tiedoksi, hyväksytään edellä esitetty toimintamalli virkamiesvalmistelun käynnistämiseksi ja viedään asiakokonaisuus tiedoksi yhtymävaltuustolle Yh 34 Päätös: Hyväksyttiin. Yv 17 Päätös: Hyväksyttiin.

22 Valtuusto KOKOUKSEN PÄÄTTÄMÄT KIIREELLISET ASIAT Yv 18 Kuntalain 55 :n mukaan valtuusto voi päättää ottaa asian käsiteltäväkseen, vaikka sitä ei ole mainittu kokouskutsussa. Jos asiaa ei ole valmisteltu, päätös asian ottamisesta käsiteltäväksi on tehtävä yksimielisesti. Päätös: Kiireellisiä asioita ei ollut. Valtuuston puheenjohtaja Harri Kaunisto halusi keskustella Liesjärven tilanteesta ja tulevaisuudesta. Liesjärven yksikön asiaa ei kuitenkaan valtuuston puheenjohtajan Harri Kauniston pyynnöstä huolimatta otettu käsittelyyn, koska valtuutettu Mäkelä esitti, että valtuusto ei ole asiasta yksimielinen.

23 Valtuusto KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Yv 19 Päätös: Puheenjohtaja kiitti kokousedustajia ja päätti kokouksen klo

30.3.2010 kello 14.00-15.40 Forssan ammatti-instituutti, Liesjärven toimipiste, Metsäkouluntie 60, Liesjärvi

30.3.2010 kello 14.00-15.40 Forssan ammatti-instituutti, Liesjärven toimipiste, Metsäkouluntie 60, Liesjärvi LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No VALTUUSTO 1 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELTÄVÄT ASIAT Puheenjohtaja Aika Paikka Aaltonen Risto Kati Fonsell -Laurila Auli

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 7

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 7 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 7 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika Paikka Ossi Stenholm Olla-Riitta Aarikka Eino Järvinen Jaana

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 1

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 1 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No VALTUUSTO 1 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELTÄVÄT ASIAT Aika Paikka 22.5.2012 kello 14.00-14.50 Forssan ammatti-instituutti,

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 1

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 1 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No VALTUUSTO 1 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELTÄVÄT ASIAT Aika Paikka Harri Kaunisto Kati Fonsell -Laurila Christer Friskopf

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 1

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 1 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No VALTUUSTO 1 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika 22.5.2007 kello 14.00-14.45 Paikka Ammatti-instituutti Eino Järvinen Kirsi Laine-Mäki Aarre Lehtimäki

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 2 KOKOUSTIEDOT

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 2 KOKOUSTIEDOT LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No VALTUUSTO 2 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Mauri Jokinen Aarre Lehtimäki Tiina Tuomisto Sirkku Hohenthal Matti Leino Niina Mikkola Tapani

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 1

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 1 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No VALTUUSTO 1 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELTÄVÄT ASIAT Aika Paikka 24.5.2011 kello 14.00-15.15 Forssan ammatti-instituutti,

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ HALLITUS 2 KOKOUSTIEDOT. Aika 3.3.2009 klo 16.30-18.35

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ HALLITUS 2 KOKOUSTIEDOT. Aika 3.3.2009 klo 16.30-18.35 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No HALLITUS 2 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika 3.3.2009 klo 16.30-18.35 Paikka Forssan ammatti-instituutti, kokoushuone

Lisätiedot

Kari Aalto, talouspäällikkö Sirkku Hohenthal, kyvan II vpj Eino Järvinen, kyva:n I vpj Harri Kaunisto, kyva:n pj Tuula Koivula, sihteeri

Kari Aalto, talouspäällikkö Sirkku Hohenthal, kyvan II vpj Eino Järvinen, kyva:n I vpj Harri Kaunisto, kyva:n pj Tuula Koivula, sihteeri LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No HALLITUS 3 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika 4.3.2008 klo 16.30-18.15 Paikka Forssan ammatti-instituutti, kokoushuone Taisto Heinämäki Maija-Leena

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 5

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 5 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 5 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika 21.5.2013 klo 11.30-11.45 Paikka Forssan ammatti-instituutti,

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 8

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 8 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 8 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika 23.10.2012 klo 11.30-11.45 Paikka Forssan ammatti-instituutti,

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ HALLITUS 10

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ HALLITUS 10 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No HALLITUS 10 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika Paikka Taisto Heinämäki Maija-Leena Kraft Helena Kujansuu Matti

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ. VALTUUSTO 1 KOKOUSTIEDOT Aika kello

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ. VALTUUSTO 1 KOKOUSTIEDOT Aika kello LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No VALTUUSTO 1 KOKOUSTIEDOT Aika 09.05.2001 kello 14.00-15.10 Paikka Ammattioppilaitos OSALLISTUJAT Risto Aaltonen Päätöksentekijät Marja-Leena Eronen-Santakallio

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 7.1.2015 1/2014 1 ÄHTÄRIN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PIDETÄÄN KESKIVIIKKONA 7.1.2015 KELLO 19.00 SEURAKUNTAKESKUKSESSA. Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 1

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 1 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No VALTUUSTO 1 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELTÄVÄT ASIAT Aika Paikka Kati Fonsell -Laurila Christer Friskopf Elina Hirvonen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2013 1 (11) Tarkastuslautakunta 2 28.05.2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2013 1 (11) Tarkastuslautakunta 2 28.05.2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2013 1 (11) Kokoustiedot Aika tiistai klo 12:00-13:25 Paikka Saunakabinetti, Kaupungintalo 3. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Tapio Lankia, puheenjohtaja Raimo

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 3

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 3 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 3 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika Paikka Jorma Hacklin Eino Järvinen Marjut Kallioinen Jaakko

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Kokoustiedot Aika maanantai klo 14:00-16:55 Paikka Saunakabinetti, kaupungintalo 3. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015 ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KOKOUSAIKA 13.1.2015 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila, puheenjohtaja Mononen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Lehikoinen

Lisätiedot

Tilikauden alijäämä oli - 1,38 milj. euroa (TA -1,35 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä

Tilikauden alijäämä oli - 1,38 milj. euroa (TA -1,35 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä Kunnanhallitus 92 31.03.2016 Vuoden 2015 tilinpäätös kunnanhallitukselle 2/02.02.01/2016 Kunnanhallitus 31.03.2016 92 Kuntalain mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös tilikautta

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 2

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 2 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No VALTUUSTO 2 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika Paikka 25.10.2011 kello 14.00-15.20 Forssan ammatti-instituutti,

Lisätiedot

Kari Aalto, talouspäällikkö Eino Järvinen, kyva:n I vpj Harri Kaunisto, kyva:n pj Tuula Koivula, sihteeri

Kari Aalto, talouspäällikkö Eino Järvinen, kyva:n I vpj Harri Kaunisto, kyva:n pj Tuula Koivula, sihteeri LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No HALLITUS 9 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika Paikka Hacklin, Jorma Taisto Heinämäki Maija-Leena Kraft Helena Kujansuu

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No VALTUUSTO KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELTÄVÄT ASIAT Aika Paikka Kati Fonsell -Laurila Elina Hirvonen Auli Hossi Sanni Junnila

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 9

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 9 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 9 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika Paikka Ossi Stenholm Kati Fonsell -Laurila Eino Järvinen Jaana

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014 1 Kokousaika Ti 27.5.2014 klo 14.00 15:45 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari Malila Kari Kurkela Outi, vj. Poissa Eira Birgitta Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä :t 17-21 JHTT, KHT, KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy, :t 15-17

Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä :t 17-21 JHTT, KHT, KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy, :t 15-17 Iitin kunta Pöytäkirja 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 27.04.2015 Aika Maanantai 27.04.2015 klo 18:00-20:00 Paikka Saapuvilla Kunnantalo, neuvotteluhuone (1. krs.) Yli-Kaitala Markku puheenjohtaja, esittelijä

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 18.30 20.42 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Matti Solehmainen puheenjohtaja Margit Ruotsalainen varapuheenjohtaja Erja Blom

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 Kirkkovaltuusto 15.05.2009 PÖYTÄKIRJA 27.05.2009 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 Kirkkovaltuusto 15.05.2009 PÖYTÄKIRJA 27.05.2009 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.45 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

Aika Sunnuntai 16.11.2014 kello 9.00. Paikka TAMK, Tampereen ammattikorkeakoulu Kuntokatu 3, 33520 Tampere (Teiskontie 33 puolelta sisään, auditorio)

Aika Sunnuntai 16.11.2014 kello 9.00. Paikka TAMK, Tampereen ammattikorkeakoulu Kuntokatu 3, 33520 Tampere (Teiskontie 33 puolelta sisään, auditorio) ESITYSLISTA 20.10.2014 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 16.11.2014 kello 9.00. Paikka TAMK, Tampereen ammattikorkeakoulu Kuntokatu 3, 33520 Tampere (Teiskontie 33 puolelta sisään,

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 6

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 6 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 6 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika Paikka Ossi Stenholm Kati Fonsell -Laurila Eino Järvinen Jaana

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ. Kari Aalto, talouspäällikkö Tuula Koivula, sihteeri

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ. Kari Aalto, talouspäällikkö Tuula Koivula, sihteeri LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No VALTUUSTO 1 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT päätöksentekijät Muut osallistujat Aika 04.05.2004 kello 14.00-15.00 Paikka Ammatti-instituutti, Saksankatu 27, Frs Ulla

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 8

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 8 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 8 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika 20.9.2011 klo 16.30 17.50 Paikka Forssan ammatti-instituutti,

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2014 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 Tarkastuslautakunta 28.05.2014 AIKA 28.05.2014 klo 18:00-21:20 PAIKKA Kaitalankuja 52 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Tarkastuslautakunnalle

Lisätiedot

Valtuusto 1/2015. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2015. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 12.6.2015 klo 13.00 13.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymäkokous 20.4.2010 1

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymäkokous 20.4.2010 1 Yhtymäkokous 20.4.2010 1 AIKA Tiistai 20.4.2010 klo 14.00 - PAIKKA PÄÄTÖKSENTEKIJÄT MUUT LÄSNÄOLIJAT ALLEKIRJOITUKSET Satakunnan ammattiopisto, Ulvila, Yhdystie Yhtymäkokousedustajat: Veikko Nurmi, Eura,

Lisätiedot

kello Forssan ammatti-instituutti, Saksankatu 27, Forssa

kello Forssan ammatti-instituutti, Saksankatu 27, Forssa LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No VALTUUSTO 2 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELTÄVÄT ASIAT Aika Paikka Risto Aaltonen Sari Airo ( 20-24) Kati Fonsell -Laurila

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 2

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 2 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No VALTUUSTO 2 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELTÄVÄT ASIAT Aika Paikka 23.10.2012 kello 14.00-15.00 Forssan ammatti-instituutti,

Lisätiedot

Eino Järvinen, kyva:n I vpj Harri Kaunisto, kyva:n pj Sirkku Hohenthal, kyva:n II vpj Tuula Koivula, sihteeri

Eino Järvinen, kyva:n I vpj Harri Kaunisto, kyva:n pj Sirkku Hohenthal, kyva:n II vpj Tuula Koivula, sihteeri LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No HALLITUS 2 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika 19.02.2008 klo 16.30-18.10 Paikka Forssan ammatti-instituutti, kokoushuone Taisto Heinämäki Maija-Leena

Lisätiedot

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS Aika Maanantai 9.5.2016 klo 12.00 Paikka Tampereen yhteiskoulun lukio, auditorio, Hallituskatu 30, Tampere (kartta) Asiat 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (9) 16 Kokoustiedot Aika maanantai klo 9:00-12:15 Paikka Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pentti Rissanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

POHJOIS-KARJALAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUS 1.1.2009

POHJOIS-KARJALAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUS 1.1.2009 1(9) POHJOIS-KARJALAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUS 1.1.2009 1. LUKU KUNTAYHTYMÄ 1 Nimi ja kotipaikka Kuntayhtymän nimi on Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä ja sen kotipaikka on Joensuun kaupunki.

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2. Kunnanvaltuusto

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2. Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 21.6.2010 kello 18.00 18.35 Puumilan Taitotalo Mäkipää Lea, puheenjohtaja Björn Risto, I

Lisätiedot

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 02/2016

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 02/2016 AIKA Tiistai 31.5.2016 kello 15.00 PAIKKA Microkadun kampus, B-osan 1. kerroksen luokkatila B1012 käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Liite/Viite * Asia 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA 2/2018

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA 2/2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Tiistai 8.5.2018 kello 14:00 16.28 Koulutuskeskus JEDU Piippola neuvotteluhuone, Siikalatva Saapuvilla: Seppälä Tuomo, puheenjohtaja Niemelä Helinä, jäsen Piippo Sirpa, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kari Aalto, talouspäällikkö Harri Kaunisto, kyva:n pj Tuula Koivula, sihteeri

Kari Aalto, talouspäällikkö Harri Kaunisto, kyva:n pj Tuula Koivula, sihteeri LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No HALLITUS 3 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika 05.04.2005 kello 16.30-18.30 Paikka Ammatti-instituutti, kokoushuone Pentti Jolanki Hannu Kallio Maija-Leena

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 7

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 7 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 7 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika Paikka Ossi Stenholm Olla-Riitta Aarikka Eino Järvinen Jaana

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 sivut 1-8 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.00 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Asplund

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-14:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari.

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari. Kunnanhallitus 47 30.03.2015 Kunnanvaltuusto 20 15.06.2015 Vuoden 2014 tilinpäätöksen hyväksyminen Khall 30.03.2015 47 30.3.2015 Kuntalain 68 :n mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 1

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 1 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 1 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika 24.1.2012 klo 16.30-17.50 Paikka Forssan ammatti-instituutti,

Lisätiedot

Yhdistyksen jäsenet Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi hallitus hyväksyä jokaisen, joka on suorittanut tutkinnon Lahden ammattikorkeakoulussa.

Yhdistyksen jäsenet Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi hallitus hyväksyä jokaisen, joka on suorittanut tutkinnon Lahden ammattikorkeakoulussa. LUONNOS LAMK-alumni ry:n sääntöehdotukset perustamiskokoukseen: Yhdistyksen nimi LAMK alumni ry Yhdistys on suomenkielinen. Yhdistyksen kotipaikka: Lahti Yhdistyksen tarkoitus ja toimintamuodot Yhdistyksen

Lisätiedot

Turun Musiikkijuhlasäätiön säännöt. Turun Musiikkijuhlasäätiön säännöt

Turun Musiikkijuhlasäätiön säännöt. Turun Musiikkijuhlasäätiön säännöt Turun Musiikkijuhlasäätiön säännöt 1 Säätiön nimi on Turun musiikkijuhlasäätiö, ruotsiksi käännettynä Stiftelsen för Åbo musikfestspel, ja säätiön kotipaikka on Turun kaupunki 2 Säätiön tarkoituksena on

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1. Nimi Tehtävä Läsnäolo Ryyynänen-Karjalainen toiminnanjohtaja, puheenjohtaja 1-7

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1. Nimi Tehtävä Läsnäolo Ryyynänen-Karjalainen toiminnanjohtaja, puheenjohtaja 1-7 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1 17.06.2016 Itä-Suomen yliopiston hallitus Aika 17.06.2016, 10:30-13:10 Paikka Itä-Suomen yliopisto, Kuopion kampus, Melania-rakennus, ME201 Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika 11.12.2012 klo 18.00-19.30 Paikka Rusk seurakuntakeskus Läsnä: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja Hartman Taina varapuheenjohtaja Himala Milja Hovi Anna Hurme-Kouki Päivi Kankare

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 1/2014 PÖYTÄKIRJA 21.1.2014 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6

AURAN SEURAKUNTA 1/2014 PÖYTÄKIRJA 21.1.2014 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Paikka Läsnä Tiistai 21.1.2014 klo 18.00 Auran seurakunnan virastotalo Laaksonen Marja, pj. Vilén Ari, vpj. Hafrén Leena Isotalo Timo Lindholm Minna

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 9

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 9 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 9 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika Paikka Ossi Stenholm Olla-Riitta Aarikka Eino Järvinen Jaana

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

Ritva Lill-Smeds, jäsen

Ritva Lill-Smeds, jäsen Tarkastuslautakunta 2009-2012 18.05.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 18.05.2010 klo 15.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto Yhteispalvelupisteen kokoustila Lapinjärvi Mats Antas, puheenjohtaja

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 2

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 2 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No VALTUUSTO 2 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELTÄVÄT ASIAT Aika Paikka Harri Kaunisto Kati Fonsell -Laurila Christer Friskopf

Lisätiedot

Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN TILINTARKASTUKSESTA

Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN TILINTARKASTUKSESTA AIKA 30.5.2018 klo 9:00 13:04 PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN 2017 25 TILINTARKASTUKSESTA 18 HEINÄVEDEN KUNNAN

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kari Aalto, talouspäällikkö Leena Eino, kyva:n II vpj Harri Kaunisto, kyva:n pj Tuula Koivula, sihteeri

Kari Aalto, talouspäällikkö Leena Eino, kyva:n II vpj Harri Kaunisto, kyva:n pj Tuula Koivula, sihteeri LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No HALLITUS 3 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika 13.04.2004 kello 16.30-18.10 Paikka Ammatti-instituutti, neuvotteluhuone Jorma Hacklin Pentti Jolanki

Lisätiedot

FINLEX - Säädökset alkuperäisinä: 578/2006. Annettu Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2006. Laki kuntalain muuttamisesta

FINLEX - Säädökset alkuperäisinä: 578/2006. Annettu Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2006. Laki kuntalain muuttamisesta Sivu 1/5 Finlex» Lainsäädäntö» Säädökset alkuperäisinä» 2006» 578/2006 578/2006 Eduskunnan päätöksen mukaisesti Annettu Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2006 Laki kuntalain muuttamisesta kumotaan 17 päivänä

Lisätiedot

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 18.8.2017 klo 13.00 13.35 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 25 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 26 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 27 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:45 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2015 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 24.05.2015 AIKA 24.05.2015 klo 00:00-20:00 PAIKKA Kaitalankuja, Hailuoto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 9

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 9 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 9 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika Paikka Ossi Stenholm Kati Fonsell -Laurila Eino Järvinen Jaana

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2009 1. Tarkastuslautakunta 2005 2008 19.5.2009. AIKA 19.5.2009 klo 17.00 19.00 PAIKKA

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2009 1. Tarkastuslautakunta 2005 2008 19.5.2009. AIKA 19.5.2009 klo 17.00 19.00 PAIKKA MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2009 1 AIKA 19.5.2009 klo 17.00 19.00 PAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, 3. kerros KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Tarkastuslautakunnan kokousmenettelyssä noudatetaan hallintosäännön määräyksiä.

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Tarkastuslautakunnan kokousmenettelyssä noudatetaan hallintosäännön määräyksiä. UTSJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA TARKASTUSLAUTAKUNTA 1/15.5.20089 1 Kokousaika 15.5.2009 klo 9-14 Kokouspaikka Läsnä Kunnanvirasto, Utsjoki Pertti Kujala, pj Säde Guttorm, vpj Raimo-Esa Guttorm, j Seppo

Lisätiedot

Valtuusto 1/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 19.5.2017 klo 13.00 13.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KOKOUSAIKA 30.06.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 19 20 21 1,2 22 3 23 4 24

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 21.5.2014 1 (5) Kokousaika 21.5.2013 klo 18.00 20.02 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Kajander Rauno Reino Kallio Hellevi Kulmala Teija

Lisätiedot

Vastuuvapauden myöntäminen vuosien 2011-2012 aikana toimineelle kunnanhallitukselle ja kunnanjohtajalle sekä muille tilivelvollisille

Vastuuvapauden myöntäminen vuosien 2011-2012 aikana toimineelle kunnanhallitukselle ja kunnanjohtajalle sekä muille tilivelvollisille Kunnanvaltuusto 65 25.06.2013 Vastuuvapauden myöntäminen vuosien 2011-2012 aikana toimineelle kunnanhallitukselle ja kunnanjohtajalle sekä muille tilivelvollisille KVALT 65 Khsal 31 Tarkastuslautakunta

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä 03.06.2012

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä 03.06.2012 Lemin kunta 5/2012 7 Aika 30.05.2012 klo 20.00-20.10 Paikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto I Pylkkö Osmo Huttunen Matti Värtö Veijo Lepistö Minttu puheenjohtaja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 2/ 2016 Aika Maanantaina 27.06.2016 klo 19.00

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 2/ 2016 Aika Maanantaina 27.06.2016 klo 19.00 Esityslista Kokousnumero 2/ 2016 Aika Maanantaina 27.06.2016 klo 19.00 Paikka Valtuustosali Kokouksen aluksi Keski-Suomen sairaanhoitopiirin johtaja Juha Kinnunen tulee kertomaan ajankohtaisista asioista

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 6

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 6 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 6 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika 18.6.2013 klo 14.00-17.15 Paikka Honkapirtti, Liesjärvi Ossi

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015 NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) ASIALISTA 1/2015 Sivu 1 Kokouksen avaus 4 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 3 Yhteisen kirkkovaltuuston kokouksen sihteerin

Lisätiedot

2 (5) Tarkastussääntö Hyväksytty: yhtymäkokous xx.xx.xxxx xx 17.9.2014. 2.2 Tilintarkastajan tehtävät

2 (5) Tarkastussääntö Hyväksytty: yhtymäkokous xx.xx.xxxx xx 17.9.2014. 2.2 Tilintarkastajan tehtävät 2 (5) 2.2 Tilintarkastajan tehtävät 2.3 Tilintarkastuskertomus Kuntalain 73 75 säädetään tilintarkastajan tehtävistä. Tilintarkastajan on tarkastettava hyvän tilintarkastustavan mukaisesti kunkin tilikauden

Lisätiedot

Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144. Aika: Ma 9.2.2015 klo 18-20 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs.

Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144. Aika: Ma 9.2.2015 klo 18-20 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 9.2.2015 klo 18-20 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

PERUSSOPIMUS. Raision seudun koulutuskuntayhtymä 1.1.2016. Yhtymähallitus 26.3.2015 Liite 6/3

PERUSSOPIMUS. Raision seudun koulutuskuntayhtymä 1.1.2016. Yhtymähallitus 26.3.2015 Liite 6/3 PERUSSOPIMUS Raision seudun koulutuskuntayhtymä 1.1.2016 Yhtymähallitus 26.3.2015 Liite 6/3 2 Perussopimus Perussopimus 3 1 LUKU - KUNTAYHTYMÄ... 4 1 Nimi ja kotipaikka... 4 2 Tehtävät... 4 3 Jäsenkunnat...

Lisätiedot

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Esityslista N:o 1 25.1.2019 Asialuettelo: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 2 NIMENHUUTO JA ÄÄNIVALLAN TOTEAMINEN 3 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Liite nro 1

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 24.5.2013 klo 10.00 12.15 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2016 1/9. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2016 1/9. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2016 1/9 Tarkastuslautakunta Aika 18.05.2016 klo 14:00-16:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 12 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 2

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 2 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 2 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Ossi Stenholm Olla-Riitta Aarikka Jaana Kantee Juha Mäenpää Jukka Perälä Riitta Ryhtä Simo

Lisätiedot

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari.

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari. Kaupunginhallitus 156 03.04.2017 Tarkastuslautakunta 2013-2017 37 02.05.2017 Tarkastuslautakunta 2013-2017 44 15.05.2017 Kaupunginvaltuusto 32 22.05.2017 Tilinpäätös ja toimintakertomus 2016 149/02.06.01.03/2017

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 6

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 6 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 6 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika 21.8.2012 klo 16.30-17.30 Paikka Forssan ammatti-instituutti, Saksankatu 27 Eino Järvinen Marjut

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (12) KIRKKOVALTUUSTO Kokous 28.1.2015. Keskiviikko 28.1.2015 klo 18.00-19.00. Seurakuntakeskus, Korkeemäenkatu 8

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (12) KIRKKOVALTUUSTO Kokous 28.1.2015. Keskiviikko 28.1.2015 klo 18.00-19.00. Seurakuntakeskus, Korkeemäenkatu 8 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 28.1.2015 klo 18.00-19.00 Paikka Seurakuntakeskus, Korkeemäenkatu 8 KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 1 KOKOUKSEN AVAUS JA KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJA

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 2

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 2 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 2 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika 15.2.2011 klo 16.30-16.45 Paikka Forssan ammatti-instituutti,

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 5

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 5 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 5 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika 24.5.2011 klo 11.30-12.00 Paikka Forssan ammatti-instituutti, kokoushuone Eino Järvinen Marjut

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki, Kolpeneen palvelukeskus, ruokasali Myllärintie 35, Rovaniemi

Rovaniemen kaupunki, Kolpeneen palvelukeskus, ruokasali Myllärintie 35, Rovaniemi Viranomainen Esityslista 1/2016 Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä 31.5.2016 Laatimispäivämäärä Valtuusto Kokousaika Perjantaina 17.6.2016 klo 13 Kokouspaikka Rovaniemen kaupunki, Kolpeneen palvelukeskus,

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot