1 Tarjouspyyntöaineisto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1 Tarjouspyyntöaineisto"

Transkriptio

1 HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 1/(10) Hankintailmoitus ja osallistumishakemuksenne Urakan nimi: Isoisänsillan rakentaminen 1 Tarjouspyyntöaineisto Helsingin kaupungin katu- ja puisto-osasto pyytää tarjoustanne otsikkokohteen urakasta yksikköhintaisena kokonaisurakkana. Urakkatarjouksen tulee perustua tähän tarjouspyyntökirjeeseen, mahdollisiin lisäkirjeisiin ja seuraaviin tarjouspyynnön mukana toimitettaviin tarjouspyyntöasiakirjoihin: - urakkaohjelma pvm:ltä seuraavine liitteineen - Turvallisuusasiakirja pvm:ltä Urakan tietomallivaatimukset, -bonukset ja -sanktiot pvm:ltä tarjouslomake pvm:ltä Isoisänsillan tietomallit ja suunnitelmat erillisen luettelon pvm mukaan - Mustikkamaanraitin tietomalli ja suunnitelmat erillisen luettelon pvm mukaan - Kalasataman katujen ja kunnallistekniikan tietomalli erillisen luettelon pvm mukaan - Isoisänsillan rakentaminen, urakan yhdistelmämalli INFORMA- TIIVINEN - Tietomallin sisältö, Isoisänsilta + Yhdistelmämalli Arvonmuutosperusteet, päällystys- ja jyrsintätyöt, Stara ja HKL vuosi HSY:n vesi- ja viemärijohtojen kartoitusohje Helsingin alueella Muut asiakirjat, joihin tarjouksen tulee perustua, mutta joita ei tarjouspyynnön yhteydessä lähetetä ja jotka tarjoajan tulee tarvittaessa itse kustannuksellaan hankkia, ovat: - Rakennusurakan yleiset sopimusehdot YSE 1998 RT , ohjetiedosto, maaliskuu Määrämittausohje: Infra 2006, Rakennusosa- ja hankenimikkeistö, määrämittausohje sekä siihen tehdyt päivitykset Sillanrakentamisen ja -korjaamisen arvonmuutos- perusteet - SAP 2010, Liikenneviraston ohjeita 17/2010

2 HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 2/(10) - InfraRYL 2010 Infrarakentamisen yleiset laatuvaatimukset ja työselitykset, osa 1 sekä siihen tehdyt päivitykset tarjouspyynnön päivämäärään mennessä (päivitykset saatavilla osoitteesta - InfraRYL 2006 Infrarakentamisen yleiset laatuvaatimukset ja työselitykset, osat 2-4 sekä niihin tehdyt päivitykset tarjouspyynnön päivämäärään mennessä (päivitykset saatavilla osoitteesta - Liikenneviraston kirje (3090/070/2010) InfraRYL laatuvaatimusten soveltaminen tienpidossa - Sillan laaturaportti, laatimisohje. Tiehallinto Kaivutyöt ja tilapäiset liikennejärjestelyt pääkaupunkiseudulla (HKR, ) - Tilapäiset liikennejärjestelyt katualueella (SKTY 19/99). - Esteettömän ympäristön suunnitteluohjekortti SuRaKu 8, tilapäiset liikennejärjestelyt, (saatavilla osoitteesta: 8_ pdf) - Liikenneviraston määräykset vesiliikennemerkeistä ja valoopasteista 6154/040/2010, (saatavilla osoitteesta: Maarays_vesiliikennemerkista_ja_valo_opasteista.pdf) - Asfalttinormit PANK ry Lisäksi tarjouksen tulee perustua myös muihin asiakirjoihin, joihin tarjouspyyntöasiakirjoissa on viitattu. 2 Vuorovaikutus tarjousten laskenta-aikana sekä yhteyshenkilöt Tarjoajat voivat toimittaa tarjouspyyntöön liittyviä kysymyksiä kirjallisesti Mirko Soroselle (mirko.soronen@ains.fi) mennessä. Vastaukset edellä mainittujen ohjeiden mukaan toimitettuihin kysymyksiin esitellään urakan esittelytilaisuudessa ja ne toimitetaan kaikille tarjouspyynnön saaneille. Esittelytilaisuus videoidaan ja siitä pidetään pöytäkirjaa, joka toimitetaan kaikille tarjouspyynnön saaneille. Tilaaja voi muutenkin toimittaa tarjouspyyntöasiakirjoja koskevia muutoksia, lisäselvityksiä ja tulkintoja. Tilaajan toimesta tehtävät muutokset, lisäselvitykset ja tulkinnat lähetetään urakoitsijoille sähköpostitse viimeistään 7 vuorokautta ennen tarjouksen sisäänjätön määräaikaa ja ne tallennetaan projektipankkiin. Vain tilaajan kirjallisesti toimittamat lisätiedot ovat tilaajaa sitovia.

3 HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 3/(10) 3 Tarjouksen tekeminen Tarjouksen antajan tulee tarjouksessaan ilmoittaa lähetettyjen lisäkirjeiden vastaanottamisesta. Tarjouspyynnön saatuaan tarjoajan tulee toimittaa tilaajalle sähköpostilla (mirko.soronen@ains.fi) tarjouslaskennasta vastaavan henkilön yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ja mahdolliset puutteet tarjouspyyntöaineistossa. Tarjouslaskennan aikana kaikki yhteydenpito tilaajalta urakoitsijalle päin pidetään tämän yhteyshenkilön kautta. Tarjoaja on velvollinen tarkastamaan tarjouspyyntöasiakirjat sekä ilmoittamaan havaitsemistaan virheistä, ristiriitaisuuksista ja puutteista. Ilmoitus on tehtävä jo tarjousten laskenta-aikana 14 vuorokautta ennen tarjouksen sisäänjätön määräaikaa. Tarjous on tehtävä suomen kielellä. Urakkatarjous on annettava käyttämällä liitteenä olevia tilaajan laatimia urakkatarjouslomakkeita. Urakoitsijan on täytettävä määrä- ja yksikköhintaluetteloiden 1-5 sekä lisä- ja muutostöiden hintaluettelon 6 jokainen kohta ja liitettävä ne tarjoukseensa. Urakkatarjouksessa on mainittava rakennus- ja asennustyön tekevän urakoitsijan nimi ja taustatiedot. Tarjoukseen on liitettävä pyydetyt erittelyt ja selvitykset. Tarjouksen antaja ei saa tehdä tarjouspyyntöasiakirjoihin mitään lisäyksiä, muutoksia tai poistoja. Tarjousten tulee olla sitovina voimassa, kunnes urakkasopimus on allekirjoitettu, kuitenkin enintään 90 vuorokautta tarjouspyyntökirjeessä määrätystä tarjouksen jättöpäivästä ja se mukaan lukien. Vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä. Tarjoajan soveltuvuus- ja muut ehdot: Tarjouspyynnöt on toimitettu ainoastaan tarjoajille, joiden taloudellinen ja rahoituksellinen suorituskyky on tarkastettu rajoitetussa hankintamenettelyssä hankintailmoitusmenettelyllä. Mikäli osallistumisvaiheen jälkeen tarjoajan tilanteessa on tapahtunut muutoksia, tulee osallistumishakemuksen mukaiset selvitykset ja todistuksen toimittaa uudelleen tarjouksen yhteydessä. Tarjoajan on täytettävä seuraavat vaatimukset:

4 HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 4/(10) 1) Tarjoajalla tulee olla osoittaa hankkeelle tarjoajaan suorassa työsuhteessa oleva vastaava työnjohtaja, jolla tulee olla vähintään teknillisen oppilaitoksen teknikon tutkinto rakennustekniikan opintosuunnalta tai tätä ylempi tutkinto vastaavalta alalta ja aikaisempaa kokemusta vastaavana työnjohtajana toimimisesta vähintään yhdestä urakasta, joka vastaa hankinnan kohteena olevan teräsrakenteisen sillan rakennusurakan sisältöä ja laajuutta. 2) Tarjoajalla tulee olla osoittaa tietomalli-insinööri, jolla on aiempaa kokemusta tietomallirakentamisesta. Työkoneohjausta ei kuitenkaan tässä kohdassa lasketa hyväksyttäväksi kokemukseksi. Tarjoajalla tulee olla osoittaa tietomalli-insinöörille myös varahenkilö, joka täyttää varsinaiselle tietomalli-insinöörille asetetut vaatimukset. 3) Tarjouksessa on nimettävä teräsrakenteen valmistaja, jolla tulee olla jo tarjoushetkellä riippumattoman laitoksen standardien EN ja EN mukaan toteama osaaminen ja resurssit toteutusluokan EXC3 mukaisten teräsrakenteiden valmistukseen sekä saman laitoksen suorittama teräsrakenteiden tuotannon jatkuva valvonta. 4) Tarjouksessa on otettava huomioon verotusta, ympäristönsuojelua, työsuojelua, työ-oloja ja työehtoja koskevat velvoitteet. 5) Tarjouksessa nimettyjen alihankkijoiden on täytettävä alla olevat vaatimukset: a. Alihankkijan tulee olla rekisteröityneenä sijoittumismaansa ammatti- tai elinkeinorekisteriin. b. Alihankkijalla on oltava työntekijöillään voimassa oleva tapaturmavakuutuslain mukainen työtapaturmavakuutus. c. Alihankkijan on oltava maksanut kaikki verot ja lakisääteiset sosiaaliturvamaksunsa sekä ottanut lakisääteiset eläkevakuutukset ja maksanut ne. Hankintayksikkö pidättää kuitenkin itsellään oikeuden hyväksyä tarjoajan alihankkija, jonka maksamattomien verojen ja/tai maksujen määrä on kokonaisuutena tarkastellen vähäinen tai joka on tehnyt veroja/tai maksuja koskevan maksusopimuksen ja noudattanut sitä. d. Alihankkijan on oltava rekisteröitynyt ennakkoperintälain mukaiseen ennakko-perintärekisteriin ja työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverolain mukaiseen arvonlisäverovelvollisten rekisteriin, jos lainsäädäntö edellyttää rekisteröitymistä.

5 HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 5/(10) 6) Tarjoajien on osallistuttava urakan esittelytilaisuuksiin II ja III. Esittelytilaisuus II järjestetään urakkakohteessa klo 10:00 alkaen, tapaamispaikkana on Parrulaiturin ja Junonkadun liittymä. Esittelytilaisuus III järjestetään klo 12:00 Helsingin kaupungin Rakennusvirastossa, osoitteessa Kasarmikatu 21, Helsinki. Osallistujien on kuitattava läsnäolonsa esittelytilaisuuksissa tilaajalle kirjallisesti. Mikäli tarjoajan edustaja ei ole osallistunut edellä mainittuun tilaisuuteen, hylätään tarjous. Esittelytilaisuudessa II esitellään urakkakohde ja esittelytilaisuudessa III tietomallin puutteet ja vastaukset tämän tarjouspyynnön ohjeiden mukaan toimitettuihin kysymyksiin. Tarjoukseen liitettävät selvitykset: 1) Selvitys tarjouksessa nimetyn vastaavan työnjohtajan koulutuksesta sekä selvitys hankintakohdetta vastaavan kaltaisista referensseistä suoritusajankohtineen, urakan kokonaisarvoineen ja tilaajatietoineen (tilaajan nimi ja yhteystiedot). Hankintayksikkö varaa itselleen oikeuden pyytää lisätietoja aikaisemmilta tilaajilta ja sopimuskumppaneilta koskien vastaavan työnjohtajan vastaavana työnjohtajana toimimisesta vastaavan kaltaisissa rakennuskohteissa. Lisäksi hankintayksikkö varaa itselleen oikeuden tarkistaa vastaavan työnjohtajan antamien em. tietojen paikkansapitävyys. 2) Selvitys tarjouksessa nimetyn tietomalli-insinöörin sekä hänen varahenkilönsä referensseistä viimeisen viiden (5) vuoden ajalta kohteista, joissa on hyödynnetty tietomallia rakentamisessa alasta riippumatta. Työkoneohjausta ei kuitenkaan tässä kohdassa lasketa hyväksyttäväksi kokemukseksi. Referenssiluettelossa tulee ilmetä referenssien suoritusajankohdat, urakan kokonaisarvot ja tilaajatiedot (tilaajan nimi ja yhteystiedot) sekä miten henkilö on hyödyntänyt tietomallia kohteessa. Hankintayksikkö varaa itselleen oikeuden pyytää lisätietoja aikaisemmilta tilaajilta ja sopimuskumppaneilta koskien tietomallivastaavan toimimisesta vastaavankaltaisissa rakennuskohteissa. Lisäksi hankintayksikkö varaa itselleen oikeuden tarkistaa tietomallivastaavan antamien em. tietojen paikkansapitävyys. 3) Selvitys riippumattoman laitoksen standardien EN ja EN mukaan toteamasta teräsrakenteen valmistajan osaamisesta ja resursseista toteutusluokan EXC3 mukaisten teräsrakenteiden valmistukseen sekä selvitys saman laitoksen suorittamasta teräsrakenteiden tuotannon jatkuvasta valvonnasta.

6 HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 6/(10) 4) Tarjoajan tulee tarjouksessaan antaa seuraava ilmoitus: "Ilmoitamme, että olemme tarjousta laatiessamme ottaneet huomioon verotusta, ympäristönsuojelua, työsuojelua, työoloja ja työehtoja koskevat velvoitteet." 5) Luettelo nimetyistä tarjoajan toimeksiannon suorittamiseen tarvitsemista, soveltuvuusvaatimusten täyttämiseksi välttämättömistä alihankkijoista. Tarjoajan on liitettävä tarjoukseensa alla olevat selvitykset tarjouksessaan nimetyistä alihankkijoista, mikäli niitä ei ole toimitettu osallistumishakemuksen yhteydessä: a. Alihankkijan sijoittumismaan lainsäädännön mukainen rekisteriote rekisteröitymisestään ammatti- tai elinkeinorekisteriin. b. Todistus tapaturmavakuutuksen ottamisesta ja tapaturmavakuutusmaksujen maksamisesta tai selvitys, että maksamattomia tapaturmavakuutusmaksuja koskeva maksunsaajan hyväksymä maksusuunnitelma on tehty. c. Viranomaisen antama todistus tai valaehtoinen todistus siitä, että alihankkija on maksanut kaikki lainsäädännön mukaiset verot ja sosiaaliturvamaksunsa sekä ottanut lakisääteiset eläkevakuutukset ja maksanut ne. Jos alihankkijalla on maksamattomia verovelkoja tai sosiaaliturvamaksuja, tulee toimittaa em. todistusten sijasta verovelkatodistus ja selvitys siitä, että verovelkaa koskeva veronsaajan hyväksymä maksusuunnitelma on tehty. Jos alihankkijalla on maksamattomia lakisääteisiä eläkemaksuja, tulee em. todistusten sijasta toimittaa selvitys siitä, että erääntyneitä eläkevakuutusmaksuja koskeva maksunsaajan hyväksymä maksusuunnitelma on tehty. d. Viranomaisen antama todistus tai valaehtoinen todistus siitä, että alihankkija on merkittynä ennakkoperintärekisteriin, arvonlisävelvollisten rekisteriin sekä työnantaja rekisteriin, jos lainsäädäntö edellyttää rekisteröitymistä (Suomessa kaikki tiedot sisältyvät todistukseen verojen maksamisesta). Ulkomaisesta alihankkijasta on toimitettava sekä alkuperäiskielisinä että suomen kielellä vastaavat tiedot sijoittumismaansa lainsäädännön mukaisella rekisterinotteella tai vastaavalla todistuksella tai muulla yleisesti hyväksytyllä tavalla.

7 HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 7/(10) Yllä mainitut kohtien 5a.-5d. selvitykset/todistukset eivät saa olla tarjouksen vastaanottamisen määräaikana kolmea (3) kuukautta vanhempia. Mikäli alihankkija on liittynyt Tilaajavastuu.fi -palvelun Luotettava Kumppani -ohjelmaan, voi yllämainitut kohtien 5a.-5d. selvitykset korvata Tilaajavastuu.fi -palvelusta tulostetulla Tilaa-javastuu.fi - yritysraportilla, mikäli raportti sisältää em. tiedot. Sopimuskumppanilta tai sen nimeämiltä alihankkijoilta voidaan tarkastaa vielä ennen sopimuksen tekemistä kaikki tilaajavastuulain ja ulkopuolista työvoimaa käytettäessä annetun lain mukaiset todistukset ja asiakirjat. 4 Tarjouksen toimittaminen tilaajalle Tarjous pyydetään jättämään oheisella tarjouslomakkeella suljetussa kirjekuoressa kello mennessä osoitteeseen: Helsingin kaupunki Rakennusvirasto, Tarjoukset Käyntiosoite:, Helsingin kaupunki HELSINKI HUOM! SÄHKÖPOSTILLA TAI TELEFAKSILLA TOIMITETTUJA TARJOUKSIA EI HYVÄKSYTÄ. Kuoreen on merkittävä tunnus HEL Isoisänsillan rakentaminen sekä lähettäjä. 5 Tarjousten käsittely ja valintaperusteet Tarjouksen peruutus voidaan hyväksyä, kun peruutusta koskeva virallinen kirje on saapunut tilaajalle ennen avaustilaisuutta ja ennen kuin tilaaja on avannut tarjoukset. Tarjouksen peruutusta koskevat samat osoite- ja merkintätiedot kuin tarjouksen jättämistä. Tilaajan tulee tai tämä voi päätöksellään sulkea tarjouskilpailun ulkopuolelle tarjoajan julkisia hankintoja koskevan lain mukaisesti. Tilaaja voi perustellusta syystä hylätä kaikki tarjoukset. Hankintayksikkö on velvollinen hylkäämään tarjouksen tarjouspyynnön vastaisena, jos tarjouksessa on sellainen virhe tai puute, joka estää tarjouksen tasapuolisen vertailun muiden tarjouspyynnön mukaisten tarjousten kanssa.

8 HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 8/(10) Mikäli tarjous ei sisällä niitä selvityksiä ja todistuksia, jotka joko on pyydetty liittämään tarjoukseen tai on erikseen pyydetty toimittamaan asetetussa määräajassa, tarjoaja suljetaan tarjouskilpailusta pois tarjouspyynnön vastaisena. Myöhästyneet tarjoukset hylätään. Mikäli tarjoaja ei ole osallistunut tarjoamista edellyttäviin urakan esittelytilaisuuksiin, tarjous hylätään. Tarjousten käsittelyn ensimmäisenä vaiheena tarkastetaan edellytettyjen selvitysten perusteella, että tarjoaja ja hänen mahdollisesti ilmoittamansa alihankkijat täyttävät soveltuvuudelle asetetut vähimmäisvaatimukset ja että ei ole olemassa seikkoja, jotka hankintalain mukaan voivat johtaa tarjoajan poissulkemiseen. Jos soveltuvuusvaatimukset eivät täyty tai tarjoaja on suljettava pois tarjouskilpailusta, tarjoaja suljetaan tarjouskilpailusta muuta sisältöä tutkimatta. Tarjoajan hylkäämisestä tehdään erillinen päätös perusteluineen. Hylkäyspäätökseen liitetään valitusosoitus ja oikaisuohje muutoksenhakua varten. Urakoitsijaksi valitaan arvonlisäverottomalta tarjoushinnaltaan halvimman tarjouksen antanut urakoitsija. Urakan tarjoushinta muodostuu määrä- ja yksikköhintaluetteloiden 1-5 yhteenlasketusta tarjoussummasta. Hinnoiteltujen määrä- ja yksikköhintaluetteloiden 1-5 määrillä kerrottujen yksikköhintojen yhteenlasketun loppusumman on oltava sama kuin sitä vastaava tarjoushinta tarjouskirjeessä. Jos näin ei ole, ovat määräluettelossa ilmoitetut yksikköhinnat määrääviä ja niistä massamääriä muuttamatta laskemalla saatua loppusummaa pidetään tarjoushintana. 6 Hankintamenettelyn keskeyttäminen 7 Hankintapäätös Tilaaja voi päättää hankintamenettelyn keskeyttämisestä lain julkisista hankinnoista 73a :n mukaisesti. Hankintapäätöksessä todetaan tarjoushinnaltaan halvimmaksi osoittautunut tarjous ja tarjouksen tekijä sekä muiden kilpailussa mukana olleiden vastaavat vertailutiedot. Tilaajan hankintapäätös perusteluineen postitetaan kaikille tarjoajille.

9

10 HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 10/(10) LIITTEET Kohdan 1 mukaiset liitteet on tallennettu tämän tarjouspyyntökirjeen mukana toimitetulle DVD:lle.

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely 1 (6) Kuntatekniikka Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely Tarjouspyyntö: Jokilaakson kaava-alueen kunnallistekniset työt osa 1 Sipoon kunnan tekniikka- ja

Lisätiedot

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere 1 Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / Kaupunkiympäristön kehittäminen pyytää tarjoustanne Tohlopinkadun saneeraamisesta tämän tarjouspyyntökirjeen

Lisätiedot

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1/5 MÄNTTÄ - VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS Seppälän puistotie 15 35800 Mänttä TARJOUSPYYNTÖ VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1 Tarjouspyynnön kohde Mänttä -

Lisätiedot

Aleksis Kiven kadun poikkileikkauksen muutos välillä Kylätie-Loimalahdentie

Aleksis Kiven kadun poikkileikkauksen muutos välillä Kylätie-Loimalahdentie TARJOUSPYYNTÖ 1 27.1.2016 Aleksis Kiven kadun poikkileikkauksen muutos välillä Kylätie-Loimalahdentie 1. Tarjouspyyntöaineisto Hämeenlinnan kaupunki, HS-Vesi Oy, Hämeenlinnan Valot Oy, Elenia Oy, DNA Oy

Lisätiedot

Liedon kunta/tekniset ja ympäristöpalvelut 20.3.2014 PL 24 21421 LIETO HALMELAN KENTÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN

Liedon kunta/tekniset ja ympäristöpalvelut 20.3.2014 PL 24 21421 LIETO HALMELAN KENTÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN HALMELAN KENTÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN Liedon kunta / Tekniset ja ympäristöpalvelut, Liedon kunta / Liedon Vesi pyytää kokonaishintaurakkatarjoustanne Halmelan kentän alueen kunnallistekniikan

Lisätiedot

Puhelin: 040 335 4220

Puhelin: 040 335 4220 URAKKATARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNTA / TEKNINEN PALVELUKESKUS YHDYSVESIJOHTO KYLMÄKOSKI - URJALA RAKENNUTTAJA TAI TILAAJA Nimi: Osoite: Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien

Lisätiedot

Liedon kunta/tekniset ja ympäristöpalvelut 20.11.2014 PL 24 21421 LIETO NENÄMÄKI 6 ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN

Liedon kunta/tekniset ja ympäristöpalvelut 20.11.2014 PL 24 21421 LIETO NENÄMÄKI 6 ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN NENÄMÄKI 6 ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN Liedon kunta / Tekniset ja ympäristöpalvelut, Liedon kunta / Liedon Vesi pyytää kokonaishintaurakkatarjoustanne Nenämäki 6 alueen kunnallistekniikan

Lisätiedot

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT 1(8) Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä OHJE Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Joissakin kohdissa edellytetään myös asiakirja-aineiston tai selvitysten

Lisätiedot

"SUIKKILAN KARTANON ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLIS- TEKNIIKAN RAKENTAMINEN"

SUIKKILAN KARTANON ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLIS- TEKNIIKAN RAKENTAMINEN 1/6 INFRAPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ 8.1.2015 "SUIKKILAN KARTANON ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLIS- TEKNIIKAN RAKENTAMINEN" 1. Tarjouspyynnön kohde Turun kaupunki / Kiinteistöliikelaitos / Infrapalvelut pyytää kokonaisurakkatarjousta

Lisätiedot

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus Sivu 1/3 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus 17.05.2016 12:02 Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2016-013550

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 2668/2016 Keskustahanke 20.6.2016 1 (5)

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 2668/2016 Keskustahanke 20.6.2016 1 (5) 20.6.2016 1 (5) TAMPELLAN ESPLANADIN, HELMISENRAITIN JA VERSTAANKADUN RAKENNUSURAKKA, Ranta-Tampella / Tampere 1. Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupungin yhteistyössä Tampereen Kaukolämpö Oy:n, Tampereen

Lisätiedot

LV-TYÖT JA TARVIKKEET

LV-TYÖT JA TARVIKKEET 29.1.2016 Sivu 1/5 Dnro: 22/2016 Tilaaja: Tila- ja aluepalvelut Juttilantie 1 14200 TURENKI Hanke: Janakkalan kunnan LV-työt ja niissä käytettävät tarvikkeet 4.4.2016 3.4.2019 + 1 optiovuosi LV-TYÖT JA

Lisätiedot

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ 11.4.2014 Sivu 1/6 Tilaaja: Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ky PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Mustiala Uusi Navetta MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

Liedon vesitornin perusparannus hanke

Liedon vesitornin perusparannus hanke Tarjouspyyntö 1 (8) Hankintailmoitus Liedon vesitornin perusparannus hanke Liedon Vesi pyytää urakkatarjoustanne asiakohdassa mainitusta urakasta. 1 Tarjouspyyntöaineisto 1.1 Tarjouspyyntökirje Urakkatarjouksen

Lisätiedot

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1 (7) Asianumero 10.12.2012 4845/02.08.00/2012 SULKUPORTIT 2013 HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HANKINNAN KOHDE Espoon

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 1829/2014 Keskustahanke 27.6.2016 1 (5)

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 1829/2014 Keskustahanke 27.6.2016 1 (5) 27.6.2016 1 (5) VUOLTEENTORIN RAKENNUSURAKKA, Tampere 1. Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupungin pyytää tarjoustanne Vuolteentorin rakentamisesta tämän tarjouspyynnön ja jäljempänä mainittujen tarjouspyyntöasiakirjojen

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Katuvalaistuksen ohjausjärjestelmä Tarjouspyyntö Sivu 1/5 JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Hankittava kokonaisuus

Lisätiedot

Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista (2/2015)

Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista (2/2015) Tarjouspyyntö 1 (7) Hankintailmoitus 12.10.2015 Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista (2/2015) 1. Hankinnan kohde Lapin ELY-keskus

Lisätiedot

Sipoon kunta. - Asfalttiurakan asiakirjat 2012, arvonmuutosperusteet, Suomen Kuntaliitto / PANK ry 1) +358 923531. Puhelin Telefax Internet

Sipoon kunta. - Asfalttiurakan asiakirjat 2012, arvonmuutosperusteet, Suomen Kuntaliitto / PANK ry 1) +358 923531. Puhelin Telefax  Internet 59983 1/7 KaVi 59983 1. : Katja Jaranne Suomi puh. +358 923536993 katja.jaranne@sipoo.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: KaVi 59983 Hankinnan kuvaus: Kaupalliset

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ Rakennusteknisten töiden urakkatarjouspyyntö Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Tilapalvelu Keskitie 10 44500 Viitasaari

Lisätiedot

Päällystepaikkaustyöt 2014

Päällystepaikkaustyöt 2014 Selvitys Tarjouspyyntö 20.3.2014 1 (8) Päällyst Päällystepaikkaustyöt 2014 Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne kaupunkitekniikan vastuualueen teettämistä päällystepaikkaustöistä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010

Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010 Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010 PYHÄN FIS-RINNE Pelkosenniemen kunta pyytää tarjoustanne Pyhän FIS-rinne -urakasta kaikkine

Lisätiedot

Kiimingin yrityspuiston ja Honkimaan teollisuusalueen kehittäminen, rakennusurakka

Kiimingin yrityspuiston ja Honkimaan teollisuusalueen kehittäminen, rakennusurakka VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANAVALLA 3.3.2011 Kiimingin yrityspuiston ja Honkimaan teollisuusalueen kehittäminen, rakennusurakka Kiimingin kunta, Yhdyskuntapalvelut

Lisätiedot

"KETTINKIKADUN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN"

KETTINKIKADUN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN 5 1/ INFRAPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ 17.5.2016 "KETTINKIKADUN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN" 1. Tarjouspyynnön kohde Turun kaupunki / Kiinteistöliikelaitos / Infrapalvelut pyytää kokonaisurakkatarjousta

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

Vaalan kunta. Vaalantie 14 91700 VAALA

Vaalan kunta. Vaalantie 14 91700 VAALA Vaalan kunta Tekniset palvelut Vaalantie 14 91700 VAALA Tarjouspyyntö Vaalan Palvelutalosäätiön, Vaalan Vanhustentaloyhdistys ry:n, Kiinteistö Oy Vaalahakan, As Oy Vaalan Uitonkartanon ja Kiinteistö Oy

Lisätiedot

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen.

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. 1 (5) Tarjousnimike 5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. OHJE Tarjoaja täyttää tarjoajan soveltuvuuslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016 KASELY/268/2016, 23.2.2016 TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ IMATRA-LAPPEENRANTA LIIKENTEEN LIIKENNÖINTISOPIMUS 6.6.2016 ALKAEN 1 1. Tarjoajan tiedot 1 1.1 Päävastuullinen toimittaja 1 1.2 Mahdolliset

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt YLÖJÄRVEN KAUPUNKI HANKE YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN asfaltointityöt vuonna 2016-2018 Asfaltointityöt 2(5) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2016-2018 HANKINTAMENETTELY Kyseessä on julkinen kansallisen kynnysarvon ylittävä

Lisätiedot

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista 2016/3

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista 2016/3 4 TARJOUSPYYNTÖ 1 (9) Hankintailmoitus pvm:ltä 18.3.2016 Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista 2016/3 1. Hankinnan kohde

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt Keskuskatu 29 A 31600 Jokioinen HANKE Jokioisten kunnan asfaltointityöt vuonna 2018 optio(-2019) Asfaltointityöt 2(6) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2018 optio(-2019) HANKINTAMENETTELY Kyseessä on Jokioisten

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Yleisten töiden lautakunta Rt/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Yleisten töiden lautakunta Rt/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2014 1 (5) 2 Avustavan rakennuttamisen puitesopimus valvontatehtävissä 2014-2016, konsulttitoimistojen valinta ennen 31.12.2015 tehtävissä toimeksiannoissa HEL 2013-013019

Lisätiedot

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely 1 (6) Kuntatekniikka Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely Tarjouspyyntö: Pähkinälehto LPA, maanrakennusurakka Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto

Lisätiedot

Leppävirrantien ja Vokkolantien Kiertoliittymä, maanrakennusurakka (MRU)

Leppävirrantien ja Vokkolantien Kiertoliittymä, maanrakennusurakka (MRU) Tarjouspyyntö 1/6 Leppävirrantien ja Vokkolantien Kiertoliittymä, maanrakennusurakka (MRU) Leppävirran kunta pyytää tarjoustanne Leppävirrantien ja Vokkolantien kiertoliittymän rakennusurakasta. Hanke

Lisätiedot

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 2(5) TYÖN NIMI Katusaneeraus ja asfaltointiurakka 2018 HANKINTAMENETTELY Kyseessä on julkinen kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankinnasta

Lisätiedot

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely 1 (6) Kuntatekniikka Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely Tarjouspyyntö: Sipoon katuvalojen valaisimien vaihtourakka 2015 Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto

Lisätiedot

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely 1 (6) Kuntatekniikka Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely Tarjouspyyntö: Taasjärvi III kaava-alueen kunnallistekniset työt Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1/5 JOUTSAN KUNNAN KATUJEN ASFALTOINTI 2015 Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. Hankintamenettely ja hankinnasta

Lisätiedot

12.5.2015. Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: info@mestar.fi

12.5.2015. Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: info@mestar.fi TARJOUSPYYNTÖ Koulutus 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Mestar Varikkokatu 2 70620 Kuopio www.mestar.fi Osoite, josta saa lisätietoja: Katso edellä hankintayksikön yhteystiedot Osoite, johon

Lisätiedot

KEMINMAAN KUNTA Tekniset palvelut

KEMINMAAN KUNTA Tekniset palvelut Tekniset palvelut Tarjousten avaus- ja käsittelytilaisuus Urakka LASSILAN KOULUN PERUSKUIVATUKSEN UUSIMINEN Tarjouspyyntökirje pvm. 3.8.2015 Kokous Tarjousten avaus- ja käsittelytilaisuus Aika 14.8.2014

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely

Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 7) 8.4.2011 Kuntatekniikka Hankintailmoitus HILMA-järjestelmässä, kansallinen hankintailmoitus, avoin menettely Hyrylä-Sköldvik maantien 148 parantaminen Keuksuontien liittymässä, Sipoo,

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVOLAKODIN YLEISTEN TILOJEN KALUSTEISTA

TARJOUSPYYNTÖ SAVOLAKODIN YLEISTEN TILOJEN KALUSTEISTA TARJOUSPYYNTÖ 20.6.2016 TARJOUSPYYNTÖ SAVOLAKODIN YLEISTEN TILOJEN KALUSTEISTA 1. Yleistä Akaan kaupunki pyytää tarjoustanne Savolakodin uudisrakennuksen yleisten tilojen kalusteista. Hankinta ei ole kokonaisarvoltaan

Lisätiedot

Majurintie. Tarjouspyyntö. o Matinkuja ja Lehtorinne o Majurintie

Majurintie. Tarjouspyyntö. o Matinkuja ja Lehtorinne o Majurintie 12.4.2017 1 (7) Leppävirran kunta pyytää tarjoustanne Matinkujan ja Lehtorinteen sekä Majurintien rakennusurakoista. Hankkeet toteutetaan yksikköhintaisina kokonaisurakoina. Hankkeiden suunnittelusta on

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS)

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1(5) TARJOUSPYYNTÖ KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tuntihintaista tarjoustanne Kauniaisten kaupungin

Lisätiedot

RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarjouspyyntö TEKLA/135/2017

RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarjouspyyntö TEKLA/135/2017 TARJOUSPYYNTÖ 2017 3.3.2017 Sisällys 1 Tarjouspyynnön kohde... 3 2 Hankintamenettely... 3 3 Urakkamuoto... 3 4 Urakka-aika... 3 5 Maksuperuste... 3 6 Tarjouspyyntöasiakirjat... 3 7 Vaatimukset urakoitsijalle...

Lisätiedot

LUTAKON SATAMAN SAANEERAUS, RANTALAITURIRAKENTEIDEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN URAKKATARJOUSPYYNTÖ

LUTAKON SATAMAN SAANEERAUS, RANTALAITURIRAKENTEIDEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN URAKKATARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka Seuranen 9.4.2010 rantalaituri_tarjouspyynto.doc LUTAKON SATAMAN SAANEERAUS, RANTALAITURIRAKENTEIDEN JA KEVYENLIIKENTEEN

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro 6356/02.08.02/2014

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro 6356/02.08.02/2014 Dnro 6356/02.08.02/2014 1(7) Kiinteistöjen piha-alueiden hoito OULUN ALUEURAKKA Kohde Oulun teknisen liikelaitoksen Kiinteistönhoitoyksikkö pyytää teiltä tarjousta Oulun alueurakasta. Talven urakka on

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ajoratamerkintätyöt 2013-2015, tarjouspyyntö 2(6) 1. Työn nimi Ajoratamerkintätyöt 2013-2015 2. Ilmoitus ja hankintamenettely Hankinnassa käytetään avointa menettelyä.

Lisätiedot

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ Sivu 1/5 Harjavallan kaupunki / Koulukeskuksen pysäköintialue Kokonaishintaurakka Arvoisa urakoitsija, Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaan. Tarjous

Lisätiedot

KOKEMÄEN KAUPUNKI YHDYSKUNTAOSASTO 7.5.2014 1/5

KOKEMÄEN KAUPUNKI YHDYSKUNTAOSASTO 7.5.2014 1/5 7.5.2014 1/5 URAKKATARJOUSPYYNTÖ PENTTILÄNNIEMEN ASUNTOALUEEN VALAISTUKSEN SANEERAUS (Dnro 55/423/2010) 1. Hankinnan kohde 2. Hankinnan aikataulu Kokemäen kaupunki pyytää Teiltä tarjousta Penttilänniemen

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN KUNTA 1 Virastotie 3 56100 RUOKOLAHTI 17.6.2013 Puhelin (05) 26 911 Telekopio (05) 2691 354

RUOKOLAHDEN KUNTA 1 Virastotie 3 56100 RUOKOLAHTI 17.6.2013 Puhelin (05) 26 911 Telekopio (05) 2691 354 RUOKOLAHDEN KUNTA 1 TARJOUSPYYNTÖ 1. Tarjouspyynnön kohde 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Ruokolahden kunta/tekninen osasto. Tarjouspyynnön kohteena ovat: 1. Kasvitarhan alueen tasaustyöt,

Lisätiedot

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ 30.6.2015 Sivu 1/5 Tilaaja: PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Evo, Asuntola Kivelän saneeraus KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ (tilaaja) pyytää tarjoustanne Evon asuntola Kivelän saneerauksen rakentamisesta.

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ

LOIMAAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ PURKU-URAKKAAN Hanke numero 004500 Tilaaja Loimaan kaupungin tekninen lautakunta / rakennuttamispalvelut pyytää urakkatarjoustanne alla mainitusta kohteesta liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti. Tarjous

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro 3783/02.08.02/2015

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro 3783/02.08.02/2015 Dnro 3783/02.08.02/2015 1(7) Kiinteistöjen piha-alueiden talvihoito HAUKIPUTAAN ALUEURAKKA Kohde Oulun teknisen liikelaitoksen Kiinteistöpalvelut pyytää teiltä tarjousta Haukiputaan alueen lumen aurauksista.

Lisätiedot

HATTULA KALLIOLANTIE

HATTULA KALLIOLANTIE HATTULA KALLIOLANTIE rakentaminen kokonaisurakkana URAKKATARJOUSPYYNTÖ 26.5.2016 Urakkatarjouspyyntö Kalliolantie 2016 1/6 URAKKATARJOUSPYYNTÖ HATTULAN KALLIOLANTIEN MUUTTAMI- NEN KEVYEN LIIKENTEEN VÄYLÄKSI

Lisätiedot

MÄNTTÄ-VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS TARJOUSPYYNTÖ

MÄNTTÄ-VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS TARJOUSPYYNTÖ MÄNTTÄVILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS MÄNTTÄVILPPULAN KAUPUNKI Päivämäärä 20.3.2017 Työn nimi Päällystysurakka 2017 Tarjouspyynnön kohde MänttäVilppulan kaupunki pyytää teiltä katujen ja muiden

Lisätiedot

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Rajoitettu menettely

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Rajoitettu menettely 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:32367-2011:text:fi:html FI-Helsinki: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2011/S 20-032367 HANKINTAILMOITUS

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 25.9.2012

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 25.9.2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 25.9.2012 JANAKKALAN KUNNAN MAASTOMITTAUSLAITTEIDEN HANKINTA Pyydämme sitovaa tarjoustanne koskien Janakkalan kunnan Tekniikka ja ympäristön maankäytön tulosalueelle hankittavista maastomittauslaitteista

Lisätiedot

Hanke 2 liittyy hankkeeseen 1.

Hanke 2 liittyy hankkeeseen 1. Hausjärven kunta Hankintailmoitus HILMA- järjestelmässä 4.3.2011 Maantien 143 Hyvinkään Pohjoisen Kehätien parantaminen Rajakorventien liittymän kohdalla ja Rajakorventien parantaminen, KU 1 Tarjouspyyntöaineisto

Lisätiedot

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ 23.4.2015 Sivu 1/5 Tilaaja: PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Evo, Uusi rantasauna KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ (tilaaja) pyytää tarjoustanne Evon uuden rantasaunan rakentamisesta. Rakentamispaikka sijaitsee

Lisätiedot

Ypäjä-Loimaa siirtoviemäri ja varavesiyhteys

Ypäjä-Loimaa siirtoviemäri ja varavesiyhteys S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A YPÄJÄN KUNTA JA LOIMAAN VESI -LIIKELAITOS Ypäjä-Loimaa siirtoviemäri ja varavesiyhteys Tarjouspyyntö FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy P25129 Tarjouspyyntö Kauko Marttila

Lisätiedot

RITVALANKADUN SANEERAUS

RITVALANKADUN SANEERAUS 1/5 MÄNTTÄ - VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS TARJOUSPYYNTÖ RITVALANKADUN SANEERAUS 1 Tarjouspyynnön kohde Mänttä - Vilppulan kaupungin tekninen palvelukeskus ja Mäntän Kaukolämpö ja Vesihuolto

Lisätiedot

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN TARJOUSLOMAKE 1/4 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN Tarjouksen tekeminen Tarjous tulee tehdä kirjallisena suomen kielellä.

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI Tekninen osasto Yhdyskuntatekniikka TARJOUSPYYNTÖ

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI Tekninen osasto Yhdyskuntatekniikka TARJOUSPYYNTÖ 1 Tekninen osasto Yhdyskuntatekniikka TARJOUSPYYNTÖ 2 26.3.2015 Räikäntie 3. 33470 Ylöjärvi TARJOUSPYYNTÖ Työn nimi Päällystysurakka 2015 Tarjouspyynnön kohde Ylöjärven kaupunki pyytää teiltä tarjousta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Yleissuunnitteluosasto 2.12.2014

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Yleissuunnitteluosasto 2.12.2014 Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Tarjouspyyntö Helsingin uuden yleiskaavan taloudellisten vaikutusten arvioinnista HEL 2014-014253 T 02 08 02 00 Ksv 4309_1 n yleissuunnitteluosasto pyytää sitovaa

Lisätiedot

NAKKILAN KUNNAN KIINTEISTÖJEN ILMANVAIHTOKANAVIEN PUDISTUSURAKKA 2015

NAKKILAN KUNNAN KIINTEISTÖJEN ILMANVAIHTOKANAVIEN PUDISTUSURAKKA 2015 1 TARJOUSPYYNTÖ Rakennusosasto 10.2.2015 NAKKILAN KUNNAN KIINTEISTÖJEN ILMANVAIHTOKANAVIEN PUDISTUSURAKKA 2015 Tilaaja Työkohteet Urakan sisältö Nakkilan kunnan rakennusosasto pyytää tarjoustanne Kirkonseudun

Lisätiedot

Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot

Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot D/349/0.03.0.00/06 (8) Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot D/349/0.03.0.00/06 (8) Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot: Tarjoajan nimi Tarjoajan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö siivouksesta

Tarjouspyyntö siivouksesta Kotihoidon johtaja Tarjouspyyntö siivouksesta Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta kotihoidon tukipalveluina ostettavasta siivouspalvelusta. Siivoustyö tehdään kaupungin alueella noin

Lisätiedot

Maantien 69 Rannankyläntien ja Hitonlahdentien kiertoliittymä (KU), Äänekoski

Maantien 69 Rannankyläntien ja Hitonlahdentien kiertoliittymä (KU), Äänekoski TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) Hankintailmoitus Hilmassa 7.8.2012 Maantien 69 Rannankyläntien ja Hitonlahdentien kiertoliittymä (KU), Äänekoski Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus pyytää urakkatarjoustanne

Lisätiedot

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin.

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SISÄLLYS 1. Yleistä 1 2. Hankinnan kohde 1 3. Hankintamenettely 2 4. Tehtävät 2 5. Aikataulu 2 6. Osatarjous 2 7. Vaihtoehtoiset tarjoukset 2 9. Tarjouspyyntöasiakirjat 2 10. Rakennusaikaiset

Lisätiedot

SAVOSENMÄEN PYSÄKÖINTIALUEEN JA RAJAKADUN RAKENTAMINEN

SAVOSENMÄEN PYSÄKÖINTIALUEEN JA RAJAKADUN RAKENTAMINEN Mänttä-Vilppulan kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) SAVOSENMÄEN PYSÄKÖINTIALUEEN JA RAJAKADUN RAKENTAMINEN 1 Tarjouspyynnön kohde Mänttä - Vilppulan kaupunki pyytää tarjoustanne Mäntän Savosenmäen koulun pysäköintijärjestelyjen

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 Hankintayksikkö Espoon kaupunki,., 02070 ESPOON KAUPUNKI. Tarjouspyyntö Espoon Kaupunkitekniikka-liikelaitos pyytää tarjoustanne viheralueiden rakentamiseen

Lisätiedot

Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu

Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu 1 Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu Tarjouspyyntö jätekuljetuksista KIINTEISTÖJEN JÄTEKULJETUKSET Keuruun kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne kiinteistöjensä jätteidenkuljetuksista sekä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö (5)

Tarjouspyyntö (5) 8.10.2019 1 (5) URAKKATARJOUSPYYNTÖ KALLIONTIEN JA SAVELANTIEN SANEERAUS, KEVYENLIIKENTEENVÄYLIEN JA HULEVESIVER- KOSTON RAKENTAMINEN, KU 1. Tarjouspyynnön kohde: Hausjärven kunta pyytää tarjoustanne Hausjärven

Lisätiedot

Hattulan kunta TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) Mierolan vanhan sillan korjausurakka

Hattulan kunta TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) Mierolan vanhan sillan korjausurakka TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) 7.2.2017 Hattulan kunta Mierolan vanhan sillan korjausurakka Hattulan kunta pyytää urakkatarjoustanne Mierolan vanhan sillan korjausurakasta. Urakkakokonaisuus sisältää Mierolan vanhan

Lisätiedot

1.2 Sähköisesti noudettavat hankekohtaiset tarjouspyyntöasiakirjat

1.2 Sähköisesti noudettavat hankekohtaiset tarjouspyyntöasiakirjat TARJOUSPYYNTÖ (11) Hankintailmoitus, 30.9.2015 Kaakonsuon kaatopaikan sulkeminen, Orimattila, KU Orimattilan kaupunki pyytää urakkatarjoustanne asiakohdassa mainitusta urakasta. Tässä urakassa käytetään

Lisätiedot

Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot

Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot (8) Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot (8) Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot: Tarjoajan nimi Tarjoajan osoite Y-tunnus

Lisätiedot

Isokuusi 1. alueen rakennusurakka 2014-2015, Vuores Tampere

Isokuusi 1. alueen rakennusurakka 2014-2015, Vuores Tampere 1.9.2014 1 (5) Isokuusi 1. alueen rakennusurakka 2014-2015, Vuores Tampere 1. Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / yhteistyössä Tampereen Vesi liikelaitoksen, Tampereen Sähköverkko Oy:n ja Pirkan

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI

ORIMATTILAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 15.3.2017 AROLAN ALUEEN JATKORAKENTAMINEN Tarjouspyynnön kohde Orimattilan kaupungin yhdyskuntatekniikka ja Orimattilan Vesi Oy pyytävät teiltä tarjousta Orimattilan kaupungin Arolan alueen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Aron päiväkoti Pihaleikkivarusteiden hankinta Erillishankinta pienurakkana. Nro 9117 12.3.2014

TARJOUSPYYNTÖ. Aron päiväkoti Pihaleikkivarusteiden hankinta Erillishankinta pienurakkana. Nro 9117 12.3.2014 TARJOUSPYYNTÖ Aron päiväkoti Pihaleikkivarusteiden hankinta Erillishankinta pienurakkana 12.3.2014 Nro 9117 Kauhajoen kaupunki Tarjouspyyntö 2/5 Pyydämme urakkatarjoustanne Aron uuden päiväkodin pihaleikkivälineiden

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI

ORIMATTILAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 6.11.2017 PIKKUKETUNKUJAN JA PEURANPOLUN RAKENTAMINEN Tarjouspyynnön kohde Orimattilan kaupungin yhdyskuntatekniikka, Orimattilan Vesi Oy ja Jorma Hatakka pyytävät teiltä tarjousta Orimattilan

Lisätiedot

Suomi-Helsinki: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2015/S 065-114371. Hankintailmoitus. Palvelut

Suomi-Helsinki: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2015/S 065-114371. Hankintailmoitus. Palvelut 1/6 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:114371-2015:text:fi:html Suomi-Helsinki: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2015/S 065-114371 Hankintailmoitus

Lisätiedot

Postiosoite. Kotipaikka. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero

Postiosoite. Kotipaikka. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero LIITE 2 TARJOUSTIEDOT JA TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjouslomake, palautetaan täytettynä OHJEET TARJOAJALLE Seuraavassa tarjoajaa pyydetään yksilöimään tarjoajan tunnistetiedot (kohta 1) sekä ilmoittamaan

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

MINITIEN JA METSÄTÄHDENKUJAN JATKORAKENTAMINEN

MINITIEN JA METSÄTÄHDENKUJAN JATKORAKENTAMINEN 1 MINITIEN JA METSÄTÄHDENKUJAN JATKORAKENTAMINEN TARJOUSPYYNTÖ 12.4.2018 Tarjouspyynnön kohde Orimattilan kaupungin yhdyskuntatekniikka ja Orimattilan Vesi Oy pyytävät teiltä tarjousta Orimattilan kaupungin

Lisätiedot

PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö

PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö PÖYTYÄN KUNTA PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö Pöytyän kunta Tarjouspyyntö I SISÄLLYSLUETTELO 1 Hankinnan kuvaus... 1 1.1 Tarjouspyynnön sisältö... 1 2 Tarjouksen jättäminen... 1 2.1 Tavoitteellinen

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI

ORIMATTILAN KAUPUNKI KORJATTU TARJOUSPYYNTÖ 11.7.2017 AROLANPOLUN JA ORION ALUEEN JATKORAKENTAMINEN Tarjouspyynnön kohde Orimattilan kaupungin yhdyskuntatekniikka ja Orimattilan Vesi Oy pyytävät teiltä tarjousta Orimattilan

Lisätiedot

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU 1/7 TARJOUSPYYNTÖ 7.9.2012 TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn liikennemallitarkastelun laadinnasta tässä tarjouspyynnössä ja tarjouspyynnön liitteissä kuvatulla

Lisätiedot

Tarjousten avaus- ja käsittelykokous, Valtakatu välillä Sepäntie - Pallokentäntie, Kouvola (KU)

Tarjousten avaus- ja käsittelykokous, Valtakatu välillä Sepäntie - Pallokentäntie, Kouvola (KU) Kouvolan kaupunki Tekniikka ja ympäristö Pöytäkirja 1 (5) Tarjousten avaus- ja käsittelykokous, Valtakatu välillä Sepäntie - Pallokentäntie, Kouvola (KU) Aika: 27.2.2016 tiistai klo 14.45 17.00 Paikka:

Lisätiedot

Hyhkyn katusaneerausurakka , Tampere

Hyhkyn katusaneerausurakka , Tampere TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Hyhkyn katusaneerausurakka 2009-2010, Tampere 1 Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / Kaupunkiympäristön kehittäminen ja Tampereen Vesi pyytävät tarjoustanne Hyhkyn alueen katujen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA

Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA Tarjouspyyntö KINNULAN KUNTA 07.08.2015 Tekninen toimi TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA 1 Yleistä Kinnulan kunta pyytää

Lisätiedot

Hopeaseppien sillan korjausurakka

Hopeaseppien sillan korjausurakka TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) 15.12.2016 Hopeaseppien sillan korjausurakka Hämeenlinnan kaupunki pyytää urakkatarjoustanne asiakohdassa mainitusta urakasta. Urakkakokonaisuus sisältää Hopeaseppien sillan korjauksen.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Huhtimonmäen kaava-alue

Tarjouspyyntö Huhtimonmäen kaava-alue TARJOUSPYYNTÖ 13.2.2018 Sisällys 1 Tarjouspyynnön kohde... 3 2 Hankintamenettely... 3 3 Urakkamuoto... 3 4 Urakka-aika... 3 5 Maksuperuste... 3 6 Tarjouspyyntöasiakirjat... 3 7 Soveltuvuusvaatimukset urakoitsijalle...

Lisätiedot

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi:

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi: LIITE 1 1 (6) Ehdokkaan nimi: PAKOLLISET POISSULKEMISPERUSTEET JA EHDOKKAITA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Täytettävä lomake, palautetaan osallistumishakemuksen liitteenä Ohjeet ehdokkaalle: Tämä on

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 Sivu 1/5 KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU

TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU TARJOUKSEN SOVELTUVUUSLIITTEET, TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU Tarjoajan on täytettävä alla mainitut soveltuvuusvaatimukset. Mikäli tarjouksen

Lisätiedot

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskin.

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskin. Vuokralle tarjotaan kioski vuokraa määräajaksi kioskin. Vuokranantaja haluaa tukea pienyrittäjyyttä ilman tarpeettomia alihankkijoita ja siksi vuokra-alueella tapahtuvan toiminnan järjestäminen alihankintana

Lisätiedot