KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto Aika: Torstaina klo 18.00, kahvi klo 17.30

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.03.2007 15. Aika: Torstaina 22.3.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30"

Transkriptio

1 Seurakuntaneuvosto SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina klo 18.00, kahvi klo Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen Gustafsson, Irja jäsen poissa Hollmén, Kimmo jäsen Hyppönen, Sirpa jäsen Kosonen, Tapani jäsen Kouki, Ville jäsen Laitinen, Aila jäsen poissa Lehtonen, Mirkka jäsen Nevalainen, Paavo jäsen Pitkänen, Marketta jäsen Sihvonen, Leena jäsen Tapiola, Marketta jäsen Vaitinen, Marja jäsen poissa Kuoppala, Tatu sihteeri Tapper, Keijo varajäsen Aulio, Terttu varajäsen Paikalla myös diakoniatyön tiimistä Kaisa Rauma ja Erja Hautajoki. Diakoniatyön tiimi oli kutsuttu esittäytymään ja kertomaan työstään. 31 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen, veisattiin virsi 53. Puheenjohtaja luki Marian ilmestyspäivän evankeliumin ja johdatti rukoukseen. 32 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Seurakuntaneuvosto toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 33 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAT Seurakuntaneuvosto valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Tapani Kosonen ja Ville Kouki. Pöytäkirjantarkistajat toimivat myös ääntenlaskijoina.

2 Seurakuntaneuvosto TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Työjärjestys hyväksyttäneen. Esityslistan työjärjestys hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. Kohdassa muut asiat 45 käsitellään Taizé matkalle osallistuvien Kaarinan työntekijöiden ulkomaan päiväraha anomusta sekä nuorisotiimin ehdotusta matkan turvallisuusvastaavaksi. Toisena asiana käsitellään Kaarinan seurakunnan kirkkomuusikkojen anomusta kesäkanttorin palkkaamisesta Kaarinan seurakunnalle kesäksi DIAKONIATYÖN TIIMIN ESITTÄYTYMINEN Tähän kokoukseen on kutsuttu esittäytymään, kertomaan työstään ja keskustelemaan seurakuntaneuvoston kanssa diakoniatyön tiimi, johon kuuluvat johtava diakoniatyöntekijä Kaisa Rauma, diakoniatyöntekijä Anu Aarnivala ja vs. diakoniatyöntekijä Erja Hautajoki sekä diakoniatyön pappi, kappalainen Tatu Kuoppala. Merkitään tiedoksi diakoniatyön tiimin esittäytyminen. 36 LAUSUNTO TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄN PERUSSÄÄNNÖSTÄ Yhteinen kirkkoneuvosto on kokouksessaan pyytänyt seurakuntaneuvoston lausuntoa mennessä perussääntöesityksestä, liite Jäsenille lähetetään vertailun vuoksi myös nykyinen perussääntö. Ehdotetut muutokset ovat hyvin pieniä. Ehdotus Kaarinan seurakunnan lausunnoksi lähetetään esityslistan mukana. Seurakuntaneuvosto antaa lausunnon Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän perussäännöstä liitteen 2 36 mukaisesti. Tiedoksi: yhteinen kirkkoneuvosto

3 Seurakuntaneuvosto VIESTINTÄTYÖRYHMÄN ASETTAMINEN Asia oli esillä edellisessä kokouksessa seuraavasti: 27 VIESTINTÄTYÖRYHMÄN TÄYDENNYS Viestinnästä vastaava pastori, kappalainen Merja Auer on toimittanut seurakuntaneuvostolle anomuksen keväällä 2006 perustetun viestintätyöryhmän täydentämisestä. Työryhmässä ovat olleet Merja Auer, seurakuntaneuvoston jäsenistä Merja Ainasoja ja Paavo Nevalainen, sekä lisäksi Anja Aalto ja Anne Marie Ylikangas. Viestintätyöryhmän toiminta ja tulevat suunnitelmat käyvät esille kokouksessa jaettavasta anomuksesta. Esitellään kokouksessa. Päätettiin laittaa asia jatkovalmisteluun. Kun asiaa on edelleen valmisteltu, on päädytty esittämään viestintätyöryhmään vuosiksi seuraavia jäseniä: Paavo Nevalainen, Marketta Pitkänen, Simo Suominen ja Anne Marie Ylikangas. Työryhmän tehtävänä on kehittää seurakunnan ulkoista ja sisäistä viestintää, olla työntekijän tukena ja tehdä seurakuntaneuvostolle ehdotuksia viestintään liittyvistä asioista. Seurakuntaneuvosto nimeää viestintätyöryhmään vuosiksi seuraavat jäsenet: Paavo Nevalainen, Marketta Pitkänen, Simo Suominen ja Anne Marie Ylikangas. Viestinnästä vastaava pappi on virkansa puolesta työryhmän jäsen. Tiedoksi: työryhmän jäsenet, kappalainen Merja Auer. 38 TOIMINTAKERTOMUKSEN HYVÄKSYMINEN VUODELTA 2006 Kaarinan seurakunnassa on vuosittain koottu yhteen eri työalojen toimintakertomukset, kirkkoherran yhteenveto, tiedot luottamushenkilöistä ja kooste seurakuntaneuvoston toiminnasta, tiedot työntekijöistä sekä tilastot. Ehdotus vuoden 2006 toimintakertomukseksi lähetetään kokousaineiston mukana. Ehdotuksesta puuttuu kirkkoherran yhteenveto, se jaetaan kokouksessa. Seurakuntaneuvosto hyväksyy vuoden 2006 toimintakertomuksen liitteen 1 38 mukaisesti.

4 Seurakuntaneuvosto Tiedoksi: työntekijät 39 PARTIOLIPPUKUNTIEN ANOMUS Kaarinalaiset partiolippukunnat ovat lähettäneet seurakuntaneuvostolle yhteisen anomuksen koskien maailman partioliikkeen 100 vuotisjuhliin osallistumista Tampereella sekä sudenpentujen piirileiriä, Tammileiriä Sauvon Ahtelassa Tampereen matkaan anotaan kahden bussin kuluihin avustusta 1200 euroa ja Tammileiriin johtajien leirimaksujen maksamista, 15 x 55 = 825 euroa. Avustusanomukset ovat yhteensä 2025 euroa. Anomus kokonaisuudessaan lähetetään esityslistan mukana. Kaarinan seurakunta on aiemmin päättänyt myöntää kaarinalaisten lippukuntien käyttöön euroa vuodelle Summa jaetaan lippukunnille partiolaisten jäsenmäärän mukaan. Kaarinan seurakunta haluaa tukea Kaarinalaisten lippukuntien osallistumista Tampereella pidettäviin partioliikkeen 100 vuotisjuhliin. Vuosijuhlaa voidaan pitää projektiluonteisena toimintana, kun taas Tammileirin voidaan katsoa kuuluvan normaaliin toimintaan. Seurakuntaneuvosto päättää maksaa 1200 euron avustuksen käytettäväksi Tampereen matkan bussimaksuihin. Esityksen mukaan, äänestyksen jälkeen. Kirkkoherran esitys sai 7 ääntä ja kannatettu vastaesitys, jonka mukaan lippukunnat saisivat itse kohdentaa saamansa 1200 euron avustuksen haluamallaan tavalla joko 100 vuotisjuhlakustannuksiin tai Tammileirin kustannuksiin, 6 ääntä. Tiedoksi: Laura Kajala ja taloustoimisto 40 KAARINAN SEURAKUNNAN EDUSTAJAT SUOMEN LÄHETYSSEURAN VUOSIKOKO UKSEEN, PIPLIASEURAN VUOSIKOKOUKSEEN JA KIRKKOPALVELUT RY:N VUOSI KOKOUKSEEN Suomen Lähetysseuran vuosikokous ja vuosijuhla ovat Hyvinkäällä Lähetyssihteeri on ilmoittanut, että Sirkka Vepsä olisi kiinnostunut osallistumaan. Virallisia kokousedustajia voidaan lähettää kaksi. Suomen Pipliaseuran vuosikokous on Ylivieskassa Anna sanan kiertää Raamattutapahtuman yhteydessä. Sinne on ilmoittanut kiinnostuksensa lähteä Leena Rantakokko. Kirkkopalvelut ry:n vuosikokouksiin ei yleensä ole lähetetty edustajia. Nyt kokous on Turun kirkko

5 Seurakuntaneuvosto päivien yhteydessä , seurakunta voi lähettää yhden edustajan. Seurakuntaneuvosto päättää lähettää vuosikokousedustajikseen ja osallistumaan vuosikokouksen yhteydessä oleviin päiviin Suomen Lähetysseuran vuosikokoukseen Sirkka Vepsän ja Suomen Pipliaseuran vuosikokoukseen Leena Rantakokon. Osallistujien matka ja majoituskulut korvataan. Tiedoksi: Lähetyssihteerin kautta lähetyspiirien edustajat, taloustoimisto Esityksen mukaan lisäyksellä, että Suomen Lähetysseuran vuosikokoukseen lähetetään Sirkka Vepsän lisäksi seurakuntaneuvoston jäsen Marketta Pitkänen. 41 PAPINHOLMAN SEURAKUNTATALON KÄYTTÖÄ SELVITELLEEN TYÖRYHMÄN RA PORTTI Seurakuntaneuvosto asetti Papinholman seurakuntatalon käyttöä ja mahdollisia muutostarpeita selvittämään kokouksessaan työryhmän, jonka koolle kutsujaksi nimettiin johtava diakoniatyöntekijä Kaisa Rauma. Työryhmän raportti lähetetään esityslistan mukana. Seurakuntaneuvosto merkitsee raportin tiedoksi ja päättää lähettää sen toimenpiteitä varten kiinteistötoimistolle. Tiedoksi: Kiinteistötoimisto Merkittiin raportti tiedoksi ja päätettiin lähettää raportti toimenpiteitä varten kiinteistötoimistolle. Samalla kiinteistötoimistolta pyydetään mahdollisimman pian selvitystä toteutettavasta remontista ja sen aikataulusta. 42 VUOSILOMAT LOMAKAUDELLA 2007 Asia esitellään kokouksessa. Seurakuntaneuvosto hyväksyy työntekijöiden vuosilomat lomakaudella 2007 liitteen 1 42 mukaisesti.

6 Seurakuntaneuvosto Pappien vuosilomat liitteen 2 42 mukaisesti merkitään tiedoksi. Tiedoksi: Työntekijät ja taloustoimisto 43 VIRKAVAPAUDET Asia esitellään liitteessä Seurakuntaneuvosto myöntää virkavapaudet liitteen 1 43 mukaisesti. 44 ILMOITUSASIOITA 1. Kokouksessa on nähtävillä: yhteisen kirkkoneuvoston pöytäkirjat 22.2., 8.3. ja sekä lyhennysotteet kirkkohallituksen yleiskirje 4/2007 ja hallintoviraston johtosäännön uudistaminen yhteisen kirkkovaltuuston pöytäkirja Kirkkoherra ilmoitti, että sekä Riikka Saloranta että Mika Wallin ovat toimittaneet kirkkoherralle rikosrekisterilain 6 2. momentin mukaiset rikosrekisteriotteet. Saloranta on lisäksi toimittanut terveydentilastaan hyväksyttävän lääkärintodistuksen. 3. Seuraava kokous klo MUUT ASIAT 1. TAIZÉ MATKA Taizé matkalle osallistuvat Kaarinan seurakunnan työntekijät pastori Terhi Laakkonen, pastori Mika Ostela ja nuorisotyönohjaaja Mari Vierula anovat Ranskan päivärahaa. Päivärahakustannukset ovat yhteensä kolmelta hengeltä 1536 euroa. Samalla nuorisotyöntiimi esittää matkan turvallisuusvastaavaksi nuorisotyönohjaaja Mari Vierulaa ja varaturvallisuusvastaavaksi Katariinan seurakunnan nuorisotyönohjaaja Hannele Lundia.

7 Seurakuntaneuvosto Päätetään myöntää Taizé matkalle osallistuville Kaarinan seurakunnan työntekijöille virkaehtosopimuksen edellyttämä ulkomaan päiväraha sekä hyväksytään nuorisotyöntiimin esitys että matkan turvallisuusvastaava on nuorisotyönohjaaja Mari Vierula. Esityksen mukaan sillä lisäyksellä, että mikäli matkoja tulevaisuudessa järjestetään, tulee päivärahat sisällyttää jo varsinaiseen matkaavustushakemukseen. Tiedoksi: Nuorisotyön tiimi, palkkatoimisto 2) KESÄKANTTORIN PALKKAAMINEN Kaarinan seurakunnan kirkkomuusikot ovat jättäneet anomuksen kesäkanttorin palkkaamisesta Kaarinan seurakunnalle kesäksi Seurakuntaneuvosto ei puolla kirkkomuusikoiden anomusta. Kesän työt voidaan entiseen tapaan hoitaa sijaisjärjestelmin. Seurakuntaneuvosto huomauttaa, että mahdolliset anomukset tulevina vuosina kesäkanttorin palkkaamiseksi on tehtävä vuosittaisen toiminta ja taloussuunnitelman yhteydessä. Tiedoksi: Kanttorit 46 MUUTOKSENHAKUOSOITUS Liite KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen siunaukseen klo Kokouksen puolesta Pirjo Vahtola puheenjohtaja Tatu Kuoppala sihteeri

8 Seurakuntaneuvosto Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksessa tehtyjen päätösten mukaiseksi. Tapani Kosonen pöytäkirjantarkastaja Ville Kouki pöytäkirjantarkastaja

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8. Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8. Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2006 Tark: Seurakuntaneuvosto 21.12.2006 1. Läsnä Vahtola Pirjo, khra puheenjohtaja

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2006 Tark: Seurakuntaneuvosto 21.12.2006 1. Läsnä Vahtola Pirjo, khra puheenjohtaja 21.12.2006 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 21.12.2006 klo 17 HUOM! Joulupakettien teko alkaa klo 16 Paikka Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä Vahtola Pirjo, khra puheenjohtaja Alander Matti

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 6. Aika: Torstaina 26.2.2009 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 6. Aika: Torstaina 26.2.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 6 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 26.2.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Gustafsson, Irja jäsen Hyppönen,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 62. Aika: Torstaina 19.11.2009 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 62. Aika: Torstaina 19.11.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 62 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 19.11.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Andersson, Jari jäsen Gustafsson, Irja jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 27. Aika: Torstaina 22.5.2008 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 27. Aika: Torstaina 22.5.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 Tark: 27 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.5.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2010 Tark: Seurakuntaneuvosto 44. Aika: Torstaina 30.09.2010 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2010 Tark: Seurakuntaneuvosto 44. Aika: Torstaina 30.09.2010 klo 18, kahvit klo 17.30 44 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 30.09.2010 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Kaarina Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Andersson, Jari jäsen Gustafsson, Irja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 72. Aika: Torstaina 18.12.2008 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 72. Aika: Torstaina 18.12.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 72 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 18.12.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja poistui 143 Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Airio, Mirja Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 17.3.2016 klo 18.00, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja, poistui :n 32 käsittelyn ajaksi Ainasoja,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 10.4.2008 21. Aika: Torstaina 10.4.2008 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 10.4.2008 21. Aika: Torstaina 10.4.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 10.4.2008 21 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 10.4.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Läsnä: Poissa: 40 KOKOUKSEN AVAUS Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 20780 Kaarina Vahtola, Pirjo puheenjohtaja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto 80

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto 80 KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: 80 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Tiistaina 22.12.2015 klo 16.30 kahvit, klo 17 kokous Kokouksen jälkeen joulupakettien jako. Kaarinan kirkko, Voudinkatu

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 36 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kuusiston kanttorila, Linnanrauniontie 157 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Andersson, Jari

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 55. Aika: Torstaina 22.10.2009 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 55. Aika: Torstaina 22.10.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 55 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.10.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen Gustafsson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 20.1.2016 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Papinholman seurakuntakoti, Käräjäkallionkatu 4 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto 14. Aika: Keskiviikko 19.3.2014 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto 14. Aika: Keskiviikko 19.3.2014 klo 18, kahvit klo 17.30 14 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 19.3.2014 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 55. Aika: Torstaina 23.10.2008.2008 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 55. Aika: Torstaina 23.10.2008.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 55 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 23.10.2008.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Gustafsson, Irja jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010 Tark: Seurakuntaneuvosto 23. Aika: Torstaina 20.5.2010 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010 Tark: Seurakuntaneuvosto 23. Aika: Torstaina 20.5.2010 klo 18, kahvit klo 17.30 23 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 20.5.2010 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Littoisten seurakuntatalo, Kampakuja Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 39. Aika: Torstaina 03.09.2009 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 39. Aika: Torstaina 03.09.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 39 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 03.09.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen (saapui klo 18.02) Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto 8 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 15.2.2017 klo 18.00. Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen Gustafsson, Irja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko 21.5.2014 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko 21.5.2014 klo 18, kahvit klo 17.30 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 36 Aika: Keskiviikko 21.5.2014 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Kuoppala, Tatu puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30 7 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 28.2.2018 klo 18.00 klo, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen, saapui klo 18.15

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Torstaina 28.1.2010 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Torstaina 28.1.2010 klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 28.1.2010 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen saapui 18.11. Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Tark: Seurakuntaneuvosto 28. Aika: Keskiviikkona 15.5.2013 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Tark: Seurakuntaneuvosto 28. Aika: Keskiviikkona 15.5.2013 klo 18, kahvit klo 17.30 28 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 15.5.2013 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Papinholman seurakuntakoti, Käräjäkalliontie 4 Läsnä: Kuoppala, Tatu puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto 14 3SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 22.3.2017 klo 18.00 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson, Jari jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto 18

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto 18 18 kseurakuntaneuvoston KOKOUS Aika: Keskiviikko 25.4.2018 klo 18.00 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Andersson, Jari jäsen Hyppönen, Sirpa jäsen Järvinen, Jarkko

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina 23.4.2015 klo 18.00, kahvit klo 17.30

Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina 23.4.2015 klo 18.00, kahvit klo 17.30 26 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 23.4.2015 klo 18.00, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Kuoppala, Tatu puheenjohtaja Andersson, Jari jäsen Erkkilä, Raimo jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina 16.1.2014 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina 16.1.2014 klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 16.1.2014 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Papinholman seurakuntakoti, Käräjäkalliontie 4 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto 12

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto 12 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 27.3.2018 klo 18.00 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson, Jari jäsen Gustafsson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto 6 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 9.2.2016 klo 17.50. Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen Erkkilä, Raimo jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 12

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 12 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 27.2.2019 klo 18.00 Paikka: Poikluoman seurakuntakoti Läsnä: Lehtonen, Mirkka puheenjohtaja Andersson, Jari Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 17.15, kahvit klo 16.45

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 17.15, kahvit klo 16.45 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 18.1.2018 klo 17.15, kahvit klo 16.45 Paikka: Kaarinan kirkko Läsnä: Kuoppala, Tatu puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson, Jari jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2006 Tark: Seurakuntaneuvosto 26.10.2006 1. Torstaina 26.10.2006 klo 18.00, kahvit klo 17.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2006 Tark: Seurakuntaneuvosto 26.10.2006 1. Torstaina 26.10.2006 klo 18.00, kahvit klo 17. 26.10.2006 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 26.10.2006 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Paikka Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä Vahtola Pirjo, khra puheenjohtaja Alander Matti poissa Alhonen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Tiistaina klo 16.30, kahvit klo 16

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Tiistaina klo 16.30, kahvit klo 16 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistaina 20.1.2015 klo 16.30, kahvit klo 16 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen poistui 17.46 Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku)

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku) 34 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 30.5.2019 klo 16.25 Paikka: Hus Lindman (Piispankatu, Turku) Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville Laitinen, Johanna

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo 17.45, kahvit klo 17.15

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo 17.45, kahvit klo 17.15 KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Tark: 55 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 16.11.2016 klo 17.45, kahvit klo 17.15 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Kaarina Läsnä: Niittynen, Ville

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2013 Tark: Seurakuntaneuvosto 64. Aika: Torstaina 21.11.2013 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2013 Tark: Seurakuntaneuvosto 64. Aika: Torstaina 21.11.2013 klo 18, kahvit klo 17.30 64 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 21.11.2013 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Airio, Mirja jäsen Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto 61 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Keskiviikko 21.12.2016 klo 16.30 kahvit, klo 17 kokous. Kokouksen jälkeen joulupakettien jako. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 24. Aika: Torstaina 14.4.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 24. Aika: Torstaina 14.4.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 24 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 14.4.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Andersson, Jari jäsen Aronen, Maiju

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto 20

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto 20 20 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 19.4.2017 klo 18.00 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen Gustafsson, Irja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Tark: Seurakuntaneuvosto 5. Aika: Keskiviikkona 14.3.2012 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Tark: Seurakuntaneuvosto 5. Aika: Keskiviikkona 14.3.2012 klo 18, kahvit klo 17.30 5 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 14.3.2012 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tark: 49 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 19.10.2016 klo 18.00 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto 2012-03 PÖYTÄKIRJA

Seurakuntaneuvosto 2012-03 PÖYTÄKIRJA Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistaina klo 17.00-18.03 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra läsnä / poissa Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 63. Aika: Torstaina 27.11.2008 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 63. Aika: Torstaina 27.11.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 63 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 27.11.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen Gustafsson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Tark: Seurakuntaneuvosto 71. Perjantai 20.12.2013 klo 16.30 kahvit, klo 17 kokous

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Tark: Seurakuntaneuvosto 71. Perjantai 20.12.2013 klo 16.30 kahvit, klo 17 kokous 71 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Perjantai 20.12.2013 klo 16.30 kahvit, klo 17 kokous Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2012-06 1 / 5

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2012-06 1 / 5 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 18.00 -- 19.05 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra läsnä / poissa Grönlund Reino, jäsen,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto 78. Maanantai klo kahvit, klo kokous

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto 78. Maanantai klo kahvit, klo kokous 78 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Maanantai 22.12.2014 klo 16.30 kahvit, klo 17.00 kokous Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari

Lisätiedot

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO AIKA: Ti 31.5.2016 klo 18.00 Paikka: Länsi-Porin kirkko, Liikastentie 28 Pori, seurakuntasali Jäsenet: Esa J. Anttila Katri Hirvola Petri Huru Aulis Juntunen

Lisätiedot

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO. AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00. Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO. AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00. Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00 Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459 Jäsenet: Esa J. Anttila Katri Hirvola Petri Huru Aulis Juntunen Marja Kaanaa

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 18.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 läsnä / poissa Osanottajat Asioiden esittelijä: Ylikangas Kimmo,

Lisätiedot

Pihlavan seurakuntaneuvosto 1/ 2013. 29.1.2013 klo 18.00 19.05

Pihlavan seurakuntaneuvosto 1/ 2013. 29.1.2013 klo 18.00 19.05 1 PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 1/ 2013 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalo 29.1.2013 klo 18.00 19.05 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, puheenjohtaja Harinen Seppo Kause

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 Kokousaika Keskiviikko 8.8.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/ 3/2017-4.4.2017 Aika: ti 4.4.2017 klo 17.00-18.20 Paikka: Juankosken seurakuntatalo, Tehtaankirkontie 5, 73500 Juankoski Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht. Antikainen Kirsti poissa Huhtala Pauliina,

Lisätiedot

6.5.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Sanna Tähkämaa

6.5.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Sanna Tähkämaa PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.00 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Koho Matti Janne Ason vara Hilakari Laura klo 17.21 lähtien, 56 Huoponen Kirsi Kanervavuori

Lisätiedot

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 3/2009

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 3/2009 Aika: 19.3.2009 klo 18.00 Paikka: Seurakuntatalo, neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen paikalla Varapuheenjohtaja Niemi Harri paikalla, poistu 51 käsittelyn aikana Jäsen Kulonen Esko paikalla

Lisätiedot

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen Kokousaika keskiviikko 6.5.2015 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2010-07 1 / 5 18.11.2010

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2010-07 1 / 5 18.11.2010 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 18.00 20.45 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa Osanottajat Ylikangas Kimmo, pj. Rikala Tuula, varapj., kokouksen pj. Huuskonen

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon taukohuoneessa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 18.00, iltaehtoollinen ja kahvit klo 17.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 18.00, iltaehtoollinen ja kahvit klo 17. 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 18.1.2017 klo 18.00, iltaehtoollinen ja kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 50. Aika: Torstaina 11.10.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 50. Aika: Torstaina 11.10.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Seurakuntaneuvosto 50 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 11.10.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: ti 5.5.2015 klo 16 17.55 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Heino Mirva

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 1

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 1 KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2008 Tark: 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 17.1.2008 klo 18 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2015 Aika ja paikka Ti 25.8.2015 klo 18 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta), kahvit

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2014 Aika: maanantai 3.11.2014 klo 18 18.55, 19.00 19.28 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 17 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Osanottajat Asioiden esittelijä Ylikangas Kimmo kirkkoherra, pj. p. 040 591 8415

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona 25.2.2015 klo 18.00

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona 25.2.2015 klo 18.00 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 Aika: Keskiviikkona 25.2.2015 klo 18.00 Paikka: Papinholman seurakuntatalo, Käräjäkalliontie 4 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto 74-87 13.10.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto 74-87 13.10.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 13.10.2015 kello 18.00 19.33 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika Keskiviikko klo

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika Keskiviikko klo Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 21.3.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 21.3.2018 klo 18.00-20.20 Paikka Mikaelin seurakuntakoti Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 14.1.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 14.1.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 14.1.2014 klo 17.00 18.45 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1 Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors Sirpa Vaittinen

Lisätiedot

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 1/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 1/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 1/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO AIKA: Ti 20.1.2015 klo 18:00 Paikka: Länsi-Porin kirkko Jäsenet: Esa Anttila, poissa Katri Hirvola Petri Huru, poissa Aulis Juntunen Marja Kaanaa Simo

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2012 N:o 6/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2012 N:o 6/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61 Kokousaika Tiistai 12.6.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Seurakuntaneuvosto 7.5.2015 sivu 1 (8) HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 7.5.2015 kello 18 20.18 Paikka Hakunilan kirkon kokoustila Hakunilantie 48, Vantaa Osallistujat: Jäsenet

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika: ti 5.4.2016 klo 16 17.39 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Aalto-Setälä

Lisätiedot

Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali

Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Paikka Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali Saapuvilla olleet jäsenet Ulla Kosonen, puheenjohtaja Raimo Anttila

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto 52. Torstai klo 18.00, kahvit klo alkaen

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto 52. Torstai klo 18.00, kahvit klo alkaen 52 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstai 16.11.2017 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto 72

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto 72 72 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstai 20.11.2014 klo 18.00 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen Gustafsson, Irja jäsen

Lisätiedot

PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 4/2014

PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 4/2014 1 PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 4/2014 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalo 4.11.2014 klo 18:00-19.21 Läsnä: Hietanen Heimo, puheenjohtaja Harinen Seppo, poistui klo

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Tark: Seurakuntaneuvosto 15. Aika: Keskiviikkona klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Tark: Seurakuntaneuvosto 15. Aika: Keskiviikkona klo 18, kahvit klo 17.30 15 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 20.3.2013 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Airio,

Lisätiedot

Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa tiistaina 24.3.2015 klo 17.30.

Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa tiistaina 24.3.2015 klo 17.30. HAUHON SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KOKOUSKUTSU/ASIALISTA Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa tiistaina 24.3.2015 klo 17.30. Kokouksessa käsiteltävät asiat: 1. Seurakunnan

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2011. Läsnä: Tuomas Alaterä poistui klo 20.55, kohdan 122 aikana

SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2011. Läsnä: Tuomas Alaterä poistui klo 20.55, kohdan 122 aikana SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2011 Kokousaika 4.10.2011 klo 18.00 21.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo Läsnä: Tuomas Alaterä poistui klo 20.55, kohdan 122 aikana Georg

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Koivulasali

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Koivulasali PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Aika ja paikka: Maanantai 12.11.2018 klo 18.00 19.03 Teljän kirkko, Koivulasali KÄSITELLYT ASIAT: 96 KOKOUKSEN AVAUS... 3 97 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 168 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2014 KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali JÄSENET Sari Heiskanen 189-195 Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo 18.00, kahvit alkaen klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo 18.00, kahvit alkaen klo 17.30 KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Tark: 28 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 31.5.2017 klo 18.00, kahvit alkaen klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Niittynen,

Lisätiedot

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.5.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 17.5.2017 klo 18.00-19.30 Paikka Suikkilan seurakuntakoti 50 KOKOUKSEN AVAUS Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015 AIKA Tiistai 11.8.2015 klo 18 21.25 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

Länsi-Porin kirkko, Liikastentie 28 Pori/Seurakuntasali

Länsi-Porin kirkko, Liikastentie 28 Pori/Seurakuntasali 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 3/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO AIKA: Ti 7.4.2015 klo 18.00 Paikka: Länsi-Porin kirkko, Liikastentie 28 Pori/Seurakuntasali Jäsenet: Esa J. Anttila Katri Hirvola Petri Huru Taina Grau

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 2/2011 23.2.2011

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 2/2011 23.2.2011 SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 23.2.2011 klo 18.30 19.45 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä puheenjohtaja Jarmo Heinonen Hannu Hyttinen Riitta Jutila

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 Kokousaika Tiistai 27.5.2014 kello 16.30-17.04 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 6.10.2015.

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 6.10.2015. YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2015 49 Aika Maanantaina 28.9.2015 klo 16.30-18.05 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poistui klo 17.45 Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkoneuvosto 21.2.2012. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkoneuvosto 21.2.2012. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 21.2.2012 klo 17.40-18.18 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo Haapala Heikki Kautto Kaisa Kiukkonen Sirpa Pihkala Isto Selinummi Aila varapuheenjohtaja Stenberg-Salonen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2014 04.11.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2014 04.11.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 04.11.2014 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1 Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra Haavisto Tuija Hämäläinen

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 4/2015 Sivu 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 9.4.2015 klo 17.00-19.12 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO Hallintoelin Kokouspäivä 6.4.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Veikkolan seurakuntatalo 6.4. klo 17.30 19.50 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Leinonen, Anja jäsen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 Kokousaika Tiistai 29.3.2011 kello 16.30 18.29 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät/läsnä Henkilökohtaiset varajäsenet Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2 / 2012 13.3.2012 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 2 / 2012 13.3.2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2 / 2012 13.3.2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------- 13 TYÖALOJEN TOIMINTAKERTOMUKSET VUODELTA 2011

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 17.00 18.20. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa läsnä / poissa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

JÄRVI-KUOPION SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2019 Juankoskentie 13 B, JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 3/ (6) p SEURAKUNTANEUVOSTO 19.3.

JÄRVI-KUOPION SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2019 Juankoskentie 13 B, JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 3/ (6) p SEURAKUNTANEUVOSTO 19.3. Juankoskentie 13 B, 73500 JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 (6) Aika Tiistai 19.3.2019 klo 17.00 17.45 Paikka Järvi-Kuopion seurakunta, kokoushuone, 2. krs Juankoskentie 13 B, 73500 Juankoski Osallistujat

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 15.8.2013 klo 17.00 18.15 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kirkkoneuvosto 48-59 09.06.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kirkkoneuvosto 48-59 09.06.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 48-59 09.06.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 09.06.2015 kello 18.00 19.10 Paikka: Rusk seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot