PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2012

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2012"

Transkriptio

1 (10) PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2012 Kokousaika: Tiistai kello Paikka: Alppilan kirkon seurakuntasalissa, Kotkankatu 2 Jäsenet: Heikki Ahonen, puheenjohtaja Ahonen Kari, jäsen Aromaa Eekku, jäsen Asikanius Mariella, jäsen Haimelin Eeva-Liisa, jäsen Hautakorpi Johanna, jäsen Huttula Tapio, jäsen Kurka Kari, jäsen, poistui klo :n 11 käsittelyn jälkeen Minkkinen Eero, jäsen Niinivaara Leena, jäsen Pulli Juhana, jäsen Rankinen Tiina, jäsen Simonen-Kässi Anna-Riitta, jäsen Stålström Olli, jäsen Vesa Jukka, jäsen Minna Lundell-Kiuru, varajäsen Juhani Salonen, varajäsen Anna-Liisa Hyvönen, sihteeri Poissa: Laura Rissanen, Saara E. Tolonen. 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. 2 Päätösvaltaisuus Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla (KL 7:4). Kutsu ja luettelo käsiteltävistä asioista toimitetaan jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta (Seurakuntaneuvoston ohjesääntö 1:2). Päätös: Kokous on päätösvaltainen. Läsnä 17/17 jäsentä.

2 2 (10) 3 Pöytäkirjan tarkistajat Esitys: Pöytäkirjan tarkistajiksi valittaneen Eeva-Liisa Haimelin ja Johanna Hautakorpi. Päätös: Päätettiin esityksen mukaisesti. 4 Kokouksen työjärjestys Esityslista hyväksyttäneen kokouksen työjärjestykseksi. Päätös: Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi lisäyksellä kohtaan Muut mahdolliset asiat iltapäiväkerhonohjaajien valinta, seurakuntien luottamushenkiöiden ja jäsenten vaikutusmahdollisuuksia pohtineen työryhmän raportti sekä kolehtiasia. Kerhomaksuasia siirrettiin käsiteltäväksi syksyllä pidettävään kokoukseen. 5 Kirkkoherran päätökset Liitteenä luettelo kirkkoherran viranhaltijapäätöksistä. Esitys: Merkitään tiedoksi. Päätös: Merkitään tiedoksi. 6 Seurakunnan nimikkolähettisopimukset Seurakuntaneuvoston kokouksessa käsiteltiin seurakunnan lähetystyön tilannetta. Kappalaisen virkaan valittu, lähetystyöstä vastaava pappi Eeva-Liisa Hurmerinta esitteli asiaa. Keskusteltiin yleisesti lähetystyöstä ja oman seurakunnan lähetystyön kehittämisestä. Eeva-Liisa Hurmerinnan tueksi perustettiin tiimi: Kristiina Hehku, Eeva-Liisa Hurmerinta, Tiina Rankinen ja Juhani Salonen kehittämään seurakunnan lähetystyötä. Tiimille annettiin tehtäväksi valmistella seurakuntaneuvostolle esitys seurakunnan nimikkolähettisopimuksista. Esitys: Puheenjohtaja esittelee lähetystiimin ehdotuksen seurakunnan nimikkolähettisopimuksista. Keskustellaan ja päätetään asiasta. Puheenjohtaja esitteli seurakunnan tämän hetkistä lähettisopimustilannetta. Lähetyssopimuksia ei ole uusittu nykyisessä Kallion seurakunnassa yhdistymisen jälkeen Sopimukset ovat Kallion ja Alppilan seurakuntien kanssa erikseen tehtyjä ja niitä on jatkettu toistaiseksi. Asian valmistelu on viivästynyt, koska lähetystyötä on hoidettu sijaisjärjestelyin ennen Eeva-Liisa Hurmerinnan valintaa lähetyspastorin tehtävään. Tällä hetkellä olevat lähetyssopimukset:

3 3 (10) Suomen Lähetysseuran kanssa on kolme nimikkolähettisopimusta: Katri Linnasalo, Papua Uusi Guinea, Elisa Nousiainen, Hongkong ja Heidi Majuri, Etiopia. SanSa Radiolähetystyö, Mongolia sekä SEKL:n Hannu ja Liliann Keskinen, Viro. Keskusteltiin tämän hetkisistä sopimuksista. Lähetystiimin jäsen Tiina Rankinen ilmoitti, että liitteenä oleva lähetystiimin muistion kohta 2 ei ole kokouksen kulun mukainen. Kristiina Hehku ja Tiina Rankinen olivat esittäneet, että Hannu ja Liliann Keskisen lähettisopimusta ei jatketa. Käydyn keskustelun jälkeen puheenjohtaja esitti, että Hannu ja Liliann Keskisen sopimusta ei jatketa. Kari Ahonen kannatti puheenjohtajan esitystä. Juhana Pulli teki oman esityksensä, jossa hän esitti, että Hannu ja Liliann Keskisen sopimusta jatketaan samalla tavalla kuin muiden sopimuksia. Kari Kurka kannatti esitystä. Asiasta käytiin äänestys. Pöytäkirjan tarkastajat toimivat ääntenlaskijoina. Puheenjohtajan esitystä kannatti 14 jäsentä ja Juhana Pullin esitystä 3. Äänestystulos: Hannu ja Liliann Keskisen lähettisopimusta ei jatketa. Päätös 1: SEKL:n Hannu ja Liliann Keskisen lähettisopimusta ei jatketa. Puheenjohtaja selvittää ehdot sopimuksen purkamiseen. Kari Kurka ja Juhana Pulli jättivät asiasta eriävän mielipiteen. Keskusteltiin kannatussopimusten suuruudesta. Tiina Rankinen esitti, että SanSa:n Mongoliassa tehtävän radiolähetystyön tuki säilyisi nykyisellä tasolla. Päätös 2: Päätettiin antaa lähetyssopimusten summat käydyn keskustelun pohjalta taloustyöryhmän valmisteltavaksi. Lähetystiimi ehdottaa, että seurakuntaan tehtäisiin uudet lähetyssopimukset Suomen Lähetysseuran kanssa seuraavasti: Katri Suhonen, Botswana, Afrikka (Kristiina Erelän päättyneen lähetyssopimuksen tilalle) ja Riitta Luume, Lähi-Itä/Israel (Anja Kolehmaisen 2011 päättyneen sopimuksen tilalle). Asiasta käytiin keskustelua. Puheenjohtaja esitti, että tehtäisiin uudet lähettisopimukset lähetystiimin esityksen mukaisesti. Päätös 3: Päätettiin, että uudet lähetyssopimukset tehdään Suomen Lähetysseuran nimikkolähettien Katri Suhonen, Botswana, Afrikka ja Riitta Luume, Lähi-Itä/Israel kanssa.

4 4 (10) 7 Toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle 2013 Helsingin seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto käsitteli pitämässään kokouksessaan seurakuntayhtymän Toiminta- ja taloussuunnitelmaa ja talousarviota Samalla kokouksessa päätettiin seurakuntien kehysbudjeteista. Seurakuntaneuvoston asettaman taloustyöryhmän raportti taloussuunnitelman laadintatilanteesta esiteltiin ja pidetyissä neuvoston kokouksissa. Toiminta- ja taloussuunnitelman lähetekeskustelu käytiin 8.5. pidetyssä seurakuntaneuvoston kokouksessa. Lähetekeskustelussa esille tulleet asiat on käsitelty taloustyöryhmässä ja annettu tiedoksi myös työntekijöille, jotka laativat työalakohtaiset suunnitelmat vastuuryhmien lähiesimiesten johdolla. Työalakohtaiset toimintasuunnitelmat budjettiehdotuksineen käsitellään taloustyöryhmässä, joka kokoontuu Taloustyöryhmä valmistelee Toiminta- ja taloussuunnitelman seurakuntaneuvostolle pidettävään kokoukseen. Esitys: Päivitetään toiminta- ja taloussuunnitelman laadintatilanne. Keskustellaan ja päätetään toimenpiteistä, joihin tämänhetkinen tilanne mahdollisesti antaa aihetta. Puheenjohtaja kertoi toiminta- ja taloussuunnitelman laadinnan etenemisestä. Päätös: Merkitään tiedoksi. 8 Seurakunnan yhteistyökumppanit Seurakuntaneuvosto päätti pitämässään kokouksessaan, että seurakunnan yhteistyökumppaneista laaditaan luettelo. Näin kartoitetaan tahot, joiden kanssa seurakunta tekee yhteistyötä ja jotka käyttävät seurakunnan tiloja. Esitys: Merkitään tiedoksi. Asiasta keskustellaan ja päätetään mahdollisista jatkotoimenpiteistä. Puheenjohtaja esitteli asiaa. Johanna Hautakorpi kiitti laaditusta yhteistyökumppaniluettelosta ja totesi, että seurakunta on perinteinen kylän keskus, jonka tiloja voidaan laajasti käyttää. Lista ei herättänyt mitään jatkotoimenpiteitä. Tärkeintä on, että tilojen vuokrien suuruus määräytyy seurakuntaneuvoston vahvistamien vuokrahintojen mukaisesti.

5 5 (10) Ihmisillä on tietty odotus ja luottamus siitä, mitä seurakunnan tiloissa tapahtuu. Tilaisuuksissa pitää olla tietty laatuvaatimus. Viestinnässä pitää huomioida se, että tilaisuudesta ilmoitettaessa on mainittava, onko tilaisuus Kallion seurakunnan vai jonkun muun järjestämä. Puheenjohtaja kertoi, että osa tilavuokrista korvataan esiintymisenä seurakunnan tilaisuuksissa tai tekemällä vapaaehtoistyötä, esimerkiksi keräämällä messussa kolehtia tai osallistumalla Yhteisvastuukeräykseen. Muiden tahojen järjestämistä tilaisuuksista ei myöskään peritä maksua, jos seurakunnan työntekijä on mukana esim. puhumassa tai sielunhoitajana. Kirkkoherra päättää aina kaikista uusista tilankäyttäjistä. Päätös: Käyty keskustelu merkittiin tiedoksi. Päätettiin antaa tilojen vuokraukseen ja käyttöön liittyvien yhteisten ohjeiden valmistelu uuden kirkkoherran tehtäväksi. Asian valmistelun yhteydessä tarkastellaan uudelleen sellaisia toimintoja, jotka eivät varsinaisesti ole yhteistyökumppaneita ja joista aiheutuu seurakunnalle tarpeettomia lisäkustannuksia. 9 Alppilan kirkon messu Alppilan kirkon messutyöryhmä on pohtinut Alppilan kirkon messun tilannetta ja ehdottaa, että messu pidettäisiin alkaen joka sunnuntai klo 17. Nykyinen käytäntö, jossa messuun on kokoonnuttu vuoroviikoin klo 10 ja klo 17, on aiheuttanut messussa kävijöiden keskuudessa sekaannusta. Säännöllisesti klo 17 pidettävä messu helpottaa muun muassa työvuorojen suunnittelua ja mahdollistaa sen, että samat papit voivat tarvittaessa hoitaa messun sekä Kallion että Alppilan kirkoissa erityisesti kesäaikana. Esitys: Keskustellaan asiasta ja päätetään Alppilan kirkon messuajasta. Puheenjohtaja kertoi, että nykyinen Alppilan kirkon messukäytäntökokeilu on aiheuttanut sekaannusta. Messun ilta-aika ei ole toivotulla tavalla tavoittanut seurakuntalaisia. Paras ratkaisu olisi, jos messu olisi samaan aikaan joka sunnuntai. Nyt on myös herännyt ajatus, että onko vielä edellytyksiä tehdä päätöksiä kellonajan muuttamisesta. Asiasta käytiin keskustelua ja todettiin, että asian valmisteluun tarvitaan aikalisä. Käydyn keskustelun pohjalta päätettiin, että jatketaan koko seurakunnan messutoiminnan kehittämistä, ei pelkästään Alppilan kirkon näkökulmasta. Kehittämisessä on otettava huomioon reunaehdot, taloudellisten- ja työntekijäresurssien väheneminen. Samalla mietittäisiin, miten seurakuntalaiset voitaisiin aktivoida suunnitteluun mukaan. Päätös: Päätettiin ottaa aikalisä Alppilan kirkon messu alkamisajan muuttamisessa. Nykyistä käytäntöä jatketaan vuoden loppuun saakka. Samalla annettiin jumalanpalvelus- ja Alppilan kirkon messutyöryhmille tehtäväksi kokoontua yhdessä kesän aikana pohtimaan seurakunnan

6 6 (10) messutoiminnan kehittämistä ja mahdollista seurakuntalaisille järjestettävää avointa tilaisuutta. Työryhmä valmistelee asian pidettävään seurakuntaneuvoston kokoukseen. 10 Kallion seurakunnan diakoniatyön ja diakonian viranhaltijoiden sekä johtavan diakonian viranhaltijan johtosäännön vahvistaminen Seurakuntaneuvosto käsitteli pitämässään kokouksessaan Kallion seurakunnan diakoniatyön ja diakonian viranhaltijoiden sekä johtavan diakonian viranhaltijan johtosääntöehdotusta. Asian valmistelua haluttiin jatkaa, ja seurakuntaneuvosto valitsi työryhmän Johanna Hautakorpi, Leena Niinivaara, Eekku Aromaa, Heikki Ahonen ja Anne Mäki-Kokkila johtosäännön jatkovalmisteluja varten. Työryhmä on valmistellut seurakuntaneuvostolle liitteenä olevan johtosääntöehdotuksen Kallion seurakunnan diakoniatyön ja diakonian viranhaltijoiden sekä johtavan diakonian viranhaltijan johtosäännöstä. Esitys: Seurakuntaneuvosto päättänee vahvistaa liitteenä olevan uuden johtosääntöehdotuksen. Samalla esitetään kumottavaksi Kallion seurakunnan vahvistettu diakoniatyön johtosääntö sekä vahvistetut Alppilan seurakunnan diakonian viran johtosääntö ja diakoniatyön ohjesääntö. Puheenjohtaja kertoi työryhmän valmistelemasta johtosääntöehdotuksesta ja ehdotti, että kumotaan vanha Kallion seurakunnan diakoniatyön ja diakonian viranhaltijoiden sekä johtavan diakonian viranhaltijan johtosääntö ja vahvistetaan uusi työryhmän valmistelema johtosääntöehdotus. Päätös: Päätettiin esityksen mukaisesti. 11 Vironkielisen työn matkaraha-anomus Vironkielinen työ on suunnitellut vuoden 2013 elokuun viimeiselle viikolle ruskamatkaa Lappiin Kemiöntunturille. Oman varainhankinnan lisäksi seurakuntalaiset anovat matkakustannuksiin mm. Kallion seurakunnalta 3000 euroa. Esitys: Keskustellaan asiasta. Puheenjohtaja kertoi, että vironkielinen työ on Helsingin seurakuntayhtymän ja Kirkkohallituksen tukemaa projektitoimintaa, johon yhtymä varaa määrärahat projektin vuosibudjetissa. Toiminnan rahoittaminen Kallion seurakunnan määrärahoista on ongelmallista. Asiasta keskusteltiin. Puheenjohtaja esitti linjausta, jonka mukaan avustuksia ei annettaisi toiminnan rahoittamiseksi. Päätös: Päätettiin linjauksesta, jonka mukaan vironkielisen työn toimintakustannukset, esimerkiksi ruskamatkan kulut, eivät kuulu seurakunnan myöntämien avustusten piiriin.

7 7 (10) 12 Kallion seurakunnan A-kanttorin virka Kallion seurakunnan A-kanttorin virka vapautuu alkaen, jolloin Sirkka-Liisa Jussila-Gripentrog siirtyy eläkkeelle. Taloustyöryhmässä on pohdittu viran haettavaksi julistamista. Kallion kirkko on tunnettu ja suosittu konserttikirkko, jossa on kahdet tasokkaat urut. Musiikkitilaisuuksien kävijämäärät ovat suuria. Sekä Alppilan että Kallion kirkossa on joka sunnuntai jumalanpalvelus, viikolla useita kirkollisia toimituksia ja tilaisuuksia, joissa kanttori on mukana. Työryhmä esittää, että A-kanttorin virka julistetaan haettavaksi. Esitys: Seurakuntaneuvosto päättää esittää Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulille, että Kallion seurakunnan A-kanttorin virka julistetaan haettavaksi. Samalla valitaan rekrytointiryhmä valmistelemaan asiaa. Puheenjohtaja esitteli rekrytointisuunnitelmaan ja siitä käytiin keskustelua. Päätös: Päätettiin, että nykyinen kanttorinvalintatyöryhmä: Mariella Asikanius, Risto Rantakari, Juhani Salonen, Jukka Vesa, Heikki Ahonen ja Riitta Männistö valmistelee vapautuvan A-kanttorin viran täyttämistä. Päätettiin, että lausunto viran erityisistä tarpeista ja muut viran täyttämiseen liittyvät asiat esitellään ensin pidettävässä seurakuntaneuvoston kokouksessa, jonka jälkeen lähetetään pyyntö tuomiokapitulille viran auki julistamisesta. 13 Ilmoitusasiat Seuraava kokous Ti klo 18 Kallion kirkon kappelisalissa. Klo 17 osallistumme kirkkosalissa Helmiportin salaisuus 100 vuotta vanhan kirkon esittelyyn. Päätös: Merkittiin tiedoksi. 14 Muut mahdolliset asiat Lähetysseuran vuosikokous Suomen Lähetysseuran vuosikokous pidetään Haminassa. Seurakuntaneuvosto valtuuttaa Kallion seurakunnan edustajat kokoukseen. Tiina Rankinen, Anja Salonen, Juhani Salonen ja pastori Eeva-Liisa Hurmerinta ovat lähdössä juhlille. Kuljetus Suomen Lähetysseurasta aamulla ja paluu illalla, hinta 25 euroa. Esitys: Valitaan seurakunnan edustajiksi Suomen Lähetysseuran vuosikokoukseen Eeva-Liisa Hurmerinta, Tiina Rankinen ja Juhani Salonen. Puheenjohtaja ilmoitti, että Lähetysseuran sääntöjen mukaan Kallion kokoisesta seurakunnasta vuosikokoukseen voi enimmällään osallistua kolme edustajaa.

8 8 (10) Päätös: Valtuutettiin Eeva-Liisa Hurmerinta, Tiina Rankinen ja Juhani Salonen osallistumaan Suomen Lähetysseuran Haminassa pidettävään vuosikokoukseen Kallion seurakunnan edustajina Seurakuntien luottamushenkilöiden ja jäsenten vaikutusmahdollisuuksia pohtineen työryhmän raportti Helsingin hiippakunnan tuomiokapituli on lähettänyt seurakunnille tiedoksi käsittelemässään hiippakuntavaltuuston kokouksessa käsitellyn tuomiokapitulin nimittämän työryhmän raportin, jossa pohdittiin seurakuntien luottamushenkilöiden ja jäsenten vaikutusmahdollisuuksien lisäämistä käytännön seurakuntatyössä ja vuorovaikutuksen lisäämistä työntekijöiden kanssa. Esitys: Merkitään tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi Iltapäiväkerhonohjaajien valinta Seurakuntaneuvosto valtuutti työryhmän Mariella Asikanius, Tiina Rankinen, Mari Mattsson ja Arja Helminen valmistelemaan iltapäiväkerhonohjaajien valintaa. Määräpäivään mennessä hakemuksia tuli 16, joista työryhmä kutsui neljä hakijaa pidettyyn haastatteluun. Työryhmän esitys kahden iltapäiväkerhonohjaajan toimen täytöstä Kallion ala-asteen kerhotilaan jaettiin kokouksessa. Esitys: Työryhmä esittää, että iltapäiväkerhonohjaajan vakituiseen toimeen 1.8. alkaen (30h/viikko) vaativuusryhmän 401 valitaan sosionomi (AMK) Marjo Särkiö ja iltapäiväkerhonohjaajan määräaikaiseen (25h/viikko) vaativuusryhmän 401 toimeen koulunkäynnin- ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja Pihla Järvinen. Mariella Asikanius kertoi rekrytointivalmisteluista ja haastattelusta. Päätös: Päätettiin, että iltapäiväkerhonohjaajan vakituiseen toimeen (30 h/viikko) valitaan sosionomi (AMK) Marjo Särkiö 1.8. alkaen, palkkaus vaativuusryhmän 401 mukainen ja iltapäiväkerhonohjaajan määräaikaiseen (25 h/viikko) toimeen koulunkäynnin- ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja Pihla Järvinen, palkkaus vaativuusryhmän 401 mukainen.

9 9 (10) Kolehtiasia Seurakuntaneuvoston tekemät muutokset 6.4. ja vuoden 2012 kolehteihin eivät olleet päivittyneet seurakunnan kolehtilistaan. Puheenjohtaja esitteli asian. Päätös: Päätettiin myöntää 6.4. (240 ) ja (417 ) kannettujen kolehtien mukaiset summat seurakuntaneuvoston päättämiin kohteisiin seurakuntaneuvoston määrärahoista. 15 Valitusosoitus Puheenjohtaja antoi kirkkolain mukaisen valitusosoituksen. 16 Kokouksen päätös Loppurukouksen piti Eekku Aromaa. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Heikki Ahonen puheenjohtaja Anna-Liisa Hyvönen sihteeri Olemme tarkistaneet tämän pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulun mukaiseksi. / 2012 / 2012 Eeva-Liisa Haimelin Johanna Hautakorpi Pöytäkirja on ollut julkisesti nähtävillä kirkkoherranvirastossa / / välisen ajan kirkkoherranvirastossa sen aukioloaikoina. Heikki Ahonen kirkkoherra

10 10 (10) KALLION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO PL HELSINKI p. (09) Ilmoitus julkipanosta Kallion seurakunnan seurakuntaneuvoston 5. päivänä kesäkuuta 2012 pidetyn kokouksen tarkistettu pöytäkirja on julkisesti nähtävillä kirkkoherranvirastossa välisen ajan kirkkoherranviraston aukioloaikoina, osoite Neljäs linja 18. Helsingissä päivänä kesäkuuta 2012 Heikki Ahonen kirkkoherra

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2012

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2012 19.4.2012 1 (6) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2012 Kokousaika: Tiistai 24.4.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2. Käynti

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 2.5.2012 1 (6) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 Kokousaika: Tiistai 8.5.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2. Käynti

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09)

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 24.9.2012 1 (6) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2012 Kokousaika: Maanantai 1.10.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisalissa, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 1.8.2014 1 (4) 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2014 Kokousaika: Maanantai 28.7.2014 kello 12-12.55 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2 Jäsenet:

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 28.11.2012 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2012 Kokousaika: Tiistai 4.12.2012 kello 18.00- Paikka: Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A Mahdollisesta esteestä

Lisätiedot

Johanna Hautakorpi, Elina Koivu, Anna-Riitta Simonen-Kässi, SaaraTolonen.

Johanna Hautakorpi, Elina Koivu, Anna-Riitta Simonen-Kässi, SaaraTolonen. 13.10.2011 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 09/2011 Kokousaika: Tiistai 4.10.2011 kello 18.00-19.08 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 19.11.2012 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2012 Kokousaika: Tiistai 11.9.2012 kello 18.00-19.35 Paikka: Kallion kirkon Kappelisalissa Jäsenet: Poissa:

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 27.3.2014 1 (12) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2014 Kokousaika: Tiistai 11.3.2014 kello 18.00-20.40 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 25.9.2013 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2013 Kokousaika: Tiistai 17.9.2013 kello 18.00-18.36 Paikka: Kallion kirkon Kappelisalissa, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p

PL HELSINKI ESITYSLISTA p 22.8.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2013 Kokousaika: Tiistai 27.8.2013 kello 18.00 Paikka: Alppilan kirkko, Kotkankatu 2 (HUOM paikka) Jäsenet:

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 28.2.2014 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2014 Kokousaika: Tiistai 4.2.2014 kello 18.00-19.42 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 28.11.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2013 Kokousaika: Tiistai 3.12.2013 kello 18.00 Paikka: Alppilan kirkon seurakuntasali, Kotkankatu 2 (HUOM!

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p

PL HELSINKI ESITYSLISTA p 13.5.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2013 Kokousaika: Tiistai 14.5.2013 kello 18.00- Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu 2, käynti

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 7.6.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2013 Kokousaika: Jäsenet: Tiistai 11.6.2013 kello 17.00 (HUOM! AIKA) Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 24.2.2014 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2014 Kokousaika: Tiistai 21.1.2014 kello 18.00-19.50 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 21.11.2012 1 (11) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2012 Kokousaika: Tiistai 6.11.2012 kello 18.00-20.13 Paikka: Alppilan kirkossa, Kotkankatu 2 Jäsenet: Riitta

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 12.12.2013 1 (10) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2013 Kokousaika: Tiistai 3.12.2013 kello 18.40 19.32 Paikka: Alppilan kirkon seurakuntasali, Kotkankatu 2

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 31.10.2012 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2012 Kokousaika: Tiistai 6.11.2012 kello 18.00 Paikka: Alppilan kirkossa, Kotkankatu 2 Kahvitarjoilu ennen

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 30.5.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2013 Kokousaika: Tiistai 14.5.2013 kello 18.00-19.03 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09)

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 16.9.2011 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 08/2011 Kokousaika: Tiistai 6.9.2011 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2. Läsnä:

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p

PL HELSINKI ESITYSLISTA p 4.4.2014 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2014 Kokousaika: Tiistai 8.4.2014 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2 Jäsenet:

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 11.9.2013 1 (10) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2013 Kokousaika: Tiistai 27.8.2013 kello 18.00 Paikka: Alppilan kirkko, Kotkankatu 2 Jäsenet: Laajasalo Teemu,

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09)

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 20.2.2013 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2013 Kokousaika: Tiistai 5.2.2013 kello 18.00-19.35 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 20.3.2013 1 (15) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2013 Kokousaika: Tiistai 12.3.2013 kello 18.00-20.30 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 2.6.2014 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2014 Kokousaika: Tiistai 13.5.2014 kello 18.30 20.18 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012 10.1.2012 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012 Kokousaika: Tiistai 3.1.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2. Käynti

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 8.5.2014 1 (10) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2014 Kokousaika: Tiistai 8.4.2014 kello 18.00-21.01 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2012

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2012 16.4.2012 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2012 Kokousaika: Tiistai 27.3.2012 kello 18.00 20.10 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 10.10.2017 klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Teemu Laajasalo, kirkkoherra, poissa Liisa Berghäll

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 19:15-19:55 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 19:15-19:55 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 15.05.2018 klo 19:15-19:55 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Eeva-Liisa Hurmerinta, vt. kirkkoherra Liisa Berghäll

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 7.3.2013 1 (13) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2013 Kokousaika: Tiistai 12.3.2013 kello 18.00- Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu 2,

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p

PL HELSINKI ESITYSLISTA p 8.5.2014 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2014 Kokousaika: Tiistai 13.5.2014 kello 18.00 HUOMIO KLO 17 ALKAEN seurakuntaneuvoston ja johtoryhmän yhteinen

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 3.2.2014 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2014 Kokousaika: Tiistai 4.2.2014 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2 Jäsenet:

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2014 Aika: maanantai 3.11.2014 klo 18 18.55, 19.00 19.28 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09)

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 13.12.2012 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2012 Kokousaika: Tiistai 4.12.2012 kello 18.00-19.35 Paikka: Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A Jäsenet: Riitta

Lisätiedot

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika maanantai 4.3.2013 klo 17.30 Paikka Mikaelinkirkon takkahuone, Emännänpolku 1. Läsnä Häkkänen Martti, puh. johtaja Ihalainen Hannu

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 22.7.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2013 Kokousaika: Tiistai 11.6.2013 kello 17.00 19.13 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 29.1.2013 1 (11) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2013 Kokousaika: Tiistai 22.1.2013 kello 18.00-20.25 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (1) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2013 Aika: maanantai 7.10.2013 klo 18 19.03 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Heltelä Marja puheenjohtaja Ahlström Martti

Lisätiedot

Päätettiin pyytää Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulilta virkamääräystä

Päätettiin pyytää Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulilta virkamääräystä 70/2016 90 Seurakuntapastorin valinta Päätetään pyytää Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulilta virkamääräystä pastori Visa Viljamaalle Kallion seurakunnan seurakuntapastorin virkaan 1.10.2016 alkaen vaativuusryhmään

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika 24.02.2015 klo 18:00-21:25 Kallion kirkon Kappelisali. Saapuvilla olleet jäsenet

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika 24.02.2015 klo 18:00-21:25 Kallion kirkon Kappelisali. Saapuvilla olleet jäsenet Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 24.02.2015 klo 18:00-21:25 Paikka Kallion kirkon Kappelisali Saapuvilla olleet jäsenet Teemu Laajasalo, puheenjohtaja Liisa Berghäll Lasse Karjalainen

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 13.9.2012 1 (14) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2012 Kokousaika: Tiistai 28.8.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisalissa Seurakuntaneuvoston jäsenet

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-19:50 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-19:50 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 18.09.2018 klo 18:00-19:50 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Riikka Reina, kirkkoherra Liisa Berghäll Eeva-Liisa

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012 18.1.2012 1 (10) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012 Kokousaika: Tiistai 3.1.2012 kello 18.00 19.43 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 8

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 8 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 25.11.2015 klo 17-18.45 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Eeva-Liisa Haimelin, Elina Koivu, Anna-Riitta Simonen-Kässi, Olli Stålström ja Saara E. Tolonen.

Eeva-Liisa Haimelin, Elina Koivu, Anna-Riitta Simonen-Kässi, Olli Stålström ja Saara E. Tolonen. 2.5.2012 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2012 Kokousaika: Tiistai 24.4.2012 kello 18.00 20.13 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

Johanna Hautakorpi, Olli Stålström, Saara E. Tolonen.

Johanna Hautakorpi, Olli Stålström, Saara E. Tolonen. 10.2.2012 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2012 Kokousaika: Tiistai 7.2.2012 kello 18.00 19.54 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2015 Aika ja paikka Ke 15.4.2015 klo 19.00-20.24, Korian seurakuntasali, Alakouluntie 23 Tutustumis- ja suunnitteluilta sekä kahvit

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 6.10.2015.

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 6.10.2015. YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2015 49 Aika Maanantaina 28.9.2015 klo 16.30-18.05 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poistui klo 17.45 Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero

Lisätiedot

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS lista kokous 1/2016 Seurakuntaneuvosto 14.1.2016 sivu 1 (6) REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 14.1.2016 klo 18.00 Paikka Rekolan Pyhän Andreaan kirkko, srksali 2 Kustaantie 22,

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014 AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hjerppe Ilkka Jaakkola Riitta Jokinen Kaarina

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 1/ 2013 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 4-2015. Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 4-2015. Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015 VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika ke 8.4.2015 klo 16.30-18.50 Paikka Valkealan srk-keskus, alasali Läsnäolijat Marttila Marko pj/khra/, esteell. 45, poistui

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2015 67 KIRKKONEUVOSTO 27.11.2015. Perjantaina 27.11.2015 klo 15-19.25 (alkaen puurolla Mariassa)

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2015 67 KIRKKONEUVOSTO 27.11.2015. Perjantaina 27.11.2015 klo 15-19.25 (alkaen puurolla Mariassa) YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2015 67 Aika Perjantaina 27.11.2015 klo 15-19.25 (alkaen puurolla Mariassa) Paikka Läsnä Kirkko ja Maria Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2012

SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2012 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2012 Kokousaika 4.12.2012 klo 18.00 19.26 Kokouspaikka Porvoossa, Wanha Laamanni, Vuorikatu 17 Läsnä: Tuomas Alaterä Georg Bergström

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011

SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011 Kokousaika 14.12.2011 klo 17.30 19.17 Kokouspaikka Ravintola Nygårds, Vantaan Sotungissa Läsnä: Tuomas Alaterä Georg Bergström

Lisätiedot

Aika: maanantai 1.10.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki.

Aika: maanantai 1.10.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2012 Aika: maanantai 1.10.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 9/2011

SEURAKUNTANEUVOSTO 9/2011 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 9/2011 Kokousaika 1.11.2011 klo 18.00 21.18 Kokouspaikka Seurakuntatalo Läsnä: Tuomas Alaterä Juha Ilonen, puheenjohtaja (puheenjohtajana

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 12/2013 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 18.12.2013

KIRKKONEUVOSTO 12/2013 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 18.12.2013 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 12/2013 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 18.12.2013 sivu 105. Kirkkovaltuuston 11.12.2013 toimeenpanopäätökset... 2 106. Kirkkoherranviraston toimistosihteerin

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 3/2016 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 18.4.2016 klo 18.00 Teljän kirkko Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki poissa

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 20.4. klo 17.00 18.35 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo - 1 - Aika Perjantai 16.9.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen Jarmo Tuominen jäsen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 Kokousaika Keskiviikko 8.8.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon taukohuoneessa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Aika: maanantai 4.6.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki.

Aika: maanantai 4.6.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 Aika: maanantai 4.6.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

MERIMASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 Seurakuntaneuvosto 28.3.2011 1(6)

MERIMASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 Seurakuntaneuvosto 28.3.2011 1(6) Seurakuntaneuvosto 1(6) KOKOUSTIEDOT: AIKA: maanantaina 28.maaliskuuta 2011 klo 17.30 PAIKKA: Merimaskun seurakuntakoti PYKÄLÄT: 27 43 KOKOUKSEEN KUTSUTUT: lista läsnä Huovinen Matti kirkkoherra, pj x

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(6) Kirkkovaltuusto 1/16 Aika Tiistai 9.2.2016 kello 17.00 18.25

VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(6) Kirkkovaltuusto 1/16 Aika Tiistai 9.2.2016 kello 17.00 18.25 VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(6) Aika Tiistai 9.2.2016 kello 17.00 18.25 Paikka Pieni seurakuntasali, Järvikyläntie 3 Vaala Äänestänyt: Hpk KK Läsnä Bisi Eeva jäsen X X e Haapavirta Katri jäsen, poissa

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 4/2015 Sivu 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 9.4.2015 klo 17.00-19.12 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, Helsinki

Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, Helsinki 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9 /2013 Aika: maanantai 4.11.2013 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Heltelä Marja puheenjohtaja

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18 Tyrnävän kirkossa, käynti sakastin ovesta. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Aika 19.4.2016 klo 16.30-17.05 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Kellolahdentie 8 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki

Lisätiedot

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja vs. kirkkoherra toimitti alkuhartauden.

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja vs. kirkkoherra toimitti alkuhartauden. TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00.-18.50. Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen -

Lisätiedot

31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05

31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05 31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Lemberg Raija lähti klo 19.55

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2011. Läsnä: Tuomas Alaterä poistui klo 20.55, kohdan 122 aikana

SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2011. Läsnä: Tuomas Alaterä poistui klo 20.55, kohdan 122 aikana SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2011 Kokousaika 4.10.2011 klo 18.00 21.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo Läsnä: Tuomas Alaterä poistui klo 20.55, kohdan 122 aikana Georg

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto Maanantai 12.10.2015 klo 18.00 Teljän kirkon Koivula-sali

Seurakuntaneuvosto Maanantai 12.10.2015 klo 18.00 Teljän kirkon Koivula-sali 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 8/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 12.10.2015 klo 18.00 Teljän kirkon Koivula-sali Huhtala, Kaisa Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen,

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkoneuvosto 14.02.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 23.02.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkoneuvosto 14.02.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 23.02.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ke klo 18.30 20.35 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2016 Aika ja paikka Ke 3.2.2016 klo 18-19.51 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta),

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2015 Aika ja paikka Ti 25.8.2015 klo 18 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta), kahvit

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2 / 2012 13.3.2012 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 2 / 2012 13.3.2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2 / 2012 13.3.2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------- 13 TYÖALOJEN TOIMINTAKERTOMUKSET VUODELTA 2011

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1 (9) KIRKKONEUVOSTO 28.1.2015

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1 (9) KIRKKONEUVOSTO 28.1.2015 ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1 (9) KOKOUSAIKA 28.1.2015 klo 17 18.50 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

4/27 Ympäristötyöryhmän jäsenen valitseminen alueseurakunnan ympäristötyöryhmään

4/27 Ympäristötyöryhmän jäsenen valitseminen alueseurakunnan ympäristötyöryhmään AIKA 09.03.2016 klo 18.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/23 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/24

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 38 ILMOITUSASIAT 3 39 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Seurakuntaneuvosto 12.3.2015 sivu 1 (5) HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 12.3.2015 kello 18.45 20.54 Paikka Hakunilan kirkon kokoustila Hakunilantie 48, Vantaa Osallistujat:

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 8.5.2013 1 (14) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2013 Kokousaika: Tiistai 23.4.2013 kello 18.00-21.05 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi Pöytäkirja 3/2014 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Torstaina 11.9.2014 klo 18.00-21.10 Paikka Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, 74300 Sonkajärvi Osallistujat:

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 6/2013

SEURAKUNTANEUVOSTO 6/2013 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 6/2013 Kokousaika klo 14.00-15.05 Kokouspaikka Seurakuntatalo, Iso Kylätie 1 Läsnä: Georg Bergström Juha Ilonen, puheenjohtaja Kaarlo Kuntsi

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-21:30 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-21:30 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 12.09.2017 klo 18:00-21:30 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Teemu Laajasalo, kirkkoherra, poistui klo 20.43 :n

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto 74-87 13.10.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto 74-87 13.10.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 13.10.2015 kello 18.00 19.33 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(5) Kirkkovaltuusto 1/15 Aika Maanantai 12.1.2015 kello 18.00 19.30

VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(5) Kirkkovaltuusto 1/15 Aika Maanantai 12.1.2015 kello 18.00 19.30 VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(5) Aika Maanantai 12.1.2015 kello 18.00 19.30 Paikka Pieni seurakuntasali, Järvikyläntie 3 Vaala Läsnä Bisi Eeva Haapavirta Katri Kalliokoski Ismo Kantola Ossi Kemppainen

Lisätiedot

Aika: maanantai 1.9.2014 klo 18 19.47 ja 20.01 20.13. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen

Aika: maanantai 1.9.2014 klo 18 19.47 ja 20.01 20.13. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen 1 (10) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6 /2014 Aika: maanantai 1.9.2014 klo 18 19.47 ja 20.01 20.13 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 10/2011 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika tiistaina klo 17.00 20.10 Paikka Anjalan seurakuntatalo Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1 YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika torstai 22.1.2004 klo 18.00-18.38 Paikka Osallistujat toimitalon juhlasali, Eerikinkatu 3 A (liite 1), liitetään erikseen pöytäkirjaan

Lisätiedot