EDELLISEN KOKOUKSEN MUISTION HYVÄKSYMINEN Hyväksyttiin pidetyn kokouksen muistio liitteen 1 mukaan.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "EDELLISEN KOKOUKSEN MUISTION HYVÄKSYMINEN Hyväksyttiin 10.10. pidetyn kokouksen muistio liitteen 1 mukaan."

Transkriptio

1 Kokous 9/2012, klo , Turun Partiotoimisto + WebEx Kutsu Leena Rantanen, puheenjohtaja Mika Kuusisto (pullavuoro) Hanna Heino Marika Hella Terhi Lehtinen Eva Liuksila Pirjo Lundén, este Leena Pohjola, este Emilia Saarisalo, Sanna Tamminen Jyrki Tuominen, 3-11 Eveliina Virtanen Mari Piironen, WebEx, Mikko Sillander Riitta Suomi, koulutussihteeri 1. KOKOUKSEN AVAUS JA LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN Puheenjohtaja Leena Rantanen avasi kokouksen klo ASIALISTAN HYVÄKSYMINEN Hyväksyttiin asialista kokouksen työjärjestykseksi. EDELLISEN KOKOUKSEN N HYVÄKSYMINEN Hyväksyttiin pidetyn kokouksen muistio liitteen 1 mukaan. 3. N KÄYTÄNNÖT 2012 ja Koulutusryhmän kokoonpano ja työnjako 2013 Ryhmään on ensi vuoden alusta lupautunut myös Marikki Impivaara. Keskusteltiin nykyisten pestien kuormittavuudesta sekä puheenjohtajan tekemän ehdotuksen pohjalta ensi vuoden tehtäväjaosta. Sovittiin, että koulutusryhmän vuoden 2013 kokoonpano ja tehtäväjako on seuraava: Puheenjohtaja: Leena Rantanen Vastaava-KO: Eva Liuksila Alue-KO: Eveliina Virtanen Luottis-KO:t: Marikki Impivaara, Hanna Heino Markkinointi-KO: Marika Hella Ohjelma-KO: Sanna Tamminen PJ-KO:t: Emilia Saarisalo, Mari Piironen ja Mikko Sillander. Leena Pohjola on kertonut puheenjohtajalle, että hänelle ei ole välttämätöntä nimetä kaksikielisen PJ-kurssin lisäksi muuta tehtävää vuodeksi Sovittiin, että Leena on ensi vuoden reservissä. Vastuualueiden tehtäväjaot tarkentuvat pestikeskusteluissa. - Tammikuun 2013 kokouksen ajan ja paikan sopiminen Sovittiin, että tammikuun kokous pidetään Turun partiotoimistolla ja WebExissä. Leena Rantanen lupautui hoitamaan pullavuoron.

2 Joulukokouksessa sovitaan muut vuoden 2013 kokouspäivät. Kalenterit mukaan. - Kevätseminaarin paikka Sovittiin, että Kevätmaalinen pidetään Kunstenniemen Ristniemessä. Koulutussihteeri vahvistaa Ristniemen alustavan varauksen ja tilaa ruokailut lauantain lounaasta sunnuntain lounaaseen. - KO-valtuuksien uusiminen kaudeksi Päätettiin hakea Leena Pohjolan, Leena Rantasen, Emilia Saarisalon ja Sanna Tammisen koulutusohjaajavaltuuksien jatkamista vuosiksi Kurssipaikkavaraukset 2013 Ensi vuoden kurssipaikat on varattu liitteen 2 mukaisesti. 4. AJANKOHTAISTA KOULUTUSOHJAAJILTA 5.1. Alue-KO:t (Lehtinen, Virtanen) Alueryhmän ja Aluejaoston kuulumiset - Alueohjaajia puuttuu muutamalta alueelta ja lippukuntajaostoon on saatu uusia jäseniä. - Alueohjaajien toiminnan määrään ja laatuun kiinnitetään tulevaisuudessa huomiota. Tavoitteena on varmistaa sekä lippukuntien oikeus ohjaukseen että alueohjaajien työn tekeminen näkyväksi. Tärkeää on, että kaikilla riittää voimaa perustehtävään alueohjaajana alueohjaajien koulutuspäivä Raumalla. Terhi Lehtinen ja Eveliina Virtanen menevät kouluttamaan. Tunnin rupeamaan on toivottu mm. kouluttautumisvinkkejä, Luottiksen polkua ja KoVapöyhinnän jatkoa. Kasvuryhmä pidetyssä kokouksessa oli käyty läpi mm. linkkien roolia. Ajatus on, että tieto kasvuryhmän tekemisistä kulkisi toiminnanaloille. Samalla linkki toisi toiminnanalan osaamisen ja terveiset kasvuryhmän käyttöön eli linkit ovat viestinviejiä. - Maija Lahtinen oli ohjaajatapaamisessa kertomassa Kasvun ajankohtaiset terveiset. - Kasvu moduulin työstö PJ-kurssille on vielä kesken. Sen on tarkoitus olla toiminnallinen ja sisältää konkreettisia tarinoita. - Syty partioon -merkki lanseerattiin syyskokouksessa Luottis-KO:t (Lundén, Pohjola) Luottisryhmän kuulumiset - Pirjo Lundénin terveiset Luottisryhmän pidetystä kokouksesta: Mulla on nyt hyvä fiilis ja usko tulevaan Luottisjaostoon. Toivon, että joku kokenut KO innostuu jaoston vetämisestä. Luottisseminaarista 2013 sen verran, että lupasin tuumata koulutusaihetta tai itse asiassa kahta eli tarjolla olisi kaksi yhtäaikaista rupeamaa. Koulutusaiheita voidaan sivuta ohjaajatapaamisen kahvipöytäkeskusteluissa. Seminaarin ohjelmaa tuumataan varmaan pidettävässä kokouksessa. Käytännönasioita, paikkavarausta yms. vie eteenpäin Marikki Impivaara. Tulevaisuudennäkymät - Luottisjaoston synnytys Markkinointi-KO:t (Heino, Hella, Tuominen) Syksyn Ko-Gi-markkinointi - Ensi vuoden Ko-Gi-kurssien ilmoittautumislinkit ovat nyt auki SP:n nettisivuilla. - Markkinointi aloitettiin syyskokouksessa ja Ko-Gi-esite on postitettu viime kokouksessa ilmiannetuille. Esitteitä jäljellä noin 15 kpl. Myös Luottissanomissa markkinointiin Ko-Gi-kursseja.

3 - Seuraavassa kokouksessa mietitään tarkemmin lippukunnanjohtajille suunnattavaa Ko-Gimarkkinointia. Pohjaksi koulutussihteeri tekee listan nykyisistä lippukunnanjohtajista. Muuta markkinointia - Sovittiin, että KoVia Kokeneiden illan johtaja saa päättää millä osallistujamäärällä tapahtuma toteutetaan. - Marraskuun Koulutusviesti lähtee viikolla 47. Aiheina mm. kevään tapahtumien viimeinen ilmoittautumispäivä, alkuvuoden 2013 tapahtumat ja Ko-Gi-kurssit. - Joulukuun Repolaisen (7/2012) aineisto päivä on Sovittiin, että lehteen toimitetaan seuraavat materiaalit: Ilmoitus PJ-kurssien johtamistehtäväohjaajien koulutusilloista, Eva Liuksila ja Emilia Saarisalo Ko-Gi- markkinointijuttu, Hanna Heino Monimuoto-PJ-kurssi, Eva Liuksila Juttu luotsin pestistä, Sanna Tamminen. - Lisäksi sovittiin, että Luotsin pesti vihko saatteen kera menee joulukuun Lippukuntapostiin sekä seuraavaan KoVien sähköiseen viestiin. Myös jäsenkokoukseen viedään vihkoja. Ilmo-palautekysely - Ilmo ja ilmoittautumisjärjestelmä ovat olleet esillä ohjaajatapaamisessa ja syyskokouksessa. - Puheenjohtaja on toimittanut palautekyselyn Ilmo-työryhmän puheenjohtajalle. - Ilmo-työryhmä piti palautekokoukseni Suuriin muutoksiin ei ensi vuonna ryhdytä. - Vuonna 2013 tehdään edelleen 1 Ilmo ja 2 Ilonaa. - Ilmon sisällysluetteloa laajennetaan ja kunkin tapahtuman viereen tulee ikäkausimerkinnät. Ilmon tapahtumakuvauksiin merkitään selkeästi viimeinen ilmoittautumispäivä. - Uusille nettisivuille tulee tapahtumien suodatusmahdollisuus eli tapahtumakalenterista voi hakea esim. kaikki seikkailijoiden tapahtumat. - Tapahtumatiedot kootaan edelleen GoogleDocsiin. - Työryhmän kokoonpanon toivotaan olevan seuraavanlainen: vetovastuussa viestinnän luottis, 2 x ohjelman luottis, 1 x koulutuksen luottis, viestintäsihteeri taittaa ja 1 x työntekijätuki. - Vuoden 2013 Ilmoa ryhdytään suunnittelemaan Ohjelma-KO (Tamminen) Ohjelmaryhmän kuulumiset - Sanna Tamminen ei päässyt osallistumaan pidettyyn laajennetun ohjelmaryhmän kokoukseen, joten Luottiksen polun esittely jäi väliin. Ohjelmaryhmän puheenjohtaja Inka Lähteenmäen kanssa on sovittu, että Sanna kiertää tammikuussa ikäkausijaostojen kokoukset ja kertoo jaostoissa Luottiksen polusta ja kouluttautumismahdollisuuksista sekä markkinoi myös syksyn luottiskoulutusta. - Seuraava laajennettu ohjelmaryhmän kokous on helmikuussa PJ-KO:t (Liuksila, Saarisalo) PJ-PK I-kuulumiset (HH) - Kurssi on periaatteessa päättynyt. Kaksi kurssilaista on tulossa jälkitapaamiseen ja kaksi kurssilaista voisi vielä ehtiä saamaan kurssin valmiiksi mennessä. - Staabin palautekokous oli ja raportti on luettavissa Ketunkolosta. PJ-PK II- raportointi (LP) - Raportti tulossa myöhemmin. PJ-PK IV-raportointi(ST) - Raportti on kirjoitettu ja arviointi tehty. Asiakirjat löytyvät viikonlopun jälkeen Ketunkolosta.

4 PJ-PK V-kuulumiset (ES) - Kurssin toinen osa tulevana viikonloppuna Heinänokassa. - Kurssilaisia tulossa 26. Kouluttajista Sami Heikkilä ei pääse 2. osalle. - Hyvältä näyttää. PJ-kurssit - Uusi PJ-valtakirjan hakemuslomake on valmis. Sovittiin, että se otetaan käyttöön vuoden 2013 alusta. Lomakkeesta tulee myös sähköisesti täytettävä versio, joka löytyy Teltasta. Kursseilla jaetaan paperilomakkeet ja kerrotaan linkki sähköiseen versioon. - SP hakee PJ:n käsikirjan ja Johtajankansion asiavirhekommentoijia. Marika Hella ja Mikko Sillander lupautuivat tehtävään. - PJ-kurssien raporttikansiot saa viedä luottishuoneen kaapista alavarastoon. - Sovittiin, että käsittelyn jälkeen johtamistehtäväraportti ja ohjaajan lausunto palautetaan kurssilaiselle. - Reetta-Sisko Pakkala on ilmoittanut, että ei lähde kouluttajaksi kaksikieliselle PJ-kurssille. Mari Sundell on ilmiantanut mahdollisia kouluttajaehdokkaita. Sovittiin, että PJ-KO:t hoitavat PJ-kurssi V/2013:n kouluttajarekrytointia meidän piirin osalta. - Kaksikielisen kurssin hinta on myös 85 euroa. Ko-Gi-suoritukset ja uusia ohjattavia Olli Tammi, Auran Eräkurjet - Niko Pentti, Turun Metsänkävijät ja Anniina Kainu, Nuotiotytöt ovat ilmoittaneet, että haluavat hoitaa Ko-Gi-kurssinsa päätökseen. Nikon uudeksi ohjaajaksi valittiin Leena Rantanen. Eva Liuksila selvittää Anniinan ohjaajatoivetta. - Osa syksyn Ko-Gi-seminaariin osallistuneista piti viikonlopun koulutuksellista antia varsin kevyenä, kun taas osan mielestä seminaari oli hyvä. JTO-illat 2013 ( Turku ja Pori) - Johtamistehtäväohjaajien illat järjestetään Turun partiotoimistolla ja Porin toimistolla. - Turun illan johtaja on Emilia Saarisalo ja Porin Timo Sirén. - PJ-KO:t hoitavat ilmoituksen Repolaiseen mennessä. PJ-peruskurssien jälkitapaaminen Kutsu lähti kaikille, joilla kurssi on kesken (28 kpl). Myös kyseisten kurssilasten lippukuntiin KoVille sekä lippukunnanjohtajille lähti viesti asiasta lokakuun lopussa. - Iltaan on tulossa ainakin 2 kurssilaista PJ-peruskurssi I:ltä ja 3 kurssilaista PJ-peruskurssi IV:lta. Myös Hanna Heino ja Sanna Tamminen tulevat paikalle. 5. PIIRI PYÖRII - Piirin Syyskokous Ryhmästä kokoukseen osallistui Hanna Heino, Mika Kuusisto, Terhi Lehtinen, Pirjo Lundén ja Leena Rantanen. Mika Kuusisto valittiin piirin varajohtajaksi. Onnea Mika! Piirinpuheenjohtajana ensi vuonna aloittaa Mari Kousa. Partiomyllyn vuokraa koskeva aloite hyväksyttiin. Leena Rantanen vastasi kattavasti ilmoittautumisjärjestelmää koskevaan kysymykseen kokouksessa. - Merkittiin tiedoksi puheenjohtaja Leena Rantasen kirjallinen raportti piirihallituksen pidetyn kokouksen päätöksistä ja kuulumisista (liite 3).

5 6. MENNEET TAPAHTUMAT PJ-PK I, päätöstapaaminen Piiritoimijakurssin kaupunki-ilta ja Partiokouluttaja-/piiritoimijakurssin raportointi Kaupunki-iltaan osallistui 10 kurssilaista. Yksi kurssilaisista ei pääsyt paikalle ja sai lisätehtäviä saadakseen kurssin päätökseen. Kuultiin Mika Kuusiston raportti kursseista: o Kurssin tavoitteet: kurssilla pidetään partiomaisia koulutuksia, kurssilla huomioidaan kurssilaisten omat tavoitteet ja kurssin koulutussuunnitelmat ovat apuna tuleville kursseille. Ensimmäisessä ja kolmannessa tavoitteessa onnistuttiin hyvin. Kurssilaisilta kerättiin kyllä tavoitteet ennakkotehtävänä, mutta niitä ei paljon hyödynnetty. o Heinänokka oli tilana toimiva, mutta perjantain iltapala oli turhan kevyt. o Kurssin järjestelyt sujuivat suunnitelmien mukaan. Staabi oli kokenut ja toimi hyvin yhteen. Jatkumokin on huomioitu, kun Emilia Saarisalo siirtyy varajohtajan paikalta ensi vuoden kurssin johtajaksi. o Kummikouluttajasysteemi toimi tälläkin kurssilla. o Kurssin helmiä: Face to face keskustelut ja paneelikeskustelu. o Kurssi voisi sisältää esiintymiskoulutusta. Partio R moduuli on hyvin irrallinen kokonaisuus muihin moduuleihin verrattuna. o Raporttiin voi tutustua tarkemmin Ketunkolossa SP:n Laajennetut valiokunnat Leena Rantanen ja Mika Kuusisto osallistuivat kokoukseen. Kokouksesta jäi parempi fiilis kuin edellisestä kokouksesta. Kuultiin Leena ja Mikan raportti kokouksesta (liite 4). Sovittiin, että Leena ja Mika selvittävät, miten Ko-Gi-kurssien 3-vuoden suoritusaika koskee vanhoja suorituksia 3-vuoden suoritusaika koskee uusia suorituksia. Vanhoihin sovelletaan aiempaa käytäntöä Akela-, Sampo- ja Luotsikurssi Kurssilaisia oli 43 (Akelakurssi 17, Sampokurssi 10, Tarpojaluotsikurssi 6, Samoajaluotsikurssi 8 ja Vaeltajaluotsikurssi 2) ja kouluttajia 11. Silokallio äärimmäisen hieno paikka, hotellitasoa. Palautekokous pidetty ja koulutusrupeamia koskevat materiaalit toimitetaan kurssinjohtajalle mennessä. Jatkosta sovittiin, että Eva Liuksila, Sanna Tamminen ja Emilia Saarisalo keräävät tämän vuoden kurssien materiaalit, miettivät tulevaisuutta sekä tekevät alustavat suunnitelmat ensi vuodelle. Tämän jälkeen jatketaan suunnittelua ohjelmaryhmän kanssa. Kurssipalaute oli positiivista ja kehittävää. Kurssilaiset olivat aikuisia ja keskustelevia. Kurssi oli kouluttajille raskas, mutta staabi jaksoi hyvin ja kaikesta selvittiin Piirin ohjaajatapaaminen, Partiomylly Ryhmästä tapaamiseen osallistui Hanna Heino, Mika Kuusisto, Terhi Lehtinen, Eva Liuksila, Pirjo Lundén, Leena Rantanen, Emilia Saarisalo, Sanna Tamminen ja Eveliina Virtanen. Osallistujien mukaan paras tapaaminen, mitä tähän mennessä on ollut. Seuraava ohjaajatapaaminen on 6.4. ja järjestelyvastuu on koulutusryhmällä Ko-Gi seminaari, Puhjonranta, Kouvola Salla Iltasta lukuun ottamatta kaikki muut tämän vuoden kurssilaiset osallistuivat seminaariin Piirin syyskokous

6 7. TULEVAT TAPAHTUMAT PJ-PK V, 2. osa SP:n jäsenkokous Kouvola Ryhmästä kokoukseen on lähdössä Mika Kuusisto, Terhi Lehtinen, Leena Rantanen ja Jyrki Tuominen Aluejaoston koulutuspäivä Rauma Luottisjaoston synnytys PJ-peruskurssien jälkitapaaminen PJ-kurssinjohtajien tapaaminen Piiritoimiston Joulukahvit Luottisnol(l)aus VIP TIEDOKSI - Ensi kevään KO-kurssi järjestetään Kurssille on lähdössä Marikki Impivaara, Mari Piironen ja Mikko Sillander. Syksyn kurssille toivomme saavamme 2 lähtijää. Leena Rantanen ilmoittaa SP:lle KO-kurssien osallistujaennusteemme. - SP järjestää järjestöjohtamiskoulutuksen Partioasemalla. Koulutus muodostuu Järjestöjohtaminen ja Toiminnanalan johtaminen moduuleista. - Ko-Gi-ryhmässä on vapaana varapuheenjohtajan ja jäsen, joka vastaa Ko-Gi-ohjauksen kehittämisestä, -pestit. - Ilmoittautumisia on tullut kevään tapahtumiin vähän (PJ-kurssit 7, JTO Turku 1, Ryhmän johtaminen piirissä 1, Ikäkausivastaavakurssi 2). - Partiotoimistojen joulukahvit Lucian päivänä klo Tervetuloa! 9. MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT - Ketunkolo Palataan sivujemme uudistukseen, kun piirin nettisivu-uudistus on tehty. - Puuttuvat Teltta-tunnukset Kaikilla ryhmän jäsenillä on tunnukset. - Kevään 2013 lippukuntatoimija- ja ikäkausivastaavakurssi (YTP) Kurssin varajohtajaksi valittiin Marika Hella. Leena Rantanen välittää tiedon Hämeeseen. 10. SEURAAVA KOKOUS Aika Paikka Pullavuoro , joulukokous HUOM! muuttunut päivä Eläköityvät KO:t 11. KOKOUKSEN PÄÄTÖS Puheenjohtaja Leena Rantanen päätti kokouksen klo 21.55, jonka jälkeen kokoonnuimme sisaruspiirin.

Kokous 8/2012, 10.10.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto

Kokous 8/2012, 10.10.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto Kokous 8/2012, 10.10.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto Kutsu Leena Rantanen, puheenjohtaja Mika Kuusisto, 1-5.5. Hanna Heino, este Marika Hella (pullavuoro) Terhi Lehtinen Eva Liuksila, 5.5.-

Lisätiedot

Kokous 6/2012, 20.8.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto + WebEx

Kokous 6/2012, 20.8.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto + WebEx Kokous 6/2012, 20.8.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto + WebEx Kutsu Leena Rantanen, puheenjohtaja Mika Kuusisto Hanna Heino Marika Hella Terhi Lehtinen Eva Liuksila, 1-7 Pirjo Lundén, WebEx Leena

Lisätiedot

Kokous 7/2012, klo , Turun Partiotoimisto + WebEx

Kokous 7/2012, klo , Turun Partiotoimisto + WebEx Kokous 7/2012, 20.9.2012 klo 18.15 22.23, Turun Partiotoimisto + WebEx Kutsu Leena Rantanen, puheenjohtaja Mika Kuusisto Hanna Heino (pullavuoro) Marika Hella, este Terhi Lehtinen Eva Liuksila, 5.3.-12

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 3 / 2014

HALLITUKSEN KOKOUS 3 / 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 3 / 2014 Aika Keskiviikkona 5.3.2014 klo 17.30 Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 3.2.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LIPPUKUNTATUEN UUDISTUKSEN JALKAUTTAMINEN PIIRISTÄ LIPPUKUNTIIN

LIPPUKUNTATUEN UUDISTUKSEN JALKAUTTAMINEN PIIRISTÄ LIPPUKUNTIIN 1.6.2016 LIPPUKUNTATUEN UUDISTUKSEN JALKAUTTAMINEN PIIRISTÄ LIPPUKUNTIIN Hei piireihin! Tämä on Lippukuntatuen uudistuksen materiaalipaketti 3, joka käsittelee uuden työnjaon jalkautusta lippukuntiin.

Lisätiedot

Lpk-tuen uudistus HP:ssä Projektisuunnitelma (keskeneräinen)

Lpk-tuen uudistus HP:ssä Projektisuunnitelma (keskeneräinen) Lpk-tuen uudistus HP:ssä Projektisuunnitelma (keskeneräinen) 1 Projektin tarve Lippukunnanjohtajan työtaakkaa kevennetään ja tukea kohdistetaan useammalle ja tehtäviä jaetaan. Tilanne ennen projektin käynnistämistä

Lisätiedot

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 8/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla.

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 8/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (5) Hallituksen kokous 9/2016 Aik a: 22.8.2016 klo 17.00- Kokouksen aluksi klo 17.30 Partiosäätiön edustajat Seppo Lahtinen ja Kalle Virtanen kertoivat piirihallitukselle pesteistään

Lisätiedot

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1 HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2016 Aika 16.1. klo 14.30-18.00 Paikka: Turun Partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 17.12.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiiri ry

Lounais-Suomen Partiopiiri ry Lounais-Suomen Partiopiiri ry Vuosikertomus 2011 Sisällys Yleistä Hallinto Piirin kolmas toimintavuosi Partiopiirin strategia 2020 Partiopiirin toimintasuunnitelma vuosille 2011 2012 Yhdistyksen kokoukset

Lisätiedot

HEI, KUKA TUKEE LIPPUKUNTAA?

HEI, KUKA TUKEE LIPPUKUNTAA? HEI, KUKA TUKEE LIPPUKUNTAA? PIIRIMATERIAALIPAKETTI 2 TOSUN TUEKSI, lähetetty 7.4.2016 Lippukuntatuen uudistamistyöryhmä Suomen Partiolaiset Finlands Scouter Tulevaisuudessa meillä on vahvempia ja elinvoimaisempia

Lisätiedot

Luottissanomat Syyskuu 2014

Luottissanomat Syyskuu 2014 Lounais-Suomen Partiopiiri Luottissanomat Syyskuu 2014 Lippukuntapäivä 28.9. Lippukuntapäivä 2014 järjestetään 28.9. Puropellon koululla Turussa. Päivän teemoina ovat vaikuttaminen ja johtaminen. Lippukuntapäivä

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kalle-Pekka Mannila ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kalle-Pekka Mannila ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(6) Aika 04.11.2012 klo 13.00-16.10. 04.11.2012 Paikka Läsnä Pori yliopistokeskus, Auditorio 126, Pohjoisranta 11 A, Pori 117 äänivaltaista kokousedustajaa 45 jäsenyhdistyksestä.

Lisätiedot

LUOTTISSEMINAARI Riitta Suomi

LUOTTISSEMINAARI Riitta Suomi LUOTTISSEMINAARI 28.1.2017 Riitta Suomi Partiotoimistot Piirillä on kaksi toimistoa o Turku, Läntinen Pitkäkatu 13 o Pori, Antinkatu 6 Molempien toimistojen kokoustilat ovat jaostojen ja ryhmien käytössä

Lisätiedot

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 15/ 2014

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 15/ 2014 LOUNAIS-SUOMEN PAR TIOPIIRI 1(7) PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 15/ 2014 PÖYTÄKIRJA Aika 18.11.2014 klo 17.30 - Paikka Turun partiotoimisto, Läntinen Pitkäkatu 13, Turku Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja saapui

Lisätiedot

Partiolippukunta Tampereen Kotkat Tapahtumakalenteri 2016

Partiolippukunta Tampereen Kotkat Tapahtumakalenteri 2016 Partiolippukunta Tampereen Kotkat Tapahtumakalenteri 2016 Sudenpennut Seikkalijat Tarpojat Samoajat Vaeltajat Aikuiset Tammikuu LPK Kinkunpolttajaiset, TaKo & TaLo 9.1. HP Luottispäivä, Tampere 10.1. Hervanta16

Lisätiedot

TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT!

TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT! TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT! :n ensimmäinen kevätkokous pidetään 5.4.2009 klo 12 Kankaanpään Seurakuntakeskuksessa osoitteessa Keskuskatu 44 (ajo-ohje liitteenä). Ilmoittautuminen ja valtakirjojen

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI PAGE 1( NUMPAGES 6)

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI PAGE 1( NUMPAGES 6) LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI PAGE 1( NUMPAGES 6) HALLITUKSEN KOKOUS 9/2015 PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 12.8.2015 klo 17.30 Paikka: Turun Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Partiolippukunta Tampereen Kotkat Tapahtumakalenteri 2015

Partiolippukunta Tampereen Kotkat Tapahtumakalenteri 2015 Partiolippukunta Tampereen Kotkat Tapahtumakalenteri 2015 Sudenpennut Seikkalijat Tarpojat Samoajat Vaeltajat Aikuiset Tammikuu LPK Kinkunpolttajaiset, TaKo & TaLo 9.1. HP Luottispäivä, Tampere 10.1. Hervanta16

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 n Partiolaiset ry toteuttaa partiotoimintaa lapsille ja nuorille n kunnassa. Lippukunta on Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n ja Suomen Partiolaiset ry:n jäsen. Vuonna 2014 lippukunta

Lisätiedot

Tervetuloa partiojohtajan peruskurssille!

Tervetuloa partiojohtajan peruskurssille! Maailma on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan! Tervetuloa partiojohtajan peruskurssille! -Muumipappa On aika herätä talviunilta! Kaikki muumit ovat kerrankin laaksossa kun

Lisätiedot

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 14/ 2015

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 14/ 2015 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(8) PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 14/ 2015 PÖYTÄKIRJA 14.12.2015 Aika 12.12.2015 klo 14.00 - Paikka Ravintola Tårget Kutsuttu Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kokouksen alussa sovittiin myös, että puheenjohtaja laatii pöytäkirjan kokouksesta omien muistiinpanojensa pohjalta.

Kokouksen alussa sovittiin myös, että puheenjohtaja laatii pöytäkirjan kokouksesta omien muistiinpanojensa pohjalta. LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(8) HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2014 Aika 12.1.2014 Paikka: Turun partiotoimisto ESITYSLISTA 02.01.2014 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Jussi Elo viestintäryhmä

Lisätiedot

Kari Takamaa. Maija Myllykoski ( KKK) 13.6. 60-vuotta piiri onnitteli

Kari Takamaa. Maija Myllykoski ( KKK) 13.6. 60-vuotta piiri onnitteli Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 6/04 1 Aika tiistaina 14.9.04, alkaen klo 17.00 Paikka Nuorisokeskus kahvio, Puskantie, 60100 Seinäjoki Läsnä: Marjanne Kuntsi piirinjohtaja/puheenjohtaja Valtteri

Lisätiedot

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 7/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla.

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 7/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla. Hallituksen kokous 8/2016 Aik a: 5.6.2016 klo 10.00-19.00 Paik k a: RKK:n kolo, Poikluomantie 9, Piispanristi (Kaarina) Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen kehitysministeri

Lisätiedot

Esitys syyskokoukselle 26.10.2014 ESITYS Syyskokoukselle 26.10.2014 1

Esitys syyskokoukselle 26.10.2014 ESITYS Syyskokoukselle 26.10.2014 1 Esitys syyskokoukselle 26.10.2014 1 2 Sisällysluettelo 1 TAUSTAA... 4 2 LAPIN PARTIOLAISTEN STRATEGIA 2015 2018... 4 3 TOIMINTASUUNNITELMA 2015... 6 A) Partio kuuluu kaikille... 7 B) Partio on (nuoria)

Lisätiedot

Partiojohtajien peruskurssi III/2012 Onnistuimme antamaan kurssilaisille eväitä partiojohtajuuteen. Uskomme, että jokainen sai jotakin uutta

Partiojohtajien peruskurssi III/2012 Onnistuimme antamaan kurssilaisille eväitä partiojohtajuuteen. Uskomme, että jokainen sai jotakin uutta Partiojohtajien peruskurssi III/2012 Onnistuimme antamaan kurssilaisille eväitä partiojohtajuuteen. Uskomme, että jokainen sai jotakin uutta ajateltavaa tai uusia oivalluksia. 26 kurssilaista, 1 ilman

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 1/06 1 piirihallitus aika 6.-8.1.2006 paikka Ojutjärven leirikeskus, Kauhava

Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 1/06 1 piirihallitus aika 6.-8.1.2006 paikka Ojutjärven leirikeskus, Kauhava Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 1/06 1 aika 6.-8.1.2006 paikka Ojutjärven leirikeskus, Kauhava poissa: Valtteri Karhu piirinjohtaja/puheenjohtaja Jaana Mäki II-piirinjohtaja Jari Autio Terhi

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueministeri Marika Hirvonen kasvatusministeri Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Maarit Heikkinen alueministeri Marika Hirvonen kasvatusministeri Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1 (7) Hallituksen kokous 1/2017 Aika 14.1. klo 10.00-18.00 Paikka: Turun Partiotoimisto Läsnä Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen yhteiskuntasuhde-

Lisätiedot

Seuraa meitä somessa

Seuraa meitä somessa Seuraa meitä somessa FACEBOOK: Lounais-Suomen partiopiiri INSTAGRAM: lspartiopiiri TWITTER: lspartiopiiri SNAPCHAT: lspartiopiiri Kun julkaiset omia partiokuviasi, muistathan tägit #lspartiopiiri ja #partioscout!

Lisätiedot

Viialan Metsänkävijät ry Toimintasuunnitelma 2018

Viialan Metsänkävijät ry Toimintasuunnitelma 2018 Viialan Metsänkävijät ry Toimintasuunnitelma 2018 Lippukunnan pääteemana vuonna 2018 on viettää ikimuistoista Viialan Metsänkävijöiden 80- vuotis-juhlavuotta, joka sisältää mm. pääjuhlan helmikuussa ja

Lisätiedot

HYVÄKSYTTY PÖYTÄKIRJA PIIRINEUVOSTO IV / 2014

HYVÄKSYTTY PÖYTÄKIRJA PIIRINEUVOSTO IV / 2014 1/3 HYVÄKSYTTY PÖYTÄKIRJA PIIRINEUVOSTO IV / 2014 Aika Lauantai 15.11.2014 Paikka Läsnä Kiljavan leirikeskus, Kassu, Hyvinkää Piirineuvoston talousilta tiistaina 11.11.2014 klo 18.00 Partioasemalla Piirineuvoston

Lisätiedot

1 ALUETYÖ 2 HALLINTO JA TALOUS. Jokaiselle Sopiva Partio. O1 kansio ALUETYÖ.xls Vuosiselosteen apulomake 2009-2013 PDF Aluetyön kuvaus

1 ALUETYÖ 2 HALLINTO JA TALOUS. Jokaiselle Sopiva Partio. O1 kansio ALUETYÖ.xls Vuosiselosteen apulomake 2009-2013 PDF Aluetyön kuvaus J-SP Jokaiselle Sopiva Partio PARTIO J-SP:n TIKKU SISÄLTÖ 1 ALUETYÖ O1 kansio ALUETYÖ.xls Vuosiselosteen apulomake 2009-2013 Aluetyön kuvaus O2 kansio J-SP:n ALUETYÖN KARTTA Aluetyön kartta 2011 O3 kansio

Lisätiedot

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi.

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 06.11.2011 klo 13.00-15.15 1(5) Paikka Läsnä Lauttakylän koulu, Koulukatu 3, Huittinen 89 äänivaltaista kokousedustajaa 35 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

PARTIOJOHTAJIEN PERUSKOULUTUS OHJAAJAN OHJE

PARTIOJOHTAJIEN PERUSKOULUTUS OHJAAJAN OHJE PARTIOJOHTAJIEN PERUSKOULUTUS OHJAAJAN OHJE Hämeen Partiopiiri ry 2014 YLEISTÄ PARTIOJOHTAJIEN PERUSKOULUTUKSESTA Partionjohtajan peruskoulutus tukee kaikkia vaeltajan ja aikuisen vastuulla olevia lippukunnan

Lisätiedot

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä Piirihallitus Pöytäkirja 1 (12) Hallituksen kokous 7/2016 Aika: tiistai 10.5.2016 klo 17.20 Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Kurssi järjestetään Oriniemen Partiomajalla, Hirvensalossa (Ukko

Kurssi järjestetään Oriniemen Partiomajalla, Hirvensalossa (Ukko Tervetuloa Akela- ja Sampokurssille! Tietojemme mukaan olet ilmoittautunut partiopiirimme Akela- tai sampokurssille. Loistava juttu! Seuraavana on lisätietoa kurssista, varusteluettelo, ajo-ohje Partiomajalle,

Lisätiedot

Puheenjohtaja Tarja avasi kokouksen klo 17.10 ja toivotti kaikki tervetulleiksi.

Puheenjohtaja Tarja avasi kokouksen klo 17.10 ja toivotti kaikki tervetulleiksi. Suomalais-brittiläisten yhdistysten keskusjärjestö ry Federation of Finnish-British Societies Johtokunnan kokous 17.5.2012 Skype-kokous Annalantie 1 33880 Lempäälä Läsnä: Lempäälässä Tarja Teitto-Tuckett,

Lisätiedot

Tervetuloa Sampokurssille!

Tervetuloa Sampokurssille! Tervetuloa Sampokurssille! Punk on 1970-luvulla syntynyt rockin tyyli, nuoriso- tai vastakulttuuri, johon on usein yhdistetty anarkistisesti sävyttynyt arvomaailma ja elämäntapa. Punk-kulttuuriin kuuluu

Lisätiedot

Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali

Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Paikka Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali Saapuvilla olleet jäsenet Ulla Kosonen, puheenjohtaja Raimo Anttila

Lisätiedot

Asiakasraati. Muistio

Asiakasraati. Muistio Asiakasraati Aika: Torstai 21.11.2013 klo 14-16 Paikka: Hatanpään pirtti, Hatanpään puistokuja 10 Paikalla: Projektityöntekijät Samuli Pietilä ja Mia Mäki- Fränti Muistio 1. Kokoontuminen ja kahvit - Samuli

Lisätiedot

17.8.2015 PÄÄTÖSLUETTELO 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 10/2015

17.8.2015 PÄÄTÖSLUETTELO 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 10/2015 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 10/2015 Aika: Maanantai 17.8.2015 Kello 16:53-20:31 Paikka: Visamäki, Hämeenlinna Läsnä: Emma Heinänen, puheenjohtaja Lauri Säilä, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Luottissanomat Lokakuu 2014

Luottissanomat Lokakuu 2014 Lounais-Suomen Partiopiiri Luottissanomat Lokakuu 2014 Olethan mukana piirin syyskokouksessa Raumalla 2.11.2014! On tärkeää, että juuri Sinä olet paikalla. Syyskokouksessa saat ajankohtaista tietoa piiristä,

Lisätiedot

AVOIMEN AMK:N VALTAKUNNALLINEN KEHITTÄMISVERKOSTO Maaliskuu 2018 TOIMINTAKERTOMUS Johdanto

AVOIMEN AMK:N VALTAKUNNALLINEN KEHITTÄMISVERKOSTO Maaliskuu 2018 TOIMINTAKERTOMUS Johdanto 1 AVOIMEN AMK:N VALTAKUNNALLINEN KEHITTÄMISVERKOSTO Maaliskuu 2018 TOIMINTAKERTOMUS 2017 1. Johdanto 2. Kehittämisverkoston toimijat ja järjestäytyminen 3. Teemaryhmän toiminnankuvaus 4. Tavoitteiden mukainen

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi annettiin Pertti Tenhuselle tälle myönnetty liiton kultainen ansiomitali.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi annettiin Pertti Tenhuselle tälle myönnetty liiton kultainen ansiomitali. Aika 21.8.2014 klo 11:00 1/6 Paikka Jämin ilmailukeskus, Reima Center LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Haapala Heikki Haikonen Markku Lehtonen Esko Lehtonen Kalle

Lisätiedot

VUODEN 2018 TOINEN ALUETAPAAMINEN

VUODEN 2018 TOINEN ALUETAPAAMINEN VUODEN 2018 TOINEN ALUETAPAAMINEN 1. TERVETULOA -max 5 min Aluetapaamisen avaus ja tervetulot, keitä paikalla? 2. LIPPUKUNTAKUULUMISET - max 30 min Käydään kierros mitä lippukunnille kuuluu? Tavoitteena

Lisätiedot

Seuraavaksi piirinjohtaja Mari Kousa avasi kokouksen toivottaen kaikki tervetulleiksi piirin syyskokoukseen.

Seuraavaksi piirinjohtaja Mari Kousa avasi kokouksen toivottaen kaikki tervetulleiksi piirin syyskokoukseen. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(6) Aika 02.11.2014 klo 12.00-15.30. 9.12.2014 Paikka Läsnä Rauman Lyseon Lukio, auditorio, Nummenvahe 5, Rauma 125 äänivaltaista kokousedustajaa 50 jäsenyhdistyksestä. Liite numero

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Kuva Ismo Kurki: Etelä-Karjalan Partiolaiset ry Toimintasuunnitelma 2015 1 JOHDANTO Etelä-Karjalan Partiolaiset ry on perustettu vuonna 1976 ja se toimii Suomen Partiolaiset Finlands

Lisätiedot

1. Puheenjohtaja Markku Riuttala avasi kokouksen ja totesi sen lailliseksi klo: 17:40.

1. Puheenjohtaja Markku Riuttala avasi kokouksen ja totesi sen lailliseksi klo: 17:40. Paikka: Satakunnan ammattikorkeakoulun tekniikan Porin yksikön luokkahuone Aika: 8.1.2013 Klo: 17:40-18:00 Läsnä: Markku Riuttala, Esa Halminen, Mikko Rahi, Pekka Aarne,. 1. Puheenjohtaja Markku Riuttala

Lisätiedot

POHJANMAAN PARTIOLAISET RY:N KOKOUKSET 2016

POHJANMAAN PARTIOLAISET RY:N KOKOUKSET 2016 Sivu 1 / 5 VUOSIKERTOMUS 2016 - LIITE 12 POHJANMAAN PARTIOLAISET RY:N KOKOUKSET 2016 Alueen kokoukset 09.01. Alueryhmän kokous, Tuulevat, Isoniemi Oulu. Osallistui 4 alueohjaajaa, varapuheenjohtaja Antti

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 7/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 22.10.2007

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 7/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 22.10.2007 1(5) Aika 26.9.2007 kello 18.00 Paikka Läsnä Poissa Lakimiesliiton ylähuone Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Jan Hjelt, hallituksen jäsen Salla Korhonen, taloudenhoitaja Olli

Lisätiedot

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 16/ 2014

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 16/ 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(6) PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 16/ 2014 01.12.2014 Aika 13.12.2014 klo 13.30 - Paikka Turun partiotoimisto, Läntinen Pitkäkatu 13, Turku ->kokouksen jälkeen ruokailu. Läsnä Mari

Lisätiedot

Toiminnanalojen kuulumiset SP:n hallitus 5/2013 28.4.2013 1

Toiminnanalojen kuulumiset SP:n hallitus 5/2013 28.4.2013 1 Toiminnanalojen kuulumiset SP:n hallitus 5/2013 28.4.2013 1 Alue ALKUVUOSI Aluevaliokunnan huomiota aluetyön tasalaatuisuuteen Suuria vaihteluja piireittäin, aluetapaamisia 0-8 kpl vuodessa, osassa ei

Lisätiedot

Toiminnan kehittäminen 2015-16. RoadTrip-kiertue Syksy 2015

Toiminnan kehittäminen 2015-16. RoadTrip-kiertue Syksy 2015 Toiminnan kehittäminen 2015-16 RoadTrip-kiertue Syksy 2015 Tavoite Jäsenmäärän kasvu 6 000 partiolaista J-SP:ssa 2016 Partiolaisten määrällä on vaikutusta piirin saamaan valtionapuun, joka jaetaan suoraan

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 JÄRVI-SUOMEN PARTIOLAISET ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Käsitelty syyskokouksessa 14.11.2015 Kajaanissa TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Järvi-Suomen Partiolaisten kaikki toiminta tukee lippukuntia laadukkaan partiotoiminnan

Lisätiedot

Hyväksytty Pieksämäellä 31.1.2015

Hyväksytty Pieksämäellä 31.1.2015 LIPPUKUNNAN JOHTAMINEN - KOULUTUSKOKONAISUUDEN KUVAUS JA MODUULIKUVAUKSET Lippukunnan hallituksen jäsenet ja näihin pesteihin aikovat vaeltajat ja aikuiset Partiojohtaja-peruskoulutus Osaa johtaa lippukuntaa

Lisätiedot

MUISTIO 23.8.2013. JHS XXX Kansallisen tie- ja katuverkostoaineiston ylläpito ja ylläpitotietojen dokumentointi

MUISTIO 23.8.2013. JHS XXX Kansallisen tie- ja katuverkostoaineiston ylläpito ja ylläpitotietojen dokumentointi JHS-työryhmän kokous 1 (6) JHS XXX Kansallisen tie- ja katuverkostoaineiston ylläpito ja ylläpitotietojen dokumentointi Aika: 20.8.2013, klo 9:30 11:30 Paikka: Liikennevirasto, Pasila, nh Terminaali Läsnä:

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2014

HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2014 Aika Keskiviikkona 2.4.2014 klo 17.30 Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 3.2.2015 Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS

Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS 2014 Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS Yleistä... 4 Piirin kuudes toimintavuosi... 4 Partiopiirin strategia 2020... 4 Erityistä vuonna 2014... 7 Piiru14... 7 Suomi Areena... 7 Partiomestari

Lisätiedot

Kokouksen aluksi oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi.

Kokouksen aluksi oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 31.10.2010 klo 13.00-18.25 1(6) Paikka Läsnä Henrikin koulu, Moisiontie 16, Nousiainen 105 äänivaltaista kokousedustajaa 43 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Järvi-Suomen Partiolaiset ry

Järvi-Suomen Partiolaiset ry TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010 TAPAHTUMAKALENTERI 2009 TALOUSARVIO 2009 Järvi-Suomen Partiolaiset ry Hyväksyttiin Järvi-Suomen Partiolaiset ry:n syyskokouksessa 26.10.2008 SISÄLLYSLUETTELO Piirijohtajan

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko klo 17. Kokouspaikka Vanha pappila KOKOUKSEN AVAUS MUSIIKKITYÖN VÄLITILINPÄÄTÖS MUSIIKKITYÖN TTS 2013

Kokousaika Keskiviikko klo 17. Kokouspaikka Vanha pappila KOKOUKSEN AVAUS MUSIIKKITYÖN VÄLITILINPÄÄTÖS MUSIIKKITYÖN TTS 2013 Kokousaika Keskiviikko 26.9. klo 17 Kokouspaikka Vanha pappila 1 2 3 4 5 6 7 KOKOUKSEN AVAUS MUSIIKKITYÖN VÄLITILINPÄÄTÖS MUSIIKKITYÖN TTS 2013 KONSERTTIKALENTERI 2013 SEMINAARIN (15.9.) ANTI TIEDOKSI

Lisätiedot

Hallituksen kokous 3/2016

Hallituksen kokous 3/2016 Piirihallitus Pöytäkirja 1 (11) Hallituksen kokous 3/2016 Aika: maanantai 29.2.2016 Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen kehitysministeri

Lisätiedot

2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Nils Grönberg ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila.

2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Nils Grönberg ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 03.11.2013 klo 12.00-15.55 Paikka Läsnä Salon Lukio, suuri auditorio, Kaherinkatu 2, 24130 SALO 126 äänivaltaista kokousedustajaa 45 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Tiedotuskanava. Merituulen tiedotuslehti koteihin. syyskuu - lokakuu

Tiedotuskanava. Merituulen tiedotuslehti koteihin. syyskuu - lokakuu Tiedotuskanava Merituulen tiedotuslehti koteihin syyskuu - lokakuu Tärkeitä puhelinnumeroita Kokoontumisajat Tulevat tapahtumat Syksyntapahtumia Merituulessa tapahtuu Tuisku 2015 MERITUULI Lisää tietoa

Lisätiedot

Kiltauutiset 1/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 1/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 1/2016 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kaartin Jääkärirykmentin Kilta KUTSU KAARTIN JÄÄKÄRIRYKMENTIN KILLAN JÄSENILLE Killan vuosikokous pidetään Santahaminassa Perinnetalolla lauantaina 23.4.2016

Lisätiedot

Vammaisneuvosto KÄSITELLYT ASIAT

Vammaisneuvosto KÄSITELLYT ASIAT HAMINAN KAUPUNKI KOKOUSPÖYTÄKIRJA KÄSITELLYT ASIAT Läsnäolijat 1 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 3 3 Erityisliikuntakortti 4 4 jen yhteistapaaminen 5 5 Vammais-

Lisätiedot

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 Auran PÖYTÄKIRJA vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 AIKA: Sunnuntai 07.11.2010 klo 18.00-20.20 PAIKKA: Auran yhtenäiskoulun neuvotteluhuone LÄSNÄ: Tero Sahla Satu Rautias-Barnett

Lisätiedot

Piirinjohtajan esityksestä kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Marva ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila.

Piirinjohtajan esityksestä kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Marva ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila. SYYSKOKOUS 2018 Aika 4.11.2018 klo 12.00 Paikka Kokous- ja juhlatalo Etappi *22*, Satamakatu 22, Rauma 1. KOKOUKSEN AVAUS Kokouksen aluksi pidettiin lippumenot, jonka jälkeen kuultiin ajankohtaisista asioista.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Partiolippukunta Vihterä ry Toimintasuunnitelma 2016 Mahdollistamme alueen lapsille ja nuorille laadukasta ja mielekästä partiotoimintaa Yleistä toiminnasta Partiolippukunta Vihterä ry:n tarkoituksena

Lisätiedot

Aika Tapahtuma Kohderyhmä Järjestäjä

Aika Tapahtuma Kohderyhmä Järjestäjä TAPAHTUMAKALENTERI 2017 TAMMIKUU 6.-8.1. Kinkunpolttajaiset samo TaLo, TaKo 8.1. LL&HK2018 suunnittelukokous TaLo, TaKo 13.-15.1. YSP-koulutus samo, vaelt SP 21.1. Organisaatiossa toimiminen koulutus vaelt,

Lisätiedot

Aika Tapahtuma Kohderyhmä Järjestäjä

Aika Tapahtuma Kohderyhmä Järjestäjä TAPAHTUMAKALENTERI 2017 TAMMIKUU 6.-8.1. Kinkunpolttajaiset samo TaLo, TaKo 8.1. LL&HK2018 suunnittelukokous TaLo, TaKo 13.-15.1. YSP-koulutus samo, vaelt SP 21.1. Organisaatiossa toimiminen koulutus vaelt,

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI HALLITUKSEN KOKOUS 10/ 2015 ESITYSLISTA Aika 12.-13.09.2015 klo 17.00 6.10.2015 Paikka Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Maarit

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS

Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS 2013 Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS Yleistä... 4 Piirin viides toimintavuosi... 4 Partiopiirin strategia 2020... 4 Erityistä vuonna 2013... 7 Jäsenmäärän kasvu:... 7 Toiminnanjohtaja-rekrytointi...

Lisätiedot

LISÄWIRTA. lisää virtaa, innostusta ja vinkkejä. Tueksi Lounais-Suomen Partiopiirin kouluttajille ja tapahtumajärjestäjille

LISÄWIRTA. lisää virtaa, innostusta ja vinkkejä. Tueksi Lounais-Suomen Partiopiirin kouluttajille ja tapahtumajärjestäjille LISÄWIRTA lisää virtaa, innostusta ja vinkkejä Tueksi Lounais-Suomen Partiopiirin kouluttajille ja tapahtumajärjestäjille Luonasi-Suomen Partiopiiri ry: LisäWirta - Sivu: 1 / 44 Lounais-Suomen Partiopiiri

Lisätiedot

TAPAHTUMAN ARVIOINTILOMAKE

TAPAHTUMAN ARVIOINTILOMAKE TAPAHTUMAN ARVIOINTILOMAKE TAPAHTUMAN TIEDOT Tapahtuma: Pj-pk 3/2012 Ajankohta: 5-9.4.2012 ja 23.5. Paikka: Partiomylly Johtaja: Pipa Lundén Staabi: Matias Hellsten, J-P Lempainen, Mari Piirainen, Paavo

Lisätiedot

Tavoitteena on, että vanhempia kutsutaan lippukunnan tapahtumiin. Tavoitteena on, että lippukuntaan perustetaan vanhempainneuvosto.

Tavoitteena on, että vanhempia kutsutaan lippukunnan tapahtumiin. Tavoitteena on, että lippukuntaan perustetaan vanhempainneuvosto. 1 Yleistä Partiolippukunta Lapin Kiehiset ja Kivekkäät toimii Sodankylän alueella ja kuuluu Lapin partiopiiriin. Taustayhteisönä toimii Sodankylän seurakunta. Lippukunta pitää sodankyläistä partioperinnettä

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiiri ry

Lounais-Suomen Partiopiiri ry Lounais-Suomen Partiopiiri ry Vuosikertomus 2012 1 Yleistä 3 Piirin neljäs toimintavuosi... 3 Partiopiirin strategia 2020... 3 Partiopiirin toimintasuunnitelma vuosille 2011 2012 pohjautuu piirin strategiaan

Lisätiedot

LATTOMERI 2/2009. Lattomeren Kyläyhdistys ry 2/2009

LATTOMERI 2/2009. Lattomeren Kyläyhdistys ry 2/2009 LATTOMERI :n sääntömääräinen Lattomeren koululla keskiviikkona 4.11.2009 klo 18.00 Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Kahvitarjoilu. TERVETULOA! Länsi-Porin seurakunnan perhekerho Lattomeren kirkko

Lisätiedot

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen Kokousaika keskiviikko 6.5.2015 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

PARTIOJOHTAJAPERUSKURSSIN JOHTAMISHARJOITUS

PARTIOJOHTAJAPERUSKURSSIN JOHTAMISHARJOITUS PARTIOJOHTAJAPERUSKURSSIN JOHTAMISHARJOITUS Johtamisharjoituksen tavoitteet Johtamisharjoituksen eli ns. välitehtävän tarkoitus on antaa sinulle onnistunut kokemus johtamisesta partiossa. Harjoituksen

Lisätiedot

Peruutukset ja sairastumiset on ilmoitettava piiritoimistolle p. (09) ja kurssinjohtajalle.

Peruutukset ja sairastumiset on ilmoitettava piiritoimistolle p. (09) ja kurssinjohtajalle. KURSSIKIRJE PJPK 5/2014 23.9.2014 1/7 HEI KURSSILAINEN Tervetuloa Pääkaupunkiseudun Partiolaisten partiojohtajaperuskurssille Pääkaupunkiseudun Partiosäätiön kurssikeskukseen Kiljavalle oppimaan uusia

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiiri ry

Lounais-Suomen Partiopiiri ry Lounais-Suomen Partiopiiri ry Toimintakertomus 2010 Sisällys Yleistä Hallinto Piirin toinen toimintavuosi Yhdistyksen kokoukset Hallitus Toiminnanalaryhmät ja jaostot Alueryhmä Aluejaosto Lippukuntajaosto

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 2 / 2014

HALLITUKSEN KOKOUS 2 / 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(9) HALLITUKSEN KOKOUS 2 / 2014 Aika Keskiviikkona 12.2.2014 klo 17.30 Paikka: Turun partiotoimisto ja WebEx-verkkoneuvottelujärjestelmä PÖYTÄKIRJA 05.02.2014 Läsnä Mari Kousa

Lisätiedot

Suomen Welsh Corgi Seura ry Pohjois-Suomen alaosasto

Suomen Welsh Corgi Seura ry Pohjois-Suomen alaosasto Suomen Welsh Corgi Seura ry Pohjois-Suomen alaosasto SYYSKOKOUS 4.9.2011 PAIKKA: ISOKATU 47, OULUN KUMPPANUUSKESKUS 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.05. 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Aika: keskiviikko klo Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen

Aika: keskiviikko klo Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: keskiviikko 11.11.2015 klo 17.58-19.03 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät

Lisätiedot

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Nuorisovaltuusto AIKA 12.3.2015 klo 17:05-18:40 PAIKKA Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Mäkinen Anni Jäsen Bertling Hannu Puheenjohtaja Hillberg

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poistui 11 aikana. Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poistui 11 aikana. Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1 HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2015 Aika 25.1. klo 10.30 - Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 25.01.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Maarit

Lisätiedot

NASTAPARTIO RY Toimintasuunnitelma 2015

NASTAPARTIO RY Toimintasuunnitelma 2015 NASTAPARTIO RY Toimintasuunnitelma 2015 Nastapartion päätavoitteet vuonna 2015 Vahva lippukunta Tukea ja koulutusta kohdennetaan erityisesti yhdistystoiminnan kannalta tärkeimpiin tehtäviin. Pestikulttuuri

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 Aika: tiistai 17.2.2015 klo 17.30-19.06 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Nakkilan Partiolaiset ry toteuttaa partiotoimintaa lapsille ja nuorille Nakkilan kunnassa. Lippukunta on Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n ja Suomen Partiolaiset ry:n jäsen. Lippukunta

Lisätiedot

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu 14.-15.9.2019 Tampere Tavoitteet Kultainen kompassi -cup on alueiden välinen joukkuekilpailu 13 14-vuotiaille. Vuoden 2019 finaali suunnistetaan Tampereella sunnuntaina

Lisätiedot

Esityslista 1.12.2015

Esityslista 1.12.2015 Sivu 1 / 6 Esityslista 1.12.2015 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 3. Nimenhuudon suorittaminen 4. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

5. Toimittajan Fanny Segerfelt vierailu/haastattelut. 8. Street-tanssi alkaa koulun salissa 18.1.2016

5. Toimittajan Fanny Segerfelt vierailu/haastattelut. 8. Street-tanssi alkaa koulun salissa 18.1.2016 TOIMINTAKAUSI 2016-2017 Leikkipuisto Kesanto Koululaisten talokokous Talokokous 12.1.2016 /1 Asialista: 1. Osallistujalista 2. Edellisen kokouksen muistion kertaus 3. Apuohjaajien ja pihapoliisien tehtävät

Lisätiedot

Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry 77 vuotta

Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry 77 vuotta Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry 77 vuotta 15.12.2017 www.rkl.fi KUUKAUSIKOKOUS NRO: 1/2017 PÖYTÄKIRJA Aika 25.01.2017 klo 19.00 1(2) Paikka Scandic Hotels, Hämeenaukio 1, Riihimäki Läsnä

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 11.5.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 11.5.2005 1(5) Aika 11.5.2005 Paikka Läsnä Poissa Asianajotoimisto Auhto Laitinen Tuominen Oy:n toimitilat, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ALKUVUODELLE 2016 Jyväskylän KaupunkiMartat ry. "Asenne ratkaisee, taidot tulevat bonuksena"

TOIMINTAKALENTERI ALKUVUODELLE 2016 Jyväskylän KaupunkiMartat ry. Asenne ratkaisee, taidot tulevat bonuksena TOIMINTAKALENTERI ALKUVUODELLE 2016 Jyväskylän KaupunkiMartat ry "Asenne ratkaisee, taidot tulevat bonuksena" Nuorekas Jyväskylän KaupunkiMartat ry on perustettu vuonna 2003. Jäsenistömme koostuu eri ikäisistä

Lisätiedot

RL Nuorisojaoston avoin kokous 1/11

RL Nuorisojaoston avoin kokous 1/11 Aika 16.01.10 klo: 10:00 Paikka Siikaranta. Naruportintie 68, Espoo Käsiteltävät asiat Asia Otsikko 1. Kokouksen avaus ja järjestäytyminen 2. Työjärjestyksen hyväksyminen 3. Vpj. valinta 4. Raksanuoret

Lisätiedot

PIIRINJOHTOSEMINAARI 12.10.2013. Tervetuloa perinteiseen syksyn piirinjohtoseminaariin Lappeenrantaan lauantaina 12.10.2013!

PIIRINJOHTOSEMINAARI 12.10.2013. Tervetuloa perinteiseen syksyn piirinjohtoseminaariin Lappeenrantaan lauantaina 12.10.2013! Rotarypiirin D1430 piiriorganisaatiolle PIIRINJOHTOSEMINAARI 12.10.2013 K U T S U Tervetuloa perinteiseen syksyn piirinjohtoseminaariin Lappeenrantaan lauantaina 12.10.2013! Seminaari on tarkoitettu piirineuvostolle,

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. SOTEOHRY, :00, Esityslista 1

SISÄLLYSLUETTELO. SOTEOHRY, :00, Esityslista 1 i SISÄLLYSLUETTELO SOTEOHRY, 23.1.2017 9:00, Esityslista 1-2 Läsnäolijat... 1 1 Kokouksen avaus ja esityslistan hyväksyminen... 2 2 Edellisen kokouksen muistion hyväksyminen... 3 3 Satasoten ohjausryhmän

Lisätiedot