FC Honka ry:n TOIMINTASUUNNITELMA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FC Honka ry:n TOIMINTASUUNNITELMA"

Transkriptio

1 FC Honka ry:n TOIMINTASUUNNITELMA kaudelle

2 1. Toimikausi Tähän toimintasuunnitelmaan on kirjattu seuran tavoitteet alkavalle ja päättyvälle toimintakaudelle. 2. Toiminnan lähtökohta Toiminnan lähtökohtana on seurassa yhteisesti määritelty toiminta-ajatus: FC Honka ry on kansallisesti merkittävä metropolialueen jalkapallo-toimija. Tiedostaen kasvatus- ja nuorisotyöhön liittyvän vastuunsa seura vahvistaa jalkapallokulttuuria vaikutuspiirissään. Hongassa pelaajia kehitetään ilon, ammattiylpeyden ja lajirakkauden ilma-piirissä tavoitteena liikunnallinen elämäntapa, antoisa harrastus tai jalkapalloilijan ammatti. Seuran sääntöjen mukaisena tarkoituksena on harrastaa jalkapalloilua kaikilla tasoilla ja tarjota jokaiselle edellytyksiensä mukaista toimintaa. Tavoitteena on ylläpitää ja kehittää korkealaatuista toimintaa, joka on vuosien aikana saavuttanut näkyviä tuloksia niin tyttökuin poikajoukkueissa sekä aikuisten parissa. Seuran nuorisotyötä tukee miesten edustusjoukkue Veikkausliigassa ja naisten edustusjoukkue Naisten liigassa.

3 3. Strategiatyö Kauden 2018 kuului olla nykyisen strategiakauden viimeinen vuosi. Seurassa on kuitenkin päätetty toteuttaa tuleva kausi 2019 pääsääntöisesti nykyisen strategian pohjalta, koska kaudella 2018 seurassa haluttiin keskittyä vahvasti seurahallinnon kehittämiseen ennen uusien tavoitteiden linjaamista. Nyt alkavalla kaudella aloitetaan uuden, alustavasti viisivuotiseksi suunnitellun, strategian aktiivinen ja suunnitelmallinen työstäminen. Uusi strategian mukainen toiminta käynnistetään siten alkaen. Nykyinen strategia rakentuu neljän osa-alueen kautta: 1) yhtenäisen valmennuslinjan jalkauttaminen, 2) yhteisöllisyyden ja avoimuuden vahvistaminen, 3) seurahallinnon kehittäminen ja 4) harjoitusolosuhteiden parantaminen. Jatketun strategiakauden tavoitteiden toteuttaminen tulevalla kaudella: 3.1 Yhtenäisen valmennuslinjan käyttöönotto Valmennuslinjan jalkauttamiseen panostetaan edellisiä kausia vahvemmin. Seuraan palkataan valmennuskoulutusvastaava, jonka tehtävänä on terävöittää seuran valmentajien sisäistä koulutusta toiminnalle luotavan opintosuunnitelman pohjalta. Lapsiurheiluvaiheessa jalkauttamisprosessista vastaavat ikäluokkavastaavat yhdessä seuran koulutuksesta vastaavien henkilöiden kanssa. Nuorisourheiluvaiheessa vastuu jalkauttamisesta on ensisijaisesti Akatemiavalmentajilla yhdessä valmennuskoulutusvastaavan kanssa. Valmennuslinjaa kehitetään jatkuvasti seuran asiantuntijoiden yhteistyöllä. Kokonaisvaltaista urheilijaksi ja jalkapalloilijaksi kasvua tukevan valmennuslinjan seuraava tukituote on henkisen valmentautumisen linjaaminen. Tämän henkisen valmennuksen kokonaisuuden työstäminen aloitettiin kaudella 2018 ja sen jalkautus joukkueisiin käynnistetään kaudella Valmennuslinjan ja seuran toimintalinjan kautta rakennetaan ja vahvistetaan FC Hongan omaa seuraidentiteettiä.

4 Kauden tavoitteet valmennus- ja seuratoimintalinjan osalta: Nuorisourheiluvaiheen kilpajoukkueet (Akatemia- ja Musta linja, pojat U12-U15 ja tytöt U12-U18) Seuran nuorisourheiluvaiheen toimintalinja on selkeästi aukikirjoitettu ja julkisesti nähtävillä seuran internetsivuilla. Jokainen kilpajoukkue toteuttaa toimintamallia sekä valmennuslinjaa. Mustan linjan toimintaa rakennetaan akatemiatoiminnan rinnalle niin, että se parhaiten tukee seuran pelaajakehitystyötä. Kilpajoukkueiden valmentajasopimukset ovat seuran kanssa tehtäviä valmennussopimuksia ja pääasiallisesti kaikki valmentajat ovat työsuhteessa seuraan. Kausisuunnitelmia varten asetetaan kauden tavoitteet ja päätapahtumat, jotka ovat pelaajakehityksestä vastaavien henkilöiden hyväksymät. Akatemia- ja Mustan linjan toiminnoissa henkilökohtaiseen taitoon perustuvat lisätoiminnot sisällytetään toimintamaksupalveluihin, pois lukien jalkapalloleirit ja Sami Hyypiä Akatemia. Nuorisourheiluvaiheen harrastejoukkueet (Keltainen- ja Vihreä linja, pojat U12-U19 ja tytöt U12-U18) Seuran toimintalinja harrastejoukkueiden osalta on selkeästi aukikirjoitettu ja julkisesti nähtävillä seuran internetsivuilla. Harrasteryhmätoiminta kuuluu Keltaisen -linjan toimintaan. Lisäksi ei sarjatoimintaan osallistuvia FUN jalkapalloryhmiä voi olla Vihreän -linjan alla ja erityisryhmien jalkapalloa Special linjalla. Kuuluessaan seuran toimintamaksujen piiriin, myös harrastejoukkueet toteuttavat toimintamallia sekä valmennuslinjaa soveltuvin osin. Myös harrastejoukkueiden valmentajasopimukset ovat seuran kanssa tehtäviä valmennussopimuksia ja pääasiallisesti kaikki valmentajat ovat työsuhteessa seuraan. Haaste- ja harrastejoukkueiden toiminnan kehittämistä jatketaan toimintakaudella 2019.

5 Lapsiurheiluvaiheen ikäluokkatoiminta (U11 ja nuoremmat) Seuran lapsiurheiluvaiheen toimintalinja on selkeästi aukikirjoitettu ja julkisesti nähtävillä seuran internetsivuilla. Jokainen ikäluokkamallin ikäryhmä toteuttaa toimintamallia sekä valmennuslinjaa. Ikäluokkavastaavien sopimukset ovat seuran kanssa tehtäviä valmennussopimuksia ja pääasiallisesti kaikki valmentajat ovat työsuhteessa seuraan. Ikäluokkatoiminnan mallia määritellään ja kehitetään nimetyn vastuuhenkilön johdolla ja rakennetaan selkeä tietopaketti ikäluokkatoimintaan mukaan tuleville perheille. Muuta urheilutoimintaan liittyvää Jalkapalloleiritoimintaa tullaan kehittämään pääsääntöisesti tukemaan lapsiurheiluvaiheen joukkueiden tarpeita. Seuravetoisille taitokilpailuille suunnitellaan toimintamalli ja kilpailut liitetään osaksi kunkin kauden vuosikelloa. Sisäistä valmentajakoulutustoimintaa kehitetään siihen nimettyjen vastuuhenkilöiden johdolla.

6 3.2 Yhteisöllisyyden ja avoimuuden vahvistaminen Seurassa on hyvä yhteisöllisyyden ilmapiiri, jota vahvistavat kauden aikana edustusjoukkueiden ottelutapahtumat, jäsenistön yhteiset tapahtumat sekä hyvä viestintä. Seura kehittää foorumeita tiedottamiselle, ajatuksenvaihdolle, näkymiselle ja kohtaamisille. Kauden 2019 tavoitteet Viestinnän kehittäminen Viestinnän vuosikellon laatiminen Seurakäsikirjan julkaisu, johon on selkeästi koottu toimihenkilöittäin ja vastuualueittain seuran linjaukset ja toimintaohjeet Kotisivujen sisällön kehittäminen ja toimihenkilöiden tehtäviä helpottavien ohjeiden ja muun sisällön lisääminen sivustolle Ajantasaisen uutisoinnin ja tiedottamisen lisääminen Sosiaalisen median aktivointi tarpeellisin osin Yhteisten tapahtumien järjestäminen Vuosittain toistuvien tapahtumien järjestäminen: kauden päättäjäiset, taitokilpailut, jouluglögit, Honka-päivä Edustusjoukkueiden pelitapahtumien kiinnostuksen lisääminen Seuran toimihenkilökoulutuksen sisällön ja laadun kehittäminen, tapahtumien järjestäminen esim. jojo-palaverit, valmentajatapaamiset, koulutukset

7 3.3 Seurahallinnon kehittäminen Organisaatiota uudistetaan ja kehitetään vastaamaan seuran tarpeita. Erityisesti huomiota kiinnitetään johtamisen kehittämiseen niin hallinnon kuin urheilutoimenkin puolella. Edellisellä kaudella aloitettu hallinnon prosessien korjaaminen ja uudistaminen saatetaan kaudella 2019 päätökseen mm. niin, että koko seura ja sen joukkueen toimivat sähköisen taloushallinnon kautta. Tämän lisäksi edellisellä kaudella käyttöön otettujen järjestelmien, myclub ja Asio, käyttöä parannetaan ja järjestelmien tehokasta ja oikeanlaista käyttöä joukkueissa tuetaan koulutuksin ja ohjeistuksin. Urheilutoimen puolella kaikki sopimuspohjat on uusittu yhteistyössä työsuhdejuristin kanssa. Tavoitteena on vastuullisuuden lisääminen myös tällä osa-alueella, jolla varmistetaan lakien ja säännösten toteutuminen kaikkien sopimussuhteessa seuraan toimivien henkilöiden osalta. Seurassa toimivat valmentajat ovat pääsääntöisesti kaikki sopimussuhteessa seuraan. Osana uudistusta seurassa noudatetaan matkustusohjesääntöä, jolla määritellään mm. verovapaiden matkakustannusten korvaaminen verottajan voimassa olevien säännösten mukaan. Johtokuntatyöskentelyä ja sen kokouskäyntäntöjä pyritään kehittämään tehokkaammiksi. Johtokunnan roolitus osana seurahallintoa täsmennetään samalla kuin seuran sääntöjä tullaan uudistamaan. Kauden 2019 tavoitteet Hallintoa ja hallinnon vastuullisia toimintatapoja kehitetään Toiminnanjohtajan rekrytointi käynnistetään. Tavoitteena on palkata asiantunteva ja läsnä oleva ihmisten johtaja, joka tuntee yhdistysmuotoisen seuratoiminnan haasteet ja osaa kääntää ne toiminnan kehittämisen kautta kilpailukykyä lisääviksi mahdollisuuksiksi ja toiminnaksi. Seurahallinnossa työskentelevät koordinaattorit jatkavat jäsenille ja joukkueille tarjottavien palveluiden sisältöjen ja laadun kehittämistä. Toimintaa tukee selkeä ja ajantasainen viestintä, jolla tuetaan vapaaehtoisten toimihenkilöiden työtä. Sähköinen taloushallinto otetaan koko seurassa ja kaikissa sen joukkueissa käyttöön.

8 Seuran joukkueet, aikuisten harrastetoimintaa ja naisten edustusjoukkuetta lukuun ottamatta, kuuluvat kaudella toimintamaksun piiriin. Maksut perustuvat kauden aikana toteutuviin kustannuksiin ja ne avataan ikäluokka- ja toimintalinjakohtaisesti. Urheilutoimen johtamista kehitetään ja kehitystyölle pyritään varmistamaan riittävät resurssit. Henkilöstön työhyvinvointi on tärkeää ja se lisää työtehoa. Toimenkuvat ja vastuualueet tulee olla linjassa osaamisen ja kyvykkyyksien kanssa, jotta työ on riittävän laadukkaasti toteutettavissa. Suunnitelmallinen ja määrätietoinen työolojen, esimiestyön ja henkilöstön osaamisen kehittäminen tukevat tavoitetta vastuullisesta työnantajasta. Osana vastuullisemman seuratoiminnan kehittämistä vapaaehtoisten toimihenkilöiden innostamista, sitouttamista ja motivointia kehitetään. Keskeisiä osa-alueita vapaaehtoisten toimihenkilöiden tukemisessa ovat toimiva sisäinen tiedottaminen, riittävä ja laadukas perehdyttäminen, onnistunut palautteen antaminen ja toiminnan hyvä ohjaaminen. Johtokunnan toimintatapoja kehitetään ja toimintaa tehostetaan tukemaan toiminnan kehittämistä sekä uuden strategian suunnittelua. 3.4 Harjoitteluolosuhteiden parantaminen Tavoitteena on saada ulko- ja sisäharjoittelukauden toimintaolosuhteet tasolle, joka mahdollistaa täysipainoisen ympärivuotisen harjoittelun seuran kaikille joukkueille. EBK- Honka Areenan tekonurmen uudistamisen seurauksena kenttäjako muuttui kolmesta neljään harjoittelualueeseen, joka on lisännyt seuran talvikauden sisäharjoitusvuorojen määrää. Jäsenmäärän kasvun myötä talviharjoitteluun kaivataan vielä lisätiloja, selvitettäväksi tulevat myös väliaikaiset ratkaisut. Kauden 2019 tavoitteet Talviharjoitteluolosuhteiden parantaminen, väliaikaisen ylipainehallin rakentamismahdollisuuksia tai vaihtoehtoisia ratkaisuja kartoitetaan. Aktiivista vuoropuhelua sekä Espoon kaupungin että espoolaisseurojen välillä jatketaan, jolla varmistetaan, että kaupungilla on ajantasainen tieto ja ymmärrys koko Espoon alueen kasvavista tarpeista olosuhteiden osalta.

9 4 Jalkapalloilu Seurassa toimii tulevalla toimintakaudella n. 70 joukkuetta. Suomen Palloliiton tilastojen perusteella FC Honka on yksi Uudenmaan vetovoimaisimmista seuroista. Tavoitteena on hallittu kasvu, joka mahdollistetaan hyvin rakennetulla ja toimivaksi testatulla toimintatavalla. Ikäluokkamallin ja jalkapallokoulujen avulla pyritään saamaan mahdollisimman moni seuran toiminta-alueen nuori jalkapalloharrastuksen pariin. Myös lajin parissa jatkamista mahdollisimman pitkään halutaan tukea oikeanlaisella toiminnalla. Huippu- ja aikuisurheilu Tavoitteena on, että seuran edustus- ja akatemiajoukkueet pelaavat kauden aikana valtakunnallisilla pääsarjatasoilla niin miehissä, naisissa kuin nuorissa. Miesten edustusjoukkuetoiminnasta sekä reservijoukkuetoiminnasta vastaa sarjapaikan siirtosopimuksen myötä Esport Honka Oy. Miesten edustusjoukkue pelaa Veikkausliigassa ja reservijoukkue Miesten Kakkosessa. Naisten liigajoukkueen toimintaa hallinnoi ja operoi yhdistys. Joukkue pelaan Naisten Liigassa. B-nuorten Akatemia poikapuolella toimii hallinnollisesti myös Esport Honka Oy:n alaisuudessa. Mallilla mahdollistetaan poikapuolen huippu-urheiluvaiheessa pelaajan laadukkaan arjen toteutuminen, Esport Honka Oy:n alla tapahtuvan huippuurheiluvalmennuksen optimoimisen ja sitä kautta pelaajien kokonaisvaltaisen harjoittelun nostamisen uudelle tasolle. Naisten liigajoukkueen asema ja talous kaudella 2019 turvataan, mutta selvitettäväksi tulevat mahdollisuudet siirtää N1-sarjatoiminta kokonaan joko arvonlisäverovelvolliselle yhdistykselle tai osakeyhtiölle miesten edustusurheilun tapaan. Kaupungin ja pitkäaikaisten yhteistyökumppanien tuet ovat merkittävässä asemassa toiminnan jatkuvuudelle. Tavoitteena tulisi olla rakentaa pitkäjänteistä toimintaa, joka mahdollistaisi pidemmän aikavälin suunnittelun kausi kerrallaan toiminnan sijaan. Yhdistys tukee naisten huippuvaiheen toimintoja taloudellisesti varuste- ja muiden yhteistyösopimusten mukaisesti.

10 Tyttöjen huippuvaiheen pelaajanpolkua pyritään kehittämään yhteistyössä espoolaisten jalkapalloseurojen kanssa. Koska seuralla ei tällä hetkellä ole naisten edustuksen rinnalla omaa reservijoukkuetta, pyritään reservijoukkueyhteistyötä jatkamaan kumppanuussopimuksella aiempien kausien tapaan. Tavoitteena on, että tyttöpuolen pelaajan polku B-nuorista edustusjoukkueeseen on suunnitelmallinen ja henkilökohtaista kehittymistä tukeva. Seuran tavoitteena on mahdollistaa kaikille harrastamisen mahdollisuus omien motiivien mukaisesti. Yhdistyksen alla toimivissa U17- ja U20 -ikäluokissa on soveltuvin osin mahdollista tarjota myös kilpialullista toimintaa, mutta lähtökohtaisesti vanhempien nuorten sekä aikuisten muut peliryhmät kuuluvat Keltaisen linjan toimintaan. Aikuisten kuntojalkapalloryhmien perustamista ja toiminnan kehittämistä suunnitellaan. Nuorisourheiluvaihe (12-15 vuotiaat) Nuorisourheiluvaiheen akatemiajoukkueiden pelaajakehitystyötä toteuttavat seuran akatemiavalmentajat. Akatemiavalmentajat tukevat myös seuran mustan -linjan kilpajoukkueiden pelaajakehitystyötä mm. valmennussuunnitelmin sekä mustan toimintalinjan valmentajien säännöllisellä sparraamisella. Mustan -linjan pelaajille tarjotaan kauden aikana mahdollisuuksia osallistua akatemiajoukkueiden harjoitteluun ja pelitapahtumiin osana henkilökohtaista kehittymistä ja perustuen omaan tasoon ja edistymiseen. Mustan -linjan valmentajat ovat pääsääntöisesti oman toimen ohella toimivia, mutta sopimussuhteessa seuraan olevia, koulutettuja valmentajia. Tyttöpuolella tulevalla kaudella toimii kilpajoukkueiden osalta ainoastaan akatemiajoukkueita. Kilpatoiminnassa (Akatemia ja Musta -linja) peliryhmistä sekä peluutuksesta vastaavat seuran nimeämät vastuuvalmentajat. Seuran linjauksen mukaan vanhempivalmentajat eivät lähtökohtaisesti toimi kilpajoukkueiden vastuuvalmentajina. Keltaisen -linjan toiminta kattaa seuran harrastejoukkueet, joka tulevasta kaudesta alkaen kuuluvat myös toimintamaksun piiriin. Myös Keltaisen -linjan joukkueiden valmentajat ovat sopimussuhteessa suoraan seuraan. Vihreä -linja on toimintalinja niille nuorille, jotka haluavat harrastaa jalkapalloa omalla tasollaan. Toiminta on matalankynnyksen liikuntaa, johon kaikille on helppo tulla harrastamaan ja tutustumaan jalkapalloon, vaikka aloittaessaan jalkapallon yläkoulu vaiheessa. Vihreä -linja kuuluu tulevasta kaudesta alkaen toimintamaksun piiriin. Special -linja on erityisentuen tarpeessa oleville suunnattu pelaajanpolku. FC Hongalla on yksi erityisjalkapalloryhmä Erkat. Toiminnan laajentamisen mahdollisuuksia tullaan selvittämään.

11 Lapsiurheiluvaihe (< 11 vuotiaat) Lapsiurheiluvaiheessa, E-G -ikäryhmissä, keskiössä on honkalaiseen valmennuslinjaan ja seuraidentiteettiin kasvattaminen. Ikäkausimallien sisällä toimii tarvittava määrä harjoitusja peliryhmiä, joiden välillä pelaajaliikehdintä on joustavaa. Johtavana ajatuksena on, että yhden ikäluokan pelaajat ovat yhtä suurta joukkuetta, jossa toimintaa eriytetään omien motiivien sekä harrastamisen suoritustasojen mukaan yksilön kehittymistä tukevalla tavalla. Eriyttämisestä ja ryhmäjaoista vastaavat seuran työntekijät. E -ikäluokassa (U10-U11) joukkuetoiminnassa järjestäydytään tasojärjestelmään, jossa Pre-Akatemia -joukkue edustaa ikäluokan kilpajoukkuetta, Musta haastetta ja Keltainen sekä Vihreä harrastetta. Kilpa- ja haastejoukkueissa peliryhmien nimeämisestä sekä peluutuksesta vastaavat seuran nimeämät vastuuvalmentajat. Seuran valmennuslinja on sukupuolineutraali, eli alle 11-vuotiaissa toiminnalliset sisällöt ovat sekä tyttöjen että poikien harrastusryhmissä samankaltaiset. Tytöille muodostetaan kuitenkin oma harrastusryhmä jokaiseen ikävaiheeseen. Kilpaorientoituneimmat tyttöpelaajat saavat kuitenkin halutessaan ja ikäluokkavastaavan kanssa yhdessä sovitusti harjoitella ja pelata myös poikien ryhmissä. Henkilökohtainen harjoittelu Seura järjestää henkilökohtaisen taidon kehittämiseksi aamuharjoittelu ja klinikkatoimintaa. Kauden aikana aloitetaan myös suunnitelmallinen ja säännöllinen fysikkaharjoittelu osana nuorisourheiluvaiheen kilpajoukkueiden joukkuetoimintaa. Harjoitukset sisältyvät Akatemia- ja Mustan linjan pelaajien toimintamaksuihin. Aamuharjoitukset- ja klinikkatoiminnat ovat U12-U15 vuotiaille kilpatason pelaajille suunnattuja harjoitusryhmiä. Preklinikat ovat vuotiaille ikäluokkamallien motivoituneimmille pelaajille suunnattuja lisäharjoituksia. Maalivahtivalmennus organisoidaan kattamaan sekä lapsivaiheen että nuorisovaiheen kilpa- ja harrastejoukkueiden maalivahtivalmennus. Maalivahtivalmennuksen kustannukset on huomioitu toimintamaksun hallinnollisessa kuluosuudessa. Maalivahtivalmennusta ei järjestetä seuravetoisesti alle kouluikäisille. Jalkapalloleirejä järjestetään koululaisten loma-aikoina.

12 Valmentajakoulutus Osaavat valmentajat ovat seuran tärkein yksittäinen voimavara ja valmennusosaaminen ja sen vaikuttavuuden vahvistaminen on keskeinen keino pelaajan laadukkaan arjen luomisessa. Tavoitteena on, että jokaisella lapsella ja nuorella on osaava ja koulutettu valmentaja. Vastuullisena toimijana FC Honka tulee tarjoamaan valmentajakoulutusta myös seuran ulkopuolisille valmentajille kantaen näin vastuuta alueen valmentajien osaamisen kehittämisestä. Valmentajakoulutusta kehitetään seuraan nimetyn valmentajakoulutusvastaavan toimesta, joka suunnittelee ja toteuttaa eritasoisia opintokokonaisuuksia perustuen Palloliiton uusittuihin koulutuksiin ja sisältöihin, seuran omaan valmennuslinjaan sekä yhteistyössä Sami Hyypiä Akatemian kanssa Ekkono-metodiin. Seurassa on Palloliiton kouluttamia kouluttajia, jotka osallistuvat seurassa tehtävään koulutustyöhön. Sisäisessä valmentajakehityksessa lapsirheurheiluvaiheen ikäluokkavastaavat sekä nuorisourheiluvaiheen akatemiavalmentajat toimivat ikäluokkiensa valmennuksen mentoreina. Seuran sisäisiä koulutustilaisuuksia tullaan järjestämään säännöllisesti ja ikäluokkamalleissa mukana oleville toimijoille tarjotaan sitä kautta mahdollisuus suorittaa SPL:n uusi Futisvalmentajan starttikoulutus sekä jatkona 5-7 vuotiaiden ja 8-11 vuotiaiden ikävaihekoulutus vuotiaiden ikävaihekoulutus muuttuu UEFA C:ksi, jonka lisäksi jatkokoulutuksen yhtenä vaihtoehtona on C+ lasten valmentajien erikoiskoulutus. Tavoiteena on, että tulevaisuudessa seuralla on mahdollisuus järjestää valmennuskoulutus seuran sisällä aina UEFA B:hen asti. U12 ikävaiheesta alkaen Akatemia- ja Mustan -linjan valmentajien osalta pyritään siihen, että jokaisella vastuuvalmentajalla on tulevaisuudessa voimassa oleva UEFA B-lisenssi tai muu kasvatus-, opetus- ja liikunta-alan koulutus. Oman työn ohella valmennusta tekevien valmentajien kouluttautumista tuetaan ensisijaisesti em. koulutuksilla, joita täydennetään sisäisillä koulutuksilla valmennuslinjan keskeisistä teemoista. Nuoria valmentajia otetaan mukaan Future Coacheiksi ja heille laaditaan omat kehityssuunnitelmat valmentajina.

13 Muu jalkapallotoiminta Aiempien vuosien tapaan seura järjestää Helsingissä yhdessä HJK:n ja Helsinki Cup Oy:n kanssa Helsinki Cup -nuorisoturnauksen heinäkuussa. Seuran omien turnausten järjestäminen tullaan mahdollisuuksien mukaan käynnistämään alkavalla kaudella. Aiempina vuosina tämä ei ole toteutunut resurssipulasta johtuen ja tavoitteena onkin löytää päätoimisista ja vapaaehtoisista koostuva työryhmä, jonka vastuulla on luoda seuravetoisen turnauksen suunnitelma. Suunnitelman pohjalta toteutettava Honka Cup lisää seuran pelaajakehitystyön tunnettuutta, vahvistaa seuraidentiteettiä ja lisää yhteisöllisyyttä sekä tuo myös tuloja seuralle. Honkalaisia aktivoidaan osallistumaan myös erotuomaritoimintaan. Pelinohjaaja koulutusta järjestetään yhdessä Espoon erotuomarikerhon kanssa ja heidän järjestämästä erotuomarikoulutuksesta tiedotetaan jäsenille. Lasten ja nuorten turvallinen harrastusympäristö FC Honka sitoutuu lasten ja nuorten turvallisuutta ja koskemattomuutta edista viin toimintatapoihin ja pyytää toiminnassa mukana olevilta työntekijöiltä, valmentajilta ja vapaaehtoistoimijoilta (joukkueenjohtajat ja huoltajat) rikosrekisteriotteen. Seura luo lapsen ja nuoren koskemattomuutta tukevia toimintamalleja sekä kouluttaa toiminnassa mukana olevia henkilöitä toimimaan seuran linjan mukaisesti. Turvallisuudella ja koskemattomuudella tarkoitetaan ta ssa sita, etta lapsen ja nuoren perus- ja ihmisoikeudet toteutuvat lapsen ja nuoren henkilo kohtaista koskemattomuutta kunnioitetaan lapsen ja nuoren turvallista kasvua, kehitysta ja hyvinvointia tuetaan lasta ja nuorta suojellaan seksuaalirikoksilta, va kivaltarikollisuudelta, houkuttelulta huumeiden kaÿtto o n ja muilta lapsen tai nuoren turvallista kasvua uhkaavilta tekijo ilta. FC Hongan toimintatapojen avulla edistetaä n lasta ja nuorta suojaavan toimintakulttuurin syntymista tuetaan alaikaïsten turvallista osallistumista toimintaan seka vahvistetaan lasten ja nuorten tietoisuutta omista oikeuksistaan

14 Yhteistyö sidosryhmien kanssa Seura tulee jatkamaan aktiivisempaa rooliaan oman alueensa jalkapallotoiminnan kehittäjänä osallistuen myös valtakunnalliseen kehittämiseen Suomen Palloliiton ja Uudenmaan piirin kanssa. Kauden jälkeen piiriin toiminnan lakatessa seura jatkaa osana Palloliiton Eteläistä aluetta. Yhteistyötä espoolaisten jalkapalloseurojen kanssa jatketaan ja tarvittaessa tiivistetään. Seuralla on jäsenyyksiä Palloliiton toimielimissä, kuten Eteläisen alueen Pelaajan laadukas arki kehitystyöryhmässä. Kansainvälistä yhteistyötä kehitetään itsenäisesti, sekä yhdessä SHA toiminnassa mukana olevien osapuolten kanssa. Muita merkittäviä sidosryhmiä yhdistykselle ovat Espoon kaupunki, Esport-yhtiöt, EBK- Honka Areena ja Helsinki Cup.

15 5. Talous Seurataloutta vahvistetaan ja läpinäkyvyyttä lisätään entisestään. Merkittävin muutos seuratalouden kannalta on yhdistyksen siirtyminen sähköiseen taloushallintoon ja yhden tilin malliin sekä toimintamaksukäytännön ulottaminen koskemaan seuran kaikkia lapsija nuorisourheiluvaiheen joukkueita aina U20 ikäluokkaan asti. Toimintamaksukäytännöllä siirretään merkittävä osa taloushallinnon vastuista vapaaehtoistoimijoilta yhdistykselle. Joukkueilla ja ikäluokkamalleilla säilyy edelleen osittainen talousvastuu omien toimintojensa osalta. Yhdistykselle ja joukkueille on rakennettu myös kokonaisvaltainen talousohjesääntö, jota noudatetaan kaikissa joukkueissa. Seura haluaa tarjota pelaajilleen ja joukkueilleen korkealaatuista valmennusta, toiminnanohjausta ja tukipalveluita. Jäsen- ja toimintamaksut on laadittu siten, että niillä katetaan toiminnasta syntyvät kustannukset. Kauden aikana seurassa kehitetään malli taloudellisen tuen tarpeessa olevien pelaajien tukemiseen. Talouden hoito tapahtuu toimintavuodelle vahvistetun talousarvion puitteissa.

16 #meollaanhonka FC Honka ry 2018

FC Honka ry:n TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA

FC Honka ry:n TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA FC Honka ry:n TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA kaudelle 1.11.2017 31.10.2018 1. Toimikausi Tähän toimintasuunnitelmaan on kirjattu seuran tavoitteet 1.11.2017 alkavalle ja 31.10.2018 päättyvälle toimintakaudelle.

Lisätiedot

SEURATOIMINNAN MAKSUT

SEURATOIMINNAN MAKSUT SEURATOIMINNAN MAKSUT LIITE FC HONKA RY:N TOIMINTASUUNNITELMAAN 1.11.2017 31.10.2018 Seuratoiminnan kulut katetaan erilaisin maksuin. FC Hongassa neljä keskeisintä maksuluokkaa ovat; 1. Jäsenmaksut Laskutetaan

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2007 Nummelan Palloseura ry 28.11.2006 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

TIEDONKERUUKYSELYN SATOA

TIEDONKERUUKYSELYN SATOA FC HONKA ry STRATEGIAPROJEKTI 2014 TIEDONKERUUKYSELYN SATOA 4.6.2014 1. SAATTEEKSI Saimme strategiaprojektimme aloittaneen tiedonkeruuvaiheen kyselyihin 344 vastausta seuran piiristä ja sidosryhmiltämme.

Lisätiedot

Musan Salama. strategia

Musan Salama. strategia Musan Salama strategia 2016-2018 STRATEGIAN TAUSTAA Musan Salaman strategia on rakennettu seuran toimihenkilöille tehdyn kyselyn sekä johtokunnan ja Palloliiton määrittämien tavoitteiden pohjalta. Lähtökohtana

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 11v11 joukkueet (14-18v) C14-B18 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa - tavoitteet C14-B18 11v11 ikäkausi- ja kilpajoukkueissa lähtökohtana on yksilöiden kehittäminen.

Lisätiedot

Huippu-urheilun verkostopäivät. Pekka Clewer

Huippu-urheilun verkostopäivät. Pekka Clewer Huippu-urheilun verkostopäivät Pekka Clewer Seurojen Palloliitto kehitysohjelma Seurojen Palloliiton palvelu- ja hallintomalliuudistus on jatkoa edellisellä strategiakaudella 2013-2016 käynnistettyyn

Lisätiedot

FC SCJ Strategia 2019

FC SCJ Strategia 2019 FC SCJ Strategia 2019 Toiminta-ajatus Seuran toiminnan tarkoituksena on tarjota tavoitteellista ja laadukasta yhteisöllisyyttä korostavaa jalkapallon harraste- ja kilpatoimintaa lapsille, nuorille, perheille

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA

Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA 2012-2017 VISIO 2017 FC Hertta on suomalaisen tyttö- ja naisjalkapallon laatuseura. FC Hertta tarjoaa Joensuun seudun tytöille ja naisille mahdollisuuden pelata jalkapalloa

Lisätiedot

Talenttivalmennushakuprosessi 2019

Talenttivalmennushakuprosessi 2019 Talenttivalmennushakuprosessi 2019 Valmennusosaaminen vahvistuu ja leviää seuroissa Valmennusosaamisen vahvistamisen seuroissa Tarpeet Hyödynsaajat (seurat) Vaikutukset Tulokset Esim. Suomalaisen pelaajakehityksen

Lisätiedot

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2017

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2017 PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Palloliiton strategiset painopistealueet vv. 2016-2020 1. Pelaajan laadukas arki pelaajien kehittäminen valmentajien kehittäminen 2. Elinvoimainen seura

Lisätiedot

TPV:n pelaajan polku. Click to add text

TPV:n pelaajan polku. Click to add text TPV:n pelaajan polku Click to add text Pelaajan polku Pelaajan polku TPV:ssä käsittää kolme osakokonaisuutta. Suuri osa pelaajista aloittaa TPV-uransa kaupunginosatoiminnasta, josta kilpailullisempaan

Lisätiedot

Seuraohjelma. oto seuravalmentajatuen hakuinfo ja hakukriteerit, joulukuu 2013. Liittohallituspäätös 16.12.2013

Seuraohjelma. oto seuravalmentajatuen hakuinfo ja hakukriteerit, joulukuu 2013. Liittohallituspäätös 16.12.2013 Seuraohjelma oto seuravalmentajatuen hakuinfo ja hakukriteerit, joulukuu 2013 Liittohallituspäätös 16.12.2013 Tavoite: laajentaa oto seuravalmennuksen piiriin kuuluvien seurojen määrää max. 10 seuralla

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Vuosi 2014 on seuran kahdestoista varsinainen toimintavuosi. Vuosille 2013 2015 tehtiin päätös palkata AC Kirkkonummi- ACK ry:lle oppisopimuksella kokopäiväisesti toimiva

Lisätiedot

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 -

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 - TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015-20.12014 TPV:n arvot 4. Mihin toimintamme perustuu? Tavoitteellisuus Positiivisuus Vastuullisuus!loisuus! Visio 2017 Tähtien tekijä TPV toimii monipuolisesti osana tamperelaista

Lisätiedot

TPV Strategia - Päivitys

TPV Strategia - Päivitys TPV 2017 Strategia - Päivitys 2016-6.12.2015 TPV:n arvot 1. Tavoitteellisuus 2. Positiivisuus 3. Vastuullisuus 4.!loisuus! Mihin toimintamme perustuu? Visio 2017 Tähtien tekijä - TPV toimii monipuolisesti

Lisätiedot

Vanhempaininfo kaudesta

Vanhempaininfo kaudesta Vanhempaininfo kaudesta 2016-2017 VISIO 2016-2017 KJT Haukat Nollakakkoset tunnetaan alueella vetovoimaisena ja korkealaatuisena jääkiekon joukkueorganisaationa omissa emoseuroissaan. Joukkueella on kolme

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

Salon Palloilijat ry Visio 2022

Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry:n (SalPa) visio vuoteen 2022 asti Salon Palloilijat ry (SalPa) on urheiluseura mihin jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen on mahdollisuus tulla harrastamaan

Lisätiedot

vastuullisuus pelaajalähtöisyys laadukas toiminta yhteisöllisyys

vastuullisuus pelaajalähtöisyys laadukas toiminta yhteisöllisyys 11,.11.2017 Sivu 1 (5) F.C. KASIYSI TOIMINTASUUNNITELMA 2018 vastuullisuus pelaajalähtöisyys laadukas toiminta yhteisöllisyys 11,.11.2017 Sivu 2 (5) Taustaa vuodelle 2018 F.C. Kasiysi Espoo ry:n tarkoituksena

Lisätiedot

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi 2016-2017, 2017-2018 ja 2018-2019 Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja strategiset painopisteet Strategian osana on määritelty myös seuran

Lisätiedot

Kaikkien osa-alueiden yhteiset laatutekijät

Kaikkien osa-alueiden yhteiset laatutekijät Kaikkien osa-alueiden yhteiset laatutekijät 6.9.20182 Tähtiseura-ohjelman laatutekijät Yhteiset laatutekijät Lapset & nuoret Aikuiset Johtaminen ja hallinto Johtaminen Hallinto Viestintä ja markkinointi

Lisätiedot

Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä

Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä Imago kunnossa: pelaajat haluavat pelata seurassa,

Lisätiedot

Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle Tulevan toimintakauden visio Jääkiekko vahvistaa edelleen paikkaansa paimiolaisessa harrastuskentässä kiinnostavana, innovatiivisena ja näkyvänä lajina. Johdanto

Lisätiedot

Vanhempaininfo kaudesta

Vanhempaininfo kaudesta Vanhempaininfo kaudesta 2016-2017 VISIO 2016-2017 KJT Haukat Nollakakkoset tunnetaan alueella vetovoimaisena ja korkealaatuisena jääkiekon joukkueorganisaationa omissa emoseuroissaan. Joukkueella on kolme

Lisätiedot

Jokelan Kisa jalkapallo

Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa tarjoaa kaikille Jokelan ja lähialueen asukkaille laadukasta jalkapalloharrastusta ikään ja tasoon katsomatta. Teemme yhteistyötä lähiseurojen kanssa tarjotaksemme

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2008 Nummelan Palloseura ry 28.11.2007 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Stadin paras kasvattajaseura 2020. Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016

Stadin paras kasvattajaseura 2020. Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016 Stadin paras kasvattajaseura 2020 Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016 Toiminta-ajatus Jalkapalloa lähialueella, omalla tasolla ja itselle sopivassa joukkueessa Kustannukset ovat suhteessa harrastukseen

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC Honka Ikäluokkamalli

FC Honka Ikäluokkamalli FC Honka 2007 Ikäluokkamalli Sisältö Taustaa Organisointi Ikäluokkavastaavan tehtävät ja toimenkuva Taloushallinto Yhteystiedot Liite Kimmo Erosen esittely 2 Taustaa Ikäluokan yhteistyön tiivistämisestä

Lisätiedot

Uudistuneet Sinettiseurakriteerit. versio 5

Uudistuneet Sinettiseurakriteerit. versio 5 Uudistuneet Sinettiseurakriteerit versio 5 Liikunnallinen elämäntapa Urheilijan polku Liikkujan polku Sinettiseurakriteerit Liikkumista ja urheilua tukeva toimintaympäristö seurassa Organisointi ja toimintaperiaatteet

Lisätiedot

Pallokerho-35 ry Toimintasuunnitelma

Pallokerho-35 ry Toimintasuunnitelma Pallokerho-35 ry Toimintasuunnitelma Yksi Yhteinen 9.11.2017 Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 haluaa olla toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka varmistaa pelaajille

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2018 Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Toiminnan arvot - monipuolinen liikunta lajitaitojen harjoittaminen kasvatus yhteistyössä vanhempien, koulujen ja muiden

Lisätiedot

TPV laatujärjestelmä ja seurajohtaminen

TPV laatujärjestelmä ja seurajohtaminen TPV laatujärjestelmä ja seurajohtaminen Ville Salonen Jouni Kaikuranta Isännän Ääni seuraseminaari, SPL Satakunta, Tampere ja Turku 29-30.1.2016 Pori Tampereen Pallo-Veikot Perustettu 1930 Jalkapallon

Lisätiedot

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2019

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2019 PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Palloliiton strategiset painopiste-alueet vv. 2016-2020 1. Pelaajan laadukas arki pelaajien kehittäminen valmentajien kehittäminen 2. Elinvoimainen

Lisätiedot

Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille Copy

Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille Copy Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille 2 2012 Copy 1. Joukkue, jossa lapsi on mukana Keskiarvo: 5,1 Joukkue, jossa lapsi on mukana 25 11 20 15 7 19 11 7 15 8 6 B pojat C pojat D99 pojat D00 pojat E01

Lisätiedot

10 ryhtiliikettä junioriseuran kehittymiseen. Seurojen ääni Oulu klo Raimo Seikkala, FC Raahe

10 ryhtiliikettä junioriseuran kehittymiseen. Seurojen ääni Oulu klo Raimo Seikkala, FC Raahe 10 ryhtiliikettä junioriseuran kehittymiseen Seurojen ääni Oulu 11.2.2017 klo 10.20-11.00 Raimo Seikkala, FC Raahe Sisältö FC Raahe 2017 Johdanto Pohjois-Suomi, Raahe, Islanti 1. Intohimoisten uusien ohjaajien

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 12.4.2016 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

M-Teamin strategia

M-Teamin strategia M-Teamin strategia 2014-2018 25.8.2014 Toimintaympäristön muutostekijät M-Teamin strategia Salibandyliiton strategia Yhteisöllisyys, vapaaehtoistyö ja seurauskollisuus Kilpailu kunnallisista liikuntapaikoista

Lisätiedot

F.C. KASIYSI TOIMINTASUUNNITELMA

F.C. KASIYSI TOIMINTASUUNNITELMA 7.11.2014 Sivu 1 (5) F.C. KASIYSI TOIMINTASUUNNITELMA 2015 7.11.2014 Sivu 2 (5) Taustaa vuodelle 2015 F.C. Kasiysi Espoo ry:n strategiakauden viimeinen vuosi on alkamassa. Strategiamme mukaan - Keskeisin

Lisätiedot

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi LEHMO BALLS -96 RY Hirviseläntie 12 80780 KONTIONIEMI Puh: 0440-559 696 E-mail: markus.holopainen@leba96.fi www.leba96.fi PROJEKTI 2011-2014 Polku pelikenttien parhaiksi Projektin taustat Johtokunta on

Lisätiedot

Seuran päämäärä ja tavoite

Seuran päämäärä ja tavoite Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 haluaa olla toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka tarjoaa parhaat edellytykset kilpa- ja harrastejalkapallolle. Seuran tavoitteena

Lisätiedot

IPS RY Toimintasuunnitelma 2016

IPS RY Toimintasuunnitelma 2016 IPS RY Toimintasuunnitelma 2016 Junioritoiminta kaudella 2016 Kaudella 2016 seuralla tulee olemaan erilaisia projekteja, millä pyritään kehittämään seura yhden askeleen eteenpäin. Isoin projekti on seuratoiminnan

Lisätiedot

TOIMENKUVAKARTTA VG-62 JALKAPALLOJAOSTO

TOIMENKUVAKARTTA VG-62 JALKAPALLOJAOSTO TOIMENKUVAKARTTA VG-62 JALKAPALLOJAOSTO VG-62 JALKAPALLOJAOSTO 2016 VASTUUALUEINEEN Petteri Kari, puheenjohtaja Mika Kalpamaa, rahastonhoitaja Tommi Tammero, valmennuksen koordinaattori Sami Kolehmainen,

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2009 Nummelan Palloseura ry 20.11.2008 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2018

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2018 PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2018 Palloliiton strategiset painopistealueet vv. 2016-2020 1. Pelaajan laadukas arki pelaajien kehittäminen valmentajien kehittäminen 2. Elinvoimainen seura

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02)

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02) Helsingin NMKY Kausi 2017 2018 B-pojat (s.-02) Asialista Esittely Valmentajat Tavoitteet ja kulmakivet HNMKY Pelaajapolku Urheilijaksi kasvaminen Kesäharjoittelu Kausi 2017-2018 Viestintä ja vuorovaikutus

Lisätiedot

Pallokerho-35 ry Toimintasuunnitelma Yksi Yhteinen

Pallokerho-35 ry Toimintasuunnitelma Yksi Yhteinen Pallokerho-35 ry Toimintasuunnitelma Yksi Yhteinen 21.11.2018 Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 haluaa olla toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka varmistaa pelaajille

Lisätiedot

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä.

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2016 31.12.2016 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN

SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN Ohessa osa-alueittain alueittain taulukot, joihin on jo täytetty riittävän tason kuvaus kaikista osa-alueista. Taulukon perässä ovat kysymykset,

Lisätiedot

Lasten ja nuorten turvallisuus jalkapallossa Mikkeli

Lasten ja nuorten turvallisuus jalkapallossa Mikkeli Lasten ja nuorten turvallisuus jalkapallossa Mikkeli 6.2.2016 Yleistä Lainsäädäntö velvoittaa Suomessa selvittämään lasten kanssa työskentelevien rikostaustan työ- ja virkasuhteisten osalta aina (504/2002)

Lisätiedot

LAATUOHJELMA. yhteiset kriteerit. luonnos

LAATUOHJELMA. yhteiset kriteerit. luonnos LAATUOHJELMA yhteiset kriteerit luonnos 28.11.2016 SEURATOIMINNAN LUPAUS - MENESTYSSUUNNITELMASTA Huolehdimme siitä, että seurat näkevät toimintaympäristön muutokset ja elävät ajassa. Seurat ovat innostavia

Lisätiedot

Laajasalon palloseura 2005-2015. Tarina pienen kyläseuran kasvusta kehityskelpoiseksi keskisuureksi jalkapalloseuraksi

Laajasalon palloseura 2005-2015. Tarina pienen kyläseuran kasvusta kehityskelpoiseksi keskisuureksi jalkapalloseuraksi Laajasalon palloseura 2005-2015 Tarina pienen kyläseuran kasvusta kehityskelpoiseksi keskisuureksi jalkapalloseuraksi Mia Stierncreutz - Koulutus; Kasvatustieteen kandidaatti, varhaiskasvatuksen koulutuslinja

Lisätiedot

Joukkue, jossa toimin

Joukkue, jossa toimin Seurakysely 2016 / Yhteenveto kaikista vastauksista Toimihenkilöt Vastaajia yhteensä 38 Joukkue, jossa toimin Muu joukkue, mikä? D-tytöt C-tytöt G6 (-10)-nappulat F8-G7 (-08-09)-nappulat F9 (-07)-pojat/musta

Lisätiedot

2.2.2015 SHA:N PELAAJAKEHITYSKONSEPTI. Esityksen sisältö:

2.2.2015 SHA:N PELAAJAKEHITYSKONSEPTI. Esityksen sisältö: 222015 SHA:N PELAAJAKEHITYSKONSEPTI 3112015 SPL SEMINAARI /KYÖSTI LAMPINEN, EUO VK JA SHA JOHTAJA Esityksen sisältö: 1 Sami Hyypiä Akatemian rooli 2 SHA pelaajakehityskonsepti valmentaja/valmennuspäälliköiden

Lisätiedot

SEURATOIMINTAOPAS NIBACOS KOKKOLA

SEURATOIMINTAOPAS NIBACOS KOKKOLA NIBACOS KOKKOLA 13.3.2015 1 (4) 1. Toiminnan tarkoitus Nibacos Kokkola ry:n toiminnan tarkoitus on salibandyn kehittäminen ja ylläpitäminen sekä harrastus- että kilpailutoiminnassa. 2. Pitkän aikavälin

Lisätiedot

SEURA. Mihin Sinettiseurassa kiinnitetään huomiota? RYHMÄ YKSILÖ YHTEISÖLLISYYS HARJOITTELEMINEN YKSILÖLLISYYS KILPAILEMINEN OHJAAMINEN VIESTINTÄ

SEURA. Mihin Sinettiseurassa kiinnitetään huomiota? RYHMÄ YKSILÖ YHTEISÖLLISYYS HARJOITTELEMINEN YKSILÖLLISYYS KILPAILEMINEN OHJAAMINEN VIESTINTÄ Mihin Sinettiseurassa kiinnitetään huomiota? SEURA YHTEISÖLLISYYS JA YKSILÖLLISYYS RYHMÄ YKSILÖ HARJOITTELEMINEN JA KILPAILEMINEN Omien motiivien mukaista kasvua ja kehitystä tukevaa toimintaa VIESTINTÄ

Lisätiedot

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu Tikkurilan Palloseuran jäsen- ja toimintamaksu Mitä jäsen- ja toimintamaksu sisältää Jäsen- ja toimintamaksuilla katetaan seuran kokonaismenoista pääosa, noin 2/3 kuluista. Loput 1/3 vuotuisista kuluista

Lisätiedot

HPK-Juniorijääkiekon strategia 2012-2015

HPK-Juniorijääkiekon strategia 2012-2015 HPK-Juniorijääkiekon strategia 2012-2015 Pitelet käsissäsi HPK-Juniorijääkiekon strategiaa kausille 2012-2015. Strategian luomisessa olemme pitäneet mielessä nimenomaan, miten seuramme voi kehittyä vastaamaan

Lisätiedot

Joukkue jossa lapsi pelaa

Joukkue jossa lapsi pelaa Seurakysely 2016 / Yhteenveto kaikista vastauksista Vanhemmat Vastaajia yhteensä 129 Joukkue jossa lapsi pelaa Muu, mikä? D-tytöt C-tytöt G6(-10)-nappulat F8-G7 (-08-09)-nappulat F9 (-07)-pojat/musta F9

Lisätiedot

Seuravalmennuksen kehittäminen / kriteerit

Seuravalmennuksen kehittäminen / kriteerit Seuravalmennuksen kehittäminen / kriteerit Kriteerit jakautuvat peruskriteereihin ja laatukriteereihin. Peruskriteerit luovat seuran tavoite- ja tahtotilan, jotka toteutuvat laatukriteerien toimenpiteiden

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Sisällysluettelo 1 Toiminta-ajatus... 2 2 Arvot... 2 3 Visio... 2 4 Yleistä... 2 5 Painopistealueet... 3 6 Harrastus- ja kilpailutoiminta... 4 7 Pallokoulu ja PerheFutis...

Lisätiedot

GrIFK Kehittämisprojektin toteutus ja johtaminen : Seuran toimintalinjojen luominen ja jalkauttaminen 2010-2013

GrIFK Kehittämisprojektin toteutus ja johtaminen : Seuran toimintalinjojen luominen ja jalkauttaminen 2010-2013 GrIFK Kehittämisprojektin toteutus ja johtaminen : Seuran toimintalinjojen luominen ja jalkauttaminen 2010-2013 SPL JET III Arto Tuohisto-Kokko päivitys 14.03.2011 GrIFK jalkapallo TAHTOTILA MISSIO: GrIFK:n

Lisätiedot

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit Uudistuneet O Sinettiseurakriteerit Uudistetut Sinettiseurakriteerit pohjautuvat O Lasten ja nuorten urheilusta tehtyihin selvityksiin. O Selvitykset valmistuivat yhteistyössä Kilpa- ja huippu-urheilun

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus JyPK:ssa on pitkäjänteistä kja suunnitelmallista toimintaa perusasioiden kautta

Lisätiedot

Strategia 2014-2017 Versio 1.0

Strategia 2014-2017 Versio 1.0 Strategia 2014-2017 Versio 1.0 Urheiluakatemiaohjelma Olympiakomitean Huippu-urheilu yksikön johtama Urheiluakatemiaohjelma vastaa koko Urheilijan polun kattavasta akatemiaverkoston johtamisesta Visio

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Vuosi 2016 on seuran kolmastoista varsinainen toimintavuosi. Perustuen siihen, että AC Kirkkonummi - ACK ry:n tavoitteena on tarjota laadukasta toimintaa kaikissa ikäluokissa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2018-2019 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013 1. Johtokunnan kokoonpano 2013: Johtokunta jatkaa neljännen toimintavuoden seuraavalla kokoonpanolla: Johtokunta: Petri Mäkinen, puheenjohtaja; Matti Huvinen, vara puheenjohtaja; Harri Bergström, sihteeri;

Lisätiedot

FC Honka. Kauden perustamiskokous Kisakallio, Lohja

FC Honka. Kauden perustamiskokous Kisakallio, Lohja FC Honka Kauden 2016-17 perustamiskokous 8.10. Kisakallio, Lohja Kokouksen esityslista 1. Kokouksen avaus 2. Puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjantarkastajien (2) valinta 3. Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Vantaan Jalkapalloseura

Vantaan Jalkapalloseura Vantaan Jalkapalloseura 2008-syntyneiden joukkueiden perustaminen Vantaan Jalkapalloseura ry - Vantaalainen Jalkapalloseura - N. 1500 lisenssipelaajaa - Suomen yksi suurimmista jalkapalloseuroista - Oma

Lisätiedot

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 2 TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 SB-PRO NURMIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA... 1 KAUDELLE 2012-2013... 1 1. YLEISTÄ... 3 2. VARSINAINEN TOIMINTA...

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

Suomen Palloliitto, liittohallitus 13.9.2015. Talenttivalmentajatuki 2016-2017

Suomen Palloliitto, liittohallitus 13.9.2015. Talenttivalmentajatuki 2016-2017 Suomen Palloliitto, liittohallitus 13.9.2015 Talenttivalmentajatuki 2016-2017 Taustaa ja tavoitteet Talenttivalmennus vuosina 2014-15 Talenttivalmentajat laatujärjestelmän mukaisesti valituissa seuroissa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 PORISSA

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 PORISSA TOIMINTASUUNNITELMA 2017 PORISSA 7.12.2016 1. Johdanto Kaudella 2015 FC Jazz juniorit ry:n toiminta on eriytynyt junioritoimintaa hoitavaan seuraan ja edustusjoukkuetoimintaa hoitavaan FC Jazz Oy:öön.

Lisätiedot

ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 1

ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 1 ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 1 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2015-2016 YLEISTÄ Tulevalla kaudella EVU jatkaa panostusta toiminnan laatuun. Valmennuspäällikön tehtävien tarkentaminen ja keskittyminen pääsääntöisesti

Lisätiedot

PK-35 ry Toimintasuunnitelma

PK-35 ry Toimintasuunnitelma PK-35 ry Toimintasuunnitelma 12.11.2016 Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 pyrkii olemaan toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka tarjoaa parhaat mahdolliset edellytykset

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Haukiputaan Pallo. Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain

Haukiputaan Pallo. Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain Haukiputaan Pallo Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain 1.1.2013 Seuran tavoitteet Mahdollistaa kilpa- ja harrastepelaaminen * Kilpatoiminnassa pelaaja sitoutuu osallistumaan joukkueen

Lisätiedot

Foot PASS Finland Auditoini 1

Foot PASS Finland Auditoini 1 Kaarinan Pojat 20780 Kaarina 05/01/2011 yhteispisteet 5500 3163 58 5000 5 0 organisaatio 300 253 84 300 0 0 strategia 500 425 85 500 0 0 pelaajakartoitus 600 294 49 600 0 0 jalkapallo 1: valmennus 750

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019 Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2019 Toiminnan arvot Ysikaks Nivala Ry:n toiminnan arvoina on tarjota harrastajille monipuolista liikuntaa ja lajitaitojen harjoittamista kohtuullisin kustannuksin. Haluamme

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen

Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen Tämä on suunnitelma Maskin & KyIF:n välisen YJ-toiminnan perustamisesta (pohjana yhteinen keskustelutilaisuus 25.8.2016 sekä seurojen jalkapallojaostojen päätökset

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

Kiekko-Espoo seurayhteisö

Kiekko-Espoo seurayhteisö Kiekko-Espoo seurayhteisö Espoon Kiekkoseura ry ØHarrastajia Ø Tytöt 270 Ø Pojat 300 Ø Aikuiset 190 ØLajit Ø Ringette Ø Jääkiekko tytöt ja pojat ØHarjoituspaikat Ø Laaksolahti Ø Leppävaara 21.11.2017 2

Lisätiedot

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot.

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. TIE HUIPULLE TIE HUIPULLE!!! Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. Maajoukkueajattelu Ringeten maajoukkuetoiminta

Lisätiedot

LAUTP P12 Sininen & valkoinen joukkueiden kausisuunnitelma

LAUTP P12 Sininen & valkoinen joukkueiden kausisuunnitelma 24.9.2018 1 LAUTP P12 Sininen & valkoinen joukkueiden kausisuunnitelma 2018-2019 Sininen joukkue: LAUTP:n kilpajoukkueiden haastajajoukkue, sekä samalla kilpajoukkueiden yhteistyöjoukkue. Toiminnan tarkoituksena

Lisätiedot

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2015 31.12.2015 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

FC Honka 09 Sporting Vanhempien info Kisakallio

FC Honka 09 Sporting Vanhempien info Kisakallio FC Honka 09 Sporting Vanhempien info 30.9.2017 Kisakallio Agenda Kauden 2016-2017 kertaus Kauden 2016-2017 talousyhteenveto Kauden 2017-2018 suunnitelmia Kauden 2017-2018 talousarvio Toimihenkilöiden valinnat

Lisätiedot

Lasten ja nuorten urheilun laatutekijät

Lasten ja nuorten urheilun laatutekijät Lasten ja nuorten urheilun laatutekijät 29.11.2017 1 Johtamiseen ja hyvään hallintoon liittyvät lasten urheilun kysymykset Nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua seuran toiminnan toteuttamiseen

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa T09-10 vanhempainilta 8.1.2017 T09-10 vanhempainilta Asialista Lyhyt seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Viestinnän käytännöt Maksut Toimihenkilöt FC REIPAS Iloa

Lisätiedot

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit Uudistuneet O Sinettiseurakriteerit Uudistetut Sinettiseurakriteerit pohjautuvat O Lasten ja nuorten urheilusta tehtyihin selvityksiin. O Selvitykset valmistuivat yhteistyössä Kilpa- ja huippu-urheilun

Lisätiedot

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti.

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. YLEISTÄ Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. Vuonna 2018 pyrimme edelleen lisäämään joukkueiden

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 Vuosikokouksessa 16.12.2015 1993-2015 2015 - SISÄLLYSLUETTELO 2 Organisaatiokaavio 2015-2016... 3 Painopistealueet 2015-2016... 3 Strategia 2015-2016 (pohjautuu

Lisätiedot