ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 1"

Transkriptio

1 ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 1 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE YLEISTÄ Tulevalla kaudella EVU jatkaa panostusta toiminnan laatuun. Valmennuspäällikön tehtävien tarkentaminen ja keskittyminen pääsääntöisesti valmennustoiminnan kehittämiseen varmistaa valmennuksen laatua ja yhtenäistää toimintaa. Toiminnanjohtajalle puolestaan kuuluvat vastuu toimintasuunnitelman toteutumisesta, seuran päivittäiset hallinnolliset asiat sekä hallinnollisten rutiinien kehittäminen. Jääkiekkoliiton tuen turvin palkattu (Kiekko-Vantaa Itä ry:n, EKS:n ja PiTa:n kanssa yhteinen) taitovalmentaja antaa uusia mahdollisuuksia toiminnan ja valmennuksen kehittämiseen. Perinteisen joukkuetoiminnan lisäksi EVU panostaa myös ns. matalankynnyksen toimintaan. EVU Hoki liikuntakerho tarjoaa 8-14 vuotiaille tytöille ja pojille, myös vasta-alkajille, edullisen vaihtoehdon harrastaa jääkiekkoa. Yhteistyössä koulujen ja Vantaan kaupungin liikuntatoimen kanssa EVU tarjoaa maksutonta kerhotoimintaa lähialueen alakoululaisille ja maahanmuuttajalapsille. Sinettiseurana EVU pyrkii järjestämään lasten omien motiivien mukaista kasvua ja kehitystä tukevaa toimintaa mahdollisimman monelle lähiympäristön lapselle. Kasvatukselliset tavoitteet kuuluvat olennaisena osana kaikkien EVUn joukkueiden ja harjoitusryhmien toimintaan. PELITOIMINTA EVU:n tavoitteena on kuulua pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen jääkiekon huippuseuroihin. EVUlla on joukkueita nuorimmasta ikäluokasta 09 aina A nuoriin saakka. Lisäksi EVUlla on tulevalla kaudella miesten joukkue ja veteraanien joukkue. EVU ilmoittaa ikäluokissa F-D alueen sarjoihin niin monta pelijoukkuetta kuin ikäluokan pelaajamäärä edellyttää. Leijonaliigaikäluokissa (07 ja 06 syntyneet) joukkueet ilmoitetaan samalle sarjatasolle. Ikäluokasta E2 (05 syntyneet) lähtien joukkueet ilmoitetaan joukkueen pelaajien taitotason edellyttämälle sarjatasolle. Ikäluokassa G (09 ja 08 syntyneet) alue ei järjestä sarjatoimintaa. Tässä ikäluokassa pelataan kuitenkin harjoitusotteluita ja joukkueet käyvät turnauksissa. LEIJONAKIEKKOKOULU/LUISTELUKOULU EVU on mukana Suomen Jääkiekkoliiton Leijonakiekkokoulussa. EVU:ssa Leijonakiekkokoulun muodostavat perinteinen luistelukoulu sekä kahdesti viikossa harjoitteleva EVU 09 joukkue. EVU:n luistelukoulun tavoitteena on tarjota 3-7 vuotiaille tytöille ja pojille hauskaa, monipuolista toimintaa jääkiekon parissa. Uutuutena EVU tarjoaa kaikkein pienimmille vasta-alkajille lapsi vanhempi -luistelua Myyrmäen jäähallin yläjäällä.

2 ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 2 Kauden päätyttyä keväällä 2015 muodostetaan luistelukoululaisista ikäluokan 09 -joukkue. EVU HOKI -LIIKUNTAKERHO EVU HOKI liikuntakerho on tarkoitettu 8-14 vuotiaille tytöille ja pojille. Liikuntakerholla on jäävuoro kerran viikossa, jolla lapselle opetetaan luistelun ja jääkiekon alkeita, mutta ennen kaikkea pelataan lätkää. Myös pelitapahtumat muiden seurojen korttelikiekko- tms. joukkueita vastaan kuuluvat kerhon kausiohjelmaan. EVU on saanut Opetusministeriön avustusta EVU HOKI -toiminnan kehittämiseen. Tuki mahdollistaa kerhon toiminnan laajentamisen niin, että lapsilla on mahdollisuus tutustua myös muihin pallopeleihin ja liikuntamuotoihin kerhon puitteissa. Tuki mahdollistaa myös avoimen, maksuttoman harrastekiekkokoulutoiminnan järjestämisen Martinlaakson tekojäällä 4-14 vuotiaille tytöille ja pojille. EVU järjestää lokakuussa Girls Hockey Day tapahtuman. Tavoitteena on saada lisää tyttöjä EVU Hoki liikuntakerhon ja harrastekiekkokoulun toimintaan. TAITOJÄÄTOIMINTA SEKÄ MAALIVAHTIJÄÄT Taitojäätoiminta sekä maalivahtijäät tarjoavat pelaajille lisätreenejä, yksilöllistä harjoittelua sekä ohjaavat ja kannustavat pelaajia omatoimiseen harjoitteluun. KESÄN KIEKKOKOULU EVUn kiekkokoulu pidetään Kiekkokoulu tarjoaa jääharjoitusten lisäksi monipuolista oheistoimintaa viikon ajan yli 140 lapselle. Organisoinnista ja toteutuksesta vastaa valmennuspäällikkö ja toiminnanjohtaja yhdessä muiden valmentajien kanssa. HIIHTOLOMAN JÄÄTOIMINTA EVU tehostaa jäävuorojen käyttöä hiihtoloman aikana ja pyrkii järjestämään avointa, maksutonta toimintaa lähialueen lapsille ja perheille Myyrmäen jäähalleissa. Tähän toimintaan EVU hakee kohdeavustusta Vantaan Liikuntapalveluilta. ILTAPÄIVÄJÄÄTOIMINTA EVU järjestää joukkueiden ja EVU Hoki -liikuntakerhon pelaajille iltapäiväjäätoimintaa Myyrmäen jäähalleissa. Iltapäiväjäätoiminnan tavoitteena on antaa jäsenistölle mahdollisuus omatoimiseen

3 ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 3 jääharjoitteluun. Tavoitteena on, että jäävuoroille osallistuisi kerralla keskimäärin 30 lasta ja kaikkiaan jäätapahtumissa kävisi säännöllisesti noin 100 seuran pelaajaa. TURNAUSTOIMINTA EVU järjestää tulevalla kaudella Aktia-Kultakiekkoturnaukset ja Aktia-Hopeakiekkoturnauksen. Turnaukset ovat EVU:lle ja sen pelaajille kauden huipputapahtumia. Ikäluokan 03 Kultakiekkoturnaukseen osallistuu joukko maan parhaita ikäluokkansa joukkueita, Hopeakiekossa järjestelyvastuu on ikäluokalla 05 mutta jäälle pääsevät myös Leijonaliigaikäluokat 06 ja 07. Kevätkaudella jäätilanteen salliessa EVU järjestää harrastekiekkopelaajille pelitälllit, johon kutsutaan harrastepelaajia myös muista seuroista. LIIKUNTALEIKKIKOULU Seura jatkaa liikuntaleikkikoulutoimintaa kahdella ryhmällä (3-4 v ja 5-6 v). Mukana on noin 30 lasta, joita ohjaa 3 ammattitaitoista ohjaajaa. Pari kertaa vuodessa liikuntaleikkikoululaiset kutsutaan koko perheen yhteisiin jäätapahtumiin. JÄÄRIEHA EVU järjestää kauden aikana Martinlaakson tekojäällä jääriehan, jossa on avoin luistelukoulu kaikille, näytösotteluita, erilaisia kisoja jäällä sekä paljon muuta oheistoimintaa myös jään ulkopuolella. Tapahtuman osallistujamäärätavoite on lasta ja aikuista. YHTEISTYÖ VANTAAN KAUPUNGIN JA KOULUJEN KANSSA EVU pyrkii järjestämään yhteistyössä Vantaan Liikuntapalveluiden ja muiden lähialueen seurojen kanssa avointa, maksutonta iltapäivätoimintaa arkisin Myyrmäen Urheilupuistossa. Lähialueen koulujen kanssa jatketaan aamujäätoiminta yläkoululaisille. Aamujäätoiminnan organisoinnissa ovat mukana myös Jääkiekkoliitto ja pääkaupunkiseudun urheiluakatemia URHEA. EVU järjestää myös koululaisille lajiesittelytunteja Vantaan kaupungin kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti. Vantaan Liikuntapalveluiden kanssa jatketaan maahanmuuttajille suunnattua Sporttia kaikille toimintaa.

4 ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 4 VALMENNUSTOIMINTA Organisaatio Kaudella ovat seuran toiminnassa mukana juniorijoukkueet ikäluokissa A, B, C ikäluokissa ja näiden lisäksi miesten ja veteraanien joukkue sekä aikuisten harrasteryhmä. Seurassa toimii Leijonakiekkokoulu, jonka toiminnan laatuun ja laajuuteen tullaan panostamaan edelleen. Jokaisella seurassa toimivalla joukkueella on, seuran kanssa kirjallisen sopimuksen tehnyt, vastuuvalmentaja, joka vastaa ko. joukkueen valmennustoiminnasta. Maalivahtivalmennuksen suunnittelusta ja toteutuksesta kaikkien ikäluokkien osalta vastaa seuran kanssa sopimuksen tehneet maalivahtivalmentajat. Ikäluokkien 05, 04, 03, ja 02 apuna toimii 2 päivää viikossa taitovalmentaja, joka on yhteinen Kiekko-Vantaa Itä ry:n, EKS:n ja PiTan kanssa ja jonka palkkaukseen saadaan tukea Jääkiekkoliitolta. Valmennuspäällikkö ohjaa ja koordinoi valmennustoimintaa sekä valmentajien koulutusta koko seuran osalta. Valmentajat kokoontuvat valmennuspäällikön kutsusta valmentajapalavereihin käsittelemään valmennukseen liittyviä asioita. Valmentajienkokoukset ovat kaikille seurassa toimiville valmentajille ja ohjaajille, avoimia. Vastuuvalmentajille on velvollisuus osallistua kokoukseen tai järjestää sijainen itselleen joukkueesta. Valmentajakokoukset ovat pääsääntöisesti ikäluokkakohtaisia, joihin kutsutaan yhden ikäluokan kaikki valmentajat. Valmentajienkokous tekee valmennustoimintaan liittyviä esityksiä johtokunnalle, esittelijänä toimii valmennuspäällikkö. Tavoitteet Seuran tavoitteena kaudella on lisätä mahdollisimman paljon pelaajien vanhempien ja muiden sidosryhmien osallistumista seuran toimintaan. Valmennuksen tavoitteena on antaa säännöllistä, ohjelmoitua, pitkäjänteistä sekä mahdollisimman korkeatasoista valmennusta kaikille seuran toiminnassa mukana oleville pelaajille. Pelaajien omatoimisen harjoittelun laatua ja määrää pyritään nostamaan. Seura valmennuksen taso ja jatkuvuus turvataan ohjaamalla valmentajat tarpeen mukaan seuran sisäisiin tai ulkopuolisiin koulutuksiin.

5 ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 5 Toimenpiteet Valmennuspäällikkö tarkentaa valmennussuunnitelman hallitukselle seuraavista koulutuksista (annetussa budjettiraamissa) nuortenvalmentaja tutkinto ( NVK1 ja 2 ) hinta n / kpl lajitekniikkavalmentaja ( LTV2 ) hinta n. 330 / kpl (sisäinen koulutus) lajitekniikkavalmentaja ( LTV1 ) hinta n. 210 / kpl herkkyyskausivalmentaja ( HKV ) hinta n. 210 / kpl maalivahtivalmennuksen peruskurssi ( MOK 1 ) hinta n. 210 / kpl fyysinen valm., pelitaitovalm. (FVK, PTV) hinta noin 500 / kpl Sisäisenä koulutuksena lajitaidot ja opettaminen yhteistyössä Jokereiden kanssa järjestetään valmentajille 5-6 koulutustapahtumaa kauden aikana Aloittavan ikäluokan starttikoulutus Lisäksi kesällä järjestettävässä kiekkokoulussa ja kaudella nk. erityisjäillä koulutetaan halukkaita seurassa aiemmin pelanneita junioreita valmentajan tehtäviin ja sitä kautta mukaan seuran valmennustehtäviin Kehitetään kaikkien valmentajien käytettävissä olevan valmennuskäyttöön tarvittavan materiaalin hankintaa sekä hyödynnetään laajasti Jääkiekkoliiton Hockey Centren materiaaleja. Seuran sisäistä koulutusta tehostetaan mentorointiohjelmalla. Mentorointiohjelma aloitetaan kauden aikana ikäluokissa 06, 04 ja 02. Valmennuspäällikkö osallistuu alueen valmennuspäälliköiden kokouksiin ja toimittaa kokousinformaation seuran valmentajille. YHTEISTYÖ MUIDEN SEUROJEN KANSSA Kauden aikana jatketaan yhteistyötä vantaalaisten junioriseurojen ja Jokerit ry:n yhteistyöseurojen välillä. Kaikkiaan yhteistyön piiriin kuuluu 10 seuraa. Vantaalaisessa jääkiekkoyhteistyössä ovat mukana EVU ja Kiekko-Vantaa itä, Kiekko-Vantaan juniorit sekä Mestiksessä pelaava Kiekko-Vantaan edustusjoukkue. EVU pitää tärkeänä, että kaikki seurat ovat yhteistyössä aktiivisia ja tunnistavat oman roolinsa. Kiekko-Vantaan Juniorit ry:n tehtävänä on luoda ikäluokkien A, B ja C joukkueilleen kunnolliset toimintaedellytykset ja positiivinen ilme sekä tarjota vantaalaisille junioreille polun edetä urallaan aina huipulle asti. Kasvattajaseurojen rooli on tarjota korkeatasoista ja pitkäjänteistä valmennusta sekä hyvät harjoitteluolosuhteet nuorimmissa ikäluokissa mahdollisimman suurelle pelaajamäärälle. Ikäluokissa A, B ja C kasvattajaseurat tarjoavat nuorille mahdollisuuden jatkaa jääkiekkoa harrastejoukkueissa. Yksi yhteistyön perusasioista on, että jäänjakoon liittyvissä kysymyksissä päästään kohtuullisiin ratkaisuihin kaikkien osapuolten kannalta. Jäätilannetta pyritään parantamaan hankkimalla jäätä Vantaan ulkopuolelta.

6 ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 6 Yhteistyö Kiekko-Vantaan edustuksen kanssa määritellään kausittain tehtävässä yhteistyösopimuksessa. EVU tekee myös yhteistyötä SB Vantaan, KeiKan sekä Vantaan Salamien kanssa, jotta lapsille taataan mahdollisuus harrastaa liikuntaa monipuolisesti. TIEDOTUSTOIMINTA EVUn nettisivuston käyttöä kehitetään edelleen siten, että internet-sivuilta voi lukea reaaliaikaista informaatiota seuran toiminnasta ja joukkueiden toiminnasta. Uusi sivusto palvelee myös entistä paremmin erilaisten tilastotietojen keruussa ja raportoinnissa sekä erilaisten ilmoittautumisten käsittelyssä. Seura ylläpitää myös Facebook sivustoa sekä julkaisee seuraa koskevia juttua Vantaan Sanomien kumppanit osiossa. Lisäksi seura pyrkii olemaan näkyvästi esillä Vantaan kunnalliselämässä ja tiedotus-välineissä, koska sitä kautta seura saa vaikutusmahdollisuuksia toimintaedellytystensä parantamiseksi. Seura osallistuu erilaisiin tapahtumiin (esim. Nuorten Harrastemessut Hämeenkylässä) sekä Vantaan kaupungin järjestämiin tapahtumiin (Liikkuva Vantaa ja Kokeile liikuntaa tapahtumat). EVU julkaisee myös kaksi kertaa kauden aikana EVU Sanomat julkaisun, joka on suunnattu seuran jäsenistölle ja yhteistyökumppaneille. Länsi-Vantaan ala-asteille ja päiväkodeille jaetaan esitteet EVUn harrastekiekkokoulusta, luistelukoulusta, liikuntaleikkikoulusta ja liikuntakerhosta. MUU TOIMINTA Seura kannustaa pelaajia ja heidän vanhempiaan liikkumaan myös yhdessä. Seura pyrkii järjestämään aikuisjäsenilleen/pelaajien vanhemmille ohjattuja kuntoilu-tempauksia ja aktivoimaan myös vanhemmat liikkumaan harjoitus-tapahtumien yhteydessä. Jäätilanteen salliessa seura järjestää toimihenkilöille ja pelaajien vanhemmille ns. pipolätkätoimintaa. Seuran toimihenkilöille (joukkueenjohtajat, huoltajat, rahastonhoitajat, tiedottajat) järjestetään seuran sisäisiä koulutusiltoja ja toimihenkilöitä ohjataan myös tarpeen mukaan ulkopuolisiin koulutuksiin. Pelaajien vanhemmille järjestetään infoja vanhempien roolista lasten harrastuksen tukemisessa. TALOUS Seuran tavoite on pitää jäsenistönsä maksut kohtuullisella tasolla. Seura hankkii varoja julkaisumainoksilla, erilaisilla avustuksilla ja yhteistyösopimuksilla. Seura pyrkii turvaamaan maksukykynsä kaikissa tilanteissa.

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 1 (6) Toimintasuunnitelma kaudelle 1.5.2009 30.4.2010 Seurassa toimii kauden aikana juniorijoukkueita kahdessatoissa eri ikäluokassa G- junioreista A-junioreihin.

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2010 Kausi 2017-2018 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelma Toimintasuunnitelma 1.5.2010-30.4.2011 1 (1) Toimintasuunnitelma kaudelle 1.5.2010 30.4.2011 Seurassa toimii kauden aikana juniorijoukkueita kahdessatoista eri ikäluokassa G- junioreista A-junioreihin.

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE

KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE 21.9.2017 KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE Yleistä Kankaanpään Pallo Ry. on jalkapalloseura, joka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa lajia ohjatusti ja asiantuntevien ohjaajien

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013. 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö. 2.

NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013. 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö. 2. NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö Nurmijärven Taitoluistelijat ry on Nurmijärven kunnan alueella, erityisesti Klaukkalan

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019 Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2019 Toiminnan arvot Ysikaks Nivala Ry:n toiminnan arvoina on tarjota harrastajille monipuolista liikuntaa ja lajitaitojen harjoittamista kohtuullisin kustannuksin. Haluamme

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle Tulevan toimintakauden visio Jääkiekko vahvistaa edelleen paikkaansa paimiolaisessa harrastuskentässä kiinnostavana, innovatiivisena ja näkyvänä lajina. Johdanto

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2011 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2011 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2011 Kausi 2018-2019 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010 HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010 Hockey Club Nokia ry Rek.no. 196.155 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Seuran hallintoon ja talouteen liittyvät asiat - Seuran strategian linjaus 2. Seuratoiminnan laadun kehittäminen

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE 01.04.2009 LAIHIAN LUJA LENTOPALLOJAOSTO TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE Tämän kirjan omistaa : Joukkueeni : Valmentaja : Valmentaja puhelinnumero: Joukkueen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Sisällysluettelo 1 Toiminta-ajatus... 2 2 Arvot... 2 3 Visio... 2 4 Yleistä... 2 5 Painopistealueet... 3 6 Harrastus- ja kilpailutoiminta... 4 7 Pallokoulu ja PerheFutis...

Lisätiedot

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 2 TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 SB-PRO NURMIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA... 1 KAUDELLE 2012-2013... 1 1. YLEISTÄ... 3 2. VARSINAINEN TOIMINTA...

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2009

TOIMINTASUUNNITELMA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Oulunsalo Pesäpallojaosto 12.10.2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 -

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 - Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015-1 Yleiset sinettiseurakriteerit Seuralla on kirjallinen toimintalinja seuran toimintaperiaatteista ja -tavoista. Seura pitää huolta

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2018 Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Toiminnan arvot - monipuolinen liikunta lajitaitojen harjoittaminen kasvatus yhteistyössä vanhempien, koulujen ja muiden

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 11v11 joukkueet (14-18v) C14-B18 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa - tavoitteet C14-B18 11v11 ikäkausi- ja kilpajoukkueissa lähtökohtana on yksilöiden kehittäminen.

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus JyPK:ssa on pitkäjänteistä kja suunnitelmallista toimintaa perusasioiden kautta

Lisätiedot

FC SCJ Strategia 2019

FC SCJ Strategia 2019 FC SCJ Strategia 2019 Toiminta-ajatus Seuran toiminnan tarkoituksena on tarjota tavoitteellista ja laadukasta yhteisöllisyyttä korostavaa jalkapallon harraste- ja kilpatoimintaa lapsille, nuorille, perheille

Lisätiedot

EVU. vantaalainen juniorijääkiekkoiluun keskittynyt urheiluseura

EVU. vantaalainen juniorijääkiekkoiluun keskittynyt urheiluseura Agenda Etelä-Vantaan Urheilijat seurana EVU07 toimihenkilöt ja roolit Toimintasuunnitelman läpikäynti Toimintamaksut ja budjetti Huoltajien viestit vanhemmille EVU Collection EVU vantaalainen juniorijääkiekkoiluun

Lisätiedot

Seuratoiminta tulevaisuudessa Lasten urheilun seuratoiminta- ja valmentajaseminaari

Seuratoiminta tulevaisuudessa Lasten urheilun seuratoiminta- ja valmentajaseminaari Seuratoiminta tulevaisuudessa Lasten urheilun seuratoiminta- ja valmentajaseminaari Lappeenranta 26.4.2014 Janne Mellin Janne Mellin 43-vuotias (s. 1971) Rehtori, Tuusula KJT Hockey ry:n hallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

PATAJUNNULIIGAN AAPINEN

PATAJUNNULIIGAN AAPINEN PATAJUNNULIIGAN AAPINEN SISÄLLYSLUETTELO 1. Patajunnupolku 2. Patajunnuliiga 3. Harjoittelu 4. Harjoitustapahtuma 5. Turnaukset 6. Turnausohjeistus 7. Ryhmien jako 8. Yhteiset pelisäännöt 9. Vanhempien

Lisätiedot

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02)

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02) Helsingin NMKY Kausi 2017 2018 B-pojat (s.-02) Asialista Esittely Valmentajat Tavoitteet ja kulmakivet HNMKY Pelaajapolku Urheilijaksi kasvaminen Kesäharjoittelu Kausi 2017-2018 Viestintä ja vuorovaikutus

Lisätiedot

Mahdollisimman monelle Mahdollisimman paljon Mahdollisimman pitkään. Strategia

Mahdollisimman monelle Mahdollisimman paljon Mahdollisimman pitkään. Strategia Mahdollisimman monelle Mahdollisimman paljon Mahdollisimman pitkään Strategia 2015-2018 Johdanto Käsissäsi on KJT Hockeyn strategia vuosille 2015 2018. Strategia sisältää vision, seuran toimintaa ohjaavat

Lisätiedot

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit Uudistuneet O Sinettiseurakriteerit Uudistetut Sinettiseurakriteerit pohjautuvat O Lasten ja nuorten urheilusta tehtyihin selvityksiin. O Selvitykset valmistuivat yhteistyössä Kilpa- ja huippu-urheilun

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2008

TOIMINTASUUNNITELMA 2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Oulunsalo Pesäpallojaosto 7.11.2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Vuosi 2014 on seuran kahdestoista varsinainen toimintavuosi. Vuosille 2013 2015 tehtiin päätös palkata AC Kirkkonummi- ACK ry:lle oppisopimuksella kokopäiväisesti toimiva

Lisätiedot

Salon Palloilijat ry Visio 2022

Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry:n (SalPa) visio vuoteen 2022 asti Salon Palloilijat ry (SalPa) on urheiluseura mihin jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen on mahdollisuus tulla harrastamaan

Lisätiedot

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu Tikkurilan Palloseuran jäsen- ja toimintamaksu Mitä jäsen- ja toimintamaksu sisältää Jäsen- ja toimintamaksuilla katetaan seuran kokonaismenoista pääosa, noin 2/3 kuluista. Loput 1/3 vuotuisista kuluista

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 12.4.2016 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2007 Nummelan Palloseura ry 28.11.2006 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

SEURATOIMINTAOPAS NIBACOS KOKKOLA

SEURATOIMINTAOPAS NIBACOS KOKKOLA NIBACOS KOKKOLA 13.3.2015 1 (4) 1. Toiminnan tarkoitus Nibacos Kokkola ry:n toiminnan tarkoitus on salibandyn kehittäminen ja ylläpitäminen sekä harrastus- että kilpailutoiminnassa. 2. Pitkän aikavälin

Lisätiedot

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä.

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2016 31.12.2016 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi LEHMO BALLS -96 RY Hirviseläntie 12 80780 KONTIONIEMI Puh: 0440-559 696 E-mail: markus.holopainen@leba96.fi www.leba96.fi PROJEKTI 2011-2014 Polku pelikenttien parhaiksi Projektin taustat Johtokunta on

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010 KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2010 1. TOIMINNAN LÄHTÖKOHTA Kankaanpään Uimarit ry:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa eri ikäryhmille uimaopetus, harrastus- ja kilpauintipalveluita.

Lisätiedot

Kaudenaloitusinfo 2014-2015

Kaudenaloitusinfo 2014-2015 Kaudenaloitusinfo 2014-2015 Valmennuspäällikkö Toni Taipale Valmennuksen johtaminen Salivuorojen jakaminen Leirit ja tapahtumat EBT:n henkilöstö Seurasihteeri Liisa Korkiakoski Tiedotus Laskutus MyClub

Lisätiedot

Vaasan Sportin Juniorit Pelaajapolku

Vaasan Sportin Juniorit Pelaajapolku Vaasan Sportin Juniorit Pelaajapolku 1 Yleistä Seuran urheilutoiminnasta vastaa valmennuspäällikkö yhteistyössä vastuuvalmentajien kanssa Seuran joukkueet pelaavat SJL:n sarjoissa ja noudattavat liiton

Lisätiedot

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013 1. Johtokunnan kokoonpano 2013: Johtokunta jatkaa neljännen toimintavuoden seuraavalla kokoonpanolla: Johtokunta: Petri Mäkinen, puheenjohtaja; Matti Huvinen, vara puheenjohtaja; Harri Bergström, sihteeri;

Lisätiedot

Mäntsälän Jää-Tiikerit ry:n toimintasuunnitelma kaudelle

Mäntsälän Jää-Tiikerit ry:n toimintasuunnitelma kaudelle Mäntsälän Jää-Tiikerit ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2017-2018 1. Mäntsälän Jää-Tiikerit Ry Mäntsälän Jää-Tiikereiden tavoitteena on edistää jääurheilua ja tarjota hyvät mahdollisuudet jääkiekon harrastamiseen

Lisätiedot

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto Kaikki 07 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita perustettavaan ikäluokkaan mukaan.

Lisätiedot

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit Uudistuneet O Sinettiseurakriteerit Uudistetut Sinettiseurakriteerit pohjautuvat O Lasten ja nuorten urheilusta tehtyihin selvityksiin. O Selvitykset valmistuivat yhteistyössä Kilpa- ja huippu-urheilun

Lisätiedot

K-VANTAA, ITÄ ry -10 IKÄLUOKAN PERUSTAMISKOKOUS

K-VANTAA, ITÄ ry -10 IKÄLUOKAN PERUSTAMISKOKOUS K-VANTAA, ITÄ ry -10 IKÄLUOKAN PERUSTAMISKOKOUS 15.3.2017 KIEKKO-VANTAA, ITÄ RY Kasvattajaseura (sinettiseura) perustettu v. 2001 (Läki, TJV & VaKi) jäseniä n. 800 joukkueita 32 Tikkurila, Myyrmäki & Hyrylä

Lisätiedot

Ajax%Sarkkiranta,ry, Seurailta,

Ajax%Sarkkiranta,ry, Seurailta, Ajax%Sarkkiranta,ry, Seurailta, 5.2.2015& Tero&Vedenjuoksu&(pj)& 1& Seuraillan,tavoitteita, Keskustelu&ja&yhteistyön&viriBäminen& Seurassa&uusi&vaihde& Uusien&toimijoiden&esiBäytyminen& AkFvoinF&ja&organisoinF&

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

28.4.2014 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2014-2015

28.4.2014 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2014-2015 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2014-2015 Johdanto Yhdistyksen tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta ja kilpaurheilutoimintaa. Toiminta on eettisesti kestävää ja yhteiskuntavastuullista. Kiekko-Nikkarit

Lisätiedot

Haukiputaan Pallo. Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain

Haukiputaan Pallo. Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain Haukiputaan Pallo Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain 1.1.2013 Seuran tavoitteet Mahdollistaa kilpa- ja harrastepelaaminen * Kilpatoiminnassa pelaaja sitoutuu osallistumaan joukkueen

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2007-31.8.2008 Hyväksytty vuosikokouksessa 28.11.2007 Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Seuran

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KIEKON TOIMINTAKÄSIKIRJA

KEMIJÄRVEN KIEKON TOIMINTAKÄSIKIRJA KEMIJÄRVEN KIEKON TOIMINTAKÄSIKIRJA Toiminta-ajatus Kemijärven Kiekko ry on vuonna 1979 perustettu jääkiekon erikoisseura. Seura luo jäsenilleen järjestelmällisellä toiminnalla olosuhteet laadukkaaseen

Lisätiedot

OKM:n seuratuen haku

OKM:n seuratuen haku Seuratuen 2018 haku Haku päättyy 15.12.2017 klo 16.15. Hakemus täytetään sähköisesti www.seuraverkko.fi Seuralla pitää olla päätös hakemiselle Kysy liiton toimistolta lisätietoja, vinkkejä ja apua Lähetä

Lisätiedot

SEURATIEDOTE / ELOKUU 2005

SEURATIEDOTE / ELOKUU 2005 31.8.2005 SEURATIEDOTE / ELOKUU 2005 SEUROJEN YHTEYSTIEDOT PELISÄÄNNÖT LISENSSIT RINGETTELIITON ALAISET TURNAUKSET KAUDELLA 2005-2006 HAE TUKEA LASTEN JA NUORTEN RINGETTEEN LIITON UUDET HENKILÖT HYVÄÄ

Lisätiedot

LEIJONA-KIEKKOKOULU. Esittely tiedotusvälineille - Hartwall Areenan harjoitushalli 27.4.2010

LEIJONA-KIEKKOKOULU. Esittely tiedotusvälineille - Hartwall Areenan harjoitushalli 27.4.2010 LEIJONA-KIEKKOKOULU Esittely tiedotusvälineille - Hartwall Areenan harjoitushalli 27.4.2010 - fyysisen aktiivisuuden muutos on ollut nollasummapeliä - monipuolisuus Lähde: Nuori Suomi 27.4.2010 Suomen

Lisätiedot

Seuraseminaari OKM:n seuratuen 2018 haku

Seuraseminaari OKM:n seuratuen 2018 haku Seuraseminaari 28.10.2017 OKM:n seuratuen 2018 haku Hakuaika: alkaa 13.11.2017 ja päättyy 15.12.2017 klo 16.15. Hakemus täytetään sähköisesti www.seuraverkko.fi (tarkista täytyykö lähettää vielä sen jälkeen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2018-2019 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010 http://www.imatrantennis.net. TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010 Imatran Tennis Ry http://www.imatrantennis.net. TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Vuosi 2010 tuo tullessaan tennisharrastajille merkittävän

Lisätiedot

PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS

PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS 20.9.2018 PELI-KARHUT TOIMINTAFILOSOFIA Peli-Karhut tarjoaa nuorille mahdollisuuden oppia ja nauttia jalkapallon pelaamisesta ja harjoittelemisesta riippumatta

Lisätiedot

Stadin paras kasvattajaseura 2020. Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016

Stadin paras kasvattajaseura 2020. Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016 Stadin paras kasvattajaseura 2020 Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016 Toiminta-ajatus Jalkapalloa lähialueella, omalla tasolla ja itselle sopivassa joukkueessa Kustannukset ovat suhteessa harrastukseen

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2012 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2012 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2012 Kausi 2019-2020 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA

Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA 2012-2017 VISIO 2017 FC Hertta on suomalaisen tyttö- ja naisjalkapallon laatuseura. FC Hertta tarjoaa Joensuun seudun tytöille ja naisille mahdollisuuden pelata jalkapalloa

Lisätiedot

Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Tulevan toimintakauden visio Jalkapallon kiinnostavuuden lisääntyminen ja pelaamisen riemu kaikissa ikäluokissa sekä tytöillä että pojilla. Kokonaisvaltainen

Lisätiedot

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja OLS Jalkapallo OLS Kaupunkisarja OLS Kaupunkisarjassa lapsi pääsee aloittamaan jalkapalloharrastuksen lähellä kotia. Muut harrastukset vs. OLS Kaupunkisarja Kaupunkisarjatoiminnan lisäksi lapsilla pitää

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MIKKELIN JUDO RY 1. JÄRJESTÖTOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä judotaitoa sekä toimia judon tunnetuksi tekemiseksi ja sen harrastuksen levittämiseksi. Tarkoituksensa

Lisätiedot

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti.

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. YLEISTÄ Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. Vuonna 2018 pyrimme edelleen lisäämään joukkueiden

Lisätiedot

ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007 TAPAHTUMIA VUODEN 2007 AIKANA

ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007 TAPAHTUMIA VUODEN 2007 AIKANA ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007 TAPAHTUMIA VUODEN 2007 AIKANA Kirjan ja ruusun päivä 8.5. Elannon Isku - Vantaan kevätnäytös 15.5. Suomen Voimistelupäivät 8.-10.6. Svolin

Lisätiedot

YLEISTÄ Parkanon Kiekko ry tulee toteuttamaan sen yhdistyssäänöissä määritettyä toimintaa seuran toimintaohjeiden mukaisesti.

YLEISTÄ Parkanon Kiekko ry tulee toteuttamaan sen yhdistyssäänöissä määritettyä toimintaa seuran toimintaohjeiden mukaisesti. TOIMINTASUUNNITELMA 1 (5) PARKANON KIEKKO RY TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 1.7.2017-30.6.2018 YLEISTÄ Parkanon Kiekko ry tulee toteuttamaan sen yhdistyssäänöissä määritettyä toimintaa seuran toimintaohjeiden

Lisätiedot

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2010-2011 Hockey Club Nokia ry Rek.no. 196.155 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Seuran hallintoon ja talouteen liittyvät asiat - Seuran strategian linjaus 2. Seuratoiminnan laadun kehittäminen

Lisätiedot

Valmennuksen kehittämisuunnitelma 2011-13. Salon Vilpas juniorikoripallo

Valmennuksen kehittämisuunnitelma 2011-13. Salon Vilpas juniorikoripallo Valmennuksen kehittämisuunnitelma 2011-13 Salon Vilpas juniorikoripallo Miksi valmennusta tulisi kehittää? Pelaajamäärä kasvaa Valmentajapula uhkaa Koulutettuja valmentajia liian vähän (vrt. liiton kriteerit)

Lisätiedot

Kiekko-Espoo seurayhteisö

Kiekko-Espoo seurayhteisö Kiekko-Espoo seurayhteisö Espoon Kiekkoseura ry ØHarrastajia Ø Tytöt 270 Ø Pojat 300 Ø Aikuiset 190 ØLajit Ø Ringette Ø Jääkiekko tytöt ja pojat ØHarjoituspaikat Ø Laaksolahti Ø Leppävaara 21.11.2017 2

Lisätiedot

Uudistuneet Sinettiseurakriteerit. versio 5

Uudistuneet Sinettiseurakriteerit. versio 5 Uudistuneet Sinettiseurakriteerit versio 5 Liikunnallinen elämäntapa Urheilijan polku Liikkujan polku Sinettiseurakriteerit Liikkumista ja urheilua tukeva toimintaympäristö seurassa Organisointi ja toimintaperiaatteet

Lisätiedot

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi 2016-2017, 2017-2018 ja 2018-2019 Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja strategiset painopisteet Strategian osana on määritelty myös seuran

Lisätiedot

Juniori Hermes ry Strategia

Juniori Hermes ry Strategia Juniori Hermes ry Strategia 2016-2020 Missio Juniori Hermes tukee lapsen ja nuoren kokonaisvaltaista urheilijaelämää. Seura tarjoaa jokaiselle pelaajalle mahdollisuuden nousta omalle parhaalle tasolleen

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015 FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015 P09 vanhempainilta Asialista Seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Maksut Toimihenkilöt Viestinnän käytännöt FC REIPAS Iloa, Innostumista,

Lisätiedot

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE 1 Sisältö 1 Yhdistyksen johto ja hallitus... 3 2 Toimisto ja toimihenkilöt... 3 3 Toiminnan tavoite...

Lisätiedot

- Taitoluisteluvalmentaja, jonka päätehtävänä on seuran yksinluistelijoiden valmennuksellisen toimintalinjan suunnitteleminen ja toteuttaminen.

- Taitoluisteluvalmentaja, jonka päätehtävänä on seuran yksinluistelijoiden valmennuksellisen toimintalinjan suunnitteleminen ja toteuttaminen. NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2013-30.6.2014 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö Nurmijärven Taitoluistelijat ry on Nurmijärven kunnan alueella, erityisesti Klaukkalan

Lisätiedot

Mitä tehdään tehdään kunnolla.

Mitä tehdään tehdään kunnolla. SALIBANDYTOIMINNAN TOIMINTAOPAS MOTTO: Mitä tehdään tehdään kunnolla www.hirvhesalibandy.net Visio 2015 Hirvensalon Heiton salibandytoiminta rakentuu seuraavien keskeisten tavoitteiden ja arvojen varaan:

Lisätiedot

*Perustettu vuonna 1956 *Vuonna 2013 noin 1300 lapsi- ja

*Perustettu vuonna 1956 *Vuonna 2013 noin 1300 lapsi- ja Perustettu vuonna 1956 *Vuonna 2013 noin 1300 lapsi- ja aikuisharrastajaa. *Salon suurin seura; jalkapallo, taitoluistelu, salibandy ja koripallo. *Toimisto sijaitsee Salossa Helsingintiellä, seuran omistamissa

Lisätiedot

SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN

SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN Ohessa osa-alueittain alueittain taulukot, joihin on jo täytetty riittävän tason kuvaus kaikista osa-alueista. Taulukon perässä ovat kysymykset,

Lisätiedot

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 Toivalan Urheilijat ry ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 PVM: 10.1.2016 1. Joukkueen toimihenkilöt: Valmentajat: Suvi Kankkunen Puh. 050 381 2105, kankkunens@gmail.com Erika Hyttinen Puh.

Lisätiedot

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE 1 Sisältö 1 Yhdistyksen johto ja hallitus... 3 2 Toimisto ja toimihenkilöt... 3 3 Toiminnan tavoite...

Lisätiedot

Laadukas kasvattajaseura

Laadukas kasvattajaseura A Harrastus kaikille F Seuran ammattimainen johtaminen B Monipuolinen toiminta Pelaaja E Tavoitteellinen kilpakiekko C Joukkuetoiminnan kehittäminen Laadukas kasvattajaseura D Laatua Valmennukseen A: Harrastus

Lisätiedot

Seuravalmennuksen kehittäminen / kriteerit

Seuravalmennuksen kehittäminen / kriteerit Seuravalmennuksen kehittäminen / kriteerit Kriteerit jakautuvat peruskriteereihin ja laatukriteereihin. Peruskriteerit luovat seuran tavoite- ja tahtotilan, jotka toteutuvat laatukriteerien toimenpiteiden

Lisätiedot

Janakkalan Janan D-tytöt 2014-2015

Janakkalan Janan D-tytöt 2014-2015 Janakkalan Janan D-tytöt 2014-2015 Sisällysluettelo 1. D-tyttöjen missio, visio ja arvot 2. D-tyttöjen toiminnan linjaukset ja tavoitteet 3. Joukkueen kasvatuskeinot 4. Reilu peli 5. Joukkueen johtohenkilöiden

Lisätiedot

Urheilutoiminnan toimintamalli

Urheilutoiminnan toimintamalli Urheilutoiminnan toimintamalli 21.12.2012 SB-Pro:n urheilutoiminnan tavoitteet Tyttö- ja naissalibandy - Seuraa tuottaa maajoukkueiden käyttöön olympia- ja MM-tason pelaajia. - SB-pro on Suomen ykkösseura

Lisätiedot

Titaani Juniorit - Jäsenmäärä

Titaani Juniorit - Jäsenmäärä Titaani Juniorit ry Titaani Juniorit ry Historiaa Ennen vuotta 1974 jääkiekkoa pelattiin Sunilan Sisussa Jääkiekkoon erikoistuva Titaanit ry perustettiin 1974 Titaani Juniorit ry eriytyi Titaanit ry:stä

Lisätiedot

toimitilat, teollisuus- ja varastotilat, maanvuokraus, kokoustilat, asiantuntijapalvelut...

toimitilat, teollisuus- ja varastotilat, maanvuokraus, kokoustilat, asiantuntijapalvelut... Syksy 2014 www.evu.fi 1 Tarjoamme sekä Vantaalla toimiville että muualta Vantaalle muuttaville yrityksille monipuolisia ratkaisuja erilaisiin toimitilatarpeisiin. toimitilat, teollisuus- ja varastotilat,

Lisätiedot

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015 INFOTILAISUUS 1. ELITE YHTEISTYÖ 2. MIKÄ ELITE ON? 3. ELITE TIIMI 4. ELITE VALMENNUS 5. ELITE TOIMINTA 6. URHEILIJASOPIMUS 6. HAKU ELITEEN TOIMINTA ON VASTA ALUILLAAN ENSIMMÄINEN

Lisätiedot

Urheilutoiminta 2011-2014

Urheilutoiminta 2011-2014 Toimenpiteet joilla vahvistetaan urheilutoiminnan osuutta Kiekko- Nikkarien toiminnassa. Painopiste: 1. Urheilutoiminnan linjaus ja joukkueiden kauden suunnittelu sekä läpivienti seuran linjauksen mukaisesti

Lisätiedot

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015 MuurY P07 Futis Vanhempainkokous 8.4. 2015 Agenda Urheilun säännöt Joukkueentoimihenkilöt Harjoitukset ja pelit Budjetti Urheilun Pelisäännöt kaudelle 2015 MuurY P07 Futis joukkueen säännöt Nämä säännöt

Lisätiedot

Sopimus. Markkinointi- ja yhteistyösopimus Karkkilan kaupunki ja KaU Koris ry

Sopimus. Markkinointi- ja yhteistyösopimus Karkkilan kaupunki ja KaU Koris ry Sopimus Markkinointi- ja yhteistyösopimus Karkkilan kaupunki ja KaU Koris ry 2017-2018 2 OSAPUOLET KaU Koris ry, y-tunnus 2364245-2 Karkkilan kaupunki, y-tunnus 0127046-7 SOPIMUSKAUSI 1.1.2017 31.12.2018

Lisätiedot

Seuran ylimpänä päättävänä elimenä toimivat vuosikokoukset. Syyskokous pidetään torstaina 20.10.2011, kevätkokouksen ajankohta päätetään myöhemmin.

Seuran ylimpänä päättävänä elimenä toimivat vuosikokoukset. Syyskokous pidetään torstaina 20.10.2011, kevätkokouksen ajankohta päätetään myöhemmin. NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2011-30.6.2012 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö Nurmijärven Taitoluistelijat ry on Nurmijärven kunnan alueella, erityisesti Klaukkalan

Lisätiedot

Ohjeet pelaajien siirtymiseen

Ohjeet pelaajien siirtymiseen Espoon Palloseuran Jääkiekko ry. Hallitus 12.11.2014 versio 1.2 Ohjeet pelaajien siirtymiseen 2 Ohjeet pelaajien siirtymiseen SISÄLLYSLUETTELO 1 SIIRTYMINEN SEURAN SISÄLLÄ 3 1.1 Pelaaminen ja harjoittelu

Lisätiedot

13.3.2015 IFK Grankulla Hockey Urheilutoimintalinjaus

13.3.2015 IFK Grankulla Hockey Urheilutoimintalinjaus 13.3.2015 IFK Grankulla Hockey Urheilutoimintalinjaus IFK GRANKULLA ISHOCKEY GrIFK on Kauniaisissa toimiva jääkiekkoseura, joka tarjoaa kaupungin vaikutusalueen pelaajille mahdollisuuden harrastaa tavoitteellista

Lisätiedot

KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille

KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille FC Kontu - kaikille avoin FC Kontussa joukkuetoiminta alkaa 6-ikävuodesta niin tytöillä kuin pojillakin. Jalkapallon voi aloittaa myöhemminkin. Suositeltavaa

Lisätiedot