VAPAAEHTOISTEN TEHTÄVÄKUVAUKSET:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VAPAAEHTOISTEN TEHTÄVÄKUVAUKSET:"

Transkriptio

1 VAPAAEHTOISTEN TEHTÄVÄKUVAUKSET: OC OFFICE / TAPAHTUMATOIMISTO Tehtävä: Tapahtumatoimiston avustavat tehtävät virallisten osallistujien, kutsuvieraiden ja kisaorganisaation sekä vapaaehtoisten osalta. Kuvaus: Tehtäviin kuuluu vapaaehtoisten hyvinvoinnista huolehtiminen ja kisaorganisaation sekä muiden tapahtumassa töissä olevien avustaminen. Ennen tapahtumaa kisatoimiston tiimi kyltittää jäähallin tilat pohjakarttojen mukaan. Tehtävä vaatii kielitaitoa, asiakaspalveluasennetta ja toimeen tarttuvaa luonnetta. ACCREDITATION / AKKREDITOINTI Tehtävä: Akkreditointikeskuksen avustavat tehtävät. Kuvaus: Akkreditointikeskus palvelee kisojen virallisia osallistujia ja kutsuvieraita. Tehtävät sisältävät mm. asiakaspalvelua sekä akkreditointikorttien tulostusta ja laminointia. Tehtävä vaatii asiakaspalvelu- ja kielitaitoa. IT Tehtävä: Tapahtuman virallisten osallistujien avustaminen tietotekniikan ja tietoliikenneyhteyksien käytössä. Kuvaus: Tapahtuman IT-avun tehtävät sisältävät mm. tulostimien asennusta sekä virallisten osallistujien avustamista hallin verkkojen, tietokoneiden ja puhelimien käytössä. TICKET SALES/LIPUNMYYNTI Tehtävä: Lipunmyynnin ja katsojapalveluiden tehtävät. Kuvaus: Lipunmyyntivastaavan avustavat tehtävät mm. noudettavien lippujen pisteessä, ryhmävarauksissa ja kutsuvieraslipuissa. Tehtävät vaativat asiakaspalvelutaitoa, organisointi- ja paineensietokykyä sekä kielitaitoa. TRANSPORTATION/KULJETUS Tehtävä: Kisojen virallisten osallistujien kuljettaminen organisaation autoilla. Kuvaus: Kuljetustehtäviin kuuluu MM-kisojen virallisten osallistujien kuljettaminen kisahotellien ja areenoiden välillä kisaorganisaation varaamilla autoilla. Erityistä: Tehtävä vaatii ajokortin, kielitaitoa ja paikallistuntemusta.

2 CONSTRUCTION / RAKENTAMINEN Tehtävä: Hoitaa markkinoinnin ja areenoista vastaavan henkilön kanssa areenatilojen kalustuksesta, kisailmeen toteutuksesta ja kumppanien promopisteiden huollosta. Kuvaus: Tehtävä sisältää erilaisia rakennus- ja kunnostustehtäviä kisoja ennen ja kisojen aikana. Tehtävä vaatii toimeen tarttuvaa asennetta ja käsityötaitoja. VIP SERVICES / KUTSUVIERASPALVELUT Tehtävä: Kutsuvieraiden vastaanottaminen ja avustaminen lentokentällä, hotelleissa ja ottelutapahtumissa. Kuvaus: Tehtäviin kuuluu kutsuvieraiden ja kisaosallistujien avustaminen tulo- ja lähtöpäivinä lentokentällä ja hotelleissa sekä vieraiden viihtyvyydestä vastaaminen otteluissa turnauksen aikana. Tehtävät vaativat kansainvälisiä käytöstapoja sekä asiakaspalvelu- ja kielitaitoa. MEDIA&COMMUNICATION / MEDIA- JA VIESTINTÄ Mediapalveluista vastaa kisojen viestintäpäällikkö. Osa-alueeseen kuuluu kisoista raportoivan median avustaminen, mediakeskuksen pyörittäminen, median ohjaaminen otteluissa ja median lähettipalvelut. Lisäksi kisoissa tarvitaan sisällöntuottajia Jääkiekkoliiton kanaviin. Media / Mediapalvelut Tehtävät: Kisoista raportoivan median avustaminen, mediakeskuksen pyörittäminen, median tilasto- ja lähettipalvelut. Tehtävässä tarvitaan kielitaitoa ja oma-aloitteista asiakaspalveluasennetta. Digital Content Production / Sisällöntuotanto Tehtävät: Tuottaa kisoista video-, kuva- ja tekstisisältöä Jääkiekkoliiton kanaviin. Tehtävä vaatii aiempaa kokemusta sisällöntuotannosta. SPORT/KILPAILUTAPAHTUMA Kilpailun tehtävät liittyvät joukkueiden avustamiseen, ottelutapahtuman organisointiin ja tilastointiin. Tehtävät vaativat kielitaitoa ja yhteistyökykyä. Tehtävässä on etua, jos on kokemusta joukkueiden kanssa toimimisesta ja ottelutapahtuman osa-alueiden toteuttamisesta.

3 Game Operations/Ottelutapahtuman järjestelyt Tehtävä: Ottelutapahtuman virallisten osallistujien ohjeistaminen jään tasossa. Kuvaus: Ottelutapahtuman juoksutuksessa toimivat vapaaehtoiset toimivat Game Operations Managerin avustajina. Tehtävät sisältävät ottelutapahtuman ajoituksessa avustavia tehtäviä, mm. joukkueiden ja tuomareiden saattamista jäälle. Tehtävä vaatii tarkkaa ohjeiden noudattamista, kielitaitoa sekä uskallusta ohjeistaa ja opastaa joukkueita toimimaan ohjeistuksen mukaan. OC Team Services Office/Kisatoimisto Tehtävä: Kisajärjestäjän toimiston avustavat tehtävät virallisten osallistujien (joukkueet, tuomarit, IIHF:n toimitsijat jne.) osalta. Kuvaus: Vastaa yhdessä Team Hostien kanssa joukkueiden ja tuomareiden aikataulun sujuvuudesta (harjoitusajat, kuljetukset, ruokailut), hoitaa kilpailun tiloja harjoitus- ja pelipäivinä yhdessä Team Servicen kanssa ja avustaa kilpailuorganisaatiota ottelutapahtumissa. Tehtävä vaatii kielitaitoa, asiakaspalveluasennetta ja toimeen tarttuvaa luonnetta. Off Ice Officials/Toimitsijatehtävät Tehtävä: Ottelutapahtuman toimitsijatehtävät mm. kello, kirjuri ja rangaistusaition valvonta. Kuvaus: Ottelutapahtuman toimitsijatehtävät tehdään yhteistyössä Suomen Jääkiekkotuomareiden Liitto SJTL ry:n ja sen jäsenyhdistysten kanssa. Suurin osa tehtävistä ei eroa normaaleista ottelutapahtumatehtävistä, mutta MM-kisojen arvon, IIHF:n vaatimusten, erilaisen ohjelmiston ja poikkeuksellisen suuren ottelumäärän vuoksi yhteistyötä harjoitellaan mm. tilastotiimin ja kuuluttajien kanssa ennen tapahtuman alkua. Tehtävät vaativat tarkkuutta ja yhteistyökykyä. Statistics / Tilastot Tehtävä: Ottelutapahtuman tilastointitehtävät mm. peliajan seuranta, laukausten laskeminen ja aloitusten kirjaaminen. Kuvaus: Ottelutapahtuman tilastointitehtävät tehdään yhteistyössä Suomen Jääkiekkotuomareiden Liitto SJTL ry:n ja sen jäsenyhdistysten kanssa. Suurin osa tehtävistä ei eroa normaaleista ottelutapahtumatehtävistä, mutta MM-kisojen arvon, IIHF:n vaatimusten, erilaisen ohjelmiston ja poikkeuksellisen suuren ottelumäärän vuoksi yhteistyötä harjoitellaan mm. toimitsijapenkin ja kuuluttajan kanssa ennen tapahtuman alkua. Tehtävät vaativat tarkkuutta ja yhteistyökykyä.

4 Referee Hosts / Tuomariavustaja Tehtävä: Erotuomareiden avustaminen ja kuljettaminen turnauksen ajan. Kuvaus: Referee hostit toimivat kisaorganisaation apuna ja huolehtivat tuomareiden päiväohjelman sujuvuudesta. Hostien tehtävä on koordinoida päiväohjelmaa yhteistyössä kisatoimiston (jääharjoitusten muutokset) ja hotellien (ruokailuaikojen muutokset) kanssa sekä vastata tuomareiden pienemmistä kuljetustarpeista. Hosteilta vaaditaan kielitaitoa ja ajokortti sekä paikallistuntemusta. Erityistä: Tehtävä vaatii ajokortin. Team Service/Huoltopalvelut Tehtävä: Joukkueiden pyykki- ja huoltopalveluiden käytännön toteutus harjoituksissa ja otteluissa. Kuvaus: Palvelut sisältävät mm. pyykki- ja pyyhehuollon, harjoituskiekkojen toimittamisen, otteluiden aikaisten välipalojen toimittamisen joukkueille ja tuomareille sekä joukkueiden omien huoltajien avustamista varustekorjauksissa ja -huollossa. Tehtävä vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä ja kielitaitoa sekä mahdollisuutta tehdä pitkiä työvuoroja. ARENA ENTERTAINMENT / TAPAHTUMAVIIHDE Tapahtumaviihteen osa-alue toimii tiiviissä yhteistyössä kilpailuorganisaation kanssa. Mascot / Maskotti Tehtävä: Tapahtuman maskotin asuun pukeutuneena yleisön viihdyttäminen otteluissa ja oheistapahtumissa. Kuvaus: Maskotti tuo tapahtumaan iloa ja innostaa yleisöä kannustamaan joukkueita. Tehtävä vaatii hyvää kuntoa ja ottelutapahtuman pelisääntöjen tuntemista. Game Entertainment / Otteluiden oheisohjelmat Tehtävät: Tapahtuman erätauoilla ja mainostauoilla toteutettavien viihde-elementtien kanssa avustaminen sekä erilaiset tehtävät yhteistyökumppaneiden promootiopisteillä. Kuvaus: Tehtävään vaaditaan toimeen tarttuvaa asennetta ja sosiaalista luonnetta. SECURITY/TURVALLISUUS JA KULUNVALVONTA Kulunvalvonta ja turvallisuuden valvonta tarkoittaa ottelutapahtumien ulkoalueiden ja yleisöalueiden ohjausta ja valvontaa. Security / Järjestyksenvalvonta Tehtävä: Järjestyksenvalvoja vastaa ottelutapahtuman turvallisesta sujumisesta yleisötiloissa. Erityistä: Tehtävä vaatii järjestyksenvalvojakortin.

5 Access Control / Kulunohjaus Tehtävä: Ottelutapahtumassa kulunohjaaja hoitaa määrätyssä tehtäväpisteessä yleisöneuvontaa ja akkreditointikorttien tarkistamista sekä ohjaa tarvittaessa ihmisiä oikeisiin paikkoihin. Kulunohjaaja avustaa tarvittaessa tapahtuma-alueen kyltityksessä. Tehtävä vaatii asiakaspalveluhenkeä, kielitaitoa, kärsivällisyyttä ja ohjeiden noudattamista. MEDICAL/TERVEYSPALVELUT Kisojen terveydenhuoltopalvelut organisoi kisojen päälääkäri, Chief Medical Officer (CMO). Hän koordinoi virallisten osallistujien ja katsojien terveyspalveluja yhdessä ensiaputiimin ja turvallisuuspäällikön kanssa. AD Escort / Doping testi -saattaja Tehtävä: Doping testiin valitun pelaajan saattaja. Kuvaus: Saattajat koulutetaan IIHF:n turnaukseen nimeämän IIHF Medical Supervisorin toimesta. Saattajat kulkevat testattavan pelaajan mukana testin ajan Medical Supervisorin antamien ohjeiden mukaan. Erityistä: Saattajan tulee olla 18-vuotta täyttänyt naishenkilö. Stand by Doctor / Päivystävä lääkäri Tehtävä: Päivystävä lääkäri. Kuvaus: Seuraavat joukkueen harjoituksia ja otteluita ja johtavat mahdollista ensiapua vaativan tilanteen toimintaa. Erityistä: Tehtävä vaatii lääkärin peruskoulutuksen (LL) tai loppuvaiheen lääketieteen kandidaatin opinnot. Stand by Nurse / Päivystävä hoitaja Tehtävä: Ottelu- ja harjoitustapahtuman avustavat tehtävät yleisöalueella tai pelaajien ensiavussa. Kuvaus: Toimii osana yleisöalueen ensiavusta vastaavaa ryhmää otteluissa tai pelaajien turvallisuudesta ja ensihoidosta vastaavaa ryhmää jääharjoituksissa ja otteluissa. Erityistä: Tehtävä vaatii sairaanhoitajan tai ensihoitajan perustutkinnon.

JOUKKUEENJOHTAJAN ohjeistus

JOUKKUEENJOHTAJAN ohjeistus 1 JOUKKUEENJOHTAJAN ohjeistus Salon Kiekkohait ry Tämä ohje kuvaa seuran joukkueenjohtajan tehtävät ja vastuut PÄIVITETTY 27.3.2014 Ohjeen päivitysvastuu: seurasihteeri 2 Sisältö JOUKKUEENJOHTAJAN TEHTÄVÄT...

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJAN ohjeistus

JOUKKUEENJOHTAJAN ohjeistus 1 JOUKKUEENJOHTAJAN ohjeistus Salon Kiekkohait ry Tämä ohje kuvaa seuran joukkueenjohtajan tehtävät ja vastuut PÄIVITETTY 18.4.2019 Ohjeen päivitysvastuu: toiminnanjohtaja 2 Sisältö JOUKKUEENJOHTAJAN TEHTÄVÄT...

Lisätiedot

HAKUOHJEET RINGETEN NAISTEN MM2015 JA NUORTEN U19 MM2015 JÄRJESTÄJILLE

HAKUOHJEET RINGETEN NAISTEN MM2015 JA NUORTEN U19 MM2015 JÄRJESTÄJILLE HAKUOHJEET RINGETEN NAISTEN MM2015 JA NUORTEN U19 MM2015 JÄRJESTÄJILLE AJANKOHTA 28.12.2015 3.1.2016 1. Naisten finaalipeli perjantaina 2. Naisten finaalipeli lauantaina 3. Naisten finaalipeli (tarvittaessa)

Lisätiedot

SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO RY SUOMEN JÄÄKIEKKOTUOMARIEN LIITTO SJTL RY Liite 1

SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO RY SUOMEN JÄÄKIEKKOTUOMARIEN LIITTO SJTL RY Liite 1 PALKKIOTAULUKKO, taulukon palkkiot ovat voimassa 1.7.2014 alkaen 1.1. Maaottelut 1.1.1. A-maaottelut, viralliset maaotteluturnaukset (T8) 4 T päätuomari 420,00 420,00 linjatuomari 168,00 168,00 3 T päätuomari

Lisätiedot

SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO RY **)Muutos 1.3.15 *) Muutos 1.9.2014 SUOMEN JÄÄKIEKKOTUOMARIEN LIITTO SJTL RY Liite 1

SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO RY **)Muutos 1.3.15 *) Muutos 1.9.2014 SUOMEN JÄÄKIEKKOTUOMARIEN LIITTO SJTL RY Liite 1 PALKKIOTAULUKKO, taulukon palkkiot ovat voimassa 1.7.2014 alkaen 1.1. Maaottelut Sarjapelit Harjoitusottelut 1.1.1. A-maaottelut, viralliset maaotteluturnaukset (T8) 4 T päätuomari 420,00 420,00 linjatuomari

Lisätiedot

SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO RY SUOMEN JÄÄKIEKKOTUOMARIEN LIITTO SJTL RY

SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO RY SUOMEN JÄÄKIEKKOTUOMARIEN LIITTO SJTL RY SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO RY SUOMEN JÄÄKIEKKOTUOMARIEN LIITTO SJTL RY PALKKIOTAULUKKO 2012-2013, taulukon palkkiot ovat voimassa 1.7.2012 alkaen Taulukossa lyhenteet T1, T2,, T8 tarkoittavat tasoluokitusta.

Lisätiedot

SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO RY Liite 1 SUOMEN JÄÄKIEKKOTUOMARIEN LIITTO SJTL RY

SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO RY Liite 1 SUOMEN JÄÄKIEKKOTUOMARIEN LIITTO SJTL RY SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO RY Liite 1 SUOMEN JÄÄKIEKKOTUOMARIEN LIITTO SJTL RY PALKKIOTAULUKKO Taulukossa lyhenteet T1, T2,, T8 tarkoittavat tasoluokitusta. 1. EROTUOMARIPALKKIOT 1.1. Maaottelut 1.1.1. A-maaottelut

Lisätiedot

Kauden lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa Etelän D2 AA lohkojen osalta)

Kauden lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa Etelän D2 AA lohkojen osalta) Kauden 2018-2019 lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa 11.3.2019 Etelän D2 AA lohkojen osalta) Sarjat ja lohkot, joiden lopputurnauksista vastaa Etelän alue. (päivitetty 11.3.2019)

Lisätiedot

Head of delegation -opas

Head of delegation -opas Head of delegation -opas HEAD OF DELEGATION Sinut on valittu head of delegation (HoD) tehtäviin eli Suomen joukkueenjohtajaksi kansainvälisiin kilpailuihin. Tästä joukkueenjohtajan oppaasta löydät ohjeistuksen

Lisätiedot

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja 6.3.2014 III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja Huom. Välierät ja finaalit pelataan paras kahdesta järjestelmällä (ja 2 pisteen systeemillä) peliajan

Lisätiedot

Tervetuloa Vapaaehtoiseksi Nuorten MM-kisoihin / Salpausselän kisoihin 2019!

Tervetuloa Vapaaehtoiseksi Nuorten MM-kisoihin / Salpausselän kisoihin 2019! Tervetuloa Vapaaehtoiseksi Nuorten MM-kisoihin / Salpausselän kisoihin 2019! #2019 Vapaaehtoinen on -HYMYILEVÄ - INNOSTUNUT -ASIAKASPALVELIJA -AINUTLAATUINEN Kisojen vapaaehtoisina toimii valiojoukko kokeneita

Lisätiedot

FC Raahe Viestintäsuunnitelma

FC Raahe Viestintäsuunnitelma FC Raahe Viestintäsuunnitelma FC Raahe Viestintäsuunnitelma 1 FC Raahen arvot ja tavoitteet 3 Sisäinen viestintä 3 Tavoitteet 3 Kanavat 3 Ulkoinen viestintä 4 Tavoitteet 5 Kanavat 5 Sosiaalisen median

Lisätiedot

JOUKKUEEN- JOHTAJA 5.12.2013

JOUKKUEEN- JOHTAJA 5.12.2013 JOUKKUEEN- JOHTAJA JOUKKUEENJOHTAJA Seuratoiminta on kaiken sydän Joukkueenjohtaja on joukkueen johtaja Joukkue on aina tiimi Vanhemmat ovat suurin voimavara Turnaus- ja ottelujärjestelyt Miksi tieto kulkee

Lisätiedot

REIKÄPELIN SM 2011 KISAJÄRJESTELYT

REIKÄPELIN SM 2011 KISAJÄRJESTELYT REIKÄPELIN SM 2011 KISAJÄRJESTELYT SM-Reikäpelikisat 2011 ovat Suomen Golfliitto ry:n alaiset kilpailut, joiden käytännön järjestelyistä vastaa Suomen Golfkiertue Oy (Finnish Golf Tour) sekä Viipurin Golf

Lisätiedot

Nopeuden Perustoimitsijakoulutus

Nopeuden Perustoimitsijakoulutus Nopeuden Perustoimitsijakoulutus Autourheilun säännöt www.autourheilu.fi/saannot Säännöt Autokilpailujen kansalliset määräykset suomessa Nopeuskilpailujen säännöt Ko. lajin kilpailusäännöt (sarjasäännöt)

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJAN TEHTÄVÄT

JOUKKUEENJOHTAJAN TEHTÄVÄT JOUKKUEENJOHTAJAN TEHTÄVÄT A. SEURANÄKÖKULMA Joukkueenjohtaja 1. toimii seuran edustajana joukkueeseen päin ja joukkueen edustajana seuraan päin tiedottaa seuran asiat joukkueen jäsenille tiedottaa joukkueen

Lisätiedot

Opiskelu matkailualalla. Rauma 2015 WinNova

Opiskelu matkailualalla. Rauma 2015 WinNova Opiskelu matkailualalla Rauma 2015 WinNova Asiakaspalvelu Matkailualan asiakaspalvelutilanteissa oppii mm. Käyttämään kassaa ja erilaisia ohjelmistoja Käytöstapoja ja kohteliaisuutta Toimimaan erilaisten

Lisätiedot

Hallinnolliset asiat - Liiton sarjat

Hallinnolliset asiat - Liiton sarjat Hallinnolliset asiat - Liiton sarjat Otteluihin matkustaminen Erotuomareiden matkustusohjesääntö liiton sarjoissa: Matka on aina tehtävä niin, että seuralle/maksajalle siitä aiheutuvat kokonaiskustannukset

Lisätiedot

Tervetuloa Viikingit 06 joukkueen turnaukseen Vuosaareen !

Tervetuloa Viikingit 06 joukkueen turnaukseen Vuosaareen ! Tervetuloa Viikingit 06 joukkueen turnaukseen Vuosaareen 6.12.2016! Osallistuvat joukkueet: Viikingit Canadiens Viikingit Maple Leafs Blues EPS Blues Juniors LV Blues 07 EVU Hunters HJK GranIFK PaiHa Turnaussäännöt

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN PESÄ-KIILAT

HAAPAJÄRVEN PESÄ-KIILAT HAAPAJÄRVEN PESÄ-KIILAT TOIMINTASUUNNITELMA 2019 TOIMINTA-AJATUS Haapajärven Pesä-Kiilat ry:n tavoitteena on kansallispelin välityksellä tarjota haapajärvisille ja lähialueen asukkaille * lapsille ja nuorille

Lisätiedot

Ohjeita seuratoimitsijoille Rangaistusaition valvojat Ajanottaja Kuuluttaja

Ohjeita seuratoimitsijoille Rangaistusaition valvojat Ajanottaja Kuuluttaja Ohjeita seuratoimitsijoille Rangaistusaition valvojat Ajanottaja Kuuluttaja 8.9.2019 Rangaistusaition hoitajat (2) RANGAISTUSAITION HOITAJA (2kpl) Rangaistusaition hoitajien tehtävänä on huolehtia siitä,

Lisätiedot

TOIMITSIJAOPAS (muokattu E-junnukiekolle sopivaksi)

TOIMITSIJAOPAS (muokattu E-junnukiekolle sopivaksi) TOIMITSIJAOPAS (muokattu E-junnukiekolle sopivaksi) Viimeksi muokattu: 1.09.2014 / Taru Nieminen, HaKi03 SISÄLLYSLUETTELO 1. Tuomarikortillisen toimitsijaesimiehen rooli 2 2. Kirjurin toimenkuva 2 3. Kuuluttajan

Lisätiedot

Oulun Naisfutis ry. Turvalisuusohjesääntö

Oulun Naisfutis ry. Turvalisuusohjesääntö Oulun Naisfutis ry Turvalisuusohjesääntö 2015 Sisällysluettelo Lääkintähuolto...3 Matkustaminen...3 Harjoitus- ja pelitapahtumat...4 Edustusjoukkueen pelit...4 Lisäaineisto...6 Liitteet...6 Lähdeaineisto...6

Lisätiedot

KOK:n mainossäännöt (Rule 40)

KOK:n mainossäännöt (Rule 40) KOK:n mainossäännöt (Rule 40) 23.1.2018 1 Rule 40 Muiden kuin KOK:n, Suomen Olympiakomitean tai PyeongChang 2018:n kumppaneiden ei tule mainonnalla, markkinoinnilla tai viestinnällä luoda kuvaa siitä,

Lisätiedot

Suomen Jääkiekkoliitto 1

Suomen Jääkiekkoliitto 1 13.2.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 1 KUNNIOITA PELIÄ MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA 13.2.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 2 Kunnioitamme toisiamme kaikki voittavat Muut toimijat Pelaajat Muut toimijat Kunnioita

Lisätiedot

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto Kaikki 07 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita perustettavaan ikäluokkaan mukaan.

Lisätiedot

JOUKKUEIDEN TURVALLISUUSSUUNNITELMA

JOUKKUEIDEN TURVALLISUUSSUUNNITELMA JOUKKUEIDEN TURVALLISUUSSUUNNITELMA TAPAHTUMAPAIKKA TUPLAJÄÄT OY, Tietäjäntie 2, 70900 Toivala sekä Kuopion kaupungin jäähallit Niiralassa ja Lippumäessä AIKA JÄÄKIEKKOKAUSI 2013-2014 TAPAHTUMA JÄRJESTÄJÄ

Lisätiedot

Riihimäen Palloseura Toimintamalli

Riihimäen Palloseura Toimintamalli Riihimäen Palloseura Toimintamalli Markus Koivuniemi Nuorisopäällikkö 12.9.2013 Sisältö Riihimäen Palloseuran toimintamalli ja ohjeistus Joukkueenjohtajille Valmentajille Rahastonhoitajille Huoltajille

Lisätiedot

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi 1(5) Kausi: Joukkue: 1. Joukkueen toimihenkilöt Joukkueenjohtaja: Varajoukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja: Valmentaja: Vastuuhuoltaja: Huoltaja: Rahastonhoitaja Suku- ja etunimi Valmentajakoulutus

Lisätiedot

ILVES RINGETTE - TEHTÄVÄKUVAUKSET

ILVES RINGETTE - TEHTÄVÄKUVAUKSET ILVES RINGETTE - TEHTÄVÄKUVAUKSET 1. Ringettejaoston johtoryhmä... 2 Ringettejaoston puheenjohtaja... 3 Valmennuspäällikkö... 3 Sihteeri... 4 Varustepäällikkö... 4 Kilpailusihteeri... 4 Tiedottaja... 4

Lisätiedot

Suomen Jääkiekkoliitto 1

Suomen Jääkiekkoliitto 1 4.3.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 1 KUNNIOITA PELIÄ MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA 4.3.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 2 Kunnioitamme toisiamme kaikki voittavat Pelaajat Muut toimijat Muut toimijat Kyse on

Lisätiedot

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja OLS Jalkapallo OLS Kaupunkisarja OLS Kaupunkisarjassa lapsi pääsee aloittamaan jalkapalloharrastuksen lähellä kotia. Muut harrastukset vs. OLS Kaupunkisarja Kaupunkisarjatoiminnan lisäksi lapsilla pitää

Lisätiedot

TOIMENKUVAKARTTA Joukkueenjohtajat

TOIMENKUVAKARTTA Joukkueenjohtajat TOIMENKUVAKARTTA Joukkueenjohtajat Joukkueenjohtajan vastuut Joukkueenjohtajan vastuulla on huolehtia toimenkuvakartassa määriteltyjen tehtävien suorittamisesta vuosikellon tai seuran johdon erikseen määrittelemien

Lisätiedot

Futsalottelun turvallisuusjärjestelyt

Futsalottelun turvallisuusjärjestelyt Futsalottelun turvallisuusjärjestelyt Futsalin seuraseminaari 28.4.2012 Helsinki Turvallisuuspäällikkö Juha Karjalainen Suomen Palloliitto 1 Sisältö Turvallisuuden peruskäsitteitä Keskeinen lainsäädäntö

Lisätiedot

Blues C toimitsijan opas

Blues C toimitsijan opas Blues C 2016 2017 toimitsijan opas Yleistä toimitsijatehtävistä Jokaisessa jääkiekko-ottelussa täytyy olla toimitsijoina vähintään kirjuri, ajanottaja, kuuluttaja ja kaksi rangaistusaition valvojaa, jotta

Lisätiedot

Jääkiekkojaosto Joukkueiden toimihenkilöt ja näiden tehtävät

Jääkiekkojaosto Joukkueiden toimihenkilöt ja näiden tehtävät 1 16.6.2017 Joukkueiden toimihenkilöt ja näiden tehtävät 2017-2018 - Joukkueen toimihenkilöitä ovat joukkueenjohtaja(t), vastuuvalmentaja, valmentaja(t), rahastonhoitaja, huoltajat, tilinvalvoja ja nettivastaava

Lisätiedot

Kajaanin Junnu Hokki 68 ry TOIMITSIJATEHTÄVÄT

Kajaanin Junnu Hokki 68 ry TOIMITSIJATEHTÄVÄT Kajaanin Junnu Hokki 68 ry TOIMITSIJATEHTÄVÄT Toimitsijavuorot ilmoitettava toimitsijoille hyvissä ajoin ennen kotiotteluita. Toimitsijatehtävät (ainakin seuraavat): Kuuluttaja Kirjuri Näyttötaulun/kellon

Lisätiedot

Pasi Oksanen

Pasi Oksanen Pasi Oksanen 15.2.2017 Work life Yo 1986, DI 1993, TkL 1997 TTKK 1992-1998 Nokia 1998-2012 Sports Management Volunteer 2013-2013 Agco Power 2013 -> Sports life yleisurheilu 1980-luku lentopallo 1990-luku

Lisätiedot

tuomari tuomitsee samalle pelaajalle toisen käytösrangaistuksen. Mitä merkitään pelaajalle #16 pöytäkirjaan ajassa 41:20?

tuomari tuomitsee samalle pelaajalle toisen käytösrangaistuksen. Mitä merkitään pelaajalle #16 pöytäkirjaan ajassa 41:20? Suomen Jääkiekkoliitto ry Toimitsijoiden kesäkysymykset 07 Nimi: Kerho: Alue: Kuinka monta kautta olet toiminut erotuomarikortillisena toimitsijana? Kuinka monta toimitsijatehtävää sinulla oli kaudella

Lisätiedot

-turnaus MIKKELI. Virallinen Suomen jääkiekkoliiton alainen F1-06 -turnaus

-turnaus MIKKELI. Virallinen Suomen jääkiekkoliiton alainen F1-06 -turnaus YKKÖSPALKINTO -turnaus 9.4.2016 MIKKELI Virallinen Suomen jääkiekkoliiton alainen F1-06 -turnaus Päivitetty 15.1.2016. Muutokset mahdollisia. Ajankohta ja paikka Sunnuntai 9.4.2016. Mikkelin jäähalli ja

Lisätiedot

SJL-SJTL-puitesopimus ja yhteistoimintasopimus

SJL-SJTL-puitesopimus ja yhteistoimintasopimus TIEDOTE 1(5) SJL-SJTL-puitesopimus ja yhteistoimintasopimus 2012-2013 Jakelu Liitteet SJL, SJL:n aluepäällikköt, erotuomarikouluttajat, SM-liiga, erotuomarit, toimitsijat, kerhot ja seurat Puitesopimus

Lisätiedot

Toimitsijaohjeet Kurran G2-F1-joukkueille

Toimitsijaohjeet Kurran G2-F1-joukkueille Toimitsijaohjeet Kurran G2-F1-joukkueille Kun saavut hallille, niin ota yhteys jäähallin vahtimestariin (040 317 4940) ja pyydä häneltä salkku, jossa on kello ja mikrofoni siihen halliin, jossa ottelu

Lisätiedot

Seuratoimitsijakoulutus Suomen Jääkiekkoliitto 1

Seuratoimitsijakoulutus Suomen Jääkiekkoliitto 1 Seuratoimitsijakoulutus 10.10.2016 Suomen Jääkiekkoliitto 1 Kouluttajana tänään HJT ry Heli Rissanen 050 400 4572 heli.rissanen@hjt.fi Suomen Jääkiekkoliitto 2 YLEISTÄ Suomen Jääkiekkoliitto 3 TOIMITSIJAN

Lisätiedot

P15 SM-lopputurnaus 7.-9.3.2014 Varkaus

P15 SM-lopputurnaus 7.-9.3.2014 Varkaus 7.-9.3. Varkaus KILPAILUMÄÄRÄYKSET Yleistietoa P15-nuorten SM-lopputurnaus järjestetään Varkaudessa 7.- 9.3., paikkana Kämärin jääurheilukeskus, Rehnströminkatu 1, Varkaus. Kilpailun virallisena järjestäjänä

Lisätiedot

Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille Copy

Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille Copy Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille 2 2012 Copy 1. Joukkue, jossa lapsi on mukana Keskiarvo: 5,1 Joukkue, jossa lapsi on mukana 25 11 20 15 7 19 11 7 15 8 6 B pojat C pojat D99 pojat D00 pojat E01

Lisätiedot

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ Turnaustiedote YLEISTÄ Ilmoittautuminen Joukkueet ilmoittautuvat Palokan koulukeskuksessa sijaitsevaan kisakansliaan viimeistään puoli tuntia ennen otteluidensa

Lisätiedot

Suomen Salibandyliitto ry TULOSPALVELUMÄÄRÄYKSET KAUDELLA

Suomen Salibandyliitto ry TULOSPALVELUMÄÄRÄYKSET KAUDELLA Suomen Salibandyliitto ry TULOSPALVELUMÄÄRÄYKSET KAUDELLA 2017-18 1 Yleistä Tulospalvelumääräyksistä 1.1. Nämä ovat Suomen Salibandyliitto ry:n Tulospalvelumääräykset (TulospM) pelikaudelle 2017 18. Näitä

Lisätiedot

SEURATOIMITSIJOIDEN KURSSI JOUKKUEENJOHTAJA LÄNSIRANNIKKO / PEKKA ARTUKKA

SEURATOIMITSIJOIDEN KURSSI JOUKKUEENJOHTAJA LÄNSIRANNIKKO / PEKKA ARTUKKA SEURATOIMITSIJOIDEN KURSSI JOUKKUEENJOHTAJA LÄNSIRANNIKKO / PEKKA ARTUKKA Kouluttajana tänään Länsirannikon alueen toimitsijakouluttaja Pekka Artukka 0400 823307 pekka@artukka.net www.artukka.net/lataa

Lisätiedot

Sport: (Aluekilpailut) Jo kisanneille ratsukoille. Kisaajilla mahdollisuus kuulua aluevalmennusrinkiin.

Sport: (Aluekilpailut) Jo kisanneille ratsukoille. Kisaajilla mahdollisuus kuulua aluevalmennusrinkiin. ISLANNINHEVOSET Vaatimukset 1-taso 2-taso 3-taso 4-taso 5-taso Kohderyhmä (Seurakilpailut, tallikilpailut, harjoituskilpailut) Aloittaville ratsastajille, harrastekilpailijoille ja nuorille hevosille koulutustavoite

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

! Luettelo ilmoittautuneista Tästä ruudusta löytyy joukkueiden yhteystiedot, puh.nro +

! Luettelo ilmoittautuneista Tästä ruudusta löytyy joukkueiden yhteystiedot, puh.nro + ! Mitä aiot tehdä? Valitse! Luettelo ilmoittautuneista Tästä ruudusta löytyy joukkueiden yhteystiedot, puh.nro + e-mail! Pelaajien syöttö Tässä ruudussa syötetään etukäteen pelaajien nimet ja numerot kuhunkin

Lisätiedot

VANHEMMAT MUKAAN Urheiluseurasta voi löytää monenlaista mielekästä ja palkitsevaa tekemistä.

VANHEMMAT MUKAAN Urheiluseurasta voi löytää monenlaista mielekästä ja palkitsevaa tekemistä. VANHEMMAT MUKAAN Urheiluseurasta voi löytää monenlaista mielekästä ja palkitsevaa tekemistä. Aloittelijana vanhemmalla ei tarvitse olla minkäänlaista aiempaa tietoa tai kokemusta amerikkalaisesta jalkapallosta

Lisätiedot

SPL ETELÄ UEFA C. UEFA C koulutuksen jälkeen valmentaja:

SPL ETELÄ UEFA C. UEFA C koulutuksen jälkeen valmentaja: SPL ETELÄ UEFA C UEFA C koulutuksen jälkeen valmentaja: Urheilu ja lajiosaaminen - osaa suunnitella ja toteuttaa nuorten vaiheen toimivia harjoituksia, harjoitusviikkoja ja jaksoja kokonaisvaltaisesti

Lisätiedot

C-NUORTEN SM-SARJA OTTELUMANUAALI. pelikausi 2012-2013 1. SARJASTA VASTAAVIEN HENKILÖIDEN YHTEYSHENKILÖT JA VASTUUALUEET

C-NUORTEN SM-SARJA OTTELUMANUAALI. pelikausi 2012-2013 1. SARJASTA VASTAAVIEN HENKILÖIDEN YHTEYSHENKILÖT JA VASTUUALUEET C-NUORTEN SM-SARJA OTTELUMANUAALI pelikausi 2012-2013 SISÄLTÖ 1. SARJASTA VASTAAVIEN HENKILÖIDEN YHTEYSHENKILÖT JA VASTUUALUEET 2. PELIPAIKAT JA LAITTEET 2.1 Kentän varusteet 2.2 Pelipallo 3. PELAAJAT,

Lisätiedot

Sääntöseminaari 2016 Tuomarin urapolku. Tervetuloa

Sääntöseminaari 2016 Tuomarin urapolku. Tervetuloa Tuomarin urapolku Tervetuloa Tuomarin urapolku KTR:n ja tuomariklubin yhteisprojekti Tarkoituksena kuvata tuomarin polun eri mahdollisuuksia ja avata eri vaiheet sekä lisätä läpinäkyvyyttä Julkaistu netissä

Lisätiedot

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940 TOIMINNAN KÄIKIRJA 1940 JALKAPALLOA VUODETA 1940 IÄLLYLUETTELO 1 JOHDANTO 2 JÄNTEVÄN ARVOT JA TAVOITTEET 3 ORGANIAATIO MALLI 3.1 EURAN JOHTOKUNTA 4 JÄNTEVÄ JA VIETINTÄ 4.1 IÄINEN JA ULKOINEN VIETINTÄ 4.2

Lisätiedot

TULOSPALVELUN OTTELUSEURANTA

TULOSPALVELUN OTTELUSEURANTA TULOSPALVELUN OTTELUSEURANTA TULOSPALVELU https://taso.palloliitto.fi/taso/login.php YLEISTÄ - Tilastointi tapahtuu TASO-järjestelmässä - Kirjautuminen TASO-järjestelmään tapahtuu kotijoukkueen omilla

Lisätiedot

Sääntöseminaari LEN European Short Course Championships, Copenhagen

Sääntöseminaari LEN European Short Course Championships, Copenhagen Sääntöseminaari 2018 LEN European Short Course Championships, Copenhagen Ison mittaluokan tapahtuma - Kisat uitiin 2017 valmistuneella monitoimihalli Royal Arenalla (vrt. Hartwall-areena) - Areenalle oli

Lisätiedot

Mitä merkitään pelaajalle pöytäkirjaan?

Mitä merkitään pelaajalle pöytäkirjaan? Suomen Jääkiekkoliitto ry Toimitsijoiden kesäkysymykset 2016 Nimi: Kerho: Alue: Kuinka monta kautta olet toiminut erotuomarikortillisena toimitsijana? Kuinka monta toimitsijatehtävää sinulla oli kaudella

Lisätiedot

OHJEET : KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS

OHJEET : KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS 26042016 KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS ( JA VÄHÄN MIKKELINKIN ;-)) KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS 7.5.2016 PIEKSÄMÄELLÄ PÄIVÄN YLEINEN AIKATAULU 10.00-10.20 Ilmoittautuminen

Lisätiedot

TAPAHTUMAN TUOTTAMISEN ABC

TAPAHTUMAN TUOTTAMISEN ABC TAPAHTUMAN TUOTTAMISEN ABC 2 5. 1 0. 2 0 1 6 Tiina Salonen Ohjelmapäällikkö, Kotkan kaupunki kulttuurituottaja (YAMK) MIKÄ ON TAPAHTUMA? = Tapahtumien avulla ihmiset kootaan yhteen jotain tarkoitusta varten

Lisätiedot

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Yleisinfo Turnaus pelataan Leppävaaran urheilupuistossa (Vanha maantie 15) kolmella tekonurmikentällä Leppävaaran urheilupuistossa ja Lepa-Areenalla. Kenttien

Lisätiedot

Securitas Events Tapahtumaturvallisuuspalvelut

Securitas Events Tapahtumaturvallisuuspalvelut Securitas Events Tapahtumaturvallisuuspalvelut 2 Securitas Events Tapahtumaturvallisuuspalvelut 3 Securitas Events on erikoistunut tuottamaan turvallisuus- ja tukipalveluja tapahtumiin ja yleisötilaisuuksiin.

Lisätiedot

SJL TOIMITSIJAKYSYMYKSET(50) 2008

SJL TOIMITSIJAKYSYMYKSET(50) 2008 SJL TOIMITSIJAKYSYMYKSET(50) 2008 Vastaaja: Ohjeita: Vastaa lyhyesti ja yksiselitteisesti. Merkitse vastauksesi lisäksi se/ne sääntökirjan (SK), erotuomarin ohjekirjan (CB) tai kilpailusääntöjen (KS) kohta/kohdat

Lisätiedot

GT Teamit RED ORANGE GREEN YELLOW PINK BLUE PLAYER

GT Teamit RED ORANGE GREEN YELLOW PINK BLUE PLAYER GT Teamit 2016-2017 RED ORANGE GREEN YELLOW PINK BLUE PLAYER Grani Tenniksen valmennuskokonaisuus - Pelaajan polku GT Tennis- ja mailapelikoulu Esikouluikäisille ja 1-3 -luokkalaisille Ohjaajakoulutukset

Lisätiedot

MIKKELI. F06 -turnaus. 10 joukkuetta 8 peliä / joukkue Uudistunut kilpahalli Pysyvät pukukopit ei varusterumbaa Jokainen pelaaja palkitaan

MIKKELI. F06 -turnaus. 10 joukkuetta 8 peliä / joukkue Uudistunut kilpahalli Pysyvät pukukopit ei varusterumbaa Jokainen pelaaja palkitaan 19.4.2015 MIKKELI F06 -turnaus 10 joukkuetta 8 peliä / joukkue Uudistunut kilpahalli Pysyvät pukukopit ei varusterumbaa Jokainen pelaaja palkitaan Päivitetty 12.4.2014. Muutokset mahdollisia. Ajankohta

Lisätiedot

Toimitsijakoulutus Anssi Iivonen

Toimitsijakoulutus Anssi Iivonen Toimitsijakoulutus 11.10.2016 Anssi Iivonen Sisältö 1. Ottelupöytäkirjan täyttö 2. Ajanotto 3. Vuoronhallinta ja vuoro-osoitin Toimitsijat Kirjuri Apukirjuri (yleensä ajanottaja) Ajanottaja 24 sekunnin

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA KAUSI

TOIMINTASUUNNITELMA KAUSI TOIMINTASUUNNITELMA KAUSI 2107-2108 1. JOHDANTO Tämän toimintasuunnitelman tarkoituksena on koota yhteen kautta koskeva tärkeä informaatio. IHK-05 joukkueessa jääkiekkoa harrastetaan lasten ehdoilla. Kaiken

Lisätiedot

SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO RY SUOMEN JÄÄKIEKKOTUOMARIEN LIITTO SJTL RY

SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO RY SUOMEN JÄÄKIEKKOTUOMARIEN LIITTO SJTL RY SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO RY SUOMEN JÄÄKIEKKOTUOMARIEN LIITTO SJTL RY PALKKIOTAULUKKO 2008-2009 1. EROTUOMARIPALKKIOT Sarjapelit Harj.ottelut 1.1. Maaottelut 1.1.1. A-maaottelut päätuomari 523.00 linjatuomari

Lisätiedot

Tarjouspyyntö: Lentopalloliitto kutsuu seuroja hakemaan Suomen Cupin 2019, 2020 ja 2021 järjestelytehtäviä

Tarjouspyyntö: Lentopalloliitto kutsuu seuroja hakemaan Suomen Cupin 2019, 2020 ja 2021 järjestelytehtäviä Tarjouspyyntö: Lentopalloliitto kutsuu seuroja hakemaan Suomen Cupin 2019, 2020 ja 2021 järjestelytehtäviä Lentopalloliitto (jatkossa Liitto) muuttaa Suomen Cupin finaalien toteutusta. Seurojen rooli vahvistuu.

Lisätiedot

Perjantaina H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina loppukilpailut

Perjantaina H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina loppukilpailut Pelastussuunnitelma SM-yösuunnistus Tuuloksessa 22.9.2018 Perjantaina 21.9.2018 H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina 22.9.2018 loppukilpailut TAPAHTUMAN TURVALLISUUS- JA PELASTUSSUUNNITELMA Järjestäjä

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 31.3 2.4.2017 C2 AAA alempi Jatkosarja C2 AAA alemman jatkosarjan Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4.2017. Turnaukseen C2 AAA alemman jatkosarjojen

Lisätiedot

MIESTEN I-DIVISIOONA B:N SARJAMÄÄRÄYKSET 2015 16

MIESTEN I-DIVISIOONA B:N SARJAMÄÄRÄYKSET 2015 16 MIESTEN I-DIVISIOONA B:N SARJAMÄÄRÄYKSET 2015 16 Miesten I-divisioona B:hen kuuluvat runkosarja, pudotuspelit ja divarikarsinta. SARJAMANUAALIT Miesten I-divisioonassa pelaaville seuroille toimitetaan

Lisätiedot

JOUKKUETOIMITSIJAT. Pekka Artukka

JOUKKUETOIMITSIJAT. Pekka Artukka JOUKKUETOIMITSIJAT Pekka Artukka JOUKKUEENJOHTAJAN TEHTÄVIÄ Sarjoissa, joissa on käytössä SaTu Kirjaudu nettiin www.finhockey.fi/palvelut/palvelusivusto Kirjaudu palvelun joukkue- osioon omilla tunnuksillaan

Lisätiedot

Suomen Jääkiekkoliiton tai sen seurojen hyväksi tehdystä toiminnasta voidaan henkilöille ja yhteisöille myöntää seuraavia huomionosoituksia:

Suomen Jääkiekkoliiton tai sen seurojen hyväksi tehdystä toiminnasta voidaan henkilöille ja yhteisöille myöntää seuraavia huomionosoituksia: ANSIOMERKKISÄÄNNÖT Suomen Jääkiekkoliiton tai sen seurojen hyväksi tehdystä toiminnasta voidaan henkilöille ja yhteisöille myöntää seuraavia huomionosoituksia: Kultainen ansioristi Kunniapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUNNIOITA PELIÄ ARVOSTA KAIKKIA SEN TOIMIJOITA - 7.10.2013 Suomen Jääkiekkoliitto 1

KUNNIOITA PELIÄ ARVOSTA KAIKKIA SEN TOIMIJOITA - 7.10.2013 Suomen Jääkiekkoliitto 1 KUNNIOITA PELIÄ ARVOSTA KAIKKIA SEN TOIMIJOITA - 7.10.2013 Suomen Jääkiekkoliitto 1 KUNNIOITA PELIÄ MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA 7.10.2013 Suomen Jääkiekkoliitto 2 Kunnioitamme toisiamme kaikki voittavat

Lisätiedot

Televisioitavien kisojen hakeminen vuodelle 2019

Televisioitavien kisojen hakeminen vuodelle 2019 Televisioitavien kisojen hakeminen vuodelle 2019 SUL julistaa haettavaksi vuodelle 2019 5 kpl GP-kilpailuja 2-3 kpl 1-2 lajin TV-kilpailua (karnevaalityyppinen) Tähtikisat striimattuna YLE-Areenassa GP-kisojen

Lisätiedot

MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti, N16 V sprintti, M18 V sprintti, N18 V sprintti

MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti, N16 V sprintti, M18 V sprintti, N18 V sprintti Kilpailuohjeet KILPAILUOHJELMA PERJANTAI 3.8.2018 Kilparata auki koko päivän LAUANTAI 4.8.2018 (aikataulu on alustava) MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti,

Lisätiedot

Vanhempaininfo kaudesta

Vanhempaininfo kaudesta Vanhempaininfo kaudesta 2016-2017 VISIO 2016-2017 KJT Haukat Nollakakkoset tunnetaan alueella vetovoimaisena ja korkealaatuisena jääkiekon joukkueorganisaationa omissa emoseuroissaan. Joukkueella on kolme

Lisätiedot

SEURATOIMITSIJOIDEN PERUSKURSSI Suomen Jääkiekkoliitto 1

SEURATOIMITSIJOIDEN PERUSKURSSI Suomen Jääkiekkoliitto 1 SEURATOIMITSIJOIDEN PERUSKURSSI 13.9.2016 Suomen Jääkiekkoliitto 1 Kouluttajina tänään SJL:n Pohjoisen alueen toimitsijakouluttaja Eija Mämmelä 040-8413791 eija.mammela@gmail.com OJT:n toimitsijakouluttaja

Lisätiedot

Joukkueenjohtajan rooli ja tehtävät arvokisoissa

Joukkueenjohtajan rooli ja tehtävät arvokisoissa Joukkueenjohtajan rooli ja tehtävät arvokisoissa Joukkueenjohtajan tehtävät: Ennen matkaa: -Palaverit järjestelyistä (liitto, mj-valmentaja, mahdolliset tukihenkilöt) -Maajoukkue leirillä esittäytyminen,

Lisätiedot

TiTu / KIRJURI

TiTu / KIRJURI TiTu / KIRJURI 19.9.2016 Suomen Jääkiekkoliitto 1 Kouluttajana tänään Hämeen alueen toimitsijakouluttaja Raimo Komu 0400 490 276 raimo.komu@kolumbus.fi Suomen Jääkiekkoliitto 2 Lue SJL:n tulospalveluohjeet,

Lisätiedot

Blues Juniors. Ohjekirja vanhemmille KIRJURI TOIMITSIJOIDEN TEHTÄVÄT

Blues Juniors. Ohjekirja vanhemmille KIRJURI TOIMITSIJOIDEN TEHTÄVÄT Blues Juniors Ohjekirja vanhemmille KIRJURI TOIMITSIJOIDEN TEHTÄVÄT OTTELUN TOIMITSIJAT JA TEHTÄVÄT OTTELUUN NIMETYT TOIMITSIJAT (ei seuravaatteissa) TOIMITSIJAVASTAAVA (1) varmistaa ennen ottelua, että

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan toimitsijaksi!

Tervetuloa mukaan toimitsijaksi! Tervetuloa mukaan toimitsijaksi! Miksi omia kisoja järjestetään? Omat kisat ovat nuorimmille uimareille helppo aloitus kisailun maailmaan tuttu ympäristö, jolloin kisajännitys on vähän pienempi. Ulkopuolisten

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen

KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen sääntöjä. KILPAILUKESKUS Kilpailukeskus sijaitsee Ukonniemen alueella Aviasport Areenalla

Lisätiedot

Tampere Taitaja-isäntäkaupunkina

Tampere Taitaja-isäntäkaupunkina Tampere Taitaja-isäntäkaupunkina Tampereen Taitaja-kilpailut myönnettiin Tampereen kaupungille yhteistyössä lähialueen ammatillisten koulutuksen järjestäjien kanssa. Kilpailujen ajankohdaksi on valittu

Lisätiedot

SARJAN NIMI SARJAN ILMOITT. SARJA- LUOPUMIS- LUOPUM. ET- ET LÄMMITT. ERÄ- PELIAIKA JATKO- VL- Nimeämisvastuu 2013-2014 JÄRJESTÄJÄ AIKA MAKSU SAKKO

SARJAN NIMI SARJAN ILMOITT. SARJA- LUOPUMIS- LUOPUM. ET- ET LÄMMITT. ERÄ- PELIAIKA JATKO- VL- Nimeämisvastuu 2013-2014 JÄRJESTÄJÄ AIKA MAKSU SAKKO SARJAN NIMI SARJAN ILMOITT. SARJA- LUOPUMIS- LUOPUM. ET- ET LÄMMITT. ERÄ- PELIAIKA JATKO- VL- Nimeämisvastuu 2013-2014 JÄRJESTÄJÄ AIKA MAKSU SAKKO ILM. JÄRJ. TASO AIKA TAUKO AIKA KILP. 28.5.2013 SAKKOA

Lisätiedot

35. FESTIVAL D'ARMOR Challenge Crédit Agricole (luokka U17) Pelaajat syntyneet 01/01/2000 ja 31/12/2001

35. FESTIVAL D'ARMOR Challenge Crédit Agricole (luokka U17) Pelaajat syntyneet 01/01/2000 ja 31/12/2001 SPORTING SÄÄNNÖT 35. FESTIVAL D'ARMOR Challenge Crédit Agricole (luokka U17) Pelaajat syntyneet 01/01/2000 ja 31/12/2001 1 - Turnaus Järjestäjä Yhdistyksen UNION SPORTS Plougonvelin (U.S.P.) Yhdistys vuoden

Lisätiedot

JOUKKUEJOHTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET

JOUKKUEJOHTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET JOUKKUEENJOHTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET 2016-2017 JOUKKUEENJOHTAJALLE! Kiitokset sinulle, että olet lupautunut hienoon ja tärkeän tehtävään joukkueen toimimisen kannalta. Alla on joukkuejohtajan tehtävän

Lisätiedot

TURVALLISUUSSUUNNITELMA

TURVALLISUUSSUUNNITELMA VPS-JUNIORIT ry TURVALLISUUSSUUNNITELMA Sisällysluettelo 1. Turvallisuussuunnitelma. 1.1 Turvallisuussuunnitelman kohteet. 1.1.1 Pelaajat. 1.1.2 Ottelun toimihenkilöt, tuomarit, ym.. 1.1.3 Katsojat 1.1.4

Lisätiedot

Seurafoorumi Tampere

Seurafoorumi Tampere Seurafoorumi 2018 Tampere 25.-26.7.2018 Ohjelma Keskiviikko 25.7. klo 12.00 seminaarin avaus klo 12.15 Tennisliiton ajankohtaiskatsaus klo 13.15 Tennisliiton jäsenmaksu-uudistus klo 13.45 antidopingtyö

Lisätiedot

POHJOLA-LEIRI 23.2 26.2.2014

POHJOLA-LEIRI 23.2 26.2.2014 POHJOLA-LEIRI 23.2 26.2.2014 LEIRIN TEEMA, koulutusleiri 2000 ikäluokan Pohjola-leirin pääteemoina ovat LAJITEKNISET TAIDOT, (painotetusti luistelu, puolustuspelitaidot ja maalinteko) PELITILANNE ROOLIT

Lisätiedot

Sarjat alkavat syyskuun alussa ja loppuvat mestaruusturnaukseen huhtikuun lopussa.

Sarjat alkavat syyskuun alussa ja loppuvat mestaruusturnaukseen huhtikuun lopussa. 1 HELSINGIN KAUKALOPALLO RY päivätty 04.06.2018 OHJEITA JA TIEDOTESASIOITA JOUKKUEILLE JA TUOMAREILLE KAUDELLE 2018-2019 Sarjat Sarjat alkavat syyskuun alussa ja loppuvat mestaruusturnaukseen huhtikuun

Lisätiedot

KUULUTUSOHJEET - KOTIMAISET OTTELUT

KUULUTUSOHJEET - KOTIMAISET OTTELUT KUULUTUSOHJEET - KOTIMAISET OTTELUT (9.6.2017) Suomen Jääkiekkoliitto - Finlands Ishockeyförbund - Finnish Ice Hockey Association Veturitie 13 H - FI-00240 Helsinki - Tel. +358 (0)10 227 0200 - www.leijonat.fi

Lisätiedot

JOUKKUETOIMITSIJAT JÄÄKIEKKO-OTTELUSSA

JOUKKUETOIMITSIJAT JÄÄKIEKKO-OTTELUSSA JOUKKUETOIMITSIJAT JÄÄKIEKKO-OTTELUSSA 1 JOUKKUEENJOHTAJAN TEHTÄVIÄ Sarjoissa, joissa on käytössä sähköinen tulospalvelu Kirjaudu nettiin www.finhockey.fi/palvelut/palvelusivusto Kirjaudu palvelun joukkue-

Lisätiedot

SUOMEN MONIPUOLISIN URHEILUSEUROJEN PALVELU

SUOMEN MONIPUOLISIN URHEILUSEUROJEN PALVELU SUOMEN MONIPUOLISIN URHEILUSEUROJEN PALVELU Ådalens Idrottsförening jopox.fi Tom Hedman Agenda Lyhyt katsaus Jopox-kokonaisuuteen ÅIF Tavoitteita tulevalle kaudelle Koko seuran tilanne raporttien kautta

Lisätiedot

VISTA 2014 ALKAA NYT! Volvo Auto Oy Ab Luottamuksellinen - VAIN SISÄISEEN KÄYTTÖÖN 1

VISTA 2014 ALKAA NYT! Volvo Auto Oy Ab Luottamuksellinen - VAIN SISÄISEEN KÄYTTÖÖN 1 VISTA 2014 ALKAA NYT! Volvo Auto Oy Ab Luottamuksellinen - VAIN SISÄISEEN KÄYTTÖÖN 1 VISTA - MIKÄ SE ON? Volvo International Service Training Award Volvon oma kansainvälinen kilpailu, jossa on kyse huollon

Lisätiedot

KUULUTUSOHJEET - KOTIMAISET OTTELUT

KUULUTUSOHJEET - KOTIMAISET OTTELUT KUULUTUSOHJEET - KOTIMAISET OTTELUT (20.9.2016) Suomen Jääkiekkoliitto - Finlands Ishockeyförbund - Finnish Ice Hockey Association Veturitie 13 H - FI-00240 Helsinki - Tel. +358 (0)10 227 0200 - www.leijonat.fi

Lisätiedot

LEKI Pirkanmaan viihdyttävintä kiekkoa!

LEKI Pirkanmaan viihdyttävintä kiekkoa! LEKI 2017 2018 Pirkanmaan viihdyttävintä kiekkoa! #SAUKKOPERHE LeKin Mestis-joukkue on pelannut jo kymmenen peräkkäistä kautta Mestiksessä eli Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla jääkiekossa. Leki

Lisätiedot