19 TFT LCD TV + DVBT + DVD COMBO Käyttöohje

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "19 TFT LCD TV + DVBT + DVD COMBO Käyttöohje"

Transkriptio

1 TFD-1922DVBT Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. 19 TFT LCD TV + DVBT + DVD COMBO Käyttöohje PAL/SECAM B/G,D/K,I AC V, 50/60 Hz TULOLIITTIMET: HDMI, YPBPR, AV, SCART, PC. TEKSTI-TV NTSC-KUVAN NÄYTTÖ TELEVISIOSSA DVD-LEVYPESÄ

2 Ympäristönsuojeluohjeet Älä hävitä laitetta sen elinkaaren päätyttyä kotitalousjätteiden mukana. Vie laite sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräyspisteeseen kierrätettäväksi. Tuotteessa oleva merkintä, käyttöohjeet tai pakkaus sisältävät lisäohjeita tuotteen hävittämistä varten. Tuotteen materiaalit ovat kierrätettäviä, kuten tämä merkintä osoittaa. Kierrättämällä materiaaleja tai käyttämällä vanhoja laitteita muutoin uudestaan suojelet merkittävästi ympäristöä. Lisätietoja keräyspisteistä saat kunnalta.

3 SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo...1 Tekniset tiedot Paikan valinta....3 Tärkeitä turvallisuusohjeita Huomioon otettavia seikkoja Hallintanäppäimet (TV) Hallintanäppäimet (DVD)... 9 Televisiovastaanotin takaa Ulkoisten laitteiden liittäminen Kaukosäätimen käyttö Kaukosäätimen käyttö (DVD) Perustoiminnot Lisätoiminnot Ensimmäisen käyttökerran asetukset (DVD) Vianetsintä....29

4 TEKNISET TIEDOT Vastaanotto: Värijärjestelmä: LDC-paneeli Ulk. antenni: Liitännät: Kaiutin: B/G, D/K, I PAL, SECAM,AUTO Halkaisija 19 tuumaa (482,6 mm) 75 Ohm koaksiaalikaapeli HDMI, AV, YPbPr, SCART, PC (VGA/AUDIO) IN, KORVAKUULOKE 8 OHM Äänen ulostulo < 3 W X 2 Virrankulutus Virrankulutus valmiustilassa Virtalähde Mitat: 55 W < 3 W AC V, 50/60 Hz L 480 x S 195.8x K 398 (mm) Nettopaino 5.5g HUOM: Malli ja tekniset tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

5 PAIKAN VALINTA Kiitos luonnollisimman värin toistavan televisiovastaanottimen ostosta. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ja säilytä se, jotta voit hyötyä kaikista laitteen ominaisuuksista. ASENNUS Sijoita televisio paikkaan, jossa suora auringonvalo ei osu televisioruutuun. Pimeässä katselu tai ruudussa näkyvät heijastukset rasittavat silmiä. Pehmeä, epäsuora valaistus onkin suositeltavin. Jätä seinän ja television väliin tarpeeksi tilaa tuuletuksen takaamiseksi. Televisiota ei saa säilyttää erittäin lämpimissä tiloissa, koska kotelo voi vahingoittua tai komponenttien käyttöikä lyhentyä. Televisiovastaanotin käyttää tasavirtaa AC/DC-adapterin kautta. Jännite on ilmoitettu kotelon takaosassa olevassa merkinnässä. Käytä vain laitteen mukana tulevaa AC/DC-adapteria, äläkä koskaan liitä vaihtovirtaa suoraan laitteeseen. AC/DC-adapteri käyttää vaihtovirtaa jännitteellä, joka on ilmoitettu adapterin merkinnässä. Liitä adapterin tasavirtapistoke television takana olevaan 12 voltin tasavirtaliittimeen ja liitä johto adapteriin. Liitä adapteri voltin verkkovirtapistokkeeseen. Televisiovastaanotinta ei saa säilyttää lämmönlähteiden, kuten patterien tai lämminilmapuhaltimien lähellä tai suorassa auringonvalossa. Televisiota ei myöskään saa säilyttää suljetussa hyllykössä tai laatikossa. Laitteen tuuletusaukkoja ei saa peittää. HUOM: Laitteen sisällä oleviin komponentteihin ei saa koskea. Muiden kuin käyttöohjeessa mainittujen säätöjen teko on myös kiellettyä. Laitteen LCD-paneeli on tehty lasista ja voi siksi rikkoutua iskusta tai pudottamisesta. Jos paneeli särkyy, on lasinsiruja varottava. Irrota laite siivottaessa verkkovirrasta ja pyyhi se kuivalla, pehmeällä liinalla. Ukkosen ja salamoinnin aikana antenni tulee irrottaa laitteesta ja laite verkkovirrasta. Kaikki televisiovastaanottimet sisältävät korkeajännitteen, ja siksi kotelon saa aukaista vain valtuutettu huoltohenkilö. Jos laitteen käytössä ilmenee ongelmia tai epätavallisuuksia, se kannattaa sammuttaa ja irrottaa verkkovirrasta hetkeksi.

6 TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA VA R O I T U S SÄHKÖISKUVAARA ÄLÄ AVAA VA R O I T U S : SÄHKÖISKUVAARAN VUOKSI KOTELOA TAI LAITTEEN TAKAOSAA EI SAA AVATA. LAITTEEN SISÄLLÄ EI OLE OSIA, JOITA KÄYTTÄJÄ VOISI HUOLTAA. LAITTEEN SAA HUOLTAA VAIN VALTUUTETTU HUOLTOHENKILÖKUNTA. Kolmion sisällä oleva nuolipäinen salama symboloi sähköiskuvaaraa. Kolmion sisällä olevalla huutomerkillä kiinnitetään käyttäjän huomio tärkeisiin käyttö- ja huolto-ohjeisiin laitteen mukana tulevissa dokumenteissa. VAROITUS: SÄHKÖISKUVAARAN VÄLTTÄMISEKSI LAITETTA EI SAA ALTISTAA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE EIKÄ SEN PÄÄLLE SAA LAITTAA NESTEILLÄ TÄYTETTYJÄ ESINEITÄ. HUOM: Laitteen sisällä oleviin komponentteihin ei saa koskea. Muiden kuin käyttöohjeessa mainittujen säätöjen teko on myös kiellettyä. Laitteen LCD-paneeli on tehty lasista ja voi siksi rikkoutua iskusta tai pudottamisesta. Jos paneeli särkyy, on lasinsiruja varottava. Irrota laite siivottaessa verkkovirrasta ja pyyhi se kuivalla, pehmeällä liinalla. Ukkosen ja salamoinnin aikana antenni tulee irrottaa laitteesta ja laite verkkovirrasta. Kaikki televisiovastaanottimet sisältävät korkeajännitteen, ja siksi kotelon saa aukaista vain valtuutettu huoltohenkilö. Jos laitteen käytössä ilmenee ongelmia tai epätavallisuuksia, se kannattaa sammuttaa ja irrottaa verkkovirrasta hetkeksi.

7 HUOMIOON OTETTAVIA SEIKKOJA HUOM: Laitteen kotelon aukkoihin ei saa joutua vieraita esineitä. Laitteen päälle ei saa kaatua mitään nestettä. HUOM: Laitteen tuuletusaukkoihin ei saa työntää mitään esineitä. Metalliesineet voivat aiheuttaa sähköiskun ja helposti syttyvät esineet/nesteet tulipalon. HUOM: Laitteen päälle ei saa panna esineitä, koska ne voivat vahingoittaa kuvaruutua. HUOM: Verkkojohto ei saa olla puristuksissa television alla. HUOM: Laitetta ei saa heittää millään. LCD-paneelin lasi voi räjähtää iskun voimasta ja aiheuttaa vakavaa vahinkoa.

8 HUOMIOON OTETTAVIA SEIKKOJA HUOM: Laitteen tai sen jalustan päällä ei saa seistä, siihen ei saa nojata eikä sitä saa töniä. Lasten tekemisiä on hyvä tarkkailla. Television kaatuminen voi aiheuttaa vakavaa vahinkoa. HUOM: Laite on säilytettävä vakaalla alustalla (tasolla, hyllyssä tai pöydällä). Television kaatuminen voi rikkoa television sekä aiheuttaa vakavia henkilövahinkoja. HUOM: Jos televisiota ei käytetä pitkään aikaan, tulee laite irrottaa verkkovirrasta. HUOM: Laitteen takana olevia tuuletusaukkoja ei saa tukkia. Tuuletus on tärkeää sähköisten komponenttien toiminnan kannalta. Varoitus: Televisiota ei saa altistaa suoralle auringonvalolle tai muille lämmönlähteille. Sitä ei saa säilyttää lämpöä luovuttavien laitteiden, kuten VCR-laitteiden tai vahvistimien läheisyydessä. Television päällä ei saa pitää kynttilää tai muuta avotulta. Suora auringonvalo saattaa vahingoittaa LCD-paneelia.

9 HUOMIOON OTETTAVIA SEIKKOJA Varoitus: Tulipalon ja sähköiskun välttämiseksi samaan verkkopistokkeeseen ei saa liittää useita laitteita. Varoitus: Televisiovastaanotin toimii korkeajännitteellä. Huoltotoimenpiteet tulee teettää valtuutetulla huoltohenkilöstöllä, eikä laitteen koteloa saa avata itse. Varoitus: Tulipalon ja sähköiskun välttämiseksi televisiota ei saa altistaa sateelle tai kosteudelle. Varoitus: Henkilövahinkojen estämiseksi laitteeseen, verkkojohtoon tai antenniin koskemista tulee välttää ukkosella. HUOM: Jos televisiota säilytetään hyllyssä tai muussa suljetussa tilassa, on huomioitava minimietäisyydet. Laitteen kuumentuminen saattaa lyhentää sen käyttöikää tai aiheuttaa vaaratilanteen.

10 HALLINTANÄPPÄIMET (TV) Televisiovastaanotin edestä 1. LED-valo 2. Kaukosäätimen sensori 3. Valmiustilakytkin 4. SOURCE-näppäin 5. VALIKKONÄPPÄIN (MENU) 6. Kanavien selaus eteenpäin (P+) 7. Kanavien selaus taaksepäin (P-) 8. Äänenvoimakkuuden lisääminen (V+) 9. Äänenvoimakkuuden vähentäminen (V-) 10. Uudelleentoisto 11. Seuraava 12. Edellinen 13. Toisto / Tauko 14. Pysäytys 15. Levyn poisto Television virran kytkeminen päälle Pane televisiovastaanotin oikeaan paikkaan ja liitä AC/DC-adapterin DC-pistoke television takana olevaan 12 voltin DC-liittimeen. Liitä adapterin verkkojohto verkkovirtaan, television LED-valo syttyy (punainen/sininen valo). Televisio on valmiustilassa/päällä. Jos valmiustilakytkintä painetaan valmiustilassa, LED-valon väri vaihtuu siniseksi. Kuva näkyy muutaman sekunnin päästä. Television virran kytkeminen pois päältä Pane televisio valmiustilaan painamalla valmiustilakytkintä. Irrota verkkojohto verkkovirrasta. HUOM: Jos signaalia ei vastaanoteta televisiotilassa EIKÄ mitään näppäintä paineta viiteen minuuttiin, televisio menee valmiustilaan. Televisio ei mene valmiustilaan, jos mitä tahansa näppäintä painetaan. Jos televisiota ei käytetä pitkään aikaan, sen virta tulee kytkeä kokonaan pois päältä.

11 HALLINTANÄPPÄIMET (DVD) 1. Levypesä Valitse television tilaksi DVD-tila ja syötä levy levypesään. Huom: 1. Levyn kummallekaan puolelle ei saa kiinnittää lappuja tai etikettejä. 2. Laitteessa ei saa käyttää epätavallisen muotoisia (esim. sydämen- tai neliönmuotoisia) levyjä, koska ne voivat aiheuttaa toimintahäiriöitä. 3. Joillekin DVD- ja Video CD-levyille on ohjelmoitu tiettyjä toimintoja. Laite toistaa levyt ohjelmoinnin mukaisesi ja tämän vuoksi jotkin toiminnot eivät ehkä ole käytössä kun taas joitakin toimintoja ei ehkä ole kuvattu tässä.

12 TELEVISIOVASTAANOTIN TAKAA Tasavirta (DC IN) 12 V HDMI VGA VIDEO YPbPr SCART VIRITIN (TUNER) HUOM: Ulkoisten laitteiden liittäminen: Jos liität televisioon muita laitteita, lue kyseisten laitteiden käyttöohjeet. Sammuta liitettävien laitteiden ja televisiovastaanottimen virta. Varmista aina, että sisään ja ulostulot on liitetty oikein. PÄIVITYS-liittimiä (UPDATE) käytetään vain laitteen ohjelmiston päivittämiseen.

13 Ulkoisten laitteiden liittäminen Tietokoneen liittäminen Liitä tietokone televisioon D-SUB-kaapelilla ja audiokaapelilla. Voit toistaa tietokoneen äänen ja kuvan televisiossa. Parhaan kuvanlaadun saat käyttämällä VASE 1440 X -formaattia. English BOTTOM Audio cable(stereo mini plugs) To audio output jack D-Sub cable(analog RGB) To monitor port(15-pin-d-sub) Translation ALAOSA Audiokaapeli (stereominiliittimet) Äänen ulostuloliittimeen D-Sub-kaapeli (analoginen RGB) Näyttöporttiin (15-pinninen D-Sub) Videoiden tai muiden laitteiden (esim. DVD-soittimen / digisovittimen / satelliittivastaanottimen) liittäminen komposiittikaapelilla. Liitä kaapeli videolaitteen ulostuloon ja television komposiittivideosisääntuloon (keltainen RCA). Liitä AV-kaapeli laitteen linjatason äänen ulostuloon ja television äänen sisääntuloon (punainen ja valkoinen RCA). English BOTTOM AV cable VCR Translation ALAOSA AV-kaapeli Video Huom: Liittimet on usein värikoodattu. Liitä punainen punaiseen, valkoinen valkoiseen jne.

14 Ulkoisten laitteiden liittäminen Videoiden tai muiden laitteiden (esim. DVD-soittimen / digisovittimen / satelliittivastaanottimen) liittäminen komponenttikaapelilla. Liitä DVD-soittimen YPbPr-liittimet television YPbPr-liittimiin komponenttikaapelilla. Liitä audiokaapeli DVD-soittimen ÄÄNEN ULOSTULOON ja television ÄÄNEN SISÄÄNTULOON. Varmista, että käytät samaa liitinriviä kuin videoliitäntää tehdessäsikin. Huom: DVD-soittimen YPbPr-liittimet on joskus merkitty koodein YCbCR tai Y, B-Y ja R-Y. Liitä kaapelit tässä tapauksessa värien mukaan. English BOTTOM Audio cable Component video cable DVD PLAYER Translation ALAOSA Audiokaapeli Komponenttikaapeli DVD-SOITIN Huom: Liittimet on usein värikoodattu. Liitä punainen punaiseen, valkoinen valkoiseen jne. Videoiden tai muiden laitteiden (esim. DVD-soittimen / digisovittimen / satelliittivastaanottimen) liittäminen SCART-liittimellä Liitä SCART-kaapeli videoiden ja television SCART-liittimiin. English BOTTOM Scart cable VCR Translation ALAOSA SCART-johto Videot

15 Ulkoisten laitteiden liittäminen HD-multimedialiittimillä varustetun DVD-soittimen liittäminen Liitä HDMI-kaapeli DVD-soittimen ja television HDMI-liittimiin. English BOTTOM DVD PLAYER HDMI cable Translation ALAOSA DVD-SOITIN HDMI-kaapeli Televisiovastaanottimen ja kuulokkeiden liittäminen Liitä antennin / digisovittimen / satelliittivastaanottimen R.F-ulostuloliitin television VIRITIN-liittimeen Liitä kuulokkeet television kuulokeliittimeen stereoaudiokaapelilla. English BOTTOM Satellite Receiver To antenna or set top box/satellite R. F output Translation ALAOSA Satelliittivastaanotin Antennin tai digisovittimen / satelliittivastaanottimen R.F-ulostuloon

16 Kaukosäätimen käyttö Paristojen paneminen kaukosäätimeen Pane paristokoteloon kaksi AAA-kokoista paristoa kotelon sisällä olevat kuvat huomioiden. Huomautuksia paristojen käytöstä Paristojen väärä käyttö voi johtaa kemikaalivuotoon tai räjähdykseen. Seuraa alla olevia ohjeita. Pane paristot (+) ja (-) -merkkien mukaisesti paikalleen. Erityyppisillä paristoilla on erilaisia ominaisuuksia. Älä käytä erityyppisiä paristoja yhtä aikaa. Älä käytä uusia ja vanhoja paristoja yhtä aikaa, koska tämä voi aiheuttaa uusien paristojen käyttöiän lyhentymistä tai kemikaalivuotoja vanhoissa paristoissa. Ota paristot pois kaukosäätimestä heti, kun ne tyhjentyvät. Paristoista vuotavat kemikaalit voivat aiheuttaa ihottumaa. Jos paristoista vuotaa kemikaaleja, pyyhi kaukosäädin puhtaaksi. Varastointiolosuhteet voivat lyhentää paristojen käyttöikää. Jos kaukosäädintä ei käytetä pitkään aikaan, ota paristot pois. Kaukosäätimen käyttö Suuntaa kaukosäädin laitteen kaukosäädinsensoriin. Kaukosäätimen ja sensorin välissä olevat esineet voivat estää kaukosäätimen toiminnan. Huomautuksia kaukosäätimen käytöstä: Kaukosäätimeen ei saa kohdistua iskuja. Kaukosäädintä ei saa altistaa nesteille, eikä sitä saa säilyttää kosteassa paikassa. Älä pidä kaukosäädintä suorassa auringonvalossa. Kaukosäädin voi vääntyä kuumuuden takia. Kaukosäädin ei ehkä toimi kunnolla, jos laitteen sensori on suorassa auringonvalossa tai voimakkaassa valossa. Muuta tällöin valaistuksen kulmaa, siirrä televisio tai käytä kaukosäädintä lähempänä sensoria. Huom: Yllä oleva kuva on vain viitteellinen. Kaukosäädinsensori voi olla eri paikassa mallista riippuen.

17 Kaukosäätimen käyttö NÄPPÄINTEN KUVAUS 1. POWER Sammuta laite ja kytke sen virta päälle. 2. GUIDE Avaa ohjelmaopas DTV-tilassa 3. Numeronäppäimet 0-9 Valitse kanava tai syötä salasana 4. P.P Vaihda kuvan ominaisuuksia 5. INFO/näytä Tuo ohjelman tiedot esiin 6. SMODE Vaihda äänen ominaisuuksia 7. AUDIO/NICAM Vaihda stereotila ATV-kanavia katseltaessa. Valitse ääniraidan kieli DTV-kanavia katseltaessa. 8. LIST Tuo kanavalista esiin DTV-/TV-tilassa. 9. Q.view (REVEAL) Vaihda edellisen katsellun kanavan ja nykyisen kanavan välillä. Tuo esiin joidenkin teksti-tv:n sivujen sisältämät piilotiedot (esim. vastaukset tehtäviin ja arvoituksiin). Piilota tiedot painamalla näppäintä uudelleen. 10. HOLD Pysäytä sivujen automaattinen vaihtuminen teksti-tv-tilassa. 11. MIX Piilota osa teksti-tv:n sivusta (käytä toimintoa esim. TEKSTITYSTÄ tai UUTISSÄHKEITÄ sisältävillä sivuilla). Poistu painamalla näppäintä uudelleen. 12. RADIO Vaihda DTV-tilassa DTV-kanavat RADIO-kanaviin. Palaa DTV-kanaville painamalla näppäintä uudelleen. 13. SIZE Vaihda näytettävän sivun kokoa teksti-tv-tilassa. 14. INDEX Siirry teksti-tv:n hakemistosivulle. 15. TEXT Avaa ja sulje teksti-tv.

18 Kaukosäätimen käyttö NÄPPÄINTEN KUVAUS 16. SUB.PAGE Avaa tai sulje teksti-tv:n alisivu 17. MUTE Mykistä ääni 18. SOURCE Valitse signaalin tulolähde 19. MENU: Avaa valikon pääsivu PROG+/PROG-: Valitse edellinen tai seuraava kanava tai liiku ylös- ja alaspäin valikoissa. VOL+/VOL-: Säädä äänenvoimakkuutta tai valittua valikon kohtaa. Siirry oikealle tai vasemmalle valikoissa. 20. OK (ENTER) Vahvista valitun valikon kohdan asetuksia tai muuta niitä. 21. EXIT Poistu valikosta 22. SUB.T Valitse tekstityksen kieli tai tuo tekstitys näkyviin DTV-tilassa. 23. FAV Tuo esiin suosikkikanavien luettelo 24. SLEEP Valitse aika, jonka jälkeen televisio sammuu automaattisesti 25. ASPECT Valitse kuvasuhde 26. Värinäppäimet Värinäppäimillä valitaan tiettyjä teksti-tv:n toimintoja tai valikon kohtia. 27. Nuolinäppäimet Valitse toimintoja MHEG 5 -ohjelmia katseltaessa

19 Kaukosäätimen käyttö (DVD) DVD-tila: 2. AVAA/SULJE Lataa levy levypesään 10/11. PREV / NEXT Valitse edellinen tai seuraava luku (DVD-levyt). 12/13. FR / FF Siirry eteen tai taaksepäin levyllä viidellä eri nopeudella. Palaa normaaliin toistotilaan näppäimellä. 14. REPEAT Toista nimike (DVD) tai kaikki raidat (CD) uudelleen. 15. TOISTO / TAUKO Aloita toisto. Keskeytä toisto painamalla uudelleen näppäintä. 16. PYSÄYTYS Pysäytä DVD-levyn toisto. 26. TITLE DVD-levy: Paina TITLE ja valitse ohjelma nuolinäppäimillä painikkeella ENTER. ja 26. ZOOM Suurenna kuvaa painamalla keskeytyksen tai toiston aikana näppäintä ZOOM. Huom: Zoom-toiminto ei ehkä toimi kaikilla levyillä. 26. ANGLE Jos levylle on tallennettu kohtauksia eri kuvakulmista kuvattuna, kuvakulmaa voidaan vaihtaa tällä näppäimellä. Huom: Toistettaessa useista eri kuvakulmista tallennettuja kohtauksia kuvakulman symboli vilkkuu näytöllä.

20 Kaukosäätimen käyttö DVD-tila: 26. SLOW Hidasta toistonopeutta toiston aikana. 28. DVD MENU Tuo DVD-levylle mahdollisesti tallennettu alkuvalikko näkyviin. 29. PROGRAM Lisää raitoja ohjelmointilistaan. 30. SUBTITLE Vaihda tekstityksen oletuskieli toiseen levylle tallennettuun kieleen. 31. AUDIO Vaihda ääniraidan kieltä (jos kieliä on saatavilla useita). 32. DVD SETUP Katsele kuvaa ruutu kerrallaan. 33. DISPLAY Tuo soittimen näyttövalikko esiin. 34. GOTO Siirry tiettyyn levyn kohtaan.

21 Perustoiminnot Käynnistäminen/Sammuttaminen Käynnistäminen Liitä virta-adapteri ja virtajohto. Paina television valmiustilakytkintä tai kaukosäätimen näppäintä Sammuttaminen Paina television valmiustilakytkintä tai kaukosäätimen näppäintä. Televisio siirtyy valmiustilaan ja ruudun kuva häviää. HUOMAA: Televisio kuluttaa sähköä niin kauan kuin virtajohto on kytkettynä verkkovirtaan. Jos et aio katsella televisiota pitkään aikaan, irrota se verkkovirrasta. Automaattihaku Ennen kuin katsot televisiota, vaihda tilaksi DTV tai ATV ja odota automaattihaun loppumista. 1. Paina kaukosäätimen näppäintä SOURCE. 2. Valitse DTV tai ATV näppäimillä PROG+/PROG- ja OK. 3. Paina kaukosäätimen näppäintä MENU. 4. Valitse valikko TV Setting näppäimillä VOL+/VOL-. 5. Valitse kohta [auto tuning] näppäimellä PROG-. Vahvista ja jatka näppäimellä VOL+. 6. Valitse maa näppäimellä PROG+/-. 7. Valitse kohta [start] näppäimellä VOL- ja vahvista valinta näppäimellä OK. 8. Odota joitakin minuutteja. Hakutoiminto on päällä. 9. Haun päätyttyä tallenna kanavat näppäimellä OK (ENTER). Analogiset ja digitaaliset kanavat Televisiolla voidaan vastaanottaa kaikkia myyntihetkellä tarjottavia analogisia ja digitaalisia kanavia. Kanavan valitseminen Valitse analogiset tai digitaaliset kanavat monilla eri tavoilla. Tapa 1: Kaukosäätimen näppäimet tai näppäimet P+/P- Selaa kaikkia vastaanotettavia kanavia järjestyksessä näppäimillä tai P+/P-. Vain V-symbolilla merkittyjä kanavia voi valita näppäimillä tai P+/P-. Tapa 2: Kaukosäätimen näppäin Siirry näppäimellä Siirry näppäimellä kanavalle, jota katsoit viimeksi. takaisin kanavalle, jota katsoit ensin. Tapa 3: Kaukosäätimen numeronäppäimet 0-9 ja ENTER Analogiset TV-kanavat Syötä kanavan numero (lukuun 100 asti) kaukosäätimen numeronäppäimillä 0-9 ja vahvista valinta näppäimellä ENTER. Digitaaliset TV-kanavat Syötä kanavan numero näppäimillä 0-9 ja vahvista valinta näppäimellä ENTER. Tapa 4: Kanavaluettelo Tuo kanavaluettelo esiin kaukosäätimen näppäimellä. Valitse kanava näppäimillä PROG+/PROG- ja ENTER. Tapa 5: Suosikkikanavien luettelo Tuo suosikkikanavien luettelo esiin näppäimellä. Valitse kanava näppäimillä PROG+/PROG- ja ENTER.

22 Perustoiminnot Äänenvoimakkuuden säätö Kaukosäätimen näppäimet VOL+/VOL- tai television näppäimet V+/V- Pienennä tai suurenna äänenvoimakkuutta näppäimillä tai V+/V-. Kaukosäätimen näppäin MUTE Mykistä ääni näppäimellä. Kun painat uudelleen näppäintä, toiminto peruuntuu. Signaalin lähteen valitseminen Paina kaukosäätimen tai television näppäintä. Valitse äänilähde näppäimillä PROG+/PROG- tai P+/P- ja ENTER/V+. Valittavina olevat vaihtoehdot on lueteltu alla. Katsele digitaalisia TV-kanavia. Katsele analogisia TV-kanavia. Katsele ohjelmia VIDEO-lähteestä. Katsele ohjelmia DVD-LEVYPESÄSSÄ olevalta levyltä. Katsele ohjelmia SCART-lähteestä. Katsele ohjelmia YPbPr-lähteestä. Katsele ohjelmia D-SUB-lähteestä. Katsele ohjelmia HDMI-lähteestä. Valikossa liikkuminen Valikon käyttäminen kaukosäätimellä 1. Avaa päävalikko näppäimellä. 2. Korosta valikon kohta näppäimellä. 3. Avaa alivalikko näppäimellä. 4. Valitse alivalikon kohta näppäimellä. Säädä valittua kohtaa tai avaa alivalikko näppäimellä. 5. Vahvista muutokset näppäimellä. 6. Palaa edelliseen näkymään näppäimellä. 7. Palaa normaaliin katselutilaan näppäimellä. Näppäin ASPECT Valitse kuvasuhde painamalla toistuvasti näppäintä. Voit valita seuraavista vaihtoehdoista. Kuvasuhde: Auto/4:3/16:9/zoom/16:9FS/Panorama. Vain PC-tilassa: AUTO/4:3 Huom: Kun katselet 4:3-kuvaa AUTO-tilassa, ruudun oikeassa ja vasemmassa reunassa näkyy musta palkki. Suojele kuvaruutua 4:3-kuvaa katsellessasi: ÄLÄ käytä AUTO-toimintoa pitkiä aikoja.

23 Lisätoiminnot Riippuen vastaanotettavasta signaalista VALIKON vaihtoehdot voivat muuttua. Alla kuvatut vaihtoehdot perustuvat ATV-tilaan. Kuvan säätäminen Kuvavalikon avaaminen 1. Paina. 2. Korosta kohta PICTURE näppäimillä. 3. Paina. Korosta valikon kohta vaihda asetusta näppäimillä VOL+/- ja PROG+/-. Palaa edelliseen valikkoon näppäimellä MENU tai poistu valikosta näppäimellä EXIT. Kuvan asetusten säätäminen 1. Kuvansäätö (Picture Mode) Valitse huoneen kirkkaudesta, ohjelmatyypistä tai ulkoisen laitteen lähettämästä kuvatyypistä riippuen sopiva tila. Standard: Normaali kuva. Dynamic: Korosta kuvan kontrastia ja terävyyttä. Soft: Valitse erittäin terävä kuva, kun huone on normaalisti valaistu. User: Räätälöi kuva haluamasi mukaiseksi. Huom: Vaihda kuvansäädön tilaa nopeasti painamalla toistuvasti näppäintä P.P. 2. Contrast: Säädä kuvan kontrastia. 3. Brightness: Säädä kuvan kirkkautta. 4. Tint: Säädä ihonväri luonnolliseksi. Käytössä vain 480i-formaatissa. 5. Colour: Säädä kuvan väriä. 6. Sharpness: Säädä rajojen terävyyttä. 7. Colour Temp: Valitse kuvan värilämmöksi Normal/Warm/Cool (Normaali/Lämmin/Viileä). 8. PC Setup: Valitse näppäimillä PROG+/- tietokoneen kuva-asetusten kohta [H-offset] [V-offset] [Size] [Phase] tai [Auto adjust]. Säädä asetusta näppäimillä VOL+/-. H-offset: Keskitä kuva siirtämällä sitä vasemmalle tai oikealle. V-offset: Keskitä kuva siirtämällä sitä ylös tai alas. Size: Säädä kuvan kokoa. Phase: Säädä vaiheistusta, kun kuvan kontrasti on matala tai kuva välkkyy. Auto Adjust: Säädä kuvan asetukset automaattisesti painamalla näppäintä OK.

24 Lisätoiminnot Äänen säätäminen Äänivalikon avaaminen 1. Paina. 2. Korosta kohta AUDIO näppäimillä. 3. Paina. Korosta kohta ja vaihda asetuksia näppäimillä PROG+/- ja VOL+/-. Palaa edelliseen valikkoon näppäimellä MENU tai poistu valikosta näppäimellä EXIT. Äänivalikon vaihtoehdot 1. Äänitila (Sound Mode) Standard: Normaalitila. Music: Musiikkiohjelmien katseluun. Theatre: Elokuvien katseluun. Voice: Uutisten katseluun. User: Räätälöi ääni haluamasi mukaiseksi. Huom: Vaihda äänitilaa nopeasti painamalla toistuvasti näppäintä SMODE. 2. Treble: Lisää tai vähennä korkeita ääniä (diskanttia). 3. Bass: Lisää tai vähennä matalia ääniä (bassoa). 4. Balance: Korosta oikean tai vasemman kaiuttimen ääntä (kanavatasapaino). Ajan asettaminen Aikavalikon avaaminen 1. Paina. 2. Korosta kohta TIME näppäimillä. 3. Paina. Korosta kohta ja vaihda asetuksia näppäimillä PROG+/- ja VOL+/-. Palaa edelliseen valikkoon näppäimellä MENU tai poistu valikosta näppäimellä EXIT. Aika-asetusten muokkaaminen 1. Clock Digitaalisia kanavia katseltaessa kellon kuvakkeessa näkyy nykyinen päivä ja aika valitun aikavyöhykkeen perusteella. Aika asetetaan automaattisesti digitaalisesta TV-lähteestä. Jos katselet analogisia kanavia tai muita lähteitä: Avaa alivalikko CLOCK näppäimellä OK. Määritä Date (päivä), Month (kuukausi), Year (vuosi), Hour (tunti) ja Minute (minuutti) painikkeilla VOL+/- tai PROG+/-. 2. Sleep Time Aseta televisio sammumaan automaattisesti 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110 tai 120 minuutin jälkeen. Peruuta uniajastus valitsemalla kohta Off. 3. Time Zone Valitse alueesi mukainen aikavyöhyke näppäimillä VOL+/-.

25 Lisätoiminnot Järjestelmäasetukset Asetusvalikon avaaminen 1. Paina. 2. Korosta kohta SETUP näppäimillä. 3. Paina. Korosta kohta ja vaihda asetuksia näppäimillä PROG+/- ja VOL+/-. Palaa edelliseen valikkoon näppäimellä MENU tai poistu valikosta näppäimellä EXIT. Järjestelmäasetusten vaihtoehdot 1. Language: Valitse näyttövalikon kieli. 2. Audio Language: Määritä ääniraidan kieli. Avaa alivalikko näppäimellä OK tai VOL+. Primary: Valitse ensisijainen ääniraidan kieli näppäimillä VOL+/-. Secondary: Valitse toissijainen ääniraidan kieli näppäimillä VOL+/-. Huom: Voit vaihtaa ääniraidan kieltä nopeasti painamalla näppäimiä AUDIO, PROG+/- ja OK. 3. Subtitle Language: Määritä tekstityksen kieli. Avaa alivalikko näppäimellä OK tai VOL+. Primary: Valitse ensisijainen tekstityskieli näppäimillä VOL+/-. Secondary: Valitse toissijainen tekstityskieli näppäimillä VOL+/-. Huom: Voit vaihtaa tekstityksen kieltä nopeasti painamalla näppäimiä SUB.T, PROG+/- ja OK. 4. Restore Setting: Palauta oletusasetukset näppäimellä OK tai VOL+. Varmista, että haluat palauttaa kaikkien asetusten oletusasetukset ennen toiminnon suorittamista. Kaikki kanavatiedot menetetään. Kanavat on haettava uudelleen. Lukitus Lukitusvalikon avaaminen 1. Paina. 2. Korosta kohta LOCK näppäimillä. 3. Paina. 4. Syötä oikea salasana numeropainikkeilla 0-9. Jos avaat valikon [LOCK] ensimmäistä kertaa, voit käyttää oletussalasanaa "0000". Korosta kohta ja vaihda asetuksia näppäimillä PROG+/- ja VOL+/-. Palaa edelliseen valikkoon näppäimellä MENU tai poistu valikosta näppäimellä EXIT. Lukitusvalikon vaihtoehdot 1. Lock TV System Lukitse televisio näppäimillä VOL+/-. 2. Change Password Vaihda salasana. Tarvitset salasanan vaihtamiseen vanhan salasanan.

26 Lisätoiminnot Syötä vanha salasana kaukosäätimen numeronäppäimillä (0-9) ja vahvista. Paina uusi salasana mieleesi. 3. Block Program: Lukitse tietty kanava. Avaa valikko ja valitse lukittava kanava näppäimellä PROG+/-. Lukitse valittu kanava tai avaa kanavan lukitus VIHREÄLLÄ painikkeella. 4. Parental Guidance: Valitse ikärajat, joiden perusteella tietyt ohjelmat lukitaan. (Off, 4-18). Huom: Tietyt ohjelmat voidaan lukita vain, jos TV-kanava välittää oikeat tiedot signaalin mukana. Jos lukitus on päällä, tarvitset salasanan muun muassa seuraavien valikon kohtien muokkaamiseen: automaattihaku [Auto Tuning], DTV-kanavien manuaalihaku [DTV manual Tuning], ATV-kanavien manuaalihaku [ATV Manual Tuning] ja Kanavien muokkaus [Programme Edit]. Kanava-asetukset Kanava-asetusvalikon avaaminen 1. Paina. 2. Korosta kohta TV SETTING näppäimillä. 3. Paina. Korosta kohta ja vaihda asetuksia näppäimillä PROG+/- ja VOL+/-. Palaa edelliseen valikkoon näppäimellä MENU tai poistu valikosta näppäimellä EXIT. Automaattihaku Voit joutua tekemään automaattihaun, jos käytät televisiota ensimmäisen kerran. 1. Valitse kohta Auto Tuning näppäimellä VOL+ tai ENTER. Ruutuun aukeaa ikkuna. 2. Valitse näppäimillä VOL+/- maa, jossa olet tällä hetkellä. Paina PROG- ja valitse START. Aloita automaattihaku näppäimellä ENTER. 3. Alla olevan kuvan mukainen ikkuna aukeaa ruudulle. Ikkunassa lukee: Tuning completed (haku suoritettu ja lähde). Ikkunasta näet myös haun tulokset. Kaikki kanavat näytetään kanavaluettelossa. Tuo kanavaluettelo näkyviin näppäimellä LIST. DTV-kanavien manuaalihaku Avaa valikko DTV Manual Tuning näppäimellä ENTER tai VOL+. DTV-lähde valitaan automaattisesti, vaikka analogisten kanavien manuaalihaku on päällä. 1. Valitse kanavanumero näppäimillä VOL+/-. 2. Aloita haku näppäimellä ENTER. Huom: Yksi kanavapaikka voi sisältää monia digitaali- tai radiokanavia. ATV-kanavien manuaalihaku Avaa valikko ATV Manual Tuning näppäimellä ENTER tai VOL+. DTV-lähde valitaan automaattisesti, vaikka digitaalisten kanavien manuaalihaku on päällä. 1. Storage To: Anna kanavanumero, jolle haluat kyseisen kanavan tallentaa. 2. Colour System: Valitse värijärjestelmä. 3. Sound System: Valitse äänijärjestelmä. 4. Current CH: Kanavan nykyinen numero. 5. Search: Aloita manuaalihaku. Hae asteikolla alaspäin näppäimellä VOL- ja asteikolla ylöspäin näppäimellä VOL+. Keskeytä haku painikkeella MENU. 6. Fine Tune: Hienosäätö. Siirry asteittain asteikolla ylös- tai alaspäin, kunnes signaalin vastaanotto on paras mahdollinen. 7. SAVE: Tallenna muutokset kaukosäätimen punaisella näppäimellä.

27 Lisätoiminnot Kanavien muokkaus Avaa valikko Program Edit näppäimellä OK tai VOL+. Kaikki ATV- ja DTV-kanavat listataan muokkausvalikkoon. 1. Vaihtoehdot ATV-kanaville Delete: Poista kanava punaisella näppäimellä. Kaikki kanavan tiedot menetetään. Jos haluat katsella kanavaa uudestaan, hae kanava manuaalihaun avulla. Rename: Vaihda kanavan nimeä painamalla vihreää näppäintä. Move: Vaihda kanavan paikkaa kanavaluettelossa painamalla keltaista näppäintä. Skip: Ohita kanava painamalla sinistä näppäintä. Kanava poistetaan kanavaluettelosta. Peruuta ohitus painamalla sinistä näppäintä uudelleen. Kanavan nimi näkyy luettelossa keltaisena. FAV: Lisää ohjelma suosikkikanavien luetteloon painamalla näppäintä FAV. Poista kanava suosikkikanavien listalta painamalla uudelleen näppäintä FAV. Kuvake häviää. 2. Vaihtoehdot DTV-kanaville Delete: Poista kanava punaisella näppäimellä. Kaikki kanavan tiedot menetetään. Jos haluat katsella kanavaa uudestaan, hae kanava manuaalihaun avulla. Skip: Ohita kanava painamalla sinistä näppäintä. Kanava poistetaan kanavaluettelosta. Peruuta ohitus painamalla sinistä näppäintä uudelleen. Kanavan nimi näkyy luettelossa keltaisena. FAV: Lisää ohjelma suosikkikanavien luetteloon painamalla näppäintä FAV. Poista kanava suosikkikanavien listalta painamalla näppäintä FAV uudelleen. Kuvake DTV-lähteen uusi asennus häviää. Kun avaat television ensimmäistä kertaa DTV-tilassa, automaattihaku alkaa heti. Hae kanavat seuraamalla alla kuvattuja ruudun ohjeita. 1. Valitse haluamasi valikon kieli näppäimellä VOL+/-. 2. Siirry automaattihakuun näppäimellä PROG-. Avaa automaattihaun valikko näppäimellä OK. 3. Valitse maa näppäimellä PROG+/-. 4. Siirry kohtaan Start näppäimellä VOL-. Vahvista haun aloittaminen näppäimellä OK. Haku alkaa automaattisesti ja löydetyt kanavat esiasetetaan televisioon. Kun haku on päättynyt, ensimmäinen tallennettu kanava näkyy ruudussa.

28 Lisätoiminnot Ohjelmaopas Ohjelmaoppaan avaaminen 1. Paina näppäintä. 2. Valitse kanava näppäimellä 3. Näet kaikki valitun päivän tiedot näppäimillä. Korosta kohta näppäimillä PROG+/- ja VOL+/-. Poistu näppäimellä GUIDE tai EXIT. Ohjelmaopas Tuo valikko PROGRAMME GUIDE näkyviin DTV-kanavaa katseltaessa näppäimellä GUIDE. INFO: Tuo katseltavan ohjelman tiedot esiin näppäimellä INFO. Poistu valikosta painamalla uudelleen näppäintä INFO. DATE: Valitse päiväys painamalla keltaista painiketta ja muuttamalla päivää näppäimillä VOL+/-. Voit valita päiväyksen viikon nykyisestä päivästä eteenpäin. Päiväys välitetään ohjelmasignaalin mukana. Poistu keltaisella painikkeella. Schedule: Avaa ohjelmointivalikko vihreällä painikkeella. Muistutusluettelo näytetään ohjelmointivalikossa. Reminder: Avaa muistutusvalikko sinisellä näppäimellä. Määritä näppäimillä PROG+/- ja VOL+/- ohjelman nimi, aika ja päivä. Vahvista muistutuksen asetus näppäimellä OK. 1. Valitse [Programme] (ohjelma), [Hour] (tunnit), [Minute] (minuutit), [Mode] (tila), [Date] (päivä) ja [Month] (kuukausi) näppäimillä VOL+/-. 2. Määritä muistutuksen aika ja tila näppäimillä PROG+/-. 3. Vahvista valinnat näppäimellä OK ja siirry alivalikkoon Schedule List (aikataulu). 4. Poista ohjelman muistutus aikataulussa vihreällä näppäimellä. 5. Palaa ohjelmaoppaaseen näppäimellä MENU. 6. Palaa normaaliin katselutilaan näppäimellä EXIT.

29 ENSIMMÄISEN KÄYTTÖKERRAN ASETUKSET (DVD) ÄÄNIASETUKSET TOIMENPITEET ENSIMMÄISEN KÄYTTÖKERRAN ASETUSTEN MÄÄRITTÄMISEKSI Avaa asetusvalikko näppäimellä SETUP. Valitse määritettävät asetukset nuolinäppäimillä. Poistu valikosta painamalla uudelleen näppäintä SETUP. Seuraavat asetukset voidaan määrittää: YLEISET ASETUKSET: Avaa valikko GENERAL. ÄÄNIASETUKSET: Avaa valikko AUDIO. DOLBY: Avaa valikko DOLBY DIGITAL. ASETUKSET: Avaa valikko PREFERENCE. YLEISET ASETUKSET Määritä kaiuttimien asetukset kohdassa AUDIO. DOWNMIX Stereo LT/RT: kaksikanavainen ulostulo, pääkanavasta kuuluu surround-ääni. STEREO: kaksikanavainen ulostulo, oikeasta pääkanavasta kuuluvat oikean puolen surround-äänet ja vasemmasta pääkanavasta kuuluvat vasemman puolen surround-äänet. DIGITAALISET DOLBY-ASETUKSET Seuraavat asetukset voidaan määrittää: TV:n KUVASUHDE: Valitse kuvasuhde kohdassa TV DISPLAY. NORMAL / PS: kuvasuhde pan&scan. NORMAL / LB: kuvasuhde letterbox. WIDE: laajakuva. KUVAKULMA: Määritä kohdassa ANGLE MARK, näkyykö ruudussa kuvakulman vaihtomahdollisuudesta kertova kuvake toiston aikana. Lisätietoja sivulla 10. NÄYTÖNSÄÄSTÄJÄ: Kytke näytönsäästäjä päälle tai pois päältä kohdassa SCREEN SAVER. MPEG4 SP asetettu MPEG4 alaotsikko Seuraavat asetukset voidaan määrittää: KAKSOISMONO: Asetusta DUAL MONO voidaan käyttää vain silloin, kun ääni tulee kahdesta itsenäisestä äänikanavasta (1/1). Voit valita seuraavista vaihtoehdoista: STEREO: Molemmat kanavat kuuluvat sellaisinaan. MONO V: Vain vasemman kanavan äänet kuuluvat. MONO O: Vain oikean kanavan äänet kuuluvat. Oletusasetuksena on STEREO. DYNAAMINEN ALUE: Määritä dynaamisen alueen pakkaustaso kohdassa DYNAMIC RANGE. KUVA-ASETUKSET Seuraavat asetukset voidaan määrittää: Terävyys: Määritä kuvan terävyys kohdassa SHARPNESS. Kirkkaus: Määritä kuvan kirkkaus kohdassa BRIGHTNESS. Kontrasti: Määritä kuvan kontrasti kohdassa CONTRAST.

30 ENSIMMÄISEN KÄYTTÖKERRAN ASETUKSET (DVD) DVD-LEVYJEN TOISTOON LIITTYVÄT ASETUKSET Seuraavat asetukset voidaan määrittää: ÄÄNIASETUKSET: Valitse ääniraidan oletuskieli kohdassa AUDIO. TEKSTITYS: Valitse tekstityksen oletuskieli kohdassa SUBTITLE. LEVYN VALIKKO: Valitse valikon oletuskieli kohdassa DISC MENU. LAPSILUKKO (VAIN DVD-LEVYT): Kohdassa PARENTAL voidaan määritellä, mitä DVD-levyjä ei toisteta lapsille sopimattomina. Joillekin levyille on tallennettu ikäraja, eikä asetuksen ikärajan ylittäviä levyjä toisteta. Kun kohta PARENTAL valitaan, kuvaruutuun aukeaa sivu PASSWORD, johon tulee syöttää salasana (oletussalasana: 1369). SALASANA: Vaihda salasana kohdassa PASSWORD CHANGE. SALASANAN VAIHTAMINEN VANHA SALASANA: Syötä vanha salasana kohtaan OLD PASSWORD (oletus: 1369). Kursori siirtyy automaattisesti kohtaan NEW PASSWORD. UUSI SALASANA: Syötä uusi salasana kohtaan NEW PASSWORD. Syötä numeronäppäimillä neljä numeroa. Kursori siirtyy automaattisesti kohtaan CONFIRM PASSWORD. VAHVISTA SALASANA: Vahvista salasanan vaihto syöttämällä uusi salasana uudestaan kohtaan CONFIRM PASSWORD. Jos salasana syötetään väärin, kursori pysyy samassa kohdassa. Kun uusi salasana on syötetty oikein, kursori siirtyy automaattisesti kohtaan OK. OK: Vahvista asetusten muutokset näppäimellä ENTER. OLETUS: Palauta tehdasasetukset kohdassa DEFAULT.

31 VIANETSINTÄ Käy alla oleva tarkistuslista läpi ennen laitteen viemistä huoltoon. Ei kuvaa: Vaihda kanavaa, kyse voi olla lähetysongelmista. Hienosäädä kanava. Varmista, että TV-tila on valittu. Varmista, että LCD-paneeli on päällä. Varmista laitteiden liitännät. Ei ääntä tai ääni on vääristynyt: Varmista, että TV:n ja äänen asetukset on määritetty oikein. Hienosäädä kanava. Kyse voi olla paikallisista häiriöistä. Suuntaa sisäantenni uudelleen. Varmista laitteiden liitännät. Kaukosäädin ei toimi: Varmista, että paristot ovat oikein päin. Osoita kaukosäätimellä laitteen sensoriin. Poista kaukosäätimen ja sensorin välissä olevat esteet. Kaukosäädin ei toimi yli 8 metrin säteellä laitteen sensorista. Ruudussa lukee NO SIGNAL (PC-tila) Varmista, että johto on kunnolla kiinni. Varmista, että tietokone tai muut laitteet ovat päällä. Varmista, että televisio on PC-tilassa. Ruudussa lukee INVALID FORMAT (PC-tila) Varmista, että asetukset ovat yhteensopivat monitorin asetusten kanssa. LED-valo palaa, mutta kuvaa ei näy Varmista monitorin asetukset: kontrasti ja kirkkaus. Varmista, että johto on kunnolla kiinni. Näytössä on epätavallisia pilkkuja: Kuvassa saattaa olla värivirheitä, kuten punaisia, vihreitä tai sinisiä pilkkuja. Tällä ei ole vaikutusta näytön toimivuuteen. Salasana kadonnut: Syötä salasanaa kysyttäessä pääsalasana: 4886 Voit vaihtaa unohtuneen salasanan pääsalasanan avulla. Paina salasana mieleesi tai kirjoita se muistiin.

32 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN. TEKIJÄNOIKEUS: DENVER ELECTRONICS A/S

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se.

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. 20 TFT LCD TV+DVBT Käyttöohje PAL/SECAM B/G,D/K,I, AC 110-240V 50/60Hz YPbPr-sisääntulo,AV-sisääntulo, HDMI, VGA, SCART

Lisätiedot

TFD-1504. Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. 15 TFT LCD TV+DVD COMBO Käyttöohje

TFD-1504. Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. 15 TFT LCD TV+DVD COMBO Käyttöohje TFD-1504 Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. 15 TFT LCD TV+DVD COMBO Käyttöohje PAL/NTSC/SECAM B/G, D/K, I, M (Valinnainen) AC 90-240 V, 50/60 Hz SCART-SISÄÄNTULO,

Lisätiedot

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se.

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. Art.nr.: 38-2566 19 TFT LCD TV+DVD COMBO Käyttöohje PAL/SECAM B/G, D/K, I AC 110-240 V, 50/60 Hz SCART-SISÄÄNTULO, PC-SISÄÄNTULO

Lisätiedot

15.4 TFT LCD TV+DVD COMBO

15.4 TFT LCD TV+DVD COMBO Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. TFD-1512 15.4 TFT LCD TV+DVD COMBO Käyttöohje PAL/SECAM B/G, D/K, I AC 110-240 V, 50/60 Hz SCART-SISÄÄNTULO, PC-SISÄÄNTULO

Lisätiedot

Ohjeita luonnon suojelulle

Ohjeita luonnon suojelulle Ohjeita luonnon suojelulle Älä hävitä tätä tuotetta normaalien talon roskien mukana tuotteen käyttöiän loppuessa; luovuta se keräyspisteeseen missä kierrätetään sähköisiä ja elektronisia laitteita. Merkinnät

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

TFD-1906DVBT AC/DC. Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. 19 TFT LCD TV+DVD COMBO/DVBT Käyttöohje

TFD-1906DVBT AC/DC. Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. 19 TFT LCD TV+DVD COMBO/DVBT Käyttöohje TFD-1906DVBT AC/DC Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. 19 TFT LCD TV+DVD COMBO/DVBT Käyttöohje PAL/SECAM B/G, D/K, I AC 110-240 V, 50/60 Hz SCART-SISÄÄNTULO,

Lisätiedot

Digitaalinen valokuvakehys

Digitaalinen valokuvakehys DENVER DPF 547 Käyttöohje Digitaalinen valokuvakehys VAROITUS Virtajohdon/pistokkeen on oltava helposti käytettävissä/irrotettavissa. 1 Johdanto Onnittelut digitaalisen valokuvakehyksen ostamisesta. Lue

Lisätiedot

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja säästä se. Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje DPF-427

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja säästä se. Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje DPF-427 Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja säästä se. Digitaalinen valokuvakehys Käyttöohje DPF-427 1 Ohjeita luonnon suojelulle Älä hävitä tätä tuotetta normaalien talon roskien

Lisätiedot

TFD Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. 22 TFT LCD TV+DVD COMBO Käyttöohje

TFD Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. 22 TFT LCD TV+DVD COMBO Käyttöohje TFD-2212 Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. 22 TFT LCD TV+DVD COMBO Käyttöohje PAL/SECAM B/G,D/K, I, AC 110-240 V, 50/60 Hz SCART-SISÄÄNTULO, PC-SISÄÄNTULO

Lisätiedot

Kanava ylös / valikko ylös Kanava alas / valikko alas Laske äänenvoimakkuutta. Nosta äänenvoimakkuutta / valikon vahvistus

Kanava ylös / valikko ylös Kanava alas / valikko alas Laske äänenvoimakkuutta. Nosta äänenvoimakkuutta / valikon vahvistus Tuotetiedot Kytkennät Kytkentä VGA-TULO PC-ÄÄNITULO VGA-LÄHTÖ STEREO- LÄHTÖ TV-LÄHTÖ ANTENNI DC-TULO AUDIO-L-TULO AUDIO-R-TULO VIDEO-TULO Ohjauspaneeli S-VIDEO-TULO CH+/YLÖS CH-/ALAS VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC

Lisätiedot

KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MTW-756 TWIN NB

KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MTW-756 TWIN NB KÄYTTÖOHJE MTW-756 TWIN NB KANNETTAVA DVD www.facebook.com/denverelectronics Ennen tämän laitteen kytkemistä, käyttöä tai säätämistä, lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Säätimet Päälaite 8

Lisätiedot

TFD-1904DVBT. Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. 19 TFT LCD TV+DVD COMBO Käyttöohje

TFD-1904DVBT. Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. 19 TFT LCD TV+DVD COMBO Käyttöohje TFD-1904DVBT Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. 19 TFT LCD TV+DVD COMBO Käyttöohje PAL/SECAM B/G, D/K, I AC 110-240 V, 50/60 Hz SCART-SISÄÄNTULO, PC-SISÄÄNTULO

Lisätiedot

KREATEL IPTV-STB 1510 ASENNUSOHJE

KREATEL IPTV-STB 1510 ASENNUSOHJE 1 (9) KREATEL IPTV-STB 1510 Mikä IPTV-boksi on? Pystyäksesi katsomaan normaalilla TV-vastaanottimellasi digitaalisia -lähetyksiä, tarvitset IPTV-boksin, joka muuntaa laajakaistaverkossa välitettävän digitaalisesti

Lisätiedot

Digitaalinen valokuvakehys

Digitaalinen valokuvakehys DENVER DPF-587 Käyttöohje Digitaalinen valokuvakehys VAROITUS Virtajohdon/pistokkeen on oltava helposti käytettävissä/irrotettavissa. 1 Johdanto Onnittelut digitaalisen valokuvakehyksen ostamisesta. Lue

Lisätiedot

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein.

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A. Huomaa 1) Sammuta virta, kun et käytä laitetta.

Lisätiedot

DVB-T SCARTxx. Maanpäällisten lähetysten digitaalinen vastaanotin. Maanpäällisten lähetysten König SCARTxx vastaanottimen asennus- ja käyttöohje

DVB-T SCARTxx. Maanpäällisten lähetysten digitaalinen vastaanotin. Maanpäällisten lähetysten König SCARTxx vastaanottimen asennus- ja käyttöohje DVB-T SCARTxx Maanpäällisten lähetysten digitaalinen vastaanotin Maanpäällisten lähetysten König SCARTxx vastaanottimen asennus- ja käyttöohje LUE ENSIN SEURAAVAT OHJEET! Tämän käyttöohjeen avulla voit

Lisätiedot

70G 书 纸 105*148mm. Digitaalitelevisiovastaanottimen käyttöohje DVBT-41

70G 书 纸 105*148mm. Digitaalitelevisiovastaanottimen käyttöohje DVBT-41 70G 书 纸 105*148mm Digitaalitelevisiovastaanottimen käyttöohje DVBT-41 Remote control unit 1 1. MUTE: Kytkee äänen päälle/pois. 2. : Palautuu edelliselle valitulle kanavalle 3. TV MODE: Vaihtaa PAL/NTSC

Lisätiedot

Telakka-asema vahvistimella ipodille/iphonelle

Telakka-asema vahvistimella ipodille/iphonelle Telakka-asema vahvistimella ipodille/iphonelle D2 Käyttöohje Telakka-asema vahvistimella ipodille/iphonelle VAROITUS: Välttääksesi sähköiskun, älä käytä tätä (polarisoitua) pistoketta jatkojohdon, pistorasian

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Etupaneeli. Takapaneeli

Pakkauksen sisältö. Etupaneeli. Takapaneeli Pakkauksen sisältö Digisovitin Digisovitin Digisovitin Tarkista pakkauksen sisältö ennen kuin aloitat laitteen käytön. Mikäli jokin tuotteista puuttuu tai on vahingoittunut, ota yhteyttä jälleenmyyjääsi.

Lisätiedot

Stereo TV. Käyttöohje. 83042130 MC2b

Stereo TV. Käyttöohje. 83042130 MC2b Stereo TV Käyttöohje 83042130 MC2b Valmistettu Dolby Laboratories Licensing Corporation:in luvalla. "Dolby" ja kaksois-d symboli ovat Dolby Laboratories Licensing Corporation:in rekisteröimiä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A.VAROITUS Lue turvavaroitukset ennen kuin muutat

Lisätiedot

1 HUOMAUTUKSIA... 01 7 AKUN KÄYTTÖ... 18 2 SOITTIMEN KÄYTTÖÖN LIITTYVIÄ HUOMAUTUKSIA...

1 HUOMAUTUKSIA... 01 7 AKUN KÄYTTÖ... 18 2 SOITTIMEN KÄYTTÖÖN LIITTYVIÄ HUOMAUTUKSIA... Sisältö 1 HUOMAUTUKSIA... 01 2 SOITTIMEN KÄYTTÖÖN LIITTYVIÄ HUOMAUTUKSIA... 04 3 KANNETTAVAN DVD-SOITTIMEN LISÄVARUSTEET... 06 4 TEKNISET TIEDOT... 07 SOITTIMEN TOISTAMAT LEVYFORMAATIT... 07 KANNETTAVAN

Lisätiedot

Riistakameran käyttöohje

Riistakameran käyttöohje Riistakameran käyttöohje Sisällysluettelo I. Pikakäyttöönotto... 2 1. Etupaneeli... 2 2. Alaosa ja virtakytkin... 3 Automaattinen infrapunakuvaustila... 3 Testitila... 3 Liitännät... 3 3. Patterin asettaminen...

Lisätiedot

TC-20. CD/Radio Kannettava soitin KÄYTTÖOHJE VAROITUS

TC-20. CD/Radio Kannettava soitin KÄYTTÖOHJE VAROITUS TC-20 CD/Radio Kannettava soitin VAROITUS KÄYTTÖOHJE VAROITUS ÄLÄ ALTISTA LAITETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE TULIPALO- TAI SÄHKÖISKUVAARAN VÄLTTÄMISEKSI. VAARA SÄHKÖISKUVAARA ÄLÄ AVAA VAROITUS: SÄHKÖISKUVAARA

Lisätiedot

NICEVIEW DVD6002 AUTOSOITIN DIVX/XVID/DVD/MP3/CD/FM/USB KÄYTTÖOHJE

NICEVIEW DVD6002 AUTOSOITIN DIVX/XVID/DVD/MP3/CD/FM/USB KÄYTTÖOHJE NICEVIEW DVD6002 AUTOSOITIN DIVX/XVID/DVD/MP3/CD/FM/USB KÄYTTÖOHJE 2 SISÄLLYSLUETTELO Perusominaisuudet...3 Etupaneelin irrotus laitteesta...4 Etupaneelin liittäminen laitteeseen...5 1. Perustoiminnot...7

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

LCD -TFT KÄYTTÖOHJE (FI) LUE HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ DTV15075D DTV19075D

LCD -TFT KÄYTTÖOHJE (FI) LUE HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ DTV15075D DTV19075D LCD -TFT KÄYTTÖOHJE (FI) LUE HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ DTV15075D DTV19075D TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA Tämä symboli varoittaa vaarallisesta jännitteestä laitteen sisällä. Jännite on tarpeeksi suuri

Lisätiedot

SRP5002_MA190508_v6.qxd:125254c4_SRU5110_86 19/05/08 18:34 Página62

SRP5002_MA190508_v6.qxd:125254c4_SRU5110_86 19/05/08 18:34 Página62 SRP500_MA190508_v6.qxd:155c_SRU5110_86 19/05/08 18: Página6 Sisällysluettelo 1 Kaukosäädin 6 Kaukosäätimen asentaminen 6-6.1 Paristojen asettaminen paikalleen 6. Kaukosäätimen testaaminen 6. Kaukosäätimen

Lisätiedot

Käyttöohje. LCD Farve TV TFD-2617DVBT

Käyttöohje. LCD Farve TV TFD-2617DVBT Käyttöohje LCD Farve TV TFD-2617DVBT Kuva-asetukset (Video menu) Avaa päävalikko joko television etupaneelin tai kaukosäätimen LCD MENU -näppäimellä. Toiminnot 1. Valitse nuolinäppäimillä ja päävalikon

Lisätiedot

Käyttöohje. Painikkeet:

Käyttöohje. Painikkeet: Käyttöohje Painikkeet: 1. PLAY: Päällä/pois päältä Toisto/Pysäytys 2. M: Valinta/Vahvistus 3. ON/OFF: Virtapainike soittimen päällä 4 Vol+: Äänenvoimakkuuden lisäys 5 Vol-: Äänenvoimakkuuden vähennys :

Lisätiedot

NETIKKA TV KÄYTTÖOHJE

NETIKKA TV KÄYTTÖOHJE Netikka TV 1 Versio 2.1 NETIKKA TV KÄYTTÖOHJE Netikka TV 2(10) Tervetuloa Netikka TV:n käyttäjäksi! Tervetuloa käyttämään Anvian Netikka TV -palvelua. Onnittelemme sinua hyvästä valinnasta! Palvelu antaa

Lisätiedot

Käyttöohje. LCD digi-tv F-STAR TM-92B

Käyttöohje. LCD digi-tv F-STAR TM-92B Käyttöohje LCD digi-tv F-STAR TM-92B Sisällysluettelo 1. Varoitukset----------------------------------------------------------------------------------------------1 2. Tarvikkeet-----------------------------------------------------------------------------------------------2

Lisätiedot

VIP1910 Kytkentäohje

VIP1910 Kytkentäohje VIP1910 Kytkentäohje Pakkauksen sisältö: Digisovitin, kaukosäädin, ethernet-kaapeli, verkkoadapteri sekä scart-kaapeli. Kun virta on kytketty laitteeseen, syttyy etupuolelle vihreä valo. Laitteen vastaanottaessa

Lisätiedot

Pikaopas. Mukanatoimitetut laitteet. Tallennettavat levyt LX7500R. Suomi

Pikaopas. Mukanatoimitetut laitteet. Tallennettavat levyt LX7500R. Suomi LX7500R Mukanatoimitetut laitteet 1 1 1 1 Pikaopas Suomi 2 1 3 3 3 3 3 3 4 5 6 7 9! 8 0 Tallentavan DVD-laitteesi mukana toimitetaan 1 2 etu-, 1 keski- ja 2 takakaiutinta 2 1 subwooferi 3 6 kaiutinkaapelia

Lisätiedot

Digitaalinen valokuvakehys

Digitaalinen valokuvakehys DENVER DPF 741 Käyttöohje Digitaalinen valokuvakehys VAROITUS Virtajohdon/pistokkeen on oltava helposti käytettävissä/irrotettavissa. 1 Johdanto Onnittelut digitaalisen valokuvakehyksen hankinnan johdosta.

Lisätiedot

19DVB-12V. Nestekide-TV DVB-T-virittimellä KÄYTTÖOHJE

19DVB-12V. Nestekide-TV DVB-T-virittimellä KÄYTTÖOHJE 19DVB-12V Nestekide-TV DVB-T-virittimellä KÄYTTÖOHJE Sisällys 1. Tiedot ja turvallisuus... 3 Turvallisuus... 3 Jalustan irrottaminen... 4 2. Nestekide-TV-paneelin esittely... 5 2.1 TV:n ohjauspaneeli...

Lisätiedot

15 LCD TV / DVD-yhdistelmä TFD-1503 KÄYTTÖOHJE

15 LCD TV / DVD-yhdistelmä TFD-1503 KÄYTTÖOHJE 15 LCD TV / DVD-yhdistelmä TFD-1503 KÄYTTÖOHJE Tärkeitä turvaohjeita Ennen kuin käytät laitetta, lue ohjeet huolellisesti ja säilytä tämä käyttöohje. Lue varoitukset, suositukset ja ohjeet huolellisesti

Lisätiedot

MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS

MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS ROCK POP EQ CLAS RDM AUTORADIO FINwww.facebook.com/denverelectronics MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS CAU-436 1 17 11 18 7 6 12 16 CAU-436 FM/USB/SD MP3 PLAYER 14 15 TA PTY 8 VOL/SEL AF 2 19

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

Käyttöohje DENVER TFD-1903 LUE HUOLELLA ENNEN KÄYTTÖÄ

Käyttöohje DENVER TFD-1903 LUE HUOLELLA ENNEN KÄYTTÖÄ 19"LCD-TV DVD-SOITTIMELLA Käyttöohje DENVER TFD-1903 LUE HUOLELLA ENNEN KÄYTTÖÄ Tärkeitä turvaohjeita Ennen kuin käytät laitetta, lue ohjeet huolellisesti ja säilytä tämä käyttöohje. Lue varoitukset,

Lisätiedot

DENVER DFT-507. www.denver-electronics.com

DENVER DFT-507. www.denver-electronics.com DENVER DFT-507 www.denver-electronics.com 1. Turvallisuusohjeet käyttäjälle Käytä tälle laitteelle määritettyä jännitettä. Jos jännitealue ylitetään, tuloksena voi olla vaurio tai toimintavika. 8. Yleiset

Lisätiedot

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500 SISÄLTÖ SISÄLTÖ Digitaalinen yönäkö-monokulaari Käyttöohje Malli: SISÄLTÖ Esittely 3 Käyttövinkkejä 4 Osien esittely 5 7 Paristojen asennus 7 Virta päälle 8 Virran sammuttaminen 8 Ympäristön tarkkailu

Lisätiedot

TF100C mini ALOITUSOPAS

TF100C mini ALOITUSOPAS TF100C mini ALOITUSOPAS Teräväpiirtovastaanotin kaapeliverkkoon CONAX * Vakioasetus henkilökohtaiselle tunnistenumerolle on 0000. . 2 Turvallisuusohjeet Lue ja säilytä seuraavat turvallisuusohjeet huolellisesti

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

Käyttöohje KANNETTAVA 7 TFT LCD VÄRITELEVISIO

Käyttöohje KANNETTAVA 7 TFT LCD VÄRITELEVISIO Käyttöohje KANNETTAVA 7 TFT LCD VÄRITELEVISIO Hyvä asiakas: - Kiitos tämän tuotteen valinnasta. - Jotta saisit laitteesta parhaan mahdollisen hyödyn, lue käyttöohjeet ennen kytkentöjä, käyttöä ja säätämistä.

Lisätiedot

Ohjeistus Auditorion laitteiden käyttämiseksi.

Ohjeistus Auditorion laitteiden käyttämiseksi. Ohjeistus Auditorion laitteiden käyttämiseksi. Jatkuu seuraavalla sivulla Huomioi ensimmäiseksi nämä asiat: Kuvassa näkyvissä liitinlaatikoissa tulisi olla kaikki johdot paikallaan. Mikäli jokin kuvassa

Lisätiedot

MCA-171 www.denver-electronics.com

MCA-171 www.denver-electronics.com INSTRUCTION MANUAL BEDIENUNGSANLEITUNG BETJENINGSVEJLEDNING BRUKSANVISNING SUOMALAISET KAYTTOOHJEET MANUALE DI INSTRUZIONE MANUAL DE INSTRUCÕES MANUAL DE INSTRUCCIONES MCA-171 www.denver-electronics.com

Lisätiedot

Käyttöopas. Sangean PR-D4

Käyttöopas. Sangean PR-D4 Käyttöopas Sangean PR-D4 TURVAOHJEET Lue tuotteen ohjeet tuotteen turvallisen käytön takaamiseksi ja säilytä nämä ohjeet tulevaisuuden varalle. 1. Älä käytä tuotetta veden lähellä. 2. Puhdista laite kuivalla

Lisätiedot

Aloita tästä Tämä on pika-asetusopas

Aloita tästä Tämä on pika-asetusopas Multi Channel AV Receiver STR-DN1030 Aloita tästä Tämä on pika-asetusopas Sony STR-DN1030 [FI] 4-420-301-11(1) (FI) 1 Kaiuttimien asentaminen 2 Television ja muiden laitteiden liittäminen 3 Muut liitännät

Lisätiedot

Monikanavainen AV-viritinvahvistin. Aloita tästä Tämä on pika-asetusopas

Monikanavainen AV-viritinvahvistin. Aloita tästä Tämä on pika-asetusopas Monikanavainen AV-viritinvahvistin STR-DN1020 Aloita tästä Tämä on pika-asetusopas 1 Kaiuttimien asentaminen 2 Television ja muiden laitteiden liittäminen 3 Muut liitännät 4 Kaiuttimien valitseminen ja

Lisätiedot

Ennen laitteen käyttöä, asetusten tekoa ja liittämistä muihin laitteisiin lue tämä käyttöohje huolellisesti.

Ennen laitteen käyttöä, asetusten tekoa ja liittämistä muihin laitteisiin lue tämä käyttöohje huolellisesti. KANNETTAVA DVD-SOITIN (2 RUUTUA) KÄYTTÖOHJE MTW-730/731 TWIN Ennen laitteen käyttöä, asetusten tekoa ja liittämistä muihin laitteisiin lue tämä käyttöohje huolellisesti. Sisällysluettelo Sisältö Sisällysluettelo

Lisätiedot

Sisällys. Beo4-kaukosäätimen käyttö, 3. Beo4:n näppäimet yksityiskohtaisesti, 4 Beo4:n näppäimien perus- ja lisätoiminnot

Sisällys. Beo4-kaukosäätimen käyttö, 3. Beo4:n näppäimet yksityiskohtaisesti, 4 Beo4:n näppäimien perus- ja lisätoiminnot Beo4 Opaskirja Sisällys Beo4-kaukosäätimen käyttö, 3 Beo4:n näppäimet yksityiskohtaisesti, 4 Beo4:n näppäimien perus- ja lisätoiminnot Beo4:n mukauttaminen, 5 Lisänäppäimen lisääminen Lisänäppäinten siirtäminen

Lisätiedot

DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET

DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET 1. (AL1) HÄLYTYS 1 PÄÄLLÄ /POIS PÄÄLTÄ 2.

Lisätiedot

Suomi 1 DENVER DFT 506. 5 tuuman (12,7 cm) TFT-LCD väri TV-monitori 255 muistipaikalla ja kaukosäätimellä

Suomi 1 DENVER DFT 506. 5 tuuman (12,7 cm) TFT-LCD väri TV-monitori 255 muistipaikalla ja kaukosäätimellä Suomi 1 DENVER DFT 506 5 tuuman (12,7 cm) TFT-LCD väri TV-monitori 255 muistipaikalla ja kaukosäätimellä Suomi 2 TOIMINNOT JA SÄÄTIMET 1. KAUKOSÄÄTIMEN SIGNAALIN SENSORI 2. A/V IN JAKKI 3. VIRTA MERKKIVALO

Lisätiedot

SingStar -mikrofonipaketti Käyttöohje. SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe

SingStar -mikrofonipaketti Käyttöohje. SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe SingStar -mikrofonipaketti Käyttöohje SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe Kiitos siitä, että olet ostanut SingStar -mikrofonipaketin. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen

Lisätiedot

CRC-1400 ALOITUSOPAS. Teräväpiirtovastaanotin kaapeliverkkoon CONAX

CRC-1400 ALOITUSOPAS. Teräväpiirtovastaanotin kaapeliverkkoon CONAX CRC-1400 ALOITUSOPAS HD Teräväpiirtovastaanotin kaapeliverkkoon CONAX * Kokonainen käyttöohje ladattavissa osoitteesta www.topfield.fi * Vakioasetus henkilökohtaiselle tunnistenumerolle on 0000. Turvallisuusohjeet

Lisätiedot

BH280/BH380 Panoraamanäyttö Käyttöohje

BH280/BH380 Panoraamanäyttö Käyttöohje BH280/BH380 Panoraamanäyttö Käyttöohje Vastuuvapauslauseke BenQ Corporation ei anna mitään suoraa tai epäsuoraa takuuta tämän julkaisun sisällöstä. BenQ Corporation varaa oikeuden tämän julkaisun korjaamiseen

Lisätiedot

ESITTELY OSAT JA TARVIKKEET RAKENNE EXPLORĒ 7 KÄYTTÄMINEN EXPLORĒ 7 TOIMINNOT Virta päälle / pois...

ESITTELY OSAT JA TARVIKKEET RAKENNE EXPLORĒ 7 KÄYTTÄMINEN EXPLORĒ 7 TOIMINNOT Virta päälle / pois... ESITTELY... 1 1. OSAT JA TARVIKKEET... 2 2. RAKENNE... 2 3. EXPLORĒ 7 KÄYTTÄMINEN... 4 3.1 EXPLORĒ 7 TOIMINNOT... 4 3.1.1 Virta päälle / pois... 4 3.1.2 Suurennus/pienennys... 5 3.1.3 Väritila ja kameran

Lisätiedot

42 Laajakuva LCD TV DFT-4219

42 Laajakuva LCD TV DFT-4219 42 Laajakuva LCD TV DFT-4219 KÄYTTÖOHJE KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN TEKIJÄNOIKEUS: DENVER ELECTRONICS A/S www.denver-electronics.com Tärkeitä varoituksia ULKOKÄYTTÖ VAROITUS: Sähköisku- ja tulipalovaaran

Lisätiedot

SONY MZ-R700 MiniDisc-tallennin

SONY MZ-R700 MiniDisc-tallennin SONY MZ-R700 MiniDisc-tallennin 1 1. Virtaa laitteeseen Laite toimii akulla tai yhdellä AA-kokoisella paristolla. Akulla laite äänittää 4 tuntia, paristolla 9 tuntia. Akulla laite toistaa 13 tuntia, paristolla

Lisätiedot

DVD-766. Käyttöohje TÄRKEÄÄ. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen DVD-soittimen käyttämistä. Säilytä käyttöohje.

DVD-766. Käyttöohje TÄRKEÄÄ. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen DVD-soittimen käyttämistä. Säilytä käyttöohje. DVD-766 Käyttöohje TÄRKEÄÄ Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen DVD-soittimen käyttämistä. Säilytä käyttöohje. 1 SISÄLTÖ SISÄLTÖ... 1 TURVALLISUUSOHJEET... 2-3 LEVYT... 4 HALLINTANÄPPÄINTEN SIJAINTI...

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. CHEERLUX C6 Mini WiFi LED-projektori

KÄYTTÖOHJE. CHEERLUX C6 Mini WiFi LED-projektori KÄYTTÖOHJE CHEERLUX C6 Mini WiFi LED-projektori Kiitos kun ostit Cheerlux C6 Mini WiFi LED-projektorin. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu

Lisätiedot

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01 Ulkoasu 3 2 1 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike FIN 01 13 4.Micro-USB-portti 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Akun virtakytkin 6.Sivu ylös -painike 7.Virtapainike 8.OK-painike 9.Sivu alas -painike

Lisätiedot

Kotiteatterijärjestelmä. Aloitusopas HT-XT1

Kotiteatterijärjestelmä. Aloitusopas HT-XT1 Kotiteatterijärjestelmä Aloitusopas HT-XT1 Sisällys Käyttöönotto 1 Pakkauksen sisältö 3 2 Asentaminen 4 3 Liitännät 6 4 Järjestelmän virran kytkeminen 8 5 Äänen kuunteleminen 9 Perustoiminnot Äänitehosteista

Lisätiedot

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4.

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR283)

Lisätiedot

LUE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÄMISTÄ. KÄYTTÖOHJE

LUE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÄMISTÄ. KÄYTTÖOHJE 2.1-KANAVAINEN BLUETOOTH KAIUTIN LUE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÄMISTÄ. KÄYTTÖOHJE VAROITUKSET Tämä tuote on suunniteltu ja valmistettu täyttämään tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit. On kuitenkin joitakin

Lisätiedot

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä.

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. ActivSound 75 (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. () Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. () Infrapunamikrofonin äänenvoimakkuuden säätö [Teacher 1 ja (Opettaja 1 ja )]

Lisätiedot

OHJEET SUOMI MEDIA PLAYER KOTELO CMP-MOBPLAY10 CMP-MOBPLAY30. Vaihe 2: Nosta levyä varovasti ja irrota se siirtämällä sitä taaksepäin.

OHJEET SUOMI MEDIA PLAYER KOTELO CMP-MOBPLAY10 CMP-MOBPLAY30. Vaihe 2: Nosta levyä varovasti ja irrota se siirtämällä sitä taaksepäin. MEDIA ER KOTELO CMP-MOB10 CMP-MOB30 OHJEET SUOMI Vaihe 2: Nosta levyä varovasti ja irrota se siirtämällä sitä taaksepäin. 1. Pakkauksen sisältö 1 Media player kotelo Kantolaukku Kaukosäädin Verkkomuuntaja

Lisätiedot

Sisällys. Beo4-kaukosäätimen käyttö, 4. Beo4-näppäimet yksityiskohtaisesti, 6 Beo4-näppäimien perus- ja lisätoiminnot

Sisällys. Beo4-kaukosäätimen käyttö, 4. Beo4-näppäimet yksityiskohtaisesti, 6 Beo4-näppäimien perus- ja lisätoiminnot Beo4 Opaskirja Sisällys 3 Beo4-kaukosäätimen käyttö, 4 Beo4-näppäimet yksityiskohtaisesti, 6 Beo4-näppäimien perus- ja lisätoiminnot Beo4:n mukautus, 9 Beo4:n asetukset Lisänäppäimen lisääminen Lisänäppäinten

Lisätiedot

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR289)

Lisätiedot

BeoSound Opaskirja

BeoSound Opaskirja BeoSound 3000 Opaskirja BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Opaskirjan sisältö 3 Bang & Olufsen -tuotteen käytön oppiminen on helppoa kahden opaskirjan avulla. Opaskirja Ohjekirja Opaskirjassa

Lisätiedot

SONY MZ-N707 MiniDisc-tallennin

SONY MZ-N707 MiniDisc-tallennin SONY MZ-N707 MiniDisc-tallennin 1) Paristojen ja akun käyttö 2 2) MiniDisc-levyn asettaminen soittimeen ja poistaminen soittimesta 2 3) Hold-kytkin 2 4) Laitteen kytkeminen mikrofoniin / tietokoneeseen

Lisätiedot

TÄRKEÄÄ LUE OHJEET ENNEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ OHJEET MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. KÄYTTÖOHJE DVH-7783

TÄRKEÄÄ LUE OHJEET ENNEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ OHJEET MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. KÄYTTÖOHJE DVH-7783 TÄRKEÄÄ LUE OHJEET ENNEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ OHJEET MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. KÄYTTÖOHJE DVH-7783 CLASS 1 LASER PRODUCT VAROITUS: Tämä symboli ilmaisee laitteen olevan luokan 1 lasertuote. Älä avaa kantta,

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Finnish KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Lue nämä ohjeet ja noudata niitä ennen kuin käytät laitetta. SOITTIMEN YLEISKATSAUS 1 2 3 10 8 4 5 6 9 7 11 12 13 14 15 16 17 18 15 19 20 SÄÄTIMIEN

Lisätiedot

Tek mediakaukosäätimen ja lähettimen ohjelmointiohje. Kuulotekniikka Oy Kauppalantie 40 00320 Helsinki Puh. 020 7290 500. www.kuulotekniikka.

Tek mediakaukosäätimen ja lähettimen ohjelmointiohje. Kuulotekniikka Oy Kauppalantie 40 00320 Helsinki Puh. 020 7290 500. www.kuulotekniikka. Tek mediakaukosäätimen ja lähettimen ohjelmointiohje Kuulotekniikka Oy Kauppalantie 40 00320 Helsinki Puh. 020 7290 500 www.kuulotekniikka.com s VAIHE 1 Aseta ladattava akku Tek Connect kaukosäätimeen

Lisätiedot

Personal Sound System (PSS) - aloitusopas

Personal Sound System (PSS) - aloitusopas QSG_suo 29/12/04 15:15 Page 55 Personal Sound System (PSS) - aloitusopas Lue tämä aloitusopas, ennen kuin otat PSS-järjestelmän käyttöön.toivomme,että oma äänijärjestelmä (pss) on sinulle iloa. Rekisteröitymisen

Lisätiedot

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi.

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi. 1. Toimintovalitsin : Valinta radion tai CD-soittimen välillä 2. Taajuusaluevalitsin : FM/FM ST-alueiden valinta 3. FM antenni : Saadaksesi parhaan mahdollisen vastaanoton vedä tämä ulos 4. CD kansi :

Lisätiedot

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295 Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä LCD-Näyttö BC-81295 Yhteenveto Tämä on tarkoitettu ainoastaan ohjelmoitavaan magneettivastukselliseen kuntopyörään. Järjestelmään kuuluu kolme (3) osaa:

Lisätiedot

Versio: 1.0. Käyttöopas DAB+/FM-radio

Versio: 1.0. Käyttöopas DAB+/FM-radio Versio: 1.0 Käyttöopas DAB+/FM-radio Tuotteen yleiskatsaus 1. Valmius/tila Painamalla voit vaihdella FM- ja DAB-tilan välillä toimintatilassa, painamalla ja pitämällä siirryt valmiustilaan. 2. Skannaa

Lisätiedot

KANNETTAVA DVD-SOITIN KÄYTTÖOHJE MT-766. Ennen laitteen käyttöä, asetusten tekoa ja liittämistä muihin laitteisiin lue tämä käyttöohje huolellisesti.

KANNETTAVA DVD-SOITIN KÄYTTÖOHJE MT-766. Ennen laitteen käyttöä, asetusten tekoa ja liittämistä muihin laitteisiin lue tämä käyttöohje huolellisesti. KANNETTAVA DVD-SOITIN KÄYTTÖOHJE MT-766 Ennen laitteen käyttöä, asetusten tekoa ja liittämistä muihin laitteisiin lue tämä käyttöohje huolellisesti. Sisällysluettelo Sisältö Sisällysluettelo 1 Turvallisuusohjeet

Lisätiedot

Leppävaaran Reebok Areenan äänentoiston pikaopas

Leppävaaran Reebok Areenan äänentoiston pikaopas Leppävaaran Reebok Areenan äänentoiston pikaopas Tämän pikaoppaan tarkoituksena on helpottaa järjestelmän käyttöä ja vähentää laitteiston rikkoutumisen riskiä. Mikserin äänenvoimakkuuden säätimet ovat

Lisätiedot

Käyttöopas VAROITUS SÄHKÖISKUVAARA ÄLÄ AVAA

Käyttöopas VAROITUS SÄHKÖISKUVAARA ÄLÄ AVAA FIN_20120917 Lue opas kokonaisuudessaan ja säilytä se myöhempää käyttöä varten. Valmistaja ei ole vastuussa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tuotteen huolimattomasta käsittelystä. Käyttöopas

Lisätiedot

LAITTEEN KÄYTTÖ PARISTOILLA

LAITTEEN KÄYTTÖ PARISTOILLA LAITTEEN KÄYTTÖ PARISTOILLA Avaa paristokotelo ja pane koteloon kaksi LR6- (AA-koko) alkaliparistoa. Varmista, että paristojen plus- ja miinusnavat ovat oikeinpäin. A A Paristojen vaihtaminen Näytön pariston

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. CHEERLUX CL760 HD LED-projektori

KÄYTTÖOHJE. CHEERLUX CL760 HD LED-projektori KÄYTTÖOHJE CHEERLUX CL760 HD LED-projektori Kiitos kun ostit Cheerlux CL760 HD LED-projektorin. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu

Lisätiedot

8. Vian etsintä. Sisällysluettelo. Tarkasta seuraavat asiat ennen kuin oletat televisiossa olevan jotakin vikaa:

8. Vian etsintä. Sisällysluettelo. Tarkasta seuraavat asiat ennen kuin oletat televisiossa olevan jotakin vikaa: 8. Vian etsintä Sisällysluettelo Tarkasta seuraavat asiat ennen kuin oletat televisiossa olevan jotakin vikaa: Vika Ei kuvaa ja ääntä Ei kuvaa Ei ääntä Heikko vastaanotto Pimeä tai himmeä kuva Epäselvä

Lisätiedot

Käyttäjän Pikaohje. CCTV Videovalvonta

Käyttäjän Pikaohje. CCTV Videovalvonta Käyttäjän Pikaohje CCTV Videovalvonta Tallenteiden haku 1.Aikahaku 1. Aloittaaksesi tallenteiden haun, paina näppäintä, jolloin aikahaun valikko tulee näkyviin, kuten alla. 2. Käytä vasen/oikea näppäimiä

Lisätiedot

DVD / MP3 / CD -SOITIN DVD-436 KÄYTTÖOHJEET

DVD / MP3 / CD -SOITIN DVD-436 KÄYTTÖOHJEET DVD / MP3 / CD -SOITIN DVD-436 KÄYTTÖOHJEET 1 LUE OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÖNOTTOA VAROITUS Välttyäksesi tulipalo- tai sähköiskuvaaralta, älä altista laitetta sateelle tai kosteudelle.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Pro-Ject Tuner Box S

KÄYTTÖOHJE. Pro-Ject Tuner Box S KÄYTTÖOHJE Pro-Ject Tuner Box S Hyvä musiikinystävä, Onnittelut PRO-JECT-ULA-virittimen hankkimisesta. Lue huolellisesti tämä ohje, jotta kytket laitteen oikein ja saat siten parhaan mahdollisen äänenlaadun.

Lisätiedot

Kocom HD-SDI tallentimen pikaohje

Kocom HD-SDI tallentimen pikaohje Kocom HD-SDI tallentimen pikaohje HD-SDI DVR pikaohje 1.1 Copyright Kocom Finland Oy Varmista, että kiintolevy on paikoillaan. Käynnistys Liitä verkkolaite takana olevaan DC liittimeen. Paina laitteen

Lisätiedot

DIGITAALINEN TALLENTAVA SOITIN MP-122/222/522/1022 KÄYTTÖOHJE

DIGITAALINEN TALLENTAVA SOITIN MP-122/222/522/1022 KÄYTTÖOHJE DIGITAALINEN TALLENTAVA SOITIN MP-122/222/522/1022 KÄYTTÖOHJE 1: SÄÄTIMET S1. LCD S2. REW / haku ylös / MENU / FF /haku alas S3. Äänenvoimakkuuden lasku - S4. Äänenvoimakkuuden nosto + S5. Virta päälle

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohje

Asennus- ja käyttöohje Asennus- ja käyttöohje Motorola 1710 Tällä sivulla olevien ohjeiden noudattamatta jättäminen voi vaurioittaa laitetta sekä muuta irtaimistoa. VAROITUS Noudata näitä ohjeita, jotta laitteen käyttö on turvallista.

Lisätiedot

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET 14 15 1. /VIRITÄ - 2. AJAN ASETTAMINEN MUISTI/MUISTI+ 3. TORKKU /LEPO 4. PÄÄLLE/POIS 5. / VIRITÄ + 6. ÄÄNENVOIMAKKUUS PIENENNÄ - /HERÄTYS 1 PÄÄLLE/POIS

Lisätiedot

MALLI TFD-1020DVBT. 10" LCD TV / DVD -yhdistelmä KÄYTTÖOHJE

MALLI TFD-1020DVBT. 10 LCD TV / DVD -yhdistelmä KÄYTTÖOHJE MALLI TFD-1020DVBT 10" LCD TV / DVD -yhdistelmä KÄYTTÖOHJE Sisällysluettelo Sisältö Sisällysluettelo 1 Turvallisuusohjeet 2 Pakkauksen sisältö 3 Hallintanäppäimet 5-8 Laite 5 Kaukosäädin 7 Paristojen laitto

Lisätiedot

BeoVision 8. Uusi ohjelmisto Liite

BeoVision 8. Uusi ohjelmisto Liite BeoVision 8 Uusi ohjelmisto Liite Kuvaruutuvalikot Televisiossasi on uusi ohjelmisto ja mahdollisesti myös uusi laitteisto. Siksi televisiossa on uusia toimintoja ja ominaisuuksia, joista kerrotaan tässä

Lisätiedot

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa  CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Pikaopas 1 Kytke 2 Asenna 3 Nauti Mitä laatikko sisältää? Tukiasema TAI Luuri Akkutilan kansi Tukiasema ja

Lisätiedot

quick guide RSE Volvo pidättää itselleen oikeuden muutoksiin niistä ennalta ilmoittamatta. Valinnat on merkitty tähdellä (*).

quick guide RSE Volvo pidättää itselleen oikeuden muutoksiin niistä ennalta ilmoittamatta. Valinnat on merkitty tähdellä (*). web edition quick guide RSE REAR SEAT ENTERTAINMENT SYSTEM DUAL SCREEN Autonne on varustettu ainutlaatuinen multimedialaitteistolla. Rear Seat Entertainment -järjestelmä laajentaa auton varsinaista äänentoistolaitteistoa

Lisätiedot

Jos sinulla on kysyttävää 10. Vastaanotin toimi.

Jos sinulla on kysyttävää 10. Vastaanotin toimi. Tärkeät turvallisuustiedot ennen käyttöönottoa 1 Onnea uuden Langattoman Baby Guardin johdosta. Ennen kuin otat langattoman Baby Guardin käyttöösi, lue kaikki turvallisuus- ja käyttööhjeet huolellisesti,

Lisätiedot

TELEKARELIA LAAJAKAISTA-TV. Kytkentä- ja käyttöohje (v3.1)

TELEKARELIA LAAJAKAISTA-TV. Kytkentä- ja käyttöohje (v3.1) TELEKARELIA LAAJAKAISTA-TV Kytkentä- ja käyttöohje (v3.1) SISÄLLYSLUETTELO 1. Myyntipakkauksen sisältö......3 2. Kaukosäätimen toiminnot TV-tilassa...4 2. Kaukosäätimen toiminnot Menu-tilassa...5 4. Laitteen

Lisätiedot

testo 460 Käyttöohje

testo 460 Käyttöohje testo 460 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 460 Pikaohje testo 460 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Sensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset Laite sammutettuna >

Lisätiedot