42 Laajakuva LCD TV DFT-4219

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "42 Laajakuva LCD TV DFT-4219"

Transkriptio

1 42 Laajakuva LCD TV DFT-4219 KÄYTTÖOHJE KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN TEKIJÄNOIKEUS: DENVER ELECTRONICS A/S

2 Tärkeitä varoituksia ULKOKÄYTTÖ VAROITUS: Sähköisku- ja tulipalovaaran takia laitetta ei saa altistaa sateelle tai kosteudelle. VÄLTETTÄVÄ KOSTEUTTA Laitetta ei saa altistaa tippuvalle tai roiskuvalle nesteelle, eikä sen päälle saa asettaa nesteellä täytettyjä astioita. Huolto-ohjeet VAROITUS SÄHKÖISKUN VAARA EI SAA AUKAISTA H U O M I O : VÄLTÄ SÄHKÖISKUJA! ÄLÄ POISTA LAITTEEN KUORTA! LAITTEEN SISÄLLÄ EI OLE OSIA, JOTKA KÄYTTÄJÄ VOISI KORJATA ITSE. ANNA LAITE VAIN ALAN ASIANTUNTIJOIDEN KORJATTAVAKSI. Salama valo jossa on nuolenpään symboli kolmion sisällä on tarkoitettu varoittamaan suojaamattomien Vaarallisten Volttimäärien läheisyydestä laitteen eristyksien kanssa jotka voi olla riittämättömiä keinoja välttääkseen riskin saada sähköiskun henkilöihin. Huutomerkki kolmion sisällä on tarkoitettu varoittamaan käyttäjää tärkeiden käyttö ja huolto (Huoltoja) ohjeita kirjallisuudesta mitkä on toimitettu laitteen mukana. Tämä tuote käyttää tinalyijyjuotetta ja siinä on loistelamppu, joka sisältää pienen määrän elohopeaa. Näiden materiaalien hävittämistapa on säädetty lailla ympäristövaikutusten vuoksi. Lisätietoja hävityksestä tai kierrätyksestä saat paikallisilta viranomaisilta tai sähköteollisuusliitolta:

3 Turvallisuusmääräykset 1. PUHDISTAMINEN Irrota laite verkkovirrasta ennen puhdistamista. Älä käytä nestemäisiä tai suihkutettavia puhdistusaineita. Puhdista laite pehmeällä kostutetulla liinalla. 2. LIITÄNNÄT Käytä vain television valmistajan suosittelemia liitäntöjä. Muut liitännät saattavat aiheuttaa palovaaran, sähköiskuja ja muita vahinkoja. 3. VESI JA KOSTEUS Laitetta ei saa käyttää veden lähellä, esimerkiksi kylpyammeen, vesiastian, pesualtaiden tai uima-altaan läheisyydessä tai kosteassa kellarissa. 4. KUUMUUS Älä käytä laitetta liian lähellä lämmönlähdettä, kuten lämmitintä, lämmönvaraajaa, uunia tai muuta lämpöä tuottavaa laitetta. 5. SIJOITTAMINEN PAIKOILLEEN Älä aseta laitetta epävakaan tason, telineen tai pöydän päälle. Epävakaalta alustalta televisio saattaa pudota, minkä voi aiheuttaa henkilövahinkoja tai vahingoittaa laitetta. Käytä vain laitteen valmistajan tai myyjän suosittelemia tasoja, hyllyjä tai pöytiä. 6. VIRTA Laitetta saa käyttää vain merkinnän mukaisella käyttöjännitteellä. Jos et ole varma kotisi käyttöjännitteestä, varmista asia laitteen myyjältä tai paikalliselta sähköyhtiöltä. 7. LAITTEEN SIIRTÄMINEN Kun siirrät laitetta, pane toisen käden sormet television takana olevaan syvennykseen ja kannattele laitetta edestä toisella kädelläsi.

4 Tärkeitä varotoimia Sijoittaminen Kuumuus, kosteus, pöly, tärinä Sijoita laite niin, ettei kirkas valo tai auringonpaiste osu suoraan näyttöön. Laite ei saa altistua tärinälle, kosteudelle, pölylle tai kuumuudelle. Varmista, että laitteeseen ei pääse tippumaan tai roiskumaan nestettä. Tuuletus Varmista myös, että laite on sijoitettu niin, että ilma pääsee vapaasti virtaamaan sen ympärillä. Älä peitä laitteen takana olevia tuuletusaukkoja. Television ympärille tulee jättää vähintään 10 cm vapaata tilaa. Asentaminen paikoilleen Laite voidaan asentaa käyttämällä pöytätelinettä tai seinätelinettä. Jos asennat laitteen seinätelineeseen, varmista että teline on huolellisesti kiinnitetty. Vieraat esineet Älä pane tuuletusaukkoihin vieraita esineitä kuten neuloja tai kolikkoja. Ukkonen Irrota laite verkkovirrasta ja antenniverkosta ukkosen aikana. Puhdistaminen Irrota laite verkkovirrasta ennen puhdistamista. Pyyhi pölyt LCD-näytöstä ja laitteesta puhtaalla pehmeällä liinalla. Jos näyttöä on puhdistettava huolellisemmin, käytä puhdasta kosteutettua liinaa. Älä käytä nestemäisiä tai suihkutettavia puhdistusaineita. Älä hankaa tai raavi LCD-näyttöä kovalla esineellä, sillä se saattaa naarmuttaa tai vahingoittaa näyttöä pysyvästi. Huolto-ohjeet Älä koskaan poista itse laitteen takakuorta! Takakuoren irrottaminen altistaa suurjännitteelle ja muille vaaroille. Jos laite menee epäkuntoon, irrota se verkkovirrasta ja ota yhteyttä jälleenmyyjään.

5 Sisältö Tärkeitä varoituksia...2 Turvallisuusmääräykset...3 Tärkeitä varotoimia Laitteen tiedot Pakkauksessa mukana Laite edestä Laite takaa Kaukosäädin Valikot Perustoiminnot OSD-VALIKKO Vianmääritys Tekniset tiedot... 18

6 1. Laitteen tiedot [Huomio] Lue tämä käyttöohje huolella ennen laitteen käyttöönottoa ja varmista, että kaikki toiminnot ovat oikein. - Sisääntuloliitännät: VGA, RF, VIDEO, S-VIDEO, YPbPr, SCART1, SCART2, HDMI - Audio-sisääntulo: Audio R/L, PC Audio, YPbPr Audio R/L - Tuetut TV-järjestelmät: PAL, SECAM(B/G, I/D/K) - Teksti-tv: 10 sivun muisti - Nicam- ja FM-stereo kanavan muisti - Kanavien haku: automaattisesti / manuaalisesti - Sulkeutuu automaattisesti, jos signaalia ei löydy - Sulkeminen ajastimella - Kanavien vaihto ja muokkaus - Kaiuttimet: 2x6W - Käyttöjännite ( V 50/60Hz) 2. Pakkauksessa mukana Käyttöohje Kaukosäädin Virtakaapeli

7 3. Laite edestä Kaukosäätimen signaalin vastaanotto LED-valo 1 (IR) Infrapunavastaanotin: Vastaanottaa infrapunasignaaleja kaukosäätimestä. (Virta päällä / Valmiustila) LED-valo: Laite kytkeytyy päälle ja pois päältä VIRTAPAINIKKEESTA. LED-valon väri (Vihreä) valmiustila LED-valon väri (Vihreä) laite päällä Kaukosäätimen toimintasäde on 5-8 metriä kaukosäätimen vastaanottimesta, 30 sen vasemmalla tai oikealla puolella ja 20 sen ylä- tai alapuolel la. 2 Painikkeiden toiminnot: TV / AV: Signaalin lähteen valitseminen: TV, SCART1,SCART2,AV,S-video,YPbPr,VGA,HDMI MENU: Avaa OSD (On Screen Display, näyttövalikko) -valikon. Paina uudestaan poistuaksesi valikosta. P- / P+: Siirtyminen ylös ja alas OSD-valikossa. Kanavien selaaminen. Voit selata kanavia nopeasti painamalla toisen painikkeen alas ja pitämällä sen alhaalla. V- / V+: Siirtyminen vasemmalle ja oikealle OSD-valikossa. Äänenvoimakkuuden säätäminen. Power: (Virtapainike) Laitteen kytkeminen päälle, pois päältä ja valmiustilaan.

8 4. Laite takaa 1 Virtalähde: liitä laitteen mukana toimitettu virtajohto toisesta päästä tähän ja toisesta päästä maadoitettuun V, 50/60Hz pistorasiaan. 2 VIRTAKYTKIN: virran kytkeminen päälle ja pois 3 Kuulokeliitäntä: kuulokkeiden liittäminen 4 YPbPr/YCbCr Audio R/L sisään: DVD-soittimen äänen ulostulon liittäminen 5 TV sisään: yhdistä tähän antenni tai 75 ohmin koaksiaalikaapeli, jolla tv-signaali otetaan vastaan. 6 SCART 1: Kytke DVD- tai VCR-laitteen komposiittiliittimeen. 7 SCART 2: Kytke DVD- tai VCR-laitteen komposiittiliittimeen. 8 YPbPr: yhdistä erilliset komponenttivideokaapelit laitteeseen, jossa on YPbPr-liitäntä, ja television Y-, Pb- ja Pr -pistokkeisiin. 9. Video-sisääntulo: yhdistä DVD-/VCR-soittimen videoulostuloon. Video L sisään/r sisään: yhdistä DVD-/VCR-soittimesi audioulostuloon, S-videon sisääntulosignaali käyttää samaa liitintä. 10.S-video -sisääntulo: yhdistä VCR-laitteen tai muun videolaitteen s-video ulostulopistorasiaan. 11. PC audiosisääntulo: yhdistä tietokoneesi audioulostuloon. 12. VGA: yhdistä tietokoneen 15-nastaiseen Mini D-Sub analogiseen liittimeen. 13. HDMI: yhdistä DVD-virittimen HDMI-liitäntään.

9 5. Kaukosäädin 1 POWER: TV:n kytkeminen päälle tai valmiustilaan. 2 TV/AV: Valitse signaalin lähde ,-/--:Valitse kanava 4 MUTE: Mykistys ja äänen palautus. 5 SYSTEM: Säädä TV:n väri- ja audioasetuksia 6 Null 7 DISPLAY: Näyttää katseltavan kanavan tiedot. 8 RETURN: Valitse kanava, jota katsottiin viimeksi. 9 CH+/-: Seuraava / edellinen kanava. Kursorin ylös/alas näppäimet OSD valikossa VOL+/-: Äänenvoimakkuuden säätö. Kursorin vasen/oikea näppäimet OSD valikossa ENTER: Vahvista valinta OSD-valikossa. 10 SYS MENU: TV:n järjestelmävalikko (kts. sivu 9) 11 SYS-EXIT: vaihda tv:n asetuksia. 12 PICTURE: Valitse kuvan laatu. 13 SOUND: Valitse äänitila. 14 NICAM/A2 15 TIMER: Valitse uniajastus. Laite sammuu asetettuna aikana. Näppäimet teksti-tv:n toiminnoille 16 TV/TXT: Teksti-TV:n avaaminen ja sulkeminen. 17 MIX: näyttää teksti-tv:n normaalin tv-kuvan päällä. 18 CANCEL: Poistu teksti-tv:stä. 19 REVEAL: Piilotetun tekstin (kuten visojen vastaukset) tuominen esiin. 20 HOLD: Pysäytä nykyinen alasivu. Paina uudelleen selauksen jatkamiseksi. 21 SIZE: Paina kerran: sivun yläosa näkyy suurennettuna. Paina toisen kerran: sivun alaosa näkyy suurennettuna. Paina kolmannen kerran: sivu näkyy taas normaalina. 22 INDEX: Automaattinen siirtyminen sivulle SUBPAGE: Voit mennä suoraan tietylle alasivulle. 24 Värinäppäimet: Pikanäppäimiä, joiden avulla voit siirtyä värejä vastaaville sivuille. Huom: 1. Pane koteloon kaksi AA patteria. Varmista, että ne ovat kotelon merkintöjen mukaisesti oikein päin. 2. Suuntaa kaukosäädin ruudun oikealla puolella olevaan sensoriin. Älä pane mitään sensorin eteen. 3. Älä paina kaukosäätimen näppäimiä liian nopeassa tahdissa. Anna laitteelle aikaa rekisteröidä painallukset.

10 6. O S D - VA L I K K O 6. 1 Perustoiminnot Kaukosäätimen perusnäppäimet (sivu 9) Television perusnäppäimet (sivu 7) Power: virran kytkeminen päälle ja pois päältä ja laitteen kytkeminen valmiustilaan TV/AV: Paina tätä painiketta vaihtaaksesi tv:n lähdettä: TV, SCART 1, SCART 2, AV, S-Video, YPbPr, VGA, HDMI. MENU,SYS MENU: OSD-valikko tulee näkyviin tätä painiketta painamalla. Paina uudelleen, ja pääset valikosta pois. P-/P+,CH-/+: Näillä painikkeilla voit liikkua OSD-valikon näytössä ylös ja alas (painikkeet televisiossa). Tätä painamalla voit siirtyä kanavalta toiselle. Jos haluat mennä kanavat läpi nopeasti, pidä painiketta painettuna. V-/V+,VOL-/+: näillä painikkeilla voit liikkua OSD-valikon näytössä vasemmalle tai oikealle tai tehdä valinnan (painikkeet televisiossa). Painamalla voit säätää äänenvoimakkuutta (seuraava kuva). Kuva 1 Kuva 2 Paina VOL + näppäintä Kuva 3

11 6.2 OSD-VALIKON TOIMINNOT Paina MENU-painiketta, jolloin OSD tulee näytölle. Painamalla VOL-/+ voit valita haluamasi valikon ja painamalla sen jälkeen CH-/+ voit valita haluamasi kohdan. Voit peruuttaa painamalla SYS MENU-painiketta. Niitä toimintoja voi käyttää, jotka ovat OSD-valikossa valkoisia. Niitä toimintoja, jotka ovat OSD-valikossa harmaita, ei voi käyttää siinä tilassa, jossa olet parhaillaan. KUVA Painamalla VOL-/+ voit valita PICTURE-valikon (kuva). Paina seuraavaksi CH-/+ valitaksesi haluamasi kohdan ja paina VOL-/+ valitaksesi/säätääksesi kohdetta. Painamalla VOL+ pääset alivalikkoon. Kun painat SYS MENU-painiketta, pääset edelliseen OSD-valikkoon. Painamalla painiketta CH- saat piilovalikon näkyviin. Picture Mode (kuvansäätö): kuvansäätötilassa on neljä vaihtoehtoa: Memory, Dynamic, Standard, Mild (muisti, dynaaminen, normaali, vaalea). Kaukosäätimessä on pikanäppäin PICTURE. Contrast (kontrasti): säätää kuvan kontrastia. Brightness (kirkkaus): säätää kuvan kirkkautta. Color (väri): säätää kuvan väriä (ei voi käyttää VGA-tilassa). Tint (sävy): säätää kuvan värisävyä (voidaan käyttää vain NTSC-tilassa). Sharpness (terävyys): säätää kuvan terävyyttä. Color temperature (värin lämpö): voit valita värin lämmön kolmesta tilasta: Normal,Warm,Cool (normaali, lämmin, kylmä).

12 DNR: DNR-digitaalikohinanvaimentimessa on valittavana neljä tilaa: Auto, Low, Moderate, High (automaattinen, matala, keskitaso, korkea); Saat toiminnon pois päältä valitsemalla off. Advanced (lisätoiminnot): Paina VOL+ päästäksesi seuraavaan alivalikkoon: Fresh tone (kirkas sävy): säätää kuvan kirkkautta. Green tone (vihreä sävy): säätää kuvan vihreyttä. Blue tone (sininen sävy): säätää kuvan sinisyyttä. Film mode (laajakulma): Valitse laajakulma: Vaihtoehdot ovat automaattinen ja off (valitse off kun haluat toiminnon pois päältä). S O U N D ( Ä Ä N I ) Painamalla VOL+/- pääset SOUND-valikkoon, jossa voit valita kohteen painamalla CH-/+. Painamalla VOL+/- voit valita/säätää ja alivalikkoon pääset painamalla VOL+. Kun painat SYS MENU-painiketta, pääset edelliseen valikkoon. Volume (äänenvoimakkuus): säätää äänenvoimakkuutta. Sound Mode (äänitila): tiloja on neljä: Memory, Theater, Hall, News (muisti, teatteri, halli, uutiset). Kaukosäätimessä on pikanäppäin SOUND. Bass (basso): säätää bassoa.

13 Treble (diskantti): säätää diskanttia. Balance (tasapaino): säätää tasapainoa. SETUP (ASETUKSET) Painamalla VOL+/- pääset asetusvalikkoon. Valitse haluamasi kohta painamalla CH-/+. Painamalla VOL+/- voit valita/säätää kohdetta ja painamalla VOL+ pääset alivalikkoon. Kun painat SYS MENU-painiketta, pääset takaisin edelliseen valikkoon. Language (kieli): valitse kieli. Country (maa): valitse maa ennen kuin aloitat automaattisen kanavahaun (AUTO TUNING). Auto tuning (automaattinen kanavahaku): Paina VOL+ päästäksesi seuraavaan alivalikkoon: Sen jälkeen voit aloittaa automaattisen kanavahaun painamalla ENTER. Haku pysähtyy, kun painat SYS MENU-painiketta tai kun haku on valmis.

14 Manual tuning (manuaalinen haku): Paina VOL+ päästäksesi seuraavaan alivalikkoon: Program (kanava): valitse kanava, jota haluat muokata. Sound System (äänijärjestelmä): valitse äänijärjestelmä: B/G, I, D/K Color System (värijärjestelmä): valitse värijärjestelmä: Auto, PAL, SECAM Skip (ohita): pane ohitustoiminto päälle tai pois päältä. Kun toiminto on päällä, nykyinen kanava ohitetaan kun käyt ohjelmia läpi painamalla painiketta CH+/-. AFT: hienosäätää signaalia. Manual Search (manuaalinen haku):paina VOL+ kun haluat hakea edestäpäin ja paina VOL- kun haluat hakea taaksepäin. Kun painat SYS MENU-painiketta, poistut valikosta tallentamatta muutoksia. Kun painat ENTER-painiketta, tallennat muutokset. Program label (kanavan tunnus): painamalla VOL+ pääset tähän kohtaan, jossa voit nimetä kanavan haluamallasi tavalla. Program Edit (kanavien muokkaus): Paina VOL+ päästäksesi seuraavaan alivalikkoon: Jos alivalikossa parhaillaan näkyvä kanava on korostettu, voit muuttaa sitä. Painamalla CH+/- voit valita kanavan, jota haluat muuttaa, ja painamalla VOL+ voit valita sen. Takaisin asetusvalikkoon pääset painamalla SYS MENU-painiketta.

15 TIMER (AJASTIN) Painamalla VOL+/- voit siirtyä TIMER-valikkoon, jossa voit valita haluamasi kohteen painamalla CH-/+. Painamalla VOL+/- voit valita/säätää kohdetta ja alivalikkoon pääset painamalla VOL+. Kun painat SYS MENU-painiketta, pääset edelliseen valikkoon. Sleep Timer (uniajastus): valitse kellonaika, jolloin toivot television kytkeytyvän pois päältä automaattisesti 15/30/45/60/90/120 minuutin kuluttua. Valitsemalla off saat toiminnon pois päältä. Off timer (automaattikatkaisu): aseta aika, jolloin televisio kytkeytyy pois päältä automaattisesti. On timer (automaattinen käynnistys): aseta aika, jolloin televisio käynnistyy automaattisesti. On timer Position (automaattisesti käynnistyvä kanava): valitse kanava, jonka haluat olevan päällä kun televisio käynnistyy automaattisesti. Kuvan esittämässä ajastuksessa televisio kytkeytyy pois päältä klo 1:20, ja se kytkeytyy päälle klo 14 kanavalle 1. Uniajastin on pois päältä. FUNCTION (TOIMINTA) Painamalla VOL+/- pääset FUNCTION-valikkoon, jossa voit valita kohteen painamalla CH-/+. Painamalla VOL+/- voit valita/säätää ja alivalikkoon pääset painamalla VOL+. Kun painat SYS MENU-painiketta, pääset edelliseen valikkoon.

16 Aspect (kuvasuhde): valitse näytön kuvasuhde: 16:9, 16:9 zoom,16:9 sub,14:9, alkuperäinen Blue screen (sininen tausta): sininen tausta päälle/pois päältä. Keylock (näppäimistön lukitus): näppäimistön lukitus päälle/pois päältä. HUOMAA: Asetusvalikon OSD-valikko on erilainen, kun se ei ole tv-tilassa. Scart1-/scart2-/AV-/s-videotila YPbPr-tila VGA-tila HDMI-tila

17 7. Vianmääritys Jos näytössä tai toiminnassa on vakavia ongelmia, tarkista näyttö seuraavia ohjeita seuraamalla. Muista tarkistaa oheislaitteet löytääksesi virheen aiheuttajan. Jos näytössä on yhä ongelmia, ota yhteyttä jälleenmyyjään. VIRHE KORJAUS EI VIRTAA Tarkista virtakytkentä. Irrota pistoke pistorasiasta, odota 60 sekuntia ja kytke virta uudelleen ja avaa laite. EI KUVAA Tarkista antennin kytkennät. Kokeile toista TV-kanavaa. Säädä kuvan kirkkautta ja kontrastia. EI ÄÄNTÄ Lisää volyymiä. Tarkista onko laite mykistetty-tilassa. Tarkista ääniasetukset. ONGELMIA VÄRIEN KANSSA Tarkista antennin kytkennät. KAUKOSÄÄDIN EI TOIMI Tarkista paristojen kunto ja vaihda uudet tarvittaessa tai puhdista kaukosäätimen ikkuna. Laitteen ja kaukosäätimen välinen etäisyys saa olla korkeintaan 6 metriä. RUUTU VILKKUU VGA MOODISSA Parametri liian iso. Käytä turvamoodia ja käynnistä uudelleen PC ja aseta monitorin parametri ohjeiden mukaan. HÄIRIÖITÄ VGA MOODISSA Muuta monitorin parametria ohjeiden mukaan. PUHDISTA TV Irrota pistoke pistorasiasta kun puhdistat LCD-ruutua. Käytä puhdasta, pehmeää rättiä pyyhkimiseen. Jos ruutu tarvitsee lisäpuhdistusta, käytä kuivaa rättiä. Älä käytä polttoöljyä tai muuta ohenninta. VÄRIPISTE Tämä tuote käyttää teräväpiirto LCD-paneelia ja tämän paneelin erityispiirteenä ovat väripisteet. Joten on tavallista, että käyttäjä löytää väripisteitä, kyse ei ole laatuongelmasta. Tämä paneeli on tarkistettu standardien mukaan ja siksi tuotteen vaihtaminen ei tule kyseeseen.

18 8. Tekniset tiedot Näyttö 42" halkaisija Kuvasuhde 16:9 Resoluutio Värit Vasteaika 1366x768 16,7 milj. 8 ms Kirkkaus 500 cd/m 2 Kontrasti 800: 1 TV-järjestelmä Äänijärjestelmä Käyttöjännite Virrankulutus Sisääntulo PAL/ SECAM BG/DK/I/L V, 50/60Hz 280W RF: TV/CATV 75 ohm koaksiaalikaapeli x1 Video: RCA 75 ohm komposiittivideo x1 S-video: 4-nastainen DIN x1 YPbPr: RCA x1 D-sub 15-nastainen x1 L/R RCA-1 S-videolle tai AV x1 L/R RCA-1 YPbPr:lle x 1 Scart x2 HDMI x 1 Huom: Yllä ilmoitetut tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta tuotekehittelyn vuoksi.

19 Ohjeita ympäristön suojelusta Älä hävitä tätä tuotetta normaalien talon roskien mukana sen käyttöiän päättyessä; toimita se keräys pisteeseen missä uudelleen kierrätetään sähköisiä elektroni laitteita. Symboli laitteessa, käyttöohjeet tai paketoinnissa olevat merkinnät ilmoittavat toimista miten hävittää tämä laite. Kaikki materiaalit ovat uudelleen kierrätettäviä kuten oheisissa merkinnöissä on mainittu. Kierrättämällä, Materiaalia kierrättämällä tai muilla uudelleen käytön hyödyntämisellä vanhoista laitteista, sinä teet tärkeän panostuksen suojellaksesi ympäristöämme. Ole hyvä ja kysy paikallisen kuntasi hallinnosta hyväksytyn jätteenpoiston paikan sijainnista. KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN TEKIJÄNOIKEUS: DENVER ELECTRONICS A/S

Kanava ylös / valikko ylös Kanava alas / valikko alas Laske äänenvoimakkuutta. Nosta äänenvoimakkuutta / valikon vahvistus

Kanava ylös / valikko ylös Kanava alas / valikko alas Laske äänenvoimakkuutta. Nosta äänenvoimakkuutta / valikon vahvistus Tuotetiedot Kytkennät Kytkentä VGA-TULO PC-ÄÄNITULO VGA-LÄHTÖ STEREO- LÄHTÖ TV-LÄHTÖ ANTENNI DC-TULO AUDIO-L-TULO AUDIO-R-TULO VIDEO-TULO Ohjauspaneeli S-VIDEO-TULO CH+/YLÖS CH-/ALAS VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC

Lisätiedot

Telakka-asema vahvistimella ipodille/iphonelle

Telakka-asema vahvistimella ipodille/iphonelle Telakka-asema vahvistimella ipodille/iphonelle D2 Käyttöohje Telakka-asema vahvistimella ipodille/iphonelle VAROITUS: Välttääksesi sähköiskun, älä käytä tätä (polarisoitua) pistoketta jatkojohdon, pistorasian

Lisätiedot

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja säästä se. Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje DPF-427

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja säästä se. Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje DPF-427 Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja säästä se. Digitaalinen valokuvakehys Käyttöohje DPF-427 1 Ohjeita luonnon suojelulle Älä hävitä tätä tuotetta normaalien talon roskien

Lisätiedot

Käyttöohje KANNETTAVA 7 TFT LCD VÄRITELEVISIO

Käyttöohje KANNETTAVA 7 TFT LCD VÄRITELEVISIO Käyttöohje KANNETTAVA 7 TFT LCD VÄRITELEVISIO Hyvä asiakas: - Kiitos tämän tuotteen valinnasta. - Jotta saisit laitteesta parhaan mahdollisen hyödyn, lue käyttöohjeet ennen kytkentöjä, käyttöä ja säätämistä.

Lisätiedot

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se.

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. 20 TFT LCD TV+DVBT Käyttöohje PAL/SECAM B/G,D/K,I, AC 110-240V 50/60Hz YPbPr-sisääntulo,AV-sisääntulo, HDMI, VGA, SCART

Lisätiedot

Suomi 1 DENVER DFT 506. 5 tuuman (12,7 cm) TFT-LCD väri TV-monitori 255 muistipaikalla ja kaukosäätimellä

Suomi 1 DENVER DFT 506. 5 tuuman (12,7 cm) TFT-LCD väri TV-monitori 255 muistipaikalla ja kaukosäätimellä Suomi 1 DENVER DFT 506 5 tuuman (12,7 cm) TFT-LCD väri TV-monitori 255 muistipaikalla ja kaukosäätimellä Suomi 2 TOIMINNOT JA SÄÄTIMET 1. KAUKOSÄÄTIMEN SIGNAALIN SENSORI 2. A/V IN JAKKI 3. VIRTA MERKKIVALO

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

KREATEL IPTV-STB 1510 ASENNUSOHJE

KREATEL IPTV-STB 1510 ASENNUSOHJE 1 (9) KREATEL IPTV-STB 1510 Mikä IPTV-boksi on? Pystyäksesi katsomaan normaalilla TV-vastaanottimellasi digitaalisia -lähetyksiä, tarvitset IPTV-boksin, joka muuntaa laajakaistaverkossa välitettävän digitaalisesti

Lisätiedot

BH280/BH380 Panoraamanäyttö Käyttöohje

BH280/BH380 Panoraamanäyttö Käyttöohje BH280/BH380 Panoraamanäyttö Käyttöohje Vastuuvapauslauseke BenQ Corporation ei anna mitään suoraa tai epäsuoraa takuuta tämän julkaisun sisällöstä. BenQ Corporation varaa oikeuden tämän julkaisun korjaamiseen

Lisätiedot

DENVER DFT-507. www.denver-electronics.com

DENVER DFT-507. www.denver-electronics.com DENVER DFT-507 www.denver-electronics.com 1. Turvallisuusohjeet käyttäjälle Käytä tälle laitteelle määritettyä jännitettä. Jos jännitealue ylitetään, tuloksena voi olla vaurio tai toimintavika. 8. Yleiset

Lisätiedot

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295 Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä LCD-Näyttö BC-81295 Yhteenveto Tämä on tarkoitettu ainoastaan ohjelmoitavaan magneettivastukselliseen kuntopyörään. Järjestelmään kuuluu kolme (3) osaa:

Lisätiedot

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4.

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR283)

Lisätiedot

Käyttöohje. LCD digi-tv F-STAR TM-92B

Käyttöohje. LCD digi-tv F-STAR TM-92B Käyttöohje LCD digi-tv F-STAR TM-92B Sisällysluettelo 1. Varoitukset----------------------------------------------------------------------------------------------1 2. Tarvikkeet-----------------------------------------------------------------------------------------------2

Lisätiedot

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin . Tämä on sähköinen henkilökohtainen lämmitin loimuavalla liekkiefektillä. Lämmittimen toimintaperiaate on kierrättää ilma lämmityselementtien läpi ja puhaltaa ulos lämmintä ilmaa. Turvallisuusohjeet 1.

Lisätiedot

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR289)

Lisätiedot

15 LCD TV / DVD-yhdistelmä TFD-1503 KÄYTTÖOHJE

15 LCD TV / DVD-yhdistelmä TFD-1503 KÄYTTÖOHJE 15 LCD TV / DVD-yhdistelmä TFD-1503 KÄYTTÖOHJE Tärkeitä turvaohjeita Ennen kuin käytät laitetta, lue ohjeet huolellisesti ja säilytä tämä käyttöohje. Lue varoitukset, suositukset ja ohjeet huolellisesti

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

Stereo TV. Käyttöohje. 83042130 MC2b

Stereo TV. Käyttöohje. 83042130 MC2b Stereo TV Käyttöohje 83042130 MC2b Valmistettu Dolby Laboratories Licensing Corporation:in luvalla. "Dolby" ja kaksois-d symboli ovat Dolby Laboratories Licensing Corporation:in rekisteröimiä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

MCA-171 www.denver-electronics.com

MCA-171 www.denver-electronics.com INSTRUCTION MANUAL BEDIENUNGSANLEITUNG BETJENINGSVEJLEDNING BRUKSANVISNING SUOMALAISET KAYTTOOHJEET MANUALE DI INSTRUZIONE MANUAL DE INSTRUCÕES MANUAL DE INSTRUCCIONES MCA-171 www.denver-electronics.com

Lisätiedot

Digitaalinen valokuvakehys

Digitaalinen valokuvakehys DENVER DPF 547 Käyttöohje Digitaalinen valokuvakehys VAROITUS Virtajohdon/pistokkeen on oltava helposti käytettävissä/irrotettavissa. 1 Johdanto Onnittelut digitaalisen valokuvakehyksen ostamisesta. Lue

Lisätiedot

8. Vian etsintä. Sisällysluettelo. Tarkasta seuraavat asiat ennen kuin oletat televisiossa olevan jotakin vikaa:

8. Vian etsintä. Sisällysluettelo. Tarkasta seuraavat asiat ennen kuin oletat televisiossa olevan jotakin vikaa: 8. Vian etsintä Sisällysluettelo Tarkasta seuraavat asiat ennen kuin oletat televisiossa olevan jotakin vikaa: Vika Ei kuvaa ja ääntä Ei kuvaa Ei ääntä Heikko vastaanotto Pimeä tai himmeä kuva Epäselvä

Lisätiedot

PANEELILÄMMITIN KÄYTTÄJÄN OPAS

PANEELILÄMMITIN KÄYTTÄJÄN OPAS PANEELILÄMMITIN KÄYTTÄJÄN OPAS PH35-600 220-240V~ 50-60Hz 500-600W IP24 Soveltuu käytettäväksi vain tiloissa joissa on hyvä ilmanvaihto. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja pidä ne tallessa.

Lisätiedot

ELiT View HD LED-projektori 1200lumen

ELiT View HD LED-projektori 1200lumen Käyttöopas laitteelle Tuotekuvaus ELiT View HD LED-projektori 1200lumen Huom! Sisältää myös varotoimet tulipalon ja sähköiskun varalta! Luethan huolellisesti käyttöohjeet ennen laitteen käyttöönottoa.

Lisätiedot

Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa. Säilytä käyttöohje huolellisesti myöhempää tarvetta varten.

Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa. Säilytä käyttöohje huolellisesti myöhempää tarvetta varten. Käyttöohjeet Minden Peruutuskamera 7 LCD Näytöllä Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa. Säilytä käyttöohje huolellisesti myöhempää tarvetta varten. Huomautukset ja varoitukset

Lisätiedot

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan.

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Kelloradio CRL-340 www.denver-electronics.com Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. 1. Toiminto 1.1 LED-aikanäyttö 12 tuntia tai 24 tuntia 1.2 Valkoinen

Lisätiedot

U-REMIX USB RF 2 RF 1 POWER

U-REMIX USB RF 2 RF 1 POWER LANGATON MIKROFONIJÄRJESTELMÄ MIKSERILLÄ MUSIC MIC 1 MIC 2 TONE ECHO USB RF 1 RF 2 SD OFF/ON /V- /V+ MODE IN LOW HIGH MIN MAX POWER KÄYTTÖOPAS VASTAANOTIN/MIKSERI Etupaneeli 1 2 3 13 15 USB MUSIC MIC 1

Lisätiedot

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET 14 15 1. /VIRITÄ - 2. AJAN ASETTAMINEN MUISTI/MUISTI+ 3. TORKKU /LEPO 4. PÄÄLLE/POIS 5. / VIRITÄ + 6. ÄÄNENVOIMAKKUUS PIENENNÄ - /HERÄTYS 1 PÄÄLLE/POIS

Lisätiedot

19 HD-YHTEENSOPIVA LCD-TELEVISIO. Käyttöohje ART MITO LD-1910

19 HD-YHTEENSOPIVA LCD-TELEVISIO. Käyttöohje ART MITO LD-1910 19 HD-YHTEENSOPIVA LCD-TELEVISIO Käyttöohje ART MITO LD-1910 Turvallisuusohjeita Laitteen luotettavan toiminnan ja turvallisen käytön varmistamiseksi pyydämme sinua lukemaan kaikki käyttöohjeet huolellisesti

Lisätiedot

Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön

Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön BTS-50 Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön LUE ENNEN TÄMÄN LAITTEEN KÄYTTÖÄ. www.facebook.com/denverelectronics KÄYTTÖOHJE Varoituksia Tämä tuote on suunniteltu ja valmistettu täyttämään tiukat

Lisätiedot

Käyttöohje. Painikkeet:

Käyttöohje. Painikkeet: Käyttöohje Painikkeet: 1. PLAY: Päällä/pois päältä Toisto/Pysäytys 2. M: Valinta/Vahvistus 3. ON/OFF: Virtapainike soittimen päällä 4 Vol+: Äänenvoimakkuuden lisäys 5 Vol-: Äänenvoimakkuuden vähennys :

Lisätiedot

Digitaalinen valokuvakehys

Digitaalinen valokuvakehys DENVER DPF 741 Käyttöohje Digitaalinen valokuvakehys VAROITUS Virtajohdon/pistokkeen on oltava helposti käytettävissä/irrotettavissa. 1 Johdanto Onnittelut digitaalisen valokuvakehyksen hankinnan johdosta.

Lisätiedot

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä.

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. ActivSound 75 (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. () Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. () Infrapunamikrofonin äänenvoimakkuuden säätö [Teacher 1 ja (Opettaja 1 ja )]

Lisätiedot

LUE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÄMISTÄ. KÄYTTÖOHJE

LUE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÄMISTÄ. KÄYTTÖOHJE 2.1-KANAVAINEN BLUETOOTH KAIUTIN LUE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÄMISTÄ. KÄYTTÖOHJE VAROITUKSET Tämä tuote on suunniteltu ja valmistettu täyttämään tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit. On kuitenkin joitakin

Lisätiedot

ILMASTOINTILAITTEEN KAUKO-OHJAIMEN KÄYTTÖ OHJE

ILMASTOINTILAITTEEN KAUKO-OHJAIMEN KÄYTTÖ OHJE ILMASTOINTILAITTEEN KAUKO-OHJAIMEN KÄYTTÖ OHJE Kiitos, että hankit ilmastointilaitteemme. Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje huolella ennen ilmastointilaitteen käyttöä. SISÄLTÖ Kauko-ohjaimen käsittely...2

Lisätiedot

TÄRKEITÄ HUOMIOITA Kiitos, että valitsit Casa Bugatin UMA keittövaa'an. Kuten kaikkia elektronisia laitteita, myös tätä vaakaa tulee käyttää huolellisesti ja ohjeiden mukaan vammojen ja laitteen vaurioitumisen

Lisätiedot

KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MTW-756 TWIN NB

KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MTW-756 TWIN NB KÄYTTÖOHJE MTW-756 TWIN NB KANNETTAVA DVD www.facebook.com/denverelectronics Ennen tämän laitteen kytkemistä, käyttöä tai säätämistä, lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Säätimet Päälaite 8

Lisätiedot

VAROITUS: ESTÄÄKSESI TULIPALON JA SÄHKÖISKUN, ÄLÄ ALTISTA LAITETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE! VAROITUS SÄHKÖISKUN VAARA ÄLÄ AVAA LAITETTA

VAROITUS: ESTÄÄKSESI TULIPALON JA SÄHKÖISKUN, ÄLÄ ALTISTA LAITETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE! VAROITUS SÄHKÖISKUN VAARA ÄLÄ AVAA LAITETTA WR-1 Käyttöohjeet FI VAROITUS: ESTÄÄKSESI TULIPALON JA SÄHKÖISKUN, ÄLÄ ALTISTA LAITETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE! TÄMÄ MERKKI VAROITTAA SINUA VAARALLISESTA KORKEAJÄNNIT- TEESTÄ LAITTEEN SISÄLLÄ. VAROITUS

Lisätiedot

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi.

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi. 1. Toimintovalitsin : Valinta radion tai CD-soittimen välillä 2. Taajuusaluevalitsin : FM/FM ST-alueiden valinta 3. FM antenni : Saadaksesi parhaan mahdollisen vastaanoton vedä tämä ulos 4. CD kansi :

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. PHILIPS 190TW8FB http://fi.yourpdfguides.com/dref/1031440

Käyttöoppaasi. PHILIPS 190TW8FB http://fi.yourpdfguides.com/dref/1031440 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle PHILIPS 190TW8FB. Löydät kysymyksiisi vastaukset PHILIPS 190TW8FB käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet,

Lisätiedot

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein.

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A. Huomaa 1) Sammuta virta, kun et käytä laitetta.

Lisätiedot

70G 书 纸 105*148mm. Digitaalitelevisiovastaanottimen käyttöohje DVBT-41

70G 书 纸 105*148mm. Digitaalitelevisiovastaanottimen käyttöohje DVBT-41 70G 书 纸 105*148mm Digitaalitelevisiovastaanottimen käyttöohje DVBT-41 Remote control unit 1 1. MUTE: Kytkee äänen päälle/pois. 2. : Palautuu edelliselle valitulle kanavalle 3. TV MODE: Vaihtaa PAL/NTSC

Lisätiedot

Sisällys. Beo4-kaukosäätimen käyttö, 3. Beo4:n näppäimet yksityiskohtaisesti, 4 Beo4:n näppäimien perus- ja lisätoiminnot

Sisällys. Beo4-kaukosäätimen käyttö, 3. Beo4:n näppäimet yksityiskohtaisesti, 4 Beo4:n näppäimien perus- ja lisätoiminnot Beo4 Opaskirja Sisällys Beo4-kaukosäätimen käyttö, 3 Beo4:n näppäimet yksityiskohtaisesti, 4 Beo4:n näppäimien perus- ja lisätoiminnot Beo4:n mukauttaminen, 5 Lisänäppäimen lisääminen Lisänäppäinten siirtäminen

Lisätiedot

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01 Ulkoasu 3 2 1 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike FIN 01 13 4.Micro-USB-portti 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Akun virtakytkin 6.Sivu ylös -painike 7.Virtapainike 8.OK-painike 9.Sivu alas -painike

Lisätiedot

Käyttöohje DENVER TFD-1903 LUE HUOLELLA ENNEN KÄYTTÖÄ

Käyttöohje DENVER TFD-1903 LUE HUOLELLA ENNEN KÄYTTÖÄ 19"LCD-TV DVD-SOITTIMELLA Käyttöohje DENVER TFD-1903 LUE HUOLELLA ENNEN KÄYTTÖÄ Tärkeitä turvaohjeita Ennen kuin käytät laitetta, lue ohjeet huolellisesti ja säilytä tämä käyttöohje. Lue varoitukset,

Lisätiedot

DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET

DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET 1. (AL1) HÄLYTYS 1 PÄÄLLÄ /POIS PÄÄLTÄ 2.

Lisätiedot

5 tuuman digitaalinen peruutuskameran LCD-näyttö

5 tuuman digitaalinen peruutuskameran LCD-näyttö KÄYTTÖOPAS 5 tuuman digitaalinen peruutuskameran LCD-näyttö Malli: MXN-5DM Laitteen rakennetta ja teknisiä ominaisuuksia voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Malli: MXN-5DM SISÄLLYSLUETTELO Turvallisuusohjeita

Lisätiedot

DT-120 Käyttöohje (FI)

DT-120 Käyttöohje (FI) SÄÄTIMET 1. VIRTA/AALTOALUE-painike 2. LCD-näyttö 3. DBB/ STEP-painike 4. Mono/Stereo-painike 5. Äänenvoimakkuuspainikkeet 6. Virityssäädin/Ajanasetuspainike 7. Lukituskytkin 8. Paristolokero 9. Kantohihnan

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. PHILIPS 21PT5305

Käyttöoppaasi. PHILIPS 21PT5305 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Riistakameran käyttöohje

Riistakameran käyttöohje Riistakameran käyttöohje Sisällysluettelo I. Pikakäyttöönotto... 2 1. Etupaneeli... 2 2. Alaosa ja virtakytkin... 3 Automaattinen infrapunakuvaustila... 3 Testitila... 3 Liitännät... 3 3. Patterin asettaminen...

Lisätiedot

SingStar -mikrofonipaketti Käyttöohje. SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe

SingStar -mikrofonipaketti Käyttöohje. SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe SingStar -mikrofonipaketti Käyttöohje SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe Kiitos siitä, että olet ostanut SingStar -mikrofonipaketin. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen

Lisätiedot

NICEVIEW DVD6002 AUTOSOITIN DIVX/XVID/DVD/MP3/CD/FM/USB KÄYTTÖOHJE

NICEVIEW DVD6002 AUTOSOITIN DIVX/XVID/DVD/MP3/CD/FM/USB KÄYTTÖOHJE NICEVIEW DVD6002 AUTOSOITIN DIVX/XVID/DVD/MP3/CD/FM/USB KÄYTTÖOHJE 2 SISÄLLYSLUETTELO Perusominaisuudet...3 Etupaneelin irrotus laitteesta...4 Etupaneelin liittäminen laitteeseen...5 1. Perustoiminnot...7

Lisätiedot

VIP1910 Kytkentäohje

VIP1910 Kytkentäohje VIP1910 Kytkentäohje Pakkauksen sisältö: Digisovitin, kaukosäädin, ethernet-kaapeli, verkkoadapteri sekä scart-kaapeli. Kun virta on kytketty laitteeseen, syttyy etupuolelle vihreä valo. Laitteen vastaanottaessa

Lisätiedot

Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com.

Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com. SMILE PERUSNÄYTTÖ Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com. Näppäimet Audio ja lopetusnäppäin Vastaanota puhelu tällä näppäimellä

Lisätiedot

testo 460 Käyttöohje

testo 460 Käyttöohje testo 460 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 460 Pikaohje testo 460 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Sensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset Laite sammutettuna >

Lisätiedot

ESITTELY OSAT JA TARVIKKEET RAKENNE EXPLORĒ 7 KÄYTTÄMINEN EXPLORĒ 7 TOIMINNOT Virta päälle / pois...

ESITTELY OSAT JA TARVIKKEET RAKENNE EXPLORĒ 7 KÄYTTÄMINEN EXPLORĒ 7 TOIMINNOT Virta päälle / pois... ESITTELY... 1 1. OSAT JA TARVIKKEET... 2 2. RAKENNE... 2 3. EXPLORĒ 7 KÄYTTÄMINEN... 4 3.1 EXPLORĒ 7 TOIMINNOT... 4 3.1.1 Virta päälle / pois... 4 3.1.2 Suurennus/pienennys... 5 3.1.3 Väritila ja kameran

Lisätiedot

HERÄTYSKELLORADIO PLL CR120

HERÄTYSKELLORADIO PLL CR120 Käyttöopas HERÄTYSKELLORADIO PLL CR120 Lue ohjeet huolellisesti ennen kuin käytät laitetta. HALLINTALAITTEIDEN SIJANTI JA KUVAUS 1. LED-näyttö Suomi 2. Valmiustila/pysäytys Radio päälle/pois 3. Äänenvoimakkuuden

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. CHEERLUX CL760 HD LED-projektori

KÄYTTÖOHJE. CHEERLUX CL760 HD LED-projektori KÄYTTÖOHJE CHEERLUX CL760 HD LED-projektori Kiitos kun ostit Cheerlux CL760 HD LED-projektorin. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu

Lisätiedot

Gallery 13-W. 7 Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje

Gallery 13-W. 7 Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje Gallery 13-W 7 Digitaalinen valokuvakehys Käyttöohje Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 1 Tärkeät turvaohjeet... 2 LCD ruudun puhdistus... 2 Digitaalisenvalokuvakehyksen puhdistaminen... 2 Johdanto...

Lisätiedot

CITATION SURROUND KÄYTTÖOHJE

CITATION SURROUND KÄYTTÖOHJE CITATION SURROUND KÄYTTÖOHJE / TÄRKEITÄ TURVALLI- SUUSTIETOJA Tarkista verkkojännite ennen käyttöä Citation-kaiutin on suunniteltu käytettäväksi 100 240 V:n, 50/60 Hz:n vaihtovirralla. Tuotteen liittäminen

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

Monikanavainen AV-viritinvahvistin. Aloita tästä Tämä on pika-asetusopas

Monikanavainen AV-viritinvahvistin. Aloita tästä Tämä on pika-asetusopas Monikanavainen AV-viritinvahvistin STR-DN1020 Aloita tästä Tämä on pika-asetusopas 1 Kaiuttimien asentaminen 2 Television ja muiden laitteiden liittäminen 3 Muut liitännät 4 Kaiuttimien valitseminen ja

Lisätiedot

Carrie. ST-P-100H -kuulokepuhelin KÄYTTÖOHJE

Carrie. ST-P-100H -kuulokepuhelin KÄYTTÖOHJE Carrie ST-P-100H -kuulokepuhelin KÄYTTÖOHJE JOHDANTO Toivomme, että sinulle tulee olemaan paljon iloa valitsemastasi Carrie - puhelimesta. Tutustu puhelimen toimintoihin lukemalla ohjeet ja huoltovinkit.

Lisätiedot

Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin.

Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Tässä tuotteessa on seuraavat ominaisuudet: - Radiosignaalista

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

U-TUBE 20R Langaton kaksikanavainen ladattava mikrofonijärjestelmä. Käyttöopas

U-TUBE 20R Langaton kaksikanavainen ladattava mikrofonijärjestelmä. Käyttöopas U-TUBE 20R Langaton kaksikanavainen ladattava mikrofonijärjestelmä Käyttöopas 1 Turvaohjeet VAROITUS: sähköiskun vaaran välttämiseksi, älä poista koteloa (tai takakantta). Laite ei sisällä mitään käyttäjän

Lisätiedot

7 tuuman digitaalinen peruutuskameran LCD-näyttö

7 tuuman digitaalinen peruutuskameran LCD-näyttö KÄYTTÖOPAS 7 tuuman digitaalinen peruutuskameran LCD-näyttö MXN-7DM Malli: MXN-7DM Laitteen rakennetta ja teknisiä ominaisuuksia voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. MXN-7DM Malli: MXN-7DM SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

DVB-T SCARTxx. Maanpäällisten lähetysten digitaalinen vastaanotin. Maanpäällisten lähetysten König SCARTxx vastaanottimen asennus- ja käyttöohje

DVB-T SCARTxx. Maanpäällisten lähetysten digitaalinen vastaanotin. Maanpäällisten lähetysten König SCARTxx vastaanottimen asennus- ja käyttöohje DVB-T SCARTxx Maanpäällisten lähetysten digitaalinen vastaanotin Maanpäällisten lähetysten König SCARTxx vastaanottimen asennus- ja käyttöohje LUE ENSIN SEURAAVAT OHJEET! Tämän käyttöohjeen avulla voit

Lisätiedot

FINNISH DENVER CRP-515

FINNISH DENVER CRP-515 DENVER CRP-515 FINNISH TOIMINNOT JA PAINIKKEET 1. VÄHENNÄ ÄÄNENVOIMAKKUUTTA 2. LISÄÄ ÄÄNENVOIMAKKUUTTA/NÄYTÖN AUTOM. VAIHTO PÄÄLLE/POIS 3.

Lisätiedot

SOUNDSTICKS WIRELESS. Asennusopas

SOUNDSTICKS WIRELESS. Asennusopas SOUNDSTICKS WIRELESS Asennusopas 2 SOUNDSTICKS WIRELESS 1. Lue nämä ohjeet. 2. Säilytä nämä ohjeet. 3. Huomioi kaikki varoitukset. 4. Noudata kaikkia ohjeita. 5. Älä käytä laitetta veden lähellä. 6. Puhdista

Lisätiedot

FIN. FM-Stereo RDS (RDBS) / AM Kannettava digitaaliradio. Käyttöohje 3A81QD140FIN0

FIN. FM-Stereo RDS (RDBS) / AM Kannettava digitaaliradio. Käyttöohje 3A81QD140FIN0 Käyttöohje FM-Stereo RDS (RDBS) / AM Kannettava digitaaliradio 3A81QD1400 TÄRKEÄT TURVALLISUUSOHJEET 1. Lue tämä käyttöohje. 2. Säilytä tämä käyttöohje. 3. Huomioi kaikki varoitukset. 4. Noudata kaikki

Lisätiedot

SG520 Series. Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera. Sivu 1

SG520 Series. Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera. Sivu 1 1 Yleiskatsaus Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera SG520 Series Sivu 1 1 Yleiskatsaus Sisältö 1 Yleiskatsaus... 3 1.1 Kameran rakenne... 3 1.2 Yleinen kuvaus... 4 1.3 Näyttö... 4 1.4 Kuvien ja videoiden

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Finnish KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Lue nämä ohjeet ja noudata niitä ennen kuin käytät laitetta. SOITTIMEN YLEISKATSAUS 1 2 3 10 8 4 5 6 9 7 11 12 13 14 15 16 17 18 15 19 20 SÄÄTIMIEN

Lisätiedot

Käyttöohje NEYCR-1500 + PET-910

Käyttöohje NEYCR-1500 + PET-910 Käyttöohje NEYCR-1500 + PET-910 Tekniset tiedot Kolme virtakytkimellä varustettua vastaanotinta + kaukosäädin Kaukosäätimen paristo: 1 x 3 V CR2032 (sisältyy pakkaukseen) Lähettimien enimmäismäärä: 3 kpl

Lisätiedot

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk kitsound.co.uk VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita.

Lisätiedot

Käyttöopas DOOME BTS2021

Käyttöopas DOOME BTS2021 Käyttöopas DOOME BTS2021 Turvallisuus Turvallisuusohjeet 02 Sisältö 03Turvallisuusohjeet 04 Info 05 Etu- ja takapuoli 06 Kaukosäädin 07 Bluetooth 08 Käyttö ipod/mp3-soittimen kanssa 09 Käyttö TV, DVD-soittimen,

Lisätiedot

Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600

Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600 Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600 Tälle ohjauspaneelille on mahdollista saada wifi-ohjaus, kysy lisää huolto@allastarvike.fi Näppäimien nimet voivat vaihdella valmistajan ja mallin mukaan. Altaan

Lisätiedot

Versio: 1.0. Käyttöopas DAB+/FM-radio

Versio: 1.0. Käyttöopas DAB+/FM-radio Versio: 1.0 Käyttöopas DAB+/FM-radio Tuotteen yleiskatsaus 1. Valmius/tila Painamalla voit vaihdella FM- ja DAB-tilan välillä toimintatilassa, painamalla ja pitämällä siirryt valmiustilaan. 2. Skannaa

Lisätiedot

CITATION SUB KÄYTTÖOHJE

CITATION SUB KÄYTTÖOHJE CITATION SUB KÄYTTÖOHJE / TÄRKEITÄ TURVALLI- SUUSTIETOJA Tarkista verkkojännite ennen käyttöä Citation-subwoofer on suunniteltu käytettäväksi 100 240 V:n, 50/60 Hz:n vaihtovirralla. Tuotteen liittäminen

Lisätiedot

H201 Käyttöohje (FI) OMINAISUUDET

H201 Käyttöohje (FI) OMINAISUUDET OMINAISUUDET 1. Yhdysrakenteinen AM/FM-antenni 2. 10 pikavalinta-asemaa (5 kummallakin aaltoalueella) 3. Vedenkestävä rakenne JIS7 standardin mukaisesti 4. Automaattinen asemanhaku 5. Suurikokoinen ja

Lisätiedot

ICE IN-CAR ENTERTAINMENT SYSTEM. Vianmääritysopas. Manual Ref. no. ATM 000 004-0-fin

ICE IN-CAR ENTERTAINMENT SYSTEM. Vianmääritysopas. Manual Ref. no. ATM 000 004-0-fin ICE IN-CAR ENTERTAINMENT SYSTEM Vianmääritysopas Manual Ref. no. ATM 000 004-0-fin IN-CAR ENTERTAINMENT SYSTEM Vianmääritysopas SISÄLLYSLUETTELO Ongelmatilanteen yleiskuvaus: LC120... 2 Ongelmatilanteen

Lisätiedot

Kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas

Kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas Kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

Digitaalinen valokuvakehys

Digitaalinen valokuvakehys DENVER DPF-587 Käyttöohje Digitaalinen valokuvakehys VAROITUS Virtajohdon/pistokkeen on oltava helposti käytettävissä/irrotettavissa. 1 Johdanto Onnittelut digitaalisen valokuvakehyksen ostamisesta. Lue

Lisätiedot

testo 410-1 Käyttöohje

testo 410-1 Käyttöohje testo 410-1 Käyttöohje FIN 2 Short manual testo 410-1 Pikaohje testo 410-1 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Siipipyörä 3 Lämpötilasensori 4 Näyttö 5 Toimintonäppäimet 6 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot

testo 831 Käyttöohje

testo 831 Käyttöohje testo 831 Käyttöohje FIN 2 1. Yleistä 1. Yleistä Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen laitteen käyttöönottoa. Säilytä käyttöohje myöhempää käyttöä varten. 2. Tuotekuvaus Näyttö Infrapuna- Sensori, Laserosoitin

Lisätiedot

Nokia minikaiuttimet MD /1

Nokia minikaiuttimet MD /1 Nokia minikaiuttimet MD-6 3 5 4 2 9205724/1 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia ja Nokia Connecting People ovat Nokia Oyj:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Johdanto Onnittelut ostoksesi johdosta.

Lisätiedot

AR280P Clockradio Käyttöohje

AR280P Clockradio Käyttöohje AR280P Clockradio Käyttöohje Index 1. Käyttötarkoitus 2. Turvallisuus o 2.1. Tämän käyttöoppaan tarrat o 2.2. Yleiset turvallisuusohjeet 3. Käyttöönoton valmistelu o 3.1. Pakkauksesta purkaminen o 3.2.

Lisätiedot

Jos sinulla on kysyttävää 10. Vastaanotin toimi.

Jos sinulla on kysyttävää 10. Vastaanotin toimi. Tärkeät turvallisuustiedot ennen käyttöönottoa 1 Onnea uuden Langattoman Baby Guardin johdosta. Ennen kuin otat langattoman Baby Guardin käyttöösi, lue kaikki turvallisuus- ja käyttööhjeet huolellisesti,

Lisätiedot

Kotiteatterijärjestelmä. Aloitusopas HT-XT1

Kotiteatterijärjestelmä. Aloitusopas HT-XT1 Kotiteatterijärjestelmä Aloitusopas HT-XT1 Sisällys Käyttöönotto 1 Pakkauksen sisältö 3 2 Asentaminen 4 3 Liitännät 6 4 Järjestelmän virran kytkeminen 8 5 Äänen kuunteleminen 9 Perustoiminnot Äänitehosteista

Lisätiedot

ELECTROLUX ILMALÄMPÖPUMPUN PIKAOHJE

ELECTROLUX ILMALÄMPÖPUMPUN PIKAOHJE ELECTROLUX ILMALÄMPÖPUMPUN PIKAOHJE 2 ELECTROLUX ILMALÄMPÖPUMPUN PIKAOHJE HUOM! Jotkin kaukosäätimen toiminnoista eivät välttämättä ole käytettävissä mallista riippuen. Varmista ettei kaukosäätimen signaalin

Lisätiedot

Lue huolella koko käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa. Muista säästää käyttöohje tulevaisuuden varalle TURVALLISUUSTIETOJA

Lue huolella koko käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa. Muista säästää käyttöohje tulevaisuuden varalle TURVALLISUUSTIETOJA Lue huolella koko käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa. Muista säästää käyttöohje tulevaisuuden varalle Pidätämme kaikki oikeudet teknisten tietojen muutoksiin, emme myöskään vastaa mahdollisista teksti

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET DM-18 KANNETTAVA CD SOITIN

KÄYTTÖOHJEET DM-18 KANNETTAVA CD SOITIN KÄYTTÖOHJEET DM-18 KANNETTAVA CD SOITIN VAROITUS: TULIPALO- JA SÄHKÖISKUVAARAN VÄLTTÄMISEKSI, ÄLÄ ALTISTA TUOTETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE. www.denver-electronics.com KÄYTTÖOHJEET KANNETTAVA CD SOITIN

Lisätiedot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A.VAROITUS Lue turvavaroitukset ennen kuin muutat

Lisätiedot

PR 3100 -SARJA ASENNUS JA KYTKENTÄ

PR 3100 -SARJA ASENNUS JA KYTKENTÄ PR 3100 SARJA ASENNUS JA KYTKENTÄ 3100V105 3114V101 FIN Yksiköitä voi syöttää 24 VDC ± 30 % jännitteellä suoraan johdottamalla tai johdottamalla maks. 130 yksikköä rinnakkain toisiinsa. 3405tehonliitäntäyksikkö

Lisätiedot

CCT-1301 KÄYTTÖOPAS. facebook.com/denverelectronics FIN-1

CCT-1301 KÄYTTÖOPAS. facebook.com/denverelectronics FIN-1 CCT-1301 KÄYTTÖOPAS facebook.com/denverelectronics FIN-1 1.suljin 2.Kaiutin 3.Päälle/Pois päältä 4.USB-portti 5.Micro SD -korttipaikka 6.Objektiivi 7.Latauksen merkkivalo 8.Varatun merkkivalo 9.Kansi 10.Näyttö

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET DVBT-3 SUOMI

KÄYTTÖOHJEET DVBT-3 SUOMI Digitaalinen televisiovastaanotin KÄYTTÖOHJEET DVBT-3 SUOMI SISÄLTÖ TURVALLISUUSTIEDOT ESITTELY JÄRJESTELMÄN KYTKENNÄT SET TOP BOXIN KÄYTTÖ Ensimmäinen asennus Äänenvoimakkuus Kanavan valinta Suosikkikanavien

Lisätiedot

Suomenkielinen käyttöopas

Suomenkielinen käyttöopas Suomenkielinen käyttöopas Yleiskatsaus 1. Jatko-osa 2. -näppäin: Seuraava kappale 4. LED-merkkivalo a) Lataaminen LED-merkkivalo Punainen LED-merkkivalo palaa Lataaminen

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Pro-Ject Tuner Box S

KÄYTTÖOHJE. Pro-Ject Tuner Box S KÄYTTÖOHJE Pro-Ject Tuner Box S Hyvä musiikinystävä, Onnittelut PRO-JECT-ULA-virittimen hankkimisesta. Lue huolellisesti tämä ohje, jotta kytket laitteen oikein ja saat siten parhaan mahdollisen äänenlaadun.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. CHEERLUX C6 Mini WiFi LED-projektori

KÄYTTÖOHJE. CHEERLUX C6 Mini WiFi LED-projektori KÄYTTÖOHJE CHEERLUX C6 Mini WiFi LED-projektori Kiitos kun ostit Cheerlux C6 Mini WiFi LED-projektorin. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu

Lisätiedot

TÄRKEÄ OHJE: Pidä nämä ohjeet tallessa ja lue ne huolella ennen kuin alat käyttää tuotetta. SUUNNITELTU AINOASTAAN SEINÄPISTORASIA KÄYTTÖÖN!

TÄRKEÄ OHJE: Pidä nämä ohjeet tallessa ja lue ne huolella ennen kuin alat käyttää tuotetta. SUUNNITELTU AINOASTAAN SEINÄPISTORASIA KÄYTTÖÖN! Käyttöohje Onnittelumme Handy Heater - pistorasiaan kytkettävän tilalämmittimen ostosta. Tämä johdoton keraaminen tilalämmitin tarjoaa nopeasti ja helposti lämpöä melkein kaikkialle kodissasi. Kytke se

Lisätiedot

Pikakäyttöohje. Turvallinen käyttö riippuu altistumisajasta ja äänenvoimakkuuden tasosta.

Pikakäyttöohje. Turvallinen käyttö riippuu altistumisajasta ja äänenvoimakkuuden tasosta. Pikakäyttöohje Onnittelut uuden DENVER MPG-4022NRC soittimen hankinnastas. VAROITUS Lue turvavaroitukset ennen kuin muutat äänenvoimakkuutta. Turvallinen käyttö riippuu altistumisajasta ja äänenvoimakkuuden

Lisätiedot