LAITTEEN KÄYTTÖ PARISTOILLA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LAITTEEN KÄYTTÖ PARISTOILLA"

Transkriptio

1 LAITTEEN KÄYTTÖ PARISTOILLA Avaa paristokotelo ja pane koteloon kaksi LR6- (AA-koko) alkaliparistoa. Varmista, että paristojen plus- ja miinusnavat ovat oikeinpäin. A A Paristojen vaihtaminen Näytön pariston latausta osoittava kuvake kertoo paristojen latauksen. Vaihda paristot, kun kuvake vilkkuu. Jos laitetta käytetään, vaikka kuvake vilkkuu, laite lakkaa toimimasta. Huomioitavaa paristoista B Erityyppisiä paristoja ei saa käyttää yhdessä. Myöskään uusia ja käytettyjä paristoja ei saa käyttää yhdessä. Paristoja ei saa ladata uudelleen, niitä ei saa säilyttää kuumassa eikä niitä saa purkaa, koska edellä mainitut toimenpiteet voivat johtaa nesteen vuotamiseen paristoista tai paristojen räjähtämiseen. Kun paristoja ei käytetä, ne tulee ottaa pois laitteesta, jottei paristojen varaus laske. Jos paristoista vuotaa nestettä, pyyhi ne huolellisesti. LADATTAVIEN AKKUJEN (VAIHTOEHTOINEN) KÄYTTÖ JA LATAUS Laite lataa siihen sopivat akut täysin noin 15 tunnissa. Ladattavat akut (eivät mukana pakkauksessa) tulisi ladata ennen ensimmäistä käyttöä, koska niiden lataus on alhainen. Tämä johtuu siitä, ettei niitä ole käytetty yli 60 päivään. 1 Avaa paristokotelon kansi ja pane koteloon kaksi laitteelle tarkoitettua akkua (1,2 V, ma). Varmista, että navat ovat oikein päin. KÄYTETTYJEN AKKUJEN ON OLTAVA LADATTAVIA NIKKELIMETALLIHYDRIDIPARISTOJA tai NIKKELIKADMIUMPARISTOJA. VÄÄRÄNLAISIA AKKUJA KÄYTETTÄESSÄ NE VOIVAT RÄJÄHTÄÄ TAI VUOTAA. B

2 2 Liitä laite verkkovirtaan (AC) ja aseta LATAUS- (CHARGE) kytkin kohtaan PÄÄLLÄ (ON). Akut alkavat latautua. KÄYTÄ VAIN LAITTEEN MUKANA TULLUTTA VERKKOVIRTAJOHTOA (LISÄVARUSTE) LATAAMISEEN. LATAUKSEN AIKANA NÄYTÖSSÄ VILKKUU TEKSTI "CHARGING" (LATAA). LATAA 3 Kun lataus on päättynyt, näyttöön syttyy teksti CHARGE END (LATAUS PÄÄTTYNYT). Irrota laite verkkovirrasta tekstin sytyttyä tai 15 tunnin kuluttua ja siirrä LATAUS-kytkin asentoon OFF (POIS PÄÄLTÄ). LATAUS PÄÄTTYNYT ÄLÄ LATAA AKKUJA YHTÄJAKSOISESTI YLI 24 TUNNIN AJAN. YLILATAUS VOI HUONONTAA LADATTAVIEN AKKUJEN TOIMINTAA. HUOM: Voit toistaa LEVYJÄ akkujen latautuessa. 1 Jos laitteen toiminta-aika vähenee rajusti, vaikka uudelleen ladattavat nikkelimetallihydridi- tai nikkelikadmiumparistot on asianmukaisesti ladattu, vaihda paristot uusiin. 2 Laitteen toiminta-aika voi olla lyhyempi, kun paristoja ladataan ensimmäistä kertaa tai kun ne ovat olleet pitkään käyttämättä. Lataa ja käytä paristot loppuun monta kertaa tässä tapauksessa. SOITON ALOITTAMINEN HOLD-painike C Ennen SOITON aloittamista vapauta HOLD-painike OFF -asentoon. Kun laite ei ole käytössä, aseta HOLD-painike ON -asentoon. Jos käytät muita painikkeita vahingossa HOLD-painikkeen ollessa ON -asennossa, ne eivät toimi. Näytössä on HOLD -valo. Laitteen PÄÄLLE- JA POISKYTKENTÄ D Virran PÄÄLLEKYTKENTÄ Paina PLAY/PAUSE. Virta kytkeytyy päälle, ja soitto alkaa. VIRRAN KYTKENTÄ POIS PÄÄLTÄ Jos edellisestä toiminnosta on kulunut 30 sekuntia, eikä muita toimintoja ole aloitettu, laite kytkeytyy automaattisesti pois päältä (Auto Power Off -toiminto). Painamalla STOP voit itse kytkeä virran päältä pois. Standby C Kun laitteen senhetkinen toiminto loppuu, Standby-toiminto aktivoituu, kunnes Auto Power Off -toiminto kytkee virran automaattisesti pois päältä. Jos haluat aktivoida Standby-toiminnon, paina PLAY/PAUSE, ja sen jälkeen STOP.

3 Äänentoiston SÄÄTELY E ÄÄNENVOIMAKKUUS E Säädä äänenvoimakkuus VOLUME-painikkeen avulla. CD:N POISTAMINEN G Nosta cd paikaltaan pitämällä sen reunoista kiinni, samalla kun painat kevyesti sen keskustaa. Cd:n asettaminen paikoilleen E 1. Paina OPEN, kun haluat avata cd-osaston 2. Aseta cd keskelle osastoa nimike-puoli ylöspäin 3. Sulje osasto TOISTO G Liitä laitteen mukana tulleet kuulokkeet KUULOKE- (PHONE) liittimeen. 1. Siirrä NÄPPÄINTEN LUKITUS (HOLD) -kytkin asentoon OFF (POIS PÄÄLTÄ). 2. Pane levy soittimeen. 3. Paina näppäintä TOISTO/TAUKO. Toisto alkaa ensimmäisestä raidasta. 4. Toistotila: Jos käytät verkkovirtaa, paina TOISTO-painiketta vain kerran toiston aloittamiseksi. Jos käytät paristoja, pidä TOISTO-näppäintä pohjassa vähintään kahden sekunnin ajan toiston aloittamiseksi.

4 PERUSTOIMINNOT Toiston pysäytys: Paina näppäintä PYSÄYTYS. Katkaise virta painamalla näppäintä kahden sekunnin ajan. Toiston keskeytys: Paina näppäintä TOISTO/KESKEYTYS. Jatka toistoa painamalla näppäintä uudelleen. Raidan alun etsiminen: Paina näppäintä tai Halutun kohdan etsiminen: Paina ja pidä alhaalla näppäintä tai. Vapauta näppäin haluamasi kohdan alussa. Tietyn kohdan uudelleentoisto: 1. Paina näppäintä A-B, näytössä näkyy A-B". 2. Merkitse uudelleentoistettavan kohdan loppu painamalla uudelleen näppäintä A-B. Näytössä näkyy "A-B. Valittu kohta toistetaan uudelleen. 3. Palaa normaaliin toistotilaan painamalla vielä kerran näppäintä A-B. MODE-NÄPPÄIN CD-LEVYJÄ TOISTETTAESSA NORMAALI TOISTA YKSI UUDELLEEN SATUNNAISTOISTO TOISTA KAIKKI UUDELLEEN INTRO REPEAT ONE (TOISTA YKSI UUDELLEEN): " 1 -symboli syttyy näytölle, ja laite toistaa uudelleen valitsemasi raidan. REPEAT ALL (TOISTA KAIKKI UUDELLEEN): " ALL -symboli syttyy näytölle, ja laite toistaa uudelleen kaikki levyn raidat. INTR (INTRO): INTR -teksti syttyy näytölle, ja laite toistaa levyn jokaisen raidan alusta 10 sekunnin näytteen. RAND (SATUNNAISTOISTO): RAND -teksti syttyy näytölle, ja laite toistaa levyn kaikki raidat satunnaisessa järjestyksessä. ANTI SHOCK (PUSKURIMUISTI): Teksti ESP syttyy näytölle. Palaa normaaliin toistotilaan painamalla näppäintä uudelleen. EQ (TAAJUUSKORJAIN): NORMAALI POP ROCK JAZZ KLASSINEN ÄÄNI / URHEILU DISC (LEVY): Jos laitteessa ei ole levyä, näytössä lukee NO DISC.

5 OHJELMOINTI: 1. Paina näppäintä MODE levyn ollessa pysäytettynä. Näytössä vilkkuu luku 001 ja ohjelmointipaikan numero p Valitse raidan numero näppäimillä NEXT/PREV (EDELLINEN/SEURAAVA) 3. Tallenna raidan numero näppäimellä MODE. 4. Toista kohtia 2 ja 3 kunnes muisti on täynnä (laitteeseen voidaan ohjelmoida jopa 32 raitaa) 5. Toista ohjelmoidut raidat näppäimellä TOISTO. 6. Lopeta ohjelmoitujen raitojen toisto näppäimellä PYSÄYTYS. Tuetut levy- ja tiedostomuodot: CD-RW, CD-R, toistettava CD-levy, multisessiolevy MPEG 1(ISO/IEC ) 1/2/3-kerroksinen Kaikilla nopeuksilla tallennetut MPEG-levyt. Poikkeuksena 8 kbps nopeudella sekä freeformat-muodossa tallennetut levyt. 32 / 44,148 khz Näytteenottotaajuus Kaikilla nopeuksilla tallennetut MPEG 2 -levyt. Poikkeuksena 8 kbps nopeudella sekä freeformat-muodossa tallennetut levyt.16 / 22,02 / 24 khz näytteenottotaajuus Yksikanavainen, kaksikanavainen, stereo- ja yhdistetty stereoääni, intensity stereo ja MS stereo -äänien kaikki yhdistelmät, Joliet- ja Romeo-formaatit MODE-NÄPPÄIN MP3-LEVYJÄ TOISTETTAESSA NORMAALI TOISTA YKSI UUDELLEEN TOISTA KANSIO UUDELLEEN TOISTA KAIKKI KANSIOT UUDELLEEN SATUNNAISTOISTO INTRO REPEAT ONE (TOISTA YKSI UUDELLEEN): " 1 -symboli syttyy näytölle, ja laite toistaa uudelleen valitsemasi raidan. REPEAT DIR (TOISTA KANSIO UUDELLEEN): " DIR" -symboli syttyy näytölle, ja laite toistaa valitun kansion kaikki raidat kokonaan. REPEAT ALL DIR (TOISTA KAIKKI KANSIOT UUDELLEEN): " ALL DIR Laite toistaa kaikkien kansioiden kaikki raidat uudelleen. INTR (INTRO): INTR -teksti syttyy näytölle, ja laite toistaa levyn jokaisen raidan alusta 10 sekunnin näytteen. RAND (SATUNNAISTOISTO): Näytöllä lukee teksti RAND, ja KAIKKI raidat toistetaan satunnaisessa järjestyksessä. Kun kaikki raidat on toistettu, laite pysähtyy automaattisesti. KANSION VALINTA: Paina näppäintä ESP/DIR.

6 DISC (LEVY): Jos laitteessa ei ole levyä, näytössä lukee NO DISC. OHJELMOINTI: 1. Paina näppäintä MODE levyn ollessa pysäytettynä. Näytössä vilkkuu luku 001 ja ohjelmointipaikan numero p Valitse raidan numero näppäimillä EDELLINEN/SEURAAVA 3. Tallenna raidan numero näppäimellä MODE. 4. Toista kohtia 2 ja 3 kunnes muisti on täynnä (laitteeseen voidaan ohjelmoida jopa 32 raitaa) 5. Toista ohjelmoidut raidat näppäimellä TOISTO. 6. Lopeta ohjelmoitujen raitojen toisto näppäimellä PYSÄYTYS. MP3-LEVYN TOISTO KAUKOSÄÄTIMELLÄ 1. Liitä kaukosäädin KUULOKELIITTIMEEN. 2. Liitä kuulokkeet kaukosäätimen ulostuloliittimeen. 3. Säädä äänenvoimakkuus halutulle tasolle. 4. Pane soittimeen MP3-levy. Sulje levykelkka ja paina näppäintä TOISTO. Levy alkaa pyöriä, ja muutaman sekunnin kuluttua levyn raitojen kokonaismäärä näkyy näytössä. Toisto alkaa ensimmäisen kansion ensimmäisestä raidasta. 5. Puskurimuisti (ESP) on automaattisesti päällä, mutta ei näy näytössä. 6. Jos haluat keskeyttää levyn toiston, paina TOISTO/TAUKO-näppäintä. Näytössä näkyy levyä kuunneltu aika. RAIDAN YLI HYPPÄÄMINEN Siirry haluamaasi raitaan toiston aikana näppäimillä ja. 1 Hyppää levyn seuraavaan raitaan näppäimellä 3 Hyppää juuri toistettavan raidan alkuun näppäimellä. 4 Hyppää edelliseen raitaan (tai edellisiin raitoihin) painamalla kahdesti (tai useamman kerran) näppäintä. 5 Kelaa levyä eteen tai taaksepäin painamalla ja pitämällä alhaalla näppäintä tai. Kun haluttu kohta on löytynyt levyltä, vapauta näppäin. Normaali toisto jatkuu.

7 TOIMINTONÄPPÄIN (MODE) Laitteessa on 3 erilaista toimintoa: uudelleentoisto, raitojen esittely sekä satunnaistoisto. 1 Uudelleentoisto: Paina toistotilassa kerran näppäintä MODE. Toistettava raita toistetaan uudelleen. Näyttöön syttyy uudelleentoistosta kertova symboli. 2 Raitojen esittely Paina toistotilassa näppäintä MODE 4 kertaa. Näyttöön syttyy raitojen esittelystä kertova symboli. Paina kerran näppäintä tai, jokaisen raidan alusta toistetaan 10 sekuntia. Palaa normaalitoistoon painamalla näppäintä MODE kunnes symboli sammuu näytöstä. Paina toistotilassa kaksi kertaa näppäintä MODE. Toistettava kansio toistetaan uudelleen. Näyttöön syttyy uudelleentoistosta kertova symboli. Paina toistotilassa kolme kertaa näppäintä MODE. Koko levy toistetaan uudelleen. Näyttöön syttyy uudelleentoistosta kertova symboli 3 Satunnaistoisto Paina toistotilassa näppäintä MODE 5 kertaa. Näyttöön syttyy satunnaistoistosta kertova symboli. Paina kerran näppäintä tai, kaikki levyn raidat toistetaan satunnaisessa järjestyksessä. Laite pysähtyy automaattisesti, kun kaikki raidat on toistettu. Laite toistaa raidat käyttäjän valitsemasta kansiosta. Palaa normaalitoistoon painamalla näppäintä MODE kunnes symboli sammuu näytöstä..

8 SOITTIMEN YHDISTÄMINEN TOISEEN LAITTEESEEN H Käytä vähittäismyynnistä saattavaa liitäntäjohtoa, jonka toisessa päässä on 3,5 mm stereopistoke ja toisessa päässä kaksi äänipistoketta. Liitä stereopistoke soittimen lähtöliittimeen ja äänipistokkeet toisen laitteen vastaavaan tuloliittimeen. HUOM. Ennen liitäntää kytke molemmista laitteista virta pois päältä. Älä liitä soitinta kovaäänisten PHONES-liittimiin. EKNISET TIEDOT Soittoraidan kohdistus 1-säteinen laser Laser äänirasia Puolijohteinen laser D/A konversio Taajuusalue Lähtöliittimet Johto Tuloliitin 8-kertainen oversampling digitaalinen suodatin+1-bit DAC Hz PHONES/kuulokkeet: stereoliitin 3.5 mm [3mW +3 mw, 32 ohm/1 khz] Stereoliitin (3.5 mm) 400 mv/47kohm DC 4.5V ulkopuolinen virta vaihtovirta- / AC-liittimestä Virta DC / tasavirta 3V alkaali-paristoista (2 x AA tai LR6): ei laitteen mukana DC / tasavirta 2.4V ladattavista paristoista: ei laitteen mukana Mitat 142 ( ) x 28Halkaisija) mm Paino 219 g ilman paristoja Laitteen mukana Stereokuulokket (1) Vaihtovirta-/ AC-liitin (1) Teknisissä yksityiskohdissa ja laitteen ulkonäössä saattaa esiintyä muutoksia ilman erityistä mainintaa.

9 Ohjeita ympäristön suojelemiseksi Älä hävitä tätä tuotetta tavallisen talouslätteen mukana sen tultua elinkaarensa loppuun, vaan COPY RIGHT DENVER ELECTRONICS A/S ALL RIGHTS RESERVED viese shako-ja elektroniikkalaitteiden kierrätyspisteeseen. Tuotteessa, käyttöohjeissa tai pakkauksessa olevat merkinnät antavat tietoa asianmukaisista hävittämismenetelmistä. Aineet ovatkierrätyskelpoisia merkintöjen mukaisesti. Vanhojen tavaroiden tai niiden aineiden kierrätyksellä tai muunlaisella uusiokäytöllä vaikutat tärkeällä tavalla ympäristömme suojeluun. Kysy paikkakuntasi hallinnosta asianmukaisen kierrätyspisteen sijainnista.

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi.

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi. 1. Toimintovalitsin : Valinta radion tai CD-soittimen välillä 2. Taajuusaluevalitsin : FM/FM ST-alueiden valinta 3. FM antenni : Saadaksesi parhaan mahdollisen vastaanoton vedä tämä ulos 4. CD kansi :

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE DMP-370 KANNETTAVA CD-SOITIN. varoitus: palovaaran ja sähköiskun välttämiseksi älä jätä laitetta sateelle tai kosteudelle alttiiksi.

KÄYTTÖOHJE DMP-370 KANNETTAVA CD-SOITIN. varoitus: palovaaran ja sähköiskun välttämiseksi älä jätä laitetta sateelle tai kosteudelle alttiiksi. KÄYTTÖOHJE DMP-370 KANNETTAVA CD-SOITIN 45/0 SEK. TÄRINÄNVAIMENNIN varoitus: palovaaran ja sähköiskun välttämiseksi älä jätä laitetta sateelle tai kosteudelle alttiiksi. www.denver-electronics.com KÄYTTÖOHJE

Lisätiedot

DENVER TCD-55 SUOMALAISET KÄYTTÖOHJEET

DENVER TCD-55 SUOMALAISET KÄYTTÖOHJEET DENVER TCD-55 SUOMALAISET KÄYTTÖOHJEET 1. Äänenvoimakkuus 2. Toiminnonvalitsin (RADIO-TAPE-CD) 3. CD play/pause 4. CD hyppy/haku taaksepäin 5. CD hyppy/haku eteenpäin 6. CD stop 7. Kuulokkeet nostaa väkivivulla

Lisätiedot

45/120 SEK. TÄRINÄNVAIMENNIN

45/120 SEK. TÄRINÄNVAIMENNIN KÄYTTÖOHJE DMP-349 KANNETTAVA CD-SOITIN 45/120 SEK. TÄRINÄNVAIMENNIN varoitus: palovaaran ja sähköiskun välttämiseksi älä jätä laitetta sateelle tai kosteudelle alttiiksi. www.denver-electronics.com KÄYTTÖOHJE

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET DM-18 KANNETTAVA CD SOITIN

KÄYTTÖOHJEET DM-18 KANNETTAVA CD SOITIN KÄYTTÖOHJEET DM-18 KANNETTAVA CD SOITIN VAROITUS: TULIPALO- JA SÄHKÖISKUVAARAN VÄLTTÄMISEKSI, ÄLÄ ALTISTA TUOTETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE. www.denver-electronics.com KÄYTTÖOHJEET KANNETTAVA CD SOITIN

Lisätiedot

MCA-171 www.denver-electronics.com

MCA-171 www.denver-electronics.com INSTRUCTION MANUAL BEDIENUNGSANLEITUNG BETJENINGSVEJLEDNING BRUKSANVISNING SUOMALAISET KAYTTOOHJEET MANUALE DI INSTRUZIONE MANUAL DE INSTRUCÕES MANUAL DE INSTRUCCIONES MCA-171 www.denver-electronics.com

Lisätiedot

45/120 SEK. TÄRINÄNVAIMENNIN

45/120 SEK. TÄRINÄNVAIMENNIN DENVER DMP-349 Página de 8 005--0 FINNISH KÄYTTÖOHJE DMP-375 KANNETTAVA CD-SOITIN 45/0 SEK. TÄRINÄNVAIMENNIN varoitus: palovaaran ja sähköiskun välttämiseksi älä jätä laitetta sateelle tai kosteudelle

Lisätiedot

DIGITAALINEN TALLENTAVA SOITIN MP-122/222/522/1022 KÄYTTÖOHJE

DIGITAALINEN TALLENTAVA SOITIN MP-122/222/522/1022 KÄYTTÖOHJE DIGITAALINEN TALLENTAVA SOITIN MP-122/222/522/1022 KÄYTTÖOHJE 1: SÄÄTIMET S1. LCD S2. REW / haku ylös / MENU / FF /haku alas S3. Äänenvoimakkuuden lasku - S4. Äänenvoimakkuuden nosto + S5. Virta päälle

Lisätiedot

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein.

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A. Huomaa 1) Sammuta virta, kun et käytä laitetta.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET DM-17 KANNETTAVA CD SOITIN VAROITUS: TULIPALO- JA SÄHKÖISKUVAARAN VÄLTTÄMISEKSI, ÄLÄ ALTISTA TUOTETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE.

KÄYTTÖOHJEET DM-17 KANNETTAVA CD SOITIN VAROITUS: TULIPALO- JA SÄHKÖISKUVAARAN VÄLTTÄMISEKSI, ÄLÄ ALTISTA TUOTETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE. KÄYTTÖOHJEET DM-7 KANNETTAVA CD SOITIN VAROITUS: TULIPALO- JA SÄHKÖISKUVAARAN VÄLTTÄMISEKSI, ÄLÄ ALTISTA TUOTETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE. KÄYTTÖOHJEET DM-7 KANNETTAVA CD SOITIN VAROITUS Jos käytetään

Lisätiedot

Paristot Kytke laite täysin pois päältä. Avaa paristokansi ja aseta sisään 8 kpl UM- 2/ C -paristoa. Varmista, että +/- merkinnät vastaavat toisiaan.

Paristot Kytke laite täysin pois päältä. Avaa paristokansi ja aseta sisään 8 kpl UM- 2/ C -paristoa. Varmista, että +/- merkinnät vastaavat toisiaan. 1. Toimintovalitsin CD-TAPE(OFF)/RADIO 2. Taajuusaluevalitsin - AM/FM/FM 3. FM antenni 4. CD pesä 5. Virityspyörä 6. BASS BOOST painike 7. CD hyppy/etsi eteen 8. CD hyppy/etsi taakse 9. CD ohjelmointi

Lisätiedot

malli RNCD 302 HENKILÖKOHTAINEN CD- SOITIN

malli RNCD 302 HENKILÖKOHTAINEN CD- SOITIN FI malli RNCD 302 HENKILÖKOHTAINEN CD- SOITIN Ylläpito ja tekniset tiedot LATAA ladattavat paristot täyteen ennen kuin käytät niitä ensimmäisen kerran. LUE käyttöohjeet ennen kuin yrität käyttää laitetta.

Lisätiedot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A.VAROITUS Lue turvavaroitukset ennen kuin muutat

Lisätiedot

Käyttöohje. Painikkeet:

Käyttöohje. Painikkeet: Käyttöohje Painikkeet: 1. PLAY: Päällä/pois päältä Toisto/Pysäytys 2. M: Valinta/Vahvistus 3. ON/OFF: Virtapainike soittimen päällä 4 Vol+: Äänenvoimakkuuden lisäys 5 Vol-: Äänenvoimakkuuden vähennys :

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

TC-20. CD/Radio Kannettava soitin KÄYTTÖOHJE VAROITUS

TC-20. CD/Radio Kannettava soitin KÄYTTÖOHJE VAROITUS TC-20 CD/Radio Kannettava soitin VAROITUS KÄYTTÖOHJE VAROITUS ÄLÄ ALTISTA LAITETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE TULIPALO- TAI SÄHKÖISKUVAARAN VÄLTTÄMISEKSI. VAARA SÄHKÖISKUVAARA ÄLÄ AVAA VAROITUS: SÄHKÖISKUVAARA

Lisätiedot

Automaattinen pysäytys Kun kasetti on toistettu tai nauhoitettu loppuun, se pysähtyy automaattisesti.

Automaattinen pysäytys Kun kasetti on toistettu tai nauhoitettu loppuun, se pysähtyy automaattisesti. 1. Toimintovalitsin: CD/kasetti (OFF)/RADIO 2. Taajuusaluevalitsin: FM/FM ST-alueiden valinta. 3. FM antenni: Saat parhaan mahdollisen vastaanoton vetämällä antennin ulos. 4. CD-soittimen luukku: Aseta

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Finnish KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Lue nämä ohjeet ja noudata niitä ennen kuin käytät laitetta. SOITTIMEN YLEISKATSAUS 1 2 3 10 8 4 5 6 9 7 11 12 13 14 15 16 17 18 15 19 20 SÄÄTIMIEN

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE DM SEK. TÄRINÄNVAIMENNIN. varoitus: palovaaran ja sähköiskun välttämiseksi älä jätä laitetta sateelle tai kosteudelle alttiiksi.

KÄYTTÖOHJE DM SEK. TÄRINÄNVAIMENNIN. varoitus: palovaaran ja sähköiskun välttämiseksi älä jätä laitetta sateelle tai kosteudelle alttiiksi. KÄYTTÖOHJE DM-60 KANNETTAVA CD-SOITIN 60 SEK. TÄRINÄNVAIMENNIN varoitus: palovaaran ja sähköiskun välttämiseksi älä jätä laitetta sateelle tai kosteudelle alttiiksi. www.denver-electronics.com KÄYTTÖOHJE

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

Soittimesi tukee MMC/SD/SDHC-kortteja. Mini-SD- ja Micro-SD-kortteja varten tarvitset SDsovittimen.

Soittimesi tukee MMC/SD/SDHC-kortteja. Mini-SD- ja Micro-SD-kortteja varten tarvitset SDsovittimen. MP3-soitin korttilukijalla KÄYTTÖOHJEET Lue käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. SOITIN KUVA YLHÄÄLTÄ Korttipaikka TUETUT MUISTIKORTTITYYPIT Soittimesi tukee MMC/SD/SDHC-kortteja. Mini-SD- ja Micro-SD-kortteja

Lisätiedot

SONY MZ-R700 MiniDisc-tallennin

SONY MZ-R700 MiniDisc-tallennin SONY MZ-R700 MiniDisc-tallennin 1 1. Virtaa laitteeseen Laite toimii akulla tai yhdellä AA-kokoisella paristolla. Akulla laite äänittää 4 tuntia, paristolla 9 tuntia. Akulla laite toistaa 13 tuntia, paristolla

Lisätiedot

Document1 12/16/02 10:05 AM Page 1 KÄYTTÖOHJE TR-40. www.denver-electronics.com

Document1 12/16/02 10:05 AM Page 1 KÄYTTÖOHJE TR-40. www.denver-electronics.com Document1 12/16/02 10:05 AM Page 1 KÄYTTÖOHJE TR-40 www.denver-electronics.com Document1 12/16/02 10:05 AM Page 2 FINNISH KONTROLLI JA ELEMENTIT 1. Kasettiyksikkö 2. Asemavalikko 3. Teleskooppiantenni

Lisätiedot

Lenco. L-701 Suorakoodauslevysoitin. Käyttöopas

Lenco. L-701 Suorakoodauslevysoitin. Käyttöopas Lenco L-701 Suorakoodauslevysoitin Käyttöopas 1 Varotoimenpiteitä Asennus Pura kaikki osat pakkauslaatikosta ja poista niiden suojamateriaali. Älä kytke soitinta verkkovirtaan ennen kuin kaikki muut kytkennät

Lisätiedot

Suomenkielinen käyttöopas

Suomenkielinen käyttöopas Suomenkielinen käyttöopas Yleiskatsaus 1. Jatko-osa 2. -näppäin: Seuraava kappale 4. LED-merkkivalo a) Lataaminen LED-merkkivalo Punainen LED-merkkivalo palaa Lataaminen

Lisätiedot

MCU-5301 LUE TÄMÄ KÄYTTÖOHJE KOKONAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ LEHTINEN HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN.

MCU-5301 LUE TÄMÄ KÄYTTÖOHJE KOKONAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ LEHTINEN HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. MCU-5301 LUE TÄMÄ KÄYTTÖOHJE KOKONAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ LEHTINEN HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. SÄÄTIMET 1. VIRITYSSÄÄDIN 2. TAAJUUSALUEVALITSIN (AM/FM/FM STEREO) 3. TOIMINNON

Lisätiedot

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO tukee seuraavia protokollia HSP Headset Profile HFP Hands-free Profile A2DP Advanced Audio Distribution Profile AVRCP Audio/Video Remote Control Profile

Lisätiedot

Paristot Kytke laite täysin pois päältä. Avaa paristokansi ja aseta sisään 8 kpl UM- 2/ C -paristoa. Varmista, että +/- merkinnöt vastaavat toisiaan.

Paristot Kytke laite täysin pois päältä. Avaa paristokansi ja aseta sisään 8 kpl UM- 2/ C -paristoa. Varmista, että +/- merkinnöt vastaavat toisiaan. 1. Toimintovalitsin : Valinta nauhurin, radion tai CD-soittimen välillä 2. Taajuusaluevalitsin : FM/FM ST-alueiden valinta 3. FM antenni : Saadaksesi parhaan mahdollisen vastaanoton vedä tämä ulos 4. CD

Lisätiedot

SONY MZ-N707 MiniDisc-tallennin

SONY MZ-N707 MiniDisc-tallennin SONY MZ-N707 MiniDisc-tallennin 1) Paristojen ja akun käyttö 2 2) MiniDisc-levyn asettaminen soittimeen ja poistaminen soittimesta 2 3) Hold-kytkin 2 4) Laitteen kytkeminen mikrofoniin / tietokoneeseen

Lisätiedot

1. CD-kansi :Avaa tästä ja laita CD sisään

1. CD-kansi :Avaa tästä ja laita CD sisään 1. CD-kansi :Avaa tästä ja laita CD sisään 2. Bass boost :Tästä painamalla aktivoituu bassonkorostustoiminto. 3. Äänen voimakkuus : Äänen voimakkuuden säätö. 4. CD repeat : Paina kerran soiton aikana,

Lisätiedot

KAIUTTIMIEN LIITÄNTÄ Yhdistä kaiuttimet niiden liittimiin laitteen takaosassa.

KAIUTTIMIEN LIITÄNTÄ Yhdistä kaiuttimet niiden liittimiin laitteen takaosassa. 1. Verkkovirtakatkaisin (POWER) 2. Tajuusaluevalitsin (BAND) 3. Toimintovalitsin (Aux/CD/nauha/radio) 4. Bass Boost painike 5. CD Painike 6. CD ohjelmointi (PROGRAM) 7. CD stop 8. CD soitto / tauko -painike

Lisätiedot

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan.

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Kelloradio CRL-340 www.denver-electronics.com Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. 1. Toiminto 1.1 LED-aikanäyttö 12 tuntia tai 24 tuntia 1.2 Valkoinen

Lisätiedot

RNCD329 IB FIv3.qxd 17/09/2002 15:49 Page 1. RNCD 329 Kannettava CD-soitin. Käyttöohje. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä.

RNCD329 IB FIv3.qxd 17/09/2002 15:49 Page 1. RNCD 329 Kannettava CD-soitin. Käyttöohje. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. RNCD39 IB FIv3.qxd 7/09/00 5:49 Page FI RNCD 39 Kannettava CD-soitin Käyttöohje RNCD 39 VOL STOP SKIP SKIP PLAY/ PAUSE Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. RNCD39 IB FIv3.qxd 7/09/00 5:49 Page

Lisätiedot

TÄRKEITÄ HUOMIOITA Kiitos, että valitsit Casa Bugatin UMA keittövaa'an. Kuten kaikkia elektronisia laitteita, myös tätä vaakaa tulee käyttää huolellisesti ja ohjeiden mukaan vammojen ja laitteen vaurioitumisen

Lisätiedot

Midland G5. 8-kanavainen PMR446-radiopuhelin

Midland G5. 8-kanavainen PMR446-radiopuhelin Midland G5 8-kanavainen PMR446-radiopuhelin Midland G5 on uuden sukupolven radiopuhelin, jota voidaan käyttää lupavapaasti useimmissa EU-maissa PMR446-kanavilla (446.00625 446.09375 MHz). Tarkista maakohtaiset

Lisätiedot

Marantz CDR310 - pikaohje

Marantz CDR310 - pikaohje Marantz CDR310 - pikaohje 1. Power switch Virtakytkin, liu uta sivulle. 2. DISPLAY button Painikkeesta muutetaan näytön tietoja. 3. LIGHT button Painamalla kerran näytön valo syttyy 3 sekunniksi.pidä painettuna

Lisätiedot

D.-soittimen LIITÄNTÄSOVITINKS-PD500 Ennen tämän sovittimen käyttöä

D.-soittimen LIITÄNTÄSOVITINKS-PD500 Ennen tämän sovittimen käyttöä D.-soittimen LIITÄNTÄSOVITINKS-PD500 Ennen tämän sovittimen käyttöä Viimeisin päivitys: 1. maaliskuuta 006 1 Tuetut JVC:n autovastaanottimet Tämä sovitin tukee seuraavia JVC:n autovastanottimia* 1 : Vuonna

Lisätiedot

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500 SISÄLTÖ SISÄLTÖ Digitaalinen yönäkö-monokulaari Käyttöohje Malli: SISÄLTÖ Esittely 3 Käyttövinkkejä 4 Osien esittely 5 7 Paristojen asennus 7 Virta päälle 8 Virran sammuttaminen 8 Ympäristön tarkkailu

Lisätiedot

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01 Ulkoasu 3 2 1 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike FIN 01 13 4.Micro-USB-portti 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Akun virtakytkin 6.Sivu ylös -painike 7.Virtapainike 8.OK-painike 9.Sivu alas -painike

Lisätiedot

Käyttöohje NEYCR-1500 + PET-910

Käyttöohje NEYCR-1500 + PET-910 Käyttöohje NEYCR-1500 + PET-910 Tekniset tiedot Kolme virtakytkimellä varustettua vastaanotinta + kaukosäädin Kaukosäätimen paristo: 1 x 3 V CR2032 (sisältyy pakkaukseen) Lähettimien enimmäismäärä: 3 kpl

Lisätiedot

KAIUTTIMIEN LIITÄNTÄ Yhdistä kaiuttimet niiden liittimiin laitteen takaosassa.

KAIUTTIMIEN LIITÄNTÄ Yhdistä kaiuttimet niiden liittimiin laitteen takaosassa. TOIMINNOT 1. Verkkovirtakatkaisin (POWER) 2. Toimintovalitsin (Aux/CD/nauha/radio) 3. Tajuusaluevalitsin (BAND) 4. Bass Boost -painike 5. Äänenvoimakkuuden säätö (VOLUME) 6. Viritin (TUNER) 7. CD LED-näyttö

Lisätiedot

"PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas

PLEXTALK Pocket -verkkosoittimen pikaopas "PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas PLEXTALK Pocketin asetukset 1. Käännä PLEXTALK Pocket ympäri. Varmista, että kaksi pientä uloketta ovat ylhäällä. Paina PLEXTALK Pocketin pohjassa olevaa suorakulmaista

Lisätiedot

Kahden mikrofonin. Sing-A-Long stereo CD-soitin. Käyttöohje

Kahden mikrofonin. Sing-A-Long stereo CD-soitin. Käyttöohje Kahden mikrofonin Sing-A-Long stereo CD-soitin Käyttöohje Kahden mikrofonin Sing-A-Long stereo CD-soitin POWER LED INDICATOR LED DISPLAY OPEN (CD COMPARTMENT DOOR OPEN) MICROPHONE MICROPHONE ON/OFF SWITCH

Lisätiedot

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa  CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Pikaopas 1 Kytke 2 Asenna 3 Nauti Mitä laatikko sisältää? Tukiasema TAI Luuri Akkutilan kansi Tukiasema ja

Lisätiedot

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics Käyttöohje BTE-100 www.facebook.dk/denver-electronics 1. Painikkeiden ohjeet: Virta päälle/pois Siirtyy parinmuodostuksen tilaan Tauko/toisto Vastaa puheluun Päätä puhelu Hylkää puhelu Lisää äänenvoimakkuutta

Lisätiedot

Ennen päivityksen tekemistä

Ennen päivityksen tekemistä 10UPGRADEUMFin24462F1 10-10-2002 16:32 Pagina 67 Johdanto Oheisella CD-ROM:lla voidaan päivittää DVDR980 ja DVDR985* -malliset eurooppalaiset tallentavat DVD-laitteet tasolle DVDR990, johon sisältyvät

Lisätiedot

SANYO TRC-8800 / 8080 SANELU- JA SANELUN PURKULAITE

SANYO TRC-8800 / 8080 SANELU- JA SANELUN PURKULAITE SANYO TRC-8800 / 8080 SANELU- JA SANELUN PURKULAITE 2 KYTKIMET (kuva 1) 1. Kasettipesän kansi 2. Kasettipesän avaus (EJECT) 3. Nauhalaskuri ja nollauspainike (COUNTER/RESET) 4. Takaisinsiirto säätö (BACKSPACE)

Lisätiedot

WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET

WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET NÄPPÄIMET JA LIITTIMET KÄYTTÖÖNOTTO JA ENSIMMÄINEN LAITEPARITUS 2. Paina ja pidä virtanäppäinta pohjassa samanaikaisesti molemmista kuulokkeista kunnes

Lisätiedot

BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje

BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje 1. Toimenpide A. Virta kääntäminen päälle: Painaessasi pitkään painiketta 'Φ/ BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje ' kuulet piippauksen ja sininen valo alkaa vilkkua. B. Viran kääntäminen pois päältä:

Lisätiedot

DT-120 Käyttöohje (FI)

DT-120 Käyttöohje (FI) SÄÄTIMET 1. VIRTA/AALTOALUE-painike 2. LCD-näyttö 3. DBB/ STEP-painike 4. Mono/Stereo-painike 5. Äänenvoimakkuuspainikkeet 6. Virityssäädin/Ajanasetuspainike 7. Lukituskytkin 8. Paristolokero 9. Kantohihnan

Lisätiedot

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. 1 Digitointi LP-levyltä CD-levylle (Ion CD Direct) Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Soittimessa voi käyttää CD-R, CD+R, uudelleen kirjoitettavia CD-RW ja CD+RW levyjä. Yhdelle levylle voi

Lisätiedot

BeoSound Opaskirja

BeoSound Opaskirja BeoSound 3000 Opaskirja BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Opaskirjan sisältö 3 Bang & Olufsen -tuotteen käytön oppiminen on helppoa kahden opaskirjan avulla. Opaskirja Ohjekirja Opaskirjassa

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä.

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. ActivSound 75 (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. () Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. () Infrapunamikrofonin äänenvoimakkuuden säätö [Teacher 1 ja (Opettaja 1 ja )]

Lisätiedot

DMT-400 KÄYTTÖOHJE CD-SOITIN SEKÄ AM/FM DIGITAALINEN

DMT-400 KÄYTTÖOHJE CD-SOITIN SEKÄ AM/FM DIGITAALINEN DMT-400 KÄYTTÖOHJE CD-SOITIN SEKÄ AM/FM DIGITAALINEN Finish lpage 2 2004-2-25 LUE KÄYTTÖOHJEET HUOLELLISESTI ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÖNOTTOA. VAROITUS Välttyäksesi tulipalo- tai sähköiskuvaaralta, älä altista

Lisätiedot

Pikaopas CD480/CD485

Pikaopas CD480/CD485 Pikaopas CD480/CD485 Pakkauksen sisältö Tukiasema (CD485) Tukiasema (CD480) Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Joissakin maissa on liitettävä linjasovitin

Lisätiedot

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk kitsound.co.uk VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita.

Lisätiedot

Kenwood TK-3201 käyttöohje

Kenwood TK-3201 käyttöohje Kenwood TK-3201 käyttöohje Antenni Merkkivalo Kanavanvalinta Virtakytkin / äänenvoimakkuussäädin Kaiutin Mikrofoni Puhepainike Kutsu-painike Lisälaiteliitin Monitori-painike Akku Akun kiinnitys / irroitus

Lisätiedot

BeoSound Opaskirja

BeoSound Opaskirja BeoSound 9000 Opaskirja BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Opaskirjan sisältö 3 Bang & Olufsen -tuotteen käytön oppiminen on helppoa kahden oppaan avulla. Opaskirja Ohjekirja BeoSound

Lisätiedot

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa Käyttöohje LANGATON ÄÄNIJÄRJESTELMÄ Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa 1 OSIEN SIJAINTI 1. DISKANTTITASON SÄÄTÖ 9. TASAVIRRAN SISÄÄNTULO 2. BASSONTASON SÄÄTÖ 10. AUX SISÄÄNTULO 3,5MM LIITIN

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

AR280P Clockradio Käyttöohje

AR280P Clockradio Käyttöohje AR280P Clockradio Käyttöohje Index 1. Käyttötarkoitus 2. Turvallisuus o 2.1. Tämän käyttöoppaan tarrat o 2.2. Yleiset turvallisuusohjeet 3. Käyttöönoton valmistelu o 3.1. Pakkauksesta purkaminen o 3.2.

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

HQ-CHARGER81 HQ ERIKOISNOPEA YLEISKÄYTTÖINEN LATURI PARISTOILLE AAA/AA/C/D/9V

HQ-CHARGER81 HQ ERIKOISNOPEA YLEISKÄYTTÖINEN LATURI PARISTOILLE AAA/AA/C/D/9V SUOMI KÄYTTÖOPAS HQ-CHARGER81 HQ ERIKOISNOPEA YLEISKÄYTTÖINEN LATURI PARISTOILLE AAA/AA/C/D/9V LUE OHJEET ENNEN LATURIN KÄYTTÖÄ Omistajan käyttöopas Lue tämä käyttöopas huolellisesti. Se sisältää tärkeitä

Lisätiedot

NOVA LANGATTOMAT KUULOKKEET

NOVA LANGATTOMAT KUULOKKEET Varoitus: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita. Ei sovellu

Lisätiedot

Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön

Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön BTS-50 Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön LUE ENNEN TÄMÄN LAITTEEN KÄYTTÖÄ. www.facebook.com/denverelectronics KÄYTTÖOHJE Varoituksia Tämä tuote on suunniteltu ja valmistettu täyttämään tiukat

Lisätiedot

CMP-VOIP80. VoIP + DECT PUHELIN. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI

CMP-VOIP80. VoIP + DECT PUHELIN. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI MANUAL MODE D EMPLOI MANUALE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BRUKSANVISNING CMP-VOIP80 VoIP + DECT PUHELIN ANLEITUNG GEBRUIKSAANWIJZING MANUAL DE USO KÄYTTÖOHJE NÁVOD K POUŽITÍ Česky Svenska Suomi Magyar Español Italiano

Lisätiedot

CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME

CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME Ominaisuudet CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME Sensorin virran vähyyden ilmaisin Lämpötila celsius- tai Fahrenheit-asteikolla Langaton ulkoilma-anturi (kantomatka esteettömällä matkalla + 30

Lisätiedot

KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MTW-756 TWIN NB

KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MTW-756 TWIN NB KÄYTTÖOHJE MTW-756 TWIN NB KANNETTAVA DVD www.facebook.com/denverelectronics Ennen tämän laitteen kytkemistä, käyttöä tai säätämistä, lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Säätimet Päälaite 8

Lisätiedot

BLUETOOTH- MUSIIKKISOVITIN

BLUETOOTH- MUSIIKKISOVITIN Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

Tämän ohjeen kopiointi ja jakaminen on kielletty ilman Bracun Oy:n lupaa Laitteella 1 vuoden (1v) takuu ostopäivästä, takuu asioissa ota yhteys

Tämän ohjeen kopiointi ja jakaminen on kielletty ilman Bracun Oy:n lupaa Laitteella 1 vuoden (1v) takuu ostopäivästä, takuu asioissa ota yhteys Tämän ohjeen kopiointi ja jakaminen on kielletty ilman Bracun Oy:n lupaa Laitteella 1 vuoden (1v) takuu ostopäivästä, takuu asioissa ota yhteys sähköpostitse info@bracun.net ja sovi takuumenettelystä.

Lisätiedot

LIITÄNTÄSOVITIN ipodille KS-PD100 Ennen tämän sovittimen käyttöä

LIITÄNTÄSOVITIN ipodille KS-PD100 Ennen tämän sovittimen käyttöä LIITÄNTÄSOVITIN ipodille KS-PD100 Ennen tämän sovittimen käyttöä Viimeisin päivitys: 1. maaliskuuta 2006 1 Tuetut JVC:n autovastaanottimet Tämä sovitin tukee seuraavia JVC:n autovastaanottimia* 1 : Vuonna

Lisätiedot

Käyttö-ja huolto-ohje Ajastin 1533 3-aikaa FIN

Käyttö-ja huolto-ohje Ajastin 1533 3-aikaa FIN Ajastin 1533 FIN 1 Kellonaika tai jäljellä oleva lämmitysaika 2 Tuuletuksen merkki 3 Ajan siirto eteen (kellonajan näyttö) 4 Ohjelmointi 5 Muistipaikan tunnus 6 Manuaalikäynnistys 7 Kellonajan asetuksen/kyselyn

Lisätiedot

K I F D G E L H C J. Asennus FI Aseta paristot. Liiketunnistin (G) syttyy

K I F D G E L H C J. Asennus FI Aseta paristot. Liiketunnistin (G) syttyy MI-4500X Wireless Optical Mouse Tuotetiedot A B K I F D G E L H C J Hiiri A: Vieritysrulla ja kolmospainike Akun virta vähissä -valo (vilkkuu) B: Kakkospainike C: Ykköspainike D: Selaimen edellinen-painike

Lisätiedot

M-182 RDC MUSE OSAT JA SÄÄTIMET. 1. (FM STEREO) Aaltoalueen merkkivalo

M-182 RDC MUSE OSAT JA SÄÄTIMET. 1. (FM STEREO) Aaltoalueen merkkivalo M-182 RDC MUSE OSAT JA SÄÄTIMET 1. (FM STEREO) Aaltoalueen merkkivalo 2. (POWER ON) Virran merkkivalo 3. (PROGRAM ON) Ohjelmoinnin merkkivalo 4. (PLAY/PAUSE) Toiston/tauon merkkivalo 5. Kasettilokero 6.

Lisätiedot

Tärkeää VAROITUKSIA ÄLÄ ALTISTA LAITETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE. SEURAUKSENA ON SÄHKÖISKUVAARA.

Tärkeää VAROITUKSIA ÄLÄ ALTISTA LAITETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE. SEURAUKSENA ON SÄHKÖISKUVAARA. Tärkeää VAROITUKSIA ÄLÄ ALTISTA LAITETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE. SEURAUKSENA ON SÄHKÖISKUVAARA. TYÖNNÄ PISTOKE KUNNOLLA PISTORASIAAN NIIN SYVÄLLE KUIN SE MENEE. Kolmion sisällä oleva salama varoittaa

Lisätiedot

Käyttöopas. Sangean PR-D4

Käyttöopas. Sangean PR-D4 Käyttöopas Sangean PR-D4 TURVAOHJEET Lue tuotteen ohjeet tuotteen turvallisen käytön takaamiseksi ja säilytä nämä ohjeet tulevaisuuden varalle. 1. Älä käytä tuotetta veden lähellä. 2. Puhdista laite kuivalla

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Tukiasema

Pakkauksen sisältö. Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Tukiasema Pikaopas SE888 Pakkauksen sisältö Tukiasema Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Joissakin maissa on liitettävä linjasovitin linjajohtoon ja sitten

Lisätiedot

Register your product and get support at AE2430. Käyttöopas

Register your product and get support at AE2430. Käyttöopas Register your product and get support at AE2430 FI Käyttöopas Suomi 1 Tärkeää Turvallisuus Tärkeitä turvallisuusohjeita a b c d e f g h i j k l Lue nämä ohjeet. Säilytä nämä ohjeet. Huomioi kaikki varoitukset.

Lisätiedot

Kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas

Kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas Kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

FIN. FM-Stereo RDS (RDBS) / AM Kannettava digitaaliradio. Käyttöohje 3A81QD140FIN0

FIN. FM-Stereo RDS (RDBS) / AM Kannettava digitaaliradio. Käyttöohje 3A81QD140FIN0 Käyttöohje FM-Stereo RDS (RDBS) / AM Kannettava digitaaliradio 3A81QD1400 TÄRKEÄT TURVALLISUUSOHJEET 1. Lue tämä käyttöohje. 2. Säilytä tämä käyttöohje. 3. Huomioi kaikki varoitukset. 4. Noudata kaikki

Lisätiedot

Gembird BTHS-001. Stereo Bluetooth kuulokemikrofoni

Gembird BTHS-001. Stereo Bluetooth kuulokemikrofoni Gembird BTHS-001 Stereo Bluetooth kuulokemikrofoni BTHS-001 Käyttöohje Ominaisuudet - Korkealaatuiset stereo kuulokkee t - Äänikom enno t - Viim eiseen numeroon soitto - Tulevaan puheluun vastaam inen

Lisätiedot

Radiopuhelimet. Suomi

Radiopuhelimet. Suomi 1. Antenni 2. Ulkoisen kaiuttimen/ mikrofonin/laturin liitin 3. Tila / Virtakytkin 4. Skannauspainike 5. Kanava ylös/alas painikkeet 6. Taustavalaistu LCD näyttö 7. Kaiutin / mikrofoni 8. Äänenvoimakkuuden

Lisätiedot

Aloitusopas SUOMI CEL-SV5TA260

Aloitusopas SUOMI CEL-SV5TA260 Aloitusopas SUOMI CEL-SV5TA260 Pakkauksen sisältö Tarkista ennen käyttöä, sisältääkö kameran pakkaus seuraavat osat. Jos jokin osista puuttuu, ota yhteys kameran jälleenmyyjään. Kamera Akku NB-13L* 1 Latauslaite

Lisätiedot

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja säästä se. Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje DPF-427

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja säästä se. Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje DPF-427 Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja säästä se. Digitaalinen valokuvakehys Käyttöohje DPF-427 1 Ohjeita luonnon suojelulle Älä hävitä tätä tuotetta normaalien talon roskien

Lisätiedot

Tervetuloa. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti

Tervetuloa. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti Tervetuloa Pikaopas 1 2 3 Kytke Asenna Nauti Mitä laatikko sisältää? CD140-tukiasema TAI CD140/CD145 luuri CD145-tukiasema Tukiaseman verkkosovitin Puhelinjohto CD140 2 ladattavaa AAA akkua Pikaopas CD140

Lisätiedot

CLASS 1 LASER PRODUCT

CLASS 1 LASER PRODUCT DVU-7782MK2 CLASS 1 LASER PRODUCT VAROITUS: Tämä symboli ilmaisee laitteen olevan luokan 1 lasertuote. Älä avaa kantta, äläkä katso lasersäteeseen. Älä koskaan koske laserlinssiin lokeron sisällä. R R

Lisätiedot

Pikaopas XL370/XL375

Pikaopas XL370/XL375 Pikaopas XL370/XL375 Pakkauksen sisältö Tukiasema (XL375) Tukiasema (XL370) Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Joissakin maissa on liitettävä linjasovitin

Lisätiedot

MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS

MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS ROCK POP EQ CLAS RDM AUTORADIO FINwww.facebook.com/denverelectronics MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS CAU-436 1 17 11 18 7 6 12 16 CAU-436 FM/USB/SD MP3 PLAYER 14 15 TA PTY 8 VOL/SEL AF 2 19

Lisätiedot

4) Kaiutin: 8Ω/10W 5) Otsonaattori: 12V/5W 6) Höyrygeneraattori: 220V/3000W

4) Kaiutin: 8Ω/10W 5) Otsonaattori: 12V/5W 6) Höyrygeneraattori: 220V/3000W I Suositukset 1. Ohjaussäätimen pidemmän käyttöiän takaamiseksi ei sitä suositella kytkettävän päälle/pois päältä alle 30 sekunnin välein. 2. Kytke ohjaussäätimen virta pois päältä tuotteen käytön jälkeen.

Lisätiedot

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET 14 15 1. /VIRITÄ - 2. AJAN ASETTAMINEN MUISTI/MUISTI+ 3. TORKKU /LEPO 4. PÄÄLLE/POIS 5. / VIRITÄ + 6. ÄÄNENVOIMAKKUUS PIENENNÄ - /HERÄTYS 1 PÄÄLLE/POIS

Lisätiedot

ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg

ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg 1. Turvallisuusohjeet Lue tämä käyttöohje ennen käyttöä! 1.1 Vaakaa ei saa ylikuormittaa. 1.2 Älä roikota painavaa takkaa pitkää aikaa vaa assa,

Lisätiedot

GRIPO S331K Langaton näppäimistö

GRIPO S331K Langaton näppäimistö GRIPO S33K Langaton näppäimistö Asennus- ja käyttöohje Esittely Tämä langaton näppäimistö toimii usean GRIPO hälytysjärjestelmän kanssa (esim. HA5, HA52, H302Y ja H302W). 5 6 7 pois päältä (paitsi silloin

Lisätiedot

Sangean ATS-404, käyttöohje Tuotenumero 38-2116. Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

Sangean ATS-404, käyttöohje Tuotenumero 38-2116. Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Sangean ATS-404, käyttöohje Tuotenumero 38-2116 Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Toiminnot 1. Teleskooppiantenni 2. LCD-näyttö 3. Näytön taustavalon painike 4. Virtakytkin 5. Uniajastin

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE DENVER MPG-4054 NR Mediasoitin

KÄYTTÖOHJE DENVER MPG-4054 NR Mediasoitin KÄYTTÖOHJE DENVER MPG-4054 NR Mediasoitin Tämä MP4-videosoitin on varustettu täysillä multimediaominaisuuksilla. Laite sopii valokuvien katseluun, e-kirjojen lukemiseen, äänen tallentamiseen ja toistamiseen

Lisätiedot

Sisällys. testo 417 Siipipyörä anemometri. Käyttöohje

Sisällys. testo 417 Siipipyörä anemometri. Käyttöohje testo 417 Siipipyörä anemometri Käyttöohje FIN Sisällys Yleiset ohjeet...2 1. Turvallisuusohjeita...3 2. Laitteen käyttötarkoitus...4 3. Tuotekuvaus...5 3.1 Näyttö ja näppäimet...5 3.2 Virtalähde...6 4.

Lisätiedot

JABRA EVOLVE 65 pikaohje. Laitteen nappulat. Magneettinen kouru mikrofonille. Säädettävä pääpanta. Äänisäätö ylös Varattuna -valo

JABRA EVOLVE 65 pikaohje. Laitteen nappulat. Magneettinen kouru mikrofonille. Säädettävä pääpanta. Äänisäätö ylös Varattuna -valo JABRA EVOLVE 65 pikaohje Laitteen nappulat Magneettinen kouru mikrofonille Säädettävä pääpanta Äänisäätö ylös Varattuna -valo Monitoiminappula Äänisäätö alas Akun indikaattori Bluetooth indikaattori On/Off/Connect

Lisätiedot

HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE

HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE SUOMI KÄYTTÖOPAS HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE LUE OHJEET ENNEN LATURIN KÄYTTÖÄ Omistajan käyttöopas Lue tämä käyttöopas huolellisesti. Se sisältää tärkeitä käyttöohjeita.

Lisätiedot

KANNETTAVA CD-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA MODEL: TCU-206 KÄYTTÖOHJE / GUIDE D'UTILISATION

KANNETTAVA CD-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA MODEL: TCU-206 KÄYTTÖOHJE / GUIDE D'UTILISATION KANNETTAVA CD-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA MODEL: TCU-206 KÄYTTÖOHJE / GUIDE D'UTILISATION ALL RIGHTS RESERVED COPY RIGHT DENVER ELECTRONICS A/S www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics

Lisätiedot

Käyttöohjeet. Näppäimet. Kello tila. Pelitila

Käyttöohjeet. Näppäimet. Kello tila. Pelitila Käyttöohjeet Näppäimet Kello tila Pelitila Kohdekuvakkeiden tiedot 1. Aloitus 1.1. Käynnistys / sammutus Paina ja pidä pohjassa -näppäintä käynnistääksesi / sulkeaksesi laitteen. 1.2. Lataaminen Lataa

Lisätiedot