Saharannan ylärampin teräsrakenneurakan työmaatilanne ja yläramppihankkeen taloudellinen loppuyhteenveto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Saharannan ylärampin teräsrakenneurakan työmaatilanne ja yläramppihankkeen taloudellinen loppuyhteenveto"

Transkriptio

1 Satamarakennustoimikunta Satamarakennustoimikunta Satamarakennustoimikunta Satamarakennustoimikunta Satamarakennustoimikunta Kaupunginhallitus Saharannan ylärampin teräsrakenneurakan työmaatilanne ja yläramppihankkeen taloudellinen loppuyhteenveto 1127/ /2013 SATRAKTM 13 Satamarakennustoimikunta Rakennusinsinööri Jukka Kylmäoja : Saharannan ylärampin teräsrakenneurakan urakkasopimus allekirjoitettiin Urakoitsijana toimii Konepaja Laaksonen Oy. Urakka on käynnistynyt kesän aikana urakoitsijan tekemillä materiaalihankinnoilla ja urakkaan kuuluvilla suunnittelutöillä. Teräsrakennetyöt ovat alkamassa Raisiossa konepaja Laaksosen tiloissa. Työt etenevät aikataulun mukaisesti. Asennustyöt työmaalla alkavat perustusurakan osuuden valmistuessa Urakan aloituskokous pidettiin torstaina Muistio oheistetaan. LIITE 5 Teräsrakenneurakan urakkahinta on ,00 (alv 0%). Saharannan ylärampin kahden erillisen urakan sekä niiden ulkopuolisten kustannusten yhteissumma on tämän hetken tiedossa olevan tilanteen mukaan ,00. Naantalin taloussuunnitelmassa on Saharannan roro-laiturin ylärampin rakentamiseen varattu vuodelle Satamarakennustoimikunta Rakennustoimikunta merkitsee teräsrakenneurakan työmaatilanteen, sekä Saharannan ylärampin kustannustilanteen tietoonsa saatetuksi. Rakennusinsinööri Jukka Kylmäoja : Ehdotus hyväksyttiin.

2 Työmaa on edennyt kokoukseen mennessä seuraavaan vaiheeseen: Laaksosen Konepaja Oy:n ilmoituksen mukaan: Perusosa on rakenteilla urakoitsijan tiloissa Raisiossa. Poikkipalkki on tehty, mutta on asentamatta perusosaan. Nousuosan (siltaosa) materiaalit on hankittu. Kokoonpano alkaa perusosan valmistuttua. Nostoläpän teräsmateriaali on pääosin hankittu. Ohjauskontti on muokattavana ja varusteltavana Noususillan välitukien valmistus on käynnissä urakoitsijan Orikedon toimipisteessä. Urakoitsija on tilannut pääsylinterit ja hydrauliikkajärjestelmän koneikon valmistus on käynnissä. Rakennesuunnitelmien päivityksiä ja hydrauliikan suunnitelmia viimeistellään (lukitusmekanismi, reititys), sähkö- ja automaatiosuunnittelu on käynnissä. Teräsrakenneurakan työmaakokous pidettiin Työmaakokouksen muistio on liitteenä. LIITE 6 Laskutus on kokoukseen mennessä ollut ,00, alv 0%, eli 5% urakkahinnasta. Kokouskäsittely: Tekninen johtaja totesi hankkeen aikataulusta, että teräsrakenneurakka tulee valmistumaan vasta vuodenvaihteen jälkeen ja urakan maksueriä tulee maksuun n vuoden 2013 puolella. Vuodelle 2013 tarvittavamäärärahan siirto on huomioitu kuluvan syksyn talousarvion valmistelussa. Talousarvion mukaisesta kokonaisrahoituksesta tulee Saharannan ylärampin rakennushankkeen tämän hetken tilannearvion mukaan säästymään Tekninen johtaja muutti päätösehdotustaan seuraavasti: Rakennustoimikunta merkitsee työmaatilanteen ja työmaakokousmuistiot tietoonsa saatetuksi. Lisäksi rakennustoimikunta toteaa, että hankkeen kokonaiskustannukset tämän hetkisen arvion mukaan ovat jäämässä n alle taloussuunnitelman mukaisen kokonaiskustannuksen.

3 Satamarakennustoimikunta Hanke oli suunniteltu toteutettavaksi kokonaan vuonna 2012, mutta aikataulu tulee venymään vuoden 2013 puolelle siten, että määrärahavarausta taloussuunnitelman investointiosaan vuodelle 2013 tarvitaan Sama summa tulee säästymään vuoden 2012 taloussuunnitelman investointiosassa. Rakennusinsinööri Jukka Kylmäoja : Muutettu ehdotus hyväksyttiin. Teräsrakenneurakka on edennyt helmikuun alkuun mennessä vaiheeseen, jossa: teräsosat ovat valmistuneet ja asennettu paikalleen sähkö- ja hydrauliikka asennuksien viimeistelyt ovat käynnissä Urakkahinnasta on maksettu mennessä 75 %, eli , alv 0%. Maksamatta ovat hydrauliikan ja sähkötekniikan asennuksiin sekä rampin koekäyttöön ja vastaanottoon liittyvät maksuerät. Talviolosuhteissa työskentely on viivästyttänyt työn etenemistä. Talviolosuhteiden mahdolliseen vaikutukseen varauduttiin jo urakkasopimuksen valmistelun yhteydessä, kun alkukesällä 2012 sataman ympäristölupaan liittyvien meluselvitysten vuoksi urakkasopimusten allekirjoitusta ja hankkeen aloitusta jouduttiin siirtämään myöhäisempään ajankohtaan. Urakan sopimuksen mukainen valmistumisaika on Sopimuksessa on kuitenkin maininta pidetystä neuvottelusta, jossa todettiin urakan siirtymisen myöhempään ajankohtaan aiheuttavan riskin talviolosuhteiden vaikutusten lisääntymisestä. Urakkaan on työmaakokouksessa myönnetty lisäaikaa asti asennustöiden valmistumiselle ja hydrauliikkaan liittyvien muutosten tekemiselle asti, jolloin rampin koekäyttö laivan kannelle olisi mahdollista teräsrakenneurakan puolesta. Rampin koekäyttöön päästään sataman alusliikenteen aikataulun salliessa, tämän hetken aikataulun mukaan vasta Vastaanottotarkastus pidetään sen jälkeen, kun koekäytössä rampin voidaan todeta toimivan suunnitellusti. Kevääseen on jäämässä mm. paikkamaalauksia ym. töitä, jotka ovat tehtävissä ilman lämpötilan ja kosteuden salliessa. Teräsrakenneurakan kustannukset: Alkuperäinen urakkahinta:

4 Teräsrakenneurakan lisätyöt: lisätyö nro 1: 3.000,00 lisätyö nro 2: 550,00 lisätyö nro 3: hyvitys ,00 lisätyö nro 4: 2.450,00 lisätyö nro 5: 2.100,00 lisätyö nro 6: 2.590,00 lisätyö nro 7: 980,00 lisätyö nro 9: 2.200,00 lisätyö nro 10: 1.000,00 lisätyöt yhteensä: ,00 alv 0 % Lisätyöt on esitetty tarkemmin lisätyökoosteessa, joka on liitteenä. LIITE B5, SATAMARAKENNUSTOIMIKUNTA Tämän hetken ennusteen mukaan toteutuva urakkasumma on yhteensä , alv 0%. Saharannan yläramppihankkeen valvonta ja työnaikainen suunnittelu: Hankkeeseen kuuluvien kahden urakan valvonta ja työn aikaisten suunnitelmamuutosten kustannukset ovat toteutumassa Ramboll Finland Oy:n lisätyötarjouksen ja alkuperäisen valvontatyötarjouksen pvm mukaan. Tarjousten yhteenlaskettu loppusumma on Lisätyötä ovat aiheuttaneet mm. hankkeen jakaminen kahteen urakkaan, perustusurakan laatupoikkeamien tutkiminen ja työn aikana toteutettu lisäsuunnittelu. Lisätyötarjous on liitteenä. LIITE B6, SATAMARAKENNUSTOIMIKUNTA Saharannan yläramppihankkeen ennustettu kokonaiskustannus : Perustusurakka ,95 Teräsrakennusurakka ,00 Valvonta ja työaikainen suunnittelu ,00 Sähköasennustöitä 5 282,66 Kopiokuluja, lupamaksu 758,92 Kokouskuluja 4 581,20 Yhteensä ,60 alv 0 % Perustus- ja teräsrakenneurakan ulkopuolisiin töihin, mm. varusteluihin on vielä varauduttava enintään :lla. Hankkeen kustannukset ovat toteutuneet siten, että vuoden 2012 talousarviossa hankkeelle osoitetusta :n määrärahasta toteutui vuonna 2012 yhteensä ja vuodelle 2013 siirtyi keskeneräisiin

5 töihin liittyviä maksueriä n Talousarvioon merkitystä määrärahasta on näin ollen säästymässä n KOKOUSKÄSITTELY: SATRAKTM 20 Rakennusinsinööri Jukka Kylmäoja : Satamarakennustoimikunta merkitsee Saharannan ylärampin teräsrakenneurakan työmaatilanteen ja koko hankkeen kustannustilanteen tietoonsa saatetuksi. P. Ala-Tuuhonen kertoi teräsrakenneurakan tämän hetken tilanteesta tarkemmin kokoukselle. Mm. pintakäsittelytöitä jää kesäkauteen. Periaatteessa laituri on jo käytettävissä mikäli laiturin 20 vanha ramppi rikkoutuisi. Uuden rampin käyttökoulutus on pidettävä ennen urakan vastaanottoa. Koko hankkeen valmistuttua loppuraportissa käsitellään valmistumisen viivästyminen, suurin lisätyö ja kokouspalkkiot. Ehdotus hyväksyttiin. Teräsrakenneurakka on pidetyssä työmaakokouksessa todettu olevan rakennusteknisesti pääosin valmis. Todettuja urakan keskeneräisiä asioita ja puutteita olivat mm.: rampin koekäyttö tekemättä poikkeuksellisissa käyttötilanteissa, mm. sähkökatkoksen aikana liikennevalojen asennus kesken rampin kuormituskoe tekemättä sähkö- ja automaatiotöiden viimeistelyt kesken käyttöturvallisuuteen liittyviä varusteita asentamatta käyttökoulutus pitämättä käyttöohjeet ja CE-merkintä tekemättä luovutusaineiston tarkastaminen ja hyväksyminen tekemättä Työmaakokouksessa sovittiin, että todetut puutteet korjataan ja keskeneräiset työt valmistuvat vastaanottotarkastukseen mennessä Rampin teräsosien liitoskohtien paikkamaalaus on mahdollista toteuttaa myöhemmin keväällä, kun keliolosuhteet mahdollistavat työn. Samassa yhteydessä urakoitsija toteuttaa kärkiläpän viimeisen saranalinjan korjaustyön, jolla kärkiläppä saadaan toimimaan suunnitellusti sekä loput liikennevalojärjestelyt. Nämä viimeksi mainitut työt sovittiin työmaakokouksessa valmistuvan mennessä. Aikataulu on sitova, mahdollisiin viivästyksiin sovelletaan urakkasopimuksen mukaista viivästyssakkoa.

6 Urakan jatkuminen yli tarjouspyynnön mukaisen urakka-ajan on johtanut siihen, että alkuperäinen työnaikainen vakuus on erääntymässä ennen töiden valmistumista. Naantalin kaupunki pyysi työmaakokouksessa urakoitsijaa hankkimaan uuden vakuuden, joka on urakkasopimuksen mukaisesti voimassa 3 kk yli arvioidun valmistumisajan. Urakoitsija toimitti uuden vakuuden , vakuus on voimassa asti. Saharannan uuden ylärampin toimintakokeita on tehty seuraavasti: rampin käyttöönottokoe ja rampin koeajo alukseen ja kellunnan testaus pvm Työmaakokouksen muistio on liitteenä. LIITE B5, SATAMARAKENNUSTOIMIKUNTA Rampin käyttöönotto edellyttää vielä keskeneräisten töiden loppuunsaattamista ja urakan vastaanottamista, jonka jälkeen Naantalin satama voi poikkeustilanteissa käyttää ramppia, vaikka kiinnitysjärjestelyt ovat puutteelliset. SATRAKTM 24 Rakennusinsinööri Jukka Kylmäoja : Satamarakennustoimikunta merkitsee työmaan tilanteen tiedokseen. Teknisen johtajan ehdotus hyväksyttiin. Naantalin sataman Saharannan uuden ylärampin teräsrakenneurakka on vastaanotettu pidetyssä vastaanottotarkastuksessa nro 3. Samassa yhteydessä pidettiin urakan taloudellinen loppuselvitys, jonka mukaan urakan lopullinen urakkasumma on ,00, alv 0%. Vastaanottotarkastuksen nro 3 ja taloudellisen loppuselvityksen pöytäkirjat ovat liitteenä. LIITE B5-B6, SATAMARAKENNUSTOIMIKUNTA Urakan kustannukset Teräsrakenneurakan urakkahinta: , alv 0% teräsrakenneurakan lisätyöt, alv 0% lisätyö nro 1: 3.000,00 lisätyö nro 2: 550,00 lisätyö nro 3: hyvitys ,00 lisätyö nro 4: 2.450,00 lisätyö nro 5: 2.100,00

7 lisätyö nro 6: 2.590,00 lisätyö nro 7: 980,00 lisätyö nro 8: 2.200,00 lisätyö nro 9: 1.000,00 lisätyö nro 10: 800,00 lisätyö nro 11: 1.880,00 lisätyö nro 12: 3.050,00 lisätyö nro 13: 2.500,00 lisätyö nro 14: 950,00 lisätyöt yhteensä: ,00 Lisätöiden sisältö on esitetty tarkemmin taloudellisen loppuselvityksen liitteessä. Urakan valmistumisen viivästymisestä määrättiin viivästyssakkoa 6.445,00. Toteutunut urakkasumma on yhteensä ,00, alv 0%. Urakan vastaanottotarkastuksia, joissa urakkaa ei otettu vastaan puutteellisesta dokumentoinnista johtuen, on pidetty aiemmin kaksi, vastaanottotarkastus nro 1 pvm:llä ja vastaanottotarkastus nro 2 pvm:llä Pöytäkirjat ovat liitteenä. LIITTEET B7-B8, SATAMARAKENNUSTOIMIKUNTA Hyväksytyn vastaanottotarkastuksen jälkeen tehdään vielä ylärampin käyttöturvallisuuden parantamiseen liittyviä täydennyksiä, mm. kaiteita sekä paikkamaalaustöitä, kärkiläpän muutostyö ja liikennevalojen täydennys. Keskeneräisiä töitä varten maksamattomasta urakkasummasta on pidätetty ,00, alv 0%. Vastaanottotarkastuksessa todettiin, että ramppi on käyttöönottokunnossa ja laituripaikkaa voi käyttää poikkeustilanteessa, vaikka laituripaikan kiinnitysjärjestelyt ovat vielä puutteelliset, mm. vetolaite puuttuu. Naantalin satama tekee vielä yläramppiin liittyviä täydentäviä hankintoja mm. ajoratakaide, liikennemerkkejä, koneikkotilan sammutin ym. irtaimistoa, joten Saharannan ylärampin koko rakennushankkeen taloudellinen loppuselvitys on mahdollista tehdä syksyllä 2013 kesälomakauden jälkeen. Teräsrakenneurakan vastaanottovaiheen venyminen on aiheuttanut valvonta-konsultin työmäärän lisääntymisen, jonka johdosta Ramboll Finland Oy on esittänyt lisätyötarjouksen tilaajalle Lisätyötarjouksen hinta on 8 767,00, alv 0%. Lisätyötarjous on liitteenä. LIITE B9, SATAMARAKENNUSTOIMIKUNTA Huomioiden aiemmat tarjoushinnat, yhteensä , alv 0%, ovat hankkeen valvontakustannukset yhteensä ,00, alv 0%.

8 Valvontatyön ja kustannusten lisääntymistä ovat aiheuttaneet mm. yläramppihankkeen jakaminen kahteen erilliseen urakkaan, työnaikainen lisäsuunnittelu, perustusurakan lisääntyneet laadunvalvontatyöt ja teräsrakenneurakan dokumentoinnin tarkistusten aiheuttama lisätyö. SATRAKTM 28 Rakennusinsinööri Jukka Kylmäoja : Satamarakennustoimikunta merkitsee teräsrakenneurakan vastaanottotarkastuksen pvm ja taloudellisen loppuselvityksen tiedokseen ja lähettää ne edelleen tiedoksi kaupunginhallitukselle. Teknisen johtajan ehdotus hyväksyttiin. Naantalin sataman Saharannan uuden ylärampin teräsrakenneurakan ja perustusurakan viimeistelytöitä on tehty toukokuun aikana. Teräsrakenneurakan työmaatilanne: Kärkiläpän muutostöitä on tehty alkaen ja paikkamaalaukset alkaen. Muut, lähinnä käyttöturvallisuuteen liittyvät työt on urakoitsijan mukaan tarkoitus saada valmiiksi vastaanottotarkastuksessa sovitun aikataulun mukaisesti mennessä. Teräsrakenneurakan valmistumisen toteamiseksi on sovittu pidettäväksi katselmus klo 9 alkaen urakoitsijan ja käyttäjän kanssa. Saharannan ylärampin perustusurakan tilanne: Saharannan ylärampin perustusurakan lopputyöt ovat valmistuneet. Toukokuussa toteutettavaksi sovittu betonirakenteiden impregnointi ja kaidepylväiden juurivalutyö on tehty. Lisäksi urakoitsija on tehnyt työmaan loppusiivouksen, mm. betonikiveyspintojen ylimääräinen kivituhka on poistettu ja työmaakoppi on viety pois työmaalta. Luovutuskansio on toimitettu tilaajalle Perustusurakan viimeistelytöiden etenemisestä on kevään aikana pidetty kaksi jälkitarkastusta, nrot 2 pvm ja nro3 pvm Jälkitarkastusten pöytäkirjat ovat liitteenä. LIITE B3, SATAMARAKENNUSTOIMIKUNTA LIITE B4, SATAMARAKENNUSTOIMIKUNTA Taloudellisessa loppuselvityksessä maksamattomasta urakkahinnasta sovitut pidätykset, yhteensä 9.000, ovat maksukelpoiset luovutusaineiston hyväksymisen jälkeen.

9 Satamarakennustoimikunta merkitsee teräsrakenneurakan viimeistelytöiden tilanteen ja perustusurakan viimeistelytöiden valmistumisen tiedokseen. Teknisen johtajan ehdotus hyväksyttiin. SATRAKTM 37 Rakennusinsinööri Jukka Kylmäoja : Teräsrakenneurakan valmistumiseen liittyviä jälkitarkastuksia pidettiin yhteensä kolme, päivämäärillä , ja Teräsrakenneurakka on todettu valmistuneeksi jälkitarkastuksessa nro3 pvm Jälkitarkastuksen pöytäkirja on liitteenä. LIITE B6, SATAMARAKENNUSTOIMIKUNTA Saharannan uuden roro-laiturin yläramppihankkeen taloudellinen loppuyhteenveto: Saharannan yläramppihankkeen kokonaiskustannus (ilman v L26/27 varustelutöitä): Perustusurakka Teräsrakenneurakka Suunnittelu ja valvonta Sähkötyöt, kameravalvonta Kopiot, tarkastus, kokous ym. kulut Yhteensä, alv 0 % Hankkeen talousarviomäärärahat vuosina : vuosi 2011, suunnittelu vuosi 2012, rakennustöiden aloitus vuosi 2013 rakennustöiden valmistuminen laituripaikan varustelu, sis. meluselvitys Yhteensä Vuoden 2013 määräraha tulee tämän hetken arvion mukaan riittämään Saharannan laituripaikkojen töiden loppuunsaattamiseen harmaavesijärjestelmää lukuun ottamatta. Harmaavesien paineviemärilinjan rakentamiseen varaudutaan talousarvioesityksessä vuonna 2014.

10 Satamarakennustoimikunta merkitsee Saharannan uuden roro-laiturin yläramppihankkeen taloudellisen loppuyhteenvedon tiedokseen ja lähettää sen edelleen kaupunginhallitukselle tiedoksi. Teknisen johtajan ehdotus hyväksyttiin. KH 496 Oheismateriaali: Teräsrakenneurakan jälkitarkastuspöytäkirja VS. KAUPUNGINJOHTAJA: Kaupunginhallitus merkitsee Saharannan uuden roro-laiturin yläramppi hankkeen taloudellisen loppuyhteenvedon tiedoksi. KAUPUNGINHALLITUS: Vs. kaupunginjohtajan ehdotus hyväksyttiin.

RT 80285 TALOUDELLISEN LOPPUSELVITYKSEN PÖYTÄKIRJA. Hanke Nro. Rakennuskohde Naantalin sataman laiturin nro 20 ramppien peruskorjausurakka

RT 80285 TALOUDELLISEN LOPPUSELVITYKSEN PÖYTÄKIRJA. Hanke Nro. Rakennuskohde Naantalin sataman laiturin nro 20 ramppien peruskorjausurakka elokuu 2001 korvaa RT 80233 1 (5) TALOUDELLISEN LOPPUSELVITYKSEN PÖYTÄKIRJA Hanke Nro Rakennuskohde Naantalin sataman laiturin nro 20 ramppien peruskorjausurakka Tilaaja Naantalin kaupunki, Ympäristövirasto

Lisätiedot

RT TALOUDELLISEN LOPPUSELVITYKSEN PÖYTÄKIRJA. Hanke Nro. Rakennuskohde Kukolanvainion kunnallistekniikan rakentaminen

RT TALOUDELLISEN LOPPUSELVITYKSEN PÖYTÄKIRJA. Hanke Nro. Rakennuskohde Kukolanvainion kunnallistekniikan rakentaminen elokuu 2001 korvaa RT 80233 1 (5) TALOUDELLISEN LOPPUSELVITYKSEN PÖYTÄKIRJA tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016 Hanke Nro Rakennuskohde Kukolanvainion kunnallistekniikan rakentaminen Tilaaja

Lisätiedot

Naantalin sataman laiturin nro 20 ramppien peruskorjausurakka. Naantalin sataman laiturin nro 20 ramppien peruskorjausurakka

Naantalin sataman laiturin nro 20 ramppien peruskorjausurakka. Naantalin sataman laiturin nro 20 ramppien peruskorjausurakka syyskuu 2000 korvaa RT 80209 1 (8) VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA Tämä pöytäkirjalomake ja lomake RT 80275 Virheluettelo liittyvät toisiinsa ja niissä on otettu huomioon Rakennusurakan yleiset sopimusehdot

Lisätiedot

RT TALOUDELLISEN LOPPUSELVITYKSEN PÖYTÄKIRJA. Hanke Nro. Rakennuskohde Maijamäen kiertoliittymän rakentaminen

RT TALOUDELLISEN LOPPUSELVITYKSEN PÖYTÄKIRJA. Hanke Nro. Rakennuskohde Maijamäen kiertoliittymän rakentaminen elokuu 2001 korvaa RT 80233 1 (5) TALOUDELLISEN LOPPUSELVITYKSEN PÖYTÄKIRJA tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016 Hanke Nro Rakennuskohde Maijamäen kiertoliittymän rakentaminen Tilaaja Naantalin

Lisätiedot

Laiturin nro 20 ramppien peruskorjaus

Laiturin nro 20 ramppien peruskorjaus Satamarakennustoimikunta 10 26.02.2013 Satamarakennustoimikunta 18 26.03.2013 Satamarakennustoimikunta 22 06.05.2013 Satamarakennustoimikunta 26 04.06.2013 Satamarakennustoimikunta 30 10.09.2013 Satamarakennustoimikunta

Lisätiedot

Naantalin satama, laiturin 20 ramppien peruskorjausurakka

Naantalin satama, laiturin 20 ramppien peruskorjausurakka TYÖMAAKOKOUSPÖYTÄKIRJA Urakka Urakoitsija Naantalin satama, laiturin 20 ramppien peruskorjausurakka Destia Oy Kokous Työmaakokous nro 10 Aika Perjantai 30.5.2014 klo 12.00 Paikka Työmaa / Naantalin satama

Lisätiedot

RT TALOUDELLISEN LOPPUSELVITYKSEN PÖYTÄKIRJA. Hanke Nro. Rakennuskohde Kreivin kiertoliittymän rakentaminen

RT TALOUDELLISEN LOPPUSELVITYKSEN PÖYTÄKIRJA. Hanke Nro. Rakennuskohde Kreivin kiertoliittymän rakentaminen elokuu 2001 korvaa RT 80233 1 (5) TALOUDELLISEN LOPPUSELVITYKSEN PÖYTÄKIRJA tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016 Hanke Nro Rakennuskohde Kreivin kiertoliittymän rakentaminen Tilaaja Naantalin

Lisätiedot

RT VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA. syyskuu 2000 korvaa RT tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016

RT VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA. syyskuu 2000 korvaa RT tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016 syyskuu 2000 korvaa RT 80209 1 (8) VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016 Tämä pöytäkirjalomake ja lomake RT 80275 Virheluettelo liittyvät toisiinsa ja niissä

Lisätiedot

RT VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA. syyskuu 2000 korvaa RT tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016

RT VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA. syyskuu 2000 korvaa RT tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016 syyskuu 2000 korvaa RT 80209 1 (8) VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016 Tämä pöytäkirjalomake ja lomake RT 80275 Virheluettelo liittyvät toisiinsa ja niissä

Lisätiedot

RT VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA. syyskuu 2000 korvaa RT tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016

RT VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA. syyskuu 2000 korvaa RT tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016 syyskuu 2000 korvaa RT 80209 1 (7) VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016 Tämä pöytäkirjalomake ja lomake RT 80275 Virheluettelo liittyvät toisiinsa ja niissä

Lisätiedot

Vastaanottotarkastus, pöytäkirja

Vastaanottotarkastus, pöytäkirja Vastaanottotarkastus, pöytäkirja RAKENNUSKOHDE TAI SEN OSA, URAKAN KOHDE TAI SEN OSA Raision Ammattiopisto, laiturirakennuksen laajennustyöt RAKENNUTTAJA TAI TILAAJA Naantalin tilalaitos Käsityöläiskatu

Lisätiedot

Sataman laiturin nro 27 kiinnityslaitteiden hankinta

Sataman laiturin nro 27 kiinnityslaitteiden hankinta Satamarakennustoimikunta 14 26.02.2013 Satamarakennustoimikunta 19 26.03.2013 Satamarakennustoimikunta 23 06.05.2013 Satamarakennustoimikunta 27 04.06.2013 Satamarakennustoimikunta 32 10.09.2013 Satamarakennustoimikunta

Lisätiedot

RT 80272 VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA. syyskuu 2000 korvaa RT 80209

RT 80272 VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA. syyskuu 2000 korvaa RT 80209 syyskuu 2000 korvaa RT 80209 1 (8) VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA Tämä pöytäkirjalomake ja lomake RT 80275 Virheluettelo liittyvät toisiinsa ja niissä on otettu huomioon Rakennusurakan yleiset sopimusehdot

Lisätiedot

Euran kunta Terveyskeskus-vanhainkodin peruskorjaus ja laajennus

Euran kunta Terveyskeskus-vanhainkodin peruskorjaus ja laajennus Euran kunta Terveyskeskus-vanhainkodin peruskorjaus ja laajennus Työmaaraportti nro 10 maaliskuu 2015 - huhtikuu 2015 Päiväys: 30.4.2015 Raportin laatija: Rantanen Markus SISÄLLYS 1 TYÖMAATILANNE JA AIKATAULU...

Lisätiedot

RT VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA. syyskuu 2000 korvaa RT tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016

RT VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA. syyskuu 2000 korvaa RT tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016 syyskuu 2000 korvaa RT 80209 1 (8) VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016 Tämä pöytäkirjalomake ja lomake RT 80275 Virheluettelo liittyvät toisiinsa ja niissä

Lisätiedot

RT VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA. syyskuu 2000 korvaa RT 80209

RT VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA. syyskuu 2000 korvaa RT 80209 syyskuu 2000 korvaa RT 80209 1 (8) VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA Tämä pöytäkirjalomake ja lomake RT 80275 Virheluettelo liittyvät toisiinsa ja niissä on otettu huomioon Rakennusurakan yleiset sopimusehdot

Lisätiedot

AS OY ROVANIEMEN TUOHITIE 4 Tuohitie 4 96910 Rovaniemi

AS OY ROVANIEMEN TUOHITIE 4 Tuohitie 4 96910 Rovaniemi AS OY ROVANIEMEN TUOHITIE 4 Tuohitie 4 96910 Rovaniemi URAKKAOHJELMA Salaoja- ja sadevesijärjestelmän uusiminen Urakkaohjelma 2 RAKENNUSHANKE Rakennushanke käsittää As Oy Rovaniemen Tuohitie 4. Salaoja-

Lisätiedot

RT 80272 VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA. syyskuu 2000 korvaa RT 80209

RT 80272 VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA. syyskuu 2000 korvaa RT 80209 syyskuu 2000 korvaa RT 80209 1 (7) VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA Tämä pöytäkirjalomake ja lomake RT 80275 Virheluettelo liittyvät toisiinsa ja niissä on otettu huomioon Rakennusurakan yleiset sopimusehdot

Lisätiedot

RT VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA. syyskuu 2000 korvaa RT tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016

RT VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA. syyskuu 2000 korvaa RT tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016 syyskuu 2000 korvaa RT 80209 1 (8) VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016 Tämä pöytäkirjalomake ja lomake RT 80275 Virheluettelo liittyvät toisiinsa ja niissä

Lisätiedot

Itä-Immasen asemakaava-alueen kunnallistekniikan rakentaminen. Itä-Immasen asemakaava-alueen kunnallistekniikan rakentaminen

Itä-Immasen asemakaava-alueen kunnallistekniikan rakentaminen. Itä-Immasen asemakaava-alueen kunnallistekniikan rakentaminen syyskuu 2000 korvaa RT 80209 1 (8) VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA Tämä pöytäkirjalomake ja lomake RT 80275 Virheluettelo liittyvät toisiinsa ja niissä on otettu huomioon Rakennusurakan yleiset sopimusehdot

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (5) 99 Lasten päiväkoti Fallpakan uudisrakennuksen (pääurakan työt) pääurakoitsijan valinta HEL 2014-004764 T 02 08 03 00 Kiinteistökartta 107/679 507, Fallpakankuja

Lisätiedot

RT VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA. syyskuu 2000 korvaa RT tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016

RT VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA. syyskuu 2000 korvaa RT tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016 syyskuu 2000 korvaa RT 80209 1 (8) VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016 Tämä pöytäkirjalomake ja lomake RT 80275 Virheluettelo liittyvät toisiinsa ja niissä

Lisätiedot

Naantalin kaupunki, Kultarannan koulun laajennus ja peruskorjaus Luonnonmaantie 138 21100 Naantali

Naantalin kaupunki, Kultarannan koulun laajennus ja peruskorjaus Luonnonmaantie 138 21100 Naantali syyskuu 2000 korvaa RT 80209 1 (8) VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA Tämä pöytäkirjalomake ja lomake RT 80275 Virheluettelo liittyvät toisiinsa ja niissä on otettu huomioon Rakennusurakan yleiset sopimusehdot

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 1/2018 1 Yhtymähallitus Aika 8.1.2018 klo 8:30 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

RTØ RT 80272 13-10- 2015 VASTØNOTTOTARKASTUKSEN P. syyskuu 2000 korvaa RT 80209

RTØ RT 80272 13-10- 2015 VASTØNOTTOTARKASTUKSEN P. syyskuu 2000 korvaa RT 80209 RTØ KAl1PUNKl 13-10- 2015 RT 80272 syyskuu 2000 korvaa RT 80209 VASTØNOTTOTARKASTUKSEN P YTÄKIRJA Tämä pöytäkirjalomake ja lomake RT 80275 Virheluettelo liittyvät toisiinsa ja niissä on otettu huomioon

Lisätiedot

LOPPUSELVITYSPÖYTÄKIRJA Elimäenkatu 5 nh. Valssaamo

LOPPUSELVITYSPÖYTÄKIRJA Elimäenkatu 5 nh. Valssaamo Kaupunkiympäristö 1(4) LOPPUSELVITYSPÖYTÄKIRJA JÄTKÄSAAREN MAANALAISET TILAT RAKENNUSTEKNINENURAKKA Aika klo 9.00-12.00 Paikka Elimäenkatu 5 nh. Valssaamo 1. JÄRJESTÄYTYMINEN Sovittiin, että loppuselvitystilaisuuden

Lisätiedot

LUONNOS. Ylöjärven kaupunki / Yhdyskuntatekniikka Räikäntie 3 / PL 22 33471 Ylöjärvi

LUONNOS. Ylöjärven kaupunki / Yhdyskuntatekniikka Räikäntie 3 / PL 22 33471 Ylöjärvi toukokuu 1998 1 (11) URAKKASOPIMUS Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998 RT 16-10660, LVI 03-10277, Ratu 417-T, KH X4-00241. Hanke No Rakennuskohde 1 SOPIJAPUOLET

Lisätiedot

Teknisen lautakunnan tilinpäätös 2013

Teknisen lautakunnan tilinpäätös 2013 Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) 30 Teknisen lautakunnan tilinpäätös 2013 Asianro 191/02.06.01/2014 Tiivistelmä Teknisen lautakunnan talouden sopeutustoimenpiteet sisältävä talousarvio toteutui laaditun

Lisätiedot

Urakkaohjelma. Pvm. 14.11.2014. Projekti nro Projekti 1649V01. Kaukosen asuinrakennuksen vesijohtosaneeraus. Kittilä VESIJOHTOJEN SANEERAUS

Urakkaohjelma. Pvm. 14.11.2014. Projekti nro Projekti 1649V01. Kaukosen asuinrakennuksen vesijohtosaneeraus. Kittilä VESIJOHTOJEN SANEERAUS Laatija Rauno Huuki Urakkaohjelma Pvm. 14.11.2014 Sivu 1(9) Projekti nimi, Kaukosen asuinrakennuksen vesijohtosaneeraus Projekti nro Projekti 1649V01 Kaukosen asuinrakennuksen vesijohtosaneeraus Kittilä

Lisätiedot

SIVU-URAKAN ALISTAMINEN. Prof. Jouko Kankainen JoKa-konsultit Oy

SIVU-URAKAN ALISTAMINEN. Prof. Jouko Kankainen JoKa-konsultit Oy SIVU-URAKAN ALISTAMINEN Prof. Jouko Kankainen JoKa-konsultit Oy RAKENNUSURAKAN OSAURAKKASOPIMUKSET vakiosopimukset Urakkasopimus, jossa YSE 98 sopimusehtoina Alistettuna Alistamattomana Pienurakkasopimus

Lisätiedot

TYÖMAAKOKOUS NRO 2 PÖYTÄKIRJA 27. KOKOUKSEN AVAUS 28. EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN HYVÄKSYMINEN 29. EDELLISEN KOKOUKSEN AVOIMET ASIAT

TYÖMAAKOKOUS NRO 2 PÖYTÄKIRJA 27. KOKOUKSEN AVAUS 28. EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN HYVÄKSYMINEN 29. EDELLISEN KOKOUKSEN AVOIMET ASIAT 4.9.2018 Sivu 1/5 Tilaaja: TUUSULAN KUNTA Tilakeskus / EKo Hanke: Jokelan paloasema, väistötilat TYÖMAAKOKOUS NRO 2 Kokousajankohta: Maanantai 3. syyskuuta 2018, klo. 14:00 14:45 Paikka: Työmaa Läsnä:

Lisätiedot

Yhteiset kokoukset ja toimitukset

Yhteiset kokoukset ja toimitukset Yhteiset kokoukset ja toimitukset Talonrakennusteollisuus ry VT, KTM Työmaakokoukset Työmaakokouksen tarkoituksena on luoda kontakti osapuolten kesken todeta työmaan tuotannon tila tutkia onnistuneen lopputuloksen

Lisätiedot

1 Urakkasopimus YSE 1998 RT Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998.

1 Urakkasopimus YSE 1998 RT Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998. 1 Urakkasopimus YSE 1998 RT 80260 RT 80260 1(5) URAKKASOPIMUS YSE 1998 Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998. Hanke Numero Rakennuskohde Urakkasopimus PÄÄURAKKA 1

Lisätiedot

YSE 1998 SOPIMUSEHDOT Lisä- ja muutostyöt sekä vastaanotto ja taloudellinen loppuselvitys

YSE 1998 SOPIMUSEHDOT Lisä- ja muutostyöt sekä vastaanotto ja taloudellinen loppuselvitys YSE 1998 SOPIMUSEHDOT Lisä- ja muutostyöt sekä vastaanotto ja taloudellinen loppuselvitys Lisä- ja muutostyöt sekä niistä sopiminen YSE 1998 -ehdoissa on määritelmät lisä- ja muutostöille Lisätyö: Urakoitsijan

Lisätiedot

YSE:n käyttö PKSSK:ssa

YSE:n käyttö PKSSK:ssa INVESTOINNIT PKSSK:SSA G2, Päiki, apteekki ja silmäyksikkö 12/2011 (12,8 milj. ) L1, psykiatriatalon 1. vaihe10/2013 (12,2 milj. ) P2, pysäköintitalo 2. 12/2013 (9,0 milj. ) K-talo tehostetun palveluasumisen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 5/ Paju Pekka, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Kössi Päivi khall.

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 5/ Paju Pekka, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Kössi Päivi khall. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 5/2017 48 Kokousaika 3.8.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Oripään kunnanvirasto Läsnä Pajula Tapio, Kiertonen Sanna, Auramaa Ville Kankare Tarmo Koivusaari

Lisätiedot

URAKKA- HINTA. LISÄTYÖT URAKKA- SUMMA PÄÄURAKKA 2 788 000 3 080 185 Muutostyöt 83 533 Lisätyöt 115 235 Tilaajan. 93 415 lisätyöt

URAKKA- HINTA. LISÄTYÖT URAKKA- SUMMA PÄÄURAKKA 2 788 000 3 080 185 Muutostyöt 83 533 Lisätyöt 115 235 Tilaajan. 93 415 lisätyöt Tekninen lautakunta 136 12.11.2014 Tekninen lautakunta 148 10.12.2014 Tekninen lautakunta 65 20.05.2015 Kunnanhallitus 192 08.06.2015 Tekninen lautakunta 133 09.12.2015 Päiväkodin rakentaminen / taloudellinen

Lisätiedot

MENETTELYTAPAOHJE RAKENNUTTAMINEN HSY JA ESPOON KAUPUNKI 17.6.2015 Liite 3

MENETTELYTAPAOHJE RAKENNUTTAMINEN HSY JA ESPOON KAUPUNKI 17.6.2015 Liite 3 VESIHUOLLON RAKENNUTTAMISEN ERITYISPIIRTEET Sisällysluettelo 1 Menettelytapaohje ja sen käyttö... 2 2 Hankinta... 2 3 Valvonta... 3 4 Vastaanotto... 4 5 Suoriteseuranta... 4 6 Laskutus ja kokouskäytännöt...

Lisätiedot

Naantalin kaupunki, palvelutalo Kummelin korjaus: -Kokonaisurakka. Kokonaisurakan vastaanottotarkastus. Koko urakka-alueen vastaanottotarkastus

Naantalin kaupunki, palvelutalo Kummelin korjaus: -Kokonaisurakka. Kokonaisurakan vastaanottotarkastus. Koko urakka-alueen vastaanottotarkastus syyskuu 2000 korvaa RT 80209 1 (8) VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA tarkistettu, muuttamaton, 2. painos, syyskuu 2016 Tämä pöytäkirjalomake ja lomake RT 80275 Virheluettelo liittyvät toisiinsa ja niissä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 15.4.2013

TARJOUSPYYNTÖ 15.4.2013 TARJOUSPYYNTÖ 15.4.2013 Tilaaja: Iin Kunta Jokisuuntie 2 91100 Ii Hanke: Vesijohtojen uusinta (vuokratalo) Talo C, Ratatie, Kuivaniemi, Iin Kunta Johdanto Hankkeen tarkoituksena on uusia Ratatien Talo

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 171. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 171. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1 Rakennuslautakunta 17.11.2015 Sivu 1 / 1 171 Rakennuslautakunnan vuoden 2015 lokakuun kuukausiraportti (Kh) Valmistelijat / lisätiedot: Tuija Nyyssönen, puh. 050 344 5063 Veronica Rehn-Kivi, puh. 09 816

Lisätiedot

ELY-keskus on myöntänyt suunnitteluluvan dnro: 494/2012/POP/2. Pyhäjärven kaupunki vastaa suunnittelukustannuksista.

ELY-keskus on myöntänyt suunnitteluluvan dnro: 494/2012/POP/2. Pyhäjärven kaupunki vastaa suunnittelukustannuksista. Tekninen lautakunta 14 19.02.2013 Kaupunginhallitus 128 04.03.2013 Tekninen lautakunta 42 16.04.2013 Tekninen lautakunta 56 21.05.2013 Tekninen lautakunta 43 19.06.2018 Pyhäjärven kevyenliikenteen väylien

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 16.11.2017 klo 18.00 N JA NEUVOSTON VALOKUVAUS KLO 17.00. KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalon yläsali, Rantatie 9, 34800 Virrat 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Talousarvion toteutuminen kesäkuu 2018

Talousarvion toteutuminen kesäkuu 2018 Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 290 27.8.2018 111 Talousarvion toteutuminen kesäkuu 2018 Päätöshistoria Kaupunginhallitus 27.8.2018 290 Asianro 55/02.02.02/2018 Talousjohtaja Anna-Kristiina

Lisätiedot

PUNKALAITUMEN KUNTA TEKNINEN TOIMI VARTIOLAN KENTÄN VALAISTUS

PUNKALAITUMEN KUNTA TEKNINEN TOIMI VARTIOLAN KENTÄN VALAISTUS VARTIOLAN KENTÄN VALAISTUS 12.9.2017 Sisällys 2(5) RAKENNUSHANKKEEN YLEISTIEDOT... 3 SUUNNITTELIJAT... 3 KATSELMUKSET... 3 URAKKAMUOTO JA URAKOITSIJAN VELVOLLISUUDET... 3 TILAAJAN VELVOLLISUUDET... 3 SOPIMUSASIAKIRJAT...

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 13. Tekninen lautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 13. Tekninen lautakunta Sivu 1 / 1 Tekninen lautakunta 15.02.2017 Sivu 1 / 1 451/2017 02.02.01.00 13 Teknisen lautakunnan ennakkotilinpäätös 2016 Valmistelijat / lisätiedot: Kim Jarner, puh. 040 738 5830 Petri Vainio, puh. 050 590 8678

Lisätiedot

LAUKAAN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 14.10.2014

LAUKAAN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 14.10.2014 LAUKAAN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 14.10.2014 KIRKONKYLÄN KOULU JA KESKUSPÄIVÄKOTI UUDISRAKENNUS, VAIHE 1 LOPPURAPORTTI KUVA HANKKEEN LÄHTÖKOHDAT Tarveselvitys Kouluverkko ja tarveselvityksen lähtökohta

Lisätiedot

PORVOON KAUPUNKI Kuntatekniikka URAKKAOHJELMA LOUHINTATYÖT

PORVOON KAUPUNKI Kuntatekniikka URAKKAOHJELMA LOUHINTATYÖT Kuntatekniikka URAKKAOHJELMA LOUHINTATYÖT TOUKOVUORI 2012 KATU OSASTO URAKKAOHJELMA SISÄLLYSLUETTELO 1. TIETOJA RAKENNUSHANKKEESTA 1.1 Rakennuttaja 1.2 Tilaaja 1.3 Rakennuskohde 2. URAKKAMUOTO JA SUORITUSVASTUUN

Lisätiedot

ASUINRIVITALON ULKOMAALAUS

ASUINRIVITALON ULKOMAALAUS 1/8 URAKKATARJOUSPYYNTÖ Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti. Tarjous tehdään alla mainitulla tavalla eriteltynä. Tarjous laaditaan urakkatarjouslomakkeelle.

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA

URAKKAOHJELMA Sivu 1/10 URAKKAOHJELMA 7.10.2015 Rakennuskohde: Pornaisten kunta Mika Waltarin koulu Lähiliikuntapaikka Anttilantie 9 PORNAINEN LÄHILIIKUNTAPAIKAN RAKENTAMINEN MAARAKENNUSURAKKA 1 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA Savukosken vanhainkoti Perusparannus JA 11.02.2011 Sivu 2 (10)

URAKKAOHJELMA Savukosken vanhainkoti Perusparannus JA 11.02.2011 Sivu 2 (10) 11.02.2011 Perusparannus JA 11.02.2011 Sivu 2 (10) 1 TIETOJA RAKENNUSHANKKEESTA...4 1.1 Rakennuskohde...4 1.2 Rakennuttaja...4 1.3 käyttäjä...4 1.4 Suunnittelijat...4 2 URAKKAMUOTO...5 2.1 Urakkasuhteet...5

Lisätiedot

Harjavallan kaupunki, Tekninen lautakunta Keskustie 5b,29200 Harjavalta. Urakkamuotona on kokonaishintaurakka.

Harjavallan kaupunki, Tekninen lautakunta Keskustie 5b,29200 Harjavalta. Urakkamuotona on kokonaishintaurakka. HARJAVALLAN KAUPUNKI Tekniset palvelut Keskustie 5b Päiväys Dnro 29200 HARJAVALTA 8.7.2013 URAKKAOHJELMA MULLINMÄENTIE,POROLANOJAN SILLAN RAKENTAMINEN 1 TILAAJA JA RAKENNUTTAJA Nimi: Osoite: Harjavallan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 27.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.3.2014 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Rakennuttajan edustajana ja tilaajana toimii Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus/rakentamispalvelut

Rakennuttajan edustajana ja tilaajana toimii Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus/rakentamispalvelut KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMISKOHTEET 2013 2015 1. SOPIMUKSEN OSAPUOLET JA SOPIMUKSEN KOHDE 1.1 Rakennuttaja 1.2 Tilaaja 1.3 Toimittaja Rakennuttaja on Järvenpään kaupunki Rakennuttajan edustajana ja tilaajana

Lisätiedot

ASUNTO OY HAUKKALINNA HANKKEEN ALOITUSINFO

ASUNTO OY HAUKKALINNA HANKKEEN ALOITUSINFO ASUNTO OY HAUKKALINNA HANKKEEN ALOITUSINFO 15.3.2017 Esa Niemi 28.2.2017 1 PÄÄTÖKSENTEKO JA SUUNNITTELUN ETENEMINEN KORJAUSHANKKEESSA LUPAHAKEMUS SOVITTAESSA 1 2 3 4 5 KUNTOTUTKIMUS TYÖN SISÄLLÖN SOPIMINEN

Lisätiedot

LAUKAAN KUNTA LEPPÄVEDEN PÄIVÄKOTI 1(7)

LAUKAAN KUNTA LEPPÄVEDEN PÄIVÄKOTI 1(7) LAUKAAN KUNTA LEPPÄVEDEN PÄIVÄKOTI 1(7) Tekninen osasto RAKENNUSAUTOMAATIOURAKKA Tilapalvelu 30.1.2015 TARJOUSPYYNTÖ Laukaan kunnan teknisen osaston tilapalvelu pyytää tarjoustanne Tiituspohjan koulun

Lisätiedot

Teknisen lautakunnan tilinpäätös 2015

Teknisen lautakunnan tilinpäätös 2015 Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) 30 Teknisen lautakunnan tilinpäätös 2015 Asianro 248/02.06.01/2016 Hallintopäällikkö Anne Rantala 2.3.2016: Teknisen lautakunnan vuoden 2015 tilinpäätös on valmisteltu

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2014 Tekninen lautakunta Sivu 31

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2014 Tekninen lautakunta Sivu 31 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2014 Tekninen lautakunta Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 29.4.2014 klo 18.00 18.45 Isonkyrön

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI TALOUSARVIO 2017 Ympäristövirasto. Ympäristöviraston tammi - huhtikuun 2017 toimintaraportti

NAANTALIN KAUPUNKI TALOUSARVIO 2017 Ympäristövirasto. Ympäristöviraston tammi - huhtikuun 2017 toimintaraportti n tammi - huhtikuun 2017 toimintaraportti Viraston talousarvio toteutuu tämän hetken tiedon mukaan pääosin suunnitellun mukaisesti niin toiminnallisten tavoitteiden kuin talouden osalta. Seuraavassa on

Lisätiedot

TOTEUTUSSOPIMUS, LUONNOS

TOTEUTUSSOPIMUS, LUONNOS SOPIMUS 22.2.2018 Sivu 1/5 Tilaaja: Tampereen kaupunki Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmä Frenckellinaukio 2 33100 Tampere Toteuttaja: Tampereen Tilapalvelut Oy Frenckellinaukio 2K 33100

Lisätiedot

Naantalin kaupunki, terveyskeskuksen aputilojen laajennus Tuulensuunkatu Naantali

Naantalin kaupunki, terveyskeskuksen aputilojen laajennus Tuulensuunkatu Naantali syyskuu 2000 korvaa RT 80209 1 (8) VASTAANOTTOTARKASTUKSEN PÖYTÄKIRJA Tämä pöytäkirjalomake ja lomake RT 80275 Virheluettelo liittyvät toisiinsa ja niissä on otettu huomioon Rakennusurakan yleiset sopimusehdot

Lisätiedot

LUONNOS RT 80260 URAKKASOPIMUS 1 SOPIJAPUOLET. toukokuu 1998

LUONNOS RT 80260 URAKKASOPIMUS 1 SOPIJAPUOLET. toukokuu 1998 toukokuu 1998 1 (10) URAKKASOPIMUS Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998 RT 16-10660, LVI 03-10277, Ratu 417-T, KH X4-00241. Hanke No Rakennuskohde 1 SOPIJAPUOLET

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2013 1 (7) Kiinteistölautakunta Tila/2 21.03.2013

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2013 1 (7) Kiinteistölautakunta Tila/2 21.03.2013 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2013 1 (7) 128 Virastotalo K31:n uuden panimoravintolan hankehinnan korotuksen hyväksyminen HEL 2012-012430 T 10 06 00 Päätös päätti myöntää Panimoravintolan toteuttamisen

Lisätiedot

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2 Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 02.08.2011 kello 17.00 18.37 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

SOPIMUS(luonnos) KÄSIN ASENNETTAVAT PÄÄLLYSRAKENTEET.

SOPIMUS(luonnos) KÄSIN ASENNETTAVAT PÄÄLLYSRAKENTEET. SOPIMUS(luonnos) KÄSIN ASENNETTAVAT PÄÄLLYSRAKENTEET KÄSIN ASENNETTAVAT PÄÄLLYSRAKENTEET Hanke Nurmijärven kunnan Klaukkalan ja Lepsämän alueurakka 1.10.2017-30.9.2020. Urakkakohde Urakkakohteina Nurmijärven

Lisätiedot

Isännöitsijätoimisto Tili-Kiinti Oy ISA Haarniskatie 6 D, 00910 Helsinki, puh. (09) 325 6221, faksi (09) 328 1696 isannointi@tili-kiinti.inet.

Isännöitsijätoimisto Tili-Kiinti Oy ISA Haarniskatie 6 D, 00910 Helsinki, puh. (09) 325 6221, faksi (09) 328 1696 isannointi@tili-kiinti.inet. 1 ( 6 ) ILMOITUS HUONEISTON KORJAUSTÖISTÄ pvm. / 201 Ilmoitus on jätettävät isännöitsijätoimistoon hyvissä ajoin ennen suunnitellun korjaustyön aloittamista (vähintään 2 viikkoa ennen töiden aloitusta

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 10.6.2019 kello

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Aika: Keskiviikko klo Paikka: Lahden kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Sisällysluettelo. Aika: Keskiviikko klo Paikka: Lahden kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone PAKETTI KUNTIEN PALVELURAKENTEIDEN KEHITTÄMISPROJEKTI Ohjausryhmä 4/2010 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 12.00 13.05 Paikka: Lahden kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Sisällysluettelo 1.

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA. Riihipuisto

URAKKAOHJELMA. Riihipuisto URAKKAOHJELMA Urakkaohjelma Sivu 2 / 10 SISÄLLYSLUETTELO: 1. TIEDOT RAKENNUSHANKKEESTA... 4 1.1 RAKENNUSKOHDE... 4 1.2 RAKENNUSKOHTEEN LAAJUUS... 4 1.3 RAKENNUTTAJA... 4 1.4 PÄÄSUUNNITTELIJA... 4 2. URAKKAMUOTO...

Lisätiedot

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Raportti 1 Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Kuukausiraportti nro 3/2018 Tarkastelujakso: 1.3.2018-31.3.2018 Laatinut: Rakennuttajatoimisto HTJ Oy Hyväksynyt: Liikennevirasto Liikennevirasto PL 33, 00521

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Riihipellontie 5 talot A - B - C, 7 talot A - B - C ja 8 talot A - B - C SAARIJÄRVI ULKO-OVIEN JA PARVEKEOVIEN UUSIMISURAKKA

TARJOUSPYYNTÖ. Riihipellontie 5 talot A - B - C, 7 talot A - B - C ja 8 talot A - B - C SAARIJÄRVI ULKO-OVIEN JA PARVEKEOVIEN UUSIMISURAKKA Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ ULKO-OVIEN JA PARVEKEOVIEN UUSIMISURAKKA Urakassa noudatetaan Rakennusurakan yleisiä sopimusehtoja YSE 1998 RT 16-10660 (viittauksissa on käytetty lyhennettä YSE). Riihipellontie

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 29. elokuuta 2013 kello 18.00 20.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto Kosken Op:n auditorio ( Htp:n valokuituesittely 18.00 18.30 ) Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 128. Kaupunginhallitus 07.05.2012 Sivu 1 / 1. 128 Vuoden 2012 maaliskuun kuukausiraportti ja siitä aiheutuvat toimenpiteet

Espoon kaupunki Pöytäkirja 128. Kaupunginhallitus 07.05.2012 Sivu 1 / 1. 128 Vuoden 2012 maaliskuun kuukausiraportti ja siitä aiheutuvat toimenpiteet Kaupunginhallitus 07.05.2012 Sivu 1 / 1 1525/02.02.02/2012 128 Vuoden 2012 maaliskuun kuukausiraportti ja siitä aiheutuvat toimenpiteet Valmistelijat / lisätiedot: Jyrkkä Maria, puh. (09) 816 83136 Heikkinen

Lisätiedot

Verotulojen toteutuminen ja ennuste

Verotulojen toteutuminen ja ennuste Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) 316 Talousarvion toteutuminen 31.10.2015 Asianro 60/02.02.02/2015 Talousjohtaja Anna-Kristiina Järvi Liitteenä ovat koko kaupungin tuloslaskelma keskuksittain lokakuun

Lisätiedot

Teknisen lautakunnan tilinpäätös 2014

Teknisen lautakunnan tilinpäätös 2014 Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) 25 Teknisen lautakunnan tilinpäätös 2014 Asianro 279/02.06.01/2015 Vs. hallintopäällikkö Sami Koskikallio 25.2.2015: Teknisen lautakunnan vuoden 2014 tilinpäätös on valmisteltu

Lisätiedot

Keskustien perusparannus. Puumala, Kirkonkylä PUUMALA. Tilaajan edustajat Sopimusasioissa Työsuoritukseen liittyvissä asioissa

Keskustien perusparannus. Puumala, Kirkonkylä PUUMALA. Tilaajan edustajat Sopimusasioissa Työsuoritukseen liittyvissä asioissa Kunnanhallitus 14.8.2017 142 liite nro 1 URAKKASOPIMUS 8.8.2017 1(6) URAKKASOPIMUS Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998 RT 16-10660, LVI 03-10277, Ratu 417-T, KH

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.6.2017 klo 16.00 16.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 17. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 17. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto 23.01.2017 Sivu 1 / 1 4875/2016 08.01.00 Kaupunginhallitus 12 9.1.2017 17 Valtuustokysymys Espoon pysäkki-informaation asentamisesta Länsimetron liityntäliikenteen pysäkeillä Valmistelijat /

Lisätiedot

Urakka on toteutetaan jaettuna urakkana, jolloin sivu-urakat (LVIAS-urakat) ovat alistettu pääurakoitsijalle (rakennus-urakka).

Urakka on toteutetaan jaettuna urakkana, jolloin sivu-urakat (LVIAS-urakat) ovat alistettu pääurakoitsijalle (rakennus-urakka). Ympäristö- ja tekninen lautakunta 48 28.04.2014 Ympäristö- ja tekninen lautakunta 73 21.05.2014 Ympäristö- ja tekninen lautakunta 84 02.06.2014 LVIA-urakoitsijan valinta Päiväkoti Satuvakan muutostöihin

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA TERVEYSASEMAN PERUSKORJAUS URAKKAOHJELMA

MYRSKYLÄN KUNTA TERVEYSASEMAN PERUSKORJAUS URAKKAOHJELMA MYRSKYLÄN KUNTA TERVEYSASEMAN PERUSKORJAUS URAKKAOHJELMA 1 Sisältö MYRSKYLÄN KUNTA... 0 TERVEYSASEMAN PERUSKORJAUS... 0 URAKKAOHJELMA... 0 SISÄLTÖ... 1 0 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT... 3 0.1 RAKENNUTTAJA,

Lisätiedot

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 30.11.2016 klo 16.00 17.50 Puumilan juhla- ja taitotalossa Petteri Wiinamäki

Lisätiedot

KUNNOSSAPIDON PROSESSI

KUNNOSSAPIDON PROSESSI ALUSTAVAT TYÖT Laskentaasiakirjoihin perehtyminen Urakkaneuvotteluun ja sopimukseen tutustuminen Tavoitebudjetin laatiminen Resurssien hankinta - Kunnossapitohenkilöstö - Koneet ja laitteet - Aliurakoitsijat

Lisätiedot

KUHMOISTEN KUNTA Tekninen toimi Toritie 34 A Kuhmoinen

KUHMOISTEN KUNTA Tekninen toimi Toritie 34 A Kuhmoinen KUHMOISTEN KUNTA Tekninen toimi 17800 Kuhmoinen TARJOUSPYYNTÖ 21.5.2018 MYLLYKUJAN SANEERAUS PLV 260-380 Pyydämme tarjoustanne otsikossa mainitun urakan tekemisestä, tämän tarjouspyynnön ja siinä olevien

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 16.8.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 21.8.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 53 43 Notkotien

Lisätiedot

Mäntyharjun paloasema, Tarjouksen selonottoneuvottelun pöytäkirja

Mäntyharjun paloasema, Tarjouksen selonottoneuvottelun pöytäkirja 1 / 5 Tilaaja Mäntyharjun kunta Asematie 3 52700 Mäntyharju Hanke Mäntyharjun kunta, Mäntyharjun paloasema 2018 Kokousajankohta ja -paikka 5.6.2018 klo 8:00, Mikkeli, Yrittäjänkatu 2 Läsnä Timo Suutarinen

Lisätiedot

Tarjoukset esitellään ja päätösehdotus annetaan kokouksessa.

Tarjoukset esitellään ja päätösehdotus annetaan kokouksessa. Palvelutuotannon lautakunta 63 16.06.2016 Kunnanhallitus 247 208.2016 Kantvikin päiväkoti laajennus ja korjaus, lisämääräraha vuodelle 2016 (kv) 148/10.03.002/2011 Palvelutuotannon lautakunta 16.06.2016

Lisätiedot

Elinympäristövaliokunta Elinympäristövaliokunta Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus

Elinympäristövaliokunta Elinympäristövaliokunta Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Elinympäristövaliokunta 14 27.06.2017 Elinympäristövaliokunta 25 29.08.2017 Kaupunginhallitus 264 11.09.2017 Kaupunginhallitus 284 25.09.2017 Hirvikosken urheilukentän peruskorjaus 10/12.04.02/2017 Elymvali

Lisätiedot

ILME-hankkeen lisämäärärahan hakeminen lopputöiden maksamista varten

ILME-hankkeen lisämäärärahan hakeminen lopputöiden maksamista varten Tekninen lautakunta 33 19.05.2015 Tekninen lautakunta 68 22.09.2015 Kaupunginhallitus 349 12.10.2015 Kaupunginvaltuusto 75 26.10.2015 ILME-hankkeen lisämäärärahan hakeminen lopputöiden maksamista varten

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Katuvalaistuksen ohjausjärjestelmä Tarjouspyyntö Sivu 1/5 JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Hankittava kokonaisuus

Lisätiedot

Tilausten toteutuminen

Tilausten toteutuminen Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 233 22.8.2016 73 Tilausten toteutuminen 30.6.2016 Asianro 348/02.02.02/2016 Päätöshistoria Kaupunginhallitus 22.8.2016 233 Talousjohtaja Anna-Kristiina

Lisätiedot

Muutosesitys yleisjaoston vuoden 2014 talousarvioon

Muutosesitys yleisjaoston vuoden 2014 talousarvioon KH - Yleisjaosto 3 13.01.2014 Kaupunginhallitus 34 20.01.2014 Kaupunginvaltuusto 7 24.02.2014 KH - Yleisjaosto 74 22.09.2014 Kaupunginhallitus 391 06.10.2014 Muutosesitys yleisjaoston vuoden 2014 talousarvioon

Lisätiedot

MAKSUT 2015 MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ

MAKSUT 2015 MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ Tekninen lautakunta 18.11.2014 145, liite 3 MAKSUT 2015 MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ Kadulla ja yleisillä alueilla tehtäviin töihin liittyvä palveluhinnasto 1.1.2015 alkaen Maksut perustuvat kunnossapitolain

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 12. marraskuuta 2015 kello 15.30 17.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KULUTTJASOPIMUKSET. Matti Antikainen Energiaseminaari 23.3.2011 Tampere

KULUTTJASOPIMUKSET. Matti Antikainen Energiaseminaari 23.3.2011 Tampere KULUTTJASOPIMUKSET 23.3.2011 Tampere Matti Antikainen Energiaseminaari 23.3.2011 Tampere Laki ja rakentaminen Laki on pakottavaa oikeutta Ei koske kahden yksityishenkilön välistä riitaa Kuluttajansuojalain

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI URAKKAOHJELMA Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka PIENET KADUNRAKENNUSKOHTEET 2010/2 URAKKAOHJELMA. Päiväys 20.5.

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI URAKKAOHJELMA Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka PIENET KADUNRAKENNUSKOHTEET 2010/2 URAKKAOHJELMA. Päiväys 20.5. JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI URAKKAOHJELMA Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka PIENET KADUNRAKENNUSKOHTEET 2010/2 URAKKAOHJELMA Päiväys 20.5.2010 P.M. URAKKAOHJELMAN SISÄLLYSLUETTELO URAKKAOHJELMA... 1

Lisätiedot

K-sairaalan työmaan viivästyminen

K-sairaalan työmaan viivästyminen Hallitus 204 05.12.2017 K-Sairaalan urakkasopimuksen purkaminen EKSTPHAL 204 Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) ja HL-Rakentajat Oy allekirjoittivat 16.2.2016 urakkasopimuksen K-sairaalan

Lisätiedot

Sivu 1 / 13 URAKKAOHJELMA URAKKAOHJELMA. KITTILÄN KUNTA Koivukoti Sairaalatie 2 99100 Kittilä

Sivu 1 / 13 URAKKAOHJELMA URAKKAOHJELMA. KITTILÄN KUNTA Koivukoti Sairaalatie 2 99100 Kittilä Sivu 1 / 13 KITTILÄN KUNTA Koivukoti Sairaalatie 2 99100 Kittilä Sivu 2 / 13 01 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT 01.11 Rakennuskohde 01.12 Tilaaja Rakennuskohde sijaitsee Kittilässä. Kittilän Kunta Koivukoti

Lisätiedot

Hattulan seurakunnan virastotalon ja seurakuntatalon korjaus vaihe 1 URAKKAOHJELMA

Hattulan seurakunnan virastotalon ja seurakuntatalon korjaus vaihe 1 URAKKAOHJELMA Hattulan seurakunnan virastotalon ja seurakuntatalon korjaus vaihe 1 URAKKAOHJELMA 3.7.2015 SISÄLLYSLUETTELO 1. Tietoja rakennushankkeesta...1 1.1 Rakennuskohde ja -paikka...1 1.2 Rakennuttaja...1 1.3

Lisätiedot