BETTER ASIAN BY HAUGEN-GRUPPEN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "BETTER ASIAN BY HAUGEN-GRUPPEN"

Transkriptio

1 BETTER ASIAN BY HAUGEN-GRUPPEN Rikastutamme suomalaista ruokakulttuuria HAUGEN-GRUPPEN OY Finland

2 Blue Dragon VALMIIT ATERIAKASTIKKEET Ateriakastikkeet on kehitetty nopeaa ja helppoa ruoanvalmistusta silmällä pitäen. Kastikkeet ovat sellaisenaan käyttövalmiita, lisää vain kasvikset ja pääraaka-aine. Blue Dragon ateriakastikkeet soveltuvat erinomaisesti buffet-ruokailuun, ruokiin joissa tarvitaan enemmän kastiketta, marinointiin ja moneen muuhun. Blue Dragon ateriakastikkeilla onnistut aina! VINKKI! Kokeile Teriyaki kastiketta myös paistetun lohen kanssa. LIHAPULLAT TERIYAKIKASTIKKEESSA Suomalaisten kestosuosikki vivahteikkaassa kastikkeessa. Blue Dragon TERIYAKIKASTIKE ME EAN: Mm. inkiväärillä maustettu soijapohjainen makea japanilainen kastike. Sopii käytettäväksi esimerkiksi erilaisten vartaiden glaseeraukseen, lihan marinointiin tai makuaineena kaiken tyyppisessä ruoanvalmistuksessa. 1,5 kg Lihapullia 1 L Blue Dragon Teriyakikastiketta Paahdettuja seesaminsiemeniä Tuoretta punaista chiliä Tuoretta korianteria Valmista lihapullat ja paista kypsiksi. Lämmitä Blue Dragonin Teriyakikastike kattilassa. Lisää kastike valmiiden lihapullien päälle ja koristele paahdetuilla seesaminsiemenillä, tuoreella punaisella chilillä sekä hienonnetuilla korianterin lehdillä. Tarjoile bastmatiriisin tai perunamuusin kanssa.

3 BUFFET MAUSTEISTA SZECHUAN HÄRKÄÄ KASVIKSILLA Mausteinen tomaattikastike sopii loistavasti lihalle ja reseptin valmistaminen onnistuu nopeasti ja helposti. Blue Dragon SZECHUAN TOMAATTIKASTIKE ME EAN: Monilla mausteilla kuten chilillä 2,5 %, inkiväärillä, korianterilla, basillikalla ja juustokuminalla maustettu tomaattipohjainen kastike. 1 kg Kasviksia suikaleina (esim. sipulia, porkkanaa, varsiselleriä, vesikastanjaa) 1 l Blue Dragon Szechuan tomaattikastiketta 800 g Naudanlihasuikaleita Paista naudanlihasuikaleet pannussa tumman ruskeiksi. Lisää kasvikset ja jatka paistamista hetki. Lisää lopuksi Blue Dragonin Szechuan tomaattikastike ja hauduta kypsäksi. Tarjoile bastmatiriisin kanssa. VINKKI! Lisää ruokaan tulisuutta Go-Tan Sriracha chilikastikkeella. B&B BROILERIA JA BROKKOLIA OSTERIKASTIKKEESSA Erilaista, helppoa, nopeaa ja herkullista. Blue Dragon OSTERIKASTIKE ME EAN: Useiden itämaisten keittiöiden suosima perusraaka-aine käyttövalmiin kastikkeen muodossa. 600 g Parsakaalin kukintoja 300 g Sipulia 600 g Broilerin paistinleikettä 1 L Blue Dragon Osterikastiketta Kevätsipulia ohueksi suikaloituna Paista broilerin paistileikkeet pannussa. Lisää sipuli ja jatka paistamista hetki ja lisää viimeiseksi parsakaalit. Lisää hetken päästä Blue Dragonin Osterikastike ja hauduta kypsäksi. Viimeistele kevätsipulilla. Tarjoile paistetun riisin kanssa. YLIKYPSÄÄ PORSASTA JA BATAATTIA HOI SIN KASTIKKEESSA Ylikypsästä lihasta valmistat vaivattomasti herkullisen annoksen lounaspöytään. Blue Dragon HOI SIN -KASTIKE ME EAN: Soijapohjainen valkosipulilla ja chilillä maustettu ateriakastike, josta valmistat helposti erilaisia kiinalaistyylisiä aterioita. Hoi sin kastike sopii erinomaisesti marinointiin, glaseeraukseen tai maustamaan esimerkiksi majoneesia. 500 g Pitkään haudutettua porsasta paloina 500 g Bataattia kuutioina 200 g Sipulikuutiota 400 g Kidneypapuja 1 L Blue Dragon Hoi Sin kastiketta Tuoretta korianteria silputtuna Leikkaa bataatti ja ylikypsä porsas reiluiksi kuutioiksi. Freesaa öljyssä sipuli-ja bataattikuutioita hetki. Lisää kidneypavut ja freesaa vielä hetki. Lisää lopuksi Blue Dragonin Hoi Sin -kastike ja hauduta kunnes bataatti on kypsää. Lisää lopuksi porsaan liha. Koristele tuoreella korianterilla. Tarjoile bastmatiriisin kanssa.

4 Go-Tan MAUSTAMISKASTIKKEET Maustamiskastikkeet on suunniteltu erilaisten ruokien, marinadien sekä kastikkeiden maustamiseen. Kastikkeilla saa helposti aasialaista twistiä lisäkkeisiin, lisää makua ja syvyyttä annoksiin ja ne soveltuvat myös pöytämausteiksi. Go-Tan OSTERIKASTIKE ME EAN: Useiden itämaisten keittiöiden suosima perusraaka-aine. Go-Tanin laadukas osterikastike soveltuu monenlaiseen ruoanlaittoon ja maustamiseen. Go-Tan KETJAP MANIS ME EAN: Makea siirappimainen indonesialainen soijakastike ruokien maustamiseen, marinointiin ja kastikkeiden pohjaksi. Go-Tan on perheyritys, jonka juuret ovat Indonesisassa. Yritys on valmistanut jo yli 60 vuoden ajan autenttisilla resepteillä kastikkeita kuluttajille sekä ammattikeittiöille. Yrityksen slogan foodloving family, kertoo omistautumisesta hyvälle ruoalla ja halua valmistaa ja tuoda hyvistä raaka-aineista valmistettuja tuotteita markkinoille. Go-Tan SWEET CHILLI ME EAN: Sweet Chili kastike on makean tulinen chilikastike, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi kevätrullien dipiksi. Go-Tan SRIRACHA ME EAN: Sriracha valmistetaan tuoreista punaisista chilipaprikoista, valkosipulista ja etikasta. Go-Tanin Sriracha soveltuu erinomaisesti Suomalaiseen makuun. Go-Tan HOT CHILLI ME EAN: Hot Chilli on tulinen chilikastike jolla saat ruokiin pikanttia makua helposti. Go-Tan SAMBAL OELEK ME: 6 x 1 kg ME EAN: Sambal Oelek on oleellinen osa indonesialaista keittiötä ja se valmistetaan tuoreista cayennepippureista vanhan perhereseptin pohjalta.

5 BUFFET CHILI-INKIVÄÄRI GLASEERAUSKASTIKE Maistuva glaseerauskastike lihalle. 400 g Go-Tan Ketjap Manis -kastiketta 200 g Limemehua 200 g Go-Tan Sweet Chilikastiketta 35 g Go-Tan Sambal Oelek chilitahnaa 100 g Tuoretta inkivääriä Tuoretta chiliä hienonnettuna Laita kastikkeen ainekset kattilaan ja kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa. Käytä glaseeraukseen, marinointiin tai kastikkeeksi esimerkiksi porsaanlihalle. RATATOUILLE À LA OYSTER SAUCE Käyttäessäsi Go-Tan Osterikastiketta saat vaivattomasti uutta twistiä lisäkekasviksiin. 1 kg Erilaisia kasviksia (esim. paprika, kesäkurpitsa, sipuli, papu) 120 g Go-Tan Osterikastiketta 10 ml Happy Buddha Seesamiöljyä Tuoretta chiliä Lime mehua Paista kasvikset öljyssä. Lisää Go-Tanin Osterikastike, Happy Buddhan seesamiöljy, tuoreet chilit ja limemehu. Hauduta kunnes kasvikset ovat al dente. Tarjoile esimerkiksi lounaan lisäkkeenä. Happy Buddha seesamiöljyllä maustat ruokasi hienostuneesti. Happy Buddha PAAHDETTU SEESAMIÖLJY 2 L ME: 2 x 2 L ME EAN:

6 Go-Tan Asian Naturals WOK-KASTIKKEET Go-Tan Asian Naturals wok-kastikkeet on suunniteltu nopeaan ruoanlaittoon ja erityisesti wokkaamiseen. Kastikkeet ovat tiiviissä muodossa ja siksi ne ovat riittoisia ja pienelläkin kastikemäärällä saat maukkaan wokin. Pakkaus soveltuu erinomaisesti front cooking ruoanlaittoon ja kastiketta on helppo annostella suoraan pullosta. -kastikkeet on valmistettu perinteisillä resepteillä ne valmistetaan vain luonnollisia raaka-aineita käyttäen. ASIAN NATURALS ei säilöntäaineita ei aromivahventeita ei keinotekoisia väri- tai lisäaineita ei muunnettua tärkkelystä LIHALLE Go-Tan KETJAP SESAM WOK-KASTIKE 1 L ME EAN: Soijapohjainen kastike on maustettu tuhdisti seesamilla. Kastike on mieto tulisuudeltaan ja sopii erinomaisesti erilaisten liharuokien kanssa. Viimeistele annos paahdetuilla seesaminsiemenillä. KALALLE JA ÄYRIÄISILLE Go-Tan SITRUUNARUOHO WOK-KASTIKE 1 L ME EAN: Tämä raikas wok-kastike on maustettu reilusti sitruunaruoholla, punaisella chilillä ja inkiväärillä. Medium tulisuus antaa kastikkeelle mukavaa ärhäkkyyttä ja soveltuu erinomaisesti kaloille ja äyriäisille. Go-Tan HOISIN WOK-KASTIKE 1 L ME EAN: Soijapohjainen kastike, joka on maustettu mm. seesamiöljyllä ja valkosipulilla. Hosin wok-kastike sopii erinomaisesti maustamaan esimerkiksi revittyä possua tai voit käyttää sitä hampurilaispihvien maustamiseen. Go-Tan PUNAINEN CURRY WOK-KASTIKE 1 L ME EAN: Punainen curry on valmistettu mm. punaisesta chilistä ja sisältää valmiiksi kookosmaitoa. Kastikkeessa on medium tulisuus ja kahdesta Go-Tanin curry wok-kastikkeista miedompi. KANALLE Go-Tan CHILI-VALKOSIPULI WOK-KASTIKE 1 L ME EAN: Reilusti valkosipulilla ja chilillä maustettu tulinen kastike. Tämä herkullinen kastike soveltuu loistavasti broileriruoille. Kokeile myös maustaa kastikkeella majoneesia, jolloin saat helposti valkosipuli-chili dipin. KASVIKSILLE Go-Tan VIHREÄ CURRY WOK-KASTIKE 1 L ME EAN: Tulisempi curry kastike, jossa reilusti vihreää chiliä tuomassa tulisuutta. Kastikkeessa on valmiiksi kookosmaito joten sen käyttö on helppoa. Lisää annokseen tulisuutta Go-Tanin chilikastikkeilla. Go-Tan SWEET&SOUR WOK-KASTIKE 1 L ME EAN: Makean hapan tomaattipohjainen kastike jossa runsaasti myös soijaa. Kastikkeella valmistat perinteisiä sweet&sour wokkeja nopeasti ja lopputulos on aina herkullinen. Kastike on mieto tulisuudeltaan ja sopii monien suomalaisten makuun.

7 FRONT COOKING Go-Tan WOK-KASTIKKEIDEIN KÄYTTÖ Wokilla on monta etua; se on helppo ja nopea valmistaa, vähennät hävikkiä käyttämällä ylijäämäraaka-aineet wokkiin, parantaen samalla kannattavuutta. Lopputulos on herkullinen, vaikka kokilla ei olisi kokemusta aasialaisesta ruoanvalmistuksesta. WOK KASTIKKEIDEN KÄYTTÖ ON HELPPOA JA NOPEAA Tarjoile wokki esimerkiksi nuudelin tai riisin kanssa. + + = Valitse pääraaka-aine Valitse kasvikset Valitse lopuksi joka vai olla lihaa, kanaa, kalaa, joita halua käyttää wokkiin Go-Tan wok kastike tofua tai mitä tahansa, jolla nimeät annoksesi. TULINEN VEGE VOKKI Annos toimii myös kasvislisäkkeenä. 1 kg Erilaisia kasviksia suikaleina (esim. paprika, kesäkurpitsa, sipuli) 300 g La Preferida kikherneitä 200 ml Go-Tan Vihreää curry wok-kastiketta Tuoretta chiliä Wokkaa kasvikset öljyssä. Lisää hetken päästä joukkoon kikherneet. Lisää lopuksi Go-Tanin Vihreää curry wok -kastiketta ja kuumenna kiehuvaksi. Viimeistele tuoreella chilillä ja korianterilla. Tarjoile esimerkiksi riisinuudelin kanssa. Go-Tan 3 kg RICE STICKS RIISINUUDELI ME: 3kg ME EAN: Go-Tan riisinuudeli on luontaisesti gluteeniton. KETJAP SEESAMI HÄRKÄÄ CURRY KASVIKSILLA Yhdistele kastikkeita rohkeasti ja mausta kasvikset eri kastikkeella kuin pääraaka-aine. KASVIKSET 1 kg Kasviksia paloina 200 ml Go-Tan punaista curry wok-kastiketta LIHA 500 g Naudanlihalastuja 200 ml Go-Tan Ketjap-Sesame wok-kastiketta Punaista chiliä ja paahdettuja seesaminsiemeniä Wokkaa kasvikset öljyssä. Lisää Go-Tanin punaista curry wok-kastiketta ja kuumenna kiehuvaksi. Paista naudanliha ja lisää paistamisen loppuvaiheessa ketjap-sesam wok-kastike. Asettele kasvikset lautaselle ja niiden päälle liha. Viimeistele tuoreella chilillä ja korianterilla.

8 HAMPURILAISIA GUA BAO TYYLILLÄ Gua Bao höyrysämpylöitä käytetään eri puolilla Aasiaa runsaasti. Sämpylä on valmistettu höyryttämällä ja on rakenteeltaan pehmeä ja ihanteellinen kumppani esimerkiksi mausteisille täytteille. Salomon FoodWorld AASIALAINEN HAMPURILAISSÄMPYLÄ 100 g PAKASTE ME: 4 x 1,5 kg (15x100g) ME EAN: Salomon FoodWorldin Aasialaisesta hampurilaissämpylästä voit valmistaa helposti hampurilaisen aasialaisella twistillä. Voit käyttää samaa hampurilaispihviä kun muissakin annoksissasi, maustettuna esimerkiksi hoisinkastikkeella ja tarjoiltuna pikkelöityjen kasvisten kera. Helppoa, yksinkertaista ja erilaista. Happy Buddha Steam bun HÖYRYSÄMPYLÄ 80 g PAKASTE ME: 4,8 kg (60 x 80 g) ME EAN: Happy Buddhan Steam bun höyrysämpylä on valmistettu vehnäjauhoista ja nostatettu leivinjauheella. Sämpylä on valmistettu taskun muotoon joten sen täyttäminen on helppoa, ilman leikkaamista. Lämmitä sämpylä höyryuunissa suoraan pakastimesta 8 min tai 30 s mikroaaltouunissa. Autenttista aasialaista. CHIK N GUA BAO STICKY CHICKEN BURGER Anna makujen viedä mukanasi. Herkullinen yhdistelmä rapsakkuutta ja pehmeyttä. 100 g Salomon FoodWorld Pulled Chik n Burger 100 g Salomon FoodWorld Aasialainen hampurilaissämpylä 25 g Go-Tan Hoi Sin wok-kastiketta Wakame Coleslaw 25 g porkkanasuikaletta 25 g valkokaalisuikaletta 10 g Wakame merileväsalaattia 5 g Mirin riisiviinietikkaa 15 ml Heinz majoneesia Tuoretta korianteria Lamb Weston 2 kg 6x6 BATAATTI- RANSKALAINEN ME: 5 x 2 kg ME EAN: Tarjoile ohuiden bataattiranskalaisten kera! Valmista wakame coleslaw sekoittamalla ainekset keskenään. Lämmitä pulled chik n ja aasialainen hampurilaissämpylä höyryuunissa. Kokoa hampurilainen laittamalla pulled chik n sämpylän pohjalle ja mausta se Hoi sin kastikkeella. Lisää päälle wakame coleslaw ja sämpylän kanteen majoneesi. Viimeistele hampurilainen tuoreella korianterilla.

9 GOES STREET GYOZA - JAPANILAISET DUMPLINGIT Gyoza on Japanilainen versio kiinalaisesta dumplingista. Ne valmistetaan ohuesta taikinasta, joka täytetään ja suljetaan. Niitä syödään eri puolilla Aasiaa runsaasti ja ne valmistetaan perinteisesti höyryttämällä bambukorissa. Happy Buddhan Gyozat valmistetaan Ruotsissa ja raaka-aineina käytetään laadukkaita ja lähellä tuotettuja raaka-aineita. Dumplingien valmistaminen itse alusta asti on työlästä ja aikaa vievää. Gyoza dumplingien kanssa onnistut varmasti ja tarjoilet nopeasti ja helposti maittavan annoksen asiakkaillesi. Valikoimistamme löydät dumplingit kolmella eri täytteellä: Lohi-, kana- ja kasvistäytteellä. VALMISTUSTAPOJA GYOZA DUMPLINGEILLE HÖYRYTTÄMINEN Höyrytä Gyozat jäisenä perinteisessä höyrykorissa tai reikäpakissa höyryuunissa noin 10 minuuttia. POSTICKER Paista Gyoza dumplingin tasainen puoli pannussa kauniin ruskeaksi. Höyrytä tämän jälkeen 2-3 minuuttia. Lisää hieman vettä pannuun ja peitä kannella. Voit myös esivalmistella tuotteen etukäteen paistamalla ja höyryttämällä vasta tarjoiltaessa á la minute. FRITEERAUS Voit myös friteerata dumplingit 180 asteisessa öljyssä noin 3-4 minuuttia, jolloin saat maukkaan ja rapean pinnan. GYOZA DUMPLINGS 3+3 Gyoza dumplings 3+3 -lajitelmassa on kolmea erilaista Gyoza dumplingia kolmessa eri muodossa; höyrytettynä, potsticker menetelmällä valmistettuja sekä friteerattuja. Dumplingit tarjoillaan Wakame kaalisalaatin ja dipin kanssa. 2 kpl Happy Buddha Lohi dumplingeja friteerattuna 2 kpl Happy Buddha kana dumplingeja valmistettuna potsticker menetelmällä 2 kpl Happy Buddha kasvis dumplingeja höyrytettyinä Gyoza Dippi 3 dl Go-Tan Ketjap manis kastiketta 1,5 dl Blue Dragon riisiviinietikkaa 1 tl Happy Buddha paahdettua seesamiöljyä 2 tl Go-Tan srirachaa 1 rkl Limemehua Tuoretta korianteria Valmista Gyoza dippi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Valmista dumplingit ohjeessa mainitulla menetelmällä. Kokoa dumplingit lautaselle ja tarjoile wakame kaalisalaatin ja Gyoza dipin kanssa. Happy Buddha 3,2 kg GYOZA DUMPLINGS LOHI ME: 3,2 kg / 152 kpl ME EAN: Happy Buddha 3,2 kg GYOZA DUMPLINGS BROILERI ME: 3,2 kg / 152 kpl ME EAN: Happy Buddha 3,2 kg GYOZA DUMPLINGS KASVIS ME: 3,2 kg / 152 kpl ME EAN:

10 Patak s VALMIIT ATERIAKASTIKKEET Ateriakastikkeet on kehitetty nopeaa ruoanvalmistusta silmälläpitäen. Ne valmistetaan perinteisillä, autenttisilla resepteillä ja ovat sellaisenaan käyttövalmiita, lisää vain kasvikset ja pääraaka-aine. Patak s ateriakastikkeilla onnistut luomaan helposti korkealuokkaisen aterian. ATERIAKASTIKKEET Nopea valmistaa Lisää vain kasvikset ja pääraaka-aine Täysin valmis kastike Autenttinen maku INTIALAISET MAUSTEET Tärkeimmät ja useimmin käytetyt mausteet ovat: chili, sinapinsiemen, kumina, kurkuma, sarviapila, pirunkeltaputki (hajupihka), inkivääri, korianteri ja valkosipuli. TIKKA MASALA MAJONEESI 100 g Heinz Majoneesia 50 g Patak s Tikka Masala ateriakastiketta Tarjoile dippinä, salaatinkastikkeena, leipien ja wrappien täytteenä Heinz MAJONEESI ME: 10 L ME EAN:

11 INDIAN STYLE hot W N MIlD MEDIUM E INTIALAINEN KEITTIÖ Intialainen keittiö koostuu tuhansista alueellisista keittiöistä, jotka ovat kehittyneet tuhansien vuosien ajan. Intiassa curryruokien tulisuus vaihtelee riippuen siitä missä päin maata ollaan. Etelästä tulee kaikkein tulisimmat ruoat, kun taas pohjoisessa syödään miedompia aterioita. Intian keskiosassa currien tulisuus on näiden kahden ääripään välissä ja lännessä taas syödään tulisempaa kuin maan itäosissa. S very hot Patak s 2,2 L KORMA ATERIAKASTIKE ME: 2 x 2,2 L ME EAN: Korma on kermainen, mieto kastike, jossa runsaasti kookosta. Se soveltuu käytettäväksi erinomaisesti kanan, lihan ja kasvisten kanssa. Anna makujen balanssin viedä sinut mukanasi. Patak s 2,2 L TIKKA MASALA ATERIAKASTIKE ME: 2 x 2,2 L ME EAN: Herkullisen mausteinen tomaattipohjainen currykastike, jonka maussa on ripaus sitruunaa, inkivääriä ja korianteria. Takuuvarma kestosuosikki! FAST & EASY CHIKEN KORMA Helppo ja nopea vaihtoehto esim. lounaspöytään. 2 kpl Broilerin paistileikettä 500 g Sipulia kuutioina 1 prk Patak s Korma kastiketta Tuoretta korianteria Turkkilaista jogurttia Freesaa sipulit pehmeäksi. Lisää broileri ja paista pannussa kauniin ruskeaksi. Lisää lopuksi Patak sin Korma kastike ja hauduta kypsäksi. Viimeistele tuoreella korianterilla ja jogurtilla. Tarjoile basmatiriisin ja Naan leivän kanssa.

12 Patak s CURRYTAHNAT JA CHUTNEY Currytahnat on valmistettu vanhoja perhereseptejä noudattaen, käyttämällä tarkoin valittuja mausteita oikeassa suhteessa. Currytahnojen käyttö on helppoa ja lopputuloksen saat helposti haluamaksesi. Patak s currytahnat tuovat mausteiden maut esiin kun niitä ensin paistetaan pannulla muutama minuutti. Curryn maku on parhaimmillaan seuraavana päivänä. CURRYTAHNAT Patak s 2,3 kg Valmiista currytahnasta Tikka on Masala helppo varioida ja maustaa currytahna omien mieltymysten ja reseptien mukaan Lisää curryyn kasviksia, pääraaka-aine ja reseptin mukainen neste Autenttinen maku Patak s 2,3 kg TIKKA MASALA CURRYTAHNA ME: 2 x 2,3 kg ME EAN: Chicken Tikka Masala on kestosuosikki maailmalla ja sen valmistaminen on helppoa Patak sin currytahnalla. Patak s 2,3 kg BALTI CURRYTAHNA ME: 2 x 2,3 kg ME EAN: Keskitulinen Balti currytahna on erittäin aromikas ja monivivahteinen, jossa maut yhdistyvät tasapainoisesti. MANGO-KOOKOSDIP MANGO-DIJON 100 g Patak s Mango Chutneyta 50 g Blue Dragon kookosmaitoa 50 g Turkkilaista jogurttia Käytä esim. dippikastikkeena, marinointiin, glaseeraukseen 50 g Patak s Mango Chutneyta 50 g Paradiso Dijon -sinappia Kokeile levitteenä leiville tai hampurilaisiin. BLUE DRAGON 2,9 L KOOKOSMAITO ME: 6 x 2,9 L ME EAN: PARADISO DIJON SINAPPI ME: 2 x 5 kg ME EAN:

13 INDIAN STYLE VINDALOO HÄRKÄÄ Käyttämällä Patak s currytahnoja, pääset itse valmistamaan juuri sellaisen aterian kuin haluat. Tahnan kypsennys tuo mausteiden kaikki vivahteet esille. 50 ml Öljyä 200 g Sipulia 300 g Patak s Vindaloo currytahnaa 1 kg Naudanlihaa kuutioina 800 g Paradison tomaattikuutiota 4 dl Vettä Patak s Mango Chutneyta Paista sipuleita öljyssä miedolla lämmöllä kunnes ovat pehmenneet. Sekoita joukkoon Vindaloo tahna ja freesaa noin 3 minuuttia. Nosta lämpötilaa ja lisää joukkoon liha ja paista kunnes ovat saaneet väriä kauttaaltaan. Lisää tomaatit ja kypsennä noin 5 minuuttia. Lisää lopuksi vesi, sekoita hyvin ja anna hautua hiljalleen kunnes liha on pehmeää. Tarjoile basmatiriisin, Naan leivän ja Mango Chutneyn kanssa. Patak s 2,3 kg VINDALOO CURRYTAHNA ME: 2 x 2,3 kg ME EAN: Vindalootahna on alunperin Goasta, Intiasta. Tahna on valmistettu punaisesta chilistä ja on maustettu voimakkaasti korianterilla, kurkumalla ja muilla itämaisilla perinteisillä mausteilla. Vindaloo curry on yleisesti tunnettu Intian ulkopuolella ja esiintyy monen ravintolan ruokalistalla. Patak s 2,9 kg MANGO CHUTNEY ME: 2 x 2,9 kg ME EAN: Perinteinen intialaisen keittiön suosikkilisuke. Makea mango chutney tarjoillaan yleisesti curryaterioiden lisukkeena. Kokeile myös esimerkiksi salaatinkastikkeen maustamiseen.

14 RUOKATRENDEJÄ Dumplingien suosio on kasvussa ja niiden kysyntä kasvaa jatkossakin. Lähde: KraftHeinz,UP winter % Sushi 4 % Edmame 10 % Dumplings 4 % Spring Roll 7 % Upgrade 50 % Other Aasialainen ruokakulttuuri, etenkin Japanilainen, Korealainen, Kiinalainen ja Vietnamilainen on ollut kasvussa vuonna Nyt kasvu on voimistunut Intialaisen ruoan osalta. Yksittäisistä annoksista etenkin broiler- ja kasviscurryt ovat kasvatteneet suosiotaan. Lähde: KraftHeinz,UP winter 17 Etnisten tuotteiden lanseeraukset nousivat +61 % vuodesta 2014 vuoteen Intialaiset tuotteet ovat nyt trendikkäitä. Intialaisittain maustettujen tuotteiden kysyntä Intian ulkopuolla kasvoi 46 % (2015 vs. 2014). Etniset maut kulkevat ympäri maapalloa. Lähde: Top 10 trends 2017, Innova Market insights Hävikin vähentäminen on trendikästä. Kokit ympäri maailmaa ovat alkaneet käyttämään huolellisemmin kaikki osat esimerkiksi lihasta ja kasviksista mm. liemien ja keittojen pohjiin. Lähde: Sysco, Food Trends 2017 Suurimpia muutoksia ruokalistoilla on aiheuttanut Bao tyylisten sämpylöiden ilmestyminen myös casual ravintoloiden ruokalistoille. Nyt ne eivät ole enää yksistään Street Food ruokaa. Lähde: KraftHeinz,UP winter 17

15 TUOTTEET Blue Dragon Pakkaus ME Tuotteen EAN Myyntierän EAN Blue Dragon Szechuan tomaattikastike 1 L Blue Dragon Hoi Sin kastike 1 L Blue Dragon Osterikastike 1 L Blue Dragon Teriyaki kastike 1 L Blue Dragon Kookosmaito 2,9 L Go-Tan Pakkaus ME Tuotteen EAN Myyntierän EAN Go-Tan Mie vehnänuudeli 6 kg Go-Tan Sambal Oelek chilitahna 1 kg Go-Tan Ketjap-manis makea soijakastike 1 L Go-Tan 1 L Sitruunaruoho wok-kastike 1L Go-Tan 1 L Ketjap sesam wok-kastike 1L Go-Tan 1 L Chilli Garlic wok sauce 1L Go-Tan 1 L Sweet&Sour wok sauce 1L Go-Tan 1 L Hoisin wok sauce 1L Go-Tan 1 L Sweet Chilli Sauce chilikastike 1L Go-Tan 1 L Chilli Sauce Hot chilikastike 1L Go-Tan 1 L Oystersauce osterikastike 1L Go-Tan 215 ml Sriracha Sauce tulinen chilikastike 215 ml Go-Tan 1 L Sriracha tulinen chilikastike 1 L Go-Tan 3 kg Rice Sticks Pad Thai riisinuudeli 5mm 3 kg Go-Tan 1 L Punainen curry wok-kastike, Asian Naturals 1 L Go-Tan 1 L Vihreä curry wok-kastike, Asian Naturals 1 L Happy Buddha Pakkaus ME Tuotteen EAN Myyntierän EAN Happy Buddha Hapanimeläkastike 2 L Happy Buddha Satay wok-kastike 2 L Happy Buddha 2 L paahdettu seesamiöljy 2 L Happy Buddha 3,2 kg Gyoza dumplings lohi 3,2 kg Happy Buddha 3,2 kg Gyoza dumplings kasvis 3,2 kg Happy Buddha 3,2 kg Gyoza dumplings broileri 3,2 kg Happy Buddha 60 x 80 g Steambun - höyrysämpylä 4,8 kg Patak s Pakkaus ME Tuotteen EAN Myyntierän EAN Patak's 2,3 kg Tikka Masala currytahna 2,3 kg Patak's 2,3 kg Balti currytahna 2,3 kg Patak's 2,2 L Korma ateriakastike 2,2 L Patak's 2,2 L Tikka Masala ateriakastike 2,2 L Patak's 2,3 kg Vindaloo currytahna 2,3 kg Patak's 2,9 kg Mango Chutney 2,9 kg

16 HAUGEN-GRUPPEN OY Finland Haugen-Gruppen Oy Finland Puh I Fax I Tiilitie 6 B 2, Vantaa info@haugen-gruppen.fi I

Aasialainen ruoka on herkkua kaikille aisteille

Aasialainen ruoka on herkkua kaikille aisteille Aasialainen ruoka on herkkua kaikille aisteille Aasialainen ruokakulttuuri on siirtolaisten mukana levinnyt ympäri maailmaa, sillä Aasian ikivanhoista keittiöistä peräisin olevat runsaat, hyvät maut ovat

Lisätiedot

TOFU BOWL 2 ANNOSTA. VINKKI! Saat porkkanasta ohuita siivuja kuorimaveitsellä.

TOFU BOWL 2 ANNOSTA. VINKKI! Saat porkkanasta ohuita siivuja kuorimaveitsellä. RESEPTIT & VINKIT TOFU BOWL 2 ANNOSTA 100 g leveää riisinuudelia ½ rkl seesamiöljyä tilkka soijakastiketta 1 pkt SoFine Tofu Luomu Tomaatti-Basilika (250 g) 3/4 dl vehnäjauhoa tai (gluteenitonta) korppujauhoa

Lisätiedot

Maukkaat kesäherkut grillistä

Maukkaat kesäherkut grillistä Maukkaat kesäherkut grillistä Herkulliset reseptit syntyvät sesongin raakaaineilla ja sydäntä hellivillä Keiju-öljyillä! Lisää MAKUA ÖLJYILLÄ Uudista suosikkiruokasi Keiju Makuöljyillä ja Yrttiöljyillä!

Lisätiedot

Butter chicken. Tikka masala. Jalfrezi. korma. 4 uu tta M AU ST ETAHNA A. ufs.com

Butter chicken. Tikka masala. Jalfrezi. korma. 4 uu tta M AU ST ETAHNA A. ufs.com Butter chicken Tikka masala 4 uu tta Jalfrezi korma M AU ST ETAHNA A ufs.com LAMMASLIHAPULLAT KORMA Korma on mausteinen Pohjois-Intiasta peräisin oleva currysekoitus, jota käytetään tässä kastikkeessa.

Lisätiedot

fondi IIVISTE SIMPUKKAFONDI

fondi IIVISTE SIMPUKKAFONDI fondi IIVISTE SIMPUKKAFONDI iiviste IMPUKK ONDI Autenttista simpukan makua OSCAR Simpukkafondin maku on mieto, makea ja autenttinen kuin klassinen moules marinières. Helpompaa ja taloudellisempaa Fondia

Lisätiedot

MARINADEJA SALAATEILLE

MARINADEJA SALAATEILLE MARINADEJA SALAATEILLE 1. Perusmarinadi 3,5 dl sokeria 3,5 dl omenaviinietikkaa 3 dl öljyä - keitä marinadin aineksia muutama minuutti. Kaada kuuma liemi salaatin päälle. Anna maustua n. 1 vrk - voit myös

Lisätiedot

SABZI SAMOSA 4,00 4.00 MEAT SAMOSA 4.50 MACHI KOFTA 4.50 ALU CHOP 6.50 SABZI PAKORA 4.00 CHINGRI PAKORA 6.00 MURGI TIKKA 7.50

SABZI SAMOSA 4,00 4.00 MEAT SAMOSA 4.50 MACHI KOFTA 4.50 ALU CHOP 6.50 SABZI PAKORA 4.00 CHINGRI PAKORA 6.00 MURGI TIKKA 7.50 Starter SABZI SAMOSA 4,00 4.00 - Tarjoillaan salaatin ja kolmen eri chutneyn kanssa. MEAT SAMOSA 4.50 - Tarjoillaan salaatin ja kolme eri chutneyn kanssa. MACHI KOFTA 4.50 -Ruodotonta paistettua lohta

Lisätiedot

LINSEED VALO 24 H. Kastike: 1 dl Rypsiöljyä 1 rkl Vaaleaa balsamicoetikkaa 0,5 dl 24h tyrni-pellavarouhe

LINSEED VALO 24 H. Kastike: 1 dl Rypsiöljyä 1 rkl Vaaleaa balsamicoetikkaa 0,5 dl 24h tyrni-pellavarouhe LINSEED VALO 24 H Salaatti grillatusta halloumijuustosta ja paahdettua tyrni pellavaa 200 g Halloumijuustoa 2 Avomaankurkkua valkosipulinkynsi rypsiöljyä persiljaa ½ cantaloupe meloni Sydänsalaattia tai

Lisätiedot

Keitot / Soups. Alkuruuat / Starters

Keitot / Soups. Alkuruuat / Starters Keitot / Soups 1. Kanakeitto/Chicken Soup 6,00 Kanaa, maissia, valkosipulia ja paahdettua sipulia 2. Linssikeitto/Dal Soup 4,80 Nepalilainen linssikeitto, sisältää myös valkosipulia ja paahdettua sipulia

Lisätiedot

Keitetty Quinoa / Kvinoa

Keitetty Quinoa / Kvinoa Keitetty Quinoa / Kvinoa 1. Huuhtele ja valuta quinoa huolella. 2. Laita quinoa kattilaan ja lisää vettä suhteessa 1 osa quinoaa ja 2 osaa vettä. 3. Kuumenna kiehuvaksi, lisää ripaus suolaa ja anna kypsyä

Lisätiedot

espanjalainen kikherne -chorizokeitto

espanjalainen kikherne -chorizokeitto espanjalainen kikherne -chorizokeitto aineet 40 ml oliiviöljyä 150 g chorizomakkaraa, hienonnettuna 175 g sipulia, hienonnettuna 50 g lehtiselleriä, hienonnettuna 100 g tuoretta pinaattia, pestynä ja hienonnettuna

Lisätiedot

Keitot / Soups. Alkuruuat / Starters

Keitot / Soups. Alkuruuat / Starters Keitot / Soups 1. Kanakeitto/Chicken Soup 6,00 Kanaa, maissia, valkosipulia ja paahdettua sipulia 2. Linssikeitto/Dal Soup 4,80 Nepalilainen linssikeitto, sisältää myös valkosipulia ja paahdettua sipulia

Lisätiedot

Lihattomat reseptit, viikko 3

Lihattomat reseptit, viikko 3 Lihattomat reseptit, viikko 3 Mausteinen kasvisrisotto...2 Bataattimuusi...3 Soijamuhennos...4 Soijasuikalekastike...5 Kookoksinen tofu kaaliwokki...6 Meksikolainen papukeitto...7 Lämmin lounassalaatti

Lisätiedot

TAKE AWAY SUSHI. Sushi starters. Lohta, tonnikalaa ja kampasimpukkaa ponso-kastikkeessa // 8,00. Ankkaa tryffelikastikkeessa // 8,00

TAKE AWAY SUSHI. Sushi starters. Lohta, tonnikalaa ja kampasimpukkaa ponso-kastikkeessa // 8,00. Ankkaa tryffelikastikkeessa // 8,00 TAKE AWAY SUSHI Sushi starters Lohta, tonnikalaa ja kampasimpukkaa ponso-kastikkeessa // 8,00 Ankkaa tryffelikastikkeessa // 8,00 Tempura kasviksia ja katkarapuja // 9,00 Nigiri // 2 kpl Lohi, Katkarapu,

Lisätiedot

LOS MONTEROS. Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA

LOS MONTEROS. Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA LOS MONTEROS Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA Tumma gazpacho 500 g Kumato-tomaatteja 1 valkosipulin kynsi 1 rkl valkoviinietikkaa 1 dl maalaispatongin pehmeää sisusta 1 tl suolaa 1 tl sokeria Koristeiksi

Lisätiedot

Täyteläisiä makuja tutuilla kasvirasvasekoitteilla

Täyteläisiä makuja tutuilla kasvirasvasekoitteilla N E W B R A N D S A M E G R E A T P R O D U C T Täyteläisiä makuja tutuilla kasvirasvasekoitteilla 10 hengelle Kanttarellikeitto 2 l Kantarelli 4 kpl Salottisipuli 2 kpl Jauhoinen peruna 2 rkl Knorr Valkosipuli

Lisätiedot

maistuvan KESÄn reseptit

maistuvan KESÄn reseptit maistuvan KESÄn reseptit kevyemmin salaatilla naudanrintasalaatti 10 hlö 450 g Snellman ylikypsä naudanrinta (30902) 800 g erilaisia salaatteja 600 g uusia perunoita 350 g IceCool papu, pitkä (33037) 50

Lisätiedot

Good Vibes. Kas isruokareseptejä MENU. kotimainen JaloTempe on runsaasti proteiinia sisältävä, helppokäyttöinen vegaaninen kasvisruokavalmiste.

Good Vibes. Kas isruokareseptejä MENU. kotimainen JaloTempe on runsaasti proteiinia sisältävä, helppokäyttöinen vegaaninen kasvisruokavalmiste. JALOFOODS TEMPE-EDITION Good Vibes VEGE Kas isruokareseptejä MENU Härkäpaputempe-käristys Chili con Härkäpaputempe Lupiinitempe-bolognese Lupiinitempe-bowl Hernetempe-curry Hernetempe-pestopasta Jalotempe-yleisresepti

Lisätiedot

ALKURUOAT. 1. KEVÄTKÄÄRYLEET Valitse: Broileri tai kasvis Sisältää: porkkanaa, kaalia, purjosipulia, sipulia ja lasinuudelia 6,00

ALKURUOAT. 1. KEVÄTKÄÄRYLEET Valitse: Broileri tai kasvis Sisältää: porkkanaa, kaalia, purjosipulia, sipulia ja lasinuudelia 6,00 ALKURUOAT 1. KEVÄTKÄÄRYLEET Valitse: Broileri tai kasvis Sisältää: porkkanaa, kaalia, purjosipulia, sipulia ja lasinuudelia 6,00 2. KANAA SATAYA Grillatut kanavartaat Sisältää: Broileria, curry, maapähkinää

Lisätiedot

Paahda ruisleipäviipaleita ja laita porkkanapestotahnaa leivän päälle, koristele persiljalla.

Paahda ruisleipäviipaleita ja laita porkkanapestotahnaa leivän päälle, koristele persiljalla. MENU 2 Ruisleipää porkkanapestolla Uuniperunaa kirjolohitäytteellä ja vihersalaattia Mustikkapiirakkaa ja tofujäätelöä Ohjeet ovat 4 :lle Ruisleipää porkkanapestolla Paahda ruisleipäviipaleita ja laita

Lisätiedot

Viipurilaisen Asikkalan Ratas- ruisleipää, porkkanapestolla Uuniperunaa kirjolohitäytteellä ja vihersalaattia Mustikkapiirakkaa ja tofujäätelöä

Viipurilaisen Asikkalan Ratas- ruisleipää, porkkanapestolla Uuniperunaa kirjolohitäytteellä ja vihersalaattia Mustikkapiirakkaa ja tofujäätelöä VOITTAJAMENU: Viipurilaisen Asikkalan Ratas- ruisleipää, porkkanapestolla Uuniperunaa kirjolohitäytteellä ja vihersalaattia Mustikkapiirakkaa ja tofujäätelöä Ohjeet ovat 4 :lle Ruisleipää porkkanapestolla,

Lisätiedot

LOS MONTEROS. Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA

LOS MONTEROS. Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA LOS MONTEROS Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA Tumma gazpacho 500 g Kumato-tomaatteja 1 valkosipulin kynsi 1 rkl valkoviinietikkaa 1 dl maalaispatongin pehmeää sisusta 1 tl suolaa 1 tl sokeria Koristeiksi

Lisätiedot

Syys-joulukuu 2014. Findus-uutuudet. Kokeile huomaat eron!

Syys-joulukuu 2014. Findus-uutuudet. Kokeile huomaat eron! Syys-joulukuu 2014 Findus-uutuudet Kokeile huomaat eron! Bronx & Delhi style Käteviä ateriaratkaisuja ympäri maailmaa. Aitoja ja herkullisia makuja muistoja suosikkimatkakohteestasi Cook Bronx 10 x 450

Lisätiedot

ALKURUOKIA. 1a. Kevätrulla 1 kpl 2.40 (Sian ja naudan jauhelihaa, keräkaalia, sipulia ja porkkanaa)

ALKURUOKIA. 1a. Kevätrulla 1 kpl 2.40 (Sian ja naudan jauhelihaa, keräkaalia, sipulia ja porkkanaa) ALKURUOKIA 1a. Kevätrulla 1 kpl 2.40 (Sian ja naudan jauhelihaa, keräkaalia, sipulia ja porkkanaa) 1b. Kevätrulla (vihanneksia) 3 kpl 2.20 (Sekavihanneksia) 1c. Katkarapusipsit 3.20 1d. Friteeratut jättikatkaravut

Lisätiedot

SOUP 4.90 SAMOSA 4.90 BAIGAN KA PAKORA 5.50 CHIKEN TIKKA SALAD 8.90. Hiillostettuja, valkosipulissa ja inkiväärissä marinoituja kananpaloja sekä

SOUP 4.90 SAMOSA 4.90 BAIGAN KA PAKORA 5.50 CHIKEN TIKKA SALAD 8.90. Hiillostettuja, valkosipulissa ja inkiväärissä marinoituja kananpaloja sekä Starter SOUP 4.90 Kana- tai kasviskeitto SAMOSA 4.90 Jauheliha- tai kasvispasteija, L BAIGAN KA PAKORA 5.50 Papujauheella kuorutettua ja tiristettyä munakoisoa, L CHIKEN TIKKA SALAD 8.90 Hiillostettuja,

Lisätiedot

Tee ruokaa Millen kanssa

Tee ruokaa Millen kanssa Suklaan- ja maissinmakuiset muffinssit (n. 9-6 muffinssia) 75 g voita 75 g sokeria 2 kananmunaa 1 dl jogurttia esim. kreikkalaista jogurttia Käsittelemättömän appelsiinin raastettu kuori 180 g vehnäjauhoja

Lisätiedot

Sadonkorjuu HK LIHANTAITAJIEN TAPAAN

Sadonkorjuu HK LIHANTAITAJIEN TAPAAN Sadonkorjuu HK LIHANTAITAJIEN TAPAAN broilerikurpitsacurry Annosmäärä: 20 2 kg Kariniemen Kananpojan Kypsä miedosti suolattu paistileike (7636) 0,1 l rypsiöljy 0,75 kg sipulikuutio 0,05 kg valkosipuli,

Lisätiedot

Grillikesän parhaat marinadit, kastikkeet ja dipit

Grillikesän parhaat marinadit, kastikkeet ja dipit (Etusivu) Marinoi maistuvaksi! Marinadi mureuttaa grillattavan lihan sekä antaa täyteläisen maun ja värin myös kanalle, kalalle ja kasviksille. Touch of Taste - fondiperheen avulla loihdit helposti esimerkiksi

Lisätiedot

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ Resepti 104-110 150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ 1 CHILI SIN CARNE 4 annosta Ainesosat 1 paketti Hälsans Kök Soijarouhetta 1 purkki murskattuja tomaatteja 1 pilkottu sipuli 2 pilkottua paprikaa 1 purkki kidneypapuja

Lisätiedot

Korvaa riisi kotimaisella viljalla!

Korvaa riisi kotimaisella viljalla! Korvaa riisi kotimaisella viljalla! UUTUUS! NOPEASTI JA HELPOSTI HERKULLISTA Kahdeksan hyvää reseptiä SUOMALAINEN VILJA ON EKOLOGINEN VALINTA Suomalaiset viljat ovat oikeaa, ekologista lähiruokaa. Riisin

Lisätiedot

Snellmanin herkulliset ylikypsät sous vide -lihat

Snellmanin herkulliset ylikypsät sous vide -lihat Snellmanin herkulliset ylikypsät sous vide -lihat Hurmaa asiakkaasi Snellmanin ylikypsillä lihoilla! Snellmanin ylikypsät lihat ovat monikäyttöisiä, kustannustehokkaita ja ne myydään pakasteina Horeca

Lisätiedot

Pinnalle: persiljaa tai korianteria

Pinnalle: persiljaa tai korianteria Nepalilaisten ateria daalbhat koostuu keitetystä riisistä, linssikastikkeesta ja joko kasvi- tai lihacurrysta. Lisukkeena tarjotaan usein tomaattipikkelsiä (atsaria). Ateriaa voi täydentää kurkkuraidalla.

Lisätiedot

Helppo Härkis pastakastike 4 annosta

Helppo Härkis pastakastike 4 annosta Helppo Härkis pastakastike 1 pkt (250 g) HÄRKIS härkäpapuvalmistetta 2 tl öljyä 1 prk (400 g) tomaattimurskaa 2 dl vettä 2 rkl tomaattisosetta 2 tl kuivattua yrttiseosta 1/2 tl suolaa ja sokeria ripaus

Lisätiedot

ISS Palvelut. Ruokalaji kcal / 100g kj / 100g g / 100g g / 100g g / 100g g / 100g

ISS Palvelut. Ruokalaji kcal / 100g kj / 100g g / 100g g / 100g g / 100g g / 100g MS ESPOO Sivu: 1 Järjestys: (+) Ateriointi, (+) Ateriatyyppi, (+) Rivinumero 9.10.2017 Kotiruoka 1 KIRVELIKEITTOPOHJA L 260 33,150 138,720 7,050 0,850 0,120 0,180 NAUTALASTU PÄÄRAAKA-AINE 75 181,070 757,600

Lisätiedot

Little Dragon Kaijonharjun ravintola

Little Dragon Kaijonharjun ravintola Little Dragon Kaijonharjun ravintola Sammonkatu 12, 90570 Oulu Puh: 08 55 68 065 SISÄLLYSLUETTELO Kahdelle hengelle... 2 Kolmelle hengelle... 3 Eturuoat... 4 Rapuja/Ankaa... 5 Kalaa/Mustekalaa... 6 Härkää...

Lisätiedot

SUOSITTELEMME. Isokatu 8,90100 oulu TAKE AWAY FOOD MENU LASTEN ATERIAT SOITA JA TILA. TEL.08-337 758 / hailong.fi AVOINNA

SUOSITTELEMME. Isokatu 8,90100 oulu TAKE AWAY FOOD MENU LASTEN ATERIAT SOITA JA TILA. TEL.08-337 758 / hailong.fi AVOINNA 皇 家 海 龙 SUOSITTELEMME SOITA JA TILA Isokatu 8,90100 oulu TAKE AWAY FOOD MENU TEL.08-337 758 / hailong.fi ALKURUOKIA AVOINNA MA-TO 10.30-21.00 PE 10.30-22.00 LA 12.00-22.00 SU 12.00-21.00 1. Peking-keitto

Lisätiedot

Reseptejä parempaan ruokailuun.

Reseptejä parempaan ruokailuun. Reseptejä parempaan ruokailuun. TARINA BOLAGIN TAKANA Kastike voi kruunata annoksen, mutta se voi myös pilata sen. Hyvällä kastikkeella voi pelastaa vähän huonommankin raaka-aineen. Jävla Sås Bolagin

Lisätiedot

Maukasta luomunaudasta! Mikko Härkönen

Maukasta luomunaudasta! Mikko Härkönen Maukasta luomunaudasta! Mikko Härkönen Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maatalousalueisiin Maukasta luomunaudasta Keittiömestari Mikko Härkönen Olen 45-vuotias keittiömestari

Lisätiedot

Eli leivät paahdetaan tilkan oliiviöljyn kanssa ja päälle tuoretta tomaattia sekä punasipulia.

Eli leivät paahdetaan tilkan oliiviöljyn kanssa ja päälle tuoretta tomaattia sekä punasipulia. RESEPTIKIRJA AAMIAISET KREIKKALAISET LEIVÄT Täysjyväleipää Oliiviöljyä Tomaattia Punasipulia ohuina viipaleina Eli leivät paahdetaan tilkan oliiviöljyn kanssa ja päälle tuoretta tomaattia sekä punasipulia.

Lisätiedot

Päivän menu neljälle noin 16 eurolla

Päivän menu neljälle noin 16 eurolla Päivän menu neljälle noin 16 eurolla Aamiainen Banaaniletut 8 kananmunaa 4 kypsää banaania ripaus suolaa, kanelia tai kardemummaa halutessa 1 dl kaurahiutaleita paistamiseen 4 tl öljyä 4 porkkanaa tikuiksi

Lisätiedot

Karismaattinen karitsa

Karismaattinen karitsa Karitsan Kyljykset Rosmariini Mie De Pain ja Maustekurkkurahka Karismaattinen karitsa Koostaan huolimatta karitsa valloittaa keittiössä, ruokalistalla ja lautasella. Se on kuin kotonaan etnisten keittiöiden

Lisätiedot

fumet SIGNATURE SIPULI LUOMU KOMBU VEGAANI

fumet SIGNATURE SIPULI LUOMU KOMBU VEGAANI fumet SIGNATURE SIPULI LUOMU KOMBU VEGAANI fumet YLEINEN KIINNOSTUS TERVEELLISEMPÄÄN ELÄMÄÄN, TIETOISUUS ILMASTONMUUTOKSESTA JA PANOSTUKSET ELÄINTEN HYVINVOINTIIN, OVAT NOSTANEET KASVIS- JA VEGAANIRUOKAVALION

Lisätiedot

ETURUOAT STARTERS. 2. KANA-PARSAKEITTO Chicken-aspargus soup. 3. KOLMEN MAUN KEITTO Three-ingredience soup. 4. MAISSIKEITTO Sweet corn soup

ETURUOAT STARTERS. 2. KANA-PARSAKEITTO Chicken-aspargus soup. 3. KOLMEN MAUN KEITTO Three-ingredience soup. 4. MAISSIKEITTO Sweet corn soup ETURUOAT STARTERS 1. PEKINGIN KEITTO Peking soup (strong) 2. KANA-PARSAKEITTO Chicken-aspargus soup 3. KOLMEN MAUN KEITTO Three-ingredience soup 4. MAISSIKEITTO Sweet corn soup 5. VIHANNESKEITTO Vegetables

Lisätiedot

PARHAITA RESEPTEJÄ AMMATTILAISILLE

PARHAITA RESEPTEJÄ AMMATTILAISILLE PARHAITA RESEPTEJÄ AMMATTILAISILLE Katkarapuwrap karibialaiseen tapaan Mehevä BBQ-possunkylki luumuglazen ja raikkaan kaalisalaatin kera Luumuinen lammaspata Päärynävinaigrette ja hedelmäinen juustosalaatti

Lisätiedot

Reseptit Likkojen lenkki 2015

Reseptit Likkojen lenkki 2015 Grillattua Hk:n rypsipossua 600 g HK:n rypsiporsaan sisäfilettä 2 tl korianterin siemeniä 1 tl kuminaa 1 tl fenkolinsiemeniä 1 dl hunajaa 1. Puhdista filee kalvoista. 2. Sekoita loput ainekset keskenään

Lisätiedot

Helppoja reseptejä Fortini Multi Fibrellä

Helppoja reseptejä Fortini Multi Fibrellä Helppoja reseptejä Fortini Multi Fibrellä Fortini täydennysravintojuoma Fortini Multi Fibre -täydennysravintojuomia voi nauttia jääkaappikylminä raikkaina pirtelöinä sellaisenaan. Joskus tarvitaan kuitenkin

Lisätiedot

Saaristolaisleipä ja jääkellarin lohi

Saaristolaisleipä ja jääkellarin lohi Saaristolaisleipä ja jääkellarin lohi Jääkellarin lohi n. 500 g lohifile 1 litra vettä 1 dl merisuolaa 1 rkl sokeria Kiehauta vesi. Lisää suola ja sokeri, sekoita kunnes ne ovat täysin liuenneet. Jäähdytä

Lisätiedot

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ Resepti 33-40 150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ 18 FITNESS AAMIAISSMOOTHIE Ainesosat - 2 dl pakastevadelmia - Puolikas banaani - Vaniljan makuinen juotava jogurtti - Vähän hedelmätuoremehua - 3-5 rkl FITNESS-muroja

Lisätiedot

Little Dragon Kaijonharjun ravintola

Little Dragon Kaijonharjun ravintola Little Dragon Kaijonharjun ravintola Sammonkatu 12, 90570 Oulu Puh: 08 55 68 065 SISÄLLYSLUETTELO Kahdelle hengelle... 2 Kolmelle hengelle... 3 Eturuoat... 4 Rapuja/Ankaa... 5 Kalaa/Mustekalaa... 6 Härkää...

Lisätiedot

AMEN SHOYU. SHOYU RAMEN 5 annosta

AMEN SHOYU. SHOYU RAMEN 5 annosta RAMEN AMEN Ramen on peräisin Kiinasta ja Taiwanista, mutta japanilaiset ovat tehneet tästä keitosta kuuluisan kaikkialla maailmassa. Ramenperinne on Japanissa vain 50 vuoden ikäinen, joten se elää ja muuttuu

Lisätiedot

KANSIKUVA Matliisa Lehtinen RUOKAKUVAT Tomi Setälä

KANSIKUVA Matliisa Lehtinen RUOKAKUVAT Tomi Setälä KANSIKUVA Matliisa Lehtinen RUOKAKUVAT Tomi Setälä Ammattikeittiöosaajat ry toteutti kouluruokailun 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Tulevaisuuden kouluruokalounas -ideointikilpailun. Reseptikilpailun finaaliin

Lisätiedot

Tandoorierikoisuutemme marinoidaan jogurtissa ja tandoorimaustesekoituksessa. Paistetaan tandooriuunissa ja haudutetaan mureaksi mausteisessa

Tandoorierikoisuutemme marinoidaan jogurtissa ja tandoorimaustesekoituksessa. Paistetaan tandooriuunissa ja haudutetaan mureaksi mausteisessa ALKURUOKIA 10. Tomato Sorba G 5,00 Kermainen sienillä höystetty tomaattikeitto 11. Minth Paneer Pakora G (L) 6,50 Öljyssä paistettua papujauhoilla paneroitua ja mintulla maustettua in kotijuustoa 12. Keema

Lisätiedot

MINI-KASVISKEVÄTRULLA 5.00 FRITTIJUUSTOJA JALAPENOLLA 4.00 FRITTIKANAN PIKKUFILEITÄ 4.00 KATKARAPULASTUT 4.00 RANSKANPERUNOITA 4.

MINI-KASVISKEVÄTRULLA 5.00 FRITTIJUUSTOJA JALAPENOLLA 4.00 FRITTIKANAN PIKKUFILEITÄ 4.00 KATKARAPULASTUT 4.00 RANSKANPERUNOITA 4. Starter MINIKASVISKEVÄTRULLA 5.00 4 kpl FRITTIJUUSTOJA JALAPENOLLA 4.00 FRITTIKANAN PIKKUFILEITÄ 4.00 KATKARAPULASTUT 4.00 RANSKANPERUNOITA 4.00 PERINTEINEN KOREALAINEN KIMCHI * 4.00 KASVIKSIA JA TOFUA

Lisätiedot

Välimeren dippipelti. Tarjoiluun: esim. hummusta, tsatsikia, tomaattisalsaa. 4-6 annosta

Välimeren dippipelti. Tarjoiluun: esim. hummusta, tsatsikia, tomaattisalsaa. 4-6 annosta Välimeren dippipelti 4-6 annosta Dippipelti on ruokaisaa dipattavaa ja syntyy kätevästi uunissa yhdellä pellillä. Vihanneksia voi vaihdella kauden mukaan. 1 kg perunoita 2 paprikaa, eri värisiä 150 g broccolinia

Lisätiedot

Juustoinen katkarapusalaatti. Kastike 1/2 prk (à 400 g) Valio turkkilaista jogurttia 2 1/2 rkl makeaa chilikastiketta

Juustoinen katkarapusalaatti. Kastike 1/2 prk (à 400 g) Valio turkkilaista jogurttia 2 1/2 rkl makeaa chilikastiketta Juustoinen katkarapusalaatti 5-6 annosta 150 g katkarapuja 1/2 pak (à 350 g) Valio Polar täyteläinen juustoa 400 g makeaa melonia 1/2 pak kevätsipulia tai n. 1 dl ruohosipulia 1 ruukku jääsalaattia Kastike

Lisätiedot

Huhtikuu - elokuu 2013. Findus-uutuudet. Findus tuoretta pakkasesta

Huhtikuu - elokuu 2013. Findus-uutuudet. Findus tuoretta pakkasesta Huhtikuu - elokuu 2013 Findus-uutuudet Findus tuoretta pakkasesta Olemme valinneet lihalle ja kalalle parhaiten sopivat vihannekset Espanjalaiset Paistovihannekset Lihalle Valmistusaika alle 10 min!.3a0e0@-bbabeb.

Lisätiedot

Tuotenumero: 6447. Säilyvyys: 1+6 pv Myyntierä: 6 rasiaa. Tuotenumero: 6449. Säilyvyys: 1+6 pv Myyntierä: 6 rasiaa

Tuotenumero: 6447. Säilyvyys: 1+6 pv Myyntierä: 6 rasiaa. Tuotenumero: 6449. Säilyvyys: 1+6 pv Myyntierä: 6 rasiaa 1 Kasvishovi Oy on pohjoissuomalainen elintarvikkeiden asiantuntija, joka valmistaa lähes 30 vuoden kokemuksella laadukkaita kasvis- ja majoneesituotteita sekä toimii Pohjois-Suomen alueella kasvisten

Lisätiedot

ATW Menu folder FI.qxd 09/03/06 12:37 Side 1. Heinz International Recipe Collection...Herkullisia ja nopeita reseptejä kaikkialta maailmasta

ATW Menu folder FI.qxd 09/03/06 12:37 Side 1. Heinz International Recipe Collection...Herkullisia ja nopeita reseptejä kaikkialta maailmasta ATW Menu folder FI.qxd 09/03/06 12:37 Side 1 Heinz International Recipe Collection...Herkullisia ja nopeita reseptejä kaikkialta maailmasta ATW Menu folder FI.qxd 09/03/06 12:37 Side 2 TASTE THE WORLD...

Lisätiedot

Punajuurikeitto. (tämä ohje on 4:lle hengelle)

Punajuurikeitto. (tämä ohje on 4:lle hengelle) Punajuurikeitto (tämä ohje on 4:lle hengelle) 1 l kasvislientä runsas 1/2 l punajuuria (runsas 1/2 l perunoita) 1 palsternakka 1 sipuli (suolaa) 1 tl timjamia Kuori ja paloittele punajuuret, (perunat)

Lisätiedot

SUSHIT. Sushi starters. Lohta, tonnikalaa ja kampasimpukkaa ponso-kastikkeessa // 8,00. Ankkaa tryffelikastikkeessa // 8,00

SUSHIT. Sushi starters. Lohta, tonnikalaa ja kampasimpukkaa ponso-kastikkeessa // 8,00. Ankkaa tryffelikastikkeessa // 8,00 SUSHIT Sushi starters Lohta, tonnikalaa ja kampasimpukkaa ponso-kastikkeessa // 8,00 Ankkaa tryffelikastikkeessa // 8,00 Tempura kasviksia ja katkarapuja // 9,00 Nigiri // 2 kpl Lohi, Katkarapu, Ankka,

Lisätiedot

GRILL feast. all stars ALL THE BEST FROM BEEF, PORK & POULTRY FEAT. SAUSAGES

GRILL feast. all stars ALL THE BEST FROM BEEF, PORK & POULTRY FEAT. SAUSAGES GRILL feast all stars ALL THE BEST FROM BEEF, PORK & POULTRY FEAT. SAUSAGES ALL THE BEST FROM BEEF, PORK & POULTRY FEAT. SAUSAGES GRILL feast all stars Tuotenro Tuote Paino EAN 4212 Chosen by Farmers Flanksteak,

Lisätiedot

UUTTA! MAKUPASTAT Pestopasta & Tomaatti-Chilipasta

UUTTA! MAKUPASTAT Pestopasta & Tomaatti-Chilipasta UUTTA! MAKUPASTAT Pestopasta & Tomaatti-Chilipasta Makupastat ovat uudenlaista pastamaailmaa, maku onkin jo pastassa itsessään! Vaihtoehtoina ovat uudet pestolla ja tomaatti-chilillä maustetut pastat.

Lisätiedot

MAUSTEKASTIKKEET. sisällysluetteloon KÄYTTÖESIMERKKEJÄ 01.11.2010

MAUSTEKASTIKKEET. sisällysluetteloon KÄYTTÖESIMERKKEJÄ 01.11.2010 01.11.2010 sisällysluetteloon MAUSTEKASTIKKEET AITOJA TÄYTELÄISIÄ MAKUJA PARHAISTA RAAKA-AINEISTA VALMISTETTU RUOTSISSA GLUTEENITTOMIA LAKTOOSITTOMIA KÄYTTÖVALMIITA VÄHÄRASVASIA MONIPUOLISIA RIITTOISIA

Lisätiedot

Ruisleipää porkkanarakuunatäytteellä

Ruisleipää porkkanarakuunatäytteellä Ruisleipää porkkanarakuunatäytteellä 2 Fazer Puikula -ruisleipää 500 g kypsää porkkanaa, soseena (5 dl) 1 dl creme bonjour -tuorejuustoa, valkosipulilla maustettua tuoretta rakuunaa suolaa ja mustapippuria

Lisätiedot

Huevos rancheros 2 annosta. 1 prk (285/170g eli noin 2 dl) keitettyjä mustapapuja 1 pieni sipuli 1 pieni valkosipulinkynsi tilkka öljyä suolaa

Huevos rancheros 2 annosta. 1 prk (285/170g eli noin 2 dl) keitettyjä mustapapuja 1 pieni sipuli 1 pieni valkosipulinkynsi tilkka öljyä suolaa Huevos rancheros 2 annosta 1 prk (285/170g eli noin 2 dl) keitettyjä mustapapuja 1 pieni sipuli 1 pieni valkosipulinkynsi tilkka öljyä suolaa 1 avokado hieman limetin mehua suolaa 2 tuoretta kananmunaa

Lisätiedot

moneen makuun k i r j o l o h i s i i k a s a i m a a n n i e r i ä s a m p i

moneen makuun k i r j o l o h i s i i k a s a i m a a n n i e r i ä s a m p i Kalaherkkuja moneen makuun k i r j o l o h i s i i k a s a i m a a n n i e r i ä s a m p i kirjolohi kirjolohi-lehikäinen 6 kirjolohiviipaletta (yht. 350 g) 200 g voitaikinaa 100 g piparjuurituorejuustoa

Lisätiedot

ETURUOAT STARTERS. 2. KANA-PARSAKEITTO Chicken-aspargus soup. 3. KOLMEN MAUN KEITTO Three-ingredience soup. 4. MAISSIKEITTO Sweet corn soup

ETURUOAT STARTERS. 2. KANA-PARSAKEITTO Chicken-aspargus soup. 3. KOLMEN MAUN KEITTO Three-ingredience soup. 4. MAISSIKEITTO Sweet corn soup ETURUOAT STARTERS 1. PEKINGIN KEITTO Peking soup (strong) 2. KANA-PARSAKEITTO Chicken-aspargus soup 3. KOLMEN MAUN KEITTO Three-ingredience soup 4. MAISSIKEITTO Sweet corn soup 5. VIHANNESKEITTO Vegetables

Lisätiedot

FINE FOODS TUOTEVALIKOIMA

FINE FOODS TUOTEVALIKOIMA FINE FOODS TUOTEVALIKOIMA SISÄLLYSLUETTELO: SPICE UP! JA WOK N ROLL...4-15 AL FEZ... 16-17 YUTAKA... 18-21 JAM IT!... 22-23 ST. DALFOUR... 24-27 MACKAYS... 28-29 VIVIEN PAILLE... 30 ONE DISH ASIA... 31

Lisätiedot

Vaellus- ja karisiika

Vaellus- ja karisiika Vaellus- ja karisiika P erämerellä esiintyy kaksi eri siikamuotoa, virtavesiin kudulle nouseva vaellussiika sekä paikallisempia kantoja muodostava merikutuinen siika eli karisiika. Siikamuodot eroavat

Lisätiedot

Broileri DENCON FOODS ~ BROILERI 1

Broileri DENCON FOODS ~ BROILERI 1 Broileri DENCON FOODS ~ BROILERI 1 Ihania herkkuja broilerista! Monipuolinen broileri Broilerinlihaa syödään yhä enemmän. Se on terveellistä ja vähärasvaista, ja siinä on runsaasti proteiineja. Lihan mieto

Lisätiedot

Tomaattinen kasviskeitto ja paahdetut ruislastut *** Härkispihvit sipulirenkailla ja bataattiranskalaiset *** Kuningatarsmoothie

Tomaattinen kasviskeitto ja paahdetut ruislastut *** Härkispihvit sipulirenkailla ja bataattiranskalaiset *** Kuningatarsmoothie Maailman suurin kynttiläillallinen 2019 finalistimenut saivat molemmat ylistystä tuomareilta, mutta tiukan kisan voitti menu: Tomaattinen kasviskeitto ja paahdetut ruislastut Härkispihvit sipulirenkailla

Lisätiedot

Mifu-pinaattikiusaus. Valio Oy

Mifu-pinaattikiusaus. Valio Oy Mifu-pinaattikiusaus 2,500 kg Valio perunasuikaleita sulatettuna 1,000 kg Valio MiFU suikaleita Original 0,300 kg Valio AURA murua 0,250 kg Food Service sipulikuutioita Liemi: 1,000 kg Valio Hyvä suomalainen

Lisätiedot

ALKURUOKAT. * = Hieman tulinen **=Keskitulinen ***=Erittäin tulinen *****=2*erittäin tulinen L=Laktooston G=Gluteeniton

ALKURUOKAT. * = Hieman tulinen **=Keskitulinen ***=Erittäin tulinen *****=2*erittäin tulinen L=Laktooston G=Gluteeniton ALKURUOKAT 1. Kevätkääryleet (lihatayte tai kasvistayte) L 4,90 2. Damplings L 5,20 3. Gyoza L 5,20 4. Crispy Tofu L,G 5,90 5. Kana-kiinalaisia sieni keitto L,G 4,50 6. Hapantulinen keitto L,G 4,50 7.

Lisätiedot

Parempia valintoja keittiössä herkullisilla Sydänmerkki-resepteillä!

Parempia valintoja keittiössä herkullisilla Sydänmerkki-resepteillä! h Parempia valintoja keittiössä herkullisilla Sydänmerkki-resepteillä! Mikä Sydänmerkki-ateria? Sydänmerkki-ateria on terveellisen ruoan merkintäjärjestelmä. Se helpottaa ruokailijaa terveellisen aterian

Lisätiedot

Keittiömestari kalalla

Keittiömestari kalalla Keittiömestari kalalla Jukka Kyllösen kalaruokareseptejä Kuha Lehtipinaatilla ja vihanneksilla täytetty kuhakääryle, kevätsipulikastiketta 600 g kuhafileetä n. 150 g kpl 100 g porkkanaa suikaloituna 50

Lisätiedot

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ Resepti 17-24 150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ 1 UUNIPASTA SOIJAROUHEEN, KURPITSAN JA VUOHENJUUSTON KERA Ainesosat Neljälle 750 g kuutioitua kurpitsaa oliiviöljyä suolaa, pippuria 300 g rigatoni- tai pennepastaa

Lisätiedot

liquid spice by santa maria

liquid spice by santa maria EAN 7311310048839 saffron & tomato EAN 7311310048822 kaffir lime & ginger EAN 7311310048846 chipotle & mesquite EAN 7311310048808 wild garlic & herbs EAN 7311310048815 sundried tomato & basil liquid spice

Lisätiedot

1. Linssikeitto M, GL 4,90 Kurkumalla maustettu kirkas keitto. 2. Kanakeitto L 5,90 Kermainen kanakeitto

1. Linssikeitto M, GL 4,90 Kurkumalla maustettu kirkas keitto. 2. Kanakeitto L 5,90 Kermainen kanakeitto INTIALAINEN KEITTIÖ Alkuruokia 1. Linssikeitto M, GL 4,90 Kurkumalla maustettu kirkas keitto 2. Kanakeitto L 5,90 Kermainen kanakeitto 3. Kasvispakora M, GL 5,00 Kikhernejauheella kuorrutettua perunaa

Lisätiedot

TIKISreseptit. Varoitus! Saattaa sisältää herkullisia reseptejä

TIKISreseptit. Varoitus! Saattaa sisältää herkullisia reseptejä TIKISreseptit Varoitus! Saattaa sisältää herkullisia reseptejä 1 2 KATKARAPUNUUDELI-WOK neljä annosta 4 kerää täysjyvänuudeleita 200 g pakastekatkarapuja 500 g wok-kasviksia (pakaste sopii myös) 2 rkl

Lisätiedot

Nyt kokataan trendikkäästi kasviksista! Nosta esiin kasvisten parhaat maut. ufs.com

Nyt kokataan trendikkäästi kasviksista! Nosta esiin kasvisten parhaat maut. ufs.com Nyt kokataan trendikkäästi kasviksista! Nosta esiin kasvisten parhaat maut. Kasvisruokapäivä voi olla joka päivä! Kasvisruoka on nyt trendien aallonharjalla, eikä ihme. Monet suosivat kasvisruokaa sen

Lisätiedot

Reseptit PARISKUNTABOKSI : VIIKKO 39 MAALAISKANAPYÖRYKÄT JA UUNIBATAATIT SUPPILOVAHVERO-RAMENKEITTO KATKARAPUPASTA

Reseptit PARISKUNTABOKSI : VIIKKO 39 MAALAISKANAPYÖRYKÄT JA UUNIBATAATIT SUPPILOVAHVERO-RAMENKEITTO KATKARAPUPASTA Reseptit PARISKUNTABOKSI : VIIKKO 39 MAALAISKANAPYÖRYKÄT JA UUNIBATAATIT SUPPILOVAHVERO-RAMENKEITTO KATKARAPUPASTA Viikon ainekset VIIKKO 39 LIHA JA KALA 350 g maalaiskanan jauhelihaa 1 pss katkarapuja

Lisätiedot

UUTUUS! HEDELMÄ & VAAHTO MEIRA NOVAN UUTUUDET TULOSSA SYKSYLLÄ 2018

UUTUUS! HEDELMÄ & VAAHTO MEIRA NOVAN UUTUUDET TULOSSA SYKSYLLÄ 2018 MEIRA NOVAN UUTUUDET TULOSSA SYKSYLLÄ 2018 Tulossa-liite kokoaa herkullisen kattauksen kauden uutuustuotteita. Tutustu tuotteisiin ja kysy lisää yhteyshenkilöltäsi! Malaco Aakkoset Strax Myllyn Paras Mehukatti

Lisätiedot

En ole erityisen hyvä ruuanlaittaja.

En ole erityisen hyvä ruuanlaittaja. Oraksen soppavihko En ole erityisen hyvä ruuanlaittaja. Miksi siis kukaan lukisi ruokaohjeitani? No juuri siksi! Jos minä osaan laittaa nämä ruuat, sitten osaa kyllä lähes kuka tahansa. Tässä vihkosessa

Lisätiedot

VALIO MIFU SUIKALE UUSI TAPA TEHDÄ RUOKAA

VALIO MIFU SUIKALE UUSI TAPA TEHDÄ RUOKAA VALIO MIFU SUIKALE UUSI TAPA TEHDÄ RUOKAA UUSI VALIO MIFU SUIKALE HAASTAA AMMATTIKEITTIÖT MONIPUOLISEEN RUOANLAITTOON Burgundin Mifu mitä ihmettä? En kyllä keksi mitään mihin tätä ei voisi käyttää Tämähän

Lisätiedot

TUOTELUETTELO. Aidot orientaaliset maut Suomesta. Aitoja Orientaalisia Makuja SUOMESTA.

TUOTELUETTELO. Aidot orientaaliset maut Suomesta. Aitoja Orientaalisia Makuja SUOMESTA. TUOTELUETTELO Aidot orientaaliset maut Suomesta Aitoja Orientaalisia Makuja SUOMESTA BEOFOOD OY on kokkolalainen, nykyaikainen elintarviketuotantolaitos. Päätuotteitamme ovat itämaisella säväyksellä valmistetut

Lisätiedot

syö hyvin, voi hyvin!

syö hyvin, voi hyvin! syö hyvin, voi hyvin! vinkkejä maistuvaan salaattipöytään SNELLMAN KOSKAAN EI VOI SYÖDÄ LIIKAA VIHANNEKSIA Monipuolisella IceCool vihannes- ja hedelmävalikoimalla lisäät kustannustehokkaasti terveellisempiä

Lisätiedot

MONITOIMIKEITIN RESEPTEJÄ. Lisää resepti-inspiraatioita: www.kitchenaid.eu

MONITOIMIKEITIN RESEPTEJÄ. Lisää resepti-inspiraatioita: www.kitchenaid.eu MONITOIMIKEITIN RESEPTEJÄ Lisää resepti-inspiraatioita: www.kitchenaid.eu RANSKALAINEN KANAVUOKA 4 pekoniviipaletta, karkeasti pilkottuna 2 broilerimakkaraa 1 rkl oliiviöljyä 35 g karkeita vehnäjauhoja

Lisätiedot

Helppoja reseptejä Neocate Activella

Helppoja reseptejä Neocate Activella Helppoja reseptejä Neocate Activella Ruuanvalmistusohjeita maitoallergiselle lapselle Neocate Active on maidoton täydennysravintovalmiste yli 1-vuotiaille lapsille. Neocate Activea voidaan nauttia sellaisenaan

Lisätiedot

syö hyvin, voi hyvin! vinkkejä maistuvaan salaattipöytään

syö hyvin, voi hyvin! vinkkejä maistuvaan salaattipöytään syö hyvin, voi hyvin! vinkkejä maistuvaan salaattipöytään S NE LLMA N KOSKAAN EI VOI SYÖDÄ LIIKAA VIHANNEKSIA Monipuolisella IceCool vihannes- ja hedelmävalikoimalla lisäät kustannustehokkaasti terveellisempiä

Lisätiedot

Suomalainen kestosuosikki. sai uusia makuja UUDET JAUHELIHATUOTTEET. Katso myös maukkaat kastikeohjeet. Hyvä ruoka, parempi mieli.

Suomalainen kestosuosikki. sai uusia makuja UUDET JAUHELIHATUOTTEET. Katso myös maukkaat kastikeohjeet. Hyvä ruoka, parempi mieli. Suomalainen kestosuosikki sai uusia makuja UUDET JAUHELIHATUOTTEET Katso myös maukkaat kastikeohjeet Hyvä ruoka, parempi mieli. NIIN HYVIÄ, ETTÄ NE PITI KEKSIÄ UUDELLEEN TAAS Jauheliha on meille suomalaisille

Lisätiedot

Syyskuu - joulukuu 2013. Findus-uutuudet. Findus tuoretta pakkasesta

Syyskuu - joulukuu 2013. Findus-uutuudet. Findus tuoretta pakkasesta Syyskuu - joulukuu 2013 Findus-uutuudet Findus tuoretta pakkasesta Kalatuoteryhm Paneroitu kala Paneroitujen kalojemme pakkausdesign muuttuu. Uusi resepti Sitruunaleikkeet 10 x 370g Sitruunaleikkeen kalaraaka-aine

Lisätiedot

Menu Lauantai lounas. Broileriruukku Curryä (M,G), Riisiä (M,G) Punajuuri-kauravuokaa (M, vegan)

Menu Lauantai lounas. Broileriruukku Curryä (M,G), Riisiä (M,G) Punajuuri-kauravuokaa (M, vegan) Menu 8.-9.6.2019 Lauantai lounas Broileriruukku Curryä (M,G), Riisiä (M,G) Punajuuri-kauravuokaa (M, vegan) Vihreäsalaattia (M,G,vegan), Kaalisalaattia (M,G,vegan), Porkkanaraastetta (M,G,vegan) Maitoa

Lisätiedot

Vastuullisen herkullisia reseptejä

Vastuullisen herkullisia reseptejä 2015-16 VOL.2 VEGEKOKIN VAPAAPÄIVÄ Vastuullisen herkullisia reseptejä INSPIROIDU! RAMENKEITTO, RUCOLASALAATTI, CHILI CON TOFU, KAALIKÄÄRYLEET JA MUITA MAKUPAREJA TOFULLE! HELLI SYDÄNTÄSI 10 Herkkureseptiä

Lisätiedot

Takuuvarma resepti jokaiselle päivälle! Max 12 v.

Takuuvarma resepti jokaiselle päivälle! Max 12 v. Nappaa mukaan! Helposti makua teidänkin perheen lempiruokiin. Takuuvarma resepti jokaiselle päivälle! Max 12 v. MAANANTAI Nam! Perunasoseen kanssa tosi hyvää. Tällä lähtee viikko hyvin käyntiin! Pehmeä

Lisätiedot

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g Sivu: 1 Järjestys: (+) Ateriointipäivä, (+) tyyppi, (+) Rivinumero / 100 25.6.2018 Kotiruoka 1 CHILI SIN/ CON CARNE KASTIKE 150 135,610 567,390 9,670 2,640 9,420 0,950 CHILI CON CARNE PÄÄRAAKA-A 100 89,630

Lisätiedot

Lisää inspiraatiota ja reseptejä osoitteesta www.oldelpaso.fi

Lisää inspiraatiota ja reseptejä osoitteesta www.oldelpaso.fi Meksikolainen keittiö houkuttelee lähtemään tutkimusmatkalle. Mitä eroa fajitalla ja burritolla oikeastaan on? Miten valmistetaan quesadilla, ja ennen kaikkea, miten se lausutaan? Tämän reseptikokoelman

Lisätiedot

Lihakeitto. 500 g naudanlihaa 2 l vettä 10 maustepippuria 1 tl suolaa 2 porkkanaa 100 g lanttua tai naurista 1 sipuli 1 nippu lipstikkaa 8 perunaa

Lihakeitto. 500 g naudanlihaa 2 l vettä 10 maustepippuria 1 tl suolaa 2 porkkanaa 100 g lanttua tai naurista 1 sipuli 1 nippu lipstikkaa 8 perunaa Lihakeitto 500 g naudanlihaa 2 l vettä 10 maustepippuria 2 porkkanaa 100 g lanttua tai naurista 1 sipuli 1 nippu lipstikkaa 8 perunaa Pane liha veteen kiehumaan. Kuori pintaan muodostuva vaahto ja lisää

Lisätiedot

Yhteistyössä: Eläköön lipeäkala!

Yhteistyössä: Eläköön lipeäkala! Yhteistyössä: Eläköön lipeäkala! 2010 2010 Lipeäkalan kypsennys Viinisuositukset lipeäkalalle Varaa lipeäkalaa 300-500 g/annos. Jos haluat kalasta valkoisempaa ja kiinteämpää, liota sitä kylmässä vedessä

Lisätiedot

Jarlsberg. kun haluat jotain ainutlaatuista

Jarlsberg. kun haluat jotain ainutlaatuista Jarlsberg kun haluat jotain ainutlaatuista Miksi Jarlsberg juuston täyteläinen maku on niin ainutlaatuinen? Miten juustoon syntyy sille tyypillinen rakenne? Jarlsberg juustoa on valmistettu salaisen ja

Lisätiedot

SUOMALAIS-JAPANILAINEN YHDISTYS KOKKIKURSSI 23.3.2006 Klo 17:00

SUOMALAIS-JAPANILAINEN YHDISTYS KOKKIKURSSI 23.3.2006 Klo 17:00 SUOMALAIS-JAPANILAINEN YHDISTYS KOKKIKURSSI 23.3.2006 Klo 17:00 Ressun Peruskoulu, Lapinlahdenkatu 10 Kurssin vetäjä : Sirkku Sakane 1. Temaki-sushi (käsin käärityt sushit) / 手 巻 きずし (4~6:lle hengelle)

Lisätiedot