RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (10)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (10)"

Transkriptio

1 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (10) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 5 / 2016 Aika keskiviikko kello Paikka Alakappeli / kirkkomaan huoltorakennus Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja Olavi Tuomi Lauri Laukkasen varajäsen Inka Lähteenmäki Leena Martikainen Risto Nikkonen Vesa Parantainen poistui klo 17.53, 89 jälkeen Anita Ruusuranta Ilkka Saarinen Helena Sukari Aulis Lahti Pyry Winterin varajäsen Muut osallistujat Hannele Lehto-Laurila kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja, poistui klo 18.01, 90 aikana Kari Haakana talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Poissa Heikki Arikka kirkkovaltuuston puheenjohtaja 75 KOKOUKSEN AVAUS Kokouksen aluksi tehtiin hautausmaakatselmus (vertaa 87) ja nautittiin kokouskahvit. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Ehdotus: Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 77 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Ehdotus: Valitaan pöytäkirjantarkastajiksi Inka Lähteenmäki ja Leena Martikainen. Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Inka Lähteenmäki ja Leena Martikainen.

2 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (10) 78 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Ehdotus: Hyväksytään esityslista työjärjestykseksi. 79 KIRKKOVALTUUSTON TEKEMIEN PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO Kirkkovaltuusto on kokouksessaan tehnyt päätökset seuraavissa asioissa: 14 Vuoden 2015 talousarviomäärärahojen ylitysten / alitusten hyväksyminen kirkko valtuustossa 15 Vuoden 2015 toimintakertomus ja tilinpäätös 16 Hautainhoitorahaston vuoden 2015 tilinpäätös 17 Tilintarkastuskertomus vuodelta Tili- ja vastuuvapauden myöntäminen tilivuodelta Kiinteistön kauppakirjan hyväksyminen Tasalan Huolto Oy:n kanssa 20 Raision seurakunnan kappalaisen (II) viran lakkauttaminen 22 Valtuustoaloite Ehdotus [PRlo]: Kirkkoneuvosto: 1) merkitsee tiedoksi kirkkovaltuuston em. päätökset; 2) toteaa, että kirkkovaltuuston päätökset ovat syntyneet laillisessa järjestyksessä; 3) päättää, että kirkkovaltuuston päätökset pannaan täytäntöön. Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakuoikeutta - täytäntöönpano 80 VASTAUS RAISIOMESSUJA KOSKEVAAN VALTUUSTOALOITTEESEEN [KV] Kirkkovaltuuston pidetyn kokouksen pöytäkirjan pykälään on kirjattu kokouksessa jätetty, Raisiomessuja koskeva valtuustoaloite: Vesa Parantainen esitti valtuustoaloitteen, jonka ensimmäinen allekirjoittaja on varavaltuutettu Liisa Mainela. Aloitteen on allekirjoittanut 9 valtuutettua. Aloite kuuluu seuraavasti: Ehdotamme, että jokin ensi syksynä järjestettävistä Raisiomessuista omistettaisiin erityisesti omaishoitajille. Ryhmä ehdottaa myös, että jatkossa Raisiomessujen suunnitteluun voisivat osallistua myös sellaiset maallikot, joilla olisi halua olla ideoimassa messujen ohjelmistoa. Kirkkoherra esittää kirkkoneuvoston kautta kirkkovaltuustolle seuraavan vastauksen: Raisiomessuja järjestetään syyskaudella kolme kertaa ja kevätkaudella kolme neljä kertaa. Messujen teemat sovitaan yleensä hyvissä ajoin, jotta aikataulun sopiminen erityisesti vierailijoille voidaan varmistaa. Tämän vuoksi syksyn 2016 Raisiomessujen teemat on jo lyöty lukkoon.

3 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (10) Yhden Raisiomessun omistaminen omaishoitajille on erinomainen ehdotus, tekeehän seurakunta (erityisesti diakoniatyö myös rovastikunnallisesti) yhteistyötä omaishoitajien kanssa. Kyseinen Raisiomessu järjestetään alkuvuodesta Yksittäisiä messuja valmistelemaan kutsutaan seurakuntalaisia mm. sähköpostitse; nykyisellä postituslistalla on noin 100 nimeä. Kirkkoherra on saattanut messuista vastaaville tiedoksi, että: 1) tätä seurakuntalaisten kutsumista laajennetaan, ja 2) ulotetaan kattamaan myös kausisuunnittelu mukaan lukien Raisiomessujen teemojen pohtiminen. Ehdotus [PRlo]: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että: 1) kirkkovaltuusto merkitsee tiedoksi edellä olevan, kirkkoherran laatiman vastauksen; 2) kirkkovaltuusto toteaa, että aloite ei anna aihetta muihin toimenpiteisiin 3) kirkkovaltuusto toteaa näin aloitteen tulleen loppuun käsitellyksi. Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakuoikeutta - valmistelu 81 HILKKA-HELENA KATAISEN OSA-AIKAISEN, MÄÄRÄAIKAISEN VIRKASUHTEEN JAT- KAMINEN 82 Kirkkoneuvosto on kokouksessaan (23 ) päättänyt palkata Hilkka-Helena Kataisen osa-aikaiseen, määräaikaiseen diakoniatyöntekijän virkaan (turvapaikanhakijaprojekti) huhti-toukokuun 2016 ajaksi. Hänen työpanoksensa on osoittautunut tärkeäksi myös laajemmin maahanmuuttajatyössä. Kirkkoneuvosto on kokouksessaan käynyt vapaamuotoista keskustelua siitä, että Hilkka-Helena Kataisen virkasuhdetta voidaan jatkaa samoin ehdoin kesäkuun 2016 ja elo-lokakuuun 2016 ajaksi samoin ehdoin kuin huhti-toukokuun jakso. Projektin koko kestoksi tulee näin 6 kuukautta. Ehdotus[PRlo]: Kirkkoneuvosto päättää, että Hilkka-Helena Kataisen osa-aikaista (50%), määräaikaista virkasuhdetta turvapaikanhakija- ja maahanmuuttajatyössä jatketaan neljällä kuukaudella (kesäkuu 2016 ja elokuu lokakuu 2016) aikaisempien virkasuhteen ehtojen mukaisesti. Muutoksenhaku: Oikaisuvaatimus kirkkoneuvostolle

4 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (10) DIAKONITYÖNTEKIJÄ PÄIVI LEINON PALAAMINEN KOKOAIKAISEKSI VIRANHALTI- JAKSI Kirkkoneuvosto on kokouksessaan (158 ) myöntänyt diakoniatyöntekijä Päivi Leinolle anomuksesta osittaista hoitovapaata (80% virantoimitusvelvollisuus) ajalle Päivi Leino pyytää nyt, että hän voisi palata täysiaikaiseksi jo alkaen. Kirkkoneuvosto voinee suostua pyyntöön. Ehdotus [PRlo]: Kirkkoneuvosto suostuu diakoniatyöntekijä Päivi Leinon pyyntöön palata täysiaikaiseksi lukien. Muutoksenhaku: Oikaisuvaatimus kirkkoneuvostolle Tiedoksi: Päivi Leino, työalajohtaja Leena Nieminen, seurakuntatoimisto/palkat. 83 RAISION SEURAKUNNAN VUODEN 2015 LÄHETYSKANNATUSTILASTO Lähetyssihteeri Katja Koskensalo on koostanut kirkon lähetystyön keskuksen (KLK) tiedoista Raision seurakunnan vuoden 2015 lähetyskannatustilaston. vapaaeht. yksityisiltä 2015 vapaaeht. srk yhteensä vapaaeht %- osuus talousarviomääräraha yhteensä SLS 8 641, , , % , ,79 SLEY 1 060,00 194, ,40 3 % 700, ,40 SPS 739, , ,36 6 % 4 500, ,36 SEKL 2 317,50 322, ,85 7 % 1 400, ,85 ELK 2 120,00 376, ,17 6 % 4 400, ,17 SANSA 2 838,00 235, ,95 8 % 1 500, ,95 Lähetysj.yht , , , % ,00 Suomen Lähetysseuran (SLS) talousarviomäärärahaan sisältyy erikseen päätetty, Jerusalemin luterilaiselle kirkolle osoitettu 5000 / vuosi.

5 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (10) Vuoden 2017 talousarviomäärärahan jakoon lähetysjärjestöille palataan 2016 lopussa tai 2017 alussa, kun kirkkovaltuusto on vahvistanut vuoden 2017 talousarvion. Ehdotus [PRlo]: Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi vuoden 2015 lähetyskannatustilaston. Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakuoikeutta - tiedoksianto 84 RAISION SEURAKUNNAN LÄHETYSTYÖN KANNATUSKOHTEET, UUDEN NIMIKKOLÄ- HETIN HYVÄKSYMINEN JA PALVELUSOPIMUS SUOMEN LÄHETYSSEURAN KANSSA Raision seurakunnalla on voimassa oleva lähetystyön palvelusopimus Suomen Lähetysseuran (SLS) kanssa. Viimeksi sopimusta tarkistettiin, kun nimikkolähetit Juri ja Elina Veikkola palasivat Hongkongista kotimaahan, ja heidän tilalleen sopimukseen kirjattiin Hongkongin työala ( nimikkokenttä ). Kirkkoneuvosto esitti tällöin kantanaan, että etusijalle asetetaan aina nimikkolähetit: kotimaassa käydessään he voivat vierailla seurakunnassa, ja heidän kauttaan lähetystyö saa kasvot. SLS on nyt lähettämässä Hongkongiin lähetiksi Ulla Tuovisen, ja tiedustelee, voisiko hän olla (muiden seurakuntien ohella) Raision seurakunnan nimikkolähetti. Tämä sopinee Raision seurakunnalle. Tämän mukaan korjattavassa palvelusopimuksessa Ulla Tuovisen kannatussumma on sama kuin Veikkoloiden / nyt Hongkongin työalan. SLS:n mukaan muutos voidaan tehdä heti. Ulla Tuovinen aloittaa Hongkongissa Voimassa olevaan palvelusopimukseen sisältyy myös ongelma. Raision seurakunta tukee SLS:n kautta lähetyslentojärjestö MAF:n työtä Tansaniassa. Nimikkolähetteinä ovat Jarkko ja Pirita Korhonen, ja kannatussumma / vuosi. SLS on lopettamassa yhteistyötään MAF:n kanssa. Raison seurakunnan yhteistyö MAF:n ja Korhosten kanssa on sujunut hyvin, ja kirkkoherra ja lähetyssihteeri katsovat, että Raision seurakunta voisi edelleen tukea MAF:n / nimikkolähettien Korhosten työtä niin kauan kuin Korhoset jatkavat nykyisessä tehtävässä. Tämä tarkistetaan vuosittain. Ongelmana on se, että MAF ei ole kirkkomme virallinen lähetysjärjestö, eikä sille osoitettu tuki näy kirkon virallisissa lähetystilastoissa. Raision seurakunnan kannalta voidaan todeta, että seurakunnassa on helppo pitää omaa kannatustilastoa, jossa näkyy myös MAF:lle menevä kannatus. Vastaava tilanne on Harju-Madisen seurakunnalle osoitettava talousarviotuki, joka ei kirjaudu Kirkon Ulkomaanavun viralliseen tilastoon. Yhteenvetona edellä olevasta voidaan todeta seuraavaa. Palvelusopimuksen sisältö tällä hetkellä on seuraava:

6 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (10) - SLS:n työ Hongkongissa Vesa ja Sari Lehtelä, Israel Thaimaan luterilaisen kirkon Armonkoti Angolan luterilaisen kirkon työ Angolan Shangalalan lukio Jarkko ja Pirita Korhonen, Tansania (MAF) eli yhteensä euroa / vuosi. Kirkkoneuvosto pyytää Suomen Lähetysseuraa (SLS) muuttamaan palvelusopimusta siten, että: 1) Hongkongin työalan tilalle tulee nimikkolähetti Ulla Tuovisen työ; 2) Jarkko ja Pirita Korhosen työ / MAF irrotetaan sopimuksesta lukien, jos SLS ei jatka yhteistyötä MAF:n kanssa, niin että Korhoset voisivat edelleen olla Raision seurakunnan nimikkolähettejä SLS:n kautta. Kirkkoneuvosto hyväksyy edellä mainitulla tavalla korjatun palvelusopimuksen elokuun kokouksessa. Ehdotus [PRlo]: Kirkkoneuvosto 1) kutsuu Ulla Tuovisen Raision seurakunnan nimikkolähetiksi ja pyytää Suomen Lähetysseuraa muuttamaan Raision seurakunnan palvelusopimusta tältä osin; 2) edellyttää, että Raision seurakunnan palvelusopimuksesta poistetaan MAF:n työn tukemista koskeva osa lukien, jos SLS ei jatka yhteistyötä MAF:n kanssa; Raision seurakunnan kannatussumma SLS:lle pienenee vastaavasti. Muutoksenhaku: Oikaisuvaatimus kirkkoneuvostolle Tiedoksi: Suomen Lähetysseura 85 KIRKKOVALTUUTETTU PYRY WINTERIN ERONPYYNTÖ KIRKKOVALTUUSTON JA KIRKKONEUVOSTON JÄSENYYDESTÄ SEKÄ JÄSENEN KUTSUMINEN HÄNEN TILAL- LEEN [KV] Kirkkovaltuutettu Pyry Winter pyytää eroa kirkkovaltuuston jäsenyydestä paikkakunnalta muuton vuoksi. Ehdokaslistan ensimmäisenä varajäsenenä on Jasmin Nisunen. Kirkkovaltuusto kutsunee hänet varsinaiseksi jäseneksi Pyry Winterin tilalle. Pyry Winter on myös kirkkoneuvoston jäsen. Kirkkovaltuuston tulee toimittaa vaali jäsenen valitsemiseksi kirkkoneuvoston jäseneksi Pyry Winterin tilalle. Kirkkovaltuuston tulee myös tehdä muut asiassa mahdollisesti tarvittavat päätökset.

7 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (10) Ehdotus [PRlo]: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkovaltuusto: 1) myöntää Pyry Winterille eron kirkkovaltuuston jäsenyydestä paikkakunnalta muuton vuoksi ja esittää hänelle kiitokset hänen panoksestaan kirkkovaltuutettuna ja kirkkoneuvoston jäsenenä; 2) kutsuu Pyry Winterin tilalle kirkkovaltuuston varsinaiseksi jäseneksi saman ehdokaslistan ensimmäisen varavaltuutetun Jasmin Nisusen lukien; 3) toimittaa vaalin kirkkoneuvoston jäsenen valitsemiseksi Pyry Winterin tilalle lukien kirkkoneuvoston jäljellä olevan toimikauden ajaksi eli vuoden 2016 loppuun asti; 4) tekee muut asiassa mahdollisesti tarvittavat päätökset. Lapsivaikutukset (KJ 23:3 ): Asialla ei ole lapsivaikutuksia. Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakuoikeutta - valmistelu. 86 SOPIMUS KIRKON PALVELUKESKUKSEN (KIPA) KANSSA LIITE Kirkon palvelukeskus, Kipa tuottaa valtakunnallisesti kirjanpidon ja palkanlaskennan palveluja seurakuntatalouksille, seurakunnille, hiippakunnille ja kirkon keskus-rahastolle. Kirkon palvelukeskus on kirkkohallituksen erillisyksikkö, jolla ei ole omaa tasetta. Raision seurakunta ottaa em. palvelun käyttöön vuoden 2017 alusta lukien. Kirkon palvelukeskus on laatinut palvelusopimuksen, jossa sovitaan palveluiden sisällöstä ja tarkoituksesta. Talousjohtaja esittää joitakin tarkennuksia sopimuksen tarkoitukseen, sisältöön, hinnoitteluun, aineiston omistusoikeuteen sekä sopimuksen voimassaoloon. Kaikki esitetyt muutokset näkyvät punaisella fontin värillä. Kirkon Palvelukeskus edellyttää, että sopimus ja sopimusmuutokset hyväksytään kirkkoneuvostossa. Ehdotus [KH]: Kirkkoneuvosto päättää, että Raision seurakunta hyväksyy Kirkon Palvelukeskuksen sopimuksen punaisella fontin värillä tehdyillä lisäyksillä. Muutoksenhaku: Päätöksestä voi tehdä oikaisuvaatimuksen kirkkoneuvostolle. Lisätiedot: Talousjohtaja Tiedoksi: Kirkon palvelukeskus

8 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (10) 87 HAUTAUSMAAKATSELMUS Hautausmaan ohjesäännön mukaan kirkkoneuvosto huolehtii siitä, että hautausmaan ja sillä olevien rakennusten katselmus suoritetaan vuosittain. Katselmuksessa päätetään toimenpiteistä, joihin hautausmaan hoidosta vastaavan viranhaltijan tekemät esitykset sekä tehdyt havainnot antavat aihetta. Ehdotus [KH]: Kirkkoneuvosto tutustuu hautausmaahan ja sen rakennuksiin. Katselmuksen havainnot (muistio) kirjataan seuraavan kokouksen pöytäkirjaan. Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakuoikeutta - valmistelu Lisätiedot: Talousjohtaja 88 RAISION SEURAKUNNAN KIRKKOLAIN KODIFIOINTIA KOSKEVA LAUSUNTO LIITE Lausunto annetaan sähköisesti tarkoitusta varten laaditulla kaavakkeella. Kirkkoneuvosto päättää lausunnon sisällöstä kokouksessa. Ehdotus [PRlo]: Kirkkoneuvosto päättää lausunnon sisällöstä. Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakuoikeutta - valmistelu 89 PIISPANTARKASTUSKERTOMUKSEEN KIRJATTAVAT KIRKKONEUVOSTOA KOSKEVAT KOHDAT Kirkkoneuvosto keskustelee asiasta. Kirkkoneuvosto hyväksyy piispantarkastuskertomuksen elokuun kokouksessa. Ehdotus [PRlo]: Kirkkoneuvosto keskustelee asiasta ja antaa sen jatkovalmisteluun kirkkoherralle ja talousjohtajalle.

9 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (10) Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakuoikeutta - valmistelu 90 TIEDOKSI TULEVAT ASIAT 91 MUUT ASIAT Kirkkoherran päätösluettelopäätökset, nrot 47-57/2016 Talousjohtajan päätösluettelopäätökset, nrot 1-12/2016 Muut: - Raision kirkon vihkiryijy on tilattu Varsinais-Suomen käsi- ja taideteollisuus ry:n Raision käsityökeskuksesta. Hinta 5.900, sis.alv. (Viranhaltijapäätös 9/2016) - Wanhan Pappilan leikkipuiston aitaaminen on tilattu Saher-Aidat Oy:ltä. Hinta ,41, sis.alv. (Viranhaltijapäätös 10/2016) - Viherlahden leirikeskuksen päärakennuksen ovien lukitusjärjestelmä on tilattu Raision Lukko Oy:ltä. Hinta 8.500,00, sis.alv. (Viranhaltijapäätös 11/2016) - Koru-Anttila Oy:n vuokrasopimus purettu päättyväksi (Viranhaltijapäätös 12/2016) Yhteisvastuukeräys Vuoden 2016 Yhteisvastuukeräyksen nettotuotto Raision srk:ssa oli 5.835,93, josta seurakunnalle jää 10 % eli 583,59. Keräyksen kotimaan kohde:nuorten syrjäytymisen ehkäisy partiotoiminnan avulla. Keräyksen ulkomaan kohde: Uganda, nuorten ammattikoulutus ja toimeentulo. Viime vuosien keräystulokset ovat olleet: ,64, ,20, ,84, ,45, ,76, ,93 Vuoden 2016 keräystulokseen vaikuttivat työntekijävaihdokset ja niistä johtuvat tilaisuusjärjestelyjen viivästymiset. Lapsityön järjestelyjä Kirkkoneuvosto on kokouksessaan käsitellyt lastenohjaajien työjärjestelyjä. Tällöin yhden osa-aikaisen lastenohjaajan työsuhde on jäänyt selvitettäväksi. Lapsityö on sittemmin neuvotellut laajenevasta yhteistyöstä Raision kaupungin kanssa: Pappilan (seurakuntatalon) perhetalon ja leikkikentän toimintaa laajennetaan, ja Raision kaupunki osoittaa yhden työntekijän työaikaa tähän toimintaan. Näin seurakunnan lastenohjaajien työpanosta ei tässä vaiheessa ole tarpeen lisätä. Muita asioita ei ollut.

10 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (10) 92 VALITUSOSOITUKSEN ANTAMINEN Puheenjohtaja antoi KL:n 24 luvun 3 :n mukaisen valitusosoituksen, joka liitettiin pöytäkirjaan. 93 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen kello Pertti Ruotsalo puheenjohtaja Kari Haakana pöytäkirjanpitäjä Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen vastaavan kokouksen kulkua. Raisiossa 2016 Raisiossa 2016 Inka Lähteenmäki Leena Martikainen Pöytäkirja on ollut nähtävillä Raision seurakuntatoimistossa Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen.

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen. 1(7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2015 Aika Keskiviikkona 7.1.2015 kello 18.00-19.54 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Allen Pipsa Arikka Heikki Vanto Jukka Haavisto

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 1(5)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 1(5) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 1(5) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2016 Aika Tiistaina 9.2.2016 kello 18.00-19.40 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Nisunen Jasmin Annika Aaltosen varajäsen Alanen

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (7)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (7) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 7/2017 Aika keskiviikko 23.8.2017 kello 16.30 17.26 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / (7) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / (7) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 1(7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019 Aika Keskiviikko 9.1.2019 kello 18.00 19.08 Paikka Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Anttila Hannele

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (8)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (8) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 (8) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 5 / 2017 Aika keskiviikko 17.5.2017 kello 17:00-18:37 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

Lauri Laukkasen varajäsen. Inka Lähteenmäen varajäsen

Lauri Laukkasen varajäsen. Inka Lähteenmäen varajäsen RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1(6) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 2/2018 Aika Tiistai 10.4.2018 kello 18.00 19.01 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Allen Pipsa Broberg

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 (8) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 6 / 2018 Aika keskiviikko 22.8.2018 kello 16.30 17.47 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (6)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (6) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2018 1 (6) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 7 / 2018 Aika keskiviikko 12.9.2018 kello 16.30 17.48 Paikka Kirkkomaan huoltorakennus, alakappeli Jäsenet Sari Lehti puheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2012

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2012 Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2012 Aika: Keskiviikko 31.10.2012 klo 18.00 20.05 Paikka: Seurakuntatalo, Keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2009 Kirkkoneuvosto 10.6.2009 81 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 7/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2009 Kirkkoneuvosto 10.6.2009 81 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 7/2009 Kirkkoneuvosto 10.6.2009 81 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 7/2009 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA MUUT KUTSUTUT keskiviikko 10. päivänä kesäkuuta 2009 kello 10.30 alkaen Seurakuntatalo/takasali

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista KUU Aika Torstai klo 17.00

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista KUU Aika Torstai klo 17.00 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Torstai 17.12.2015 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja poistui klo 18.25, 14 aikana Kalle Myllymäen varajäsen Helena Sukarin varajäsen

kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja poistui klo 18.25, 14 aikana Kalle Myllymäen varajäsen Helena Sukarin varajäsen RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ 2016 1(9) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 2/2016 Aika Keskiviikko 25.5.2016 kello 18.00-19.35 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Alanen Hannele Allen Pipsa Arikka Heikki

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2019 Lähetys- ja aikuistyön johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2019 Lähetys- ja aikuistyön johtokunta HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2019 Lähetys- ja aikuistyön johtokunta 17.9.2019 Kokousaika Tiistai 17.9.2019 klo 18:00-18:58 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. kerros, Rauhankatu 14,

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Aika Keskiviikko 5.7.2017 kello 16.00 18.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Rossi

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (8)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (8) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 (8) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 8 / 2016 Aika keskiviikko 19.10.2016 kello 15:30-18.35 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Kirkkoneuvosto 26.4.2017 1 KOKOUSAIKA 26.4.2017 kello 17.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo, musiikkihuone OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Timo Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 (9) keskiviikko 21.10.2015 klo 15:20 17:30 ja 18:10 19:36 (välissä ruokailutauko)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 (9) keskiviikko 21.10.2015 klo 15:20 17:30 ja 18:10 19:36 (välissä ruokailutauko) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 (9) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 8 / 2015 Aika Paikka keskiviikko 21.10.2015 klo 15:20 17:30 ja 18:10 19:36 (välissä ruokailutauko) Raision seurakuntatalo,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (7)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (7) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 3 / 2017 Aika keskiviikko 29.3.2017 kello 16.30-17.55 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 12.04.2016, klo 17.45-19.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 48 KOKOUKSEN AVAUS 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/ SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) Aika Keskiviikko 23.4.2014 klo 10.00 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Virkkunen vs. kirkkoherra, puheenjohtaja, poissa 39-40

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (13)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (13) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (13) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1 / 2017 Aika keskiviikko 25.1.2017 kello 16.30 18.02 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Kirkkoneuvosto 9.8.2017 74 Kokousaika: Keskiviikko 9.8.2017 klo 18.00 20.45 N:o 08/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 80-89 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 Aika Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.30 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen Raimo Honkanen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 19.00 19:15 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 10.5.2016 klo 18.05 20.20 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Aika 8.2.2018 klo 17.30 (kahvit klo 17 alkaen) Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Asialista Keskiviikko klo _

Asialista Keskiviikko klo _ Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 7.2.2018 klo 18.00 _ Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie 5 ASIALISTA

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä taloustoimiston ilmoitustaululla edellä mainitun ajan.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä taloustoimiston ilmoitustaululla edellä mainitun ajan. SULKAVAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2019 Kirkkoneuvosto Sulkavan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään TIISTAINA 5. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2019 SEURAKUNTATALOSSA ALKAEN KLO 17.00 Kokouksessa käsitellään

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (8) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 6 / 2017 Aika keskiviikko 14.6.2017 kello 16:00-17:10 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ (10)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ (10) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1 (10) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 10 / 2015 Aika keskiviikko 16.12.2015 klo 17:30 18:55 Paikka Raision seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo

Lisätiedot

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2017 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (7) talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (7) talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1 / 2016 Aika keskiviikko 27.1.2016 kello 16:30 17:34 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (12)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (12) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ 2016 1(12) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 3/2016 Aika Keskiviikko 28.9.2016 kello 18:00-19:23 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Allen Pipsa

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012. KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012. Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012. KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012. Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg 27 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012 KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012 KOKOUSPAIKKA JÄSENET seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (11)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (11) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 1(11) PÖYTÄ KIRJA / KIRKKOVA LTUUSTON KOKOUS 2/2017 Aika Keskiviikko 31.5.2017 kello 18:00-19:43 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Rantala

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 12/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 12/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 8.8.2018 84 Kokousaika: Keskiviikko 8.8.2018 klo 18.00 19.50 N:o 12/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 90-97 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikkona 22. päivä kesäkuuta 2016 klo 18.00 alkaen tarjoilua klo 17.30 18.00 Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 42 Kokouksen avaus 43 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.00 Paikka: Lamminniemen kappeli Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo - 1 - Aika Perjantai 16.9.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen Jarmo Tuominen jäsen

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Paikka Tarvasjoen kappelitoimisto Kokousaika 29.8.2017 klo 18.00 18.40 Pykälät 27-37 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.5.2016 klo 16.30-17.40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7 / (6) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7 / (6) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7 /2015 1 (6) KOKOUSAIKA 1.9.2015 klo 16 19.05 Pötönkankaan hautausmaalla katselmus ja sen jälkeen kokous KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa klo 9-12

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa klo 9-12 YLIVIESKAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/2014 59 Aika Keskiviikko 15.10.2014 klo 18 Paikka Läsnä Kokoushuone Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Tuomo Haikola Marja Himanka Ismo Iso-Heiniemi, Anita Kallio Maija-Liisa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 20.1.2016 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Papinholman seurakuntakoti, Käräjäkallionkatu 4 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99 Aika 1.6.2015 klo 16.30 17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen, läsnä 95-103 Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo 1 Aika Perjantai 11.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Liisa Hosike varapuheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Hannele Isaksson kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto /6

Seurakuntaneuvosto /6 Seurakuntaneuvosto 99-109 30.10.2014 1/6 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 30.10.2014 Paikka: Korson seurakuntakeskus, kokoustila Osallistujat: Pirkko Yrjölä puheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat 1 (7) Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 ntarkastajien valitseminen 5 Luottamushenkilön ero 6

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto

PÖYTÄKIRJA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 (11) PÖYTÄKIRJA Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 6. kesäkuuta 2016 klo 18 19.10 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 00120 Helsinki Läsnä Matti Poutiainen,

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.47 Paikka: Seurakuntakoti, alakerran kahvio Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 8 ) KIRKKONEUVOSTO /2010. Paikka Hautausmaat, Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 8 ) KIRKKONEUVOSTO /2010. Paikka Hautausmaat, Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 8 ) Aika Tiistai 19.10.2010 klo 18.30 19.10 Paikka Hautausmaat, Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo puheenjohtaja Hannu Hyttinen Raija

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 Kokousaika Torstai 3.7.2014 kello 17.00 18.02 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi, poissa varajäsen Pauliina Jääskeläinen

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA torstai 26.5.2016 klo 18.00 20.03 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja (x) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 11/2016 Aika Keskiviikko 9.11.2016 klo 17.30 20.25 Paikka Pertunmaan seurakuntatoimisto, As Oy Lummeranta Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (6) A S I A L U E T T E L O: 55. Kokouksen avaus 56. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 58. Ääntenlaskijoiden valinta 59.

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 1 (5) KOKOUSAIKA 23.11.2016 klo 17 19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Hassinen Arja Hämäläinen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5 1/5 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 12.2.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä Auran seurakunnan virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Lindholm Minna

Lisätiedot

Huomautetaan, että vaaliliput on oltava mukana kokouksessa.

Huomautetaan, että vaaliliput on oltava mukana kokouksessa. KOKOUSKUTSU Kuusamon seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään tiistaina 9. pnä helmikuuta 2016 seurakuntatalon isossa salissa alkaen klo 17.30 kahvilla. Kokous alkaa klo 18.00. Esteet pyydetään ilmoittamaan

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto 87 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 18.00. Tarjoilua klo 18.30-19, ennen kirkkovaltuuston kokousta. KOKOUSPAIKKA seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 94 Kokouksen avaus

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 7/2019 Kirkkoneuvosto 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 7/2019 Kirkkoneuvosto 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 11.06.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 88 KOKOUKSEN AVAUS 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 31 Kirkkoneuvosto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 31 Kirkkoneuvosto 3/ 31 28 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 30.05.2016 28 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA 1 Aika Keskiviikko 5.10.2011 klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Koulukatu 10, rippikoulusali Käsiteltävät asiat: 70 KOKOUKSEN AVAUS 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2009 Kirkkoneuvosto 26.11.2009 166 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2009 KOKOUSAIKA Torstaina 26. päivänä marraskuuta 2009 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo JÄSENET Sari Heiskanen 191-201 Markku Huttunen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 24.1.2018 klo 17.00 19.05 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 1

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot