RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (9) keskiviikko klo 15:20 17:30 ja 18:10 19:36 (välissä ruokailutauko)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 (9) keskiviikko 21.10.2015 klo 15:20 17:30 ja 18:10 19:36 (välissä ruokailutauko)"

Transkriptio

1 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (9) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 8 / 2015 Aika Paikka keskiviikko klo 15:20 17:30 ja 18:10 19:36 (välissä ruokailutauko) Raision seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja Lauri Laukkanen Inka Lähteenmäki poistui 17:30, 130 käsittelyn aikana Leena Martikainen Risto Nikkonen Vesa Parantainen Anita Ruusuranta Ilkka Saarinen Helena Sukari Muut osallistujat Heikki Arikka Hannele Lehto-Laurila Kari Haakana kirkkovaltuuston puheenjohtaja kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja poissa 18:10 18:45 talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Työalajohtajat talousarviovalmistelun ajan (130, 15:20-17:30) Katarina Engström (musiikkityö), Leena Nieminen (diakoniatyö), Johanna Salonen(lapsityö) ja Mika Tunturi (nuorisotyö) Poissa Pyry Winter 125 KOKOUKSEN AVAUS Kokouksen aluksi projektikoordinaattori Hannele Siltala kertoi seurakuntalaisprojektista Puheenjohtaja avasi kokouksen. 126 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Ehdotus: Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (9) 127 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Ehdotus: Valitaan pöytäkirjantarkastajiksi Leena Martikainen ja Risto Nikkonen. Päätös: Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Leena Martikainen ja Risto Nikkonen. 128 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Ehdotus: Hyväksytään esityslista työjärjestykseksi. 129 KIRKKOVALTUUSTON TEKEMIEN PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO Kirkkovaltuusto on kokouksessaan tehnyt päätökset seuraavissa asioissa: 42 Raision seurakunnan tuloveroprosentin vahvistaminen vuodelle Tiliasema Ehdotus: Kirkkoneuvosto: 1. merkitsee tiedoksi kirkkovaltuuston em. päätökset; 2. toteaa, että kirkkovaltuuston päätökset ovat syntyneet laillisessa järjestyksessä; 3. päättää, että kirkkovaltuuston päätökset pannaan täytäntöön. Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakua täytäntöönpano Lisätiedot: Kirkkoherra 130 VUODEN 2016 TALOUSARVION VALMISTELU Esityslistan mukana lähetetään talousarvion materiaalia seuraavasti: Talousarvioehdotuskirja, jossa on esitetty ensi vuoden budjettiehdotuksen perustelutekstit. Sisällysluettelossa punaisella olevat osiot täydentyvät kirkkoneuvoston marraskuun kokoukseen. Tiliryhmätasoinen raportti käyttötaloudesta (pääluokat 1 5) tehtäväalueittain sekä käyttötalous yhteensä. TOIMINTAKATE III:ssa on mukana kaikki ulkoiset ja sisäiset sitovat erät. Tämän jälkeen tulevat kustannuslaskennallisina erinä poistot. Muut laskennalliset erät, kuten hallinnon nettomenot sekä sisäiset vuokrat eli seurakunnallisessa käytössä olevien kiinteistöjen nettomenot, vyörytetään seurakunnalliselle toiminnalle ja hautaustoimelle lopulliseen talousarvioon.

3 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (9) Tilitasoinen raportti rahoitustoimesta. Tuloslaskelmaraportti seurakunnan kokonaistaloudesta. Budjettiehdotuksen alijäämä on -468 t. Alijäämä katetaan edellisten tilikausien ylijäämistä, joita on taseessa n. 5,5 milj.. Toimintakate (toiminnan nettomenot) kasvavat -171 t verrattuna kuluvan vuoden budjettiin. Vuokratuottojen ja maksettujen vastikkeiden erotus on -95 t. Hautaus- ja kiinteistötoimessa on varauduttu korjaustarpeisiin ja kalustohankintoihin budjetin kasvaessa n t kuluvaan vuoteen verrattuna. Henkilöstökulujen vähennys on +40 t (-1,7 %). Kokonaisverotulojen vähennykseksi verotuskulujen jälkeen budjetoidaan -44 t. Kirkon keskusrahastomaksut kasvavat 68 t. Investointiraportti. Investoinnit vuodelle 2016 ovat yhteensä 137 t. Muutoksia Keskusrahaston ja Kevan %-perusteisiin maksuihin vuodelle 2016: + keskusrahaston perusmaksu laskee 8,2 %:sta 7,5 %:iin (+ 14 t ) - keskusrahaston eläkerahastomaksu nousee 1,2 %:sta 4 %:iin (- 82 t ) + työnantajan eläkemaksu laskee 28 %:sta 24 %:iin (+ 69 t ) + verotuskustannusten osuus laskee 4,7 %:sta 3,4 %:iin (+26 t ) Lapsivaikutukset (KJ 23: 3 ): Asialla ei ole lapsivaikutuksia. Ehdotus [KH]: Kirkkoneuvosto käsittelee talousarvioehdotusta ja antaa talousarvion jatkovalmisteluun. Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakua valmistelu. Lisätiedot: Talousjohtaja 131 TIEDOTTAJA RIIKKA LESKISEN VUOSILOMA Tiedottaja Riikka Leskiselle on myönnetty vuorotteluvapaa ajalle Hän pyytää, että hän voisi pitää ansaitsemansa vuosiloman siinä määrin kuin mahdollista ennen vuorotteluvapaata ja loput välittömästi vuorotteluvapaan jatkona. Riikka Leskisellä on vuosilomaoikeutta seuraavasti: kesältä 2015 talvikauteen siirrettyä lomaa 13 päivää ja uutta, kesälle 2016 tarkoitettua lomaa 33 päivää, yhteensä siis 46 lomapäivää. Mainitut lomapäivät voidaan virkaehtosopimuksen mukaisella tavalla sijoittaa siten, että 42 päivää pidetään ajalla ja 4 päivää ajalla Tämän mukaisesti Riikka Leskinen palaa työhön alkaen; tällöin hänellä ei ole jäljellä käyttämättömiä lomapäiviä. Lapsivaikutukset (KJ 23: 3 ): Päätöksellä ei ole lapsivaikutuksia.

4 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (9) Ehdotus [PRLO]: Kirkkoneuvosto: 1) myöntää tiedottaja Riikka Leskiselle ansaitut vuosilomat ajalle sekä ; 2) merkitsee, että Riikka Leskisen palatessa virkaa hoitamaan lukien hänellä ei ole jäljellä käyttämättömiä lomapäiviä. Muutoksenhaku: 1) Oikaisuvaatimus kirkkoneuvostolle, 2) ei muutoksenhakua (tiedoksianto) Lisätiedot: kirkkoherra Tiedoksi: Riikka Leskinen, seurakuntatoimisto/palkat 132 RAISION SEURAKUNNAN AVOINNA OLEVA NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRKA [Saapuneet hakemukset ovat nähtävänä kokouksessa] Kirkkoneuvosto julisti syyskuun 2015 kokouksessaan haettavaksi nuorisotyönohjaajan virat. Kirkkoneuvoston päätöksessä kirjattiin viran kelpoisuusehdot sekä sellaisia osaamiseen liittyviä asioita, joita tulevalta viranhaltijalta odotetaan, esim. some-osaaminen. Virkaan tuli kaikkiaan 10 hakemusta. Kaksi (2) hakemusta tuli myöhässä, ja kahdella (2) hakijalla ei ole virkaan vaadittavaa pätevyyttä / koulutusta. Näin ollen virkaan kelpoisia hakijoita on kuusi (6). Pertti Ruotsalo, Tiina Rautiainen ja Mika Tunturi ovat tutustuneet hakemuksiin ja todenneet, että kaikilla kelpoisilla hakijoilla on verrattain lyhyt (alle 4 vuotta) työkokemus, eikä kukaan ole hakemuksessaan osoittanut erityistä some:n kokemusta tai osaamista. Ruotsalon, Rautiaisen ja Tunturin yksimielinen kanta onkin, että viran hakuaikaa tulisi jatkaa. Kirkkolaki 6. luku, 10, 2. mom.: Virkasuhteeseen ottamisesta päättävä viranomainen voi perustellusta syystä päättää hakuajan jatkamisesta, uudesta hakumenettelystä tai viran täyttämättä jättämisestä. Uutta hakumenettelyä koskevassa ilmoituksessa on mainittava, otetaanko aikaisemmat hakemukset huomioon. Kirkkoneuvosto päättänee, että hakuaikaa jatketaan siten, että jatkettu hakuaika päättyy torstaina kello Ensimmäisellä hakuajalla määräajassa saapuneet hakemukset otetaan jatketulla hakuajalla huomioon. Kaikille (10) hakemuksensa lähettäneelle ilmoitetaan jatketusta hakuajasta kirjeellä. Jatketusta hakuajasta ilmoitetaan myös kirkon viranhakusivuilla ( evl.fi ) ja seurakunnan nettisivuilla. Lapsivaikutukset (KJ 23: 3 ): Päätöksellä ei ole lapsivaikutuksia.

5 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (9) Ehdotus [PRLO]: Kirkkoneuvosto päättää, että avoinna olevan nuorisotyönohjaajan viran hakuaikaa jatketaan kello saakka edellä esittelyssä mainittuja yksityiskohtia noudattaen. Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakua (valmistelu) Lisätiedot: kirkkoherra Tiedoksi: virkaa ensimmäisellä hakuajalla hakeneet (kirje) 133 RAISION SEURAKUNNAN VUODEN 2015 TALOUSARVIOSSA LÄHETYSTYÖLLE VARA- TUN MÄÄRÄRAHAN JAKAMINEN KIRKKOMME LÄHETYSJÄRJESTÖJEN KESKEN Seurakunnan talousarviossa varataan vuosittain määräraha jaettavaksi lähetystyöhön kirkkomme virallisten lähetysjärjestöjen kautta. Useamman vuoden ajan, myös 2015, Raision seurakunnan talousarviossa kyseinen määräraha on ollut euroa. Samaa määrärahaa esitetään myös vuoden 2016 talousarvioon. Määräraha on jaettu vuosittain lähetysjärjestöjen kesken seuraavasti: ensin 50 prosenttia on jaettu Suomen Lähetysseuralle ja Suomen Pipliaseuralle (suhteessa 90 / 10), joiden kanssa seurakunnalla on nimikkosopimukset; toinen 50 prosenttia on jaettu järjestöille niiden Raisiosta saaman vapaaehtoisen kannatuksen osoittamassa suhteessa. Kirkkoneuvosto on vahvistanut jaon vuosittain kirkon lähetyskannatustilaston valmistuttua; usein jakopäätös on tehty vasta syyspuolella ja tilitys on tapahtunut päätöksenteon jälkeen. Kirkkohallituksen / Kirkon lähetystyön keskuksen puolesta on päivätyllä kirjeellä kiinnitetty huomiota jakotavan ongelmakohtiin. 1) Kun jakoon vaikuttaa seurakunnan vapaaehtoinen kannatus, lähetysjärjestöjen on vaikea ennakoida ja budjetoida talousarviotukea; 2) kun jako tapahtuu vuosittain vasta syyspuolella, järjestöt eivät saa tuloja tasaisesti pitkin vuotta. Mainitussa kirjeessä esitetään seuraavaa: että seurakunnat ilmoittaisivat järjestöille kohdennetut avustukset heti sen jälkeen, kun niistä on tehty päätökset. Näin toimittaessa järjestöjen taloussuunnittelu olisi varmemmalla pohjalla. Tätä tavoitetta tukisi parhaiten käytäntö, että seurakunta jo budjetointivaiheessa päättäisi avustusmäärärahan jakamisesta järjestöjen kesken. että avustukset maksettaisiin mahdollisimman ajoissa tilikauden aikana tai etukäteen ilmoitetun suunnitelman mukaisesti. Suositeltavaa olisi, että avustus maksettaisiin esimerkiksi kahdessa erässä siten, että puolet maksettaisiin tammimaaliskuussa ja puolet heinä-syyskuussa - tai kerran vuodessa maksettuna ennen kesäkuun loppua. Kirkkoneuvosto voinee päättää, että Raision seurakunnassa aletaan noudattaa seuraavaa käytäntöä: 1) Vuoden 2015 määräraha jaetaan alla olevan taulukon mukaisella tavalla; tilitys tapahtuu välittömästi tämän päätöksen saatua lainvoiman; 2) Vuoden 2016 jakosummat ovat samat kuin 2015 eli alla olevan taulukon mukaiset; määräraha tilitetään kahdessa erässä, maksupäivät ja

6 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (9) 3) Lähetysjärjestöille ilmoitetaan vuoden 2016 talousarvioavustuksista ja tilityspäivistä heti, kun kirkkovaltuuston tekemä päätös vuoden 2016 talousarviosta on tullut lainvoimaiseksi EHDOTUS 2015 ja -16 Suomen Lähetysseura (SLS) Pipliaseura (SPS) Evankeliumiyhdistys (SLEY) Kansanlähetys (SEKL) Sanansaattajat (SANSA) Kylväjä (ELK) SUMMA Raision seurakunnalla on lähetystyössä tällä hetkellä nimikkovastuut / nimikkosopimukset Suomen Lähetysseuran ja Suomen Pipliaseuran kanssa. Suomen Lähetysseuran euron palvelusopimus sisältää seuraavaa: - Elina Veikkola, Hongkong Juri Veikkola, Hongkong Vesa ja Sari Lehtelä, Israel Thaimaan luterilaisen kirkon Armonkoti Angolan luterilaisen kirkon työ Jarkko Korhonen, Tansania Pirita Korhonen, Tansania Osa sopimussummasta katetaan luonnollisesti vapaaehtoisella kannatuksella. Suomen Pipliaseuran Kiinan raamattutyön sopimussumma on jo pitkään ollut 840,94. Lähetysjärjestöille talousarviossa varatun määrärahan lisäksi talousarviossa on erikseen määrärahat myös Kirkon Ulkomaanavulle ja Suomen Merimieskirkolle. Ne eivät liity tässä esillä olevaan asiaan. Lapsivaikutukset (KJ 23: 3 ): Päätöksellä ei ole lapsivaikutuksia. Ehdotus [PRLO]: Kirkkoneuvosto päättää Raision seurakunnan talousarviossa 2015 ja 2016 lähetystyölle varatun määrärahan jakamisesta seuraavaa: 1) Vuoden 2015 määräraha jaetaan edellä esittelyssä olevan taulukon mukaisella tavalla; tilitys tapahtuu välittömästi tämän päätöksen saatua lainvoiman; 2) Vuoden 2016 jakosummat ovat samat kuin 2015 eli edellä esittelyssä olevan taulukon mukaiset; määräraha tilitetään kahdessa erässä, maksupäivät ja

7 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (9) 3) Lähetysjärjestöille ilmoitetaan vuoden 2016 talousarvioavustuksista ja tilityspäivistä heti, kun kirkkovaltuuston tekemä päätös vuoden 2016 talousarviosta on tullut lainvoimaiseksi. Muutoksenhaku: Oikaisuvaatimus kirkkoneuvostolle Lisätiedot: kirkkoherra Tiedoksi: taloustoimisto/kirjanpito; lähetyssihteeri 134 ARVIOINTITYÖRYHMÄN NIMEÄMINEN VIHERLAHDEN YRITTÄJÄN VALINTAA VAR- TEN Raision seurakunnan kirkkoneuvosto päätti valita Viherlahden uuden ruokala- ja majoitusrakennuksen yrittäjäksi Anita Sula Ky:n. Anita Sula Ky on päivätyllä kirjeellä irtisanonut Viherlahden leirikeskuksen vuokrasopimuksen ja samalla ilmoittanut lopettavansa yrityksen toiminnan leirikeskuksen tiloissa päättyväksi Yrittäjävetoiseen leirikeskustoimintaan on oltu tyytyväisiä ja lähtökohtana on, että Viherlahden leirikeskuksen toimintaa jatketaan edelleen yrittäjävetoisena. Toinen vaihtoehto on ostaa palvelut (catering, siivous, pihanhoito) eri toimittajilta. Mikäli yrittäjävaihtoehdosta luovutaan, joutuu Raision seurakunta palauttamaan pää- ja saunarakennuksen rakennusinvestoinnin arvolisäveroa valtiolle noin Yrittäjältä ostettavien majoitus- ja ateriapalveluiden euromäärä ylittää hankintalain 15 :n kynnysarvon. Hankinta tulee siten tehdä hankintalainsäädännön menettelytapoja noudattaen. Hankinnassa tulee noudattaa sääntöjä, jotka liittyvät mm. kilpailutuksen eri vaiheisiin, tarjouspyyntöasiakirjojen laatimiseen, hankinnasta ilmoittamiseen ja hankintasopimuksen allekirjoittamiseen. Raision seurakunta käyttää Asianajotoimisto Lukander & Ruohola HTO Oy:n palveluja asiakirjojen laatimiseen ja hankinnasta ilmoittamiseen. Kirkkoneuvosto nimeää arviointityöryhmän Viherlahden yrittäjän valintaa varten. Raision seurakuntaa edustaa Kari Haakana (puheenjohtaja), johtava diakoniatyöntekijä Leena Nieminen, johtava nuorisotyönohjaaja Mika Tunturi, Viherlahden yhteyshenkilö Hannele Siltala sekä kolme (3) kirkkoneuvoston nimeämää luottamushenkilöä. Lapsivaikutus (KJ 23:3 ): Päätöksellä ei ole lapsivaikutuksia. Ehdotus [KH]: Kirkkoneuvosto nimeää arviointityöryhmään esittelyssä mainitut viranhaltijat / työntekijät sekä kolme (3) luottamushenkilöä. Luottamushenkilöjäseniksi arviointityöryhmään valittiin Lauri Laukkanen, Hannele Lehto-Laurila ja Helena Sukari.

8 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (9) Muutoksenhaku: Oikaisuvaatimus kirkkoneuvostolle. Tiedoksi: Arviointityöryhmän jäsenet Lisätiedot: Talousjohtaja 135 TIEDOKSI TULEVAT ASIAT 136 MUUT ASIAT Kirkkohallituksen Yleiskirjeet: 15 Tilaajavastuulaki muuttuu Suosituksia turvapaikanhakijoiden hyväksi 17 Vuoden 2016 kirkkokolehdit 18 Vuoden 2016 talousarvion valmisteluperusteita 19 Lapsen etunimien ja sukunimien lainmukaisuus Kirkkoherran päätösluettelopäätökset nrot 62-73/2015 Muut asiat: - Luottamushenkilöpäivän ilmoittautumisaika päättyy Ilmoittautuminen keskitetysti vs. kirkkoherransihteeri Päivi Nurmiselle, paivi.m.nurminen@evl.fi tai puhelimitse Kirkkoherran virkavapaus, tammikuu Kirkolliskokousedustajien ja hiippakuntavaltuuston jäsenten vaalit Piispantarkastus Raisiossa 6., 7. ja Raision seurakunnan ensitoimet pakolaiskriisissä. - Kirkon alat ry:n jäsenten luottamusmieheksi toimikaudelle on valittu lastenohjaaja Sari Jokinen. Varaluottamusmieheksi valittiin lastenohjaaja Maj-Britt Lahdenperä. - Papiston loma- ja vapaa-aikasuunnitelmat , ja muun henkilöstön jäljellä olevat vuosilomat. - Tiedottajan vuorotteluvapaan sijainen. Muita asioita ei ollut. 137 VALITUSOSOITUKSEN ANTAMINEN Puheenjohtaja antoi KL:n 24 luvun 3 :n mukaisen valitusosoituksen, joka liitettiin pöytäkirjaan.

9 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (9) 138 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 19:36. Pertti Ruotsalo puheenjohtaja Kari Haakana pöytäkirjanpitäjä Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen vastaavan kokouksen kulkua. Raisiossa 2015 Raisiossa 2015 Leena Martikainen Risto Nikkonen Pöytäkirja on ollut nähtävillä Raision seurakuntatoimistossa Pertti Ruotsalo, puheenjohtaja

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen.

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen. 1(7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2015 Aika Keskiviikkona 7.1.2015 kello 18.00-19.54 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Allen Pipsa Arikka Heikki Vanto Jukka Haavisto

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (7)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (7) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 7/2017 Aika keskiviikko 23.8.2017 kello 16.30 17.26 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 1(5)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 1(5) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 1(5) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2016 Aika Tiistaina 9.2.2016 kello 18.00-19.40 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Nisunen Jasmin Annika Aaltosen varajäsen Alanen

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (8)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (8) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 (8) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 8 / 2016 Aika keskiviikko 19.10.2016 kello 15:30-18.35 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 (8) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 6 / 2018 Aika keskiviikko 22.8.2018 kello 16.30 17.47 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 (12)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 (12) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 (12) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 9 / 2015 Aika keskiviikko 18.11.2015 klo 16:30 17:31 Paikka Raision seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka Aika Torstai 2.5.2019 klo 17.00 19.13 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 41 KOKOUKSEN AVAUS 42 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista KUU Aika Torstai klo 17.00

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista KUU Aika Torstai klo 17.00 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Torstai 17.12.2015 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

Lisätiedot

Kirkkoherra piti alkuhartauden. Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Heikki Arikka avasi kokouksen.

Kirkkoherra piti alkuhartauden. Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Heikki Arikka avasi kokouksen. RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ 2015 1(11) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 4/2015 Aika Keskiviikkona 2.12.2015 kello 18:00 19:35 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Vanto Jukka

Lisätiedot

Kokous 6/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 6/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 8.6.2015 Kokous 6/2015 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 8.6.2015 klo 18.00 19.15 Läsnäolevat jäsenet: Posti Timo pj Elonsalo Raimo vpj Harinen Ari Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / (7) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / (7) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 1(7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019 Aika Keskiviikko 9.1.2019 kello 18.00 19.08 Paikka Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Anttila Hannele

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 7

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 7 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.11.2017 klo 17 17.50 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntasali Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kartano

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (9)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (9) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 (9) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 9 / 2017 Aika keskiviikko 11.10.2017 kello 15.00 17.57 Paikka Viherlahden leirikeskus Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 150 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 13/2014 KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen Ellen

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo

Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo 18 18.40 Jäsenet Seurantaryhmien työskentelyssä mukana Suni Hannu pj Peura Tuula Elonsalo Raimo vpj Nyman Ilona Fager-Pintilä Rose-Marie Siltala

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.30 20.10 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka Marjut

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (8)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (8) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 (8) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 5 / 2017 Aika keskiviikko 17.5.2017 kello 17:00-18:37 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 1 (5) KOKOUSAIKA 23.11.2016 klo 17 19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Hassinen Arja Hämäläinen

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 19.12.2017 klo 18 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 59 Kokouksen avaus 60 Kokouksen

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (10)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (10) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 (10) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 5 / 2016 Aika keskiviikko 8.6.2016 kello 16.00-18.11 Paikka Alakappeli / kirkkomaan huoltorakennus Jäsenet Pertti Ruotsalo

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2018 1 (10) Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 17.00 19.30 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 24 Kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9) Kirkkoneuvosto 1 (9) Aika: Keskiviikko 27.9.2017 kello 16.30-17.38 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kaisa Rönkä puheenjohtaja Seppo Eerola jäsen Onni Hämäläinen Jukka Lemmetyinen Ville

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2019 Lähetys- ja aikuistyön johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2019 Lähetys- ja aikuistyön johtokunta HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2019 Lähetys- ja aikuistyön johtokunta 17.9.2019 Kokousaika Tiistai 17.9.2019 klo 18:00-18:58 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. kerros, Rauhankatu 14,

Lisätiedot

4 18 Edustajien nimeäminen kirkon virallisten lähetysjärjestöjen ja merimieskirkon kokouksiin

4 18 Edustajien nimeäminen kirkon virallisten lähetysjärjestöjen ja merimieskirkon kokouksiin JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ (10)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ (10) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1 (10) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 10 / 2015 Aika keskiviikko 16.12.2015 klo 17:30 18:55 Paikka Raision seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen!

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 22.2.2018 klo 19.30 tai heti, kun kirkkovaltuuston kokous on päättynyt talossa. Tervetuloa!

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 24.4.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 44 - Kokouksen avaus 45 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2013 SIVU 48/2013. AIKA Torstaina klo Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2013 SIVU 48/2013. AIKA Torstaina klo Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2013 SIVU 48/2013 AIKA Torstaina 12.9.2013 klo 16.00 17.25 PAIKKA Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (7)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (7) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 3 / 2017 Aika keskiviikko 29.3.2017 kello 16.30-17.55 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: 29.10.2009 kello 18.00 Paikka: Rusko Seurakuntakeskus (Vanhatie 7)/Leipomo Läsnä: Salminen Pasi puheenjohtaja Elomaa Ulla Eskola Reima Himala Milja Kankare Seija Koskinen Rauli

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 11.11.2015 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 11.11.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 11.11.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 16.11.2015-17.12.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 7

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 7 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 28.10.2015 klo 17 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Granat-Tapaila Asta, varajäsen Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila

Lisätiedot

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (6) KOKOUSAIKA 19.5.2015 klo 17 18.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (7) talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (7) talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1 / 2016 Aika keskiviikko 27.1.2016 kello 16:30 17:34 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (6)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (6) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2018 1 (6) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 7 / 2018 Aika keskiviikko 12.9.2018 kello 16.30 17.48 Paikka Kirkkomaan huoltorakennus, alakappeli Jäsenet Sari Lehti puheenjohtaja

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 17.00 18.20. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa läsnä / poissa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 16.8.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 17.8.2016 klo 18.00 18.54 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 46 Kokouksen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 19.00 20.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Raimo Hoffren Pauli

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Mannerheiminkatu 1, Lappeenrannan kirkon alasali. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Mannerheiminkatu 1, Lappeenrannan kirkon alasali. Paikka 7-2016 Aika Torstai 29.9.2016 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Mannerheiminkatu 1, Lappeenrannan kirkon alasali ASIALISTA 77 KOKOUKSEN AVAUS 78 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/ SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) Aika Keskiviikko 23.4.2014 klo 10.00 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Virkkunen vs. kirkkoherra, puheenjohtaja, poissa 39-40

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.11.2017 klo 17.30 18.02 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6.

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6. Kirkkoneuvosto 03.01.2013 sivu ( 1 / 8) KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1 2013 Aika: Torstaina 03.01.2013 klo 17.30-18.30 Kahvi on kokouksen alussa, klo 17.00 alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone,

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 17.4.2019 klo 17.00 19.00 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 34

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 30.5.2017 klo 16.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 54 - Kokouksen avaus 55 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 56 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (7)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (7) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2019 1 (7) Aika Keskiviikko 20.2.2019 klo 16.00 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 32 Kokouksen avaus 3 33 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2015 Kirkkoneuvosto 20.10.2015. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen. Rantala Hannu jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2015 Kirkkoneuvosto 20.10.2015. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen. Rantala Hannu jäsen Aika 20.10.2015 klo 17.00 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Puusaari Seija

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

Asialista Keskiviikko klo _

Asialista Keskiviikko klo _ Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 7.2.2018 klo 18.00 _ Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie 5 ASIALISTA

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30 7 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 28.2.2018 klo 18.00 klo, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen, saapui klo 18.15

Lisätiedot

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kokousaika torstai 29.11.2018 klo 18.00 19.58 Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Varalla Airi Olsby talouspäällikkö kirkkoherra Veli-Matti Hietikko

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Kirkkoneuvosto 26.4.2017 1 KOKOUSAIKA 26.4.2017 kello 17.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo, musiikkihuone OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Timo Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri 1/7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 18.12.2014 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Mäki Kaija Lindholm Minna Isotalo Timo MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö,

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 11.4.2018 klo 17.00 18.15 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 31

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika Ti 22.2.2017 klo 17.35 18.23 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (12) A S I A L U E T T E L O: 115. Kokouksen avaus 116. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 117. Pöytäkirjantarkastajien valinta 118. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (10)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (10) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (10) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 4 / 2017 Aika tiistai 25.4.2017 kello 16.30 18:05 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 alkaen klo 18.00 jouluaterialla Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 159 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2014 KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 6.2.2018 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 (9) A S I A L U E T T E L O: 28. Kokouksen avaus 29. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30. Pöytäkirjan tarkastus 31. Ääntenlaskijat 32. Työjärjestys 33. Kirkkovaltuuston

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot

Asialista Maanantai klo _ Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Maanantai klo _ Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Paikka Maanantai 26.9.2016 klo 18.00 - _19.38 Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 64 Kokouksen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2016 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Torstai 15.12.2016

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 16.5.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä taloustoimiston ilmoitustaululla edellä mainitun ajan.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä taloustoimiston ilmoitustaululla edellä mainitun ajan. SULKAVAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2019 Kirkkoneuvosto Sulkavan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään TIISTAINA 5. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2019 SEURAKUNTATALOSSA ALKAEN KLO 17.00 Kokouksessa käsitellään

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA 1 Aika Keskiviikko 5.10.2011 klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Koulukatu 10, rippikoulusali Käsiteltävät asiat: 70 KOKOUKSEN AVAUS 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (6) A S I A L U E T T E L O: 55. Kokouksen avaus 56. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 58. Ääntenlaskijoiden valinta 59.

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Koivulasali

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Koivulasali PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Aika ja paikka: Maanantai 12.11.2018 klo 18.00 19.03 Teljän kirkko, Koivulasali KÄSITELLYT ASIAT: 96 KOKOUKSEN AVAUS... 3 97 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 29 Kirkkoneuvosto 3/2015 23.04.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 29 Kirkkoneuvosto 3/2015 23.04.2015 29 26 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 23.04.2015 26 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 2.10.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 2.10.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 10.4.2013 klo 16.00-19.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 60 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 61 SIHTEERIN VALINTA

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) KOKOUSTIEDOT Aika 10.5.2011 klo 17-17.52 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Vähäsarja Vilho vs. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj.

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 MUUTETTU ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 142 - Kokouksen avaus 143 - Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto Kokousaika keskiviikko 7.1.2014 klo 17 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 28 Kokouksen avaus 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 31 Ääntenlaskijoiden valinta 32 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Aika 24.1.2017 klo 18.00 19.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen poissa Hänninen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99 Aika 1.6.2015 klo 16.30 17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen, läsnä 95-103 Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2016 1 (5) KOKOUSAIKA 10.8.2016 klo 17-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot