MTLH ry / Meidän perheen loma

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MTLH ry / Meidän perheen loma"

Transkriptio

1 MTLH ry / Meidän perheen loma Tervetuloa Runnille! Jokainen osallistuu ohjelmaan oman perheensä tilanteen mukaan. Toivotamme antoisaa lomaa ja ihanaa yhdessäoloa sekä oman perheen kesken että toisten perheiden kanssa. Lastenohjaajien puhelinnumero ja tarkempi lastentoiminnan sisältö erillisellä paperilla. ESIMERKKIOHJELMA Su Tuloinfo Ravintolassa Ma Info vanhemmille Tärkeää tietoa lastenohjauksiin liittyen tulkaa kaikki mukaan! Lomaviikon ohjelmainfo ja aikuisten tutustumistuokio Lasten ja nuorten oma tutustumistuokio Ohjattu sauvakävely aikuisille Ohjattua lasten ja nuorten toimintaa Koko perheen nuotioretki laavulle Kabinetti varattu perheiden omatoimista, vapaata kokoontumista varten. Ti JUMPPA aikuisille Allasjumppa aikuisille Lapsiparkki / Ohjattua lasten ja nuorten toimintaa Arjen voimavarat luento/keskustelutilaisuus Pihapelit koko perheelle Kabinetti varattu perheiden omatoimista, vapaata kokoontumista varten.

2 Ke Ohjattu rentoutuminen aikuisille Ohjattua lasten ja nuorten toimintaa Runnin rastit - koko perheen yhteinen toimintatuokio maastossa Kabinetti varattu perheiden omatoimista, vapaata kokoontumista varten Lasten karaoke Karaoketanssit Ravintolassa Kaikki mukaan tanssimaan ja laulamaan! To Kuminauhajumppa aikuisille Aquazumba aikuisille Lapsiparkki / Ohjattua lasten- ja nuorten toimintaa Koko perheen askartelutuokio Palautetilaisuus aikuisille Palautetilaisuus lapsille; piirretään muistoja kuluneelta lomaviikolta Kabinetti varattu perheiden omatoimista, vapaata kokoontumista varten Pe Huoneiden luovutus Lähtöpäivän kevyt keittolounas Hyvää kotimatkaa ja aurinkoista kesää!

3 Ruokailunne loman aikana: Aamupala klo Lounas klo Päivällinen klo Iltapala klo *Saapumispäivänä poikkeuksellisesti vain lounas klo 16 saakka *Lähtöpäivänä kevyt keittolounas klo Sauna- ja kylpyläosasto: Sauna -ja kylpyläosasto ovat avoinna ma-su klo ja vapaasti lomalaisten käytössä. (Käynti altaille ja saunoille viim. puoli tuntia ennen sulkemista). Muuta: Kävelysauvat ym. liikuntavälineet ovat lomalaisten vapaassa käytössä. Vastaanotosta voi myös lainata lautapelejä ja pihapelejä sekä muita harrastevälineitä omatoimista vapaa-ajan viettoa varten. Pelit palautetaan vastaanottoon käytön jälkeen. Kuntoiluhuone sekä lasten Leikkihuone Kylpylähotellin 2. kerroksessa toimivat lasten ja nuorten peli- ja kokoontumishuoneina. Ne ovat lomalaisten vapaassa käytössä silloin, kun siellä ei ole yhteistä ohjattua toimintaa. Tenniskenttä ja kanootit ovat myös lainattavissa vapaasti, ilman maksua; kysy lisää vastaanotosta (melomaan vain täysi-ikäisen huoltajan seurassa). Playstation- pelejä sekä -ohjaimet lainattavissa vastaanotosta, palautetaan myös vastaanottoon. Myös kuntoiluhuone on käytettävissä erilaisiin vapaa-ajan harrasteisiin. Kylpylähoitoja voitte varata vastaanotosta. Kysy hoidoista ja innostu hellimään itseäsi ja perheenjäseniäsi! VIRKISTÄVÄÄ LOMAA!

4 MTLH ry / Meidän perheen loma Tervetuloa Runnille! Jokainen osallistuu ohjelmaan oman perheensä tilanteen mukaan. Toivotamme antoisaa lomaa ja ihanaa yhdessäoloa sekä oman perheen kesken että toisten perheiden kanssa. Lastenohjaajien puhelinnumero ja tarkempi lastentoiminnan sisältö erillisellä paperilla. MTLH / Työt takana-loma TERVETULOA LOMALLE RUNNILLE! Jokainen osallistuu voimiensa ja mielenkiintonsa mukaan ohjelmaan. Antoisaa yhdessäoloa ja rentouttavaa lomaa Runnin Kylpylässä! ESIMERKKIOHJELMA: Su Tuloinfo Piispa-kabinetissa Ma Lomaviikon ohjelmainfo ja tutustumistuokio Hoitojen hurmaa- kylpylähoitojen esittely Ohjattu sauvakävely Runnin lähimaastossa Arjen voimavarat luento /keskustelutilaisuus Kirjasto-kabinetti varattu lomalaisten vapaata, omatoimista kokoontumista varten Ti Allasjumppa Ohjattu sauvakävely Tuolijumppa ja venyttelyt Ikä ja terveys -luento / keskustelutilaisuus Runnin Bingo Ke Aamuvirkkujen kahvakuulajumppa Aarrekarten tekeminen Runnin Kylpylän historiaa- kierros pihapiirissä

5 Ohjattu rentoutuminen Karaoketanssit To Allasjumppa Terveellinen ravinto- luento Kuminauhajumppa Palautetilaisuus lomasta Runnin tietokilpailu Pe Huoneiden luovutus Lähtöpäivän kevyt keittolounas Ruokailunne loman aikana: Hyvää kotimatkaa ja aurinkoista kesää! Aamupala klo Lounas klo Päivällinen klo Iltapala klo *Saapumispäivänä poikkeuksellisesti vain lounas klo 16 saakka *Lähtöpäivänä kevyt keittolounas klo Sauna- ja kylpyläosasto: Sauna -ja kylpyläosasto ovat avoinna ma-su klo ja vapaasti lomalaisten käytössä. (Käynti altaille ja saunoille viim. puoli tuntia ennen sulkemista). Muuta: Kävelysauvat ym. liikuntavälineet ovat lomalaisten vapaassa käytössä. Vastaanotosta voi myös lainata lautapelejä ja pihapelejä sekä muita harrastevälineitä omatoimista vapaa-ajan viettoa varten. Pelit palautetaan vastaanottoon käytön jälkeen. Kuntoiluhuone sekä lasten Leikkihuone Kylpylähotellin 2. kerroksessa toimivat lasten ja nuorten peli- ja kokoontumishuoneina. Ne ovat lomalaisten vapaassa käytössä silloin, kun siellä ei ole yhteistä ohjattua toimintaa. Tenniskenttä ja kanootit ovat myös lainattavissa vapaasti, ilman maksua; kysy lisää vastaanotosta (melomaan vain täysi-ikäisen huoltajan seurassa). Playstation- pelejä sekä -ohjaimet lainattavissa vastaanotosta, palautetaan myös vastaanottoon. Myös kuntoiluhuone on käytettävissä erilaisiin vapaa-ajan harrasteisiin. Kylpylähoitoja voitte varata vastaanotosta. Kysy hoidoista ja innostu hellimään itseäsi ja perheenjäseniäsi! VIRKISTÄVÄÄ LOMAA!

6 MTLH ry / Voimaa vertaisuudesta -perheloma Tervetuloa Runnille! Jokainen osallistuu ohjelmaan oman perheensä tilanteen mukaan. Toivotamme antoisaa lomaa ja ihanaa yhdessäoloa sekä oman perheen kesken että toisten perheiden kanssa. Lastenohjaajien puhelinnumero ja tarkempi lastentoiminnan sisältö erillisellä paperilla. ESIMERKKIOHJELMA Su Tuloinfo Ravintolassa Ma Info vanhemmille Tärkeää tietoa lastenohjauksiin liittyen tulkaa kaikki mukaan! Lomaviikon ohjelmainfo ja aikuisten tutustumistuokio Lasten ja nuorten oma tutustumistuokio Ohjattu sauvakävely aikuisille Ohjattua lasten ja nuorten toimintaa Koko perheen nuotioretki laavulle Kabinetti varattu perheiden omatoimista, vapaata kokoontumista varten. Ti JUMPPA aikuisille Allasjumppa aikuisille Lapsiparkki / Ohjattua lasten ja nuorten toimintaa Arjen voimavarat luento/keskustelutilaisuus Pihapelit koko perheelle Kabinetti varattu perheiden omatoimista, vapaata kokoontumista varten.

7 Ke Ohjattu rentoutuminen aikuisille Ohjattua lasten ja nuorten toimintaa Runnin rastit - koko perheen yhteinen toimintatuokio maastossa Kabinetti varattu perheiden omatoimista, vapaata kokoontumista varten Lasten karaoke Karaoketanssit Ravintolassa Kaikki mukaan tanssimaan ja laulamaan! To Kuminauhajumppa aikuisille Aquazumba aikuisille Lapsiparkki / Ohjattua lasten- ja nuorten toimintaa Koko perheen askartelutuokio Palautetilaisuus aikuisille Palautetilaisuus lapsille; piirretään muistoja kuluneelta lomaviikolta Kabinetti varattu perheiden omatoimista, vapaata kokoontumista varten Pe Huoneiden luovutus Lähtöpäivän kevyt keittolounas Hyvää kotimatkaa ja aurinkoista kesää!

8 Ruokailunne loman aikana: Aamupala klo Lounas klo Päivällinen klo Iltapala klo *Saapumispäivänä poikkeuksellisesti vain lounas klo 16 saakka *Lähtöpäivänä kevyt keittolounas klo Sauna- ja kylpyläosasto: Sauna -ja kylpyläosasto ovat avoinna ma-su klo ja vapaasti lomalaisten käytössä. (Käynti altaille ja saunoille viim. puoli tuntia ennen sulkemista). Muuta: Kävelysauvat ym. liikuntavälineet ovat lomalaisten vapaassa käytössä. Vastaanotosta voi myös lainata lautapelejä ja pihapelejä sekä muita harrastevälineitä omatoimista vapaa-ajan viettoa varten. Pelit palautetaan vastaanottoon käytön jälkeen. Kuntoiluhuone sekä lasten Leikkihuone Kylpylähotellin 2. kerroksessa toimivat lasten ja nuorten peli- ja kokoontumishuoneina. Ne ovat lomalaisten vapaassa käytössä silloin, kun siellä ei ole yhteistä ohjattua toimintaa. Tenniskenttä ja kanootit ovat myös lainattavissa vapaasti, ilman maksua; kysy lisää vastaanotosta (melomaan vain täysi-ikäisen huoltajan seurassa). Playstation- pelejä sekä -ohjaimet lainattavissa vastaanotosta, palautetaan myös vastaanottoon. Myös kuntoiluhuone on käytettävissä erilaisiin vapaa-ajan harrasteisiin. Kylpylähoitoja voitte varata vastaanotosta. Kysy hoidoista ja innostu hellimään itseäsi ja perheenjäseniäsi! VIRKISTÄVÄÄ LOMAA!

9 MTLH Voimaa vertaisuudesta TERVETULOA LOMALLE RUNNILLE! Jokainen osallistuu voimiensa ja mielenkiintonsa mukaan ohjelmaan. Antoisaa yhdessäoloa ja rentouttavaa lomaa Spa Hotel Runnissa! ESIMERKKIOHJELMA Sunnuntai klo Tuloinfo Ravintolassa Maanantai Lomaohjelman läpikäynti ja tutustumistuokio Hoitojen hurmaa Kylpylähoitojen esittely Luento / Keskustelutilaisuus Ohjattua ulkoilua sauvakävellen, Runnin lähimaastossa Kabinetti varattu vertaisolohuoneeksi vapaata, omatoimista kokoontumista varten Tiistai Allasjumppa Terveysliikunta luento/keskustelutilaisuus Pihapelit Kabinetti varattu vertaisolohuoneeksi vapaata, omatoimista kokoontumista varten Bingo Keskiviikko Ohjattu sauvakävely Venytellen vetreäksi Arjen haasteet ja voimavarat- luento / keskustelutilaisuus Kabinetti varattu vertaisolohuoneeksi vapaata, omatoimista kokoontumista varten

10 Karaoketanssit Ravintolassa Torstai Aquazumba Onnellisuus- luento / keskustelutilaisuus Tuolijumppa Palautetilaisuus lomasta Ohjattu ulkoilu Runnin maisemissa Kabinetti varattu vertaisolohuoneeksi vapaata, omatoimista kokoontumista varten Tietovisa Perjantai Huoneiden luovutus Lähtöpäivän kevyt keittolounas Hyvää kotimatkaa! Ruokailunne loman aikana: Aamupala klo Lounas klo (lähtöpäivänä kevyt keittolounas klo 11.00) Päivällinen klo (saapumispäivänä vain lounas, poikkeuksellisesti klo 16 saakka) Sauna- ja kylpyläosasto: Sauna -ja kylpyläosasto ovat avoinna ma-su klo ja ovat käytössänne vapaasti. Kylpyläosastolle käynti puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Muuta: Kävelysauvat ym. harrrastevälineet ovat lomalaisten vapaassa käytössä, kysy lisää vastaanotosta. Kylpylähoitoja voitte varata vastaanotosta. Kysy hoidoista ja innostu hellimään itseäsi. VIRKISTÄVÄÄ LOMAA RUNNILLA!

MTLH / Voimaa vertaisuudesta loma

MTLH / Voimaa vertaisuudesta loma MTLH / Voimaa vertaisuudesta loma TERVETULOA LOMALLE RUNNILLE! Jokainen osallistuu voimiensa ja mielenkiintonsa mukaan ohjelmaan. Antoisaa yhdessäoloa ja rentouttavaa lomaa Spa Hotel Runnissa! ESIMERKKIOHJELMA:

Lisätiedot

Kalajoen Kylpylähotelli Sani Oy Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry

Kalajoen Kylpylähotelli Sani Oy Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry Kalajoen Kylpylähotelli Sani Oy Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry Meidän perheen loma 5 vrk täysihoito (Muutokset mahdollisia, lopullinen ohjelma käydään läpi tervetuloinfossa!) Sunnuntai klo 14.00 alkaen

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma)

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Maanantai Kylpylä avoinna Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Tiistai Klo 09.00-10.00 Tuloinfo.

Lisätiedot

Iloa eläkeikään loma Malliohjelma 2017

Iloa eläkeikään loma Malliohjelma 2017 Kalajoen Kylpylähotelli Sani Oy Iloa eläkeikään loma Malliohjelma 2017 Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry Sunnuntai klo 14.00 alkaen klo 15.00 15.30 Majoittuminen Vesijumppa uimahallissa Kylpylän allas-

Lisätiedot

Saapuminen Peurunkaan ja majoittuminen Tuloinfo, tutustuminen, ryhmäyttäminen ja loman tavoitteet

Saapuminen Peurunkaan ja majoittuminen Tuloinfo, tutustuminen, ryhmäyttäminen ja loman tavoitteet MTLH Hyvinvointia työikäisille loma 5 vrk Malliohjelma 1. Päivä klo 15.00 klo 15.15-17.00 klo 17.15-19.00 2. Päivä klo 7.00-9.00 klo 9.30-10.30 klo 11.30-12.30 klo 13.00-14.00 klo 14.30-15.30 3. Päivä

Lisätiedot

Kyyhkylän kuntoutuskeskus

Kyyhkylän kuntoutuskeskus Kyyhkylän kuntoutuskeskus Malliohjelma Meidän perheen loma Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Saapuminen ja majoittuminen Kyyhkylään Tervetulotilaisuus, info, lomaohjelma, tilojen ja lomajärjestön

Lisätiedot

KYYHKYLÄN KUNTOUTUSKESKUS

KYYHKYLÄN KUNTOUTUSKESKUS PAREMPIIN HETKIIN. KYYHKYLÄN KUNTOUTUSKESKUS KUNTOUTUS - TYÖHYVINVOINTI Malliohjelma Arki haltuun 5 vrk + 2 vrk Perusloma 5 vrk Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Tutustutaan toisiin, ryhmäytymisharjoituksia,

Lisätiedot

Kyyhkylän kuntoutuskeskus

Kyyhkylän kuntoutuskeskus Kyyhkylän kuntoutuskeskus Malliohjelma Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Meidän perheen loma Saapuminen ja majoittuminen Tervetulotilaisuus, info, lomaohjelma, tilojen ja lomajärjestön esittely

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH)

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) Sunnuntai Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Klo 18.00-19.00 Tuloinfo. Taloon ja toisiin tutustuminen Maanantai

Lisätiedot

Kyyhkylän kuntoutuskeskus

Kyyhkylän kuntoutuskeskus Kyyhkylän kuntoutuskeskus Malliohjelma Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Meidän perheen loma Saapuminen ja majoittuminen Tervetulotilaisuus, info, lomaohjelma, tilojen ja lomajärjestön esittely

Lisätiedot

A: Kuntokartoitukset (Kehonkoostumus ja kävelytesti) halukkaille

A: Kuntokartoitukset (Kehonkoostumus ja kävelytesti) halukkaille *** Ajat tarkentuvat kutsun mukana lähetettävässä ohjelmassa MTLH Yleisloma Liikuntaloma perheille *** 1. päivä A: Aikuiset 17 v. N: Nuoret 12-16 v J: Junnut 7-11 v H: Heppuklubi 3-6 v. L: Lastenhoito

Lisätiedot

HYVINVOINTILOMA 5 VRK MALLIOHJELMA

HYVINVOINTILOMA 5 VRK MALLIOHJELMA HYVINVOINTILOMA 5 VRK MALLIOHJELMA Maanantai / tulopäivä 19.00 19.30 Vesivoimistelu 10.00 11.30 Lihaskuntotestit, Eevansali 13.30 15.00 UKK kävelytestit ulkona, kokoontuminen pääoven edessä 18.00 19.00

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) MALLIOHJELMA 2017

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) MALLIOHJELMA 2017 Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) MALLIOHJELMA 2017 Sunnuntai Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Klo 18.00-19.00 Tuloinfo. Taloon ja toisiin tutustuminen

Lisätiedot

KESKIVIIKKO. Yhteinen retki kirjastolle, tiedettä ja taidetta Omatoimista liikunta TORSTAI PERJANTAI

KESKIVIIKKO. Yhteinen retki kirjastolle, tiedettä ja taidetta Omatoimista liikunta TORSTAI PERJANTAI Tervetulokahvit ja talokierros Rauhallinen lomanaloitus jumppa Toimivatestit Asiantuntijan Virran Fysio/Kauneushoitola Mirja Laitinen Sisäliikuntaa ja tasapainoharjoitteita Toimivatesti palaute toisiin

Lisätiedot

LIIKUNTALOMA PERHEILLE 5 vrk MALLIOHJELMA 2017

LIIKUNTALOMA PERHEILLE 5 vrk MALLIOHJELMA 2017 LIIKUNTALOMA PERHEILLE 5 vrk 14.00 - Majoittuminen hotelliin alkaa 15.00 15.30 Tervetuloinfo ja kahvit, kahvileipä, lapsille mehua (Ravintola Aikamies) 15.30 16.30 Tutustuminen / ryhmäytys, keskustelua

Lisätiedot

ELÄMYKSIÄ LUONNOSTA loma aikuisille

ELÄMYKSIÄ LUONNOSTA loma aikuisille ELÄMYKSIÄ LUONNOSTA loma aikuisille Tavoitteena on lisätä lomalaisen voimavaroja ja osallisuutta tarjoamalla mahdollisuus luontoelämyksiin, virkistykseen, lepoon ja lomalaisten keskinäiseen vertaistukeen.

Lisätiedot

Luento / keskustelutilaisuus; Liikunta, lepo ja ravinto, Eevankabinetti Päivällinen Levytanssit ravintolassa

Luento / keskustelutilaisuus; Liikunta, lepo ja ravinto, Eevankabinetti Päivällinen Levytanssit ravintolassa HYVINVOINTILOMA TYÖIKÄISILLE MALLIOHJELMA 2019-2020, 2021 JA 2022 Lomaryhmän ryhmäkohtainen ohjaaja: Samuli Kinnunen Maanantai / Tulopäivä 14.30 - Majoittuminen hotelliin alkaa 15.00 15.30 Tervetuloinfo

Lisätiedot

Hyvinvointia työikäisille-loma / MTLH

Hyvinvointia työikäisille-loma / MTLH Hyvinvointia työikäisille-loma / MTLH 09.30-11.00 Kuntotesti 13.00-14.00 Keskusteluryhmä: työssäjaksamisen avaimet 14:30-15.30 Testipalaute ja ohjeistus 09.00-10.00 Kuntosaliharjoittelun perusteet 10.00-10.45

Lisätiedot

Hyvinvointia työikäisille Malliohjelma

Hyvinvointia työikäisille Malliohjelma Hyvinvointia työikäisille : iloa Liikuntapiirakasta liikkeelle sekä kuntotestin ohjeistus tasapaino sekä kävelytestin palaute 13.45 14.30 Syö hyvää: Lisää Vaihda - Vähennä keskusteluhetki 15.00-15.45 Ohjattu

Lisätiedot

Ohjelma- ja aikataulumuutokset mahdollisia. Tarkemman lomaohjelman saat kutsun yhteydessä.

Ohjelma- ja aikataulumuutokset mahdollisia. Tarkemman lomaohjelman saat kutsun yhteydessä. Iloa Eläkeikään Hauskaa yhdessäoloa ryhmässä TOIMIVA -testit ja palaute Ulkolenkki Elokuva ja tanssia Palautekeskustelu ja päätöstilaisuus Lepoa hoivaamisesta 30 min hieronta (osalla ryhmästä tiistaina,

Lisätiedot

MTLH ESIMERKKILOMAOHJELMA ARKI HALTUUN 2016

MTLH ESIMERKKILOMAOHJELMA ARKI HALTUUN 2016 ARKI HALTUUN 2016 07.00-10:00 Aamiainen 10.15-11.15 Lomalaisten tutustumistilaisuus ja vertaistuen kartoitus 10.15 Luento, tuki- ja liikuntaelinvaivat ja niiden ennaltaehkäisy 10.15 Luontopolkureippailu

Lisätiedot

Hyvinvointiloma 5 vrk Kuulo-Auriksessa

Hyvinvointiloma 5 vrk Kuulo-Auriksessa Hyvinvointiloma 5 vrk Kuulo-Auriksessa Tervetuloa! Tavoite: voimaantuminen ja aktivoituminen hyvinvoinnin ylläpitämisessä 1. päivä tulopäivä 2. päivä 3. päivä klo. 9.00-10.00 4. päivä klo. 9.00-10.00 5.

Lisätiedot

Meidän perheen loma ALUSTAVA OHJELMA

Meidän perheen loma ALUSTAVA OHJELMA Meidän perheen loma KOHDERYHMÄNÄ: Lapsiperheet TAVOITE: Perheyhteyden vahvistuminen ja perheen voimavarojen lisääminen virkistyksen, levon ja ryhmäkohtaisen ohjelman kautta 14.00-15.30 Tulotapaaminen ja

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 Lauantai 1.7. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.7. Maanantai 3.7. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä

Lisätiedot

15:00-16:00 Tervetuloa Kuortaneelle! Ohjelman läpikäynti ja talon Luentosali. 16:30 Alueeseen tutustuminen kävellen Lähtö kohtaamispaikalta

15:00-16:00 Tervetuloa Kuortaneelle! Ohjelman läpikäynti ja talon Luentosali. 16:30 Alueeseen tutustuminen kävellen Lähtö kohtaamispaikalta MTLH Voimaa Vertaisuudesta Potilasryhmälomat aikuisille Tulo ja majoittuminen klo 14.00 alkaen OHJELMAMALLI 5 vrk 2018 1. päivä 15:00-16:00 Tervetuloa Kuortaneelle! Ohjelman läpikäynti ja talon Luentosali

Lisätiedot

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Aamupala Aamupala Aamupala Aamupala Aamupala

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Aamupala Aamupala Aamupala Aamupala Aamupala Esimerkkiohjelma. Varsinaisen lomaohjelman saat tuloinfossa. Kehon hallinta- ja liikkuvuusharjoittelu Asiantuntijaluento: arjen hallinta Luontopolku tai lumikenkäkävely Ohjattua liikunta: vesiliikunta

Lisätiedot

Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk

Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk Kaikille löytyy sopivia reittejä patikoida ja samalla antautua luonnon rauhoittavaan syleilyyn. Nuotiopaikat, laavut ja kahvilat toivottavat kulkijan virkistävälle

Lisätiedot

Maaseudun Terveys- ja lomahuolto malliohjelmat Härmän Kylpylässä 2018

Maaseudun Terveys- ja lomahuolto malliohjelmat Härmän Kylpylässä 2018 Maaseudun Terveys- ja lomahuolto malliohjelmat Härmän Kylpylässä 2018 KAIKKI LOMAMUODOT SISÄLTÄVÄT: majoitus kahden hengen huoneessa 5x aamiainen, 5x lounas, 5 x päivällinen (perhelomilla lisäksi iltapalat)

Lisätiedot

ALKUJAKSON OHJELMA HOTELLI PILOTTI KEVÄT 2017

ALKUJAKSON OHJELMA HOTELLI PILOTTI KEVÄT 2017 ALKUJAKSON OHJELMA HOTELLI PILOTTI KEVÄT 2017 Tiistai 9.00 Kokoustila: AAMUKAHVI 9.30 TERVETULOA! Kurssin aloitus, kuntoutussuunnittelija Psoriasisliitto. 10.00 Terveellinen ravitsemus; ravitsemustieteilijä

Lisätiedot

KESKIVIIKKO. Yhteinen retki kirjastolle, tiedettä ja taidetta Omatoimista liikunta TORSTAI PERJANTAI

KESKIVIIKKO. Yhteinen retki kirjastolle, tiedettä ja taidetta Omatoimista liikunta TORSTAI PERJANTAI Tervetulokahvit ja talokierros Rauhallinen lomanaloitus jumppa Toimivatestit Asiantuntijan Virran Fysio/Kauneushoitola Mirja Laitinen Sisäliikuntaa ja tasapainoharjoitteita Toimivatesti palaute Ikäihmisen

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017 Tiistai 1.8. 13.30-15.00 Filmikammari, katsotaan yhdessä elokuvaa lähitorin olohuoneessa Keskiviikko 2.8. Torstai 3.8. 12.45-13.30 Yhteislaulua ryhmäkodissa

Lisätiedot

MTLH Työt takana lomajakso Kunnonpaikassa 2017

MTLH Työt takana lomajakso Kunnonpaikassa 2017 MTLH Työt takana lomajakso Kunnonpaikassa 2017 Esimerkkiohjelman klo 12.00-12.45 Arjessa jaksaminen -keskustelu Kuntosaliohjaus -tutustumista kuntosalilaitteisiin, Arjen vinkit jalkojen hoitoon, jalkaterapeutti

Lisätiedot

MEIDÄN PERHEEN LOMA (SU-PE) 5 vrk 2015

MEIDÄN PERHEEN LOMA (SU-PE) 5 vrk 2015 MEIDÄN PERHEEN LOMA (SU-PE) 5 vrk 2015 Perhelomat suunnataan erilaisille lapsiperheille (mm. yrittäjät, työttömät, yksinhuoltajat, uusperheet, monikkoperheet, nuoret lesket, perhehoitoperheet) SISÄLLÖN

Lisätiedot

klo SUNNUNTAI MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI

klo SUNNUNTAI MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI Huom: Perheen oma keilailu(1h) ja rantasaunavuoro(1h) varataan erikseen (molemmat maksuttomia). Liikuntatuokio lapsille (temppurata) Liikuntatuokio lapsille (sisäpelit ja leikit) Kädentaitopaja lapsille

Lisätiedot

SARASTUKSEN OHJELMA KESÄKUU 2019 VIIKKO 23:

SARASTUKSEN OHJELMA KESÄKUU 2019 VIIKKO 23: VIIKKO 23: Maanantai 3.6.2019 klo 10-10.30 klo 13-14.30 Syreenissä tuolijumppa Ystävyyden tupa: tavataan muita, jutellaan ja kahvitellaan palveluohjaaja paikalla, ohjausta ja neuvontaa saatavilla. Tiistai

Lisätiedot

HYVINVOINTILOMA Esimerkkiloma

HYVINVOINTILOMA Esimerkkiloma Hyvinvointia luonnosta: Jousiammunta ja pihapelit 9.15-10.00 Liikuntapiirakasta liikkeelle 10.00-10.45 Kehonhuoltohetki 9.30 10.30 Ohjattu vesijumppa allasosastolla 13.00 14.30 Syö hyvää: Lisää Vaihda

Lisätiedot

Mölkky- peli, Urheilutalon nurmialue, Maunonpuisto. Maksuton. Järj. KunnonLähde. Ajalla

Mölkky- peli, Urheilutalon nurmialue, Maunonpuisto. Maksuton. Järj. KunnonLähde. Ajalla Senioriliikunta Oulussa kesällä 2012 Ohjattuihin liikuntaryhmiin tulee ilmoittautua, ellei erikseen muuta mainita. Oulun uimahallin vesivoimisteluun ja KunnonLähteen sauvakävelyryhmiin ei tarvitse ilmoittautua.

Lisätiedot

PHT Hyvinvointiloma PAINONHALLINTA

PHT Hyvinvointiloma PAINONHALLINTA PHT Hyvinvointiloma PAINONHALLINTA PÄÄJAKSO Sunnuntai 13.00 14.00 Tuloinfo: tutustuminen ja tulokahvit. 14.15 15.30 Pääjakson tavoitteet ja ohjelma sekä talon esittely. 16.00 17.00 Ulkoilu ja ympäristöön

Lisätiedot

klo Päivällinen klo Koko perheen lautapelit ja piirustuskilpailut, Holvi klo Iltapala

klo Päivällinen klo Koko perheen lautapelit ja piirustuskilpailut, Holvi klo Iltapala klo 18-19 Koko perheen lautapelit ja piirustuskilpailut, Holvi Sunnuntai klo 15- Majoittuminen klo 15.30 Tervetulokahvit ja mehut ravintolassa klo 16.00 Tuloinfo ja tutustuminen, Auditorio klo 18- Omatoiminen

Lisätiedot

Keinupuistokeskuksen Syyskuu

Keinupuistokeskuksen Syyskuu Torstai 1.9. Koko päivän Keinupuistokeskuksen Syyskuu Tule tutustumaan Kanervan ryhmiin ja TOIVO -Mummusikaalin tekoon 10.15-11.00 Yhteislaulua, ravintolasalissa 10.00-12.00 Lähitorin fysioterapeutin vastaanotto

Lisätiedot

MTLH Runko-ohjelma Joulun perheloma

MTLH Runko-ohjelma Joulun perheloma MTLH Runko-ohjelma Joulun perheloma OHJELMA A: Aikuiset 17v. N: Nuoret 12v-16v. J: Junnut 7-11v. H: Heppuklubi 3-6v. Päivä 1. 16.00-17.00 Tervetuloa Kuortaneelle avaus ja info Luentosalit, liikuntahotelli

Lisätiedot

Yhdessä vireä arki. Keinupuistokeskuksen Marraskuu

Yhdessä vireä arki. Keinupuistokeskuksen Marraskuu Yhdessä vireä arki Keinupuistokeskuksen Marraskuu 9.11 Luento ikääntyneen ravinnosta 9.11 Marjo-mummin vaatemyynti 10.11 Tarja Jykylä esiintyy Marttana 11.11 Tanssit (Haitariorkesteri säestää) 15.11 Tresec

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:24 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:24 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. Matematiikka YHT2.1. Ma Fyke

Lisätiedot

Seniorineuvola sairaanhoitajan vastaanotto ilman ajanvarausta

Seniorineuvola sairaanhoitajan vastaanotto ilman ajanvarausta Yhdessä vireä arki Keinupuistokeskuksen Tammikuu 11.1. Foxet orkesteri tanssittaa 13.1. klo 13.30 Airin bingo 13.1. klo 14.30 Ehtoollishartaus 18.1. 12.30 Savityöpaja uusi ryhmä alkaa!! Ilmoittaudu Ninnille

Lisätiedot

MEIDÄN PERHEEN KESÄ-SYYSLOMAT 2016-2017 YLEISOHJELMA

MEIDÄN PERHEEN KESÄ-SYYSLOMAT 2016-2017 YLEISOHJELMA MEIDÄN PERHEEN KESÄ-SYYSLOMAT 2016-2017 YLEISOHJELMA vesimaailman riemuissa klo 14-20. Retki Huhmarisvaaralle. Maisemaristeily m/s Tuulalla Höytiäiselle ( maksullinen). Vesijumppaa aikuisille. Melonnan

Lisätiedot

SOLUKU ELÄMYKSIÄ LUONNOSSA järjestöloma Vuokatin Urheiluopistolla

SOLUKU ELÄMYKSIÄ LUONNOSSA järjestöloma Vuokatin Urheiluopistolla SOLUKU ELÄMYKSIÄ LUONNOSSA järjestöloma Maanantai 15.00 Majoittautuminen 16.00 Avaus, tulokahvit ja tuloinfo Tutustuminen alueeseen 19.00 Ryhmäytyminen ja tutustumisillanvietto Tiistai 8.00-9.00 Välinehuoltoa

Lisätiedot

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä TOIMINTAOHJELMA 1.6.-7.6.2015 PALVELUKESKUS AVOINNA; MA-TO 7.30-15.00, PE 7.30-15.00 ja LA 7.30-12.00 PALVELUKESKUS SIIRTYY KESÄAIKAAN! SULJEMME 1.6.-30.8. MAANANTAISTA PERJANTAIHIN KLO 15.00. Maanantaina

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla toukokuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla toukokuu 2017 Maanantai 1.5. Vapunpäivä Tiistai 2.5. YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla toukokuu 2017 9.30-10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä seisten 3 ohjaajana Hanna Nikander 10.30-11.15 Liikettä niveliin

Lisätiedot

MTLH Liikuntaloma Perheille Malliohjelma (Joulu)

MTLH Liikuntaloma Perheille Malliohjelma (Joulu) MTLH Liikuntaloma Perheille Malliohjelma (Joulu) LIIKUNNALLISESTA OHJELMASTA VASTAAVAT VASTAANOTTO ja CAFE AVOINNA ma - la klo 8.00 su klo 8.00 19.00 BAARI AVOINNA ma - la klo ESPILÄ-SALISSA klo 7.00 9.00

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 Maanantai 1.1. 12.00-12.30 Katsotaan yhdessä Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe, TV1 / Tarjolla pientä naposteltavaa Tiistai 2.1. 10.30-11.15

Lisätiedot

Viikko 13 23.3.2015-29.3.2015

Viikko 13 23.3.2015-29.3.2015 Viikko 13 23.3.2015-29.3.2015 Maanantai 23.3. Tiistai 24.3. Keskiviikko 25.3. Torstai 26.3. Perjantai 27.3. Lauantai 28.3. Sunnuntai 29.3. Radio Channels, Luento 08:15 - TS127 Communication signal processing

Lisätiedot

PHT Hyvinvointiloma LIIKKUMAAN

PHT Hyvinvointiloma LIIKKUMAAN PHT Hyvinvointiloma LIIKKUMAAN PÄÄJAKSO Sunnuntai 13.00 14.00 Tuloinfo: tutustuminen ja tulokahvit. 14.15 15.30 Pääjakson tavoitteet ja ohjelma. 16.00 17.00 Ulkoilu ja ympäristöön tutustuminen. Askelmittarien

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 Keskiviikko 1.8. 13.30-14.30 Puistokonsertti: Lauluryhmä Urhot Laulu kuuluu kaikille, niin myös edelleen tälle seitsenmiehiselle porukalle. Urhoja

Lisätiedot

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu marraskuulla 2017

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu marraskuulla 2017 PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu marraskuulla 2017 30.10. maanantai klo 12.30 Yhteislaulua; Jorma Peltola & Hannu Hiironmäki klo 14 Asiakasohjaajan info- ja keskustelutilaisuus ryhmätilassa 31.10. tiistai

Lisätiedot

klo Huom! 13.00- OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00- MUISTA PÄÄASIA tapahtuma Ruokasalissa Minun aivoterveyteni

klo Huom! 13.00- OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00- MUISTA PÄÄASIA tapahtuma Ruokasalissa Minun aivoterveyteni TOIMINTAOHJELMA 10.8. 16.8.2015 30.8. SAAKKA: MA-PE 7.30-15.00 ja LA 7.30-13.00 31.8. ALKAEN: MA-PE 7.30-15.30 ja LA 7.30-13.00 TOIMINTATUPA AVOINNA: MA-TI 9.00-15.00, KE-PE 9.00-14.30. Maanantaina 10.8.

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 Perjantai 1.6. 13.15-14.15 KEINUPUISTON KEVÄTJUHLA, Juhlitaan kesää ja aurinkoa yhdessä! Kevätjuhlassa jaetaan henkilökunnalle todistukset kuluneesta

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 17:11 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 17:11 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. 10:15 Työskentely puutarha-alalla

Lisätiedot

VAPARIN SALIVUOROT KEVÄT 2019

VAPARIN SALIVUOROT KEVÄT 2019 VAPARIN SALIVUOROT KEVÄT 2019 MAANANTAI 15.00-16.00 Yläaste/Lukio Tuolijumppa/ Ikäihmiset 16.00-17.00 Alkaa 16.30 Naisten liikunta/vauhti 17.00-17.30 Naisten liikunta/vauhti Tuolijumppa/ Ikäihmiset Alkaa

Lisätiedot

Työt takana, elämä edessä... kesä/syksy Hotelli Ylläsrinne sijaitsee Yllästunturin juurella.yllästä ympäröiväliä seitsemän tunturin alueella on mahtavat patikkareitit. Matkalle elämykselliseen luontokokemukseen

Lisätiedot

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu tammikuulla 2018

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu tammikuulla 2018 PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu tammikuulla 2018 1.1. maanantai Ravintola suljettu 2.1. tiistai 3.1. keskiviikko klo 12 14 Maestro-Karaoke, Sarin johdolla 4.1. torstai 5.1. perjantai klo 10.30 Kenkäesittely

Lisätiedot

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018 PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018 1.10. maanantai klo 10 Paprus korttitarvikemyyntiä askartelutilassa klo 12 Maestro -karaoke 2.10. tiistai klo 10 Seniorikerho klo 10 Ikääntymismuutokset

Lisätiedot

TYÖT TAKANA LOMA 5 VRK

TYÖT TAKANA LOMA 5 VRK TYÖT TAKANA LOMA Orientoidu uuteen elämänvaiheeseen meillä Lahdessa keskellä kaupunkia. Kaupungin tapahtumatarjonta sekä monipuoliset ostosmahdollisuudet ovat lähellä, mutta niin myös monet ulkoilu- ja

Lisätiedot

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TERVETULOA MUKAAN! Taatalakeskus Sulkavuorenkatu 6 Tiedustelut p.050 438 4319 tai katharina.hau@tvpy.fi ESITTELYSSÄ LOKAKUUN RYHMIÄ: YMPÄRISTÖTAIDE-

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017 Torstai 1.6. 10.00-12.00 Lähitorin fysioterapeutin vastaanotto ajanvarauksella TOIVO-yhteisötaide: 10.15-11.00 Yhteislaulua ravintolasalissa

Lisätiedot

Maaseudun Terveys Ja Lomahuolto

Maaseudun Terveys Ja Lomahuolto Maaseudun Terveys Ja Lomahuolto OHJELMA Liikuntaloma perheille Ohjelmassa L + N = lapset ja nuoret, A = aikuiset SUNNUNTAI 15:00-15:45 Opiston ja lomajärjestön esittely 16:00-16:45 Koko perheen pihasuunnistus

Lisätiedot

Hoidot ja ruokailut jouluna / vuoden vaihteessa 2011

Hoidot ja ruokailut jouluna / vuoden vaihteessa 2011 su-ma 18.12. - 26.12.2011 ateriat: tulopäivänä illallinen, maanantai-sunnuntai aamiainen, lounas ja illallinen päivittäin, lähtöpäivänä aamiainen (24.12. jouluillallinen) 17 hoitoa lääkärin määräyksen

Lisätiedot

Itsetuntemusta parhaimmillaan. Energiaa Enneagrammista Espanjassa. 33580!Tampere! www.careone.fi!

Itsetuntemusta parhaimmillaan. Energiaa Enneagrammista Espanjassa. 33580!Tampere! www.careone.fi! Itsetuntemusta parhaimmillaan Energiaa Enneagrammista Espanjassa Care One Oy Karkonmäenkatu15B info@careone.fi 33580Tampere www.careone.fi Itsetuntemusta parhaimmillaan Energiaa Enneagrammista Espanjassa

Lisätiedot

Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016. Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin!

Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016. Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin! Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016 Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin! Parempi avioliitto ry järjestää Avioparikurssin Itä-Hämeen opistossa Tainionvirran

Lisätiedot

Ruokalista ajalle 11. 15.4.2016, vko 15. Lounas. Makkarakastike, peruna, porkkana-kaalisalaatti, kurkkusalaatti

Ruokalista ajalle 11. 15.4.2016, vko 15. Lounas. Makkarakastike, peruna, porkkana-kaalisalaatti, kurkkusalaatti Ruokalista ajalle 11. 15.4.2016, vko 15 Aina tarjolla näkkileipää, levitettä, maitoa / piimää 1 Ma Ti Ke Lounas Makkara, peruna, -kaalisalaatti, kurkkusalaatti Jauhelihagulassikeitto, pehmeä leipä, juusto,

Lisätiedot

Ruokalista ajalle 22 26.2.2016, vko8. Lounas. Nakkikastike, peruna, porkkana-kaalisalaatti, kurkkusalaatti

Ruokalista ajalle 22 26.2.2016, vko8. Lounas. Nakkikastike, peruna, porkkana-kaalisalaatti, kurkkusalaatti Ruokalista ajalle 22 26.2.2016, vko8 Aina tarjolla näkkileipää, levitettä, maitoa / piimää 1 Ma Ti Ke Lounas Nakki, peruna, -kaalisalaatti, kurkkusalaatti Ohrapuuro, marjakeitto, ruisleipä, leikkele, Kalapyörykkä,,,

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 10.06.2015 15:43 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 10.06.2015 15:43 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 Maanantai 31.08. Tiistai 01.09. Keskiviikko 02.09. Torstai 03.09. Perjantai 04.09. Lauantai 05.09. Sunnuntai 06.09. 09:00 Palmu Riina C TVT2 Yritystoiminnan

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla lokakuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla lokakuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla lokakuu 2018 Maanantai 1.10. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä TÄYNNÄ ohjaajana Hanna Nikander 10.30-11.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä TÄYNNÄ ohjaajana Hanna

Lisätiedot

Tammelan lähitorilla tapahtuu helmikuussa 2018

Tammelan lähitorilla tapahtuu helmikuussa 2018 Tammelan lähitorilla tapahtuu helmikuussa 2018 Tammelan lähitori on kaikenikäisten kaupunkilaisten kohtaamispaikka 2. LÄHITORIN PALVELUOHJAUS Mietityttääkö sinua jokin asia? Oletko yksinäinen? Tarvitsetko

Lisätiedot

Ruokalista ajalle 30.5.- 4.6.2016, vko 22. Lounas. Kalkkunakastike, peruna, mustaherukkahillo, salaatti. Kalapyörykkä, peruna, kastike, tuoresalaatti

Ruokalista ajalle 30.5.- 4.6.2016, vko 22. Lounas. Kalkkunakastike, peruna, mustaherukkahillo, salaatti. Kalapyörykkä, peruna, kastike, tuoresalaatti Ruokalista ajalle 30.5.- 4.6.2016, vko 22 Aina tarjolla näkkileipää, levitettä, maitoa / piimää 1 Ma Ti Lounas Kalkkuna, peruna, mustaherukkahillo, salaatti Kalapyörykkä, peruna,, tuoresalaatti Ke Hampurilainen

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 16:27 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 0

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 16:27 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 0 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 0 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. 34/2015 (1. jakso) 17. - 23.08.2015

Lisätiedot

SARASTUKSEN OHJELMA MARRASKUU 2018 VIIKKO 44:

SARASTUKSEN OHJELMA MARRASKUU 2018 VIIKKO 44: VIIKKO 44: Osallistumme Korvaamaton kovalevykampanjaan: tule mittauttamaan verenpaineesi! Maanantai 29.10.2018 ja neuvontaa saatavilla. Suora virtuaaliluento Kouvolan Ikäopistosta: Miten mahdollistaa mielen

Lisätiedot

Kalapaistos, porkkanaviipaleet, punajuuriomenasalaatti

Kalapaistos, porkkanaviipaleet, punajuuriomenasalaatti Ruokalista ajalle 15. 19.2.2016, vko 7 Aina tarjolla näkkileipää, levitettä, maitoa/piimää 7 Lounas Ma Ti Ke Lindströminpihvit, sipuli,, kaali Broileripastakeitto, ruisneppari, juusto, jää, Jauheliha,,

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla syyskuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla syyskuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla syyskuu 2017 Perjantai 1.9. 9.00-15.00 Hieroja Tommi Rytilahti vastaanottaa Keinupuiston lähitorilla. Vapaita aikoja ja hintoja voitte tiedustella hierojalta

Lisätiedot

SARASTUKSEN OHJELMA MARRASKUU 2018 VIIKKO 44:

SARASTUKSEN OHJELMA MARRASKUU 2018 VIIKKO 44: VIIKKO 44: Osallistumme Korvaamaton kovalevykampanjaan: tule mittauttamaan verenpaineesi! Maanantai 29.10.2018 ja neuvontaa saatavilla. Suora virtuaaliluento Kouvolan Ikäopistosta: Miten mahdollistaa mielen

Lisätiedot

PAREMPI VOIDA HYVIN. TULES hyvinvointivalmennus Peurungassa (5 + 3 pvä)

PAREMPI VOIDA HYVIN. TULES hyvinvointivalmennus Peurungassa (5 + 3 pvä) PAREMPI VOIDA HYVIN TULES hyvinvointivalmennus Peurungassa (5 + 3 pvä) Kiitämme yhteydenotostanne ja tarjouspyynnöstänne. Suosittelemme Teille alla olevaa tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvointiin keskittyvää

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

Ohjelmasisällössä huomioidaan kohderyhmä esim. yrittäjät, työttömät, eri ammattiryhmät.

Ohjelmasisällössä huomioidaan kohderyhmä esim. yrittäjät, työttömät, eri ammattiryhmät. MTLH:N HYVINVOINTILOMAN 2017 MALLIOHJELMA Ohjelmasisällössä huomioidaan kohderyhmä esim. yrittäjät, työttömät, eri ammattiryhmät. Tavoitteena on, että työikäinen lomalainen aktivoituu oman hyvinvointinsa

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019 Seuraava Yhdessä vireä arki -kehittämisiltapäivä on 6.2.2019 klo 13.30 Tule mukaan suunnitelmaan ja toteuttamaan Keinupuiston lähitoria! Tiistai

Lisätiedot

Jalokivien lukkari

Jalokivien lukkari Jalokivien lukkari 2017-2018 Edustusryhmien tunnit Tunti 2017-2018 Metsälä Läkkisepäntie 20, 00620 Helsinki Maanantai Maanantai Tiistai Tiistai Keskiviikko Keskiviikko Tunti Torstai Torstai Perjantai Perjantai

Lisätiedot

LEIRIKOULUUN OIVANKIIN 24.-27.5.2011

LEIRIKOULUUN OIVANKIIN 24.-27.5.2011 LEIRIKOULUUN OIVANKIIN 24.-27.5.2011 KUSTANNUSLASKELMA Kyydit 3000 Majoitus ja ruuat Oivangissa 6789 (oppilaat) - - 652 (aikuiset) Ruokailut matkalla (meno/paluu) 966 (483x2) Meno (Pudasjärvi)? Paluu (ABC

Lisätiedot

Halli. Lisätietoja: Berit Tamminen, puh Tapahtuma: Vanhusten viikko Ajankohta: klo: Hallin Palvelutalo

Halli. Lisätietoja: Berit Tamminen, puh Tapahtuma: Vanhusten viikko Ajankohta: klo: Hallin Palvelutalo Halli Lisätietoja: Berit Tamminen, puh. 040 752 1138 Vanhusten viikko 1.10.2017 klo:15.00 Helluntai SRK Helluntai SRK - Vanhusten viikko 2.10.2017 klo:13.00 HallinPalvelutalo Bingo talon asukkaille - Vanhusten

Lisätiedot

PAREMPI VOIDA VIREÄMMIN

PAREMPI VOIDA VIREÄMMIN PAREMPI VOIDA VIREÄMMIN 50+ hyvinvointivalmennus Peurungassa (5 + 3 pvä) Kiitämme yhteydenotostanne ja tarjouspyynnöstänne. Suosittelemme Teille alla olevaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvää

Lisätiedot

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille.

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille. Perjantai 21.04.2017 klo 09:00-21:00 Tahko Ski Lift Pitch Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? Musiikkinäytelmä: Sinun vuorosi loistaa Nilsiän Manttu, Vesitornintie 1 Nilsiän lukion musiikkinäytelmä

Lisätiedot

TERVETULOA RYHMÄPERHEPÄIVÄHOITOKOTI MIINANTUPAAN!

TERVETULOA RYHMÄPERHEPÄIVÄHOITOKOTI MIINANTUPAAN! TERVETULOA RYHMÄPERHEPÄIVÄHOITOKOTI MIINANTUPAAN! RYHMÄPERHEPÄIVÄHOITOKOTIEN TOIMINTAA OHJAAVAT ARVOT JA TAVOITTEET: Toimintamme arvot : 1. Kodinomaisuus 2. Lämpö 3. Turvallisuus 4. Yhteistyö Toiminnan

Lisätiedot

Riistakäristys, perunasose, raastesalaatti, puolukka. Kalapuikko, peruna, kastike, punajuuri, tuoresalaatti. Lasagne, vihersalaatti, maustekurkku

Riistakäristys, perunasose, raastesalaatti, puolukka. Kalapuikko, peruna, kastike, punajuuri, tuoresalaatti. Lasagne, vihersalaatti, maustekurkku Ruokalista ajalle 11. 15.1.2016, vko 2 Aina tarjolla näkkileipää, levitettä, maitoa/piimää 2 LOUNAS Ma Ti Ke Riistakäristys,, raaste, Kalapuikko, peruna,, punajuuri, tuore Pinaattikeitto, kananmuna,, tuorepala

Lisätiedot

Kontiolahden Urheilijat järjestää kesällä 2010:

Kontiolahden Urheilijat järjestää kesällä 2010: Kontiolahden Urheilijat järjestää kesällä 2010: Leirit: Pro-Sporttileiri Kulho 14.-16.7. Kolme vuorokautta mukavaa toimintaa liikunnan parissa. Hinta: 60 Sisältää: ruokailut, majoituksen, vakuutuksen ja

Lisätiedot

Koko perheen viikko-ohjelma Ylläksellä Lapland Hotel Äkäshotelli ja Lapland Hotel Ylläskaltio 17.2.2014-10.3.2014

Koko perheen viikko-ohjelma Ylläksellä Lapland Hotel Äkäshotelli ja Lapland Hotel Ylläskaltio 17.2.2014-10.3.2014 Koko perheen viikko-ohjelma Ylläksellä Lapland Hotel Äkäshotelli ja Lapland Hotel Ylläskaltio 17.2.2014-10.3.2014 MAANANTAI POTKUKELKALLA KYLÄÄN TUTUSTUMINEN Klo 11.00 12.00. Kokoontuminen Lapland Hotel

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Helmikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Helmikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Helmikuu 2018 Torstai 1.2 10.00-12.00 Lähitorin fysioterapeutin vastaanotto ajanvarauksella 10.20-11.00 Yhteislaulua ravintolasalissa ohjaajana Kanerva Niemelä

Lisätiedot

Tervetuloa Ryhmänohjaajien valmennusviikonvaihteeseen

Tervetuloa Ryhmänohjaajien valmennusviikonvaihteeseen Ryhmänohjaakurssi Peurunka Laukaa 11.-13.4.2014 www.seurakuntaopisto.fi Tervetuloa Ryhmänohjaajien valmennusviikonvaihteeseen Peurungan kylpylään Laukaaseen 11.-13.4.2014 Sielunhoidon kouluttaja Saara

Lisätiedot

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT 2014-2015

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT 2014-2015 VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT 2014-2015 MAA- NANTAI - - - - - - 21.30 21.30-22.00 PoU/yleisurheilu PoU/yleisurheilu PoU/yleisurheilu PoU/yleisurheilu PoU/yleisurheilu PoU/yleisurheilu PoU/yleisurheilu PoU/yleisurheilu

Lisätiedot

Lihapata, peruna, salaatti, puolukka. Kalapuikko, perunasose, kastike, punajuuri, vihersalaatti. Pinaattikeitto, kananmuna, grahampiirakka, hedelmä

Lihapata, peruna, salaatti, puolukka. Kalapuikko, perunasose, kastike, punajuuri, vihersalaatti. Pinaattikeitto, kananmuna, grahampiirakka, hedelmä Ruokalista ajalle 18. 22.4.2016, vko 16 Aina tarjolla näkkileipää, levitettä, maitoa/piimää 2 LOUNAS Ma Lihapata, peruna,, Ti Ke To Kalapuikko,, kastike, punajuuri, viher Pinaattikeitto, kananmuna, grahampiirakka,

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 16:11 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 0

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 16:11 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 0 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 0 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. 34/2015 (1. jakso) 17. - 23.08.2015

Lisätiedot

Lastensuojelun tehostettu perhetyö LASTEN KASTE 2014 2016, Lapin osahanke, Ranuan kunnan kehittämispilotti

Lastensuojelun tehostettu perhetyö LASTEN KASTE 2014 2016, Lapin osahanke, Ranuan kunnan kehittämispilotti Lastensuojelun tehostettu perhetyö LASTEN KASTE 2014 2016, Lapin osahanke, Ranuan kunnan kehittämispilotti Ranuan kunnan kuntastrategia: hyvinvoiva kuntalainen, laadukkaat lähipalvelut Riskittömin perhekuntoutus

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018 Sunnuntai 1.7. Maanantai 2.7. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä TÄYNNÄ ohjaajana Hanna Nikander 13.30-14.30 Puistokonsertti: The Swing Eagles

Lisätiedot