4th Generation Upgrade -sarja PNEUMAATTISET KÄYTTÖLAITTEET GOST-R TYPE APPROVAL STARLINE VALVES OY

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "4th Generation Upgrade -sarja PNEUMAATTISET KÄYTTÖLAITTEET GOST-R TYPE APPROVAL STARLINE VALVES OY"

Transkriptio

1 4th Generation Upgrade -sarja PNEUMAATTISET KÄYTTÖLAITTEET ATEX 94/9/EC SIL3 IEC GOST-R TYPE APPROVAL

2 The 4th Generation Upgrade The 4th Generation Upgrade - sarjan pneumaattiset käyttölaitteet ovat tulosta AT:n toimintamallista tarjota sopivimpia mahdollisia tuotteita yhdistämällä markkinajohtajan pitkä käytännön kokemus, tuotteiden korkea laatu, innovatiivisuus ja korkeatasoinen valmistustekniikka. Laite soveltuu vaativiin käyttöolosuhteisiin (mm. Atex ja SIL).

3 4th Generation Upgrade sarjan tärkeimmät ominaisuudet: Air Torque Upgrade-sarja on korkealaatuisen suunnittelun tulos, jossa yhdistyvät pitkä käytännön kokemus kenttäolosuhteissa sekä laadukkaat materiaalit. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa sopivimman ratkaisun useimpiin kohteisiin. Innovatiiviset, patentoidut käyttölaitteet Uusien teknisten ominaisuuksiensa ansiosta 4th Generation Upgrade sarjan käyttölaitteet tarjoavat muunneltavuutta ja helpompaa venttiilien automatisointia. Upgrade sarjalla on 5 kansainvälistä patenttia. 4th Generation Upgrade sarjan vaihtoehdot Upgrade sarjan käyttölaitesarja tarjoaa : -18 eri kokoa - jousipalautteiset ja kaksitoimiset mallit - vääntömomenitit Nm asti - 6 pintakäsittelyvaihtoehtoa - erikoismallit matalan ja korkean lämpötilan kohteisiin - laajan ISO-asennuslaippojen ja karaliitäntöjen valikoiman kääntävät käyttölaitteet jousipalautteinen keskiasentoon palauttava (FailMid) - 90 ja 180 kääntävät 3 asentoiset käyttölaitteet - nopeatoimiset käyttölaitteet (Fast Acting) - hydraulisesti vaimennetut käyttölaitteet Korkeatasoinen valmistustekniikka 4th Generation Upgrade sarjan toimilaitteet valmistetaan pitkä käyttöikä, luotettavuus ja mahdollisimman pieni huoltotarve huomioon ottaen. Kansainväliset standardit 4th Genaration Upgrade sarjan toimilaitteiden suunnittelussa, valmistuksessa ja testauksessa on otettu huomioon sovellettavissa olevat kansainväliset standardit (Atex, SIL ym.) Tekniikka ja materiaalit 4th Genaration Upgrade sarjan toimilaitteet valmistetaan parhaita materiaaleja käyttäen sekä uusimpia valmistustekniikoita hyödyntäen.

4 TEKNISET OMINAISUUDET ANODISOITU ALUMIINIRUNKO Runko on valmistettu pursotetusta erikoiskäsitellystä alumiinista. Sisäpuolelta täydellisesti korroosiosuojattu runko varmistaa pienen kitkan ja hyvän liukupintojen kulutuskestävyyden. Valittavana on useita eri pintakäsittelyvaihtoehtoja käyttöolosuhteiden mukaan. MÄNTÄRAKENNE Kaksimäntä-käyttöakseli mekanismi (rack and pinion) takaa pitkän käyttöiän ja nopean toiminnan. Mäntiä kääntämällä voidaan vaihtaa käyttölaitteen toimisuunta. Männät on käsitelty pitkän käyttöiän ja korroosionkeston saavuttamiseksi. MUUNNELTAVA JA NYKYAIKAINEN RAKENNE Sama helposti muunneltava käyttölaiterakenne vähentää varastointikustannuksia. Jousia lisäämällä tai poistamalla saadaan jousipalautteinen tai kaksitoiminen käyttölaite. ASENNONOSOITUS Uusittu käyttöakselin yläpää sekä uusi asennonosoitinkiekko on helppo asettaa venttiilin asentoa vastaavaksi myös kenttäolosuhteissa venttiiliä linjasta poistamatta. KAKSI SÄÄDETTÄVÄÄ RAJOITINRUUVIA Käyttölaitteessa on vakiona kaksi rajoitinruuvia, joilla käyttölaitteen kiinniasentoa voidaan säätää ja aukiasentoa LIIKE ULOSLENTÄMÄTÖN KÄYTTÖAKSELI Käyttöakselin rakenne sallii joko käyttölaitteen suuntaisen (parallel) tai 45 käännetyn (diagonal) pohjaneliön. Mahdollisuutena on myös kaksoispohjaneliö (double square), jossa toteutuvat molemmat edellä mainitut vaihtoehdot. 5. KÄYTTÖAKSELIN YLÄPÄÄN SOVITE Käyttöakselin yläpään metallinen sovite on tukeva ja kestää käyttöä myös korkeammissa lämpötiloissa.

5 KORKEALAATUINEN KONEISTUS Mäntien ja käyttöakselin hammastus on kokonaan koneistettu, joka varmistaa yhdistelmän tarkan ja häiriöttömän toiminnan. KORKEALAATUISET TIIVISTEET JA LAAKERIT Käyttölaitteen tiivisteet ja laakerit on valmistettu korkealaatuisista käyttötarkoitukseen parhaiten sopivista materiaaleista. Oikeat materiaalit takaavat laajan käyttölämpötila-alueen, matalan kitkan sekä pitkän käyttöiän. LAAKEROINTI JA OHJAUS Mäntien ja käyttöakselin laakerointi takaa tarkan liikkeen, matalan kitkan, pitkän käyttöiän ja estää käyttöakselin lentämisen ulos. ESIJÄNNITETYT JOUSET Käyttölaitteen jouset ovat korkealaatuista, pinnoitettua korroosionkestävää terästä. Jousien esijännitys varmistaa käyttöturvallisuuden käyttölaitteen päätyjä avattaessa. ENP PINNOITETTU KÄYTTÖAKSELI Uloslentämätön, laakeroitu käyttöakseli takaa käyttölaitteelle pitkän käyttöiän sekä turvallisen käytön. KIINNITYSRUUVIT Ruostumattomat kiinnitysruuvit takaavat käyttölaitteen hyvän korroosion keston. NORMIEN VASTAAVUUS Käyttölaitteet on valmistetaan ISO 5211, DIN 3337 ja VDI/VDE normeja vastaavasti, joka varmistaa asennuksen helppouden ja yhteensopivuuden oheislaitteiden kanssa. TUNNISTAMINEN Patentoitu, yksilöllinen muotoilu ja Air Torque-logo varmistavat helpon tunnistuksen.

6 4th GENERATION UPGRADE-SARJA Kaksitoiminen 90 3-asentoinen 90 Nopea toiminen Kaksitoiminen käyttölaite 13,2 Nm 9173 Nm 5,5 bar käyttöpaineella Kaksitoiminen 120 Kaksitoiminen 135 Hydraulisesti hidastettu Air Torque 4th Generation Uprgade-sarja koostuu 18:sta kokoluokasta Jousipalautteinen käyttölaite 8,1 Nm 4068 Nm 12:lla jousella Kaksitoiminen 180 Jousipalautteinen 90 Jousipalautteinen 120 Jousipalautteinen asentoinen asentoinen 90 Nopea toiminen Fail Mid th GENERATION UPGRADE-SARJAN OPTIOT Lukitsemismahdollisuus Jos käyttölaite halutaan lukita, voidaan siihen asentaa erillinen lukituslevy ja lukko, näin estetään käyttölaitteen käyttö vahingossa. 100 % liikkeen rajoitus Jos halutaan käyttölaitteen liikkeen olevan alle 90, esim. 1, 5, 10, 25, 50, 70 ja normaali säätövara ei riitä, käyttölaite voidaan varustaa käyttölaitteen päätyihin asennettavilla rajoitinruuveilla, joilla liike voidaan rajoittaa tarpeen mukaan 0 90.

7 TEKNISET TIEDOT JA KÄYTTÖOLOSUHTEET Käyttövoima Kuiva tai voideltu paineilma, neutraalit kaasut edellyttäen että ne sopivat käyttölaitteen sisäosien materiaaleille. Voitelu Käyttölaitteet ovat tehtaalla kestovoideltu pitkää käyttöikää ajatellen. Vakiomallin voiteluaineet soveltuvat lämpötila-alueelle 40 C + 80 C Käyttöpaine Sekä jousipalautteisten että kaksitoimisten käyttölaitteiden maksimi ohjauspaine on 8 bar ja minimi ohjauspaine on 2.5 bar. Käyttöympäristö Käyttölaitteet soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Käyttölämpötila Vakiokäyttölaitteen lämpötila-alue on 40 C + 80 C Korkean lämpötilan HT mallin lämpötila-alue on 15 C C Matalan lämpötilan LLT mallin lämpötila-alue on 55 C + 80 C Käyttölaitteiden ulkoinen suojaus Käyttölaitteille on valittavana 6 pinnoitusvaihtoehtoa ympäristöolosuhteiden mukaan. Vaikeisiin olosuhteisiin asennettaessa tutustu pinnoitusvaihtoehtoihin AT - valintataulukossa tai ota yhteyttä tehtaan edustajaan. Käyttölaitevalinta ja merkinnät Oikean käyttölaitevalinnan varmistamiseksi käyttöolosuhteet tulee selvittää. KÄYTTÖLAITTEEN TOIMINTA JA KÄÄNTÖSUUNTA Vakiomallin käyttölaite sulkeutuu myötäpäivään. Vastapäivään käyttölaite kääntää, kun portti 2 paineistetaan. Kaksitoimisen käyttölaitteen toiminta (vakiomalli) ylhäältä katsottuna. Paineistamalla portti 2 männät siirtyvät kohti päätyjä kääntäen käyttöakselia, jolloin ilma poistuu portista 4 (Kiertoliike vastapäivään). Paineistamalla portti 4 männät siirtyvät takaisin keskelle kääntäen käyttöakselia, jolloin ilma poistuu portista 2 (Kiertoliike "2" "4" myötäpäivään). "2" "4" Jousipalautteisen käyttölaitteen toiminta (vakiomalli) ylhäältä katsottuna. Paineistamalla portti 2 männät siirtyvät kohti päätyjä puristaen samalla jouset kasaan, jolloin ilma poistuu portista 4 (Kiertoliike vastapäivään). Paineen lasku portissa 2 aiheuttaa mäntien paluuliikkeen jousivoimasta johtuen toisiaan kohti, kääntäen samalla käyttöakselia "2" "4" (Kiertoliike myötäpäivään). "2" "4"

8 ASENNONOSOITUS Asennonosoitin vaihtoehdot AT045U ja AT101U Vakio asennonosoitinkiekko on varustettu haponkestävällä sovitteella, joka takaa tarkan ja kestävän välityksen rajakytkinyksikön akselille. Uutuutena Upgrade-sarjassa on asennonosoitinkiekon alle sijoitettu asteikko tarkkaa asennon havainnointia varten. Optiona asennonosoitinkiekot induktiivisia (P+F, IFM jne) ja mekaanisia rajakytkimiä varten. Asennonosoitin vaihtoehdot AT201U ja AT1001U Vakio asennonosoitinkiekko on varustettu alumiinisella sovitteella, joka takaa tarkan ja kestävän välityksen rajakytkinyksikön akselille. Uutuutena Upgrade-sarjassa on asennonosoitinkiekon alle sijoitettu asteikko tarkkaa asennon havainnointia varten. Optiona asennonosoitinkiekot induktiivisia (P+F, IFM jne) ja mekaanisia rajakytkimiä varten.

9 Käyttölaitteen asennusasento. Air Torgue-käyttölaite voidaan asentaa joko putken suuntaisesti tai poikittain putkilinjaan nähden. Uudella asennonosoitinkiekolla sekä sovitteella on yksinkertaista asettaa osoitus vastaamaan toteutettua asennusta. Käyttölaite kiinniasennossa putken suuntaisessa asennuksessa Käyttölaite kiinniasennossa poikittaisessa asennuksessa putkilinjaan nähden (asennon osoitus käännetty 90 )

10 OSAT JA MATERIAALIT Jousi AT045U - AT051U Jousi AT101U - AT1001U Osa Varaosa sarja Kuvaus Materiaali 01 1 ei AT045U Rajoitinkiekko Stainless Steel (only for AT051U AT301U) Carbon Steel / Nodular Cast Iron, zinc coated 02 2 ei AT045U Rajoitinruuvi Stainless Steel 03 2 ei AT045U Aluslevy Stainless Steel 04 2 ei AT045U Mutteri Stainless Steel 05 2 AT1001U 4kpl 06 1 Laakeri High-grade polymers 07 1 Laakeri High-grade polymers 08 2 AT045U 1kpl Laakeri High-grade polymers 09 2 Tulppa M-NBR / Silicone vain AT801U -AT1001U O-rengas M-NBR / Silicone 10 1 Aluslevy Stainless Steel 11 2 ei AT045U O-rengas M-NBR 12 2 ei AT045U Ohjainkiila High-grade polymers Osat sisältyvät täydelliseen korjaussarjaan Osat sisältyvät O-rengas sarjaan Määrä / Kommentti Laakeri High-grade polymers

11 OSAT JA MATERIAALIT Osa Varaosa sarja Kuvaus Materiaali 8 AT045U - AT651U AT701U - AT751U RUUVI Stainless Steel 16 AT801U - AT1001U vain AT1001U ALUSLEVY Stainless Steel 14 2 O-RENGAS M-NBR 15 2 LAAKERI High-grade polymers 16 2 O-RENGAS M-NBR 17 max. 12 AT101U - AT1001U JOUSI 17.1 max. 2 vain AT045U JOUSI 17.2 JOUSI SiCr Spring alloy Steel coated 17.3 max. 4 vain AT051U JOUSI 18 1 LUKKORENGAS Spring Steel, ENP 19 1 vain AT045U - AT101U ASENNONOSOITIN High-grade polymers / Stainless Steel ASTEIKKORENGAS High-grade polymers vain AT045U - AT101U ASENNONOSOITIN High-grade polymers vain AT045U - AT101U URAHOLKKI Extruded Aluminium alloy, anodized vain AT045U - AT101U LUKITUSRUUVI Stainless Steel Osat sisältyvät täydelliseen korjaussarjaan Osat sisältyvät O-rengas sarjaan Määrä / Kommentti

12 OSAT JA MATERIAALIT Osa Varaosa sarja Määrä / Kommentti Kuvaus Materiaali 20 1 O-RENGAS M-NBR O-RENGAS PÄÄTY M-NBR Pressure Die Cast Aluminium alloy, anodized and coated Cast Aluminium alloy, anodized and coated (for AT1001U) SUOJUS MÄNTÄ High-grade polymers Pressure Die Cast Aluminium alloy, anodized Cast Aluminium alloy, anodized (for AT1001U) 41 1 LAITEKILPI Polyester-Silver 42 2 vain AT045U, AT751U ja AT1001U PÄÄTYTUNNISTE Polyester-Silver OHJAUSRENGAS (ei v akiona) RUNKO KÄYTTÖAKSELI Extruded Aluminium alloy, anodized Extruded Aluminium alloy, coated Cast Aluminium alloy, coated (for AT801U and AT1001U) Extruded Aluminium alloy, anodized (for AT045U and AT1001U) Steel, ENP vain suojaukset E ja F KÄYTTÖAKSELI Stainless Steel, ENP 65 1 VALMISTAJAN TUNNISTE High-grade polymers Osat sisältyvät täydelliseen korjaussarjaan Osat sisältyvät O-rengas sarjaan

13 MITAT JA TEKNISET TIEDOT ILMALIITÄNTÄ VDI/VDE 3845 POHJALIITÄNTÄ ISO 5211 R R T T PORTTI '2' PORTTI '2' S S PORTTI '4' PORTTI '4' D D S S T T PORTTI '2' PORTTI '2' R R PORTTI '4' PORTTI '4' D D Q Q Q1 Q1 Q2 Q W W1 W W2 W1 W2 KAKSOIS- NELIÖ KAKSOIS- NELIÖ PARALLEL PARALLEL DIAGONAL DIAGONAL MITAT (mm) MALLI A B C D E F G N P R S T ISO 228 Ø Z1 ISOlaippa Q Q1 Q2 W W1 W2 AT045U AT051U AT101U AT201U AT251U AT301U AT351U AT401U AT451U AT501U AT551U AT601U AT651U AT701U AT751U AT801U AT1001U D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S ,5 153,5 203, ,5 422, , , , , , , M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M6x10 M6x10 M6x10 M6x10 M6x10 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M5x8 M6x / /8" 1/8" 1/8" 1/8" 1/8" 1/4" 1/4" 1/4" 1/4" 1/4" 1/4" 1/4" 3/8" 1/2" 1/2" 1/2" 1/2" ,5 67, F04 F04 F05 + F07 F05 + F07 F05 + F07 F07 + F10 F07 + F10 F07 + F10 F10 + F12 F10 + F12 F14 F14 F16 F16 F16 F16 + F M5 M5 M6 M6 M6 M8 M8 M8 M10 M10 M16 M16 M20 M20 M20 M20 M M8 M8 M8 M10 M10 M10 M12 M M16 M M20 F16 + F25 + F30 ISOlaippa vaihtoehdot x I min. D DS F03 F03 + F05 F03 + F05 F05 F05 + F07 F12 F12 F14 - F04 F03 + F07 F05 F04 + F07 F07 F07 F10 F10 F12 F12 F10 + F12 F10 + F12 F14 F14 F16 + F25 - F x 11 9 x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x 80 F25 F30 TEKNISET TIEDOT (Metric) METRIC MALLI AT045U AT051U AT101U AT201U AT251U AT301U AT351U AT401U AT451U AT501U AT551U AT601U AT651U AT701U AT751U AT801U AT1001U D S D S D S D S D S D S D S D S D S D S D S D S D S D S D S D S D S Avautumisaika ( Sec. ) 0,15 0,2 0,2 0,25 0,25 0,3 0,3 0,4 0,4 0,5 0,5 0,7 0,7 0,9 0,9 1,2 1,2 1,5 1,5 1,8 2 2,4 2,7 3,5 3,5 4,1 4 4, , Sulkeutumisaika ( Sec. ) 0,2 0,25 0,25 0,3 0,3 0,35 0,35 0,5 0,5 0,6 0,6 0,9 0,8 1,1 1,1 1,4 1,4 1,8 1,7 2,1 2,2 2,8 3, ,6 4, , Ilmatilavuus (auki) ( L ) 0,06 0,09 0,16 0,31 0,51 0,71 1,19 1,54 2,41 3,14 4,26 5, , Ilmatilavuus (kiinni) ( L ) 0,1 0,15 0,26 0,49 0,78 1,11 1,8 2,34 3,78 4,92 6,89 9,46 15,2 21, Paino ( Kg ) 0,75 0,9 1,1 1,3 1,6 1,8 2,7 3 3,8 4,4 5,2 6 8,1 9, ,4 14,2 17,1 17,8 21,4 24,3 32,7 34,3 43,6 54, ,3 95, Note A: Yllä esitetyt toiminta-ajat on testattu seuraavissa olosuhteissa: AT045U - AT501U (1) huonelämpötila (2) 90 liike (3) Ohjausventtiili 4mm aukolla ja Qn 400l/min kapasiteetti (4) putkitus 8 mm:n putkella (5) puhdas instrumentti-ilma (6) Instrumentti-ilman paine 5,5 bar (7) käyttölaite ilman ulkoista kuormaa AT045U - AT501U (1) huonelämpötila (2) 90 liike (3) Ohjausventtiili 11mm aukolla ja Qn 6000l/min kapasiteetti (4) putkitus 11 mm:n putkella (5) puhdas instrumentti-ilma (6) Instrumentti-ilman paine 5,5 bar (7) käyttölaite ilman ulkoista kuormaa Varoitus: jos yksikin yllä esitetyistä arvoista muuttuu voi se johtaa toiminta-ajan muuttumiseen

14 MITAT JA TEKNISET TIEDOT EDESTÄ SIVULTA YLÄPINNAN LIITÄNTÄ ØZ1 AT045U AT801U AT701 U AT751U AT051 U AT651U AT045U A ØZ1 AIR TORQUE AIR TORQUE P A ØZ1 A ØZ1 AIR TORQUE P P P C C C B B B B M6x12 E M6x12 E M6x12 E 50 F AT051U AT101U F 4x4 N AT201U AT751U 4x4 N N 25 G G G F A C AT801U AT1001U ØZ1 P M6x12 E 4x4 N AT1001U AIR TORQUE B G A C F

15 MITAT JA TEKNISET TIEDOT ILMALIITÄNTÄ VDI/VDE 3845 POHJALIITÄNTÄ ISO 5211 R R T T PORTTI '2' PORTTI '2' S S PORTTI '4' PORTTI '4' D D S S T T PORTTI '2' PORTTI '2' R R PORTTI '4' PORTTI '4' D D Q Q Q1 Q1 Q2 Q W W1 W W2 W1 W2 KAKSOIS- NELIÖ KAKSOIS- NELIÖ PARALLEL PARALLEL DIAGONAL DIAGONAL MITAT (inch) MALLI A B C D E F G N P R S T * ISO 228 ØZ1 ISOlaippa Q Q1 Q2 W W1 W2 AT045U AT051U AT101U AT201U AT251U AT301U AT351U AT401U AT451U AT501U AT551U AT601U AT651U AT701U AT751U AT801U AT1001U D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S D/S 4,65 5,33 6,04 8,01 9,49 10,20 11,97 13,11 15,53 16,63 18,66 20,79 23,82 27,95 31,97 33,66 37,40 2,60 2,72 3,35 4,02 4,53 5,00 5,71 6,18 6,97 7,72 8,68 9,65 11,75 12,99 15,08 16,14 20,39 2,44 2,80 3,33 3,66 4,17 4,67 5,35 5,77 6,54 7,13 7,87 8,72 10,31 12,99 14,61 16,46 20,79 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M6x0,39 M6x0,39 M6x0,39 M6x0,39 M6x0,39 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M5x0,31 M6x0,39 3,15 3,15 3,15 3,15 3,15 3,15 3,15 3,15 3,15 3,15 5,12 5,12 5,12 5,12 5,12 5,12 7,87 1,18 1,18 1,18 1,18 1,18 1,18 1,18 1,18 1,18 1,18 1,18 1,18 1,18 1,18 1,18 1,18 1,97 0,43 0,43 0,43 0,67 0,67 0,67 1,06 1,06 1,06 1,06 1,42 1,42 1,42 1,42 1,42 1,42 1,42 0,59 / 0,79 0,79 0,79 0,79 0,79 0,79 1,18 1,18 1,18 1,18 1,97 1,97 1,97 1,97 1,97 1,97 3,15 1,26 1,26 1,26 1,26 1,26 1,26 1,26 1,26 1,26 1,26 1,26 1,26 1,77 1,77 1,77 1,77 1,77 0,94 0,94 0,94 0,94 0,94 0,94 0,94 0,94 0,94 0,94 0,94 0,94 1,57 1,57 1,57 1,57 1,57 1/8" 1/8" 1/8" 1/8" 1/8" 1/4" 1/4" 1/4" 1/4" 1/4" 1/4" 1/4" 3/8" 1/2" 1/2" 1/2" 1/2" 1,65 1,65 1,65 1,65 1,65 1,65 2,28 2,28 2,66 2,66 3,15 3,15 4,53 4,53 4,53 4,53 5,31 F04 F04 F05 + F07 F05 + F07 F05 + F07 F07 + F10 F07 + F10 F07 + F10 F10 + F12 F10 + F12 F14 F14 F16 F16 F16 F16 + F25 1,65 1,65 1,97 1,97 1,97 2,76 2,76 2,76 4,02 4,02 5,51 5,51 6,50 6,50 6,50 6,50 6, ,76 2,76 2,76 4,02 4,02 4,02 4,92 4, ,73 M5 M5 M6 M6 M6 M8 M8 M8 M10 M10 M16 M16 M20 M20 M20 M20 M M8 M8 M8 M10 M10 M10 M12 M M16 M M20 F16 + F25 + F30 ISOlaippa x I min. D F03 + F05 F03 + F05 F05 F05 + F07 F12 F12 F14 F03 - F04 + F07 F04 + F07 F07 F07 F10 F10 F12 F12 F10 + F12 F10 + F12 F14 F14 F16 + F25 F25 F30 - F ,35 x 0,43 0,35 x 0,43 0,43 x 0,47 0,43 x 0,47 0,55 x 0,63 0,55 x 0,63 0,67 x 0,75 0,87 x 0,94 0,87 x 0,94 0,87 x 0,94 0,87 x 0,94 1,06 x 1,14 1,06 x 1,14 2,17 x 2,32 2,17 x 2,32 2,95 x 3,15-0,43 x 0,47 0,55 x 0,63 0,55 x 0,63 0,55 x 0,63 0,67 x 0,75 0,87 x 0,94 0,87 x 0,94 1,06 x 1,14 1,06 x 1,14 1,42 x 1,54 1,42 x 1,54 1,81 x 1,93 1,81 x 1, ,67 x 0,75 0,67 x 0,75 0,87 x 0, ,35 x 0,43 0,43 x 0,47 0,43 x 0,47 0,55 x 0,63 0,67 x 0,75 0,67 x 0,75 0,67 x 0,75 0,87 x 0,94 1,06 x 1,14 1,06 x 1,14 1,06 x 1,14 1,06 x 1,14 1,42 x 1,54 1,42 x 1,54 1,81 x 1,93 1,81 x 1,93 2,17 x 2,32 DS 0,43 x 0,47-0,55 x 0,63 0,67 x 0,75-0,87 x 0,94 0,87 x 0,94 1,06 x 1, ,42 x 1,54 1,42 x 1,54 1,81 x 1,93 1,81 x 1,93 2,17 x 2,32 2,17 x 2,32 2,95 x 3,15 *NPT (ANSI B1-20-1) kierre optiona TEKNISET TIEDOT (Imperial) IMPERIAL MALLI AT045U AT051U AT101U AT201U AT251U AT301U AT351U AT401U AT451U AT501U AT551U AT601U AT651U AT701U AT751U AT801U AT1001U D S D S D S D S D S D S D S D S D S D S D S D S D S D S D S D S D S Avautumisaika ( Sec. ) 0,15 0,2 0,2 0,25 0,25 0,3 0,3 0,4 0,4 0,5 0,5 0,6 0,7 0,8 0,9 1,1 1,2 1,4 1,5 1,7 2 2,2 2,7 3,2 3, , , Sulkeutumisaika ( Sec. ) 0,2 0,25 0,25 0,3 0,3 0,35 0,35 0,5 0,5 0,6 0,7 0,8 0,9 1,1 1,2 1,4 1,5 1,8 1,8 2,1 2,4 2,8 3,5 4 4,1 4,6 4, , Ilmatilavuus (auki) ( Cu. In. ) Ilmatilavuus (kiinni) ( Cu. In. ) 3,66 5,5 9,8 18,9 31,1 43,3 72, ,1 191, ,5 610,2 884, ,1 9,2 15,9 29,9 47,6 67,7 109,8 142,8 230,7 300,2 420,5 577,3 927, Paino ( Lbs ) 1,65 1,98 2,4 2,9 3,5 4,0 6,0 6,6 8,4 9,7 11,5 13,2 17,9 20,7 22,0 27,3 31,3 37,7 39,2 47,2 53,6 72,1 75,6 96, Note A: Yllä esitetyt toiminta-ajat on testattu seuraavissa olosuhteissa: AT045U - AT501U (1) huonelämpötila (2) 90 liike (3) Ohjausventtiili 4mm aukolla ja Qn 400l/min kapasiteetti (4) putkitus 8 mm:n putkella (5) puhdas instrumentti-ilma (6) Instrumentti-ilman paine 5,5 bar (79,75 Psi) (7) käyttölaite ilman ulkoista kuormaa AT045U - AT501U (1) huonelämpötila (2) 90 liike (3) Ohjausventtiili 11mm aukolla ja Qn 6000l/min kapasiteetti (4) putkitus 11 mm:n putkella (5) puhdas instrumentti-ilma (6) Instrumentti-ilman paine 5,5 bar (79,75 Psi) (7) käyttölaite ilman ulkoista kuormaa Varoitus: jos yksikin yllä esitetyistä arvoista muuttuu voi se johtaa toiminta-ajan muuttumiseen

16 VÄÄNTÖMOMENTIT (Nm) JOUSIPALAUTTEINEN KÄYTTÖLAITE Syöttöpaine 2,5 bar 3 bar 3,5 bar 4 bar 4,2 bar 4,5 bar 5 bar 5,5 bar 6 bar 7 bar 8 bar Jousivoima Malli Jousi määrä Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End S 1-1 4,3 2,9 3,1 1,7 S 1-2 4,7 2,4 4,8 2,6 AT045U S 2-2 4,9 2,0 6,1 3,2 6,6 3,7 7,3 4,4 6,4 3,5 S 2-3 6,6 2,8 7,8 4,0 9,0 5,2 10,2 6,4 8,0 4,2 S 3-3 8,2 3,6 9,4 4,8 11,8 7,2 14,1 9,5 9,6 5,0 S 1 5,0 3,0 7 4,7 8 6,3 10,0 8 9,4 8,3 11,7 9,6 13,3 11,3 5,3 3,3 S 2 4 1,9 6,0 3,6 7,7 5,3 9,3 6,9 9 7,4 11,0 8,6 12,7 10,2 14,3 11,9 6,4 4,0 S 3 5,3 2,5 7,0 4,2 8,7 5,8 8,2 6,6 10,3 7,5 12,0 9,2 13,7 10,8 15,3 12,5 7,4 4,6 AT051U S 4 6,3 3 8,0 5 7,6 5,8 9,7 6,4 11,3 8,1 13,0 9,8 14,7 11,4 18,0 14,7 8,5 5,3 S 5 7,3 3,7 7,0 4,9 9,0 5,4 10,7 7,0 12,3 8,7 14, ,3 13,7 20,6 17,0 9,6 5,9 S 6 8,4 4,3 10,0 6,0 11,7 7,6 13,3 9,3 16,7 12,6 20, ,6 6,6 S 7 9,4 4,9 11 6,6 13 8,2 16,0 11,6 19,3 14,9 11,7 7,3 S 8 10,4 6 12,0 7,2 15,3 10,5 18,7 13,8 12,8 7,9 S 05 9,1 6,2 12 9, ,1 17, ,1 16,2 20,8 17,9 23,8 20,9 8,4 5,5 S ,5 10,9 7,5 13,9 10,4 16,8 13, ,5 19,7 16,3 22,7 19,2 25,6 22,1 10,1 6,7 S 07 9,8 5,8 12,8 8,7 15,7 11,6 16,9 12,8 18,6 14,6 21,5 17,5 24,5 20,4 27,4 23,4 11,8 7,8 AT101U S 08 11,6 7 14, ,7 11,1 17,5 12,9 20,4 15,8 23,4 18,7 26,3 21,7 32,2 27,5 13,5 8,9 S 09 13,5 8,3 14,6 9,4 16,4 11,2 19,3 14,1 22,3 17,1 25, ,1 25,9 36,9 31,7 15,2 10 S 10 15,3 9,5 18,2 12,4 21,1 15,4 24,1 18,3 29,9 24,2 35, ,9 11,1 S 11 17,1 10, , ,6 28,8 22,5 34,7 28,3 18,6 12,2 S 12 18, ,9 14,9 27,7 20,8 33,6 26,7 20,2 13,3 S ,8 23,8 17,6 29,7 23,4 35,5 29,2 37,8 31,6 41, ,1 40,9 17,3 11,1 S 06 15,8 8,3 21,6 14,1 27,5 19,9 33,3 25,8 35,6 28,1 39,1 31,6 44,9 37,4 50,7 43, ,3 S 07 19,4 10,7 25,2 16,5 31,1 22,3 33,4 24,6 36,9 28,1 42,7 33,9 48,5 39,8 54,3 45,6 24,2 15,5 AT201U S ,8 18,8 31,2 21,2 34,7 24,7 40,5 30,5 46,3 36,3 52,1 42,1 63,7 53,7 27,7 17,7 S 09 26,6 15, ,7 32,5 21,2 38, ,1 32,8 49,9 38,6 61,5 50,3 73,2 61, ,9 S 10 30,2 17,7 36,1 23,6 41,9 29,4 47,7 35,2 59,3 46, ,5 34,6 22,1 S 11 33,8 20,1 39,7 25,9 45,5 31,7 57,1 43,4 68, ,1 24,3 S 12 37,5 22,4 43,3 28,3 54,9 39,9 66,5 51,5 41,5 26,5 S 05 27,4 16,9 36, ,7 35,2 54,9 44,3 58, ,5 73,2 62,6 28,9 18,3 S 06 23,8 11,1 32,9 20,3 42,1 29,4 51,2 38,6 54,9 42,2 60,4 47,7 69,5 56,9 78, ,7 22 S 07 29,2 14,5 38,4 23,6 47,5 32,8 51,2 36,4 56,7 41,9 65,8 51, ,2 84,2 69,4 40,4 25,7 AT251U S 08 34,7 17,9 43, ,5 30, ,2 62,2 45,3 71,3 54,5 80,5 63,6 98,8 81,9 46,2 29,3 S 09 40,2 21,2 43,9 24,9 49,4 30,4 58,5 39,5 67, ,8 57,8 95,1 76, , S 10 45,7 24,6 54,8 33, ,9 73,1 52,1 91,5 70, ,7 57,8 36,7 S 11 51, ,3 37,1 69,5 46,3 87,8 64, ,9 63,5 40,3 S 12 56,7 31,4 65,8 40,5 84,1 58, ,1 69,3 44 S 05 41,1 27,1 54,4 40,4 67,7 53, ,3 72,3 94,3 80, ,6 39,4 25,3 S 06 36,1 19,2 49,4 32,5 62,7 45, ,1 81,3 64,4 89,3 72, , ,3 30,4 S 07 44,3 24,6 57,6 37,9 70,9 51,2 76,2 56,5 84,2 64, , , ,1 35,5 AT301U S 08 52, ,8 43,3 71,1 48,7 79,1 56,6 92,4 69, ,2 119,0 96, ,5 S 09 60,8 35,5 66,1 40,8 74,0 48,8 87,3 62, ,3 113,9 88, ,9 45,6 S ,9 82,3 54,2 95,6 67, , ,8 50,7 S 11 77,2 46,3 90,5 59, , ,7 55,7 S 12 85,4 51, ,5 60,8 S 05 66,5 41,9 87,9 63,4 109,4 84, ,5 41 S 06 58,3 28,8 79,7 50,3 101,2 71, , ,6 49,2 S 07 71,5 37, , , , ,7 57,4 AT351U S 08 84,8 45, , , , ,6 S 09 98, , ,8 S , , S , , ,2 S , ,4 S , , ,4 52,5 S 06 75,5 39, , , ,9 63 S 07 92,7 50, , ,5 AT401U S , S , , ,5 S , S , S S ,4 S , S AT451U S S S S S S S S AT501U S S S S S S S S AT551U S S S S S Jousivoima Ilmansyöttö porttiin 2 Jousivoima

17 VÄÄNTÖMOMENTIT (Nm) JOUSIPALAUTTEINEN KÄYTTÖLAITE Syöttöpaine 2,5 bar 3 bar 3,5 bar 4 bar 4,2 bar 4,5 bar 5 bar 5,5 bar 6 bar 7 bar 8 bar Jousivoima Malli Jousi määrä Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End S S S AT601U S S S S S S S S AT651U S S S S S S S S AT701U S S S S S S S S AT751U S S S S S S S S AT801U S S S S S S S S AT1001U S S S S S Jousimäärä Ilmansyöttö porttiin 2 Jousivoima KAKSITOIMINEN KÄYTTÖLAITE Syöttöpaine 2,5 bar 3 bar 3,5 bar 4 bar 4,2 bar 4,5 bar 5 bar 5,5 bar 6 bar 7 bar 8 bar Malli AT045U D 6,0 7,2 8,4 9,6 10,1 10,8 12,0 13,2 14,4 16,8 19,1 AT051U D 8,3 10,0 11,6 13,3 14,0 15,0 16,6 18,3 19,9 23,3 26,6 AT101U D 14,7 17,6 20,5 23,5 24,6 26,4 29,3 32,2 35,2 41,0 46,9 AT201U D 29,1 34,9 40,7 46,5 48,9 52,4 58,2 64,0 69,8 81,4 93,1 AT251U D 45,8 54,9 64,1 73,2 76,9 82,4 91,5 100,7 109,8 128,1 146,4 AT301U D 66,5 79,8 93, AT351U D AT401U D AT451U D AT501U D AT551U D AT601U D AT651U D AT701U D AT751U D AT801U D AT1001U D ** **AT1001 käytettäessä 8 bar instrumentti-ilman paineella vaatii erikoisrakenteen. Ole yhteydessä Air Torquen edustajaan.

18 VÄÄNTÖMOMENTIT (Li-In) JOUSIPALAUTTEINEN KÄYTTÖLAITE Syöttöpaine 40 Psi 50 Psi 60 Psi 70 Psi 80 Psi 90 Psi 100 Psi 110 Psi Malli Jousi määrä Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End S ,3 30,9 57,9 45,5 72,4 60,0 87,0 74, , ,4 15,0 S ,3 15,8 49,9 30,4 64,4 44,9 79,0 59,5 94,0 74, , ,5 23,0 AT045U S ,9 16,2 56,5 30,8 71,0 45,4 85,6 59, , , ,6 31,0 S ,3 16,6 68,4 31,2 79,4 45,8 94,0 60,3 109,0 74, , ,2 70,8 37,2 S ,8 17,0 72,3 31,6 86,9 46,2 101,0 60, , ,1 85,0 44,3 S 1 51, ,2 54,4 92,5 74, , ,1 29,2 S 2 46,1 24,7 66,3 45,0 86, , ,5 35,1 S 3 40,2 15,2 60,5 35, , , ,9 40,9 AT051U S 4 54,7 26, ,3 95, ,8 S 5 48,8 16, ,0 89,4 57, ,8 52,6 S 6 63,3 27,6 83,5 47, , ,1 58,5 S 7 57,4 18,1 77,7 38,4 98,0 58, , ,3 S 8 71,9 29,0 92,1 49,2 112,4 69, ,2 S , ,7 49,1 S 06 84,2 53, , ,6 58,9 S 07 74,4 38, , ,8 AT101U S , , ,6 S , ,4 S ,2 S S S ,8 S S AT201U S S S S S S S S AT251U S S S S S S S S AT301U S S S S S S S S AT351U S S S S S S S S AT401U S S S S S S S S AT451U S S S S S S S S AT501U S S S S S S S S AT551U S S S S S Jousimäärä Ilmansyöttö porttiin Psi Jousivoima Jousivoima

19 VÄÄNTÖMOMENTIT (Lb-In) JOUSIPALAUTTEINEN KÄYTTÖLAITE Syöttöpaine 40 Psi 50 Psi 60 Psi 70 Psi 80 Psi 90 Psi 100 Psi 110 Psi 116 Psi Jousivoima Malli Jousi määrä Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End Start End S S S AT601U S S S S S S S S AT651U S S S S S S S S AT701U S S S S S S S S AT751U S S S S S S S S AT801U S S S S S S S S AT1001U S S S S S Jousi- Ilmansyöttö porttiin 2 määrä Jousivoima KAKSITOIMINEN KÄYTTÖLAITE DOUBLE ACTING TORQUE Syöttöpaine 40 Psi 50 Psi 60 Psi 70 Psi 80 Psi 90 Psi 100 Psi 110 Psi 116 Psi Malli AT045U D 58,3 72,9 87, AT051U D 81, AT101U D AT201U D AT251U D AT301U D AT351U D AT401U D AT451U D AT501U D AT551U D AT601U D AT651U D AT701U D AT751U D AT801U D AT1001U D ** **AT1001 käytettäessä 8 bar instrumentti-ilman paineella vaatii erikoisrakenteen. Ole yhteydessä Air Torquen edustajaan.

20 JOUSIEN ASETTELU AT045U AT051U Jousi merkintä Pääty B AT045U Jousi tyyppi Pääty A AT045U Jousi tyyppi Jousi merkintä AT051U Sisäjousi Pääty B AT051U Ulkojousi AT051U Sisäjousi Pääty A AT051U Ulkojousi S1-1 1 (vihreä) 1 (vihreä) S1-2 1 (vihreä) 2 (punainen) S2-2 2 (punainen) 2 (punainen) S2-3 2 (punainen) 3 (musta) S3-3 3 (musta) 3 (musta) S1 1 (vihreä) (musta) S (musta) (musta) S (musta) (punainen) S (punainen) (punainen) S (punainen) 1 (vihreä) 2 (musta) S6 1 (vihreä) 2 (musta) 1 (vihreä) 2 (musta) S7 1 (vihreä) 2 (musta) 1 (vihreä) 3 (punainen) S8 1 (vihreä) 3 (punainen) 1 (vihreä) 3 () AT101U - AT1001U Pääty B Pääty A Pääty A S4 S5 S6 S7 S8 S9 S10 S11 S12 Pääty B Ilmaliitäntä RACK AND PINNION KÄYTTÖLAITTEEN NORMAALI MOMENTTIKÄYRÄ Ilmatoiminta KAKSITOIMINEN Kaksitoimisen käyttölaitteen vääntömomentti on lineaarinen, joten jos tiedetään venttiilin vääntömomentin tarve, johon lisätään varmuuskerroin (min % riippuen venttiilistä ja käyttöolosuhteista), valinta on helppo. Saatua arvoa verrataan vääntömomenttitaulukon arvoihin käyttäen matalinta toteutuvaa paineilman arvoa. Kun on löydetty sama tai hieman suurempi momenttiarvo, oikea käyttölaitteen koko voidaan lukea vasemmanpuoleisesta sarakkeesta. Jousitoiminta Ilmatoiminta JOUSIPALAUTTEINEN Jousipalautteisella käyttölaitteella on 4 eri vääntömomenttiarvoa: ilmalla saatavat arvot 0 ja 90 kun toimilaite on paineistettu ja jousien antamat momentit 90 ja 0, kun paineilman syöttö on katkaistu. Oikeassa mitoituksessa molempien liikkeiden vääntömomentti on oltava korkeampi kuin venttiilin tarvitsema vääntömomentti. Myös jousipalautteista käyttölaitetta käytettäessä venttiilin tarvitsemaan arvoon on lisättävä varmuuskerroin (min % riippuen venttiilistä ja käyttöolosuhteista). 4th Generation Upgrade- käyttölaitteet on suunniteltu siten, että ne antavat samat arvot kun paineilman paine ja jousien lukumäärä/pääty ovat samat (esim. 4 bar ja 4 jousta / pääty).

21 KÄYTTÖLAITTEEN LISÄLAITTEIDEN LIITÄNNÄT lisälaiteliitäntä Asennoitin Rajakytkinyksikkö pohjaliitäntä paineilman ohjaus liityntä Namur ohjausventtiilit Ohjausrengas (optiona) Ruuvikäyttö (declutchable) Asennusosat Tulppaventtiili Palloventtiili Läppäventtiili ASENNUSOSAT Air Torque:lla on ohjelmassaan myös asennusosat.

22 SUOJAUSLUOKAT OSAT Runko (AT045U - AT751U) PINNOITUS Anodisoitu ALODUR SUOJAUS A Runko (AT801U - AT1001U) Anodisoitu + epoksimaalaus + polyuretaanipinnoitus Päädyt (AT045U to AT801U) Anodisoitu + polyesteripinnoitus Päädyt (AT1001U) Anodisoitu + polyesteripinnoitus Hiiliteräs käyttöakseli (AT051U - AT801U) Alumiini käyttöakseli (AT045U ja AT1001U) ENP (Electroless Nickel Plating) Anodisoitu ALODUR OSAT PINNOITUS SUOJAUS D Runko Anodisoitu ALODUR + PTFEpinnoitus Päädyt Anodisoitu + PTFE-pinnoitus Hiiliteräs käyttöakseli (AT051U - AT801U) ENP (Electroless Nickel Plating) Alumiini käyttöakseli (AT045U ja AT1001U) Anodisoitu ALODUR Runko OSAT PINNOITUS Epoksi-pinnoitettu anodisoitu ALODUR SUOJAUS F Päädyt Anodisoitu + epoksipinnoitus SS316 käyttöakseli ENP (Electroless Nickel Plating) SS316 ruuvit

23 SUOJAUSLUOKAT Runko OSAT PINNOITUS Anodisoitu ALODUR + PTFEpinnoitus SUOJAUS B Päädyt Anodisoitu + polyesteripinnoitus Päädyt (AT1001U) Anodisoitu + polyesteripinnoitus Hiiliteräs käyttöakseli (AT051U - AT801U) ENP (Electroless Nickel Plating) Alumiini käyttöakseli (AT045U ja AT1001U) Anodisoitu ALODUR Runko OSAT PINNOITUS Anodisoitu ALODUR + PTFEpinnoitus SUOJAUS E Päädyt Anodisoitu + PTFE-pinnoitus SS316 käyttöakseli ENP (Electroless Nickel Plating) OSAT Runko (AT045U - AT751U) PINNOITUS Anodisoitu ALODUR SUOJAUS P Runko (AT801U ja AT1001U) Anodisoitu Päädyt Anodisoitu Hiiliteräs käyttöakseli (AT051U - AT801U) ENP (Electroless Nickel Plating) Alumiini käyttöakseli (AT045U ja AT1001U) Anodisoitu ALODUR

24 KOODIAVAIN 0 Tyhjä: asennonosoitus normaaliliike K: asennonosoitus lukitusmahdollisuudella (liike +/-5 ) 00 Tyhjä: vakio käyttölaite R50: 50% liikkeenrajoitus (45-90 ) R100: 100% liikkeenrajoitus (0-90 ) FA: nopeatoiminen FM: Fail Mid 180 -keskipalautuksella 3P: 3-asentoinen (vain jousipalautteinen) 3PD: 3-asentoinen (sekä jousipalautteinen että kaksitoiminen) HC: hydraulinen hidastin TS: Top Smart liityntä 1 Käyttölaite malli ja kääntöalue AT045U AT1001U: 90 (Vakio) AT052U AT752U: 120 AT053U AT753U: 135 AT058U AT758U: S: jousipalautteinen D: kaksitoiminen 3 Jousien lukumäärä jousipalautteisella käyttölaitteella 4 A,B,D,E,F,P: suojausluokka 5 ISO-pohjaliitäntä 6 Tyhjä: ilman ohjausrengasta Y: ohjausrenkaalla 7 XXD (pohjaneliö): yksi neliö 45 käännetty (diagonal) XXL: yksi neliö käyttölaitteen suuntainen (parallel) XXDS: kaksoispohjaneliö (double square) 8 Tyhjä: käyttölaite vakiotiivistein (-40 C +80 C) HT: käyttölaite korkean lämpötilan tiivistein (-15 C +150 C) LLT: käyttölaite kylmän lämpötilan tiivistein (-55 C +80 C) 9 Tyhjä: standardi asennus ST, myötäpäivään kiinni (jousi sulkee), kiinniasennon osoitus (kaksitoimisessa kun portti 4 on paineistettu) putken suuntaisessa asennuksessa. STR: myötäpäivään kiinni (jousi sulkee), kiinniasennon osoitus (kaksitoimisessa kun portti 4 on paineistettu) putken suuntaan 90 käännetyssä asennuksessa. LF: vastapäivään kiinni (jousi avaa), aukiasennon osoitus (kaksitoimisessa kun portti 4 on paineistettu) putken suuntaan 90 käännetyssä asennuksessa. LFR: vastapäivään kiinni (jousi avaa), aukiasennon osoitus (kaksitoimisessa kun portti 4 on paineistettu) putken suuntaan 90 putken suuntaisessa asennuksessa. 10 Optiot Esimerkkejä AT201U S 12 B F05-F07 Y 14D HT - - AT201, Upgrade-sarja, jousipalautteinen 12:lla jousella, suojausluokka B, ISO-poraus F05-F07, ohjausrengas, yksi 14mm diagonaalineliö ja korkean lämpötilan tiivistein K - AT351U D - A F07-F10-17DS - LFR - AT351m, Upgrade-sarja, lukitusmahdollisuudella, kaksitoiminen, suojausluokka A, ISO-poraus F07-F10, 17mm kaksoispohjaneliö liikesuunta vastapäivään kiinni putken suuntaisessa asennuksessa.

TOIMILAITTEET ELOMATIC E/P-sarja

TOIMILAITTEET ELOMATIC E/P-sarja ELOMATIC E/Psarja 0EME/PFIN/ TUOTEKUVAUS Ominaisuudet Kaksitoiminen Jousipalautteinen * standardi Esarjan toimilaitteissa Painealue: Vääntömomentti: Paineilma: Käyttölämpötila: Voitelu: Rakenne: Kaksitoiminen

Lisätiedot

Suuntaventtiilit, sarja E

Suuntaventtiilit, sarja E Suuntaventtiilit, sarja E Pohjalaatta-asenteisia, yksittäis- tai ryhmäasennukseen Koot 10.5, 16 ja 19 mm Tekniset tiedot rakenne luistiventtiili mallit 5/2 ja 5/3 materiaalit runko, luisti ja pohjalaatat

Lisätiedot

RC200 Sarja. Kompaktit Scotch-Yoke toimilaitteet neljänneskiertoventtiileille. Johtava venttiilitoimilaitteiden toimittaja

RC200 Sarja. Kompaktit Scotch-Yoke toimilaitteet neljänneskiertoventtiileille. Johtava venttiilitoimilaitteiden toimittaja RC200 Sarja Kompaktit Scotch-Yoke toimilaitteet neljänneskiertoventtiileille Johtava venttiilitoimilaitteiden toimittaja Rotork-toimilaitteet / Laaduntae Rotork yhtiöstä on perustamisensa, vuonna 1957,

Lisätiedot

LÄPPÄVENTTIILI hiiliterästä WAFER tyyppi 311- (310-312) sarjat

LÄPPÄVENTTIILI hiiliterästä WAFER tyyppi 311- (310-312) sarjat Operation hiiliterästä WAFER tyyppi 311- (310-312) sarjat C ont R o L Käyttö ja rakenne Versio 23-07-2015 Wafer tyyppi 311 (310-312) läppäventtiiliä käytetään teollisuusputkistoissa vaativiin sulku- ja

Lisätiedot

Täyttää painelaitedirektiivin 97/23/EC vaatimukset. Kaasu, ryhmä 1.

Täyttää painelaitedirektiivin 97/23/EC vaatimukset. Kaasu, ryhmä 1. Operation haponkestävä teräs WAFER tyyppi C ont R o L Käyttö ja rakenne Versio Wafer tyyppi 411 (410) läppäventtiileitä käytetään vaativiin sulku- ja säätötehtäviin. Venttiili on tiivis molempiin virtaussuuntiin.

Lisätiedot

LÄPPÄVENTTIILI WAFER tyyppi haponkestävää terästä 411 (410) sarjat PN40 41101, 41001 sarjat höyrylle (fire safe rakenne)

LÄPPÄVENTTIILI WAFER tyyppi haponkestävää terästä 411 (410) sarjat PN40 41101, 41001 sarjat höyrylle (fire safe rakenne) Operation WAFER tyyppi haponkestävää terästä 41101, 41001 sarjat höyrylle (fire safe rakenne) C ont R o L Käyttö ja rakenne Versio Wafer tyyppi 411 (410) läppäventtiiliä käytetään teollisuusputkistoissa

Lisätiedot

PNEUMAATTINEN SYLINTERITOIMILAITE, B-SARJA

PNEUMAATTINEN SYLINTERITOIMILAITE, B-SARJA PNEUMAATTINEN SYLINTERITOIMILAITE, B-SARJA Metson Neles pneumaattinen B-sarjan mäntätoimilaite on suunniteltu käytettäväksi vaativissa säätö- ja sulkusovelluksissakin, joista B1C on kaksitoiminen ja B1J

Lisätiedot

LÄPPÄVENTTIILI haponkestävä teräs WAFER tyyppi 411- (41000) sarjat

LÄPPÄVENTTIILI haponkestävä teräs WAFER tyyppi 411- (41000) sarjat Operation haponkestävä teräs WAFER tyyppi 11- (1000) sarjat C ont R o L Käyttö ja rakenne Versio 07-09-011 Wafer tyyppi 11 (1000) läppäventtiileitä käytetään vaativiin sulku- ja säätötehtäviin. Venttiili

Lisätiedot

Läppäventtiili Eurovalve

Läppäventtiili Eurovalve Nimelliskoot PN Lämpötila-alue Materiaali DN 50-1600 10-16 -30-200 ºC Valurauta/pallografiittivalurauta Käyttökohteet Sulku- ja säätökäyttöön teollisuusprosesseihin nesteille ja kaasuille. Kylmälle ja

Lisätiedot

RC200. Kompaktit Scotch-Yoke toimilaitteet neljänneskiertoventtiileille. Johtava venttiilitoimilaitteiden toimittaja

RC200. Kompaktit Scotch-Yoke toimilaitteet neljänneskiertoventtiileille. Johtava venttiilitoimilaitteiden toimittaja Fluid Power Actuators and Control Systems Johtava venttiilitoimilaitteiden toimittaja RC200 Kompaktit Scotch-Yoke toimilaitteet neljänneskiertoventtiileille PUB014-001-14 painos 08/10 Rotork-toimilaitteet

Lisätiedot

RP31 ja RP32 mäntäventtiilit Asennus- ja huolto-ohje

RP31 ja RP32 mäntäventtiilit Asennus- ja huolto-ohje 1180650/1 IM-P118-03 ST Issue 1 RP31 ja RP32 mäntäventtiilit Asennus- ja huolto-ohje 1. Turvallisuusohjeet 2. Yleinen tuoteinformaatio 3. Asennus 4. Käyttöönotto 5. Toiminta 6. Huolto 7. Varaosat IM-P118-03

Lisätiedot

LÄPPÄVENTTIILI WAFER tyyppi hiiliterästä 311 ( ) sarjat PN40

LÄPPÄVENTTIILI WAFER tyyppi hiiliterästä 311 ( ) sarjat PN40 Operation WAFER tyyppi hiiliterästä 311 (310-312) sarjat PN40 C ont R o L Käyttö ja rakenne Versio 23-07-2015 Wafer tyyppi 311 (310-312) läppäventtiiliä käytetään teollisuusputkistoissa vaativiin sulku-

Lisätiedot

NAMUR-suuntaventtiilit, sarja NA

NAMUR-suuntaventtiilit, sarja NA NAMUR-suuntaventtiilit, sarja NA Pneumaattinen tai sähköpneumaattinen ohjaus 3/2-, 5/2- ja 5/3-tie Liitännät G1/4 Tekniset tiedot venttiilimallit 3/2-, 5/2- ja 5/3-tie/asento rakenne servo-ohjattu luistiventtiili

Lisätiedot

R o L. LÄPPÄVENTTIILI hiiliterästä hitsausyhtein 313 -sarja BLUE LINE. Kuvaus

R o L. LÄPPÄVENTTIILI hiiliterästä hitsausyhtein 313 -sarja BLUE LINE. Kuvaus hiiliterästä C ont R o L Kuvaus Versio Hitsattava läppäventtiili 313 on kehitetty erityisesti kaukolämpö- ja kaukokylmäverkostoihin. Venttiili soveltuu sekä sulku- että säätötehtäviin. Högfors läppäventtiili

Lisätiedot

kyturvallinen valinta erittäin puhtaisiin sovelluksiin

kyturvallinen valinta erittäin puhtaisiin sovelluksiin . kyturvallinen valinta erittäin puhtaisiin sovelluksiin LK UltraPure utomaattinen tai käsikäyttöinen läppäventtiili Konsepti LK UltraPure on automaatti- tai käsikäyttöinen läppäventtiili. UltraPure-venttiili

Lisätiedot

R o L. V-PALLOVENTTIILI haponkestävä teräs 455- (459) sarjat SILVER LINE. Operation. Käyttö ja rakenne. Versio 27-06-2014

R o L. V-PALLOVENTTIILI haponkestävä teräs 455- (459) sarjat SILVER LINE. Operation. Käyttö ja rakenne. Versio 27-06-2014 Operation C ont R o L Käyttö ja rakenne Versio HÖGFORS V-palloventtiili on erityisesti suunniteltu massojen, nesteiden ja höyryjen virtauksen säätöön. Rakennepituudeltaan lyhyempi 59 on suunniteltu pohjaventtiilikäyttöön.

Lisätiedot

Läppäventtiili Eurovalve

Läppäventtiili Eurovalve Internet_Description Nimelliskoot PN Lämpötila-alue Materiaali DN 50-1600 10-16 -30-200 ºC Valurauta/pallografiittivalurauta Käyttökohteet Sulku- ja säätökäyttöön teollisuusprosesseihin nesteille ja kaasuille.

Lisätiedot

kykäsikäyttöinen tai automaattinen - voit valita itse

kykäsikäyttöinen tai automaattinen - voit valita itse . kykäsikäyttöinen tai automaattinen - voit valita itse LK utomaattinen tai käsikäyttöinen läppäventtiili Konsepti LK on hygieeninen automaattinen tai käsikäyttöinen läppäventtiili ruostumattomiin teräsputkijärjestelmiin.

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen No. 981117101 Kuvaus Turvalukitus mahdollistaa rummun lukitsemisen letkunvaihdon yhteydessä. Räikkämekanismi lukitsee uloskelatun letkun halutulle

Lisätiedot

max +260 C / min -40 C EN Type B, PN 25 PN 16 ja PN 10, ANSI CLASS 150, GOST Täyttää painelaitedirektiivin 97/23/EC vaatimukset.

max +260 C / min -40 C EN Type B, PN 25 PN 16 ja PN 10, ANSI CLASS 150, GOST Täyttää painelaitedirektiivin 97/23/EC vaatimukset. hiiliterästä 315 -sarja C ont R o L Kuvaus Versio 23-07-2015 Laipallista läppäventtiiliä käytetään kaukolämpö- ja kaukokylmäverkostoissa sekä teollisuudessa. Venttiili soveltuu sekä sulku- että säätötehtäviin.

Lisätiedot

PTS - Läppäpelti PTS. Läppäpelti

PTS - Läppäpelti PTS. Läppäpelti PTS Läppäpelti Ilmavirran sulkuun, säätöön, tasapainotukseen ja ohjaukseen soveltuva säätöpelti. Kotelon vuotoluokitus: standardi EN 1751, luokka C. Kotelo ja säätöpelti ovat sinkittyä terästä. Sulkupellin

Lisätiedot

3/2-, 5/2- ja 5/3-venttiilit sarja 590 On-Line järjestelmä Täydelliset venttiiliryhmät, koko VDMA 01

3/2-, 5/2- ja 5/3-venttiilit sarja 590 On-Line järjestelmä Täydelliset venttiiliryhmät, koko VDMA 01 Tekniset tiedot Tyyppi Luistiventtiili Vakio VDMA 24 563 koko 01 Käyttöpaine, maks. Ks. Taulukko Virtaus 6 barilla ja P (painehäviö) 1 bar Qn 750 NI/min. Lämpötila-alue 10 C +40 C Paineväliaine Paineilma,

Lisätiedot

LUKINTALAITE SYLINTERI TOIMILAITTEILLE Malli B_Q, B_W ja B_QW. Asennus-, huolto- ja käyttöohje

LUKINTALAITE SYLINTERI TOIMILAITTEILLE Malli B_Q, B_W ja B_QW. Asennus-, huolto- ja käyttöohje LUKINTALAITE SYLINTERI TOIMILAITTEILLE Malli B_Q, B_W ja B_QW Asennus-, huolto- ja käyttöohje 6 B 70 fi 4/2015 2 6 B 20 fi Sisältö 1 YLEISTÄ... 3 1.1 Osat ja liittimet...3 2 VAROTOIMENPITEET... 4 3 ASENNUS

Lisätiedot

Pneumaattinen toimilaite Malli 3277. Kuva 1 toimilaite malli 3277 Kuva 2 toimilaite malli 3277-5. Asennus- ja käyttöohjeet EB 8311 FI

Pneumaattinen toimilaite Malli 3277. Kuva 1 toimilaite malli 3277 Kuva 2 toimilaite malli 3277-5. Asennus- ja käyttöohjeet EB 8311 FI Pneumaattinen toimilaite Malli 32 Kuva 1 toimilaite malli 32 Kuva 2 toimilaite malli 32-5 Asennus- ja käyttöohjeet EB 8311 FI Painos Heinäkuu 200 Rakenne ja toimintatapa 1. Rakenne ja toimin Pneumaattinen

Lisätiedot

FT14 uimurilauhteenpoistimet ½" (DN15) - 1" (DN25) Asennus- ja huolto-ohje

FT14 uimurilauhteenpoistimet ½ (DN15) - 1 (DN25) Asennus- ja huolto-ohje 1440013/9 IM-S02-13 ST Issue 9 FT14 uimurilauhteenpoistimet ½" (DN15) - 1" (DN25) Asennus- ja huolto-ohje 1. Turvallisuusohjeet 2. Yleinen tuoteinformaatio 3. Asennus 4. Käyttöönotto 5. Toiminta 6. Huolto

Lisätiedot

Palloventtiili haponkestävä teräs ja teräs Mecafrance

Palloventtiili haponkestävä teräs ja teräs Mecafrance Mecafrance AT 3502, 3522, 3542, 3547, Nimelliskoot PN Lämpötila-alue Materiaali DN 8-250 10/100-20 - 200 ºC Teräs Haponkestävä teräs AT 3502, 3522, 3542, 3547, Käyttökohteet Sulkuventtiili esimerkiksi

Lisätiedot

Pienet sähkötoimilaitteet 90 käännöllä

Pienet sähkötoimilaitteet 90 käännöllä Pienet sähkötoimilaitteet 90 käännöllä Rotork-toimilaitteet Yksi toimilaitetekniikan johtavista valmistajista Rotork on luotettava ja tuotteet ovat pitkälle kehitettyjä. Rotorkilla on yli neljänkymmenen

Lisätiedot

Pohjalaatat ja ryhmäasennuslaatat venttiilisarjalle E

Pohjalaatat ja ryhmäasennuslaatat venttiilisarjalle E Pohjalaatat ja ryhmäasennuslaatat venttiilisarjalle E Tekniset tiedot rakenne materiaalit asennus liitännät Pneumaattiset tiedot väliaine koneistettu alumiiniprofiili alumiini ruuveilla katso seuraava

Lisätiedot

kysulkuventtiili vaikeisiin sovelluksiin

kysulkuventtiili vaikeisiin sovelluksiin . kysulkuventtiili vaikeisiin sovelluksiin MH-venttiili Konsepti MH Koltek -venttiili on käsikäyttöinen tai pneumaattinen venttiili, joka on suunniteltu käytettäväksi elintarvike-, kemian-, lääke- ja muussa

Lisätiedot

Via Circonvallazione, 10 13018 Valduggia (VC), Italia Puh: +39 0163 47891 Faksi: +39 0163 47895 www.vironline.com. Kuva 9525.

Via Circonvallazione, 10 13018 Valduggia (VC), Italia Puh: +39 0163 47891 Faksi: +39 0163 47895 www.vironline.com. Kuva 9525. Valvoindustria Ing. Rizzio S.p.A. www.vironline.com 9520-sarja DZR messinkinen ON/OFF -linjasäätöventtiili Kuvaus Sinkkikadon kestävästä messingistä valmistettu ON/OFF säätöön soveltuva linjasäätöventtiili

Lisätiedot

PALLOVENTTIILI hiiliterästä hitsatut liitospäät / kierrepäät / laipat 34000, 34200, 34300, 34500

PALLOVENTTIILI hiiliterästä hitsatut liitospäät / kierrepäät / laipat 34000, 34200, 34300, 34500 hitsatut liitospäät / kierrepäät / laipat 34000, 34200, 34300, 34500 C ont R o L Käyttö ja rakenne Versio 28-06-2016 34000 34500-sarjan venttiilit ovat tiiviitä sulkuventtiileitä, joita käytetään neste-

Lisätiedot

VDMA-sylinterit, sarja 61 (DIN/ISO 6431)

VDMA-sylinterit, sarja 61 (DIN/ISO 6431) VDMA-sylinterit, sarja 61 (DIN/ISO 641) Päätyvaimennettuja, magneettimännällä Ø 2, 40,, 6, 80, 100, 1 yksi- tai kaksitoimisia Tekniset tiedot rakenne toiminta materiaalit asennus iskunpituus käyttöpaine

Lisätiedot

R o L. V-PALLOVENTTIILI haponkestävä teräs Wafer tyyppi 465-sarjat SILVER LINE. Operation. Käyttö ja rakenne. Versio

R o L. V-PALLOVENTTIILI haponkestävä teräs Wafer tyyppi 465-sarjat SILVER LINE. Operation. Käyttö ja rakenne. Versio Operation V-PALLOVENTTIILI haponkestävä teräs Wafer tyyppi C ont R o L Käyttö ja rakenne Versio 15-04-2015 HÖGFORS V-palloventtiili on suunniteltu erityisesti massojen, nesteiden ja höyryjen virtauksen

Lisätiedot

SM45 bi-metallinen lauhteenpoistin Asennus- ja huolto-ohje

SM45 bi-metallinen lauhteenpoistin Asennus- ja huolto-ohje 0256350/1 IM-P025-02 ST Issue 1 SM45 bi-metallinen lauhteenpoistin Asennus- ja huolto-ohje 1. Turvallisuusohjeet 2. Yleinen tuoteinformaatio 3. Asennus 4. Käyttöönotto 5. Toiminta 6. Huolto 7. Varaosat

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohje EB 8310 FI. Pneumaattinen toimilaite Tyyppi 3271. Tyyppi 3271. Tyyppi 3271, varustettu käsisäädöllä.

Asennus- ja käyttöohje EB 8310 FI. Pneumaattinen toimilaite Tyyppi 3271. Tyyppi 3271. Tyyppi 3271, varustettu käsisäädöllä. Pneumaattinen toimilaite Tyyppi 3271 Tyyppi 3271 Tyyppi 3271-5 Tyyppi 3271, varustettu käsisäädöllä Tyyppi 3271-52 Kuva 1 Tyypin 3271 toimilaitteet Asennus- ja käyttöohje EB 8310 FI Painos: lokakuu 2004

Lisätiedot

SYLINTERIT JA TOIMILAITTEET

SYLINTERIT JA TOIMILAITTEET AISI-PNEUMATIIKKA SYLINTERIT JA TOIMILAITTEET AISI-sylinterien valikoima sisältää standardien mukaisten sylinterien lisäksi asiakaskohtaisia erikoismalleja. Materiaaleina AISI316 tai AISI304, tiivisteet

Lisätiedot

PALLOVENTTIILI hiiliterästä hitsatut liitospäät / kierrepäät / laipat 34000, 34200, 34300, 34500

PALLOVENTTIILI hiiliterästä hitsatut liitospäät / kierrepäät / laipat 34000, 34200, 34300, 34500 hitsatut liitospäät / kierrepäät / laipat 34000, 34200, 34300, 34500 C ont R o L Käyttö ja rakenne Versio 20-02-2015 34000 34500-sarjan venttiilit ovat tiiviitä sulkuventtiileitä, joita käytetään neste-

Lisätiedot

SYGEF -PVDF-Standard ISO/DIN

SYGEF -PVDF-Standard ISO/DIN SYGEF -PVF-Stanar ISO/IN Putket, SYGEF -PVF-Stanar 659 Sivu Putkenosat, muhvihitsattavat SYGEF -PVF-Stanar 660 Muunnososat muhvihitsattavat, SYGEF -PVF-Stanar 667 Putkenosat - IR -ja puskuhitsattavat,

Lisätiedot

ONGELMA: OIKEAN MOOTTORITOIMILAITTEEN LÖYTÄMINEN VENTTIILINOHJAUKSEEN TAI SÄÄTÖÖN

ONGELMA: OIKEAN MOOTTORITOIMILAITTEEN LÖYTÄMINEN VENTTIILINOHJAUKSEEN TAI SÄÄTÖÖN ONGELMA: OIKEAN MOOTTORITOIMILAITTEEN LÖYTÄMINEN VENTTIILINOHJAUKSEEN TAI SÄÄTÖÖN RATKAISU: ARMATEC TARJOAA MONIPUOLISEN VALIKOIMAN BERNARD CONTROLS MOOTTORITOIMILAITTEITA VENTTIILIEN OHJAUKSEEN JA SÄÄTÖÖN

Lisätiedot

Hiukkaskoko maks. 5 µm. Teoreettinen vääntömomentti. Materiaalit:

Hiukkaskoko maks. 5 µm. Teoreettinen vääntömomentti. Materiaalit: 1 Käyttöpaine min./max. 1,5 bar / 10 bar Ympäristölämpötila min./maks. -20 C / +80 C Keskilämpötila min./maks. -20 C / +80 C Keski Paineilma Hiukkaskoko maks. 5 µm Paineilman öljypitoisuus 0 mg/m³ - 1

Lisätiedot

PALLOVENTTIILI MAAKAASULLE hiiliterästä hitsatut päät / kierrepäät / laipat 35000, 35200, 35300, 35500

PALLOVENTTIILI MAAKAASULLE hiiliterästä hitsatut päät / kierrepäät / laipat 35000, 35200, 35300, 35500 hitsatut päät / kierrepäät / laipat 35000, 35200, 35300, 35500 C ont R o L Käyttö ja rakenne Versio 29-06-2016 35000 35500-sarjan venttiilit ovat tiiviitä sulkuventtiileitä, joita käytetään maakaasulle.

Lisätiedot

KALVOVENTTIILIT OMINAISUUDET: YLEISIMMÄT KÄYTTÖKOHTEET: Kemianteollisuus, vesilaitokset, elintarviketeollisuus sekä paperiteollisuus

KALVOVENTTIILIT OMINAISUUDET: YLEISIMMÄT KÄYTTÖKOHTEET: Kemianteollisuus, vesilaitokset, elintarviketeollisuus sekä paperiteollisuus KALVOVENTTIILIT Fluorotechin toimitusohjelmassa on kolmen tyyppisiä kalvoventtiileitä: normaalisti teollisuudessa käytettävä VM-sarjan kalvoventtiili, tiiviimmässä muodossa oleva pienempi CM-sarjan kalvoventtiili

Lisätiedot

LEVYLUISTIVENTTIILIT Sarjat 200 ja 300 Tecofi VG ja VGT

LEVYLUISTIVENTTIILIT Sarjat 200 ja 300 Tecofi VG ja VGT LEVYLUISTIVENTTIILIT Sarjat 200 ja 300 Tecofi VG ja VGT OMINAISUUDET AVS-levyluistiventtiileitä valmistetaan vakiorakenteisena joko haponkestävästä teräksestä tai valuraudasta. Venttiilit toimitetaan joko

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT TOIMINTAPERIAATTEET JA LÄPÄISYKUVAAJA

TEKNISET TIEDOT TOIMINTAPERIAATTEET JA LÄPÄISYKUVAAJA Impulssiventtiilit, JETsarja JETsarjan impulssiventtiilit on tarkoitettu sovellutuksiin, joissa vaaditaan pieniä mittoja, suurta toimintanopeutta, minimaalista säätövoimaa ja kevyttä rakennetta. Käyttökohteissa,

Lisätiedot

PALLOVENTTIILI Sarja Ballstar 50 BALL VALVE Series Ballstar 50

PALLOVENTTIILI Sarja Ballstar 50 BALL VALVE Series Ballstar 50 KOLMIOSAINEN PALLOVENTTIILI Käsipalloventtiili Haponkestävää terästä CF8M DN 10-50 PN 64 DN 65-100 PN 40 THREE - PIECE Manually operated ball valve Stainless steel CF8M 3/8 to 2 1000* PSI 2 1/2 to 4 800*

Lisätiedot

Asennus- ja huolto-ohjeen käännös

Asennus- ja huolto-ohjeen käännös 0-40 / 0-80 BAR 0-600 / 0-1200 PSI Asennus- ja huolto-ohjeen käännös 1 10-2015 TURVALLINEN JA OIKEA KÄYTTÖ Laitteen turvallinen ja luotettava käyttö edellyttää näiden ohjeiden tarkkaa noudattamista. Ohjeiden

Lisätiedot

LEVYLUISTIVENTTIILIT Sarjat 200 ja 300

LEVYLUISTIVENTTIILIT Sarjat 200 ja 300 LEVYLUISTIVENTTIILIT Sarjat 200 ja 300 OMINAISUUDET AVS-levyluistiventtiileitä valmistetaan vakiorakenteisena joko haponkestävästä teräksestä tai valuraudasta, tilauksesta myös hastelloista, titaanista

Lisätiedot

KULMAVAIHTEET. Tyypit W 088, 110, 136,156, 199 ja 260 TILAUSAVAIN 3:19

KULMAVAIHTEET. Tyypit W 088, 110, 136,156, 199 ja 260 TILAUSAVAIN 3:19 Tyypit W 088, 110, 16,156, 199 ja 260 Välitykset 1:1, 2:1, :1 ja 4:1 Suurin lähtevä vääntömomentti 2419 Nm. Suurin tuleva pyörimisnopeus 000 min -1 IEC-moottorilaippa valinnaisena. Yleistä Tyyppi W on

Lisätiedot

TEOLLISUUSVENTTIILIT KOKOONPANOTUOTTEET MAGNEETTIVENTTIILIT. Vaativiin prosessiteollisuuden kohteisiin, elintarvike- ja lääketeollisuuteen

TEOLLISUUSVENTTIILIT KOKOONPANOTUOTTEET MAGNEETTIVENTTIILIT. Vaativiin prosessiteollisuuden kohteisiin, elintarvike- ja lääketeollisuuteen KOKOONPANOTUOTTEET Kokoonpanoyksikkömme Espoossa kasaa monipuolisia venttiili/toimilaite-yhdistelmiä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa asiakkaitamme oikeiden laitteiden ja varusteiden valinnassa.

Lisätiedot

Koodiavain. KOKO 6 20 mm

Koodiavain. KOKO 6 20 mm Sähköohjatut venttiilit Ympäristön lämpötila: -20... +0 C Väliaineen lämpötila: maks. +0 C Väliaine: 0 ì m suodatettu ilma ja neutraalit kaasut, Väliaine: voitelulla tai ilman Rakenne: karaventtiili Runko:

Lisätiedot

DRV LINJASÄÄTÖ- VENTTIILIT

DRV LINJASÄÄTÖ- VENTTIILIT DRV LINJASÄÄTÖ- VENTTIILIT DRV LINJASÄÄTÖVENTTIILIT DRV VODRV Lämmitysverkostoissa on usein ongelmia, kun edellytetään tietty virtaama kuhunkin yksittäiseen liittymään. Tämä johtuu virtausvastusten eroista

Lisätiedot

PNEUMAATTISET TOIMILAITTEET PNEUMATIC ACTUATORS

PNEUMAATTISET TOIMILAITTEET PNEUMATIC ACTUATORS INDUSTRIAL VALVES PNEUMAATTISET TOIMILAITTEET PNEUMATIC ACTUATORS Toimilaitteet, varusteet ja toimilaiteventtiilit Actuators, accessories and actuated valves AVS TEOLLISUUSVENTTIILIT AVS INDUSTRIAL VALVES

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT TOIMINTAPERIAATTEET JA LÄPÄISYKUVAAJAT

TEKNISET TIEDOT TOIMINTAPERIAATTEET JA LÄPÄISYKUVAAJAT M5 - G 1 vasta- ja vastusvastaventtiilit Vastusvastaventtiilejä käytetään pääasiassa, kun halutaan säätää sylinterin iskunnopeutta. Venttiilejä käytetään myös ilmanvirtauksen säätöön. Vastaventtiili säätää

Lisätiedot

SENTRONIC D -propot SENTRONIC D 608 609

SENTRONIC D -propot SENTRONIC D 608 609 SENTRONIC D -propot Digitaalisesti toimiva 3-tie proportionaaliventtiili Ohjaus ja takaisinkytkentä digitaaliviestillä Venttiiliin integroitu näyttö ja näppäimet Suoratoiminen Dynaaminen ja nopea toiminta

Lisätiedot

ABLOY -OVENSULKIMET KÄYTTÖMUKAVUUTTA JA TURVALLISUUTTA

ABLOY -OVENSULKIMET KÄYTTÖMUKAVUUTTA JA TURVALLISUUTTA R ABLOY -OVENSULKIMET KÄYTTÖMUKAVUUTTA JA TURVALLISUUTTA ABLOY -ovensuljinten luotettavuus erilaisissa vaativissa ympäristöissä ja olosuhteissa lisää turvallisuutta ja säästää energiaa. 1 ABLOY -OVENSULKIMET

Lisätiedot

AV21 ilmanpoistin höyryjärjestelmiin Asennus- ja huolto-ohje

AV21 ilmanpoistin höyryjärjestelmiin Asennus- ja huolto-ohje 0107050/1 IM-P010-08 ST Issue 1 AV21 ilmanpoistin höyryjärjestelmiin Asennus- ja huolto-ohje 1. Turvallisuusohjeet 2. Yleinen tuoteinformaatio 3. Asennus 4. Käyttöönotto 5. Toiminta 6. Huolto 7. Varaosat

Lisätiedot

Tekninen tuote-esite. Yleiskuvaus. Tekniset tiedot. Turvallisuusohjeet

Tekninen tuote-esite. Yleiskuvaus. Tekniset tiedot. Turvallisuusohjeet Tekninen tuote-esite D6..W Läppäventtiili kierteettömillä korvakekiinnikkeillä Avoimiin ja suljettuihin kylmän ja lämpimän veden järjestelmiin Lämmitys- ja jäähdytyskojeiden auki-kiinni -sovelluksiin Yleiskuvaus

Lisätiedot

Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla

Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla Käytettäväksi ainoastaan käyttöohjeen yhteydessä! Tämä pikaopas EI korvaa käyttöohjetta! Pikaopas on tarkoitettu ainoastaan henkilöille,

Lisätiedot

TEMA-puhalluspistoolit

TEMA-puhalluspistoolit Puhalluspistoolit Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käytännöllisyyteen ja ergonomiaan, minkä ansiosta puhalluspistoolia on helppo käsitellä. Pistoolin kahva on iskunkestävää asetaalimuovia.

Lisätiedot

Nämä PFA-vuoratut tuotteet ovat luotettava ratkaisu riskialttiisiin prosesseihin

Nämä PFA-vuoratut tuotteet ovat luotettava ratkaisu riskialttiisiin prosesseihin Nämä PFA-vuoratut tuotteet ovat luotettava ratkaisu riskialttiisiin prosesseihin Ominaisuudet Takaiskuventtiilien ominaisuudet Vaativaan käyttöön soveltuva runko, valmistettu pallografiittivaluraudasta

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865

TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865 TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865 No. 981118101 Kuvaus Rajakytkimet asennettu moottoriyksikköön. Estää letkun ylikelautumisen. Moottori ohjaa kelaa planeettavaihteiston ja rummun päädyn

Lisätiedot

PALLOVENTTIILI haponkestävää terästä hitsattavat liitospäät / kierrepäät / laipat 440, 442, 443, 445

PALLOVENTTIILI haponkestävää terästä hitsattavat liitospäät / kierrepäät / laipat 440, 442, 443, 445 hitsattavat liitospäät / kierrepäät / laipat C ont R o L Käyttö ja rakenne Versio Palloventtiilisarja 440-445 haponkestävästä teräksestä on tarkoitettu sulkukäyttöön kemian- ja prosessiteollisuuteen. Se

Lisätiedot

SM21, SM21Y, SM24, SM24Y ja SM24H bi-metalliset lauhteenpoistimet Asennus- ja huolto-ohje

SM21, SM21Y, SM24, SM24Y ja SM24H bi-metalliset lauhteenpoistimet Asennus- ja huolto-ohje 0765050/2 IM-P076-07 ST Issue 2 SM21, SM21Y, SM24, SM24Y ja SM24H bi-metalliset lauhteenpoistimet Asennus- ja huolto-ohje 1. Turvallisuusohjeet SM21 2. Yleinen tuoteinformaatio 3. Asennus 4. Käyttöönotto

Lisätiedot

FT16 uimurilauhteenpoistin Asennus- ja huolto-ohje

FT16 uimurilauhteenpoistin Asennus- ja huolto-ohje 1430050/1 IM-P143-04 ST Issue 1 FT16 uimurilauhteenpoistin Asennus- ja huolto-ohje 1. Turvallisuusohjeet 2. Yleinen tuoteinformaatio 3. Asennus ½" ja ¾" kuvassa 4. Käyttöönotto 5. Toiminta 6. Huolto 7.

Lisätiedot

VALVPOWR VPVL -SARJAN D-MALLIN KAKSITOIMISET JA JOUSIPALAUTTEISET HAMMASTANKOVÄLITTEISET KOMPAKTIT PNEUMAATTI- SET TOIMILAITTEET

VALVPOWR VPVL -SARJAN D-MALLIN KAKSITOIMISET JA JOUSIPALAUTTEISET HAMMASTANKOVÄLITTEISET KOMPAKTIT PNEUMAATTI- SET TOIMILAITTEET VALVPOWR VPVL -SARJAN D-MALLIN KAKSITOIMISET JA JOUSIPALAUTTEISET HAMMASTANKOVÄLITTEISET KOMPAKTIT PNEUMAATTI- SET TOIMILAITTEET Valv-Powr VPVL -kaksoismäntätoimilaitteissa yhdistyvät pitkän käyttöiän

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT ULOSLENTÄMÄTÖN AKSELI / ANTI BLOWOUT PINION

TEKNISET TIEDOT ULOSLENTÄMÄTÖN AKSELI / ANTI BLOWOUT PINION TEKNISET TIEDOT Yleistä - Max. ohjauspaine 8 bar - Lämpötila-alue: vakio (-20 C;+85 C), korkea (-20 C;+150 C) matala (-0 C;+85 C) - Liukupinnoissa kestovoitelu - Tuotannossa 100 %:n testaus toimilaitteille

Lisätiedot

FDC - Palonrajoitin pyöreisiin kanaviin FDC. Palonrajoitin pyöreisiin kanaviin

FDC - Palonrajoitin pyöreisiin kanaviin FDC. Palonrajoitin pyöreisiin kanaviin FDC Palonrajoitin pyöreisiin kanaviin Tyyppihyväksytty sekä standardien EN 1366-2 ja EN 13501-3 mukainen palonrajoitin. Suunniteltu asennettavaksi paloteknisten osastojen välisiin kiviaineisiin seiniin

Lisätiedot

3/ > 2015 ILMANKÄSITTELY > Sarja MD 3/2-venttiilit TEKNISET TIEDOT ILMANKÄSITTELY. Uutta

3/ > 2015 ILMANKÄSITTELY > Sarja MD 3/2-venttiilit TEKNISET TIEDOT ILMANKÄSITTELY. Uutta LUETTELO > 2015 > Sarja MD /2-venttiilit Sarja MD /2-venttiilit Uutta Liitännät vaihdettavin patruunoin: sisäkierre (1/8, 1/4, /8) tai pistoliittimet Ø 6, 8 ja 10 mm putkelle. Modulaarinen asennus Käsi-,

Lisätiedot

NORI 500. Korkeapaineistukkaventtiili PN 250-500 DN 10-65. Vaihtoehdot. Materiaalit. Lisätietoja. Rakenne. Tilaustiedot

NORI 500. Korkeapaineistukkaventtiili PN 250-500 DN 10-65. Vaihtoehdot. Materiaalit. Lisätietoja. Rakenne. Tilaustiedot Esite 7641.1/3-57 NORI 500 Korkeapaineistukkaventtiili karantiivisteellä ja säätökeilalla hitsauspäin tai -muhvein PN 250-500 DN 10-65 Käyttöalueet Teollisuudessa, voimalaitoksissa, prosessitekniikassa

Lisätiedot

WGS pihdit ja sylinterit

WGS pihdit ja sylinterit WGS pihdit ja sylinterit Pihtejä käytetään tavallisesti valukanavien poimintaan, mutta usein myös itse kappaleille. Erityisesti jos kappaleessa ei ole riittävästi tasomaisia pintoja imukupeille. Pihdeillä

Lisätiedot

AVS -sylinterit, sarja 20

AVS -sylinterit, sarja 20 AVS -sylinterit, sarja 20 Kaksitoimisia, päätyvaimennuksella 125, 160, 200, 250, 320, 400 Ei ISO/VDMA-standardin mukaisia Tekniset tiedot rakenne pinnapulttirakenne toiminta kaksitoiminen materiaalit päädyt

Lisätiedot

Tehontarve Pito Mitoitus. Apukytkin Vääntömomentti Moottori Jousipalautus. Jousipalautus

Tehontarve Pito Mitoitus. Apukytkin Vääntömomentti Moottori Jousipalautus. Jousipalautus ekninen tuote-esite Jousipalautteinen toimilaite turvatoiminnolla rakennusten ilmanvaihtoja ilmastointijärjestelmien peltien säätöön. Ilmastointipelteihin, joiden koko n. 2 m 2 Vääntömomentti: 10 m imellisjännite

Lisätiedot

Sarjasäätö jäähdytykseen ja lämmitykseen

Sarjasäätö jäähdytykseen ja lämmitykseen FED säädin Sarjasäätö jäähdytykseen ja lämmitykseen Products FED-IF:anturilla FED-FF:irtoanturilla FED säädintä käytetään järjestelmissä joissa jäähdytys- ja lämmityspiiriä halutaan säätää yhdellä säätimellä.

Lisätiedot

P-EG suodatinkotelo, ruostumatonta terästä

P-EG suodatinkotelo, ruostumatonta terästä P-EG suodatinkotelo, ruostumatonta terästä Ruostumaton suodatinkotelo paineilmalle ja kaasuille. Tuotteen kuvaus: P-EG suodatinkotelot on kehitetty paineilman ja muiden teknisten kaasujen puhdistukseen

Lisätiedot

TYPPIKAASUJOUSET TUOTERYHMÄ 8300

TYPPIKAASUJOUSET TUOTERYHMÄ 8300 TYPPIKAASUJOUSET TUOTERYHMÄ 8300 TUOTEVALIKOIMA - Rungon halkaisija: 32-195 mm. - Alkuvoima: 150-12 000 dan. - Standardityöiskun pituus: 5-200 mm. - Erikoiskaasujouset tilauksesta. - Sarjat SC - ISO 11901-1

Lisätiedot

ALKUPERÄINEN ULEFOS LINK-SEAL MODUULI - TIIVISTE

ALKUPERÄINEN ULEFOS LINK-SEAL MODUULI - TIIVISTE ALKUPERÄINEN ULEFOS LINK-SEAL MODUULI - TIIVISTE MODUULIRAKENTEEN ANSIOSTA HELPPO ASENTAA VERSIOT JUOMAVEDELLE, ÖLJYLLE, POLTTOAINEILLE, LIUOTTIMILLE JA KORKEAMMILLE LÄMPÖTILOILLE. SUOJATTU LÄPIVIENTI

Lisätiedot

RUUVIKESKUS. Mutterinkiertimet. Tuote n:o 709-S-1305. Tuote n:o 709-S-7825. Tuote n:o 709-S-1355. Tuote n:o 709-S-1356. Tuote n:o 709-S-1605SR

RUUVIKESKUS. Mutterinkiertimet. Tuote n:o 709-S-1305. Tuote n:o 709-S-7825. Tuote n:o 709-S-1355. Tuote n:o 709-S-1356. Tuote n:o 709-S-1605SR Mutterinkiertimet Tuote n:o 1305 Tuote n:o 7825 Tuote n:o 1356 Tuote n:o 1355 Tuote n:o 1605SR Tuote n:o 1610SR Tuotekoodi Vääntö momentti Suositeltava työskentelyalue Suurin pulttikoko Tyhjäkäynti kierrosluku

Lisätiedot

Sähköiset tiedot Nimellisjännite AC V / DC V Nimellisjännitteen taajuus. Tehontarve ajossa Tehontarve pidossa Tehontarve mitoitus

Sähköiset tiedot Nimellisjännite AC V / DC V Nimellisjännitteen taajuus. Tehontarve ajossa Tehontarve pidossa Tehontarve mitoitus ekninen tuote-esite RFA oimilaite turvatoiminnolla palloventtiileille imellisvääntömomentti 10 m imellisjännite AC 24...240 V / DC 24...125 V Ohjaus Auki-kiinni Virrattomana kiinni (C) ekniset tiedot Sähköiset

Lisätiedot

Sähköiset tiedot Nimellisjännite AC V / DC V Nimellisjännitteen taajuus

Sähköiset tiedot Nimellisjännite AC V / DC V Nimellisjännitteen taajuus ekninen tuote-esite RFA-S2 oimilaite turvatoiminnolla palloventtiileille imellisvääntömomentti 10 m imellisjännite AC 24...240 V / DC 24...125 V Ohjaus Auki-kiinni kahdella integroidulla apukytkimellä

Lisätiedot

Tehontarve Pito Mitoitus. Jousipalautus. Turvallisuus Suojausluokka II Eristetty Kotelointiluokka NEMA2, UL kotelotyyppi 2 EMC Pienjännitedirektiivi

Tehontarve Pito Mitoitus. Jousipalautus. Turvallisuus Suojausluokka II Eristetty Kotelointiluokka NEMA2, UL kotelotyyppi 2 EMC Pienjännitedirektiivi ekninen tuote-esite Jousipalautteinen toimilaite turvatoiminnolla rakennusten ilmanvaihtoja ilmastointijärjestelmien peltien säätöön. Ilmastointipelteihin, joiden koko n. 4 m 2 Vääntömomentti: 20 m imellisjännite

Lisätiedot

Yarway Malli 20 Pneumaattinen kalvotoimilaite Asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet

Yarway Malli 20 Pneumaattinen kalvotoimilaite Asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet Ennen asennusta nämä ohjeet tulee lukea huolellisesti Toimintaperiaate Suoratoimisessa kalvotoimilaitteessa kuormituspaineen lisääminen työntää toimilaitteen karaa alaspäin jännittäen jousen. Paineen vähentäminen

Lisätiedot

Oy KLIM-KO KO Ltd KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJE 13.3.2012 LOHJA KILL 151/200/300 Rev 1 Pneumaattinen rullauspää Sivu 1/5

Oy KLIM-KO KO Ltd KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJE 13.3.2012 LOHJA KILL 151/200/300 Rev 1 Pneumaattinen rullauspää Sivu 1/5 Pneumaattinen rullauspää Sivu 1/5 Osa Nimi kpl 1 Välilaippa 1 2 Perälevy 1 3 Sylinteriputki 1 4 Mäntä 1 5 Runko 1 6 Nostokartio 1 7 Leukapala 6 8 Anturilevy 300 1 9 Anturilevy 300 1 10 Anturilevy 200 1

Lisätiedot

Kääntöluistiventtiilit HRB 3, HRB 4

Kääntöluistiventtiilit HRB 3, HRB 4 Tekninen esite Kääntöluistiventtiilit HRB 3, HRB 4 Kuvaus HRB-Kääntöluistiventtiilejä voi käyttää yhdessä sähkötoimisten toimilaitteiden AMB 162 ja AMB 182 kanssa. Ominaisuudet: Luokkansa pienin vuoto

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT. Venttiilit COMPA-sarja

TEKNISET TIEDOT. Venttiilit COMPA-sarja Venttiilit COMPA-sarja COMPA-sarjan venttiilit tarjoavat monipuoliset asennusmahdollisuudet sekä sähköliitäntöjen että DIN-kiskoasennusmahdollisuuden ansiosta. COMPA-sarjasta löytyvät ratkaisut niin yksittäis-

Lisätiedot

Saat enemmän vähemmällä

Saat enemmän vähemmällä TA-Compact-P Saat enemmän vähemmällä Sulku 2-tie säätöventtiili virtauksen maksimirajoitusventtiili 5 in 1 täydellinen mitattavuus TA-Compact-P Uusi päätelaitteisiin tarkoitettu paineen vakioiva 2-tie

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT. Suoraohjatut magneettiventtiilit

TEKNISET TIEDOT. Suoraohjatut magneettiventtiilit Yhdenmukainen laatu, hyvä hinta-laatusuhde ja laaja tuotevalikoima täyttävät kaikki loppukäyttäjän vaatimukset. Valmistusmateriaalien tarkka valinta vähentää jälkimagnetismin minimiin ja estää venttiilin

Lisätiedot

Irrotettava kahva helpottaa asennusta. Kahvaa voidaan kääntää sekä vasemmalle että oikealle, kun palloventtiili suljetaan.

Irrotettava kahva helpottaa asennusta. Kahvaa voidaan kääntää sekä vasemmalle että oikealle, kun palloventtiili suljetaan. Laadukas pallosulkuventtiili LENO MSV-S Kuvaus LENO TM MSV-S on pallosulkuventtiili kaikille LENOtuoteryhmän kertasääteisille linjasäätöventtiileille. LENO TM MSV-S-venttiiliä voidaan käyttää myös laadukkaana

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT. Pohjalaatta (painevalettua alumiinia) Liitäntä. Pohjalaatta. Liitäntä. Läpäisy (Nl/min)

TEKNISET TIEDOT. Pohjalaatta (painevalettua alumiinia) Liitäntä. Pohjalaatta. Liitäntä. Läpäisy (Nl/min) VDMA ohjatut venttiilit ISO 15407-2 tai VDMA 24563/ISO15407-1 standardin mukaiset ohjatut karaventtiilit, joiden koot ovat 18 ja 26 mm. Standardi mahdollistaa minimietäisyyden kahden venttiilipaikan välissä,

Lisätiedot

Sähköiset tiedot Nimellisjännite AC/DC 24 V Nimellisjännitteen taajuus. Tehontarve ajossa Tehontarve pidossa Tehontarve mitoitus

Sähköiset tiedot Nimellisjännite AC/DC 24 V Nimellisjännitteen taajuus. Tehontarve ajossa Tehontarve pidossa Tehontarve mitoitus ekninen tuote-esite GR4A-7 Kiertoliiketoimilaite läppäventtiileille Nimellisvääntömomentti 40 Nm Nimellisjännite AC/DC 4 V Ohjaus auki-kiinni ekniset tiedot Sähköiset tiedot Nimellisjännite AC/DC 4 V Nimellisjännitteen

Lisätiedot

CCO kit. Compact Change Over - 6-tievaihtoventtiili toimilaitteineen LYHYESTI

CCO kit. Compact Change Over - 6-tievaihtoventtiili toimilaitteineen LYHYESTI kit Compact Change Over - 6-tievaihtoventtiili toimilaitteineen LYHYESTI Mahdollistaa lämmityksen ja jäähdytyksen tuotteille, joissa on vain yksi patteripiiri Tarkka virtaussäätö Jäähdytys/lämmitys 4-putkijärjestelmiin

Lisätiedot

Paineensäätöventtiilit E/P-paineensäätöventtiilit Sarja ED02. Luetteloesite

Paineensäätöventtiilit E/P-paineensäätöventtiilit Sarja ED02. Luetteloesite Paineensäätöventtiilit E/P-paineensäätöventtiilit Sarja ED0 Luetteloesite Paineensäätöventtiilit E/P-paineensäätöventtiilit Sarja ED0 E/P-paineensäätöventtiili, Sarja ED0 Qn= 10 l/min Paineilmaliitäntä

Lisätiedot

KAKSIAKSELINEN TÄYSAUKKOINEN NELES PALLOVENTTIILI, SARJA X

KAKSIAKSELINEN TÄYSAUKKOINEN NELES PALLOVENTTIILI, SARJA X KAKSIAKSELINEN TÄYSAUKKOINEN NELES PALLOVENTTIILI, SARJA X Perustuen vuosikymmenten kokemukseen 2-akselisten venttiilien valmistamisessa ja soveltamisessa prosessiteollisuuden vaativissa käyttökohteissa

Lisätiedot

OUM6410C4037 3-pisteohjattu venttiilimoottori 24 VAC

OUM6410C4037 3-pisteohjattu venttiilimoottori 24 VAC OUM6410C4037 3-pisteohjattu venttiilimoottori 24 VAC TUOTETIEDOT YLEISTÄ OUM6410C venttiilimoottori soveltuu hitaiden säätöprosessien ohjaamiseen, esim. lämmityspiirien säätöön. Venttiilimoottori ei tarvitse

Lisätiedot

POP-A-PLUG II CPI LÄMMÖNVAIHDINTULPAT

POP-A-PLUG II CPI LÄMMÖNVAIHDINTULPAT POP-A-PLUG II CPI LÄMMÖNVAIHDINTULPAT NOPEA ASENTAA. PAINELUOKITUS 1000 psi (68,9 bar) TURVALLINEN EI VAHINGOITA PUTKEA TAI PÄÄTYLEVYÄ NOPEA SAATAVUUS HETI TEHTAAN VARASTOSTA. TÄYTTÄÄ LAATUVAATIMUKSET:

Lisätiedot

Fibox Piharasiat Uusi laajempi valikoima

Fibox Piharasiat Uusi laajempi valikoima Fibox Piharasiat Uusi laajempi valikoima FIBOX PIHARASIAT Nopeasti asennettavilla Fibox-piharasioilla suuretkin sähköistysprojektit hoituvat vaivattomasti. Fibox-piharasiat ovat oikea ratkaisu piha-alueiden

Lisätiedot

NELDISC METALLITIIVISTEINEN KOLMOISEPÄKESKEINEN LÄPPÄVENTTIILI, SARJA L12

NELDISC METALLITIIVISTEINEN KOLMOISEPÄKESKEINEN LÄPPÄVENTTIILI, SARJA L12 NELDISC METALLITIIVISTEINEN KOLMOISEPÄKESKEINEN LÄPPÄVENTTIILI, SARJA L12 KOOT JA PAINELUOKAT Kokoalue DN 80-1400. Paineluokat PN 10, 16, 25 ja ANSI 150. OMINAISUUDET Kolmannen sukupolven metallitiivisteinen

Lisätiedot

PNEUMAATTINEN SYLINTERITOIMILAITE, B1-SARJA

PNEUMAATTINEN SYLINTERITOIMILAITE, B1-SARJA PNEUMAATTINEN SYLINTERITOIMILAITE, B1-SARJA Metson Neles pneumaattinen B1-sarjan mäntätoimilaite on suunniteltu käytettäväksi vaativissa säätö- ja sulkusovelluksissakin, joista B1C on kaksitoiminen ja

Lisätiedot

LINJASÄÄTÖVENTTIILI haponkestävä teräs hitsatut päät / laipat 467 ja 468

LINJASÄÄTÖVENTTIILI haponkestävä teräs hitsatut päät / laipat 467 ja 468 Operation hitsatut päät / laipat 467 ja 468 C ont R o L Käyttö ja rakenne Versio 2-2-21 Linjasäätöventtiilit 467 ja 468 on suunniteltu sulku- ja säätökäyttöön. Ne soveltuvat nestevirtausten säätöön lämmitys-

Lisätiedot

Palopelti ETPS-EI EI 60 S / EI 120 S

Palopelti ETPS-EI EI 60 S / EI 120 S Palopelti ETPS-EI EI 60 S / EI 120 S Kuva 1 ER1 Kuva 2 ER3 ETPS-EI on kantikas palopelti jota on saatavilla moottori- ja sulakemallina. Pellin vaippa on valmistettu kuumasinkitystä teräslevystä ja sulkupelti

Lisätiedot

Suuntaventtiilit Mekaaninen ohjaus Sarja AP - inch. Luetteloesite

Suuntaventtiilit Mekaaninen ohjaus Sarja AP - inch. Luetteloesite Suuntaventtiilit Mekaaninen ohjaus Luetteloesite 2 Suuntaventtiilit Mekaaninen ohjaus Qn= 150-250 l/min Putkiliitin Paineilmaliitäntä lähtö: 1/8-27 NPTF 3 Sarjojen AP/ST kytkentäventtiilien ohjauselementit

Lisätiedot