HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA SIVU KIRKKONEUVOSTO 9/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA SIVU KIRKKONEUVOSTO 9/"

Transkriptio

1 KIRKKONEUVOSTO 9/ Aika Tiistai klo kahvit srk-keskuksessa Kaila-salissa klo Paikka Jäsenet: Huittisten seurakuntakeskus Aurora Sali Rauno Herranen, khra, puheenjohtaja Liisa Hosike Päivi Huhtanen Hannele Isaksson Mikko Kaunisto Aarno Korpela Aulikki Kuisma Helena Manninen Reima Puukki, varapuheenjohtaja Muut läsnäolijat: Pentti Virtanen, kirkkovaltuuston puh.joht. Aila Hänninen, kirkkovaltuuston varapuh.joht. Jyrki Smolander, kappelisrk:n kappalainen Pirjo Lammi-Heikkilä, sihteeri Käsiteltävät asiat: 158 KOKOUKSEN AVAUS 159 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvoston ohjesääntö 5 : Kutsu toimitetaan jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta, jollei kirkkoneuvosto toisin päätä. Kutsuun on liitettävä luettelo käsiteltävistä asioista. KL 7:4 Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kokouskutsut lähetettiin kirkkoneuvoston jäsenille Niille jäsenille, jotka ovat halunneet kokouskutsut sähköisessä muodossa, kokouskutsu ja esityslista liitteineen on lähetetty sähköisesti Päätösehdotus: Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi, mikäli enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla nimenhuudossa.

2 KIRKKONEUVOSTO 9/ PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksessa valittua jäsentä vuorolistan mukaan aakkosjärjestyksessä. Tarkastusvuorossa ovat Päivi Huhtanen ja Hannele Isaksson. Päätösehdotus: Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Päivi Huhtanen ja Hannele Isaksson. Pöytäkirja tarkastetaan maanantaina klo 10. Päätös 161 SIHTEERIN VALINTA Kirkkoneuvoston ohjesäännön 9 :n mukaan kokouksen pöytäkirjaa pitää kirkkoneuvoston tähän tehtävään valitsema sihteeri, joka voi olla seurakunnan viranhaltija. Päätösehdotus: Valitaan kokouksen sihteeriksi Pirjo Lammi-Heikkilä. 162 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Päätösehdotus: Työjärjestys hyväksytään jäsenille lähetetyn asialistan mukaisesti.

3 KIRKKONEUVOSTO 9/ TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRKAA HAKENEIDEN HAASTATTELUT Hakuaika virkaan päättyy pe klo 14. Haastatteluun kutsuttavien valintaryhmä kokoontuu perjantaina klo 15, joten vielä ei tiedetä, keitä haastatteluun kutsutaan. Kirkkoherran ehdotus: Haastatellaan kutsutut hakijat. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta, koska päätös on valmistelua. (KL 24:5). 164 TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRAN TÄYTTÄMINEN Edellisessä kokouksessa 152 kirkkoneuvosto päätti, että talouspäällikön virka julistetaan haettavaksi klo 14 päättyvin hakuajoin. Hakuilmoitus on julkaistu kirkon avoimet työpaikat -sivuilla, työvoimahallinnon sivuilla ja seurakunnan kotisivuilla. Lisäksi Kotimaa lehdessä julkaistiin pieni hakuilmoitus. Talouspäällikkö vastaa taloudesta, kiinteistöistä ja hautatoimesta, toimii kirkkoneuvoston ja -valtuuston sihteerinä ja oman alansa valmistelijana sekä esittelijänä. Lisäksi talouspäällikkö toimii taloustoimiston, kiinteistö- ja hautaustoimen sekä keittiötoimen henkilöstön esimiehenä, työsuojelupäällikkönä ja palkka-asiamiehenä huolehtien virka- ja työehtosopimusten soveltamisesta ja sekä seurakunnan palveluksessa olevien henkilöiden palvelussuhteen ehtoja koskevien neuvottelujen käymisestä. Voimassa olevan johtosäännön mukaan kelpoisuusehtona virkaan on ekonomin tai merkonomin tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Lisäksi viranhaltijalta edellytetään perehtyneisyyttä talouden ja hallinnon hoidossa sekä seurakuntaelämän tuntemusta. Lisäksi arvostamme - esimieskokemusta ja henkilöstöhallinnon osaamista - seurakuntaelämää ohjaavien säännösten tuntemusta - kokemusta rakennus- ja korjaushankkeiden toteuttamisesta - sijoitustoiminnan tuntemusta - kokemusta seurakunnan käyttämistä ohjelmista Viran palkkaus määräytyy kirkon ylimmän johdon palkkausjärjestelmän hinnoitteluryhmän J20 mukaan. Virkaan valitun tulee olla ev.lut.kirkon jäsen, ja hänen tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 6 kuukautta. Virka on otettava vastaan sopimuksen mukaan (esim ). Yhteenveto hakijoista jaetaan kokouksessa. Kirkkoherran ehdotus: Päätösehdotus tehdään kokouksessa. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisu-vaatimuksella Huittisten kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

4 KIRKKONEUVOSTO 9/ VIRANHOITOMÄÄRÄYKSEN PYYTÄMINEN SEURAKUNTAPASTORIN VIRKA- VAPAUDEN AJALLE Seurakuntapastori Anna-Maria Haapalalle on myönnetty virkavapautta ajalle Tuomiokapituli on laittanut sijaisuuden hakuun. Kirkkoneuvosto valitsi kokouksessaan työryhmän hoitamaan haastattelut. (Rauno Herranen, Päivi Huhtanen ja Reima Puukki) Hakijoita on ollut 40, joista viisi on papiksi vihittyä. Työryhmä on haastatellut hakijoita kokoukseen mennessä. Kirkkoherran ehdotus: Päätösehdotus tehdään kokouksessa Muutoksenhaku: Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta, koska päätös on valmistelua. (KL 24:5). 166 VIRASTON MÄÄRÄAIKAISEN TOIMISTOSIHTEERIN TYÖSUHTEEN JATKAMI- NEN Kirkkoherranviraston toimistosihteeri Heli Korpelan määräaikainen työsuhde päättyy Tällä hetkellä Heli Korpela tekee 2 päivää viikossa viraston töitä ja 3 päivää viikossa digiaineiston tarkastustyötä. Digiaineiston tarkastustyö tulee olla valmiina vuoden 2017 loppuun. Aineiston tarkastustyötä ei ole vielä saatu valmiiksi. Heli Korpela sijaistaa myös kirkkoherranviraston vakituista toimistosihteeriä lomien aikana. Viraston työvoiman tarve jatkuu vuoden vaihteen jälkeekin, vaikka tarkastustyö tulee tehdyksi. Kirkkoherran ehdotus: Kirkkoneuvosto päättää, - että toimistosihteeri Heli Korpelan työsuhdetta jatketaan vuoden alusta alkaen toistaiseksi 2 pv/viikko ja viraston toimistosihteerin lomien aikana kokoaikaisesti. - että Heli Korpelalle maksetaan palkkaryhmän 402 mukaista palkkaa 40%:sti ja kirkkoherranviraston toimistosihteerin lomien aikana 100%:sti. Muutoksenhaku: Muutoksenhakuosoitetta ei anneta.

5 KIRKKONEUVOSTO 9/ SOPIMUS MESSUYHTEISTYÖSTÄ LAUTTAKYLÄN RUKOUSHUONEELLA Huittisten seurakunta on anonut vuonna 2015 ( ) tuomiokapitulilta kahden vuoden määräaikaista lupaa Herran pyhän ehtoollisen viettoon Huittisten SLEY:n Lauttakylän Rukoushuoneella. Tuomiokapituli on päättänyt hyväksyä kirkkoneuvoston esityksen, että Lauttakylän Rukoushuoneessa voidaan määräaikaisesti alkaen enintään kahden vuoden ajan viettää säännöllisesti kerran kuussa iltaisin järjestettävää messua seuraavin edellytyksin; - Jumalanpalvelusyhteistyössä noudatetaan piispojen ja eräiden herätysliikejärjestöjen johtajien julkaiseman ja allekirjoittaman yhteisen tahdonilmauksen periaatteita. Sen mukaan herätysjärjestöt toimivat kirkkomme vuonna 1986 tekemän virkaratkaisun ja paikallisseurakuntien käytännön mukaisesti, kun ne ovat yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa - Koska Lauttakylän rukoushuoneen messutoiminta on osa seurakunnan jumalanpalveluselämää, se on kirjattava myös seurakunnan toimintasuunnitelmaan ja jumalanpalveluselämän kausisuunnitelmaan sen mukaisesti kuin yhteistyöstä Suomen luterilaisen evakeliumiyhdistyksen osaston kanssa konkreettisesti on sovittu. - Huittisten seurakunnan oman papiston tulee osallistua myös tähän jumalanpalveluselämään kausisuunnitelman määrittelemällä tavalla. Kaikilla messuissa palvelevilla papeilla on oltava Suomen evankelisluterilaisen kirkon pappisoikeudet. - Rukoushuoneella vietettävistä messuista ilmoitetaan seurakunnan toiminnan yhteydessä - Kirkkoherra ja kirkkoneuvosto valvovat ja seuraavat toimintaa samoin kuin muutakin jumalanpalveluselämän toteutumista Lisäksi edellytetään arvioivaa keskustelua käytännöstä syyskuussa 2017, mukana pappisasessori tai dekaani, ellei toiminnan arvioimiseen tai järjestelystä luopumiseen ole jostakin syystä jo aikaisemmin tarvetta. Keskustelu on käyty syksyllä Kirkkoherra ja SLEY:n Lauttakylän osasto ovat yhteistyössä laatineet sopimusluonnoksen messuyhteistyöstä Lauttakylän rukoushuoneella. Sopimus pitää hyväksyä kirkkoneuvostossa ja SLEY:n Lauttakylän osaston johtokunnassa. Päätösten jälkeen sopimus voidaan allekirjoittaa. Sopimuksen voimassaolo on riippuvainen tuomiokapitulin myöntämästä ehtoollisenvietto-oikeudesta. Kirkkoherran ehdotus: - kirkkoneuvosto hyväksyy sopimuksen messuyhteistyöstä Huittisten seurakunnan ja SLEY:n Lautakylän osaston kanssa Lauttakylän Rukoushuoneella, liite 1. - kirkkoneuvosto päättää, että kopio allekirjoitetusta sopimuksesta lähetetään tiedoksi tuomiokapituliin anottaessa ehtoollisenvietto-oikeutta Lauttakylän Rukoushuoneella. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta, koska päätös on valmistelua. (KL 24:5).

6 KIRKKONEUVOSTO 9/ ANOMUS HERRAN PYHÄN EHTOOLLISEN VIETOSTA HUITTISTEN LAUTTAKYLÄN RUKOUSHUONEELLA Kirkkojärjestyksen 2 luvun 9 : "Ehtoollista saadaan viettää, paitsi kirkossa, seurakunnan siunauskappelissa ja kappelissa, myös muussa paikassa, jonka tuomiokapituli on kirkkoneuvoston tai seurakuntaneuvoston esityksestä tähän tarkoitukseen hyväksynyt. Tuomiokapituli on hyväksynyt kirkkoneuvoston vuonna 2015 tehdyn esityksen, että Lauttakylän Rukoushuoneessa voidaan määräaikaisesti alkaen enintään kahden vuoden ajan viettää säännöllisesti kerran kuussa iltaisin järjestettävää messua määrätyin edellytyksin. Messuyhteistyö on toiminut seurakunnan ja SLEY:n Lauttakylän osaston kanssa lähes kaksi vuotta Lauttakylän Rukoushuoneella. Toimintaa arvioiva keskustelu on käyty syyskuussa 2017 Messutoimintaa on tarkoitus jatkaa :ssä 167 olevan sopimuksen ehtojen mukaisesti. Kirkkoherran ehdotus: - kirkkoneuvosto anoo tuomiokapitulilta toistaiseksi voimassa olevaa lupaa ehtoollisen viettoon Lauttakylän rukoushuoneella vietettäville messuille SLEY:n Lauttakylän osaston kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti. - kirkkoneuvosto toivoo, että yhteistyön toimivuutta arvioidaan vähintään kahden vuoden välein. Mukana arvioinnissa on myös tuomiokapitulin edustaja. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta, koska päätös on valmistelua. (KL 24:5).

7 KIRKKONEUVOSTO 9/ KEHITTÄMISSUUNNITELMA V Koulutussuunnitelman laatimiseksi työntekijöiltä on pyydetty ehdotuksia koulutustarpeista. Kirkon henkilöstön ammatillisen osaamisen kehittämissopimuksen mukaan henkilöstön kehittäminen tulee olla suunnitelmallista, siihen tulee varautua talousarviossa ja sen tulee kattaa koko henkilöstö. Koulutussuunnitelman tulee edistää työalan toiminnoille asetettuja tavoitteita. Erityistä huomiota tulee kiinnittää henkilöstön työkyvyn ja hyvän työilmapiirin ylläpitämiseen. Ehdotukset vuoden 2018 koulutuksista on saatu henkilöstöltä Ehdotusten perusteella on laadittu vuoden 2018 koulutussuunnitelma (liite 1), joka on käsitellään yhteistyötoimikunnassa Koulutussuunnitelma päätyy summaan 8222 eur, johon sisältyy 2500 euron koulutusmääräraha käytettäväksi neuvoston päätöksellä 2000 eur ja talouspäällikön päätöksellä 500 eur henkilökunnan yllättäviin koulutustilanteisiin. Yhteistyötoimikunnan päätös koulutussuunnitelmasta saadaan kokoukseen mennessä. Kirkkoherran ehdotus: Kirkkoneuvosto hyväksyy koulutussuunnitelman määrärahaesitykset otettavaksi vuoden 2018 talousarvioon. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. (KL 24:5)

8 KIRKKONEUVOSTO 9/ VUODEN 2018 TALOUSARVIOEHDOTUKSEN KÄSITTELYN ALOITTAMINEN Liitteenä lähetetään vastuuryhmien toimintasuunnitelmia ja talousarvioehdotuksia vuodelle Palkat henkilöstökuluineen on laskettu talousarvioon taloustoimistossa Oheisena liitteenä: Liite 1 4. Henkilöstö Vuoden 2018 palkat yhteensä on eur (v eur), josta seurakunnan osuus eur (v ) 6. Käyttötalousosa 6.2 Seurakunnallinen toiminta Liite 2: Jumalanpalvelus- ja musiikkityön toimintasuunnitelma ja ulkoinen ta-ehdotus Liite 3: Evankelioimistyön toimintasuunnitelma ja ulkoinen ta-ehdotus Liite 4: Liite 5: Liite 6: Liite 7: Liite 8: Liite 9: Tiedotustoimikunnan toimintasuunnitelma ja ulkoinen ta-ehdotus Kasvatustyön vastuuryhmän toimintasuunnitelma ja ulkoinen ta-ehdotus ( Päivä- ja perhekerho, pyhäkoulu, varhaisnuorisotyö, partio, rippi koulutyö, nuorisotyö) Diakoniatyön toimintasuunnitelma ja ulkoinen ta-ehdotus Yhteiskuntatyön toimintasuunnitelma ja ulkoinen ta-ehdotus Lähetystyön toimintasuunnitelma ja ulkoinen ta-ehdotus Kappelineuvoston toimintasuunnitelma ja ulkoinen ta-ehdotus Huhtamon Seurakuntahuoneyhdistys ry:n anomus 6.3. Hautaustoimi Liite 10: Hautaustoimen pääluokan toimintasuunnitelma ja ulkoinen ta-ehdotus. Kirkkoherran ehdotus: Käydään lähetetyt toimintasuunnitelmat ja talousarvioehdotukset läpi. Lukuja ei vielä lyödä lukkoon. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. (KL 24:5)

9 KIRKKONEUVOSTO 9/ MUUT ASIAT 1) Ylistenrannan laiturin hankinta Seurakunnan talousarviossa on varattu laiturin hankintaan Seurakunta on saanut yhden tarjouksen Jussi Miettiseltä laiturin jatkeen uusimisesta. Urakoitsija on ehdottanut, että hän tekisi purkutyön tänä vuonna ja rakentaisi uuden ensi keväänä. Tarjous on liitteenä 1. Kirkkoherran päätösehdotus: - kirkkoneuvosto hyväksyy Jussi Miettisen tarjouksen Ylistenrannan laiturin jatkeen uusimisesta. - hyväksytään urakoitsijan ehdotus työn toteuttamisesta tänä- ja ensivuonna. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisu-vaatimuksella Huittisten kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

10 KIRKKONEUVOSTO 9/ MUUT ASIAT 2) Talouspäällikön tehtävien hoitaminen Talouspäällikön virka on laitettu hakuun viran tultua avoimeksi edellisen viranhaltijan erottua tehtävästään. Kirkkoneuvosto on päättänyt , että talouspäällikön sijaiseksi nimitetään taloustoimiston toimistosihteeri. Taloustoimiston toimistosihteerin on mahdollista hoitaa juoksevat päivittäin tehtävät toimet ja tarvittaessa kiireelliset tehtävät. (esim. kiinteistöjen korjauksessa). Tehtävistä rajataan pois kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston esittelijän ja sihteerin tehtävät, muut hallinnolliset tehtävät (esim. viranhaltijapäätösten tekeminen) sekä kiinteistöjen suuria korjauksia koskevat valmistelu- ja valvontatehtävät. Talouspäällikön sijaisuutta hoitavalle viranhaltijalle/työntekijälle maksetaan tehtävien hoidosta korvausta 50 /viikko, mikäli sijaisuus kestää vähintään kaksi viikkoa ja mikäli tehtäviä hoitava ei ole johtava viranhaltija. Päätöksessä ei ole varauduttu siihen, että talouspäällikköä ei ole virassa vaan lähinnä vuosilomiin tai vastaaviin poissaoloihin. Talouspäällikön tehtävät on jaettu päätöksen kirkkoneuvoston päätöksen mukaisesti taloustoimiston toimistosihteerille, sihteerin tehtäviin on kutsuttu Pirjo Lammi-Heikkilä ja hallinnolliset tehtävät ovat jääneet kirkkoherralle. Koska talouspäällikön virka on haettavana, taloustoimiston toimistosihteeri on joutunut ottamaan isomman vastuun tehtävistä. Aikaisemmin on päätetty ( , talouspäällikön virkavapaus), että vastaavassa tilanteessa maksetaan taloustoimiston toimistosihteerille 100 /viikko korvauksena talouspäällikön tehtävien hoitamisesta. Päätösehdotus (kirkkoherra): Maksetaan taloustoimiston toimistosihteerille 100 /viikko alkaen korvauksena talouspäällikön tehtävien hoitamisesta oman työn ohella siihen asti, kunnes uusi talouspäällikkö ryhtyy hoitamaan virkaa. Muutoksenhaku: Muutoksenhaku: Oikaisuvaatimusohjetta tai valitusosoitusta ei anneta.

11 KIRKKONEUVOSTO 9/ ILMOITUSASIAT 1. Talouspäällikön päätökset: 2. Kirkkoherran päätökset: 3. KIPAssa tehdyt viranhaltijapäätökset: - Kirkkoherran hyväksymät ajalta: - - Talouspäällikön hyväksymät ajalta: - 4. Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin päätös 305/ Anna-Maria Haapalan virkavapaus Huittisten seurakunnan seurakuntapastorin virasta Museoviraston lausunto kappelin pääulko-oven eteen tehtävästä katoksesta - Museovirasto ei puolla katoksen rakentamista esitetyllä tavalla 6. Seurakuntakeskuksen ilmastointikanavien puhdistus - Puhdistus on saatu valmiiksi. Puhdistus- ja mittauspöytäkirjohin sekä kuviin voi tutustua taloustoimistossa 7. Huittisten säästöpankin ilmoitus rahastovarainhoidon muuttumisesta uudeksi varainhoitosalkuksi 8. Pappien vapaa-aikasuunnitelma ajalle 10/ / Rovastikuntailta Huittisissa - iltaan kutsutaan kirkkoherra, talouspäällikkö, kirkkovaltuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Kirkkoherran ehdotus: Ilmoitetaan tiedoksi. Muutoksenhaku: Viranhaltijapäätöksistä on erikseen annettu muutoksenhakuohjeet. Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5). 173 PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN JA SIITÄ ILMOITTAMINEN Kirkkoherran ehdotus: Pöytäkirja on nähtävillä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana ja siitä ilmoitetaan ko. aikana viraston ilmoitustaululla. 174 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Puheenjohtaja antaa oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen, joka alkaa seuraavalta sivulta. 175 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 8/

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 8/ KIRKKONEUVOSTO 8/28.9.2017 1 Aika Torstai 28.9.2017 klo 18.00-19.05 Paikka Huittisten seurakuntakeskus Aurora Sali Jäsenet, paikalla Rauno Herranen, khra, puheenjohtaja Liisa Hosike Päivi Huhtanen Hannele

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 9/ Alkuhartauden jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen.

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 9/ Alkuhartauden jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen. KIRKKONEUVOSTO 9/17.10.2017 1 Aika Tiistai 17.10.2017 klo 18.00-21.10, 21.20-22.40 Paikka Huittisten seurakuntakeskus Aurora Sali Jäsenet, paikalla Rauno Herranen, khra, puheenjohtaja Päivi Huhtanen, poissa

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9 KIRKKOVALTUUSTO 26.01.2017 1/9 Kokousaika Torstai 26.01.2017 klo 19.00-19.25 Kokouspaikka Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Jäsenet, paikalla Tuula Ala-Haavisto Tuula Hannunen Liisa Hosike Päivi

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 1/

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 1/ KIRKKONEUVOSTO 1/19.1.2016 1 Aika Tiistai 19.1.2016 klo 18-19.35 Paikka Huittisten seurakuntakeskus, Aurora-sali Jäsenet, läsnä: Rauno Herranen, khra, puheenjohtaja Päivi Huhtanen Hannele Isaksson Aarno

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /7. Keskiviikko klo 19.00, kahvit klo 18.

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /7. Keskiviikko klo 19.00, kahvit klo 18. KIRKKOVALTUUSTO 01.11.2017 1/7 Kokousaika Kokouspaikka Jäsenet Keskiviikko 01.11.2017 klo 19.00, kahvit klo 18.30 Toivon salissa, Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Tuula Ala-Haavisto Tuula Hannunen

Lisätiedot

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo - 1 - Aika Perjantai 16.9.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen Jarmo Tuominen jäsen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA SIVU KIRKKONEUVOSTO 10/

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA SIVU KIRKKONEUVOSTO 10/ KIRKKONEUVOSTO 10/14.11.2017 1 Aika Tiistai 14.11.2017 klo 17.00 kahvit klo 18.30 kokoustauolla Toivon salissa Paikka Huittisten seurakuntakeskus Aurora Sali Jäsenet: Jyrki Smolander, vs. khra, puheenjohtaja

Lisätiedot

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri 1 EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto Aika Keskiviikko 17.7.2019 klo 15.30 16.26 Paikka Seurakuntakeskus Luvia Bunkkeri Jäsenet läsnä Samu Repo Harri Lehtinen Kristiina Isokorpi Marja

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /6. Torstai klo 19.00, kahvit klo 18.

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /6. Torstai klo 19.00, kahvit klo 18. KIRKKOVALTUUSTO 14.09.2017 1/6 Kokousaika Kokouspaikka Jäsenet Torstai 14.09.2017 klo 19.00, kahvit klo 18.30 Toivon salissa, Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Tuula Ala-Haavisto Tuula Hannunen

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9 KIRKKOVALTUUSTO 9.2.2016 1/9 Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 19 19.45 Kokouspaikka Huittisten seurakuntakeskus, Toivon Sali Jäsenet, läsnä Jäsenet, poissa Varajäsenet, läsnä Tuula Ala-Haavisto Niko Hakala

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo 1 Aika Perjantai 11.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Liisa Hosike varapuheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Hannele Isaksson kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 2/

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 2/ KIRKKONEUVOSTO 2/16.2.2016 1 Aika Tiistai 16.2.2016 klo 18 20.30 Paikka Huittisten seurakuntakeskus, Aurora-sali Jäsenet, läsnä: Rauno Herranen, khra, puheenjohtaja Päivi Huhtanen Hannele Isaksson Aarno

Lisätiedot

28. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo

28. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo 1 1 Aika Perjantai 22.9.2017 klo 18.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Anne Ojaniittu Liisa Hosikkeen varajäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai 24.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Mikko Kaunisto jäsen Ilona Kojo jäsen Timo Mäenpää jäsen Heikki Mäkelä jäsen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

16. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo

16. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo 1 Aika Perjantai 12.5.2017 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Helinä Ylikännö Anni Rantalan varajäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 7/2016 1 (6) Aika Keskiviikko 2.11.2016 klo 17:01-18.34 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo 1 Aika Perjantai 10.2.2017 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Helinä Ylikännö Anni

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019 Kokousaika Torstaina 2.5.2019 klo 17.30 17.52 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra, varapuheenjohtaja Asko Merilä Sisko Seppänen Tuovi Sipola

Lisätiedot

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 (11) KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika maanantai 3. kesäkuuta 2019 klo 18 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 b, 2. kerros Lisätietoja Henna

Lisätiedot

kappalainen Samuel Mäkinen pj. pykälät 1-6

kappalainen Samuel Mäkinen pj. pykälät 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2019 Aika: torstai 7.2.2019 klo 18.23-19.33 Paikka: seurakuntakeskus kirjasto, 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: Antti

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai 16.2.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Jussi Heikkilä Aarne Heinosen varajäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2018 Aika ja paikka Ma 20.8.2018 klo 18 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta), kahvit

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /5

Kalannin kappelineuvosto /5 Kalannin kappelineuvosto 5.3.2018 1/5 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018 Aika: Maanantai 5.3.2018 klo 19.30 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo Lipponen

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /8

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /8 KIRKKOVALTUUSTO 01.11.2017 1/8 Kokousaika Keskiviikko 01.11.2017 klo 19.00-19.35 Kokouspaikka Jäsenet, paikalla Jäsenet, poissa Varajäsenet, paikalla Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Tuula Ala-Haavisto

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.8.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 89 - Kokouksen avaus 90 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 16.8.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen!

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 22.2.2018 klo 19.30 tai heti, kun kirkkovaltuuston kokous on päättynyt talossa. Tervetuloa!

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 Aika: tiistai 17.2.2015 klo 17.30-19.06 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.2.2015 klo 17.00 19.40 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kokousaika torstai 29.11.2018 klo 18.00 19.58 Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Varalla Airi Olsby talouspäällikkö kirkkoherra Veli-Matti Hietikko

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Jäsenet Leppänen Risto puheenjohtaja

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Jäsenet Leppänen Risto puheenjohtaja LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 56 Paikka: Seurakuntatalo, Mestarinsali Kokousaika: 26.4.2018 klo 19.40 20.10 Jäsenet Leppänen Risto puheenjohtaja Lehti Eliisa varapuheenjohtaja Johto Kaisa Jokila

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.2.2018 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 10 - Kokouksen avaus 11 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 20.2.2017 klo 17.30 18.18 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2013 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 17.1.2013 klo 17.00 19.14 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Murto Eija vs. kirkkoherra, pj.,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.2.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 9 - Kokouksen avaus 10 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Asialista Tiistai klo _ Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali

Asialista Tiistai klo _ Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Paikka Tiistai 14.2.2017 klo 18.00 - _18.40 Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali ASIALISTA

Lisätiedot

63 Talouspäällikön virantäytön valmisteluaikataulu ja työryhmän nimeäminen

63 Talouspäällikön virantäytön valmisteluaikataulu ja työryhmän nimeäminen Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 15.8.2018 klo 18.00 Tyrnävän seurakuntatalossa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 12/2013 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 18.12.2013

KIRKKONEUVOSTO 12/2013 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 18.12.2013 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 12/2013 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 18.12.2013 sivu 105. Kirkkovaltuuston 11.12.2013 toimeenpanopäätökset... 2 106. Kirkkoherranviraston toimistosihteerin

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen. Maj-Britt Varpe Helle Vahtera

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen. Maj-Britt Varpe Helle Vahtera Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: tiistai 25.8.2015 klo 17.30 19.17 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Kurun kappelineuvosto 10.1.2017-1- Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 10.1.2017 klo 17.44 18.54 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA SIVU KIRKKONEUVOSTO 8/ /10

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA SIVU KIRKKONEUVOSTO 8/ /10 KIRKKONEUVOSTO 8/15.10.2019 1/10 Aika Tiistai 15.10.2019 klo 18.00 kahvit srk-keskuksessa Toivonsalissa klo 17.30 alkaen Paikka Jäsenet: Huittisten seurakuntakeskus Toivonsali Jani Laaksonen, khra, puheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.7.2019 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.7.2019 Tiistai klo 18.00 19.57 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Isotalo

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5 /2015 SEURAKUNTANEUVOSTO (6)

PÖYTÄKIRJA 5 /2015 SEURAKUNTANEUVOSTO (6) SEURAKUNTANEUVOSTO 4.5.2015 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2015 Aika ja paikka: maanantaina 4.5.2015 klo 18 20.40 Bulevardin seurakuntasali Bulevardi 16 B, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Aika 19.9.2018 klo 16.30 17.55 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki puheenjohtaja

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Aika 12.12.2018 klo 16.30 17.05 (tarjoilu kokouksen jälkeen vapaaehtoisten kiitosjuhlassa klo 18.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9 KIRKKOVALTUUSTO 29.1.2019 1/9 Kokousaika Kokouspaikka Jäsenet Tiistai 29.1.2019 klo 19.00, kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, ennen kokousta klo 18.00 alkaen koulutus seurakunnan hallinnosta Huittisten seurakuntakeskus,

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Aika: Keskiviikko 9.11.2016 klo 17.00 17.45 kahvitus klo 16.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai.9.2.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen, poistui klo 17.45

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ 1 (6) 09.03. n kokous Aika torstai 9.3. klo 20.05. Talouspäällikön haastattelut 18.15 alkaen, johon osallistuivat kirkkoneuvoston ja valtuuston et. Paikka Laurentius-sali

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 6.2.2018 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

3 / 46 Työalojen laatimat toimintasuunnitelmat vuodelle 2019 (liite 1) 3 / 47 Työalojen laatimat budjettiesitykset vuodelle 2019 (liite 2)

3 / 46 Työalojen laatimat toimintasuunnitelmat vuodelle 2019 (liite 1) 3 / 47 Työalojen laatimat budjettiesitykset vuodelle 2019 (liite 2) AIKA To 31.5.2018 klo 17.00. Kahvitarjoilu alkaen klo 16.30. PAIKKA Huhtakoti, Nevakatu 1. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 / 43 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Lokalahden kappelineuvosto /6

Lokalahden kappelineuvosto /6 Lokalahden kappelineuvosto 15.2.2019 1/6 LOKALAHDEN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 Aika: Perjantaina 15.2.2019 klo 18.00 19.30 Paikka: Paanula OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet:

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6

Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2016 Aika: torstai 1.9.2016 klo 17.38-19.06 Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Minna Bergström

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 16.5.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 3.10.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 88 - Kokouksen avaus 89 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 90 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Torstai 19.01.2017 kello 18.00 19.37 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2015 PÖYTÄKIRJA Kirkkoneuvosto 1/10

AURAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2015 PÖYTÄKIRJA Kirkkoneuvosto 1/10 Kirkkoneuvosto 1/10 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 10.09.2015 klo 18.00 Paikka Virastotalon kokoushuone LÄSNÄ Jäsenet: Torsti Äärelä.pj Leena Hafren. Jarmo Arvola Timo Isotalo Kirsti Numminen Taina

Lisätiedot

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Maj-Britt Varpe. Timo Räsänen Minna Bergström Hermanni Eskoli

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Maj-Britt Varpe. Timo Räsänen Minna Bergström Hermanni Eskoli Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 Aika: torstai 9.2.2017 klo 17:00-18.09 Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: pj jäsenet: kappalainen,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 18.4.2018 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.4.2018 klo 17:20 - Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2016 1 (5) KOKOUSAIKA 10.8.2016 klo 17-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Pyhämaan kappelineuvosto /6

Pyhämaan kappelineuvosto /6 Pyhämaan kappelineuvosto 4.2.2015 1/6 PYHÄMAAN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 Aika: Keskiviikkona 4.2.2015 klo 18.00 Paikka: Kettelin seurakuntatupa OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: puheenj.

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA 2/2016. jäsen, varapuheenjohtaja johti kokousta alk. yleisen seurakuntatyöstä vastaava pastori

YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA 2/2016. jäsen, varapuheenjohtaja johti kokousta alk. yleisen seurakuntatyöstä vastaava pastori YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika Torstaina 15.9.2016 klo 18.15-21.15 Paikka Ylöjärven seurakuntakeskus, neuvotteluhuone Arkki Jorma Rienoja Risto Holma Olli

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 22.1.2015 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 Aika: To 22.1.2015 klo 18.30 20.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: kappalainen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA 28.12.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 40 - Kokouksen avaus 41 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 42 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 5/

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 5/ KIRKKONEUVOSTO 5/10.5.2016 1 Aika Tiistai 10.5.2016 klo 18.00-19.25 Paikka Huittisten seurakuntakeskus, Aurora-sali Jäsenet, läsnä: Rauno Herranen, khra, puheenjohtaja Päivi Huhtanen Hannele Isaksson Aulikki

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.3.2017 klo 17.30 18.07 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Sonkajärven seurakunta. Seurakuntatalon pienryhmätila, Rutakontie 20, Sonkajärvi.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Sonkajärven seurakunta. Seurakuntatalon pienryhmätila, Rutakontie 20, Sonkajärvi. Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Sonkajärven seurakunta Seurakuntaneuvoston kokous Aika Torstai 8.11.2018 klo 18.30 20.00 Kahvitarjoilu kokouksen alussa. Paikka Osallistujat/Läsnä:

Lisätiedot