HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA SIVU KIRKKONEUVOSTO 10/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA SIVU KIRKKONEUVOSTO 10/"

Transkriptio

1 KIRKKONEUVOSTO 10/ Aika Tiistai klo kahvit klo kokoustauolla Toivon salissa Paikka Huittisten seurakuntakeskus Aurora Sali Jäsenet: Jyrki Smolander, vs. khra, puheenjohtaja Liisa Hosike Päivi Huhtanen Hannele Isaksson Mikko Kaunisto Aarno Korpela Aulikki Kuisma Helena Manninen Reima Puukki, varapuheenjohtaja Jäsenet, poissa: Rauno Herranen khra Muut läsnäolijat: Pentti Virtanen, kirkkovaltuuston puh.joht. Aila Hänninen, kirkkovaltuuston varapuh.joht. Pirjo Lammi-Heikkilä, sihteeri Käsiteltävät asiat: 176 KOKOUKSEN AVAUS 177 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvoston ohjesääntö 5 : Kutsu toimitetaan jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta, jollei kirkkoneuvosto toisin päätä. Kutsuun on liitettävä luettelo käsiteltävistä asioista. KL 7:4 Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kokouskutsut lähetettiin kirkkoneuvoston jäsenille Niille jäsenille, jotka ovat halunneet kokouskutsut sähköisessä muodossa, kokouskutsu ja esityslista liitteineen on lähetetty sähköisesti Päätösehdotus: Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi, mikäli enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla nimenhuudossa.

2 KIRKKONEUVOSTO 10/ PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksessa valittua jäsentä vuorolistan mukaan aakkosjärjestyksessä. Tarkastusvuorossa ovat Aarno Korpela ja Aulikki Kuisma. Päätösehdotus: Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Aarno Korpela ja Aulikki Kuisma. Pöytäkirja tarkastetaan maanantaina klo 10. Päätös 179 SIHTEERIN VALINTA Kirkkoneuvoston ohjesäännön 9 :n mukaan kokouksen pöytäkirjaa pitää kirkkoneuvoston tähän tehtävään valitsema sihteeri, joka voi olla seurakunnan viranhaltija. Päätösehdotus: Valitaan kokouksen sihteeriksi Pirjo Lammi-Heikkilä. 180 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Päätösehdotus: Työjärjestys hyväksytään jäsenille lähetetyn asialistan mukaisesti.

3 KIRKKONEUVOSTO 10/ VUODEN 2018 TALOUSARVIOEHDOTUKSEN KÄSITTELY KN Liitteenä lähetetään vastuuryhmien toimintasuunnitelmia ja talousarvioehdotuksia vuodelle Palkat henkilöstökuluineen on laskettu talousarvioon taloustoimistossa Oheisena liitteenä: Liite 1 4. Henkilöstö Vuoden 2018 palkat yhteensä on eur (v eur), josta seurakunnan osuus eur (v ) 6. Käyttötalousosa 6.2 Seurakunnallinen toiminta Liite 2: Jumalanpalvelus- ja musiikkityön toimintasuunnitelma ja ulkoinen ta-ehdotus Liite 3: Evankelioimistyön toimintasuunnitelma ja ulkoinen ta-ehdotus Liite 4: Tiedotustoimikunnan toimintasuunnitelma ja ulkoinen ta-ehdotus Liite 5: Kasvatustyön vastuuryhmän toimintasuunnitelma ja ulkoinen ta-ehdotus ( Päivä- ja perhekerho, pyhäkoulu, varhaisnuorisotyö, partio, rippi koulutyö, nuorisotyö) Liite 6: Diakoniatyön toimintasuunnitelma ja ulkoinen ta-ehdotus Liite 7: Yhteiskuntatyön toimintasuunnitelma ja ulkoinen ta-ehdotus Liite 8: Lähetystyön toimintasuunnitelma ja ulkoinen ta-ehdotus Liite 9: Kappelineuvoston toimintasuunnitelma ja ulkoinen ta-ehdotus Huhtamon Seurakuntahuoneyhdistys ry:n anomus 6.3. Hautaustoimi Liite 10: Hautaustoimen pääluokan toimintasuunnitelma ja ulkoinen ta-ehdotus. Kirkkoherran ehdotus: Käydään lähetetyt toimintasuunnitelmat ja talousarvioehdotukset läpi. Lukuja ei vielä lyödä lukkoon. Käytiin lävitse toimintasuunnitelmat ja talousarvioehdotukset. Evankelioimistyön vastuuryhmän toimintasuunnitelmaan muutetaan Gospel Riders tapahtuman ajaksi vuosi 2018 ja yhteiskuntatyön vastuuryhmän budjettiesitykseen vuosi Talousarvion käsittelyyn palataan seuraavassa kokouksessa Talousarvioehdotus on valmistunut ulkoisten menojen ja tulojen, investointien ja poistojen osalta. Sisäiset tulot ja menot sekä suunnitteluvuodet 2019 ja 2020 puutuvat vielä. Kokouskutsun liitteenä lähetetään lokakuun toteutuma 2017 (ulkoinen, Liite 1), talousarvioluonnos vuodelle 2018 sekä yksittäisten tehtäväalueiden erittelyt vuodelle 2018 ecxel-taulukkona. Joulukuun kokoukseen lisätään suunnitelmavuodet sekä sisäiset erät. Talousarvio tulee lopulliseen käsittelyyn joulukuun kokouksessa. Kirkkoherran ehdotus: Palataan talousarvion käsittelyyn. Käydään talousarvioehdotus lävitse sisällysluettelon mukaisesti numeroittain. Käyttötalousosa käydään lävitse pääluokittain sekä tehtäväalueittain. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. (KL 24:5)

4 KIRKKONEUVOSTO 10/ HAUTAINHOITORAHASTON TALOUSARVIOESITYS VUODELLE 2018 Haudanhoitorahaston tuloarvio perustuu noin 290 kesähoitosopimukseen ja 125 kasteluhoitosopimukseen sekä noin 850 haudanhoitosopimukseen. Tuotoissa on myös vuosittainen tuloutettava nurmihoitomaksu. Palkat on laskettu työntekijäkohtaisesti, yhteensä Sosiaalivakuutus- ja eläkevakuutusmaksut ovat yhteensä Muut kulut on arvioitu vuoden 2016 toteutuneiden menojen mukaan. Toimintakulut yht. ovat Toimintatuotot ovat Toimintatuotot muodostuvat kesähoitomaksuista ja jaksotetuista hoitomaksuista. Rahavarojen korkotuotoksi on arvioitu Korkotuotot pienenevät varainhoitosalkussa olevien varojen kirjaustavasta johtuen. Tuloslaskelman loppusumma on alijäämäinen Vuoden 2016 tilinpäätöksessä hautainhoitorahaston taseessa on edellisten vuosien ylijäämiä kaikkiaan ,67. Talousarvioehdotus on liitteenä 1. Hoitomaksut säilyvät entisellään. Kirkkoherran ehdotus: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyisi liitteen 1 mukaisen vuoden 2017 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelmat. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta, koska päätös on valmistelua (KL 24:5).

5 KIRKKONEUVOSTO 10/ VIRASTON MÄÄRÄAIKAISEN TOIMISTOSIHTEERIN TYÖSUHTEEN JATKAMI- NEN Kirkkoherranviraston toimistosihteeri Heli Korpelan määräaikainen työsuhde päättyy Tällä hetkellä Heli Korpela tekee 2 päivää viikossa viraston töitä ja 3 päivää viikossa digiaineiston tarkastustyötä. Digiaineiston tarkastustyö tulee olla valmiina vuoden 2017 loppuun. Aineiston tarkastustyötä ei ole vielä saatu valmiiksi. Heli Korpela sijaistaa myös kirkkoherranviraston vakituista toimistosihteeriä lomien aikana. Viraston työvoiman tarve jatkuu vuoden vaihteen jälkeenkin, vaikka tarkastustyö tulee tehdyksi. Kirkkoherran ehdotus: Kirkkoneuvosto päättää, - että toimistosihteeri Heli Korpelan työsuhdetta jatketaan vuoden alusta alkaen toistaiseksi 2 pv/viikko ja viraston toimistosihteerin lomien aikana kokoaikaisesti. - että Heli Korpelalle maksetaan palkkaryhmän 402 mukaista palkkaa 40%:sti ja kirkkoherranviraston toimistosihteerin lomien aikana 100%:sti. Muutoksenhaku: Muutoksenhakuosoitetta ei anneta.

6 KIRKKONEUVOSTO 10/ LUOTTOTAPPIOKIRJAUKSET VUONNA 2017 KIPA toimittaa vuosittain seurakuntaan luottotappioehdotuslistan, jossa on kaikki yli 45 päivää laskun eräpäivästä erääntyneet laskut. Seurakunnassa on selvitettävä erääntyneet saamiset ja merkittävä listaan luottotappioiksi kirjattavat. Kipa kirjaa luottotappiot seurakuntatalouden päätöksen mukaisesti. Luottotappioiksi kirjattavat on ilmoitettava Kipaan mennessä. Laskuista on lähetetty kaksi muistutusta ja lisäksi keväällä 2017 kirjeet maksamattomasta laskusta. Luottotappioiksi esitetään kirjattavaksi vuoden 2016 laskuja yhteensä 220,57 eur liitteen 1 mukaisesti. Lisäksi esitetään kirjattavaksi diakonia-avustuksena vuoden 2016 rippikoulumaksuja yhteensä 240 eur. Kirkkoherran ehdotus: Ilmoitetaan Kipaan luottotappioiksi kirjattavaksi liitteen mukaan yhteensä 220,57 eur. Kirjataan vuoden 2016 rippikoulumaksusaamisia 240 eur diakoniatyön avustuksiin. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Huittisten kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

7 KIRKKONEUVOSTO 10/ SÄHKÖN HINTAKILPAILUTUS KAUDELLE Yrittäjäin Sähkönhankinta Oy:n ja seurakunnan välillä on sähkönhankintasopimus, jonka puitteissa he hankkivat sähköenergiaa seurakunnan tarpeisiin jatkuvan palvelun periaatteen mukaisesti. Sopimuksen tarkoituksena on tuottaa seurakunnalle hyötyä oikea-aikaisten kilpailutusten muodossa sekä huolehtia seurakunnalle sopimusehdoltaan riskittömät sopimukset. Yrittäjäin Sähkönhankinta Oy:n palkkio on 0,80 /MWh + alv. Seurakunnan vuosikulutus on noin 329 MWh vuodessa, joten palkkio kaksivuotisessa sopimuskaudessa on 526+alv. Sähkönhankinta Oy toteuttaa kilpailutuksen hankintalain kriteerien mukaisesti. Sähkönhankinta Oy on syyskuussa kilpailuttanut sähkön ryhmälle seurakuntaasiakkaita. Tarjouksia he saivat 10 yhtiöltä. Liitteenä 1 on yhteenveto edullisemmasta tarjouksesta ja liitteenä 2 yhteenveto tarjouksista. Kokkolan Energia Oy:n marginaali on selvästi edullisin. Uusiutuvilla energialähteillä tuotetulle sähkölle tulee 0,05 /MWh lisähintaa eli 16,45 /vuosi lasketulla vuosikulutuksella. ( vihreän sähkön lisä). Kirkkoherran ehdotus: Hyväksytään Kokkolan Energia sähkön toimittajaksi ns. vihreän sähkön lisällä kaudelle Muutoksenhaku: Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisu-vaatimuksella Huittisten kirkkoneuvostolle (KL 24. luku).

8 KIRKKONEUVOSTO 10/ SAIRAALASIELUNHOIDON YHTEISTOIMINNALLINEN JÄRJESTÄMINEN SA- TAKUNNAN SEURAKUNTIEN ALUEELLA ALKAEN Sairaalasielunhoidon työryhmä kutsui Satakunnan seurakuntien johtoa Poriin keskustelemaan sairaalasielunhoidon sopimuksesta. Kokouksessa päätettiin, että sovitaan ensin sairaalasielunhoidon järjestämisestä Satakunnan sairaanhoitopiirin alueella. Soten tarkennuttua sopimuksen sisältöä laajennetaan tarvittavilta osin. Sopimuksen kiireellinen aikataulu johtuu siitä, että Harjavallan ja Porin yhteisellä sairaalapapilla virkajärjestelyt ovat katkolla vuoden vaihtuessa. Työryhmä ehdottaa seurakunnille, että Satakunnan seurakunnat rahoittavat yhteistoiminnallisesti 2,25 virkaa (Rauma 0,25, Pori 2). Laskentaperusteena ovat henkilöstökulut henkilöstösivukuluineen. Kustannusten jakoperusteena on seurakuntien läsnä oleva väestö. Harjavallasta lakkautetaan sairaalapapin virka. Viranhaltija otetaan vanhana viranhaltijana Porin ev.lut. seura- kuntayhtymän avoimeen sairaalapapin virkaan. Porin seurakuntayhtymä ottaa vastatakseen sairaalasielunhoidosta Harjavallan sairaalassa. Sopimus alkaa Liitteenä 1 on arvio kustannusten jakautumisesta seurakuntien kesken. Huittisten seurakunnan osalta kustannukset kasvavat vuodessa noin Kirkkoherran ehdotus: Huittisten seurakunta hyväksyy sairaalasielunhoidon järjestelyt Satakunnan seurakuntien alueella työryhmän ehdotuksen mukaisesti vuodeksi 2018 edellyttäen, että Huittisten seurakunnan jako-osuus on kustannusarviossa esitetty. Jatkosta päätetään sen jälkeen, kun Huittisten seurakunnalle on toimitettu kustannusarvion lisäksi sopimus sairaalasielunhoidon järjestämisestä Satakunnan seurakuntien alueella. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisu-vaatimuksella Huittisten kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

9 KIRKKONEUVOSTO 10/ NUORTEN PARLAMENTIN PERUSTAMINEN HUITTISTEN SEURAKUNTAAN Kirkkoneuvostolle on osoitettu kaksi aloitetta Nuorten parlamentin perustamisesta Huittisten seurakuntaan. Liittenä1 on Erika Kanniston, Inka Heiskalan ja Jani Sulkasen aloite ja liitteenä 2 on Petri Sorvan aloite. Ensimmäisessä aloitteessa perustellaan aloitetta sillä, että nuoret haluaisivat vaikuttaa nuorisotyön toimintaan järjestämällä tapahtumia, olla mukana tapahtumien järjestämisessä sekä esittää kirkkovaltuustolle asioita, jotka koskevat nuorisotyön toimintaa. Petri Sorvan aloitteessa todetaan, että Huittisten seurakunnan nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa on herännyt ajatus nuorisotyön oman Nuorten parlamentin perustamisesta ja mahdollisuudesta esittää nuorten ääni seurakunnassa. Kirkkoherran ehdotus: Annetaan aloite kasvatuksen vastuuryhmän valmisteltavaksi. Pyydetään vastuuryhmään valmistelemaan ehdotusta toimintasäännöksi, jonka mukaisesti Nuorten parlamentti voisi toimia. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta, koska päätös on valmistelua (KL 24:5).

10 KIRKKONEUVOSTO 10/ MUUT ASIAT 1. Jukka Perkon pyyntö kirkon vuokraamisesta kirkkokonserttia varten Jukka Perko on lähestynyt kirkkoherraa sähköpostitse kysymällä, olisiko mahdollista järjestää Huittisten kirkossa kirkkokonsertti Kirkkoherra on vastannut, että Huittisten kirkkoon on jo sovittuna useampi joulukonsertti ja tiedustelijoille on jo vastattu, että konsertteja ei mahdu enempää. Kirkko on varattu konserteille seuraavina päivinä: , , 7.12., ja Kauneimmat joululaulut tilaisuus on Helena Mannisen pyynnöstä asia tuodaan kirkkoneuvoston käsittelyyn. Kirkkoherran ehdotus: Keskustellaan asiasta. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta, koska päätös on valmistelua (KL 24:5). 188 MUUT ASIAT 2. Uurnalehdon talviset uurnan laskemiset Huittisten hautausmaakatselmuksessa 2017 todettiin, että talvisesta uurnan laskemisesta uurnalehdossa voidaan luopua, koska maan sulatus on muuttunut vaikeammaksi viereisten hautojen kivien, lyhtyjen ja mahdollisten kukka-astioiden takia. Asiasta ei mainita päätöksessä. Liite 1 Kirkkoherran ehdotus: Päätetään, että talvisesta uurnan laskemisesta uurnalehdossa luovutaan. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisu-vaatimuksella Huittisten kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

11 KIRKKONEUVOSTO 10/ MUUT ASIAT 3. Tarja Lehtiön hakemus vuorotteluvapaasta Tarja Lehtiö hakee vuorotteluvapaata ajalla Anomus luetaan kokouksessa. Työnantaja ja työntekijä sopivat yhteisesti työntekijän vuorotteluvapaasta. Vapaalle jäävän työntekijän tilalle täytyy palkata työtön työnhakija, mutta työtehtävien ei välttämättä tarvitse olla samoja. Vuorotteluvapaa hyödyttää monia osapuolia. Se edistää työntekijän jaksamista. Työtön työnhakija saa mahdollisuuden kerryttää työkokemusta määräaikaisesta työstä. Työnantaja puolestaan voi saada uutta osaamista työyhteisöön. Kirkkoherran ehdotus: Hyväksytään Tarja Lehtiön hakemus vuorotteluvapaasta ehdolla, että tilalle löytyy( ei välttämättä samaan työtehtävään) vuorotteluvapaan ehdot täyttävä työntekijä. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksella tai valituksella. 188 MUUT ASIAT 4. Minna Palosen virkavapausanomus ajalle Minna Palonen anoo kirjeellään palkatonta virkavapautta ajalle niin, että hän työskentelisi 80%sti virassaan (4 päivää viikossa). Anomus luetaan kokouksessa. Kirkkoherran ehdotus: Myönnetään virkavapautta anomuksen mukaisesti. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksella tai valituksella.

12 KIRKKONEUVOSTO 10/ MUUT ASIAT 5. Eeva Ala-Haaviston anomus koulutusmuutokseen Koulutussuunnitelmassa on varattu Eeva Ala-Haavistolle määräraha 490 Seurakunnan kirjanpidon koulutuspäivään. Koulutusta ei ole ollut. Eeva Ala-Haavisto anoo koulutuksen muuttamista Seurakunnan tilinpäätöspäivään Koulutuksen hinta on 250 +alv 60, ei matkakuluja. Kirkkoherran ehdotus: Hyväksytään koulutusmuutos. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisu-vaatimuksella Huittisten kirkkoneuvostolle (KL 24:3). 188 MUUT ASIAT 5. Vastuuryhmien jäsenten valinta Pirjo Tuomolan tilalle Pirjo Tuomola on menettänyt vaalikelpoisuutensa seurakunnan luottamustehtävään erottuaan kirkosta. Hän on ollut kasvatustyön vastuuryhmän jäsen, jumalanpalvelus ja musiikkityön vastuuryhmän (Hannele Tenkasen varajäsen) sekä evankelioimistyön vastuuryhmän varajäsen (Päivi Huhtasen varajäsen). Kirkkoherran ehdotus: Kirkkoneuvosto nimeään henkilöt eri vastuuryhmiin Pirjo Tuomolan tilalle. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisu-vaatimuksella Huittisten kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

13 KIRKKONEUVOSTO 10/ ILMOITUSASIAT 1. Talouspäällikön päätökset: 2. Kirkkoherran päätökset: 9/ KIPAssa tehdyt viranhaltijapäätökset: - Kirkkoherran hyväksymät ajalta: / Talouspäällikön hyväksymät ajalta: - 4. Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin päätös 335/ Rauno Herrasen sivutoimiluvan myöntäminen ajalle psykoterapeuttina toimimista varten Sastamalassa enintään neljä tuntia viikossa. 5. La Roca ry:n ilmoitus siitä, että Marika Lähteenmäki on siirtynyt työskentelemään Romaniaan Cambinan kaupunkiin La Roca- seurakuntaan 6. Keilan matkan terveiset 7. Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin päätös 357/ viranhoitomääräys Tiina Rumpuselle Huittisten seurakunnan seurakuntapastorin viransijaiseksi Kirkkoherran ehdotus: Ilmoitetaan tiedoksi. Muutoksenhaku: Viranhaltijapäätöksistä on erikseen annettu muutoksenhakuohjeet. Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5). 190 PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN JA SIITÄ ILMOITTAMINEN Kirkkoherran ehdotus: Pöytäkirja on nähtävillä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana ja siitä ilmoitetaan ko. aikana viraston ilmoitustaululla. 191 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Puheenjohtaja antaa oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen, joka alkaa seuraavalta sivulta. 192 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 10/

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 10/ KIRKKONEUVOSTO 10/14.11.2017 1 Aika Tiistai 14.11.2017 klo 17.00-18.30, 18.50-20.09 Tauko klo 18.30-18.50 Paikka Huittisten seurakuntakeskus Aurora Sali Jäsenet, paikalla Jyrki Smolander, vs. khra, puheenjohtaja

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 8/

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 8/ KIRKKONEUVOSTO 8/28.9.2017 1 Aika Torstai 28.9.2017 klo 18.00-19.05 Paikka Huittisten seurakuntakeskus Aurora Sali Jäsenet, paikalla Rauno Herranen, khra, puheenjohtaja Liisa Hosike Päivi Huhtanen Hannele

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9 KIRKKOVALTUUSTO 26.01.2017 1/9 Kokousaika Torstai 26.01.2017 klo 19.00-19.25 Kokouspaikka Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Jäsenet, paikalla Tuula Ala-Haavisto Tuula Hannunen Liisa Hosike Päivi

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA SIVU KIRKKONEUVOSTO 9/

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA SIVU KIRKKONEUVOSTO 9/ KIRKKONEUVOSTO 9/17.10.2017 1 Aika Tiistai 17.10.2017 klo 18.00 kahvit srk-keskuksessa Kaila-salissa klo 17.30 Paikka Jäsenet: Huittisten seurakuntakeskus Aurora Sali Rauno Herranen, khra, puheenjohtaja

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /6. Torstai klo 19.00, kahvit klo 18.

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /6. Torstai klo 19.00, kahvit klo 18. KIRKKOVALTUUSTO 14.09.2017 1/6 Kokousaika Kokouspaikka Jäsenet Torstai 14.09.2017 klo 19.00, kahvit klo 18.30 Toivon salissa, Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Tuula Ala-Haavisto Tuula Hannunen

Lisätiedot

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo - 1 - Aika Perjantai 16.9.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen Jarmo Tuominen jäsen

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /7. Keskiviikko klo 19.00, kahvit klo 18.

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /7. Keskiviikko klo 19.00, kahvit klo 18. KIRKKOVALTUUSTO 01.11.2017 1/7 Kokousaika Kokouspaikka Jäsenet Keskiviikko 01.11.2017 klo 19.00, kahvit klo 18.30 Toivon salissa, Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Tuula Ala-Haavisto Tuula Hannunen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA SIVU KIRKKONEUVOSTO 11/

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA SIVU KIRKKONEUVOSTO 11/ KIRKKONEUVOSTO 11/12.12.2017 1 Aika Tiistai 12.12.2017 klo 18.00 kahvit srk-keskuksessa Toivon-salissa klo 17.30 Paikka Jäsenet: Huittisten seurakuntakeskus Aurora Sali Rauno Herranen, khra, puheenjohtaja

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9 KIRKKOVALTUUSTO 9.2.2016 1/9 Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 19 19.45 Kokouspaikka Huittisten seurakuntakeskus, Toivon Sali Jäsenet, läsnä Jäsenet, poissa Varajäsenet, läsnä Tuula Ala-Haavisto Niko Hakala

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kokousaika torstai 29.11.2018 klo 18.00 19.58 Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Varalla Airi Olsby talouspäällikkö kirkkoherra Veli-Matti Hietikko

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA 28.12.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 40 - Kokouksen avaus 41 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 42 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai 16.2.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Jussi Heikkilä Aarne Heinosen varajäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

28. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo

28. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo 1 1 Aika Perjantai 22.9.2017 klo 18.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Anne Ojaniittu Liisa Hosikkeen varajäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 Aika: tiistai 17.2.2015 klo 17.30-19.06 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 3.10.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 88 - Kokouksen avaus 89 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 90 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai 24.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Mikko Kaunisto jäsen Ilona Kojo jäsen Timo Mäenpää jäsen Heikki Mäkelä jäsen

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /8

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /8 KIRKKOVALTUUSTO 01.11.2017 1/8 Kokousaika Keskiviikko 01.11.2017 klo 19.00-19.35 Kokouspaikka Jäsenet, paikalla Jäsenet, poissa Varajäsenet, paikalla Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Tuula Ala-Haavisto

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9 KIRKKOVALTUUSTO 29.1.2019 1/9 Kokousaika Kokouspaikka Jäsenet Tiistai 29.1.2019 klo 19.00, kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, ennen kokousta klo 18.00 alkaen koulutus seurakunnan hallinnosta Huittisten seurakuntakeskus,

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9 KIRKKOVALTUUSTO 28.12.2017 1/9 Kokousaika Kokouspaikka Jäsenet Torstai 28.12.2017 klo 19.00, kahvit klo 18.00 Toivon salissa, minkä jälkeen lauletaan Kauneimpia Joululauluja. Puurotarjoilu valtuuston kokouksen

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Aika Keskiviikko 5.7.2017 kello 16.00 18.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Rossi

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Aika 24.1.2017 klo 18.00 19.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen poissa Hänninen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 7/2016 1 (6) Aika Keskiviikko 2.11.2016 klo 17:01-18.34 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

kappalainen Samuel Mäkinen pj. pykälät 1-6

kappalainen Samuel Mäkinen pj. pykälät 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2019 Aika: torstai 7.2.2019 klo 18.23-19.33 Paikka: seurakuntakeskus kirjasto, 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: Antti

Lisätiedot

45 KOKOUKSEN AVAUS. Kirkkovaltuuston työjärjestyksen 3 :n mukaan kokouksen alussa pidetään hartaus.

45 KOKOUKSEN AVAUS. Kirkkovaltuuston työjärjestyksen 3 :n mukaan kokouksen alussa pidetään hartaus. KIRKKOVALTUUSTO 28.12.2016 1/10 Kokousaika Keskiviikko 28.12.2016 klo 19.00-19.20 Kokouspaikka Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Jäsenet Tuula Ala-Haavisto Tuula Hannunen Liisa Hosike Päivi Huhtanen

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo 1 Aika Perjantai 10.2.2017 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Helinä Ylikännö Anni

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 9/ Alkuhartauden jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen.

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 9/ Alkuhartauden jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen. KIRKKONEUVOSTO 9/17.10.2017 1 Aika Tiistai 17.10.2017 klo 18.00-21.10, 21.20-22.40 Paikka Huittisten seurakuntakeskus Aurora Sali Jäsenet, paikalla Rauno Herranen, khra, puheenjohtaja Päivi Huhtanen, poissa

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (7) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (7) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 30.11.2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 30.11.2016 klo 16.30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

16. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo

16. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo 1 Aika Perjantai 12.5.2017 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Helinä Ylikännö Anni Rantalan varajäsen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 1 (5) KOKOUSAIKA 23.11.2016 klo 17 19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Hassinen Arja Hämäläinen

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 KOKOUSAIKA: 28.11.2017 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.58 KOKOUSPAIKKA: pappilan sali Ansamaa Arja

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 6.2.2018 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 1/

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 1/ KIRKKONEUVOSTO 1/19.1.2016 1 Aika Tiistai 19.1.2016 klo 18-19.35 Paikka Huittisten seurakuntakeskus, Aurora-sali Jäsenet, läsnä: Rauno Herranen, khra, puheenjohtaja Päivi Huhtanen Hannele Isaksson Aarno

Lisätiedot

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 / 2017 1 AIKA To 15.6.2017 klo 17.00. PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, 41940 Vesanka Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Kurun kappelineuvosto 10.1.2017-1- Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 10.1.2017 klo 17.44 18.54 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /10

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /10 KIRKKOVALTUUSTO 29.6.2016 1/10 Kokousaika Keskiviikko 29.6.2016 klo 19.00-19.45 Kokouspaikka Jäsenet Jäsenet poissa Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Tuula Ala-Haavisto Tuula Hannunen Liisa Hosike

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7 Sivu 1/7 Aika Tiistai 14.06.2016 klo 19.00 19.41 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Hirvonen Kirsi Hämäläinen Maarit Kankkunen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.12.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 123 - Kokouksen avaus 124 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 12/2015 Kirkkoneuvosto maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18.

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 12/2015 Kirkkoneuvosto maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18. 179 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18.00 alkaen kahvitarjoilua 17.30 18.00 KOKOUSPAIKKA seurakuntatalo, takasali ESITYSLISTA 154 Kokouksen avaus 155 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(4)

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(4) JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(4) Aika tiistaina 29.11.2016 klo 18.30 21.40 Paikka seurakuntatalo Läsnä: Jyrki Koivisto kirkkoherra pj. Sanni Junnila agronomi,

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo 1 Aika Perjantai 11.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Liisa Hosike varapuheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Hannele Isaksson kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 14. päivä syyskuuta 2016 klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 65 Kokouksen avaus 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 8.6.2017 klo 16.30 17.30 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen. Maj-Britt Varpe Helle Vahtera

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen. Maj-Britt Varpe Helle Vahtera Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: tiistai 25.8.2015 klo 17.30 19.17 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1 AIKA 27.4.2017 klo 16.30 alkavan iltakoulun päätyttyä klo 19.26. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 14 Kokouksen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Torstai 19.01.2017 kello 18.00 19.37 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Tytti Hyytiä Petri Puukki Timo Räsänen. Esa Mierlahti poistui 8 pykälän aikana

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Tytti Hyytiä Petri Puukki Timo Räsänen. Esa Mierlahti poistui 8 pykälän aikana Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: torstai 21.1.2016 klo 17.30-19.06 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.7.2019 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.7.2019 Tiistai klo 18.00 19.57 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Isotalo

Lisätiedot

Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Petri Puukki Maj-Britt Varpe. Poissa Tytti Hyytiä Timo Räsänen

Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Petri Puukki Maj-Britt Varpe. Poissa Tytti Hyytiä Timo Räsänen Sivu 1 / 6 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika: perjantai 13.5.2016 klo 17.00 18.40 Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet:

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai.9.2.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen, poistui klo 17.45

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto 118-131 Aika Tiistai 24.10.2017 kello 16.00 17.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 21.1.2019 klo 18 19.20 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Varajäsenet Arto Penttinen, pj Janatuinen Pekka

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO. Tiistaina klo Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, Lohja

4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO. Tiistaina klo Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, Lohja 4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO Tiistaina 27.11.2018 klo 18.30 Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, 08500 Lohja K O K O U S K U T S U Lohjan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: ti 16.2.2016 klo 16 19.00 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Aalto-Setälä

Lisätiedot

Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6

Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2016 Aika: torstai 1.9.2016 klo 17.38-19.06 Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Minna Bergström

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 16.11.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 16.11.2016 klo 16.30-18.47 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Aika: Keskiviikko 9.11.2016 klo 17.00 17.45 kahvitus klo 16.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 16. päivä marraskuuta 2016 klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 88 Kokouksen avaus 89 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /10 Kokousaika Torstai klo

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /10 Kokousaika Torstai klo KIRKKOVALTUUSTO 28.12.2017 1/10 Kokousaika Torstai 28.12.2017 klo 19.00-19.37 Kokouspaikka Jäsenet Jäsenet, poissa Varajäsenet paikalla Huittisten seurakuntakeskus, Toivonsali Tuula Ala-Haavisto Tuula

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Kokousaika: Tiistaina 26.2.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalo / pikkusali, Kirkkotie 3, Marttila Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo x varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 1/ (8)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 1/ (8) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 1/2018 1 (8) Aika Torstai 25.1.2018 klo 17.00 18.50 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 8.6.2017 klo 16.30 - PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 26

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

Aika: keskiviikko klo Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen

Aika: keskiviikko klo Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: keskiviikko 11.11.2015 klo 17.58-19.03 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2015 1 AIKA 17.12.2015 klo 16.30-17.08 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot