Luotettava ja nopea tukku palveluksessasi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Luotettava ja nopea tukku palveluksessasi"

Transkriptio

1

2 2 Luotettava ja nopea tukku palveluksessasi Palvelutukku Immonen on perheyritys, joka palvelee monipuolisesti vähittäiskauppaa, HoReCa-, suurkeittiö- ja kuntapuolta. Immonen on vikkelä välittäjä, joka toimittaa tuotteet nopeasti ja varmasti 12/24 h tilaus-toimitusrytmissä. Immosen toimintaa ohjaa ISO järjestelmä. Sertifi kaatti todistaa, että laatujohtamisjärjestelmä on sertifi oitu parhaiden käytäntöjen ja standardien mukaisesti, ja että yrityksen kaikki prosessit ovat vaatimusten mukaiset.

3 3 Palvelutukku Immonen Oy Helmentie Pori Myynti Keskus Faksi Ennen... Satakunnan suurkeittiöt ja ravintolat ovat tunteneet Palvelutukku Immosen edeltäjineen jo vuosikymmenten ajan. Matti Immonen toimi edustajana Pom-Fritissä ja perusti oman yrityksensä vuonna Kaikki alkoi silloin perunatuotteiden myynnistä Matti ajoi ravintoloiden pihalle ja myi elintarvikkeet suoraan autosta. Kysynnän kasvaessa valikoima kasvoi nopeasti kotimaisiin vihanneksiin ja pakkastuotteisiin. Laajennus mahdollisti toisen jakeluauton hankinnan, jota Matin vanhempi poika Antti ryhtyi ajamaan vuonna -84. Vuodet vierivät ja valikoimat laajenivat tasaisesti. Vuonna 1997 myös Matin nuorempi poika Anssi tuli yritykseen mukaan täysipäiväisesti. Vetovastuun jäädessä pojille syntyi ajatus kehittää satakuntalainen täyden palvelun tukkuliike. Vuonna 2005 siirryttiin omiin tiloihin ja vuonna 2006 Matti Immonen Oy liittyi Patu-palvelutukkurit -ketjuun, joka mahdollisti aiempaa paremmat hankinta- ja markkinointikanavat.... ja nyt Vuonna 2011 yritys otti käyttöön uuden aputoiminimen Palvelutukku Immonen. Tänä päivänä yritys työllistää lähes 40 henkilöä myynnissä, kuljetuksessa ja varastossa. Kasvua on haettu toiminta-aluetta laajentamalla ja omien maahantulokanavien kehittämisellä sekä reilulla ja rehdillä palvelulla, joka tuleekin olemaan aina yrityksen suurin vahvuus kilpailijoihin nähden.

4 4 Paikallisuutta ja joustavuutta Palvelutukku Immosen kaikki toiminta lähtee asiakkaiden tarpeista ja toiveista. Yrityksen suurimmat vahvuudet ovat paikallisuus, joustavuus ja nopeus. Korkealuokkaiset vihannekset ja kasvikset toimitetaan aina tuoreina asiakkaille. Palvelutukku Immosen ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen siitä, että tuotteet ovat korkealaatuisia ja palvelevat asiakkaiden tarpeita. Valikoimaa kehitetään aktiivisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. - Asiakas on meille kuningas, hänestä lähtee kaikki. Suurin voimavaramme on osaava henkilöstö kun on hyvä porukka ja jokainen tekee parhaansa niin homma toimii, toimitusjohtaja Antti Immonen kertoo. Jokaisella Immosen asiakkaalla on oma henkilökohtainen myyjä, joka pitää huolen siitä, että asiakas saa aina tarvitsemansa tuotteet ja palvelut. - Me olemme se kaikkein joustavin tukku, ja pelaamme aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Paikallisuus, nopeus ja joustavuus ovat toimintamme kulmakivet, toimitusjohtaja Immonen sanoo. Tuoretta ja puhdasta lähiruokaa Palvelutukku Immosen tehokkaan logistiikan ja oman maahantuonnin ansiosta vihannekset ja kasvikset toimitetaan aina tuoreina asiakkaille. Tuotteet tarkastetaan vastaanotettaessa ja kerättäessä, laadunvalvonnalla sekä ostajien päivittäisillä katselmuksilla. Tehokas varastonkierto sekä oikeat varastointilämpötilat ovat tuoreuden tae. - Olemme satsanneet vahvasti asianmukaisiin ja nykyaikaisiin toimitiloihin ja menetelmiin. Puhtaus on tällä alalla ensiarvoisen tärkeää koko henkilökuntamme on suorittanut hygieniapassin ja varasto- ja keräilytilat pestään päivittäin, Antti Immonen kertoo. Kotimaiset vihannekset ja juurekset hankitaan omilta sopimustuottajilta päivittäin. Tuotteet tulevat suoraan paikallisten viljelijöiden pelloilta ja ovat asiakkailla seuraavana päivänä. - 12/24-tilausrytmi yhdistettynä nopeaan reagointikykyyn ovat vahvuuksia, joita asiakkaat arvostavat. Toimitus onnistuu jopa yksittäiseen tilaisuuteen. Tänään tilattu, huomenna toimitettu, Antti Immonen lupaa. - Meillä on myös laajempi tuotesortimentti kuin vastaavanlaisilla paikallisilla toimijoilla. Pystymme kilpailemaan tuoretavaran lisäksi pakasteissa, meijerituotteissa, non-foodissa ja niin edelleen, Immonen jatkaa. Tulevaisuudessa Palvelutukku Immonen panostaa entistäkin enemmän toimintavarmuuteen ja laatuun sekä yhteistyössä paikallisten viljelijöiden kanssa toimitettavaan kotimaiseen lähiruokaan. - Tulevaisuus on valoisa. Täytyy vain pysyä kilpailukykyisenä, jotta pystyy taistelemaan isojen toimittajien kanssa. Asiakkaiden tarpeita on seurattava ja pysyttävä ajan hermolla, toimitusjohtaja Immonen summaa.

5 5 Tänään tilattu, huomenna toimitettu! - Antti Immonen, toimitusjohtaja MN Kuljetus Oy on jo kolmannessa polvessa toimiva täyden palvelun kuljetusliike. Toimitamme niin pienetkin erät kuin täydet yhdistelmäkuormat nopeasti ja luotettavasti perille asti. Toimintamme perustuu pitkiin perinteisiin niin tien päällä kuin toimistossakin. Tarjoamme myös varastointipalveluja. Kysy rohkeasti lisää! Juustokivenkatu 1, HARJAVALTA Puh i

6 6 Asiakkaamme Ravintolat ja suurtalouskeittiöt Ravintoloille ja suurtalouskeittiöille tärkeintä on tuoreus, tuotteiden hyvä saatavuus, täsmälliset ja luotettavat toimitukset sekä monipuolinen valikoima. Kattavan yhteistyöverkoston avulla Palvelutukku Immonen pystyy toimittamaan jopa kaikkein eksoottisimmat tuotteet. Grillit & pizzeriat Pienissä tiloissa toimittaessa tiheät ja joustavat toimitukset nousevat suureen arvoon. Rajalliset säilytystilat vaativat ehdottoman tarkkaa ja luotettavaa toimitusta. Immonen pystyy palvelemaan myös niitä asiakkaita, jotka eivät pysty varastoimaan suuria määriä elintarvikkeita. Katkeamaton kylmäketju mahdollistaa tuoreiden raaka-aineiden saatavuuden kaikille asiakkaille. Kausiluontoiset asiakkaat Kausiluontoiset leirikeskukset, kesäpaikat, tivolit ja suurtapahtumat luottavat Immoseen elintarviketoimittajana jopa maan toiselta puolelta saakka. Olipa tilaisuus millainen tahansa, luotettava palvelutukku toimittaa tuotteet ajoissa. Vähittäiskauppa Vähittäiskauppa on Palvelutukku Immosen tärkeä yhteistyötaho. Kaupan suuret volyymit mahdollistavat laajan HeVivalikoiman palvelemaan myös muita asiakassektoreita. Kun suuri kysyntä yllättää tai keskusliikkeiden toimituksissa on puutteita, Immonen paikkaa kattavasti. Lähialueille toimitukset onnistuvat jopa saman päivän aikana. Immonen toimittaa keveät lähiruoat suoraan viljelijöiden pelloilta markettien hyllyille. Tänään poimittu, huomenna myymälässä! Kuntapuoli Palvelutukku Immonen tarjoaa julkiselle sektorille elintarvikkeita ja tuoretuotteita. Kuntasektorilla ratkaisee palvelukokonaisuus, jossa kohtaavat parhaat raaka-aineet, kustannustehokkuus sekä laadukas ja joustava kuljetuspalvelu.

7 7 Mr. Jones "Puhelimessa voidaan jutella muustakin kuin ruoasta" Teemu Laitinen, keittiöpäällikkö Mr. Jones on Rauman suosituin ruoka- ja seurusteluravintola. Samaan ketjuun kuuluvat myös Aukustin Paviljonki, Ravintola La Bamba sekä Unajan viihdepuisto, joihin kaikkiin hankitaan Palvelutukku Immoselta tuotteita laidasta laitaan: lihasta lasagneen, juustoraasteesta kasviksiin, maidosta mausteisiin. Keittiöpäällikkö Teemu Laitinen on toiminut aiemmin isojen tukkujen kanssa, joten hän osaa arvostaa paikallisen toimijan joustavaa ja sujuvaa palvelua. Immonen on yhteistyökykyinen tukku. Saamme sellaisia juttuja toteutettua, joita ei saa isojen tukkujen kanssa toimimaan, Laitinen kertoo. Meillä on myös todella ystävällinen suhde, puhelimessa voidaan jutella muustakin kuin ruoasta! Heillä on selkeä halu tehdä hommat hyvin. A. Ahlström "Tilaaminen on helppoa" Jukka Luojukoski, keittiö- ja ravintolatoimen päällikkö A. Ahlström Osakeyhtiön juhlatalot Noormarkun Klubi ja Kauttuan Klubi ostavat Palvelutukku Immoselta tuoretuotteita, lihaa, kalaa sekä maitotuotteita. Keittiö- ja ravintolatoimen päällikkö Jukka Luojukoski on tehnyt luottotukkunsa kanssa yhteistyötä lähes kolmenkymmenen vuoden ajan. Parasta Immosen palvelussa on tilaamisen ja tavaransaannin helppous. Toimitusten aikataulut pitävät varmasti, Luojukoski kehuu.

8 8 Antell Catering "Kiiretilanteissa saamme heti apua" -Elina Alhola Antell Cateringilla on kuusi henkilöstöravintolaa Porin alueella, joihin hankitaan mm. erilaisia kasviksia ja vihanneksia Palvelutukku Immoselta. Antellin Elina Alhola on ollut tukun asiakkaana vuodesta 1984 ja nykyisessä yrityksessä noin 15 vuotta. Alhola arvostaa tukun paikallisuutta. Immonen on porilainen yritys, jossa palvelu pelaa erinomaisesti. Kiiretilanteissa saamme heti apua, Alhola kertoo. Nakkilan yhteiskoulu Parasta on joustava palvelu Irmeli Ojakoski, ruokapalveluyksikön esimies Nakkilan Yhteiskoulu on käyttänyt Palvelutukku Immosen palveluita jo kymmenkunta vuotta. Ruokapalveluyksikön esimies Irmeli Ojakoski kertoo, että he tilaavat tuotteita hyvin monipuolisesti. Ostamme eineksiä, ruoanvalmistukseen tarvittavia tuotteita, kuivatuotteita, juureksia, vihanneksia, salaatteja, maitoa oikeastaan kaikkea muuta paitsi siivoustuotteita. Ojakoski kiittelee Palvelutukku Immosen hyvää palvelua ja joustavuutta tavaraerissä ja kuljetuksissa. Klapsakka Ravintolat Yhteistyö toimii hienosti Mia Nurmisto, tilaustenhoitaja Klapsakka Ravintoloilla on useita ravintoloita sekä juhla- ja kokouspaikkoja Raumalla. Yritys tuottaa myös laadukkaita tapahtumapalveluita. Klapsakka tilaa Palvelutukku Immoselta lähinnä hedelmiä, vihanneksia ja juureksia sekä maitotalous- ja lihatuotteita. Tilaustenhoitaja Mia Nurmisto on erittäin tyytyväinen pitkäaikaiseen ja toimivaan yhteistyöhön Klapsakka onkin ollut Immosen asiakas jo yli 20 vuoden ajan.

9 9 Café Hellman Tarvikkeet ovat joka aamu oven takana odottamassa Raimo Jussila Café Hellman ja sen tustalla toimiva lounas- ja pitopalveluita tarjoava Porin Pitokokit ostaa Palvelutukku Immoselta mm. vihanneksia, säilykkeitä, lihaa ja maitotuotteita. Yrittäjänä toimiva Raimo Jussila arvostaa erityisesti toimitusvarmuutta. Koska meillä ei ole isoja kylmätiloja, on tärkeää että tarvikkeet ovat oven takana joka aamu odottamassa, Jussila kertoo. Tukun tuotevalikoima laajenee jatkuvasti ja sieltä saa kaiken tarvittavan ja tuotevalikoimaan pääsee myös itse vaikuttamaan.

10 10 Palvelumme Henkilökohtaista palvelua Palvelutukku Immosen jokaisella asiakkaalla on oma henkilökohtainen myyjä ja varamyyjä. Myyjä tuntee asiakkaan tarpeet ja osaa auttaa silloin kun tarvitaan uusia tuulia ruokapöytään. Yhteistyö jatkuu myös myyntitapahtuman jälkeen ja myyjä pitää viimeiseen asti asiakkaan eduista kiinni. Immosella asiakas on todellakin ykkönen! Yhteistyössä asiakkaiden kanssa Ammattitaitoiset myyjät kehittävät yhdessä asiakkaiden kanssa ruokalistoja ja kampanjoita. Säännölliset, viikottaiset palaverit ja koulutukset pitävät huolen siitä, että henkilökunta seuraa aikaansa ja on aina valmis palvelemaan ja kehittämään asiakkaan liiketoimintaa. Oma esipakkaamo Immosen oma pakkaamo valmistaa vähittäiskaupalle myyntivalmiit hedelmä- ja vihannespakkaukset. Valmistus perustuu olemassa olevaan tilauskantaan, jolloin tuoreus on aina huipussaan.

11 11 Palvelutukku Immonen toimittaa yhteistyökumppaneiden kautta myös tuoreita salaatteja ja kasviskomponentteja ruoanvalmistukseen ammattikeittiöille sekä kuluttajapakattuja salaatteja ja hedelmätuotteita vähittäiskauppojen valikoimiin. Tuoreita kasvistuotteita ei varastoida, vaan kaikki tuotteet valmistetaan tilauksesta. Tänään tilatut ja valmistetut tuotteet ovat asiakkaalla jo seuraavana aamuna. Aina kannattaa tiedustella valikoimia kun halutaan tehostaa työn tuottavuutta ja mielekkyyttä. Naudanlihakuutio 20 mm Naudan jauheliha 6 mm Säilytys huoneenlämmössä Säilyvyys kaksi vuotta Säilöntäaineeton i

12 12 Tuotteemme Palvelutukku Immosen tuotevalikoima kattaa kaiken, mitä ammattikeittiöissä ja ravintoloissa tarvitaan: lihat, kalat, tuoretavarat, pakasteet, savukkeet, non-foodit ja niin edelleen. Valikoimaa täydennetään ja rakennetaan yhdessä asiakkaiden kanssa, heidän muuttuvien tarpeidensa mukaan. Immosen laaja pakastevalikoima palvelee kattavasti laajan asiakaskunnan päivittäisiä tarpeita. Lähes jokaisen HoReCa-asiakkaan valikoimiin kuuluu nykyään myös pakastetuotteet. Pakasteet säilytetään -22 asteessa.

13 13 Noin 1500 nimikettä hyllytavarana myytävissä seuraavalle päivälle klo 14 asti Noin 1500 nimikettä tilaustavarana myytävissä 1-3 päivän toimitusviiveellä

14 14 Varastointimme Omavalvonta Palvelutukku Immosen tuotteiden laatua ja tuoreutta seurataan laajennetusti. Lisäksi tulli valvoo ja ottaa näytteitä säännöllisesti tuontituotteista. Oikeat varastointilämpötilat kylmiöittäin Lihat, kalat, meijerituotteet, hedelmät, vihannekset pakasteet säilytetään aina niille oikeissa lämpötiloissa. Kylmälaitejärjestelmät ovat suorassa yhteydessä kylmälaitetoimittajiin, jotka laiterikon sattuessa tai hälytysrajojen ylittyessä tulevat automaattisesti paikalle. Älykkäät järjestelmät kertovat suoraan missä vika on näin vältytään onnettomuuksilta ja varmistetaan tuotteiden paras mahdollinen säilyvyys. Jäähdytetty tavaranvastaanotto ja lähettämö Tavara saapuu ja lähtee kylmäjäähdytetystä tilasta. Saapuvan tavaran lämpötilat mitataan ja tavarantoimittajien kuljetuksia seurataan jatkuvasti. Asiakkaan etu on myös Immosen etu!

15 15

16 16 P E R U N O I D E N A A T E L I A Jepuan valmisperuna Jepuan valmisperunat ovat mullistaneet suurkeittiöiden arkipäivää jo parinkymmenen vuoden ajan. Esikypsennetyt ja -käsitellyt perunat ovat tuttua raaka-ainetta kypsässä, kätevässä muodossa. Tervetuloa alan markkinajohtajan, perunanviljelijöiden itsensä omistaman Jepuan Perunan lisäaineettomien valmisperunoiden aikakauteen siinä on itua. Ympäristöasioiden vastuullinen ja ennakoiva hoitaminen on tärkeä osa liiketoimintaamme. Kehitämme toimintaamme ja tuotteitamme siten, että voimme välttää ja vähentää haitallisia ympäristövaikutuksia. Pitkän aika välin tavoitteenamme on olla ympäristö asioissa perunan jalostus tehtaiden esikuvana. Kun loppu käyttäjät valitsevat tuotteemme, meidän tulee voida vakuuttaa heidät siitä, että kannamme pitkän aikavälin vastuun ympäristöstä jäteasioissa. Ainutlaatuinen omistus rakenteemme vaatii ja tukee paikallista ympäristö tietoista toimintaa. Pensalantie Jepua +358 (0)

17 17 Logistiikkamme Hyvät suhteet paikallisiin, kotimaisiin ja ulkomaisiin tuottajiin ja tavarantoimittajiin Kokeneet ostajat ja hyvät suhteet tavarantoimittajiin pitävät huolen siitä, että niukkuudenkin vallitessa Palvelutukku Immonen pystyy toimittamaan tavarat sovitusti. Sesonkituotteiden menekin ennakointi on vahvuus, josta Immosella ollaan ylpeitä. Tavarantoimittajien jatkuva valvonta luo edellytykset hyvälle ja tasaiselle laadulle. Tiheät toimitukset ulkomailta takaavat hedelmät ja vihannekset tuoreina ja raikkaina ruokapöytiin.

18 18 Logistiikkamme Katkeamaton kylmäketju Palvelutukku Immosen katkeamaton kylmäketju takaa tyytyväiset asiakkaat. Tehostettu seuranta, tehokas varastonkierto sekä oikeat säilytyslämpötilat varmistavat sen, että Immosen toimittamat tuotteet ovat aina tuoreimmillaan. Tavaraerien oikeaa kuljetuslämpötilaa seurataan myös pistokokeenomaisesti yhteistyössä valmistajien kanssa tavaraeriin sijoitetuilla lämpötila- ja aikatunnistimilla. Yöllä tapahtuu Immosen asiakkaita palvellaan arkisin iltapäivään saakka. Tämän jälkeen tilauskannat siirtyvät tavarantoimittajille ja kuormat kerätään. Yön aikana eri toimittajien lähetykset vastaanotetaan, tarkastetaan ja keräillään asiakkaiden kuormiin. Valtava palapeli kasaantuu joka yö ja asiakkaat saavat aamulla tuoreet elintarvikkeet käyttöönsä. Lyhytkestoiset tuotteet saapuvat ja lähtevät saman tien, menettämättä yhtään käyttöpäivää.

19 19 Klassista keittämistä jo vuodesta mummon keittokirjassa ei ole mainittu natriumglutamaattia lihapullareseptissä, siksi sitä ei ole koskaan löytynyt meidänkään keittiöstä - Valitse Maku - Aidosti Aito Lagerbladfoods! Hermannin Rantatie 20, Helsinki Vaihde puh fax: +358 (0)

20 20 Omat kuljetukset Joustavat toimitukset Palvelutukku Immonen toimittaa suurelle osalle asiakkaista tuotteita viitenä tai jopa kuutena päivänä viikossa, osa selviää kahdella tai kolmella täydennyskerralla. Omat kuljettajat sekä pitkäaikaiset sopimuskuljetusyrittäjät takaavat jokapäiväisten toimitusten onnistumisen. Kuljettajien rehti käytös ja hyvä asiakaspalvelu yhdistettynä nopeaan toimitusrytmiin ovat monelle asiakkaalle Immosesta se näkyvin osa. Kaiken takana on huippuunsa viritetty koneisto. Kun tilaus on jätetty puhelinmyyntiin tai nettikauppaan, lähtee se siitä keräilyyn. Myynti, keräily ja kuljetus tekevät taikojaan arjen jokaisena päivänä! Eri palvelutasot kuljetuksissa Kuljettajat toimittavat kuormat asiakkaiden tiloihin. Asiakkaan niin halutessa purkutapahtuma voidaan laajentaa palvelutasoltaan jopa säilytyslämpötilan mukaiseen kuorman erotteluun ja purkamiseen. Kotimainen meijerituotteiden sopimusvalmistaja i

21 21 Tuotteet jotka maistuvat enemmän

22 22 Oma maahantuonti Palvelutukku Immosella on myös omaa maahantuontia. Valikoimiin kuuluvat tuoreet vihannekset, kasvikset, hedelmät, säilykkeet, elintarvikkeet ja pakasteet eri puolilta maailmaa, mm. Hollannista, Tanskasta, Saksasta, Espanjasta, Egyptistä, Thaimaasta ja Kiinasta Karelian Lihajaloste Oy Jo yli 20 vuoden kokemus laatulihasta Meiltä laadukkaat ja kohtuuhintaiset Pizzakinkku - ja Meetvurstisuikaleet, Broiler- ja KebabLastut sekä muut lihajalosteet. Tehtaantie YLÄMYLLY puh: (013) fax. (013) Me Unilever Foodsolutionissa annamme sinulle eväät arjen onnistuneeseen pyörittämiseen. Meiltä saat merkkituotteet, hyödylliset vinkit ja reseptit. Katso

23 23 North Trade AB Viinikankaari 8 A, Vantaa, Finland Puh

24 24 Jatkuvaa kehitystä Puheohjattu keräily Palvelutukku Immosella päätettiin siirtyä alkuvuodesta 2012 tietokoneohjattuun varastonhallintaan ja puheohjattuun keräilyyn. Ratkaisu tehostaa kaikkia varastotoiminnan osa-alueita tavaran vastaanotosta lähettämötoimintoihin. Tuloksena on virheetön ja entistä tehokkaampi, reaaliaikaisesti ohjattu toiminta. Tavaran vastaanotossa saapumiset kohdistetaan suoraan ostotilauksille, jonka jälkeen ne ohjataan oikeille varastopaikoilleen. Lavasiirrot ja keräilypaikkojen täydennykset toteutetaan tehokkaasti mutta tarkasti Immosella tiedetään koko ajan mitä varastossa tapahtuu. ISO sertifi kaatti Tulevaisuudessa Palvelutukku Immonen siirtyy käyttämään ISO ympäristöjärjestelmämallia. Maailman tunnetuin ympäristöjärjestelmä on systemaattinen tapa kehittää ympäristöasioiden hallintaa ja ympäristönsuojelutoimien tuloksellisuutta. Immonen sitoutuu ympäristönsuojelunsa tason jatkuvaan parantamiseen sekä tunnistaa tuotteidensa, toimintojensa ja palveluidensa ympäristövaikutukset. Lisäksi järjestelmässä asetetaan ympäristötavoitteet ja seurataan niiden toteutumista sekä ylläpidetään henkilöstön osaamista ympäristöasioissa. Meiltä kaikki tuoreet perunatuotteet helposti ja nopeasti Potwell Oy Lapväärtintie 721, Lapväärtti (06)

25 25

26 26 Patu-Palvelutukkurit Suomen Palvelutukkurit Oy, tuttavallisemmin Patu, perustettiin 1997, kun joukko yksityisiä tukkuliikkeitä päätti yhdistää voimansa valtakunnalliseksi ketjuksi. Vanhimmat Patu-tukkurit ovat toimineet alalla jo yli 40 vuotta. Monen Patu-tukun toiminta perustuu perheyrittäjyyteen. Patu-ketjun toimivuuden perustana on yhteistyö yhteinen valtakunnallinen markkinointi yhteiset kotimaiset hankintasopimukset yhteinen tuonti Lähellä asiakasta Patu-ketju on levittäytynyt lähes koko Suomeen. Tällä hetkellä yhteistyöketjuun kuuluu seitsemän Patupalvelutukkuria. Patun liikeidean perustana on yhdistää alueellinen osaaminen ja palveluhalu valtakunnalliseen ostovoimaan ja markkinointiin. Alueellisuus on Patun vahvuus. Logistiikkaputki toimii tehokkaasti ja tarkasti myös lähialueiden ulkopuolelle. Patu Palvelutukkurit

27 27

28 28 Patu-palvelutukkurit Patu-tukkujen vahvuuksia ovat palvelualttius, asiakastuntemus, tuotetuntemus sekä erityistilanteiden hoito. Asiakkaita ovat mm. julkiset laitokset, henkilöstöravintolat, ravintolat, hotellit, baarit ja kahvilat, pito- ja ateriapalvelut sekä vähittäiskaupat. Patu tarjoaa suurkeittiöille lähes koko tarvittavan tavaravalikoiman, mm: tuoreet kasvikset esikäsitellyt kasvikset pakasteet maito- ja rasvatuotteet säilykkeet myllytuotteet mehut ja juomat mausteet kattaustarvikkeet ja pehmopaperit Famifarm Oy, Kartanotie 6, JOROINEN puh fax

29 29 Wernsing -salaatit jokaisen makuun tässä muutamia esimerkkejä Farmarin salaatti Laktoositon. Valkokaalia, porkkanaa, ananasta ja selleriä raikkaassa, miellyttävässä salaattimajoneesissa. Helppo salaatti kokeilla. Maku raikkaan herkullinen. Pizzasalaatti Ei sisällä säilöntäaineita, laktoositon. Marinoitu kaali-, porkkana-, paprikasalaatti kirkkaassa salaatinkastikkeessa. Valikoimistamme myös Tsatsiki Kreikkalainen erikoisuus, rahka-jugurttikasvisöljypohjainen valkosipulikastike lisänä kurkkusuikaleita. Hyvä kokonaisuus. Soveltuu mainiosti uuniperunan, vihannesten, kalan ja liharuokien lisukkeeksi. Bayerilainen perunasaatti Laktoositon. Kasvisöljy-, viinietikkapohjainen erilainen maistuva perunasalaatti siivuperunoista, yrttejä.

30 30 Ota yhteyttä niin kerromme lisää tuotteistamme ja palveluistamme!

31 31 Palvelutukku Immonen Oy Helmentie Pori Myynti Keskus Faksi

32 Luonnollisesti Raikkautta, maukkautta ja hyvää oloa. Luonnollisesti Dolelta. Julkaisija, toimitus ja ilmoitukset: JS SUOMI OY (0) Painettu hyväksytylle ympäristöystävälliselle paperille Painovärit ovat kasviöljypohjaisia

Monipuolinen valikoima arkeen ja juhlaan!

Monipuolinen valikoima arkeen ja juhlaan! Monipuolinen valikoima arkeen ja juhlaan! Asiakastaan arvostava ELINTARVIKETUKKU Elintarviketukku Rikainen Oy on tamperelainen täyden palvelun tukkuliike. Tarjoamme alueen asiakkaille, kuten lounaspaikoille,

Lisätiedot

SANASTO HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO: KOKKI

SANASTO HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO: KOKKI SANASTO HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO: KOKKI 4. TUTKINNON OSA LOUNASRUOKIEN VALMISTUS Lounasruokien valmistus 2/5 A Aistinvarainen (raaka-aineista) Ajoitus, aikataulu Alkuperä (raaka-aineen)

Lisätiedot

Aluetukku LähiPuoti Remes Oy

Aluetukku LähiPuoti Remes Oy Aluetukku LähiPuoti Remes Oy Yritysten toiminta: LähiPuoti Remes Oy on perustettu 2013, Puotipuksuna Kimmo Remes. Yrityksen kotipaikka on Humppila ja toiminta-alueena Lounais-Häme ja Pirkanmaa. Valikoimissa

Lisätiedot

Lähiruoan käytön aluetaloudelliset vaikutukset Lapissa

Lähiruoan käytön aluetaloudelliset vaikutukset Lapissa Lähiruoan käytön aluetaloudelliset vaikutukset Lapissa KTM Leena Viitaharju leena.viitaharju@helsinki.fi, 4.11.2014 Rovaniemi Omavarainen Lappi 9.10.2013 1 Yleisenä tavoitteena Suomessa on lähiruoan tuotannon

Lisätiedot

Myydyimmät. TuotTEET KÄSINTEHTY

Myydyimmät. TuotTEET KÄSINTEHTY Myydyimmät TuotTEET 9001 14001 ISO 22000 Salaatit Vihannekset Numero Nimi Erä EAN Numero Nimi erä EAN 30000 Amerikansalaatti leikattu 2 kg 6405412300009 32600 Tomaattilohko kannaton 2,5 kg 6405412326009

Lisätiedot

KAUPPASI PARAS KALAKAVERI

KAUPPASI PARAS KALAKAVERI KAUPPASI PARAS KALAKAVERI www.jokisenevaat.fi JOKISEN EVÄÄT ON LUOTETTAVA KUMPPANI KALATISKISI HOVIHANKKIJAKSI Yhteistyö kanssamme tarjoaa sinulle suuren määrän etuja ja palveluja, jotka helpottavat työtäsi

Lisätiedot

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Tuoteluettelo / 2014 RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Maatalous Teollisuus & materiaalin käsittely Ympäristönhoito Kevytperävaunut Muut laitteet THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO FINLAND

Lisätiedot

ASIAKASLUPAUKSEMME HELSINKI

ASIAKASLUPAUKSEMME HELSINKI ASIAKASLUPAUKSEMME HELSINKI 02 ASIAKKAAMME PARAS KUMPPANI Meillä Swagelok Helsingissä on tavoitteena aina tyytyväinen asiakas. Haluamme tehdä joka päivä parhaamme asiakkaidemme eteen. Asiakaspalvelu Tarjoamme

Lisätiedot

Supply Chain Module 1

Supply Chain Module 1 2.5.2016 Supply Chain Module 1 1. Määritelmä 2. Kuinka vähittäiskaupan ketju toimii? 3. Mitä toimenpiteitä teet kaupassa? 3.1. Perusvarastonvalvonta/ Check-in ja Check-out toiminnot (Vastaanotto ja Palautukset)

Lisätiedot

Espoon koulutuskuntayhtymä Omnia

Espoon koulutuskuntayhtymä Omnia TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 1 1 (6) Espoo Catering -liikelaitos hankkii lihaa, lihatuotteita ja valmisruokia tuotantokeittiöille tällä hetkellä noin kahden miljoonan euron arvosta vuodessa. Hintaliitteestä (liite

Lisätiedot

Kaupan näkemykset luomun mahdollisuuksista

Kaupan näkemykset luomun mahdollisuuksista 9.1.2013 Päivittäistavarakaupan ketjuohjaus 1 Kaupan näkemykset luomun mahdollisuuksista Jussi Kaartinen Market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja, Satakunnan Osuuskauppa Luomu vastaa useisiin kuluttajatrendeihin

Lisätiedot

Tuoreen mansikan kokeiluvienti Venäjälle

Tuoreen mansikan kokeiluvienti Venäjälle Sisä-Savon Seutuyhtymä Tuoreen mansikan kokeiluvienti Venäjälle Alexandra Bogolyubova Suonenjoki 11.12.2014 Heinäkuussa 2014 tuoreen mansikan vienti Pietariin Kolme erää = noin 1 000 kiloa Tavarantoimittaja

Lisätiedot

Lähituottajat ja KH24. Erkki Timmerbacka Mikkeli 18.11.2015

Lähituottajat ja KH24. Erkki Timmerbacka Mikkeli 18.11.2015 Lähituottajat ja KH24 Erkki Timmerbacka Mikkeli 18.11.2015 Perustettu v. 2009 Seulo Palvelut Oy nimisenä Seulo.fi nimellä avaus v. 2010 Tavoitteena erityisesti lähi- ja luomuruokaa painottava nettikauppa

Lisätiedot

Lähiruoka Lohjan kaupungin strateginen valinta Lohjan kaupungin Ruoka- ja siivouspalvelut

Lähiruoka Lohjan kaupungin strateginen valinta Lohjan kaupungin Ruoka- ja siivouspalvelut Lähiruoka Lohjan kaupungin strateginen valinta Lohjan kaupungin Ruoka- ja siivouspalvelut HoReCa Lähiruokaa Uudeltamaalta & hankintafoorumi Seminaari 18.5.2016 Hyvinkää Alkusanat Lohjan kaupunginhallitus

Lisätiedot

PAREMPAA ARKEA, OLKAA HYVÄ!

PAREMPAA ARKEA, OLKAA HYVÄ! PAREMPAA ARKEA, OLKAA HYVÄ! Paikallista ruokaa julkisiin ruokapalveluihin - rahat omalle alueelle Yritysten kanssa tehty tuotekehitystyö ja sen merkitys Palvelujohtaja Paula Juvonen 15.9.2016 Arkea Oy

Lisätiedot

Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS. Työvaateprofilointi Painettu & Valmis

Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS. Työvaateprofilointi Painettu & Valmis Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS Työvaateprofilointi Painettu & Valmis PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS Nykyään yhä useampi yritys haluaa työvaatteisiin yrityksen logon. Ahlsell

Lisätiedot

Asiakastyytyväisyystutkimus Henkilöstöravintolat TERRA

Asiakastyytyväisyystutkimus Henkilöstöravintolat TERRA Asiakastyytyväisyystutkimus Henkilöstöravintolat syyskuu 2015 TERRA FI1179(2) Tavoitteet ja toteutus Sodexon asiakastyytyväisyystutkimuksen päätavoitteina on: - seurata asiakkaidemme tyytyväisyyttä - tunnistaa

Lisätiedot

Asiakastyytyväisyystutkimus Henkilöstöravintolat. Nova

Asiakastyytyväisyystutkimus Henkilöstöravintolat. Nova Asiakastyytyväisyystutkimus Henkilöstöravintolat syyskuu 2015 Nova FI1184(1) Tavoitteet ja toteutus Sodexon asiakastyytyväisyystutkimuksen päätavoitteina on: - seurata asiakkaidemme tyytyväisyyttä - tunnistaa

Lisätiedot

Tarvitsetko lisää virtaa?

Tarvitsetko lisää virtaa? Tarvitsetko lisää virtaa? Elintarvikkeet ja taukotilaratkaisut 1 Staples Business Advantage Elintarvikkeet ja taukotilaratkaisut Parhaat ideat eivät aina synny työpöydän tai tietokoneen ääressä: toisinaan

Lisätiedot

Teollisuuskemikaalit ja -muovit asiakaslähtöisesti

Teollisuuskemikaalit ja -muovit asiakaslähtöisesti Teollisuuskemikaalit ja -muovit asiakaslähtöisesti Laatua, asiakaslähtöisyyttä ja suuria volyymeja Suomen Unipol Oy on vuonna 1979 perustettu suomalaisyritys. Tarjoamme mm. Suomen, Skandinavian, Baltian

Lisätiedot

Koukun Helmen kotiateriapalvelu

Koukun Helmen kotiateriapalvelu Koukun Helmen kotiateriapalvelu Palveluksessanne! 2015 Tampereen Voimia Koukun Helmi Koukun Helmen keittiössä ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa maukkaita aterioita kotiateriapalvelun asiakkaille.

Lisätiedot

Suoramyyntipalvelu, joka tuo lähiruoan myyjät ja ostajat yhteen osoitteeseen. Eero Kananen, Toimitusjohtaja, LähiPro Oy,

Suoramyyntipalvelu, joka tuo lähiruoan myyjät ja ostajat yhteen osoitteeseen. Eero Kananen, Toimitusjohtaja, LähiPro Oy, Suoramyyntipalvelu, joka tuo lähiruoan myyjät ja ostajat yhteen osoitteeseen Eero Kananen, Toimitusjohtaja, LähiPro Oy, 6.10.2016 Palvelun tausta Palvelu sai alkunsa vuonna 2013 havainnosta, että tuottajien

Lisätiedot

Miksi ruokaa pitää tuottaa Suomessa, eikö perulainen pihvi kelpaa?

Miksi ruokaa pitää tuottaa Suomessa, eikö perulainen pihvi kelpaa? Miksi ruokaa pitää tuottaa Suomessa, eikö perulainen pihvi kelpaa? -Lähiruoan käytön aluetaloudelliset vaikutukset Suomessa KTM Leena Viitaharju leena.viitaharju@helsinki.fi, Kouvola, 5.4.2016 9.10.2013

Lisätiedot

Mistä suomalainen ruokaketju voi olla ylpeä? Seija Kurunmäki Tulevaisuustyöpaja 3.5.2012

Mistä suomalainen ruokaketju voi olla ylpeä? Seija Kurunmäki Tulevaisuustyöpaja 3.5.2012 Mistä suomalainen ruokaketju voi olla ylpeä? Seija Kurunmäki Tulevaisuustyöpaja 3.5.2012 Mistä voi olla ylpeä ja missä kehitettävää! Hyvät järjestelmät Pitkä ketju osataan Hygienia ja puhtaus Koulutus

Lisätiedot

Nettimatkatoimistoista ei ole matkatoimiston kilpailijoiksi!

Nettimatkatoimistoista ei ole matkatoimiston kilpailijoiksi! Nettimatkatoimistoista ei ole matkatoimiston kilpailijoiksi! 1 1 Online - matkatoimistot lentomyynnin voittajia 2 2 1 Nettimatkatoimiston myynnin jakauma 86 % Lennot 13 % Hotellit, autot ym. 1% Paketointi

Lisätiedot

Luomu keittiöissä. Luomuruokaseminaari Mikkeli

Luomu keittiöissä. Luomuruokaseminaari Mikkeli Luomu keittiöissä Luomuruokaseminaari 15.11.2016 Mikkeli Savon koulutuskuntayhtymän asiantuntijayksikkö Edistää kestävän ruokaketjun toteuttamista julkisissa ruokapalveluissa, mm. lähi- ja luomuruoan käytön

Lisätiedot

JÄRVIKALAKYSELY AMMATTIKEITTIÖILLE

JÄRVIKALAKYSELY AMMATTIKEITTIÖILLE JÄRVIKALAKYSELY AMMATTIKEITTIÖILLE Aluksi muutamia taustakysymyksiä keittiöstänne 1. Ammattikeittiönne on * Yksityisyritys Kunnallinen liikelaitos Kunnallinen organisaatio Valtion omistama Säätiön / yhteisön

Lisätiedot

Suomalaisten keittiöissä pilaantuu eniten vihanneksia ja juureksia, noin 22 miljoonaa kiloa vuodessa.

Suomalaisten keittiöissä pilaantuu eniten vihanneksia ja juureksia, noin 22 miljoonaa kiloa vuodessa. maanantai Faktaa ruokahävikistä Suomessa Suomessa heitetään henkilöä kohden 24 kiloa eli 125 euron edestä ruokaa roskiin joka vuosi. Määrä vastaa noin kuutta prosenttia kaikesta kuluttajien ostamasta ruoasta.

Lisätiedot

FORSSAN METALLITYÖT OY. Edistyksellistä ovitekniikkaa 50 vuoden ajan

FORSSAN METALLITYÖT OY. Edistyksellistä ovitekniikkaa 50 vuoden ajan FORSSAN METALLITYÖT OY O V I T E H D A S Edistyksellistä ovitekniikkaa 50 vuoden ajan 02 OVIA ON MONENLAISIA. MEIDÄN OVEMME OVAT JÄMÄKÖITÄ JA KESTÄVIÄ. Avaa sinäkin FM-ovi! Forssan Metallityöt Oy on Suomen

Lisätiedot

Banana Split -peli. Toinen kierros Hyvin todennäköisesti ryhmien yhteenlaskettu rahasumma on suurempi kuin 30 senttiä. Ryhmien

Banana Split -peli. Toinen kierros Hyvin todennäköisesti ryhmien yhteenlaskettu rahasumma on suurempi kuin 30 senttiä. Ryhmien Banana Split -peli Tavoite Esitellä banaanin tuotantoketju (mitä banaanille tapahtuu ennen kuin se on kuluttajalla) ja keskustella kuka saa mitä banaanin hinnasta. Kuinka peliä pelataan Jaa ryhmä viiteen

Lisätiedot

REXEL TEOLLISUUSAUTOMAATIO

REXEL TEOLLISUUSAUTOMAATIO N KOKONAISRATKAISUT Toimiva teollisuusautomaatio toimii koko tehtaan prosessitoiminnan keskitettynä työkaluna. Lisäksi oikeaoppinen automaatiokokonaisuus vähentää energiankulutusta jopa 30 prosenttia!

Lisätiedot

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA Valtakunnan vaivattomin ovi- ja ikkunaremontti palveluasenteella ja maankuululla Kaskilaadulla. MATTI KASKI, TOIMITUSJOHTAJA HELPOSTI JA KERRALLA KUNTOON Ovi- ja ikkunaremontti

Lisätiedot

Prestige annostelijat

Prestige annostelijat Clou Prestige annostelija valikoima Uusista Prestige automaateista löytyy aina sopiva ratkaisu henkilöhygienian tarpeisiisi tiloissa, joissa käy suuria määriä ihmisiä. On osoittautunut, että nykyaikaiset

Lisätiedot

Espoo Catering -liikelaitos Kohokohtia arjesta juhlaan

Espoo Catering -liikelaitos Kohokohtia arjesta juhlaan Espoo Catering -liikelaitos Kohokohtia arjesta juhlaan Haluamme palvella asiakkaitamme Espoo Catering -liikelaitos järjestää Espoon kaupungin ateriapalvelut. Palveluhenkiset alan ammattilaiset tuottavat

Lisätiedot

TUNNETAANKO LUOMU

TUNNETAANKO LUOMU Luomu keittiöissä Savon koulutuskuntayhtymän asiantuntijayksikkö Edistää kestävän ruokaketjun toteuttamista julkisissa ruokapalveluissa, mm. lähi- ja luomuruoan käytön lisäämistä ja hankintaosaamista www.ekocentria.fi

Lisätiedot

HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO

HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO Sivu 1 HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO TUTKINNON OSA: LOUNASRUOKIEN VALMISTUS Sivu 2 LOUNASRUOKIEN VALMISTUS Tutkinnon suorittaja Tutkintotilaisuuden paikka Tutkintotilaisuuden aika

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ 1 Tarjouspyyntö 1.7.2015 Siivous-ruokapalveluyksikkö PL 33, 31761 Urjala RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ Urjalan kunnan siivous-ruokapalveluyksikkö pyytää tarjoustanne liitteenä olevan

Lisätiedot

POROA VAI BURGERIA. Mitä (ruokaa) tulisi tarjota ulkolaisille vieraille? Milloin suomalainen ruokaperinne tunnustetaan salonkikelpoiseksi?

POROA VAI BURGERIA. Mitä (ruokaa) tulisi tarjota ulkolaisille vieraille? Milloin suomalainen ruokaperinne tunnustetaan salonkikelpoiseksi? POROA VAI BURGERIA Mitä (ruokaa) tulisi tarjota ulkolaisille vieraille? Milloin suomalainen ruokaperinne tunnustetaan salonkikelpoiseksi? Suomalainen ruokaperinne Kropsua, hapanleipää, karjalanpaistia

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

Tuotenumero: 6447. Säilyvyys: 1+6 pv Myyntierä: 6 rasiaa. Tuotenumero: 6449. Säilyvyys: 1+6 pv Myyntierä: 6 rasiaa

Tuotenumero: 6447. Säilyvyys: 1+6 pv Myyntierä: 6 rasiaa. Tuotenumero: 6449. Säilyvyys: 1+6 pv Myyntierä: 6 rasiaa 1 Kasvishovi Oy on pohjoissuomalainen elintarvikkeiden asiantuntija, joka valmistaa lähes 30 vuoden kokemuksella laadukkaita kasvis- ja majoneesituotteita sekä toimii Pohjois-Suomen alueella kasvisten

Lisätiedot

Tuorekalaketjun logistiikka

Tuorekalaketjun logistiikka Tuorekalaketjun logistiikka Nina Urala, Riikka Mononen Kuulas Research Agency Oy Kalafoorumi 12.4.2011 Raportin sisältö 1. Selvityksen tausta 2. Selvityksen tavoite 3. Selvityksen toteutus 4. Logistiikkakartat

Lisätiedot

Helena Särkijärven ym. aloite lähiruoan käyttöä edistävän hankkeen käynnistämiseksi Paraisten kaupungissa

Helena Särkijärven ym. aloite lähiruoan käyttöä edistävän hankkeen käynnistämiseksi Paraisten kaupungissa Kaupunginvaltuusto 12 28.01.2014 Kaupunginhallitus 109 16.05.2016 Kaupunginvaltuusto 66 21.06.2016 Helena Särkijärven ym. aloite lähiruoan käyttöä edistävän hankkeen käynnistämiseksi Paraisten kaupungissa

Lisätiedot

Lähiruokapiiri Korpilahdelle?

Lähiruokapiiri Korpilahdelle? Lähiruokapiiri Korpilahdelle? Info lähiruuasta ja lähiruokapiirin perustamisesta 26.9.2011 klo 18 Kati Kankainen, JAPA ry Miksi lähiruokaa ruokapiirin kautta? Tuoretta ja turvallista suoraan tutuilta tiloilta

Lisätiedot

Lähiruokapiiri Jämsään? perustamisesta Vitikkalan koululla Vitikkala-salissa klo 18

Lähiruokapiiri Jämsään? perustamisesta Vitikkalan koululla Vitikkala-salissa klo 18 Lähiruokapiiri Jämsään? Info lähiruuasta ja lähiruokapiirin Info lähiruuasta ja lähiruokapiirin perustamisesta Vitikkalan koululla Vitikkala-salissa 23.5.2011 klo 18 Miksi lähiruokaa ruokapiirin kautta?

Lisätiedot

Suoratoimituksilla lisäät verkkokauppasi myyntiä ja kannattavuutta.

Suoratoimituksilla lisäät verkkokauppasi myyntiä ja kannattavuutta. Suoratoimituksilla lisäät verkkokauppasi myyntiä ja kannattavuutta. Maailman menestyneimmät verkkokaupat perustuvat malliin, jossa tavara liikkuu valmistajalta suoraan asiakkaalle. Näin valikoimaa voidaan

Lisätiedot

Tilaajan ja toimittajan välinen yhteistyö ja toimintatavat päiväkodeissa

Tilaajan ja toimittajan välinen yhteistyö ja toimintatavat päiväkodeissa 1 (6) 3422/02.08.00/2011 Liite 5.3. Päivähoitoruokailun sisältö Päivähoitoruokailun ravitsemuksellisena ja kasvatuksellisena tavoitteena on ylläpitää ja edistää lasten hyvinvointia ja terveyttä tyydyttää

Lisätiedot

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Tarvitsen ratkaisun, joka tarjoaa hyvää kahvia nopeasti. Mahdollisuuksia Kahvinjuojat ovat yhä vaativampia. He haluavat todella hyvää kahvia ja laajan

Lisätiedot

Elintarvikehankinnan vähimmäisvaatimukset ja tuotekohtaiset kriteeriehdotukset

Elintarvikehankinnan vähimmäisvaatimukset ja tuotekohtaiset kriteeriehdotukset Elintarvikehankinnan vähimmäisvaatimukset ja tuotekohtaiset kriteeriehdotukset Hyvinkää 18.5.2016 NYT-Tuotekehitystä ja hankintaosaamista -hanke Vienti 95,3 milj.e TUONTI 4,2 miljardia euroa Elintarvikkeiden

Lisätiedot

Oma eläkekassa. Omat edut. Viabek eläkevakuuttaa liikennepalvelualojen yrittäjät ja työntekijät.

Oma eläkekassa. Omat edut. Viabek eläkevakuuttaa liikennepalvelualojen yrittäjät ja työntekijät. Oma eläkekassa. Omat edut. Viabek eläkevakuuttaa liikennepalvelualojen yrittäjät ja työntekijät. Viabek tuntee liikennepalvelualojen eläkevakuuttamisen Eläkekassa Viabek voi palvella mm. seuraavien toimialojen

Lisätiedot

15.4.2015. 30.05.2007 Capricode Oy

15.4.2015. 30.05.2007 Capricode Oy Automaattinen Häiriöinfo - oikea ratkaisu tiedotepalvelujärjestelmäksi; häiriö-, vika- ja katastrofitiedotteiden automaattiseen ja reaaliaikaiseen jakeluun 15.4.2015 Sisällysluettelo Häiriötilanteiden

Lisätiedot

Julkiset hankinnat Vinkkejä lähiruoan hankintaan saatavuus, kriteerit ja yhteistyö

Julkiset hankinnat Vinkkejä lähiruoan hankintaan saatavuus, kriteerit ja yhteistyö Julkiset hankinnat Vinkkejä lähiruoan hankintaan saatavuus, kriteerit ja yhteistyö Verkostoitumispäivä Piikkiön Tuorlassa Johanna Mattila Turun yliopiston Brahea-keskus Varsinais-Suomen tuotannon osuus

Lisätiedot

NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO

NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO JAMAR TERASSIT - ASIAKKAAN EHDOILLA Terassin hankkiminen Jamarilta on ennenkuulumattoman helppoa ja turvallista. Toimitamme avo- ja lasiterassit

Lisätiedot

Ruokakurssilla. Mirtosissa. Hyvää ruokahalua!

Ruokakurssilla. Mirtosissa. Hyvää ruokahalua! Ruokakurssilla Mirtosissa Hyvää ruokahalua! Kurssin lopuksi jamastettiin ryhmän valmistamien ruokien äärellä. Jannis piti huolen siitä, että kaikki maistui aidosti kreetalaiselta. 14 15 Kreetalainen ruoka

Lisätiedot

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi 2015. KANSAINVÄLISEN KAUPAN TUKIPALVELUT KATU 30 osp

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi 2015. KANSAINVÄLISEN KAUPAN TUKIPALVELUT KATU 30 osp Liiketalouden perustutkinto, merkonomi 2015 KANSAINVÄLISEN KAUPAN TUKIPALVELUT KATU 30 osp Määräyksen diaarinumero 59/011/2014 Kansainvälisen kaupan tukipalvelut, 30 osp Ammattitaitovaatimukset Opiskelija

Lisätiedot

Arla Ingman ja Arla Foods Arla Ingman Suomen markkinoilla

Arla Ingman ja Arla Foods Arla Ingman Suomen markkinoilla Arla Ingman ja Arla Foods Arla Ingman Suomen markkinoilla Toimittajatapaaminen Osuuskunta Maitomaa 26.4.2010 Outi Fagerlund Viestintäpäällikkö 09 272 001 outi.fagerlund@arlafoods.com 1 26.4.2010 1 Arla

Lisätiedot

Adi Kalusteet Oy. Tutustu laadukkaaseen mallistoomme

Adi Kalusteet Oy. Tutustu laadukkaaseen mallistoomme Adi Kalusteet Oy Adi Kalusteet Oy on 1979 perustettu suomalainen toimisto-, julkitila- ja myymäläkalusteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Adi tunnetaan arkkitehtien, muotoilijoiden ja suunnittelijoiden

Lisätiedot

RST-kalusteet perustarpeista vaativiin erikoiskohteisiin. "Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin!"

RST-kalusteet perustarpeista vaativiin erikoiskohteisiin. Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin! RST-kalusteet perustarpeista vaativiin erikoiskohteisiin "Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin!" Miksi VisioMediltä? Ammatilaisosaamista Me VisioMedillä olemme perehtyneet erilaisiin vaativiin

Lisätiedot

ehdot 12.1 Toimitus- Yhteystiedot: Gyproc myyntiryhmä: Tilaukset ja toimitukset Tekninen palvelu ORDER

ehdot 12.1 Toimitus- Yhteystiedot: Gyproc myyntiryhmä: Tilaukset ja toimitukset Tekninen palvelu ORDER Yhteystiedot: Gyproc myyntiryhmä: Gyproc-tuotteet Myyntijohtaja: Jan Rokama, puh: 0400 534 357 Myyntipäällikkö: Markku Itänen, puh: 040 754 2794 Aluemyyntipäälliköt: Etelä-Suomi: Marko Alho, puh: 044 735

Lisätiedot

PALKITSEVAA. ITSENÄISTÄ. HAASTEELLISTA. MYYNTIÄ.

PALKITSEVAA. ITSENÄISTÄ. HAASTEELLISTA. MYYNTIÄ. PALKITSEVAA. ITSENÄISTÄ. HAASTEELLISTA. MYYNTIÄ. Wulff-Yhtiöt Oyj rekrytointi Kari Juutilainen InHunt Group gsm 044 995 5382 kari.juutilainen@inhunt.fi www.urawulffilla.fi Myynti on työtä, jossa tuloksellisuus

Lisätiedot

Metron. nettikauppaohjeet

Metron. nettikauppaohjeet Metron nettikauppaohjeet 2012 WIHURI OY AARNIO METRO Sivu 1/24 Sisällys 1 Johdanto ja nettikauppaan kirjautuminen 2 2 Tuotehaku 3 2.1 Ean-vähittäisyksikönkoodilla 4 2.2 Tuotteen nimellä 4 2.3 Nimellä ja

Lisätiedot

Uusi Myllypuron Ostari

Uusi Myllypuron Ostari Citycon on aktiivinen omistaja ja pitkäjänteinen kehittäjä Menestys lähtee kauppapaikasta Uusi Ostari Citycon on kauppakeskusten aktiivinen omistaja ja pitkäjänteinen kehittäjä. Luomme puitteet menestyvälle

Lisätiedot

! LAATUKÄSIKIRJA 2015

! LAATUKÄSIKIRJA 2015 LAATUKÄSIKIRJA Sisällys 1. Yritys 2 1.1. Organisaatio ja vastuualueet 3 1.2. Laatupolitiikka 4 2. Laadunhallintajärjestelmä 5 2.1. Laadunhallintajärjestelmän rakenne 5 2.2. Laadunhallintajärjestelmän käyttö

Lisätiedot

Asiakkaiden osallistaminen on innovaation paras lanseeraus. Laura Forsman FFF, Turun Yliopisto

Asiakkaiden osallistaminen on innovaation paras lanseeraus. Laura Forsman FFF, Turun Yliopisto Asiakkaiden osallistaminen on innovaation paras lanseeraus Laura Forsman FFF, Turun Yliopisto Tuotteita käyttävistä ihmisistä on tullut parempia mainoksia, kuin perinteisistä medioista Miksi näin on? 3

Lisätiedot

torstaina 15. lokakuuta 2009 Ruokafaktat

torstaina 15. lokakuuta 2009 Ruokafaktat Ruokafaktat - 0 10 % 20 % 30 % 40 % ilmastopäästöt Sähkönkäyttö Liikenne Fossiilisten polttoaineiden käyttö Teollisuustuotanto hiilidioksidi Metsäkato Maatalous Jätteet METAANI Ruoan ILMASTOPÄÄSTÖT Kauppa

Lisätiedot

dmg mori Suomi ja Baltia Palvelumme tuovat lisätehoa toimintaasi.

dmg mori Suomi ja Baltia Palvelumme tuovat lisätehoa toimintaasi. dmg mori LifeCycle Services dmg mori Suomi ja Baltia Palvelumme tuovat lisätehoa toimintaasi. 24/7-huoltopalvelu karapalvelu Luotettava, nopea, suora. varaosapalvelu kolme tärkeintä palvelua käyttäjille!

Lisätiedot

ASIAKASKYSELY: Ympäröi oikea vaihtoehto tai ehdot. Liite 1/1 K1. Sukupuoli 1 Nainen 2 Mies

ASIAKASKYSELY: Ympäröi oikea vaihtoehto tai ehdot. Liite 1/1 K1. Sukupuoli 1 Nainen 2 Mies ASIAKASKYSELY: Ympäröi oikea vaihtoehto tai ehdot. Liite 1/1 K1. Sukupuoli 1 Nainen 2 Mies K2. Ikäryhmä 1 alle 25 2 25-40 3 41-55 4 56-65 5 yli 65 K3. Mitkä ovat perusteesi kaupan valintaan? 1 Läheinen

Lisätiedot

UUSASIAKASHANKINTA. Johdanto

UUSASIAKASHANKINTA. Johdanto HINTAVASTAVÄITTEE T TYÖKIRJA.docx UUSASIAKASHANKINTA Johdanto Laatu on paras liiketoimintasuunnitelma M iten löytää enemmän ja parempia uusia asiakkaita, on yksi myyjän ydintaidoista. Millainen strategia

Lisätiedot

Loogisempaa sisälogistiikkaa: tuotteiden yksilöinti ja tuotetietojen hallinta verkkokaupassa

Loogisempaa sisälogistiikkaa: tuotteiden yksilöinti ja tuotetietojen hallinta verkkokaupassa Loogisempaa sisälogistiikkaa: tuotteiden yksilöinti ja tuotetietojen hallinta verkkokaupassa Tomi-Pekka Juha, Sector Manager, GS1 Finland Oy 08.10.2015 Sisältö GS1 Finland GS1 ja verkkokauppa GS1 järjestelmä

Lisätiedot

Jalostuslogistiikkapalvelut yrityksille 3.11.2015. Jukka Lanu & Marina Sharapova ASIANTUNTIJAPALVELUT LOGISTIIKAN ULKOISTUS- JA PÄÄOMARATKAISUT

Jalostuslogistiikkapalvelut yrityksille 3.11.2015. Jukka Lanu & Marina Sharapova ASIANTUNTIJAPALVELUT LOGISTIIKAN ULKOISTUS- JA PÄÄOMARATKAISUT Jalostuslogistiikkapalvelut yrityksille 3.11.2015 Jukka Lanu & Marina Sharapova ASIANTUNTIJAPALVELUT LOGISTIIKAN ULKOISTUS- JA PÄÄOMARATKAISUT PAKKAUKSET JA PAKKAUSPALVELUT WWW.HUB.FI Agenda Lyhyt yritysesittely

Lisätiedot

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Menestyvä liiketoiminta muistuttaa monin osin huippuunsa viritettyä orkesteria jossa eri osien sopusuhtainen vuorovaikutus ja integrointi luovat sykähdyttävän esityksen.

Lisätiedot

TAVARANTOIMITTAJA- TILAISUUS 14.4.2016

TAVARANTOIMITTAJA- TILAISUUS 14.4.2016 TAVARANTOIMITTAJA- TILAISUUS 14.4.2016 Tervetuloa! OHJELMA 9.30 Tilaisuuden avaus - Tervetuloa ja ajankohtaiset - Valikoimastrategia 2017-2020 - Verkkokaupan tilannekatsaus 11.15 Tauko ja siirtyminen 11.30

Lisätiedot

NELJÄ TOIMINTA-ALUETTAMME: Terästeollisuus Valimoteollisuus

NELJÄ TOIMINTA-ALUETTAMME: Terästeollisuus Valimoteollisuus BEIJER OY BEIJER OY Beijers on suomalainen, metalliteollisuuden tekniseen maahantuontiin erikoistunut yritys. Palvelemme metallurgisen teollisuuden sekä valimo- ja konepajateollisuuden yrityksiä. Toimintamme

Lisätiedot

Luomu ammattikeittiöissä. Näe hyvä LÄHELLÄSI -seminaari 29.1.2014

Luomu ammattikeittiöissä. Näe hyvä LÄHELLÄSI -seminaari 29.1.2014 Luomu ammattikeittiöissä Näe hyvä LÄHELLÄSI -seminaari 29.1.2014 EkoCentria lyhyesti Kehittämisyksikkö, joka edistää kestävien valintojen toteuttamista julkisissa ruokapalveluissa Rahoitukset maa- ja metsätalousministeriö,

Lisätiedot

Kilpailukykyä maidontuotantoon -maidontuottajan näkökulma

Kilpailukykyä maidontuotantoon -maidontuottajan näkökulma Kilpailukykyä maidontuotantoon -maidontuottajan näkökulma Maidontuotannon kokonaisvaltainen laatu Yhteenveto: Toimintaympäristön tarkastelu- ja ennakointitilaisuus 6/6 Tilaisuuden avaus ja tavoitteet Matti

Lisätiedot

Elintarvikkeiden yhteishankinta

Elintarvikkeiden yhteishankinta Elintarvikkeiden yhteishankinta 2016-2020 22.4.2015 Yleistä Sopimuskausi aikavälillä 1.2.2016-31.1.2020 Yhteiskilpailutuksen tavoitteena oli hinta- ja prosessisäästöt ottaen huomioon tuotelaatu ja ravitsemustekijät

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Onko elintarviketalous kasvuala kasvua lähiruuasta? Lähiruoka-seminaari

Onko elintarviketalous kasvuala kasvua lähiruuasta? Lähiruoka-seminaari Onko elintarviketalous kasvuala kasvua lähiruuasta? Lähiruoka-seminaari 18.9.2012 Heikki Juutinen Elintarvikeala muutoksessa 1. Ruuan kysyntä kasvaa maailmalla 2. Kuluttajat haluavat tietää, missä ja miten

Lisätiedot

MIKÄ ON MUUTTUNUT VERIVALMISTEHUOLTO 2000-LUVULLA

MIKÄ ON MUUTTUNUT VERIVALMISTEHUOLTO 2000-LUVULLA MIKÄ ON MUUTTUNUT VERIVALMISTEHUOLTO 2000-LUVULLA 18.5.2016/M.Sihvola Veripalvelun tilaustoimitusketju plasma ulkomaille Rekrytointi Luovutus Testaus Valmistus Varastointi Jakelu Varastointi Jatkokäsittely

Lisätiedot

Muuttuva ruokakulttuuri ja kuluttajien valinnat

Muuttuva ruokakulttuuri ja kuluttajien valinnat Muuttuva ruokakulttuuri ja kuluttajien valinnat Saako tätä syödä? -seminaari 15.6.2016 klo 8.30-12.00 Lihaa vai soijaa, lohta vai silakkaa, lisää proteiinia vai vegeilyä? Mari Niva Kuluttajatutkimuskeskus

Lisätiedot

Elintarviketeollisuus maistuvaa työtä!

Elintarviketeollisuus maistuvaa työtä! Elintarviketeollisuus maistuvaa työtä! Ruoka tuo leivän moneen pöytään Merkittävä työnantaja Suomessa elintarviketeollisuus on suurin kulutustavaroiden valmistaja neljänneksi suurin teollisuudenala ja

Lisätiedot

Atria Broilerin paistileike 500 g merisuola ja UUTUUS broilerin grillileike 450 g lempeä guajillo-chili (7,18-7,98/kg)

Atria Broilerin paistileike 500 g merisuola ja UUTUUS broilerin grillileike 450 g lempeä guajillo-chili (7,18-7,98/kg) VK 4/16, KAAKKOIS-SUOMI Tavallista parempi Ruokakauppa we Grilled food 449 Valio Oltermanni kermajuustot 900 g-1 (4,49-4,99/) Snellman Poaan fileepihvit 4 /40-480 g (6,3-7,1/) 99 1595 Takuumurea naudan

Lisätiedot

OHJE OMAVALVONTASUUNNITELMAN LAATIMISEKSI (KALASTUSTUOTTEET)

OHJE OMAVALVONTASUUNNITELMAN LAATIMISEKSI (KALASTUSTUOTTEET) KOKKOLAN KAUPUNKI 1(5) OHJE OMAVALVONTASUUNNITELMAN LAATIMISEKSI (KALASTUSTUOTTEET) Tämä ohje koskee kalastajia, jotka toimittavat kalastustuotteita alle 5000 kg vuodessa suoraan kuluttajille tai paikalliseen

Lisätiedot

TOIMIVA IT TUKEE MYYNTIÄ JA TUOTANTOA

TOIMIVA IT TUKEE MYYNTIÄ JA TUOTANTOA TOIMIVA IT TUKEE MYYNTIÄ JA TUOTANTOA Kuopion Salaatti Oy valmistaa maistuvia tuotteita vain parhaista raaka-aineista Kuopion Salaatti Oy on valmiiden kolmioleipien, patonkien ja salaattien sekä palvelutiskituotteiden

Lisätiedot

PRETZELIT PRETZELIT. Aidot saksalaiset pretzelit. Kaakaomurupretzel. Uutuus! Kaakaomurupretzel 3756. Lämmitä kevyesti

PRETZELIT PRETZELIT. Aidot saksalaiset pretzelit. Kaakaomurupretzel. Uutuus! Kaakaomurupretzel 3756. Lämmitä kevyesti Aidot saksalaiset pretzelit Pretzelit ovat perinteisiä suolaisia leivonnaisia, joita on valmistettu Saksassa vuosisatojen ajan. Ne ovat edullisia ja helposti mukaan otettavia välipaloja, jotka sopivat

Lisätiedot

AITOJEN MAKUJEN KESÄLISTA

AITOJEN MAKUJEN KESÄLISTA AITOJEN MAKUJEN KESÄLISTA AIDOISTA RAAKA-AINEISTA KÄSIN TEHTYNÄ. RAKKAUDESTA RUOKAAN. Tervetuloa Wanha Makasiini Bistroon! Tervetuloa Wanha Makasiini Bistroon viihtymään ja nauttimaan keittiömme antimista.

Lisätiedot

Ruoka-apuohjeesta. Parhaat käytännöt ruoka-aputoiminnassa Pirjo Korpela Evira

Ruoka-apuohjeesta. Parhaat käytännöt ruoka-aputoiminnassa Pirjo Korpela Evira Ruoka-apuohjeesta Parhaat käytännöt ruoka-aputoiminnassa Pirjo Korpela Evira Miksi ohje tehtiin? Hyväntekeväisyysjärjestöt valittivat, että ruokaapuun annetaan vähittäismyynnistä pääasiassa vain leipää

Lisätiedot

HENKILÖSTÖVUOKRAUS ON TÄRKEÄ OSA HENKILÖSTÖSTRATEGIAA

HENKILÖSTÖVUOKRAUS ON TÄRKEÄ OSA HENKILÖSTÖSTRATEGIAA HENKILÖSTÖVUOKRAUS ON TÄRKEÄ OSA HENKILÖSTÖSTRATEGIAA 150 Rekrytoinnin ammattilaista toimistoissamme 45.000 Työpaikkahakemusta 33 Paikallistoimistoa 73 Milj. euron liikevaihto vuonna 2014 503.000 Täytettyä

Lisätiedot

Elintarviketeollisuus maistuvaa työtä!

Elintarviketeollisuus maistuvaa työtä! Elintarviketeollisuus maistuvaa työtä! Ruoka tuo leivän moneen pöytään Merkittävä työnantaja Suomessa elintarviketeollisuus on suurin kulutustavaroiden valmistaja neljänneksi suurin teollisuudenala ja

Lisätiedot

HYVÄN TILAN AVAIMET. Opas toimivan logistiikka- ja varastotilan hankintaan

HYVÄN TILAN AVAIMET. Opas toimivan logistiikka- ja varastotilan hankintaan HYVÄN TILAN AVAIMET Opas toimivan logistiikka- ja varastotilan hankintaan Logistiikka- ja varastotilalle asetetaan nykyisin paljon vaatimuksia. Tilaratkaisuja kartoitettaessa onkin tärkeää miettiä liiketoimintaa

Lisätiedot

VARAOSAVARASTOJEN OPTIMOINTI MONIPORTAISESSA VERKOSTOSSA. 21.1.2015 Mikko Eskola TEL. 0440 650 970

VARAOSAVARASTOJEN OPTIMOINTI MONIPORTAISESSA VERKOSTOSSA. 21.1.2015 Mikko Eskola TEL. 0440 650 970 VARAOSAVARASTOJEN OPTIMOINTI MONIPORTAISESSA VERKOSTOSSA 21.1.2015 Mikko Eskola TEL. 0440 650 970 HANKKIJA OY Toimitusjohtaja Ensio Hytönen Hallinto Markkinointi Myynti Logistiikka Sisäinen tarkastus Agro

Lisätiedot

Vastuullinen hankintaketju - kemikaalijakelijan näkökulma

Vastuullinen hankintaketju - kemikaalijakelijan näkökulma Vastuullinen hankintaketju - kemikaalijakelijan näkökulma 19.10.2012 Tuula Sokka Algol Chemicals Oy ALGOL: KANSAINVÄLINEN AMMATTILAINEN. Teknisen kaupan ja terveydenhuollon monialakonserni, jolla pitkät

Lisätiedot

Risto Jämsén Elintarvikepäivä Pääomasijoittajan matkassa makujen maailmoissa

Risto Jämsén Elintarvikepäivä Pääomasijoittajan matkassa makujen maailmoissa Risto Jämsén Elintarvikepäivä 2016 Pääomasijoittajan matkassa makujen maailmoissa Oppia neljällä vuosikymmenellä 12.5.2016 2 Hallintoa ja hallituspaikkoja 12.5.2016 3 Makua Foods Oy käynnistyy Kotimainen

Lisätiedot

SODANKYLÄN KUNTA 25.4.2016

SODANKYLÄN KUNTA 25.4.2016 LIHAT JA LIHAJALOSTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ Sodankylän kunta pyytää tarjousta liha ja lihajalosteista oheisten asiakirjojen mukaisesti. 1. Hankinnan kohde Sodankylän kunta pyytää tarjousta liha ja lihajalosteiden

Lisätiedot

Matkailuinvestointien tulevaisuus Suomessa - case Holiday Club

Matkailuinvestointien tulevaisuus Suomessa - case Holiday Club Matkailuinvestointien tulevaisuus Suomessa - case Holiday Club Holiday Club Perustettu 1986 Holiday Club on Euroopan johtava viikko-osakealan yritys ja Suomen johtava vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija.

Lisätiedot

YRITTÄJÄTESTIN YHTEENVETO

YRITTÄJÄTESTIN YHTEENVETO YRITTÄJÄTESTIN YHTEENVETO Alla oleva kaavio kuvastaa tehdyn testin tuloksia eri osa-alueilla. Kaavion alla on arviot tilanteestasi koskien henkilökohtaisia ominaisuuksiasi, kokemusta ja osaamista, markkinoita

Lisätiedot

Monipuolista hienomekaniikkaa. Copyright 2013 Mecsalo Oy Minkkikatu 10-12, FI Järvenpää. Tel (0)

Monipuolista hienomekaniikkaa. Copyright 2013 Mecsalo Oy Minkkikatu 10-12, FI Järvenpää. Tel (0) Monipuolista hienomekaniikkaa Copyright 2013 Mecsalo Oy Minkkikatu 10-12, FI-04430 Järvenpää. Tel. +358 (0) 9 836 6070. www.mecsalo.com Liiketoiminta Valmistamme edistyksellisiä tuotteita vaativiin sovelluksiin

Lisätiedot

Muuttuva ruokakulttuuri ja kuluttajien valinnat Ruokahuolto ja ruokaturva haavoittuvassa yhteiskunnassa Varautumisen IV opintopäivät,

Muuttuva ruokakulttuuri ja kuluttajien valinnat Ruokahuolto ja ruokaturva haavoittuvassa yhteiskunnassa Varautumisen IV opintopäivät, Muuttuva ruokakulttuuri ja kuluttajien valinnat Ruokahuolto ja ruokaturva haavoittuvassa yhteiskunnassa Varautumisen IV opintopäivät, 12.10.2016 Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Minna Asunmaa, Ruokatieto

Lisätiedot

Tackla Pro oy toimii Tackla tavaramerkin virallisena maahantuojana Suomessa ja on virallinen Tackla tuotteiden lisenssivalmistuttaja Euroopassa.

Tackla Pro oy toimii Tackla tavaramerkin virallisena maahantuojana Suomessa ja on virallinen Tackla tuotteiden lisenssivalmistuttaja Euroopassa. GAME UNIFORMS Tackla Pro oy/ Lappeenranta/Finland/ perustettu 1992 Tackla Pro oy toimii Tackla tavaramerkin virallisena maahantuojana Suomessa ja on virallinen Tackla tuotteiden lisenssivalmistuttaja Euroopassa.

Lisätiedot

DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA

DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA KOKONAISRATKAISU KONEET DUNIFORM AINUTLAATUINEN PAKKAUSRATKAISU Duniform on ruokapalveluiden toimittajille suunniteltu kokonaisratkaisu, joka yhdistää muotoilun, laadun

Lisätiedot

High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille

High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille www.ramirent.fi Korkeat standardit Monipuolisiin High Class-tiloihin sovelletaan standardeja, jotka ovat lähes yhtä tiukat kuin

Lisätiedot