Luotettava ja nopea tukku palveluksessasi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Luotettava ja nopea tukku palveluksessasi"

Transkriptio

1

2 2 Luotettava ja nopea tukku palveluksessasi Palvelutukku Immonen on perheyritys, joka palvelee monipuolisesti vähittäiskauppaa, HoReCa-, suurkeittiö- ja kuntapuolta. Immonen on vikkelä välittäjä, joka toimittaa tuotteet nopeasti ja varmasti 12/24 h tilaus-toimitusrytmissä. Immosen toimintaa ohjaa ISO järjestelmä. Sertifi kaatti todistaa, että laatujohtamisjärjestelmä on sertifi oitu parhaiden käytäntöjen ja standardien mukaisesti, ja että yrityksen kaikki prosessit ovat vaatimusten mukaiset.

3 3 Palvelutukku Immonen Oy Helmentie Pori Myynti Keskus Faksi Ennen... Satakunnan suurkeittiöt ja ravintolat ovat tunteneet Palvelutukku Immosen edeltäjineen jo vuosikymmenten ajan. Matti Immonen toimi edustajana Pom-Fritissä ja perusti oman yrityksensä vuonna Kaikki alkoi silloin perunatuotteiden myynnistä Matti ajoi ravintoloiden pihalle ja myi elintarvikkeet suoraan autosta. Kysynnän kasvaessa valikoima kasvoi nopeasti kotimaisiin vihanneksiin ja pakkastuotteisiin. Laajennus mahdollisti toisen jakeluauton hankinnan, jota Matin vanhempi poika Antti ryhtyi ajamaan vuonna -84. Vuodet vierivät ja valikoimat laajenivat tasaisesti. Vuonna 1997 myös Matin nuorempi poika Anssi tuli yritykseen mukaan täysipäiväisesti. Vetovastuun jäädessä pojille syntyi ajatus kehittää satakuntalainen täyden palvelun tukkuliike. Vuonna 2005 siirryttiin omiin tiloihin ja vuonna 2006 Matti Immonen Oy liittyi Patu-palvelutukkurit -ketjuun, joka mahdollisti aiempaa paremmat hankinta- ja markkinointikanavat.... ja nyt Vuonna 2011 yritys otti käyttöön uuden aputoiminimen Palvelutukku Immonen. Tänä päivänä yritys työllistää lähes 40 henkilöä myynnissä, kuljetuksessa ja varastossa. Kasvua on haettu toiminta-aluetta laajentamalla ja omien maahantulokanavien kehittämisellä sekä reilulla ja rehdillä palvelulla, joka tuleekin olemaan aina yrityksen suurin vahvuus kilpailijoihin nähden.

4 4 Paikallisuutta ja joustavuutta Palvelutukku Immosen kaikki toiminta lähtee asiakkaiden tarpeista ja toiveista. Yrityksen suurimmat vahvuudet ovat paikallisuus, joustavuus ja nopeus. Korkealuokkaiset vihannekset ja kasvikset toimitetaan aina tuoreina asiakkaille. Palvelutukku Immosen ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen siitä, että tuotteet ovat korkealaatuisia ja palvelevat asiakkaiden tarpeita. Valikoimaa kehitetään aktiivisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. - Asiakas on meille kuningas, hänestä lähtee kaikki. Suurin voimavaramme on osaava henkilöstö kun on hyvä porukka ja jokainen tekee parhaansa niin homma toimii, toimitusjohtaja Antti Immonen kertoo. Jokaisella Immosen asiakkaalla on oma henkilökohtainen myyjä, joka pitää huolen siitä, että asiakas saa aina tarvitsemansa tuotteet ja palvelut. - Me olemme se kaikkein joustavin tukku, ja pelaamme aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Paikallisuus, nopeus ja joustavuus ovat toimintamme kulmakivet, toimitusjohtaja Immonen sanoo. Tuoretta ja puhdasta lähiruokaa Palvelutukku Immosen tehokkaan logistiikan ja oman maahantuonnin ansiosta vihannekset ja kasvikset toimitetaan aina tuoreina asiakkaille. Tuotteet tarkastetaan vastaanotettaessa ja kerättäessä, laadunvalvonnalla sekä ostajien päivittäisillä katselmuksilla. Tehokas varastonkierto sekä oikeat varastointilämpötilat ovat tuoreuden tae. - Olemme satsanneet vahvasti asianmukaisiin ja nykyaikaisiin toimitiloihin ja menetelmiin. Puhtaus on tällä alalla ensiarvoisen tärkeää koko henkilökuntamme on suorittanut hygieniapassin ja varasto- ja keräilytilat pestään päivittäin, Antti Immonen kertoo. Kotimaiset vihannekset ja juurekset hankitaan omilta sopimustuottajilta päivittäin. Tuotteet tulevat suoraan paikallisten viljelijöiden pelloilta ja ovat asiakkailla seuraavana päivänä. - 12/24-tilausrytmi yhdistettynä nopeaan reagointikykyyn ovat vahvuuksia, joita asiakkaat arvostavat. Toimitus onnistuu jopa yksittäiseen tilaisuuteen. Tänään tilattu, huomenna toimitettu, Antti Immonen lupaa. - Meillä on myös laajempi tuotesortimentti kuin vastaavanlaisilla paikallisilla toimijoilla. Pystymme kilpailemaan tuoretavaran lisäksi pakasteissa, meijerituotteissa, non-foodissa ja niin edelleen, Immonen jatkaa. Tulevaisuudessa Palvelutukku Immonen panostaa entistäkin enemmän toimintavarmuuteen ja laatuun sekä yhteistyössä paikallisten viljelijöiden kanssa toimitettavaan kotimaiseen lähiruokaan. - Tulevaisuus on valoisa. Täytyy vain pysyä kilpailukykyisenä, jotta pystyy taistelemaan isojen toimittajien kanssa. Asiakkaiden tarpeita on seurattava ja pysyttävä ajan hermolla, toimitusjohtaja Immonen summaa.

5 5 Tänään tilattu, huomenna toimitettu! - Antti Immonen, toimitusjohtaja MN Kuljetus Oy on jo kolmannessa polvessa toimiva täyden palvelun kuljetusliike. Toimitamme niin pienetkin erät kuin täydet yhdistelmäkuormat nopeasti ja luotettavasti perille asti. Toimintamme perustuu pitkiin perinteisiin niin tien päällä kuin toimistossakin. Tarjoamme myös varastointipalveluja. Kysy rohkeasti lisää! Juustokivenkatu 1, HARJAVALTA Puh i

6 6 Asiakkaamme Ravintolat ja suurtalouskeittiöt Ravintoloille ja suurtalouskeittiöille tärkeintä on tuoreus, tuotteiden hyvä saatavuus, täsmälliset ja luotettavat toimitukset sekä monipuolinen valikoima. Kattavan yhteistyöverkoston avulla Palvelutukku Immonen pystyy toimittamaan jopa kaikkein eksoottisimmat tuotteet. Grillit & pizzeriat Pienissä tiloissa toimittaessa tiheät ja joustavat toimitukset nousevat suureen arvoon. Rajalliset säilytystilat vaativat ehdottoman tarkkaa ja luotettavaa toimitusta. Immonen pystyy palvelemaan myös niitä asiakkaita, jotka eivät pysty varastoimaan suuria määriä elintarvikkeita. Katkeamaton kylmäketju mahdollistaa tuoreiden raaka-aineiden saatavuuden kaikille asiakkaille. Kausiluontoiset asiakkaat Kausiluontoiset leirikeskukset, kesäpaikat, tivolit ja suurtapahtumat luottavat Immoseen elintarviketoimittajana jopa maan toiselta puolelta saakka. Olipa tilaisuus millainen tahansa, luotettava palvelutukku toimittaa tuotteet ajoissa. Vähittäiskauppa Vähittäiskauppa on Palvelutukku Immosen tärkeä yhteistyötaho. Kaupan suuret volyymit mahdollistavat laajan HeVivalikoiman palvelemaan myös muita asiakassektoreita. Kun suuri kysyntä yllättää tai keskusliikkeiden toimituksissa on puutteita, Immonen paikkaa kattavasti. Lähialueille toimitukset onnistuvat jopa saman päivän aikana. Immonen toimittaa keveät lähiruoat suoraan viljelijöiden pelloilta markettien hyllyille. Tänään poimittu, huomenna myymälässä! Kuntapuoli Palvelutukku Immonen tarjoaa julkiselle sektorille elintarvikkeita ja tuoretuotteita. Kuntasektorilla ratkaisee palvelukokonaisuus, jossa kohtaavat parhaat raaka-aineet, kustannustehokkuus sekä laadukas ja joustava kuljetuspalvelu.

7 7 Mr. Jones "Puhelimessa voidaan jutella muustakin kuin ruoasta" Teemu Laitinen, keittiöpäällikkö Mr. Jones on Rauman suosituin ruoka- ja seurusteluravintola. Samaan ketjuun kuuluvat myös Aukustin Paviljonki, Ravintola La Bamba sekä Unajan viihdepuisto, joihin kaikkiin hankitaan Palvelutukku Immoselta tuotteita laidasta laitaan: lihasta lasagneen, juustoraasteesta kasviksiin, maidosta mausteisiin. Keittiöpäällikkö Teemu Laitinen on toiminut aiemmin isojen tukkujen kanssa, joten hän osaa arvostaa paikallisen toimijan joustavaa ja sujuvaa palvelua. Immonen on yhteistyökykyinen tukku. Saamme sellaisia juttuja toteutettua, joita ei saa isojen tukkujen kanssa toimimaan, Laitinen kertoo. Meillä on myös todella ystävällinen suhde, puhelimessa voidaan jutella muustakin kuin ruoasta! Heillä on selkeä halu tehdä hommat hyvin. A. Ahlström "Tilaaminen on helppoa" Jukka Luojukoski, keittiö- ja ravintolatoimen päällikkö A. Ahlström Osakeyhtiön juhlatalot Noormarkun Klubi ja Kauttuan Klubi ostavat Palvelutukku Immoselta tuoretuotteita, lihaa, kalaa sekä maitotuotteita. Keittiö- ja ravintolatoimen päällikkö Jukka Luojukoski on tehnyt luottotukkunsa kanssa yhteistyötä lähes kolmenkymmenen vuoden ajan. Parasta Immosen palvelussa on tilaamisen ja tavaransaannin helppous. Toimitusten aikataulut pitävät varmasti, Luojukoski kehuu.

8 8 Antell Catering "Kiiretilanteissa saamme heti apua" -Elina Alhola Antell Cateringilla on kuusi henkilöstöravintolaa Porin alueella, joihin hankitaan mm. erilaisia kasviksia ja vihanneksia Palvelutukku Immoselta. Antellin Elina Alhola on ollut tukun asiakkaana vuodesta 1984 ja nykyisessä yrityksessä noin 15 vuotta. Alhola arvostaa tukun paikallisuutta. Immonen on porilainen yritys, jossa palvelu pelaa erinomaisesti. Kiiretilanteissa saamme heti apua, Alhola kertoo. Nakkilan yhteiskoulu Parasta on joustava palvelu Irmeli Ojakoski, ruokapalveluyksikön esimies Nakkilan Yhteiskoulu on käyttänyt Palvelutukku Immosen palveluita jo kymmenkunta vuotta. Ruokapalveluyksikön esimies Irmeli Ojakoski kertoo, että he tilaavat tuotteita hyvin monipuolisesti. Ostamme eineksiä, ruoanvalmistukseen tarvittavia tuotteita, kuivatuotteita, juureksia, vihanneksia, salaatteja, maitoa oikeastaan kaikkea muuta paitsi siivoustuotteita. Ojakoski kiittelee Palvelutukku Immosen hyvää palvelua ja joustavuutta tavaraerissä ja kuljetuksissa. Klapsakka Ravintolat Yhteistyö toimii hienosti Mia Nurmisto, tilaustenhoitaja Klapsakka Ravintoloilla on useita ravintoloita sekä juhla- ja kokouspaikkoja Raumalla. Yritys tuottaa myös laadukkaita tapahtumapalveluita. Klapsakka tilaa Palvelutukku Immoselta lähinnä hedelmiä, vihanneksia ja juureksia sekä maitotalous- ja lihatuotteita. Tilaustenhoitaja Mia Nurmisto on erittäin tyytyväinen pitkäaikaiseen ja toimivaan yhteistyöhön Klapsakka onkin ollut Immosen asiakas jo yli 20 vuoden ajan.

9 9 Café Hellman Tarvikkeet ovat joka aamu oven takana odottamassa Raimo Jussila Café Hellman ja sen tustalla toimiva lounas- ja pitopalveluita tarjoava Porin Pitokokit ostaa Palvelutukku Immoselta mm. vihanneksia, säilykkeitä, lihaa ja maitotuotteita. Yrittäjänä toimiva Raimo Jussila arvostaa erityisesti toimitusvarmuutta. Koska meillä ei ole isoja kylmätiloja, on tärkeää että tarvikkeet ovat oven takana joka aamu odottamassa, Jussila kertoo. Tukun tuotevalikoima laajenee jatkuvasti ja sieltä saa kaiken tarvittavan ja tuotevalikoimaan pääsee myös itse vaikuttamaan.

10 10 Palvelumme Henkilökohtaista palvelua Palvelutukku Immosen jokaisella asiakkaalla on oma henkilökohtainen myyjä ja varamyyjä. Myyjä tuntee asiakkaan tarpeet ja osaa auttaa silloin kun tarvitaan uusia tuulia ruokapöytään. Yhteistyö jatkuu myös myyntitapahtuman jälkeen ja myyjä pitää viimeiseen asti asiakkaan eduista kiinni. Immosella asiakas on todellakin ykkönen! Yhteistyössä asiakkaiden kanssa Ammattitaitoiset myyjät kehittävät yhdessä asiakkaiden kanssa ruokalistoja ja kampanjoita. Säännölliset, viikottaiset palaverit ja koulutukset pitävät huolen siitä, että henkilökunta seuraa aikaansa ja on aina valmis palvelemaan ja kehittämään asiakkaan liiketoimintaa. Oma esipakkaamo Immosen oma pakkaamo valmistaa vähittäiskaupalle myyntivalmiit hedelmä- ja vihannespakkaukset. Valmistus perustuu olemassa olevaan tilauskantaan, jolloin tuoreus on aina huipussaan.

11 11 Palvelutukku Immonen toimittaa yhteistyökumppaneiden kautta myös tuoreita salaatteja ja kasviskomponentteja ruoanvalmistukseen ammattikeittiöille sekä kuluttajapakattuja salaatteja ja hedelmätuotteita vähittäiskauppojen valikoimiin. Tuoreita kasvistuotteita ei varastoida, vaan kaikki tuotteet valmistetaan tilauksesta. Tänään tilatut ja valmistetut tuotteet ovat asiakkaalla jo seuraavana aamuna. Aina kannattaa tiedustella valikoimia kun halutaan tehostaa työn tuottavuutta ja mielekkyyttä. Naudanlihakuutio 20 mm Naudan jauheliha 6 mm Säilytys huoneenlämmössä Säilyvyys kaksi vuotta Säilöntäaineeton i

12 12 Tuotteemme Palvelutukku Immosen tuotevalikoima kattaa kaiken, mitä ammattikeittiöissä ja ravintoloissa tarvitaan: lihat, kalat, tuoretavarat, pakasteet, savukkeet, non-foodit ja niin edelleen. Valikoimaa täydennetään ja rakennetaan yhdessä asiakkaiden kanssa, heidän muuttuvien tarpeidensa mukaan. Immosen laaja pakastevalikoima palvelee kattavasti laajan asiakaskunnan päivittäisiä tarpeita. Lähes jokaisen HoReCa-asiakkaan valikoimiin kuuluu nykyään myös pakastetuotteet. Pakasteet säilytetään -22 asteessa.

13 13 Noin 1500 nimikettä hyllytavarana myytävissä seuraavalle päivälle klo 14 asti Noin 1500 nimikettä tilaustavarana myytävissä 1-3 päivän toimitusviiveellä

14 14 Varastointimme Omavalvonta Palvelutukku Immosen tuotteiden laatua ja tuoreutta seurataan laajennetusti. Lisäksi tulli valvoo ja ottaa näytteitä säännöllisesti tuontituotteista. Oikeat varastointilämpötilat kylmiöittäin Lihat, kalat, meijerituotteet, hedelmät, vihannekset pakasteet säilytetään aina niille oikeissa lämpötiloissa. Kylmälaitejärjestelmät ovat suorassa yhteydessä kylmälaitetoimittajiin, jotka laiterikon sattuessa tai hälytysrajojen ylittyessä tulevat automaattisesti paikalle. Älykkäät järjestelmät kertovat suoraan missä vika on näin vältytään onnettomuuksilta ja varmistetaan tuotteiden paras mahdollinen säilyvyys. Jäähdytetty tavaranvastaanotto ja lähettämö Tavara saapuu ja lähtee kylmäjäähdytetystä tilasta. Saapuvan tavaran lämpötilat mitataan ja tavarantoimittajien kuljetuksia seurataan jatkuvasti. Asiakkaan etu on myös Immosen etu!

15 15

16 16 P E R U N O I D E N A A T E L I A Jepuan valmisperuna Jepuan valmisperunat ovat mullistaneet suurkeittiöiden arkipäivää jo parinkymmenen vuoden ajan. Esikypsennetyt ja -käsitellyt perunat ovat tuttua raaka-ainetta kypsässä, kätevässä muodossa. Tervetuloa alan markkinajohtajan, perunanviljelijöiden itsensä omistaman Jepuan Perunan lisäaineettomien valmisperunoiden aikakauteen siinä on itua. Ympäristöasioiden vastuullinen ja ennakoiva hoitaminen on tärkeä osa liiketoimintaamme. Kehitämme toimintaamme ja tuotteitamme siten, että voimme välttää ja vähentää haitallisia ympäristövaikutuksia. Pitkän aika välin tavoitteenamme on olla ympäristö asioissa perunan jalostus tehtaiden esikuvana. Kun loppu käyttäjät valitsevat tuotteemme, meidän tulee voida vakuuttaa heidät siitä, että kannamme pitkän aikavälin vastuun ympäristöstä jäteasioissa. Ainutlaatuinen omistus rakenteemme vaatii ja tukee paikallista ympäristö tietoista toimintaa. Pensalantie Jepua +358 (0)

17 17 Logistiikkamme Hyvät suhteet paikallisiin, kotimaisiin ja ulkomaisiin tuottajiin ja tavarantoimittajiin Kokeneet ostajat ja hyvät suhteet tavarantoimittajiin pitävät huolen siitä, että niukkuudenkin vallitessa Palvelutukku Immonen pystyy toimittamaan tavarat sovitusti. Sesonkituotteiden menekin ennakointi on vahvuus, josta Immosella ollaan ylpeitä. Tavarantoimittajien jatkuva valvonta luo edellytykset hyvälle ja tasaiselle laadulle. Tiheät toimitukset ulkomailta takaavat hedelmät ja vihannekset tuoreina ja raikkaina ruokapöytiin.

18 18 Logistiikkamme Katkeamaton kylmäketju Palvelutukku Immosen katkeamaton kylmäketju takaa tyytyväiset asiakkaat. Tehostettu seuranta, tehokas varastonkierto sekä oikeat säilytyslämpötilat varmistavat sen, että Immosen toimittamat tuotteet ovat aina tuoreimmillaan. Tavaraerien oikeaa kuljetuslämpötilaa seurataan myös pistokokeenomaisesti yhteistyössä valmistajien kanssa tavaraeriin sijoitetuilla lämpötila- ja aikatunnistimilla. Yöllä tapahtuu Immosen asiakkaita palvellaan arkisin iltapäivään saakka. Tämän jälkeen tilauskannat siirtyvät tavarantoimittajille ja kuormat kerätään. Yön aikana eri toimittajien lähetykset vastaanotetaan, tarkastetaan ja keräillään asiakkaiden kuormiin. Valtava palapeli kasaantuu joka yö ja asiakkaat saavat aamulla tuoreet elintarvikkeet käyttöönsä. Lyhytkestoiset tuotteet saapuvat ja lähtevät saman tien, menettämättä yhtään käyttöpäivää.

19 19 Klassista keittämistä jo vuodesta mummon keittokirjassa ei ole mainittu natriumglutamaattia lihapullareseptissä, siksi sitä ei ole koskaan löytynyt meidänkään keittiöstä - Valitse Maku - Aidosti Aito Lagerbladfoods! Hermannin Rantatie 20, Helsinki Vaihde puh fax: +358 (0)

20 20 Omat kuljetukset Joustavat toimitukset Palvelutukku Immonen toimittaa suurelle osalle asiakkaista tuotteita viitenä tai jopa kuutena päivänä viikossa, osa selviää kahdella tai kolmella täydennyskerralla. Omat kuljettajat sekä pitkäaikaiset sopimuskuljetusyrittäjät takaavat jokapäiväisten toimitusten onnistumisen. Kuljettajien rehti käytös ja hyvä asiakaspalvelu yhdistettynä nopeaan toimitusrytmiin ovat monelle asiakkaalle Immosesta se näkyvin osa. Kaiken takana on huippuunsa viritetty koneisto. Kun tilaus on jätetty puhelinmyyntiin tai nettikauppaan, lähtee se siitä keräilyyn. Myynti, keräily ja kuljetus tekevät taikojaan arjen jokaisena päivänä! Eri palvelutasot kuljetuksissa Kuljettajat toimittavat kuormat asiakkaiden tiloihin. Asiakkaan niin halutessa purkutapahtuma voidaan laajentaa palvelutasoltaan jopa säilytyslämpötilan mukaiseen kuorman erotteluun ja purkamiseen. Kotimainen meijerituotteiden sopimusvalmistaja i

21 21 Tuotteet jotka maistuvat enemmän

22 22 Oma maahantuonti Palvelutukku Immosella on myös omaa maahantuontia. Valikoimiin kuuluvat tuoreet vihannekset, kasvikset, hedelmät, säilykkeet, elintarvikkeet ja pakasteet eri puolilta maailmaa, mm. Hollannista, Tanskasta, Saksasta, Espanjasta, Egyptistä, Thaimaasta ja Kiinasta Karelian Lihajaloste Oy Jo yli 20 vuoden kokemus laatulihasta Meiltä laadukkaat ja kohtuuhintaiset Pizzakinkku - ja Meetvurstisuikaleet, Broiler- ja KebabLastut sekä muut lihajalosteet. Tehtaantie YLÄMYLLY puh: (013) fax. (013) Me Unilever Foodsolutionissa annamme sinulle eväät arjen onnistuneeseen pyörittämiseen. Meiltä saat merkkituotteet, hyödylliset vinkit ja reseptit. Katso

23 23 North Trade AB Viinikankaari 8 A, Vantaa, Finland Puh

24 24 Jatkuvaa kehitystä Puheohjattu keräily Palvelutukku Immosella päätettiin siirtyä alkuvuodesta 2012 tietokoneohjattuun varastonhallintaan ja puheohjattuun keräilyyn. Ratkaisu tehostaa kaikkia varastotoiminnan osa-alueita tavaran vastaanotosta lähettämötoimintoihin. Tuloksena on virheetön ja entistä tehokkaampi, reaaliaikaisesti ohjattu toiminta. Tavaran vastaanotossa saapumiset kohdistetaan suoraan ostotilauksille, jonka jälkeen ne ohjataan oikeille varastopaikoilleen. Lavasiirrot ja keräilypaikkojen täydennykset toteutetaan tehokkaasti mutta tarkasti Immosella tiedetään koko ajan mitä varastossa tapahtuu. ISO sertifi kaatti Tulevaisuudessa Palvelutukku Immonen siirtyy käyttämään ISO ympäristöjärjestelmämallia. Maailman tunnetuin ympäristöjärjestelmä on systemaattinen tapa kehittää ympäristöasioiden hallintaa ja ympäristönsuojelutoimien tuloksellisuutta. Immonen sitoutuu ympäristönsuojelunsa tason jatkuvaan parantamiseen sekä tunnistaa tuotteidensa, toimintojensa ja palveluidensa ympäristövaikutukset. Lisäksi järjestelmässä asetetaan ympäristötavoitteet ja seurataan niiden toteutumista sekä ylläpidetään henkilöstön osaamista ympäristöasioissa. Meiltä kaikki tuoreet perunatuotteet helposti ja nopeasti Potwell Oy Lapväärtintie 721, Lapväärtti (06)

25 25

26 26 Patu-Palvelutukkurit Suomen Palvelutukkurit Oy, tuttavallisemmin Patu, perustettiin 1997, kun joukko yksityisiä tukkuliikkeitä päätti yhdistää voimansa valtakunnalliseksi ketjuksi. Vanhimmat Patu-tukkurit ovat toimineet alalla jo yli 40 vuotta. Monen Patu-tukun toiminta perustuu perheyrittäjyyteen. Patu-ketjun toimivuuden perustana on yhteistyö yhteinen valtakunnallinen markkinointi yhteiset kotimaiset hankintasopimukset yhteinen tuonti Lähellä asiakasta Patu-ketju on levittäytynyt lähes koko Suomeen. Tällä hetkellä yhteistyöketjuun kuuluu seitsemän Patupalvelutukkuria. Patun liikeidean perustana on yhdistää alueellinen osaaminen ja palveluhalu valtakunnalliseen ostovoimaan ja markkinointiin. Alueellisuus on Patun vahvuus. Logistiikkaputki toimii tehokkaasti ja tarkasti myös lähialueiden ulkopuolelle. Patu Palvelutukkurit

27 27

28 28 Patu-palvelutukkurit Patu-tukkujen vahvuuksia ovat palvelualttius, asiakastuntemus, tuotetuntemus sekä erityistilanteiden hoito. Asiakkaita ovat mm. julkiset laitokset, henkilöstöravintolat, ravintolat, hotellit, baarit ja kahvilat, pito- ja ateriapalvelut sekä vähittäiskaupat. Patu tarjoaa suurkeittiöille lähes koko tarvittavan tavaravalikoiman, mm: tuoreet kasvikset esikäsitellyt kasvikset pakasteet maito- ja rasvatuotteet säilykkeet myllytuotteet mehut ja juomat mausteet kattaustarvikkeet ja pehmopaperit Famifarm Oy, Kartanotie 6, JOROINEN puh fax

29 29 Wernsing -salaatit jokaisen makuun tässä muutamia esimerkkejä Farmarin salaatti Laktoositon. Valkokaalia, porkkanaa, ananasta ja selleriä raikkaassa, miellyttävässä salaattimajoneesissa. Helppo salaatti kokeilla. Maku raikkaan herkullinen. Pizzasalaatti Ei sisällä säilöntäaineita, laktoositon. Marinoitu kaali-, porkkana-, paprikasalaatti kirkkaassa salaatinkastikkeessa. Valikoimistamme myös Tsatsiki Kreikkalainen erikoisuus, rahka-jugurttikasvisöljypohjainen valkosipulikastike lisänä kurkkusuikaleita. Hyvä kokonaisuus. Soveltuu mainiosti uuniperunan, vihannesten, kalan ja liharuokien lisukkeeksi. Bayerilainen perunasaatti Laktoositon. Kasvisöljy-, viinietikkapohjainen erilainen maistuva perunasalaatti siivuperunoista, yrttejä.

30 30 Ota yhteyttä niin kerromme lisää tuotteistamme ja palveluistamme!

31 31 Palvelutukku Immonen Oy Helmentie Pori Myynti Keskus Faksi

32 Luonnollisesti Raikkautta, maukkautta ja hyvää oloa. Luonnollisesti Dolelta. Julkaisija, toimitus ja ilmoitukset: JS SUOMI OY (0) Painettu hyväksytylle ympäristöystävälliselle paperille Painovärit ovat kasviöljypohjaisia

Tuorepuoti Oy LUOMULLA ETUMATKAA ETELÄ-SAVOLLE. Teksti: Markku Virtanen Kuvat: Hamid Alsammarraee

Tuorepuoti Oy LUOMULLA ETUMATKAA ETELÄ-SAVOLLE. Teksti: Markku Virtanen Kuvat: Hamid Alsammarraee LUOMULLA ETUMATKAA ETELÄ-SAVOLLE Tuorepuoti Oy Teksti: Markku Virtanen Kuvat: Hamid Alsammarraee Tämän tapauskuvauksen on laatinut tutkimusjohtaja Markku Virtanen käytettäväksi pääasiassa opetustarkoituksiin.

Lisätiedot

SAP Our Story. Tarinamme asiakkaidemme kertomana

SAP Our Story. Tarinamme asiakkaidemme kertomana SAP Our Story Tarinamme asiakkaidemme kertomana 1 Sisällysluettelo: Aktia Parempaa asiakaspalvelua yhtenäisellä viestintäratkaisulla... 4 Anvia TV SAP Business One mukautuu kehittyvän konsernin tarpeisiin...

Lisätiedot

Vähälä Yhtiöiden asiakaslehti 2014. Halusimme keskittää maailmanlaajuiset kuljetukset yhdelle kumppanille

Vähälä Yhtiöiden asiakaslehti 2014. Halusimme keskittää maailmanlaajuiset kuljetukset yhdelle kumppanille Vähälä Yhtiöiden asiakaslehti 2014 Meka Pro ja Vähälä kehittävät toimintaa yhdessä Vähälä vie Polar Metallin grillit ja savupellit maailmalle Sähköinen asiointi lisää laatua, tehokkuutta ja läpinäky- vyyttä

Lisätiedot

5. 6. HOK-Elannon toimialue 1. Helsinki 2. Espoo 3. Vantaa 4. Nurmijärvi 5. Tuusula 6. Kerava 7. Järvenpää 8. Hyvinkää 9. Mäntsälä

5. 6. HOK-Elannon toimialue 1. Helsinki 2. Espoo 3. Vantaa 4. Nurmijärvi 5. Tuusula 6. Kerava 7. Järvenpää 8. Hyvinkää 9. Mäntsälä 2013 8. 9. 4. 7. 5. 6. 3. 2. 1. HOK-Elannon toimialue 1. Helsinki 2. Espoo 3. Vantaa 4. Nurmijärvi 5. Tuusula 6. Kerava 7. Järvenpää 8. Hyvinkää 9. Mäntsälä 2 Sisältö 3 HOK-Elanto lyhyesti 2013 4 Asiakasomistajan

Lisätiedot

PARASTA PÖYTÄÄN. Pirkanmaalta!

PARASTA PÖYTÄÄN. Pirkanmaalta! PARASTA PÖYTÄÄN Pirkanmaalta! PARASTA PÖYTÄÄN Pirkanmaalta! PARASTA PÖYTÄÄN PIRKANMAALTA -hanketta on toteutettu vuosina 2011 2014 osana Manner Suomen maaseudun kehittämisrahaston toimenpiteitä. Rahoittajina

Lisätiedot

Tempo. Kohti kannattavuutta. 7 VINKKIÄ: Näin logistiikka onnistuu TEEMA: VERKKOKAUPPA

Tempo. Kohti kannattavuutta. 7 VINKKIÄ: Näin logistiikka onnistuu TEEMA: VERKKOKAUPPA Te, eli PostNord, otitte meidät tosissanne. Oskar Lindroos, Lejos Oy TEKNIIKKA Pohjoismaiset TA-järjestelmät kehittyvät vauhdilla MEKONOMEN Napapiirille yhdessä yössä FUUSIO PostNord ja Direct Link yhdistyivät

Lisätiedot

Yritys- Juankoski. Aiotko rakentaa? Turve ja Maansiirto Hartikainen Heikkiläntie 67, 74200 Vieremä. Savon. Marraskuu 3/2013. vetovoimaa luonnostaan

Yritys- Juankoski. Aiotko rakentaa? Turve ja Maansiirto Hartikainen Heikkiläntie 67, 74200 Vieremä. Savon. Marraskuu 3/2013. vetovoimaa luonnostaan Savon Yritys- maailma Marraskuu 3/2013 Turve ja Maansiirto Hartikainen Heikkiläntie 67, 74200 Vieremä 0400 968 966 Luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua Vieremällä. Palveluumme kuuluu mm. salaojitus,

Lisätiedot

Espoo-Vantaa Maaliskuu 1/10

Espoo-Vantaa Maaliskuu 1/10 Espoo-Vantaa Maaliskuu 1/10 2 YRITYSMAAILMA Gustavelund kutsuu Tuusulanjärven rannalle Onnistuneita kokouksia - unohtumattomia elämyksiä Kokoushotelli Gustavelund sijaitsee upealla paikalla Tuusulanjärven

Lisätiedot

Yritys- www.yritma.fi. Onko terveys sinulle tärkeä? POHJOLAN PURKU JA SANEERAUS OY. Pohjois-Suomen. Joulukuu 5/2014. Purkutyöt Asbestipurut

Yritys- www.yritma.fi. Onko terveys sinulle tärkeä? POHJOLAN PURKU JA SANEERAUS OY. Pohjois-Suomen. Joulukuu 5/2014. Purkutyöt Asbestipurut Pohjois-Suomen Yritys- maailma Joulukuu 5/2014 POHJOLAN PURKU JA SANEERAUS OY Purkutyöt Asbestipurut Timanttityöt Massiivipurut Porrasrinne 75, 97220 Sinettä Puhelin: 040 533 7897 Faksi: (016) 367 7220

Lisätiedot

uuden talouden kivijalka

uuden talouden kivijalka Juveneksen kattaus sinulle 2013 PALVELUT uuden talouden kivijalka RAVINTOLA SAARNI on Ratinankaaren sydän NASTA VIEHÄTTÄÄ ASIAKASTA LOUNAALLA: LEENA VUORELA OSAAMINEN: KOKEMUSTA, KOULUTUSTA, KUMPPANUUTTA

Lisätiedot

Pienet ja keskisuuret tavarantoimittajat kaupan yhteistyökumppaneina. Opas tavarantoimittajille ja kaupalle

Pienet ja keskisuuret tavarantoimittajat kaupan yhteistyökumppaneina. Opas tavarantoimittajille ja kaupalle Pienet ja keskisuuret tavarantoimittajat kaupan yhteistyökumppaneina Opas tavarantoimittajille ja kaupalle Pienet ja keskisuuret tavarantoimittajat kaupan yhteistyökumppaneina - Opas tavarantoimittajille

Lisätiedot

Tekniset JAPO myymälä palvelee SISÄSIVUILLA... JAPO yritysten yhtiestyökumppanina. Stratovarius tekee biisejä verkon kautta

Tekniset JAPO myymälä palvelee SISÄSIVUILLA... JAPO yritysten yhtiestyökumppanina. Stratovarius tekee biisejä verkon kautta Tieto, koneet ja yhteydet. JAPO-Tekniset-myymälä Alajärven Kauppakadun varrella on uudistunut sekä sisältä että ulkoa. Tekniset JAPO myymälä palvelee JAPOn toimitalo on läpikäynyt mittavan remontin. Toimitalon

Lisätiedot

HAASTATTELU. Monikanavaisuus on tärkeä aspekti niin kuluttajille kuin valmistajille

HAASTATTELU. Monikanavaisuus on tärkeä aspekti niin kuluttajille kuin valmistajille Ajankohtaista asiaa verkkokaupasta. Julkaisija: Klarna Oy Nro 01 2012 HAASTATTELU Verkkokauppa.com, Boris Nikolov Monikanavaisuus on tärkeä aspekti niin kuluttajille kuin valmistajille sitouta asiakkaasi

Lisätiedot

Hätälän tuotteet suurkeittiöille

Hätälän tuotteet suurkeittiöille Etelä- ja Länsi-Suomen läänin SOSIAALI- JA KUNTATALOUS 1 Leijona atering palvelut, Soile Parviainen s. 3 Sodexo, Tiina rjölä s. 8 SISÄLLÄ HUS, Ravioli, Pirjo-Hakala-Lahtinen s. 13 Turun Seudun Kiinteistöpalvelu,

Lisätiedot

Ajankohtaista asiaa verkkokaupasta. Julkaisija; Klarna Oy Nro 02/2012

Ajankohtaista asiaa verkkokaupasta. Julkaisija; Klarna Oy Nro 02/2012 Ajankohtaista asiaa verkkokaupasta. Julkaisija; Klarna Oy Nro 02/2012 HAASTATTELU EMP Finland tarjoaa rokkia kansalle meille on tärkeää toimia suomalaisten asiakkaidemme ehdoilla NES 2012; Pohjoismaiden

Lisätiedot

Hackman Metos Oy Ab www.metos.com Ahjonkaarre 04220 Kerava. Älykäs keittiö Tapiolassa Vuoden kokki & nuoret taitajat

Hackman Metos Oy Ab www.metos.com Ahjonkaarre 04220 Kerava. Älykäs keittiö Tapiolassa Vuoden kokki & nuoret taitajat Hackman Metos Oy Ab www.metos.com Ahjonkaarre 04220 Kerava U U T I S E T Puhelin 0204 3913 ISSN 1238-9056 1 / 2003 Älykäs keittiö Tapiolassa Vuoden kokki & nuoret taitajat UUTISET NRO 1/2003 A LA CARTE

Lisätiedot

VERKKOJULKAISU. Tavoitteena aktiivinen ja elinvoimainen. kyläkauppa KYLÄKAUPAN PALVELUOPAS

VERKKOJULKAISU. Tavoitteena aktiivinen ja elinvoimainen. kyläkauppa KYLÄKAUPAN PALVELUOPAS VERKKOJULKAISU Tavoitteena aktiivinen ja elinvoimainen kyläkauppa KYLÄKAUPAN PALVELUOPAS Kyläkauppoja ei ole varaa menettää Kyläkauppojen määrä on laskussa, mutta niiden merkitys kylien elinvoimaisuudelle

Lisätiedot

Lähiruoan käyttö keskisuomalaisissa ammattikeittiöissä

Lähiruoan käyttö keskisuomalaisissa ammattikeittiöissä Lähiruoan käyttö keskisuomalaisissa ammattikeittiöissä Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset /ProAgria Keski-Suomi Ry Eeva-Liisa Kivimäki ja Mirja Pummila Maaliskuu 2011 Pro Ruokakulttuuri kehittämishanke

Lisätiedot

Royalti-elementtejä voi käyttää seuraavasti: vaan aina yhdessä, alla kuvatuilla tavoilla) Elementit: Päävärit:

Royalti-elementtejä voi käyttää seuraavasti: vaan aina yhdessä, alla kuvatuilla tavoilla) Elementit: Päävärit: Espoon-Vantaan Yritys- maailma Maaliskuu 1/2014 Paljon enemmän kuin pelkkä hiiri Royalti-elementtejä voi käyttää seuraavasti: RollerMouse (Huom. logoa ja Justusta Red ei saa plus koskaan on käyttää käyttäjän

Lisätiedot

ELÄMÄNLAATUA VIREÄSSÄ MANSIKKAKAUPUNGISSA

ELÄMÄNLAATUA VIREÄSSÄ MANSIKKAKAUPUNGISSA RAKENNUSMAAILMA KODIN KAIKKI KALUSTEET - keittiöt - kodinhoito- huoneet - komerot - wc-kalusteet - maksuton suunnittelu ja kotikäynti (mallikuvan tasoiset suunnitelmat maksutta) 1 Savon Seudun 1/2010 Messujakelu:

Lisätiedot

4 LVISNet-mobiilipäätteet mahdollistavat tarviketilaukset. tukusta mistä vaan

4 LVISNet-mobiilipäätteet mahdollistavat tarviketilaukset. tukusta mistä vaan FINN-ID UUTISET AUTOMAATTISEEN TUNNISTUKSEEN PERUSTUVAT LOGISTIIKAN TOIMINNANOHJAUSRATKAISUT Finn-ID -uutiset nyt myös selailtavana verkkoversiona! 8 Mauste-Sallisen varastonhallintaratkaisu vähensi keräilyvirheitä

Lisätiedot

Palau Rock Islands, snorklaten haikartalle

Palau Rock Islands, snorklaten haikartalle CWT Kaleva Travelin asiakaslehti 1/14 Palau Rock Islands, snorklaten haikartalle Vastaa lukijakyselyyn ja voita Viking Linen risteily Tukholmaan! Lue lisää s. 63. Mallorcan makuja Matkahallinnon prioriteetit

Lisätiedot

VISMAN ASIAKASLEHTI NRO 1/08. Houkutteleva ulkoistaminen Partner-kenttä uudistuu VISMAN AVULLA TEHOA KILPAILUTUKSEEN

VISMAN ASIAKASLEHTI NRO 1/08. Houkutteleva ulkoistaminen Partner-kenttä uudistuu VISMAN AVULLA TEHOA KILPAILUTUKSEEN NRO 1/08 VISMAN ASIAKASLEHTI Houkutteleva ulkoistaminen Partner-kenttä uudistuu VISMAN AVULLA TEHOA KILPAILUTUKSEEN PÄÄKIRJOITUS SISÄLTÖ AJANKOHTAISTA...3 VISMApartner Partner-kenttä uudistuu...4 Auringon

Lisätiedot

CATERING- JA JUHLAPALVELUYRITYKSEN PERUSTAMINEN

CATERING- JA JUHLAPALVELUYRITYKSEN PERUSTAMINEN Opinnäytetyö (AMK) Palvelujen tuottamisen ja johtamisen kolutusohjelma Ruoka- ja ravintolapalvelut 2011 Jenni Alho ja Jenna Kaskinen CATERING- JA JUHLAPALVELUYRITYKSEN PERUSTAMINEN OPINNÄYTETYÖ (AMK) TIIVISTELMÄ

Lisätiedot

Yrittäjätiedote 4 2009

Yrittäjätiedote 4 2009 Yrittäjätiedote 4 2009 KIRKASTUNEET NÄKYMÄT KÄYNNISTIVÄT TOIMITILOJEN KYSYNNÄN KILPAILUKYKYÄ KUUMA-ALUEELLE HYVINVOINTIKAMPUS JÄRVENPÄÄHÄN VUODEN 2009 YRITTÄJÄ YRITTÄJIEN VAKAUTUSNEUVONNALLA ON KYSYNTÄÄ

Lisätiedot

Sisällys. Ruoka-Suomi -tiedotuslehti

Sisällys. Ruoka-Suomi -tiedotuslehti 2. 2014 Ruoka-Suomi -tiedotuslehti Ruoka-Suomi -tiedotuslehti kertoo elintarvikealan kehittämistyöstä. Lehti ilmestyy vuonna 2014 neljä kertaa. Numeroiden ilmestymis- ja materiaaliaikataulu on seuraava:

Lisätiedot

Yritys- Iin Hihnatyö Oy

Yritys- Iin Hihnatyö Oy Oulun seudun Yritys- maailma Joulukuu 5/2012 Oulun Tilitieto Oy Auktorisoitu tilitoimisto. Kirjanpito Veroilmoitukset Tilintarkastukset Yrityksen perustaminen Kajaaninkatu 38 2.krs, 90100 Oulu p. 08-311

Lisätiedot

Tuhdit talvitarjoukset. tarjoukset Erikoisruokavaliot puhuttavat Työergonomiaa OUTLET. ja laiteteknologiaa. Kierroksella keittiöissä

Tuhdit talvitarjoukset. tarjoukset Erikoisruokavaliot puhuttavat Työergonomiaa OUTLET. ja laiteteknologiaa. Kierroksella keittiöissä Metos Oy Ab www.metos.com Ahjonkaarre 04220 Kerava U U T I S E T Puhelin 0204 3913 ISSN 1238-9056 2/2012 Metos since 1922 Kierroksella keittiöissä Ravintola Savoy, Helsinki Opiskelijaravintola Napostella,

Lisätiedot

Meitä Arinalaisia on moneksi

Meitä Arinalaisia on moneksi ARINAN HENKILÖSTÖLEHDEN SIDOSRYHMÄNUMERO 2 2014 Meitä Arinalaisia on moneksi Arinassa voit vaikuttaa Mikä ruuassa maksaa? Osallistu uuteen kilpailuumme! SIDOSRYHMÄNRO 2 2014 Tarina on Arinan henkilöstölehti,

Lisätiedot

Reilut kevättarjoukset. Kouluruokakilpailu. Vuoden Kokki. VuodenTarjoilija Gastro Helsinki 2014 HUOLTOLEASING. Vuoden Kokki - muistot talteen

Reilut kevättarjoukset. Kouluruokakilpailu. Vuoden Kokki. VuodenTarjoilija Gastro Helsinki 2014 HUOLTOLEASING. Vuoden Kokki - muistot talteen Metos Oy Ab www.metos.com Ahjonkaarre 04220 Kerava U U T I S E T Puhelin 0204 3913 ISSN 1238-9056 1/2014 HUOLTOLEASING Kierroksella keittiöissä Ravintola Manteli Aitio, Helsinki Messukeskus, Helsinki Ravintola

Lisätiedot