ohjelmistot ja digitaaliset palvelut

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ohjelmistot ja digitaaliset palvelut"

Transkriptio

1 ohjelmistot ja digitaaliset palvelut

2 OHJELMISTOT JA DIGITAALISET PALVELUT ONLINE APP BUSINESS INTELLIGENCE ERP CRM KUMPPANUUS- RATKAISUT TIETOVÄYLÄ Monipuoliset taloushallinnon ohjelmistot ja pitkälle automatisoidut sähköiset prosessit minimoivat rutiineihin käytetyn ajan. Talenom on edelläkävijä taloushallinnon digitalisoinnissa ja siihen liittyvässä teknologisessa osaamisessa. Ohjelmistot ovat Talenomin Digitaaliset palvelut -yksikön kehittämiä ja ylläpitämiä. Ne muodostavat yhdessä tilitoimistopalveluiden kanssa pitkälle automatisoidut sähköiset taloushallinnon prosessit. Talenomin asiakkaana taloushallintosi hoituu täysin sähköisesti. Käytössäsi on sähköinen taloushallinnon keskus (Talenom Online), useita sähköisiä aineistontoimituskanavia (esimerkiksi Talenom App) sekä Tietoväylä ja Kumppanuusratkaisut taloushallinnon järjestämiseksi tiiviiksi osaksi toiminnanohjausta. Lisäksi tarjoamme sinulle kustannustehokkaat ratkaisut tiedolla johtamiseen (Business Intelligence), toiminnanohjaukseen (Talenom ERP) ja myynnin hallintaan (Talenom CRM). Asiakkaanamme taloushallintosi on sähköistä, sujuvaa ja helppoa. selkeää ja helppokäyttöistä!

3 ONLINE Talenom Online on pk-yrityksen sähköinen taloushallinnon keskus, jota käyttää aktiivisesti yli henkilöä. tulosseuranta ja toimialavertailu Talenom Online havainnollistaa yrityksesi taloudellisen menestyksen sekä numeroina että kuviona. Voit itse muokata raportit niin, että näet tuloksen vain valitsemasi projektin tai tulosyksikön osalta. Talenom Onlinen ansiosta pysyt aina ajan tasalla! Toimialavertailu tuo sinulle kuukausittain poikkeuksellisen tuoretta tietoa koskien juuri omaa toimialaasi. Näin voit helposti vertailla oman yrityksesi taloudellista menestystä verrattuna muihin toimialasi yrityksiin. palkanmaksu Palkanmaksu Talenom Onlinen avulla on vaivatonta ja kätevää. Sinä ylläpidät työntekijöiden palkkatietoja, ja me huolehdimme kaikesta muusta: maksamme palkat ajallaan, lähetämme työntekijöille palkkalaskelmat ja siirrämme työntekijämaksut Talenom Onlinen Laskujen maksu -osioon hyväksyttäväksi. kirjanpitoaineiston katseleminen minulla on ollut erityisen hyviä kokemuksia Talenomin sähköisestä raportoinnista. Laskujen maksu Kaikki osto- ja kululaskusi ohjautuvat automaattisesti Talenom Onlinen Laskujen maksu -osioon, tulivatpa ne paperisina tai sähköisinä. Hyväksyt laskun yhdellä hiiren klikkauksella, ja sen jälkeen lasku menee automaattisesti maksuun. Talenom Onlinen ansiosta työmme hyväksesi on täysin läpinäkyvää. Voit tarkastella milloin tahansa koko kuluvan tilikauden kirjanpitoaineistoa ja porautua kirjanpidon dokumenteissa aina tositetasolle saakka. Tilikauden päätyttyä myös tilintarkastajalle voidaan antaa tunnukset Talenom Onlineen ja näin tilintarkastuskin voidaan tehdä sähköisesti. Risto Kanerva Turun Humaliston Apteekki Oy myyntilaskutus Sinun ei tarvitse kuin laatia myyntilaskut Talenom Onlinessa, ja me hoidamme kaiken muun. Laskut lähtevät automaattisesti joko paperi- tai verkkolaskuina ja siirtyvät myös automaattisesti kirjanpitoon. Talenom Online -käyttäjäveloitus 4,80 / kk / käyttäjä Me pidämme huolta saatavien seurannasta niin, että olet päivittäin ajan tasalla siitä, kuka on maksanut laskusi. Maksukehotusten lähettäminen ja perintään siirto hoituvat myös automaattisesti niin halutessasi.

4 APP Ota Talenom Appilla kuitista kuva ja heitä kuitti pois vaikka saman tien! Talenom App uudistaa kirjanpitoaineiston toimittamisen. Ei enää vaivalloista kuittien keräilemistä ja säilömistä. Talenom App aineiston toimitus Talenom Appilla voit toimittaa luotto- ja pankkikorttikuitteja sekä muuta kirjanpitoaineistoa Talenomille silloin kuin itse ehdit ja haluat. Ota älypuhelimellasi kuva kuitista, syötä lisätiedot ja lähetä. Helppoa ja nopeaa! kululaskut Jos maksat omasta pussista yritykselle kuuluvia kuluja, näistä on helppoa tehdä kululaskut Talenom Appilla. Ota kuva kuitista, syötä lisätiedot ja lähetä. Kuitti siirtyy suoraan Talenom Onlinen Laskujen maksu -osioon, ja kun se on hyväksytty maksuun, rahat tulevat tilillesi. Talenom Appin voit ladata oman älypuhelimesi sovelluskaupasta. Sovellus toimii Talenom Online -tunnuksilla. Lisäkäyttäjiä varten on mahdollista käyttää Online Lite -tunnuksia. Talenom Online Lite -käyttäjäveloitus 0,80 / kk / käyttäjä matkalaskut Tärkeintä Talenomin järjestelmässä on, että se säästää meidän aikaamme ja energiaamme. Matkalaskujenkaan tekemiseen ei sinun eikä työntekijöittesi tarvitse enää tuhlata turhaan aikaa. Talenom App toimii sekä matkatietojen tallennuspaikkana että ajopäiväkirjana työntekijöille. Syötä sovellukseen matkan tiedot ja Talenom App laskee automaattisesti maksettavat matkakorvaukset. Voit muodostaa matkalaskun välittömästi tai lähettää koostetun matkalaskun hyväksyttäväksi esimerkiksi kerran kuussa. Kumar Kuldip KK Marilyn Club Oy toimita aineistosi sähköisesti Talenom perustaa sinulle uuden laskutusosoitteen paperilaskuille ja ottaa käyttöösi Talenom Appin ja y-tunnus@talenom.fi-sähköpostilaatikon. Saapuvat paperilaskut ohjataan uuden laskutusosoitteen kautta skannattavaksi, mistä ne saapuvat Talenom Onlineen. Sinulle kertyvät kuitit puolestaan kuvaat ja lähetät Talenom Appilla. Samalla Appilla myös laadit ja lähetät matkalaskut. Sähköiset tositteet, esimerkiksi sähköisenä saapuvan lentolipun voit lähettää y-tunnus@talenom.fi-sähköpostiosoitteeseen. Sekä Appilla että sähköpostilla lähetetyt materiaalit siirtyvät niin ikään Talenom Onlineen.

5 BUSINESS INTELLIGENCE Business Intelligence on ratkaisu liiketoimintatiedon hallintaan ja tiedolla johtamiseen. Tiedon lähteenä voidaan käyttää Talenomilla jo olevaa asiakkaan talousdataa tai rikastaa olemassa olevaa tietoa asiakkaan toimittamalla datalla. SAAS-PALVELUNA PILVESSÄ Business Intelligence on pilvipalvelu, joka tuotetaan SaaS (Software as a Service) -palveluna osoitteesta Asiakkaalla on nimetty pääkäyttäjä, joka vastaa eri raportointinäkymien käyttöoikeuksista asiakasyrityksen sisällä. Pääkäyttäjä pystyy myös hallinnoimaan käyttäjiä. Pääkäyttäjä koulutetaan Talenomin toimesta. Business Intelligence -ratkaisussa asiakas voi Talenomin tukemana itse päättää, kuinka tuotettu tieto esitetään raportointinäkymässä. Asiakaskohtaisesta konfiguraatiosta sovitaan käyttöönoton yhteydessä. KORKEA TIETOTURVATASO verkkopalvelut ovat talenomin vahvinta antia. Harri Hirvonen Opteam Yhtiöt Oy Talenom Business Intelligence -ratkaisun taustalla on nykyaikainen korkean tietoturvatason konesaliympäristö, jota voidaan käyttää myös viranomaismääräyksien mukaisessa käyttötarkoituksessa. Palvelu on sijoitettu verkkoalueelle, joka sijaitsee palomuurien välissä. Esimerkiksi palvelunestohyökkäysten mahdollisuus on minimoitu. Verkkoliikenne asiakkaan ja Business Intelligence -palvelun välillä on vahvasti salattua. palvelun käyttöönotto Business Intelligence -palvelun asiakaskohtainen konfigurointi 110 / h palvelun käyttäjäkohtainen kuukausiveloitus (minimiaika 1 vuosi) 180 / kk TUKI JA YLLÄPITO Palveluun liittyvä tuki ja ylläpito tarjotaan arkipäivisin klo 9 16 osoitteesta bi@talenom.fi tai numerosta

6 talenom erp Talenom ERP tarjoaa kasvavan ja keskisuuren yrityksen kaikki toiminnanohjauksen ja taloushallinnon työkalut yhdessä pilvipalvelussa. Talenom tuottaa ERP-ratkaisun yhteistyössä Microsoftin teknologioiden kanssa ja se on käytettävissä Windows-sovelluksella, kaikilla yleisimmillä internetselaimilla, sekä mobiili- ja tabletlaitteilla. Helposti käyttöönotettava ja yrityksesi liiketoiminnan mukaan skaalautuva ERP vie toiminnanohjauksesi uudelle tasolle. Tuotannon-, logistiikan- ja varastonhallinta Talenom ERP tarjoaa tuotannon-, logistiikan- ja varastonhallintaan automatisoidun toiminnanohjauskokonaisuuden. ERP tekee tapahtumien seurannasta, ennakoinnista ja optimoinnista läpinäkyvää ja reaaliaikaista. Palvelussa onnistuu ostolaskujen hyväksyntä ja maksaminen niin kotimaan kuin ulkomaan laskujen osalta. Lisäksi palvelussa ovat ajantasaiset tuote- ja palvelunimikkeet sekä toimittajatiedot. Myynti: Tarjouksen tekeminen, asiakastilaus ja myyntilaskutus Myynnin ja asiakastilausten hallintaa varten Talenom ERP muodostaa saumattoman ohjausketjun myyjän tekemästä tarjouksesta aina tilaukseen, varaston varauksiin, tuotantoon ja logistiikkaan asti. Lisäksi myyntilaskujen laatiminen ja lähettäminen sekä myyntisaatavien seuraaminen ja periminen onnistuvat ERP:ssä sekä kotimaisten että kansainvälisten asiakkaiden osalta. Myynnin avuksi ERP tarjoaa työkalut asiakastiedon hallintaan. Taloushallinto Yritys voi joko hoitaa kaikki taloushallinnon toiminnot itse tai hankkia ne palveluna Talenomilta. Talenomin tuottaessa palvelun informaatio, jota tarvitaan kirjanpitoa varten, välittyy reaaliaikaisesti kirjanpitoon. Näin Talenomin taloushallinnon prosessit ovat tiiviinä osana asiakkaan päivittäistä toimintaa ilman että se kuormittaisi asiakasyritystä. Talenom ERP tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tulosraporttien ja kirjanpitoaineiston seuraamiseen. Toiminnallisuudet asiakastietojen hallinta tarjous tilaus (toimitus) myyntilasku toimittajatietojen hallinta ostotilaukset ostolaskujen hyväksyntä ja maksaminen kansainväliset laskut (myynti ja osto) varastonhallinta tuote- ja palvelunimikkeiden ylläpitäminen myyntisaatavien seuranta muistutus ja perintä tulosraportit ja kirjanpitoaineiston katseleminen budjetointi ja kustannuslaskenta kokoonpano ja tuotanto toimitukset projektinhallinta TUKI JA YLLÄPITO palvelun käyttöönotto alkaen Talenom vastaa asiakasyrityksen pääkäyttäjän koulut- asiakaskohtaiset lisätyöt 130 / h tamisesta. Koulutus järjestetään palvelun käyttöönoton yhteydessä. ERP:n tuotetuki on auki arkisin klo käyttäjäveloitus 299 /kk (sisältää 2 pääkäyttäjää ja palvelun kk-maksun) Lisäkäyttäjät: pääkäyttäjä 99 /kk peruskäyttäjä 59 /kk rajatut käyttöoikeudet (esim. ostolaskujen hyväksyminen) 29 /kk

7 talenom CRM Talenom CRM -järjestelmässä voit seurata, raportoida ja ohjata yrityksen myyntiä ja laskutusta kätevästi yhdestä paikasta. CRM integroituu suoraan Talenom Online -palveluun ja laskutukseen. Talenom CRM pitää sisällään rekisterit asiakkaista, kontakteista, tarjouksista, laskuista, raporteista, tuotteista, hinnastoista ja aktiviteeteista. Lisäksi CRM:ssä on suorat liittymät Outlookin kalenteri- ja sähköpostiohjelmistoon. CRM on laajennettavissa käsittämään myynnin lisäksi esimerkiksi projekti- ja varastotoiminnallisuudet, jolloin järjestelmä muokataan vastaamaan yrityskohtaisia tarpeita. TÄYSVERINEN CRM-JÄRJESTELMÄ KUSTANNUSTEHOKKAASTI CRM-järjestelmällä seuraat tehokkaasti myyntiäsi, laskutat ja varmistat, että asiakastietosi ovat aina ajan tasalla. asiakashallinta tarjoushallinta laskutus kalenteri (tiimin ja henkilökohtainen) raportointi (AdHoc, graafinen) omat lomakkeet Outlookin ja Googlen kalenteri-integraatio kampanjahallinta sähköpostimarkkinointi mobiilikäyttö Talenom-integraatiot yrityshaku Kauppalehden tietopalveluista käyttö www-selaimella datat Suomessa kohtaiselle etusivullesi. Näin pääset tarkastelemaan tarkkaan yksityiskohtaisia tietoja. Pääset myös kätevästi seuraamaan reaaliaikaisesti myynnin, laskutuksen ja asiakkuuksien kehittymistä. MYYNNIN SEURANTA Voit seurata myyntiäsi esimerkiksi seuraavin kohdennuksin: todennäköisyys myynnin vaihe tyyppi (esim. uusi / olemassa oleva) liiketoiminta-alue tuote myyntiryhmä myyntikanava myyjä liidin lähde kampanja arvo (eur) Voit myös vapaasti luoda omia haluttuja segmentti- ja luokitustietoja ja käyttää näitä osana myynnin seurantaa. SÄHKÖISET TYÖPÖYDÄT JA RAPORTOINTI Tee omat sähköiset työpöytäsi ja linkitä niihin haluamasi mittarit, raportit ja seurantakokonaisuudet suoraan omalle henkilö- Talenom Myynnin CRM: palvelun käyttöönotto käyttäjäveloitus 30 / käyttäjä 26 / käyttäjä / kk Laajennetut CRM-kokonaisuudet laajennettuine toiminnallisuuksineen (esim. projekti ja varasto), hinnoitellaan erikseen. TUKI JA YLLÄPITO itsepalvelusivusto video-ohjeineen osoitteessa puhelintuki suomeksi ja englanniksi (2,45 / min+ppm)

8 KUMPPANUUSRATKAISUT Ammattitaitoisten työntekijöiden lisäksi meillä on loistavia kumppaneita. Voimme tarjota juuri sinun toimialallesi kokonaisratkaisun, jossa me pidämme huolen taloushallinnostasi ja meidän ohjelmistokumppanimme toiminnanohjauksestasi. TIETOVÄYLÄ Tietoväylä on Talenomin tarjoama sähköinen palvelu, joka mahdollistaa pääsyn ajantasaiseen talousdataasi mihin aikaan tahansa ja mistä järjestelmästä tahansa. Tietoväylää voidaan käyttää kahdensuuntaisesti: omasta tietojärjestelmästäsi Talenomille ja päinvastoin. MYYNTILASKUTUS Jos käytössäsi on oma toimiva laskutus- tai ERP-ohjelmisto, se voidaan integroida Talenom Tietoväylä -palvelun avulla keskustelemaan sähköisesti Talenomin järjestelmien kanssa. Tällöin myyntilaskutustiedot siirtyvät automaattisesti toiminnanohjausjärjestelmästäsi Talenomin Myyntilaskutus-palveluun. ostolaskut Projektien tiliöinnin myötä me voidaan olla varmoja siitä, että projektit tehdään kannattavasti. Turo Huhtala SaunaTohtorit Oy toimialakohtaiset kokonaisratkaisut Kumppanimme ovat erikoistuneet aina asiakashallinnasta esimerkiksi rakennusalan erityistarpeisiin. Heidän avullaan voimme tarjota sinulle kokonaisratkaisun, jossa Talenom vastaa taloushallinnon osuudesta ja ohjelmistokumppanimme ratkaisulla hoidat toiminnanohjausta. Talenomin järjestelmä toimii yhdessä kumppaneidemme järjestelmien kanssa tehokkaasti, ja näin takaamme sinulle sujuvan ratkaisun sekä talouden hallintaan että toiminnanohjaukseen. Ajantasaiset tiedot olemassa olevista kumppanuusratkaisuistamme löydät kotisivuiltamme osoitteesta Tietoväylän ansiosta sinun ei tarvitse vaihtaa nykyistä myyntilaskutuksen, ostolaskujen tai työajanseurannan järjestelmää. Mikäli sinulla on käytössä oma ostolaskujärjestelmä, voidaan ostolaskujen tiedot siirtää Talenomin kirjanpidosta Tietoväylän avulla ostolaskujärjestelmääsi. Näin voit käsitellä ja hallita ostolaskut omassa järjestelmässäsi. Hyväksymäsi laskut siirtyvät automaattisesti maksuun valitun suuruisena ja valittuna eräpäivänä. Käsitellyt laskut tallentuvat osaksi kirjanpitoaineistoa ja kolmen vuoden pysyväisarkistoon. Työntekijä- ja työaikatiedot Mikäli seuraat työntekijöiden työntekijä- ja työaikatietoja omassa työajanseurantajärjestelmässäsi, tiedot voidaan siirtää Talenomin palkanlaskentajärjestelmään palkanlaskentaa varten Talenom Tietoväylän avulla. DATA raportointia tai jatkokäsittelyä varten Lixani Oy TYÖAJANKIRJAUS JA PROJEKTISEURANTA PiiMega Oy TOIMINNANOHJAUS- RATKAISUT Käyttösofta Oy RATKAISU RAKENTAMISALAN TARPEISIIN Rossum Oy RATKAISU LIIKKUVAN TYÖN HALLINTAAN Jos sinulla on käytössä ulkopuolisia raportointi- tai laskentajärjestelmiä, voidaan Talenomin kirjanpidossa tuotettu talousdata toimittaa ulkopuolisiin järjestelmiin. Liiketoimintatiedon hallintaan ja tiedolla johtamiseen Talenomilla on tarjota oma kustannustehokas Business Intelligence -ratkaisu. ILVE Oy CRM-service Oy Easoft Oy Linkity Oy PALVELU TIEDONANTO- VELVOLLISUUDEN TÄYTTÄMISEEN CRM- ASIAKASHANKINNAN JA -HALLINNAN RATKAISUT TOIMINNANOHJAUS HANKINTOIHIN, RESURSOINTIIN JA SEURANTAAN Talenom Tietoväylä -rajapinta 290, ,00 / kk DevNet Oy TUOTE- JA VARASTONHALLINTAAN asiakaskohtaisen sopimuksen mukaan asiakaskohtainen konfigurointi 110 / h

9 IN DIGIYKSIKKÖ Digitaaliset palvelut -yksikkö tuottaa sekä Talenomin omien että asiakkaille tarjottavien ohjelmistojen jatkuvaa kehitystä sekä ylläpitoa. Yksikön vastuulla ovat myös Talenomin teknologiset suuntaukset, ohjelmistorobotiikka ja tietojärjestelmien rajapinnat. Kaikkiaan yksikössä toimii noin 50 digitaalisten palveluiden, ohjelmistosuunnittelun ja liiketoimintaprosessien osaajaa. Espoo Bertel Jungin aukio Espoo Järvenpää Wärtsilänkatu Järvenpää Kuusamo Kirkkotie Kuusamo Rovaniemi Rovakatu 30, 3. krs Rovaniemi Turku Kauppiaskatu Turku Helsinki Töölönlahdenkatu 3b Helsinki Kajaani Timperintie 13 A Kajaani Lahti Aleksanterinkatu 17 A Lahti Salo Helsingintie Salo Vantaa Äyritie Vantaa Hämeenlinna Talaskuja Hämeenlinna Kalajoki Kasarmintie Kalajoki Oulu Yrttipellontie Oulu Seinäjoki Koulukatu Seinäjoki Ylivieska Vierimaantie Ylivieska Joensuu Kirkkokatu Joensuu Kouvola Tommolankatu Kouvola Pori Yrjönkatu Pori Suomussalmi Keskuskatu Suomussalmi Jyväskylä Piippukatu Jyväskylä Kuopio Satamakatu 13 A Kuopio Porvoo Kisällintie Porvoo Tampere Finlaysoninkuja Tampere Talenom Oyj Myynti Puh info@talenom.fi

ohjelmistot ja digitaaliset palvelut

ohjelmistot ja digitaaliset palvelut ohjelmistot ja digitaaliset palvelut OHJELMISTOT JA DIGITAALISET PALVELUT ONLINE APP BUSINESS INTELLIGENCE ERP CRM KUMPPANUUS- RATKAISUT TIETOVÄYLÄ Monipuoliset taloushallinnon ohjelmistot ja pitkälle

Lisätiedot

huolenpitävä tilitoimisto

huolenpitävä tilitoimisto huolenpitävä tilitoimisto TILITOIMISTO Menestyksesi Tukena TILITOIMISTOPALVELUT OHJELMISTOT JA DIGITAALISET PALVELUT NEUVONTAPALVELUT J ARJEN TUKIPALVELUT ALOITTAVAT YRITYKSET Suomen huolenpitävin ja selkokielisin

Lisätiedot

huolenpitävä tilitoimisto

huolenpitävä tilitoimisto huolenpitävä tilitoimisto TILITOIMISTO Menestyksesi Tukena TILITOIMISTOPALVELUT OHJELMISTOT JA DIGITAALISET PALVELUT NEUVONTAPALVELUT J ARJEN TUKIPALVELUT ALOITTAVAT YRITYKSET Suomen huolenpitävin ja selkokielisin

Lisätiedot

Tukipalvelut Apuna arjessa

Tukipalvelut Apuna arjessa arjen tukipalvelut arjen tukipalvelut puhelinpalvelu henkilöstöpalvelut chatpalvelu sähköpostipalvelu Yrittäjä, voisiko arkesi sujuvuus olla suuryrityksen tasolla? Arjen tukipalvelut on suunniteltu helpottamaan

Lisätiedot

verkkolasku.fi 2.1.2011

verkkolasku.fi 2.1.2011 palveluna Notebeat Entrepreneur -ohjelmalla hoidat kaikki yrityksesi myynti- ja ostolaskut sähköisesti selainkäyttöliittymässä, sekä siirrät ne kätevästi tilitoimistoon. Säästät heti käyttöönotosta alkaen

Lisätiedot

TALOUSHALLINTOJÄRJESTELMÄN YHTEISKÄYTTÖ TILITOIMISTON KANSSA

TALOUSHALLINTOJÄRJESTELMÄN YHTEISKÄYTTÖ TILITOIMISTON KANSSA Pikaopas TALOUSHALLINTOJÄRJESTELMÄN YHTEISKÄYTTÖ TILITOIMISTON KANSSA Mikä on sähköinen taloushallinto? Sähköinen taloushallinto tarkoittaa yksinkertaistettuna yrityksen taloushallintoon liittyvien tehtävien,

Lisätiedot

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet Visma Netvisor Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen CRM JA MYYNTI PROJEKTINHALLINTA TYÖAIKA JA KULUT AUTOMATISOITU LASKUTUS RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Lisätiedot

Tukipalvelut Apuna arjessa

Tukipalvelut Apuna arjessa arjen tukipalvelut arjen tukipalvelut puhelinpalvelu sähköpostipalvelu MARKKINOINTI- PALVELUT henkilöstöpalvelut chatpalvelu Yrittäjä, voisiko arkesi sujuvuus olla suuryrityksen tasolla? Arjen tukipalvelut

Lisätiedot

Severa 3 ominaisuudet

Severa 3 ominaisuudet Severa 3 ominaisuudet Halusimme ennen kaikkea Internet-pohjaisen ja helppokäyttöisen järjestelmän. Tarvitsimme myös hyviä raportointiominaisuuksia, jotta voisimme tehostaa päivittäisiä toimintojamme. Severan

Lisätiedot

Visma Fivaldi Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla

Visma Fivaldi Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla Visma Fivaldi Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla Visma Fivaldi 20 vuotta kasvu 30 % vuonna 2017 30 000 käyttäjää 5 600 yritystä, joista 550 4500 61 000 tilitoimistoa tilitoimiston sähköistä

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus. Moderni työkalu työn hallintaan

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus. Moderni työkalu työn hallintaan Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus Moderni työkalu työn hallintaan Visma Työnohjaus on selainkäyttöinen ratkaisu töiden ja niiden sisältämien tehtävien hallintaan, aikataulutukseen ja seurantaan.

Lisätiedot

Tehoa toimintaan. ValueFramelta toiminnanohjaus, projektinhallinta ja asiakkuudenhallinta pilvipalveluna. Ohjaa toimintaasi

Tehoa toimintaan. ValueFramelta toiminnanohjaus, projektinhallinta ja asiakkuudenhallinta pilvipalveluna. Ohjaa toimintaasi Tehoa toimintaan ValueFramelta toiminnanohjaus, projektinhallinta ja asiakkuudenhallinta pilvipalveluna Ohjaa toimintaasi Haluatko kehittää toimintaasi? Me pystymme auttamaan. Kaikki yhdestä järjestelmästä

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työmaarekisteri. Moderni työkalu työn hallintaan

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työmaarekisteri. Moderni työkalu työn hallintaan Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työmaarekisteri Moderni työkalu työn hallintaan (Visma L7, Visma Business ja Visma Nova) Urakoitsijat ERP:n asiakkaat haettavissa Työntekijät ERP:n henkilöt haettavissa,

Lisätiedot

Kuinka kasvattaa yrityksen tuottavuutta jopa +400%

Kuinka kasvattaa yrityksen tuottavuutta jopa +400% Kuinka kasvattaa yrityksen tuottavuutta jopa +400% Eroon sekakäytöstä kohti yhtenäistä, tehokasta toiminnanohjausta Markkinoilla on loistavia yksittäisiä, yrityksille suunnattuja sovelluksia, jotka toimivat

Lisätiedot

ProCountor: Tehokasta sähköistä taloushallintoa 13.2.2013

ProCountor: Tehokasta sähköistä taloushallintoa 13.2.2013 ProCountor: Tehokasta sähköistä taloushallintoa 13.2.2013 11 30 160 3.500 10.000 95 % 1.400.000 3.800.000 Yli 50 % vuotta työntekijää tilitoimistoa asiakasta käyttäjää pääkäyttäjistä suosittelee vientiä

Lisätiedot

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Kaupan Liiton Verkkokauppakoulutus 24.10.2012 Tanja Kaisaniemi Palvelujohtaja, konsultointi ProCountor International Oy Esityksen sisältö Perinteinen vs. sähköinen

Lisätiedot

Suomen suosituimmat ja monipuolisimmat sähköisen taloushallinnon ohjelmistot

Suomen suosituimmat ja monipuolisimmat sähköisen taloushallinnon ohjelmistot Suomen suosituimmat ja monipuolisimmat sähköisen taloushallinnon ohjelmistot Hyödyt yrityksille Kahdeksan syytä valita sähköinen taloushallinto 1234 Kaikki taloustieto yhdessä paikassa Tallennettu tieto

Lisätiedot

ValueFrame. Tilitoimiston toiminnanohjaus

ValueFrame. Tilitoimiston toiminnanohjaus ValueFrame Tilitoimiston toiminnanohjaus ValueFramen ansiosta työtehtävämme pysyvät ajan tasalla, ja se auttaa minua koordinoimaan tehtäviä. Pystymme kirjaamaan tehdyt tunnit laskutusta varten niin, että

Lisätiedot

Kirjanpitotoimisto Mattilan tarjoaa sähköiset palvelut Helppoa, tehokasta ja ajantasaista. Missä tahansa ja milloin tahansa

Kirjanpitotoimisto Mattilan tarjoaa sähköiset palvelut Helppoa, tehokasta ja ajantasaista. Missä tahansa ja milloin tahansa Kirjanpitotoimisto Mattilan tarjoaa sähköiset palvelut Helppoa, tehokasta ja ajantasaista. Missä tahansa ja milloin tahansa Modernit sähköiset työvälineet mahdollistavat uuden tavan tehdä asioita ja seurata

Lisätiedot

TALOUSHALLINTO, JOKA YMMÄRTÄÄ PROJEKTILIIKETOIMINTAA

TALOUSHALLINTO, JOKA YMMÄRTÄÄ PROJEKTILIIKETOIMINTAA TALOUSHALLINTO, JOKA YMMÄRTÄÄ PROJEKTILIIKETOIMINTAA ENEMMÄN AIKAA TYÖLLE, JOLLA ON MERKITYSTÄ Tiimien erilaiset toimintatavat ja tiedon tarpeet aiheuttavat usein turhaa selvittelytyötä ja samaa tietoa

Lisätiedot

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on tehty liiketoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Lemonsoftin ominaisuudet ovat muokattavissa vastaamaan eri toimialojen

Lisätiedot

ERP, joka menestyy muutoksessa

ERP, joka menestyy muutoksessa ERP, joka menestyy muutoksessa Se joustavampi ERP Agresso on toiminnanohjausjärjestelmä, joka tukee dynaamisten organisaatioiden kehitystä nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Ohjelmistokehityksen tavoitteena

Lisätiedot

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2018

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2018 VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2018 Ohjelmistohinnasto............... 2 Tapahtumamaksut................ 3 Käyttäjämaksut.................. 4 Käyttöönotto- ja koulutuspalvelut... 5 Selitteet.........................

Lisätiedot

Visma Severa & ValueFrame. Asiantuntijayritysten toiminnanohjaus

Visma Severa & ValueFrame. Asiantuntijayritysten toiminnanohjaus Visma Severa & ValueFrame Asiantuntijayritysten toiminnanohjaus Automatisoitu laskutus Tuki eri laskutusperusteille Sähköinen laskutus Yhteys kirjanpitoon Projektinhallinta Projektisalkun hallinta Töiden

Lisätiedot

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on tehty liiketoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Lemonsoftin ominaisuudet ovat muokattavissa vastaamaan eri toimialojen

Lisätiedot

HELPPOA TIETOJEN KÄSITTELYÄ AJASTA JA PAIKASTA RIIPPUMATTA.

HELPPOA TIETOJEN KÄSITTELYÄ AJASTA JA PAIKASTA RIIPPUMATTA. Tilitalo Emma Oy TOIMIVIA TALOUSHALLINNON RATKAISUJA Tilitalo Emman erikoisosaamista ovat taloushallinnon palvelut asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille. Palvelemme mielellämme myös pieniä ja keskisuuria

Lisätiedot

kellokortti.fi Tehokkuutta työajanseurantaan

kellokortti.fi Tehokkuutta työajanseurantaan kellokortti.fi Tehokkuutta työajanseurantaan NYKYAIKAINEN RATKAISU TYÖAJAN- SEURANTAAN JA PROJEKTIKOHDISTUKSEEN Kellokortti.fi tuo työtuntien seurannan nykyaikaan. Sen avulla työtunnit voidaan kirjata

Lisätiedot

Kaikki yhdessä paketissa

Kaikki yhdessä paketissa Kaikki yhdessä paketissa Elisa Kassalla hoidat kaikki yrityksesi tärkeimmät toiminnot yhden palvelun kautta. Käteis- ja korttimaksut, tuotehallinta, asiakasrekisterin ylläpito ja laskutus hoituvat parilla

Lisätiedot

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Kaupan Liiton Verkkokauppakoulutus 7.11.2013 Satu Norema Sovelluskonsultti ProCountor International Oy Esityksen sisältö Sähköinen taloushallinto Verkkokaupan liittäminen

Lisätiedot

REDOFLOW. Kokonaisvaltainen toiminnanohjauksen ja tiedonhallinnan ratkaisu pkyrityksille. Redoflow on kehitetty alusta asti pkyritysten

REDOFLOW. Kokonaisvaltainen toiminnanohjauksen ja tiedonhallinnan ratkaisu pkyrityksille. Redoflow on kehitetty alusta asti pkyritysten Kokonaisvaltainen toiminnanohjauksen ja tiedonhallinnan ratkaisu pkyrityksille Redoflow on kehitetty alusta asti pkyritysten toiminnanohjauksen ja tiedonhallinnan tarpeita silmällä pitäen: se on kustannustehokas,

Lisätiedot

Tehokas osto- ja matkalaskujärjestelmä. Oma järjestelmä vai pilvipalvelu?

Tehokas osto- ja matkalaskujärjestelmä. Oma järjestelmä vai pilvipalvelu? Mika Tolonen, Account Manager, Basware Tehokas osto- ja matkalaskujärjestelmä. Oma järjestelmä vai pilvipalvelu? Basware Käyttäjäpäivät 20.-21.9.2011 Rohkeus liiketoiminnan kehittämiseen Lahti Ostoreskontraprosessien

Lisätiedot

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2017

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2017 VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2017 Hinnasto astuu voimaan 1.7.2017. Ohjelmistohinnasto Liikevaihto/vuosi < 0,1 M < 0,2 M < 0,5 M < 1,0 M < 2,0 M < 5,0 M < 10,0 M > 10,0 M Palvelun avausmaksu Netvisor-palvelun

Lisätiedot

Procountor laskutusliittymä

Procountor laskutusliittymä Päiväys: 25.3.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Tarkastanut: Matti Immonen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.2 Liittymän toimintaperiaate... 3 2 Liittymän

Lisätiedot

Business Oulu. Teollisuus-Forum 29.5.2013. Wisetime Oy:n esittely

Business Oulu. Teollisuus-Forum 29.5.2013. Wisetime Oy:n esittely Business Oulu Teollisuus-Forum 29.5.2013 Wisetime Oy:n esittely Wisetime Oy Wisetime Oy on oululainen v. 1991 perustettu ohjelmistotalo, jonka omat tuotteet, Wise-järjestelmät ja niihin liittyvät tukipalvelut,

Lisätiedot

ValueFrame. Asiakkuudenhallinnan ABC

ValueFrame. Asiakkuudenhallinnan ABC CRM l PSA l PSA Pro ValueFrame Asiakkuudenhallinnan ABC Suuntaa menestykseen Pilvipalvelut Asiakkaan auttaminen ValueFrame Oy on asiantuntijapalveluyrityksille toiminnanohjausta ja asiakkuudenhallintaa

Lisätiedot

E-laskusta helpotusta yrityksen arkeen

E-laskusta helpotusta yrityksen arkeen E-laskusta helpotusta yrityksen arkeen Matti Mäkinen matti.makinen@sampopankki.fi Päiväys 13.06.2012 Sähköinen asiointi Sampo Pankin tarjoamat sähköisen asioinnin ja liiketoiminnan peruskomponentit Verkkopalkka

Lisätiedot

Paketoidut toiminnanohjausratkaisut projektiorganisaatioille. Jan Malmström Mepco Oy

Paketoidut toiminnanohjausratkaisut projektiorganisaatioille. Jan Malmström Mepco Oy Paketoidut toiminnanohjausratkaisut projektiorganisaatioille Jan Malmström Mepco Oy Projektiorganisaatioiden haasteita Investoinnin myyminen johdolle ja johdon sitoutuminen Organisaation totuttujen toimintamallien

Lisätiedot

NTG Matkalasku. Sähköistää matkalaskujen hallinnan. NettiTieto Oy 020 742 1160 myynti@nettitieto.fi www.nettitieto.fi

NTG Matkalasku. Sähköistää matkalaskujen hallinnan. NettiTieto Oy 020 742 1160 myynti@nettitieto.fi www.nettitieto.fi NTG Matkalasku Sähköistää matkalaskujen hallinnan Helpottaa ja automatisoi yrityksen matkalaskujen käsittelyä. Matkalasku täytetään suoraan sähköisessä muodossa sekä hyväksytään ja tarvittaessa muokataan

Lisätiedot

VISMA TEHOSTAA LIIKETOIMINTAA

VISMA TEHOSTAA LIIKETOIMINTAA VISMA TEHOSTAA LIIKETOIMINTAA -konserni lyhyesti Liikevaihto noin 772 miljoonaa EUR (2012) Liikevaihto kvartaaleittain 2012: Q1/2012 n. 190 milj. EUR Q2/2012 n. 194,4 milj. EUR Q3/2012 n. 180,0 milj. EUR

Lisätiedot

1 SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON PIKAOPAS

1 SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON PIKAOPAS 1 SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON PIKAOPAS 2 / 9 1. Mitä on sähköinen taloushallinto? Sähköinen taloushallinto tarkoittaa yksinkertaistettuna yrityksen taloushallinnon, kuten myyntilaskujen laatimisen ja lähettämisen,

Lisätiedot

Talouden johtaminen verkkokauppaliiketoiminnassa

Talouden johtaminen verkkokauppaliiketoiminnassa Talouden johtaminen verkkokauppaliiketoiminnassa Verkkokauppa-Akatemia Antti Liimatainen TietoAkseli Yhtiöt Asiakkuusjohtaja, KTM TietoAkseli Yhtiöt Kannattavan liiketoiminnan kehittäjä Asiakaslähtöiset

Lisätiedot

Helpota arkeasi OPn digitaalisilla palveluilla OPn digitaalisten palvelujen eroavaisuudet Henkilöasiakkaiden mobiilipalvelut OP-mobiili Miten saan

Helpota arkeasi OPn digitaalisilla palveluilla OPn digitaalisten palvelujen eroavaisuudet Henkilöasiakkaiden mobiilipalvelut OP-mobiili Miten saan Helpota arkeasi n digitaalisilla palveluilla n digitaalisten palvelujen eroavaisuudet Henkilöasiakkaiden mobiilipalvelut -mobiili Miten saan -mobiilin käyttöön? Turvallinen asiointi Op.fi on uudistunut!

Lisätiedot

ACCOUNTOR GROUP SOFTWARE DIVISION // RATKAISUT JA YRITYKSET

ACCOUNTOR GROUP SOFTWARE DIVISION // RATKAISUT JA YRITYKSET ACCOUNTOR GROUP SOFTWARE DIVISION // RATKAISUT JA YRITYKSET MEPCO // LIIKETOIMINTARATKAISUJEN ENERGINEN TOIMITTAJA PROCOUNTOR // SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON EDELLÄKÄVIJÄ MARAPLAN // TYÖVUOROSUUNNITTELUN

Lisätiedot

Varmista asiakastyytyväisyytesi. ValueFramelta tilitoimistojen oma toiminnanohjaus- ja asiakaspalvelujärjestelmä pilvipalveluna. Suuntaa menestykseen

Varmista asiakastyytyväisyytesi. ValueFramelta tilitoimistojen oma toiminnanohjaus- ja asiakaspalvelujärjestelmä pilvipalveluna. Suuntaa menestykseen Varmista asiakastyytyväisyytesi ValueFramelta tilitoimistojen oma toiminnanohjaus- ja asiakaspalvelujärjestelmä pilvipalveluna. Suuntaa menestykseen Haluatko kehittää toimintaasi? Me pystymme auttamaan.

Lisätiedot

asapflow - Yksinkertaistetut työprosessit saumattomalla yhteydellä SharePointiin ja SAP-järjestelmään

asapflow - Yksinkertaistetut työprosessit saumattomalla yhteydellä SharePointiin ja SAP-järjestelmään asapflow - Yksinkertaistetut työprosessit saumattomalla yhteydellä SharePointiin ja SAP-järjestelmään 2 asapflow Saumaton yhteys SharePointista SAP-järjestelmään asapflow on ADSOTECHin kehittämä sovellusperhe,

Lisätiedot

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2019

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2019 VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2019 Ohjelmistohinnasto............... 2 Tapahtumamaksut................ 3 Käyttäjämaksut.................. 4 Käyttöönotto- ja koulutuspalvelut... 5 Selitteet.........................

Lisätiedot

TOIMIVIA TALOUSHALLINNON RATKAISUJA

TOIMIVIA TALOUSHALLINNON RATKAISUJA Tilitalo Emma Oy TOIMIVIA TALOUSHALLINNON RATKAISUJA Tilitalo Emman erikoisosaamista ovat taloushallinnon palvelut asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille. Palvelemme mielellämme myös pieniä ja keskisuuria

Lisätiedot

Pienyrityksille. Automatisoitu Taloushallinto

Pienyrityksille. Automatisoitu Taloushallinto Pienyrityksille Automatisoitu Taloushallinto Automatisoitu taloushallinto pienyrityksille Netvisorin uusi transaktiopohjainen hinnoittelu Myynti- ja Osto-osioihin julkaistiin tammikuussa 2018. Uudistuksen

Lisätiedot

Netvisor Resurssinhallinta

Netvisor Resurssinhallinta Netvisor Resurssinhallinta Uuden hinnoittelun vaikutukset Netvisorin työaika ja matkat -palveluosioon sekä tietoa EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksista Sisältö Maailma muuttuu ja siinä mukana

Lisätiedot

Projektin palikat hallintaan! Tehokkaan projektinhallinnan opas. Idea Suunnittelu Käynnistäminen Toteutus Tulos

Projektin palikat hallintaan! Tehokkaan projektinhallinnan opas. Idea Suunnittelu Käynnistäminen Toteutus Tulos Projektin palikat hallintaan! Tehokkaan projektinhallinnan opas Idea Suunnittelu Käynnistäminen Toteutus Tulos 1 Tehokas projektinhallinta on avain tuloksellisuuteen Projektinhallinta on taitolaji. Siinä

Lisätiedot

25.9.2014. Viite: HANKINTAILMOITUS YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖN TALOUSHALLINNON JÄRJESTELMÄKOKONAISUUDEN HANKINNASTA

25.9.2014. Viite: HANKINTAILMOITUS YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖN TALOUSHALLINNON JÄRJESTELMÄKOKONAISUUDEN HANKINNASTA 25.9.2014 Viite: HANKINTAILMOITUS YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖN TALOUSHALLINNON JÄRJESTELMÄKOKONAISUUDEN HANKINNASTA Vastaukset kysymyksiin Kysymys: Sisältyykö hankinnan kohteeseen myös osto- ja

Lisätiedot

Sähköinen laskutus seminaari 13.6.2012

Sähköinen laskutus seminaari 13.6.2012 Sähköinen laskutus seminaari 13.6.2012 Saimaan ammattikorkeakoulu, Tulkki -projekti 13.6.2012 Visma Services Teemuaho Oy Asiakkuus- ja aluejohtaja Päivi Nieminen Visma Group Toimintaa Suomessa, Ruotsissa,

Lisätiedot

VISMA Netvisor Tilitoimistohinnasto 2019

VISMA Netvisor Tilitoimistohinnasto 2019 VISMA Netvisor Tilitoimistohinnasto 2019 Ohjelmistohinnasto............... 2 Tapahtumamaksut................ 3 Käyttäjämaksut.................. 4 Käyttöönotto- ja koulutuspalvelut... 5 Selitteet.........................

Lisätiedot

SaaS on erilainen eläin! Matti Lattu Heeros Oyj

SaaS on erilainen eläin! Matti Lattu Heeros Oyj SaaS on erilainen eläin! 4.4.2017 Matti Lattu Heeros Oyj NOPEASTI KASVAVA TALOUSHALLINNON OHJELMISTORATKAISUJEN TOIMITTAJA Yleistä Heeros perustettiin vuonna 2000 Yhtiö toimittaa taloushallinnon ohjelmistoratkaisuja

Lisätiedot

ATK Team Tomerat TARJOUS 1 (5)

ATK Team Tomerat TARJOUS 1 (5) ATK Team Tomerat TARJOUS 1 (5) Herätys Yrityksemme ATK Team Tomerat Toiminnanohjausjärjestelmä TomeraERP Yrityksemme on perustettu vuonna 2000 ja siitä lähtien on yrityksessämme tuotettu toiminnanohjausjärjestelmiä

Lisätiedot

Lakewave encore. Lakewave Technologies Oy, Hämeenkatu 7 D, 33100 Tampere - www.lakewave.fi

Lakewave encore. Lakewave Technologies Oy, Hämeenkatu 7 D, 33100 Tampere - www.lakewave.fi Lakewave encore 1. Lakewave encore lyhyesti Lakewave encore on nykyaikainen ohjelmisto ohjelmavälitystä ja -suunnittelua tarjoaville yrityksille. Ohjelmisto kattaa kaikki yrityksen liiketoiminnassa tarvitsemat

Lisätiedot

DIGITAALINEN LIIKETOIMINTA JA ASIAKASKOKEMUS FRESHUP,

DIGITAALINEN LIIKETOIMINTA JA ASIAKASKOKEMUS FRESHUP, DIGITAALINEN LIIKETOIMINTA JA ASIAKASKOKEMUS FRESHUP, 26.5.2016 1 Miksi asiakas valitsee juuri sinun tuotteesi? Mistä asiakas oikeastaan maksaa? ARVOKETJU Raaka-aineet Tuotteet Palvelut Kokemus 0,2 5,9

Lisätiedot

NTG Projektinhallinta työajan seurantaan ja prosessien ja resurssienhallintaan. NTG Projektinhallinta

NTG Projektinhallinta työajan seurantaan ja prosessien ja resurssienhallintaan. NTG Projektinhallinta NTG Projektinhallinta työajan seurantaan ja prosessien ja resurssienhallintaan. NTG Projektinhallinta NTG Projektinhallinta - Yleistä NTG Projektinhallinta on palvelimella sijaitseva järjestelmä, jota

Lisätiedot

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinnassa on neljän tyyppisiä dokumentteja: Tilaukset, laskut, lähetykset ja hyvityslaskut, Tilaus on ensimmäinen dokumentti, jonka joko ostaja on luonnut

Lisätiedot

REDOFLOW YKSI RATKAISU, JOLLA JOHDAT KOKO LIIKETOIMINTAASI

REDOFLOW YKSI RATKAISU, JOLLA JOHDAT KOKO LIIKETOIMINTAASI YKSI RATKAISU, JOLLA JOHDAT KOKO LIIKETOIMINTAASI Kokonaisvaltainen toiminnanohjauksen ja tiedonhallinnan ratkaisu pkyrityksille Redoflow on kehitetty alusta asti pkyritysten toiminnanohjauksen ja tiedonhallinnan

Lisätiedot

Tämä kokonaisuus kuuluu seuraavaan/seuraaviin tutkintoihin ja tutkinnon osiin: - Liiketoiminnan perustutkinto, Asiakaspalvelu

Tämä kokonaisuus kuuluu seuraavaan/seuraaviin tutkintoihin ja tutkinnon osiin: - Liiketoiminnan perustutkinto, Asiakaspalvelu LIIKETOIMINTA-ALAN OSAAMISTARJOTIN 8.1.2019 31.5.2019 27.12.2018 1 Sisällysluettelo Asiakaspalvelu... 2 Asiakaslähtöinen liiketoiminta, 5 osp... 2 Työelämäosaaminen... 3 työelämän pelisäännöt, 3 OSP...

Lisätiedot

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS LOUNEA PALVELUT OY TEHDASKATU 6, 24100 SALO Sisällys Sisällys... 1 Tervetuloa OmaLounea-palveluun!... 2 OmaLounea - Käytön aloittaminen... 2 OmaLounea Kirjaudu

Lisätiedot

MAKSAMINEN. Business Onlinen etusivun Hyödylliset apuvälineet -inforuudussa on ohje kansiomaksamiseen.

MAKSAMINEN. Business Onlinen etusivun Hyödylliset apuvälineet -inforuudussa on ohje kansiomaksamiseen. MAKSAMINEN Business Onlinessa on kaksi tapaa laskujen maksamiseen; tavallinen maksaminen ja maksujen luokitteluominaisuuksia sisältävä kansiomaksaminen. On suositeltavaa, että käytät vain jompaakumpaa

Lisätiedot

Missä mennään ja mitä on tulossa

Missä mennään ja mitä on tulossa Verkkolaskutus: Missä mennään ja mitä on tulossa Tampereen kaupunki 1 Tampereen kaupunki: verkkolaskutus käyttöön Tampereen kaupungin ostolaskut Verkkolaskujen vastaanotto, nykytila Miten Tampereen kaupungille

Lisätiedot

Sonera Taloushallinto. Hinnoittelupaketit

Sonera Taloushallinto. Hinnoittelupaketit Sonera Taloushallinto Hinnoittelupaketit 2016 1 S: Rajoitetut käyttäjäehdot (mm. 1 käyttäjä, raportointi seuraavan kuukauden loppuun mennessä) Kuukausikirjanpito (nimetty kirjanpitäjä) Selainpohjainen

Lisätiedot

Seuraavilla käyttökerroilla palveluun kirjaudutaan vain puhelinnumerolla ja siihen saapuvalla kertakäyttöisellä salasanalla.

Seuraavilla käyttökerroilla palveluun kirjaudutaan vain puhelinnumerolla ja siihen saapuvalla kertakäyttöisellä salasanalla. SISÄLLYSLUETTELO 1 MIKÄ ON ENTERPAYN YRITYSLASKU?... 3 2 KIRJAUTUMINEN PALVELUUN... 3 3 KÄYTTÄJIEN HALLINNOINTI: KÄYTTÖOIKEUKSIEN MYÖNTÄMINEN... 6 4 MYYNNIN SIIRTO LASKUTUKSEEN... 8 5 LASKUTUSPÄIVÄN MUUTTAMINEN...

Lisätiedot

rakennetaan strategisesti kohdistetuilla ITC-ratkaisuilla?

rakennetaan strategisesti kohdistetuilla ITC-ratkaisuilla? Miten ylivoimaa i rakennetaan strategisesti i kohdistetuilla ITC-ratkaisuilla? Toimitusjohtaja it j Sami Ensio, Innofactor Oy Miten ylivoimaa rakennetaan strategisesti kohdistetuilla ICT- ratkaisuilla

Lisätiedot

Leimaus.com - Palvelukuvaus Karsoft Consulting 2006

Leimaus.com - Palvelukuvaus Karsoft Consulting 2006 Leimaus.com - Palvelukuvaus Karsoft Consulting 2006 Karsoft Consulting http://www.karsoft.fi Sivu 1/5 Yleisesti Leimaus.com on työajan suunnittelun ja seurannan verkkopalvelu, jonka avulla ylläpidät myös

Lisätiedot

Ammattilaisen elämä helpommaksi

Ammattilaisen elämä helpommaksi Ammattilaisen elämä helpommaksi Kaikki tuotteet saman katon alta, LVI, Teollisuus, Koneet ja Työkalut, Sähkö, Kylmä ja Tee-Se-Itse. Helppoa, vaivatonta ja kustannustehokasta, eikö totta! Ahlsell minuutissa

Lisätiedot

Liiketoiminnan kokonaiskuva yhdellä silmäyksellä

Liiketoiminnan kokonaiskuva yhdellä silmäyksellä Liiketoiminnan kokonaiskuva yhdellä silmäyksellä Flex on selainpohjainen käyttöliittymä, johon voi kerätä liiketoiminnan tärkeimmät avainluvut visuaalisesti ja helposti hahmotettavaan muotoon. Flex mahdollistaa

Lisätiedot

Johdanto. Myyntilaskusta maksun kirjaukseen. Laskun luominen

Johdanto. Myyntilaskusta maksun kirjaukseen. Laskun luominen 1 Johdanto Odoo ssa on mahdollista tehdä laskujen teko ja kirjaus usealla eri tavalla, joten käyttäjä voi valita oman yritykset toimintaan parhaiten sopivan menetelmän. Myyntilaskusta maksun kirjaukseen

Lisätiedot

INTEGRAATIOLLA TEHOT IRTI DYNAMICS CRM -JÄRJESTELMÄSTÄ. Asiakastiedon Microsoft Dynamics CRM integraatio

INTEGRAATIOLLA TEHOT IRTI DYNAMICS CRM -JÄRJESTELMÄSTÄ. Asiakastiedon Microsoft Dynamics CRM integraatio INTEGRAATIOLLA TEHOT IRTI DYNAMICS CRM -JÄRJESTELMÄSTÄ Asiakastiedon Microsoft Dynamics CRM integraatio CRM INTEGRAATIO Helppo, kätevä käytössä, ei suuria investointeja Asiakastiedon integraatio tuo MS

Lisätiedot

SÄHKÖINEN OSTOLASKUJEN KÄSITTELY, PK-YRITYKSEN RATKAISU. Hannu Katila Markkinointipäällikkö

SÄHKÖINEN OSTOLASKUJEN KÄSITTELY, PK-YRITYKSEN RATKAISU. Hannu Katila Markkinointipäällikkö SÄHKÖINEN OSTOLASKUJEN KÄSITTELY, PK-YRITYKSEN RATKAISU Hannu Katila Markkinointipäällikkö Avoin verkko mahdollistaa globaalin kaupankäynnin ja yhteistyön 1,9 miljoonaa potentiaalista toimittajaa ~800,000

Lisätiedot

MATKALLA DIGITAALISEEN TALOUSHALLINTOON

MATKALLA DIGITAALISEEN TALOUSHALLINTOON Pikaopas MATKALLA DIGITAALISEEN TALOUSHALLINTOON Sähköinen vs. digitaalinen taloushallinto? Sähköinen taloushallinto tarkoittaa yksinkertaistettuna yrityksen taloushallintoon liittyvien tehtävien, kuten

Lisätiedot

Mitä Visma Severan toimintoja haluaisit käyttää puhelimella?

Mitä Visma Severan toimintoja haluaisit käyttää puhelimella? Mitä Visma Severan toimintoja haluaisit käyttää puhelimella? Severa Mobile -kyselyn tulokset Alkusanat Iso kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! Saimme 389 vastausta, joka on kattava otos asiantuntija-

Lisätiedot

Toimittajan laskusta maksun kirjaukseen

Toimittajan laskusta maksun kirjaukseen 1 Toimittajan laskusta maksun kirjaukseen Johdanto Maksujen kirjaaminen Odoo ssa on selväpiirteinen toimenpide, ja sen avulla voi myös seurata yrityksen tuloksen kehittymistä on-line. Erääntyneiden maksujen

Lisätiedot

Tampereen yliopisto TTY-säätiö sr Tampereen ammattikorkeakoulu Oy. Hankinnan kohteen kuvaus 1 (5) D/968/240.20/2017 Liite

Tampereen yliopisto TTY-säätiö sr Tampereen ammattikorkeakoulu Oy. Hankinnan kohteen kuvaus 1 (5) D/968/240.20/2017 Liite Hankinnan kohteen kuvaus 1 (5) HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS Hankinnan kohteen kuvaus 2 (5) Sisältö 1. Tampere3-hanke... 3 2. ERI OSAPUOLTEN JA HANKKEEN ROOLIT... 3 3. HANKINNAN KOHDE... 3 3.1. Hankinnan tausta

Lisätiedot

1 Ostolaskupalvelu...2

1 Ostolaskupalvelu...2 Palvelukuvaus Luottamuksellinen 1 (6) 7.8.2014 Heeros Pääkäyttäjäpalvelun palvelukuvaus SISÄLLYSLUETTELO 1 Ostolaskupalvelu...2 1.1 Yleiskuvaus... 2 1.2 Paperilaskujen vastaanotto ja skannaus... 2 1.3

Lisätiedot

10 SYYTÄ VALITA VISMA JÄRJESTELMÄTOIMITTAJAKSI

10 SYYTÄ VALITA VISMA JÄRJESTELMÄTOIMITTAJAKSI Toiminnanohjaus Taloushallinto HR ja palkanlaskenta CRM asiakkuudenhallinta Konsultointi ja lakipalvelut Hankinta ja perintä 10 SYYTÄ VALITA VISMA JÄRJESTELMÄTOIMITTAJAKSI VISMA SOFTWARE OY Paraskaan ohjelmisto

Lisätiedot

Näin tilaat tuotteita C2 SmartLight Oy:n verkkokaupasta

Näin tilaat tuotteita C2 SmartLight Oy:n verkkokaupasta Näin tilaat tuotteita C2 SmartLight Oy:n verkkokaupasta Kuvaus C2 SmartLight Oy on avannut oman verkkokaupan minkä kautta voit ostaa tuotteitamme ja kumppaneidemme tuotteita helposti. Verkkokaupan kautta

Lisätiedot

Käyttöoikeudet ja käyttäjähallinta

Käyttöoikeudet ja käyttäjähallinta Käyttöoikeudet ja käyttäjähallinta ValueFramen käyttäjäpäivät 30.11.2010 Jarmo Annala, ValueFrame Oy Esityksen sisältö 1 Käsitteet ja terminologia tutuksi 2 Sisäänrakennettujen käyttöoikeusryhmien esittely

Lisätiedot

VISMA ECONET PRO ASP SOVELLUSVUOKRAUS. Page 1

VISMA ECONET PRO ASP SOVELLUSVUOKRAUS. Page 1 VISMA ECONET PRO ASP SOVELLUSVUOKRAUS Page 1 Mitä ASP tarkoittaa? Application Service Providing, eli sovellusvuokraus ASP-ratkaisussa käytetään valittuja ohjelmistoja mistä tahansa Internetin kautta työpaikalta,

Lisätiedot

UUSI HILKKA KOTIHOIDON JA -PALVELUN DIGITALISOINTI

UUSI HILKKA KOTIHOIDON JA -PALVELUN DIGITALISOINTI UUSI HILKKA KOTIHOIDON JA -PALVELUN DIGITALISOINTI Jääkö liian vähän aikaa hoivatyölle? Kehitimme uuden Hilkka toiminnanohjausjärjestelmän vähentämään papereiden pyörittelyä ja tietokoneella istumista.

Lisätiedot

Ostolaskujen haku Netvisorista

Ostolaskujen haku Netvisorista Ostolaskujen haku Netvisorista Päiväys: 9.4.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 ValueFrameen tehtävät määritykset... 3 1.1 1.2 1.3 1.4 2 Yleiset ValueFrame-määritykset... 3 Osaprojektien

Lisätiedot

Tutkimus: Verkkolasku, automaatio ja liikekumppanien kanssakäynti avoimessa verkossa. Ajankohta helmikuu 2012

Tutkimus: Verkkolasku, automaatio ja liikekumppanien kanssakäynti avoimessa verkossa. Ajankohta helmikuu 2012 Tutkimus: Verkkolasku, automaatio ja liikekumppanien kanssakäynti avoimessa verkossa Ajankohta helmikuu 2012 Taustatiedot Yli 1000 500-999 50-499 10-49 Alle 10 Neljäs kysely helmikuussa 2012 Toteutettiin

Lisätiedot

Salon kaupunki. Ceepos Mobiilimaksu

Salon kaupunki. Ceepos Mobiilimaksu Salon kaupunki Ceepos Mobiilimaksu 2 1. Ceepos Mobiilimaksu... 3 2. Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen määritykset... 3 2.1. Sovelluksen lataaminen... 3 2.2. Sovelluksen avaaminen... 4 2.2.1. Käyttäjäksi

Lisätiedot

Heeros-esittely Satakunnan osakesäästäjät Matti Lattu Heeros Oyj

Heeros-esittely Satakunnan osakesäästäjät Matti Lattu Heeros Oyj Heeros-esittely Satakunnan osakesäästäjät 30.3.2017 Matti Lattu Heeros Oyj NOPEASTI KASVAVA TALOUSHALLINNON OHJELMISTORATKAISUJEN TOIMITTAJA Yleistä Heeros perustettiin vuonna 2000 Yhtiö toimittaa taloushallinnon

Lisätiedot

ATK Team Tomerat TARJOUS 1 (5)

ATK Team Tomerat TARJOUS 1 (5) ATK Team Tomerat TARJOUS 1 (5) Sirkkeli Yrityksemme ATK Team Tomerat Yrityksemme on perustettu vuonna 1979 ja siitä lähtien on yrityksessämme tuotettu toiminnanohjausjärjestelmiä asiakkaiden käyttöön.

Lisätiedot

Sähköposti 50 GB X X. Kalenteri X X. OneDrive Business 1 TB X X X. Office Web Apps- sovellukset X X X. Office työpöytäsovellukset X X

Sähköposti 50 GB X X. Kalenteri X X. OneDrive Business 1 TB X X X. Office Web Apps- sovellukset X X X. Office työpöytäsovellukset X X Lisenssivaihtoehdot Sisältää Office 365 Business Essentials Office 365 Business Office 365 Business Premium Sähköposti 50 GB X X Kalenteri X X Lync (pikaviestit, videoneuvo@elu) X X OneDrive Business 1

Lisätiedot

ASTERI JOHDON RAPORTOINTI - LISÄOSAN ESITE

ASTERI JOHDON RAPORTOINTI - LISÄOSAN ESITE ASTERI JOHDON RAPORTOINTI - LISÄOSAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi 2 ASTERI JOHDON RAPORTOINTI OHJELMA Asteri Johdon raportointi -ohjelma on sisäisen laskennan

Lisätiedot

Mobiili. MULLISTAA MYYNTITYÖN Technopolis Business Breakfast, 12.9.2014

Mobiili. MULLISTAA MYYNTITYÖN Technopolis Business Breakfast, 12.9.2014 Mobiili MULLISTAA MYYNTITYÖN Technopolis Business Breakfast, 12.9.2014 AIHEITA Taustaa Keskeiset muutoksen tekijät Pilvipalvelut ja sovelluskauppa Mahdollisuudet myyntityössä Miksi myyntiaineistot ja asiakastapaamiset?

Lisätiedot

PL Joensuu Puh Rantakatu Joensuu Puh

PL Joensuu Puh Rantakatu Joensuu Puh Rekisterin/palvelunnimi:taloushallinnonpalvelut Tiedonantolaadittu(pvm):27.6.2018 1.Rekisterinpitäjä 2.Rekisterinpitäjäedustaja(t) 3.Tietosuojavastaava 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Joensuunkaupunki

Lisätiedot

tehokkain järjestelmä talotekniikan ammattilaisille

tehokkain järjestelmä talotekniikan ammattilaisille tehokkain järjestelmä talotekniikan ammattilaisille adminet on ammattilaisen valinta Laske Ohjaatko tarjoukset toimintaasi vanhentuneilla yrityksesi ajantasaisilla työkaluilla? hankintahinnoilla ja tutkituilla

Lisätiedot

eperehdytyksen käyttöönotto Ilmoitapalvelussa

eperehdytyksen käyttöönotto Ilmoitapalvelussa PDF-ohje eperehdytyksen käyttöönotto Ilmoitapalvelussa Rekisteröinti Kirjautuminen Käyttöoikeudet eperehdytyksen aktivointi eperehdytyksen suorittaminen Rekisteröityminen ja uuden yritystilin luominen

Lisätiedot

# D I G I T I E

# D I G I T I E A S I A K A S S U H T E I D E N Y L L Ä P I T O 1 2. 4. 2 0 1 9 # D I G I T I E S Ä H K Ö I N E N L I I K E T O I M I N T A S U O M I O Y K I R S I M I K K O L A Klo 9 9:45 Asiakassuhteiden ja asiakastiedon

Lisätiedot

Taloushallinto ja palkanlaskenta pilvipalveluna. Netvisor

Taloushallinto ja palkanlaskenta pilvipalveluna. Netvisor Taloushallinto ja palkanlaskenta pilvipalveluna Netvisor Suunniteltu yritysten tarpeisiin Visma Netvisoria on alusta alkaen kehitetty yritysten tarpeisiin. Koko ohjelmiston kehitysprosessi on saanut alkunsa

Lisätiedot

Teamex ja taloushallinto

Teamex ja taloushallinto Tuotantotalous Tuotantotalous Tuoterakenteet, tuoterakenteet, hinnoittelu, tuotantobudjetti telu, Myynti Myynti Tarjoukset, sopimukset, tarjoukset, sopimukset tilaukset tilaukset Tuotanto Tuotanto Kuormitus,

Lisätiedot

Fivaldi laskutusliittymä

Fivaldi laskutusliittymä Päiväys: 25.6.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttöönotto... 3 1.1 Liittymän aktivointi... 3 1.2 Asiakasnumeroinnin toteutus VallueFramessa... 3 1.3 Asiakastietojen määrittely

Lisätiedot

ALVin käyttöohjeet. 1. Tositteiden tallennus palveluun. 1.1 Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella

ALVin käyttöohjeet. 1. Tositteiden tallennus palveluun. 1.1 Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella Nämä käyttöohjeet sisältävät hyödyllisiä vinkkejä palvelun käyttöön. Ne kannattaa lukea ennen palvelun käyttöä. Jos kuitenkin kohtaat ongelmia, etkä löydä niihin ratkaisua näistä käyttöohjeista, ota yhteyttä

Lisätiedot

Uuden extranetin ja Postittamisen työpöydän käyttöönotto

Uuden extranetin ja Postittamisen työpöydän käyttöönotto Uuden extranetin ja Postittamisen työpöydän käyttöönotto Postipalvelut 1 Extranetin ja Postittamisen työpöydän käyttöönotto Sisältö Tietoa Postittamisen työpöydästä Uuden extranet-palvelun käyttöönotto

Lisätiedot