27 Tampereen joukkoliikenteen paperiset aikataulukirjat. selvityspyyntö. 30 Ilmoitusasiat ja vanhusneuvostolle tullut palaute

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "27 Tampereen joukkoliikenteen paperiset aikataulukirjat. selvityspyyntö. 30 Ilmoitusasiat ja vanhusneuvostolle tullut palaute"

Transkriptio

1 Tampere Pöytäkirja 6/ (12) Aika , klo 13:00-15:10 Paikka Neuvotteluhuone 2, virastotalo, 6. krs Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus 26 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen 27 Tampereen joukkoliikenteen paperiset aikataulukirjat. selvityspyyntö 28 Mukanetin esittely 29 Vanhusasiamiesten raportti 30 Ilmoitusasiat ja vanhusneuvostolle tullut palaute 31 Muut esille tulevat asiat

2 Tampere Pöytäkirja 6/ (12) Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Ojala Arja, puheenjohtaja Salonen Juha, varapuheenjohtaja Grönqvist Seppo, Oriveden vammais- ja vanhusneuvoston edustaja Juutilainen Tuija-Leena, jäsen Kauhanen Maire, jäsen Lahti Veikko, jäsen Moilanen Raija, jäsen Portaankorva Eero, jäsen Sillanpää Raimo, jäsen Tuominen Elina, jäsen Nurmio Kirsi, sihteeri Piironen Riikka, vanhusasiamies Setälä Heidi, vanhusasiamies Kortesluoma Eija-Riitta, Mukanetin toiminnanjohtaja, poistui 13:50 Allekirjoitukset Arja Ojala ojalaarj Puheenjohtaja Nurmio Kirsi Sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Salonen Juha Sillanpää Raimo

3 Tampere Pöytäkirja 6/ (12) 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. ehdotus oli Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

4 Tampere Pöytäkirja 6/ (12) 25 Pöytäkirjan tarkastus Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Juha Salonen ja Raimo Sillanpää. ehdotus oli Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi Juha Salonen ja Raimo Sillanpää.

5 Tampere Pöytäkirja 6/ (12) 26 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen Myönnettiin läsnäolo- ja puheoikeus Mukanetin toiminnanjohtaja Eija-Riitta Kortesluomalle. ehdotus oli Myönnetään läsnäolo- ja puheoikeus Mukanetin toiminnanjohtaja Eija-Riitta Kortesluomalle.

6 Tampere Pöytäkirja 6/ (12) Vanhusneuvosto, 27, Vanhusneuvosto, 30, Tampereen joukkoliikenteen paperiset aikataulukirjat. selvityspyyntö TRE:8735/ /2016 Vanhusneuvosto, , 27 Valmistelija / lisätiedot: Nurmio Kirsi Valmistelijan yhteystiedot Tamminen Hanna, etunimi.sukunimi@tampere.fi Vanhusneuvosto käsitteli joukkoliikenteeltä saamansa vastauksen, mutta ei pitänyt perusteluja vakuuttavana. Siksi vanhusneuvosto päätti laatia aikataulukirjasta erityisesti ja digitalisaatiosta yleisesti kannanoton, jonka esittelijäsihteeri toimittaa pikimmiten pormestariohjelmaa laadittaessa huomioonotettavaksi pormestarineuvottelijoille ja medialle. Päätettiin, että laatujaosto laatii kannanoton heti kokouksen päätyttyä käydyn keskustelun perusteella. Esittelijä: Kirsi Nurmio ehdotus oli Vanhusneuvosto merkitsee tiedoksi joukkoliikenteeltä saamansa, paperisia aikataulukirjoja koskevan, vastauksen. Perustelut Vanhusneuvosto on pyytänyt Tampereen joukkoliikenteeltä selvitystä paperisista aikataulukirjoista. Tampereen seudun joukkoliikenne on päättänyt luopua aikataulukirjoista kesäkaudesta 2017 alkaen. Syitä päätökselle on useita. Haluamme tarjota asiakkaillemme ajantasaista tietoa. Aikataulukirjan tiedot vanhenevat nopeatempoisessa nykymaailmassa nopeasti, kun aikataulukauden aikana joudutaan tekemään reitti- ja aikataulumuutoksia. Hienosäätöä halutaan tehdä mm. asiakkailta saadun palautteen perusteella jo kesken aikataulukauden, jotta aikataulut palvelevat asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Myös käynnissä olevat suuret rakennushankkeet ympäri kaupunkia aiheuttavat muutostarpeita kesken aikataulukauden. Koska kaikilla ei kuitenkaan ole tietokoneyhteyksiä tai älypuhelimia, painatamme edelleen linjakohtaisia aikatauluja. Sekä digitaalisiin palveluihin että linjakohtaisiin aikatauluihin saamme nopeasti korjattua aikataulukauden aikana muuttuvat aikataulu- ja reittitiedot.

7 Tampere Pöytäkirja 6/ (12) Linjakohtaisia aikatauluja jaetaan paitsi busseissa ja joukkoliikenteen asiakaspalvelussa, myös lukuisissa jakelupisteissä ympäri seudun. Jakelupisteitä on tulossa kaikkiin seudun joukkoliikennejärjestelmän piirissä oleviin kuntiin (Tampere, Kangasala, Pirkkala, Lempäälä, Nokia, Ylöjärvi, Orivesi, Vesilahti). Tiedotamme jakelupaikoista tarkemmin kevään kuluessa. Tulemme myös järjestämään koulutusta digitaalisten palveluidemme käyttöön. Lisäksi saatavilla on yksityiskohtaisia käyttöohjeita palveluiden käyttöön myös videomuodossa. Asiakkaiden ohjaaminen digitaalisten palveluiden piiriin on Tampereen kaupungin uuden toimintapolitiikan mukaista. Kaupungin digivision mukaan vuonna 2025 Tampereella kaikki käyttävät ensisijaisesti digitaalisia palveluita. Käyttäjäkyselyiden mukaan jo nyt 80 % matkustajista hakee aikataulunsa muualta kuin aikataulukirjasta. Tampereen kaupunki on myös sitoutunut kestävän kehityksen mukaisesti ekologisia, sosiaalisia, kulttuurisia ja taloudellisia näkökulmia tasapainottavaan kehitykseen. Edellytys kestävälle kaupunkikehitykselle on virkamiesten ja poliittisten päätöksentekijöiden, samoin kuin kaupungin asukkaiden, toimintatapojen muuttaminen. Koska aikataulukirjan käyttö on viime vuosina selvästi vähentynyt, Tampereen seudun joukkoliikenne edistää päätöksellään omalta osaltaan kestävää kaupunkikehitystä. Vanhusneuvosto, , 30 Valmistelijat / lisätiedot: Nurmio Kirsi Päätettiin toimittaa Tampereen joukkoliikenteelle selvityspyyntö paperisista aikataulukirjoista. Esittelijä: Kirsi Nurmio ehdotus oli Toimitetaan Tampereen joukkoliikenteelle selvityspyyntö paperisista aikataulukirjoista. Perustelut Tuoreen EU-tutkimuksen mukaan viidennes ikääntyneistä ei käytä lainkaan internetiä tai tietokonetta. Varsinkin hyvin vanhoille ikäihmisille muu viestintä kuin internetin kautta tapahtuva on siis hyvin tärkeää. On myös tärkeää, että ikääntyneet pystyvät liikkumaan ja osallistumaan kaupungissaan. Tässä liikkumisessa joukkoliikenteen merkitys on suuri. Palveluliikenne ei riitä palvelemaan kaikkien ikääntyneiden tarpeita vaan ikääntyneillä

8 Tampere Pöytäkirja 6/ (12) täytyy olla tasavertaiset ja todelliset mahdollisuudet matkustaa myös ns. tavallisessa reittiliikenteessä. Moni ikääntynyt on ollut tyytyväinen kotiin jaettavaan paperiseen bussiaikataulukirjaan. Nyt Tampereen joukkoliikenne on kuitenkin ilmoittanut tämän palvelun loppumisesta vuoden vaihteessä. Busseissa jaossa olevat yksittäisten linjojen bussiaikataulut eivät kuitenkaan riitä, kun ikääntyneen on suunniteltava pitempi ja monimutkaisempi matka vaihtoineen. Vanhusneuvosto pyytääkin Tampereen joukkoliikenteeltä selvitystä siitä miten internetiä käyttämättömille ikääntyneille tamperelaisille taataan riittävä tiedonkulku ja tasavertainen mahdollisuus matkustaa joukkoliikenteellä, mikäli paperisista aikataulukirjoista luovutaan. Selvitystä pyydetään koko seudun osalta, esimerkiksi Oriveden alueella ei voida olettaa, että käydään Frenckelliltä hakemassa aikatauluja. Vanhusneuvosto tarjoaa samalla apuaan aikataulujen mahdollisen rajallisen levikin ja saannin suunnittelussa.

9 Tampere Pöytäkirja 6/ (12) 28 Mukanetin esittely Merkittiin alustus ja siitä käyty keskustelu tiedoksi. ehdotus oli Merkitään alustus ja siitä käyty keskustelu tiedoksi. Perustelut Mukanetin toiminnanjohtaja Eija-Riitta Kortesluoma kertoo Mukanetin toiminnasta.

10 Tampere Pöytäkirja 6/ (12) 29 Vanhusasiamiesten raportti Merkittiin alustus ja siitä käyty keskustelu tiedoksi. ehdotus oli Merkitään alustus ja siitä käyty keskustelu tiedoksi. Perustelut Vanhusasiamies Riikka Piironen kertoo vanhusasiamiestoiminnasta vuonna 2016.

11 Tampere Pöytäkirja 6/ (12) 30 Ilmoitusasiat ja vanhusneuvostolle tullut palaute Merkittiin ilmoitusasiat ja saatu palaute tiedoksi. ehdotus oli Merkitään ilmoitusasiat ja saatu palaute tiedoksi. Perustelut Vanhusneuvostolla on ollut pidetyn kokouksen jälkeen seuraavia tilaisuuksia: Kylä kaupungissa -seminaari eläkeläisvaltuuston kokous (pöytäkirja netissä) laatujaoston kokous (muistio netissä) Kuule ja kerro -tilaisuus (artikkeli netissä) Unelmien liikuntapäivässä jäsen Ossi Aho avasi Keinupuiston tapahtuman Turun matka. Kuullaan vanhusneuvoston jäsenten edustamisista ja heidän saamastaan palautteesta.

12 Tampere Pöytäkirja 6/ (12) 31 Muut esille tulevat asiat Merkittiin muut esille tulevat asiat tiedoksi. ehdotus oli Merkitään muut esille tulevat asiat tiedoksi. Perustelut Vanhusneuvoston osalta on tiedossa seuraavia tapahtumia: 12.6.klo 12 vierailu Amurin Teon Tupaan; kaavatilaisuus Kalevassa, elokuussa myös kaavakävely Vuorekseen.

Paikka Yrjö Mäkelin -kabinetti (6. krs, Puistotorni, Hämeenpuisto 28) 30 Tampereen joukkoliikenteen paperiset aikataulukirjat.

Paikka Yrjö Mäkelin -kabinetti (6. krs, Puistotorni, Hämeenpuisto 28) 30 Tampereen joukkoliikenteen paperiset aikataulukirjat. Tampere Pöytäkirja 4/2016 1 (10) Aika 14.12.2016, klo 10:00-11:30 Paikka Yrjö Mäkelin -kabinetti (6. krs, Puistotorni, Hämeenpuisto 28) Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan

Lisätiedot

86 Esteettömyysasiamiehen ajankohtainen katsaus. 88 Vanhusneuvoston vuoden 2019 talouden ja toiminnan suunnittelu

86 Esteettömyysasiamiehen ajankohtainen katsaus. 88 Vanhusneuvoston vuoden 2019 talouden ja toiminnan suunnittelu Tampere Pöytäkirja 14/2018 1 (14) Aika 12.12.2018, klo 13:00-15:35 Paikka Neuvotteluhuone 2, 6. krs, virastotalo Käsitellyt asiat 81 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 82 Pöytäkirjan tarkastus 83

Lisätiedot

Neuvotteluhuone 2, (6.krs), keskusvirastotalo. 21 Pöytäkirjan tarkastus ja puhe- ja läsnäolo-oikeuksien myöntäminen

Neuvotteluhuone 2, (6.krs), keskusvirastotalo. 21 Pöytäkirjan tarkastus ja puhe- ja läsnäolo-oikeuksien myöntäminen Tampere Pöytäkirja 3/2016 1 (11) Aika 23.11.2016, klo 13:00-15:30 Paikka Neuvotteluhuone 2, (6.krs), keskusvirastotalo Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty.

Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty. TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Keskiviikko 20.1.2016 klo 13.00 15.30 Paikka Keskusvirastotalo, rh 1, 5. krs Osallistujat Päätöksentekijät Ojala Arja

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 4/2016 Vanhusneuvosto 1

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 4/2016 Vanhusneuvosto 1 TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 4/2016 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Keskiviikko 27.4.2016 klo 13.00 14.50 Paikka Keskusvirastotalo, nehu 2, 6. krs Osallistujat Päätöksentekijät Ojala

Lisätiedot

HUOM! 1. krs kokoussali, Toukola, Koukkuniemen vanhainkoti. Tutustumiskierros jo klo

HUOM! 1. krs kokoussali, Toukola, Koukkuniemen vanhainkoti. Tutustumiskierros jo klo Tampere Pöytäkirja 12/2018 1 (12) Aika 17.10.2018, klo 13:00-15:10 Paikka HUOM! 1. krs kokoussali, Toukola, Koukkuniemen vanhainkoti. Tutustumiskierros jo klo 12.30. Käsitellyt asiat 60 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

4 Näkemyksiä Tampereen toimintamalliuudistuksesta ja taloudesta

4 Näkemyksiä Tampereen toimintamalliuudistuksesta ja taloudesta Tampere Pöytäkirja 1/2016 1 (11) Aika 16.11.2016, klo 12:00-14:15 Paikka Keskusvirastotalo, valtuustosali, 5. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus sekä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta 2

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 6/2014 Vanhusneuvosto 1

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 6/2014 Vanhusneuvosto 1 TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 6/2014 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Torstai 27.8.2014 klo 13.00 15.40 Paikka Keskusvirastotalo, nehu 2, 6. krs Osallistujat Päätöksentekijät Ojala Arja

Lisätiedot

4 Kotihoidon ja asumispalveluiden tuotantoalan ajankohtainen katsaus. 5 Ajankohtainen alustus hyvästä vanhustyöstä

4 Kotihoidon ja asumispalveluiden tuotantoalan ajankohtainen katsaus. 5 Ajankohtainen alustus hyvästä vanhustyöstä Tampere Kokouskutsu 1 (12) Aika 28.09.2016, klo 13:00 Paikka Keskusvirastotalo, Nehu 2, 6. krs Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Läsnäolo- ja puheoikeuden

Lisätiedot

Ryhmähuone 3 (5.krs, virastotalo) huom! haku virastotalon aulasta klo Ehkäisevän päihdetyö EHYT ry:n aloite savuttomasta kaupungista

Ryhmähuone 3 (5.krs, virastotalo) huom! haku virastotalon aulasta klo Ehkäisevän päihdetyö EHYT ry:n aloite savuttomasta kaupungista Tampere Pöytäkirja 7/2018 1 (13) Aika 14.02.2018, klo 13:00-15:00 Paikka Ryhmähuone 3 (5.krs, virastotalo) huom! haku virastotalon aulasta klo 12.50. Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Paikka Vapriikin saunakabinetti (Alaverstaanraitti 5) 28 Raportti vanhusasiamiesten toiminnasta 2017

Paikka Vapriikin saunakabinetti (Alaverstaanraitti 5) 28 Raportti vanhusasiamiesten toiminnasta 2017 Tampere Pöytäkirja 9/2018 1 (13) Aika 16.04.2018, klo 13:30-15:30 Paikka Vapriikin saunakabinetti (Alaverstaanraitti 5) Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Tampere Pöytäkirja 1/ ( 9) Eläkeläisvaltuusto Kokouksen sihteerin ja pöytäkirjanpitäjän valitseminen

Tampere Pöytäkirja 1/ ( 9) Eläkeläisvaltuusto Kokouksen sihteerin ja pöytäkirjanpitäjän valitseminen Tampere Pöytäkirja 1/2019 1 ( 9) Aika 16.04.2019, klo 12:00-14:30 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen puheenjohtajan valinta 2 Kokouksen sihteerin ja pöytäkirjanpitäjän valitseminen 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Paikka Neuvotteluhuone 2, 6. krs, virastotalo (Aleksis Kiven katu C) 35 Kotihoidon ja Kotitorin asiakastyytyväisyyskyselyt 2017

Paikka Neuvotteluhuone 2, 6. krs, virastotalo (Aleksis Kiven katu C) 35 Kotihoidon ja Kotitorin asiakastyytyväisyyskyselyt 2017 Tampere Pöytäkirja 7/2017 1 (15) Aika 18.09.2017, klo 13:00-15:50 Paikka Neuvotteluhuone 2, 6. krs, virastotalo (Aleksis Kiven katu 14-16 C) Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

58 Mitä voimme oppia hoivan historiasta -seminaarin kustannukset. 59 Vanhusneuvoston glögitilaisuus Werstaalla

58 Mitä voimme oppia hoivan historiasta -seminaarin kustannukset. 59 Vanhusneuvoston glögitilaisuus Werstaalla Tampere Pöytäkirja 9/2017 1 (15) Aika 15.11.2017, klo 13:00-15:00 Paikka Neuvotteluhuone 2, virastotalo (6. krs) Käsitellyt asiat 55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 56 Pöytäkirjan tarkastus 57

Lisätiedot

8 Kokouksen avaus sekä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta ja läsnäolijoiden toteaminen

8 Kokouksen avaus sekä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta ja läsnäolijoiden toteaminen Tampere Pöytäkirja 2/2017 1 (11) Aika 02.11.2017, klo 13:00-15:40 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 8 Kokouksen avaus sekä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta ja läsnäolijoiden toteaminen

Lisätiedot

Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty.

Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty. TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 5/2016 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Keskiviikko 25.5.2016 klo 13.00 14.50 Paikka Pispan palvelukeskus, Simolankatu 4 Osallistujat Päätöksentekijät Ojala

Lisätiedot

60 Selvitys Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksesta

60 Selvitys Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksesta Tampere Pöytäkirja 10/2017 1 (9) Aika 05.10.2017, klo 15:30-18:47 Paikka Tampereen Veden neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 57 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 58 Pöytäkirjan tarkastus 59 Läsnäolo-

Lisätiedot

Paikka Valtuustosali (5. krs) keskusvirastotalo, (Aleksis Kiven katu C) 12 Kokouksen sihteerin ja pöytäkirjanpitäjän valinta

Paikka Valtuustosali (5. krs) keskusvirastotalo, (Aleksis Kiven katu C) 12 Kokouksen sihteerin ja pöytäkirjanpitäjän valinta Tampere Pöytäkirja 2/2018 1 (13) Aika 31.10.2018, klo 13:00-15:10 Paikka Valtuustosali (5. krs) keskusvirastotalo, (Aleksis Kiven katu 14-16 C) Käsitellyt asiat 11 Kokouksen puheenjohtajiston valinta 12

Lisätiedot

14 Keskustelu ikääntyneistä maahanmuuttajista sekä vanhusneuvoston ja maahanmuuttajaneuvoston yhteistyöstä

14 Keskustelu ikääntyneistä maahanmuuttajista sekä vanhusneuvoston ja maahanmuuttajaneuvoston yhteistyöstä Tampere Pöytäkirja 8/2018 1 (16) Aika 14.03.2018, klo 13:00-15:15 Paikka Tammerkoski-sali, virastotalo, 2. kerros Käsitellyt asiat 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 12 Pöytäkirjan tarkastus 13

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus ja puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valitseminen. 5 Maakunta- ja soteuudistus Tampereen kaupungin näkökulmasta

1 Kokouksen avaus ja puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valitseminen. 5 Maakunta- ja soteuudistus Tampereen kaupungin näkökulmasta Tampere Pöytäkirja 1/2017 1 (10) Aika 12.04.2017, klo 12:00-14:10 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus ja puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valitseminen 2 Pöytäkirjanpitäjän valitseminen

Lisätiedot

73 Vanhusneuvoston edustajan valitseminen neuvostojen yhteiseen sähköisiä palveluja arvioivaan raatiin

73 Vanhusneuvoston edustajan valitseminen neuvostojen yhteiseen sähköisiä palveluja arvioivaan raatiin Tampere Pöytäkirja 10/2017 1 (14) Aika 13.12.2017, klo 13:00-14:45 Paikka Neuvotteluhuone 2, virastotalo Käsitellyt asiat 68 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 69 Pöytäkirjan tarkastus 70 Puhe- ja

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 9/2014 Vanhusneuvosto 1

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 9/2014 Vanhusneuvosto 1 TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 9/2014 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Torstai 26.11.2014 klo 13.00 15.30 Paikka Kotipirtin palvelutalo, Käräjätörmä 10, Tampere Osallistujat Päätöksentekijät

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Vanhusneuvosto 1

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Vanhusneuvosto 1 TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Keskiviikko 24.2.2016 klo 13.00 15.30 Paikka Keskusvirastotalo, nehu 2, 6. krs Osallistujat Päätöksentekijät Ojala

Lisätiedot

44 Ajankohtaiskatsaus (yhteistoiminta-alueen asia) 45 Osaamis- ja elinkeinolautakunnan kesäkuun kokouksen peruminen (yhteistoiminta-alueen asia)

44 Ajankohtaiskatsaus (yhteistoiminta-alueen asia) 45 Osaamis- ja elinkeinolautakunnan kesäkuun kokouksen peruminen (yhteistoiminta-alueen asia) Tampere Pöytäkirja 4/2017 1 (11) Aika 20.04.2017, klo 16:00-17:25 Paikka Kaupunginhallituksen istuntosali Käsitellyt asiat 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 42 Pöytäkirjan tarkastus 43 Läsnäolo-

Lisätiedot

47 Kotihoidon tavoitteiden mittaaminen ja seuranta

47 Kotihoidon tavoitteiden mittaaminen ja seuranta Tampere Pöytäkirja 8/2017 1 (14) Aika 18.10.2017, klo 13:00-15:40 Paikka Neuvotteluhuone 2, virastotalo Käsitellyt asiat 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45 Pöytäkirjan tarkastus 46 Puhe- ja

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 12 Vanhusneuvosto AIKA 10.11.2017 klo 09:00-11:10 PAIKKA Kokoushuone 1 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 8 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

41 Tampereen Vesi Liikelaitoksen johtokunnan kokousten pöytäkirjanpitäjän määrääminen

41 Tampereen Vesi Liikelaitoksen johtokunnan kokousten pöytäkirjanpitäjän määrääminen Tampere Pöytäkirja 8/2017 1 (9) Aika 24.08.2017, klo 13:00-15:46 Paikka Tampereen Veden neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 40 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen

Lisätiedot

Kirjastotalo Metso, kokoustila-kataja, pohjakrs. 88 Apulaispormestari esittäytyy ja kertoo kaupunkiympäristön palvelualueen ajankohtaisista asioista

Kirjastotalo Metso, kokoustila-kataja, pohjakrs. 88 Apulaispormestari esittäytyy ja kertoo kaupunkiympäristön palvelualueen ajankohtaisista asioista Tampere Pöytäkirja 10/2017 1 (11) Aika 21.11.2017, klo 14:00-17:00 Paikka Kirjastotalo Metso, kokoustila-kataja, pohjakrs. Käsitellyt asiat 85 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 86 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

37 Etsivä vanhustyö -seminaarien kulujen hyväksyminen. 40 Harkinnanvaraisten kuljetuspalveluiden omavastuun määräytyminen

37 Etsivä vanhustyö -seminaarien kulujen hyväksyminen. 40 Harkinnanvaraisten kuljetuspalveluiden omavastuun määräytyminen Tampere Pöytäkirja 10/2018 1 (17) Aika 16.05.2018, klo 13:00-16:10 Paikka Neuvotteluhuone 2, 6.krs, virastotalo Käsitellyt asiat 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjan tarkastus 36

Lisätiedot

65 Tampereen Veden laatu- ja ympäristöjärjestelmän esittely. 67 Tampereen Veden 2017 palvelu- ja vuosisuunnitelman toteuma 31.8.

65 Tampereen Veden laatu- ja ympäristöjärjestelmän esittely. 67 Tampereen Veden 2017 palvelu- ja vuosisuunnitelman toteuma 31.8. Tampere Pöytäkirja 11/2017 1 (12) Aika 19.10.2017, klo 15:30-18:30 Paikka Tampereen Veden neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 63 Pöytäkirjan tarkastus 64 Läsnäolo-

Lisätiedot

Tammerkoski-sali, virastotalo (2.krs). HUOM Poikkeava ajankohta ja paikka! 73 Alustus kaupungin palvelu- ja vuosisuunnitelmista

Tammerkoski-sali, virastotalo (2.krs). HUOM Poikkeava ajankohta ja paikka! 73 Alustus kaupungin palvelu- ja vuosisuunnitelmista Tampere Pöytäkirja 13/2018 1 (16) Aika 20.11.2018, klo 10:00-12:20 Paikka Tammerkoski-sali, virastotalo (2.krs). HUOM Poikkeava ajankohta ja paikka! Käsitellyt asiat 70 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/ ( 10) Tarkastuslautakunta Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/2019 1 ( 10) Aika 20.05.2019, klo 17:30-18:42 Paikka Tuusulan kunnantalo, Vidnoje- huone Käsitellyt asiat 50 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 51 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

17 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen yhden pykälän ajaksi. 19 Tampereen Vesi Liikelaitoksen tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2016

17 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen yhden pykälän ajaksi. 19 Tampereen Vesi Liikelaitoksen tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2016 Tampere Pöytäkirja 4/2017 1 (11) Aika 23.03.2017, klo 15:34-18:04 Paikka Tampereen Veden neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus 17 Läsnäolo-

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, p ,

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, p , Tampere Ote pöytäkirjasta 34/2017 1 (5) 436 Vanhusneuvoston asettaminen TRE:3292/00.01.05/2017 Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli Valmistelijan yhteystiedot Suunnittelija Kirsi Nurmio, puh. 040 806

Lisätiedot

Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs. 4 Henkilökuljetukset tulevaisuudessa -seminaariin osallistuminen

Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs. 4 Henkilökuljetukset tulevaisuudessa -seminaariin osallistuminen Tampere Pöytäkirja 1/2016 1 (13) Aika 22.09.2016, klo 14:00-15:40 Paikka Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

68 Vammais- ja esteettömyysasiamies Hanna Karojärven esittäytyminen. 69 Ajankohtaista hyvinvoinnin palvelualueelta

68 Vammais- ja esteettömyysasiamies Hanna Karojärven esittäytyminen. 69 Ajankohtaista hyvinvoinnin palvelualueelta Tampere Pöytäkirja 8/2017 1 (13) Aika 19.09.2017, klo 14:00-16:41 Paikka Keskusvirastotalo, Tammerkoski, 2. krs Käsitellyt asiat 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 66 Pöytäkirjan tarkastus 67

Lisätiedot

15 Tampereen kaupungin vuoden 2016 välitilinpäätös. 16 Tampereen kaupungin vuoden 2016 tilintarkastus

15 Tampereen kaupungin vuoden 2016 välitilinpäätös. 16 Tampereen kaupungin vuoden 2016 tilintarkastus Tampere Pöytäkirja 3/2016 1 (9) Aika 05.10.2016, klo 12:00-14:59 Paikka Tammerkoski istuntosali 2. kerros Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus 14 Läsnäolo-

Lisätiedot

30 Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksen tilanne. 31 EU:n yleinen tietosuoja-asetus ja tietojärjestelmien resursointi Tampereen Vedessä

30 Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksen tilanne. 31 EU:n yleinen tietosuoja-asetus ja tietojärjestelmien resursointi Tampereen Vedessä Tampere Pöytäkirja 5/2018 1 (14) Aika 20.03.2018, klo 16:00-20:20 Paikka Tampereen Veden neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastus 29 Läsnäolo-

Lisätiedot

80 Tampereen Vesi Liikelaitoksen riskienhallinnan järjestelyt. 82 Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksen tilanne

80 Tampereen Vesi Liikelaitoksen riskienhallinnan järjestelyt. 82 Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksen tilanne Tampere Pöytäkirja 13/2017 1 (14) Aika 16.11.2017, klo 15:30-20:25 Paikka Ruskon vedenpuhdistuslaitos, Ruskontie 40 Käsitellyt asiat 75 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 76 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 11/ ( 9) Tarkastuslautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 11/ ( 9) Tarkastuslautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 11/2018 1 ( 9) Aika 21.08.2018, klo 13:00-14:50 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 49 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

61 EU:n yleinen tietosuoja-asetus ja tietojärjestelmien resursointi Tampereen Vedessä. 62 Muutos Tampereen Veden vuosisuunnitelmaan 2018

61 EU:n yleinen tietosuoja-asetus ja tietojärjestelmien resursointi Tampereen Vedessä. 62 Muutos Tampereen Veden vuosisuunnitelmaan 2018 Tampere Pöytäkirja 9/2018 1 (9) Aika 30.05.2018, klo 16:00-17:06 Paikka Tampereen Veden neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 60 Pöytäkirjan tarkastus 61 EU:n yleinen

Lisätiedot

Tampere Pöytäkirja 1/ (7) Tarkastuslautakunta Aika , klo 12:00-14:16. Tammerkoski istuntosali.

Tampere Pöytäkirja 1/ (7) Tarkastuslautakunta Aika , klo 12:00-14:16. Tammerkoski istuntosali. Tampere Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Aika 14.09.2016, klo 12:00-14:16 Paikka Tammerkoski istuntosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Läsnäolo- ja puheoikeuksien

Lisätiedot

25 Hyvät valinnat - palkinto terveydenhuollon etiikan edistämisestä Pirkanmaalla

25 Hyvät valinnat - palkinto terveydenhuollon etiikan edistämisestä Pirkanmaalla Tampere Pöytäkirja 3/2017 1 (11) Aika 21.03.2017, klo 14:00-17:10 Paikka Keskusvirastotalo, Tammerkoski, 2. kerros Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016 Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 21.11.2017, klo 16:00-18:09 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti. 20 Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus

Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti. 20 Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 16.05.2018, klo 13:00-15:42 Paikka Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/ (12) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/ (12) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/2016 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:30 Paikka Kaupungintalo, neuvotteluhuone 1, 1.krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty.

Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty. TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 6/2015 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Keskiviikko 4.11.2015 klo 13.00-15.30 Paikka Keskusvirastotalo, nehu 2, 6. krs Osallistujat Päätöksentekijät Ojala

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2015 1 AIKA 17.12.2015 klo 16.30-17.08 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5 LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 06.05.2019 klo 13:00-15:20 PAIKKA Kulttuurikeskus, kokoushuone Simpauttaja KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21 Kokouksen läsnäolijoiden

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ ( 8) Tarkastuslautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ ( 8) Tarkastuslautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/2019 1 ( 8) Aika 26.02.2019, klo 13:00-15:05 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjan tarkastus 8 Viranhaltijoiden kuuleminen

Lisätiedot

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (16) Aika 14.03.2017, klo 13:00-15:05 Paikka Lounashuoneen kabinetti, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15

Lisätiedot

28 Järjestöjen avustuskriteerien uudistaminen. 29 Maahanmuuttajaneuvoston kokousajat ja teemat syksyllä 2017

28 Järjestöjen avustuskriteerien uudistaminen. 29 Maahanmuuttajaneuvoston kokousajat ja teemat syksyllä 2017 Tampere Kokouskutsu 1 (10) Aika 05.10.2017, klo 16:00 Paikka Lapinniemen kokouskeskus Käsiteltävät asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus 26 Läsnäolo ja puheoikeudet

Lisätiedot

Tampere Pöytäkirja 3/ ( 12) Vammaisneuvosto Aleksis Kiven katu 14-16, Tammerkoski- sali 2. krs

Tampere Pöytäkirja 3/ ( 12) Vammaisneuvosto Aleksis Kiven katu 14-16, Tammerkoski- sali 2. krs Tampere Pöytäkirja 3/2019 1 ( 12) Aika 19.03.2019, klo 14:00-17:00 Paikka Aleksis Kiven katu 14-16, Tammerkoski- sali 2. krs Käsitellyt asiat 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Aika klo 18:00-21:10 Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali

Aika klo 18:00-21:10 Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 11.04.2016 klo 18:00-21:10 Paikka Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali Saapuvilla olleet jäsenet Anne Lindell, puheenjohtaja

Lisätiedot

Tampereen vanhusneuvoston yhteistyömalleja Arja Ojala

Tampereen vanhusneuvoston yhteistyömalleja Arja Ojala Tampereen vanhusneuvoston yhteistyömalleja 1 Perusinfo vanhusneuvostosta Tampereen vanhusneuvosto aloitti toimintansa 30.5.1988 nimellä Eläkeläisten asioita käsittelevä neuvottelukunta. Vuodet 2000-2008

Lisätiedot

17 Pirkanmaan kulttuurihyvinvointisuunnitelma. 18 Seuraavan vanhusneuvoston kokouksen siirtäminen

17 Pirkanmaan kulttuurihyvinvointisuunnitelma. 18 Seuraavan vanhusneuvoston kokouksen siirtäminen Tampere Pöytäkirja 2/2017 1 (16) Aika 22.03.2017, klo 13:00-14:35 Paikka Neuvotteluhuone 2, virastotalo Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15 Läsnäolo-

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1 AIKA 27.4.2017 klo 16.30 alkavan iltakoulun päätyttyä klo 19.26. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 14 Kokouksen

Lisätiedot

Tampere Pöytäkirja 1/ (7) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:56. Paikka Vapriikki, kokoustila 2.

Tampere Pöytäkirja 1/ (7) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:56. Paikka Vapriikki, kokoustila 2. Tampere Pöytäkirja 1/2017 1 (7) Aika 11.01.2017, klo 13:00-15:56 Paikka Vapriikki, kokoustila 2 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Läsnäolo- ja puheoikeuksien

Lisätiedot

35 Maahanmuuttajaneuvoston tiedoksi merkittävät asiat v Kaupungin johdon palkitseminen kunniakirjalla

35 Maahanmuuttajaneuvoston tiedoksi merkittävät asiat v Kaupungin johdon palkitseminen kunniakirjalla Tampere Kokouskutsu 1 (9) Aika 09.11.2017, klo 16:00 Paikka Keskusvirastotalo, Ryhmätyöhuone 1, 5.krs Käsiteltävät asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastus 34 Läsnäolo-

Lisätiedot

3 Sara Hildénin taidemuseon talousraportointi Ehdotus Sara Hildénin taidemuseon v talousarvioksi

3 Sara Hildénin taidemuseon talousraportointi Ehdotus Sara Hildénin taidemuseon v talousarvioksi Tampere Pöytäkirja 1/2016 1 (8) Aika 26.09.2016, klo 16:00-17:00 Paikka Sara Hildénin taidemuseo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Sara Hildénin taidemuseon

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2011 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2011 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2011 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Maanantai 14.2.2011 klo 13.00 14.37 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ (10) Kunnanhallitus

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ (10) Kunnanhallitus Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/2017 1 (10) Aika 04.09.2017, klo 17:50-18:06 Paikka Kunnantalo, Ervastintie 2, kokoustila Ervast Käsitellyt asiat 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjan

Lisätiedot

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa.

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa. AIKA 08.06.2014 klo 17:00 PAIKKA Sivu / Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/37 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/38

Lisätiedot

Tampere Pöytäkirja 6/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 12:00-15:19. Tammerkoski istuntosali.

Tampere Pöytäkirja 6/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 12:00-15:19. Tammerkoski istuntosali. Tampere Pöytäkirja 6/2016 1 (8) Aika 30.11.2016, klo 12:00-15:19 Paikka Tammerkoski istuntosali Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastus 30 Läsnäolo- ja puheoikeuksien

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 10) Elinkeinojaosto Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 10) Elinkeinojaosto Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 10) Aika 18.03.2019, klo 08:47-10:39 Paikka Hotelli Valjus Kokoustila Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastus 10 Kajaanin

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1 AIKA 14.4.2016 klo 16.30 alkavan iltakoulun päätyttyä. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 28 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (10) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (10) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:05-15:50 Paikka Kaupungintalo, neuvotteluhuone 1, 1. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 28.1.2011 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II (klo 9-9.40) Kirkonkylän koulukeskus (klo 10 14) LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 1 AIKA 7.9.2016 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 39

Lisätiedot

Tampereen vanhusneuvoston yhteistyömalleja Arja Ojala

Tampereen vanhusneuvoston yhteistyömalleja Arja Ojala Tampereen vanhusneuvoston yhteistyömalleja 1 Osallisuuden ja vaikuttamisen eteen Tampereen vanhusneuvosto tekee yhteistyötä ikäihmisten osallisuuden, vaikuttamisen ja edunvalvonnan sekä vanhusneuvostotyön

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Tiistai 6.11.2018 klo 9.15 10.21 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Vanhusneuvosto Aika Paikka 20.12.2017 klo 09:00-11:05 Toimintakeskus Suvanto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 AIKA Ke 7.6.2017 klo 17 (ruokailu klo 16.30) PAIKKA Mutasen leirikeskus Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39 Työjärjestyksen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 8.6.2017 klo 16.30 17.30 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

VAMN 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VAMN 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2

VAMN 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VAMN 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 1/2011 1.3.2011 Asiat VAMN 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VAMN 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VAMN 3 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 3 VAMN 4 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, Espoo, I-kerros, luokka

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, Espoo, I-kerros, luokka Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 26.01.2017 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 26.01.2017 torstai klo 16:30-19:40 Paikka Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, 02750 Espoo, I-kerros, luokka Saapuvilla

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 1 / 6 AIKA to klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 16

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 16 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 16 Tarkastuslautakunta 2013-2016 31.03.2015 AIKA 31.03.2015 18:02-19:29 PAIKKA Kunnanhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 12 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 18 13

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 14.9.2017 klo 16.30-18.52. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 12) Vuolijoen aluelautakunta Vuolijoen aluelautakunnan tiedoksi merkittävät asiat v.

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 12) Vuolijoen aluelautakunta Vuolijoen aluelautakunnan tiedoksi merkittävät asiat v. Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 ( 12) Aika 22.01.2019, klo 18:07-19:27 Paikka Otanmäen koulu, Uunimiehentie 10 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Tampere Pöytäkirja 10/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 12:02-15:15. Ryhmähuone 2, 5. kerros.

Tampere Pöytäkirja 10/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 12:02-15:15. Ryhmähuone 2, 5. kerros. Tampere Pöytäkirja 10/2017 1 (9) Aika 05.09.2017, klo 12:02-15:15 Paikka Ryhmähuone 2, 5. kerros Käsitellyt asiat 64 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 65 Pöytäkirjan tarkastus 66 Läsnäolo- ja puheoikeuksien

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/ (7) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:20. Kunnanvirasto 1. krs:n neuvotteluhuone

Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/ (7) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:20. Kunnanvirasto 1. krs:n neuvotteluhuone Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/2018 1 (7) Aika 17.04.2018, klo 13:00-15:20 Paikka Kunnanvirasto 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 Pöytäkirjan tarkastus 28

Lisätiedot

16 Talouden raportointi tammi-syyskuulta 2016

16 Talouden raportointi tammi-syyskuulta 2016 Tampere Pöytäkirja 2/2016 1 (11) Aika 26.10.2016, klo 16:00-20:32 Paikka Jokipohjantie 24, neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (8) Rakennuslautakunta 15.09.2015. Aika 15.09.2015, klo 16:35-17:03. Kunnantalo, kaavoittajan huone.

Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (8) Rakennuslautakunta 15.09.2015. Aika 15.09.2015, klo 16:35-17:03. Kunnantalo, kaavoittajan huone. Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (8) Aika 15.09.2015, klo 16:35-17:03 Paikka Kunnantalo, kaavoittajan huone Käsitellyt asiat 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan tarkastus 16 Rakennuksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2016 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-17:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 04.12.2017 klo 17:00 PAIKKA Koivuniemen leirikeskus Koivuniementie 30 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/70 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Sammonkatu 45, Tampere, kokoustila Ruuskanen. 4 Sora-lainsäädännön mukaisen toiminnan prosessi Tampereen seudun ammattiopistossa

Sammonkatu 45, Tampere, kokoustila Ruuskanen. 4 Sora-lainsäädännön mukaisen toiminnan prosessi Tampereen seudun ammattiopistossa Tampere Pöytäkirja 1/2016 1 (8) Aika 29.11.2016, klo 15:00-16:18 Paikka Sammonkatu 45, Tampere, kokoustila Ruuskanen Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Tampereen vanhusneuvosto ja kotiin vietävien palveluiden laadun seuraaminen ja kehittäminen

Tampereen vanhusneuvosto ja kotiin vietävien palveluiden laadun seuraaminen ja kehittäminen Tampereen vanhusneuvosto ja kotiin vietävien palveluiden laadun seuraaminen ja kehittäminen 1 Perusinfo vanhusneuvostosta Tampereen vanhusneuvosto aloitti toimintansa v. 1988 nimellä Eläkeläisten asioita

Lisätiedot

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 32

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 32 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 32 Tarkastuslautakunta 2013-2016 28.09.2015 AIKA 28.09.2015 18:00-19:35 PAIKKA Lautakuntien huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 22 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 34 23 TILINTARKASTAJAN

Lisätiedot

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017 Puumala Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 11.05.2017, klo 09:59-11:35 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) AIKA torstai klo 17.00 PAIKKA Palokan kirkko, opintosali, Rovastintie 8 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.12.2016 kello 13:00-16:30 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ (8) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 18:58-19:12. Käsitellyt asiat

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ (8) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 18:58-19:12. Käsitellyt asiat Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/2017 1 (8) Aika 07.04.2017, klo 18:58-19:12 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus 22 Ennakkoäänestysasiakirjojen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2018 Tarkastuslautakunta Juha-Pekka Mannila

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2018 Tarkastuslautakunta Juha-Pekka Mannila NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 27.8.2018 klo 9.15 10.34 Kokouspaikka Valtuustosali, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Reino Ojala puheenjohtaja

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse AIKA 28.4.2014 klo 18.00 PAIKKA Säynätsalon pappila, Pappilantie 6, 40900 Säynätsalo Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 16 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 3/2014 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 25.4.2014 klo 9.00 13.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ (8) Romanityöryhmä Aika , klo 13:15-15:38. Käsitellyt asiat

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ (8) Romanityöryhmä Aika , klo 13:15-15:38. Käsitellyt asiat Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (8) Aika 06.02.2017, klo 13:15-15:38 Paikka Kaupungintalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Romaanityöryhmän toimintasuunnitelma

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila

NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 27.8.2018 klo 9.15 Kokouspaikka Valtuustosali, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Reino Ojala puheenjohtaja

Lisätiedot