TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Vanhusneuvosto 1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Vanhusneuvosto 1"

Transkriptio

1 TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Keskiviikko klo Paikka Keskusvirastotalo, nehu 2, 6. krs Osallistujat Päätöksentekijät Ojala Arja Salonen Juha Aho Ossi Juutilainen Tuija-Leena Kauhanen Maire, poissa Lahti Veikko, poissa Moilanen Raija Portaankorva Eero Sillanpää Raimo Tuominen Elina Grönqvist Seppo puheenjohtaja varapuheenjohtaja Oriveden edustaja Muut osallistujat Tuomainen Pilvi vapaaehtoistyön koordinaattori, läsnä 14 Pellinen Katri vanhusasiamies Piironen Riikka vanhusasiamies Nurmio Kirsi pöytäkirjanpitäjä Käsitellyt asiat :t Allekirjoitukset Arja Ojala puheenjohtaja Kirsi Nurmio pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus Paikka ja aika Keskusvirastotalo Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty. Ossi Aho Raija Moilanen

2 TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Vanhusneuvosto 2 Vanhusneuvoston kokous Aika Keskiviikko klo Paikka Keskusvirastotalo, nehu 2, 6. krs Asia nro 11 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 12 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 13 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen 5 14 Luotsitoiminta Tampereella 6 15 Potilasasiamiehen raportti vuodelta Vanhusneuvoston edustajan valitseminen neuvostojen yhteiseen sähköisiä palveluja arvioivaan raatiin 8 17 Kotihoidon työntekijöiden pysäköinti työajalla - selvityspyyntö 9 18 Vanhusneuvoston ja Suomen Punaisen Ristin Täyttä elämää eläkkeellä - hankkeen infotilaisuus eläkevalmennuksesta tamperelaisille työnantajille Eläkeläisvaltuuston kokoukset v Vanhusneuvostolle tulleet asiat Ilmoitusasiat Muut esille tulevat asiat 14

3 TAMPEREEN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä 3 11 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen ehdotus. todeta kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. ehdotus hyväksyttiin.

4 TAMPEREEN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä 4 12 Pöytäkirjantarkastajien valinta Pöytäkirja on tarkistettavana viimeistään tiistaina ehdotus., että tämän kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Ossi Aho ja Raija Moilanen. ehdotus hyväksyttiin.

5 TAMPEREEN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä 5 13 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen ehdotus. Vanhusneuvosto myöntää läsnäolo- ja puheoikeuden 14 ajaksi vapaaehtoistyön koordinaattori Pilvi Tuomaiselle. ehdotus hyväksyttiin.

6 TAMPEREEN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä 6 14 Luotsitoiminta Tampereella Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, museolehtori Pilvi Tuomainen kertoo luotsitoiminnan uusista tuulista Tampereella. ehdotus. merkitä alustuksen ja siitä käydyn keskustelun tiedoksi. ehdotus hyväksyttiin.

7 TAMPEREEN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä 7 15 Potilasasiamiehen raportti vuodelta 2015 Potilasasiamies Arja Laukka kertoo potilasasiamiehen raportista vuodelta ehdotus., että asia käsitellään seuraavassa kokouksessa koska potilasasiamies oli estynyt osallistumasta kokoukseen. ehdotus hyväksyttiin.

8 TAMPEREEN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä 8 16 Vanhusneuvoston edustajan valitseminen neuvostojen yhteiseen sähköisiä palveluja arvioivaan raatiin Tampereen kaupungin strategisia painopisteitä ovat niin digitalisaatio kuin asiakaslähtöisyys. Digitalisaatioon liittyy se, että sähköisen asioinnin mahdollisuuksia lisätään koko ajan. On tärkeää, että sähköisen asioinnin välineet ovat esteettömiä, helppokäyttöisiä ja houkuttelevia. Siksi on tarpeen tehdä jo ennen välineiden käyttöönottoa ja niiden ollessa jo toiminnassa käytettävyysselvityksiä. Tampereen kaupungilla on neljä eri etu- ja erikoisryhmää edustavaa osallistumis- ja vaikuttamiselintä: vanhusneuvosto, vammaisneuvosto, nuorisovaltuusto ja maahanmuuttajaneuvosto. Kaikilla näillä elimillä on intressinään, että uudet sähköiset palvelut ja myös kaupungin internet-sivut ovat heidän edustamansa ryhmän tarpeita vastaavia. Kaupungin kannattaakin käyttää näitä jo valmiiksi olemassa olevia kanavia sähköisten palvelujen käytettävyyden varmistamiseen. Siksi Tampereen vanhusneuvosto ehdottaa, että em. elimet (vanhusneuvosto, vammaisneuvosto, nuorisovaltuusto ja maahanmuuttajaneuvosto) perustavat kaupungin sähköisten palvelujen käytettävyyden arviointiin raadin, johon jokainen elin valitsee keskuudestaan yhden edustajan ja halutessaan hänelle varaedustajan. ehdotus. valita edustajakseen raatiin Raimo Sillanpään. ehdotus hyväksyttiin.

9 TAMPEREEN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä 9 Dnro TRE:1088 / / Kotihoidon työntekijöiden pysäköinti työajalla - selvityspyyntö Tampereen vanhusneuvostolle on tullut kaupungin palveluksessa olevalta kotihoidon henkilöstöltä palautetta hankaluuksista löytää pysäköintipaikka asiakaskäyntien ajaksi. Vapaan paikan löytämiseen tuhrautuu kallisarvoista asiakasaikaa. Taloyhtiöiden vieraspaikat ovat valitettavan usein täynnä. Mahdolliset parkkisakot henkilö joutuu maksamaan itse. Tilanne on haitaksi niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Monen kotihoidon työntekijän on välittömän asiakasajan maksimoimiseksi välttämätöntä käyttää autoa, mutta tälle välttämättömälle työvälineelle ei useinkaan löydy työnsuorituspaikan läheisyydestä paikkaa. Vanhusneuvosto pyytää nyt kaupungilta selvitystä tilanteesta ja mahdollisista ratkaisukeinoista. Vanhusneuvosto ehdottaa seuraavia ratkaisukeinoja kaupungin pohdittavaksi: - kaupungin omistuksessa oleviin parkkipaikkoihin neuvoteltaisiin pysäköintiaikaa kotihoidon työntekijöille -.kaupungin pysäköintivalvonta ei sakottaisi kotihoidon kylteillä varustettuja autoja -.taloyhtiöitä kannustettaisiin ja ohjattaisiin perustamaan parkkialueilleen oma vieraspaikka kotihoidolle. ehdotus. lähettää selvityspyynnön yleisten alueiden suunnitteluun vastattavaksi. ehdotus hyväksyttiin. Ilmoitus Ari Vandell/ yleisten alueiden suunnittelu/ kaupunkiympäristön kehittäminen

10 TAMPEREEN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä 10 Dnro TRE:974 / / Vanhusneuvoston ja Suomen Punaisen Ristin Täyttä elämää eläkkeellä -hankkeen infotilaisuus eläkevalmennuksesta tamperelaisille työnantajille Vanhusneuvoston vuoden 2016 pääteema on vuosisuunnitelman mukaisesti eläkevalmennus. Tähän teemaan liittyvä vuoden päätapahtuma on tamperelaisille työnantajille suunnattu eläkevalmennustilaisuus. Tämä tilaisuus pidetään yhteistyössä SPR:n Täyttä elämää eläkkeellä -hankkeen kanssa valtuustosalissa. Tilaisuudesta tulee kustannuksia ainakin keventävästä ohjelmasta, mainonnasta ja tarjoiluista, mutta ne otetaan esille vanhusneuvoston kokouksessa lähempänä seminaarin ajankohtaa. ehdotus. merkitä tiedoksi tämänhetkisen tilannekatsauksen eläkevalmennustilaisuudesta. ehdotus hyväksyttiin.

11 TAMPEREEN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä 11 Dnro TRE:1125 / / Eläkeläisvaltuuston kokoukset v Kevään eläkeläisvaltuusto pidetään asumisteemalla klo valtuustosalissa. Puhumaan on tulossa ainakin VTS:n, TVA:n ja Kotilinna-säätiön alustajat. Tarkempi ohjelma lähetetään vanhusneuvostolle, kun se valmistuu. Kokouksessa käsitellään myös eläkeläisvaltuuston aloite löytävästä vanhustyöstä työttömien vapaaehtoistyön edistämiseksi vuokrataloyhtiöissä. Tämä aloite käsitellään ennen eläkeläisvaltuustolle esittämistä aikataulusyistä laatujaostossa. ehdotus. merkitä selvityksen eläkeläisvaltuuston kokouksesta tiedoksi. ehdotus hyväksyttiin.

12 TAMPEREEN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä Vanhusneuvostolle tulleet asiat Vanhusneuvostolle on tullut palautetta Hervannan kotihoidosta ja Keinupuiston päiväkeskuksen palveluliikenteestä. Käsitellään myös muut yhteydenotot ja päätetään niiden mahdollisesta jatkokäsittelystä. ehdotus. merkitä käydyn keskustelun tiedoksi. ehdotus hyväksyttiin.

13 TAMPEREEN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä Ilmoitusasiat Vanhusneuvoston pidetyn kokouksen jälkeen on ollut seuraavanlaisia tapaamisia: - laatujaoston kokous (muistio olemassa) - Tesoman elinkaarikorttelityöpaja (puheenjohtaja ja esittelijäsihteeri) - laatujaoston tapaaminen terveyden ja toimintakyvyn edistämisen suunnittelupäälliköiden kanssa (muistio jaossa) - laatujaoston tapaaminen apulaispormestari Anna-Kaisa Heinämäen kanssa laatujaoston tapaaminen apulaispormestari Mikko Aaltosen kanssa Yhteistyötapaaminen rintamaveteraaniasioissa Virastotalolla (puheenjohtaja) - Kumppanuus 2020-ohjelman yhteistyöpäivä 3.2. Monitoimitalossa (puheenjohtaja) - Suomi 100v -info 10.2.Tampere-talossa (puheenjohtaja) - SOSTE, RAY ja TAMPERE-verkostoituminen yksinäisyys-teemalla Tipotien terveysasemalla (puheenjohtaja). - Eero Portaankorva osallistui Ronganpuiston työpajatilaisuuteen ja - Raija Moilanen koillisen alueen suunnittelutilaisuuteen ehdotus. merkitä ilmoitusasiat tiedoksi. ehdotus hyväksyttiin.

14 TAMPEREEN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä Muut esille tulevat asiat Tampereen kehittämis- ja suunnitteluyksikkö järjestää yhteisen tilaisuuden palvelumallityön tilanteesta klo 16. Paikka ja tilaisuuden ohjelma selviää myöhemmin. Ikäihmisten palveluiden oppaan luonnosversio on ilmestynyt ja sitä on mahdollisuus kommentoida. Laatujaoston kannanotto Vanhasta kirjastotalosta: Vanha kirjastotalo kuuluu ikäihmisille Kaupunki esitteli Aamulehdessä suunnitelmiaan antaa Vanha kirjastotalo nuorten palveluiden käyttöön. Vanhusneuvosto on useaan otteeseen vuosien varrella esittänyt toiveensa Vanhan kirjastotalon saamisesta ikäihmisten järjestöjen käyttöön. Viimeksi toive esitettiin virallisesti eläkeläisvaltuuston kokouksessa ja asiaa käsiteltiin myös kaupungin kehittämis- ja suunnitteluyksikön vanhusneuvostolle järjestämässä palvelumallitilaisuudessa. Kohtuuhintaisista kokoontumistiloista - erityisesti säännöllisten kerhojen pitämiseen - on jatkuva pula. Monitoimitalo ei lupauksista huolimatta ratkaissut tätä tarvetta, koska sekin on valtaosaltaan nuorison käytössä. Monitoimitalon varsin kalliit kokoontumistilat soveltuvat kyllä satunnaisten yleisötilaisuuksien järjestämiseen, mutta eivät säännöllisiin kerhoihin. Lisäksi Monitoimitalolta puuttuu mahdollisuus järjestää itse tarjoilut mikä moninkertaistaa tilaisuuksien kustannukset. Ikääntyneiden osuus tamperelaisista jatkaa kasvuaan. Ikäihmisten järjestökenttä on laaja ja aktiivinen ja tekee tärkeää työtä ikääntyneiden tamperelaisten hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämiseksi. Siksi vanhusneuvosto vaatii, että Vanha kirjastotalo osoitetaan nuorten sijasta ikäihmisten järjestöjen käyttöön. Vanhusneuvostolle ei ole esitetty päteviä syitä miksi näin ei voida tehdä. Vai onko tarkoituksena sulkea ikäihmiset lähiöihin, kun palvelubussit kuljettavat lähinnä alueellisiin keskuksiin ja lähitoreja kehitetään syrjemmälle? Kaupungin keskusta kuuluu myös ikäihmisille ja ikäihmisten järjestöillä on enimmäkseen keskitettyä toimintaa, joka on hyvä järjestää kaupungin keskustassa. Vanhan kirjastotalo on hyvin saavutettavissa eri puolilta kaupunkia tuleville ikäihmisille. Vanhusneuvosto ihmettelee miksi sitä ei ole kuultu kulttuuri- ja järjestötalon tarveselvityksessä. Kaupunginhallitus ei voi tehdä päätöstä jatkosta kuulematta lakisääteistä vanhusneuvostoa, muuten se rikkoo vanhuspalvelulakia. Kaupungin on vihdoinkin ratkaistava ikäihmisten järjestöjen tilaongelma. Tammelaan tullee Perheiden talo - tarvitaan myös Ikäihmisten talo.

15 TAMPEREEN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä 15 Kannanottoa pidettiin hyvänä ja todettiin, että laatujaosto lähettää sen tiedoksi kaupunginhallituksen jäsenille ja medialle. ehdotus. merkitä muut esille tulleet asiat tiedoksi. ehdotus hyväksyttiin.

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 4/2016 Vanhusneuvosto 1

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 4/2016 Vanhusneuvosto 1 TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 4/2016 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Keskiviikko 27.4.2016 klo 13.00 14.50 Paikka Keskusvirastotalo, nehu 2, 6. krs Osallistujat Päätöksentekijät Ojala

Lisätiedot

Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty.

Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty. TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Keskiviikko 20.1.2016 klo 13.00 15.30 Paikka Keskusvirastotalo, rh 1, 5. krs Osallistujat Päätöksentekijät Ojala Arja

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 6/2014 Vanhusneuvosto 1

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 6/2014 Vanhusneuvosto 1 TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 6/2014 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Torstai 27.8.2014 klo 13.00 15.40 Paikka Keskusvirastotalo, nehu 2, 6. krs Osallistujat Päätöksentekijät Ojala Arja

Lisätiedot

Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty.

Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty. TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 5/2016 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Keskiviikko 25.5.2016 klo 13.00 14.50 Paikka Pispan palvelukeskus, Simolankatu 4 Osallistujat Päätöksentekijät Ojala

Lisätiedot

Neuvotteluhuone 2, (6.krs), keskusvirastotalo. 21 Pöytäkirjan tarkastus ja puhe- ja läsnäolo-oikeuksien myöntäminen

Neuvotteluhuone 2, (6.krs), keskusvirastotalo. 21 Pöytäkirjan tarkastus ja puhe- ja läsnäolo-oikeuksien myöntäminen Tampere Pöytäkirja 3/2016 1 (11) Aika 23.11.2016, klo 13:00-15:30 Paikka Neuvotteluhuone 2, (6.krs), keskusvirastotalo Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

27 Tampereen joukkoliikenteen paperiset aikataulukirjat. selvityspyyntö. 30 Ilmoitusasiat ja vanhusneuvostolle tullut palaute

27 Tampereen joukkoliikenteen paperiset aikataulukirjat. selvityspyyntö. 30 Ilmoitusasiat ja vanhusneuvostolle tullut palaute Tampere Pöytäkirja 6/2017 1 (12) Aika 17.05.2017, klo 13:00-15:10 Paikka Neuvotteluhuone 2, virastotalo, 6. krs Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus 26

Lisätiedot

73 Vanhusneuvoston edustajan valitseminen neuvostojen yhteiseen sähköisiä palveluja arvioivaan raatiin

73 Vanhusneuvoston edustajan valitseminen neuvostojen yhteiseen sähköisiä palveluja arvioivaan raatiin Tampere Pöytäkirja 10/2017 1 (14) Aika 13.12.2017, klo 13:00-14:45 Paikka Neuvotteluhuone 2, virastotalo Käsitellyt asiat 68 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 69 Pöytäkirjan tarkastus 70 Puhe- ja

Lisätiedot

Paikka Yrjö Mäkelin -kabinetti (6. krs, Puistotorni, Hämeenpuisto 28) 30 Tampereen joukkoliikenteen paperiset aikataulukirjat.

Paikka Yrjö Mäkelin -kabinetti (6. krs, Puistotorni, Hämeenpuisto 28) 30 Tampereen joukkoliikenteen paperiset aikataulukirjat. Tampere Pöytäkirja 4/2016 1 (10) Aika 14.12.2016, klo 10:00-11:30 Paikka Yrjö Mäkelin -kabinetti (6. krs, Puistotorni, Hämeenpuisto 28) Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 9/2014 Vanhusneuvosto 1

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 9/2014 Vanhusneuvosto 1 TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 9/2014 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Torstai 26.11.2014 klo 13.00 15.30 Paikka Kotipirtin palvelutalo, Käräjätörmä 10, Tampere Osallistujat Päätöksentekijät

Lisätiedot

Tampere Pöytäkirja 1/ ( 9) Eläkeläisvaltuusto Kokouksen sihteerin ja pöytäkirjanpitäjän valitseminen

Tampere Pöytäkirja 1/ ( 9) Eläkeläisvaltuusto Kokouksen sihteerin ja pöytäkirjanpitäjän valitseminen Tampere Pöytäkirja 1/2019 1 ( 9) Aika 16.04.2019, klo 12:00-14:30 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen puheenjohtajan valinta 2 Kokouksen sihteerin ja pöytäkirjanpitäjän valitseminen 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

86 Esteettömyysasiamiehen ajankohtainen katsaus. 88 Vanhusneuvoston vuoden 2019 talouden ja toiminnan suunnittelu

86 Esteettömyysasiamiehen ajankohtainen katsaus. 88 Vanhusneuvoston vuoden 2019 talouden ja toiminnan suunnittelu Tampere Pöytäkirja 14/2018 1 (14) Aika 12.12.2018, klo 13:00-15:35 Paikka Neuvotteluhuone 2, 6. krs, virastotalo Käsitellyt asiat 81 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 82 Pöytäkirjan tarkastus 83

Lisätiedot

HUOM! 1. krs kokoussali, Toukola, Koukkuniemen vanhainkoti. Tutustumiskierros jo klo

HUOM! 1. krs kokoussali, Toukola, Koukkuniemen vanhainkoti. Tutustumiskierros jo klo Tampere Pöytäkirja 12/2018 1 (12) Aika 17.10.2018, klo 13:00-15:10 Paikka HUOM! 1. krs kokoussali, Toukola, Koukkuniemen vanhainkoti. Tutustumiskierros jo klo 12.30. Käsitellyt asiat 60 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

4 Kotihoidon ja asumispalveluiden tuotantoalan ajankohtainen katsaus. 5 Ajankohtainen alustus hyvästä vanhustyöstä

4 Kotihoidon ja asumispalveluiden tuotantoalan ajankohtainen katsaus. 5 Ajankohtainen alustus hyvästä vanhustyöstä Tampere Kokouskutsu 1 (12) Aika 28.09.2016, klo 13:00 Paikka Keskusvirastotalo, Nehu 2, 6. krs Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Läsnäolo- ja puheoikeuden

Lisätiedot

8 Kokouksen avaus sekä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta ja läsnäolijoiden toteaminen

8 Kokouksen avaus sekä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta ja läsnäolijoiden toteaminen Tampere Pöytäkirja 2/2017 1 (11) Aika 02.11.2017, klo 13:00-15:40 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 8 Kokouksen avaus sekä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta ja läsnäolijoiden toteaminen

Lisätiedot

Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty.

Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty. TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 6/2015 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Keskiviikko 4.11.2015 klo 13.00-15.30 Paikka Keskusvirastotalo, nehu 2, 6. krs Osallistujat Päätöksentekijät Ojala

Lisätiedot

14 Keskustelu ikääntyneistä maahanmuuttajista sekä vanhusneuvoston ja maahanmuuttajaneuvoston yhteistyöstä

14 Keskustelu ikääntyneistä maahanmuuttajista sekä vanhusneuvoston ja maahanmuuttajaneuvoston yhteistyöstä Tampere Pöytäkirja 8/2018 1 (16) Aika 14.03.2018, klo 13:00-15:15 Paikka Tammerkoski-sali, virastotalo, 2. kerros Käsitellyt asiat 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 12 Pöytäkirjan tarkastus 13

Lisätiedot

4 Näkemyksiä Tampereen toimintamalliuudistuksesta ja taloudesta

4 Näkemyksiä Tampereen toimintamalliuudistuksesta ja taloudesta Tampere Pöytäkirja 1/2016 1 (11) Aika 16.11.2016, klo 12:00-14:15 Paikka Keskusvirastotalo, valtuustosali, 5. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus sekä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta 2

Lisätiedot

Ryhmähuone 3 (5.krs, virastotalo) huom! haku virastotalon aulasta klo Ehkäisevän päihdetyö EHYT ry:n aloite savuttomasta kaupungista

Ryhmähuone 3 (5.krs, virastotalo) huom! haku virastotalon aulasta klo Ehkäisevän päihdetyö EHYT ry:n aloite savuttomasta kaupungista Tampere Pöytäkirja 7/2018 1 (13) Aika 14.02.2018, klo 13:00-15:00 Paikka Ryhmähuone 3 (5.krs, virastotalo) huom! haku virastotalon aulasta klo 12.50. Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

58 Mitä voimme oppia hoivan historiasta -seminaarin kustannukset. 59 Vanhusneuvoston glögitilaisuus Werstaalla

58 Mitä voimme oppia hoivan historiasta -seminaarin kustannukset. 59 Vanhusneuvoston glögitilaisuus Werstaalla Tampere Pöytäkirja 9/2017 1 (15) Aika 15.11.2017, klo 13:00-15:00 Paikka Neuvotteluhuone 2, virastotalo (6. krs) Käsitellyt asiat 55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 56 Pöytäkirjan tarkastus 57

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 7/2015 Vanhusneuvosto 1

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 7/2015 Vanhusneuvosto 1 TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 7/2015 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Torstai 9.12.2015 klo 13.00-15.35 Paikka Keskusvirastotalo, rh 2, 5. krs Osallistujat Päätöksentekijät Ojala Arja Salonen

Lisätiedot

Paikka Vapriikin saunakabinetti (Alaverstaanraitti 5) 28 Raportti vanhusasiamiesten toiminnasta 2017

Paikka Vapriikin saunakabinetti (Alaverstaanraitti 5) 28 Raportti vanhusasiamiesten toiminnasta 2017 Tampere Pöytäkirja 9/2018 1 (13) Aika 16.04.2018, klo 13:30-15:30 Paikka Vapriikin saunakabinetti (Alaverstaanraitti 5) Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 12 Vanhusneuvosto AIKA 10.11.2017 klo 09:00-11:10 PAIKKA Kokoushuone 1 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 8 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus ja puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valitseminen. 5 Maakunta- ja soteuudistus Tampereen kaupungin näkökulmasta

1 Kokouksen avaus ja puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valitseminen. 5 Maakunta- ja soteuudistus Tampereen kaupungin näkökulmasta Tampere Pöytäkirja 1/2017 1 (10) Aika 12.04.2017, klo 12:00-14:10 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus ja puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valitseminen 2 Pöytäkirjanpitäjän valitseminen

Lisätiedot

Tampereen vanhusneuvoston yhteistyömalleja Arja Ojala

Tampereen vanhusneuvoston yhteistyömalleja Arja Ojala Tampereen vanhusneuvoston yhteistyömalleja 1 Perusinfo vanhusneuvostosta Tampereen vanhusneuvosto aloitti toimintansa 30.5.1988 nimellä Eläkeläisten asioita käsittelevä neuvottelukunta. Vuodet 2000-2008

Lisätiedot

Tampereen vanhusneuvoston yhteistyömalleja Arja Ojala

Tampereen vanhusneuvoston yhteistyömalleja Arja Ojala Tampereen vanhusneuvoston yhteistyömalleja 1 Osallisuuden ja vaikuttamisen eteen Tampereen vanhusneuvosto tekee yhteistyötä ikäihmisten osallisuuden, vaikuttamisen ja edunvalvonnan sekä vanhusneuvostotyön

Lisätiedot

37 Etsivä vanhustyö -seminaarien kulujen hyväksyminen. 40 Harkinnanvaraisten kuljetuspalveluiden omavastuun määräytyminen

37 Etsivä vanhustyö -seminaarien kulujen hyväksyminen. 40 Harkinnanvaraisten kuljetuspalveluiden omavastuun määräytyminen Tampere Pöytäkirja 10/2018 1 (17) Aika 16.05.2018, klo 13:00-16:10 Paikka Neuvotteluhuone 2, 6.krs, virastotalo Käsitellyt asiat 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjan tarkastus 36

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, p ,

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, p , Tampere Ote pöytäkirjasta 34/2017 1 (5) 436 Vanhusneuvoston asettaminen TRE:3292/00.01.05/2017 Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli Valmistelijan yhteystiedot Suunnittelija Kirsi Nurmio, puh. 040 806

Lisätiedot

Paikka Valtuustosali (5. krs) keskusvirastotalo, (Aleksis Kiven katu C) 12 Kokouksen sihteerin ja pöytäkirjanpitäjän valinta

Paikka Valtuustosali (5. krs) keskusvirastotalo, (Aleksis Kiven katu C) 12 Kokouksen sihteerin ja pöytäkirjanpitäjän valinta Tampere Pöytäkirja 2/2018 1 (13) Aika 31.10.2018, klo 13:00-15:10 Paikka Valtuustosali (5. krs) keskusvirastotalo, (Aleksis Kiven katu 14-16 C) Käsitellyt asiat 11 Kokouksen puheenjohtajiston valinta 12

Lisätiedot

Tampereen vanhusneuvosto

Tampereen vanhusneuvosto Tampereen vanhusneuvosto 1 Perusinfo Tampereen vanhusneuvostosta Tampereen vanhusneuvosto aloitti toimintansa 30.5.1988 nimellä Eläkeläisten asioita käsittelevä neuvottelukunta. Vuodet 2000-2008 toimi

Lisätiedot

Paikka Neuvotteluhuone 2, 6. krs, virastotalo (Aleksis Kiven katu C) 35 Kotihoidon ja Kotitorin asiakastyytyväisyyskyselyt 2017

Paikka Neuvotteluhuone 2, 6. krs, virastotalo (Aleksis Kiven katu C) 35 Kotihoidon ja Kotitorin asiakastyytyväisyyskyselyt 2017 Tampere Pöytäkirja 7/2017 1 (15) Aika 18.09.2017, klo 13:00-15:50 Paikka Neuvotteluhuone 2, 6. krs, virastotalo (Aleksis Kiven katu 14-16 C) Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 15) Vanhusneuvosto Terveiset lautakuntien kokouksista ja vanhusneuvoston esitykset lautakuntiin

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 15) Vanhusneuvosto Terveiset lautakuntien kokouksista ja vanhusneuvoston esitykset lautakuntiin Mikkeli Pöytäkirja 1/2019 1 ( 15) Aika 25.01.2019, klo 13:00-14:32 Paikka Kaupungin virastotalo, lounashuoneen kabinetti Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Tammerkoski-sali, virastotalo (2.krs). HUOM Poikkeava ajankohta ja paikka! 73 Alustus kaupungin palvelu- ja vuosisuunnitelmista

Tammerkoski-sali, virastotalo (2.krs). HUOM Poikkeava ajankohta ja paikka! 73 Alustus kaupungin palvelu- ja vuosisuunnitelmista Tampere Pöytäkirja 13/2018 1 (16) Aika 20.11.2018, klo 10:00-12:20 Paikka Tammerkoski-sali, virastotalo (2.krs). HUOM Poikkeava ajankohta ja paikka! Käsitellyt asiat 70 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Auli Raunio, puheenjohtaja Veijo Mikola, varapuheenjohtaja Helinä Aaltonen Kalevi Piironen Mauri Salmela

Auli Raunio, puheenjohtaja Veijo Mikola, varapuheenjohtaja Helinä Aaltonen Kalevi Piironen Mauri Salmela Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (12) Kokoustiedot Aika 04.09.2019 keskiviikko klo 10:00-12:55 Paikka Hulvelan palvelukeskuksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Auli Raunio, puheenjohtaja

Lisätiedot

47 Kotihoidon tavoitteiden mittaaminen ja seuranta

47 Kotihoidon tavoitteiden mittaaminen ja seuranta Tampere Pöytäkirja 8/2017 1 (14) Aika 18.10.2017, klo 13:00-15:40 Paikka Neuvotteluhuone 2, virastotalo Käsitellyt asiat 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45 Pöytäkirjan tarkastus 46 Puhe- ja

Lisätiedot

Vanhusneuvoston vuosi 2015 valokuvina VANHUSNEUVOSTO

Vanhusneuvoston vuosi 2015 valokuvina VANHUSNEUVOSTO Vanhusneuvoston vuosi 2015 valokuvina VANHUSNEUVOSTO Kansikuva, palautetilaisuuden, eläkeläisvaltuuston ja Länsi liikkumaan -kuvat: Susanna Lyly. Muut räpsäykset: Kirsi Nurmio Vanhusneuvoston vuosi 2015

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5 LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 06.05.2019 klo 13:00-15:20 PAIKKA Kulttuurikeskus, kokoushuone Simpauttaja KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21 Kokouksen läsnäolijoiden

Lisätiedot

Vuosikertomus 2016 Tampereen vanhusneuvosto

Vuosikertomus 2016 Tampereen vanhusneuvosto Vuosikertomus 2016 Tampereen 9.2.2017 Yleinen vaikuttaminen ustoiminta 8 kokousta Ei kesäkuu, heinäkuu, elokuu. Yhden kokouksen sijaan järjestetään tilaisuus kaupungin ja Syksy n yhteistyössä liittyen

Lisätiedot

25 Hyvät valinnat - palkinto terveydenhuollon etiikan edistämisestä Pirkanmaalla

25 Hyvät valinnat - palkinto terveydenhuollon etiikan edistämisestä Pirkanmaalla Tampere Pöytäkirja 3/2017 1 (11) Aika 21.03.2017, klo 14:00-17:10 Paikka Keskusvirastotalo, Tammerkoski, 2. kerros Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 Vanhusneuvosto 01.06.2017 AIKA 14:00-15:00 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo MULTIAN KUNTA 3/2017 PÖYTÄKIRJA n kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina 27.11.2017 klo 13.00 15.00 ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 20 Työjärjestyksen

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Karhulahden kotiseutumuseo, Golftie 14 A, JOROINEN. Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Karhulahden kotiseutumuseo, Golftie 14 A, JOROINEN. Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto 15.05.2019 AIKA 15.05.2019 09:00-10:05 PAIKKA Karhulahden kotiseutumuseo, Golftie 14 A, 79600 JOROINEN KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Vanhusneuvosto Aika 07.03.2017 klo 09:30 Paikka Kunnantalo, 3 krs Eliel Läsnäolijat Niemeläinen Ismo puheenjohtaja Tammi Jukka varapuheenjohtaja Fellman Urban jäsen

Lisätiedot

Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs. 4 Henkilökuljetukset tulevaisuudessa -seminaariin osallistuminen

Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs. 4 Henkilökuljetukset tulevaisuudessa -seminaariin osallistuminen Tampere Pöytäkirja 1/2016 1 (13) Aika 22.09.2016, klo 14:00-15:40 Paikka Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/ Sakunkulman päiväkeskus, Zachariasseninkatu 1, Uusikaupunki

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/ Sakunkulman päiväkeskus, Zachariasseninkatu 1, Uusikaupunki UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1 Vanhusneuvosto 18.05.2017 Aika 18.05.2017 klo 09:00-10:50 Paikka Sakunkulman päiväkeskus, Zachariasseninkatu 1, Uusikaupunki Luettelo käsitellyistä asioista

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 Vanhusneuvosto 16.05.2018 AIKA 16.05.2018 09:00-10:30 PAIKKA Kotkanmaja, Kotkatlahdentie 186, JOROINEN KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (16) Aika 14.03.2017, klo 13:00-15:05 Paikka Lounashuoneen kabinetti, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15

Lisätiedot

4 Tampereen kaupungin hyvinvointikeskukset osallistumisen mahdollistajina. 5 Tampereen kaupungin yhdenvertaisuussuunnitelma

4 Tampereen kaupungin hyvinvointikeskukset osallistumisen mahdollistajina. 5 Tampereen kaupungin yhdenvertaisuussuunnitelma Tampere Pöytäkirja 1/2017 1 (13) Aika 17.01.2017, klo 14:00-17:30 Paikka Keskusvirastotalo, Tammerkoski, 2. kerros Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1. Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1. Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Vanhusneuvosto 20.03.2015 AIKA 20.03.2015 10:00-11:15 PAIKKA Ikäihmisten päivätoiminta Opintie 5 Joroinen KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Tampereen vanhusneuvosto ja kotiin vietävien palveluiden laadun seuraaminen ja kehittäminen

Tampereen vanhusneuvosto ja kotiin vietävien palveluiden laadun seuraaminen ja kehittäminen Tampereen vanhusneuvosto ja kotiin vietävien palveluiden laadun seuraaminen ja kehittäminen 1 Perusinfo vanhusneuvostosta Tampereen vanhusneuvosto aloitti toimintansa v. 1988 nimellä Eläkeläisten asioita

Lisätiedot

Auli Raunio, puheenjohtaja Veijo Mikola, varapuheenjohtaja Kalevi Piironen Mauri Salmela Tarmo Vihersalo

Auli Raunio, puheenjohtaja Veijo Mikola, varapuheenjohtaja Kalevi Piironen Mauri Salmela Tarmo Vihersalo Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Kokoustiedot Aika 25.02.2019 maanantai klo 10:00-12:30 Paikka Hulvelan palvelukeskuksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Auli Raunio, puheenjohtaja Veijo Mikola,

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 9/2013 1/14

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 9/2013 1/14 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 9/2013 1/14 Nuorisovaltuusto Aika 0 klo 17:00-18:00 Paikka Vääksyn nuorisotalo Käsitellyt asiat Asia Sivu 105 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 106 Sihteerin

Lisätiedot

VANH 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VANH 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 VANH 10 VANHUSPALVELUJEN KEHITTÄMISSUUNNITELMA 10

VANH 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VANH 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 VANH 10 VANHUSPALVELUJEN KEHITTÄMISSUUNNITELMA 10 2/2009 18.5.2009 Asiat VANH 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VANH 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 VANH 10 VANHUSPALVELUJEN KEHITTÄMISSUUNNITELMA 10 VANH 11 VANHUSNEUVOSTON TÄMÄN VUODEN TOIMINNAN

Lisätiedot

Maanantaina klo

Maanantaina klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantaina 12.6.2017 klo 15.30-17.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Tytti

Lisätiedot

68 Vammais- ja esteettömyysasiamies Hanna Karojärven esittäytyminen. 69 Ajankohtaista hyvinvoinnin palvelualueelta

68 Vammais- ja esteettömyysasiamies Hanna Karojärven esittäytyminen. 69 Ajankohtaista hyvinvoinnin palvelualueelta Tampere Pöytäkirja 8/2017 1 (13) Aika 19.09.2017, klo 14:00-16:41 Paikka Keskusvirastotalo, Tammerkoski, 2. krs Käsitellyt asiat 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 66 Pöytäkirjan tarkastus 67

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 07.06.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Hollolan kunnantalo, Virastotie 3. Kokoushuone Toivola. Katriina Haapakangas. Kärkölän järjestöedustaja,

Hollolan kunnantalo, Virastotie 3. Kokoushuone Toivola. Katriina Haapakangas. Kärkölän järjestöedustaja, Hollolan kunta / Muistio 1/2013 1 (5) n kokous Aika Tiistai 5.3.2013 kello 18.00 Paikka Hollolan kunnantalo, Virastotie 3. Kokoushuone Toivola. Läsnä Armas Hacklin Eija Koivuniemi Tiina Aarto Marjatta

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 4 TUTUSTUMISMATKA SYKSYLLÄ 2013 4

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 4 TUTUSTUMISMATKA SYKSYLLÄ 2013 4 Vesilahden nuorisovaltuusto 1 Nuorisovaltuusto 25.09.2013 AIKA 25.09.2013 klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 h Vanhusneuvosto Aika 11.04.2017 klo 09:30-11:30 Paikka Kunnantalo, 1krs Ervast Läsnäolijat Niemeläinen Ismo puheenjohtaja Tammi Jukka varapuheenjohtaja Fellman Urban

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/15

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/15 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/15 Nuorisovaltuusto Aika 11.04.2016 klo 16:00-17:00 Paikka Vääksyn nuokku Käsitellyt asiat Asia Sivu 41 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 42

Lisätiedot

VAMN 11 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 12 VAMN 12 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 12

VAMN 11 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 12 VAMN 12 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 12 2/2009 13.5.2009 Asiat VAMN 11 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 12 VAMN 12 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 12 VAMN 13 VANHUSHUOLLON STRATEGIAN PÄIVITTÄMINEN 13 VAMN 14 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet: Paula Mäkelä yhteisöpedagogi Emilia Veijola. Mio-Ossian Ojanen

Muut saapuvilla olleet: Paula Mäkelä yhteisöpedagogi Emilia Veijola. Mio-Ossian Ojanen 1 (6) Nuorisovaltuuston 3. kokous Kokoustiedot Aika: 22.5.2018 klo 16.00-17.14 Paikka: Saapuvilla olleet jäsenet: Martinsali Ville Virtanen, puheenjohtaja Aleksi Suro, 1. varapuheenjohtaja Sofia Källström,

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 3/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 3/2018 1 (7) Aika 20.03.2018, klo 17:30-19:47 Paikka JUST Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 7 Ilmoitusasiat 8 Ikääntyneiden

Lisätiedot

Vanhusneuvosto

Vanhusneuvosto Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 2/2018 12 Vanhusneuvosto 16.05.2018 Aika 16.05.2018 klo 14:00-15:40 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 02.04.2013 AIKA 2.4.2013 klo 14.00 PAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 3 NUORISOVALTUUSTON

Lisätiedot

Paula Mäkelä, Opetuspalvelut

Paula Mäkelä, Opetuspalvelut Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Kokoustiedot Aika 18.03.2019 maanantai klo 17:00-19:00 Paikka Valtuustosali Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Sanni Elomäki Ida-Maria Hallongren Leia Kuorilehto Jonne

Lisätiedot

16 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

16 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN AIKA 12.3.2019 klo 17.30 PAIKKA Narvan tekninen toimisto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko 16 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 17 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VUODEN 2018 TILINPÄÄTÖSTEKSTIT

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 Vanhusneuvosto 26.08.2014 AIKA 26.08.2014 klo 10:00-13:05 PAIKKA Helmiranta, Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen avaus 27 22 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Vanhusneuvosto Kokousaika 16.01.2017 klo 14:00-15:35 Kokouspaikka Parikkalan terveysaseman kokoushuone Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017 Puumala Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 11.05.2017, klo 09:59-11:35 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

16 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

16 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN AIKA 12.3.2019 klo 17.30-20.04 PAIKKA Narvan tekninen toimisto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko 16 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 17 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VUODEN 2018 TILINPÄÄTÖSTEKSTIT

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/2015 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Vanhusneuvosto Aika Paikka 25.08.2015 klo 10:00-12:15 Toimintakeskus Suvanto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli Kokoustiedot Aika torstai klo 16.00 17.45 Paikka Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Ympäristölautakunta Sivu 84. Keskiviikko 7.5.2014 klo 18.30 18.55 Isonkyrön virastotalo, kokoushuone 2

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Ympäristölautakunta Sivu 84. Keskiviikko 7.5.2014 klo 18.30 18.55 Isonkyrön virastotalo, kokoushuone 2 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Ympäristölautakunta Sivu 84 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 7.5.2014 klo 18.30 18.55

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 16.1.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Auli Raunio, puheenjohtaja Veijo Mikola, varapuheenjohtaja Kalevi Piironen Mauri Salmela Tarmo Vihersalo. Riku Järvinen, Kunnallistekniset palvelut

Auli Raunio, puheenjohtaja Veijo Mikola, varapuheenjohtaja Kalevi Piironen Mauri Salmela Tarmo Vihersalo. Riku Järvinen, Kunnallistekniset palvelut Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (14) Kokoustiedot Aika 22.01.2019 tiistai klo 10:00-13:10 Paikka Hulvelan palvelukeskuksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Auli Raunio, puheenjohtaja Veijo

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 30.1.2018 klo 10:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Aika klo 18:00-21:10 Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali

Aika klo 18:00-21:10 Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 11.04.2016 klo 18:00-21:10 Paikka Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali Saapuvilla olleet jäsenet Anne Lindell, puheenjohtaja

Lisätiedot

31.8.2011 VANH 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16 VANH 16 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 16

31.8.2011 VANH 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16 VANH 16 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 16 3/2011 31.8.2011 Asiat VANH 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16 VANH 16 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 16 VANH 17 OSALLISTUMINEN KANGASALAN SEUDUN SYDÄNYHDISTYKSEN JÄRJESTÄMÄÄN SYYSTAPAHTUMAAN

Lisätiedot

4 Vanhusneuvoston vuosikertomus ja selvitys taloudesta Vastaus vanhusneuvoston selvityspyyntöön kotihoidon työntekijöiden pysäköinnistä

4 Vanhusneuvoston vuosikertomus ja selvitys taloudesta Vastaus vanhusneuvoston selvityspyyntöön kotihoidon työntekijöiden pysäköinnistä Tampere Pöytäkirja 1/2017 1 (22) Aika 08.02.2017, klo 13:00-15:30 Paikka Keskusvirastotalo, nehu 2, 6. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Läsnäolo-

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Vanhusneuvosto Aika 06.05.2015 klo 09:00-11:00 Paikka Kunnantalo, 2krs. Akseli-niminen kokoushuone Ervastintie 2 Läsnäolijat Niemeläinen Ismo puheenjohtaja Tammi

Lisätiedot

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 9/ 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 79 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 20.09.2017 AIKA 20.09.2017 09:00-10:40 PAIKKA Terveysaseman alakerran kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Ylöjärven perusturvakeskus, Kuruntie 10 kokoustila

Ylöjärven perusturvakeskus, Kuruntie 10 kokoustila Ylöjärven kaupunki Esityslista 1/2017 1 Aika 17:00 Paikka Ylöjärven perusturvakeskus, Kuruntie 10 kokoustila Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi Puumala Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 21.09.2017, klo 15:58-17:11 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Vammaisneuvosto Kokoustiedot. Aika keskiviikko klo 16:00-17:40.

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Vammaisneuvosto Kokoustiedot. Aika keskiviikko klo 16:00-17:40. Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Kokoustiedot Aika 17.04.2019 keskiviikko klo 16:00-17:40 Paikka Csongrád Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Janne Mäki-Imppula, puheenjohtaja Maija Räsänen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Sastamalan kaupungintalo, hallituksen kokoushuone

Sastamalan kaupungintalo, hallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Elämänhallintatyöryhmä Aika 19.01.2016 klo 09:00-11:25 Paikka Sastamalan kaupungintalo, hallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Vanhusneuvosto Aika Paikka 20.12.2017 klo 09:00-11:05 Toimintakeskus Suvanto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2015 1/16

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2015 1/16 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2015 1/16 Nuorisovaltuusto Aika 07.04.2015 klo 17:15-18:15 Paikka Vääksyn nuorisotalo Käsitellyt asiat Asia Sivu 38 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Kirjastotalo Metso, kokoustila-kataja, pohjakrs. 88 Apulaispormestari esittäytyy ja kertoo kaupunkiympäristön palvelualueen ajankohtaisista asioista

Kirjastotalo Metso, kokoustila-kataja, pohjakrs. 88 Apulaispormestari esittäytyy ja kertoo kaupunkiympäristön palvelualueen ajankohtaisista asioista Tampere Pöytäkirja 10/2017 1 (11) Aika 21.11.2017, klo 14:00-17:00 Paikka Kirjastotalo Metso, kokoustila-kataja, pohjakrs. Käsitellyt asiat 85 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 86 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.02.2019 kello 10:15-11:40 PAIKKA Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 34 Kokouksen avaaminen 3 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Vanhusneuvosto 15.09.2016 Aika 15.09.2016 klo 12:00-13:45 Paikka Kaupunginhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1 Kokoustiedot Aika 18.11.2014 tiistai klo 18.00-19.40 Paikka Anttola-talo, Taipaleentie 31 Lisätietoja Kokouksen alussa yhtenäiskoulun rehtori Susanna Savander

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 03.05.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

9.6.2010 VAMN 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VAMN 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9

9.6.2010 VAMN 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VAMN 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 2/2010 9.6.2010 Asiat VAMN 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VAMN 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 VAMN 10 LAUSUNNON ANTAMINEN KANGASALAN UUDEN LUKION RAKENNUSPIIRUSTUKSISTA 10 VAMN 11 VAMMAISPALVELULAIN

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone jäsenet: pj Petri Puukki Eila Polojärvi Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala

seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone jäsenet: pj Petri Puukki Eila Polojärvi Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5 / 2014 Aika: keskiviikko 1.10.2014 klo 18.30-19.58 Paikka: seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Petri

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja

Lisätiedot