Ulkoisten menojen toteutuma osoittaa menojen alittaneen hieman edellisvuoden tason.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ulkoisten menojen toteutuma osoittaa menojen alittaneen hieman edellisvuoden tason."

Transkriptio

1 TALOUSARVION TOTEUTUMINEN I/2016 Ensimmäisen neljänneksen talousraportti maaliskuun loppuun osoittaa toimintakulujen, -tuottojen ja toimintakatteen osalta 22,3 % toteutumaa, joten tässä vaiheessa tilanne talousarvioon nähden on tasapainossa. On huomattava, että lomarahavaikutuksen huomioiminen kuukausitasolle nostaisi menojen toteutuman lähemmäs laskennallista toteutumaa. Toimintakulujen toteuma on 23,3 ja toimintatuottojen toteuma 24,3%. Henkilöstömenojen toteutuma maaliskuussa on 21,5 % ja palvelujen ostojen 26,1%, mikä vastaa edellisvuoden vastaavan ajankohdan tilannetta. Tuloslaskelmayhteenveto on raportin viimeisellä sivulla. Ulkoisten menojen toteutuma osoittaa menojen alittaneen hieman edellisvuoden tason. Tuloveroprosenttia nostettiin tälle vuodelle ja tässä vaiheessa tilitysten kertymä on edellisvuoden tasolla. Kuntaliiton toukokuussa tekemä veroennuste osoittaisi, että Haapaveden verotulot tippuisivat vielä n. 0,5 milj. euroa tänä vuonna budjetoidusta. Vuoden 2015 verotuksen valmistuminen syksyllä antaa tarkemmat suuntaviivat verotulokohdan kertymäarviolle. Valtionosuudet vuodelle 2016 ovat vahvistetut talousarviossa ennakoidulle tasolle. Investointien toteutuma bruttona maaliskuun loppuun mennessä on vajaa 0,5 milj. euroa. Lainan määrä nettona maaliskuun loppuun mennessä on lisääntynyt n euroa. Koska talousarvio niukasti ns. nollatulos, käyttötalouden säästöjen saavuttaminen on avainasemassa ennakoitua paremman tuloksen saavuttamiseksi. Maria Sorvisto ma. talousjohtaja

2 KESKUSVAALILAUTAKUNTA Lautakunnan sihteeri Leena Pirttikangas Tulot Menot Netto Selvitys alituksen/ylityksen syystä TARKASTUSLAUTAKUNTA Maria Sorvisto, vs. talousjohtaja Tulot 13,5 1 7,1 Menot ,1 Netto -1,5 0 7,1 Selvitys alituksen/ylityksen syystä KAUPUNGINHALLITUS Kaupunginjohtaja Antti-Jussi Vahteala Tulot ,4 Menot ,9 Netto Selvitys alituksen/ylityksen syystä

3 Yleishallinto Kaupunginjohtaja Antti-Jussi Vahteala Tulot ,7 Menot ,4 Netto ,1 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Lisenssit ja jäsenmaksut maksettu alkuvuonna. Pelastustoimi Kaupunginjohtaja Antti-Jussi Vahteala Tulot Menot ,9 Netto ,9 Selvitys alituksen/ylityksen syystä Ruoka- ja puhdistuspalvelut Arja Mertala, ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikkö Tulot ,2 Menot ,6 Netto ,8 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: On pysytty suunnitellussa budjetissa. Ruokapalveluiden suoritteista on toteutunut 22%. Tulokirjauksia puuttui. Henkilöstömenot olivat 20,4%, mutta varhemaksuja ja eläkemenoperusteisia maksuja ei oltu kirjattu. Palvelujen ostot olivat 26,6%. Ylitys johtuu suurimmaksi osaksi matkustus- ja kuljetuspalveluista. Budjetti on laadittu siten, että Paakkilanhovin keittiön ruokakuljetukset hoidetaan kaupungin omilla autoilla, joita ajavat työllistetyt (3). Työllistettyjä on kuitenkin ollut korkeintaan 1 ja lähtien ei yhtään. Puuttuvat kuljetukset on hoidettu takseilla. Kyseinen määräraha tullaan ylittämään yli 100 prosenttisesti, ellei työllistettyjä saada tai saada jokin edullisempi kuljetusvaihtoehto kuin taksit. Aineiden, tarvikkeiden ja tavaroiden osuus oli 26,8%, johtuen isojen erien ostosta alkuvuodesta.

4 RAKENNUSTARKASTUS Teijo Hyvärinen, rakennustarkastaja Tulot Menot ,8 Netto Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Toteutumassa tulot kattaa menot ja ovat budjetin mukaiset. MAASEUTULAUTAKUNTA Eeva Alaraappana, maaseutuasiamies Tulot ,9 Menot ,5 Netto ,8 Selvitys alituksen/ylityksen syystä Maaseututoimi Eeva Alaraappana, maaseutuasiamies Tulot 0 0 Menot ,4 Netto ,4 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Maaseutuhallinnon laskutus tapahtuu kahdessa erässä ja tämän vuoden osalta laskutusta ei ole vielä tapahtunut vaan ensimmäinen erä on tarkoitus laskuttaa toukokuun loppuun mennessä. Lomatoimi Tuija Naakka, lomituspalvelupäällikkö Tulot ,5 Menot ,9 Netto 0-15 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Lomitusnetti ohjelmiston ongelmien vuoksi olemme voineet laskuttaa vasta tammikuun Vuoden alusta voimaantulleen uuden lomituspalvelulain vuoksi Mela ei ole saanut Lomitusnetin toimittajalta sellaista päivitystä, joka toimisi kuten uuden lain mukaisesti pitäisi. Siihen on tullut jo kolme päivitystä ja niihin jokaiseen sitten päivityksen korjaus ja osa ohjelmasta on vielä vailla päivitystä, joten kaikki ei mene ihan niin kuin on suunniteltu.

5 PERUSTURVALAUTAKUNTA Ritva Hantula, vs. perusturvajohtaja Tulot ,2 Menot ,3 Netto ,4 Haapavesi ,8 Pyhäntä ,2 Siikalatva ,0 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Kokonaisuutena talousarvio on toteutunut suunnitellusti. Kuntakohtaisesti on eroja. Haapavesi: Eläkemenoperusteiset maksut eivät vielä näy toteutumassa, laskennallinen 3 kk:n osuus on yhteensä Pyhäntä: Ylitys johtuu röntgenin ylityksestä (mammografiat), henkilöstökulujen ylityksestä ( perhevapaa), lisääntyneestä lääkinnällisen kuntoutuksen tarpeesta.. Siikalatva: Esh:n osalta maaliskuun lasku PPshp:lle 31403,62 laskutettu huhtikuussa, joten ei näy toteutuman tuloissa. Ritva Hantula, vs. perusturvajohtaja Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi + perusturvan hallinto + projektit Tulot ,6 Menot ,8 Netto -6 0 Haapavesi 9 0 Pyhäntä 0 0 Siikalatva 0 0 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Tulos = vanhat eläkemenoperusteiset KuEL-maksut (Haapavesi). Eläkemenoperusteisia maksuja ei ole vielä kirjattu, laskennallinen 3 kk:n osuus Hallinnon oma talousarvio toteutunut suunnitellusti. Projekteista ei ole vielä tullut kustannuksia.

6 Terveyspalvelut Helena Paakki, vs. terveyspalvelupäällikkö Tulot ,4 Menot ,0 Netto ,0 Haapavesi ,5 Pyhäntä ,9 Siikalatva ,8 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Kokonaisuutena terveyspalvelut on pysynyt asetetuissa tavoitteissa. Haapaveden eläkemenoperusteiset maksut eivät vielä näy toteutumassa, laskennallinen 3 kk:n osuus on Kustannusten ylityksiä on tapahtunut Haapaveden lääkinnällisen kuntoutuksen osalla, jossa ostetut puheterapiakustannukset on suurin yksittäinen kustannuksia nostava tekijä, osittain kustannuksia on myös tiliöitynyt väärin, tämä asia korjataan. Lääkäripalveluita joudutaan ostamaan koko ajan perhe- ja mielenterveysneuvolaan ja myös psykologipalvelua perheneuvolaan jatkuvan psykologivajauksen vuoksi. Haapavedelle avatun Tukikeskuksen toiminta päästiin aloittamaan vasta 1.4. joten sen kustannusvaikutuksia ei vielä ole nähtävillä. Molemmat vuodeosasto ovat toimineet 20-paikkaisena tammikuusta lähtien, kuormitusprosentti on ollut alkuvuoden molemmilla osastoilla 85-88% Haapaveden osastolta on koko ajan 1 sh ja 1lh siirrettynä vanhuspalveluihin. Palkkakustannusten muutokset eri yksikköön on huolehdittu. Vuodeosastopaikkoja on jouduttu ostamaan muualta 23 kpl (Haapavesi 7, Siikalatva 14 ja Pyhäntä 2) ruuhkahuippujen aikana. Palkattomia vapaita on pidetty kaikissa yksiköissä. Vartijapalvelua ostetaan Haapaveden terveyskeskukseen ja kustannukset jaetaan kaikkien yksiköiden (11kpl) kesken. Vuositasolla kustannuksia kertyy n euroa/yksikkö ja tähän kustannukseen ei ole talousarvioissa varauduttu (yht.n euroa/vuosi). Hoitotarvikejakelussa on odotettavissa kustannusten nousua entistä vaativampien hoitojen toteuttamisen myötä. Kalustohankintoja on vielä monessa yksikössä tekemättä ja hankintojen tarpeellisuutta arvioidaan tarkasti. Erikoissairaanhoito Anne Niemelä, johtava ylilääkäri Tulot ,5 Menot ,6 Netto ,8 Haapavesi ,6 Siikalatva 0 23 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Haapavesi: Erikoissairaanhoito toteutunut budjetoidusti. Shp:n laskutus yht. 1-3/ (24,6% shp:n budjetoimasta, lasku 1-3/2015 verrattuna eli 2,2%). Shp:n laskutuksen suurimmat toteutumaprosentit on medisiinisen tulosalueen sisätaudit ja keuhkosairaudet 31,5%, psykiatrian tulosalueen lastenpsykiatria 79,6% ja Oulaskankaan-Visalan tulosalueen psykiatria 33,1%. Siikalatva: Maaliskuun lasku PPshp:lle 31403,62 laskutettu huhtikuussa, joten ei näy toteutuman tuloissa.

7 Vanhuspalvelut Marko Niiranen, vs. vanhuspalvelupäällikkö Tulot ,7 Menot ,3 Netto ,0 Haapavesi ,9 Pyhäntä ,8 Siikalatva ,8 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Yleisesti voi sanoa, että talousarviossa on pysytty. Sairauslomat nostavat henkilöstökustannuksia. Ylitystä myös kuljetuskustannuksissa, IT-kustannuksissa ja kotihoidon autojen huolloissa. Haapavesi: Eläkemenoperusteiset maksut eivät vielä näy toteutumassa, laskennallinen 3 kk:n osuus Pyhäntä: Hoitotarvikejakelu ylittyy kalliiden hoitovälineiden tarpeesta johtuen. Siikalatva: Talousarviossa on pysytty. Sosiaalipalvelut Airi Juntunen, sosiaalipalvelupäällikkö Tulot ,6 Menot ,9 Netto ,3 Haapavesi ,4 Pyhäntä ,8 Siikalatva ,8 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Pysytty kokonaisuudessa lähes raamissa. Haapavesi: Eläkemenoperusteiset maksut eivät vielä näy toteutumassa, laskennallinen 3 kk:n osuus Toimeentulotuki- ja työmarkkinatuen kuntaosuus ylittyneet. Mielenterveyspalveluissa ylittyy asiakaspalveluiden osto. Pyhäntä: Pyhännän kustannukset johtuvat sosiaaliasiamiespalveluiden aiempaa suuremmasta käytöstä. Siikalatva: Siikalatvalla ylittyy lasten ja nuorten huolto. Jouduttu ostamaan lyhytaikaista palvelua usealle nuorelle perhekodista, eikä näihin ole osattu varautua.

8 Ympäristöpalvelut Harri Heikkilä, ympäristöpalvelupäällikkö Tulot ,9 Menot ,7 Netto ,0 Haapavesi ,7 Pyhäntä ,0 Oulainen ,9 Raahe (Vihanti) ,4 Siikalatva ,6 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Haapavesi: Eläkemenoperusteiset maksut eivät vielä näy toteutumassa, laskennallinen 3 kk:n osuus Eläinlääkintähuollon sairas- ja vastaanottokäyntejä oli alkuvuonna arvioitua enemmän Haapavedellä ja valvontaa kohdistui alkuvuonna Oulaisiin arvioitua enemmän. Kokonaisuutena onnistuttiin hyvin. KOULULAUTAKUNTA Erkki Seitajärvi, sivistysjohtaja III % (75) Luvut Talousarvio I I % (25) II II % (50) III Tulot ,3 Menot ,5 Netto ,3 Selvitys alituksen/ylityksen syystä Tulopuolella näkyy se, että avustukset ovat tulleet alkuvuodesta. Menopuoli budjetissa. IV IV % (100) Päivähoito Rauni Siirtola, päivähoidon ohjaaja Tulot ,2 Menot ,4 Netto ,5 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Talousarvio toteutuu suunnitelman mukaisesti. Muutamia kirjauksia korjataan päivähoidon sisäisesti.

9 Peruskoulutus Erkki Seitajärvi, sivistysjohtaja Tulot ,3 Menot ,7 Netto ,1 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Valtionavustukset ovat kirjautuneet etupainotteisesti. Valtionavustukset näkyvät myös menopuolen kirjauksissa. Lukio Erkki Seitajärvi, rehtori Tulot ,1 Menot ,7 Netto ,6 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Tulopuolella näkyy OPH:n avustus. Kirjasto Sari Seitajärvi, kirjastonjohtaja Tulot ,7 Menot ,6 Netto ,7 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Tuloissa näkyy kirjaston saama OKM:n erityisavustus euroa kirjastoautojen (Haapavesi ja Haapajärvi) rahoitusmahdollisuuksien kartoitukseen. KANSALAISOPISTON JOHTOKUNTA Liisa Vornanen, kansalaisopiston rehtori Tulot ,2 Menot ,8 Netto Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Kurssimaksut on laskutettu alkuvuosipainotteisesti, siksi tulot budjetoitua suuremmat.

10 VAPAA-AIKATOIMINNAN LTK Sisko Isokoski, kulttuurisihteeri Tulot ,8 Menot ,3 Netto ,2 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Kulttuuritoimi: Haapavesi Fokin avustus euroa ja Haapavesi-Seuran museonhoitosopimuksen mukainen euroa on maksettu tammikuussa. Nuorisotyö: Etsivän nuorisotyön ja seinättömän työpajan avustukset eivät vielä näy tässä raportissa (tulevat kahdessa osassa 1. erä euroa toukokuussa ja 2. erä euroa elokuussa) Liikuntapalvelut Kati Mäntylä, liikuntasihteeri Tulot ,3 Menot ,5 Netto ,5 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Jäähallin tuloista on tehty euron edestä hyvityslaskuja, jotka olisi pitänyt kirjata vuoden 2015 tilinpäätökseen. Tilinpäätös on kuitenkin jo suljettu, joten nämä hyvityslaskut on kirjattu vuodelle Tämän vuoksi liikuntapalveluiden tulot jäävät normaalia alhaisemmiksi. Kulttuuritoimi Sisko Isokoski, kulttuurisihteeri Tulot ,7 Menot ,3 Netto ,7 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Haapavesi Folkin avustus euroa ja Haapavesi-Seuran museonhoitosopimuksen mukainen euroa on maksettu tammikuussa. Nuorisotyö Sisko Isokoski, kulttuurisihteeri Tulot ,5 Menot ,7 Netto ,8 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Etsivän nuorisotyön ja seinättömän työpajan avustukset eivät vielä näy tässä raportissa (tulevat kahdessa osassa 1. erä toukokuussa ja 2. erä elokuussa).

11 TEKNINEN LAUTAKUNTA Risto Rautio, tekninen johtaja Luvut TalousarviI I % (25) II II % (50) III III % (75) IV IV % (100) Tulot ,2 Menot ,8 Netto ,1 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Tekninen hallinto Risto Rautio, tekninen johtaja Luvut TalousarviI I % (25) II II % (50) III III % (75) IV IV % (100) Tulot 5 0 Menot ,9 Netto ,3 Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Kiinteistötoimi Teijo Hyvärinen, kiinteistöpäällikkö Luvut TalousarviI I % (25) II II % (50) III III % (75) IV IV % (100) Tulot Menot ,3 Netto Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Kiinteistötoimi budjetinmukainen. Tulokehitys tulee jäljempänä kustannusten vyörytysjärjestyksen toteutuessa. Liikenneväylät ja yleiset alueet Antti Mustaparta, maanrakennuspäällikkö Luvut TalousarviI I % (25) II II % (50) III III % (75) IV IV % (100) Tulot Menot ,7 Netto ,2, Selvitys alituksen/ylityksen syystä: Kadut ja puistot yksikön osalta 25% ylittävät kulut johtuu siitä, että ensimäisen kvartaalin aikana on talvi joka on yhtä suuri kuluerä kuin muut vuodenajat yhteensä. Lisäksi leikkikenttä kalusteita ostettiin valmiiksi varastoon odottamaan asennusta.

12 Liikelaitokset Paavo Mäkinen, vesihuoltopäällikkö Luvut TalousarviI I % (25) II II % (50) III III % (75) IV Tulot ,3 Menot ,6 Netto ,7

13 Tuloslaskelma TP TA 2016/3 Tot.pros 1000 e Varsinainen toiminta Toimintatulot Myyntituotot ,8 % Maksutuotot ,2 % Tuet ja avustukset ,9 % Muut toim.tuotot ,4 % Toimintatuotot yhteensä ,3 % Valmistus omaan käyttöön 111 Toimintamenot Henkilöstömenot ,5 % Palvelujen ostot ,1 % Aineet,tarvikkeet,t ,3 % Avustukset ,7 % Muut toimintamen ,2 % Toimintamenot yhteensä ,3 % TOIMINTAKATE ,3 % Verotulot ,1 % Valtionosuudet ,1 % Korkotulot ,4 % Muut rahoitustulot ,7 % Korkomenot ,3 % Muut rahoituskulu ,3 % VUOSIKATE ,4 % POISTOT ,5 % SATUNNAISET -19 TILIKAUDEN YLIJÄÄMÄ

14 Investoinnit toteuma TA Khall Tulot 60 0 Menot Netto Perusturvaltk:n inv. Tulot 0 0 Menot Netto Koulultk:n inv. Tulot 0 0 Menot Netto Vapaa-aikatoimi Tulot 0 0 Menot Netto Tekninen ltk. Tulot 56 0 Menot Netto

Ulkoisten menojen toteutuma osoittaa menojen osalta toteumaa 66,0 %.

Ulkoisten menojen toteutuma osoittaa menojen osalta toteumaa 66,0 %. TALOUSARVION TOTEUTUMINEN II/2017 Toisen kolmanneksen talousraportti elokuun loppuun osoittaa toimintakulujen, -tuottojen ja toimintakatteen osalta 65 % toteutumaa, joten tässä vaiheessa tilanne talousarvioon

Lisätiedot

Ulkoisten menojen toteutuma osoittaa menojen osalta toteumaa 31,8 %.

Ulkoisten menojen toteutuma osoittaa menojen osalta toteumaa 31,8 %. TALOUSARVION TOTEUTUMINEN I/2017 Ensimmäisen kolmanneksen talousraportti huhtikuun loppuun osoittaa toimintakulujen, -tuottojen ja toimintakatteen osalta 31,2 % toteutumaa, joten tässä vaiheessa tilanne

Lisätiedot

TALOUSARVION TOTEUTUMINEN III/2016

TALOUSARVION TOTEUTUMINEN III/2016 TALOUSARVION TOTEUTUMINEN III/2016 Kolmannen vuosineljänneksen talousraportti syyskuun loppuun osoittaa toimintakulujen, -tuottojen ja toimintakatteen osalta 79 % toteutumaa, joten tässä vaiheessa tilanne

Lisätiedot

TALOUSARVION TOTEUTUMINEN II/2015

TALOUSARVION TOTEUTUMINEN II/2015 TALOUSARVION TOTEUTUMINEN II/2015 Talousraportti puolen vuoden tilanteessa osoittaa toimintakulujen osalta 48,6 % toteutumaa. Toimintatuottojen heikommasta kertymästä johtuen toimintakatteen toteutuma

Lisätiedot

TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 3/2013

TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 3/2013 TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 3/2013 Haapaveden kaupungin talous on heikentynyt edelleen kuluvan vuoden aikana. Kolmannessa osavuosikatsauksessa tulos on vain noin 40 000 euroa ylijäämäinen, mikä ennakoi alijäämäistä

Lisätiedot

ELY-keskuksen työllisyyskatsauksen mukaan työttömyysaste syyskuun lopussa oli 12,2 %. Vastaavaan aikaan edellisenä vuonna työttömyysaste oli 11,8 %.

ELY-keskuksen työllisyyskatsauksen mukaan työttömyysaste syyskuun lopussa oli 12,2 %. Vastaavaan aikaan edellisenä vuonna työttömyysaste oli 11,8 %. TALOUSARVION TOTEUTUMINEN III/2015 Talousraportti syyskuun 2015 lopun tilanteessa osoittaa toimintakulujen osalta 73,4 % toteumaa. Toimintatuottojen heikommasta kertymästä johtuen toimintakatteen toteuma

Lisätiedot

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. - 31.5.2016 Talous- ja hallinto-osasto 28.6.2016 ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 31.5.2016 Ulvilan kaupungin toimintamenot olivat 1.1. 31.5.2016

Lisätiedot

Talousarvion toteuma kk = 50%

Talousarvion toteuma kk = 50% Talousarvion toteuma 1.1.-30.6.2018 6kk = 50% Verotulojen kertymä Kunnallisverot 3 859 476 3 300 000 3 846 943 58,3 Kiinteistöverot 9 718 367 500 35 134 4,8 Yhteisöverot 533 625 382 500 356 007 46,5 Yhteensä

Lisätiedot

Talousarvion toteumaraportti..-..

Talousarvion toteumaraportti..-.. Talousarvion toteumaraportti..-.. 4kk = 33,3% Kokonaisuutena huhtikuun lopussa talousarvio on toteutunut taloudellisesti ja toiminnallisesti pitkälti arvion mukaisesti. Viime vuoteen verrattuna vuosikate

Lisätiedot

kk=75%

kk=75% 1 Talousarvion toteutuminen 01.01. - 30.09.2017 9 kk=75% Kokonaisuutena syyskuun lopun toteuma näyttää varsin hyvältä. Viime vuoteen verrattuna vuosikate on toteutunut noin 800 000 euroa paremmin ja tilikauden

Lisätiedot

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. - 30.9.2016 Talous- ja hallinto-osasto 26.10.2016 ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 30.9.2016 Ulvilan kaupungin toimintamenot ovat ajalla 1.1.

Lisätiedot

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 31.3.2018 3131.10.2017 Hallinto- ja talouspalvelut 17.4.2018 ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 31.3.2018 Ulvilan kaupungin toimintatulot aikavälillä

Lisätiedot

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. - 31.8.2017 Talous- ja hallinto-osasto 26.9.2017 ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 31.8.2017 Ulvilan kaupungin toimintamenot aikavälillä 1.1.

Lisätiedot

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 30.11.2016 Talous- ja hallinto-osasto 3.1.2017 ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 30.11.2016 Ulvilan kaupungin toimintamenot ovat ajalla 1.1.

Lisätiedot

Lemin kunnanhallitus Toukkalantie 2 54710 LEMr leminkunta@lemi.fi 16.5.2019 OIKAISUVAATIMUS Vaadin oikaisua Lemin kunnanhallituksen päätökseen 24.4.2019 48. Kunnanhallitus on päättänyt, että "Hankinta

Lisätiedot

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. - 31.7.2017 Hallinto- ja talouspalvelut 12.9.2017 ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 31.7.2017 Ulvilan kaupungin toimintamenot aikavälillä 1.1.

Lisätiedot

Talousarvion toteuma kk = 50%

Talousarvion toteuma kk = 50% Talousarvion toteuma 1.1.-30.6.2019 6kk = 50% Verotulojen kertymä 30.6.2018 Talousarvio 30.6.2019 30.6.2019 Tot. % Kunnallisverot 3 846 943 3 456 000 3 727 292 53,9 Kiinteistöverot 35 134 373 500 8 904

Lisätiedot

Talousarvion toteumisvertailu syyskuu 2015 29.10.2015/PL

Talousarvion toteumisvertailu syyskuu 2015 29.10.2015/PL Kankaanpään kaupunki Talousarvion toteutumisvertailu syyskuu 2015 1 (22) Talousarvion toteumisvertailu syyskuu 2015 29.10.2015/PL Yleistä - vertailu tehty talousarvio-osittain (tuloslaskelma, rahoituslaskelma,

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI MAALISKUULTA 2017

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI MAALISKUULTA 2017 LEMIN KUNTA 10.5.2017 Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI MAALISKUULTA 2017 Toteutuma maaliskuun lopussa Tämä on raportti toteutumasta, joka perustuu kirjanpidon raporttiin maaliskuun kirjauksista 6.4.2017.

Lisätiedot

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 31.10.2018 31.3.2013 131.10.2017 Hallinto- ja talouspalvelut 28.11.2018 ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 31.10.2018 Ulvilan kaupungin toimintatulot

Lisätiedot

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1.-30.6.2017 Hallinto- ja talouspalvelut 12.9.2017 ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 30.6.2017 Ulvilan kaupungin toimintamenot olivat 1.1-30.6.2017

Lisätiedot

Talouden seurantaraportti Kaupunginhallitus

Talouden seurantaraportti Kaupunginhallitus Talouden seurantaraportti 1.1.-30.9.2018 Kaupunginhallitus 12.11.2018 1 Tilinpäätösennuste Toiminnantuotot ylittävät budjetoidun noin 5,4 m Maanmyyntitulot +2,0 m Elokaaren myyntivoitto +1,5 m Tuleva lastensuojelun

Lisätiedot

Budjetti Bu-muutos Budjetti + Toteutuma Poikkeama muutos

Budjetti Bu-muutos Budjetti + Toteutuma Poikkeama muutos Heinäveden kunta Sivu 1 00001010 TARKASTUSTOIMI (03) 4001 Henkilöstökulut -3.000-3.000-1.487,56-1.512,44 4300 Palvelujen ostot -9.410-9.410-7.825,56-1.584,44 4500 Aineet, tarvikkeet ja tavarat -280-280

Lisätiedot

Väestömuutokset, tammi kesäkuu

Väestömuutokset, tammi kesäkuu Iitin kunta 546/02.01.02/2015 Talouskatsaus 25.8.2015 Tammi kesäkuu Kunnanhallitus 7.9.2015 Väestön kehitys ja väestömuutokset 2015 Luonnollinen Kuntien välinen Netto Väestönlisäys Väkiluku väestön lisäys

Lisätiedot

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 30.11.2017 3131.10.2017 Hallinto- ja talouspalvelut 2.1.2018 ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 30.11.2017 Ulvilan kaupungin toimintamenot aikavälillä

Lisätiedot

Talouden seurantaraportti tammimaaliskuu Tähän tarvittaessa otsikko

Talouden seurantaraportti tammimaaliskuu Tähän tarvittaessa otsikko Talouden seurantaraportti tammimaaliskuu Tähän tarvittaessa otsikko 2016 Talousjohtaja Anne Arvola 25.4.2016 Tuloslaskelma *TP 2016 (vain todelliset kustannukset) ULKOISET ERÄT TOT 2011 TOT 2012 TOT 2013

Lisätiedot

Ed.vuosi Budjetti Käyttö Käyttö % Muutos % Muutos muutos

Ed.vuosi Budjetti Käyttö Käyttö % Muutos % Muutos muutos Mäntyharjun kunta Sivu 1 14.04.2016 T U L O S L A S K E L M A 10:22:41 EUR Ulkoinen 01.01.2016-31.03.2016 Ed.vuosi Budjetti Käyttö Käyttö % Muutos % Muutos 2015 01-03 + muutos 2016 01-03 2016 2016 TULOSLASKELMA

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI SYYSKUULTA 2017

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI SYYSKUULTA 2017 LEMIN KUNTA 20.10.2017 Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI SYYSKUULTA 2017 Toteutuma syyskuun lopussa Tämä on raportti toteutumasta, joka perustuu kirjanpidon raporttiin syyskuun kirjauksista 19.10.2017.

Lisätiedot

Siilinjärven kunta. Muutostalousarvio 2015

Siilinjärven kunta. Muutostalousarvio 2015 Siilinjärven kunta Muutostalousarvio 2015 Tuloslaskelma (ulkoinen, 1000 euroa) Muuto Muuto Muutos s s Muutos % TP 2013 TA 2014 TA 2015 TA 2015 euroa % MB-15/Ta-14 TOIMINTATULOT 19 489 18 856 18 920 18

Lisätiedot

Kinnulan kunta, talousraportti 1-4/2014

Kinnulan kunta, talousraportti 1-4/2014 Kinnulan kunta, talousraportti 1-4/2014 Tuloslaskelma ja graafiset seurantaraportit TULOSLASKELMA 1.1.-30.4.2014 Kinnulan kunta 01-04/2012 01-04/2013 TA 2014 Toteuma Toteuma- % 01- TOIMINTATUOTOT 01-04/2014

Lisätiedot

Talouden seurantaraportti tammikesäkuu Tähän tarvittaessa otsikko

Talouden seurantaraportti tammikesäkuu Tähän tarvittaessa otsikko Talouden seurantaraportti tammikesäkuu Tähän tarvittaessa otsikko 2016 Talousjohtaja Anne Arvola 8.8.2016 *TP ENNUSTE 2016 ULKOISET ERÄT TOT 2012 TOT 2013 TOT 2014 TOT 2015 TA2016 ENNUSTE 2016 Toimintatuotot

Lisätiedot

Budjetti + Budjetti Käyttö Käyttö Erotus muutos % eur

Budjetti + Budjetti Käyttö Käyttö Erotus muutos % eur Mäntyharjun kunta Sivu 1 16.10.2018 Toteutumavertailu 8:56:47 EUR Ulkoinen 01.01.2018-30.09.2018 Budjetti + Budjetti Käyttö Käyttö Erotus muutos 01-09 01-09 % eur TULOSLASKELMA TOIMINTATUOTOT Myyntituotot

Lisätiedot

Talousraportti 6/

Talousraportti 6/ 1 (5) Talousraportti heinäkuun lopun tilanteesta Väestö Kesäkuun lopussa Pielisen Karjalan väkiluku oli 22 003 henkilöä, joista Lieksassa asui 11 719, Nurmeksessa 7 967 ja Valtimolla 2 297 asukasta. Juuassa

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI HUHTIKUULTA 2018

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI HUHTIKUULTA 2018 LEMIN KUNTA 11.4.2018 Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI HUHTIKUULTA 2018 Toteutuma huhtikuun lopussa Tämä on raportti toteutumasta, joka perustuu kirjanpidon raporttiin huhtikuun kirjauksista 7.5.2018.

Lisätiedot

TULOSTILIT (ULKOISET)

TULOSTILIT (ULKOISET) HYRYNSALMEN KUNTA RAPORTTI 20.5.2010 LIITE 3 TALOUSARVION SEURANTA 30.4.2010 TULOSLASKELMA Talousarvio on toteutumassa suunniteltua paremmin. HYRYNSALMEN KUNTA 30.4.2010 Tilinpäätös Talousarvio Toteutuma

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI TOUKOKUULTA 2017

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI TOUKOKUULTA 2017 LEMIN KUNTA 19.6.2017 Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI TOUKOKUULTA 2017 Toteutuma toukokuun lopussa Tämä on raportti toteutumasta, joka perustuu kirjanpidon raporttiin toukokuun kirjauksista 19.6.2017.

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI TOUKOKUULTA 2018

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI TOUKOKUULTA 2018 LEMIN KUNTA 6.6.2018 Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI TOUKOKUULTA 2018 Toteutuma toukokuun lopussa Tämä on raportti toteutumasta, joka perustuu kirjanpidon raporttiin toukokuun kirjauksista 6.6.2018. Talousarviomuutoksia

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI ELOKUULTA 2018

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI ELOKUULTA 2018 LEMIN KUNTA 21.9.2018 Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI ELOKUULTA 2018 Toteutuma elokuun lopussa Tämä on raportti toteutumasta, joka perustuu kirjanpidon raporttiin elokuun kirjauksista 21.9.2018. Talousarviomuutoksia

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI LOKAKUULTA 2017

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI LOKAKUULTA 2017 LEMIN KUNTA 3.11.2017 Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI LOKAKUULTA 2017 Toteutuma lokakuun lopussa Tämä on raportti toteutumasta, joka perustuu kirjanpidon raporttiin lokakuun kirjauksista 3.11.2017. Lokakuun

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä 4.8.2014/JP

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä 4.8.2014/JP 1 Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä 4.8.2014/JP TALOUSARVION 2014 TOTEUTUMINEN AJALTA Tilikauden 1-5/2013 jaksotettu tulos on 3.367 euroa positiivinen. Poistoero- ja investointien toteutumisvarausten jälkeen

Lisätiedot

Käyttö B + M Käyttö Käyttö %

Käyttö B + M Käyttö Käyttö % Kittilän kunta Sivu 1 00000010 *KESKUSVAALILAUTAKUNTA* Tuet ja avustukset 20800 20800 Henkilöstökulut -16980.74-47130 -20834.75 44.2 Palvelujen ostot -9056.44-15900 -2952.78 18.6 Aineet, tarvikkeet ja

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI LOKAKUULTA 2016

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI LOKAKUULTA 2016 LEMIN KUNTA 25.11.2016 Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI LOKAKUULTA 2016 Toteutuma lokakuun lopussa Tämä on raportti toteutumasta, joka perustuu kirjanpidon raporttiin elokuun kirjauksista 25.11.2016. Talousarviomuutoksia

Lisätiedot

Talouden seurantaraportti elokuu Tähän tarvittaessa. Talousjohtaja Anne Arvola

Talouden seurantaraportti elokuu Tähän tarvittaessa. Talousjohtaja Anne Arvola Talouden seurantaraportti elokuu Tähän tarvittaessa 2015 otsikko Talousjohtaja Anne Arvola 1.6.2015 Tuloslaskelmaennuste 19.10.2015 Tuloslaskelma Ei sisällä sisäisiä eriä *TP 2015 (vain todelliset kustannukset)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI MARRASKUULTA 2016

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI MARRASKUULTA 2016 LEMIN KUNTA 25.11.2016 Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI MARRASKUULTA 2016 Toteutuma marraskuun lopussa Tämä on raportti toteutumasta, joka perustuu kirjanpidon raporttiin marraskuun kirjauksista 14.12.2016.

Lisätiedot

Kinnulan kunta, talousraportti 1-3/2014

Kinnulan kunta, talousraportti 1-3/2014 Kinnulan kunta, talousraportti 1-3/2014 Tuloslaskelma ja graafiset seurantaraportit TULOSLASKELMA 1.1.-31.3.2014 Kinnulan kunta 01-03/2012 01-03/2013 TA 2014 Toteuma Toteuma- % 01- TOIMINTATUOTOT 01-03/2014

Lisätiedot

Talouden seurantaraportti tammimarraskuu Tähän tarvittaessa otsikko

Talouden seurantaraportti tammimarraskuu Tähän tarvittaessa otsikko Talouden seurantaraportti tammimarraskuu Tähän tarvittaessa otsikko 2016 vt talousjohtaja Jerry Retva 9.1.2017 Koko kunta - Toteumavertailu - Tulosennuste Lautakunnat - Kuukausiseuranta - perinteinen kumulatiivinen

Lisätiedot

TP Ennuste Tähän tarvittaessa otsikko

TP Ennuste Tähän tarvittaessa otsikko TP Ennuste 2016 Tähän tarvittaessa otsikko vt talousjohtaja Jerry Retva 13.2.2017 Tuloslaskelma *TP ENNUSTE 2016 (vain todelliset kustannukset) ULKOISET ERÄT TOT 2011 TOT 2012 TOT 2013 TOT 2014 TOT 2015

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI ELOKUULTA 2016

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI ELOKUULTA 2016 LEMIN KUNTA 29.9.2016 Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI ELOKUULTA 2016 Toteutuma elokuun lopussa Tämä on raportti toteutumasta, joka perustuu kirjanpidon raporttiin elokuun kirjauksista 29.9.2016. Talousarviomuutoksia

Lisätiedot

Talouskatsaus

Talouskatsaus Salon kaupunki 235/00.04.01/2016 Talouskatsaus 2016-2017 Henkilöstö- ja talouspäällikkö Seppo Juntti Toiminnan ja talouden tasapaino Salon kaupungin toimintaympäristö on muuttunut merkittävästi viime vuosina.

Lisätiedot

Talouden seurantaraportti tammilokakuu Tähän tarvittaessa otsikko

Talouden seurantaraportti tammilokakuu Tähän tarvittaessa otsikko Talouden seurantaraportti tammilokakuu Tähän tarvittaessa otsikko 2015 Talousjohtaja Anne Arvola 23.11.2015 Koko kunta - Toteumavertailu - Tulosennuste Lautakunnat - Kuukausiseuranta - perinteinen kumulatiivinen

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Toukokuu 2016

Oulunkaaren taloustiedote Toukokuu 2016 Oulunkaaren taloustiedote Toukokuu 2016 Julkaistu 22.6.2016 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Talousraportti syyskuun lopun tilanteesta ja ennakkotietoa lokakuun lopun tilanteesta

Talousraportti syyskuun lopun tilanteesta ja ennakkotietoa lokakuun lopun tilanteesta 1 (5) Talousraportti syyskuun lopun tilanteesta ja ennakkotietoa lokakuun lopun tilanteesta Väestö Työllisyys Lokakuun lopussa Pielisen Karjalan väkiluku oli 21 736 henkilöä, joista Lieksassa asui 11 585,

Lisätiedot

KARKKILAN KAUPUNKI TALOUSRAPORTTI 8/2016

KARKKILAN KAUPUNKI TALOUSRAPORTTI 8/2016 KARKKILAN KAUPUNKI TALOUSRAPORTTI 8/2016 1 KÄYTTÖTALOUS 1.1 Raportointi talousarvion toteutumasta Talousarvion toteutumista seurataan kuukausittaisella raportoinnilla, joka toteutetaan kaupunginhallitus

Lisätiedot

Ed. vuoden tot % Talousarvio Toteutunut tot % muutos muutos Tulosyksiköt tilinpäätös +muutos euro % 600 Pelastustoimi TULOSLASKELMA

Ed. vuoden tot % Talousarvio Toteutunut tot % muutos muutos Tulosyksiköt tilinpäätös +muutos euro % 600 Pelastustoimi TULOSLASKELMA 1.1.-31.12.2017 Ed. vuoden tot % Talousarvio Toteutunut tot % muutos muutos Tulosyksiköt tilinpäätös +muutos euro % 600 Pelastustoimi * Eläkekulut -54 747 100-37 079-41 733 112,6 13 014-23,8 * Palvelujen

Lisätiedot

Talousraportti 6/

Talousraportti 6/ 1 (5) Talousraportti kesäkuun lopun tilanteesta Väestö Toukokuun lopussa Pielisen Karjalan väkiluku oli 22 003 henkilöä, joista Lieksassa asui 11 725, Nurmeksessa 7 972 ja Valtimolla 2 307 asukasta. Juuassa

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI TAMMIKUULTA 2018

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI TAMMIKUULTA 2018 LEMIN KUNTA 8.3.2018 Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI TAMMIKUULTA 2018 Toteutuma tammikuun lopussa Tämä on raportti toteutumasta, joka perustuu kirjanpidon raporttiin tammikuun kirjauksista 8.3.2018. Talousarviomuutoksia

Lisätiedot

Harjavallan kaupunki

Harjavallan kaupunki Tuloslaskelma Huhtikuu 2017 31.5.2017 400 Harjavallan kaupunki Ta 2017 Tot. Jäljellä Tot % Tot. 2016 Muutos 16-17 Muutos% 16-17 Toimintatuotot 10 701 196 3 002 512 7 698 684 28,1 % 3 712 015-709 503-19,1

Lisätiedot

Talouden seurantaraportti tammitoukokuu Tähän tarvittaessa otsikko

Talouden seurantaraportti tammitoukokuu Tähän tarvittaessa otsikko Talouden seurantaraportti tammitoukokuu Tähän tarvittaessa otsikko 2015 Talousjohtaja Anne Arvola 22.6.2015 Koko kunta - Toteumavertailu Lautakunnat - Kuukausiseuranta - perinteinen kumulatiivinen kuukausitoteuma

Lisätiedot

Talouden seuranta. Toukokuu 2014

Talouden seuranta. Toukokuu 2014 Talouden seuranta Toukokuu 2014 Kuukausiseuranta - perinteinen kumulatiivinen kuukausitoteuma - lisäksi %-vertailu edelliseen vuoteen Rullaava 12 kk - sisältää 12 kuukauden toteutuneet eurot Koko kunta:

Lisätiedot

4999 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ -2.760.511-898.040,97 32,5-741.613,91-156.427,06-2.187.337,47-2.928.951-3.085.378-2.814.511

4999 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ -2.760.511-898.040,97 32,5-741.613,91-156.427,06-2.187.337,47-2.928.951-3.085.378-2.814.511 00002105 SOSIAALITYÖ (03) 2014 / 2015 3001 Myyntituotot 1.500 499,77 33,3 997,71-497,94 1.146,48 2.144 1.646 1.500 3200 Maksutuotot 31.330 11.461,81 36,6 7.786,05 3.675,76 23.950,20 31.736 35.412 31.330

Lisätiedot

Tuloslaskelma Tammikuu-Joulukuu Opetus ja kultt.toimen hallin

Tuloslaskelma Tammikuu-Joulukuu Opetus ja kultt.toimen hallin Tammikuu-Joulukuu 4110 Opetus ja kultt.toimen hallin Ta Toimintatuotot 800 0 800 785 15 98,1 Myyntituotot 600 0 600 518 82 86,4 Muut toimintatuotot 200 0 200 267-67 133,5 Toimintakulut -223 277-2 096-225

Lisätiedot

Siilinjärven kunnan TILINPÄÄTÖS 2014

Siilinjärven kunnan TILINPÄÄTÖS 2014 Siilinjärven kunnan TILINPÄÄTÖS 2014 Keskeiset tunnusluvut 2014 TP2013 TP 2014 TA 2015 Tuloveroprosentti 20,25 21,25 21,25 Kiinteistöveroprosentti, asunnoista 0,50 0,65 0,65 Kiinteistöveroprosentti, yleinen

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI LOKAKUULTA 2018

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI LOKAKUULTA 2018 LEMIN KUNTA 5.11.2018 Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI LOKAKUULTA 2018 Toteutuma lokakuun lopussa Tämä on raportti toteutumasta, joka perustuu kirjanpidon raporttiin lokakuun kirjauksista 5.11.2018. Tulopuolelta

Lisätiedot

Tuloslaskelma (valitut yksiköt peräkkäin) 1-4 / 2018 Valitut tositesarjat: 10000,11000

Tuloslaskelma (valitut yksiköt peräkkäin) 1-4 / 2018 Valitut tositesarjat: 10000,11000 Tuloslaskelma (valitut yksiköt peräkkäin) 1-4 / Valitut tositesarjat: 10000,11000 162 16250 nimi 16250 HYVINVOINTILAUTAKUNTA 1 30 TOIMINTATUOTOT 80 050 20 878,45 80 050 26,08% 300 Myyntituotot 2 000 258,17

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA. Osavuosikatsaus

ALAVIESKAN KUNTA. Osavuosikatsaus ALAVIESKAN KUNTA Osavuosikatsaus 31.03.2015 Kunnanhallitus 11.05.2015 ALAVIESKAN KUNNAN TULOSLASKELMAN TOTEUTUMINEN TAMMI-MAALISKUU 2015 (sisäiset ja ulkoiset erät mukana) Tammi-maaliskuu 2014 TA 2015

Lisätiedot

TP INFO. Mauri Gardin

TP INFO. Mauri Gardin TP INFO Mauri Gardin 28.3.2011 Tunnusluvut TP 2010 TP 2008 TP 2009 TP 2010 Asukasluku 59 355 59 848 60 090 Tuloveroprosentti 19,5 19,5 20,0 Verotulot, 1000 184 280 186 853 199 275 * verotulot, /asukas

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä 5.5.2015/JP

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä 5.5.2015/JP 1 Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä 5.5.2015/JP TALOUSARVION 2015 TOTEUTUMINEN AJALTA Koulutusyhtymä tilikauden 1-3/2015 jaksotettu tulos on 138.000 euroa negatiivinen. Poistoero- ja investointien toteutumisvarausten

Lisätiedot

TA Muutosten jälkeen Tot

TA Muutosten jälkeen Tot HYRYNSALMEN KUNTA RAPORTTI 3.6. TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 30.4. Tuloslaskelma Kunnan tuloslaskelma on toteutunut talousarvion puitteissa, mikäli huomioidaan kiinteistöverojen kertaluontoisuus jakamalla

Lisätiedot

TALOUSARVION 2016 SEURANTARAPORTTI

TALOUSARVION 2016 SEURANTARAPORTTI TALOUSARVION 2016 SEURANTARAPORTTI 31.8.2016 Kumulatiivinen toteuma 66,67 % TULOSLASKELMA TA 2016 Toteuma 31.8.2016 Tot-% Tilinpäätösennuste Ulkoinen TOIMINTATUOTOT Myyntituotot 1 047 172 734 796 70,2

Lisätiedot

Talouden seuranta 9/ 2016 ja hankintojen seuranta 9/ 2016

Talouden seuranta 9/ 2016 ja hankintojen seuranta 9/ 2016 Kaupunginhallitus 31.10.2016 Liite 1 388 Talouden seuranta 9/ 2016 ja hankintojen seuranta 9/ 2016 KH 31.10.2016 Tulosennuste 9/ 2016 MIKKELIN KAUPUNKI, Laskennallinen ennuste ja johdon ennuste 1-9/ 2016,

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2016

Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2016 Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2016 Julkaistu 27.7.2016 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

4999 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ -16.363-12.018,66 73,5-13.391,54 1.372,88-3.933,38-17.325-15.952-15.610

4999 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ -16.363-12.018,66 73,5-13.391,54 1.372,88-3.933,38-17.325-15.952-15.610 00001000 TARKASTUSLAUTAKUNTA (02) 4001 Henkilöstökulut -3.060-1.318,92 43,1-1.487,56 168,64-738,33-2.226-2.057-2.660 4300 Palvelujen ostot -12.460-9.774,01 78,4-11.261,05 1.487,04-3.084,21-14.345-12.858-12.000

Lisätiedot

TOIMINTAKATE , ,80 VUOSIKATE , ,80

TOIMINTAKATE , ,80 VUOSIKATE , ,80 Tulosyksiköt Ed. vuoden Ed. v käyttö tot % Talousarvio Toteutunut tot % muutos muutos 1.1.-31.3.2018 tilinpäätös vast.ajank. +muutos euro % 600 Pelastustoimi * Eläkekulut -41 733-9 996 24-40 383 0 0,00

Lisätiedot

Kouvolan talouden yleiset tekijät

Kouvolan talouden yleiset tekijät Tilinpäätös 2013 1 Kouvolan talouden yleiset tekijät 2 Väestökehitys Kouvolassa 2009-2017 3 Väestöennuste ikäryhmittäin 2015-2040 Ikäryhmä Muutos-% 2015/2040 0-14 -12,3 15-65 -17,1 65-20,4-12 % - 17 %

Lisätiedot

TOIMINTAKATE VUOSIKATE

TOIMINTAKATE VUOSIKATE KÄYTTÖTALOUS Ed. vuoden Ed. v käyttö tot % Talousarvio Toteutunut tot % muutos muutos 1.1.-30.9.2018 tilinpäätös vast.ajank. +muutos euro % 60 PELASTUSTOIMI * Eläkekulut -41 733-29 987 72-40 383-30 829

Lisätiedot

Toiminnan rahavirta TA Toteuma Tot-% Käyttö Tot-%

Toiminnan rahavirta TA Toteuma Tot-% Käyttö Tot-% PÖYTYÄN KUNTA Talousraportti 6/2016 1 Tuloslaskelma 2016 2015 TOIMINTATUOTOT TA Ta+muut. Toteuma Tot-% Edv.tot Tot-% Myyntituotot 4 471 050 4 471 050 1 847 251 41,32 2 037 606 43,33 Maksutuotot 2 713 900

Lisätiedot

Hallintokeskuksen talousarviomuutokset Khall liite 2

Hallintokeskuksen talousarviomuutokset Khall liite 2 Hallintokeskuksen talousarviomuutokset Khall 4.12.2017 240 liite 2 Yleishallinto Tulot 175 433 175 433 Palkat ja palkkiot -603 049 15 000-588 049 Henkilösivukulut -330 205 3 000-327 205 Muut kulut -1 983

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI HELMIKUULTA 2018

LEMIN KUNTA Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI HELMIKUULTA 2018 LEMIN KUNTA 5.4.2018 Hallinto-osasto KUUKAUSIRAPORTTI HELMIKUULTA 2018 Toteutuma helmikuun lopussa Tämä on raportti toteutumasta, joka perustuu kirjanpidon raporttiin helmikuun kirjauksista 4.4.2018. Talousarviomuutoksia

Lisätiedot

Budjetti Bu-muutos Budjetti + Toteutuma Poikkeama muutos

Budjetti Bu-muutos Budjetti + Toteutuma Poikkeama muutos Heinäveden kunta Sivu 1 00001000 TARKASTUSLAUTAKUNTA (02) 4001 Henkilöstökulut -3.050-3.050-3.050,00 4300 Palvelujen ostot -12.770-12.770-1.522,10-11.247,90 4500 Aineet, tarvikkeet ja tavarat -280-280

Lisätiedot

Perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen kunnille joudutaan maksamaan palautuksia viime vuodelta arviolta euroa.

Perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen kunnille joudutaan maksamaan palautuksia viime vuodelta arviolta euroa. Kaupunginhallitus 53 12.02.2018 Tarkastuslautakunta 11 09.03.2018 Kaupungin talouden toteutuminen 2017, kaupunki ja liikelaitokset 122/02.02.02/2018 KHALL 12.02.2018 53 Talous vuonna 2017 Uudenkaupungin

Lisätiedot

Kiinteistöverotilitys on vaikuttanut n euron verran vuoden 2016 syyskuun tulokseen.

Kiinteistöverotilitys on vaikuttanut n euron verran vuoden 2016 syyskuun tulokseen. PÖYTYÄN KUNTA Talousraportti 9/2016 1 Tuloslaskelma 2016 2015 TOIMINTATUOTOT TA Muutos Ta+muut. Toteuma Tot-% Edv.tot Tot-% Myyntituotot 4 471 050 0 4 471 050 2 750 516 61,52 2 990 447 63,59 Maksutuotot

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI ENNAKKO- TILINPÄÄTÖS 2017

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI ENNAKKO- TILINPÄÄTÖS 2017 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI ENNAKKO- TILINPÄÄTÖS Kaupunginhallitus 12.2.2018 SISÄLLYSLUETTELO Sitovuustason olennaiset ylitykset... 1 Yhdistelmä... 2 Pitkä- ja lyhytaikaiset lainat... 3 Verotulot... 4 Palkat

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Talouden seurantaraportti 2/2017/talousarviomuutos

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Talouden seurantaraportti 2/2017/talousarviomuutos Kaupunginhallitus 256 06.11.2017 Kaupunginvaltuusto 72 13.11.2017 Talouden seurantaraportti 2/2017/talousarviomuutos Khall 06.11.2017 256 (valm. ma. talousjohtaja) Esityslistan liitteenä on talouden seurantaraportti

Lisätiedot

Toteutuma-arviossa on varauduttu euron palautukseen perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen kunnille.

Toteutuma-arviossa on varauduttu euron palautukseen perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen kunnille. Kaupunginhallitus 71 06.02.2017 Kaupunginvaltuusto 10 06.03.2017 Kaupungin talouden toteutuminen 2016, kaupunki ja liikelaitokset 2072/02.02.02/2016 KHALL 06.02.2017 71 Talous vuonna 2016 Uudenkaupungin

Lisätiedot

Budjetti Bu-muutos Budjetti + Toteutuma Poikkeama muutos

Budjetti Bu-muutos Budjetti + Toteutuma Poikkeama muutos Heinäveden kunta Sivu 1 00001000 TARKASTUSLAUTAKUNTA (02) 4001 Henkilöstökulut -3.050-3.050-1.338,83-1.711,17 4300 Palvelujen ostot -12.770-12.770-8.144,47-4.625,53 4500 Aineet, tarvikkeet ja tavarat -280-280

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Heinäkuu 2013

Oulunkaaren taloustiedote Heinäkuu 2013 Oulunkaaren taloustiedote Heinäkuu 2013 Julkaistu 19.8.2013 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

HAAPAVEDEN KAUPUNGIN EDUSTAJAT ERI YHTEISÖISSÄ

HAAPAVEDEN KAUPUNGIN EDUSTAJAT ERI YHTEISÖISSÄ Khall liite nro 80/2017 HAAPAVEDEN KAUPUNGIN EDUSTAJAT ERI YHTEISÖISSÄ 2017-2019 KUNTAYHTYMÄT JA MUUT KUNTIEN YHTEISET TOIMIELIMET Jäsen Varajäsen Suomen Kuntaliitto, vaalipiirikohtaiset Kuntapäivät (kunta,

Lisätiedot

Vuoden 2016 talousarvion määrärahojen ylitykset. Määrärahojen ylityksiä on seuraavasti: Käyttötalousosa Tuotot/kulut Määräraha Toteuma Ylitykset

Vuoden 2016 talousarvion määrärahojen ylitykset. Määrärahojen ylityksiä on seuraavasti: Käyttötalousosa Tuotot/kulut Määräraha Toteuma Ylitykset SJK/387/02.02.00/2015 Kh 13.3.2017, 99 Vuoden 2016 talousarvion määrärahojen ylitykset Kuntalain 110 :ssä todetaan, että kunnan toiminnassa ja taloudenhoidossa on noudatettava talousarviota. Siihen tehtävistä

Lisätiedot

Talousarvion toteumisvertailu syyskuu /PL

Talousarvion toteumisvertailu syyskuu /PL Talousarvion toteumisvertailu syyskuu 2016 25.10.2016/PL Yleistä - vertailu tehty talousarvio-osittain (tuloslaskelma, rahoituslaskelma, käyttötalous, investoinnit) - toteutuma syyskuun lopussa, vertailutietona

Lisätiedot

Siilinjärven kunnan TILINPÄÄTÖS 2012

Siilinjärven kunnan TILINPÄÄTÖS 2012 Siilinjärven kunnan TILINPÄÄTÖS 2012 Tuloslaskelma 2012 2011, ulkoinen koko kunta osa I 2012 2011 kasvu % Toimintatuotot Myyntituotot 51 644 46 627 10,8 % Maksutuotot 8 451 8 736-3,3 % Tuet ja avustukset

Lisätiedot

4999 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ ,87 58, ,13 884, ,

4999 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ ,87 58, ,13 884, , 00001000 TARKASTUSLAUTAKUNTA (02) 4001 Henkilöstökulut -3.050-1.286,61 42,2-1.338,83 52,22-658,83-1.998-1.945-2.100 4300 Palvelujen ostot -7.690-5.180,88 67,4-5.731,55 550,67-4.047,46-9.779-9.228-6.000

Lisätiedot

TOT 2006 TOT 2007 TA 2008 Muutos Ta TOT 2008 Käyttömuutos

TOT 2006 TOT 2007 TA 2008 Muutos Ta TOT 2008 Käyttömuutos Loimaa Sivu 1 KESKUSVAALILAUTAKUNTA TOIMINTATUOTOT 35 540 18 790 TOIMINTAKULUT -27 922-12 171-19 400-19 400-356,61 1,8 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ 7 618 6 620-19 400 0-19 400-356,61 1,8 VUOSIKATE 7 618 6 620-19

Lisätiedot

4999 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ ,04 44, ,72-673, ,

4999 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ ,04 44, ,72-673, , 00001000 TARKASTUSLAUTAKUNTA (02) 4001 Henkilöstökulut -3.050-1.997,66-1.998-1.998-2.100 4300 Palvelujen ostot -7.690-4.971,72 64,7-4.032,56-939,16-5.746,45-9.779-10.718-6.000 4500 Aineet, tarvikkeet ja

Lisätiedot

Talousarvion toteumisvertailu maaliskuu /PL

Talousarvion toteumisvertailu maaliskuu /PL 1 (17) Talousarvion toteumisvertailu maaliskuu 2018 27.4.2018/PL Yleistä - vertailu tehty talousarvio-osittain (tuloslaskelma, rahoituslaskelma, käyttötalous, investoinnit) - toteutuma maaliskuun lopussa,

Lisätiedot

Eksote yhteensä 1000 EUR

Eksote yhteensä 1000 EUR EKSOTE Eksote yhteensä TP2018 Muutos, TP2017 2018 vs. 2017 Myyntituotot jäsenkunnilta 459 276 440 247 19 029 4,3 % 440 215 0,0 % Muut myyntituotot 14 961 14 813 148 1,0 % 13 765 7,6 % Myyntituotot yhteensä

Lisätiedot

4999 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ ,05 94, , , ,

4999 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ ,05 94, , , , 00001000 TARKASTUSLAUTAKUNTA (02) 4001 Henkilöstökulut -1.920-1.045,81 54,5-1.286,61 240,80-1.055,48-2.342-2.101-1.920 4300 Palvelujen ostot -8.200-8.880,87 108,3-5.240,33-3.640,54-5.792,97-11.033-14.674-14.260

Lisätiedot

Ta 2018 Tot Tot. % Tot. 2017

Ta 2018 Tot Tot. % Tot. 2017 Tuloslaskelma Tammikuu-Elokuu 2018 Tulosalue: 660, 690 Summatasot: Vastuualue 7.9.2018 Ta 2018 Tot. 2018 Tot. % Tot. 2017 Muutos% 2017-2018 Ennuste 31.12.2018 TP 2017 6610 Yhteiset palvelut Toimintatuotot

Lisätiedot

VUODEN 2017 TALOUSARVION MUUTOKSET TA MUUTOS Hallintokunta/toiminta TA 2017 kpito Toteutuma menot tulot määräraha toteutuma % KÄYTTÖTALOUS

VUODEN 2017 TALOUSARVION MUUTOKSET TA MUUTOS Hallintokunta/toiminta TA 2017 kpito Toteutuma menot tulot määräraha toteutuma % KÄYTTÖTALOUS NAKKILAN KUNTA VUODEN 2017 TALOUSARVION MUUTOKSET TA MUUTOS Hallintokunta/toiminta TA 2017 kpito 30.4.17 Toteutuma menot tulot määräraha toteutuma % KÄYTTÖTALOUS TOIMINTAMENOT/-TULOT KESKUSVAALILAUTAKUNTA

Lisätiedot

Kuukausikatsaus tammi-heinäkuu 2019

Kuukausikatsaus tammi-heinäkuu 2019 Kuukausikatsaus tammi-heinäkuu 2019 Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 18.9.2019 Yleistilanne Tulokertymä hieman parantunut Kuntien maksuosuuksien muutosta ei ole huomioitu Henkilöstökulut

Lisätiedot

Talousraportti 8/

Talousraportti 8/ 1 (6) Talousraportti elokuun lopun tilanteesta Väestö Elokuun lopussa Pielisen Karjalan väkiluku oli 21 831 henkilöä, joista Lieksassa asui 11 620, Nurmeksessa 7 930 ja Valtimolla 2 281 asukasta. Juuassa

Lisätiedot