TARJOUSPYYNTÖ KITTILÄN KUNNAN VPL, SHL JA IKÄIHMISTEN PÄIVÄTOIMINNAN KULJETUKSISTA SEKÄ PAARIKULJETUKSESTA KITTILÄN TERVEYSKESKUS-OYS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TARJOUSPYYNTÖ KITTILÄN KUNNAN VPL, SHL JA IKÄIHMISTEN PÄIVÄTOIMINNAN KULJETUKSISTA SEKÄ PAARIKULJETUKSESTA KITTILÄN TERVEYSKESKUS-OYS"

Transkriptio

1 TARJOUSPYYNTÖ KITTILÄN KUNNAN VPL, SHL JA IKÄIHMISTEN PÄIVÄTOIMINNAN KULJETUKSISTA SEKÄ PAARIKULJETUKSESTA KITTILÄN TERVEYSKESKUS-OYS Kittilän kunta pyytää sitovaa tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta. 1 OSTAJA Kittilän kunta/sosiaali- ja terveystoimi Valtatie 15, KITTILÄ Yhteyshenkilö: hoivapalvelupäällikkö Katja Hietanen puh sähköposti katja.hietanen@kittila.fi 2 HANKINNAN MÄÄRITTELY Pyydämme tarjousta Kittilän kunnan vammaispalvelulain (VPL), sosiaalihuoltolain (SHL) ja ikäihmisten päivätoiminnan kuljetuspalveluiden hoitamisesta sekä paarikuljetuksista Kittilän terveyskeskuksesta Oulun yliopistolliseen sairaalaan. Vammaispalvelulain mukaisesti kunta myöntää vähintään 18 yhdensuuntaista matkaa kuukaudessa asiointiin ja virkistykseen. Sosiaalihuoltolain mukaisesti kunta myöntää 2-8 yhdensuuntaista matkaa kuukaudessa asiointiin ja virkistykseen. Ikäihmisten päivätoimintaan suuntautuvat matkat ovat kimppakyytejä kunnan eri alueilta, päivätoiminnassa käyntipäivät sovitaan yhdessä päivätoiminnan henkilökunnan ja palveluntuottajien kanssa. Paarikuljetukset Kittilän terveyskeskuksesta Oulun yliopistolliseen sairaalaan ovat joko yhdensuuntaisia matkoja tai edestakaisia matkoja riippuen asiakkaan tarpeesta. Palvelun käyttäjä päättää itse, montako matkaa hän tästä määrästä käyttää koskien vpl ja shl - kyytejä. Vpl ja shl -kuljetuspalvelu järjestetään ns. kimppakyyteinä. Palveluntuottajien kanssa sovitaan asiointipäivät, jolloin kimppakyydit eri suunnilta kuntaa toteutetaan. Kimppakyytejä on asiakasmäärästä riippuen 1-3 / suunta (ma-su). Kimppakyytipäivä on eri kuin Meän Pirssin asiointipäivä. Asiakkailla on mahdollisuus hakea ns. erityisoikeutta käyttää vpl/shl kuljetuspalvelua yksilöpäätöksellä yksilökyytinä. Asiakkaat ovat vaikeasti liikuntarajoitteisia tai aistivammaisia, muistisairaita ja osin pyörätuolilla liikkuvia. Matkat suuntautuvat pääsääntöisesti Kittilän alueelle ja lisäksi VPL matkat voivat suuntautua naapurikuntien alueelle, joita ovat Rovaniemi, Inari, Sodankylä, Kolari, Muonio ja Enontekiön alueelle. Vpl ja Shl kyydeissä palvelun käyttäjä maksaa matkahuollon taksataulukossa määritellyn kilometriperusteisen taksan omavastuuosuutena, kuljettajan vastuulla on periä asiakkailta omavastuuosuus. Jos asiakkaalle on myönnetty saattajaoikeus, niin saattajalta ei peritä omavastuuta (koskee vpl) Ajokilometrien ja ajotuntien määrää ei voida etukäteen ilmoittaa, koska se riippuu palvelujen käytöstä. Kunta on hankkinut käyttöönsä korttituotteen perusturvan kuljetuksiin (vpl ja shl) ja järjestelmän käyttöä edellytetään myös valittavilta yrittäjiltä.

2 Liikennöitsijä sitoutuu noudattamaan Kittilän kunnan VPL ja SHL -kuljetuksien myöntämisperusteita, jotka saa sähköpostitse joko avopalveluohjaajalta tai kotihoidonohjaajalta, Kuljetuspalvelu sisältää seuraavat kokonaisuudet: tilauksen vastaanotto ja kuljetus liikuntarajoitteisten tai aistivammaisten asiakkaiden avustaminen ajototeumaan perustuva laskutus aluetaksin järjestelmän kautta laadunhallinta ja seuranta asiakas maksaa linja-autotaksan kilometriperusteisen omavastuun, jonka kuljettaja perii asiakkaalta 3. HANKINNAN KOHDE Hankinta koskee välisenä aikana hoidettavia VPL kuljetuksia ja SHL kuljetuksia sekä ikäihmisten päivätoiminnan kuljetuksia ja paarikuljetusta Kittilän terveyskeskuksesta Oulun yliopistolliseen sairaalaan. Sopimukset siirtyvät automaattisesti Sote -tuotantoalueen hallinnoitavaksi. Kittilän kunnanhallitus valitsee palveluntuottajat kullekin kunnan alueelle. Palveluntuottajia haetaan seuraaville alueille: 1. Paarikuljetus Kittilän tk-oys (1 palveluntuottaja) 2. Kittilän keskusta (4-5 palveluntuottajaa) 3. Kittilän keskustan, Sirkan, Kaukosen ja Alakylän-Helpin alueilta Rovaniemelle suuntautuvat kuljetukset (2-3 palveluntuottajaa) 4. Kittilän keskustan alueelta muihin lähikuntiin kuin Rovaniemelle suuntautuvat kuljetukset (1-2 palveluntuottajaa) 5. Invakuljetukset kunnan alueella (1-2 palveluntuottajaa) 6. Kaukonen (1-2 palveluntuottajaa) 7. Kallo - Jauhojärvi (1-2 palveluntuottajaa) 8. Alakylä Helppi (1-2 palveluntuottajaa) 9. Molkojärvi-Kinisjärvi-Lehmilehto (1-2 palveluntuottajaa) 10. Rovanperä-Lomajärvi-Tepsa-Kelontekemä (1-2 palveluntuottajaa) 11. Jeesiöjärvi-Vittakumpu-Siitonen-Hormakumpu-Kuivasalmi (1-2 palveluntuottajaa) 12. Kiistala-Lintula (1-2 palveluntuottajaa) 13. Köngäs-Rauduskylä-Hanhimaa-Pokka (1-2 palveluntuottajaa) 14. Sirkka (1-2 palveluntuottajaa) 15. Tepasto Pulju- Lompolo (1-2 palveluntuottajaa) 16. Rauhala (1-2 palveluntuottajaa) 17. Raattama (1-2 palveluntuottajaa) Tarjouksen voi jättää ko. aluetta koskevana tai koko kunnan ajoista. Tarkempaa tietoa kohteista saa Kittilän kunnasta avopalveluohjaajalta tai kotihoidonohjaajalta, etunimi.sukunimi@kittila.fi

3 4. HANKINTAMENETTELY Hankintamuotona käytetään avointa menettelyä. Hankintailmoitus kynnysarvon ylittävästä hankinnasta on jätetty kauppa- ja teollisuusministeriön HILMAilmoituskanavaan ( edelleen julkaistavaksi EU:n viralliseen lehteen ja TED-tietokantaan ( 5. TARJOUSHINTA Kittilän kunnan kuljetuspalveluiden myöntämisperusteissa Soteltk 74 ( ) on määritelty, että kustannukset korvataan vain siltä matkalta, minkä asiakas on todellisuudessa ollut kyydissä. Matka korvataan edullisimman kuljetustavan mukaan. Jos matkan kustannukset ovat edullisemmat odotusaika huomioiden, korvataan myös odotusaikaa. Tällöin kuljetuspalvelumatkoja ei korvata kahtena matkana vaan odotusajalla. Tarjouksessa tulee ilmoittaa, kuinka monta prosenttia tarjoaja antaa alennusta voimassaolevasta Liikenneja viestintäministeriön alkaen vahvistamasta taksitaksasta (FINLEX), tätä taksaa sovelletaan koko sopimuskauden ajan Alennusprosenttia sovelletaan lähtötaksan, ajomatkamaksun, palvelulisien ja odotusajan taksoihin. Tarjoushinnat tulee ilmoittaa arvonlisäverollisina. Tarjouskilpailu ratkaistaan määräaikaan mennessä saapuneiden tarjousten kesken, jotka täyttävät tarjouspyynnössä asetetut ehdot ja ovat tarjouspyynnön mukaisia. Tarjousten ratkaisuperuste on hinnaltaan edullisin tarjous. Ostaja pidättää kuitenkin oikeuden tarkistaa hinta tarjoajalta tilanteessa, jossa kyse ei ole ns. lähiautoilijan tekemästä tarjouksesta (vyöhykkeen käyttö). Ostaja voi jättää hyväksymättä tarjoukset, joiden hintataso on liian korkea tai jos olosuhteet tai liikenteen järjestämisen edellytykset ovat muuttuneet niin, että suunniteltua liikennettä ei ole tarkoituksenmukaista tai mahdollista toteuttaa tarjouspyynnössä esitetyllä tavalla. Tilaaja voi siirtyä suorahankintaan, jos kohteeseen ei ole saatu hyväksyttäviä tarjouksia lainkaan. 6. TARJOAJAN KELPOISUUS Tarjoajan on oltava rekisteröity ammatti- tai elinkeinorekisteriin sijoittautumismaansa lainsäädännön mukaisesti. Liikennöitsijän tulee kuulua ennakkoperintärekisteriin. Mikäli kohteeseen kuuluu alaikäisiä kuljetettavia, tulee tarjoajan ennen sopimuksen allekirjoittamista esittää todistus kuljettajien rikosrekisteriotteiden tarkastamisesta. Liikennöitsijällä tulee olla ennen sopimuksen tekoa ostoliikenteen harjoittamiseen oikeuttava lupa. Luvan voimassaoloajan umpeutuminen kesken sopimuskauden ei estä liikennöitsijää ottamasta osaa tarjouskilpailuun. Liikennöitsijä vastaa vahingoista, joita ostajalle mahdollisesti aiheutuu liikennöintiluvan lakkaamisesta kesken sopimuskauden.

4 Hankintayksikkö soveltaa hankinnassa tilaajavastuulakia (Laki tilaajan selvitysvelvollisuudesta ja vastuusta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä 1233/2006). Palvelutarjoajan on täytettävä lain mukaiset velvoitteet ja toimitettava hankintayksikölle tilaajavastuulain mukaiset selvitykset. Selvitykset tulee toimittaa ennen sopimuksen tekoa. Tarjoaja voidaan sulkea pois tarjouskilpailusta (hankintalain 54 ), jos: 1) tarjoaja on konkurssissa tai purettavana tai keskeyttänyt liiketoimintansa taikka tarjoajan velkoja on vahvistetulla akordilla, saneerausohjelmalla tai muussa vastaavassa lainsäädäntöön perustuvassa menettelyssä järjestelty; 2) tarjoajan konkurssiin asettaminen tai purkaminen taikka muu 1 kohdassa tarkoitettu menettely on vireillä; 3) tarjoaja on saanut ammattinsa harjoittamiseen liittyvästä lainvastaisesta teosta lainvoimaisen tuomion; 4) tarjoaja on ammattitoiminnassaan syyllistynyt vakavaan virheeseen; 5) tarjoaja on laiminlyönyt velvollisuutensa maksaa veroja tai sosiaaliturvamaksuja; taikka 6) tarjoaja on syyllistynyt olennaisesti väärien tietojen antamiseen tilaajalle tai laiminlyönyt vaadittavien tietojen antamisen. 7. YHTEENLIITTYMÄ Liikennöitsijät voivat liittyä yhteen tehdäkseen yhteisen tarjouksen yhteisestä suorituksesta (tarjousyhteenliittymä), edellyttäen, ettei toiminta ole ristiriidassa kilpailunrajoituksista annetun lain (318/2004) 2. luvun kanssa. Kaikkien yhteenliittymään osallisten liikennöitsijöiden on allekirjoitettava tarjous. Yhteisen tarjouksen tehneet ovat yhteisvastuussa tarjouksesta. 8. MAKSUEHDOT Kuljetusten laskutus tapahtuu kalenterikuukausittain tarjouspyynnön mukaisesti. Maksuehto on 21 päivää laskun saapumisesta ja viivästyskorko voi olla enintään korkolain 4 1 mom. mukainen. 9. ALIHANKINTA Liikennöitsijä saa käyttää alihankkijaa. Alihankkijan käytöstä pitää ilmoittaa tarjouksessa. Alihankkijaksi voidaan hyväksyä vain tarjouskilpailuasiakirjoissa asetetut vaatimukset täyttävä liikennöitsijä. Tarjoaja vastaa alihankkijansa toimista ostajalle kuin omistaan. Mikäli uusia alihankkijoita lisätään sopimuskauden aikana, alihankkijoina voivat tässä tapauksessa toimia vain toiset sopimusautoilijat. Alihankkijoiden lisääminen tapahtuu ainoastaan tilaajan suostumuksella. Alihankinnan osuus toimeksiannon suorittamisessa voi olla enintään 25% sopimuksen arvosta.

5 10. TIEDOT TARJOAJASTA Tarjouksessa tulee esittää tarjoajasta seuraavat tiedot ja selvitykset: 1. Tilaajavastuulain mukainen selvitys, jossa on: selvitys siitä, onko yritys merkitty ennakkoperintälain (1118/1996) mukaiseen ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverolain (1501/ 1993) mukaiseen arvonlisäverovelvollisten rekisteriin; kaupparekisteriote tai kaupparekisteristä muutoin saadut kaupparekisteriotetta vastaavat tiedot; todistus verojen maksamisesta tai verovelkatodistus taikka selvitys siitä, että verovelkaa koskeva maksusuunnitelma on tehty; todistukset eläkevakuutusten ottamisesta ja eläkevakuutusmaksujen suorittamisesta tai selvitys siitä, että erääntyneitä eläkevakuutusmaksuja koskeva maksusopimus on tehty; selvitys työhön sovellettavasta työehtosopimuksesta tai keskeisistä työehdoista Edellä mainitut tiedot, todistukset ja selvitykset eivät saa olla kolmea (3) kuukautta vanhempia laskettuna tarjouksen jättöpäivästä. Jos tarjoaja on kuitenkin rekisteröitynyt asianmukaisesti Tilaajavastuu.fi - palveluun, tämä riittää annetuksi selvitykseksi, eikä muuta selvitystä tarvitse antaa. Mikäli toimintansa aloittavalla tarjoajalla ei vielä ole kaikkia edellä lueteltuja todistuksia saatavissa, tulee ne toimittaa viimeistään ennen mahdollisen sopimuksen allekirjoittamista. 2. Ostoliikenteenharjoittamisen vaadittava lupa Kopio voimassa olevasta joukkoliikenneluvasta tai taksiluvasta 3. Kalustoluettelo Liite 2 (vaihtoehtoisesti yrityksen kalustoluettelo, josta ilmenevät vastaavat tiedot) 11. LIIKENNÖINNISSÄ KÄYTETTÄVÄ AUTOKALUSTO Liikennöinnissä käytettävän autokaluston tulee täyttää kaikki Suomen lakien, asetusten sekä viranomaisten antamien määräysten henkilökuljetukseen käytettävälle kalustolle asetetut vaatimukset mm. rakenteen ja varusteiden osalta. Autossa tulee olla aikaa ja matkaa mittaava laite, joka antaa kuitin laskutuksen tarkistamiseksi tai jonka perusteella asiakkaan kuitti kirjoitetaan. Auton tulee täyttää päästöluokan osalta (pakokaasupäästöt) osalta vähintään Euro 4 (Euro IV) normit. Kohteessa 1 edellytetään paarivarusteltua kalustoa. Kohteessa 5 edellytetään invavarusteltua kalustoa. Invakuljetukset kunnan alueella tulee tarjota omanaan (kohde 5), ei voi yhdistää muiden kohteiden tarjouksiin.

6 12. TARJOUKSEN JÄTTÄMINEN Sitova tarjous on toimitettava viimeistään klo 15:00 mennessä osoitteeseen Kittilän kunta, Valtatie 15, KITTILÄ. Tarjoukset tulee toimittaa kirjallisena. Kuoreen on merkittävä Tarjous VPL, SHL ja ikäihmisten päivätoiminnan kuljetuksista, paarikuljetus Kittilän tk-oys. Tarjouskilpailua koskevat kysymykset tulee esittää mennessä osoitteeseen Vastaukset kysymyksiin julkaistaan Kittilän kunnan www -sivuilla. Määräajan jälkeen jätettyjä tarjouksia ei oteta huomioon. Tarjoukset tulee olla voimassa saakka. 13. SOPIMUS Tarjouspyyntöä ja tarjousta käytetään sopimuksen pohjana. Sopimus on voimassa välisen ajan.

Sodankylän kunta pyytää sitovaa tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta.

Sodankylän kunta pyytää sitovaa tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta. TARJOUSPYYNTÖ SODANKYLÄN KUNNAN VPL ja SHL KULJETUKSISTA Sodankylän kunta pyytää sitovaa tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta. 1 OSTAJA Sodankylän kunta, PL 60, 99601 Sodankylä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ INARIN KUNNAN VAMMAISPALVELULAIN MUKAISISTA KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ INARIN KUNNAN VAMMAISPALVELULAIN MUKAISISTA KULJETUKSISTA TARJOUSPYYNTÖ INARIN KUNNAN VAMMAISPALVELULAIN MUKAISISTA KULJETUKSISTA Inarin kunta pyytää sitovaa tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta. 1 OSTAJA Inarin kunta / Sosiaali- ja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KITTILÄN KUNNAN VPL, SHL JA IKÄIHMISTEN PÄIVÄTOIMINNAN KULJETUKSISTA SEKÄ PAARIKULJETUKSESTA KITTILÄN TERVEYSKESKUS-OYS

TARJOUSPYYNTÖ KITTILÄN KUNNAN VPL, SHL JA IKÄIHMISTEN PÄIVÄTOIMINNAN KULJETUKSISTA SEKÄ PAARIKULJETUKSESTA KITTILÄN TERVEYSKESKUS-OYS TARJOUSPYYNTÖ KITTILÄN KUNNAN VPL, SHL JA IKÄIHMISTEN PÄIVÄTOIMINNAN KULJETUKSISTA SEKÄ PAARIKULJETUKSESTA KITTILÄN TERVEYSKESKUS-OYS Kittilän kunta pyytää sitovaa tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen

Lisätiedot

Kempeleen, Limingan, Muhoksen ja Tyrnävän kunnat pyytävät sitovaa tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta.

Kempeleen, Limingan, Muhoksen ja Tyrnävän kunnat pyytävät sitovaa tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta. TARJOUSPYYNTÖ VPL ja SHL KULJETUKSISTA Kempeleen, Limingan, Muhoksen ja Tyrnävän kunnat pyytävät sitovaa tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta. 1 OSTAJA Kempeleen kunta Limingan

Lisätiedot

UNARINPERÄN KOULULAISKULJETUKSEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

UNARINPERÄN KOULULAISKULJETUKSEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ SODANKYLÄN KUNTA Sivistyspalvelut 16.6.2010 UNARINPERÄN KOULULAISKULJETUKSEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1. OSTAJA... 3 2. HANKINTAMENETTELY...

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ (NRO 1)

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ (NRO 1) KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ (NRO 1) 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ Päivitetty 27.11.2015 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO

KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTO SISALLYSLUETTELO 1 OSTAJA 3 2 HANKINTAMENETTELY 3 3 TARJOUSPYYNNON KOHDE 3 4 KALUSTOLLE

Lisätiedot

JÄRVI-POHJANMAAN PERUSTURVAN PALVELULIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

JÄRVI-POHJANMAAN PERUSTURVAN PALVELULIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ JÄRVI-POHJANMAAN PERUSTURVAN PALVELULIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakunta pyytää tarjoustanne

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN PAIKALLIS- JA PALVELULIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

JÄRVENPÄÄN PAIKALLIS- JA PALVELULIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ JÄRVENPÄÄN PAIKALLIS- JA PALVELULIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot

TUUSULAN SISÄISEN JOUKKO- LIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

TUUSULAN SISÄISEN JOUKKO- LIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ TUUSULAN SISÄISEN JOUKKO- LIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS- JA KOULULAISKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS- JA KOULULAISKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS- JA KOULULAISKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE...

Lisätiedot

KUTSUTAKSI- PALVELULIIKENNE

KUTSUTAKSI- PALVELULIIKENNE YLIVIESKAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(7) KUTSUTAKSI- PALVELULIIKENNE TARJOUSASIAKIRJA 1 TARJOUSPYYNTÖ YLIVIESKAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 2(7) Ylivieskan kaupunki pyytää tarjoustanne jäljempänä määritellyn

Lisätiedot

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 KALUSTOLLE ASETETTAVAT

Lisätiedot

YLIVIESKAN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET

YLIVIESKAN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET YLIVIESKAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(7) YLIVIESKAN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 1 TARJOUSPYYNTÖ YLIVIESKAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 2(7) Ylivieskan kaupunki pyytää tarjoustanne jäljempänä määritellyn

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3 TARJOUS TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS. - Tarjouslomake - Tarjouksen kalustolomake - luettelo

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3 TARJOUS TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS. - Tarjouslomake - Tarjouksen kalustolomake - luettelo TARJOUS 1 MUHOKSEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS - Tarjouslomake - Tarjouksen kalustolomake - luettelo TARJOUS TARJOUS 2 Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Asiakirjassa

Lisätiedot

TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE...

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS... 4 5

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET ENONTEKIÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(8) ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 1 TARJOUSPYYNTÖ ENONTEKIÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 2(8) SISÄLLYSLUETTELO 1. Ostaja... 3 2. Hankintamenettely... 3 3. Tarjouspyynnön

Lisätiedot

Koulukuljetusten tilausliikenteen tarjouspyyntö. Valkeakosken kaupunki Kasvatus- ja opetustoimisto

Koulukuljetusten tilausliikenteen tarjouspyyntö. Valkeakosken kaupunki Kasvatus- ja opetustoimisto Koulukuljetusten tilausliikenteen tarjouspyyntö Valkeakosken kaupunki Kasvatus- ja opetustoimisto SISÄLLYSLUETTELO 1. Ostaja... 1 2. Hankintamenettely... 1 3. Tarjouspyynnön kohde... 1 4. Tarjoajan kelpoisuus...

Lisätiedot

1. Liikenneluvan voimassaolo

1. Liikenneluvan voimassaolo TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 2. 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Yhteenliittymä 3. Alihankkijan käyttäminen 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet 6. Liikennöinnissä käytettävä ajokalusto

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET ENONTEKIÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(9) ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 1 TARJOUSPYYNTÖ ENONTEKIÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 2(9) SISÄLLYSLUETTELO 1. Ostaja... 3 2. Hankintamenettely... 3 3. Tarjouspyynnön

Lisätiedot

Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa kirjekuoressa!) Tarjouksen kalustoluettelo -lomake

Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa kirjekuoressa!) Tarjouksen kalustoluettelo -lomake TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3A 1(5) OULUN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS Liite 3a Liite 3b Liite 3c Tarjouslomake Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa

Lisätiedot

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta Tarjous Lopen kunnan oppilas- ja palvelukuljetusten sekä asiointiliikenteen hankinnasta tehdään tällä asiakirjalla. Tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

Kyseessä on hankinta, jossa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista. Savukosken kunta on laissa tarkoitettu julkinen hankintayksikkö.

Kyseessä on hankinta, jossa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista. Savukosken kunta on laissa tarkoitettu julkinen hankintayksikkö. Hankintayksikkö: Savukosken kunnan opetustoimi Jukka Taipale Sauherrantie 23 B 98800 SAVUKOSKI jukka.taipale@savukoski.fi 0400 603705 LÄHTÖTIEDOT: Kyseessä on hankinta, jossa noudatetaan lakia julkisista

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS- JA KOULULAISKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS- JA KOULULAISKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS- JA KOULULAISKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE...

Lisätiedot

1. Tarjoajan perustiedot

1. Tarjoajan perustiedot LIITE 5. Tarjouslomake 1(6) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 2/2013 tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

SALLAN KUNNAN KULJETUKSET

SALLAN KUNNAN KULJETUKSET SALLAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(9) SALLAN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 1 TARJOUSPYYNTÖ SALLAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 2(9) SISÄLLYSLUETTELO 1. Ostaja... 3 2. Hankintamenettely... 3 3. Tarjouspyynnön kohde...

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET 1(11) ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS Liite 3a Tarjouslomake Liite 3b Hintatarjouslomake Liite 3c Hintatarjouslomake kohde 2 Liite 3d Hintatarjouslomake kohde 6 Liite 3e Hintatarjouslomake

Lisätiedot

JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHTEET... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3 1(8) ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS Liite 3a Tarjouslomake Liite 3b Hintatarjouslomake Liite 3c Hintatarjouslomake kohde 5 Liite 3d Hintatarjouslomake kohde

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 1.

TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 1. TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 1. 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Yhteenliittymä 3. Alihankkijan käyttäminen 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet 6. Liikennöinnissä käytettävä ajokalusto

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Cityliikenteen tarjouskilpailu 2016 Diaarinumero TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 Tarjouslomake 1(5) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Cityliikenteen tarjouskilpailu

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot.

Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot. TARJOUSLOMAKE 2019 - SIVU 1 (8) TARJOUSLOMAKE 2019 Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot. Liikennöitsijä Y-tunnus Osoite Puhelin Sähköposti Liikenteestä

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3

TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3 TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3 1. Tarjoaja ja yhteystiedot Nimi Osoite Y-Tunnus Puhelin Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilö Puhelin Sähköpostiosoite Hankintapäätös voidaan lähettää tiedoksi sähköpostilla

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ Parkanon kaupunki pyytää tarjoustanne jäljempänä kuvattujen koulukuljetusten hoitamisesta oheisten asiakirjojen mukaisesti. 1. OSTAJA Parkanon kaupunki PL 14 39701

Lisätiedot

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

Kittilän kunta pyytää sitovaa tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta.

Kittilän kunta pyytää sitovaa tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta. TARJOUSPYYNTÖ KITTILÄN KUNNAN VPL JA SHL KULJETUKSISTA Kittilän kunta pyytää sitovaa tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta. 1 OSTAJA Kittilän kunta/vanhus- ja vammaispalvelut

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA 1.7.2019 31.7.2021 TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ Keittiön ruokasalin/taukotilan kalusteista Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu Keskitie

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET ENONTEKIÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(8) ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 1 TARJOUSPYYNTÖ ENONTEKIÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 2(8) SISÄLLYSLUETTELO 1. Ostaja... 3 2. Hankintamenettely... 3 3. Tarjouspyynnön

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 Sivu 1/5 KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA 1.7.2019 31.7.2021 TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA...

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA KOHDE 1 TARJOUSPYYNTÖ

HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA KOHDE 1 TARJOUSPYYNTÖ 1 HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA KOHDE 1 TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA 3 2 HANKINTAMENETTELY 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE 3 3.1 Kohdekuvaukset 3 3.2 Kalustolle

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa tarjouspyynnössä määritellyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa tarjouspyynnössä määritellyt liitteet ja selvitykset. Liite 2 TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa tarjouspyynnössä määritellyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Tarjouslomake 1(9) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero Tarjouslomake, kohde 11 Tarjous jätettävä 31.10.2016 klo 12:00 mennessä Oulun toimivalta-alueen

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Tarjouslomake 1(8) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero Tarjouslomake, kohde 10 Tarjous jätettävä 26.9.2016 klo 12:00 mennessä Oulun toimivalta-alueen

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT ASIOINTILIIKENNE / KIMPPAKYYTI Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Alihankinta 3. Yhteenliittymä 4. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ 2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu Keskitie 10 44500 VIITASAARI

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA 24.6.2011 HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

JALASJÄRVEN KUNTA 24.6.2011 HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 1 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA...3 2 HANKINTAMENETTELY...3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE...3 3.1 Kohdekuvaukset...3 3.2 Kalustolle

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne,

Lisätiedot

NURMEKSEN KAUPUNKI. Jos liikennöitsijä tulee käyttämään alihankkijaa, tarjouksesta tulee ilmetä, mikä osuus liikenteestä hoidetaan alihankintana.

NURMEKSEN KAUPUNKI. Jos liikennöitsijä tulee käyttämään alihankkijaa, tarjouksesta tulee ilmetä, mikä osuus liikenteestä hoidetaan alihankintana. NURMEKSEN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUN EHDOT VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Alihankinta 3. Yhteenliittymä 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet

Lisätiedot

Tarjous koskee reittejä nrot: Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %)

Tarjous koskee reittejä nrot: Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) ULVILAN KAUPUNKI T A R J O U S Opetus- ja kasvatuslautakunta KOULUKULJETUKSET Tarjous tehdään tällä asiakirjalla 1. Tarjoaja Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 29.4.2014 päivättyyn tarjouspyyntöönne

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET

TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 1B TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä 6. Kilpailukohteet 7.

Lisätiedot

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet)

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) Tarjouslomakkeen täyttöohje Tarjouslomaketta täyttäessä tulee ottaa huomioon seuraavat asiat: Palveluntuottajan

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS LIITE 4 TARJOUSLOMAKE 1 (6) KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Eri yhteenliittymät tekevät kukin oman tarjouksensa riippumatta

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA PL 12 Kirkkotie 4 61600 JALASJÄRVI 4.4.2011 HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

JALASJÄRVEN KUNTA PL 12 Kirkkotie 4 61600 JALASJÄRVI 4.4.2011 HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 3.1 Kohdekuvaukset... 3 3.2

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 Tarjouspyyntö Pihtiputaan pesulan pyykkikuljetuksista Pihtipudas- Viitasaari- Pihtipudas viisi (5) kertaa viikossa sekä Pihtiputaalla kolme (3) kertaa viikossa. 1. Yleistä Viitasaaren

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ Sivu 1/5 Harjavallan kaupunki / Koulukeskuksen pysäköintialue Kokonaishintaurakka Arvoisa urakoitsija, Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaan. Tarjous

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UIMAOPETUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UIMAOPETUKSESTA KIRKKONUMMENKUNTA TARJOUSPYYNTÖ Sivistyspalvelut PL 20 5.10.2009 02401 KIRKKONUMMI TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UIMAOPETUKSESTA HANKINNAN KOHDE Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut pyytää

Lisätiedot

KAUHAJOEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Kauhajoen terveyskeskuksen peruskorjaus Alakattotyöt aliurakkana

KAUHAJOEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Kauhajoen terveyskeskuksen peruskorjaus Alakattotyöt aliurakkana KAUHAJOEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Kauhajoen terveyskeskuksen peruskorjaus Alakattotyöt aliurakkana Kauhajoen kaupunki Tarjouspyyntö 2/5 Kari Kulmala (040) Pyydämme urakkatarjoustanne Kauhajoen terveyskeskuksen

Lisätiedot

Liikennöitsijät voivat liittyä yhteen tehdäkseen yhteisen tarjouksen yhteisestä suorituksesta.

Liikennöitsijät voivat liittyä yhteen tehdäkseen yhteisen tarjouksen yhteisestä suorituksesta. 1 Sivistyspalvelut Hallinto- ja talous TARJOUSKILPAILUN EHDOT Liikenneluvan voimassaolo Liikennöitsijällä tulee olla tarjousta jättäessään tarjouksessa tarkoitetun tilausliikenteen harjoittamiseen oikeuttava

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA PL 12 Kirkkotie 4 61600 JALASJÄRVI 9.4.2015 HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KURIKKA

JALASJÄRVEN KUNTA PL 12 Kirkkotie 4 61600 JALASJÄRVI 9.4.2015 HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KURIKKA HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KURIKKA 1 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 3.1 Kohdekuvaukset...

Lisätiedot

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Katu- ja viherpalvelut

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Katu- ja viherpalvelut 1(6),, Katu- ja viherpalvelut TARJOUSKILPAILUN EHDOT Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankkijan käyttäminen 5. Tiedot liikennöitsijästä 6.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

LIITE 5 1 TARJOUSKILPAILUN EHDOT

LIITE 5 1 TARJOUSKILPAILUN EHDOT LIITE 5 1 TARJOUSKILPAILUN EHDOT 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankkijan käyttäminen 5. Tiedot liikennöitsijästä 6. Kilpailukohteet 7. Liikennöinnissä

Lisätiedot

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen 1 (5) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen Tarjoajan nimi: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka

Lisätiedot

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy 1/10 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO RAK_2120 2017 / Maanrakennuskaluston vuokrauspalvelut kuljettajan kanssa (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 7 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Urjalan kunnan talvikunnossapitotöiden hankinta talvikausille sekä optiotalvikaudelle

Urjalan kunnan talvikunnossapitotöiden hankinta talvikausille sekä optiotalvikaudelle Urjalan kunta TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 Urjalan kunnan talvikunnossapitotöiden hankinta talvikausille 2016 2017 + 2017 2018 + 2018 2019 sekä optiotalvikaudelle 2019 2020 TARJOUS Tarjoan/tarjoamme Urjalan

Lisätiedot

Tarjouksen tulee sisältää erilliset hinnat seuraavien jäteastioiden tyhjennyksistä:

Tarjouksen tulee sisältää erilliset hinnat seuraavien jäteastioiden tyhjennyksistä: 1 Keuruun kaupunki 2.6.2015 Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitos Tarjouspyyntö jätekuljetuksista KIINTEISTÖJEN JÄTEKULJETUKSET Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitos pyytää tarjoustanne kiinteistöjensä jätteidenkuljetuksista

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA Kurikan kaupunki pyytää tarjousta toimintakeskuksen työntekijöiden kuljetuksista ajalle 1.9.2011-31.8.2012. Mahdollinen vuoden optio. Tarjouskilpailu on avoin

Lisätiedot

AJALLE sekä mahdollinen optio 1 v

AJALLE sekä mahdollinen optio 1 v MUHOKSEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(8) MUHOKSEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET AJALLE 1.8.2019-31.7.2021 sekä mahdollinen optio 1 v TARJOUSASIAKIRJA 1 TARJOUSPYYNTÖ MUHOKSEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 2(8) Muhoksen kunta

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 Pornaisten kunta pyytää sitovaa tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN EHDOT - KOULULAISKULJETUKSET

TARJOUSKILPAILUN EHDOT - KOULULAISKULJETUKSET TARJOUSKILPAILUN EHDOT - KOULULAISKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä 6. Kilpailukohteet 7. Kaluston ja palvelun

Lisätiedot

TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA

TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA Hankinnan yleiskuvaus Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut pyytää tarjoustanne liitteen TARJOUKSEEN mukaisista astioista, keittiövälineistä ja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1/5 1.9.2016 TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1 HANKINNAN KOHDE Liedon kunta pyytää tarjouksia Liedon keskustaajamaan sijoittuvan Lietohallin palveluista ja Liedon lukion

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1. Tarjouspyyntö on julkaistu Uudenkaupungin kaupungin internetsivuilla osoitteessa uusikaupunki.fi/tarjouspyynnöt.

TARJOUSPYYNTÖ 1. Tarjouspyyntö on julkaistu Uudenkaupungin kaupungin internetsivuilla osoitteessa uusikaupunki.fi/tarjouspyynnöt. TARJOUSPYYNTÖ 1 Maankäyttöapalvelut Suunnitteluinsinööri Helena Lindström 11.04.2013 Pyhämaan ja Kalannin ostoliikenne Pyydämme Teitä tarjoamaan Uusikaupunki Pyhämaa ja Uusikaupunki Kalanti linja-autoliikennöintiä

Lisätiedot

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen.

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. 1 (5) Tarjousnimike 5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. OHJE Tarjoaja täyttää tarjoajan soveltuvuuslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSET LUKUVUONNA

KOULUKULJETUKSET LUKUVUONNA 1 ISONKYRÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ Pohjankyröntie 136 61500 ISOKYRÖ 4.4.2018 KOULUKULJETUKSET LUKUVUONNA 2018 2020 Sopimuskausi Isonkyrön kunta pyytää tarjousta Hilma- ilmoituskanavaan lähetetyn hankintailmoituksen

Lisätiedot

1/8. Konepalvelu Kiviharju Oy. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet

1/8. Konepalvelu Kiviharju Oy. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 177294 / Katujen puhdistuspalvelut /Hiekoitushiekan poisto 2018 ja optio 2019-2020 / Kansallinen hankintailmoitus (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio EVIJÄRVI

Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio EVIJÄRVI Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio 3 62500 EVIJÄRVI 11.11.2015 TARJOUSPYYNTÖ KAIVINKONETÖISTÄ Evijärven kunnan tekninen lautakunta pyytää tarjouksia kaivinkonetöistä 1.1.2016 31.12.2017. Kohde

Lisätiedot

OULUN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 1 TARJOUSPYYNTÖ. TARJOUSPYYNTÖ nro 1(11) Asiatunnus/Dnro 02.04.2015 OUKA/2815/02.08.

OULUN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 1 TARJOUSPYYNTÖ. TARJOUSPYYNTÖ nro 1(11) Asiatunnus/Dnro 02.04.2015 OUKA/2815/02.08. TARJOUSPYYNTÖ nro 1(11) OULUN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 1 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ nro 2(11) SISÄLLYSLUETTELO 1. Ostaja... 3 2. Hankintamenettely... 3 3. Tarjouspyynnön kohde... 3

Lisätiedot

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 2(5) TYÖN NIMI Katusaneeraus ja asfaltointiurakka 2018 HANKINTAMENETTELY Kyseessä on julkinen kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankinnasta

Lisätiedot

1. +DQNLQWD\NVLN Q SHUXVWLHGRW +DQNLQWD\NVLNN

1. +DQNLQWD\NVLN Q SHUXVWLHGRW +DQNLQWD\NVLNN 06.10.2016 1/7 70236 Kh 10.10.2016 152 liite 1 1. : Antti Luukkanen Suomi puh. fax cloudia@vihti.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 70236 Hankinnan kuvaus: 18

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014 Helsingin kaupunki 1 (5) Tarjouspyyntö helsinkiläisten liikkumistottumuksia koskevasta henkilöhaastattelusta HEL 2014-006054 T 02 08 02 00 1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston

Lisätiedot

Liite C. Suomen Terveysmaail ma Oy. Tarjoaja on jo rekisteröitynyt Tilaajavastuu.fi - palveluun tai vastaavaan palveluun.

Liite C. Suomen Terveysmaail ma Oy. Tarjoaja on jo rekisteröitynyt Tilaajavastuu.fi - palveluun tai vastaavaan palveluun. Tarjoajien soveltuvuus JARDno-2017-1166 / Hoivasängyt, laitapehmusteet, hygieniapatjat ja yöpöydät Saapuneita tarjouksia yhteensä: 6 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 6 Soveltuvuusvaatimukset Respecta Oy

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt Keskuskatu 29 A 31600 Jokioinen HANKE Jokioisten kunnan asfaltointityöt vuonna 2018 optio(-2019) Asfaltointityöt 2(6) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2018 optio(-2019) HANKINTAMENETTELY Kyseessä on Jokioisten

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) Kelpoisuusehdot / KESKITETTY TUETTU ASUMINEN 1982/ /

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) Kelpoisuusehdot / KESKITETTY TUETTU ASUMINEN 1982/ / TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY Tarjoajan nimi Tarjoajan posti- ja sähköpostiosoite (johon esim. päätös lähetetään tiedoksi) Valintaperusteena on halvin hinta. Vertailuvaiheeseen

Lisätiedot