LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä sivu Vapaa-aikalautakunta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä sivu Vapaa-aikalautakunta 2.6.2014 45"

Transkriptio

1 Vapaa-aikalautakunta KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Vapaa-aikaltk. 40 Kunnallislain 58 :n mukaan vapaa-aikalautakunnan kokous on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Vapaa-aikalautakunnan kokous on kutsuttu koolle lähettämällä kokouskutsu ja esityslista vapaa-aikalautakunnan jäsenille, kunnanhallituksen puheenjohtajalle ja sen edustajalle sekä kunnanjohtajalle. Lautakunta toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Vapaa-aikaltk. 41 Pöytäkirjan tarkistusvuorossa ovat Kimmo Perkola ja Suonpää Ari. Vapaa-aikalautakunnan pöytäkirja tarkistetaan kokouksen jälkeen vapaa-aikatoimistossa, jollei muuta sovita. Vapaa-aikalautakunta päättää valita tämän kokouksen pöytäkirjantarkistajiksi Kimmo Perkolan ja Ari Suonpään. Kimmo Perkolan varajäsen Erkki Päivömaa toimii toisena pöytäkirjantarkastajana.

2 Vapaa-aikalautakunta LUVIGYM-KUNTOSALIN PUHTAANAPITO Vapaa-aikaltk. 42 Vapaa-aikalautakunta on pyytänyt tarjouksia LuviGym kuntosalin puhtaanapidosta paikallisilta siivousalan yrityksiltä. Tarjouspyyntö ilmoitettiin kunnan internetsivuilla ja tarjouksia pyydettiin viideltä paikalliselta palveluntuottajalta. Määräaikaan mennessä vapaaaikalautakunta sai yhden tarjouksen. Tarjousvertailussa käytetään arviointiperusteena tarjouksissa ilmoitettavaa edullisinta tuntihintaa. Esityslistan liitteenä on tarjouspyyntö ja määräaikaan saapunut tarjous. Vapaa-aikalautakunta päättää hyväksyä Salario Oy:n tekemän tarjouksen.

3 Vapaa-aikalautakunta NUORTEN VIIKKO LUVIALLA Vapaa-aikaltk. 43 Valtakunnallista nuorisotyön viikkoa vietetään Suomessa syyskuun ensimmäisellä viikolla. Nuoriso-ohjaaja Mia Sajantola on suunnitellut toiminnallista viikkoa Luvialla, jonka aikana luvialaisille nuorille tarjottaisiin aktiivista toimintaa ja tietoiskuja eri teemojen ympäriltä. Nuorten viikko toteutettaisiin yhteistyössä paikallisten seurojen, yhdistysten ja yritysten kanssa. Nuorten viikon toteutukseen on varattu rahaa vapaa-aikalautakunnan talousarvioissa. Nuorten viikon alustavaa ohjelmaa: Kirjastolla valokuvanäyttely, nuorten ottamista valokuvista. Kirjaston tapahtuma ja nuorten kirjailijavieras. Ti Krikutillin bileet (SPR ja Luvian verkkoranta yhdistys ry) Ke Elokuvailta Onnissa (Lipun hinta 4 ) (Pub Onni ja nuorisotoimi) To SRK nuorten ilta klo Pe Yöjalis turnaus LuVe ja nuorisotoimi La Amazing Race Luvia (Vaplan väki+muita) Su Nuorten messu klo (SRK), MLL:n nuorten vaatteiden kirppis Nuorisotalolla. Vapaa-aikalautakunta päättää, että Nuorten viikko järjestetään Luvialla

4 Vapaa-aikalautakunta OSAVUOSIRAPORTTI 1-4 Vapaa-aikaltk. 44 Talousarvion täytäntöönpano-ohjeiden mukaan talousarvion määrärahojen sekä toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta on annettava raportti valtuustolle, hallitukselle ja lautakunnille touko-kesäkuussa. Vapaa-aikalautakunnan osavuosiraportti1-4 liitteenä. Vapaa-aikalautakunta hyväksyy osavuosiraportin ja toimittaa sen edelleen kunnanhallitukselle.

5 Vapaa-aikalautakunta URHEILUKENTÄN KÄYTTÖMAKSUN SELKEYTTÄMINEN Vapaa-aikaltk. 45 Luvian urheilukentän käyttövuorotaksa on ilmoitettu epäselvästi internetissä sekä käyttövuorokaavakkeissa ilman merkintää arvonlisäverosta. Epäselvyyksien välttämiseksi käyttömaksu tarkistetaan vapaa-aikalautakunnassa. Tarkistuksen jälkeen hinnat esitetään yhdenmukaisesti internetissä ja varauskaavakkeissa. Vapaa-aikalautakunta päättää, että urheilukentän vuosisopimus Luvialaisille seuroille on 840 (sis. kulloinkin voimassaoleva alv), sis. 20h/vko. Kertamaksut luvialaisille seuroille10 /h + kulloinkin voimassaoleva alv, ulkopaikkakuntalaiset 35 /h + kulloinkin voimassa oleva alv.

6 Vapaa-aikalautakunta VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT Vapaa-aikaltk voimaan tulleen kuntalain 51 :n mukaan kunnanhallitus, kunnanhallituksen puheenjohtaja tai johtosäännössä määrätty kunnan viranhaltija voivat ottaa kunnanhallituksen käsiteltäväksi asian, joka on tämän lain nojalla siirretty kunnanhallituksen alaisen viranomaisen tai kunnanhallituksen jaoston toimivaltaan ja jossa asianomainen viranomainen on tehnyt päätöksen. Mitä 1 momentissa säädetään, koskee vastaavasti lautakuntia, niiden puheenjohtajia tai johtosäännössä määrättyä kunnan viranhaltijaa asianomaisen lautakunnan alaisen viranomaisen tai lautakunnan jaoston toimivaltaan siirretyissä asioissa, jollei kunnanhallitus, kunnanhallituksen puheenjohtaja, kunnanjohtaja tai 1 momentissa määrätty kunnan viranhaltija ole ilmoittanut asian ottamisesta kunnanhallituksen käsiteltäväksi. Asia on otettava ylemmän toimielimen käsiteltäväksi viimeistään sen ajan kuluessa, jossa 89 :ssä tarkoitettu oikaisuvaatimus päätöksestä on tehtävä. Ylemmän toimielimen käsiteltäväksi ei saa kuitenkaan ottaa: 1) lain tai asetuksen mukaisia lupa-, ilmoitus-, valvonta- tai toimitusmenettelyä koskevia asioita; eikä 2) yksilöön kohdistuvia opetustoimen, terveydenhuollon tai sosiaalitoimen asioita. Vapaa-aikalautakunnalle on toimitettu vs. vapaa-aikasihteerin päätökset 2,3,4,5,6,7,8. Vapaa-aikalautakunta päättää olla siirtämättä viranhaltijan päätöksiä käsiteltäväkseen.

7 Vapaa-aikalautakunta TIEDOKSISAATTOASIAT Vapaa-aikaltk. 47 Uusi Luviaesite on saatu valmiiksi ja jaettu mökkipostin mukana mökkiläisille. Lisäksi esitettä on jaettu paikallisesti. Veteraanijuhlat järjestettiin onnistuneesti. Paikalla Seurakuntakeskuksen pääjuhlassa oli noin 80 henkilöä. Vapaa-aikatoimen kesätyöntekijät on valittu ja työsopimukset kirjoitettu. Kesän toimintojen työntekijälista on esityslistan liitteenä. Edellisessä vapaa-aikalautakunnan kokouksessa päätettiin, että liikuntapaikkahoitaja Janne Kivini ja LuVe sopivat keskenään käytännöistä urheilukentän ovien avaamiseksi. Asia on tarkistettu ja ovien avaaminen ulkopuolisille seuroille hoidetaan yhteistyössä. Vs. vapaa-aikasihteeri on selvittänyt edellisessä vapaaaikalautakunnan kokouksessa ehdotettua yhteistyötä Käenpesän keittiön kanssa kesäleirien ruokakulujen pienentämiseksi. Yhteistyö ei tule toteutumaan ainakaan tulevana kesänä Kunnanhallitus on hyväksynyt yhteistyön Jäähalliyhtiön ja vapaaaikatoimen kanssa lähtien Janne Kivini työskentelee maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kunnan tehtävissä sekä tiistait ja torstait jäähallimestarina. Yhteistyö on molemmin puolin joustavaa, jonka toimivuutta kokeillaan määräaikaisella sopimuksella saakka. Luvian pyöräilyreitit merkitään Luvia-päivään mennessä. Pyöräiltävänä on eteläinen Kylien kierros, pohjoinen Kulttuurikieppi sekä Laitakariin ajettava Luonto ja Laavut. Luvia-päiviä vietetään Lauantaina on perinteinen Luviapäivän tori, opastettu kierros hautausmaan kohteissa klo alkaen ja kansanlaulukirkko kahvituksineen klo alkaen. Sunnuntaina järjestetään klo 14 alkaen opastettu, koko perheen pyöräretki Luodonkylän laavulle, jossa on ohjelmaa ja mehutarjoilua. Sunnuntaina pelataan myös Luvian golfmestaruudesta.

8 Vapaa-aikalautakunta Tulevan syksyn liikuntasalivuorot haetaan sähköisesti internetissä täytettävällä lomakkeella. Tulostettuja versioita saa myös vapaaaikatoimesta. Salivuorot tulee hakea mennessä. Nuoriso-ohjaajan terveisiä Mediapaja-hanke: Karhukuntien yhteinen mediapaja hanke Ctrl+Z hanke on toiminut ensin 3 vuotta omana hankkeena, jonka jälkeen haettiin uuteen 3 vuoden hankkeeseen rahaa. Uutta hanke rahaa ei kuitenkaan myönnetty kuin 1 vuosi. Näin ollen hanke ei saanut jatkoa. Ensimmäisen hankkeen vuotena 2010, jokaiseen kuntaan luotiin oma, kunnan nuorten tieto ja neuvontapalveluna toimiva verkkosivusto (luviannuoret.net). Yhdeksän kunnan erillisten sivujen jatkokehittäminen osoittautui ensimmäisen mediapaja hankkeen aikana, silloisilla työntekijäresursseilla ajateltua työläämmäksi. Uuden hankkeen ensimmäisenä vuotena 2013 käynnistettiin karhukuntien yhteisten, nuorten tieto ja neuvontapalveluiden sivujen luominen ja suunnittelu. Sivujen on tarkoitus avautua vuoden 2014 loppuun mennessä, huolimatta hankkeen päättymisestä. Hankkeiden kautta kerääntyi 9 kunnan käyttöön jonkin verran mediatyöskentelyyn liittyvää materiaalia ja tarpeistoa, joita on mahdollista nuorisotoimien lainata ilmaiseksi. Mian kulunutta kevättä: 4H:n kanssa 2 kaverikeskiviikkoa alakoulun oppilaille Seurakunnan isosleiri Nuorisofoorumin järjestämä matka Turkuun. Mukana 24 henkilöä. Matka onnistui hyvin koulutus peliriippuvuudesta Seutukunnan nuoriso-ohjaajien tapaaminen Luvialla ja Rippikoululaisten työskentely lauantait Munajahti Nuokkarilla Lomalla Vappudisko luokkalaisille, tuotto Nuorisofoorumin käyttöön. Ke Nuokkarin kevät karkelot, eli kevät kauden päätös Mökkiposti postitus kuuden 9. luokkalaisen tytön kanssa. Leiri- ja uimakoulujärjestelyjä.

9 Vapaa-aikalautakunta Saapuneet pöytäkirjanotteet: Kunnanhallitus 10/ : Vapaa-aikalautakunnan sekä Luvian Jäähalli Oy:n yhteistyö ajalla Kunnan valtuusto 2/ : Lapsi- ja nuorisopoliittinen ohjelma Vapaa-aikalautakunta päättää merkitä asiat tietoonsa saatetuksi. MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Vapaa-aikaltk 48 Vapaa-aikalautakunnan jäsenten esille tuomat asiat. Sainio toi esille Vanhan Kirjallisuuden Päivät, jotka järjestetään Sastamalassa Vapaa-aikalautakunta päätti, että vs. vapaa-aikasihteeri selvittää bussikuljetuksen hintaa ja informoi kuntalaisia mahdollisuudesta osallistua kohtuuhintaisella bussikuljetuksella. Vapaa-aikalautakunta tukee bussikuljetusta kulttuurin osalta. Vs. vapaa-aikasihteeri kertoi myös bussikuljetuksesta Kirjuri Classic- konserttiin Tapahtumasta ja kuljetuksesta tulee mainoksia ja tietoa kuntatiedotteeseen. Merkitään tiedoksi.

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 56 Sivistyslautakunta 27.5.2014. Kokousaika 27.5.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 56 Sivistyslautakunta 27.5.2014. Kokousaika 27.5.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 56 Kokousaika 27.5.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 3.1.2014 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 3.1.2014 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 2 Kokousaika 28.1.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä sivu Perusturvalautakunta 22.5.2014 34

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä sivu Perusturvalautakunta 22.5.2014 34 Perusturvalautakunta 34 Kokousaika Torstaina klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 181 Kunnanhallitus 26.5.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 181 Kunnanhallitus 26.5.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 181 Kokousaika 26.5.2014 klo 17.00 Kokouspaikka KalaValtanen Oy, Pori Käsiteltävät asiat 114 115 116 117 118 119 120 121 122 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 294 Kunnanhallitus 8.9.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 294 Kunnanhallitus 8.9.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 294 Kokousaika 8.9.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 97 Kunnanhallitus 24.3.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 97 Kunnanhallitus 24.3.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 97 Kokousaika 24.3.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 193 Kunnanhallitus 27.4.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 193 Kunnanhallitus 27.4.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 193 Kokousaika 27.4.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 26.2.2014 klo 9.00-15.00 Marja Vaitomaa

Kunnanvirastossa 26.2.2014 klo 9.00-15.00 Marja Vaitomaa LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 65 Kokousaika 24.2.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Hyvinvointilautakunta 10.02.2015 AIKA 10.02.2015 klo 18:00 19.40 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 413 Nro 14 Kokoustiedot Tiistai 7.10.2014, valtuuston kokouksen jälkeen Kunnanvirasto, Vinkkilä

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 413 Nro 14 Kokoustiedot Tiistai 7.10.2014, valtuuston kokouksen jälkeen Kunnanvirasto, Vinkkilä Kunnanhallitus Kokous 413 Nro 14 Kokoustiedot Aika: Tiistai 7.10.2014, valtuuston kokouksen jälkeen Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Sivu 232 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 415

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU HALLITUS Kokoustiedot: Aika: torstai 24.5.2012 klo 15.00 Auranlaakson asumisyksikkö Vanha Littoistentie 308, 20540 Turku

KOKOUSKUTSU HALLITUS Kokoustiedot: Aika: torstai 24.5.2012 klo 15.00 Auranlaakson asumisyksikkö Vanha Littoistentie 308, 20540 Turku KOKOUSKUTSU HALLITUS Kokoustiedot: Aika: torstai 24.5.2012 klo 15.00 Paikka: Auranlaakson asumisyksikkö Vanha Littoistentie 308, 20540 Turku Jäsen Ilmoittanut poissaolostaan Varajäsen Nuotio Tarja, pj.

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 242 Nro 8 Kokoustiedot Aika: Maanantai 18.05.2015, klo 17.30 20.00. Kunnanvirasto, Vinkkilä

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 242 Nro 8 Kokoustiedot Aika: Maanantai 18.05.2015, klo 17.30 20.00. Kunnanvirasto, Vinkkilä Kunnanhallitus Kokous 242 Nro 8 Kokoustiedot Aika: Maanantai 18.05.2015, klo 17.30 20.00. Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Sivu 130 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 244 131 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kokoustiedot: Aika: torstai 21.11.2013 klo 16.00 Paikka: KTO kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus, kabinetti Myllyojantie 2, 21520 Naskarla

Kokoustiedot: Aika: torstai 21.11.2013 klo 16.00 Paikka: KTO kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus, kabinetti Myllyojantie 2, 21520 Naskarla KOKOUSKUTSU HALLITUS Kokoustiedot: Aika: torstai 21.11.2013 klo 16.00 Paikka: KTO kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus, kabinetti Myllyojantie 2, 21520 Naskarla Jäsen Ilmoittanut poissaolostaan Varajäsen

Lisätiedot

24.5.2012 klo 15.35 17.50

24.5.2012 klo 15.35 17.50 5/2012 HALLITUS PHALLITUS KOKOUSTIEDOT Aika Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät 24.5.2012 klo 15.35 17.50 Auranlaakson asumisyksikkö Vanha Littoistentie 308, 20540 Turku Tarja Nuotio, puheenjohtaja Erja-Maija

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 432 Kunnanhallitus 15.12.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 432 Kunnanhallitus 15.12.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 432 Kokousaika 15.12.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 641 Nro 21 Kokoustiedot Aika: Maanantai 15.12.2014 klo 17.30 Kunnanvirasto, Vinkkilä

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 641 Nro 21 Kokoustiedot Aika: Maanantai 15.12.2014 klo 17.30 Kunnanvirasto, Vinkkilä Kunnanhallitus Kokous 641 Nro 21 Kokoustiedot Aika: Maanantai 15.12.2014 klo 17.30 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä 328 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 643 329 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 280 Nro 9 Kokoustiedot Aika: Maanantai 30.6.2014, klo 17.00 18.45. Kunnanvirasto, Vinkkilä

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 280 Nro 9 Kokoustiedot Aika: Maanantai 30.6.2014, klo 17.00 18.45. Kunnanvirasto, Vinkkilä Kunnanhallitus Kokous 280 Nro 9 Kokoustiedot Aika: Maanantai 30.6.2014, klo 17.00 18.45. Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Sivu 158 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 282 159 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 28. Otsikko Sivu 23 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 30 24 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 31

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 28. Otsikko Sivu 23 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 30 24 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 31 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 28 Kasvatus- ja opetuslautakunta 21.04.2015 AIKA 21.04.2015 klo 18:00 21.00 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 23 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN

Lisätiedot

Puheenjohtaja Mika Munkki

Puheenjohtaja Mika Munkki Kunnanhallitus Kokous 360 Nro 12 Kokoustiedot Aika: Maanantai 01.09.2014, valtuuston kokouksen jälkeen klo 18.30 20.15. Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Sivu 202 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 37 Nro 2 Kokoustiedot Aika: Maanantai 3.2.2014, klo 17.00 Kunnanvirasto, Vinkkilä

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 37 Nro 2 Kokoustiedot Aika: Maanantai 3.2.2014, klo 17.00 Kunnanvirasto, Vinkkilä Kunnanhallitus Kokous 37 Nro 2 Kokoustiedot Aika: Maanantai 3.2.2014, klo 17.00 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Sivu 19 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 39 20 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU HALLITUS. Jäsen Ilmoittanut poissaolostaan Varajäsen. Paimiossa, 14.8.2014. MERK. HANNU RANTA Irja Puhakka

KOKOUSKUTSU HALLITUS. Jäsen Ilmoittanut poissaolostaan Varajäsen. Paimiossa, 14.8.2014. MERK. HANNU RANTA Irja Puhakka KOKOUSKUTSU HALLITUS Kokoustiedot: Aika: torstai 21.8.2014 klo 16.00 Paikka: KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, kokoustila Kabinetti, Myllyojantie 2, 21520 Naskarla Jäsen Ilmoittanut

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 22 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 22 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Tekninen lautakunta 12.6.2013 AIKA 12.6.2013 klo 18.00-22.10 PAIKKA Teknisen toimiston kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko 22 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 23 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

Kunnanhallitus 9/2014. KOKOUSAIKA 10.6.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Kunnanhallitus 9/2014. KOKOUSAIKA 10.6.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 9/2014 KOKOUSAIKA 10.6.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 87 Toimielinten pöytäkirjat 88 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

Kokoustiedot: Aika: tiistai 3.9.2013 klo 16.30 Paikka: KTO kehitysvamma-alan tuki -ja osaamiskeskus, kabinetti Myllyojantie 2, 21520 Naskarla

Kokoustiedot: Aika: tiistai 3.9.2013 klo 16.30 Paikka: KTO kehitysvamma-alan tuki -ja osaamiskeskus, kabinetti Myllyojantie 2, 21520 Naskarla KOKOUSKUTSU HALLITUS Kokoustiedot: Aika: tiistai 3.9.2013 klo 16.30 Paikka: KTO kehitysvamma-alan tuki -ja osaamiskeskus, kabinetti Myllyojantie 2, 21520 Naskarla Jäsen Ilmoittanut poissaolostaan Varajäsen

Lisätiedot

Viranomainen No 9/2013

Viranomainen No 9/2013 Viranomainen No 9/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Sivu 244 KOKOUSAIKA Maanantai 9.9.2013 kello 18.00 20.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Köyliön

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Lehtinen Esa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pasila Olli kunnanvaltuuston 1. Alestalo Riitta kunnanvaltuuston 2.

Muut saapuvilla olleet Lehtinen Esa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pasila Olli kunnanvaltuuston 1. Alestalo Riitta kunnanvaltuuston 2. Iitin kunta Pöytäkirja 6/2015 197 Kunnanhallitus 13.04.2015 Aika Maanantai 13.04.2015 klo 17:30-19:15 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Salonen Jarkko Kare

Lisätiedot

Kunnanhallitus 14/2014. KOKOUSAIKA 21.10.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Kunnanhallitus 14/2014. KOKOUSAIKA 21.10.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 14/2014 KOKOUSAIKA 21.10.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 136 Toimielinten pöytäkirjat 137 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 3/2015. KOKOUSAIKA Keskiviikko 25.3.2015 klo 18.30 20.00. Kunnantalo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE

Sivistyslautakunta 3/2015. KOKOUSAIKA Keskiviikko 25.3.2015 klo 18.30 20.00. Kunnantalo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE YPÄJÄN KUNTA Sivistyslautakunta ASIALISTA 3/2015 KOKOUSAIKA Keskiviikko 25.3.2015 klo 18.30 20.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE 16 Liite 1 Kirjaston toimintatilasto vuodelta 2014 17

Lisätiedot