KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 5/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 5/2012 5.9.2012"

Transkriptio

1 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika klo Kahvitarjoilu Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Pajasmaa Mika, Sirpa Ahlforsin varajäsen Lehtinen Lauri Lepola Kristiina Maijala Mauri Parikka Heikki Ylimäki Sinikka, varapuheenjohtaja Muut osallistujat Tarela Arja Saastamoinen Riina sihteeri, talouspäällikkö Kylmäkosken kappeliseurakunnan kappalainen Käsitellyt asiat Allekirjoitukset Ensio Partanen puheenjohtaja Arja Tarela sihteeri tarkastus Akaa Kristiina Lepola Mauri Maijala Pöytäkirja yleisesti Nähtävänä oloa koskeva kuulutus on ollut Akaan kirkkoherranviraston sekä nähtävänä Kylmäkosken ja Viialan seurakuntatoimiston ilmoitustaululla Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Akaan kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana. Todistaa:

2 2 73 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Ensio Partanen avasi kokouksen ja piti alkuhartauden. Laulettiin virrestä 329 säkeistö KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkojärjestyksen 9.luvun 1 :n mukaan kirkkoneuvosto päättää kokoontumisensa ajan ja paikan. Kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. KN ohjesäännön 5 :n mukaan kutsu on toimitettava jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta. KL 7:4 :n mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun saapuvilla on enemmän kuin puolet jäsenistä. Kokouskutsut on toimitettu ESITYS: Todetaan kokous laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 75 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS JA NÄHTÄVILLÄOLO Seurakunnan toimielimen kokouksesta on pidettävä pöytäkirjaa, jonka puheenjohtaja allekirjoittaa ja sihteeri varmentaa (KJ 7:6 1 mom). Pöytäkirja tai päätös on pidettävä yleisesti nähtävänä vähintään oikaisuvaatimuksen tai valituksen tekemiselle varatun ajan (KL 25:3). ESITYS: 1) Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. 2) Päätetään, että pöytäkirja tarkastetaan ) Päätetään, että tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kirkkoherranvirastossa alkaen. 4) Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta pidetään kirkkoherranviraston ja Kylmäkosken sekä Viialan seurakuntatoimiston ilmoitustaululla ) tarkastajiksi valittiin Kristiina Lepola ja Mauri Maijala. 2) -4) 76 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kirkkoneuvostossa asiat otetaan esityslistalle puheenjohtajan määräämään järjestykseen ja käsitellään, jollei neuvosto toisin päätä, esityslistan mukaisessa järjestyksessä. Asioiden käsittelyn pohjana on esittelijän pohjaehdotus. ESITYS: Asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä.

3 3 77 LEIRIEMÄNNÄN PALKKAAMINEN TOUKOLAN LEIRIKESKUKSEEN Akaan seurakunnassa on tällä hetkellä ympärivuotisesti toimintaa kolmessa seurakuntatalossa ja yhdessä leirikeskuksessa. Vakinaista keittiöhenkilökuntaa ei emännän lisäksi ole. Kesäajaksi Toukolan leirikeskukseen palkattiin kaksi kausityöntekijää kokoaikaisesti ja yksi osa-aikaisesti hoitamaan keittiöpalvelua ja siivousta. Talvikaudelle on Toukolan leirikeskukseen jo tähän mennessä varattu yksitoista viikonloppuleiriä, yksi täysimittainen rippikoululeiri ja useita yksittäisiä päivätapahtumia. Talviaikana myös seurakuntataloissa on paljon erilaisia viikonlopputilaisuuksia, joten emännän työaika ei riitä näiden kaikkien hoitamiseen ja tilapäistyövoimaa ei aina ole saatavissa. Ensi kesänä Toukolan leirikeskuksessa alkaa säännöllinen toiminta toukokuun alussa ja leirejä riittää kokoaikaisesti aina elokuun loppuun asti. Leirikeskuksen talvikauden ja tulevan kesän toiminnan jatkuvuuden kannalta paras ratkaisu on palkata leiriemäntä vakinaiseen työsopimussuhteeseen. Touko-elokuussa leiriemännän koko työaika kuluu leirikeskuksessa ja syys-huhtikuun aikana leirikeskustyöstä yli jäävä työaika täyttyy seurakuntasaleissa järjestettävistä tilaisuuksista ja emännän vuosilomasijaisuuksista. Työaika painottuu viikonloppuihin ja tehtävässä noudatetaan kolmen viikon jaksotyöaikaa. Leiriemännän tehtävästä on laadittu tehtävänkuvauslomake vaativuuden arviointia varten (liite 1). Tehtävän vaativuusluokka arvioinnin perusteella on 402, ja sen mukainen peruspalkka on 1.873,83 euroa kuukaudessa. Kuluneen kesän aikana Toukolan leirikeskuksen keittiössä työskenteli kaksi kausityöntekijää, joista kumpikin olisi halukas ryhtymään vakinaiseen leiriemännän työsopimussuhteeseen. Esityslistan liitteenä on yhteenveto kummastakin hakijasta (liitteet 2-3), ja heidät on kutsuttu kirkkoneuvoston haastateltaviksi. ESITYS: Kirkkoneuvosto haastattelee hakijat ja valitsee Toukolan leirikeskuksen leiriemännän alkavaan toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen. Kirkkoneuvosto suoritti hakijoiden Tiina Pihlajan ja Hillevi Rupposen haastattelun ennen kokouksen alkamista. Kirkkoneuvosto valitsi Tiina Pihlajan Toukolan leirikeskuksen leiriemännän toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen lukien. Palkka maksetaan vaativuusluokan 402 peruspalkan mukaisesti. Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5)

4 4 78 LÄHETYSTYÖN NIMIKKOSOPIMUSTEN PÄIVITTÄMINEN Lähetystyön työryhmä on käsitellyt kokouksessaan Akaan seurakunnan voimassa olevia nimikkosopimuksia ja päätynyt esittämään kirkkoneuvostolle muutoksia, jotka ilmenevät alla olevasta muistiotekstistä. Ehdotetaan kirkkoneuvostolle sopimusten muuttamisesta seuraavasti vuoden 2013 alusta: - Papua Uusi-Guineaan: Alan Brown saisi euroa, aikaisemmin euroa (SLS), Akaan srk on ainoa Alanin nimikkoseurakunta - SLS:n Senegalin työntekijälle Tiina Tuomiselle euroa, aikaisemmin euroa, Tiina työskentelee nykyään pääosin Suomessa kehitysyhteistyöprojektissa - Etiopian työalueen tukeminen lopetetaan ja varat siirretään Israelin Machase-järjestön hankkeeseen (tukee pahoinpideltyjä naisia, leskiä ja yksihuoltajia), jolloin se saa euroa, aikaisemmin Door of Hope sai tuhat euroa ja sen tukemisen SLS lopetti tämän vuoden alusta - Kansanlähetyksen työlle Japaniin Antti ja Kaarina Savosen perheelle euroa, aikaisemmin euroa, Savoset ovat ainoa ns. kokonainen lähettiperhe, ovat juuri opiskelleet kieltä ja asettumassa tositoimiin - Kylväjän Istanbulin luterilaisen kirkon aluetyöhön euroa, aikaisemmin 700 euroa - Suomen Pipliaseuralle euroa, aikaisemmin 840 euroa, Lähi-Idässä tehtävään Raamattutyöhön - Namibiaan Elise ja Jarmo Lehtiselle euroa, aikaisemmin euroa, he tekevät työtä SLS kautta, mutta Namibian hankkeessa on mukana Martinus-säätiö - Sansan kautta tuettavalle Intian naistyölle eurolla eli siirretään aikaisemmin kolme vuotta Kiinan Radioseminaarille kohdennettu summa naistyölle, jossa tehdään Naiset toivon lähteellä radio-ohjelmia kahdeksalla kielellä, ilman suomalaisten tukea nämä ohjelmat eivät olisi mahdollisia ESITYS: Vs. kirkkoherra Ensio Partanen Akaan kirkkoneuvosto hyväksyy lähetystyön työryhmän valmistelemat muutokset nimikkosopimuksiin. Avustussummat esitetään talous- ja toimintasuunnitelman käsittelyn yhteydessä kirkkovaltuuston vahvistettavaksi. Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5)

5 5 79 LASTENOHJAAJAN PALKKAAMINEN Alla olevasta kirkkoherran päätöksestä näkyy, että Mervi Viitaselle on tehty määräaikainen työsopimus. Syksyn aikana on käynyt ilmi, että tähän tehtävään tarvitaan vakinainen työntekijä. Mervi Viitanen on hoitanut useita vastaavia sijaisuuksia Akaan seurakunnassa. Kirkkoherran viranhaltijapäätös 50/ Akaassa lastenohjaajana toiminut Mervi Viitanen on tarpeen kutsua käynnistämään alkavia päiväkerhoja, koska vakinaisessa työvoimassa on vajetta. Mervi Viitanen palkataan määräaikaiseksi lastenohjaajaksi väliseksi ajaksi entisin palkkausperustein. Kirkkoneuvosto päättää myöhemmin jatkotoimista. ESITYS: Vs. kirkkoherra Ensio Partanen Mervi Viitanen palkataan Akaan seurakunnan lastenohjaajan tehtävään alkaen toistaiseksi. Hänen pääasiallinen työskentelypaikkansa on Viialan seurakuntatalo. Palkka maksetaan vaativuusryhmän 402 peruspalkan mukaisesti. Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5)

6 6 80 KIRKKOKOLEHDIT LOPPUVUODEKSI 2012 Esitys kolehtisuunnitelmaksi ajalle (liite 4). ESITYS: Vs. kirkkoherra Ensio Partanen Kirkkoneuvosto käsittelee liitteessä olevat kolehtiesitykset ja päättää loppuvuoden 2012 kolehdit. Kirkkoherralle jätetään oikeus tehdä yksittäisiä muutoksia erityisen tarpeen vaatiessa. Kirkkoneuvosto vahvisti liitteen 4 mukaisen kolehtisuunnitelman ajalle Kirkkoherralle myönnettiin oikeus tehdä yksittäisiä muutoksia erityisen tarpeen vaatiessa. Tähän päätökseen voi hakea muutosta tekemällä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Akaan seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3)

7 7 81 VALTUUSTOALOITE Kirkkovaltuuston kokouksessa kirkkovaltuuston jäsen Elina Vaittinen jätti valtuustoaloitteen, jonka on hänen lisäkseen allekirjoittanut kuusi kirkkovaltuuston jäsentä (liite 5). Aloitteessa esitetään, että Akaan seurakunnan pitäisi olla savuton seurakunta. Tupakointipaikat Akaan seurakunnan seurakuntataloille Toijalaan, Viialaan ja Kylmäkoskelle on järjestetty kiinteistöillä vierailevia seurakuntalaisia varten. Tupakointipaikkojen sijainnit on valittu paloturvallisuussyistä siten, että ne eivät ole roskakatosten läheisyydessä, mutta ovat kuitenkin mahdollisimman lähellä ulko-ovia. Tupakointikiellon noudattamista seurakuntatalojen pihassa ei ole mahdollista valvoa ja tuhkakuppien poistaminen aiheuttaa epäsiisteyttä piha-alueille. Esitys asiasta annetaan kokouksessa. ESITYS: Vs. kirkkoherra Ensio Partanen Akaan seurakunnan kirkkoneuvosto valitsee savuttomuuteen ohjaavan roolin. Toijalan seurakuntatalon tupakointipaikalla oleva puistonpenkki poistetaan. Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5)

8 8 82 AKAAN SEURAKUNNAN NIMENKIRJOITUSOIKEUS Kirkkoneuvosto Kirkkolain 7 luvun 7 :n mukaan kirkkoneuvosto päättää seurakunnan nimenkirjoitusoikeudesta. ESITYS: Talouspäällikkö Arja Tarela Kirkkoneuvosto päättää että Akaan seurakunnan nimen ovat oikeutetut kirjoittamaan kirkkoherra Sari Lindström ja talouspäällikkö Arja Tarela kumpikin yksin. Tällä päätöksellä kumotaan aikaisempi Akaan kirkkoneuvoston tekemä päätös. Kirkkoherra Sari Lindströmille on myönnetty virkavapaus ajalle Hänen sijaisekseen on tuomiokapitulin päätöksellä määrätty Lempäälän seurakunnan kappalainen Ensio Partanen. Tilintarkastajat suosittelevat, että sisäisen valvonnan näkökulmasta olisi tarkoituksenmukaista määritellä nimenkirjoitusoikeus siten, että seurakunnan nimenkirjoituksen suorittavat johtavat viranhaltijat kaksi yhdessä. ESITYS: Talouspäällikkö Arja Tarela Kirkkoneuvosto päättää, että Akaan seurakunnan nimen kirjoittavat kirkkoherra ja talouspäällikkö yhdessä. Tähän päätökseen voi hakea muutosta tekemällä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Akaan seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3)

9 9 83 TOUKOLAN LEIRIKESKUKSEN HUOPAKATTO Vuodelle 2012 vahvistetussa talousarviossa on varattu määräraha Toukolan leirikeskuksen matalan siiven huopatalon uusimiseen. Korjausurakasta on pyydetty tarjous Kattotutka Oy:ltä (liite 6). Kahdessa aikaisemmassa kattourakkakilpailutuksessa on todettu, että Kattotutka Oy:n tarjous on ollut edullisin ja työsuoritusten käytännön toteutus on hoidettu moitteettomasti. Katon uusiminen on tarkoitus suorittaa syyskuun aikana. ESITYS: Talouspäällikkö Arja Tarela Kirkkoneuvosto päättää tilata Toukolan leirikeskuksen matalan siiven huopakaton uusimistyön Kattotutka Oy:ltä pöytäkirjaan liitetyn tarjouksen mukaisesti. Urakkahinta on 9.704,70 euroa (sis. alv 23 %). Tähän päätökseen voi hakea muutosta tekemällä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Akaan seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3)

10 10 84 HIEKIN TESTAMENTTIRAHASTON KÄYTTÖ Seurakuntapuutarhurille on esitetty toivomuksia, että Viialan hautausmaalle saataisiin muistokivi, joka on omistettu muualle haudattujen omaisten muistolle. Toijalan ja Kylmäkosken hautausmailla vastaava hautamuistomerkki jo on. Hautausmaakatselmuksessa todettiin, että Viialan muistolehdon vieressä koivujen keskellä on sopiva paikka, johon muistomerkki voidaan sijoittaa. Seurakuntapuutarhuri on saanut alustavia tarjouksia, joiden perusteella muistomerkin kustannusarvioksi tulee noin euroa. Hiekin testamenttirahaston sääntöjen mukaan varat tulee käyttää entisen Viialan seurakunnan alueelle, joten muistokiven kustannukset voidaan kattaa lahjoitusvaroista. ESITYS: Talouspäällikkö Arja Tarela Kirkkoneuvosto päättää myöntää Hiekin testamenttirahastosta enintään euroa käytettäväksi Viialan hautausmaalle hankittavaan muualle haudattujen omaisten muistokiveen. Tähän päätökseen voi hakea muutosta tekemällä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Akaan seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3)

11 11 85 VUOSISIDONNAISEEN PALKANOSAAN OIKEUTTAVAN AJAN VAHVISTAMINEN Kirkkoneuvosto KirVESTES Vuosisidonnaiseen palkanosaan oikeuttavaa on aika, jonka viranhaltija/työntekijä on ollut 17 vuoden täyttämisen jälkeen - seurakunnan päätoimisessa palveluksessa - muun työnantajan päätoimisessa palveluksessa tehtäviään vastaavalla ammattialalla tai tehtävissä, joista on olennaista hyötyä nykyisen viran/työtehtävien hoidossa tai - edellä sanottujen työnantajien sivutoimisessa palveluksessa tehtävissä, joista on olennaista hyötyä nykyisen viran/työtehtävien hoidossa. Vuosisidonnaiseen palkanosaan oikeuttavaa aikaa määriteltäessä otetaan huomioon vain täydet kuukaudet. Useasta samana ajankohtana voimassa olleesta palvelussuhteesta otetaan huomioon vain yksi. KirVESTES Liite 1 Vastaavan ammattialan, olennaisen hyödyn ja sivutoimisen palvelussuhteen huomioon ottaminen perustuu työnantajan harkintaan. Olennaisen hyödyn ja sivutoimisen palvelussuhteen osalta harkinta koskee myös ajan pituutta. Kappalainen Riina Saastamoinen on toimittanut kirkkoneuvostolle osoitetun anomuksen, jolla hän anoo vuosisidonnaista palkanosaa. Anomuksen mukaiset päätoimiset virkasuhteet mennessä ovat yhteenlaskettuina 5 vuotta 1 kuukausi. Viranhoito ajalla sivutoimisena Itävallan suomalaisen ev.lut. seurakunnan pastorina on ajalliselta kestoltaan 1 vuosi 8 kuukautta. Viran osa-aikaisuusprosentti on ollut 25 %. Samanaikaisesti hän on toiminut myös päätoimisena viransijaisena Parkanon ja Messukylän seurakunnissa yhteensä 5 kuukautta. Samanaikaiset virkamääräykset huomioiden osa-aikaista viranhoitoa on ollut 1 vuosi 3 kuukautta, josta 25 % on 3 täyttä kuukautta. ESITYS: Talouspäällikkö Arja Tarela Kirkkoneuvosto hyväksyy kappalainen Riina Saastamoiselle osa-aikaisen viran hoidon ajalta vuosisidonnaiseen palkanosaan oikeuttavaksi ajaksi osa-aikaisuutta vastaava määrä eli 25 %. Todetaan, että kappalainen Riina Saastamoisen vuosisidonnaiseen palkanosaan oikeuttava aika virkasuhteen alkaessa Akaan seurakunnassa on 5 vuotta 4 kuukautta. Kirkkoneuvoston päätöksen mukaisesti Riina Saastamoiselle on maksettu vuosisidonnaista palkanosaa 4 % kuluvan kalenterivuoden alusta lukien (KirVES- TES 34 4 mom.). Myöhemmin on ilmennyt, että 34 4 mom:ssa mainittu luotettava kirjallinen selvitys vuosisidonnaiseen palkanosaan oikeuttavasta ajasta on toimitettu kappelineuvostolle kappalaisen viranhaun yhteydessä.

12 12 ESITYS: Vs. kirkkoherra Ensio Partanen Kirkkoneuvosto päättää, että Riina Saastamoiselle maksetaan vuosisidonnainen palkanosa 4 % taannehtivasti lukien. Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5)

13 13 86 ILMOITUSASIAT ESITYS: Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi seuraavat asiat: 1) Muistio hautausmaakatselmuksesta ) Kylmäkosken kirkon korjaustyöryhmän muistio ) Strategiatyöskentelyn tilanne Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5)

14 14 87 PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT Kirkkoherran viranhaltijapäätökset: 39/ Lisätyövoiman palkkaaminen 40/ Loma-anomus 41/ Virkavapaa-anomus 42/ Kirkko-oppaiden palkkaaminen 43/ Koulutussuunnitelman muutos 44/ Ehtoollisavustajien nimeäminen Akaan seurakuntaan 45/ Rippileirin maksuvapautus 46/ Sairausloma-anomus 47/ Kesäkanttori Riina Töllin työsuhteeseen liittyviä tarkennuksia 48/ Anomus lomapäivien siirrosta 49/ Loma-anomus 50/ Lastenohjaajan määräaikainen palkkaaminen 51/ Sairausloma-anomus 52/ Rippileirin maksuvapautus 53/ Sairausloman myöntäminen 54/ Sairausloman myöntäminen Talouspäällikön viranhaltijapäätökset: 22/ Sairausloman myöntäminen 23/ Määräaikaistalletus 24/ Työntekijän palkkaaminen 25/ Vuosiloman myöntäminen 26/ Työntekijän palkkaaminen 27/ Sairausloman myöntäminen 28/ Työntekijän palkkaaminen 29/ Sairausloman myöntäminen ESITYS: Viranhaltijapäätökset merkitään tiedoksi ja vahvistetaan kirkkoneuvoston hyväksymiksi toimenpiteiksi. Esityksen mukaisesti Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5)

15 15 88 MUUTOKSENHAKUMENETTELY ESITYS: Puheenjohtaja antaa KL 24 luvun mukaisen oikaisuvaatimusohjeen ja valitusosoituksen pöytäkirjaan liitettäväksi. Esityksen mukaisesti 89 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN ESITYS: Puheenjohtaja päättää kokouksen. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2012 22.5.2012

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2012 22.5.2012 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 22.5.2012 klo 17.00 18.50 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2013 30.1.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2013 30.1.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 30.1.2013 klo 17.00 18.30 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 20.5.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 20.5.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 20.5.2013 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 11/2011 19.12.2011

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 11/2011 19.12.2011 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 19.12.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Pihl Keijo, vs. kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2012 22.3.2012

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2012 22.3.2012 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 22.3.2012 klo 17.00 20.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2013 23.10.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2013 23.10.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 23.10.2013 klo 17.00 17.40 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Haavisto

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2011 21.9.2011

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2011 21.9.2011 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 21.9.2011 klo 17.00 19.15 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Pajasmaa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2012 18.4.2012

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2012 18.4.2012 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 18.4.2012 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 9/2014 09.12.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 9/2014 09.12.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 08.12.2014 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 AKAA Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra Haavisto Tuija

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2014 24.11.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2014 24.11.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 24.11.2014 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 AKAA Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra Haavisto Tuija

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2015 22.09.2015

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2015 22.09.2015 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 22.9.2015 klo 16.30-19.05 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, Akaa Päätöksentekijät Kulhia Ali puheenjohtaja paikalla Hämäläinen Sirpa kirkkoneuvoston jäsen poissa

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 1/2014 PÖYTÄKIRJA. Holkeri-Rokkanen Sini-Marja Hämäläinen Sirpa. Knuutila Heikki. Lahdensivu Olavi Latvanen Anneli

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 1/2014 PÖYTÄKIRJA. Holkeri-Rokkanen Sini-Marja Hämäläinen Sirpa. Knuutila Heikki. Lahdensivu Olavi Latvanen Anneli 1 KOKOUSAIKA 14.5.2014 kello 18.00 Kahvitarjoilu kello 17.30-18.00 KOKOUSPAIKKA Alasali, Sontulantie 1, Akaa OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aronen Hannele Haavisto Tuija Holkeri-Rokkanen Sini-Marja Hämäläinen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO 18.8.2015 5/2015

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO 18.8.2015 5/2015 Kokousaika Tiistai 18.8.2015 klo 17.30 19.38 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalon kokoushuone Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra Anja Pinoniemi, varapuheenjohtaja Taisto Kokko

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 10.2.2015 klo 18.30 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 26 KOKOUKSEN AVAUS... 33 27 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2013

SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2013 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2013 Kokousaika 10.4.2013 klo 18.00 20.35 Kokouspaikka Seurakuntatalo, Iso Kylätie 1 Läsnä: Tuomas Alaterä, sihteeri Raila Degerholm

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12 /2012 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12 /2012 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12 /2012 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 21.8.2012 klo 18.30 20.57 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 196 KOKOUKSEN AVAUS 316 197 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 6/2014 1 (16) 18.9.2014

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 6/2014 1 (16) 18.9.2014 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 6/2014 1 (16) KOKOUSAIKA Torstai klo 16.30 18.20 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄ POISSA Mähkön hautausmaa, Lieksan seurakuntatalo Lea El Bardi, pj Maija Ikonen Marja-Leena Ilvonen

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 28.4.2015 klo 18.46 21.54 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 HUOM! Kirkkoneuvosto on kutsuttu tutustumaan uusittuun kirpputoriin

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2014 Kirkkoneuvosto 23.9.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2014 Kirkkoneuvosto 23.9.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 23.9.2014 klo 17.30 18.58 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 1(12) KIRKKONEUVOSTO 30.10.2012

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 1(12) KIRKKONEUVOSTO 30.10.2012 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 1(12) Aika: Tiistaina 30.10.2012 kello 18.00-20.10. Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone. Läsnä: Jyrki Jormakka kirkkoherra, puheenjohtaja Heikki Korkealaakso varapuheenjohtaja

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2014 2 (17)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2014 2 (17) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2014 2 (17) 181 Kokouksen avaus Puheenjohtaja piti alkuhartauden ja avasi kokouksen. 182 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Seurakuntaneuvostoon

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4 /2013 Kirkkoneuvosto 4.6.2013. Ala-Käkelä Liisa. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne.

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4 /2013 Kirkkoneuvosto 4.6.2013. Ala-Käkelä Liisa. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne. KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4 /2013 Kokousaika 4.6.2013 klo 17.00 19.05 Kokouspaikka Seurakuntakeskus, kahvio Osanottajat Sariola Heikki Muurimäki Leena Ala-Käkelä Liisa Kallio Laila Karlstedt Risto

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Pvm Nro 14.4.2015 3 / 2015

KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Pvm Nro 14.4.2015 3 / 2015 KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Pvm Nro 14.4.2015 3 / 2015 KOKOUSAIKA Keskiviikko 22.4.2015 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 35 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 1/2014. Paikalla lisäksi nuorisotyönohjaaja Sanna Ahjosaari, joka poistui klo 18.40 :n 6 jälkeen.

SEURAKUNTANEUVOSTO 1/2014. Paikalla lisäksi nuorisotyönohjaaja Sanna Ahjosaari, joka poistui klo 18.40 :n 6 jälkeen. SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 1/2014 Kokousaika klo 18.00-20.10 Kokouspaikka seurakuntatalo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo Läsnä: Tuomas Alaterä Georg Bergström Juha Ilonen,

Lisätiedot

RÄÄKKYLÄN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto

RÄÄKKYLÄN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto 23 RÄÄKKYLÄN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto KOKOUSAI Keskiviikko klo 16.00 17.55 KOKOUSPAIK Seurakuntakoti JÄSENET Kontiainen Markus pj. x Kulmala Kari varapj poissa Ilonen Hannu jäsen

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2014 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2014 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2014 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 4.11.2014 klo 18.30 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 201 KOKOUKSEN AVAUS... 283 202 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 2/2015 1

KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 2/2015 1 KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 2/2015 1 Kirkkoneuvosto Pöytäkirja Aika: Keskiviikko 18.03.2015 klo 17.00 19.45 Paikka: Torikulman alakerran kokoustila, Keskuskatu 51 Tämä on kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10 / 2014 SIVU 61/2014. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10 / 2014 SIVU 61/2014. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10 / 2014 SIVU 61/2014 AIKA Keskiviikko 22.10.2014 klo 9 11.40 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkovaltuusto Kokousaika 24.5.2015 klo 12.30 13.10 Kokouspaikka Seurakuntakuntakoti Läsnä olleet jäsenet Rahkonen Maija-Stiina Erkkilä Leena Mäkinen Antero Mänki

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013. Pääkirkon seurakuntasali

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013. Pääkirkon seurakuntasali Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 3.1.2013 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 2.1.2013 klo 17.30 18.20 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Pääkirkon seurakuntasali Alanen Heikki Aro Jorma Eskelinen Reino Hynninen

Lisätiedot