AutoDome -kamerajärjestelmä. Ainoa kamerajärjestelmä, joka on valmis tulevaisuuden haasteisiin

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "AutoDome -kamerajärjestelmä. Ainoa kamerajärjestelmä, joka on valmis tulevaisuuden haasteisiin"

Transkriptio

1 -kamerajärjestelmä Ainoa kamerajärjestelmä, joka on valmis tulevaisuuden haasteisiin

2 Modulaarinen kamerajärjestelmä Mullistavaa CCTV-tekniikkaa Kuvittele CCTV-järjestelmä, joka ei koskaan vanhene. Järjestelmän avulla voit päivittää toimintoja, mukautua vaihtuviin turvallisuustarpeisiin ja lisätä uutta tekniikkaa joutumatta edes sammuttamaan järjestelmän virtaa. Järjestelmä käyttää kehittynyttä älytekniikkaa tarkimpien kuvien kuvaamiseen ja IP-toimintoja kuvien tehokkaaseen lähettämiseen ja tallentamiseen. Tämä on modulaarisen, IP-kameroiden kanssa yhteensopivan kamerajärjestelmän perusta. Uuden järjestelmän avulla yksi kamera ja vaihdettavat moduulit sopeutuvat vaihtuviin turvallisuustarpeisiisi. Tekniikka on kehittynyttä, mutta idea on hyvin yksinkertainen. Suoritinmoduuli määrittää, käytetäänkö kiinteitä kameroita vai PTZ-kameroita ja lisätoimintoja, kuten yksityisalueiden peitto, liiketunnistus ja seuranta. Kameramoduulivalintoihin kuuluvat kiinteä kamera tai PTZ-kamera, väri tai päivä/yö ja zoomausalue. Kotelomoduuleista löydät vaihtoehdon kaikenlaiseen sisä- ja ulkokäyttöön. Koko järjestelmä perustuu viiteen erityyppiseen vaihdettavaan moduuliin: suoritin, kamera, kotelo, tiedonsiirto ja virtalähde. Vaihtamalla yhden moduulin voit siirtyä käyttämään kiinteiden kameroiden sijasta PTZ-kameroita, vaihtamaan väritilasta päivä/yö-tilaan tai lisätä kehittyneen älytekniikan ominaisuuksia, kuten liiketunnistuksen ja IP-tiedonsiirron. Järjestelmää ei ole koskaan aiemmin voinut mukauttaa yhtä nopeasti tai edullisesti. Tiedonsiirtomoduuli määrittää, kuinka kuvaa ja tietoja välitetään matriisikytkimeen, digitaaliseen videotallentimeen tai IP-videojärjestelmään. Virransyöttömoduulivaihtoehdot vastaavat asennuspaikkakohtaisiin tarpeisiisi sekä sisä- että ulkotiloissa, ja niissä on ylijännitesuoja.

3 3

4 4 CCTV-järjestelmän päivittäminen sujuu nyt yhtä helposti kuin hehkulampun vaihtaminen n joustavien, vaihdettavien moduulien ansiosta voit tehdä tarvittavat muutokset joutumatta hankkimaan uutta järjestelmää tai asentamaan uusia kameroita. Se on viimeinen kamerajärjestelmä, joka sinun tarvitsee ostaa ja ainoa järjestelmä, joka takaa sijoituksesi kannattavuuden tulevaisuudessakin. Sen saat vain Boschilta. Irrota kupu Irrota käytön aikana vaihdettavissa oleva kiinteä kameramoduuli Aseta paikalleen käytön aikana vaihdettava PTZ-kameramoduuli Ja aseta kupu takaisin. Panorointi-/kallistus-/zoomaustoiminnon lisäämiseen 100 -sarjan domekameraan tarvitaan 200-, 300- tai 500i-suoritinmoduuli ja PTZ-kameramoduuli.

5 5 Turvallisuustarpeidesi muuttuessa voit laajentaa järjestelmän toimintoja vaihtamalla täysin vaihdettavan suoritin-, kamera- ja/tai tiedonsiirtomoduulin. Pääyksikkö säilyy ennallaan. Voit siis aloittaa tänään perustoimintoisella 100-sarjan kiinteällä kameralla ja siirtyä heti huomenna kehittyneeseen 500i-sarjan PTZ-kameraan, jossa on kuvan vakautus, liikkeentunnistus ja hälytysten käsittelysäännöt. Kaikki sujuu yhtä helposti kuin hehkulampun vaihtaminen! 100-sarja 200-sarja 300-sarja 500i-sarja Domekameran tyyppi Kiinteä dome Nopea PTZ Nopea PTZ Nopea PTZ Optinen zoomausalue 5x, 10x 18x 18x, 26x, 36x 18x, 26x, 36x Vakio-ominaisuudet Täysin vaihdettavat suoritin- ja tiedonsiirtomoduulit sekä käytön aikana vaihdettavat kameramoduulit Erittäin tarkka 540 TVL:n kamera 1 1 Kamerassa laaja dynaaminen alue Infrapunaherkkä päivä/yö-kamera SensUp (ruutujen integrointiominaisuus) UTP ja koaksiaalilähetys Analoginen/IP-hybridiyhteys Bilinx-etämääritys Jatkokaapeli Vahvistettu, vandaalisuojattu kotelo Kehittyneet toiminnot Kohteiden seuranta AutoTrack II -tekniikalla Videoliiketunnistus Digitaalinen kuvanvakautus Yksityisalueiden peitto ja pimennetyt sektorit Ohjelmoitavat hälytysten käsittelysäännöt 1 vain 36x-mallit

6 6 Näet kaiken erittäin tarkasti -kameramoduulien huippumoderni tekniikka on suunniteltu tarjoamaan parhaan mahdollisen kuvan tarkkuuden, kameran ohjauksen ja herkkyyden. Bosch-tekniikalla tarkkojen kuvien saaminen on helppoa kaikissa tilanteissa. Huipputarkka optiikka Yli 540 TVL:n vaakaerottelukyvyn ansiosta Bosch tuottaa enemmän TV-juovia kuin tavalliset CCTV-kamerat ja takaa siten huomattavasti terävämmät ja tarkemmat kuvat.

7 7 Kameran tarkka ohjaus Boschin patentoima suhteellisen zoomauksen AutoScaletekniikka vähentää panoroinnin ja kallistuksen nopeutta suhteessa tarkennuksen määrään, mikä mahdollistaa kameran tarkan ohjauksen zoomaustasosta huolimatta. AutoPivot kääntää kameraa automaattisesti 180, kun se kallistuu pystysuoran asennon yli, joten kuvan suunta säilyy aina oikeana. Tehostettu herkkyys Suljinnopeuden säätö SensUp-toiminnolla hidastaa suljinnopeuden jopa yhteen sekuntiin. Se lisää herkkyyttä yli 50-kertaisesti ja takaa tarkemmat kuvat hämärässä valaistuksessa. Laajennettu zoomaus Saat tarkkoja lähikuvia optisilla zoomobjektiiveilla, joiden vahvuusalue on 18x 26x, tai jopa huippuluokkainen 36x. Lisäksi kaikissa järjestelmissä on täysi 12x digitaalinen zoomaus. Laaja dynaaminen alue Ei laajaa dynaamista aluetta Laaja dynaaminen alue Joissain kameroissa on myös kehittynyt vastavalon korjaustekniikka. Se lisää dynaamista aluetta jopa 128-kertaiseksi, jolloin saadaan selkeitä kuvia myös olosuhteissa, joissa kontrasti on hyvin suuri. Päivä/yökäyttö Päivä/yökamerat siirtyvät automaattisesti väritilasta mustavalkotilaan, mikä lisää infrapunavalaistuksen herkkyyttä ja takaa korkealaatuisen kuvan myös hämärässä valaistuksessa.

8 8 Luotettavuus todistettu tiukoilla testeillä Modulaarinen -kamerajärjestelmä perustuu PTZ-domejärjestelmien yli 10 vuoden suunnittelu- ja valmistuskokemukseen. Bosch on tehnyt -järjestelmille alan kattavimmat ja tiukimmat kestävyystestit, joten voit olla varma vuosia kestävästä luotettavasta toiminnasta. Tarkat kestävyystestit Luotettavuus on taattu mittaamalla kaikkien mallien kestävyys HALT (Highly Accelerated Life Testing)-, HASS (Highly Accelerated Stress Screening)- ja MEOST (Multiple Environmental Over Stress Testing) -testeillä. Taatusti kestävä Domekotelot on testeissä todettu veden-, korroosion-, ultraviolettisäteiden- ja iskunkestäviksi. Testattu ääriolosuhteissa Domekotelot ja komponentit on altistettu äärimmäisille lämpötiloille, jännitteille ja tärähdyksille, jotta todelliset käyttörajoitukset on voitu määrittää. Laatutakuu Kaikilla -järjestelmillä on 3 vuoden huipputakuu.

9 9 Parannettu muotoilu Uusi, pienikokoinen kotelo on 15 % pienempi kuin aiemman sukupolven järjestelmässä. Turvallinen ja nopea asennus on varmistettu korvaamalla kaikki kiinnitysvaijerit saranoilla. Saranallisen varren avulla virtalähdettä voi käsitellä irrottamatta domekoteloa, ja kiinteä ylijännitesuoja suojaa virta-, tietoliikenne- ja videotuloja. EnviroDomemalleissa on parannettu lämmitin/puhallin, joka ehkäisee kosteuden tiivistymisen -40 C:een saakka. Äärimmäisten lämpötilojen XT-sarja laajentaa EnviroDomen käyttöalueen hyytävään -76 C:n lämpötilaan saakka. Erinomaisesti suojattu Kaikki sekä sisä- että ulkokäyttöön tarkoitetut -kattokotelot ovat IP66/NEMA 4X -hyväksyttyjä. Lisäksi ne ovat pölynkestäviä ja vesisuihkuilta suojattuja. Ulkokäyttöön suunniteltu EnviroDome-kotelon muotoilu on täysin uudistunut, mikä takaa erinomaisen korroosionkestävyyden. Tehostettu vandaalisuoja Kestävä polykarbonaattikupu sekä uppoasennetut ruuvit ja kuvun salpa ovat -kotelojen vakio-ominaisuuksia.

10 10 Kehittynyt älytekniikka tarjoaa kehittyneet ominaisuudet Modulaarisen -kamerajärjestelmän älytekniikan huipentuma on suoritinmoduuli. Kun haluat kehittyneimmät toiminnot markkinoilla oleville domekameroille, valitse 550i-sarjan suoritin. Kiinteä kuvan vakautus, liiketunnistus ja kehittyneet hälytysten käsittelysäännöt tekevät 500i -sarjasta CCTV-alan ylivoimaisimman järjestelmän. Vaikka et vielä tarvitsisi kehittyneitä ominaisuuksia, uuden n modulaarisuuden ansiosta saat ne nopeasti ja helposti käyttöösi tulevaisuudessa. AutoTrack II ja virtuaalinen pimennys seuraa kohteita tarkasti heiluvien puiden tai muiden liikkuvien kohteiden häiritsemättä. AutoTrack II 500i-sarjassa Boschin palkittua, käänteentekevää automaattista AutoTrack-liikkeentunnistusjärjestelmää on entisestään tehostettu. Siinä on kehittynyt DSP-tekniikka, joka mahdollistaa reaaliaikaisen videokuvan käsittelyn ja erittäin tasaisen kohteiden seurannan. Uusi AutoTrack II pystyy seuraamaan kohdetta jatkuvasti, vaikka kohde liikkuisi yksityisalueen peittoalueella. Se käyttää Boschin ainutlaatuista, näkymättömiä peittoja muodostavaa virtuaalista pimennystekniikkaa, joten kamera ohittaa alueella esiintyvät liikkeet. Sen avulla AutoTrack II voi ohittaa epäolennaiset taustaliikkeet, joten se soveltuu erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön. Videoliiketunnistus (VMD) 500i -sarjan avulla liikkeentunnistusohjelmisto voidaan määrittää luomaan kohdealue useista esivalituista sijainneista, joista liikettä etsitään. n videoliiketunnistus on paljon tarkempi kuin kameran tarkennusmoottorin liikkeeseen perustuva tunnistus, jota kilpailevat kamerat käyttävät. Videoliiketunnistus hyödyntää myös Boschin virtuaalista pimennystekniikkaa ennalta määritettyjen liikealueiden ohittamisessa.

11 11 500i-sarjan kehittynyt kuvan vakautusohjelmisto poistaa kameran tärinän ja takaa siten erinomaisen tarkat kuvat. Yksityisalueiden peitto Erinomainen yksityisalueiden peitto Toisin kuin tavallisiin peittoalueisiin yksityisalueiden peittoon voi määrittää 3 5 kulmaa, minkä ansiosta se voi kattaa useita eri muotoja. Voit valita mustan, valkoisen tai yhdistetyn peiton - tätä ominaisuutta tarvitaan, kun yksityisyyttä on suojattava vaikka liiketunnistus on tarpeen. Digitaalinen kuvan vakautus Zoomausalueiden kasvaessa kuvan vakautuksen tärkeys lisääntyy. 500isarjan kuvan vakautusalgoritmit varmistavat erinomaisen kuvan tarkkuuden poistamalla kameroiden tärinän. Bosch saavuttaa tämän tarkkuuden kameran herkkyyden tai kuvan laadun kärsimättä. Kehittynyt hälytyksen ohjaus Uusi, joustava konsepti, joka laajentaa tavallista hälytyksen käsittelyä merkittävästi. Perusmuodossaan sääntö määrittää, mitkä tulot aktivoivat mitkäkin lähdöt. Monipuolisemmassa muodossa sääntö voidaan ohjelmoida käyttämään mitä tahansa tulojen ja tiettyjen näppäimistöllä annettavien komentojen yhdistelmää domekameratoiminnon suorittamiseen. Ohjelmoitavien yhdistelmien määrä on lähestulkoon rajaton, joten vakiomallinen domeohjelmisto mukautuu mihin tahansa käyttötarkoitukseen.

12 12 IP-kameroiden joustavuus ja integrointi maksimoivat sijoituksesi Uusi modulaarinen -kamerajärjestelmä on nyt IP-yhteensopiva, joten se sopii mainiosti perinteisten analogisten järjestelmien ja digitaalisten videoratkaisujen lisähyötyjen yhdistämiseen. Toisin kuin muut IP-domekamerat, n kaikki toiminnot ovat käytettävissä IP-malliemme kanssa. Säilytä kaikki tarvitsemasi ominaisuudet samalla kun parannat yhteyksiä ja tiedonsiirtoa. suuden. Tukemalla samanaikaisesti sekä IP-muotoa että analogista muotoa sallii sinun siirtyä IP-kameroiden käyttöön vasta kun haluat. Merkittävä sijoituksesi analogiseen tekniikkaan on turvassa sillä välin kun päätät IP-tekniikkaan siirtymisen aikataulusta. Voit sitten siirtyä IP-tekniikan käyttäjäksi omassa tahdissasi, vaikka kamera kerrallaan. Emme pakota sinua valitsemaan vaan annamme sinulle valinnanvaraa. -kamerat kuvaavat ja tallentavat kuvia tehokkaasti MPEG-4-lähetyksen ja -pakkauksen avulla. Siten tuotetaan DVD-laatuista 4CIF-kuvaa, jonka nopeus on jopa 30 kuvaa sekunnissa. Kaistanleveyttä ja tallennustilaa säästävät kolme taajuutta sekä kuormanrajoitus- ja monilähetysominaisuudet takaavat parhaan kuvan laadun ja tarkkuuden. Jos et ole vielä valmis siirtymään pelkästään IP-kameroiden käyttöön, tarjoaa hybridiyhdistämismahdolli- Modulaarinen -kamerajärjestelmä varmistaa, että saat sijoituksestasi parhaan hyödyn yhdistämällä koko Boschin valvontatuotevalikoiman, mukaan lukien Allegiantmatriisikytkimet, digitaaliset DiBos- ja Divar-tallentimet sekä IP-pohjaisen VIDOS-videonhallintajärjestelmän. Koko Bosch-tuotevalikoiman yhdistämisen ansiosta voit luottaa yhteen luotettavaan valmistajaan, joka valmistaa integroituja, kestäviä CCTV-järjestelmiä kaikkiin käyttötarkoituksiin.

13 13 PTZ -kamera PTZ -kamera Analogisia Dinionkameroita IP PTZ -kamera Dinion IP -verkkokamerat Analogisia Dinionkameroita RAID-5- tallennusjärjestelmä VideoJet-lähetin ja paikallinen tallennus IP PTZ -kamera Analogisia Dinion- IP -kameroita DiBosdigitaalitallennin VERKKO Paikallinen analoginen monitori PTZ -kamera VIP-sarjan lähetin Satelliittivastaanotin DiBos IP -tallennin VIP-sarjan vastaanotin Allegiantmatriisikytkin VIDOSvideonhallintatyöasema Analoginen monitori DiBosvastaanotintyöasema Allegiant-näppäimistö VASA-työasema Modulaarinen on helppo integroida muihin Boschin analogisiin tuotteisiin ja IP-valvontatuotteisiin.

14 14 Ratkaisu, jonka vain Bosch pystyy tarjoamaan Bosch on kokenein CCTV-alan valmistaja, ja sen juuret ulottuvat alan syntyvaiheisiin. Esittelimme yhden ensimmäisistä PTZ-domekameroista yli kymmenen vuotta sitten, minkä jälkeen olemme jatkaneet tuon tekniikan kehittämistä. Loimme ensimmäisen n, jossa oli sisäinen automaattinen seurantatekniikka, ja nyt olemme kehittäneet ensimmäisen modulaarisen domekameraympäristön. Bosch on alan johtava valmistaja, jonka järjestelmiä on asennettu maailmanlaajuisesti tuhatmäärin. Itse asiassa neljä viidestä maailman suurimmasta lentokentästä luottaa -valvontaan, kuten myös useat joukkoliikennekeskukset, valtionhallinnon rakennukset, kaupunkikeskukset, kasinot, vankilat, rahalaitokset ja vähittäismyymälät. Nimi Bosch edustaa laatua maailmanlaajuisesti.

15 15

16 Perinteinä laatu ja innovaatiot Jo yli sadan vuoden ajan nimi Bosch on merkinnyt laatua ja luotettavuutta. Bosch Security Systemsin laajaan tuotevalikoimaan kuuluu kattavia paloilmoitin-, rikosilmoitin-, henkilöturva-, videovalvonta- ja viestintäjärjestelmiä sekä niiden osia. Niistä löydät sopivan ratkaisun mihin tahansa turvasovellukseen. Toimitamme innovatiivista turvallisuustekniikkaa maailmanlaajuisesti ja takaamme parhaan mahdollisen palvelun ja käyttötuen. Kun tarvitset luotettavia turvallisuusratkaisuja, valitse Bosch. Bosch Security Systems Lisätietoja löydät osoitteesta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen Bosch Security Systems, 2007 Painettu Alankomaissa Oikeus muutoksiin pidätetään VS-FP-fi-01_F01U518305_02

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Boschin nopea kohdistusjärjestelmä o yhdessä sekunnissa! Pitää näytön kuvan tarkkana kaikissa olosuhteissa

Boschin nopea kohdistusjärjestelmä o yhdessä sekunnissa! Pitää näytön kuvan tarkkana kaikissa olosuhteissa Boschin nopea kohdistusjärjestelmä 0 100 o yhdessä sekunnissa! Pitää näytön kuvan tarkkana kaikissa olosuhteissa Nopea kohdistusjärjestelmä 0 100º yhdessä sekunnissa! Käyttötilanteet edellyttävät valvontakameroilta

Lisätiedot

FlexiDome-kamerat Täydellistä kuvaa kaikista tiloista. Bosch FlexiDome -ratkaisut ja Dinion-kameroiden teho

FlexiDome-kamerat Täydellistä kuvaa kaikista tiloista. Bosch FlexiDome -ratkaisut ja Dinion-kameroiden teho FlexiDome-kamerat Täydellistä kuvaa kaikista tiloista Bosch FlexiDome -ratkaisut ja Dinion-kameroiden teho Monipuoliset käyttömahdollisuudet Mikään käyttökohde ei ole liian vaativa tälle domekameralle.

Lisätiedot

Osoitevalvontaa Täydellinen IP-kamerasarja

Osoitevalvontaa Täydellinen IP-kamerasarja Osoitevalvontaa Täydellinen IP-kamerasarja 2 Täydellinen IP-kamerasarja Vain paras on kyllin hyvä seuraavaksi CCTV-verkkosovellukseksesi FlexiDome IP täydellisiä kameroita huomaamattomaan valvontaan Dinion

Lisätiedot

MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat

MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat 2 MIC 550 -sarja Valvontajärjestelmien edelläkävijä Kompakti tyylikäs muotoilu mahdollistaa huomaamattoman asennuksen valvontaympäristöissä

Lisätiedot

Divar. Käyttökohdeopas. Divar application guide

Divar. Käyttökohdeopas. Divar application guide Divar Käyttökohdeopas Bosch Divar application Divar Digitaalitallennin guide Bosch Divar Digitaalitallennin Divar on digitaalitallennin, joka tuo digitaalisen CCTV-valvontatekniikan entistä laajemman käyttäjäryhmän

Lisätiedot

AutoDome 100 -sarjan kiinteä kamerajärjestelmä

AutoDome 100 -sarjan kiinteä kamerajärjestelmä CCTV AutoDome 100 -sarjan kiinteä kamerajärjestelmä AutoDome 100 -sarjan kiinteä kamerajärjestelmä 540TVL:n kiinteä domesarja Täysin vaihdettavat suorittimet, kamerat, kotelot, tiedonsiirtoyhteydet ja

Lisätiedot

AutoDome 500i -sarjan älykäs PTZkamerajärjestelmä

AutoDome 500i -sarjan älykäs PTZkamerajärjestelmä CCTV AutoDome 500i -sarjan älykäs PTZ-kamerajärjestelmä AutoDome 500i -sarjan älykäs PTZkamerajärjestelmä Täysin vaihdettavat suorittimet, kamerat, kotelot, tiedonsiirtoyhteydet ja kiinnikkeet Vaihtoehdot

Lisätiedot

Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota...

Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota... Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota... 2 CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä...joustavalla, kaikenkattavalla kokousjärjestelmällä Ainutlaatuinen, sisäänrakennettu digitaalinen

Lisätiedot

Modulaarinen AutoDome -kamerajärjestelmä Tuoteopas

Modulaarinen AutoDome -kamerajärjestelmä Tuoteopas Modulaarinen AutoDome -kamerajärjestelmä Tuoteopas 2 Modulaarinen AutoDome -kamerajärjestelmä Sisällysluettelo 4 6 7 16 18 22 24 25 28 32 Johdanto AutoDomen valitseminen Moduulivaihtoehdot Oikeanlaisen

Lisätiedot

Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä

Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä NUUO digitaalitallentimet edustavat analogisen ja IP-pohjaisen videovalvonnan uusinta teknologiaa. NUUO tarjoaa kehittyneitä ratkaisuja kameravalvonnan lisäksi myös

Lisätiedot

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Havaitseminen on ensimmäinen vaihe kodin tai yrityksen ja niiden seinien sisällä olevien ihmisten ja omaisuuden suojelemisessa.

Lisätiedot

Boschin Advantage Line Vaihtoehto, jota olet odottanut

Boschin Advantage Line Vaihtoehto, jota olet odottanut Boschin Advantage Line Vaihtoehto, jota olet odottanut Bosch Security Systems laajentaa videolaitteiden valikoimaansa uudella edullisella ammattitason Advantage Line CCTV-kamera-sarjalla. Advantage Line

Lisätiedot

AutoDome -moduulit ja lisävarusteet

AutoDome -moduulit ja lisävarusteet CCTV AutoDome -moduulit ja lisävarusteet AutoDome -moduulit ja lisävarusteet Vaihdettavat suoritin-, kamera-, kotelo- ja tiedonsiirtomoduulit Analogi- ja hybriditiedonsiirtomoduulien (analoginen/ IP) vaihtoehdot

Lisätiedot

630/650-sarjan videotallennin

630/650-sarjan videotallennin Video 630/650-sarjan videotallennin 630/650-sarjan videotallennin www.boschsecurity.fi Boschin 630/650-sarjan videotallennin on 8/16-kanavainen digitaalinen tallennin, joka käyttää uusinta H.264-videopakkaustekniikkaa.

Lisätiedot

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta 2 AEGIS-valaisimet AEGIS-valaisimet Turvallista valaistusta Constant Light -tekniikka (patenttia haettu) kompensoi LED-valon heikentymistä. Black Diamond

Lisätiedot

Professional-sarjan liiketunnistimet

Professional-sarjan liiketunnistimet 1 Professional-sarjan liiketunnistimet tietävät, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei. Monipisteinen peittämisen tunnistus ja integroitu suihkeen havainnointi! 2 Kehittynyt anturien tietojen

Lisätiedot

AutoDome 500i -sarjan älykäs PTZkamerajärjestelmä

AutoDome 500i -sarjan älykäs PTZkamerajärjestelmä CCTV AutoDome 500i -sarjan älykäs PTZ-kamerajärjestelmä AutoDome 500i -sarjan älykäs PTZkamerajärjestelmä Älykäs, erittäin nopea PTZ-domekamera Täysin vaihdettavat suorittimet, kamerat, kotelot, tiedonsiirtoyhteydet

Lisätiedot

G3A-sarjan AutoDome-järjestelmät sisäkäyttöön

G3A-sarjan AutoDome-järjestelmät sisäkäyttöön CCTV G3A-sarjan AutoDome-järjestelmät sisäkäyttöön G3A-sarjan AutoDome-järjestelmät sisäkäyttöön Päivä-/yö-, väri- ja mustavalkokamerat 26x (päivä/yö) tai 18x optinen zoomausalue sekä 12x digitaalinen

Lisätiedot

AutoDome 300 -sarjan PTZkamerajärjestelmä

AutoDome 300 -sarjan PTZkamerajärjestelmä CCTV AutoDome 300 -sarjan PTZ-kamerajärjestelmä AutoDome 300 -sarjan PTZkamerajärjestelmä Erittäin nopea PTZ-domekamera Täysin vaihdettavat suorittimet, kamerat, kotelot, tiedonsiirtoyhteydet ja kiinnikkeet

Lisätiedot

Bosch Integrus Täydellisyyden kieli

Bosch Integrus Täydellisyyden kieli Bosch Integrus Täydellisyyden kieli 2 Puheviestintää ilman häiriöitä Integrus Digitaalinen infrapunapuheviestintäjärjestelmä Ei häiriöitä valaistuksesta Ylivoimainen digitaalisen äänen laatu Käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

AutoDome 300 -sarjan PTZkamerajärjestelmä

AutoDome 300 -sarjan PTZkamerajärjestelmä CCTV AutoDome 300 -sarjan PTZ-kamerajärjestelmä AutoDome 300 -sarjan PTZkamerajärjestelmä Erittäin nopea PTZ-domekamera Täysin vaihdettavat suorittimet, kamerat, kotelot, tiedonsiirtoyhteydet ja kiinnikkeet

Lisätiedot

AutoDome 200 -sarjan PTZkamerajärjestelmä

AutoDome 200 -sarjan PTZkamerajärjestelmä CCTV AutoDome 200 -sarjan PTZ-kamerajärjestelmä AutoDome 200 -sarjan PTZkamerajärjestelmä Taloudellinen, erittäin nopea PTZ-domekamera Täysin vaihdettavat suorittimet, kamerat, kotelot, tiedonsiirtoyhteydet

Lisätiedot

Pois kytketty. Easy Series Rikosilmoitinkeskus - Turvallisuutta helposti

Pois kytketty. Easy Series Rikosilmoitinkeskus - Turvallisuutta helposti Pois kytketty Easy Series Rikosilmoitinkeskus - Turvallisuutta helposti Turvallisuus on tärkeintä Haluat tietenkin parasta mahdollista suojaa kodillesi tai pienyrityksellesi. 2 Easy Series -rikosilmoitinkeskus

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin Lukitusjärjestelmät dormakaba Lukitusjärjestelmät Ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ympäristöä dormakaban lukitusjärjestelmiä on saatavana eri konsepteina, jotka

Lisätiedot

PRS-sarjan paineistetut domekotelojärjestelmät ulkokäyttöön

PRS-sarjan paineistetut domekotelojärjestelmät ulkokäyttöön CCTV PRS-sarjan paineistetut domekotelojärjestelmät ulkokäyttöön PRS-sarjan paineistetut domekotelojärjestelmät ulkokäyttöön Paras suojaus pölyä, savusumua, suolaista ilmaa ja kosteutta vastaan. IP67-

Lisätiedot

Professional-sarjan liiketunnistin tietää, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei.

Professional-sarjan liiketunnistin tietää, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei. Professional-sarjan liiketunnistin tietää, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei. Monipisteinen peittämisen tunnistus ja integroitu suihkeen havainnointi! Uskomattomat Bosch-tekniikat parantavat

Lisätiedot

Bosch ja Extreme Extreme CCTV -ryhmän tuotteet ovat nyt saatavilla Boschilta

Bosch ja Extreme Extreme CCTV -ryhmän tuotteet ovat nyt saatavilla Boschilta Bosch ja Extreme Extreme CCTV -ryhmän tuotteet ovat nyt saatavilla Boschilta 2 I Bosch ja Extreme Laatua, innovaatiota ja tehoa Bosch Security Systems osti hiljattain Extreme CCTV -ryhmän, jonka tuotteita

Lisätiedot

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa 2 Bosch Praesideo -yleisäänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmät Yleisön tiedottaminen

Lisätiedot

Bosch Video Management System Tulevaisuuden turvaaminen IP-ratkaisuilla

Bosch Video Management System Tulevaisuuden turvaaminen IP-ratkaisuilla Bosch Video Management System Tulevaisuuden turvaaminen IP-ratkaisuilla IP-videoturvallisuus Yhdistäminen kannattaa Bosch Video Management System (VMS) -videonhallintajärjestelmä hallinnoi kaikkea IP-muotoista

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Analogisten Dinion- ja FlexiDome-kameroiden tuoteperhe Tallenna kaikki yksityiskohdat 2X-kameratekniikalla

Analogisten Dinion- ja FlexiDome-kameroiden tuoteperhe Tallenna kaikki yksityiskohdat 2X-kameratekniikalla Analogisten Dinion- ja FlexiDome-kameroiden tuoteperhe Tallenna kaikki yksityiskohdat 2X-kameratekniikalla Kattava sarja kiinteärunkoisia ja kiinteäkupuisia valvontakameroita. 2 Analogisten Dinion- ja

Lisätiedot

P6SLite ohjaus- ja zoom komennot

P6SLite ohjaus- ja zoom komennot 1, Ohjaus zoom -toiminnot P6SLite ohjaus- ja zoom komennot Osa 1 pikanäppäintoiminnon Valitse APP-käyttöliittymää ja APP ilmestyy toimintopainikkeeseen. Paina + = ZOOM +, paina - = ZOOM-. 2, Manuaalinen

Lisätiedot

Digitaaliset Divar-monitoimitallentimet Kokonaan uusi digitaalitallennustekniikka

Digitaaliset Divar-monitoimitallentimet Kokonaan uusi digitaalitallennustekniikka Digitaaliset Divar-monitoimitallentimet Kokonaan uusi digitaalitallennustekniikka Uuden sukupolven digitaaliset Divar-monitoimitallentimet analogisiin ja IP-sovelluksiin Uuden sukupolven digitaaliset Divar-monitoimitallentimet

Lisätiedot

VDM-3x5- ja VDC-4x5-sarjojen FlexiDome VF- ja XT+-domekamerat

VDM-3x5- ja VDC-4x5-sarjojen FlexiDome VF- ja XT+-domekamerat CCTV VDM-3x5- ja VDC-4x5-sarjojen FlexiDome VF- ja XT+-domekamerat VDM-3x5- ja VDC-4x5-sarjojen FlexiDome VF- ja XT+-domekamerat Kestävät ja iskunkestävät mallit 1/3 tuuman kuvasensori, CCD-kameratekniikka

Lisätiedot

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä Lighting GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä Tämän järjestelmän avulla varastojen suunnittelijat ja laitosten johtajat voivat saada aikaan merkittäviä energiasäästöjä.

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan 2 Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä

Lisätiedot

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä Lighting GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä GentleSpace GreenWarehouse Tämän järjestelmän avulla varastojen suunnittelijat ja laitosten johtajat voivat saada aikaan

Lisätiedot

ProAir erinomainen valon laatu ja energiatehokkuus

ProAir erinomainen valon laatu ja energiatehokkuus Lighting ProAir erinomainen valon laatu ja energia ProAir ProAir on tyylikäs, pienikokoinen ledikohdevalaisin, jota voidaan räätälöidä käyttökohteen tarpeiden mukaan. Valaisin toistaa värit erinomaisesti

Lisätiedot

ClearAccent Edullinen upotettava LEDspottivalaisin

ClearAccent Edullinen upotettava LEDspottivalaisin Lighting ClearAccent Edullinen upotettava LEDspottivalaisin ClearAccent ClearAccent on edullinen upotettava spottivalovalikoima, joka on suunniteltu korvaamaan halogeenivalaisimet. Hinnan edullisuus ja

Lisätiedot

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin.

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. 2 LC4-laajakulmakattokaiutin Pieni koko, laatu ja ainutlaatuinen peittoalue ff Alan laajin avauskulma vähentää tarvittavien kaiuttimien

Lisätiedot

wlsn* kaksisuuntainen langaton verkko Nopeaa ja luotettavampaa turvallisuutta * langaton LSN (Local Security Network)

wlsn* kaksisuuntainen langaton verkko Nopeaa ja luotettavampaa turvallisuutta * langaton LSN (Local Security Network) wlsn* kaksisuuntainen langaton verkko Nopeaa ja luotettavampaa turvallisuutta * langaton LSN (Local Security Network) 2 Mikä on wlsn? Bosch Security Systemsin langaton wlsn (Local SecurityNetwork) on usean

Lisätiedot

REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä

REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä 2 Automaattinen Bosch REG-Sentry -kulunhallintajärjestelmä ajoneuvoille REG-Sentry on rekisterikilven tunnistukseen

Lisätiedot

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO 6721LED & 6741LED

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO 6721LED & 6741LED LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO 6721LED & 6741LED UUDEN SUKUPOLVEN 6721LED-valaisin LAAJEMPI KÄYTTÖYMPÄRISTÖN LÄMPÖTILA-ALUE (TA-LUOKKA) ENTISTÄ PAREMPI VALOTEHO; LUOTETTAVIEN HUIPPULAATUISTEN LED-SIRUJEN JA

Lisätiedot

Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä

Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä 2 Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjä Kehittynyttä akustiikkaosaamista Bosch on yli 60 vuoden kokemuksellaan muotoilun

Lisätiedot

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo Lighting Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo PureGlow IntelliHue Powercore Innovatiiviset PureGlow

Lisätiedot

X MOBOTIX AG. Mobotix-valvontakamerat osana JotBar-kulunvalvontaratkaisua

X MOBOTIX AG. Mobotix-valvontakamerat osana JotBar-kulunvalvontaratkaisua MOBOTI AG Työajan- ja töidenseuranta Kulunvalvonta Varastonhallinta Muovikorttiratkaisut Mobotix-valvontakamerat osana JotBar-kulunvalvontaratkaisua Menestystekijät MOBOTI AG Säänkestävyys vakiona ilman

Lisätiedot

Blue Line -liiketunnistimet Tieto on valtaa

Blue Line -liiketunnistimet Tieto on valtaa Blue Line -liiketunnistimet Tieto on valtaa Turvallisuutta, johon voit luottaa Blue Line Gen 2 -liiketunnistimet Järjestelmien on oltava luotettavia, onpa suojauksen kohteena sitten koti, jälleenmyyntiliike

Lisätiedot

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheilu- ja aluevalaistukseen

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheilu- ja aluevalaistukseen Lighting ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheilu- ja aluevalaistukseen ClearFlood ClearFlood on ledivalonheitin, jossa on useita valovirtavaihtoehtoja eri käyttökohteisiin. Valonheittimessä käytetty

Lisätiedot

CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä 1. CCS 1000 D -keskustelujärjestelmä Kompakti ja tehokas

CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä 1. CCS 1000 D -keskustelujärjestelmä Kompakti ja tehokas CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä 1 CCS 1000 D -keskustelujärjestelmä Kompakti ja tehokas 2 CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä Suunniteltu heti käyttövalmiiksi ja helppokäyttöiseksi

Lisätiedot

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheiluja aluevalaistukseen

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheiluja aluevalaistukseen Lighting erinomainen lediratkaisu urheiluja aluevalaistukseen on ledivalonheitin, jossa on useita valovirtavaihtoehtoja eri käyttökohteisiin. Valonheittimessä käytetty erittäin tehokas optiikka ja viimeisimpään

Lisätiedot

LumiStreet perusvalikoima tievalaistukseen

LumiStreet perusvalikoima tievalaistukseen Lighting LumiStreet perusvalikoima tievalaistukseen LumiStreet Pienikokoinen LumiStreet on monipuolinen, energiaa säästävä ja kustannustehokas ledivalaisin. Se vastaa tievalaistuksen perusvaatimuksiin

Lisätiedot

StyliD PremiumWhite ihanteellinen yhdistelmä erittäin laadukasta valoa ja energiansäästöä muoti- ja huonekalumyymälöihin

StyliD PremiumWhite ihanteellinen yhdistelmä erittäin laadukasta valoa ja energiansäästöä muoti- ja huonekalumyymälöihin Lighting StyliD PremiumWhite ihanteellinen yhdistelmä erittäin laadukasta valoa ja energiansäästöä muoti- ja huonekalumyymälöihin StyliD PremiumWhite StyliD PremiumWhite -valaisimilla saa luotua myymälään

Lisätiedot

Välitä viestisi, kaikissa tilanteissa.

Välitä viestisi, kaikissa tilanteissa. Välitä viestisi, kaikissa tilanteissa. PRAESIDEO Digital Yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä boschsecurity.com PRAESIDEO Digital Yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä 3 Pidä kohdeyleisösi

Lisätiedot

T FYYSINEN TURVALLISUUS. - Videovalvontajärjestelmä. Harri Koskenranta

T FYYSINEN TURVALLISUUS. - Videovalvontajärjestelmä. Harri Koskenranta T-110.460 FYYSINEN TURVALLISUUS - Videovalvontajärjestelmä Harri Koskenranta 14.4.05 14.4.2005 T-110.460 Koskenranta 1 SUOJAUKSET UHKAT VAHINGOT TURVALLISUUSVALVONTA 14.4.2005 T-110.460 Koskenranta 2 VIDEOVALVONTA

Lisätiedot

Iridium² valaisee tietä eteenpäin

Iridium² valaisee tietä eteenpäin Lighting Iridium² valaisee tietä eteenpäin Iridium² on tievalaisintuoteperhe, joka on suunniteltu suorituskykyiseksi ja kestäväksi. Käyttötarkoituksesta ja budjetista riippuen asiakkaat voivat aloittaa

Lisätiedot

Muistimoduulit. Oppaan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan tietokoneen muistin vaihtamisesta ja laajentamisesta.

Muistimoduulit. Oppaan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan tietokoneen muistin vaihtamisesta ja laajentamisesta. Muistimoduulit Oppaan osanumero: 407947-351 Toukokuu 2006 Tässä oppaassa kerrotaan tietokoneen muistin vaihtamisesta ja laajentamisesta. Sisällysluettelo 1 Muistimoduulien lisääminen tai vaihtaminen Muistimoduulin

Lisätiedot

Dahua NVR4104/4108-P-4KS2

Dahua NVR4104/4108-P-4KS2 1 Dahua NVR4104/4108-P-4KS2 Dahua NVR4000-4KS2 on ensimmäinen Lite-sarjan tallennin joka tukee 4K resoluutiota ja H.265 videopakkausta. Tämä lite-sarjan tallennin tarjoaa jopa 8Mp kuvatarkkuuden. Tallennin

Lisätiedot

Yksi ratkaisu sopii erilaisiin sisätiloihin.

Yksi ratkaisu sopii erilaisiin sisätiloihin. Lighting Yksi ratkaisu sopii erilaisiin sisätiloihin. FastSet, pinta-asennettava Päivittäminen ledeihin on avainsuuntaus toimistosovelluksissa. Halusimme kehittää helppokäyttöisen, joka on vaihdettavissa

Lisätiedot

Suuren tarkkuuden lineaarinen suorakatseluvalaisin

Suuren tarkkuuden lineaarinen suorakatseluvalaisin Lighting Suuren tarkkuuden lineaarinen suorakatseluvalaisin Accent Compact on ohut ja kevyt lineaarinen suorakatseluratkaisu suuren mittakaavan mediaseinien luomiseen ulkotiloissa. Järjestelmässä on tiheä

Lisätiedot

Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta

Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta Lighting Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta Maxos LED Performer Maxos LED Performer on erittäin joustava ratkaisu, jolla on erinomainen valonjako ja alhainen energiankulutus.maxos LED

Lisätiedot

SM500T tunnelman luominen joustavasti

SM500T tunnelman luominen joustavasti Lighting tunnelman luominen joustavasti Nykyisin vähittäismyynnissä verkkomyynnin osuus kasvaa nopeasti ja kilpailu on kovaa. Kauppiaiden onkin sen vuoksi panostettava ostoskokemukseen, houkutellakseen

Lisätiedot

valinta CoreLine Wall-mounted Hyödyt Ominaisuudet

valinta CoreLine Wall-mounted Hyödyt Ominaisuudet Lighting CoreLine Wallmounted kirkas valinta Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä energiaja

Lisätiedot

Keskitä huomiosi Bosch Intelligent Video Analysis

Keskitä huomiosi Bosch Intelligent Video Analysis Keskitä huomiosi Bosch Intelligent Video Analysis 2 Ja tartu toimeen Bosch Intelligent Video Analysis -tekniikalla Riippumatta siitä, montako kameraa järjestelmässäsi on, niiden kaikkien tarkkaileminen

Lisätiedot

HiWATCH KAMERAVALVONTA PK-YRITYKSIIN JA KOTEIHIN. Ammattitasoinen valvonta helposti

HiWATCH KAMERAVALVONTA PK-YRITYKSIIN JA KOTEIHIN. Ammattitasoinen valvonta helposti HiWATCH KAMERAVALVONTA PK-YRITYKSIIN JA KOTEIHIN Ammattitasoinen valvonta helposti TÄYDELLINEN VALIKOIMA TUOTTEITA IP-VERKKOIHIN TAI ANALOGISTEN JÄRJESTELMIEN PÄIVITYKSEEN SEKÄ ETÄOHJELMISTOT NÄIDEN HALLINTAAN.

Lisätiedot

Kameravalvonta WEB kameroilla

Kameravalvonta WEB kameroilla Kameravalvonta WEB kameroilla Kuvassa on perus setti kameravalvonnasta "pöytä" asennuksena. Kuvan asennuksessa siihen on kytketty kaksi kameraa suoraan tallentimeen, samanlaisilla kaapeleilla millä tietokone

Lisätiedot

Muistimoduulit Käyttöopas

Muistimoduulit Käyttöopas Muistimoduulit Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheilu- ja aluevalaistukseen

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheilu- ja aluevalaistukseen Lighting ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheilu ja aluevalaistukseen ClearFlood ClearFlood on ledivalonheitin, jossa on useita valovirtavaihtoehtoja eri käyttökohteisiin. Valonheittimessä käytetty

Lisätiedot

Muistimoduulit. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan tietokoneen muistin vaihtamisesta ja laajentamisesta.

Muistimoduulit. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan tietokoneen muistin vaihtamisesta ja laajentamisesta. Muistimoduulit Asiakirjan osanumero: 404159-351 Maaliskuu 2006 Tässä oppaassa kerrotaan tietokoneen muistin vaihtamisesta ja laajentamisesta. Sisällysluettelo 1 Muistimoduulien lisääminen tai vaihtaminen

Lisätiedot

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Nikon 1 -järjestelmäkameroilla elämäsi vauhdikkaimpien hetkien ikuistaminen onnistuu kätevästi. Vaihdettavalla objektiivilla varustetut Nikon 1 -kamerat ovat erittäin

Lisätiedot

CoreLine Recessed Spot alasvalo

CoreLine Recessed Spot alasvalo Lighting CoreLine Recessed Spot alasvalo CoreLine Recessed Spot CoreLine Recessed Spot on edullinen upotettava alasvalo halogeenivalaisinten tilalle. Valaisimella on hyvä valotehokkuus ja edullinen hinta.

Lisätiedot

VDC-485- ja VDN-495-sarjojen FlexiDome XF- ja DN-domekamerat

VDC-485- ja VDN-495-sarjojen FlexiDome XF- ja DN-domekamerat CCTV VDC-485- ja VDN-495-sarjojen FlexiDome XF- ja DN-domekamerat VDC-485- ja VDN-495-sarjojen FlexiDome XF- ja DN-domekamerat Iskunkestävä, vandaalisuojattu, säänkestävä kotelo Päivä/yö- sekä NightSense-mallit

Lisätiedot

CoreLine SlimDownlight - Ehdoton valinta ledivalaisimeksi

CoreLine SlimDownlight - Ehdoton valinta ledivalaisimeksi Lighting CoreLine SlimDownlight - Ehdoton valinta ledivalaisimeksi CoreLine SlimDownlight CoreLine SlimDownlight valaisimet ovat erittäin ohuita ja upotettavia, ja ne on suunniteltu korvaamaan pistokantaloistelamppuja

Lisätiedot

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi TEKA-valvontakamerat koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin 4/8/16 kanavaiset, kehittyneet videotallentimet HDMI ulostulolla. 4/8 x 600 TVL korkearesoluutioiset kamerat Helppo nettikäyttö

Lisätiedot

CoreLine Tempo Small - kustannustehokas heitinratkaisu aluevalaistukseen

CoreLine Tempo Small - kustannustehokas heitinratkaisu aluevalaistukseen Lighting CoreLine Tempo Small - kustannustehokas heitinratkaisu aluevalaistukseen Coreline tempo small CoreLine tempo small -valikoiman tehokkaat valaisimet on suunniteltu korvaamaan suoraan perinteinen

Lisätiedot

Muistimoduulit. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan tietokoneen muistin vaihtamisesta ja laajentamisesta.

Muistimoduulit. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan tietokoneen muistin vaihtamisesta ja laajentamisesta. Muistimoduulit Asiakirjan osanumero: 396849-351 Maaliskuu 2006 Tässä oppaassa kerrotaan tietokoneen muistin vaihtamisesta ja laajentamisesta. Sisällysluettelo 1 Muistimoduulien lisääminen tai vaihtaminen

Lisätiedot

VARAAJAT JATKAVAT MATKAA

VARAAJAT JATKAVAT MATKAA HAWKER MODULAARISET VARAAJAT JATKAVAT MATKAA VAIKKA OSA JOUKKUEESTA PUUTTUISIKIN... MODULAR: ASETTAA UUDEN STANDARDIN HUIPPUTEHOKAS JA LUOTETTAVA Varaajan algoritmi hallinnoi moduuleja, jotka tarvitsee

Lisätiedot

AutoDome 200 -sarjan PTZkamerajärjestelmä

AutoDome 200 -sarjan PTZkamerajärjestelmä CCTV AutoDome 200 -sarjan PTZ-kamerajärjestelmä AutoDome 200 -sarjan PTZkamerajärjestelmä Taloudellinen, erittäin nopea PTZ-domekamera Täysin vaihdettavat suorittimet, kamerat, kotelot, tiedonsiirtoyksiköt

Lisätiedot

Kannettava sähköverkon analysaattori AR6

Kannettava sähköverkon analysaattori AR6 Kannettava sähköverkon analysaattori AR6 Kompakti huippuominaisuudet omaava digitaalinen mittalaite soveltuu erinomaisesti sähköverkon energiatehokkuuden analysoimiseen AR6:n ominaisuuksia: Se ottaa jänniteaallosta

Lisätiedot

Tehokas modulaarinen VIP X1600 - videolähetin

Tehokas modulaarinen VIP X1600 - videolähetin CCTV Tehokas modulaarinen VIP X600 -videolähetin Tehokas modulaarinen VIP X600 - videolähetin Jopa 6 videon tulokanavaa Modulaarinen ja laajennettavissa vaihdettavilla videomoduuleilla Suora tai verkon

Lisätiedot

Monipuolinen ja edullinen valikoima myymäläkäyttöön

Monipuolinen ja edullinen valikoima myymäläkäyttöön Lighting Monipuolinen ja edullinen valikoima myymäläkäyttöön GreenSpace Accent Cardanic GreenSpace Accent -tuoteperheen ansiosta kaupat ja rakennusten omistajat voivat siirtyä LED-valaistukseen ja näin

Lisätiedot

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä Lighting GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä Tämän järjestelmän avulla varastojen suunnittelijat ja laitosten johtajat voivat saada aikaan merkittäviä energiasäästöjä.

Lisätiedot

Muistimoduulit. Oppaan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan tietokoneen muistin vaihtamisesta ja laajentamisesta.

Muistimoduulit. Oppaan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan tietokoneen muistin vaihtamisesta ja laajentamisesta. Muistimoduulit Oppaan osanumero: 430246-351 Tammikuu 2007 Tässä oppaassa kerrotaan tietokoneen muistin vaihtamisesta ja laajentamisesta. Sisällysluettelo Muistimoduulien lisääminen tai vaihtaminen Muistimoduulin

Lisätiedot

Muistimoduulit Käyttöopas

Muistimoduulit Käyttöopas Muistimoduulit Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot

LTC 2605/91 -videonhallintalaite

LTC 2605/91 -videonhallintalaite CCTV LTC 2605/91 -videonhallintalaite LTC 2605/91 -videonhallintalaite Keskitetty näyttöjen ja multiplekserien hallinta Ohjaa enintään 16 digitaalista Divar-videotallenninta tai System4-multiplekseriä

Lisätiedot

Blue Line Gen2 TriTech -liiketunnistimet

Blue Line Gen2 TriTech -liiketunnistimet Rikosilmoitinjärjestelmät Blue Line Gen2 TriTech -liiketunnistimet Blue Line Gen2 TriTech -liiketunnistimet www.boschsecurity.fi u Säädettävällä eläintunnistimella varustettu malli optimoi asennus lemmikkejä

Lisätiedot

CoreLine Recessed Spot alasvalo

CoreLine Recessed Spot alasvalo Lighting CoreLine Recessed Spot alasvalo CoreLine Recessed Spot CoreLine Recessed Spot on edullinen upotettava alasvalo halogeenivalaisinten tilalle. Valaisimella on hyvä valo ja edullinen hinta. Valaisin

Lisätiedot

Muistimoduulit. Oppaan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan tietokoneen muistin vaihtamisesta ja laajentamisesta.

Muistimoduulit. Oppaan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan tietokoneen muistin vaihtamisesta ja laajentamisesta. Muistimoduulit Oppaan osanumero: 405768-351 Toukokuu 2006 Tässä oppaassa kerrotaan tietokoneen muistin vaihtamisesta ja laajentamisesta. Sisällysluettelo 1 Muistimoduulien lisääminen tai vaihtaminen Muistimoduulin

Lisätiedot

DIGITAALINEN LUKITUS. EI PARISTOJA. EI HUOLIA.

DIGITAALINEN LUKITUS. EI PARISTOJA. EI HUOLIA. DIGITAALINEN LUKITUS. EI PARISTOJA. EI HUOLIA. iloq täyttää turvallisuusalan tiukimmat vaatimukset: Sähköinen tunnistus ilman paristoja tai kaapelointeja. OMAVOIMAINEN LUKITUSJÄRJESTELMÄ Suomalainen iloq

Lisätiedot

Muistimoduulit Käyttöopas

Muistimoduulit Käyttöopas Muistimoduulit Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot

CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset

CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset Lighting CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset CoreLine Highbay Vuonna 2013 menestyksekkäästi lanseeratun CoreLine High-bay -valaisimen seuraava sukupolvi

Lisätiedot

Ledinaire Waterproof yksinkertaisesti mainio ledi

Ledinaire Waterproof yksinkertaisesti mainio ledi Lighting Ledinaire Waterproof yksinkertaisesti mainio ledi Vedenkestävä Ledinaire WT060C Ledinaire-valikoiman ledivalaisimet ovat taattua Philips-laatua kilpailukykyisellä hinnalla. Luotettavia, energiatehokkaita

Lisätiedot

Muistimoduulit Käyttöopas

Muistimoduulit Käyttöopas Muistimoduulit Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot

Nopea kohdistusjärjestelmä

Nopea kohdistusjärjestelmä Video Nopea kohdistsjärjestelmä Nopea kohdistsjärjestelmä www.boschsecrity.fi Panoroi jopa 100 astetta seknnissa, 360 asteen jatkva kierto Kallistaa jopa 40 astetta seknnissa, -90...+40 asteen aleella

Lisätiedot

Kamera on jokaisen valvontakohteen tärkein osa. Esittelyssä Dinion ja FlexiDome 2X

Kamera on jokaisen valvontakohteen tärkein osa. Esittelyssä Dinion ja FlexiDome 2X Kameran tuoteopas Sisällysluettelo Valintataulukot 4 FlexiDome I- ja II-kamerat 10 Flexidome VF Varifocal -valvontakamerat 12 Iskunkestävät FlexiDome XT+- ja XF -valvontakamerat 14 Iskunkestävät FlexiDome

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa

Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa 2 Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Käytännöllinen tapa laadukkaaseen äänentoistoon Helppokäyttöiset vyöhykemerkinnät ja asetusosoittimet

Lisätiedot

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä Lighting LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä LumiStone /// Käyttämällä tyylikkäitä, suorityskykyisiä valaisimia voidaan toimistoihin, myymälöihin, hotelleihin ja ravintoloihin luoda miellyttävä,

Lisätiedot

discovery evo Monipuolinen ja tehokas

discovery evo Monipuolinen ja tehokas discovery evo Monipuolinen ja tehokas Discovery Evo sopii kaikkiin tiloihin. Miten sinä käytät sitä? Discovery kehitettiin aikanaan aivan uudenlaisen ajattelun pohjalta. Siitä haluttiin tehdä mutkaton

Lisätiedot