Bosch Video Management System Tulevaisuuden turvaaminen IP-ratkaisuilla

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Bosch Video Management System Tulevaisuuden turvaaminen IP-ratkaisuilla"

Transkriptio

1 Bosch Video Management System Tulevaisuuden turvaaminen IP-ratkaisuilla

2 IP-videoturvallisuus Yhdistäminen kannattaa Bosch Video Management System (VMS) -videonhallintajärjestelmä hallinnoi kaikkea IP-muotoista ja digitaalista videokuvaa ja ääntä sekä IP-verkossasi siirrettäviä turvallisuustietoja. VMS yhdistää saumattomasti Boschin IP-kamerat ja lähettimet, digitaaliset videotallentimet sekä Allegiant-matriisikytkimet, niin ettei sinun enää tarvitse huolehtia siitä, mistä videokuva tulee. Voit täydentää olemassa olevan järjestelmän digitaalisia videotallentimia ja Allegiant-kytkimiä tai korvata ne kokonaan Boschin VMS:llä. Laitteen graafiset ominaisuudet tekevät määrittämisen ja hallinnan helpoksi voit esimerkiksi palauttaa ruutuun edellisen kuvan koko järjestelmästä. Tee erinomainen valinta ja turvaa IP-tulevaisuutesi Bosch VMS -järjestelmällä.

3 Bosch Video Management System Turvaa tulevaisuutesi IP-järjestelmällä 5 4 / 6

4 4 Bosch Video Management System IP-kamerat, lähettimet ja vastaanottimet 4 Digitaaliset videotallentimet Bosch VMS hallinnoi kaikkia Bosch MPEG-4- ja H.64-IPkameroita, lähettimiä ja vastaanottimia. Voit määrittää ja hallita kaikkia toimintoja kuten kameran asetuksia (esimerkiksi valkotasapainoa ja vastavaloa) sekä älykkään videokuvan analyysia. Digitaaliset videotallentimet tekevät jaetusta tallennuksesta edullista ja mahdollistavat sekä paikallis- että etähallinnan ja -valvonnan. Sekä uudet että nykyiset Boschin digitaalisten videotallentimien käyttäjät voivat hyötyä kaikista Bosch VMS:n tehokkaista ominaisuuksista. Videotallennus paikallisesti tai verkossa 5 Analogiset matriisikytkimet ja CCTV-käyttölaitteet Paikallinen tallennus Bosch-lähettimet tarjoavat ratkaisuja paikalliseen tallennukseen sisäisillä kiintolevyasemilla, USB-kiintolevyillä tai muistikorteilla. Verkkovideotallennus Perinteisten, keskitettyjä tallennusratkaisuja tarjoavien NRV-verkkotallennusjärjestelmien tallennuslaitteet on yhdistetty suoraan NVR-palvelimeen. Analogisten Bosch Allegiant -matriisikytkinjärjestelmien tuoteperhe on alan toimivuuden ja luotettavuuden mittapuu. Kun otat käyttöön Bosch VMS:n, olemassa oleva analoginen järjestelmäsi integroidaan täysin uuteen IP-järjestelmään. Bosch VMS -järjestelmällä pystyt hallinnoimaan Allegiantia, digitaalisia videotallentimia sekä IP-kameroita helposti ja sujuvasti IntuiKey-näppäimistön PTZ-ohjauksella. Bosch VMS vie perinteisen hallinta- ja valvontajärjestelmäsi uudelle tasolle, lisää tehokkuutta ja säilyttää sijoituksesi arvon. 6 Intelligent Video Analysis (älykäs videokuvan analyysi) iscsi ja Video Recording Manager Bosch Intelligent Video Analysis (IVA) -teknologia tekee kameroistasi aktiivisia turvallisuusryhmän jäseniä. Bosch IVA:n avulla epätavalliseen toimintaan tai mahdolliseen uhkien tunnistamiseen reagoiminen tapahtuu automaattisesti. IVA sisältyy Bosch IP -kameroihin ja lähettimiin, joten ne sopeutuvat tarpeittesi mukaisiksi. Bosch IVA takaa järjestelmän parhaan mahdollisen tehokkuuden tarjoamalla ainutlaatuisen älykkään videokuvan analyysin reaaliaikaiseen valvontaan ja rikosteknisiin hakuihin. Bosch IP -kamerat ja lähettimet voivat siirtää videokuvaa suoraan iscsi-kiintolevyihin, jolloin NVR:iä ei tarvita. Yksi palvelin, Video Recording Manager, hallinnoi tallennusvälineitä, tasapainottaa niiden kuormitusta ja hoitaa vikatilanteita. Sen avulla on myös helppo lisätä tallennustilaa, kun kameroita lisätään, säilytysaikaa pidennetään tai kuvanlaatua parannetaan. VRM helpottaa laitteen käyttöönottoa ja ylläpitoa, mikä vaikuttaa tuntuvasti kokonaiskustannuksiin.

5 Bosch Video Management System 5 Bosch VMS vähentää kuluja hyödyntämällä olemassa olevien IP-verkkojen tehoa ja kätevyyttä Vastaa tulevaisuuden haasteisiin kehittymällä uusien teknologioiden mukana. Yhdistä Boschin IP-laitteet, digitaaliset tallentimet ja Allegiant-videomatriisit. Joustavat tallennusvaihtoehdot: voit valita paikallisen tallennuksen tai keskitetyn tallennuksen suoran iscsi-tallennuksen avulla, VRM- tai NVR-järjestelmää käyttämällä. Koko järjestelmä on helppo määrittää. Sisällytä älykäs videokuvan analyysi (Intelligent Video Analysis) kameroihin tai lähettimiin.

6 6 Bosch Video Management System Turvallisuusasioista vastaava "Bosch Video Management Systemin ansiosta voin nyt tarjota yritykselleni parempaa suojaa ja keskitettyä ohjausta." Missä tahansa, milloin tahansa, reaaliajassa Bosch VMS tarjoaa joustavuutta turvallisuusasioista vastaavalle. Kamerat, tallentimet ja valvonta-asemat voidaan sijoittaa IP-verkossa minne tahansa. Reaaliaikaista ja arkistoitua videokuvaa voi tarkastella mistä tahansa, yhdellä tai usealla työasemalla samanaikaisesti. Bosch VMS tarjoaa järjestelmänlaajuista tapahtumien ja hälytysten hallintaa, järjestelmän kunnon valvontaa, käyttäjän ja prioriteetin hallintaa mitä moninaisimmista kohteista: rakennuksista, kampuksista, kaupungeista, maista jopa maanosista! Yksinkertaisempi, nopeampi, edullinen asennus Bosch VMS käyttää useimmissa rakennuksissa nykyään olemassa olevaa verkkoinfrastruktuuria, joten erillistä koaksiaalikaapelointia ei tarvita. Kaikki määritykset voidaan tehdä mistä tahansa. Automaattinen tunnistus, IP-osoitteiden automaattinen määritys ja kehittyneet kopioimistoiminnot nopeuttavat järjestelmän määrittämistä ja takaavat yhtenäisyyden. Samalla järjestelmän asennus- ja ylläpitokustannukset pienenevät merkittävästi. 4 5 Keskeisiä ominaisuuksia turvallisuusvastaavalle Kokoonpanon työnkulku ohjaa järjestelmänvalvojaa järjestelmän määrittämisessä. Graafinen tallennusaikataulujen asennus ottaa huomioon lomat ja muut poikkeukselliset päivämäärät. Tehtäväaikataulujen lisämäärityksillä voidaan tukea muun muassa käyttäjän kirjautumisaikatauluja, automaattisen varatallennuksen aikatauluja ja aktiivisia hälytysaikoja. Tapahtumat sallivat aikataulupohjaisen hälytyslaukaisujen ohjauksen, kirjautumisen ja komentosarjan suorittamisen. Täysin integroitu IVMD- ja IVA-tuki. Näet, kuka on muuttanut kokoonpanoa, mitä on muutettu sekä milloin ja mistä muutokset on tehty. Yleisten käyttöoikeuksien, prioriteettien hallinnan ja kamerakohtaisten käyttäjäryhmien käyttöoikeuksien helppo jakaminen.

7 Bosch Video Management System 7 Entistä alhaisemmat kokonaiskustannukset Ohjaa koko järjestelmää yhdellä sovelluksella. Ohjelmiston kehittyminen takaa sijoituksen kannattavuuden myös tulevaisuudessa. VRM-tallennus pienentää laitteiston kustannuksia tuntuvasti. 4 5

8 8 Bosch Video Management System Helppo käyttää Tehtävälähtöinen käyttöliittymä. Helppokäyttöinen CCTV-käyttölaite. Järjestelmän älytekniikka avustaa hälytystilojen näytössä.

9 Bosch Video Management System 9 Turvajärjestelmien käyttäjä "Tämä videonhallintajärjestelmä tehostaa työtäni ja nopeuttaa tilanteisiin reagoimista." Helpompi ja tehokkaampi käyttää Boschin tietämys ja kokemus videoturvallisuusjärjestelmien käyttöliittymien suunnittelussa on ensiluokkaista. Sen osoittaa myös Bosch VMS -järjestelmän käyttöliittymä. Ergonominen käyttöliittymä yksinkertaistaa videonhallintaa, jolloin henkilökunnan työ tehostuu. Keskeisiä ominaisuuksia turvajärjestelmien käyttäjälle Kehittynyt hälytysten hallinta. Pääpaino tärkeisiin tapahtumiin älykkäällä videon sisältöanalyysi (IVA) -järjestelmällä. Helppokäyttöinen käyttöliittymä. 4 Kätevät CCTV-käyttölaitteet. Bosch Intelligent Video Analysis (IVA) Selkeä, karttoihin perustuva toiminta 4

10 0 Bosch Video Management System IT "Tämän videonhallintajärjestelmän avulla tietoturvan hallinta helpottuu." Tavallinen verkon infrastruktuuri, tavallinen IT-laitteisto Bosch VMS käyttää peruspalvelin-, tallennus- ja työasemakomponentteja, joten voit edelleen hyödyntää totuttujen valmistajien tuotteita ja palvelusopimuksia. Voit valita myös valmiiksi asennetut palvelimet ja työasemat Boschilta. Turvallinen ja verkon kanssa yhteensopiva Järjestelmän kaistanleveyden tehokas käyttö voidaan varmistaa monilähetystekniikalla. Lisäksi kaikki VMSjärjestelmän komennot on salattu, mikä estää komentojen tutkimisen ja tärkeiden toimintojen asiattoman käytön. Asiakaspäivitysten keskitetty käyttöönotto Asiakaskoneiden päivittäminen on helppoa: kun asennat päivitykset keskuspalvelimelle, ne otetaan automaattisesti käyttöön kaikissa asiakastyöasemissa. Tämä säästää aikaa ja vaivaa ja takaa, että kaikilla asiakkailla on käytössään oikea ohjelmistoversio. Keskeisiä ominaisuuksia IT-järjestelmiin Käyttäjiä voidaan hallinnoida Bosch VMS:n sisällä tai keskitetysti yrityksen olemassa olevalla hallintajärjestelmällä. Kun järjestelmää hallitaan keskitetysti, käyttäjiä voidaan lisätä ja poistaa Bosch VMS:n asetuksiin kajoamatta. Bosch VMS voi valvoa IT-laitteistojasi, kuten verkkokytkimiä ja RAID-järjestelmiä, SNMP:n avulla. Uhkatilanteen sattuessa hälytys voidaan lähettää sähköpostilla tai tekstiviestillä. Tehokas kaikkien laitteiden automaattinen tunnistus Bosch VMS -verkkotarkistuksella. Mukauttaminen Bosch VMS:n komentosarjoilla.

11 Bosch Video Management System Hyödyt IT-järjestelmille Kannattava sijoitus olemassa olevaan infrastruktuuriin. Täydellinen integraatio järjestelmän komponentteihin. Valvo verkkoinfrastruktuuriasi.

12 Bosch Video Management System Bosch VMS Ratkaisu kaikenkokoisille järjestelmille Ratkaisu kaikenkokoisille järjestelmille Bosch VMS sopii muillekin kuin suurille yrityksille. Vaikka se pystyy ohjaamaan rajattomasti mihin tahansa asennettuja kameroita, se hallitsee pienemmätkin CCTV-turvajärjestelmät yhtä tehokkaasti. Sen joustavan ohjelmistolisenssijärjestelmän ansiosta voit helposti lisätä kameroita, työasemia ja lisäominaisuuksia kasvavien vaatimustesi mukaisesti. Yleisimpiä Bosch VMS -kokoonpanoja Bosch VMS -keskuspalvelin Bosch VMS -verkkovideotallennin Bosch VMS -asiakastyöasema Pieni järjestelmä Koulu Hyödyt pienelle järjestelmälle Edullinen lisenssimalli. Edulliset tallennusvaihtoehdot (paikallinen tallennus). Helppo asennus (etätallennus).

13 Bosch Video Management System Suuri järjestelmä Lentokenttä Hyödyt suurelle järjestelmälle Lohko-operaatiot ja useat laitteet. Järjestelmän mukauttaminen. Laajennettavat tallennusratkaisut. Hajautettu järjestelmä Pankki Hyödyt hajautetulle järjestelmälle Helppo laajentaa. Keskitetty kokoonpano. Asiakkaan etäohjaus. Sivukonttori Pääkonttori Sivukonttori

14 Perinteinä laatu ja innovaatiot Boschin nimi on jo yli sadan vuoden ajan edustanut laatua ja luotettavuutta. Bosch on innovatiivisen tekniikan maailmanlaajuinen toimittaja, jonka ylläpitoja tukitoiminnot ovat korkeinta luokkaa. Bosch Security Systems tarjoaa laajan valikoiman turvallisuus-, viestintä- ja äänentoistojärjestelmiä, joihin luotetaan ympäri maailman erilaisissa sovelluksissa, niin valtion laitoksissa ja julkisissa rakennuksissa kuin liiketiloissa, kouluissa ja kodeissa. Bosch Security Systems Lisätietoja löydät osoitteesta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen Bosch Security Systems, 008 Painettu Alankomaissa Oikeus muutoksiin pidätetään VS-EH-fi-0_F0U5986_0

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa 2 Bosch Praesideo -yleisäänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmät Yleisön tiedottaminen

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin.

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. 2 LC4-laajakulmakattokaiutin Pieni koko, laatu ja ainutlaatuinen peittoalue ff Alan laajin avauskulma vähentää tarvittavien kaiuttimien

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan 2 Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa

Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa 2 Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Käytännöllinen tapa laadukkaaseen äänentoistoon Helppokäyttöiset vyöhykemerkinnät ja asetusosoittimet

Lisätiedot

REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä

REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä 2 Automaattinen Bosch REG-Sentry -kulunhallintajärjestelmä ajoneuvoille REG-Sentry on rekisterikilven tunnistukseen

Lisätiedot

Digitaaliset Divar-monitoimitallentimet Kokonaan uusi digitaalitallennustekniikka

Digitaaliset Divar-monitoimitallentimet Kokonaan uusi digitaalitallennustekniikka Digitaaliset Divar-monitoimitallentimet Kokonaan uusi digitaalitallennustekniikka Uuden sukupolven digitaaliset Divar-monitoimitallentimet analogisiin ja IP-sovelluksiin Uuden sukupolven digitaaliset Divar-monitoimitallentimet

Lisätiedot

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta 2 AEGIS-valaisimet AEGIS-valaisimet Turvallista valaistusta Constant Light -tekniikka (patenttia haettu) kompensoi LED-valon heikentymistä. Black Diamond

Lisätiedot

Takaa mielenrauhan Ammattilaistason videotallennus ja videonhallinta

Takaa mielenrauhan Ammattilaistason videotallennus ja videonhallinta Takaa mielenrauhan Ammattilaistason videotallennus ja videonhallinta 2 Bosch Recording Solutions Korkealaatuiset ratkaisut kaikille Valitse tarpeitasi vastaava ratkaisu kattavasta tallennusratkaisumallistostamme.

Lisätiedot

Divar. Käyttökohdeopas. Divar application guide

Divar. Käyttökohdeopas. Divar application guide Divar Käyttökohdeopas Bosch Divar application Divar Digitaalitallennin guide Bosch Divar Digitaalitallennin Divar on digitaalitallennin, joka tuo digitaalisen CCTV-valvontatekniikan entistä laajemman käyttäjäryhmän

Lisätiedot

MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat

MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat 2 MIC 550 -sarja Valvontajärjestelmien edelläkävijä Kompakti tyylikäs muotoilu mahdollistaa huomaamattoman asennuksen valvontaympäristöissä

Lisätiedot

Professional-sarjan liiketunnistimet

Professional-sarjan liiketunnistimet 1 Professional-sarjan liiketunnistimet tietävät, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei. Monipisteinen peittämisen tunnistus ja integroitu suihkeen havainnointi! 2 Kehittynyt anturien tietojen

Lisätiedot

Tehokas modulaarinen VIP X1600 - videolähetin

Tehokas modulaarinen VIP X1600 - videolähetin CCTV Tehokas modulaarinen VIP X600 -videolähetin Tehokas modulaarinen VIP X600 - videolähetin Jopa 6 videon tulokanavaa Modulaarinen ja laajennettavissa vaihdettavilla videomoduuleilla Suora tai verkon

Lisätiedot

Osoitevalvontaa Täydellinen IP-kamerasarja

Osoitevalvontaa Täydellinen IP-kamerasarja Osoitevalvontaa Täydellinen IP-kamerasarja 2 Täydellinen IP-kamerasarja Vain paras on kyllin hyvä seuraavaksi CCTV-verkkosovellukseksesi FlexiDome IP täydellisiä kameroita huomaamattomaan valvontaan Dinion

Lisätiedot

LTC 2605/91 -videonhallintalaite

LTC 2605/91 -videonhallintalaite CCTV LTC 2605/91 -videonhallintalaite LTC 2605/91 -videonhallintalaite Keskitetty näyttöjen ja multiplekserien hallinta Ohjaa enintään 16 digitaalista Divar-videotallenninta tai System4-multiplekseriä

Lisätiedot

Välitä viestisi, kaikissa tilanteissa.

Välitä viestisi, kaikissa tilanteissa. Välitä viestisi, kaikissa tilanteissa. PRAESIDEO Digital Yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä boschsecurity.com PRAESIDEO Digital Yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä 3 Pidä kohdeyleisösi

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä

Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä NUUO digitaalitallentimet edustavat analogisen ja IP-pohjaisen videovalvonnan uusinta teknologiaa. NUUO tarjoaa kehittyneitä ratkaisuja kameravalvonnan lisäksi myös

Lisätiedot

Keskitä huomiosi Bosch Intelligent Video Analysis

Keskitä huomiosi Bosch Intelligent Video Analysis Keskitä huomiosi Bosch Intelligent Video Analysis 2 Ja tartu toimeen Bosch Intelligent Video Analysis -tekniikalla Riippumatta siitä, montako kameraa järjestelmässäsi on, niiden kaikkien tarkkaileminen

Lisätiedot

Boschin nopea kohdistusjärjestelmä o yhdessä sekunnissa! Pitää näytön kuvan tarkkana kaikissa olosuhteissa

Boschin nopea kohdistusjärjestelmä o yhdessä sekunnissa! Pitää näytön kuvan tarkkana kaikissa olosuhteissa Boschin nopea kohdistusjärjestelmä 0 100 o yhdessä sekunnissa! Pitää näytön kuvan tarkkana kaikissa olosuhteissa Nopea kohdistusjärjestelmä 0 100º yhdessä sekunnissa! Käyttötilanteet edellyttävät valvontakameroilta

Lisätiedot

VIDOS-videohallintajärjestelmä

VIDOS-videohallintajärjestelmä CCTV VIDOS-videohallintajärjestelmä VIDOS-videohallintajärjestelmä Kaikenkattava videonhallintakeskusratkaisu Kohdekarttoihin perustuva käyttöliittymä Analogisten monitorien tuki Tietokantapohjainen järjestelmänhallinta

Lisätiedot

Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä

Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä 2 Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjä Kehittynyttä akustiikkaosaamista Bosch on yli 60 vuoden kokemuksellaan muotoilun

Lisätiedot

Vaivattomasti parasta tietoturvaa

Vaivattomasti parasta tietoturvaa Vaivattomasti parasta tietoturvaa BUSINESS SUITE Tietoturvan valinta voi olla myös helppoa Yrityksen tietoturvan valinta voi olla vaikeaa loputtomien vaihtoehtojen suossa tarpomista. F-Secure Business

Lisätiedot

Bosch Video Management System - videonhallintajärjestelmän ohjelmisto

Bosch Video Management System - videonhallintajärjestelmän ohjelmisto CCTV Bosch Video Management System -videonhallintajärjestelmän ohjelmisto Bosch Video Management System - videonhallintajärjestelmän ohjelmisto Yritysluokan videonhallintajärjestelmä työasemiin ja palvelimiin

Lisätiedot

asiantuntijoiden suunnittelema

asiantuntijoiden suunnittelema Mikä on ksenos? asiantuntijoiden suunnittelema Ksenos on suomalainen videovalvontaan suunniteltu ohjelmisto, joka on ajateltu uudella tavalla käyttökokemuksen kautta. Sen tehtävänä on tallentaa kameroilta

Lisätiedot

Dahua NVR4104/4108-P-4KS2

Dahua NVR4104/4108-P-4KS2 1 Dahua NVR4104/4108-P-4KS2 Dahua NVR4000-4KS2 on ensimmäinen Lite-sarjan tallennin joka tukee 4K resoluutiota ja H.265 videopakkausta. Tämä lite-sarjan tallennin tarjoaa jopa 8Mp kuvatarkkuuden. Tallennin

Lisätiedot

Bosch Video Management System

Bosch Video Management System Bosch Video Management System MBV-BPRO-45 fi Määritysopas Bosch Video Management System Sisällys fi 3 Sisällysluettelo 1 Ohjeen käyttäminen 12 1.1 Tietojen etsiminen 12 1.2 Ohjeen tulostaminen 13 2 Johdanto

Lisätiedot

Boschin Advantage Line Vaihtoehto, jota olet odottanut

Boschin Advantage Line Vaihtoehto, jota olet odottanut Boschin Advantage Line Vaihtoehto, jota olet odottanut Bosch Security Systems laajentaa videolaitteiden valikoimaansa uudella edullisella ammattitason Advantage Line CCTV-kamera-sarjalla. Advantage Line

Lisätiedot

Bosch Video Management System. fi Määritysopas

Bosch Video Management System. fi Määritysopas Bosch Video Management System fi Määritysopas Bosch Video Management System Sisällys fi 3 Sisällysluettelo 1 Ohjeen käyttäminen 12 1.1 Tietojen etsiminen 12 1.2 Ohjeen tulostaminen 13 2 Johdanto 14 3

Lisätiedot

Bosch ja Extreme Extreme CCTV -ryhmän tuotteet ovat nyt saatavilla Boschilta

Bosch ja Extreme Extreme CCTV -ryhmän tuotteet ovat nyt saatavilla Boschilta Bosch ja Extreme Extreme CCTV -ryhmän tuotteet ovat nyt saatavilla Boschilta 2 I Bosch ja Extreme Laatua, innovaatiota ja tehoa Bosch Security Systems osti hiljattain Extreme CCTV -ryhmän, jonka tuotteita

Lisätiedot

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Havaitseminen on ensimmäinen vaihe kodin tai yrityksen ja niiden seinien sisällä olevien ihmisten ja omaisuuden suojelemisessa.

Lisätiedot

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Tulostinohjelmisto ja apuohjelmat 1 Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Windows 95/98/2000-, Windows NT 4.0- ja Macintosh-käyttöjärjestelmien MarkVision toimitetaan tulostimen mukana Drivers, MarkVision

Lisätiedot

Henkilökohtaista käyttäjäystävällistä tietoturvaa! NTG Solo Secure

Henkilökohtaista käyttäjäystävällistä tietoturvaa! NTG Solo Secure Henkilökohtaista käyttäjäystävällistä tietoturvaa! NTG Solo Secure Kuinka moneen tietovuotoon teidän yrityksellänne on varaa? Palomuurit ja VPN ratkaisut suojelevat yritystä ulkopuolisia uhkia vastaan,

Lisätiedot

Älykästä. kulunvalvontaa. toimii asiakkaan omassa tietoverkossa

Älykästä. kulunvalvontaa. toimii asiakkaan omassa tietoverkossa Älykästä kulunvalvontaa e Acces toimii asiakkaan omassa tietoverkossa Perinteisen kulunvalvonnan seitsemän pullonkaulaa eli miksi useat yritykset eivät ole hankkineet kulunvalvontajärjestelmää? 1. Koska

Lisätiedot

Bosch Video Management System. Määritysopas

Bosch Video Management System. Määritysopas Bosch Video Management System fi Määritysopas Bosch Video Management System Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Ohjeen käyttäminen 14 1.1 Tietojen etsiminen 14 1.2 Ohjeen tulostaminen 14 2 Johdanto

Lisätiedot

Bosch Video Management System. Määritysopas

Bosch Video Management System. Määritysopas Bosch Video Management System fi Määritysopas Bosch Video Management System Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Ohjeen käyttäminen 14 1.1 Tietojen etsiminen 14 1.2 Ohjeen tulostaminen 14 2 Johdanto

Lisätiedot

Pois kytketty. Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network)

Pois kytketty. Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network) Pois kytketty Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network) 2 Turvallisuus on tärkeintä Haluat tietenkin parasta mahdollista suojaa kodillesi

Lisätiedot

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300 Erinomainen ja vankkatekoinen all-in-one-ultrakannettava. Toshiba EasyGuard sisältää monia ominaisuuksia, joiden avulla yritysasiakkaat voivat parantaa tietoturvaansa, tehostaa järjestelmän suojausta ja

Lisätiedot

Professional-sarjan liiketunnistin tietää, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei.

Professional-sarjan liiketunnistin tietää, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei. Professional-sarjan liiketunnistin tietää, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei. Monipisteinen peittämisen tunnistus ja integroitu suihkeen havainnointi! Uskomattomat Bosch-tekniikat parantavat

Lisätiedot

Avoimet standardit ja integraatio

Avoimet standardit ja integraatio Avoimet standardit ja integraatio Avoimet standardit ja integraatio Trendin ainutlaatuinen lähestymistapa avoimiin standardeihin ja integraatioon tarjoaa odottamasi hyödyt, sekä markkinoiden johtavat innovaatiot

Lisätiedot

Kameravalvonta ja muut järjestelmät viimeisin kehitys

Kameravalvonta ja muut järjestelmät viimeisin kehitys Kameravalvonta ja muut järjestelmät viimeisin kehitys Ympäristö & turvallisuuspäivät 28.-29.9.2016 Kylpylähotelli Rantasipi Aulanko Jari Takki Esityksen sisältö Kameravalvonta Muut turvajärjestelmät Hälytyksensiirto

Lisätiedot

TruVision NVR 10. Pikaopas

TruVision NVR 10. Pikaopas TruVision NVR 10 Pikaopas Pika-asennus 1 Liitä kaikki tarvittavat laitteet tallentimen takapaneeliin. Ensimmäinen käyttökerta Tallentimessa on ohjattu pika-asennus, joka mahdollistaa tallentimen perusasetusten

Lisätiedot

Bosch Video Management System. fi Määritysopas

Bosch Video Management System. fi Määritysopas Bosch Video Management System fi Määritysopas Bosch Video Management System Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Ohjeen käyttäminen 13 1.1 Tietojen etsiminen 13 1.2 Ohjeen tulostaminen 14 2 Johdanto

Lisätiedot

Parempi tapa jonottaa. Vuoronumerojärjestelmät

Parempi tapa jonottaa. Vuoronumerojärjestelmät Parempi tapa jonottaa Vuoronumerojärjestelmät Vuoronumerojärjestelmät Jonoja syntyy kaikkialla, missä palvellaan asiakkaita kaupoissa, pankeissa, apteekeissa, vakuutusyhtiöissä ja virastoissa. AKIS-vuoronumerojärjestelmät

Lisätiedot

Pois kytketty. Easy Series Rikosilmoitinkeskus - Turvallisuutta helposti

Pois kytketty. Easy Series Rikosilmoitinkeskus - Turvallisuutta helposti Pois kytketty Easy Series Rikosilmoitinkeskus - Turvallisuutta helposti Turvallisuus on tärkeintä Haluat tietenkin parasta mahdollista suojaa kodillesi tai pienyrityksellesi. 2 Easy Series -rikosilmoitinkeskus

Lisätiedot

Elisa Toimisto 365. Toimisto ja yhteydet pilvestä

Elisa Toimisto 365. Toimisto ja yhteydet pilvestä Elisa Toimisto 365 Toimisto ja yhteydet pilvestä Elisa Toimisto 365 Tutut toimistotyökalut käytössäsi missä vain Uusimmat versiot aina mukanasi Ei kiinteitä kustannuksia Korkea käytettävyysaste Ei päivityksistä

Lisätiedot

iloq S10 Digitaalinen lukitus. Ei paristoja.

iloq S10 Digitaalinen lukitus. Ei paristoja. iloq S10 Digitaalinen lukitus. Ei paristoja. 1 iloq Oy Oululainen iloq Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi innovatiivisia korkean turvallisuustason elektronisia lukitusratkaisuja, jotka tarjoavat ylivoimaisia

Lisätiedot

Bosch Video Management System. Käyttöopas

Bosch Video Management System. Käyttöopas Bosch Video Management System fi Käyttöopas Bosch Video Management System Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Ohjeen käyttäminen 10 1.1 Tietojen etsiminen 10 1.2 Ohjeen tulostaminen 10 2 Johdanto

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

Kaikki analogiset järjestelmät digitaalisiksi ja verkkokäyttöisiksi - jo tänään Kustannustekkuutta ja joustavuutta työskentelyyn

Kaikki analogiset järjestelmät digitaalisiksi ja verkkokäyttöisiksi - jo tänään Kustannustekkuutta ja joustavuutta työskentelyyn Kaikki analogiset järjestelmät digitaalisiksi ja verkkokäyttöisiksi - jo tänään Kustannustekkuutta ja joustavuutta työskentelyyn Terveydenhuollon 29. ATK-päivät Jyväskylä 25-27.5.2003 Verkostoitumisen

Lisätiedot

Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota...

Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota... Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota... 2 CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä...joustavalla, kaikenkattavalla kokousjärjestelmällä Ainutlaatuinen, sisäänrakennettu digitaalinen

Lisätiedot

Kiinteistöjen turvallisuuden paras suojakeino. EcoStruxure Security Expert. se.com/fi/ecostruxure-security-expert

Kiinteistöjen turvallisuuden paras suojakeino. EcoStruxure Security Expert. se.com/fi/ecostruxure-security-expert Kiinteistöjen turvallisuuden paras suojakeino EcoStruxure Security Expert Maailmanlaajuiset trendit lisäävät tarvetta parantaa kiinteistöjen turvallisuutta Nopeasti muuttuvassa maailmassa toimistokiinteistöjen

Lisätiedot

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Tuote-esite Monipuolinen työkalu Hiab XS 033 tarjoaa enemmän Hiab XS 033 on päivittäisiin töihin sopiva suorituskykyinen ja joustava nosturi, jota on kätevä käyttää.

Lisätiedot

Uusia tuulia Soneran verkkoratkaisuissa

Uusia tuulia Soneran verkkoratkaisuissa Uusia tuulia Soneran verkkoratkaisuissa Cisco Expo 8.9.2009 Jari Litmanen 1 Agenda Kuinka IP-palveluverkko tukee asiakkaan liiketoimintaa Palvelukeskusten ja konsolidoinnin asettamat haasteet verkkoratkaisuille

Lisätiedot

Ostajan opas ohjelmistopohjaiseen. tallennukseen. 50x. IDC:n arvio: Käsiteltävän datan määrä 50-kertaistuu vuoteen 2020 mennessä.

Ostajan opas ohjelmistopohjaiseen. tallennukseen. 50x. IDC:n arvio: Käsiteltävän datan määrä 50-kertaistuu vuoteen 2020 mennessä. Ostajan opas ohjelmistopohjaiseen 50x tallennukseen IDC:n arvio: Käsiteltävän datan määrä 50-kertaistuu vuoteen 2020 mennessä. Tallennustilan hinta laskee noin 25% vuodessa, mutta datamäärä kasvaa samaan

Lisätiedot

Aalto-yliopiston verkkopalveluiden arkkitehtuuri

Aalto-yliopiston verkkopalveluiden arkkitehtuuri Aalto-yliopiston verkkopalveluiden arkkitehtuuri Diplomityöseminaari 1.6.2010 Tommi Saranpää Valvoja: Professori Heikki Hämmäinen Ohjaaja: DI Petri Makkonen IT-palvelukeskus Sisältö Tausta Tutkimus Palvelut

Lisätiedot

630/650-sarjan videotallennin

630/650-sarjan videotallennin Video 630/650-sarjan videotallennin 630/650-sarjan videotallennin www.boschsecurity.fi Boschin 630/650-sarjan videotallennin on 8/16-kanavainen digitaalinen tallennin, joka käyttää uusinta H.264-videopakkaustekniikkaa.

Lisätiedot

Paloilmoitusjärjestelmän laajennusratkaisu - Sinteso Move

Paloilmoitusjärjestelmän laajennusratkaisu - Sinteso Move www.siemens.fi/paloturvallisuus Paloilmoitusjärjestelmän laajennusratkaisu - Sinteso Move Yhdistä nykyinen paloilmoitusjärjestelmäsi Sintesoon. Se on palontorjunnan uusi ulottuvuus. Infrastructure & Cities

Lisätiedot

March Networks Command Enterprise ja Command Professional

March Networks Command Enterprise ja Command Professional March Networks Command Enterprise ja Command Professional Sisällysluettelo Command Yleiset ominaisuudet 3 Command Enterprise 4 Command Professional 7 Command ja 7532 Hybrid NVR 10 Versioiden vertailu 12

Lisätiedot

Welding quality management

Welding quality management Welding quality management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO "Tämän parempaa järjestelmää ei ole. Aiemmin joissakin tapauksissa asiakas on halunnut tietoja siitä, kuka on hitsannut mitä ja milloin.

Lisätiedot

Client Management hallintaratkaisut ja mobiilitulostus

Client Management hallintaratkaisut ja mobiilitulostus Client Management hallintaratkaisut ja mobiilitulostus Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä

Lisätiedot

group I.VIEW LINE KAIVUKONEEN KAIVUSYVYYSJÄRJESTELMÄ edizione/edition 07-13

group I.VIEW LINE KAIVUKONEEN KAIVUSYVYYSJÄRJESTELMÄ edizione/edition 07-13 I.VIEW LINE KAIVUKONEEN KAIVUSYVYYSJÄRJESTELMÄ edizione/edition 07-13 I.VIEW LINE: PUNNITUS I.VIEW LINE: KAIVU Cobo-3B6 ymmärtää että tämän päivän avainsanat koneohjauksessa ovat JOUSTAVUUS ja KUSTANNUSTEHOKKUUS.

Lisätiedot

MINPak Monitori VIANMÄÄRITYS, TARKASTUS JA PAIKANNUS. Ominaisuudet. Ominaisuudet

MINPak Monitori VIANMÄÄRITYS, TARKASTUS JA PAIKANNUS. Ominaisuudet. Ominaisuudet MINPak Monitori Litiumioniakku 5 tunnin jatkuva käyttö ennen uudelleenlatausta. Painikekäyttöliittymä Helppo LED-valojen, lähettimen, näyttöasetusten ja järjestelmän on/ off-toimintojen käyttö. Integroitu

Lisätiedot

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Tuote-esite Monipuolinen työkalu Hiab XS 033 tarjoaa enemmän Hiab XS 033 on päivittäisiin töihin sopiva suorituskykyinen ja joustava nosturi, jota on kätevä käyttää.

Lisätiedot

The Complete Property Management System

The Complete Property Management System The Complete Property Management System Keskitymme sinun toimintoihisi HotSoft 8 on monipuolinen ja kokonaisvaltainen tilojenvarausjärjestelmä, joka sopii koko hotelli- ja ravintola-alalle retkeilymajoista

Lisätiedot

Vari-directional-järjestelmä Älykäs ratkaisu täydelliseen äänentoistoon

Vari-directional-järjestelmä Älykäs ratkaisu täydelliseen äänentoistoon Vari-directional-järjestelmä Älykäs ratkaisu täydelliseen äänentoistoon 2 Bosch Vari-directional -järjestelmä Paras äänenlaatu akustisesti haastaviin ympäristöihin Paras mahdollinen äänenlaatu ja puheen

Lisätiedot

Client Management -hallintaratkaisut ja mobiilitulostus

Client Management -hallintaratkaisut ja mobiilitulostus Client Management -hallintaratkaisut ja mobiilitulostus Käyttöopas Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ja Windows ovat Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimiä

Lisätiedot

Client Management -hallintaratkaisut ja Universal-tulostusratkaisut

Client Management -hallintaratkaisut ja Universal-tulostusratkaisut Client Management -hallintaratkaisut ja Universal-tulostusratkaisut Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki

Lisätiedot

Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera

Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera No.1. Plug and Play IP Kamera Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera Helppo Käyttäjän ei tarvitse tietää mitään verkkotekniikasta eikä tehdä mitään asetuksia tai porttiohjauksia reitittimeen.

Lisätiedot

Kumppaniratkaisu. M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa. Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua!

Kumppaniratkaisu. M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa. Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua! Kumppaniratkaisu M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua! Vaihdoimme vanhan järjestelmän M-Filesiin viikonlopun aikana. Henkilökunnan kouluttamiseen

Lisätiedot

KODAK EIM & RIM VIParchive Ratkaisut

KODAK EIM & RIM VIParchive Ratkaisut ATK Päivät 2006 Mikkeli KODAK EIM & RIM VIParchive Ratkaisut 29.-30.5. 2006 Stefan Lindqvist HCIS Sales Specialist Health Care Information Systems Kodak Health Group 3/24/2013 1 Arkistoinnin haasteita

Lisätiedot

Älykäs verkottuminen ja käyttäjänhallinta. Pekka Töytäri TeliaSonera Finland

Älykäs verkottuminen ja käyttäjänhallinta. Pekka Töytäri TeliaSonera Finland Älykäs verkottuminen ja käyttäjänhallinta Pekka Töytäri TeliaSonera Finland 1 Älykäs verkottuminen Tekniikka, organisaatio ja prosessit muodostavat yhtenäisesti toimivan palvelualustan Älykäs toiminnallisuus

Lisätiedot

Kameravalvonta WEB kameroilla

Kameravalvonta WEB kameroilla Kameravalvonta WEB kameroilla Kuvassa on perus setti kameravalvonnasta "pöytä" asennuksena. Kuvan asennuksessa siihen on kytketty kaksi kameraa suoraan tallentimeen, samanlaisilla kaapeleilla millä tietokone

Lisätiedot

Bosch Video Management System. Määritysopas

Bosch Video Management System. Määritysopas Bosch Video Management System fi Määritysopas Bosch Video Management System Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Ohjeen käyttäminen 15 1.1 Tietojen etsiminen 15 1.2 Ohjeen tulostaminen 15 2 Johdanto

Lisätiedot

Täydellinen kameravalvontajärjestelmä

Täydellinen kameravalvontajärjestelmä Täydellinen kameravalvontajärjestelmä Ominaisuudet Erittäin helppo oppia ja käyttää Tukee useita megapikselikameroita Vapaasti muokattavat kameranäkymät Rajattomasti käyttäjiä yksilöidyin oikeuksin Monipuolinen

Lisätiedot

COLIBRI KAMERAVALVONTA. Teemme elämästäsi turvallisempaa

COLIBRI KAMERAVALVONTA. Teemme elämästäsi turvallisempaa COLIBRI KAMERAVALVONTA Teemme elämästäsi turvallisempaa Colibri-tuoteperheellä erittäin hyvä hinta-laatusuhde Uudistimme analogisesta kameravalvonnasta tunnetuksi tulleen Colibri tuotemerkkimme. Tuotevalikoima

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE

LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE ÄLYKÄS, TURVALLINEN JA LAAJENNETTAVA RATKAISU Liikenne sähköistyy, samoin autopaikat. Helen tarjoaa taloyhtiöille helpon ja turvallisen ratkaisun sähköautojen lataamiseen. MARKKINOIDEN

Lisätiedot

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA.

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. LANGATON KUTSUJÄRJESTELMÄ TURVALLISUUTTA JA HUOLETTOMUUTTA Rouva Niemi Huone 25 22:15 MISSÄ ROUVA NIEMI ON? HÄLYTYS 1 2? Ilman Ascom

Lisätiedot

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MAAILMAN PIENIN VIDEOKAMERA PIKAOHJE Copyright 2009 Bat. Power Oy www.batpower.fi Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään Versio 1.0 JOHDANTO Kiitos kun ostit MiniDV MD80

Lisätiedot

Bosch Video Management System. Määritysopas

Bosch Video Management System. Määritysopas Bosch Video Management System fi Määritysopas Bosch Video Management System Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Ohjeen käyttäminen 15 1.1 Tietojen etsiminen 15 1.2 Ohjeen tulostaminen 15 2 Johdanto

Lisätiedot

Osoitteena O365. Toimisto ja yhteydet pilvestä

Osoitteena O365. Toimisto ja yhteydet pilvestä Osoitteena O365 Toimisto ja yhteydet pilvestä Mitä sisältää O365 Tutut toimistotyökalut käytössäsi missä vain Uusimmat versiot aina mukanasi Ei kiinteitä kustannuksia Korkea käytettävyysaste Ei päivityksistä

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Kannettava sähköverkon analysaattori AR6

Kannettava sähköverkon analysaattori AR6 Kannettava sähköverkon analysaattori AR6 Kompakti huippuominaisuudet omaava digitaalinen mittalaite soveltuu erinomaisesti sähköverkon energiatehokkuuden analysoimiseen AR6:n ominaisuuksia: Se ottaa jänniteaallosta

Lisätiedot

LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE

LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE ÄLYKÄS, TURVALLINEN JA LAAJENNETTAVA RATKAISU Liikenne sähköistyy, samoin autopaikat. Helen tarjoaa taloyhtiöille helpon ja turvallisen ratkaisun sähköautojen lataamiseen. MARKKINOIDEN

Lisätiedot

Järjestelmäarkkitehtuuri (TK081702) Web Services. Web Services

Järjestelmäarkkitehtuuri (TK081702) Web Services. Web Services Järjestelmäarkkitehtuuri (TK081702) Standardoidutu tapa integroida sovelluksia Internetin kautta avointen protokollien ja rajapintojen avulla. tekniikka mahdollista ITjärjestelmien liittämiseen yrityskumppaneiden

Lisätiedot

Bosch Video Management System. Käyttöopas

Bosch Video Management System. Käyttöopas Bosch Video Management System fi Käyttöopas Bosch Video Management System Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Ohjeen käyttäminen 7 1.1 Tietojen etsiminen 7 1.2 Ohjeen tulostaminen 7 2 Johdanto 9

Lisätiedot

ClearFlood Large paras ratkaisu perinteisten valonheittimien korvaamiseen

ClearFlood Large paras ratkaisu perinteisten valonheittimien korvaamiseen Lighting ClearFlood Large paras ratkaisu perinteisten valonheittimien korvaamiseen ClearFlood Large ClearFlood Large on suunniteltu vastaamaan erilaisten valonheitinten käyttökohteiden vaatimuksia. Valaisin

Lisätiedot

Onko teillä vielä paperisia arkistoja?

Onko teillä vielä paperisia arkistoja? Onko teillä vielä paperisia arkistoja? EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskee myös paperiarkistoja EU:n tietosuoja-asetus yhtenäistää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntelyä EU:ssa. Asetus astuu voimaan

Lisätiedot

Bosch Video Management System. fi Käyttöopas

Bosch Video Management System. fi Käyttöopas Bosch Video Management System fi Käyttöopas Bosch Video Management System Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Ohjeen käyttäminen 7 1.1 Tietojen etsiminen 7 1.2 Ohjeen tulostaminen 8 2 Johdanto 9

Lisätiedot

Älykäs lattialämmitys. Täynnä uusia mahdollisuuksia. Etäohjauksella.

Älykäs lattialämmitys. Täynnä uusia mahdollisuuksia. Etäohjauksella. Älykäs lattialämmitys. Täynnä uusia mahdollisuuksia. Etäohjauksella. Hyödynnä uuden DEVIreg Smart termostaatin ja DEVIsmart -sovelluksen tarjoamat uudet mahdollisuudet. Intelligent solutions with lasting

Lisätiedot

Bosch Video Management System v.5.0

Bosch Video Management System v.5.0 Video Bosch Video Management System v.5.0 Bosch Video Management System v.5.0 www.boschsecurity.fi u Luokkansa paras Boschin CCTV-laitteiden integrointi u u u u Erinomainen toimintavarmuus varmistaa jatkuvan

Lisätiedot

Boschin IP Johdanto IP-teknologiaan ja CCTV-järjestelmien tulevaisuuteen. Bosch IP Network Video -tuoteopas

Boschin IP Johdanto IP-teknologiaan ja CCTV-järjestelmien tulevaisuuteen. Bosch IP Network Video -tuoteopas Boschin IP Johdanto IP-teknologiaan ja CCTV-järjestelmien tulevaisuuteen Bosch IP Network Video -tuoteopas 2 3 CCTV-teknologian kehityksen käyttövoimana on ollut kolme päävaatimusta. Ensimmäinen niistä

Lisätiedot

VIP X1600 XFM4 VIP-X1600-XFM4A/VIP-X1600-XFM4B. Pika-asennusopas

VIP X1600 XFM4 VIP-X1600-XFM4A/VIP-X1600-XFM4B. Pika-asennusopas VIP X1600 XFM4 VIP-X1600-XFM4A/VIP-X1600-XFM4B fi Pika-asennusopas VIP X1600 XFM4 Yleisiä tietoja fi 2 1 Yleisiä tietoja Nämä ohjeet (Pika-asennusopas) liittyvät lähetinmoduuleihin VIP X1600 XFM4A ja VIP

Lisätiedot

Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat?

Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Pilvipalvelut Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Pilvipalvelut - Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Suurin osa kaikista uusista it-sovelluksista ja -ohjelmistoista toteutetaan pilvipalveluna.

Lisätiedot

Pertti Pennanen DOKUMENTTI 1 (5) EDUPOLI ICTPro1 29.10.2013

Pertti Pennanen DOKUMENTTI 1 (5) EDUPOLI ICTPro1 29.10.2013 Virtualisointi Pertti Pennanen DOKUMENTTI 1 (5) SISÄLLYSLUETTELO Virtualisointi... 2 Virtualisointiohjelmia... 2 Virtualisointitapoja... 2 Verkkovirtualisointi... 2 Pertti Pennanen DOKUMENTTI 2 (5) Virtualisointi

Lisätiedot

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi TEKA-valvontakamerat koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin 4/8/16 kanavaiset, kehittyneet videotallentimet HDMI ulostulolla. 4/8 x 600 TVL korkearesoluutioiset kamerat Helppo nettikäyttö

Lisätiedot

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM 2 Getinge Clean Management System GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM (CMS) -JÄRJESTELMÄ ENTISTÄ PAREMPI PROSESSI, AINUTLAATUINEN RATKAISU Getinge voi auttaa yritystäsi hallitsemaan

Lisätiedot

Vari-directional-järjestelmä Aina oikeaan suuntaan ohjautuva ääni

Vari-directional-järjestelmä Aina oikeaan suuntaan ohjautuva ääni Vari-directional-järjestelmä Aina oikeaan suuntaan ohjautuva ääni 2 Bosch Vari-directional -järjestelmä Paras äänenlaatu akustisesti haastaviin ympäristöihin Paras mahdollinen äänen laatu ja puheen selkeys

Lisätiedot