Pöytäkirja 20/ (5)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pöytäkirja 20/ (5)"

Transkriptio

1 Pöytäkirja 20/ (5) Pohjois-Savon SOTE-yhteistyöryhmä Aika Maanantai klo Paikka Läsnä Maakuntasali, Sepänkatu 1 KUOPIO Osallistujaluettelo liitteenä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen ja todettiin läsnäolijat (liite). 2. Edellisen kokouksen muistion hyväksyminen Hyväksytään edellisen kokouksen muistio, joka on julkaistu hankkeen Hyväksyttiin. 3. PoSoTe hankkeen jatkotyöskentelyn käynnistäminen ja organisointi PoSoTe hankesuunnitelma on jätetty Hankkeeseen haetaan EAKR rahoitusta. Hankkeen toteutusaikataulu on Hanke sisältää sekä järjestäjän että tuotannon valmistelutyön sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden osalta. Koska valmistelussa olevan lainsäädännön sisältö merkitsee valmistelutehtävän tarkennusta, on työryhmien kokoonpanoa sekä tehtäväksiantoa tarkistettava. Hankkeen työtä ohjaa valmisteluryhmä sekä ohjausja seurantaryhmä. Yhteistyöryhmä toimii hankkeen projektiryhmänä. Hankkeen henkilöresursseihin on esitetty kaksi kokoaikaista henkilöresurssia siten, että vuoden 2018 osalta resursointitarve tulee arvioida hankkeen etenemisen suhteen. Hankkeelle esitetään hankejohtajan resurssi 100 % (jakautuu kahdelle henkilölle 50% / 50%) ja 100 % assistentin resurssiin. Asiantuntijapalveluna voidaan hankkia valmistelutehtäviin erityisosaamista ja resurssia. Hankkeen jatkotyön periaatteista on valmisteltu liitteenä oleva luonnos keskustelun pohjaksi. Luonnos ei ole valmis ja siinä on mukana esimerkkiaineistoa Pohjois- Pohjanmaan hankkeesta.

2 Pöytäkirja 20/ (5) Työryhmätyöskentely tulee laajenemaan merkittävästi. Lisäksi on sovittava yhteisistä periaatteista sekä yhteisistä käsittelymuodoista valmisteluaikana. Esimerkkinä mainittakoon maakunnan alueella tapahtuvat sote-investoinnit sekä rajoittamislainsäädännön piiriin kuuluvat ulkoistukset / palveluiden yksityistämissopimukset. Yhteisellä arvioinnilla pyritään siihen, että maakuntaa ei siirtyisi toimintaa tai tiloja, jonka tarpeellisuutta olisi heti arvioitava uudelleen ja näin myös vältyttäisiin mm. mahdollisilta turhilta investoinneilta. Yhteistyöryhmälle on tullut esitys ensihoidon ja päivystyksen työryhmän perustamisesta sekä sairaanhoitopiirin edustajien nimeämisestä työryhmään. Tarpeen on perustaa rajoittamislainsäädännön piirissä olevia investointiasioita käsittelevä työryhmä. Palvelujen ulkoistuksien vaikutusten arviointi käsitellään yhteistyöryhmässä. Yhteistyöryhmä keskustelee PoSoTe työn organisoinnista ja tarvittavien työryhmien perustamisesta. Sovitaan myös ehdotuksen työstämisestä valmistelu- sekä ohjausja seurantaryhmälle. Yhteinen puolen päivän työseminaari pyritään pitämään mahdollisimman pian, viimeistään lokakuun alussa. Yhteistyöryhmän puheenjohtajisto vastaa jatkovalmistelusta valmistelu- ohjaus ja seurantaryhmän käsittelyyn. Työryhmien asiantuntijuutta tulisi vahvistaa mm. juridisella, talouden ja strategiatyön osalta sekä tiedonhallinnan osalta. 4. Työryhmien nimeäminen Yhteistyöryhmälle on esitetty päivystyksen ja ensihoidon työryhmän perustamista. työryhmän toiminta kuuluu yhteiset palvelut päätyöryhmän palveluihin. Päivystys 2020 työryhmän jäseniksi esitetään: Sairaanhoitopiirin edustajat: Harri Hyppölä, ylilääkäri, päivystyspoliklinikka Mika Karjalainen, hoitotyön asiantuntija, HKOT Jouni Kurola, ylilääkäri ERVA-ensihoitokeskus Sisko Lätti, vastaava sosiaalityöntekijä Tarja Poikkeus, ylihoitaja, Päivystys ja tehohoito Muiden tahojen edustus nimetään kokouksessa ja ko. yhteistyöryhmän jäseniä pyydetään varmistamaan edustajien suostumus työryhmään. Työryhmä nimetään kokouksessa.

3 Pöytäkirja 20/ (5) Työryhmään nimettiin seuraavat jäsenet: Jukka Koponen, pelastusjohtaja, Aluepelastuslaitos Mari Antikainen, perusturvajohtaja, Kuopio Jari Lukkarinen, johtava lääkäri, Kysteri Ritva Pääkkönen, sosiaalityön päällikkö, Y-S SOTE Eija Ruotsalainen, palvelualueen päällikkö, Varkaus Harri Hyppölä,, ylilääkäri, päivystyspoliklinikka Tarja Poikkeus, ylihoitaja, Päivystys ja tehohoito Jouni Kurola, ylilääkäri ERVA-ensihoitokeskus Henkilöstön edustaja Ammattijärjestöt nimeävät yhteisen edustajan työryhmään. 5. Investointityöryhmän perustaminen Maakunnan laajuisen valmistelutyön sujuvuuden sekä kokonaisuuden kannalta on tarpeen perustaa investointeja käsittelevä työryhmä. Työryhmä antaisi lausunnon ministeriölle hankkeiden poikkeuslupamenettelyn yhteydessä. Esitetään ohjaus- ja seurantaryhmälle investointiryhmän perustamista. Esitykset työryhmän jäsenistä tulee toimittaa hankejohtajille ennen suunniteltua yhteiskokousta. Työryhmään nimetään Mikko Hollmen, Simo Kokko, Tarja Miettinen sekä puheenjohtajisto. 6. PoSoTe-hankkeen edustajan nimeäminen maakunnan esivalmistelun viestintäryhmään Pohjois-Savon maakunnan esivalmistelun valmistelutyöryhmä on asettanut kokouksessaan viestintäryhmän, johon pyydetään nimeämään PoSoTen edustaja. Viestintäryhmässä ovat edustajat seuraavista organisaatoista Viestintäpäällikkö Jaana Hiltunen, Pohjois-Savon ELY-keskus Tiedottaja Maritta Räsänen, Pohjois-Savon ELY-keskus Tiedottaja Jari Sihvonen, Henkilöstö- ja hallintopäällikkö Reija Huttunen, Pohjois-Savon pelastuslaitos Viestintävastaava Anne Rantonen Pohjois-Savon TE-toimisto Viestintäpäällikkö Auli Posti, Itä-Suomen aluehallintovirasto

4 Pöytäkirja 20/ (5) PoSoTe viestintävastaava nimetään kokouksessa tai ilmoitetaan kokouksen jälkeen Kuntien edustaja/edustajat nimetään kokouksessa tai ilmoitetaan kokouksen jälkeen PoSoTe hankkeen edustajaksi nimetään hankejohtaja Tarja Miettinen. Hyväksyttiin. 7. Psykososiaalisen tuen ja kriisiavun järjestäminen alkaen Vuoden 2017 alussa voimaan tulevan päivystysasetuksen muutoksen vuoksi Kuopion kaupunki on irtisanonut sopimuksen psykososiaalisen tuen ja kriisiavun järjestämisestä. Sopimus koskee myös joitakin muita maakunnan alueen organisaatioita. Kuopion kaupunki (Mari Antikainen ja Jari Saarinen) ovat valmistelleet uutta toimintamallia, joka esitellään kokouksessa. Materiaali jaetaan kokouksessa. Yhteistyöryhmä sopii jatkovalmistelusta esittelyn pohjalta ko. päivystystoiminnan osalta. Pyritään luomaan malli, joka huomioi tulevan maakunnan toimintaympäristön. Toimintamallin jatkovalmistelusta vastaavat Jari Saarinen ja Mari Antikainen. 8. Investointien rajoittamislainsäädännön piiriin kuuluva hakemus Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän TerveysKampus-hankkeeseen Terveyskampus hankkeen lähtökohtana on jäsenkuntien kanssa tehty palvelujen järjestämissuunnitelma sekä valtakunnalliset sote-linjaukset. Hanke on palvelutoiminnan muutoksia / kehittämistä tukeva ja edellytys toiminnan muutoksille ja palveluintegraatiolle. Lisäksi hankkeella peruskorjataan tilat terveellisiksi ja turvallisiksi ottaen huomioon laajat sisäilmaongelmat. Myös potilas- ja asiakasturvallisuuden epäkohdat ja tilojen epätarkoituksenmukaisuus korjataan. Tilatehokkuus paranee n. 27 % ja tarpeettomat tilat joko puretaan tai niistä luovutaan. Terveyskampus hankkeen tavoitteet: - perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon vastaanottotoiminnan integraatio toteutuu - vuodeosastotoimintojen integraatio: luovutaan erikoisalakohtaisista vuodeosastoista ja yhdistetään perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon sekä sydänvalvonnan osastotoiminta. Lisäksi voidaan turvata mm. eristyspotilaisen asianmukaiset tilat.

5 Pöytäkirja 20/ (5) - mielenterveyspalvelut sijoittuvat yleissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen välittömään läheisyyteen ja uusi toimintamalli tukee valtakunnallisten linjausten mukaisesti avohoitopainotteista mielenterveystyötä. Kuntayhtymässä on luotu kansallisen Mieli 2009 hankkeen ja tavoitteiden mukainen toimintamalli. - mielenterveyspalvelujen osasto- ja avohoito sijoittuvat samaan rakennukseen ja asiakas hyötyy palvelun paremmasta yhteistoiminnasta. Tällä hetkellä osastohoito on sijoittunut n. 6 km päähän muusta avopalvelusta ja joutuu toimimaan erillään myös muista terveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluista. - toimintojen uudella sijoittumisella saadaan sekä tilankäytön että toiminnan tehostumista, kustannushyötyjä ja toiminnan integrotumisesta saavutettua etua sekä asiakkaan kannalta että henkilöstön toiminnassa. - Sairaalarakennuksesta osa puretaan ja toimintoja integroidaan siten, että tilankäyttö tehostuu ja uudet toimintamallit palvelevat sote-uudistuksen linjauksia. Muutoksessa huomoidaan nykyiset toiminta-alueen asukkaiden palvelutarve myös tulevaisuudessa sekä maakunnallinen sote-valmistelu. Integroidut toimintammallit ovat myös maakunnallisten linjausten ja valmistelutyön mukaisia. - Tilatarkastelu ja suunnittelu toteutetaan myös siten, että tiloissa voi jatkossa toimia myös jokin muu toimija, kuin nykyinen julkinen palvelu. Tilat sijaitsevat keskeisesti hyvien seudullisten että paikallisten yhteyksien varrella. Syyt, miksi hanketta on toteutettu jo ennen uudistusta - Koljonvirran kiinteistössä, jossa mielenterveysosastot tällä hetkellä sijaitsevat, on todettu merkittäviä sisäilmaongelmia (kohteen sisäilmaraportti, sekä AVI:n antamat lasunnot liitteenä). Kiinteistössä on tehty väliaikaistoimenpiteitä, joiden nojalla toiminta on voinut jatkua toistaiseksi. Rakennuksen 5000 m2 käytössä on vain 1500 m2 - Mielenterveyden avopalvelut ovat sijoitettuina vuokrakontteihin, koska Iisalmen kaupungin omistama Meijerikatu 1 kiinteistö jouduttiin sulkemaan sisäilmaongelmien takia. - Sairaalarakennuksessa on laaja peruskorjauksen tarve ja joitain alueita on tyhjennetty sisäilmaoireilun vuoksi. (Sairaalarakennuksen sisäilmaraportit 3kpl liitteenä). Sairaalarakennuksen peruskorjaminen nykymuodossaan ei palvelisi toiminnan muuttuvia tarpeita. - Koko hanke on vaiheistettu siten, että kussakin vaiheessa voidaan reagoida niin valtakunnallisiin sote-linjauksiin kuin maakunnalliseen valmisteluunkin. - Väliaikaisratkaisut ovat AVI:n valvonnassa ja lisäksi ne aiheuttavat tällä hetkellä lisäkustannuksia. Kaikki palvelut ovat niitä palveluja, joita alueen asukkaat tarvitsevat joko päivittäin tai lähes päivittäin. - Terveyskampus hankkeessa poituu n br-m2 palvelutuotannon näkökulmasta epätarkoituksenmukaista tilaa. - Hankkeen ensimmäisen vaiheen rakentamisen päätös ja urakoitsijan valinta on tehty kiinteistön omistajan eli Iisalmen kaupungin teknisessä lautakunnassa, Hankkeen vaiheistus Vaihe 1:

6 Pöytäkirja 20/ (5) Iisalmen sairaalarakennuksen 50-luvun osan peruskorjaus ja muutos vuodeosastotaiminnasta mielenterveysosastojen ja mielenterveyden avopalvelujen sekä perhekeskuksen käyttöön. Vaihe2: Uudis-/lisärakennus 24h akuuttivastaanotolle, röntgenille, leikkausosastolle ja laboratoriolle. Vaihe3: Iisalmen sairaalarakennuksen 90-luvun osan peruskorjaus ja muutos kuntoutus ja toimistotiloiksi. (Vaiheiden 2 ja 3 sisältö tarkentuu hanke- ja maankäyttösunnittelun myötä.) Vaihe 4: Iisalmen sairaalarakennuksen 70-luvun osan purkutyöt Koska investointien käsittelyä koskevan työryhmän perustaminen tapahtuu vasta lokakuun puolella, on yhteistyöryhmän annettava arvio hankkeesta tässä kokouksessa. Ministeriö on pyytänyt kuntayhtymältä täydennyspyynnöt mennessä. Esittelymateriaali on jaettu edellisessä kokouksessa. Yhteistyöryhmä arvioi, onko TerveysKampus-hankkeella merkittäviä vaikutuksia maakunnan sote-palveluiden valmisteluun sekä palveluverkkoon. Yhteistyöryhmä suhtautuu myönteisesti hankkeen ensimmäiseen vaiheeseen. Hankkeen jatkovaiheisiin voidaan ottaa kantaa maakunnallisen ja valtakunnallisen uudistuksen edetessä 9. Investointien rajoittamislainsäädännön piiriin kuuluva Varkauden sairaalaan korjaus/ uuden rakentaminen. Varkauden hanke esitellään kokouksessa. Yhteistyöryhmä keskustelee hankkeen vaikutuksista maakunnan kokonaisuuden kannalta esittelyn pohjalta. Sovitaan mahdollisesta jatkokäsittelystä. Merkitään tiedoksi. Hankesuunnitelma esitellään sen valmistuttua ja lausunnosta antaa ehdotuksen investointiryhmä.

7 Pöytäkirja 20/ (5) 10. Tiedoksi annettavat asiat / ajankohtaiset asiat Merkittiin tiedoksi: Muutosagentin nimeäminen ja ehdotus, Ikääntyvien työryhmä LAPE työryhmien perustaminen ja muutosagenttihaku valmisteilla Ikääntyvien työryhmän puheenjohtajan nimeäminen 11. Seuraavat kokoukset Seuraavat yhteistyöryhmän kokousajat maanantaisin klo seuraavasti: Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Markku Tervahauta puheenjohtaja Leila Pekkanen sihteeri / 1. varapuheenjohtaja Liitteet Liite 1 Osallistujaluettelo Esittelymateriaaliluonnos hankkeen jatkotyöstä

8 Pöytäkirja 20/ (5) Osanottajaluettelo, läsnä (x) Varsinaiset jäsenet Varajäsenet x Tervahauta Markku, palvelualuejohtaja, x Saarinen Jari, terveysjohtaja, Kuopio Kuopio, pj. x Pekkanen Leila, toimitusjohtaja, Ylä-Savon SOTE,1.vpj x Forsberg Janne, ylilääkäri, Ylä-Savon SOTE x Lehto Seppo, SOTE-johtaja, Varkaus, 2. vpj, klo x Ruotsalainen Eija, palvelualuepäällikkö, Varkaus - Miettunen Risto, johtaja, PSSHP - Penttinen Jorma, johtava ylilääkäri, PSSHP x Holopainen Hannele, toimitusjohtaja, Kysteri x Peltonen Eija, johtava hoitaja, Kysteri x Lappalainen Olli, ylilääkäri, Sisä-Savon terveydenhuollon ky x Mölkänen Pirjo, ylihoitaja, Sisä-Savon terveydenhuollon ky x Huovinen Aino, SOTE-osastopäällikkö, Lapinlahti x Halmemies Sirpa, johtava sosiaalityöntekijä, Lapinlahti - Ruostila Reijo, sosiaali- ja terveysjohtaja, Siilinjärvi x Hollmén Katri, vs. johtava lääkäri, Siilinjärvi x Pärnänen Heli, sosiaalijohtaja, Koillis-Savon seutu x Mustonen Helvi, perusturvajohtaja, Rautavaara x Pitkänen Minna, sos.- ja perhepalv. johtaja, Kuopion seutu x Antikainen Mari, perusturvajohtaja, Kuopio - Eija Komulainen, sosiaalijohtaja, Sisä- Savon seutu - Solmari Kirsi, perusturvajohtaja, Rautalampi *) x Tiihonen Paula, peruspalvelujohtaja, Leppävirta - Mentula-Hyvärinen Riitta, palvelualuepäällikkö, Varkaus Muut läsnäolijat x Marja Kiljunen, henkilöstön edustaja Ikääntyvät työryhmästä x Tarja Miettinen, hankejohtaja / sihteeri - Keinänen Marja-Leena, Tehy - Pekka Kaikkonen, Päätyöryhmien varapuheenjohtajat x Seija Kärkkäinen, lapset, nuoret, perheet varapj. Eija Ruotsalainen, lapset, nuoret, perheet varapj Olli Lappalainen, ikääntyvät x Mika Ålander, tiedonhallintaryhmä pj x Tarja Hoffren

9 Pöytäkirja 20/ (5)

21.1.2016. perjantai 29.1.2016 klo 12.00-16.00 (kahvit tarjolla klo 11.30 alkaen) Puheenjohtaja avaa kokouksen.

21.1.2016. perjantai 29.1.2016 klo 12.00-16.00 (kahvit tarjolla klo 11.30 alkaen) Puheenjohtaja avaa kokouksen. Esityslista 15/2016 1 (5) Pohjois-Savon SOTE-yhteistyöryhmä Aika Paikka perjantai 29.1.2016 klo 12.00-16.00 (kahvit tarjolla klo 11.30 alkaen) Maakuntasali, Sepänkatu 1 KUOPIO 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja

Lisätiedot

Puheenjohtaja avaa kokouksen ja todetaan osallistujat (liite)

Puheenjohtaja avaa kokouksen ja todetaan osallistujat (liite) Esityslista 19/2016 1 (5) 22.08.2016 Pohjois-Savon SOTE-yhteistyöryhmä Aika Maanantai 22.08.2016 klo 12.00 14.30 Paikka Läsnä Maakuntasali, Sepänkatu 1 KUOPIO Osallistujaluettelo liitteenä 1. Kokouksen

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen kokoushuone, Tulliportinkatu KUOPIO Myös LYNC. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Kaupunginhallituksen kokoushuone, Tulliportinkatu KUOPIO Myös LYNC. Puheenjohtaja avaa kokouksen. Esityslista 11/2015 1 (5) Pohjois-Savon SOTE-yhteistyöryhmä Aika torstai 1.10.2015 klo 11.30 14.00 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Tulliportinkatu KUOPIO Myös LYNC 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja

Lisätiedot

torstai 16.4.2015 klo 9.07 11.45 (kahvit tarjolla klo 8.30 alkaen) Puheenjohtaja avaa kokouksen.

torstai 16.4.2015 klo 9.07 11.45 (kahvit tarjolla klo 8.30 alkaen) Puheenjohtaja avaa kokouksen. Muistio 8/2015 1 (4) Pohjois-Savon SOTE-yhteistyöryhmä Aika Paikka torstai 16.4.2015 klo 9.07 11.45 (kahvit tarjolla klo 8.30 alkaen) Maakuntasali, Sepänkatu 1 KUOPIO 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avaa

Lisätiedot

perjantai 13.2.2015 klo 13.30-16.00 (kahvit tarjolla klo 13.30 alkaen) Puheenjohtaja avaa kokouksen.

perjantai 13.2.2015 klo 13.30-16.00 (kahvit tarjolla klo 13.30 alkaen) Puheenjohtaja avaa kokouksen. Muistio 5/2015 1 (4) 13.2.2015 D130/00.04.01.02/2014 Pohjois-Savon SOTE-yhteistyöryhmä Aika Paikka perjantai 13.2.2015 klo 13.30-16.00 (kahvit tarjolla klo 13.30 alkaen) Maakuntasali, Sepänkatu 1 KUOPIO

Lisätiedot

PoSoTe Tuotantotyöryhmä. Loppuraportti

PoSoTe Tuotantotyöryhmä. Loppuraportti PoSoTe Tuotantotyöryhmä Loppuraportti Loppuraportti 1 (6) Sisällys 1 Johdanto 2 1.1 Työryhmän tehtävä 4 1.2 Työryhmä 5 2 Ehdotukset ja tulokset 6 3 Huomiot jatkovalmistelusta 6 Loppuraportti 2 (6) Johdanto

Lisätiedot

keskiviikko klo (kahvit tarjolla klo alkaen)

keskiviikko klo (kahvit tarjolla klo alkaen) Esityslista 12/2015 1 (3) 22.10.2015 D130/00.04.01.02/2014 Pohjois-Savon SOTE-yhteistyöryhmä Aika Paikka keskiviikko 4.11.2015 klo 14.30-16.00 (kahvit tarjolla klo 14.00 alkaen) Maakuntasali, Sepänkatu

Lisätiedot

PoSoTe Liikelaitos-työryhmä. Loppuraportti

PoSoTe Liikelaitos-työryhmä. Loppuraportti PoSoTe Liikelaitos-työryhmä Loppuraportti Loppuraportti 1 (7) Sisällys 1 Liikelaitos-työryhmän loppuraportti 2017 2 1.1 Työryhmän tehtävä 2 1.2 Työryhmä 3 2 Ehdotukset ja tulokset 3 2.1 Palvelulupaus 3

Lisätiedot

Pohjois-Savon liitto, maakuntasali, Sepänkatu 1, KUOPIO

Pohjois-Savon liitto, maakuntasali, Sepänkatu 1, KUOPIO Esityslista Numero 1 (5) Pohjois-Savon SOTE ohjaus- ja seurantaryhmä Aika maanantaina 5.6.2017 klo. 9.00-11.00 Paikka Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Pohjois-Savon liitto, maakuntasali, Sepänkatu 1, 70100 KUOPIO

Lisätiedot

perjantai 19.12.2014 klo 8.33-12.07 (kahvit tarjolla klo 8.15 alkaen) Puheenjohtaja avaa kokouksen. Hyväksytään edellisen kokouksen 5.12.2014 muistio.

perjantai 19.12.2014 klo 8.33-12.07 (kahvit tarjolla klo 8.15 alkaen) Puheenjohtaja avaa kokouksen. Hyväksytään edellisen kokouksen 5.12.2014 muistio. Muistio 3/2014 1 (3) 19.12.2014 D130/00.04.01.02/2014 Pohjois-Savon SOTE-yhteistyöryhmä Aika Paikka perjantai 19.12.2014 klo 8.33-12.07 (kahvit tarjolla klo 8.15 alkaen) Maakuntasali, Sepänkatu 1 KUOPIO

Lisätiedot

Valmistelija: tukipalvelupäällikkö Anne-Mari Lappalainen, puh , anne-mari.lappalainen(at)ylasavonsote.fi.

Valmistelija: tukipalvelupäällikkö Anne-Mari Lappalainen, puh , anne-mari.lappalainen(at)ylasavonsote.fi. Yhtymähallitus 110 14.06.2017 Terveyskampus, Vaihe 2 hankesuunnitelma 234/00.01.05/2017 Yhall 14.06.2017 110 Valmistelija: tukipalvelupäällikkö Anne-Mari Lappalainen, puh. 040 159 8235, anne-mari.lappalainen(at)ylasavonsote.fi.

Lisätiedot

Jaosto, alajaostot sekä työryhmien vastuuhenkilöstön kokoaminen/maakuntauudistus

Jaosto, alajaostot sekä työryhmien vastuuhenkilöstön kokoaminen/maakuntauudistus Jaosto, alajaostot sekä työryhmien vastuuhenkilöstön kokoaminen/maakuntauudistus Esivalmistelun valmisteluryhmä antoi maakuntauudistuksen yhteisvalmistelulle 27.4.2017 tehtäväksi laatia esitykset jaosto-

Lisätiedot

Kokousaika Ke klo Kokouspaikka Seinäjoki Areena, Komia-kabinetti (Kirkkokatu 23, Seinäjoki) Käsiteltävät asiat :t 1 8.

Kokousaika Ke klo Kokouspaikka Seinäjoki Areena, Komia-kabinetti (Kirkkokatu 23, Seinäjoki) Käsiteltävät asiat :t 1 8. 1 Kokoustiedot Kokousaika Ke klo 9.05 11.25 Kokouspaikka Seinäjoki Areena, Komia-kabinetti (Kirkkokatu 23, Seinäjoki) Käsiteltävät asiat :t 1 8 Asia Sivu 1 Kokouksen avaus... 3 2 Järjestäytyminen... 4

Lisätiedot

PoSoTe II toiminnan käynnistäminen / perhepalveluiden työryhmä

PoSoTe II toiminnan käynnistäminen / perhepalveluiden työryhmä PoSoTe II toiminnan käynnistäminen / perhepalveluiden työryhmä Kokousaika klo 9.00 11.15 Paikka Pohjois-Savon liitto, kokoushuone Pihlaja, Sepänkatu 1 Osallistujat Poissa Mari Antikainen, Kuopio, puheenjohtaja

Lisätiedot

Liitteenä 1 ovat yhteiskokoukseen kutsutut SOTE-valmisteluryhmän jäsenet ja SOTEyhteistyöryhmän

Liitteenä 1 ovat yhteiskokoukseen kutsutut SOTE-valmisteluryhmän jäsenet ja SOTEyhteistyöryhmän Muistio Numero 1 (4) D128/00.04.01.02/2014 Pohjois-Savon SOTE ohjaus- ja seurantaryhmä Aika SOTE ryhmien yhteiskokous klo 9.01 10.59 Paikka Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Maakuntasali, Sepänkatu 1 70100 KUOPIO

Lisätiedot

PoSoTellen kohti tulevaisuutta

PoSoTellen kohti tulevaisuutta PoSoTellen kohti tulevaisuutta Sote-uudistuksen alueellisen valmistelun tilannekatsaus Leila Pekkanen PoSoTe hanke Toimitusjohtaja, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Mitä näkyy peruutuspeilissä? PoSoTe syksy

Lisätiedot

PoSoTe, Tilatyöryhmän kokous

PoSoTe, Tilatyöryhmän kokous Kokousmuistio 23.02.2015 PoSoTe, Tilatyöryhmän kokous Kokousaika: 20.02.2015 klo 13.30-15.00 Kokouspaikka: Läsnä: Poissa: Pohjois-Savon liitto Juha Piiroinen (Suonenjoki), puheenjohtaja Mikko Hollmén (KYS)

Lisätiedot

Pohjois-Savon liitto Muistio 4/ / 5 Maakuntauudistuksen esivalmistelun valmisteluryhmä

Pohjois-Savon liitto Muistio 4/ / 5 Maakuntauudistuksen esivalmistelun valmisteluryhmä Aika: Torstai 16.3.2017 klo 14.00 15.30 Paikka: Pohjois-Savon liiton maakuntasali, Sepänkatu 1, Kuopio Osallistujat: Varsinainen jäsen: Varajäsen: (x ) Kari Virranta pj. ( ) Jari Mutanen (x ) Jarmo Pirhonen

Lisätiedot

Kokouskutsu/ Asialista. Kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. 26 SOTE-valmistelun kansallinen tilanne 4

Kokouskutsu/ Asialista. Kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. 26 SOTE-valmistelun kansallinen tilanne 4 Kokouskutsu/ Asialista Nro 6/2015 1 Kokoustiedot Kokousaika kello 13.30 - Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Pykälä Asia 25 Kokouksen avaus 3 26 SOTE-valmistelun kansallinen

Lisätiedot

Posote valmistelu / Henkilöstöryhmä

Posote valmistelu / Henkilöstöryhmä Posote valmistelu / Henkilöstöryhmä 1. kokous Pöytäkirja Aika 10.11.2016 klo 12:00 15:00 Paikka Pohjois-Savon liitto / maakuntasali Läsnä Janne Niemeläinen (pj) Terttu Ruotsalainen Nina Holopainen Tuula

Lisätiedot

perjantai klo , lounastetaan yhdessä ennen kokousta Ravintola Pruuvi, kabinetti, Raatihuoneenkatu 4, MIKKELI

perjantai klo , lounastetaan yhdessä ennen kokousta Ravintola Pruuvi, kabinetti, Raatihuoneenkatu 4, MIKKELI Muistio Numero 1 (5) Yhteistyöalueen sopimuksen valmistelutyön käynnistäminen -työryhmä Aika Paikka Osallistujat perjantai 16.2.2018 klo. 11.00-16.00, lounastetaan yhdessä ennen kokousta Ravintola Pruuvi,

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016 Pöytäkirja 1 (9) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016 Aika 7.6.2016 kello 18:00-19:13 Paikka n kaupunginhalllituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry Jarmo Lusa

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry Jarmo Lusa Henkilöstöjärjestöjen tiedonvaihtoryhmä, kokous 7/2017 Aika: to klo 14.00 16.00 Paikka: Etelä-Pohjanmaan liitto, Maakuntasali (Kampusranta 9 C, Seinäjoki, Frami, 4. kerros) Osallistujat: Julkisalan koulutettujen

Lisätiedot

Posote valmistelu / Henkilöstöryhmä Pöytäkirja. Pohjois-Savon liitto / neuvotteluhuone Pihlaja 2 kerros

Posote valmistelu / Henkilöstöryhmä Pöytäkirja. Pohjois-Savon liitto / neuvotteluhuone Pihlaja 2 kerros Posote valmistelu / Henkilöstöryhmä Pöytäkirja 2. kokous Aika 17.11.2016 klo 13:00 15:15 Paikka Pohjois-Savon liitto / neuvotteluhuone Pihlaja 2 kerros Läsnä Poissa Asialista Janne Niemeläinen (pj) Terttu

Lisätiedot

SOTE palveluiden tuottaminen Pohjois-Savossa. Jussi Huttunen Neuvottelutilaisuus, Tahko 19.9.2014

SOTE palveluiden tuottaminen Pohjois-Savossa. Jussi Huttunen Neuvottelutilaisuus, Tahko 19.9.2014 SOTE palveluiden tuottaminen Pohjois-Savossa Jussi Huttunen Neuvottelutilaisuus, Tahko 19.9.2014 Tuottajalle asetetut vaatimukset Tuottamisvastuullisella pitää olla kyky vastata ehkäisevistä, korjaavista,

Lisätiedot

PoSoTe hanke II vaihe. Valmistelutehtävät Valmistelun linjaukset ja periaatteet Valmistelutyön organisointi Aikataulu

PoSoTe hanke II vaihe. Valmistelutehtävät Valmistelun linjaukset ja periaatteet Valmistelutyön organisointi Aikataulu PoSoTe hanke II vaihe Valmistelutehtävät Valmistelun linjaukset ja periaatteet Valmistelutyön organisointi Aikataulu Valmistelua ohjaava rakenne Maakuntauudistuksen valmistelu / PoSoTe Maakuntavaltuusto

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/2017 1

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/2017 1 Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/2017 1 Kokousaika 11.1.2017 kello 13:00 Kokouspaikka Juvan paloasema, Yhdystie 3, 51900 Juva Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Hallituksen linjaukset pelastustoimen

Lisätiedot

Pohjois-Savon liitto PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

Pohjois-Savon liitto PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Pohjois-Savon liitto PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Järjestäminen ja konsernirakenne jaosto AIKA 09.10.2017 klo 13:00-15:35 PAIKKA Pohjois-Savon liitto, maakuntasali, Sepänkatu 1, Kuopio KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/2017 1 Kokousaika kello 12:00 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies Asialista: 1 Kokouksen avaus ja edellisen kokouksen muistion

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 3/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 3/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 3/2017 1 Kokousaika kello 12:00 14.10 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies Asialista: 1 Kokouksen avaus ja edellisen kokouksen

Lisätiedot

Parvikabinetti, Hotelli-Ravintola Alma (Ruukintie 4, Seinäjoki) Kokouksen jälkeen yhteinen lounas. Asia Sivu

Parvikabinetti, Hotelli-Ravintola Alma (Ruukintie 4, Seinäjoki) Kokouksen jälkeen yhteinen lounas. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE työvaliokunnan kokous Kokousaika Ke klo 9.00 10.55 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 49 55 Parvikabinetti, Hotelli-Ravintola Alma (Ruukintie 4, Seinäjoki) Kokouksen jälkeen yhteinen lounas

Lisätiedot

Aika torstai 7.1.2016 klo 9.30 12.25 (kahvit tarjolla klo 9.00) Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Aika torstai 7.1.2016 klo 9.30 12.25 (kahvit tarjolla klo 9.00) Puheenjohtaja avaa kokouksen. Muistio 14/2016 1 (6) 8.1.2016 D130/00.04.01.02/2014 Pohjois-Savon SOTE-yhteistyöryhmä Aika torstai 7.1.2016 klo 9.30 12.25 (kahvit tarjolla klo 9.00) Paikka Maakuntasali, Sepänkatu 1 KUOPIO 1 Kokouksen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1 Maakuntauudistus, Poliittisen ohjauksen neuvottelukunta Kokousaika 09.03.2018 kello 14:00 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli

Lisätiedot

Ikääntyvät työryhmän / I&O kokous 2. Aika klo Pihlaja, Sepänkatu 1, Kuopio

Ikääntyvät työryhmän / I&O kokous 2. Aika klo Pihlaja, Sepänkatu 1, Kuopio Ikääntyvät työryhmän / I&O kokous 2. Aika 12.12.2016 klo 9-11 Paikka Pihlaja, Sepänkatu 1, Kuopio Asiat 1. Avaus Puheenjohtaja Anne Mikkonen avasi kokouksen.todettiin kokouksen läsnäolijat: Anne Mikkonen,

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1 Kokousaika 28.04.2017 kello 9:00 11:05 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Pohjois-Savon liitto Muistio 5/ / 5 Maakuntauudistuksen esivalmistelun valmisteluryhmä

Pohjois-Savon liitto Muistio 5/ / 5 Maakuntauudistuksen esivalmistelun valmisteluryhmä Aika: Torstai 6.4.2017 klo 14.00 15.50 Paikka: Pohjois-Savon liiton maakuntasali, Sepänkatu 1, Kuopio Osallistujat: Varsinainen jäsen: Varajäsen: (x) Kari Virranta pj. (x) Jari Mutanen (x) Jarmo Pirhonen

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTE työvaliokunta. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTE työvaliokunta. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE työvaliokunnan kokous Kokousaika To klo 12.00 14.37 Kokouspaikka Frami D1, kokoustila Mega, Seinäjoki Käsiteltävät asiat 34 41 Asia Sivu 34 Kokouksen avaus... 3 35 Kokousmuistio 13.3.2017

Lisätiedot

Maakuntasali, Sepänkatu 1 II krs., 70100 KUOPIO. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Maakuntasali, Sepänkatu 1 II krs., 70100 KUOPIO. Puheenjohtaja avaa kokouksen. Muistio 2/2015 1 (5) Pohjois-Savon SOTE-valmisteluryhmä Aika maanantai klo 9.00-11.00 Paikka 1 Kokouksen avaus Maakuntasali, Sepänkatu 1 II krs., 70100 KUOPIO Puheenjohtaja avaa kokouksen. Todetaan uusina

Lisätiedot

Pe klo 9.30, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, maakuntasali

Pe klo 9.30, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, maakuntasali Esityslista Numero 4/ 1 (2) 17.5. PoSoTe / Perhepalveluiden työryhmä Aika ja paikka Osallistujat/jäsenet Osallistujat/muut Poissa Pe 20.5. klo 9.30, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, maakuntasali Mari Antikainen,

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO 1

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO 1 Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO 1 Kokousaika kello 14:00 16:00 Kokouspaikka Partalan kuninkaankartano, Juva Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Edellisen kokouksen muistion hyväksyminen 4 3 Maakunta-

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 15:00-15:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Rovaniemen kaupungintalo, Hallituskatu 7, kokoushuone Harbin

Rovaniemen kaupungintalo, Hallituskatu 7, kokoushuone Harbin Sote-sparrausryhmä valmistelutyöryhmän kokous 7.2.2018 Aika 7.2.2018 klo 10:00 12:00 Paikka Rovaniemen kaupungintalo, Hallituskatu 7, kokoushuone Harbin Esittelijät / sihteerit Palo Miia. Lapin maakunta-

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No3/ Savonlinnan keskussairaala, F-rakennuksen 2. neuvottelutila, 5. kerros

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No3/ Savonlinnan keskussairaala, F-rakennuksen 2. neuvottelutila, 5. kerros Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No3/2017 1 Kokousaika kello 10:00 13:33 Kokouspaikka Savonlinnan keskussairaala, F-rakennuksen 2. neuvottelutila, 5. kerros Asialista: 1 Kokouksen avaus 3 2 Maakuntauudistuksen

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Yhteistoiminta-alueverkoston XII tapaaminen 21.10.2010 Toimitusjohtaja Leila Pekkanen Kuntayhtymän toiminta-alue Toiminta-alueen väestö n.40.100 Iisalmi 22.223 Kiuruvesi 9.403

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTE työvaliokunta. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTE työvaliokunta. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE työvaliokunnan kokous Kokousaika Ma klo 12.00 12.38 Kokouspaikka Watt & Edison, Frami B, 2.krs, Seinäjoki Käsiteltävät asiat 26 33 Asia Sivu 26 Kokouksen avaus... 3 27 Kokousmuistio

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1 Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1 Pelastustoimi valmistelutyöryhmä 11.01.2017 Kokousaika 11.01.2017 kello 13:00 13:50 Kokouspaikka Juvan paloasema, Yhdystie 3, 51900 Juva Asialista: Sivu 1

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2016 1 Kokousaika kello 9:30 11.30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirja 19/ (5)

Pöytäkirja 19/ (5) Pöytäkirja 19/2016 1 (5) 22.08.2016 Pohjois-Savon SOTE-yhteistyöryhmä Aika Maanantai 22.08.2016 klo 12.00 14.43 Paikka Läsnä Maakuntasali, Sepänkatu 1 KUOPIO Osallistujaluettelo liitteenä 1. Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirja Nro 7/ Frami D 5 krs, Neuvotteluhuone Euro. Pykälä Asia Sivu. 30 Kokouksen avaus Projektisuunnitelma / työryhmien nimeäminen 4

Pöytäkirja Nro 7/ Frami D 5 krs, Neuvotteluhuone Euro. Pykälä Asia Sivu. 30 Kokouksen avaus Projektisuunnitelma / työryhmien nimeäminen 4 Pöytäkirja Nro 7/2015 1 Kokoustiedot Kokousaika kello 13.30 15.10 Kokouspaikka Frami D 5 krs, Neuvotteluhuone Euro Käsitellyt asiat Pykälä Asia 30 Kokouksen avaus 3 31 Projektisuunnitelma / työryhmien

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2017 1

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2017 1 Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2017 1 Kokousaika 24.3.2017 kello 13:00-14.23 Kokouspaikka Tuma, Sammonkatu 12,50130 Mikkeli Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Maakuntauudistuksen ajankohtaista

Lisätiedot

Ehdotus: Valmisteluryhmä päättää kokouksessa käsiteltävistä asioista.

Ehdotus: Valmisteluryhmä päättää kokouksessa käsiteltävistä asioista. ETELÄ-KARJALAN MAAKUNTAUUDISTUS OHJAUS- JA SEURANTARYHMÄN KOKOUS MUISTIO Aika: maanantai 19.9.2016 kello 10.30-12.00 Paikka: Kutsutut: Sokos hotel Lappeen kokoustilat osallistujat erillisen listan mukaan

Lisätiedot

- palvelutuotanto - yhdyspinnat - hallittu siirto ja prosessin ohjaus (järjestämisen ja tuotannon yhteensovittaminen).

- palvelutuotanto - yhdyspinnat - hallittu siirto ja prosessin ohjaus (järjestämisen ja tuotannon yhteensovittaminen). Väliaikainen valmistelutoimielin 89 19.12.2017 Väliaikainen valmistelutoimielin 5 09.01.2018 Sote-valmistelun organisoituminen LLVate 19.12.2017 89 Väliaikainen valmistelutoimielin on kokouksessaan 24.10.2017

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/2017 1 Kokousaika kello 12:00 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies Asialista: 1 Kokouksen avaus ja edellisen kokouksen muistion

Lisätiedot

POPmaakunta Asialista 1 (5)

POPmaakunta Asialista 1 (5) POPmaakunta Asialista 1 (5) Pohjois-Pohjanmaan maakuntauudistus, henkilöstötyöryhmä Aika: 18.1.2017 klo: 9.00-12.00 Paikka: OYS, luentosali 1 (sisäänkäynti B1, 2. krs) Läsnä: Juha Jääskeläinen Eija Ahola

Lisätiedot

Pohjois-Savon SOTE-yhteistyöryhmä

Pohjois-Savon SOTE-yhteistyöryhmä Muistio 15/2016 1 (5) Pohjois-Savon SOTE-yhteistyöryhmä Aika Perjantai 26.02.2016 klo 12.00 15.04 Paikka Läsnä Maakuntasali, Sepänkatu 1 KUOPIO Osallistujaluettelo liitteenä 1. Kokouksen avaus Ehdotus:

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 6/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 6/2016 Muistio 1 (11) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 6/2016 Aika 13.6.2016 kello 09:00-10:17 Paikka Karviatalo, Tyyni Tuulionk.12, Karvia Muistion vakuudeksi Rainer Lehti puheenjohtaja Maija Arola sihteeri

Lisätiedot

Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen esivalmistelun johtoryhmän 2. kokous

Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen esivalmistelun johtoryhmän 2. kokous ESITYSLISTA 9.11.2016 1(5) Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen esivalmistelun johtoryhmän 2. kokous Aika: ma 14.11.2016, klo 13-16 Paikka: Cygnaeustalo, kokoustila Veranta, Cygnaeuksenkatu 1, Jyväskylä

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2017 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 15.05.2017 kello 14 15.31 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu

Lisätiedot

Posote valmistelu / Henkilöstöryhmä. Kys / Kaarisairaala 4. krs. kokoushuone 4067 A

Posote valmistelu / Henkilöstöryhmä. Kys / Kaarisairaala 4. krs. kokoushuone 4067 A Posote valmistelu / Henkilöstöryhmä 5. kokous Aika 26.1.2017 klo 13:00-15:50 Paikka Kys / Kaarisairaala 4. krs. kokoushuone 4067 A Läsnä Janne Niemeläinen (pj) Tarja Miettinen (vpj) Terttu Ruotsalainen

Lisätiedot

Yhteistyöalueen kokous Muistio 2/2018

Yhteistyöalueen kokous Muistio 2/2018 Yhteistyöalueen kokous Muistio 2/2018 Aika: Keskiviikko 2.5. 2018 klo 9.05-11.15 Paikka Satakunnan keskussairaalan yhtymähallituksen neuvotteluhuone N-rakennus, II-kerros Sairaalatie 3, Pori Jakelu: (x)

Lisätiedot

Puheenjohtaja avaa kokouksen. Todetaan paikalla olevat. 3 Pohjois-Savon maakunnan kehittämisrahastohankkeen väliraportti

Puheenjohtaja avaa kokouksen. Todetaan paikalla olevat. 3 Pohjois-Savon maakunnan kehittämisrahastohankkeen väliraportti Esityslista 8/2016 1 (4) 18.1.2016 D128/00.04.01.02/2014 Pohjois-Savon SOTE ohjaus- ja seurantaryhmä Aika maanantai 25.1.2016 klo 12.00-14.00 Paikka Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Maakuntasali, Sepänkatu 1,

Lisätiedot

Lausuntopyyntö: Maakunnallinen palvelusetelikokeilun laajentaminen Pohjois-Savossa

Lausuntopyyntö: Maakunnallinen palvelusetelikokeilun laajentaminen Pohjois-Savossa Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1/2018 1 (1) Perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon tilaajatoimikunta 26 3.11.2017 1 446/00.04.00/2017 Lausuntopyyntö: Maakunnallinen palvelusetelikokeilun

Lisätiedot

Kysterin johtokunta Lausuntopyyntö: Maakunnallinen palvelusetelikokeilun laajentaminen Pohjois-Savossa

Kysterin johtokunta Lausuntopyyntö: Maakunnallinen palvelusetelikokeilun laajentaminen Pohjois-Savossa Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1 1 (1) 26 3.11.2017 Kysterin johtokunta 1 19.1.2018 446/00.04.00/2017 Lausuntopyyntö: Maakunnallinen palvelusetelikokeilun laajentaminen Pohjois-Savossa historia

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 4/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 4/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 4/2017 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 16.08.2017 kello 13 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, nh Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, nh Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/2016 1 Kokousaika kello 12:00 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, nh Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Maakuntauudistuksen

Lisätiedot

Ministeriöt ovat jättäneet mennessä selvityshenkilö Lauri Tarastille selvityksensä

Ministeriöt ovat jättäneet mennessä selvityshenkilö Lauri Tarastille selvityksensä Maakuntahallitus 8 18.01.2016 Maakuntahallitus 18 22.02.2016 Maakuntahallitus 67 16.05.2016 Maakuntahallitus 83 20.06.2016 Maakuntahallitus 98 22.08.2016 Maakuntauudistuksen valmistelu maakunnassa Maakuntahallitus

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 7/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 7/2016 Kokouskutsu/esityslista 1 (9) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 7/2016 Aika 12.9.2016 kello 09:00 Paikka Läsnäolijat Harjavalta-sali, Myllykatu 3 A, Harjavalta Euran kunta Eurajoen kunta Harjavallan

Lisätiedot

SOTE-PALVELUT JA INTEGRAATIO -TYÖRYHMÄ

SOTE-PALVELUT JA INTEGRAATIO -TYÖRYHMÄ SOTE-PALVELUT JA INTEGRAATIO -TYÖRYHMÄ Aika Maanantai 15.1.2018 klo 12.00 15.53 Paikka Turun kaupunki, hyvinvointitoimialan hallinto, Yliopistonkatu 30, kokoushuone 61 Jäsenet: (x) Liuksa Riitta (pj) toimialajohtaja

Lisätiedot

Ikääntyvät työryhmän / I&O kokous 3. Aika klo Pihlaja, Sepänkatu 1, Kuopio

Ikääntyvät työryhmän / I&O kokous 3. Aika klo Pihlaja, Sepänkatu 1, Kuopio Ikääntyvät työryhmän / I&O kokous 3. Aika 16.1.2017 klo 9-11 Paikka Pihlaja, Sepänkatu 1, Kuopio Asiat 1. Avaus: a. Läsnä: Kati Kantanen, Anne Mikkonen, Heli Mattila, Arja Eeva, Mikko Korhonen, Kirsi Hynninen,

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU SOSIAALI JA TERVEYDENHUOLLON TYÖRYHMÄ MUISTIO 6/2011 11.10.2011

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU SOSIAALI JA TERVEYDENHUOLLON TYÖRYHMÄ MUISTIO 6/2011 11.10.2011 AIKA 11.10.2011 klo 14.00 15.35 PAIKKA Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän kokoushuone Satakunnankatu 18 A, 2. krs. OSALLISTUJAT Marjamäki Tarja perusturvajohtaja Nokia, pj. Hakari Kari kehitysjohtaja

Lisätiedot

Maakuntasali, Sepänkatu 1 II krs., 70100 KUOPIO

Maakuntasali, Sepänkatu 1 II krs., 70100 KUOPIO Muistio Numero 4/2015 1 (3) 2.2.2015 D128/00.04.01.02/2014 Pohjois-Savon SOTE ohjaus- ja seurantaryhmä Aika maanantai 2.2.2015 klo 10.30-11.12 Paikka Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Maakuntasali, Sepänkatu

Lisätiedot

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ aika Maanantai 19.12.2016 klo 14.05 15.33 paikka Varsinais-Suomen liitto (Ratapihankatu 36, Turku), nh. Tammi läsnäolijat Pöytäkirjan

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO 1. Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO 1. Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO 1 Maakuntauudistus, Poliittisen ohjauksen neuvottelukunta Kokousaika 09.03.2018 kello 14:00 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli Asialista: Sivu

Lisätiedot

Lausunto Terveyskampus, Vaihe 2 hankesuunnitelmasta

Lausunto Terveyskampus, Vaihe 2 hankesuunnitelmasta Kunnanhallitus 232 28.08.2017 Lausunto Terveyskampus, Vaihe 2 hankesuunnitelmasta 358/00.04.01/2017 Kunnanhallitus 28.08.2017 232 Valmistelija: kunnanjohtaja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on käsitellyt kokouksessaan

Lisätiedot

UUDENMAAN SOTE- VALMISTELUN TILANNEKATSAUS

UUDENMAAN SOTE- VALMISTELUN TILANNEKATSAUS UUDENMAAN SOTE- VALMISTELUN TILANNEKATSAUS Uudenmaan sosiaali- ja terveystiimin pj., apulaiskaupunginjohtaja Pia Panhelainen 3.11.2016 SOTE-muutosjohtajan maakuntakierros Uusimaa 3.11.2016 Soten maakunnallinen

Lisätiedot

Kuntayhtymän johtoryhmä Valmistelija: hallintoylilääkäri Martti Kansanen, puh sähköpostiosoite:

Kuntayhtymän johtoryhmä Valmistelija: hallintoylilääkäri Martti Kansanen, puh sähköpostiosoite: Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1/2018 1 (1) Kuntayhtymän johtoryhmä 178 12.12.2017 20 555/11.00.00/2017 Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin ympäristöohjelma 2018-2020 historia Kuntayhtymän johtoryhmä

Lisätiedot

maanantai 30.11.2015 klo 13.00 14.50 (kahvit tarjolla klo 12.30 alkaen) Kokous avattiin. Todettiin paikalla olevat ja LYNC-yhteydellä osallistuvat.

maanantai 30.11.2015 klo 13.00 14.50 (kahvit tarjolla klo 12.30 alkaen) Kokous avattiin. Todettiin paikalla olevat ja LYNC-yhteydellä osallistuvat. Muistio 13/2015 1 (6) 1.12.2014 D130/00.04.01.02/2014 Pohjois-Savon SOTE-yhteistyöryhmä Aika Paikka maanantai 30.11.2015 klo 13.00 14.50 (kahvit tarjolla klo 12.30 alkaen) Maakuntasali, Sepänkatu 1 KUOPIO

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 3/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 3/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 3/2017 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 13.6.2017 kello 13 14.55 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu

Lisätiedot

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin edustajien nimeäminen hallituksiin ja johtokuntiin

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin edustajien nimeäminen hallituksiin ja johtokuntiin Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2017 1 (1) 34 106/00.01.01/2015 Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin edustajien nimeäminen hallituksiin ja johtokuntiin Kuntayhtymän hallitus 1.3.2017 34 Johtosäännön

Lisätiedot

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ aika Maanantai 30.1.2017 klo 12.33 14.55 paikka Varsinais-Suomen liitto (Ratapihankatu 36, Turku), nh. Tammi läsnäolijat Pöytäkirjan

Lisätiedot

ETELÄ-KARJALAN MAAKUNTAUUDISTUKSEN VALMISTELURYHMÄN 3. KOKOUS

ETELÄ-KARJALAN MAAKUNTAUUDISTUKSEN VALMISTELURYHMÄN 3. KOKOUS ETELÄ-KARJALAN MAAKUNTAUUDISTUKSEN VALMISTELURYHMÄN 3. KOKOUS MUISTIO Aika: maanantai 2.9.2016 kello 11.38 12.25 Paikka: Kokoustila C6, Toimistotalo Ruori, Valto Käkelän katu 3, Lappeenranta Läsnä/jäsenet:

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän ja palvelurakennetyöryhmän yhteiskokous nro 6/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän ja palvelurakennetyöryhmän yhteiskokous nro 6/2016 Kokouskutsu/esityslista 1 (10) Sote-Satakunnan johtoryhmän ja palvelurakennetyöryhmän yhteiskokous nro 6/2016 Aika 3.5.2016 kello 18:00 Paikka n kaupunginvaltuuston istuntosali, Hallituskatu 12 Läsnäolijat

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2017 1 Kokousaika kello 12:00 14.03 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies Asialista: 1 Kokouksen avaus ja edellisen kokouksen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1 Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1 Kokousaika kello 9:00 11.30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, nh TUPA Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus ja edellisen kokouksen muistion

Lisätiedot

KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs

KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 3/2018 1 (10) Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-12:55 Paikka Läsnä KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs Mia Hahtala, puheenjohtaja Erkki Pääkkönen,

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivu. 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivu. 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2017 1 Siun soten -neuvottelukunta Aika 21.06.2017 klo 16:15-18:36 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Syrjäkatu 12 Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

Puheenjohtaja avaa kokouksen. Todetaan paikalla olevat. Muistio hyväksyttiin. Todettiin, että Leila Pekkanen saapui kokoukseen.

Puheenjohtaja avaa kokouksen. Todetaan paikalla olevat. Muistio hyväksyttiin. Todettiin, että Leila Pekkanen saapui kokoukseen. Muistio 8/2016 1 (4) 25.1.2016 D128/00.04.01.02/2014 Pohjois-Savon SOTE ohjaus- ja seurantaryhmä Aika maanantai 25.1.2016 klo 12.00-13.35 Paikka Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Maakuntasali, Sepänkatu 1, 70100

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 4/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 4/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 4/2017 1 n kokous Kokousaika kello 9:00 11:00 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten kanssa yhtäpitäväksi.

Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten kanssa yhtäpitäväksi. Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2016 1 (16) Kuntayhtymän hallitus Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 8:00-8:55 Paikka Läsnä Hotelli Vesileppis, Leppävirta Markku Rossi, puheenjohtaja Minna

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016 Pöytäkirja 1 (12) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016 Aika 19.4.2016 kello 18:00-19:53 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

Maakuntauudistuksen valmistelu Etelä-Savossa. Maakuntajohtaja Pentti Mäkinen

Maakuntauudistuksen valmistelu Etelä-Savossa. Maakuntajohtaja Pentti Mäkinen Maakuntauudistuksen valmistelu Etelä-Savossa Maakuntajohtaja Pentti Mäkinen 19.4.2016 Maakunnan tilanne Maakunnan kunnat ovat antaneet lausuntonsa hallituksen marraskuisiin linjauksiin helmikuussa 2016:

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10) Jarva Marisanna. Piirainen Raimo. Kortesalmi Joukamo Pohjois-Pohjanmaa

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10) Jarva Marisanna. Piirainen Raimo. Kortesalmi Joukamo Pohjois-Pohjanmaa POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (10) Aika 31.08.2016 klo 08:00-08:55 Paikka Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, Kokkola Läsnä Kant Esa Keski-Pohjanmaa Mustasaari Erkki Keski-Pohjanmaa

Lisätiedot

Pohjois-Savon ELY-keskus, Kallanranta 11, Kuopio, kokoushuone Majakka

Pohjois-Savon ELY-keskus, Kallanranta 11, Kuopio, kokoushuone Majakka Pöytäkirja Numero 1 (5) PÖYTÄKIRJA AIKA Ma 12.3.2018 klo 12.00 13.40 PAIKKA Pohjois-Savon ELY-keskus, Kallanranta 11, Kuopio, kokoushuone Majakka KUTSUTUT Varautuminen ja riskienhallinta alajaoston jäsenet,

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2019 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 17.1.2019 kello 10-11 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu

Lisätiedot

26.2.2015. PoSoTe Koulutus-, tutkimus- ja kehittäminen työryhmä / 1. kokous järjestäytyminen. Maakuntatalo, II krs Maakuntasali, Sepänkatu 1 KUOPIO

26.2.2015. PoSoTe Koulutus-, tutkimus- ja kehittäminen työryhmä / 1. kokous järjestäytyminen. Maakuntatalo, II krs Maakuntasali, Sepänkatu 1 KUOPIO Muistio 1/2015 1 (3) 26.2.2015 PoSoTe Koulutus-, tutkimus- ja kehittäminen työryhmä / 1. kokous järjestäytyminen Aika torstai 26.2.2015 klo 12 14 Paikka Osallistujat Maakuntatalo, II krs Maakuntasali,

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 4/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 4/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 4/2017 1 n kokous Kokousaika kello 9:00 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2

Lisätiedot

Paikka Kallion virastotalo, toinen linja 4 A, Helsinki, neuvotteluhuone 2. Otsikko Sivu. 6 Kokouksen avaus 3. 7 Valmistelun yleinen tilannekatsaus 4

Paikka Kallion virastotalo, toinen linja 4 A, Helsinki, neuvotteluhuone 2. Otsikko Sivu. 6 Kokouksen avaus 3. 7 Valmistelun yleinen tilannekatsaus 4 MUISTIO 2/2018 1 Esivalmistelun henkilöstöfoorumi Aika 13.02.2018 klo 14:10-16:09 Paikka Kallion virastotalo, toinen linja 4 A, Helsinki, neuvotteluhuone 2 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 6 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Pohjois-Savon liitto PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

Pohjois-Savon liitto PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Pohjois-Savon liitto PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Väliaikainen valmistelutoimielin AIKA 27.09.2017 klo 13:02-15:02 PAIKKA Pohjois-Savon liitto, maakuntasali, Sepänkatu 1, Kuopio KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1

Lisätiedot

Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten kanssa yhtäpitäväksi.

Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten kanssa yhtäpitäväksi. Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2 1 (11) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 13:00-14:40 Paikka KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs Läsnä Vilma Kröger Pirjo Nikkinen Tiina Nousiainen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (10) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (10) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 16:45-18:50 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot