ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen"

Transkriptio

1 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2013 Hallitus Päivämäärä Sivut 1 (16 ) _ KOKOUSAIKA Tiistai klo _ KOKOUSPAIKKA Uitonpirtti, Uitonniementie 1, Kemijärvi _ OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen Kari Väyrynen Sinikka Kangas Veli-Erkki Heikkilä Arto Ojala Juha Pikkarainen Markku Harju Lea Soppela Anita Ruokamo Annika Kostamo Hannu Oikarinen Reijo Kilpelä Helena Peltoniemi Olli Saariniemi Marita Leskinen Erkki Vuorela Matti Hietanen Pirkka Aalto Maarit Junttila Aulikki Imporanta Jukka Ojala Tero-Luoma-aho Janni Salmela Jouni Halonen Irja Harju Muut osallistujat Heikki Onnela kehittämispäällikkö Kaarina Imponen toimistosihteeri Olli-Pekka Salminen kaupunginjohtaja Erkki Parkkinen kunnanjohtaja ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Kari Väyrynen Kaarina Imponen KÄSITELLYT ASIAT :t PÖYTÄKIRJAN Aika ja paikka TARKASTUS Kemijärvellä Kemijärvellä ALLEKIRJOITUKSET Lea Soppela Markku Harju PÖYTÄKIRJA YLEISESTI Jäsenkuntien kunnanvirastot NÄHTÄVÄNÄ Todistaa Kaarina Imponen kuntayhtymän sihteeri

2 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 2 Ennen kokousta hallitukselle esiteltiin Lapin liikennejärjestelmän kehittämisen aiesopimusta vuosille Paikalla asiaa esittelemässä olivat liikennejohtaja Jaakko Ylinampa Lapin ELY-keskuksesta sekä Jorma Winter ja Hanna Junnilainen Lapin liikennejärjestelmätyöryhmästä. Esittely tapahtui klo KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Ky 12 Kokouskutsu ja asiakirjat on lähetetty postitse hallituksen jäsenille ja varajäsenille. Kokouspäivästä on alun perin sovittu hallituksen kokouksessa ja sittemmin siirretty tähän ajankohtaan. Kokousilmoitus on lähetetty jäsenille sähköpostitse. Kokous on päätösvaltainen, kun vähintään puolet jäsenistä tai henkilökohtaisista varajäsenistä on läsnä kokouksessa. Esitys: Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Hyväksyttiin. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Ky 13 Esitys: Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Päätös: Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Lea Soppela ja Markku Harju.

3 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 3 KEHITTÄMISPÄÄLLIKÖN TILANNEKATSAUS Ky 14 Kehittämispäällikkö antaa hallitukselle tilannekatsauksen kuntayhtymän ajankohtaisista asioista. Salla Gate hankkeessa opastusjärjestelmän tilanne Neljänlaisia opasteita: 1) suunnistusviitat (siniset ELY), 2) matkailukeskusten yleisopasteet (ruskeat), 3) yritysopasteet ja 4) elektroniset opasteet. ELY -keskuksella ei ole rahoitusta kaikkiin suunnistusviittoihin tälle kesälle. Ruskeat taulut maksaa hanke ja ne pystytetään tänä vuonna. Yrityksille on tehty valmiiksi suunnitelmat ja lomakkeet taulujen pystyttämiseen. Yritykset pystyttävät taulunsa oman rahoituksen ja aikataulun mukaisesti. Suunnitelmassa olevat elektroniset nk. i-taulut toteutetaan hankkeen kustannuksella. Itä-Lappia koskeva opastusjärjestelmän kokonaissuunnitelma lähetetään kuntiin. Hankkeet ovat tehneet toimenpiteitä, joilla matkailijoita pyritään saamaan lisää alueelle. Kolasport hanke on tehnyt työtä liikuntamatkailun saralla urheiluseurojen kanssa ja osallistunut matkailumarkkinointiin messuilla. Liikuntapuolelle on tehty pieniä investointeja. Rajat ylittävää yhteistyötä ja tapahtumia on järjestetty yhteistyössä toimijoiden kanssa. Jatkosodan vuodet hanke on ollut viime aikoina näkyvästi esillä (DVD:n julkistaminen, esitevihkonen ja karttapalvelu netissä). Hanke on loppuvaiheessa ja lähes kaikki toimenpiteet on pian tehty. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus merkitsee tilannekatsauksen tiedoksi. Päätös: Tilannekatsaus merkittiin tiedoksi.

4 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 4 SALLA-KANTALAHTI RATA Ky 15 Venäjän presidentin hallinnon Luoteis-Venäjän edustajan pyynnöstä kokoontui Pietarissa klo 15 alkaen työryhmä, johon Itä-Lapin kuntayhtymän kehittämispäällikkö Heikki Onnela sai henkilökohtaisen kutsun Asialistalla oli yksi asia: Salla Kantalahti radan parantaminen ja puuttuvan rataosuuden rakentaminen. Osallistujalista klo 15 Pietari: Nimi Organisaatio Virka 1 Vladimir Pavlovitš Murmanskin alue Kuvernöörin neuvonantaja Losev 2 Aleksei Olegovitš Alakurtin kunta Kunnanjohtaja Vladimirov 3 Pavel Vasiljevitš Burtsev OAO Lokakuun rautatiet Apulaispäällikkö, Lokakuun rautatiet 4 Heikki Onnela Itä-Lapin kuntayhtymä kehittämispäällikkö 5 Erkki Oikarinen Itä-Lapin kuntayhtymä / SallaGate projektikoordinaattori hanke 6 Anna Arsenjeva tulkki 7 Nadezhda Petrovna Zhuk 8 Nikolai Maratovitš Mezhevitš 9 Juri Vladimirovitš Tšizhkov 10 Juri Anatoljevitš Samohin 11 Mihail Mihailovitš Pimonenko Aluetalouden ongelmien instituutti Pietarin valtion yliopisto Kansainvälinen liikenneakatemia OAO Region Expo Luoteinen liikennelogistiikan tieto- ja analyyttinen keskus Ei-kaupallinen kumppanuus Ailot Strateginen kumppanuus Luode, hallitus 12 Sergei Anatoljevitš Panitškin 13 Juri Jurjevitš Zvjagin Strateginen kumppanuus Luode, hallitus Rajat ylittävän ja lähialueyhteistyön osaston päällikkö Taloudellisen ja sosiaalisen maantieteen laitoksen professori Luoteisen osaston päällikkö Pääjohtaja Johtaja Luonnonvaraosaston päällikkö Luode tänään ja huomenna aikakauslehden toimittaja Työryhmä päätti yksimielisesti, että tehdään uusi selvitys radan kannattavuudesta ja että kukin taho esittää viikon kuluessa henkilöitä koottavaan työryhmään ja myös mitä asioita selvityksessä pitää selvittää. Suomennettu pöytäkirja neuvottelusta on esityslistan liitteenä nro 1. Kiireellisen aikataulun vuoksi kehittämispäällikkö on lähettänyt nimeämispyynnön liikenneministerille ja Liikenneviraston pääjohtajalle, maakuntajohtajalle, kansanedustaja Markus Mustajärvelle sekä Itä-Lapin kuntayhtymän jäsenkuntien johdolle. Työvaliokunta on käsitellyt asiaa kokouksessaan Kehittämispäällikön esitys: Hallitus päättää esittää perustetulle työryhmälle

5 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 5 1) että selvityksen pohjana käytettään vuonna 2009 Pöyryn tekemää kannattavuusselvitystä Kemijärvi Kantalahti radan perusparannuksesta sekä puuttuvan rataosuuden rakentamisesta. 2) työryhmään nimetään kehittämispäällikön ja SallaGate projektikoordinaattori Erkki Oikarisen lisäksi Sallan kunnanjohtaja Kari Väyrynen Sallan kunnan edustajana ja Kemijärven kaupunginhallituksen puheenjohtaja Arto Ojala Kemijärven kaupungin edustajana. Lapin liitto on nimennyt edustajakseen Lapin liikennetyöryhmän jäsenen Hanne Junnilaisen. LVM ja Liikennevirasto on nimennyt edustajakseen Lapin liikennejohtaja Jaakko Ylinamman. 3) Hallitus päättää, että kunnat maksavat nimeämiensä edustajien kulut ellei niitä voi muutoin rahoittaa. Päätös: Hyväksyttiin.

6 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 6 HOUSE OF LAPLAND MAAKUNNAN YHTEISEN MARKKINOINTI- JA KEHITYS- ORGANISAARION ESISELVITYS HANKE Ky 16 Itä-Lapin kuntayhtymä on Lapin Elämysteollisuuden Osaamiskeskus Oy (LEO) osakas. LEO esittää Itä-Lapin kuntayhtymälle osallistumista hankkeeseen, jonka tavoitteena on: 1) Selvittää kuntien, kehitysyhtiöiden, alueorganisaatioiden sekä veturiyritysten tarpeet ja sitoutuminen lappitasoiseen alue- ja brändiviestinnän toteuttamiseksi Lapissa. 2) Luoda tarpeiden pohjalta ehdotus tämän nk. House of Lapland toiminnan sisällöstä, prioriteeteista, organisoitumisesta, käynnistämisestä ja rahoituksesta Lapissa. 3) Sopia mahdollisten kiinnostuneiden sidosryhmien kanssa toiminnan tavoitteista ja rahoituksesta ja aloittamisesta. Hankkeen ohjausryhmään esitetään alueeltamme Pelkosenniemen kunnanjohtaja Erkki Parkkista. Hanke on maakunnan kehittämisrahahanke. Esiselvityshankkeen rahoitushakemus on esityslistan liitteenä nro 2. Työvaliokunta päätti kokouksessaan , että Itä-Lapin kuntayhtymä osallistuu hankkeeseen pyydetyllä 750 euron omarahoitusosuudella. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus merkitsee asian tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

7 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 7 KUNTAYHTYMÄN VUODEN 2012 TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUS Ky hallitus / Ky 6 Omistajakuntien pääomasijoitukset Itä-Lapin kuntayhtymään ovat yhteensä ,55 euroa jakautuen niin, että Kemijärven kaupungin jäsenosuus tästä on ,28 (59,2%), Pelkosenniemen ,16 (8,2%), Sallan ,53 (23,7%) ja Savukosken ,58 (8,9%). Kertyneitä ylijäämiä on vuoden 2012 lopussa ,27 euroa. Rahoitustilanne on ollut toimintavuonna erittäin hyvä edellä mainituista asioista johtuen, mutta myös siksi, että lähialuehankkeissa rahoitusta saadaan etukäteen 80% vuoden kokonaiskustannuksista. Toimintavuoden tulos oli ,86 euroa alijäämäinen. Alijäämäisyys johtuu pääasiassa taloushallinnon ohjelmistopäivityksistä, uusien hankkeiden vaatimista hallintokuluista sekä ennalta budjetoimattomista vierailuista (kiinalaisten vierailu kesäkuun lopulla sekä Brysselin edunvalvontamatka). Tulevasta alijäämäisyydestä on Itä-Lapin kuntayhtymän hallitusta informoitu hyvissä ajoin. Toimintavuotena keskityttiin suurten elinkeinopoliittisten lähialuehankkeiden SallaGaten ( ) ja KolaSportin ( ) käynnistämiseen ja toimenpiteisiin. Myös Jatkosodan vuodet Itä-Lapissa hanke sai rahoituksen ja lähti käyntiin elokuussa Näissä kaikissa hankkeissa kuntien elinkeinotoimijoista koottu elinkeinotiimi on ollut tärkeä yhteistyökumppani. Hankkeista ja erityisesti ennakkorahoituksesta johtuen kuntayhtymän taseen loppusumma nousi vuoden ,72 eurosta ,95 euroon ja toimintakulut olivat ,56 euroa (vuonna ,40). Tilinpäätöksen luvut osoittavat selkeästi tapahtumavolyymien kasvua kuntayhtymän toimistossa ja mikäli kasvu jatkuu, on hankkeita varten palkattava näihin tehtäviin lisähenkilöstöä. Hankkeista huolimatta myös edunvalvontaa on ehditty tekemään monenlaisin toimenpitein. Ministereistä on tavattu elinkeinoministeri Jyri Häkämies. Brysselissä tavattiin MEP:t Riikka Manner ja Hannu Takkula sekä eri alojen asiantuntijoita, joiden tapaamisissa keskusteltiin harvaanasuttujen alueiden tukipolitiikasta, lähialueasioista sekä viisumiasioista. Matkasta on kirjoitettu laaja raportti, joka on saatavissa kuntayhtymän toimistolta. Lohiseminaari järjestettiin Savukoskella huhtikuussa, jossa arvovaltaisin edustaja oli kalastusneuvos Eija Kirjavainen MMM:stä. Osallistuimme myös aktiivisesti Itä- ja Pohjois-Suomi työryhmän toimintaan sekä lukuisiin työ- ja ohjausryhmiin. Kuntayhtymän toiminnan linjauksista sovittiin vuonna 2010, että ne otettaisiin käyttöön vuoden 2013 alusta. Hallituksen syyskuisessa kokouksessa päätettiin, että perussopimukseen ja hallintosääntöön ei tehdä muutoksia. Päätökseen vaikutti meneillään oleva kuntauudistusprosessi. Kuntayhtymän antamat lausunnot on esitelty toimintakertomuksessa. Vuoden 2012 toimintaa on kuvattu tarkemmin kuntayhtymän tilinpäätös- ja toimintakertomuksessa, joka on liitteenä nro 1.

8 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 8 Kehittämispäällikön esitys: Hallitus hyväksyy ja allekirjoittaa tilinpäätös- ja toimintakertomuksen vuodelta 2012 ja antaa tilinpäätöksen tilintarkastajan tarkastettavaksi. Hallitus päättää, että tilikauden alijäämän ,86 euroa katetaan edellisten tilikausien ylijäämä/alijäämätililtä. Päätös: Hyväksyttiin Ky 17 Kuntayhtymän vuoden 2012 tilinpäätös on tarkastettu ja tilintarkastaja on antanut tarkastuskertomuksensa (liite 3). Tarkastuslautakunta on käsitellyt tilinpäätöstä kokouksessaan ja antanut oman arviointikertomuksensa (liite 4). Tilinpäätös on lähetetty Kemijärven kaupunginvaltuuston käsiteltäväksi. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus merkitsee tiedoksi vuoden 2012 tilintarkastuskertomuksen ja arviointikertomuksen. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

9 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 9 LAPIN ELY-KESKUKSEN TIENPIDON JA LIIKENTEEN SUUNNITELMA Ky 18 Lapin ELY-keskuksessa on valmistunut tienpidon ja liikenteen suunnitelma vuosille (esityslistan liite 5). Suunnitelma on luettavissa osoitteessa Mahdolliset kannanotot suunnitelmaan tulee lähettää ELY-keskukselle mennessä. Esityslistan liitteenä nro 6 on tiedoksi aiesopimus Lapin maakunnan liikennejärjestelmän kehittämistoimenpiteiden toteutuksesta ja edistämisestä vuosina Aiesopimus tulee myöhemmin kuntien käsittelyyn. Työvaliokunta käsitteli asiaa kokouksessa. Työvaliokunta keskusteli kannanoton sisällöstä ja antoi evästyksen kehittämispäällikölle lausunnon valmisteluun. Esityslistan liitteenä 7 on esitys lausunnoksi Lapin ELY-keskuksen tienpidon ja liikenteen suunnitelmaan Kehittämispäällikön esitys: Hallitus keskustelee lausuntoluonnoksesta ja tekee tarvittaessa muutoksia ja lisäyksiä. Lausunto merkitään pöytäkirjan liitteeksi nro 1. Päätös: Hyväksyttiin.

10 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 10 KEMIJOEN LOHITYÖRYHMÄN PERUSTAMINEN Ky 19 Kemijärven kaupunginjohtaja Olli-Pekka Salminen ja Yli-Kemin kalastusalueen isännöitsijä Kari Kilpimaa ovat tehneet aloitteen Kemijoen lohityöryhmän perustamiseksi. Lohityöryhmälle ehdotetut tehtävät näkyvät esityslistan liitteessä 8, mutta sen ensisijainen tehtävä olisi Kemijoen edunvalvonta ja siihen liittyen lohiportaiden rakentaminen kaikkiin voimalaitoksiin myös Rovaniemen ja Kemijärven välille. Lohityöryhmän toimikausi olisi neljä vuotta ja siihen pyydettäisiin edustajia Lapin ELY-keskuksesta, kalastusalueilta sekä Kemijoen alueen kunnista. Esitys lohityöryhmän perustamisesta tehdään Lapin liitolle. Työvaliokunta on käsitellyt asiaa kokouksessaan Kehittämispäällikön esitys: Hallitus päättää esittää Lapin liitolle, että se perustaisi aluettamme palvelevan lohityöryhmän ja nimeäisi Lapin liitosta vastuuhenkilön tätä asiaa edistämään. Päätös: Hyväksyttiin.

11 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 11 EDUNVALVONTAMATKA KUOLAAN Ky 20 Sallan kunnanjohtaja Kari Väyrynen on valmistellut edunvalvontamatkaa ajalla reitille Petsamo Murmansk Kirovsk Polarnie Zori ja sieltä paluu Sallan kautta. Matkalle osallistujiksi ovat varmistuneet mm. seuraavat henkilöt: kansanedustajat Markus Mustajärvi ja Eeva-Maria Maijala, maakuntajohtaja Mika Riipi, valtiosihteeri evp. Raimo Sailas, Terho Liikamaa (Tukes), kunniakonsuli Pauli Saapunki, hallitusneuvos Arto Luhtala (VM), liikenneasiantuntija Juha Hyvärinen sekä johtava rautatieasiantuntija Markku Pyy (Liikennevirasto). Itä-Lapin kuntayhtymän jäsenkunnista matkalle ovat lähdössä seuraavat edustajat: Arto ojala (Kemijärvi), Kirsi Kangas ja Veli Erkki Heikkilä (Salla), Mauri Aarrevaara (Savukoski) ja Hannu Oikarinen (Pelkosenniemi). Matkaohjelmassa on tapaamiset Murmanskin aluehallinnon edustajien kanssa ja keskusteluissa otetaan esille Salla Kantalahti rata, viisumivapaus sekä eläinten ja elintarvikkeiden kuljetus Sallan rajan kautta Kustannuksista on sovittu, että kukin osallistuja maksaa omat majoitus- ja ruokailukulunsa. Työvaliokunta on käsitellyt asiaa kokouksessaan Kehittämispäällikön esitys: Hallitus päättää, että Itä-Lapin kuntayhtymän hallinnon kustannuksista maksetaan matkakulut (n euroa). Lisäksi maksetaan puheenjohtaja Kari Väyrysen ja projektikoordinaattori Erkki Oikarisen sekä jäsenkunnista yhden edustajan majoituskulut ko. edunvalvontamatkasta. Toisen edustajan kustannukset 450 eur/edustaja laskutetaan kunnalta. Päätös: Hyväksyttiin. Merkittiin, että Anita Ruokamo ilmoitti osallistuvansa matkalle Kemijärven toisena edustajana.

12 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 12 KUNTAYHTYMÄN EDUSTAJAT TYÖRYHMISSÄ Ky 21 Kuntayhtymä on vuosien mittaan nimennyt edustajia erilaisiin ohjaus- ja työryhmiin sekä neuvottelukuntiin. Edellisessä kokouksessa käytiin edustajien listaa läpi ja todettiin että lista tulee päivittää tämän hetkiseen tilanteeseen. Työvaliokunta on käsitellyt asiaa kokouksessaan Kehittämispäällikkö esittelee hallitukselle päivitetyn listan (esityslistan liite nro 9) kuntayhtymän edustajista eri yhteisöissä. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus keskustelee edustajista ja mahdollisista muutoksista edustajien listaan. Päätös: Hallitus keskusteli edustajien listasta ja teki seuraavat muutokset työryhmä edustuksiin: 1) Lapin laajakaista-hankkeen ohjausryhmä (Lapin liitto) Kari Väyrysen tilalle nimettiin Olli-Pekka Salminen ja varajäsenenä jatkaa Erkki Parkkinen. 2) Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen Lapin toimintayksikön ohjausryhmä Seija Hautalan tilalle nimettiin Auvo Kilpeläinen ja varajäsenenä jatkaa Sinikka Savukoski. 3) Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut - kehittämisrakenne ja toimintamalli hankekokonaisuuden Lapin osahankkeen ohjausryhmä Timo Alaräisäsen tilalle nimettiin Auvo Kilpeläinen ja varajäsen Nina Peroniuksen tilalle nimettiin Hanna Haapanen. 4) Lapin vesienhoidon suunnittelun yhteistyöryhmä (ELY-keskus) Pekka Nymanin tilalle nimettiin Markku Koivisto ja varalla jatkaa Juha Pikkarainen. 5) Ikäihmisten elämänhallinnan ja hyvinvoinnin tukemisen hanke (Kemi-Tornio AKK) Leena Särkelän tilalle nimettiin Sirpa Hämäläinen Pelkosenniemeltä, varajäsenenä jatkaa Antero Myllykangas. Päivitetty lista kuntayhtymän edustajista merkitään pöytäkirjan liitteeksi nro 2.

13 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 13 EDUSTAJAN NIMEÄMINEN LAPIN LIITON KUNTATALOUSTYÖRYHMÄÄN Ky 22 Lapin liiton hallitus asettaa kokouksessaan Kuntataloustyöryhmän. Nyt toimintansa päättäneessä työryhmässä jäseninä toimivat Kai Väyrynen (pj.), Allan Mikkola, Tapani Melaluoto, Viljo Pesonen, Sirpa Hakala, Sirkka Lankila, Anne Vuorjoki, Antero Hyvärinen ja Mikko Kärnä. Työryhmässä on ollut jokaisesta seutukunnasta vähintään 1 edustaja. Varajäseniä ei ole nimetty. Lapin liitto on pyytää kuntien/seutukuntien ehdotuksia työryhmän jäseniksi nimettävistä henkilöistä 13.6 mennessä. Työryhmän toimikausi on Työvaliokunta on käsitellyt asiaa kokouksessaan Kehittämispäällikön muutettu esitys: Hallitus esittää Lapin liiton kuntataloustyöryhmän varsinaiseksi jäseneksi Kari Väyrystä ja varajäseneksi Kemijärven kaupungin talous- ja kehittämisjohtajaa. Lisäksi hallitus esittää, että Kari Väyrynen nimettäisiin työryhmän puheenjohtajaksi. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

14 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 14 KIRJELMÄ VIISUMIVAPAUDESTA JA SALLA-KANTALAHTI RADASTA Ky 23 Työvaliokunta käsitteli asiaa kokouksessaan Asia nousi esille kun Venäjän pääministeri Dimitri Medvedev ehdotti Suomen ulkoministeriölle Barentsin euroarktisen neuvoston kokouksessa paikallista viisumivapautta Barentsin alueelle. Työvaliokunta päätti että asiasta valmistellaan lausunto. Samaan lausuntoon päätettiin lisätä myös Salla-Kantalahti rata-asia. Lausuntoluonnos on esityslistan liitteenä nro 10. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus keskustelee lausuntoluonnoksesta ja tekee tarvittaessa muutoksia. Päätös: Hallitus teki kirjelmään tekstiin ja jakelulistaan pieniä muutoksia. Kirjelmä merkittiin pöytäkirjan liitteeksi nro 3. Kirjelmän liitteenä päätettiin toimittaa Kemijärven Yrittäjät ry:n hallituksen kannanotto samasta asiasta.

15 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 15 TIEDOKSI KUNTAYHTYMÄLLE Ky 24 a) Salla Gate hankkeen ohjausryhmä kokouspöytäkirja on esityslistan liitteenä nro 11. b) Itä-Lapin kuntayhtymän tarkastuslautakunnan kokouksen pöytäkirja on esityslistan liitteenä nro 12. c) Itä-Lapin kuntayhtymän tarkastuslautakunnan kokouksen pöytäkirja on esityslistan liitteenä nro 13. d) Itä-Lapin kuntayhtymän työvaliokunnan kokouksen pöytäkirja on esityslistan liitteenä nro 14. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus merkitsee tiedoksiantoasiat tietoonsa saatetuiksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

16 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 16 MUUT MAHDOLLISET ASIAT Ky 25 Kari Väyrynen toi esille kaksi mahdollista hankeideaa jotka voisivat olla seuraavia lähialueyhteistyöhankkeita. Barentsin liikennekäytäväprojekti Hankkeessa on mukana mm. Turun yliopisto, Oulun yliopisto ja yliopiston Kemi- Tornion yksikkö. Valmistelijatahot ovat esittäneet, että kuntayhtymä voisi toimia hankkeessa vetäjänä. Syyskuussa on suunniteltu pidettäväksi valmistelukokous Pyhätunturilla. Kulttuuriprojekti Toinen hanke voisi olla kulttuurihanke, joka sisältäisi kulttuurivaihdon lisäksi taiteiden ja tieteiden tiedekunnan kautta myös business näkökulman. HALLITUKSEN SEURAAVA KOKOUS Ky 26 Vuorotteluperiaatteen mukaan hallituksen seuraavan kokouksen paikkakunta on Pelkosenniemi. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus päättää seuraavan kokouksen ajankohdan ja paikan. Päätös: Hallituksen seuraava kokous pidetään Pelkosenniemellä torstaina klo alkaen. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Ky 27 Hallituksen puheenjohtaja päätti kokouksen klo Päätös: Hyväksyttiin.

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 3 / 2013 Laatimispäivämäärä ( 6 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 3 / 2013 Laatimispäivämäärä ( 6 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 3 / 2013 Hallitus Laatimispäivämäärä 29.8.2013 1 ( 6 ) KOKOUSAIKA Torstai 5.9.2013 klo 10.00- KOKOUSPAIKKA Holy Suite kokouskeskus /Kokoustila Pikkukuru, Pyhätunturi KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2013 Hallitus Päivämäärä 22.3.2013 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 22.3.2013 klo 10.00 13.13 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2013 Hallitus Päivämäärä 22.11.2013 Sivut 1 ( 8 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 22.11.2013 klo 9.00 10.46 _ KOKOUSPAIKKA Valtuustosali, Savukosken kunnanvirasto _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2014 Hallitus Päivämäärä 7.2.2014 Sivut 1 (11 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 7.2.2014 klo 10.00 11.51 _ KOKOUSPAIKKA Valtuustosali, Sallan kunnanvirasto _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Laatimispäivämäärä ( 4 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Laatimispäivämäärä ( 4 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Hallitus Laatimispäivämäärä 27.5.2016 1 ( 4 ) KOKOUSAIKA Torstai 2.6.2016 klo10.00 alkaen KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava / kokoustila Kuukkeli, Luontotie 1,

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012. KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012. KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012 _ KOKOUSAIKA Torstai 15.3.2012 klo 10.00 12.30 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Laatimispäivämäärä ( 6 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Laatimispäivämäärä ( 6 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Hallitus Laatimispäivämäärä 18.11.2015 1 ( 6 ) KOKOUSAIKA Tiistai 24.11.2015 klo 13.00 Ennen kokousta klo 12 alkaen lounas Hotelli Pyhätunturilla KOKOUSPAIKKA

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016 Hallitus Päivämäärä 3.3.2016 Sivut 1 ( 10 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 3.3.2016 klo 10.00 11.30 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2016 Hallitus Päivämäärä 2.6.2016 Sivut 1 ( 8 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 2.6.2016 klo 10.00 10.45 _ KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 8 / KOKOUSPAIKKA Hotelli Pyhätunturin kokouskeskus, kokoustila Pikku-Kuru

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 8 / KOKOUSPAIKKA Hotelli Pyhätunturin kokouskeskus, kokoustila Pikku-Kuru ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 8 / 2015 Hallitus Päivämäärä 24.11.2015 Sivut 1 ( 9 ) _ KOKOUSAIKA Tiistai 24.11.2015 klo 13.02 15.13 _ KOKOUSPAIKKA Hotelli Pyhätunturin kokouskeskus, kokoustila Pikku-Kuru

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2013. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2013. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2013 Hallitus Päivämäärä 24.10.2013 Sivut 1 (12 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 24.102013 klo 10.00 12.51 _ KOKOUSPAIKKA Valtuustosali, Kemijärven kaupungintalo _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen PÖYTÄKIRJA No 3 / 2017 Hallitus Päivämäärä 29.5.2017 Sivut 1 ( 9 ) _ KOKOUSAIKA Keskiviikko 24.5.2017 klo 12.00 15.38. _ KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalo, auditorio, Salorantie 1. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalo, auditorio, Salorantie 1. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen PÖYTÄKIRJA No 8 / 2016 Hallitus Päivämäärä 16.12.2016 Sivut 1 ( 12 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2016 klo 12.00 14.43 _ KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalo, auditorio, Salorantie 1 _ OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 ) 5.10.2011 _ KOKOUSAIKA Keskiviikko 5.10.2011 klo 10.00 13.15 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen. Helena Peltoniemi (vpj.)

OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen. Helena Peltoniemi (vpj.) PÖYTÄKIRJA No 7 / 2016 Hallitus Päivämäärä 6.10.2016 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 6.10.2016 klo 10.00 11.39 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto /valtuustosali _ OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Laatimispäivämäärä ( 8 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Laatimispäivämäärä ( 8 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Hallitus Laatimispäivämäärä 22.9.2014 1 ( 8 ) KOKOUSAIKA Perjantai 3.10.2014 klo 9.30 kahvit alakerran kahviossa klo 10.00 alkaen kokous valtuustosalissa KOKOUSPAIKKA

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2014 Hallitus Päivämäärä 3.10.2014 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 3.10.2014 klo 10.00 12.33 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2016 Hallitus Päivämäärä 9.2.2016 Sivut 1 ( 12 ) _ KOKOUSAIKA Tiistai 9.2.2016 klo 10.00 11.52 _ KOKOUSPAIKKA Savukosken kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12) KOKOUSAIKA Perjantai klo

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12) KOKOUSAIKA Perjantai klo ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12) 01.06.2012 _ KOKOUSAIKA Perjantai 01.06.2012 klo 11.00 13.47 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 ) 15.10.2010 _ KOKOUSAIKA Perjantai 15.10.2010 klo 12.00 13.45 _ KOKOUSPAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone, Sallan kunnanvirasto

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / KOKOUSPAIKKA Holy Suite kokouskeskus / Isokuru, Pyhätunturi Pelkosenniemi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / KOKOUSPAIKKA Holy Suite kokouskeskus / Isokuru, Pyhätunturi Pelkosenniemi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2014 Hallitus Päivämäärä 21.3.2014 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 21.3.2014 klo 10.00 12.15 _ KOKOUSPAIKKA Holy Suite kokouskeskus / Isokuru, Pyhätunturi

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Tiistai 12.6.2018 klo 19.00-20.55 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Näätänen Teuvo Ollila Päivi Viinala Jarmo Hyvärinen Mikko Junno Seija

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

Yhteistyömallien selvittäminen Pelkosenniemen kunnan kanssa

Yhteistyömallien selvittäminen Pelkosenniemen kunnan kanssa Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 20.6.2016 klo 12.00-12,35 Paikka Savukosken kunnanvirasto 108 109 110 Yhteistyömallien selvittäminen Pelkosenniemen kunnan kanssa

Lisätiedot

Paikka Oulun yliopisto, Yliopistokatu 9, C ovi, tila KTK 112

Paikka Oulun yliopisto, Yliopistokatu 9, C ovi, tila KTK 112 Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI PÖYTÄKIRJA 26.5.2010 Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio

Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio Pöytäkirja Numero 1/2019 1 (5) Tarkastuslautakunta Aika 15.3.2019 klo 9.00-12.00 Paikka Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio Osallistujat (x) Ruotsalainen Olavi, pj. ( ) Hynninen Erkki,

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 2.4.2014 kello 14.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui VARSINAIS-SUOMEN LASTENSUOJELUKUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 24.4.2019 kello 9-9.05, keskeytys klo 9.05 10.44, jatkui 10.45-11.46 Halikon

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.4.2015 kello 16.30 17.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 5/ LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 5/ LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 5/2011 1 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 25 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 26 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 4 27 ARVIOINTIKERTOMUKSEN VALMISTELU

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Perjantai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. 1 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2016

Perjantai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. 1 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2016 Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 4 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat liite 30 Perjantai 5.5.2017 klo 9.00-10.10 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi 1 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Perjantai 23.5.2014 klo 13.00 14.48 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2014 Hallitus Päivämäärä 12.6.2014 Sivut 1 ( 18 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 12.6.2014 12.00 14.35 _ KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalo, auditorio _ OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 26.4.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

rj2 4IJ.. VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA

rj2 4IJ.. VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen Linnan Cafen toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu, Ravintola Taica KOKOUSAIKA: KOKOUSPAIKKA: kello 10.00 Linnan Cafe, Keskuskatu

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2015 Hallitus Päivämäärä 16.9.2015 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Keskiviikko 16.9.2015 klo 10.00 11.57 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Reino Ojala Sirpa Köppä

Reino Ojala Sirpa Köppä Aika: 18.4.2007 klo 9:07 9:44 Paikka: Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä Finlaysonin alue, Media 54 rakennus 2 krs. Satakunnankatu 18 A Päätöksentekijät: Ojala Reino puheenjohtaja Kivistö Anneli 4 8

Lisätiedot

Hallitus 3/2014. Torstai 3.4.2014 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 3/2014. Torstai 3.4.2014 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 3/2014 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 3.4.2014 klo 15.00 16.50 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17,

Lisätiedot

!/::' "'c;/j ;..,, VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ. Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA

!/::' 'c;/j ;..,, VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ. Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA 041041 Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: KOKOUSPAIKKA: kello 10.00 Vaalijalan osaamis-

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Kokouskutsu TARKASTUSLAUTAKUNTA 24.1.2019 Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: 31.1.2019 kello

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 30.5.2016 klo 12.00 15.02 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Laillisuus ja päätösvaltaisuus: Asiat: Pöytäkirjan tarkastajat Tiistai 23.5.2017 klo 19.00-20.49 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Näätänen

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 (12 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 (12 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 (12 ) 4.3.2010 _ KOKOUSAIKA Torstai 4.3.2010 klo 9.00 10.00 _ KOKOUSPAIKKA Kemijärven kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali PÖYTÄKIRJA LAPPIAHALLI OY YHTIÖKOKOUS Aika: 26.4.2017 klo 17.00 Paikka: Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali 1 Kokouksen avaus LAPPIAHALLI Oy:n hallituksen puheenjohtaja Erkki

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 5.10.2012 1 KOKOUSAIKA Torstai 11.10.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalo, Salorantie 1, Kemijärvi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalo, Salorantie 1, Kemijärvi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2015 Hallitus Päivämäärä 19.3.2015 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 19.3.2015 klo 9.00 10.22 _ KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalo, Salorantie 1, Kemijärvi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

K O K O U S K U T S U

K O K O U S K U T S U ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA K O K O U S K U T S U Kirkkovaltuuston kokous pidetään 2.6.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla, Askolantie 23 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 2 / KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalon auditorio, Salorantie 1, Kemijärvi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 2 / KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalon auditorio, Salorantie 1, Kemijärvi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 2 / 2019 Yhtymähallitus Laatimispäivämäärä 2.5.2019 1 ( 10 ) KOKOUSAIKA Keskiviikko 8.5.2019 klo 13:00 - KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalon auditorio, Salorantie 1, KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Torstai 11. 6.2015 klo 19.00-20.44 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Näätänen Teuvo Tallgren Anja Viinala Jarmo Hakkarainen Timo Ojakoski

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 24.5.2013 klo 10.00 12.15 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 1. päivä maaliskuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 35 Kokouksen avaus 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012. KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012. Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012. KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012. Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg 27 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012 KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012 KOKOUSPAIKKA JÄSENET seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1. Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. Arviointikertomuksen käsittely

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1. Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. Arviointikertomuksen käsittely Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 Aika 23.4.2015 klo 15:00 17:36 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 14 15 16 17 Tilinpäätös 2014 Arviointikertomuksen

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Esitys seutukunnan edustajaksi Pohjois-Pohjanmaan kunta-asioiden yhteistyöryhmään. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki

Esitys seutukunnan edustajaksi Pohjois-Pohjanmaan kunta-asioiden yhteistyöryhmään. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 25.1.2018 klo 14.00-15.15 PSK-Aikuisopisto, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 1 1 Esitys seutukunnan edustajaksi Pohjois-Pohjanmaan kunta-asioiden

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 22.5.2017 klo 13.09 14.51 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/2015 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2 TEKNISEN TOIMEN AJANKOHTAISKATSAUS 3 3 KIINTEISTÖ OY LABYRINTTI 3 4 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Satakunnan aikuiskoulutuskeskus, Kankaanpää

Satakunnan aikuiskoulutuskeskus, Kankaanpää KOKOUSKUTSU 1 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Satakunnan aikuiskoulutuskeskuksen johtokunta 16.2.2012 1 KOKOUSAIKA Torstai 23.2.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan aikuiskoulutuskeskus,

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 11 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 11 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 11 ) 1.4.2010 _ KOKOUSAIKA Torstai 1.4.2010 klo 11.30 12.25 _ KOKOUSPAIKKA Kemijärven kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 201 Kokousaika 30.03.2009 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 3.4.2019 Pöytäkirja 2/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (7) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 3.4.2019 klo 9.00 11.00 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 9-18

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 13.10.2011 1 KOKOUSAIKA Tiistai 18.10.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Kankaanpää, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2017 1 (11) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 20.3.2017 klo 18.00-18.53 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut kehittämisrakenne ja toimintamalli neuvottelukunnan kokous 2/2009

Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut kehittämisrakenne ja toimintamalli neuvottelukunnan kokous 2/2009 Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ PÖYTÄKIRJA 2/2009 Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI 28.8.2009 Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10 Tarkastuslautakunta Aika 13.04.2016 klo 15:00-16:51 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 4 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 ) 24.9.2010 _ KOKOUSAIKA Perjantai 24.9.2010 klo 8.30 10.25 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärven kaupungintalo

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 19.5.2015 klo 18-19.20 Paikka Bäckman Läsnä Haaga Taru Haapakoski Paula, poissa Hannula Sirpa Hautala Jukka Herranen-Somero

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Kirkkoneuvosto. 26 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Kirkkoneuvosto. 26 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 12.4.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 26 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs)

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 20.3.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.3.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) 9 Kuntayhtymän

Lisätiedot

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 26.9.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 8/2017 KOKOUSAIKA Torstai 26.9.2017 kello 9.30 10.50 KOKOUSPAIKKA Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 66 Kokouksen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Kokoustiedot Aika: 10.4.2014 klo 10.00 13.23 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 1 liite Torstai 28.1.2016 klo 14.00 15.30 Siikalatvan kunnantalo, valtuustosali, Pulkkila Ajankohtaiskatsaus Oulun Eteläisen

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 6.3.2017 klo 15.00-17.00 Paikka Sähköpostikokous 58 59 60 61 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1 29.05.2017 Aika 29.05.2017, 10:00-15:20 Paikka Kuopion kampus, Snellmania-rakennus Sn300 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Elorinne Anna-Liisa professori, jäsen

Lisätiedot