MITTAUSOSASTON VUOSIRAPORTTI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MITTAUSOSASTON VUOSIRAPORTTI 31.12.2001"

Transkriptio

1 VANTAAN KAUPUNKI / KESKUSHALLINTO / Maankäyttötoimi / Mittausosasto MITTAUSOSASTON VUOSIRAPORTTI RESURSSIT Talous ( ) Käyttösuunnitelma 2001 muutoksineen 1000 mk Toteutunut mk Toimintatuotot Toimintakulut Poistot Netto % Tuotot toteutuivat suurempina ja kulut pienempinä kuin käyttösuunnitelmassa. Vuoteen 2000 verrattuna tuottoja oli mk enemmän ja toimintakuluja mk enemmän. Nettomenot kasvoivat mk vuodesta Irtaimiston hankintamäärärahoja käytettiin mk. Henkilöstö Osastolla on vakinaisia työntekijöitä yksi vähemmän kuin vuosi sitten, 89. Näistä osa-aikaisia on kolme henkilöä, vuosi sitten kaksi. Määräaikaisia työntekijöitä on neljä henkilöä, vuosi sitten määräaikaisia ei ollut. Vakinaisista yksi on virkavapaalla ja kaksi vanhempainlomalla. Yksi mittausmies-autonkuljettajan vakanssi täytettiin alkaen ja toinen alkaen. Yksi Monitaidon (Vantaan kaupungin sisäisen työnvälityksen) projektityöntekijä siirrettiin osastolle alkaen. Vuoden aikana kaksi henkilöä jäi eläkkeelle, kumpikin maastomittauspalveluissa. Yhden kartanpiirtäjän työsopimus purkautui alkaen. Seitsemän henkilöä sai päätökseen kartoittajan ammattitutkintoon tähtäävän oppisopimuskoulutuksen maaliskuussa Koulutus näyttökokeineen kesti noin vuoden. Kaksi henkilöä on jatkanut joulukuussa 2000 aloittamaansa tietotekniikan ammattitutkinnon suorittamista oppisopimuskoulutuksena.

2 Mittausosaston maastotyöt edellyttävät myös kesätyöntekijöiden työpanosta. Vuonna 2001 osastolla työskenteli yhteensä kahdeksan kesätyöntekijää kaikkiaan 14 henkilötyökuukautta. TOIMINTA Yleistä Rakennuksen paikan maastoon merkintöjä on haettu ja tehty 648 kpl. Se on sama määrä kuin edellisvuonna. Rakentamista edeltävien kiinteistönmuodostustoimenpiteiden suoritemäärät ovat sen sijaan selvästi korkeammat kuin vuonna Suurena selittäjänä tähän ovat kaupungin maanomistajana hakemat tonttijaot ja tontin lohkomiset. Uusia tontteja on lohkottu 500 kpl, missä on 12 prosentin kasvu vuodesta Tonteista 184 kpl on lohkottu kaupungille. Tontin lohkomishakemusten määrä kasvoi 27 prosenttia. Vuodenvaihteessa oli käsittelyssä 164 lohkomista koskien 302 tonttia, kun määrä vuosi sitten oli 29 lohkomista. Vuonna 2001 tehdyissä tonttijaoissa suunniteltiin ennätykselliset 969 uutta tonttia, mikä on 83 prosenttia enemmän kuin vuonna Määrä ylittää selvästi myös aiemman ennätyksen, joka oli 636 tonttijakotonttia vuonna Haettujen erillisten tonttijakojen määrä on laskenut 17 prosenttia vuodesta Vuoden 2001 lopussa käsittelyssä oli 88 tonttijakoa. Tontinmuodostuksen kestoaikaa pyritään lyhentämään vuoden 2000 tasosta, joka oli 105 vrk. Vuodelle 2001 asetettiin tavoitteeksi kestoajan mediaani 85 vrk hakemuksesta tontin rekisteröintiin. Toteutunut mediaani on 91 vrk. Yleisen alueen lohkomisia ei ole voitu tehdä kuin kuusi. Kesäkuussa 2001 kuvattu koko kaupungin alueen viistoilmakuvasarja saatiin käyttöön kaupungin verkossa elokuussa. Sarja käsittää 770 kuvaa, edellinen kuvaus oli vuodelta Samoin kesäkuussa 2001 kuvattu uusittu ortoilmakuvamosaiikki saatiin käyttöön lokakuussa. Edelliset ortokuvat ovat vuodelta Uudet ilmakuvat on lisätty myös Vantaan nettikarttaan. Se on ollut yleisön käytettävissä kaupungin internet-palvelimella osoitteessa syksystä 1997 ja on käytön määrällä mitattuna suosituin palvelu. Sisäänkirjoittautumisia nettikarttaan on vuonna 2001 ollut keskimäärin 5500 kpl kuukaudessa.

3 Johtolaitokset kartoittavat yhä suuremman osan johdoistaan itse ja toimittavat johtotiedot mittausosastolle. Kaupungin johtokartalle laitosten johtoja on viety 35 prosenttia enemmän kuin vuonna Uusien johtojen maastokartoituksia mittausosasto on tehnyt saman määrän kuin edellisvuonna. Johtojen sijaintiselvityksiä toimistotyönä on tehty lähes viime vuoden tahtiin, maastonäyttöinä 11 prosenttia enemmän kuin viime vuonna. Asiakkaiden tilauksesta käynnistyviä prosesseja on vuonna 2001 kehitetty oikomalla työnkulkuja ja laajentamalla tehtävänkuvia rakennusvalvontamittauksissa ja tonttijakojen laadinnassa. Mm. tästä opettelu- ja siirtymävaiheesta johtuen tonttijaon ja tonttijaon muutoksen laadinnan kestoajat ovat pidentyneet, eikä tavoitteeksi asetettuja mediaaniaikoja 90 vrk ja 70 vrk ole saavutettu. Mittausosaston kaupanvahvistajat vahvistivat yhteensä 456 kiinteistönluovutusta, joista 231 luovutuksessa kaupunki oli osapuolena. Kaupungin paikkatietojärjestelmän kehittäminen alkaen käytetyn Kunti-kuntatietojärjestelmän korvaamista uudella perusrekisterijärjestelmällä on valmisteltu. Kaupunki ja Novo Group Oyj ovat allekirjoittaneet sopimuksen Primaskuntarekisterituotteen toimittamisesta Vantaan käyttöön Vesi- ja viemärilaitoksen verkkotietojärjestelmän kehitystyö alkoi vuonna Työn pohjana oli Stella*Johto-sovellus, jota Vantaalla mittausosasto käyttää maanalaisten johtojen yhdistelmäjohtokartan ylläpidossa. Uusi StellaNet-sovellus on valmistunut. Sekä mittausosasto että Vantaan Vesi ottavat sen tuotantokäyttöön vuoden 2002 alkupuolella. Sovellus toimii MicroStation/J Geographics -ympäristössä ja siihen on liitetty Oracle-tietokanta. Tietokantaan viedään jatkossa mm. putkien ja varusteiden kunnossapitotiedot, verkkoon kohdistuneet korjaus- ja huoltotoimenpiteet yms. StellaNet-sovellusta varten loput vesi- ja viemärijohdot vektoroitiin syyskuun loppuun mennessä. Lisäksi nykyiset vesi- ja viemäriverkon kuvatiedostot joudutaan konvertoimaan. Ennen konvertointia ja heti konversion jälkeen ennen uuden sovelluksen käyttöönottoa joudutaan tekemään erilaisia aineistokorjailuja. Neljä mittausosaston työntekijää on tehnyt elo-joulukuussa konversion edellyttämiä korjailuja ylitöinä. Ylityökorvaukset maksoi vesi- ja viemärilaitos. Intranet-paikkatietopalvelu osoitteessa on ollut selaimella käytettävissä alkaen. Palveluun on toteutettu liittymä karttatietojen ja perusrekisteritietojen välillä. Palvelua käyttävät kaupungin työntekijät ja sitä kehitetään edelleen mm. käyttäjäpalautteen avulla. Palveluun lisättiin vuoden 2001 lopulla jatkuvasti ajantasainen

4 kaavan pohjakartta tietosisällöltään karsittuna. Palvelun nykyversio sisältää lisäksi opaskartan, virastokartan, ortoilmakuvat sekä useimmin tarvittavia ajantasaisia kiinteistötietoja, rakennustietoja ja aluejakotietoja. Palvelua on alkuvuonna 2001 markkinoitu järjestämällä puolipäiväkoulutustilaisuuksia yhteensä 70 henkilölle eri yksiköistä. Sisäänkirjoittautumisia palveluun on nyt keskimäärin 35 kpl päivässä. MicroStation Review -ohjelman käyttö loppui Ohjelmaa käytettiin karttojen ja kaavojen katseluun ja tulostukseen laajasti vuodesta 1995 alkaen. MicroStation GeoOutlook ohjelman käyttö karttojen, kaavojen ja ilmakuvien katselussa jatkuu. Kaupungin perinteiset karttatuotteet opaskartta, kiinteistörekisterikartta, asemakaavan pohjakartta, maanalaisten johtojen kartta ja virastokartta on siirretty sähköiseen muotoon vuosina Perinteisten karttojen laatutasoa ja käytettävyyttä on nostettu vuosia kestäneillä ja osin vielä käynnissä olevilla vektorointiprojekteilla. Uusimpana saatiin päätökseen johtokartan vesi- ja viemärijohtojen vektorointi syyskuussa Muita johtoja on vielä vektoroitava 1037 ha:n alueelta pääasiassa Länsi- Vantaalla. Tien reunaviivojen vektorointia kaavan pohjakartalle on jäljellä 5400 ha:n alueelta Länsi-Vantaan pohjoisosan haja-asutusalueilla. Kolmantena vektoroitavana teemana on vuonna 1998 aloitettu korkeustietojen järjestelmällinen vektorointi. Tonttijako- ja kiinteistötoimituskartat on laadittu täysin digitaalisina elokuusta 1996 alkaen. Kaikki tätä vanhemmat 4142 tonttijakokarttaa on digitalisoitu ja asemoitu koordinaatistoon vuosina Digitaalisten ilmakuvien käyttöä kaupungin paikkatietojärjestelmässä on kehitetty voimakkaasti keväästä 1997 alkaen. Espa-ohjelmistolla suoritetaan ilmakuvilta mm. kuvamittausta asemakaavan pohjakartan ajantasaistamiseksi. Marraskuussa yksi digitaalinen stereotyöasema siirrettiin länsipiirin maastotukikohtaan. Asiakaspalvelijoiden ja suunnittelijoiden käytössä on vuoden 1999 alusta ollut uusi karttatuote, ortoilmakuvakartta. Sitä voi käyttää yhdessä kaupungin muiden sähköisessä muodossa olevien karttojen kanssa. Painetut kartat Helsinge-Vantaa 650 -juhlavuoden panoksena mittausosasto toimitti värillisen A2-kokoisen yleissilmäyskartan Vantaasta. Kartasta otettiin kpl painos ja se jaetaan ilmaiseksi mm. juhlavuoden tapahtumissa kaupunkilaisille. Jakeluun on tähän mennessä toimitettu karttaa Virastokarttakansio on joulukuussa 2000 uusittu tilanteen mukaiseksi pienenä 130 kpl painoksena. Painoksesta on myyty 87 kpl.

5 Vuodesta 1996 alkaen Vantaan keskustoista on tuotettu värilliset A4- kokoiset ns. repäisykartat. Ensimmäisenä toteutettiin Tikkurilan alueen kartta, jonka toinen painos ilmestyi joulukuussa Vuonna 1998 painettiin Myyrmäen, Korson, Hakunilan ja Martinlaakson repäisykartat, 1999 tuli myyntiin Koivukylän kartta ja joulukuussa 2000 Länsimäen alueen kartta. Kaupungin painetun opaskartan uusittu yhdestoista painos tuli myyntiin toukokuussa Painosmäärä oli kpl A5-kokoon sidottua karttakirjasta ja kpl seinäkarttaa nimiluetteloineen. Mittausosasto myy ja markkinoi kartat itse. Painoksesta on tähän mennessä myyty karttaa. Maastomittaukset Kesäkuussa 2001 kuvatut viistoilmakuvat (770 kpl) saatiin käyttöön elokuussa. Kuvat kattavat koko kaupungin alueen. Niin ikään koko kaupungin alueen kattavan digitaalisen ortokuvamosaiikin orientoinnin edellyttämät tukipistemittaukset tehtiin elokuussa. Uusittu ortokuvamosaiikki saatiin käyttöön lokakuun aikana. Irtaimen omaisuuden määrärahoilla hankittiin vuoden 2001 alussa länsipiiriin takymetri, jossa on aiemmasta poiketen laser-etäisyysmittari (mittaus suoraan kohteeseen ilman prismaa) ja etäkäyttölaite (kumpikin mittausryhmän jäsen voi työskennellä kohdepisteellä). Heinäkuussa 2001 hankittiin keskipiiriin ja itäpiiriin takymetrit.

MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI 30.6.2003

MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI 30.6.2003 VANTAAN KAUPUNKI / KESKUSHALLINTO / Maankäyttötoimi / Mittausosasto MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI 30.6.2003 RESURSSIT Talous (04 70 50) Käyttösuunnitelma 2003 muutoksineen 1000 eur Toteutunut 30.6.2003

Lisätiedot

MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI 30.9.2006

MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI 30.9.2006 VANTAAN KAUPUNKI MAANKÄYTTÖ JA YMPÄRISTÖ Kuntatekniikan keskus Päiväys Mittausosasto 20.10.2006 MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI 30.9.2006 RESURSSIT Talous (40 50 80) Käyttösuunnitelma 2006 muutoksineen

Lisätiedot

MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI 30.9.2008

MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI 30.9.2008 VANTAAN KAUPUNKI MAANKÄYTTÖ JA YMPÄRISTÖ 1 (8) Kuntatekniikan keskus Päiväys Mittausosasto 13.10.2008 MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI 30.9.2008 RESURSSIT Talous (40 50 80) Käyttösuunnitelma 2008 muutoksineen

Lisätiedot

MITTAUSOSASTON VUOSIRAPORTTI 31.12.2015

MITTAUSOSASTON VUOSIRAPORTTI 31.12.2015 12.1.2016 1 (8) MITTAUSOSASTON VUOSIRAPORTTI RESURSSIT Talous (14 50 80) Käyttösuunnitelma 2015 muutoksineen 1000 eur Toteutunut 1000 eur % Toimintatuotot 1 941 2 051 105 Toimintakulut -3 953-3 732 94

Lisätiedot

MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI 30.6.2009

MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI 30.6.2009 VANTAAN KAUPUNKI MAANKÄYTTÖ JA YMPÄRISTÖ 1 (7) Kuntatekniikan keskus Päiväys Mittausosasto 29.7.2009 MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI 30.6.2009 RESURSSIT Talous (40 50 80) Käyttösuunnitelma 2009 muutoksineen

Lisätiedot

MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI 31.8.2015

MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI 31.8.2015 8.9.2015 1 (8) MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI 31.8.2015 RESURSSIT Talous (14 50 80) Käyttösuunnitelma 2015 muutoksineen 1000 eur Toteutunut 31.8.2015 1000 eur % Toimintatuotot 1 941 1 281 66 Toimintakulut

Lisätiedot

MITTAUSOSASTON VUOSIRAPORTTI 31.12.2012

MITTAUSOSASTON VUOSIRAPORTTI 31.12.2012 16.1.2013 1 (8) MITTAUSOSASTON VUOSIRAPORTTI RESURSSIT Talous (14 50 80) Käyttösuunnitelma 2012 muutoksineen 1000 eur Toteutunut 1000 eur % Toimintatuotot 1 764 1 796 102 Toimintakulut -3 986-3 815 96

Lisätiedot

KARTTA- JA PAIKKATIETOTUOTEHINNASTO

KARTTA- JA PAIKKATIETOTUOTEHINNASTO HINNOITTELU 1.1.2015 alkaen KARTTA- JA PAIKKATIETOTUOTEHINNASTO ARVONLISÄVERO ALV 0%, hintoihin lisätään arvonlisäveroa 24 % silloin, kun aineistoa myydään muille kuin kaupungin organisaatioon kuuluville.

Lisätiedot

MITTAUSOSASTON VUOSIRAPORTTI 31.12.2011

MITTAUSOSASTON VUOSIRAPORTTI 31.12.2011 VANTAAN KAUPUNKI MAANKÄYTTÖ JA YMPÄRISTÖ 1 (9) Kuntatekniikan keskus Päiväys Mittausosasto 29.2.2012 MITTAUSOSASTON VUOSIRAPORTTI 31.12.2011 RESURSSIT Talous (14 50 80) Käyttösuunnitelma 2011 muutoksineen

Lisätiedot

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat Hallinto 2510 Hyvinvointitoimiala tammikuu 134,9 121,3-13,6 82,8 84,4 3,2 5,4 11,8 7,3 2,3 2,9 3,9 5,8 55,6 38,6 123,1 107,6 91,3 % 88,7 % helmikuu 133,9 118,8-15,1 82,3 83,4 3,9 5,5 11,1 7,6 2,6 3,6 8,1

Lisätiedot

MITTAUS JA KIINTEISTÖT YKSIKÖN TEHTÄVISTÄ PERITTÄVÄT MAKSUT

MITTAUS JA KIINTEISTÖT YKSIKÖN TEHTÄVISTÄ PERITTÄVÄT MAKSUT MITTAUS JA KIINTEISTÖT YKSIKÖN TEHTÄVISTÄ PERITTÄVÄT MAKSUT 2013 KOPIOLAITOKSEN HINNASTO KOPIOT MITTAUS JA KIINTEISTÖT YKSIKÖN KARTOISTA Koko Mustavalkoinen Värillinen paperi muovi paperi muovi A4 2,40

Lisätiedot

Kiinteistö- ja mittaustoimi v. 2011. 1.3 Tontin lohkomistoimituk sen kesto keskimäärin (vrk)

Kiinteistö- ja mittaustoimi v. 2011. 1.3 Tontin lohkomistoimituk sen kesto keskimäärin (vrk) 1. KIINTEISTÖNMUODOSTUSTOIMINTA 1.1 Tontinlohkomisia suoritettu 1.1.1 Näissä tontteja yhteensä 1.2 Tontin lohkomisen yhteydessä tehtyjä kiinnitysten käsittelypäätöksiä 1.3 Tontin lohkomistoimituk sen kesto

Lisätiedot

Hyväksytty ympäristöteknisessä lautakunnassa Voimassa alkaen. Ulkoinen laskutus (edellinen tarkistus 2014)

Hyväksytty ympäristöteknisessä lautakunnassa Voimassa alkaen. Ulkoinen laskutus (edellinen tarkistus 2014) 1 (5) TAKSA eräistä ympäristöteknisen toimialan maankäyttö-, suunnittelu- ja viranomais - tulosalueen suorittamista tehtävistä. Hyväksytty ympäristöteknisessä lautakunnassa 20.3.2019 28 Voimassa 1.5.2019

Lisätiedot

MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI

MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI 10.5.2016 1 (8) MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI RESURSSIT Talous (14 50 80) Käyttösuunnitelma 2016 muutoksineen 1000 eur Toteutunut 1000 eur % Toimintatuotot 1 942 680 35 Toimintakulut -3 857-1 150 30

Lisätiedot

alv 0 % yhteensä alv 0 % 24 % 24 %

alv 0 % yhteensä alv 0 % 24 % 24 % 1 Voimaan 1.1.2016 alkaen A GRAAFISET TULOSTEET, JÄLJENNÖKSET JA PDF-TIEDOSTOT 1. KARTTATULOSTEET MATERIAALI JA KOKO TODISTAMATON OIKEAKSI TODISTETTU PAPERI JA PDF- TIEDOSTOT 0 % 0 % 24 % 24 % A4 6,66

Lisätiedot

Asemakaavoista ja asemakaavan muutoksista perittävät maksut (MRL 59 ) hinta

Asemakaavoista ja asemakaavan muutoksista perittävät maksut (MRL 59 ) hinta 1 Voimaantulo 1.1.2016 Asemakaavoista ja asemakaavan muutoksista perittävät maksut (MRL 59 ) I luokka II luokka III luokka IV luokka V luokka Kielteinen Peruutettu Vähäinen muutos (yhtä tonttia koskeva

Lisätiedot

Vantaan kaupunki Kirjasto- ja tietopalvelut TOIMINTAKERTOMUS 2010

Vantaan kaupunki Kirjasto- ja tietopalvelut TOIMINTAKERTOMUS 2010 Vantaan kaupunki Kirjasto- ja tietopalvelut TOIMINTAKERTOMUS 2010 Vantaan kaupunginkirjaston tilastokatsaus 2010 Sisällysluettelo Kirjastot, aukiolotunnit...3 Henkilökunta...3

Lisätiedot

alv 0 % yhteensä alv 0 % 24 % 24 %

alv 0 % yhteensä alv 0 % 24 % 24 % 1 Voimaan 1.1.2017 alkaen A GRAAFISET TULOSTEET, JÄLJENNÖKSET JA PDF-TIEDOSTOT 1. KARTTATULOSTEET MATERIAALI JA KOKO TODISTAMATON OIKEAKSI TODISTETTU PAPERI JA PDF- TIEDOSTOT 0 % 0 % 24 % 24 % A4 6,81

Lisätiedot

alv 0 % yhteensä alv 0 % 24 % 24 %

alv 0 % yhteensä alv 0 % 24 % 24 % 1 Voimaan 1.1.2018 alkaen A GRAAFISET TULOSTEET, JÄLJENNÖKSET JA PDF-TIEDOSTOT 1. KARTTATULOSTEET MATERIAALI JA KOKO TODISTAMATON OIKEAKSI TODISTETTU PAPERI JA PDF- TIEDOSTOT 0 % 0 % 24 % 24 % A4 6,97

Lisätiedot

MITTAUSTOIMINNAN TAKSA

MITTAUSTOIMINNAN TAKSA MITTAUSTOIMINNAN TAKSA 1 2 1. GRAAFISEN JA DIGITAALISEN KARTTA- JA RAJATIETOAINEISTON LUOVUTTAMINEN. 3 1.1 GRAAFISEN KARTTA- JA RAJA-AINEISTON, POHJAKARTAN, TOIMITUSKARTAN, TONTTIJAKOKARTAN, KAAVAKARTAN

Lisätiedot

VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD. Kartta ja mittaus. Kaupunkimittausinsinööri Kimmo Junttila. www.vantaa.fi/mittausosasto kartta.vantaa.

VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD. Kartta ja mittaus. Kaupunkimittausinsinööri Kimmo Junttila. www.vantaa.fi/mittausosasto kartta.vantaa. Kartta ja mittaus Kaupunkimittausinsinööri Kimmo Junttila www.vantaa.fi/mittausosasto kartta.vantaa.fi Esityksen sisältö Mittausosaston esittely Resurssit Toiminnan painopistealueista Suoritteet ja saavutukset

Lisätiedot

TOT. % TOT M TOIMINTATUOTOT 68,4 16,7 24,5 % 18,6 TOIMINTAKULUT 64,7 16,4 25,3 % 17,4 - SIITÄ:

TOT. % TOT M TOIMINTATUOTOT 68,4 16,7 24,5 % 18,6 TOIMINTAKULUT 64,7 16,4 25,3 % 17,4 - SIITÄ: Yhtymähallitus 28.4.217 LIITE 2 Kuntayhtymän taloudellinen välikatsaus 31.3.217 Savon koulutuskuntayhtymän kirjanpidon 31.3.217 tilanteen mukaisen tuloslaskelman tiivistelmä sekä nettoinvestoinnit ovat

Lisätiedot

Toimialan ajankohtaiskatsaus/ lokakuu 2018

Toimialan ajankohtaiskatsaus/ lokakuu 2018 Toimialan ajankohtaiskatsaus/ lokakuu 2018 Taloustilanne lokakuun lopussa Tulosyksikkö 1000SIVISTYS 1000SIVISTYS 1000SIVISTYS 1000SIVISTYS 1000SIVISTYS Sivistystoimiala Sivistystoimiala Sivistystoimiala

Lisätiedot

Paikkatietopalvelut Maksut ja taksat 1.1.2015

Paikkatietopalvelut Maksut ja taksat 1.1.2015 Paikkatietopalvelut Maksut ja taksat 1.1.2015 VIRALLISET KARTTA- JA REKISTERIOTTEET Arvonlisävero 0% Kaupungin karttakopiot (tonttijakokartta, toimituskartta, kiinteistörekisterikartta ym. viralliset kartat)

Lisätiedot

MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI

MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI 13.9.2016 1 (8) MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI RESURSSIT Talous (14 50 80) Käyttösuunnitelma 2016 muutoksineen 1000 eur Toteutunut 1000 eur % Toimintatuotot 1 942 1 392 72 Toimintakulut -3 857-2 455 64

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI TEKNINEN TOIMI KIINTEISTÖ- JA MITTAUSTOIMI. PAIKKATIETOTUOTANNON HINNASTO 1.1.2014 alkaen

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI TEKNINEN TOIMI KIINTEISTÖ- JA MITTAUSTOIMI. PAIKKATIETOTUOTANNON HINNASTO 1.1.2014 alkaen LAPPEENRANNAN KAUPUNKI TEKNINEN TOIMI KIINTEISTÖ- JA MITTAUSTOIMI PAIKKATIETOTUOTANNON HINNASTO 1.1.2014 alkaen SISÄLLYSLUETTELO 1 PAIKKATIETOTUOTANTO... 3 1.1 YLEISTÄ... 3 1.1.1 Numeerisen aineiston käyttöoikeuslupa...

Lisätiedot

SUORAA ASIAA LÄHIMAINONNASTA

SUORAA ASIAA LÄHIMAINONNASTA MEDIATIEDOT 2018 SUORAA ASIAA LÄHIMAINONNASTA Kun kohderyhmänäsi ovat alueellisesti kohdennetut kotitaloudet, on LetterboxMedioiden lähilehtiperhe helppokäyttöinen, joustava, optimaalisesti mitoitettu

Lisätiedot

Valkeakosken kaupungin mittaustoimi. 17.3.2010 Jani Kiiskilä

Valkeakosken kaupungin mittaustoimi. 17.3.2010 Jani Kiiskilä Valkeakosken kaupungin mittaustoimi 17.3.2010 Jani Kiiskilä Esityksen sisältö Yleistä Valkeakoskesta Maankäytön ja maa- ja mittaustoimen esittely Mittaustoimessa ajankohtaista Valkeakoski Asukasluku 1.1.2010

Lisätiedot

PAIKKATIETO- JA MITTAUSPALVELUJEN AINEISTOISTA JA PALVELUISTA PERITTÄVÄT MAKSUT ALKAEN

PAIKKATIETO- JA MITTAUSPALVELUJEN AINEISTOISTA JA PALVELUISTA PERITTÄVÄT MAKSUT ALKAEN PAIKKATIETO- JA MITTAUSPALVELUJEN AINEISTOISTA JA PALVELUISTA PERITTÄVÄT MAKSUT 1.1.2019 ALKAEN 1. YLEISTÄ 1.1 Voimaantulo Tämä hinnasto tulee voimaan 1.1.2019 Maksu määräytyy tämän hinnaston mukaisesti

Lisätiedot

Kotkan kaupungin SÄÄDÖSKOKOELMA. KARTTATULOSTEIDEN, KOPIOIDEN SEKÄ NUMEERISEN KARTAN HINNASTO (Kaupunkisuunnittelujohtajan päätös 14.6.

Kotkan kaupungin SÄÄDÖSKOKOELMA. KARTTATULOSTEIDEN, KOPIOIDEN SEKÄ NUMEERISEN KARTAN HINNASTO (Kaupunkisuunnittelujohtajan päätös 14.6. Kotkan kaupungin SÄÄDÖSKOKOELMA 2010 Nro 3 KARTTATULOSTEIDEN, KOPIOIDEN SEKÄ NUMEERISEN KARTAN HINNASTO (Kaupunkisuunnittelujohtajan päätös 14.6.2010) Kaikki tämän hinnaston hinnat ovat alv 0 % -hintoja.

Lisätiedot

MAAOMAISUUDEN HALLINTAPALVELUIDEN HINNASTO

MAAOMAISUUDEN HALLINTAPALVELUIDEN HINNASTO MAAOMAISUUDEN HALLINTAPALVELUIDEN HINNASTO Hyväksytty: Kiinteistöjohtajan päätös 9.12.2016 Maksut 2 Voimaantulo: 1.1.2017 MAAOMAISUUDEN HALLINTAPALVELUIDEN TUOTTEIDEN JA PALVELUJEN HINNASTO 1 1. Perusmaksu

Lisätiedot

TUOTTEET JA NIIDEN LAATUKRITEERIT

TUOTTEET JA NIIDEN LAATUKRITEERIT 11.9.2014 MAANKÄYTÖN, RAKENTAMISEN JA YMPÄRISTÖN TOIMIALA Kuntatekniikan keskus Mittausosasto LAATUJÄRJESTELMÄ TUOTTEET JA NIIDEN LAATUKRITEERIT Laatukriteeri tarkoittaa: mitkä ovat laatuvaatimukset, laatuehdot

Lisätiedot

MITTAUS JA KIINTEISTÖT YKSIKÖN TEHTÄVISTÄ PERITTÄVÄT MAKSUT

MITTAUS JA KIINTEISTÖT YKSIKÖN TEHTÄVISTÄ PERITTÄVÄT MAKSUT Kaupunkiympäristölautakunta 21.11.2017 Liite 2 62 MITTAUS JA KIINTEISTÖT YKSIKÖN TEHTÄVISTÄ PERITTÄVÄT MAKSUT 2018 KOPIOLAITOKSEN HINNASTO KOPIOT MITTAUS JA KIINTEISTÖT YKSIKÖN KARTOISTA Koko Mustavalkoinen

Lisätiedot

ERÄISTÄ KAUNIAISTEN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN TULOSALUEEN TEHTÄVISTÄ JA ANTAMISTA ASIAKIRJOISTA PERITTÄVÄT MAKSUT

ERÄISTÄ KAUNIAISTEN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN TULOSALUEEN TEHTÄVISTÄ JA ANTAMISTA ASIAKIRJOISTA PERITTÄVÄT MAKSUT 1 ERÄISTÄ KAUNIAISTEN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN TULOSALUEEN TEHTÄVISTÄ JA ANTAMISTA ASIAKIRJOISTA PERITTÄVÄT MAKSUT Yhdyskuntalautakunta 16.8.2016 XX Voimaan 1.1.2017 alkaen Sisältö: A. Graafiset tulosteet,

Lisätiedot

Tilinpäätös Kaupunginjohtaja Esko Lotvonen

Tilinpäätös Kaupunginjohtaja Esko Lotvonen Tilinpäätös 2015 Kaupunginjohtaja Esko Lotvonen TILINPÄÄTÖS 2015 Koko kaupunki TP 2014 TP 2015 Muutos % Toimintatuotot 68 664 727 62 560 049-6 104 678-8,9 Toimintakulut -399 456 971-406 350 041-6 893 069

Lisätiedot

Toimialan ajankohtaiskatsaus/ marraskuu 2018

Toimialan ajankohtaiskatsaus/ marraskuu 2018 Toimialan ajankohtaiskatsaus/ marraskuu 2018 Taloustilanne marraskuun lopussa Laskennallinen toteutuma 91,6% Tulosyksikkö 1000SIVISTYS 1000SIVISTYS 1000SIVISTYS 1000SIVISTYS 1000SIVISTYS Sivistystoimiala

Lisätiedot

MITTAUS JA KIINTEISTÖT YKSIKÖN TEHTÄVISTÄ PERITTÄVÄT MAKSUT

MITTAUS JA KIINTEISTÖT YKSIKÖN TEHTÄVISTÄ PERITTÄVÄT MAKSUT Tekninen lautakunta 13.12.2016 Liite 2 151 MITTAUS JA KIINTEISTÖT YKSIKÖN TEHTÄVISTÄ PERITTÄVÄT MAKSUT 2017 KOPIOLAITOKSEN HINNASTO KOPIOT MITTAUS JA KIINTEISTÖT YKSIKÖN KARTOISTA Koko Mustavalkoinen Värillinen

Lisätiedot

Tervetuloa. Road Show 2015

Tervetuloa. Road Show 2015 Tervetuloa Road Show 2015 CGI Group Inc. 2015 10 pysähdystä13.5. 10.6. Ke 13.5. Helsinki CGI:n pääkonttori Ti 19.5. Turku Sokos Hotel Hamburger Börs Ke 20.5. Tampere Scandic Rosendahl Ma 25.5. Kuopio Sokos

Lisätiedot

ERÄISTÄ KAUNIAISTEN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN TULOSALUEEN TEHTÄVISTÄ JA ANTAMISTA ASIAKIRJOISTA PERITTÄVÄT MAKSUT

ERÄISTÄ KAUNIAISTEN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN TULOSALUEEN TEHTÄVISTÄ JA ANTAMISTA ASIAKIRJOISTA PERITTÄVÄT MAKSUT 1 ERÄISTÄ KAUNIAISTEN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN TULOSALUEEN TEHTÄVISTÄ JA ANTAMISTA ASIAKIRJOISTA PERITTÄVÄT MAKSUT Yhdyskuntavaliokunta 15.8.2017 XX Voimaan 1.1.2018 alkaen Sisältö: A. Graafiset tulosteet,

Lisätiedot

LIITE 1(5) TYÖOHJELMA NUMEERISEN KAAVAN POHJAKARTAN LAATIMINEN. 1. Tehtävän yleismäärittely

LIITE 1(5) TYÖOHJELMA NUMEERISEN KAAVAN POHJAKARTAN LAATIMINEN. 1. Tehtävän yleismäärittely LIITE 1(5) TYÖOHJELMA NUMEERISEN KAAVAN POHJAKARTAN LAATIMINEN 1. Tehtävän yleismäärittely 2. Lähtötilanne Kartoituskohde Tuusulan kunta, Siippoon alue Karttatyyppi numeerinen kaavan pohjakartta Kartoitusalueen

Lisätiedot

MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI

MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI 28.4.2017 1 (7) MITTAUSOSASTON OSAVUOSIRAPORTTI RESURSSIT Talous (14 50 80) Käyttösuunnitelma 2017 muutoksineen 1000 eur Toteutunut 1000 eur % Toimintatuotot 1 963 617 31 Toimintakulut - 3 576-985 28 Netto

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI TEKNINEN TOIMI KIINTEISTÖ- JA MITTAUSTOIMI. PAIKKATIETOTUOTANNON HINNASTO 1.1.2012 alkaen

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI TEKNINEN TOIMI KIINTEISTÖ- JA MITTAUSTOIMI. PAIKKATIETOTUOTANNON HINNASTO 1.1.2012 alkaen LAPPEENRANNAN KAUPUNKI TEKNINEN TOIMI KIINTEISTÖ- JA MITTAUSTOIMI PAIKKATIETOTUOTANNON HINNASTO 1.1.2012 alkaen SISÄLLYSLUETTELO 1 PAIKKATIETOTUOTANTO... 3 1.1 YLEISTÄ... 3 1.1.1 Numeerisen aineiston käyttöoikeuslupa...

Lisätiedot

Alue sijaitsee n. 1 km kaupungin keskustasta itään. Osoite: Itsenäisyydenkatu 6 ja 8. Liite 1.

Alue sijaitsee n. 1 km kaupungin keskustasta itään. Osoite: Itsenäisyydenkatu 6 ja 8. Liite 1. XVII KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 314 TONTTIEN 1 JA 2 ASEMAKAAVAN MUUTOS- EHDOTUS. KARTTA NO 6680. (ITSENÄISWDENKATU 6 JA 8 ) Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 28. päivänä maaliskuuta 1988 päivättyä

Lisätiedot

Tampereen seudun mittauspäivät. Pasi Puttonen Etelä Savon ammattiopisto

Tampereen seudun mittauspäivät. Pasi Puttonen Etelä Savon ammattiopisto Tampereen seudun mittauspäivät Pasi Puttonen Etelä Savon ammattiopisto Mitä kartoittajan tulee osata? Miksi tehdään tarkkavaaituksia? Mitä eroa on painokairauksella ja tärykairauksella? Mikä on ortokuva?

Lisätiedot

Työaika- ja yleiskustannuskorvauksiin perustuvina veloitushintoina käytetään vuosittain talousarviossa vahvistettavia tuntiveloitushintoja.

Työaika- ja yleiskustannuskorvauksiin perustuvina veloitushintoina käytetään vuosittain talousarviossa vahvistettavia tuntiveloitushintoja. MAANKÄYTTÖPALVELUIDEN TAKSAT kohdat 5, 6 ja 7 VOIMAANTULOPÄIVÄ 1.4.2014 VIRANOMAISTEHTÄVÄT Työaika- ja yleiskustannuskorvauksiin perustuvina veloitushintoina käytetään vuosittain talousarviossa vahvistettavia

Lisätiedot

Nousiaisten kunta, Y- 0135821-5 (jäljempänä Myyjä ) Tiuraniemi Jarkko Antero, ( ) Koivuranta Aliisa Ida Katariina, ( )

Nousiaisten kunta, Y- 0135821-5 (jäljempänä Myyjä ) Tiuraniemi Jarkko Antero, ( ) Koivuranta Aliisa Ida Katariina, ( ) 1/5 KAUPPAKIRJA MYYJÄ Nousiaisten kunta, Y- 0135821-5 (jäljempänä Myyjä ) OSTAJA Tiuraniemi Jarkko Antero, ( ) Koivuranta Aliisa Ida Katariina, ( ) (jäljempänä Ostaja ) KAUPAN KOHDE Nousiaisten kunnassa

Lisätiedot

PAIKKATIETO- JA KARTTAPALVELUIDEN TAKSAT 1.1.2015 ALKAEN

PAIKKATIETO- JA KARTTAPALVELUIDEN TAKSAT 1.1.2015 ALKAEN PAIKKATIETO- JA KARTTAPALVELUIDEN TAKSAT 1.1.2015 ALKAEN Yleistä Paikkatietoaineistojen käyttöoikeuskorvaus / julkaisulupa sisältää tiedostojen käyttöoikeuden käytettäväksi tietokonejärjestelmissä ja ohjelmissa

Lisätiedot

LOHJAN KAUPUNKI YMPÄRISTÖTOIMI KIINTEISTÖ- JA KARTASTOPALVELUT

LOHJAN KAUPUNKI YMPÄRISTÖTOIMI KIINTEISTÖ- JA KARTASTOPALVELUT Kasultk 28.1.2014 Kasultk 19.8.2014 LOHJAN KAUPUNKI YMPÄRISTÖTOIMI KIINTEISTÖ- JA KARTASTOPALVELUT PAIKKATIETOHINNASTO JA PALVELUTAKSA 1.3.2014 (päivitetty 19.8.2014) 1 Hinnat Hinnat on esitetty ilman

Lisätiedot

RASTI Työpaja Ryhmä 3 Paikkatieto 1 RASTI

RASTI Työpaja Ryhmä 3 Paikkatieto 1 RASTI RASTI Työpaja 8.5.2018 Ryhmä 3 Paikkatieto 1 RASTI Paikkatiedon käyttötapauksia Kuntaympäristössä intensiivistä tiedonvälitystä, suuri hyöty standardoinnista GIS-1 Asemakaavan laatimisen lähtötietojen

Lisätiedot

Asiakaspalvelu ja -palautteet vuonna 2011

Asiakaspalvelu ja -palautteet vuonna 2011 Asiakaspalvelu ja -palautteet vuonna 2011 Katu- ja puisto-osasto Palvelutoimisto Tarja Posti Taustaa Rakennusviraston asiakaspalvelussa työskentelee asiakaspalvelupäällikön lisäksi 12 asiakaspalvelusihteeriä

Lisätiedot

YMPÄRISTÖKESKUS TALOUSARVIOESITYS 2017

YMPÄRISTÖKESKUS TALOUSARVIOESITYS 2017 YMPÄRISTÖKESKUS TALOUSARVIOESITYS 2017 TALOUSARVIOESITYKSEN KESKEISET PERUSTELUT Kaupunginhallituksen Ympäristökeskukselle antama raami on 516 000e. Ympäristökeskuksen talousarvioesitys vuodelle 2017 on

Lisätiedot

K A U P P A K I R J A

K A U P P A K I R J A 1/5 K A U P P A K I R J A MYYJÄ OSTAJA Kauhavan kaupunki y-tunnus: 0208852-8 Osoite: Kauppatie 109, 62200 Kauhava MSK Group Oy y-tunnus: 0292505-8 Osoite: Pohjanmaanväylä 1661, 62375 Ylihärmä KAUPAN KOHDE

Lisätiedot

TUUSULAN KUNTA Maankäyttö- ja karttapalvelut Paikkatieto PALVELUHINNASTO 2012

TUUSULAN KUNTA Maankäyttö- ja karttapalvelut Paikkatieto PALVELUHINNASTO 2012 TUUSULAN KUNTA Maankäyttö- ja karttapalvelut Paikkatieto PALVELUHINNASTO 2012 TUUSULAN KUNTA Konsernipalvelut, Kuntakehitys Maankäyttö- ja karttapalvelut, paikkatieto Khall 28.11.2011 530 (voimassa 1.1.2012

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 9.1.2018 VIHERTIE 44-46 ASEMAKAAVAN MUUTOS NRO 002337 Kaavamuutosalue sijaitsee ja Louhelantien ja Vihertien kulmassa. Toimistotalolle haetaan asemakaavamuutosta,

Lisätiedot

Viralliset kartta- ja rekisteriotteet. 2 Painetut kartat. 2

Viralliset kartta- ja rekisteriotteet. 2 Painetut kartat. 2 Paikkatietopalvelut Maksut ja taksat 1.1.2016 alkaen KARTTAPALVELUT Viralliset kartta- ja rekisteriotteet. 2 Painetut kartat. 2 Digitaalisten kartta-aineistojen maksut Kantakartta. 3 Virastokartta... 3

Lisätiedot

KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003

KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003 Tiedustelut Timo Partio, puh. 020 434 1382 s-posti timo.partio@kela.fi KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003 Kaikki Tuki maksun vastaanottajan mukaan, 1 000 euroa 2003 Tammikuu 23 555 2 008 1 156 35 374 23 419

Lisätiedot

MAKSUT 2015 MIKKELIN KAUPUNKI MITTAUS JA KIINTEISTÖT

MAKSUT 2015 MIKKELIN KAUPUNKI MITTAUS JA KIINTEISTÖT MAKSUT 2015 MIKKELIN KAUPUNKI MITTAUS JA KIINTEISTÖT KOPIOLAITOKSEN HINNASTO KOPIOT MITTAUS JA KIINTEISTÖT YKSIKÖN KARTOISTA Koko Mustavalkoinen Värillinen paperi muovi paperi muovi A4 2,60 3,10 3,20 3,70

Lisätiedot

TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1

TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1 TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1 MAANANTAI 2 TIISTAI 3 KESKIVIIKKO 4 TORSTAI 5 PERJANTAI 6 Loppiainen LAUANTAI 7 SUNNUNTAI 8 1 TAMMIKUU 2017 VIIKKO 2 MAANANTAI 9 TIISTAI 10 KESKIVIIKKO 11 TORSTAI 12 PERJANTAI 13

Lisätiedot

VAIHTOKIRJA. Vaihdon osapuolet: Rovaniemen kaupunki (ly ) Hallituskatu 7, PL Rovaniemi. Aatu Sakari Kourin kuolinpesä

VAIHTOKIRJA. Vaihdon osapuolet: Rovaniemen kaupunki (ly ) Hallituskatu 7, PL Rovaniemi. Aatu Sakari Kourin kuolinpesä 1 VAIHTOKIRJA Vaihdon osapuolet: Rovaniemen kaupunki (ly 1978283-1) Hallituskatu 7, PL 8216 96101 Rovaniemi ja Aatu Sakari Kourin kuolinpesä Vaihdonkohteet ja niiden arvostus: Rovaniemen kaupunki luovuttaa

Lisätiedot

TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄ TONTTI JA SEN LUOVU- TUSEHDOT HAKUAIKA: 10.10.-26.10.2012 KLO 15.00 MENNESSÄ.

TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄ TONTTI JA SEN LUOVU- TUSEHDOT HAKUAIKA: 10.10.-26.10.2012 KLO 15.00 MENNESSÄ. TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄ TONTTI JA SEN LUOVU- TUSEHDOT HAKUAIKA: 10.10.-26.10.2012 KLO 15.00 MENNESSÄ. 1 Yleisehdot ja -tiedot: ostaja maksaa kaupungille kauppahinnan lisäksi kauppakirjan laatimiskustannuksena

Lisätiedot

Myyjä 1.1 Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä kaupunki.

Myyjä 1.1 Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä kaupunki. 1 SOPIJAPUOLET Myyjä 1.1 Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä kaupunki. Ostaja 1.2 Olli Mäkinen perustettavan yhtiön lukuun. 2 SOPIMUSALUE JA ESISOPIMUKSEN

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 30.3.2017 MARMORIKUJA 6 ASEMAKAAVAN MUUTOS NRO 002208 Tontin omistaja hakee asemakaavan muutosta osoitteessa Marmorikuja 6. Asemakaavaa on esitetty muutettavaksi niin,

Lisätiedot

Väestömuutokset, tammi-huhtikuu

Väestömuutokset, tammi-huhtikuu Iitin kunta Talouskatsaus Tammi-huhtikuu 715/.1./16 31.5.16 Kunnanhallitus 6.6.16 Väestön kehitys ja väestömuutokset 16 Luonnollinen väestön lisäys Syntyn Kuolleet eet vuosi15 63 15 tammi16 helmi16 6 Kuntien

Lisätiedot

Lahden kaupunki ja EUREF, kokemuksia 7-vuoden yhteiselosta. EUREF-päivä 2.0 4.9.2012

Lahden kaupunki ja EUREF, kokemuksia 7-vuoden yhteiselosta. EUREF-päivä 2.0 4.9.2012 Lahden kaupunki ja EUREF, kokemuksia 7-vuoden yhteiselosta EUREF-päivä 2.0 4.9.2012 ETRS-89 /EUREF-FIN muunnos Lahden kaupungissa 1. Taustaa 2. Muunnosprosessi 2.1 testaus 3. Vaikutukset toimintaympäristöön

Lisätiedot

Taloudelliset ja toiminnalliset tulokset

Taloudelliset ja toiminnalliset tulokset Taloudelliset ja toiminnalliset tulokset Toukokuu 2019 Yhtymähallitus 19.6.2019 Vuosikate 05/2019 10.6.2019 RIVERIA YHTEENSÄ/ULKOISET Budjetti 2019 ulkoiset Budjetti 1 5/2019 Toteutunut 1 5/2019 Ero toteumabudjetti

Lisätiedot

Tilastokatsaus 7:2013

Tilastokatsaus 7:2013 Tilastokatsaus 6:2012 Vantaa 1 21.8.2013 Tietopalvelu B12:2013 Asuntorakentaminen Vantaalla vuodesta 1970 Asuntokanta vuoden 2013 alussa Vantaalla oli vuoden 2013 alussa 99 620 asuntoa. Niistä 60 835 oli

Lisätiedot

353,3 MILJ. TUOTOT 19,0 MILJ.

353,3 MILJ. TUOTOT 19,0 MILJ. 31.12. HENKILÖSTÖMÄÄRÄ 873 JOISTA 88 UUSIA TYÖNTEKIJÖITÄ MENOT 353,3 MILJ. TUOTOT 19,0 MILJ. 122 957 ASIAA VIREILLE 124 770* PÄÄTÖSTÄ 85 623 VASTATTUA ASIAKASPUHELUA YLI 350 MAATIETOVASTAUSTA 5 EUROOPAN

Lisätiedot

Tontin myynti perustuu kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen x.x.2014 x.

Tontin myynti perustuu kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen x.x.2014 x. 1 KIINTEISTÖNKAUPPAKIRJA Tontin myynti perustuu kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen x.x.2014 x. SOPIJAOSAPUOLET Myyjä: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) Kauniaistentie 10 02700 Kauniainen

Lisätiedot

Tievalaistuksen palvelusopimuksen tietopalvelu Sähköinen omaisuuden hallinta

Tievalaistuksen palvelusopimuksen tietopalvelu Sähköinen omaisuuden hallinta Tievalaistuksen palvelusopimuksen tietopalvelu Sähköinen omaisuuden hallinta Tuotekuvaus 2015 Tievalaistuksen palvelusopimuksen tietopalvelu Tietomekka Oy tarjoaa tievalaistusten palvelusopimuksiin toiminnanohjauksen

Lisätiedot

MITTAUSTOIMEN PALVELUISTA PERITTÄVÄT MAKSUT VIH- DIN KUNNASSA

MITTAUSTOIMEN PALVELUISTA PERITTÄVÄT MAKSUT VIH- DIN KUNNASSA MITTAUSTOIMEN PALVELUISTA PERITTÄVÄT MAKSUT VIH- DIN KUNNASSA 1. YLEISTÄ 1.1 Voimaantulo Tämä hinnasto tulee voimaan 14.2.2011 Maksu määräytyy tämän hinnaston mukaisesti asioissa, jotka on tilattu tai

Lisätiedot

Taloudelliset ja toiminnalliset tulokset

Taloudelliset ja toiminnalliset tulokset Taloudelliset ja toiminnalliset tulokset Heinäkuu 2019 Yhtymähallitus 29.8.2019 RIVERIA YHTEENSÄ/ULKOISET Budjetti 2019 ulkoiset Budjetti 1 7/2019 Toteutunut 1 7/2019 Ero toteumabudjetti Toteuma % 31.7.2019

Lisätiedot

Mainosvuosi 2013. Mainosvuosi 2013

Mainosvuosi 2013. Mainosvuosi 2013 Mainonnan kokonaiskehitys Mediamainonnan määrä ja kehitys 2002-2013 Milj. Euroa Muutos-% 1600 1400 1200 1000 2,5 6,5 3,3 3,7 6,4 1,7 4,8 3,7-2,9 10 5 0 800 600 400 200 0-15,8 1079 1150 1189 1236 1315 1500

Lisätiedot

Kiinteistö- ja mittaustoimen tietoja v. 2009

Kiinteistö- ja mittaustoimen tietoja v. 2009 1. KIINTEISTÖNMUODOSTUSTOIMINTA 1.1 Tontinlohkomisia suoritettu(kpl) 1.1.1 Näissä tontteja yhteensä (kpl) 1.2 Tontin lohkomisen yhteydessä tehtyjä kiinnitysten käsittelypäätöksi ä (kpl) 1.3 Tontin 1.4

Lisätiedot

LIIKENTEENOHJAUS- SUUNNITELMAN SISÄLTÖ JA ULKOASU LIIKENNESUUNNITTELU 2017

LIIKENTEENOHJAUS- SUUNNITELMAN SISÄLTÖ JA ULKOASU LIIKENNESUUNNITTELU 2017 1 LIIKENTEENOHJAUS- SUUNNITELMAN SISÄLTÖ JA ULKOASU 2017 LIIKENTEENOHJAUSSUUNNITELMAN SISÄLTÖ JA ULKOASU 2 YLEISTÄ Liikennesuunnitteluyksikön teettämät uudet liikenteenohjaussuunnitelmat tuotetaan MicroStation

Lisätiedot

Tammikuu KMTK rakennukset

Tammikuu KMTK rakennukset Tammikuu 2018 KMTK rakennukset Työpaja #1 29.1.2018 Työpaja #2 12.2.2018 Ohjelma 13:00 Tilaisuuden avaus, Juha Saarentaus, FLIC Järjestelmätoimittajien alustukset á 15 min 3D Systems Oy, Jarmo Muukkonen,

Lisätiedot

1070 m²:n suuruinen määräala tilasta 778-403-3-58 Kenttämaa sekä 2762 m²:n suuruinen määräala tilasta 778-403-3-4 Ampumarata.

1070 m²:n suuruinen määräala tilasta 778-403-3-58 Kenttämaa sekä 2762 m²:n suuruinen määräala tilasta 778-403-3-4 Ampumarata. KAUPPAKIRJA Myyjä: Suonenjoen kaupunki (0208061-4) PL 13, 77601 SUONENJOKI Ostaja: Rakennusliike Pihatto Oy (2043919-2) Rautalammintie 13 B 13, 77600 Suonenjoki Kaupan kohde: 1070 m²:n suuruinen määräala

Lisätiedot

Karkkilan kaupungin. Myytävät omakotitontit 2008

Karkkilan kaupungin. Myytävät omakotitontit 2008 Karkkilan kaupungin Myytävät omakotitontit 2008 Karkkilan kaupungin vaihde Puhelin (09) 22 5051 Mittaus- ja kiinteistötoimi Mittaus- ja kiinteistöpäällikkö Tapio Jokela puh. 044 553 3421 tapio.jokela@karkkila.fi

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Kaupunkisuunnitteluvirasto Hallinto-osasto/ OKa TOIMINNAN JA TALOUDEN TOTEUTUMISRAPORTTI VUODELTA 2008

HELSINGIN KAUPUNKI Kaupunkisuunnitteluvirasto Hallinto-osasto/ OKa TOIMINNAN JA TALOUDEN TOTEUTUMISRAPORTTI VUODELTA 2008 HELSINGIN KAUPUNKI Kaupunkisuunnitteluvirasto Hallinto-osasto/ OKa TOIMINNAN JA TALOUDEN TOTEUTUMISRAPORTTI VUODELTA 28 Kslk 5.3.29 2 Sisällysluettelo Sivu 1. JOHDANTO 3 2. TALOUSARVIO 3 2.1. Toimintamenot

Lisätiedot

Iitin kunta 45/ /2013 Talouskatsaus Tammi-syyskuu. Nettomaahanmuutto. lähtömuutto

Iitin kunta 45/ /2013 Talouskatsaus Tammi-syyskuu. Nettomaahanmuutto. lähtömuutto Iitin kunta 45/02.01.02/2013 Talouskatsaus 28.11..2013 Tammi-syyskuu Väestön kehitys ja väestömuutokset 2013 Luonnollinen väestön lisäys Kuntien välinen muuttoliike Nettomaahanmuutto Väestönlisäys Väkiluku

Lisätiedot

TILASTOKATSAUS 15:2016

TILASTOKATSAUS 15:2016 Tilastokatsaus 6:2012 TILASTOKATSAUS 15:2016 1 25.8.2016 TYÖTTÖMÄT VANTAALLA 31.12.2015 Työttömyysaste oli Vantaalla 12,4 prosenttia vuoden 2015 lopussa. Työttömien määrä kasvoi kaikilla suuralueilla,

Lisätiedot

1009/2017. Huonelämpötilan hallinnan suunnittelussa käytettävät säätiedot

1009/2017. Huonelämpötilan hallinnan suunnittelussa käytettävät säätiedot Liite 1 Huonelämpötilan hallinnan suunnittelussa käytettävät säätiedot Huonelämpötilan hallinnan suunnittelussa käytetään taulukuissa L1.1-L1.4 esitettyjä säätietoja. Suomi on jaettu neljään säävyöhykkeeseen,

Lisätiedot

Työttömyysaste, työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat - Arbetslöshetstalet, arbetslösa arbetssökande och lediga arbetsplatser UUSIMAA - NYLAND

Työttömyysaste, työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat - Arbetslöshetstalet, arbetslösa arbetssökande och lediga arbetsplatser UUSIMAA - NYLAND 120000 100000 80000 60000 40000 20000 0 Työttömyysaste, työnhakijat ja työpaikat - Arbetslöshetstalet, och Tiedot taulukkomuodossa ovat seuraavilla sivuilla. - Sifferuppgifterna finns på följande sidor.

Lisätiedot

1.2 Tontin lohkomisen yhteydessä tehtyjä kiinnitysten käsittelypäätöksiä (kpl)

1.2 Tontin lohkomisen yhteydessä tehtyjä kiinnitysten käsittelypäätöksiä (kpl) Kiinteistö- ja mittaustoimen kysely 2008 10/83/2009 1. KIINTEISTÖNMUODOSTUSTOIMINTA 1.1 Tontinlohkomisia suoritettu 1.1.1 Näissä tontteja yhteensä 1.2 Tontin lohkomisen yhteydessä tehtyjä kiinnitysten

Lisätiedot

3 Naantalin kaupungin 12. kaupunginosan (Pirttiluoto) 42. korttelin tontti nro 5, osoitteessa Pirttiluodontie X, 21110 Naantali.

3 Naantalin kaupungin 12. kaupunginosan (Pirttiluoto) 42. korttelin tontti nro 5, osoitteessa Pirttiluodontie X, 21110 Naantali. 1 1 Myyjä Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2. 2 Ostaja 3 Kaupan kohde Naantalin kaupungin 12. kaupunginosan (Pirttiluoto) 42. korttelin tontti nro 5, osoitteessa Pirttiluodontie X, 21110 Naantali.

Lisätiedot

Naantalin kaupunki Kauppakirja 1 Luonnos Tontti nro 3 Naantalin kaupungin 15. kaupunginosan (Tammisto) korttelissa 15 ( ).

Naantalin kaupunki Kauppakirja 1 Luonnos Tontti nro 3 Naantalin kaupungin 15. kaupunginosan (Tammisto) korttelissa 15 ( ). Naantalin kaupunki Kauppakirja 1 1 Myyjä Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2. 2 Ostaja Naantalin Vuokratalot Oy, y-tunnus 08544715. 3 Kaupan kohde Tontti nro 3 Naantalin kaupungin 15. kaupunginosan

Lisätiedot

Vapaala. Lisäksi tal.tila a m2/as. Rak.oik as.tilaa k-m2. Pinta-ala m2. Myyntihinta. Kaavamerkintä. Kortteli Tontti Lähiosoite VAPAALA

Vapaala. Lisäksi tal.tila a m2/as. Rak.oik as.tilaa k-m2. Pinta-ala m2. Myyntihinta. Kaavamerkintä. Kortteli Tontti Lähiosoite VAPAALA Vapaala Kortteli Tontti Lähiosoite Pinta-ala m2 Rak.oik as.tilaa k-m2 Lisäksi tal.tila a m2/as. Kaavamerkintä Myyntihinta VAPAALA 13005 34 Ilpolantie 20 AO 625 170 0 99 450 13008 12 Kierretie 17 AO 529

Lisätiedot

TAMMIKUU 2016 VIIKKO 1

TAMMIKUU 2016 VIIKKO 1 TAMMIKUU 2016 VIIKKO 1 MAANANTAI 4 TIISTAI 5 KESKIVIIKKO 6 Loppiainen TORSTAI 7 PERJANTAI 8 LAUANTAI 9 SUNNUNTAI 10 Jussi Kiiskilä Valteri-koulu, Onerva 1 TAMMIKUU 2016 VIIKKO 2 MAANANTAI 11 TIISTAI 12

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA MYYJÄ: Kauhavan kaupunki, y-tunnus 0208852-8 Kauppatie 109, 62200 KAUHAVA. OSTAJA: Eepee-Kiinteistöt Oy, y-tunnus 2285106-8 Osoite: PL 70, 60101 SEINÄJOKI. KAUPAN KOHDE: Kauhavan

Lisätiedot

Kaupunkimallintaminen Espoossa 2016 Tapani Honkanen

Kaupunkimallintaminen Espoossa 2016 Tapani Honkanen Kaupunkimallintaminen Espoossa 2016 Tapani Honkanen 4.2.2016 Viimeaikaisia mallinnuksia CityPlanner Online on selaimella (WebGL)käytettävä 3D-visualisointipalvelu ja vuorovaikutustyökalu. Leppävaarasta

Lisätiedot

Valkeakosken kaupunki (0157568-2), jäljempänä myyjä. Osoite: PL 20, 37601 Valkeakoski.

Valkeakosken kaupunki (0157568-2), jäljempänä myyjä. Osoite: PL 20, 37601 Valkeakoski. KAUPPAKIRJA MYYJÄ OSTAJAT Valkeakosken kaupunki (0157568-2), jäljempänä myyjä. Osoite: PL 20, 37601 Valkeakoski. KAUPAN KOHDE KAUPPAHINTA, jäljempänä ostaja(t). Valkeakosken kaupungin tila-nnn kiinteistötunnus

Lisätiedot

Valkeakosken kaupunki (0157568-2), jäljempänä myyjä. Osoite: PL 20, 37601 Valkeakoski. , jäljempänä ostaja. Y-tunnus: Osoite:

Valkeakosken kaupunki (0157568-2), jäljempänä myyjä. Osoite: PL 20, 37601 Valkeakoski. , jäljempänä ostaja. Y-tunnus: Osoite: 1(5) KAUPPAKIRJA MYYJÄ OSTAJA KAUPAN KOHDE KAUPPAHINTA KAUPAN MUUT EHDOT Valkeakosken kaupunki (0157568-2), jäljempänä myyjä. Osoite: PL 20, 37601 Valkeakoski., jäljempänä ostaja. Y-tunnus: Osoite: Oheisen

Lisätiedot

MAANKÄYTÖN TULOSALUEEN HINNASTO

MAANKÄYTÖN TULOSALUEEN HINNASTO MAANKÄYTÖN TULOSALUEEN HINNASTO 1.1.2019 KIRKKONUMMEN KUNTA KUNTATEKNIIKKA PL20, Ervastintie 2 02401 KIRKKONUMMI Puh. 09 2967 1 YLEISTÄ Verollisia (+ alv 24%) ovat: Työveloitukset Otteet, selostukset,

Lisätiedot

K A U P P A K I R J A

K A U P P A K I R J A K A U P P A K I R J A 1/7 MYYJÄ OSTAJA Kauhavan kaupunki y-tunnus: 0208852-8 osoite: Kauppatie 109, 62200 Kauhava Kuusikkoaho Oy y-t unnus: 0965807-9 osoite: Kuopiontie 97 B, 83630 Kuusjärvi KAUPAN KOHTEET

Lisätiedot

(Valmistelija: Talousjohtaja Pekka Leppänen, p )

(Valmistelija: Talousjohtaja Pekka Leppänen, p ) VEROTILITYKSET VUONNA 2017 Kunnanhallitus 6.2.2017 ( 24): Tammikuun verotulotilitys oli kaikkiaan 7,2 % heikompi kuin vuonna 2016. Tilitys oli kaikissa verolajeissa viimevuotista heikompi: kunnallisverotulot

Lisätiedot

Novapoint Finnish Value Pack 16.20 Asennusohje Mar-06 1(5)

Novapoint Finnish Value Pack 16.20 Asennusohje Mar-06 1(5) Novapoint Finnish Value Pack 16.20 Asennusohje Mar-06 1(5) Novapoint Finnish Value Pack 16.20 Asennusohje 1. Käyttöoikeudet ja asennusvaatimukset Novapoint Finnish Value Pack 16.20 asennus vaatii järjestelmänvalvojan

Lisätiedot

Iitin kunta 45/ /2013 Talouskatsaus Tammi-elokuu. Nettomaahanmuutto. lähtömuutto

Iitin kunta 45/ /2013 Talouskatsaus Tammi-elokuu. Nettomaahanmuutto. lähtömuutto Iitin kunta 45/02.01.02/2013 Talouskatsaus 30.9.2013 Tammi-elokuu Väestön kehitys ja väestömuutokset 2013 Luonnollinen väestön lisäys Kuntien välinen muuttoliike Nettomaahanmuutto Väestönlisäys Väkiluku

Lisätiedot

Tontti- ja paikkatietopalveluiden hinnasto

Tontti- ja paikkatietopalveluiden hinnasto Tontti- ja paikkatietopalveluiden hinnasto 1.1.2018 KIRKKONUMMEN KUNTA KUNTATEKNIIKKA PL20, Ervastintie 2, 2. krs. 02401 KIRKKONUMMI Puh. 09 2967 1 YLEISTÄ Verollisia (+ alv 24%) ovat: Työveloitukset Otteet,

Lisätiedot

VÄLSKÄRINKUJA JA VENKA. Sijaintikartta. Maankäyttöosasto 22.4.2013/ESu VÄLSKÄRINKUJA VENKA VENKA VÄLSKÄRINKUJA. . NAANTALI Luovutettavat tontit 2013

VÄLSKÄRINKUJA JA VENKA. Sijaintikartta. Maankäyttöosasto 22.4.2013/ESu VÄLSKÄRINKUJA VENKA VENKA VÄLSKÄRINKUJA. . NAANTALI Luovutettavat tontit 2013 VÄLSKÄRINKUJA VENKA VENKA VÄLSKÄRINKUJA. NAANTALI Luovutettavat tontit 2013 VÄLSKÄRINKUJA JA VENKA Sijaintikartta M:\KARTTA\LIITE\2013\Liitekartat\Luovutettavat_tontit_kiinteistot\Valskarinkuja\Sijaintikartta.pdf

Lisätiedot