VIIKKO-OHJELMAN LUONNOS SYKSY 2015 KEVÄT 2016

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VIIKKO-OHJELMAN LUONNOS SYKSY 2015 KEVÄT 2016"

Transkriptio

1 VIIKKO-OHJELMAN LUONNOS SYKSY 2015 KEVÄT 2016 Viikko-ohjelma on melko sidottu jo Jokipatasalin ryhmien suhteen. Kaupungin koulujen vuoroja odotellessa jotkut ryhmäajankohdat ovat vielä avoimia. Ne ovat merkittyinä kohtiin Muut XXXX alustavasti sijoitetut ryhmät Maanantai (Jokipatasalilla) - Kids Dance Group klo (Miisa ja Ville) (80 ) - Easy Latin Fitness klo (Sami) (4 / kerta TAI kausikortti) - Rivitanssit klo (Maria ja Anne) (85 ) Muut maanantaille alustavasti sijoitetut ryhmät - Lasten kilpatanssin alkeet (Valssivelhot) klo (Mirko + apuohjaaja) - Sambasirkat klo (Laura ja Mirko) (90 ) Tiistai (Jokipatasalilla) - Kilpatanssin tekniikkaryhmä klo (Vaihtuvat ohjaajat) - Kilpatanssin (alkeis)jatkoryhmä klo (Laura/vaihtuvat ohjaajat) Muut tiistaille alustavasti sijoitetut ryhmät - Breakdance klo (Jarno) (85 ) - Hip Hop klo (Tinja) (80 ) Keskiviikko (Jokipatasalilla) - Latin teens klo (Onerva) (80 ) - Kuntopractise klo (Onerva, Sami/Petter) - Latin by Lazaro klo (Lazaro) (5 / kerta TAI kausikortti) Muut keskiviikolle alustavasti sijoitetut ryhmät - Latin Remix klo (Petter) (80 ) - Show-Nyky klo (Tinja) (80 )

2 Torstai (Jokipatasalilla) - Kilpatanssin alkeisryhmä klo TAI (Petter) Muut torstaille alustavasti sijoitetut ryhmät - Streetdance 12+ klo (Aivan) (80 ) - MTV klo (Aivan) (80 ) Perjantai (Jokipatasalilla) - Kilpatanssin harrasteryhmä klo TAI (Sami) (100 ) Kuukausittaiset tanssipäivät järjestetään jatkossakin n. kerran kuussa lauantaisin tai sunnuntaisin klo välillä. LUE RYHMÄKUVAUKSET ALTA!

3 RYHMIEN KUVAUKSET Kid s Dance Group (80 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) Ryhmässä kehitetään lapsen motoriikkaa, tasapainoa, rytmiikkaa sekä oman kehon tuntemusta leikin ja tanssin avulla. Tavoitteena on puhdas liikkumisen ilo! Ryhmä sopii alle kouluikäisille lapsille noin 4 -vuotiaasta ylöspäin, sillä lapset osallistuvat ryhmään ilman vanhemman tukea. Vanhemmat pääsevät seuraamaan tuntia ohjaajan pyynnöstä pari kertaa kauden aikana. Ensimmäiseen kokoontumiseen vanhemmat ovat tervetulleita! Easy Latin Fitness (4 / kerta TAI Jokipadan kausikortti 70 MUTTA opisk./eläkel. 60 ) Ryhmässä harjoitellaan helppoja soololattarikoreografioita ja tavoitteena on ennen kaikkea hyvän liikkuvuuden ja tasapainon säilyttäminen. Lisäksi ryhmään sisältyy kehonhuoltoa tanssin kautta sekä venyttelyä. Ryhmä soveltuu kaikille aikuisille, jotka haluavat ylläpitää hyvää peruskuntoa sekä lähestyä kehonhuoltoa tekniikan ja tasapainon kautta. Ryhmä on kertamaksullinen, mutta myös kausikortin ostamalla pääsee tanssimaan koko kaudeksi. Rivitanssi (alkeet) (85 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) Rivitanssi on hauska, mukaansatempaava sekä sosiaalinen liikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille tanssista kiinnostuneille naisille ja miehille. Rivitanssissa ei tarvitse paria, eikä tanssitaustakaan ole välttämätön. Rivitanssia tanssitaan riveissä yhtenevin tanssiliikkein, jotka toistetaan koreografiasta riippuen yhteen, kahteen tai neljään suuntaan. Rivitanssi (jatko) (85 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) Rivitanssin jatkoryhmässä kerrataan sekä alkeiskurssilla opittua, mutta myös jotain uutta, mikä haastaa tanssijat kokeilemaan omia tanssillisia rajojaan. Mikäli sinulla on jo taustaa rivitanssista, kannattaa sinun ehdottomasti kokeilla tätä. Lasten kilpatanssin alkeet (Valssivelhot) Tästä se tanssiura alkaa Ryhmässä opetellaan kolmen vakiotanssin ja kolmen latinalaistanssin perusteet. Kurssin aikana on mahdollisuus suorittaa katselmus, jonka jälkeen aloittelijasta tulee oikea kilpatanssija sekä pääsee kilpailemaan niin usein kuin haluaa. Pari ei ole välttämätön ryhmään tullessa, mutta kauden aikana olisi hyvä etsiä tällaista aktiivisesti.

4 Lasten kilpatanssin jatko (Sambasirkat) (90 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015 sekä mahdollisuuden osallistua ammattilaisvalmentajien ryhmävalmennukseen ja kuntopractise-ryhmään) Sambasirkat ovat jo konkareita peruskuvioiden suhteen. Ryhmässä harjoitellaan perustekniikkaa, kuten hyvää tanssiasentoa sekä tanssin suuntaa. Sambasirkoissa harjoittelevat jo katselmuksen suorittaneet ja mahdollisesti kilpailukokemustakin hankkineet lapset, joiden kilpauraa ja harjoittelun tavoitteita tuetaan aktiivisesti. Kilpatanssin tekniikkaryhmä 90 minuutin pituisessa ryhmässä hiotaan ja pohditaan yhdessä myös ammattilaisvalmennuksissa saatuja tekniikkaohjeita kilpatanssin saralla. Jokainen saa osallistua ohjaamiseen. Kilpatanssin tekniikkaryhmä on tarkoitettu niille tanssijoille, joilla on jo kokemusta kisalattioilta sekä jotka ovat harjoitelleet tavoitteellisesti jo pidemmän aikaa. Kilpatanssin alkeisjatkoryhmä Ryhmässä jatketaan siitä, mihin alkeistasolla jäätiin. Hiotaan kilpatanssitekniikkaa sekä aletaan lisätä liikkeen varmuutta ja asennon kestävyyttä. Ryhmien tanssit ovat valssi, tango, quickstep, samba, cha cha ja jive. Ryhmä on tarkoitettu tanssijoille, jotka ovat jo saaneet ensikosketuksensa kilpatanssin monimuotoiseen maailmaa. Mikäli olet innokas kokeilemaan kilpatanssia, muttet ole vielä kertaakaan tanssinut, niin tutustupa kilpatanssin alkeisryhmään. Breakdance (85 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) Hip Hop (80 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) Latin teens (80 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) Latin teens ryhmä on nimensä mukaisesti suunnattu nuorille, jotka haluavat harjoitella latinalaistansseja sooloversiona sekä halutessaan hioa myös esiintymistaitoja. Ryhmässä rakennetaan koreografioita hyviin nykyaikaisiin musiikkikappaleisiin sekä harjoitellaan liikkeen sujuvuutta koordinaation ja isolaation kautta. Virtasi sinulla lattariveri suonissa tai ei, tervetuloa joka tapauksessa kokeilemaan ryhmää.

5 Kuntopractise Tunnin mittainen kuntoryhmä on tarkoitettu kaikille kilpatanssijoille (aloittelijoista konkareihin), jotka haluavat ylläpitää kestävyyttä sekä kuntoa tanssiharjoittelun ohessa. Ryhmässä harjoitellaan kehonhuoltoa lihaskunnon, venyttelyn, kilpailusimulaatioiden sekä muiden sykettä vaativien liikunnallisten harjoitteiden muodossa. Kuntopractiseen sisältyy myös tasapaino- ja koordinaatioharjoituksia. Ryhmän aikana pidetään myös kaikille ohjaajille suunnattuja opetuskertoja, joista tiedotetaan tarkemmin lähempänä syksyä. Latin by Lazaro (5 / kerta TAI Jokipadan kausikortti 70 MUTTA opisk./eläkel. 60 ) Ryhmässä mennään syke korkealla kuubalaiseen rytmiin suositun kuubalaisen opettajan ohjeistuksella. Koreografiat sopivat aloittelijoista konkareihin! Pääsy kertamaksulla (5 euroa/h) tai kausilipulla. ShowNyky (80 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) Ryhmässä harjoitellaan koreografioita, jotka yhdistelevät sekä Show-tanssien että nykytanssien koreografioita. Mikäli et tiedä, kiinnostaisiko sinua nykytanssi vai showtanssi, niin voit tulla tähän ryhmään kokeilemaan elementtejä molemmista. Kevätkaudella ryhmä jatkuu ShowJazz ryhmänä, jossa painopiste vaihtuu nykytanssista haastavammalle Jazzpuolelle. Latin Remix (80 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) Latin Remix -ryhmä on lapsille ja nuorille suunnattu tanssillinen liikuntamuoto, jonka perusajatuksena on tutustuttaa latinalaismusiikkiin ja -tanssiin. Ryhmä ei edellytä aikaisempaa kokemusta tanssitekniikasta, vaan tärkeämpää on saada aikaiseksi ilmapiiri, jossa jokainen voi kokea onnistumisen iloa ilman suorituspaineita. Nautitaan musiikista ja tanssimisen riemusta sekä pidetään hauskaa yhdessä ryhmän ja hyvän ohjaajan kanssa! Kilpatanssin alkeisryhmä Oletko kiinnostunut kilpatanssista? Ihaillut joskus Tanssii Tähtien kanssa -kisoista tuttua pukuloistoa ja kilpailemisen iloa/jännitystä? Haluaisitko itse mahdollisesti kokea jotain samankaltaista? Alkeisryhmässämme sinut tutustutetaan kilpatanssin perusaskeleisiin ja -kuvioihin sekä pääset kokeilemaan, miten mielenkiintoista tanssitekniikka voi tarkkuudessaan olla.

6 Alkeiskurssin aikana sinulla on halutessasi mahdollisuus osallistua katselmukseen ja aloittaa kilpaura. Tanssi vie mukanaan Ryhmään tulo ei edellytä paria, mutta säännöllisen harjoittelun sekä harrastuksen jatkamisen kannalta olisi helpompi, mikäli sinulta partneriehdokas löytyisi. Ryhmä kohdistetaan nuorille sekä aikuisille. Tervetuloa kokeilemaan! Streetdance 12+ (80 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) Streettiryhmässä harjoitellaan Hip Hopista juontavia koreografioita innostavan ohjaajan mukana. Mikäli sinulla on kokemusta Hip Hopista, kannattaa kokeilla myös Streettiryhmää. Ryhmään voi tulla kokeilemaan niin nuoret kuin myös aikuiset! MTV (80 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) MTV-ryhmässä harjoitellaan musiikkivideoiden pohjalta luotuja koreografioita, joten sinulla on mahtava tilaisuus päästä tanssimalla biletunnelmaan nykykappaleiden tahtiin. Ryhmä on suunnattu nuorille. Kilpatanssin harrasteryhmä (100 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015 TAI 10 / kerta) Ryhmässä harjoitellaan perinteistä kilpatanssitekniikkaa rennossa ja hyväntuulisessa hengessä. Ryhmän tanssijat eivät suuntaudu kilpalattioille, vaan harjoittelevat omaksi ilokseen. Ryhmä on tasoltaan jatkoryhmää vastaava, joten mikäli olet kiinnostunut kilpatanssista, mutta et ole harjoitellut lajia kertaakaan, niin siinä tapauksessa lukaisepas alkeisryhmän kuvaus ensin.

Kuopion Reippaan Voimistelijat

Kuopion Reippaan Voimistelijat Kuopion Reippaan Voimistelijat - Reippaasti paras Kausi alkaa 1.9.2014 EDULLINEN MONIPUOLINEN LAADUKAS TULE JUMPPAAMAAN, 16e/kk! ENERGINEN 2 Kuopion Reippaan Voimistelijat - syksy 2014 Hyvä seuraväki!

Lisätiedot

ERITYISRYHMIEN LIIKUNTATARJONTA SIILINJÄRVELLÄ syksy 2014 ja kevät 2015

ERITYISRYHMIEN LIIKUNTATARJONTA SIILINJÄRVELLÄ syksy 2014 ja kevät 2015 LIIKUNTAKALENTERI ERITYISRYHMIEN LIIKUNTATARJONTA SIILINJÄRVELLÄ syksy 2014 ja kevät 2015 Alennuskortteja Fontanellaan ja Kunnonpaikkaan kunnantalolta vapaa-aikatoimistosta voimassa arkisin Fontanellaan

Lisätiedot

Seuran uudet salit s.22 SPAIRIS EKA / 2004. TANSSILIIKUNTAKERHO s. 6 KURIKAN VAKIO-SM s. 14 MARKO&KAISA s. 16 TANSSISEURA SPIRAL RY TIEDOTUSLEHTI

Seuran uudet salit s.22 SPAIRIS EKA / 2004. TANSSILIIKUNTAKERHO s. 6 KURIKAN VAKIO-SM s. 14 MARKO&KAISA s. 16 TANSSISEURA SPIRAL RY TIEDOTUSLEHTI Seuran uudet salit s.22 SPAIRIS EKA / 2004 TANSSILIIKUNTAKERHO s. 6 KURIKAN VAKIO-SM s. 14 MARKO&KAISA s. 16 TANSSISEURA SPIRAL RY TIEDOTUSLEHTI Sisällysluettelo: Pääkirjoitus 3 Puheenjohtajan palsta 4

Lisätiedot

NASTOLAN KUNTA Liikuntatarjotin

NASTOLAN KUNTA Liikuntatarjotin 4 UUTUUS Lapakiston retkeilyreitistö on valmistunut. Myös esteetön reitti. Tervetuloa liikkumaan luontoon Kevät 2015 NASTOLAN KUNTA Liikuntatarjotin NASTOLAN LIIKUNTAPALVELUT Erityisliikuntaryhmät Seniorien

Lisätiedot

koli /2001 tanssiseura Spiral Spiralin voittoisa

koli /2001 tanssiseura Spiral Spiralin voittoisa koli /2001 tanssiseura Spiral Spiralin voittoisa loikkahiihto joukkue koli/2001 Tanssiseura Spiral ry Tampere Postiosoite: Tanssiseura Spiral ry Sammonkatu 56 33540 Tampere Puhelin: 040-543 7576 Internet:

Lisätiedot

2010 nro. Syksy 2010. Tässä numerossa. Syksyn uudet ohjaajat Valloittava vapaaehtoisuus Tanssin sykettä Seurauutisia

2010 nro. Syksy 2010. Tässä numerossa. Syksyn uudet ohjaajat Valloittava vapaaehtoisuus Tanssin sykettä Seurauutisia 2010 nro 4 Syksy 2010 Tässä numerossa Syksyn uudet ohjaajat Valloittava vapaaehtoisuus Tanssin sykettä Seurauutisia I l o a & E l ä m y k s i ä w w w. f r i s k i s s v e t t i s. f i Puheenjohtajalta

Lisätiedot

Tapanilan Urheilu. Salibandy menestyy juniorityöllä. s.6. Sisältää Tapanilan Erän syksyn 2006 liikuntaohjelman. Voimailu kasvattaa isoksi, s.

Tapanilan Urheilu. Salibandy menestyy juniorityöllä. s.6. Sisältää Tapanilan Erän syksyn 2006 liikuntaohjelman. Voimailu kasvattaa isoksi, s. Tapanilan Urheilu Tapanilan Urheilukeskuksen ja Tapanilan Erän asiakaslehti - syksy 2006 Salibandy menestyy juniorityöllä s.6 Sisältää Tapanilan Erän syksyn 2006 liikuntaohjelman Voimailu kasvattaa isoksi,

Lisätiedot

Kuopion Reippaan Voimistelijat ry. Toimintasuunnitelma

Kuopion Reippaan Voimistelijat ry. Toimintasuunnitelma Kuopion Reippaan Voimistelijat ry. Toimintasuunnitelma 1.8.2014 31.7.2015 1 Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 1. Yleinen... 3 2. Hallinto... 4 3. Toiminta... 5 3.1 Lasten harrasteryhmät ja perheliikunta...

Lisätiedot

Oulun Itämaisen Tanssin yhdistys Yasmine ry Jäsenlehti, huhtikuu 1/2014 www.yasmine.fi

Oulun Itämaisen Tanssin yhdistys Yasmine ry Jäsenlehti, huhtikuu 1/2014 www.yasmine.fi Oulun Itämaisen Tanssin yhdistys Yasmine ry Jäsenlehti, huhtikuu 1/2014 www.yasmine.fi 1 Puheenjohtajalta Monipuolisena musiikin kuuntelijana olin noteerannut itämaisen musiikin, mutta tanssia en juuri

Lisätiedot

Ilmoittautumiset ja maksut suoritetaan paikan päällä. Maksu: kuntosalinkäyttömaksu + 1e ohjausmaksu.

Ilmoittautumiset ja maksut suoritetaan paikan päällä. Maksu: kuntosalinkäyttömaksu + 1e ohjausmaksu. Niska Selkä ryhmän: Ohjaaja Matti Kupari Tiedustelut 050-3091257 Kuntosali yksilöllistä ohjausta: Ohjaaja Matti Kupari Tiedustelut 050-3091257 Venytellen vetreäksi: Ohjaaja Matti Kupari Tiedustelut 050-3091257

Lisätiedot

Oulun Itämaisen Tanssin yhdistys Yasmine ry Jäsenlehti, marraskuu 3/2013 www.yasmine.fi

Oulun Itämaisen Tanssin yhdistys Yasmine ry Jäsenlehti, marraskuu 3/2013 www.yasmine.fi Oulun Itämaisen Tanssin yhdistys Yasmine ry Jäsenlehti, marraskuu 3/2013 www.yasmine.fi 1 Puheenjohtajalta Nyt minä repäisen vihdoinkin! Tuo lause on erään vasta ilmestyneen naistenlehden otsikko. Jutussa

Lisätiedot

TIEDOTUSLEHTI. Nuorisoseura Motora ry

TIEDOTUSLEHTI. Nuorisoseura Motora ry 2015 TIEDOTUSLEHTI Nuorisoseura Motora ry ILOISTA HARRASTUSSYKSYÄ KOHTI! Motoran toiminta pyörähtää taas käyntiin sunnuntaina 30.8. Kesän aikana uuden lakkapinnan saaneen Motin lattialle kokoontuu jälleen

Lisätiedot

Toimintalinja 2014. Päivittänyt Raili Tilli

Toimintalinja 2014. Päivittänyt Raili Tilli Toimintalinja 2014 Päivittänyt Raili Tilli Seuran esittely Tanssiseura J&V ry syntyi, kun kuopiolaiset tanssiurheiluseurat Jatsarit ja Viäntäjät yhdistivät voimansa, tietotaitonsa ja tanssiaskeleensa vuoden

Lisätiedot

Kuopion Reippaan Voimistelijat

Kuopion Reippaan Voimistelijat Kuopion Reippaan Voimistelijat - Reippaasti paras Kausi alkaa 31.8.2015 EDULLINEN MONIPUOLINEN LAADUKAS Kuva: Luova toimisto Hyppy TULE JUMPPAAMAAN, 16e/kk! ENERGINEN 2 Hyvä Seuraväki, HYVINVOINTI- JA

Lisätiedot

Nymmeitä miehiä vietiin... SPAIRIS EKA / 2005. 10-EM MOLDOVIASSA s. 12 MARKO&KATJA s. 8 TANSSISEURA SPIRAL RY TIEDOTUSLEHTI

Nymmeitä miehiä vietiin... SPAIRIS EKA / 2005. 10-EM MOLDOVIASSA s. 12 MARKO&KATJA s. 8 TANSSISEURA SPIRAL RY TIEDOTUSLEHTI Nymmeitä miehiä vietiin... SPAIRIS EKA / 2005 10-EM MOLDOVIASSA s. 12 MARKO&KATJA s. 8 GP-kisat s. 10 TANSSISEURA SPIRAL RY TIEDOTUSLEHTI Sisällysluettelo: Pääkirjoitus 3 Puheenjohtajan palsta 4 Rock n

Lisätiedot

Kuopion kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Liikuntaan aktivointi Liikettä niveliin

Kuopion kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Liikuntaan aktivointi Liikettä niveliin Kuopion kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Liikuntaan aktivointi Liikettä niveliin Tietoa sovelletun liikunnan palveluista Sisällys Liikettä niveliin!... 4 Tervetuloa liikkumaan!... 5 Liikuntapalvelun järjestämät

Lisätiedot

INFOKIRJE. Heinäkuu 2010. Ajankohtaista. Harjoitusvuorot syksyllä 2010

INFOKIRJE. Heinäkuu 2010. Ajankohtaista. Harjoitusvuorot syksyllä 2010 INFOKIRJE Heinäkuu 2010 1 (8) Sunnuntain lyhytkurssit varmistuvat myöhemmin, heinäkuun aikana. Katso tarkemmat kurssi- ja lajikuvaukset seuraavalta sivulta ja netistä! Kaikki kirjeessä olevat tiedot löytyvät

Lisätiedot

2015 2016 Järvenpään Opisto Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto Liikuntapalvelut Verso Nuoristokeskus

2015 2016 Järvenpään Opisto Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto Liikuntapalvelut Verso Nuoristokeskus Opi, liiku, lue ja soita! Vapaa-aika- ja harrastuspalvelut Koulutus- ja ohjauspalvelut 2015 2016 Järvenpään Opisto Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto Liikuntapalvelut Verso Nuoristokeskus Vapaa-aika- ja

Lisätiedot

LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY

LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY JÄSENTIEDOTE 3 / 2013!Tanssikkaan seuravaatevalikoimaa on päivitetty. Mukana on mm. uusi Tanssikas-fleece! Tilausjärjestelmää on myös muutettu niin, että yksittäisten vaatteiden

Lisätiedot

TOIMINTALINJA 2013 2014. Tanssiurheiluseura Oikea rytmi ry

TOIMINTALINJA 2013 2014. Tanssiurheiluseura Oikea rytmi ry 1 TOIMINTALINJA 2013 2014 Tanssiurheiluseura Oikea rytmi ry 2 Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 1 Seuran esittely... 1 2 Seuran visio ja painopistealueet... 1 3 Eettisyys seuran toiminnassa... 1 4

Lisätiedot

Tapanilan Liikunta 2014

Tapanilan Liikunta 2014 Tapanilan Liikunta 2014 Urheilukeskuksen uudet kotisivut Valittavana lähes 80 sisäliikuntalajia Pääkaupunkiseudun suurin kuntotestiasema 1 Tervetuloa kesälaitumilta! OP-Pohjola järjesti kesäkuussa asiakkailleen

Lisätiedot

SÄKYLÄN NAISVOIMISTELIJAT RY. TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015

SÄKYLÄN NAISVOIMISTELIJAT RY. TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 . TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 sanv.sporttisaitti.com SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ... 3 ORGANISAATIO... 4 LIIKUNTATOIMINTA... 5 1. LASTEN JA NUORTEN VOIMISTELUTOIMINTA (VOILA)... 5 1.A. HARRASTETOIMINTA...

Lisätiedot

Tampereen Slalomseuran kausijulkaisu 2011 2012

Tampereen Slalomseuran kausijulkaisu 2011 2012 Tampereen SLALOMSANOMAT Tampereen Slalomseuran kausijulkaisu 2011 2012 PUHEENJOHTAJAN PALSTA Kaupungin paras valikoima juhla-, kokous- ja saunatiloja. Juvenes Juhlapalvelu Juhla-, kokous- ja saunatilat

Lisätiedot

Lentopallokausi päättyi hyvissä tunnelmissa! Iskunranta kutsuu... Harrasteryhmien kevätjuhla lue lisää sivultaa 4. Kiitos!

Lentopallokausi päättyi hyvissä tunnelmissa! Iskunranta kutsuu... Harrasteryhmien kevätjuhla lue lisää sivultaa 4. Kiitos! SeuraTIEDOTE 1 / 2015 Lentopallokausi päättyi hyvissä tunnelmissa! Kevätjuhla RaIsku Film Festival sivu 4 Kevään kilpailutunnelmia lue lisää sivuilta 8 10 sivu 5 6 Iskunranta kutsuu... Iskun liikunnallinen

Lisätiedot

JNV:n jäsenlehti syksy 2015

JNV:n jäsenlehti syksy 2015 kuperkeikka JNV:n jäsenlehti syksy 2015 Sepänkatu 4B 40100 Jyväskylä puh. 044 020 6669 toimisto@jnv.fi AUKIOLOAJAT ma to 11 16 pe su suljettu kuperkeikka 04 06 Vaikuttava Gymnaestrada Puheenjohtaja Eeva

Lisätiedot

Tanssin iloa kaikille!

Tanssin iloa kaikille! Tanssin iloa kaikille! Foksi Valssi Wanha Tango Humppa Fusku Cha Cha Jenkka Jive S SYKSY 2015 a Riihikoski Turku Raisio Kaarina Loimaa Uusikaupunki Huittinen Tanssiseura Sekahaku ry - Tanssin iloa kaikille!

Lisätiedot

VUOSIKATSAUS Syksy 2013- Kevät 2014

VUOSIKATSAUS Syksy 2013- Kevät 2014 VUOSIKATSAUS Syksy 2013- Kevät 2014 Haaga-Helian ammattikorkeakoulu Vierumäki Yrittäjä: xxxx Ohjaava opettaja: xxxx 1/13 Sisällysluettelo 1. Yhteenveto... 3 1.1. Yrityksen nimi... 3 1.2. Yrityksen toiminta-ajatus...

Lisätiedot

Kansalaisopisto. Opinto-ohjelma 2013-2014 KITEE RÄÄKKYLÄ KESKI-KARJALAN KANSALAISOPISTO ILMOITTAUTUMISLOMAKE LV 2013-2014

Kansalaisopisto. Opinto-ohjelma 2013-2014 KITEE RÄÄKKYLÄ KESKI-KARJALAN KANSALAISOPISTO ILMOITTAUTUMISLOMAKE LV 2013-2014 KESKI-KARJALAN Kansalaisopisto Opinto-ohjelma 2013-2014 Keski-Karjalan kansalaisopisto OPINTOSETELIHAKEMUS 2013-2014 Opintosetelin arvo on 30 euroa, jonka voit käyttää haluamaasi kurssiin. Setelin saajat

Lisätiedot

Vapaa-aika- ja osaamiskeskus

Vapaa-aika- ja osaamiskeskus 3 5 11 13 28 111 162 Vapaa-aika- ja harrastuspalvelut 2014-15 Vapaa-aika- ja osaamiskeskus Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto Kirjastopalvelut Liikuntapalvelut Järvenpään Opisto Kuvataidekoulu Hakemisto

Lisätiedot

Opetusohjelma kevät 2015

Opetusohjelma kevät 2015 Laitila Uusikaupunki Pyhäranta Taivassalo Kustavi Vehmaa Opetusohjelma kevät 2015 Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin 2 Kevään aikataulut Kevätlukukausi sijoittuu ajalle 7.1.-30.6.2015. Talvilomalla

Lisätiedot