Jäsentiedote 3 / 2011

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jäsentiedote 3 / 2011"

Transkriptio

1 Jäsentiedote 3 / 2011 Terveiset Tanssikkaasta! Lämmin kesä alkaa kääntyä jälleen syksyksi. Haluammekin kiittää kaikkia Tango & Tanssilavaan osallistuneita! Tapahtumaan osallistui huikeat yli 100 tanssijaa, vaikka jouduimmekin perumaan yhden ryhmän vähäisen osallistujamäärän takia. Suuret kiitokset kaikille osallistuneille! Olemmekin aloittaneet suunnittelemaan jo ensi vuoden Tango & Tanssilavaa. Kesälavojen kurssit alkavat olla ohitse ja suuntaamme katseemme syksyn kursseille. Tänä syksynä omien ohjaajiemme kurssit ovat joka torstai samassa tutussa paikassa Elimäen-Vilppulan nuorisoseurantalolla Korialla. Opetusta on kahdeksasta eri lajista kurssimuotoisesti, eli samaa lajia opetellaan useampana viikkona peräkkäin. Listan löydät seuraavalta sivulta. Syyskauden vierailevista opettajista kauden avaa bugg-leirin merkeissä buggtaituri Suke Huovinen. Tästä jatkavat Kotkalaiset Kati Vestman ja Ari Halinen fusku ja rockabilly -kurssilla. Isänpäiväviikonloppuna kutsumme kaikki löytämään omat lattarilanteet Lasasen Kimmon opetuksessa. Jo neljäs Tanssitaksi järjestetään Kuntotalolla la Lue lisää tapahtumasta tiedotteen lopusta ja ilmoittaudu mukaan! Tanssikkaan syyskokous pidetään la Kuntotalolla. Tervetuloa valitsemaan uutta hallitusta vuodelle Kokouskutsun löydät tästä tiedotteesta. Muista laittaa myös pikkujoulujen päivämäärä pe jo nyt kalenteriin! Tanssillista syksyä meille kaikille! Tanssikkaan hallitus

2 Syksyn 2011 kurssit Torstaisin Elimäen-Vilppulan nuorisoseurantalolla Kouvolan Korialla, os. Kyminasemantie 4. Ohjaajina toimivat Minna Venäläinen, Soile Pitkänen ja Kai Kinnunen. To Bugg PT Cha cha PT 1 To Bugg (osa 1) PT Cha cha (osa 1) PT 2 To Bugg (osa 2) PT Cha cha (osa 2) PT 2 To Kertaus Jenkka PT 1 & 2 To Fusku PT Hidas valssi PT 1 To Fusku (osa 1) PT Hidas valssi (osa 1) PT 2 To Fusku (osa 2) PT Hidas valssi (osa 2) PT 2 To Kertaus Fusku (osa 1) PT 3 To Salsa PT Polkka PT 1 To Salsa (osa 1) PT Swingpolkka PT 1 To Salsa (osa 2) PT Swingpolkka PT 2 To Fusku (osa 2) PT Fusku (osa 3) PT 3 To Bachata PT Bachata PT 2 To Kurssilaisten toiveita Muutokset mahdollisia! Seuraathan ilmoitteluamme Kursseista tiedotetaan myös Kouvolan Sanomien Mitä?Missä?Milloin?-palstalla. Perustaso 1: Ei kokemusta ko. lajista. Lähdetään aina alusta liikkeelle tutustuen itse tanssilajiin ja siihen sopivaan musiikkiin. Kävelyiden ja vastaavien harjoitteiden kautta opetellaan perusrytmi ja perusaskeleet sekä muutamia peruskuvioita, joita pääsee heti kokeilemaan lavoilla ja tanssiravintoloissa. Perustaso 2: Tulee hallita perusaskel ja muutama kuvio. Perustaso 3: Lisää kuvioita, perusaskeleen rikkomista, askelvariaatioita ja tanssillisuutta. Kurssien hinnat (1,5 tuntia): Tanssikkaan jäsenet 5. Muut 7. Alle 18-vuotiaat, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 4. Katso Kuntotalon Tunti ennen tansseja -kurssit seuraavalta sivulta! Keväällä kurssit jatkuvat myös torstaisin!

3 Perinteiset Tunti ennen tansseja -kurssit Kouvolan Kuntotalolla (Salpausselänkatu 38) klo bachata tango hidas valssi cha cha humppa Kurssi sisältyy illan tanssilipun hintaan! Tule opettelemaan askeleet tai kertaamaan ne ennen tansseja. Ei ennakkoilmoittautumista. Voit tulla myös ilman paria. Tervetuloa! KOKOUSKUTSU Tanssikas ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Kouvolan Kuntotalolla, os. Salpausselänkatu 38 lauantaina kello Osallistuville jäsenille kahvilippu Kuntotalon kahvioon. Tervetuloa! TANSSIKKAAN PIKKUJOULUT Pikkujouluja juhlitaan Hotelli Sommelossa Kuusankoskella perjantaina ESIINTYJÄNÄ PEKKANISKAN POJAT Ilmoittautumiset puh , sähköpostitse tai nettisivujemme kautta. Pikkujouluista tiedotetaan tarkemmin lähempänä marraskuuta.

4 BUGG-leiri Korian Pioneeripuistossa Korian Kasino (Pioneeriravintolan yläkerta), Pioneeritie 6, KORIA OPETTAJANA SUKE HUOVINEN Bugg-leirin taso on jatko. Leirillä vienti/seuraaminen perustuu työntö-veto-ajatukseen (push and pull). Tanssilta haetaan svengaavaa ja etenevää tanssitapaa musiikki huomioiden. Käytettävät kuviot ovat yksinkertaisia ja hyvin lavoille sopivia. Leirillä käydään läpi myös askelvariaatioita. Mukaan voit tulla päiväksi tai kahdeksi. Lauantain iltapäivä on jatkoa aamupäivän osiolle ja sunnuntai on jatkoa lauantaille. Ohjelma lauantaina klo perusteiden kertaus Lounastauko klo jatkotaso 1 Ohjelma sunnuntaina klo jatkotaso 2 Lounastauko klo jatkotaso 2 Lounastauon aikana on mahdollisuus ruokailla Pioneeriravintolassa. Leirin hinnat Tanssikkaan jäsenet Ei-jäsenet 25 / päivä 30 / päivä 35 / viikonloppu 45 / viikonloppu Ilmoittautuminen bugg-leirille alkaa to Ilmoittautumiset mieluiten pareittain ensisijaisesti netin kautta ( ja sähköpostilla ilmoittautumiset@tanssikas.net tai puhelimitse iltaisin Kerro ilmoittautuessasi seuraavat tiedot: Osallistujien nimet, sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot, osallistuttavat päivät, oletko Tanssikkaan jäsen/ei-jäsen ja Pioneeriravintolassa syödessäsi mahdolliset ruoka-aineallergiat. Parittomana ilmoittautuminen on mahdollista, mutta varaamme tuolloin oikeuden vahvistaa pääsysi leirille vasta paritilanteen niin salliessa. Pyrimme ottamaan mukaan tasamäärän miehiä ja naisia, jotta kaikilla olisi mahdollisuus saada leiristä yhtä suuri hyöty. Paripörssi: Voit ilmoittautua nettisivuillamme paripörssiin tai etsiä sieltä parin itsellesi. TERVETULOA!

5 ROCK N SWING-kurssi la Nuorisotalo Lehdokissa Madekuja 1, Kouvola Opettajina tutut Ari Halinen ja Kati Vestman Kotkasta Fuskusta sinulla tulee olla hallussa perusteet ja pystyt muuttamaan tanssia soitettavan musiikin mukaan. Rockabillystä et tarvitse aiempaa kokemusta. Rockabilly on vauhdikas ja näyttävä vapaasti viety paritanssi, jota tanssitaan pienessä tilassa ja se muistuttaa fuskua. Rockabillyä tanssitaan nopeaan rock n roll tai rockabilly musiikkiin, mutta se toimii myös hitaammassa musiikissa. Fusku on suomalaisten oma rock n swing -tanssi, joka on kehittynyt Suomen ainutlaatuisilla tanssilavoilla. Vaikutteita se on saanut eniten jivestä ja suomalaisesta lavafoksista. Aikataulu: klo Rockabilly, perusteet klo ruokailu klo Rockabilly, alkeisjatko klo Fusku, jatkotaso 2 klo tauko klo Fusku, jatkotaso 2 Lähellä on kaksi kauppaa ja pizzapaikka, joista voi käydä ostamassa huikopalaa. Lehdokissa on pieni keittiö, jossa voi lämmittää ja säilyttää omia eväitä. Huomioittahan, että Lehdokissa on vain yksi pukuhuone, mitä joudutaan käyttämään vuorotellen! Hinnat: Tanssikkaan jäsenet Ei-jäsenet - 10 /jakso - 15 /jakso - 25 /koko päivä - 35 /koko päivä Ilmoittautuminen: Ma alkaen, sähköpostilla ilmoittautumiset@tanssikas.net tai puh tai netissä Ilmoittautuminen on tärkeää, jotta kurssille saataisiin tasaparit! Voit ilmoittautua myös ilman paria, vahvistamme mukaan pääsysi paritilanteen mukaan. Tanssikkaan sivuilla on paripörssi, josta voit etsiä paria kurssille. Kerro ilmoittautuessasi seuraavat tiedot: Osallistujien nimet, sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot, osallistuttavat jaksot, oletko Tanssikaan jäsen/eijäsen. TERVETULOA!

6 LATTARI-leiri Kuusankosken lukiolla Valtakatu 46, Kuusankoski Opettajana Kimmo Lasanen Oulusta Salsan ja rumban opetus on jatkotasoa ja etenevää, joten sinulla tulee olla hallussa perusteet ja osata useampia kuvioita molemmista tansseista. Leirillä on molempina päivinä mausteena samba, josta et tarvitse aiempaa kokemusta. Ohjelma lauantaina klo samba + salsa klo ruokailu klo salsa klo tauko klo salsa Ohjelma sunnuntaina klo samba + rumba klo ruokailu klo rumba klo tauko klo rumba Hinnat Tanssikkaan jäsenet Ei-jäsenet - 30 /päivä - 35 /päivä - 50 /viikonloppu - 55 /viikonloppu Ilmoittautuminen Ilmoittautumiset mieluiten pareittain ma alkaen sähköpostilla ilmoittautumiset@tanssikas.net tai puhelimitse tai netissä Ilmoittautuminen on tärkeää, jotta kurssille saataisiin tasaparit! Voit ilmoittautua myös ilman paria, vahvistamme mukaan pääsysi paritilanteen mukaan. Tanssikkaan sivuilla on paripörssi, josta voit etsiä paria leirille. HUOM! Leiri peruuntuu, jos to mennessä ei ole tarpeeksi ilmoittautuneita. Siksi ILMOITTAUTUMINEN ENNAKKOON ON TÄRKEÄÄ! Kerro ilmoittautuessasi seuraavat tiedot: Osallistujien nimet, sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot, osallistuttavat päivät, oletko Tanssikkaan jäsen/ei-jäsen TERVETULOA!

7 Suosittu TANSSITAKSI-tapahtuma jo neljännen kerran Kuntotalon lauantaitanssien yhteydessä ! Orkesterina Teemu Harjukari ja Taivaanrannanmaalarit Viihdyttäjä tanssiorkesterikilpailun voittaja Vuoden 2010 Kesäillan valssi -ohjelman house-bändi Tanssitaksin idea on että tanssittajina toimivat miehet, jotka ovat etukäteen lupautuneet mukaan. Taksijonossa puolestaan saavat olla kaikki ne naiset, jotka kokevat pääsevänsä tanssi illan aikana liian harvoin tanssimaan. Taksimiehen tunnistaa mustavalkoisesta kravatista ja TAXI-rintamerkistä. Taksimies hakee aina ensimmäistä naista taksijonosta klo välisenä aikana. Jonosta naiset saavat hakea taksimiehiä klo välisenä aikana. Erityisiä tanssitaitovaatimuksia ei ole jonossa odottaville eikä taksimiehillekään. Tanssitaksituntien aikana orkesteri soittaa perinteistä tanssimusiikkia kuten foksi, humppa, valssi jne. Koko tämän ajan toimii myös normaali hakukäytäntö niiden tanssijoiden toimesta, jotka eivät halua jonoon. Koko idean tavoitteena on edesauttaa vilkasta tanssi-iltaa kaikille paikalle saapuneille. Kuntotalon järjestysmiesten saamasta palautteesta on ollut pääteltävissä, että osa naisia kokee pääsevänsä liian harvoin tanssi-illan aikana lattialle. Taksimieheksi ilmoittautumisia otetaan vastaan jo nyt! Täytä ajolupahakemuksesi kotisivuillamme tai ilmoittaudu puheenjohtajalle. Taksimiehen rahanarvoisista eduista ja lisätietoa saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen: puheenjohtaja@tanssikas.net Teidät toivottaa tervetulleeksi tanssimaan Tanssikas ry ja Kouvolan Kuntotalo

8 YHTEYSTIEDOT Hallitus Puheenjohtaja Teppo Lehtinen puh Varapuheenjohtaja Aira Toivonen Sihteeri Riikka Kärkkäinen puh Jäsensihteeri Mervi Suomalainen puh Tiedottaja Mira Hinkkanen Muut toimihenkilöt Kurssivastaava Seuratanssin perusohjaaja Minna Venäläinen puh Seuratanssin perusohjaaja Kai Kinnunen Ohjaaja Soile Pitkänen Seuravaatevastaava Terhi puh (arkisin yhteydenotot mielellään klo 17 jälkeen) Rahastonhoitaja Minna Jokinen puh Tango & Tanssilava 2011 Jatko-ryhmä Korian monitoimitalo Opettajat: Sanna-Maria ja Matti Heikkilä Tango & Tanssilava 2011 Konkari-ryhmä Kallioniemen lava Opettajat: Anna ja Mikä Väisänen

Jäsentiedote 1 / 2012

Jäsentiedote 1 / 2012 Jäsentiedote 1 / 2012 Tervehdys! Vuosi on vaihtunut jälleen uuteen ja haluamme kiittää kaikkia jäseniä, yhteistyökumppaneita ja opettajia kuluneesta vuodesta. Vuosi on ollut hyvä ja tanssia täynnä. Heti

Lisätiedot

Jäsentiedote 1 / 2011

Jäsentiedote 1 / 2011 Jäsentiedote 1 / 2011 Tervehdys! Kädessäsi on vuoden 2011 ensimmäinen jäsentiedote. Vuosi 2010 on laitettu muistojen arkistoihin, niin arki- kuin tanssimuistojenkin osalta. Haluamme kiittää kaikkia jäseniä,

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 3 / 2014

JÄSENTIEDOTE 3 / 2014 LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY JÄSENTIEDOTE 3 / 2014 Hallituksen tervehdys Syksyn tapahtumat Tulevan talven ohjelmaa HALLITUKSEN TERVEHDYS Kymmenen ensimmäistä vuotta Tanssikkaan historiassa on tanssittu

Lisätiedot

LAVATANSSISEURA JÄSENTIEDOTE 3 / 2015. Hallituksen tervehdys Loppuvuoden tapahtumat

LAVATANSSISEURA JÄSENTIEDOTE 3 / 2015. Hallituksen tervehdys Loppuvuoden tapahtumat LAVATANSSISEURA JÄSENTIEDOTE 3 / 2015 Hallituksen tervehdys Loppuvuoden tapahtumat Puheenjohtajan tervehdys Lämpöisten kesäkelien vielä helliessä on taas se aika vuodesta kun syksyn harrasteet alkavat.

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2 / 2012

JÄSENTIEDOTE 2 / 2012 LAVATANSSISEURA TANSSIKAS JÄSENTIEDOTE 2 / 2012 Hallituksen tervehdys Kesän tapahtumat Jäsenedut Syksyn tulevaa ohjelmaa Seuravaatteet Kevätkokous HALLITUKSEN TERVEHDYS Kurssitarjontamme talvella ja kevättalvella

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1 / 2013

JÄSENTIEDOTE 1 / 2013 LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY JÄSENTIEDOTE 1 / 2013 Hallituksen tervehdys Kevään kurssit Jäsenmaksut Jäsenedut Smartum Hallitus 2013 Susel ry Tervehdys! Jälleen Tanssikas on tarjonnut vuoden verran tanssia,

Lisätiedot

LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY

LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY JÄSENTIEDOTE 3 / 2013!Tanssikkaan seuravaatevalikoimaa on päivitetty. Mukana on mm. uusi Tanssikas-fleece! Tilausjärjestelmää on myös muutettu niin, että yksittäisten vaatteiden

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 3 / 2012

JÄSENTIEDOTE 3 / 2012 LAVATANSSISEURA TANSSIKAS JÄSENTIEDOTE 3 / 2012 Hallituksen tervehdys Syksyn kurssit Jäsenedut Seuravaatteet Syyskokous Pikkujoulut Susel ry Ihmeen hieno syksy aluillaan! Illat alkavat pikkuhiljaa pimetä

Lisätiedot

LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY

LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY JÄSENTIEDOTE 1 / 2017 Puheenjohtajan tervehdys Kevään tanssikurssit, letkeesti Lavista! Hallitus ja toimihenkilöt, Jäsenmaksuasiaa! www.tanssikas.net Puheenjohtajan tervehdys!

Lisätiedot

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA JÄSENLEHTI 1/2013 KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry 1 KESKI-SUOMEN TANSSIN YSTÄVÄT KESTÄVÄT RY:N HALLITUS YLÄRIVI: Markku Kärkkäinen, jäsen, äänentoistolaitteet,

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 3 / 2016

JÄSENTIEDOTE 3 / 2016 LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY JÄSENTIEDOTE 3 / 2016 Hallituksen tervehdys Syksyn kurssit Syyskokous ja Pikkujoulut HALLITUKSEN TERVEHDYS Vielä on kesää jäljellä, mutta syyskauden kurssit alkavat olla jo

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2 / 2013

JÄSENTIEDOTE 2 / 2013 LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY JÄSENTIEDOTE 2 / 2013 Hallituksen tervehdys Kesän tapahtumat Jäsenedut Syksyn tulevaa ohjelmaa Kevätkokous HALLITUKSEN TERVEHDYS Kurssitarjontamme talvella ja kevättalvella

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2 / 2015

JÄSENTIEDOTE 2 / 2015 LAVATANSSISEURA TANSSIKAS JÄSENTIEDOTE 2 / 2015 Hallituksen tervehdys Jäsenedut Seuravaatteet Kesän tapahtumat Kevätkokous Syksyn tulevaa ohjelmaa HALLITUKSEN TERVEHDYS Kurssitarjontamme jatkuu hyvin aktiivisena

Lisätiedot

LAVATANSSISEURA JÄSENTIEDOTE 1 / 2015. Hallituksen tervehdys Alkuvuoden tapahtumat Jäsenedut

LAVATANSSISEURA JÄSENTIEDOTE 1 / 2015. Hallituksen tervehdys Alkuvuoden tapahtumat Jäsenedut LAVATANSSISEURA JÄSENTIEDOTE 1 / 2015 Hallituksen tervehdys Alkuvuoden tapahtumat Jäsenedut HALLITUKSEN TERVEHDYS Menestyksellisesti on juhlavuosi juhlittu! Syytä juhlaan on paljon, tanssin taito ja ilo

Lisätiedot

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille!

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! Tangon saloihin meitä ovat perehdyttämässä tanssinopettajat: Jari ja Sari Aaltonen (JaSa) Tanssikoulu Aaltonen, Oulu Kimmo ja Marika Lasanen (KiMa)

Lisätiedot

Jäsenlehti 2 / 2010. Syyskauden 2010 tanssikurssiohjelma. www.kestavat.fi

Jäsenlehti 2 / 2010. Syyskauden 2010 tanssikurssiohjelma. www.kestavat.fi Jäsenlehti 2 / 2010 Syyskauden 2010 tanssikurssiohjelma www.kestavat.fi Keski-Suomen Tanssin Ystävät Kestävät ry Hallituksen jäsenet 2010 Teija Jussi Tarja Markku Pauliina Kauko Julie Birgitta puheenjohtaja:

Lisätiedot

Parisalsan Tehoviikonloppu Jyväskylä

Parisalsan Tehoviikonloppu Jyväskylä Parisalsan Tehoviikonloppu Jyväskylä 26.-28.1.2018 Opettajana: Maria Ylönen Kurssipaikka: Kuokkalan Graniitin tanssisali Perjantai: 18.00 21.00 Parisalsa alkeet Lauantai: 13.30 15.00 Parisalsa alkeisjatko

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 2/2011. SYYSKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry www.kestavat.fi

JÄSENLEHTI 2/2011. SYYSKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry www.kestavat.fi JÄSENLEHTI 2/2011 SYYSKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry Keski- Suomen Tanssin Ystävät Kestävät ry Hallituksen jäsenet Virve, Mikael, Päivi, Teija, Jussi, Marketta, Kauko,

Lisätiedot

LAUANTAI :20-09:40 LEIRI-INFO SALISSA 2 KLO SALI 1 SALI 2 SALI 3 SALI 4

LAUANTAI :20-09:40 LEIRI-INFO SALISSA 2 KLO SALI 1 SALI 2 SALI 3 SALI 4 LAUANTAI 2.7 09:20-09:40 LEIRI-INFO SALISSA 2 10:00-11:00 Solotango Wanha Tango Bachata VARATTU AAMIAISELLE keskitaso (matalat kengät) jatko perustaso Nina Krook Juhani Jonna ja Lazaro 11:00-11:15 TAUKO

Lisätiedot

1. Streetdancea huippuopettajan johdolla Hiphop- ja Waacking workshop Heinolassa 24.11.!

1. Streetdancea huippuopettajan johdolla Hiphop- ja Waacking workshop Heinolassa 24.11.! Hei, Tässä marraskuun tiedotteessa olevia asioita: 1. Streetdancea huippuopettajan johdolla Hiphop- ja Waacking workshop Heinolassa 24.11.! 2. Argentiinalaisen tangon kurssi 24.11. 3. KULT-ACTION WEEK

Lisätiedot

Mikäli et jatkossa halua tanssikerhon tiedotteita, vastaa tähän viestiin "poista"

Mikäli et jatkossa halua tanssikerhon tiedotteita, vastaa tähän viestiin poista Hei, Tässä elo-syyskuun tiedotteessa olevia asioita: 1. Syyskausi alkaa, syksyn kurssit 2. Hobby 12 - Heinolan harrastemessut 3. Kansainväliset tanssiurheilukilpailut Helsingissä 3. Jam n Rollin (Lahti)

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 1/2012 KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA. Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry. www.kestavat.fi

JÄSENLEHTI 1/2012 KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA. Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry. www.kestavat.fi JÄSENLEHTI 1/2012 KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry 1 KESKI-SUOMEN TANSSIN YSTÄVÄT KESTÄVÄT RY:N HALLITUS Kaarle Kovanen, puheenjohtaja 041 7019464 Kauko Saarinen,

Lisätiedot

10 v. Jäsenlehti 3/ Kestavat. Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry

10 v. Jäsenlehti 3/ Kestavat.  Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry www..fi Kestavat 10 v. 1997-2007 Jäsenlehti 3/2008 Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry HALLITUS Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry Kotipaikka: Laukaa Jäsenasiat: jasenasiat@kestavat.fi Y-tunnus:

Lisätiedot

Tanssiohjelma Vuorohakutanssit alkavat lauantaisin klo 21-22 Valomerkki ja viimeiset valssit klo 01.30.

Tanssiohjelma Vuorohakutanssit alkavat lauantaisin klo 21-22 Valomerkki ja viimeiset valssit klo 01.30. Tanssiohjelma Vuorohakutanssit alkavat lauantaisin 21-22 Valomerkki ja viimeiset valssit 01.30. Tanssin Taikaa ry perustettiin loppuvuodesta 2005 ja seuran kotipaikka on Jyväskylä. Seura tarjoaa tanssin

Lisätiedot

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA 2016 IPC WDS SUOMI OPEN, SUOMI OPEN 2016 EI-IPC, PYÖRÄTUOLITANSSIN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT Lohja, Finland 30. huhtikuuta 1. toukokuuta, 2016 Suomen pyörätuolitanssiliitto

Lisätiedot

Ilmainen tanssikurssi BUGG alkeet

Ilmainen tanssikurssi BUGG alkeet JÄSENLEHTI 1/2016 Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry Lavatanssikurssit sunnuntaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin! Kursseilla toimiva parinvaihto, et tarvitse omaa paria! Ilmainen tanssikurssi BUGG

Lisätiedot

10 v. Jäsenlehti 4/ Kestavat. Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry

10 v. Jäsenlehti 4/ Kestavat.  Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry www..fi Kestavat 10 v. 1997-2007 Jäsenlehti 4/2008 Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry HALLITUS Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry Kotipaikka: Laukaa Jäsenasiat: jasenasiat@kestavat.fi Y-tunnus:

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 1/2011. Kevätkauden 2011 tanssikurssiohjelma. www.kestavat.fi

JÄSENLEHTI 1/2011. Kevätkauden 2011 tanssikurssiohjelma. www.kestavat.fi JÄSENLEHTI 1/2011 Kevätkauden 2011 tanssikurssiohjelma 2 Keski-Suomen Tanssin Ystävät Kestävät ry Hallituksen jäsenet Virve, Mikael, Päivi, Teija, Jussi, Marketta, Kauko, Pauliina, Markku, Birgitta Teija

Lisätiedot

Tanssin Taikaa ry. Puheenjohtaja Nettisivut Lauri Pitkänen puh. 0400-544 970 lare@tanssittaa.fi

Tanssin Taikaa ry. Puheenjohtaja Nettisivut Lauri Pitkänen puh. 0400-544 970 lare@tanssittaa.fi Lavatanssikurssit Zumba Jäsenlehti syksy 01 www.tanssittaa.fi Latinobic Tanssin Taikaa ry on perustettu 00 ja yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylä. Yhdistys tarjoaa tanssin taikaa kaikelle kansalle. Opettajillamme

Lisätiedot

10 v. Jäsenlehti 1/2008 1997-2007. Kestavat. www..fi. Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry

10 v. Jäsenlehti 1/2008 1997-2007. Kestavat. www..fi. Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry www..fi Kestavat 10 v. 1997-2007 Jäsenlehti 1/2008 Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry HALLITUS Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry Kotipaikka: Laukaa Jäsenasiat: jasenasiat@kestavat.fi Y-tunnus:

Lisätiedot

SUOMEN TANSSINOPETTAJAIN LIITTO STOL ry SEURATANSSIJAOKSEN 2. ASTEEN TUTKINTO ELI TANSSINOPETTAJAN DIPLOMITUTKINTO TUTKINTOVAATIMUKSET

SUOMEN TANSSINOPETTAJAIN LIITTO STOL ry SEURATANSSIJAOKSEN 2. ASTEEN TUTKINTO ELI TANSSINOPETTAJAN DIPLOMITUTKINTO TUTKINTOVAATIMUKSET SUOMEN TANSSINOPETTAJAIN LIITTO STOL ry SEURATANSSIJAOKSEN 2. ASTEEN TUTKINTO ELI TANSSINOPETTAJAN DIPLOMITUTKINTO TUTKINTOVAATIMUKSET A. Tutkintoon osallistuminen B. Tutkintovaatimukset C. Tutkinnon arviointi

Lisätiedot

ROCK N SWING -TANSSIEN GP-KILPAILUT KOTKASSA 9.4.2011

ROCK N SWING -TANSSIEN GP-KILPAILUT KOTKASSA 9.4.2011 Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry Kotka www.kotkanhyrrat.fi KILPAILUKUTSU ROCK N SWING -TANSSIEN GP-KILPAILUT KOTKASSA 9.4.2011 Kilpailun järjestäjä Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry Aika Lauantai 9.4.2011, alustavasti

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Tanssittaa heinäkuu 2009

Tanssittaa heinäkuu 2009 Tanssittaa heinäkuu 009 - Tanssin taikaa ry:n tiedotuslehti - Sisäsivuilla mm: -Syyskauden tanssikurssit ss. 4-7 - Kevätkauden päättäjäiset Kuikan lavalla ss.8-0 - Syyskauden vkl-kurssit s. Kansikuva:

Lisätiedot

Kiitos ilmoittautumisestasi Tango & Tanssilava -tangoleirille!

Kiitos ilmoittautumisestasi Tango & Tanssilava -tangoleirille! Kiitos ilmoittautumisestasi Tango & Tanssilava -tangoleirille! Tangon saloihin meitä ovat perehdyttämässä: Kari ja Merja Filpus, Raisiosta (Tanssinohjaus.fi) Mika ja Anna Väisänen, Lappeenrannasta (Tanssikoulu

Lisätiedot

Vuoden 2016 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 2.-3.4.2016

Vuoden 2016 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 2.-3.4.2016 Vuoden 2016 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 2.-3.4.2016 LEIRIN OHJAAJAT: Jyrki Saario -pääkouluttaja Scandinavian Defendo Antti Nurmi 4.aste musta vyö Defendo -Defendo Blue pääkouluttaja -I.D.D.I-

Lisätiedot

Kiitos ilmoittautumisestasi Tango & Tanssilava -tangoleirille!

Kiitos ilmoittautumisestasi Tango & Tanssilava -tangoleirille! Kiitos ilmoittautumisestasi Tango & Tanssilava -tangoleirille! Tangon saloihin meitä ovat perehdyttämässä: Kari ja Merja Filpus, Raisiosta (Tanssinohjaus.fi) Mika ja Anna Väisänen, Lappeenrannasta (Tanssikoulu

Lisätiedot

Kestavat. Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry. Jäsenlehti 1/ JÄSENMAKSU VUONNA Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.

Kestavat. Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry. Jäsenlehti 1/ JÄSENMAKSU VUONNA Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin. JÄSENMAKSU VUONNA 2006 KESTÄVÄT ry:n järjestämään tanssinopetukseen voivat osallistua vuonna 2006 vain yhdistyksen jäsenet. Enää ei siis ole mahdollista osallistua harjoituksiin olematta jäsen. Vanha kortti

Lisätiedot

Jäsenlehti 1 / 2010. Kevätkauden 2010 tanssikurssiohjelma. www.kestavat.fi

Jäsenlehti 1 / 2010. Kevätkauden 2010 tanssikurssiohjelma. www.kestavat.fi Jäsenlehti 1 / 2010 Kevätkauden 2010 tanssikurssiohjelma Keski-Suomen Tanssi Ystävät Kestävät ry Hallituksen jäsenet 2010 Jussi Birgitta Teija Markku Julie Tarja Pauliina Kauko puheenjohtaja: Teija Jalonen-Hautanen...

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpauksen urheilusali, Svinhufvudinkatu 8, 15110 LAHTI

Koulutuskeskus Salpauksen urheilusali, Svinhufvudinkatu 8, 15110 LAHTI KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Tanssikerho Jam'n Roll ry Kilpailun nimi Rock n Swing GP Lahti 2013 Boogie Woogien, Rock n Rollin, Buggin ja Lindy Hopin Grand Prix -kilpailut. Erilliskilpailuna Fusku ja

Lisätiedot

Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015

Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015 Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015 Karsinnat: Karsinnoissa kaikissa luokissa ja sarjoissa tanssitaan yksi kierros. Lattialla saa olla useita pareja samaan aikaan. Musiikin kesto on intro + 1,30 min

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Tanssia ja leikkiä perheen pienimmille, pojille ja tytöille, mukavan ja iloisen musiikin tahdissa. Kausimaksu 20.

Tanssia ja leikkiä perheen pienimmille, pojille ja tytöille, mukavan ja iloisen musiikin tahdissa. Kausimaksu 20. 1. Heinolan tanssikerhon kevätkauden ohjelma 2. Kilpatanssin vapaaharjoitukset viikolla 1 3. Jam n Rollin uutisia 4. Boogietour -uutisia 1. HEINOLAN TANSSIKERHON KEVÄTKAUDEN 2013 OHJELMA Heinolan tanssikerhon

Lisätiedot

www.kestavat.fi PeeJiiJaanan palsta

www.kestavat.fi PeeJiiJaanan palsta 1 PeeJiiJaanan palsta Nätisti niiaten ja kauniisti kumartaen kiitän koko jäsenistöä ja Kestävien hallitusta, sekä erityisesti ohjaajiamme aktiivisesta toiminnasta tanssin pyörteissä. Kevätkaudella 2014

Lisätiedot

Laita ylös tärkeät päivämäärät:

Laita ylös tärkeät päivämäärät: Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Lamminniemen kurssit alkavat 16.1. Tanssi on hauskaa ja tehokasta kuntoilua, jonka avulla voidaan ennalta ehkäistä ja hoitaa lukuisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Lisäksi

Lisätiedot

Viikko kalenteri syksy 2010

Viikko kalenteri syksy 2010 Viikko kalenteri syksy 2010 MA Valorinne Lare ja Riitta klo 18.15-20.30 6e/kerta Tanssin Taikaa ry perustettiin loppuvuodesta 2005 ja seuran kotipaikka on Jyväskylä. Seura tarjoaa tanssin taikaa kaikelle

Lisätiedot

Hei! Oppilastiedote

Hei! Oppilastiedote Hei! Oppilastiedote 11.4.2019 Tervetuloa Tanssi väreissä -esityksiin tulevana lauantaina 13.4. Lukuvuosi-ilmoittautuminen on auennut Tanssiyhdistyksen uusi hallitus on valittu Loppukevään tuntitarkennukset

Lisätiedot

Klubin viikkokirje 6.11.2015 on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html

Klubin viikkokirje 6.11.2015 on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html 1 Hyvä Klubin jäsen, Klubin viikkokirje 6.11.2015 on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html sunnuntai 8.11. ISÄNPÄIVÄLOUNAS KLUBILLA ISILLE, PERHEILLE, SUVULLE Koko perheen ja ystävien tilaisuus.

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2014 Syyskausi käynnistyy pian Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 neljäs jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää

Lisätiedot

TERVETULOA RIPPIKOULUUN!

TERVETULOA RIPPIKOULUUN! TERVETULOA RIPPIKOULUUN! Mikä ihmeen ripari? Edessäsi on nyt ainutkertainen elämän jakso, jolloin sinulla on mahdollisuus osallistua rippikouluun yhdessä ikätovereidesi kanssa. Rippikoulussa eli riparilla

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2015 Syystervehdys kaikille jäsenillemme! Syyskauden startin myötä olemme saaneet seuraamme jälleen paljon uusia jäseniä.

Lisätiedot

ABI-ryhmille Ylioppilaslehti Abien ryhmänohjaajat jakavat Ylioppilaslehden ryhmälleen (opoilta).

ABI-ryhmille Ylioppilaslehti Abien ryhmänohjaajat jakavat Ylioppilaslehden ryhmälleen (opoilta). Jakoon Kastellin oma Osukki ja kutsu toimittajakuntaan Ryhmänohjaajat vievät (kahviosta) omalle ryhmälleen noin 10 kpl syksyn Osukki-lehteä. Kimppalehtiä on tarkoitus kierrättää kavereiden kesken. Osukin

Lisätiedot

TANSSINTAHTI KOULUTTAA

TANSSINTAHTI KOULUTTAA TANSSIKOULU anssin ahti www.tanssintahti.com TANSSINTAHTI KOULUTTAA TANSSIRYTMIEN PERUSTEET Muistiinpanopohja luentojen ja muun materiaalin tueksi / Lasse Paasikko 2015 MIKSI MUSIIKKIA PITÄISI YMMÄRTÄÄ?

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Teatterinäyttämö, musta tanssimatto. Koko sääntöjen mukainen (leveys n. 9 m x syvyys n. 10 m). Lattia kallistuu kohti yleisöä 1,7 cm/m.

Teatterinäyttämö, musta tanssimatto. Koko sääntöjen mukainen (leveys n. 9 m x syvyys n. 10 m). Lattia kallistuu kohti yleisöä 1,7 cm/m. 1 KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Kilpailun nimi Aika Paikka Kilpailunjohtaja Observeri / BW Observeri / RR Tuomarit Tuloslaskenta Musiikintarkkailijat Lattia Musiikki Kilpailuluokat Rock n Roll Dance Club

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpauksen urheilusali, Svinhufvudinkatu 8, 15110 LAHTI. Lattia Lakattu puulattia, muoto suorakaide, koko vähintään 60 m 2.

Koulutuskeskus Salpauksen urheilusali, Svinhufvudinkatu 8, 15110 LAHTI. Lattia Lakattu puulattia, muoto suorakaide, koko vähintään 60 m 2. KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Tanssikerho Jam'n Roll ry Kilpailun nimi Rock n Swing GP Lahti 2014 Boogie Woogien, Rock n Rollin, Buggin ja Lindy Hopin Grand Prix - kilpailut. Erilliskilpailuna Fusku,

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

Lindy Hop avoin Champion ja Lindy Hop avoin seniorit kisataan voimassaolevien WRRC:n sääntöjen mukaan.

Lindy Hop avoin Champion ja Lindy Hop avoin seniorit kisataan voimassaolevien WRRC:n sääntöjen mukaan. Virallisten luokkien sääntötarkennukset Lindy Hop avoin Champion ja Lindy Hop avoin seniorit kisataan voimassaolevien WRRC:n sääntöjen mukaan. Lindy Hop ja Rock n Roll tanssitaan järjestäjän valitsemaan

Lisätiedot

Yleisen sarjan C-, B- ja A-luokissa tanssitaan kaksi kierrosta: hidas 30 34 t/min ja nopea 48 58 t/min. Molemmilla kierroksilla Jam session.

Yleisen sarjan C-, B- ja A-luokissa tanssitaan kaksi kierrosta: hidas 30 34 t/min ja nopea 48 58 t/min. Molemmilla kierroksilla Jam session. Lindy hop sääntötarkennukset: Karsinnat: Karsinnoissa kaikissa luokissa ja sarjoissa tanssitaan yksi kierros. Lattialla saa olla useita pareja samaan aikaan. Musiikin kesto on intro + 1,30 min ja soiva

Lisätiedot

Kilpailuissa noudatetaan STLL:n ja ISU:n kilpailusääntöjä kaudelle 2009-2010.

Kilpailuissa noudatetaan STLL:n ja ISU:n kilpailusääntöjä kaudelle 2009-2010. KILPAILUKUTSU Jyväskylän Taitoluisteluseura ry kutsuu STLL:n jäsenseurojen SM-kilpailupaikan lunastaneet luistelijat Jyväskylän Synergia- areenalle yksinluistelun ja jäätanssin SMsenioreiden ja SM-junioreiden

Lisätiedot

Kallion musiikkikoulu 2014-2015

Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Opetusta kaiken ikäisille ja tasoisille aloittelijoista edistyneisiin soittajiin. Kallion musiikkikoulu Kallion bändikoulu Musiikkileikkikoulu Pikkukarhu Kallion musiikkikoulu,

Lisätiedot

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1 ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1 ROLLO-UINNIT 13. - 15.6.2014 ROLLO-LEIRI 13. - 18.6.2014 SEURATIEDOTE TOIMITETAAN SEURAN ROLLO-YHTEYSHENKILÖLLE Sivu 1 / 7 ROLLO-LEIRIN YHTEYSTIEDOT ja ROLLO-KISOJEN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016 Suomen Uimaliitto 2 Tervehdys Tampereelta! Tätä kirjoittaessani joulukuun alkupuolella vesisateen ropistessa ikkunaan täällä Mansessa nääs

Lisätiedot

22.3.2016. Leirikutsu

22.3.2016. Leirikutsu 22.3.2016 Leirikutsu Lapin ja Pohjois-Suomen pelastusliittojen palokuntanuorten In the Middle of Nowhere leiri järjestetään Sallassa koulukeskuksen alueella 3.-9.7.2016. Leirin järjestävät SPEK Lapin ja

Lisätiedot

Sunnuntai 12.04.2015, klo 11.00 alkaen Valkeakosken Liikuntahalli, Apiankatu 7, 37600 Valkeakoski

Sunnuntai 12.04.2015, klo 11.00 alkaen Valkeakosken Liikuntahalli, Apiankatu 7, 37600 Valkeakoski Kilpailukutsu ROCK N SWING GP KILPAILUT 12.04.2015 Tanssiseura Marimba ry, Valkeakoski Aika Paikka Kilpailunjohtaja Tuomarit Sunnuntai 12.04.2015, klo 11.00 alkaen Valkeakosken Liikuntahalli, Apiankatu

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Vuoreksen koulu lv. 2017-2018 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 4.9. - 8.12.2017 ja keväällä 8.1. - 11.5.2018. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU Han Moo Do Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU www.jklhanmoodo.com Han Moo Do Jyväskylä Open Tervetuloa kilpailemaan Han Moo Do Jyväskylä Open -kilpailuihin 11.1.2014! Kilpailut järjestää Jyväskylän Han Moo

Lisätiedot

Jäsenkirje / Kevät 2016

Jäsenkirje / Kevät 2016 Jäsenkirje / Kevät 2016 Hei MLL Kaarinan jäsen! Kiitos, että kuulut paikallisyhdistykseemme. Uusi jäsenyyskausi on startattu käyntiin osittain uudella hallituksella. Uusien ja vanhojen jäsenten yhteystiedot

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Hidas V KEVÄT 2010. Blues Foksi Samb. Hidas Valssi. Hidas. Hidas Valss. Hidas. Boogie Woogie. Samb. Rumba. Samba Samba. Tango. Polkka. Tango.

Hidas V KEVÄT 2010. Blues Foksi Samb. Hidas Valssi. Hidas. Hidas Valss. Hidas. Boogie Woogie. Samb. Rumba. Samba Samba. Tango. Polkka. Tango. ogie o Rumba i Rumba V si Boogie Woogie ogie Wo ogie Tango Blues Foksi Blues Foksi Cha Cha idas Valssi Cha Cha Valssi Masurkka V si Rumba Hidas Valssi Samb a Rumba Hidas V Tanssin iloa kaikille! Samba

Lisätiedot

Tanssitunnit syksy 2011

Tanssitunnit syksy 2011 Tanssitunnit syksy 2011 Tanssitalo juulia antaa uusia tuulia Itämaista ja discoriental-tanssia kaikenikäisille, -kokoisille ja -kuntoisille lapsille, nuorille ja aikuisille naisille. Pojille omat tunnit.

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

Jalkapallojaoston tiedote 6/2013

Jalkapallojaoston tiedote 6/2013 Tampereen Kisatoverit Jalkapallojaosto, Roope Nutikka 2013 1 SISÄLTÖ 1) Taito-, kyky- ja maalivahtikoulu 3 2) Jalitsu-hallin talkoot 3 3) Jalkapallojaoston kehityspalaveri 4 4) E-valmentajakurssi 5 5)

Lisätiedot

KUKA KERTOISI MINULLE?

KUKA KERTOISI MINULLE? KUKA KERTOISI MINULLE? JÄSENET... 3 Uudet jäsenet... 3 Jäsenyysasiat... 3 Jäsenmaksut... 3 Jäsentunnukset Jäsenhuone... 3 Jäsentunnukset Nimenhuuto... 3 TAPAHTUMIIN ILMOITTAUTUMINEN... 3 Ryhmät... 3 Aktiivipäivät

Lisätiedot

Vuoden 2013 Scandinavian Defendon Suurleiri- Surviving armed assaults Kotkassa 6-7.4.2013

Vuoden 2013 Scandinavian Defendon Suurleiri- Surviving armed assaults Kotkassa 6-7.4.2013 Vuoden 2013 Scandinavian Defendon Suurleiri- Surviving armed assaults Kotkassa 6-7.4.2013 LEIRIN OHJAAJAT: Jyrki Saario pääkouluttaja Scandinavian Defendo Antti Nurmi/Madman Sport Center I.D.D.I- Level

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset majoituspaikat

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset majoituspaikat Pääkaupunkiseudun Partiolaiset majoituspaikat Lippukunta Majoituspaikka Majoituspaikka Osoite Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry Aarnivalkeat Eskolanmäen koulu Tasankotie 8, Kouvola Pääkaupunkiseudun Partiolaiset

Lisätiedot

KEVÄT 2018 SUOMEA JYVÄSKYLÄSSÄ. Jyväskylän Kansalaisopisto. Gradia Jyväskylän koulutuskuntayhtymä. Jyväskylän Yliopiston Kielikeskus

KEVÄT 2018 SUOMEA JYVÄSKYLÄSSÄ. Jyväskylän Kansalaisopisto. Gradia Jyväskylän koulutuskuntayhtymä. Jyväskylän Yliopiston Kielikeskus KEVÄT 2018 Jyväskylän Kansalaisopisto Gradia Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Jyväskylän Yliopiston Kielikeskus Monikulttuurikeskus Gloria Huhtasuon asukasyhdistys Jyvälän Setlementti ry SUOMEA JYVÄSKYLÄSSÄ

Lisätiedot

SUOMEN TANSSINOPETTAJAIN LIITTO STOL ry SEURATANSSIJAOKSEN 2. ASTEEN TUTKINTO ELI DIPLOMITUTKINTO

SUOMEN TANSSINOPETTAJAIN LIITTO STOL ry SEURATANSSIJAOKSEN 2. ASTEEN TUTKINTO ELI DIPLOMITUTKINTO SUOMEN TANSSINOPETTAJAIN LIITTO STOL ry SEURATANSSIJAOKSEN 2. ASTEEN TUTKINTO ELI DIPLOMITUTKINTO TUTKINTOVAATIMUKSET A. Tutkintoon osallistuminen B. Tutkintovaatimukset C. Tutkinnon arviointi ja todistus

Lisätiedot

Kurssimaksun voi maksaa myös Tyky-kuntosetelillä. Tykykuntosetelillä maksettaessa kurssimaksu maksetaan kansalaisopiston toimistoon.

Kurssimaksun voi maksaa myös Tyky-kuntosetelillä. Tykykuntosetelillä maksettaessa kurssimaksu maksetaan kansalaisopiston toimistoon. TYÖKAUSI 2015-2016 syyslukukausi 14.9.-22.11.2015 kevätlukukausi 11.1.-15.4.2016 hiihtoloma 7.-11.3.2016 kevätnäyttely huhti-toukokuu konsertti/kevätjuhla huhti-toukokuu Yksittäisiä kursseja voidaan järjestää

Lisätiedot

Espoon kaupungin työntekijät jhl ry 197 jäsenkirje, syksy 2015

Espoon kaupungin työntekijät jhl ry 197 jäsenkirje, syksy 2015 Espoon kaupungin työntekijät jhl ry 197 jäsenkirje, syksy 2015 2 Hyvä jäsen Nykyinen hallitus on toiminut kaksi vuotta, joten meillä on edessä syyskokouksessa 4.11.2015 toimihenkilöiden valinta vuosille

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri syksy 2017

Tapahtumakalenteri syksy 2017 Tapahtumakalenteri syksy 2017 Päivitetty viimeksi 30.8.2017 Muutoksia ja täydennyksiä tulossa, seuraa ilmoittelua Kalenteri päivitetään seuraavan kerran syyskuussa * - linkki nettisivuille Päivä & aika

Lisätiedot

RIPPIKOULUT 2020 Imatran seurakunta

RIPPIKOULUT 2020 Imatran seurakunta RIPPIKOULUT 2020 Imatran seurakunta TERVEHDYS VUODEN 2020 RIPPIKOULULAINEN! Tämä esite auttaa sinua valitsemaan rippikoulusi yhdessä huoltajasi kanssa. Lukekaa tämä esite kokonaan läpi yhdessä huoltajasi

Lisätiedot

Hei! Kilpailulajit ja ikäsarjat: Disco, Discofreestyle, Hiphop sekä showcase

Hei! Kilpailulajit ja ikäsarjat: Disco, Discofreestyle, Hiphop sekä showcase Hei! Kiitos ilmoittautumisestasi Let s Dance cup tanssitapahtumaan. Tapahtumaa vietetään siis sunnuntaina 6.3.2016 Kulttuuriareena Gloriassa. Osoite: Pikku Roobertinkatu 12-14, 00120 Helsinki. Helsingin

Lisätiedot

Jos osallistut jonkun järjestön (esim. SRK) järjestämään rippikouluun, sinun tulee ilmoittautua kotiseurakuntasi muualle menevien ryhmään.

Jos osallistut jonkun järjestön (esim. SRK) järjestämään rippikouluun, sinun tulee ilmoittautua kotiseurakuntasi muualle menevien ryhmään. Rippikoulut 2016 Vuonna 2016 rippikouluikäisiä ovat vuonna 2001 syntyneet nuoret. Rippikouluun voivat ilmoittautua myös ne, joilla rippikoulu on jäänyt käymättä tai jos on aloittanut koulun 6-vuotiaana

Lisätiedot

Tervetuloa Hartolaan jatkotapahtumaan

Tervetuloa Hartolaan jatkotapahtumaan Paremman avioliiton jatkoseminaari Hartolassa 26.-27.11.2011 Ilmoittaudu www.parempiavioliitto.fi www.hnmky.fi Tervetuloa Hartolaan jatkotapahtumaan Linna-hotelliin ja Hartolaan 26.-27.11.2011. Nyt on

Lisätiedot

LIIKESARJAKILPAILU 2018 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJAKILPAILU 2018 KILPAILUKUTSU LIIKESARJAKILPAILU 2018 KILPAILUKUTSU PORI OPEN POOMSAE 2018 PSYL PORI 7.4.2018 JÄRJESTÄJÄ: PORIN TAEKWONDO RY LIIKESARJAKILPAILU PORI 2018 Porin Taekwondo ry järjestää poomsae-kauden toisen kilpailun.

Lisätiedot

Kesäpirtti Tampereen työväenopiston opiskelijat ry Kesäpirtti, Kesäpirtintie 48, Ylöjärvi

Kesäpirtti Tampereen työväenopiston opiskelijat ry Kesäpirtti, Kesäpirtintie 48, Ylöjärvi Kesäpirtti 2014 Tampereen työväenopiston opiskelijat ry Kesäpirtti, Kesäpirtintie 48, 33480 Ylöjärvi www.tto-opiskelijat.fi/kesapirtti 044 3491 030 Ravintola avoinna 31.5. - 31.8.2014 Arkisin 16.00 17.00

Lisätiedot

SAA KUULOSTAA SUHT MODERNILTA, VAIKKA SE ONKI TANSSIMUSIIKKIA TANSSITIETOUS TANSSIMUUSIKON APUVÄLINEENÄ

SAA KUULOSTAA SUHT MODERNILTA, VAIKKA SE ONKI TANSSIMUSIIKKIA TANSSITIETOUS TANSSIMUUSIKON APUVÄLINEENÄ SAA KUULOSTAA SUHT MODERNILTA, VAIKKA SE ONKI TANSSIMUSIIKKIA TANSSITIETOUS TANSSIMUUSIKON APUVÄLINEENÄ Annina Siltanen Jyväskylän yliopisto Musiikkikasvatus Pro Gradu -tutkielma Syksy 2008 1 JYVÄSKYLÄN

Lisätiedot

RIPPIKOULUT 2017 Imatran seurakunta

RIPPIKOULUT 2017 Imatran seurakunta RIPPIKOULUT 2017 Imatran seurakunta TERVEHDYS VUODEN 2017 RIPPIKOULULAINEN! Tämä esite auttaa sinua valitsemaan rippikoulusi yhdessä huoltajasi kanssa. Lukekaa tämä esite yhdessä läpi kokonaan, jonka jälkeen

Lisätiedot

sp-tiedotteen sisältö

sp-tiedotteen sisältö PORVOON RESERVIUPSEERIKERHO - BORGÅ RESERVOFFICERSKLUBB r.y. 19.2.2013 Sp-tiedote 2/2013 Piilojakeluna 137 /203 jäsentä sekä 38 sidosryhmää Arvoisat Jäsenet ja Hyvät Yhteistyökumppanit PRUK ry Kerhon puheenjohtaja:

Lisätiedot

RIPPIKOULUT 2015 Imatran seurakunta

RIPPIKOULUT 2015 Imatran seurakunta RIPPIKOULUT 2015 Imatran seurakunta TERVEHDYS VUODEN 2015 RIPPIKOULULAINEN! Tämä esite auttaa sinua valitsemaan rippikoulusi yhdessä huoltajasi kanssa. Lukekaa tämä esite yhdessä läpi kokonaan, jonka jälkeen

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

Suomi Open 2019 International Competition Tampere

Suomi Open 2019 International Competition Tampere Suomi Open 2019 International Competition 2. 4.8. 2019 Tampere 1. Järjestäjä Suomen pyörätuolitanssiliitto PYTLI ry, Finska rullstolsdansförbundet RUDAF rf Hevoshaantie 13, 06450 Porvoo Puh: +35845 3242

Lisätiedot

Kurssikuvaukset ja kevään valmentajat

Kurssikuvaukset ja kevään valmentajat INFOKIRJE Joulukuu 2009 Viikko-ohjelma: MAANANTAI (KYPÄRÄMÄKI) 1 (6) 18.00-19.30 Rock n Swing Special Mix (BW, Bugg, Fusku): 11.1. Boogie Woogie Special 18.1. Boogie Woogie Special 25.1. Bugg Special 1.2.

Lisätiedot

Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Kuka voi tulla rippikouluun?

Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Kuka voi tulla rippikouluun? Tervetuloa rippikouluun! Pakilan seurakunnan rippikoulut 2016 Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Ja onnittelut jo valmiiksi; täytät 15 vuotta vuonna 2016! Olet siis mitä parhaassa ripari-iässä.

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppua vietetään 17. 19.4.2015 Lahdessa. Viikonlopun ohjelma on monipuolinen: Perjantaina kokoustetaan liiton

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 27/2015 1/5. x x x, saapui 9:ssä. x, poistui 7:ssä x x x. x, saapui 7:ssä. x, saapui 7:ssä

Ynnä ry, hallituksen kokous 27/2015 1/5. x x x, saapui 9:ssä. x, poistui 7:ssä x x x. x, saapui 7:ssä. x, saapui 7:ssä Ynnä ry, hallituksen kokous 27/2015 1/5 Hallituksen kokous 27/2015 Aika: 13.10.2015 16.01 Paikka: Ynnän ainejärjestötila MaD242 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Tuomo Huttu

Lisätiedot