torstaina klo kunnantalo, kahvio 1 1 Susisaaren loma-asuntoalueen asemakaavan muutos/ kaavaluonnos

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "torstaina 6.9.2012 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Susisaaren loma-asuntoalueen asemakaavan muutos/ kaavaluonnos"

Transkriptio

1 Tekninen lautakunta torstaina klo kunnantalo, kahvio 1 1 Susisaaren loma-asuntoalueen asemakaavan muutos/ kaavaluonnos 2 2 Talousarvion toteutuminen Kunnan rakennusmestarin valinta 4 4 Lämmitysjärjestelmän muutos Kalajan koululle 5 Teollisuushalli Maitoahon tilojen käyttö 6 Tilapalveluvuokrien tarkistaminen v Tekniselle lautakunnalle saapuneet viranhaltijapäätökset ja työsopimukset 8 Ilmoitusasiat 9 Muut mahdolliset asiat AARO PUURULA

2 Tekninen lautakunta 3/ to klo kunnantalo, kahvio Aaro Puurula Lauri Kiviranta Anne Alakoski Pauli Niemi Heli Heinonen Marko Niemi puheenjohtaja Matti Kiviniemi Teuvo Nyman Risto Hurme esittelijä-sihteeri khall pj. rkm Todettiin :t Teknisessä toimistossa pe klo Pöytäkirjan tarkistajat: Pauli Niemi ja Lauri Kiviranta pe klo ma tekninen toimisto klo tekninen johtaja

3 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta SUSISAAREN LOMA-ASUNTOALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS/ OSALLISTUMISARVIOINTISUUNNITELMA SEKÄ KAAVALUONNOS Tekla 13 Susisaaren loma-asuntoalueen asemakaavatyö on käynnistynyt. Kaavamuutos on tullut ajankohtaiseksi, kun loma-asuntoalueelle on lisääntyvää kiinnostusta rakentaa asuinrakennuksia pysyvään asumiseen. Kaavamuutoksella mahdollistetaan sekä pysyvien asuntojen että lomaasuntojen rakentaminen kaikille lomaasuntotonteille. Kaavamuutoksella liitetään tonttikohtainen puistovyöhyke osaksi tonttia ja tälle osalle mahdollistetaan rantasaunojen ja kevyen rakennelmien rakentaminen rakennusoikeuden, rantaviivaetäisyyden ja rakentamiskorkeuden puitteissa Ensimmäisenä ovat valmistuneet osallistumis- ja arviointisuunnitelma ja asemakaavan muutosluonnos. Viranomaisneuvottelu osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta ja kaavaluonnoksesta pidetään luonnoksen nähtävillä olon jälkeen. Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta on tiedotettava MRL 63 ja MRA 30 mukaisesti. Ehdotus: Tekninen lautakunta päättä tiedottaa Susisaaren loma-asuntoalueen asemakaavamuutoksen vireille tulosta ja vuorovaikutuksesta sekä kaavaluonnoksesta osallistumis- ja arviointisuunnitelmassa liite 1 osallisiksi määritellyille lähetettävällä kirjeellä ja ilmoittamalla asiasta Reisjärvi-lehdessä ja kunnan internet-sivuilla. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti

4 Tekninen lautakunta SUSISAAREN LOMA-ASUNTOALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS/ KAAVAEHDOTUS Tekla 21 Susisaaren asemakaavan muutosluonnos oli nähtävillä Nähtävillä oloaikana ei tullut yhtään huomautusta. Kaava-luonnoksesta pyydettiin lausunnot Osallistumis- ja arviointisuunnitelmassa mainituilta viranomaisilta. Lausunnon antoivat ELYkeskus, Maakuntamuseo sekä Pelastuslaitos. Liitteet Kaavaluonnoksen nähtävillä oloaikana on laadittu luontoselvitys. Luontoselvityksessä ei ilmennyt mitään sellaista, joka vaikuttaisi kaavasuunnittelun jatkamiseen. Kaavaehdotuksen valmistelussa on muutettu rakennusoikeus rakennuspaikkakohtaiseksi ja asiaan liittyen on oltu yhteydessä ELY-keskuksen edustajiin ja lähetetty heille kaavaehdotus ennakkoon tarkasteltavaksi. Pelastuslaitoksen lausunnossa suositeltu palopostin paikka ei sijaitse kaavamuutosalueella. Maakuntamuseon lausunnon mukaan kaavamuutosalueella ei sijaitse mitään kulttuurihistoriallisesti merkittäviä kohteita. Osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan tulee lisätä Museovirasto osalliseksi. Kaavaluonnoksesta on laadittu kaavaehdotus, jossa on huomioitu lausunnoissa esille tulleet seikat siltä osin, kun ne koskevat muutoksenalaista kaavaaluetta. Ehdotus: Tekninen lautakunta päättää asettaa Susisaaren asemakaavan muutosehdotuksen julkisesti nähtäville 30 päivän ajaksi ja tiedottaa siitä osallistumis- ja arviointisuunnitelman mukaisesti sekä pyytää ehdotuksesta osallisilta lausunnot. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

5 Tekninen lautakunta TALOUSARVION TOTEUTUMINEN MENNESSÄ Tekla 22 Toim.hoit. Hallintokunnat ovat itse vastuussa oman toimialansa määrärahojen seurannasta. Lautakuntien tulee seurata talousarvion toteutumista ja ilmoittaa siitä neljännesvuosittain kunnanhallitukselle. Talousarvion seurannassa ja määrärahojen tarkkailussa käytetään Selänteen kirjanpito- ja reskontrapalvelua. Teknisen toimen talousarvion käyttötalouden ja investointiosan toteutuminen ovat pöytäkirjan liitteenä 2. Ehdotus: Tekninen lautakunta merkitsee talousarvion toteutumisen mennessä tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

6 Tekninen lautakunta KUNNAN RAKENNUSMESTARIN VALINTA Tekla 23 Toim.hoit. Reisjärven kunnan rakennusmestari Risto Hurme on osa-työkyvyttömyyseläkkeellä ja jää kokonaan eläkkeelle Sitä ennen hän pitää kertyneet vuosilomat. Kunnan rakennusmestarin paikka on ollut haettavissa alkaen ja jatkettu hakuaika päättyy Hakuilmoitukset ovat olleet Helsingin Sanomissa, Kalevassa, Keski-Pohjanmaassa, Keski-Suomalaisessa ja Reisjärvilehdissä sekä MOL.fi ja KTK.ry.fi/ työpankki sivuilla. Hakuilmoitus liitteenä 3. Ensimmäinen hakuaika päättyi , jolloin saapui 9 hakemusta: Rakennusmestari Jorma Haataja Äkäsjoensuu, Rakenusinsinööri Mikko Kukka Sotkajärvi, Luciano Jose Azevedo Pais Castanheira Rio De Mauro, Rakennusinsinööri Jouko Aho Jyväskylä, rakennusmestari Veijo Kiimamaa Janakkala, projekti-insinööri Timo Vainio Perho, rakennusmestarit Heikki Hovi, Tapio Paalavuo ja Mika Tolppi Reisjärveltä Timo Vainio pyysi jättämään huomiotta hänen hakemuksensa koska pätevyysvaatimuksena on talonrakennusalan tutkinto. Teknisen lautakunnan puheenjohtaja Aaro Puurula, varapuheenjohtaja Pauli Niemi ja tekninen johtaja Matti Kiviniemi kävivät hakemukset läpi ja päättivät kutsua seuraavat hakijat teknisen lautakunnan haastateltaviksi: Jorma Haataja, Jouko Aho, Heikki Hovi, Tapio Paalavuo ja Mika Tolppi. Hakijoiden haastattelu pidettiin klo Reisjärven kunnantalolla, paikalla haastattelijana olivat lautakunnasta Aaro Puurula, Kari Sorola, Lauri Kiviranta sekä kunnanhallituksen puheenjohtaja Teuvo Nyman, tekninen johtaja Matti Kiviniemi ja kunnan rakennusmestari Risto Hurme.

7 Tekninen lautakunta KUNNAN RAKENNUSMESTARIN VALINTA (jatkoa) Ko. tilaisuuden jälkeen hakuaikaa päätettiin jatkaa saakka. Määräaikaan mennessä saapui neljä hakemusta: Jesus M. Barcelo Martinez, England Rakennusinsinööri Jarno Peura, Seinäjoki Rakennusinsinööri Toni Rantanen, Ylivieska Rakennusmestari ja kauppateknikko Kari Körkkö, Pyhäntä Tekninen johtaja ja teknisen lautakunnan puheenjohtaja kutsuvat haastatteluun kolme uutta hakijaa Jarno Peuran, Toni Rantasen ja Kari Körkön ennen lautakunnan kokousta. Hakijoista Toni Rantanen haastateltiin klo kunnantalolla, paikalla olivat lautakunnasta Aaro Puurula, Pauli Niemi ja Lauri Kiviranta ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Teuvo Nyman sekä tekninen johtaja Matti Kiviniemi. Ennen lautakunnan kokousta haastateltiin Jarno Peura ja Kari Körkkö, paikalla olivat lautakunnasta Aaro Puurula, Pauli Niemi, Lauri Kiviranta, Marko Niemi ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Teuvo Nyman, kunnan rakennusmestari Risto Hurme ja tekninen johtaja Matti Kiviniemi. Hakemusasiakirjat ovat nähtävänä kokouksessa ja yhdistelmä hakijoista pöytäkirjan liitteenä 3. Ehdotus: Tekninen lautakunta päättää valita kunnan rakennusmestariksi rakennusinsinööri Toni Rantasen Ylivieskasta ja varalle rakennusmestari Mika Tolpin Reisjärveltä. Valittu kunnan rakennusmestari hoitaa tehtäviä vuoden 2012 loppuun asti työsopimussuhteisena ja viransijaisena ja alkaen viranhaltijana.

8 Tekninen lautakunta KUNNAN RAKENNUSMESTARIN VALINTA (jatkoa) Ennen toimen täyttämistä valitun tulee esittää terveyden tilastaan lääkärintodistus. Tehtävään sovelletaan 4 kk:n koeaikaa ja hakijan tulee määrättäessä osallistua varallaoloon. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön TS työehtosopimuksen mukaan. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

9 Tekninen lautakunta LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN MUUTOS KALAJAN KOULULLE Tekla 24 Kunnan kuluvan vuoden talousarvioon on varattu määräraha lämmitysjärjestelmän muutokseen yhdelle koululle. Teknisessä toimistossa on valmisteltu Kalajan koulun öljylämmityksen muuttamista maalämmölle. Muutoksesta pyydettiin tarjoukset kuudelta urakoitsijalta. Määräaikaan mennessä tarjouksen jätti kaksi urakoitsijaa. Liite 4. Edullisemman tarjouksen antaneen urakoitsijan kanssa on jatkettu asentamiseen liittyvien yksityiskohtien selvittelyä. Selvittelyn perusteella on päädytty ratkaisuun, jonka mukaan laitteiden asentamista varten tarvitaan kellarin seinään työn aikainen aukko, josta laitteet voidaan kuljettaa asennuspaikalle. Työaukon tekeminen ja paikkaaminen sekä sähkökytkennät jäisivät kunnan tehtäväksi. Muilta osin maalämpölaitteiden asennus on avaimet käteen kauppa. Koulun tontin pienuudesta ja kallion läheisyydestä johtuen lämmönlähteenä käytetään tarjouksen mukaisesti kalliota. Ulkopuoliset porakaivot ja putkistoasennukset läpivienteineen kuuluvat urakkaan. Tekn.joht Ehdotus: Tekninen lautakunta päättää hyväksyä Kalajan koulun lämmitysjärjestelmän muutoksen toteuttajaksi edullisimman tarjouksen antaneen Reisjärven Vesi- ja Lämpö Oy:n tarjouksen nro mukaisesti. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

10 Tekninen lautakunta TEOLLISUUSHALLI MAITOAHON TILOJEN KÄYTTÖ Tekla 25 Toim.hoit. Reisjärven kunnan omistama 750 m2:n teollisuushalli Maitoaho teollisuusalueella on ollut vuokralla Elecster Oyj:llä saakka. Teknisen toimen työntekijöiden sosiaalija taukotilat,tarvikevarastot ja konekeskus ovat jo kauan odottaneet sopivia vapautuvia tiloja. Nykyiset tilat ovat vanhalla meijerillä, joka on todella huonokuntoinen eikä sovellu enää teknisen toimen tilatarpeisiin. Ehdotus: Tekninen lautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle, että teknisen toimen työntekijöiden sosiaali- ja taukotiloille sekä varastointiin osoitetaan tarvittavat tilat Elecster Oyj:ltä vuokrakäytöstä vapautuvista tiloista. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

11 Tekninen lautakunta TILAPALVELUVUOKRIEN TARKISTAMINEN V Tekla 26 Toim.hoit. Teknisessä toimistossa on tarkistettu Selänteen ja sivistystoimen kiinteistöjen tilapalvelun vuokrien määritykset v Ylläpitovuokraan on laskettu vuoden 2010 ja 2011 kustannusten keskiarvo, johon on laskettu 2 %:n korotus. Aikaisempien päätösten mukaan ylläpitovuokraan on lisätty peruskorjaustarve 1,5% kirjanpidosta saaduista jäännösarvoista. Pääomavuokra muodostuu kirjanpidosta saaduista kiinteistöjen jäännösarvoista, josta on laskettu pääoman korko 3% ja poisto 2,5%. Ehdotus: Tekninen lautakunta päättää hyväksyä 2 %:n korotuksen ylläpitovuokriin ja tiedottaa asiasta hallintokunnille talousarviovalmisteluun vuodelle Tekninen lautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle, että teknisen toimen käyttöön osoitetaan tilavuokrissa kerättävä korjausvastuuosuus. Kunnan kiinteistökantaa tulisi voida arvon alenemisen välttämiseksi korjata korjausvastuun mukaisella määrärahalla. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

12 Tekninen lautakunta TEKNISELLE LAUTAKUNNALLE SAAPUNEET VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET JA TYÖSOPIMUKSET Tekla 27 Teknisen johtajan viranhaltijapäätökset: Reisjärven järvien tilan ja käyttökelpoisuuden parantaminen, asiantuntijan valinta Vuohtojärven kunnostuksen suunnittelun valinta Terveyskeskuksen ilmanvaihto, jäähdytyskojeen hankinta Terveyskeskuksen muutostyöt, ovihankinta Keittäjä Tuulikki Jauhoniemen korvaus lisätehtävistä Vuohtojärven kunnostuksen vesinäyteanalysointi, laboratorion valinta Tekninen johtaja Matti Kiviniemen allekirjoittamat määräaikaiset työsopimukset: Hylkilä Juhani , hoitokalastaja Hylkilä Ilmo , hoitokalastaja Leppälä Reijo , hoitokalastaja Kirmanen Esko , hoitokalastaja Leppänen Ilkka , kaukolämpötyöt Leppänen Kaija , keittäjän työt Leppänen Ilkka , kaukolämpötyöt Muhonen Veijo , vesikasvien niitto Leppänen Ilkka , kaukolämpötyöt Liimatainen Antti , kaukolämpötyöt Ojala Kalevi , latutyöt Leppänen Kaija , keittäjä

13 Tekninen lautakunta TEKNISELLE LAUTAKUNNALLE SAAPUNEET, VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET JA TYÖSOPIMUKSET (jatkoa) Toimistonhoitaja Hilkka Ainasojan allekirjoittamat määräaikaiset työsopimukset: Hylkilä Marianne , siivoustyöt Jylkkä Inga 3.5. ja , siivoustyöt Räisälä Markku , siivoustyöt Hylkilä Marianne , siivoustyöt Jylkkä Inga , keittiötyöt Kesätyöntekijät: Kananen Emma , siivoustyöt Kekkonen Minna , siivoustyöt Nyman Anette , siivoustyöt Ahola Marika , siivoustyöt Niemi Erika , siivoustyöt Isotalo Salme , siivoustyöt Jakola Sanna , siivoustyöt Aho Linda , siivoustyöt Anttila Riku , liikunta-alueet Liimatainen Kristiina ja Viljamäki Janina ja Mykkänen Tia , keittiötyöt Ahola Erkki , liikunta-alueet Niemi Riia-Maria , siivoustyöt Olli Riikka , siivoustyöt Sivonen Niko , keittiötyöt Suorsa Katariina , siivoustyöt Vilppola Matti , liikunta-alueet Paavola Lauri , liikunta-alueet Myllylä Tiia ja Klemetti Lotta ja Mattola Jyri , liikunta-alueet Kummola Kaisa , siivoustyöt Suorsa Katariina , siivoustyöt Räisälä Markku , ja Kananen Emma ja Aho Ulla , siivoustyöt Sivonen Niko , keittiötyöt Koukka Salla-Maria, siivoustyöt Markkinen Anna-Liisa , siivoustyöt Ahola Jari-Petteri , sähkötyöt Niemi Riia-Maria , siivoustyöt Kesänen Sisko , keittiötyöt

14 Tekninen lautakunta TEKNISELLE LAUTAKUNNALLE SAAPUNEET VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET JA TYÖSOPIMUKSET (jatkoa) Puh.joht. Ehdotus: Tekninen lautakunta hyväksyy saapuneet työsopimukset ja viranhaltijapäätökset. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

15 Tekninen lautakunta ILMOITUSASIAT Tekla 28 Tekniselle lautakunnalle saapuneet ilmoitusasiat: Stora Enso Oyj Hankintasopimus Sopimus maapohjan luovuttamisesta kunnalle kevyen liikenteen väylän rakentamista varten asemakaavaalueella (Pentti Vesterinen) Sopimus kulkuyhteyden järjestämiseksi Vuohtajärven rantaan venevalkamalle (Pentti Vestarinen) Haapaveden kaupungin Ympäristölaboratiorion tutkimustodistukset Reisjärven uimavesien laadusta 16.7 ja VAPO tiedote turvetuotantotilanteesta Nivalan Kaupungin teknisen lautakunnan ilmoitus rakennusjärjestyksen vireilletulosta ELY-keskuksen ilmoitus hakemuksen vireille tulosta Sopimus entisen Kamusen rakennuksen purkamisesta (Marko Niemi) Metsäliitto Osuuskunnan erittely puukaupoista ja Maanvuokrasopimus /Helminen Minna (Kivipelto 38:3 n. 2 ha) ELY-keskuksen ote jätetiedostosta/holopainen Kimmo. PÖYRY jätevesitarkkailun yhteenveto Teknisen johtajan lausunto poikkeuslupahakemukseen /Kari Korpelan loma-asunto

16 Tekninen lautakunta ILMOITUSASIAT (jatkoa) Teknisen johtajan lausunto poikkeuslupahakemukseen /Jorma ja Outi Leveäoja/asuinrakennuksen rakentaminen Pitkäjärven rantakaava-alueelle Kauppakirja Reisjärven kunta/hosio Pekka RJ-Siivous Raake Jokelan vuokrasopimus Kunnanhallituksen otteet: Korpela Karin poikkeamislupahakemus Jorma ja Outi Leveäoja poikkeuslupahakemus As. Oy Kanttorilan osakehuoneistojen vuokrat Reisjärven kunnan ja Mervi ja Jari Niskakosken välisen kauppakirjan hyväksyminen Kunnanvaltuuston otteet: Lisämäärärahan myöntäminen tekniselle lautakunnalle/kunnan rakennusmestarin valinta Lisämäärärahan myöntäminen tekniselle toimelle/ terveyskeskuksen saneeraaminen Asunto-osakehuoneiston ostaminen As. Oy Salmenrannasta Reisjärven kunnan ja Kartanohotelli Saari Oy:n välisen lunastussopimuksen hyväksyminen Ehdotus: Tekninen lautakunta merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

tiistaina 30.8.2011 klo 19.00 kunnantalo, kokoushuone 3 1 1 Talousarvion toteutuminen 30.6.2011 mennessä

tiistaina 30.8.2011 klo 19.00 kunnantalo, kokoushuone 3 1 1 Talousarvion toteutuminen 30.6.2011 mennessä Tekninen lautakunta tiistaina 30.8.2011 klo 19.00 kunnantalo, kokoushuone 3 1 1 Talousarvion toteutuminen 30.6.2011 mennessä 2 2 Kumpuniemen asemankaavan muutos- ja laajennus/ osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

tiistaina 16.10.2012 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Susisaaren loma-asuntoalueen asemakaavan muutos/ kaavaehdotus

tiistaina 16.10.2012 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Susisaaren loma-asuntoalueen asemakaavan muutos/ kaavaehdotus Tekninen lautakunta tiistaina 16.10.2012 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Susisaaren loma-asuntoalueen asemakaavan muutos/ kaavaehdotus 2 2 Kunnan rakennusmestarin valinta/ Heikki Hovin oikaisuvaatimus

Lisätiedot

torstaina 22.11.2012 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Susisaaren loma-asuntoalueen asemakaavan muutos/ kaavaehdotus

torstaina 22.11.2012 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Susisaaren loma-asuntoalueen asemakaavan muutos/ kaavaehdotus Tekninen lautakunta torstaina 22.11.2012 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Susisaaren loma-asuntoalueen asemakaavan muutos/ kaavaehdotus 2 2 Talousarvio vuodelle 2013 3 Kunnan rakennusmestarin valinta/

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 3/2014. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Heli Heinonen Minna Aho Johannes Mattila

Tekninen lautakunta 3/2014. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Heli Heinonen Minna Aho Johannes Mattila Tekninen lautakunta 3/2014 to 21.8.2014 klo 19.00 20.45 46 kunnantalo, kahvio Aaro Puurula Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Heli Heinonen Minna Aho Johannes Mattila puheenjohtaja Matti Kiviniemi

Lisätiedot

tiistaina 18.10.2011 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Talousarvion toteutuminen 30.9.2011 mennessä 2 Muutoksia talousarvioon 2011/investoinnit

tiistaina 18.10.2011 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Talousarvion toteutuminen 30.9.2011 mennessä 2 Muutoksia talousarvioon 2011/investoinnit Tekninen lautakunta tiistaina 18.10.2011 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Talousarvion toteutuminen 30.9.2011 mennessä 2 Muutoksia talousarvioon 2011/investoinnit 3 2 Kumpuniemen asemankaavan muutos- ja

Lisätiedot

tiistaina 31.5.2011 klo 19.00 1 1 Mäntykodin laajennus/rakennusteknisten töiden suorittajan valinta

tiistaina 31.5.2011 klo 19.00 1 1 Mäntykodin laajennus/rakennusteknisten töiden suorittajan valinta Tekninen lautakunta tiistaina 31.5.2011 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Mäntykodin laajennus/rakennusteknisten töiden suorittajan valinta 2 2 Mäntykodin laajennus/lvi-teknisten töiden suorittajan valinta

Lisätiedot

torstaina 3.2.2011 klo 19.00 1 1 Talousarvion toteutuminen 31.12.2010 mennessä 2 Teknisen lautakunnan kokoukset 2011 ja pöytäkirjan nähtävillä olo

torstaina 3.2.2011 klo 19.00 1 1 Talousarvion toteutuminen 31.12.2010 mennessä 2 Teknisen lautakunnan kokoukset 2011 ja pöytäkirjan nähtävillä olo Tekninen lautakunta torstaina 3.2.2011 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Talousarvion toteutuminen 31.12.2010 mennessä 2 Teknisen lautakunnan kokoukset 2011 ja pöytäkirjan nähtävillä olo 3 Rakennustoimikunnan

Lisätiedot

torstaina 29.5.2012 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 Kaukolämpötaksan muutos/energiamaksun tarkistaminen

torstaina 29.5.2012 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 Kaukolämpötaksan muutos/energiamaksun tarkistaminen Tekninen lautakunta torstaina 29.5.2012 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 Kaukolämpötaksan muutos/energiamaksun tarkistaminen 2 1 Susisaaren loma-asuntoalueen asemakaavan muutos/osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 3/2015. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Kimmo Mustikkaniemi Heli Heinonen Jaana Markkinen

Tekninen lautakunta 3/2015. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Kimmo Mustikkaniemi Heli Heinonen Jaana Markkinen Tekninen lautakunta 3/2015 to 4.6.2015 klo 18.00-41 kunnantalo, kahvio Aaro Puurula Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Kimmo Mustikkaniemi Heli Heinonen Jaana Markkinen puheenjohtaja Matti Kiviniemi Timo Tikkanen

Lisätiedot

Sisällys TEKNINEN LAUTAKUNTA 7/2015. Aika: Paikka: Kunnantalo, kahvio

Sisällys TEKNINEN LAUTAKUNTA 7/2015. Aika: Paikka: Kunnantalo, kahvio REISJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 7/2015 PÖYTÄKIRJA Aika: 18.00-18.50 Paikka: Kunnantalo, kahvio Läsnä: Puurula Aaro, pja Mattila Johannes, 1. vpja Niskakoski Ahti, j Saaranen Jarno, j Hirvinen Tiina,

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 5/2014 62 to 27.11.2014 klo 19.00 20.55. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Johannes Mattila

Tekninen lautakunta 5/2014 62 to 27.11.2014 klo 19.00 20.55. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Johannes Mattila Tekninen lautakunta 5/2014 62 to 27.11.2014 klo 19.00 20.55 kunnantalo, kahvio Aaro Puurula Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Johannes Mattila Kimmo Mustikkaniemi puheenjohtaja (Minna Ahon

Lisätiedot

tiistaina 29.3.2011 klo 19.00 1 1 Mäntykodin laajennus/rakennussuunnittelijan valinta 2 2 Mäntykodin laajennus/sähkösuunnittelijan valinta

tiistaina 29.3.2011 klo 19.00 1 1 Mäntykodin laajennus/rakennussuunnittelijan valinta 2 2 Mäntykodin laajennus/sähkösuunnittelijan valinta Tekninen lautakunta tiistaina 29.3.2011 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Mäntykodin laajennus/rakennussuunnittelijan valinta 2 2 Mäntykodin laajennus/sähkösuunnittelijan valinta 3 3 Mäntykodin laajennus/lvi-suunnittelijan

Lisätiedot

Sisällys TEKNINEN LAUTAKUNTA 5/2015

Sisällys TEKNINEN LAUTAKUNTA 5/2015 REISJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 5/2015 ASIALISTA Aika: Torstai 27.8.2015 klo 19.00 20.30 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Mattila Johannes, pja Niskakoski Ahti, j Saaranen Jarno, j Aho Minna,

Lisätiedot

keskiviikkona 25.8.2010 klo 19.00 1 1 Talousarvion toteutuminen 30.6.2010 mennessä 3 Toimistonhoitajan määräaikaisen viran palkkauksen määrittäminen

keskiviikkona 25.8.2010 klo 19.00 1 1 Talousarvion toteutuminen 30.6.2010 mennessä 3 Toimistonhoitajan määräaikaisen viran palkkauksen määrittäminen Tekninen lautakunta keskiviikkona 25.8.2010 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Talousarvion toteutuminen 30.6.2010 mennessä 2 2 Gasek Oy:n toimistotilojen laajennus 3 Toimistonhoitajan määräaikaisen viran

Lisätiedot

Kausala - Kirkonkylä -osayleiskaavan muutos, valtatien 12 liikennejärjestelyt, Tillola, kaavaehdotus

Kausala - Kirkonkylä -osayleiskaavan muutos, valtatien 12 liikennejärjestelyt, Tillola, kaavaehdotus Kaavoitustoimikunta 21 20.05.2014 Kaavoitustoimikunta 28 08.09.2014 Kaavoitustoimikunta 22 11.05.2015 Kunnanhallitus 118 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 51 12.10.2015 Kausala - Kirkonkylä -osayleiskaavan

Lisätiedot

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ)

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK:156/2011 KV 58 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK 5.4.2011 27 Oheismateriaali Liite 4 Kaj Strandberg hakee muutosta voimassa olevaan Järvimaan rantaasemakaavaan 15.03.2011

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 2/2019

TEKNINEN LAUTAKUNTA 2/2019 REISJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 2/2019 PÖYTÄKIRJA Aika: ti 12.3.2019 klo 18.00 - Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 3 Läsnä: Mattila Johannes, pj Saaranen Jarno, vpj Lakanen Keijo, j Alakoski Anne, vj

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS 4/2016. Aika: 15.3.2016 klo 18.00-19.34 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS 4/2016. Aika: 15.3.2016 klo 18.00-19.34 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 4/2016 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Aika: 15.3.2016 klo 18.00-19.34 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Muhonen Kirsi, 2. vpja

Lisätiedot

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella,

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella, Kaavoitustoimikunta 5 02.03.2015 Kaavoitustoimikunta 28 11.05.2015 Kunnanhallitus 120 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 50 12.10.2015 Kunnanhallitus 229 19.10.2015 Kunnanvaltuusto 87 10.11.2015 Kymijoen -

Lisätiedot

kunnanhallituksen edustaja

kunnanhallituksen edustaja I TEKNINEN LAUTAKUNTA 4/2010 Aika: Torstaina 02.09.2010 klo 19.00-20.05 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija Mahlamäki

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 4/2014. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Heli Heinonen Minna Aho Johannes Mattila

Tekninen lautakunta 4/2014. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Heli Heinonen Minna Aho Johannes Mattila Tekninen lautakunta 4/2014 ti 23.9.2014 klo 19.00 20.30 56 kunnantalo, kahvio Aaro Puurula Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Heli Heinonen Minna Aho Johannes Mattila puheenjohtaja Matti Kiviniemi

Lisätiedot

Riihimäen kaupunki Kaavoitusyksikkö. 15.8.2008, päivitetty 16.10.2008, 13.11.2009, 26.2.2010, 30.4.2010 ja 17.3.2014

Riihimäen kaupunki Kaavoitusyksikkö. 15.8.2008, päivitetty 16.10.2008, 13.11.2009, 26.2.2010, 30.4.2010 ja 17.3.2014 Riihimäen kaupunki Kaavoitusyksikkö 15.8.2008, päivitetty 16.10.2008, 13.11.2009, 26.2.2010, 30.4.2010 ja 17.3.2014 LINJA-AUTOASEMAN ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63

Lisätiedot

Kemiön kunnantoimisto 10. huhtikuuta 2015

Kemiön kunnantoimisto 10. huhtikuuta 2015 3/2015 KUTSU LISÄLISTA Käännös/översättning 1 Kokousaika Tiistai 31. maaliskuuta 2015 klo 16.00 Kokouspaikka Kemiön kunnantoimisto Päättäjät Muut Asiat Allekirjoitus Martti Murto Brita Drugge Hanna Backman

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2/2010 13 Tekninen lautakunta. Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10. Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 2/2010 13 Tekninen lautakunta. Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10. Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 2/2010 13 Tekninen lautakunta Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos tilan Tokkola 4:94 alueella,

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos tilan Tokkola 4:94 alueella, Kaavoitustoimikunta 7 02.03.2015 Kaavoitustoimikunta 27 11.05.2015 Kunnanhallitus 119 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 43 24.09.2015 Kunnanhallitus 228 19.10.2015 Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(7) Maankäyttöpalvelut 13.4.2011 KAPULI IIB-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(7) Maankäyttöpalvelut 13.4.2011 KAPULI IIB-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS 1(7) KAPULI IIB-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 223 Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ALOITE TAI HAKIJA SUUNNITTELUN KOHDE

Lisätiedot

tiistaina 14.2.2012 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 Teknisen lautakunnan kokoukset 2012 ja pöytäkirjan nähtävillä olo

tiistaina 14.2.2012 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 Teknisen lautakunnan kokoukset 2012 ja pöytäkirjan nähtävillä olo Tekninen lautakunta tiistaina 14.2.2012 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 Teknisen lautakunnan kokoukset 2012 ja pöytäkirjan nähtävillä olo 2 1 Kumpuniemen asemankaavan muutos- ja laajennus/ kaavaehdotus

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LUUMÄKI RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTTAMINEN Keskinen/ Tilat Järvikannas 1:34 ja Ellivuori 1:57 Kelkjärvi/Tilat Järvelä 1:68 ja Soramäki 1:129 Päiväys 23.1.2017 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Osallistumis-

Lisätiedot

VALTUUSTO 3/2012. Sisällys

VALTUUSTO 3/2012. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 3/2012 ASIALISTA Aika: Torstai 23.8.2012 klo 18.00 18.45 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali pöytäkirjantarkastajat: Kauko Mäntypuro ja Pauli Niemi yleisesti nähtävillä: tiistai

Lisätiedot

Janakkalan kunta Tervakoski

Janakkalan kunta Tervakoski Janakkalan kunta Tervakoski 1 Kaartotie, kortteli 146 D:no 46/2015 Asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma ALUEEN SIJAINTI Alue sijaitsee Tervakosken taajaman eteläosassa, Kaartotien luoteispuolella.

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄ KIVAPIHAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 476 OSA JA 478 OSA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

MÄNTSÄLÄ KIVAPIHAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 476 OSA JA 478 OSA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1(7) MÄNTSÄLÄ KIVAPIHAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 476 OSA JA 478 OSA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOSALUE PROJ.NRO 221 Asemakaavan muutos Suunnittelualue käsittää Linnalan yritysalueen

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013 ÄHTÄRIN KAUPUNKI Mustikkavuoren asemakaavan muutos, OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö-ja rakennuslain 63 :n mukaan tulee kaavoitustyöhön sisällyttää

Lisätiedot

RAKENNUSJÄRJESTYKSEN UUSIMINEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

RAKENNUSJÄRJESTYKSEN UUSIMINEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA RAKENNUSJÄRJESTYKSEN UUSIMINEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 208 Yleistä Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan jokaisella kunnalla tulee olla rakennusjärjestys. Rakennusjärjestyksessä annetaan rakentamista

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 8/2010 82 Tekninen lautakunta. Tiistai 26.10.2010 klo 18.00 19.20. Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 8/2010 82 Tekninen lautakunta. Tiistai 26.10.2010 klo 18.00 19.20. Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 8/2010 82 Tekninen lautakunta Tiistai 26.10.2010 klo 18.00 19.20 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 3/2011 34 Tekninen lautakunta. torstaina 14.04.2011 klo 18.00-19.40. Kunnantalo, neuvotteluhuone. Rummukainen Kari

LEMIN KUNTA 3/2011 34 Tekninen lautakunta. torstaina 14.04.2011 klo 18.00-19.40. Kunnantalo, neuvotteluhuone. Rummukainen Kari 3/2011 34 Tekninen lautakunta torstaina 14.04.2011 klo 18.00-19.40 Kunnantalo, neuvotteluhuone Punkka Olavi Lohtander Mika Laitinen Sonja Rummukainen Kari Rämä Maija Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Hakala

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 11.03.2014 klo 19.00 20.50 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. x Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa x Keskikorpi

Lisätiedot

Sisällys TEKNINEN LAUTAKUNTA 1 /2018

Sisällys TEKNINEN LAUTAKUNTA 1 /2018 REISJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 1 /2018 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Aika: ke 21.3.2018 klo 18.00-20.20 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Mattila Johannes, pja Saaranen Jarno, 1. vpja Lakanen Keijo,

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.5.2015

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.5.2015 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.5.2015 VETELIN KUNTA Harmaakiven asemakaavan muutos ja laajennus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö-ja rakennuslain 63 :n mukaan tulee kaavoitustyöhön

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO 1 KITTILÄN KUNTA, 1. kunnanosa, Kittilä Kirkonkylän teollisuusalueen asemakaava Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 28.4.2015 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2013 2 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 2 / 2008 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 1.7.2008 klo 8.30 14.46 Saapuvilla olleet et Lasse Hautala

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma FCG Finnish Consulting Group Oy SALLATUNTURIN MATKAILUKESKUS POROPUISTO Sallan kunta SALLATUNTURIN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS (Tieliikennealue ja kevyen liikenteen väylä) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS /2013. Aika: Tiistai 8.10.2013 klo 18.00 19.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS /2013. Aika: Tiistai 8.10.2013 klo 18.00 19.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS /2013 ASIALISTA Aika: Tiistai 8.10.2013 klo 18.00 19.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Haukipuro Henna, vj Järvelä Eila,

Lisätiedot

SUOLAHDEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELEISSA 9, 14 JA KUKKULANPUISTOSSA

SUOLAHDEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELEISSA 9, 14 JA KUKKULANPUISTOSSA SUOLAHDEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELEISSA 9, 14 JA KUKKULANPUISTOSSA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 28.7.2006 Suunnittelualue ja nykyinen maankäyttö Voimassa olevan kaavan

Lisätiedot

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUKSET JA PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄ OLO... 3

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUKSET JA PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄ OLO... 3 REISJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 5/2017 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Aika: torstaina 22.8.2017 klo 19.00-21.20 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Mattila Johannes, pj Saaranen Jarno, vpj Aho Minna,

Lisätiedot

SAPPEEN RANTA-ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

SAPPEEN RANTA-ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma FCG Finnish Consulting Group Oy Jouko ja Minna Poukkanen SAPPEEN RANTA-ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN Osallistumis- ja arviointisuunnitelma FCG Finnish Consulting Group Oy Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

PÄLKÄNEEN KUNTA, TOMMOLAN ALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 20.8.2008

PÄLKÄNEEN KUNTA, TOMMOLAN ALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 20.8.2008 PÄLKÄNEEN KUNTA, TOMMOLAN ALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 20.8.2008 SISÄLLYSLUETTELO 1. SUUNNITTELUALUE... 2 2. SUUNNITTELUTEHTÄVÄN MÄÄRITTELY JA TAVOITTEET...3 3. LAADITUT

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSAKORTTELI 215. Vastaanottaja Jalasjärven kunta

JALASJÄRVEN KUNTA KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSAKORTTELI 215. Vastaanottaja Jalasjärven kunta Vastaanottaja Asiakirjatyyppi Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Päivämäärä JALASJÄRVEN KUNTA KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSAKORTTELI 215 JALASJÄRVEN KUNTA KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSAKORTTELI

Lisätiedot

Päätös: Maanmittausinsinöörin ehdotus hyväksyttiin.

Päätös: Maanmittausinsinöörin ehdotus hyväksyttiin. Kaavoitustoimikunta 21 08.12.2006 Joutsan kunnanhallitus, -2007 81 05.03.2007 Kaavoitustoimikunta 24 05.10.2007 Joutsan kunnanhallitus 39 04.02.2008 Kaavoitustoimikunta 7 10.04.2008 Joutsan kunnanhallitus

Lisätiedot

Koululautakunta. Maanantai 30.6.2014 klo 18.30. Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Koululautakunta. Maanantai 30.6.2014 klo 18.30. Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 30.6.2014 klo 18.30 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ARKKITEHTITOIMISTO KEIJO TOLPPA L I I T E 1 Savonniemenkatu 3B1 57100 Savonlinna Puh. 0400 139 077 arkkitehtitoimisto.tolppa@spynet.fi 21.1.2018 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VALKSAAREN RANTA-ASEMAKAAVAN

Lisätiedot

Sodankylä. Korteojan ranta-asemakaavan osittainen muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 28.06.2012

Sodankylä. Korteojan ranta-asemakaavan osittainen muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 28.06.2012 Sodankylä Orajärvi, Papinranta Märsylä RN:o 9:34 (758-411-9-34) Korteojan ranta-asemakaavan osittainen muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 28.06.2012 Korteoja Papinranta Kaavamuutosalue käsittää

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kokouspäivämäärä. SIUNTION KUNTA Viranomainen. Tekninen lautakunta TEKNLTK:249 /2010 LÅNGVIKIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kokouspäivämäärä. SIUNTION KUNTA Viranomainen. Tekninen lautakunta TEKNLTK:249 /2010 LÅNGVIKIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Sivu 10 TEKNLTK:249 /2010 TEKNLTK 52 Teknltk 14.9.2010 62 LÅNGVIKIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Liite 1 Liitteenä on kokonaissuunnitelma (alustava) jonka mukaan alueelle tulee - asuntoja - tuotantorakennuksia

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 19.06.2012/ 56 91 Tekninen lautakunta 06.11.2012/ 98 195 Kaupunginhallitus 02.04.2013/111 241 Valtuusto 15.04.

Tekninen lautakunta 19.06.2012/ 56 91 Tekninen lautakunta 06.11.2012/ 98 195 Kaupunginhallitus 02.04.2013/111 241 Valtuusto 15.04. Tekninen lautakunta 19.06.2012/ 56 91 Tekninen lautakunta 06.11.2012/ 98 195 Kaupunginhallitus 02.04.2013/111 241 Valtuusto 15.04.2013/ 50 104 415-265-2012 YRTTISUON ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Tekla

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA LAUKON RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS

VESILAHDEN KUNTA LAUKON RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS VESILAHDEN KUNTA LAUKON RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 1RA, 2RA, 3RA, 4RA, 7RA, 8RA ja 12RA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 9.4.2015 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA JA SEN TARKOITUS Osallistumis-

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO LIITE 2

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO LIITE 2 1 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Levin teollisuusalueen asemakaava Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 14.10.2015 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2015 2 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Maankäyttö-

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 Tekninen lautakunta 13.11.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 13.11.2014 klo 16.30 17.50 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.3.2015. Kirkonniemessä kiinteistöjen 6:129 ja 6:130 asemakaavan muutos ja laajennus

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.3.2015. Kirkonniemessä kiinteistöjen 6:129 ja 6:130 asemakaavan muutos ja laajennus Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.3.2015 LAPPAJÄRVEN KUNTA Kirkonniemessä kiinteistöjen 6:129 ja 6:130 asemakaavan muutos ja laajennus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö-ja rakennuslain

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.8.2014, tark. 10.10.2014

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.8.2014, tark. 10.10.2014 HÄMEENKYRÖN KUNTA OSA KORTTELIA 64, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.8.2014, tark. 10.10.2014 1 Sisältö 1. SUUNNITTELUALUE... 3 2. SUUNNITTELUTEHTÄVÄN MÄÄRITTELY JA TAVOITTEET...

Lisätiedot

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä Iitin kunta Pöytäkirja 7/2014 103 Kaavoitustoimikunta 08.12.2014 Aika 08.12.2014 klo 18:00-18.50 Paikka Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala Saapuvilla Poissa Laitinen Juha Kare Terhi

Lisätiedot

SIUNTIO 14.10.2014 Pickalan Golfkartanon asemakaavan muutos

SIUNTIO 14.10.2014 Pickalan Golfkartanon asemakaavan muutos SIUNTIO 14.10.2014 Pickalan Golfkartanon asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) laaditaan osana kaavatyön

Lisätiedot

Lapinlahden kirkonseudun kortteleiden 61, 65, 67, 68 ja 255 asemakaavan muutos.

Lapinlahden kirkonseudun kortteleiden 61, 65, 67, 68 ja 255 asemakaavan muutos. Tekninen lautakunta 20 03.04.2014 Tekninen lautakunta 33 27.05.2014 Tekninen lautakunta 47 11.09.2014 Tekninen lautakunta 7 29.01.2015 Tekninen lautakunta 26 16.06.2015 Lapinlahden kirkonseudun kortteleiden

Lisätiedot

Sallatunturin matkailukeskuksen korttelin 24 RM-, YK- ja VL-alueiden sekä katualueen asemakaavan muutos, Hotelli Revontulen

Sallatunturin matkailukeskuksen korttelin 24 RM-, YK- ja VL-alueiden sekä katualueen asemakaavan muutos, Hotelli Revontulen 1 Sallatunturin matkailukeskuksen korttelin 24 RM-, YK- ja VL-alueiden sekä katualueen asemakaavan muutos, Hotelli Revontulen kortteli Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.11.2015 Kuva 1. Ilmakuva suunnittelualueelta

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut 5.10.2010 MOTOCROSS ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS ASEMAKAAVA

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut 5.10.2010 MOTOCROSS ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS ASEMAKAAVA 1(5) MOTOCROSS ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 220 Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ASEMAKAAVA ALOITE TAI HAKIJA SUUNNITTELUN KOHDE Suunnittelualue Suunnittelun

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LUUMÄKI Päiväys 9.1.2014 KIVIJÄRVEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS SEKÄ LUUMÄEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMAN TARKOITUS Osallistumis-

Lisätiedot

Vimpeli, Pyhälahden ranta-asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Vimpeli, Pyhälahden ranta-asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Vimpeli, Pyhälahden ranta-asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelualue ja maankäytölliset lähtökohdat. Suunnittelualueena on Markku Metsäpellon omistamat tilat Rn:o 14:128 ja

Lisätiedot

Hulhavanahon, Luokkavaaran ja Iso-Syötteen asemakaavojen muuttaminen ja laajentaminen

Hulhavanahon, Luokkavaaran ja Iso-Syötteen asemakaavojen muuttaminen ja laajentaminen Hulhavanahon, Luokkavaaran ja Iso-Syötteen asemakaavojen muuttaminen ja laajentaminen 627/08/10/2010 TEK 147 AirIX Ympäristö Oy on laatinut 27.4.2011 päivätyn kaavaluonnoksen Hulhavanahon, Luokkavaaran

Lisätiedot

Kaustisen kunta. Kanttorilan asemakaavan muutos korttelissa 153. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS HKM Infra Oy

Kaustisen kunta. Kanttorilan asemakaavan muutos korttelissa 153. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS HKM Infra Oy 710 Kaustisen kunta Kanttorilan asemakaavan muutos korttelissa 153 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS HKM Infra Oy Nikolaintie 6 A 62200 KAUHAVA (06) 434 2300 www.hkminfra.fi Sisällysluettelo 1

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 16.3.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 29.3.2016 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 15. tammikuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 15 Kaavamuutos kiinteistöllä Kesäranta 576-404-3-130 ja Kesäranta II 576-404-3-158...

Lisätiedot

Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen hyväksyminen

Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen hyväksyminen Kunnanhallituksen 61 02.10.2014 Kunnanhallituksen 82 04.12.2014 Kunnanhallituksen 23 20.05.2015 Kunnanhallitus 119 09.06.2015 Kunnanvaltuusto 36 17.06.2015 Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ (8) Rakennuslautakunta Aika , klo 16:30-17:09. Kunnantalo, kaavoittajan huone.

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ (8) Rakennuslautakunta Aika , klo 16:30-17:09. Kunnantalo, kaavoittajan huone. Mäntyharju Pöytäkirja 3/2016 1 (8) Aika 19.04.2016, klo 16:30-17:09 Paikka Kunnantalo, kaavoittajan huone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus 19 Rakennustarkastajan

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut LEMPELÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut LEMPELÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS 1(5) LEMPELÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 250 Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ALOITE TAI HAKIJA SUUNNITTELUN KOHDE Suunnittelualue Suunnittelun

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA NEITSYTMÄEN ASEMAKAAVAN MUUTOS

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA NEITSYTMÄEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 11.8.2011 tarkistettu 10.2.2012 KUNTA Euran kunta 050 Kylä Kauttua 406 Korttelit 650-600 Kaavan laatija REJLERS OY Aloite tai hakija Euran kunta Suunnittelualueen

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KARJALOHJA RANTA-ASEMAKAAVA Tila: Lehtoniemi 1:204 Kylä: 427 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Päiväys 19.9.2012 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS)

Lisätiedot

PADASJOKI KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Keulainniemi OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

PADASJOKI KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Keulainniemi OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PADASJOKI KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Keulainniemi OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue ja maanomistus Päiväys 9.1.2017 Alue sijaitsee Padasjoen kunnan Jokioisten kylässä

Lisätiedot

Torstai 23.05.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai 23.05.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 23.05.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Talousarvion

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(6) Maankäyttöpalvelut 28.3.2011 KAPULI IIC-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(6) Maankäyttöpalvelut 28.3.2011 KAPULI IIC-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS 1(6) KAPULI IIC-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 223c Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ALOITE TAI HAKIJA SUUNNITTELUN KOHDE

Lisätiedot

SALLAN KUNTA RAKENNUSJÄRJESTYKSEN MUUTOS

SALLAN KUNTA RAKENNUSJÄRJESTYKSEN MUUTOS SALLAN KUNTA RAKENNUSJÄRJESTYKSEN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Luonnos 13.12.2016 EY 1. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA JA SEN TARKOITUS Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan rakennusjärjestystä

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 1/2010 1 Tekninen lautakunta Torstai 14.01.2010 klo 18.00-19.55 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri Riku

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA JOUTSAN KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 321 Kaavamuutos koskee osittain korttelin 321, tonttia nro 1 (AM). OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö- ja rakennuslain 63 :n mukaan, kaavaa

Lisätiedot

Lepänkorvan silta kaavan muutos kaava nro 488 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA 30.9.2015

Lepänkorvan silta kaavan muutos kaava nro 488 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA 30.9.2015 30.9.2015 Lepänkorvan silta kaavan muutos kaava nro 488 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA V a l k e a k o s k e n k a u p u n k i K a u p u n k i s u u n n i t t e l u S ä ä k s m ä e n t i e 2 3

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖ- JA RAKENNUSLAIN ANTAMAT LÄHTÖKOHDAT MRL 62, 63 ja 64 SEKÄ MRA 30

MAANKÄYTTÖ- JA RAKENNUSLAIN ANTAMAT LÄHTÖKOHDAT MRL 62, 63 ja 64 SEKÄ MRA 30 FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 (5) LIPERIN KUNTA PYHÄSELÄN TELMONSELÄN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ- JA RAKENNUSLAIN

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO KITTILÄN KUNTA Puh 0400 356 500, Fax 016-642 259 1 18.10.2010 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Akanrovan alueen asemakaavamuutos, osa 1 (Tiealueet ja kevyen liikenteen väylä) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 46, 47, 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 46 Valtuuston 11.12.2008 hyväksymän hallintosäännön 5 mukaan kokouskutsu kunnanhallituksen jäsenille

Lisätiedot

Torstai klo Kirjaston yläkerta, nuorisotilat

Torstai klo Kirjaston yläkerta, nuorisotilat Vapaa-aikalautakunta Torstai 10.04.2014 klo 19.00 Kirjaston yläkerta, nuorisotilat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Pitkämön tekojärven tilan 7:391 ranta-asemakaavan muutos

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Pitkämön tekojärven tilan 7:391 ranta-asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 16.3.2016 KURIKAN KAUPUNKI Pitkämön tekojärven tilan 7:391 ranta-asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö- ja rakennuslain 63 :n mukaan

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. KAUPUNGINOSAN KORTTELI 10. 22.6.2010 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: Rovaniemen kaupungin 1. kaupunginosan kortteli 10. Oheiselle kartalle on osoitettu

Lisätiedot

ÄHTÄRIN KAUPUNGIN HANKAVEDEN KYLÄ 26.01.2015

ÄHTÄRIN KAUPUNGIN HANKAVEDEN KYLÄ 26.01.2015 Zi-1c 1 OSÄLLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA SAPPIONMETSÄN RANTÄKAAVAN MUUTTAMINEN ÄHTÄRIN KAUPUNGIN HANKAVEDEN KYLÄ 26.01.2015 OÄS Osallistumis- ja arviointisuunnitelmassa esitetään asemakaavamuutoksen

Lisätiedot

TALOUSARVION TOTEUTUMINEN TALOUSARVIO VUODELLE 2017/TEKNISEN TOIMEN KÄYTTÖTALOUSOSA... 4

TALOUSARVION TOTEUTUMINEN TALOUSARVIO VUODELLE 2017/TEKNISEN TOIMEN KÄYTTÖTALOUSOSA... 4 REISJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2016 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Aika: Tiistai 1.11.2016 klo 19.00 Paikka: Kunnantalo, kahvio Läsnä: Mattila Johannes, vpj Niskakoski Ahti, j Aho Minna, j Leppälä Anna-Liisa,

Lisätiedot

1. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Tekninen lautakunta 20.3.2019 16 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 2 / 2019 Kokousaika 20.3.2019 klo 15:00 15:25 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIAT 1. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.17

Lisätiedot

PUULAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS, TILA 10:136 KIVENKOLO

PUULAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS, TILA 10:136 KIVENKOLO HIRVENSALMEN KUNTA PUULAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS, TILA 10:136 KIVENKOLO Kaavaselostus 5.9.2012 Kaavan vireilletulo: Tekninen lautakunta 28.2.2012 31 Kaavan hyväksyminen: Tekninen lautakunta 18.9.2012

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 160 No 7/2006 KOKOUSAIKA Torstaina 14.12.2006 kello 16.00-16.45 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen yläkoulu, ruokasali SAAPUVILLA Honkanen

Lisätiedot

Asemakaavan muutos ja tonttijako 224 Rauha, kortteli 276, tontti 2 ja osa katualuetta (Entinen Rauhan keskuskeittiön tontti)

Asemakaavan muutos ja tonttijako 224 Rauha, kortteli 276, tontti 2 ja osa katualuetta (Entinen Rauhan keskuskeittiön tontti) Tekninen lautakunta 94 19.03.2014 Kaupunginhallitus 131 24.03.2014 Kaupunginhallitus 235 19.05.2014 Kaupunginvaltuusto 44 02.06.2014 Asemakaavan muutos ja tonttijako 224 Rauha, kortteli 276, tontti 2 ja

Lisätiedot

AMIZZA ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELI 304 OSA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

AMIZZA ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELI 304 OSA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1(5) AMIZZA ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELI 304 OSA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 12.09.2011 Asemakaavamuuosalue Lähivaikutusalue PROJ.NRO 225 Asemakaavan muutos korttelit 304 osa, sekä siihen liittyvät

Lisätiedot

KESKUSTAN KORTTELIN 0301 ASEMAKAAVAN MUUTTAMINEN

KESKUSTAN KORTTELIN 0301 ASEMAKAAVAN MUUTTAMINEN Tekninen lautakunta 74 01.04.2008 Kaupunginhallitus 108 14.04.2008 Tekninen lautakunta 118 17.06.2008 Kaupunginhallitus 226 11.08.2008 Kaupunginhallitus 235 25.08.2008 Tekninen lautakunta 98 21.09.2010

Lisätiedot

Mäntsälän kunta 1(5) Ympäristöpalvelut

Mäntsälän kunta 1(5) Ympäristöpalvelut Mäntsälän kunta 1(5) ASEMAKADUN ALUEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ.NRO XXX Asemakaava tilalla 2:483 / 50540700020483 ja asemakaavan muutos siihen liittyvillä

Lisätiedot

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 117

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 117 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 117 Tekninen lautakunta 13.07.2015 AIKA 13.07.2015 15:30-16:39 PAIKKA Tyrnävän kunnantoimisto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 119 70 VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN

Lisätiedot