ANNIKINKADUN PUUTALOKORTTELIN XIV-424 RAKENNUSTEN MYYNTI JA TONTIN XIV VUOKRAAMINEN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ANNIKINKADUN PUUTALOKORTTELIN XIV-424 RAKENNUSTEN MYYNTI JA TONTIN XIV- 424-1 VUOKRAAMINEN"

Transkriptio

1 ANNIKINKADUN PUUTALOKORTTELIN XIV-424 RAKENNUSTEN MYYNTI JA TONTIN XIV VUOKRAAMINEN Kh Toimitusjohtaja Ilkka Ojala : Annikinkadun puutalokorttelin asemakaava vahvistui valtuuston tekemän päätöksen mukaisesti Asemakaavalla korttelin rakennukset säilytetään kulttuurihistorialliselta ja kaupunkikuvan kannalta tärkeinä rakennuksina. Rakennuksia ei saa purkaa. Rakennuksissa suoritettavien korjaus- ja muutostöiden tulee olla sellaisia, että rakennusten kulttuurihistoriallisesti arvokas ja kaupunkikuvan kannalta merkittää luonne säilyy. Lisäksi asemaakaavalla ja sitä täydentävässä rakennustapaohjeessa annetaan yksityiskohtaisia määräyksiä kohteen rakennusten kunnostamiseen. Rakennusten nykyinen pinta-ala on 2567 neliömetriä. Asemakaavan mukaan varsinaisten asuinrakennusten sallittu kerrosala on noin 2250 neliömetriä ja piharakennuksen kerrosala 230 neliömetriä. Piharakennus voidaan korvata uudella yhteiskäyttörakennuksella, jonka massan tulee pääosin vastata vanhoja piharakennuksia. Asemakaavaselostuksessa todettiin kaupungin tavoitteena olevan, asemakaavan saatua lainvoiman, rakennusten myynti korjausvelvoitteella sekä tontin hallinnan luovuttaminen vuokrasopimuksella hankkeen toteuttajalle. Asiaa on valmistellut työryhmä, johon on kuulunut edustajat kaavoituksesta, rakennusvalvonnasta, kiinteistö-, asunto- ja museotoimesta sekä tilakeskuksesta. Luovutuksesta järjestettiin avoin tarjouskilpailu. Tarjoukseen tuli liittää, hintatarjouksen lisäksi, selostus tarjoajan lähtökohdista ja tavoitteista, kunnostussuunnitelmat, selvitys kunnostustöiden toteuttamistavasta ja arvioidusta aikataulusta sekä selvitys tarjoajan taloudellisesta tilanteesta, hankkeen rahoituksesta sekä kiinteistön tulevan omistajan mahdollisesta yhteisömuodosta. Tarjousten vertailu tehtiin seuraavien arviointikriteerien pohjalta: - kunnostussuunnitelman tavoitteet, sisältö, toteuttamistapa ja aika - tarjoushinta, - tarjoajan taloudelliset edellytykset sekä kunnostus- ja rakentamisosaaminen sekä - kokemus. Määräaikaan mennessä tarjouksen jättivät seuraavat: 1. Visura Oy, joka ilmoitti, että ei anna ostotarjousta, 2. Antti Ivanoff ja Ilona Vallenius perustettavan Kiinteistö Oy Annikin puutalokortteli lukuun, jonka hintatarjous oli euroa, 3. Mikko Enqvist ja Mikko Mäkitalo perustettavien yhdistysten Uusi Annikki ja Vanha Mäkipää edustajina, jonka hintatarjous oli euroa, yksityishenkilöä Asunto-osakeyhtiö Tampereen Annikki lukuun, jonka hintatarjous oli euroa sekä 5. Tampereen seudunopiskelija-asuntosäätiö, jonka hintatarjous oli euroa.

2 Koska Visura Oy:n tarjouskirje oli ilmoitus, ettei tarjousta anneta, se jäi tarjouskäsittelyn ulkopuolelle. Lisäksi työryhmä totesi, että tarjoukset 2 ja 3 eivät sisällä tarjouspyynnössä keskeisimmäksi katsottua riittävää kunnostussuunnitelmaa. Näin ollen tarjoukset 2 ja 3 päätettiin jättää käsittelemättä. Tarjousten 4 ja 5 esitysten pohjalta tehtiin vertailu edellä esitettyjen arviointikriteerien perusteella. Ostotarjousten vertailu on esitetty liitteessä 1. Vertailun perusteella työryhmä totesi perustettavan Asunto-osakeyhtiö Tampereen Annikin ostotarjouksen parhaimmaksi. Tämän johdosta työryhmä esittää, että perustettavan Asunto-osakeyhtiö Tampereen Annikin kanssa tehdään esisopimus tontin ja sillä olevien rakennusten luovuttamisesta. Esisopimuksessa määritellään ne ehdot, joiden tulee täyttyä ennen lopullisen vuokrasopimuksen ja rakennusten kauppakirjan allekirjoitusta. Esisopimusluonnos on tämän esityksen liitteessä 2. Päätösehdotus. Johtaja Kotilahden I varahenkilö Perämaa: Kaupunginhallitus päättää, että Annikinkadun puutalokorttelin tontin XIV vuokrausta ja sillä olevien rakennusten myyntiä koskeva Tampereen kaupungin ja Asunto-osakeyhtiö Tampereen Annikin välinen esisopimus hyväksytään, että asuntotoimenjohtaja Pekka Hinkkanen oikeutetaan tekemään esisopimukseen pienehköjä täsmennyksiä ja että asuntotoimenjohtaja Pekka Hinkkanen oikeutetaan allekirjoittamaan lopulliset luovutuskirjat esisopimuksen ehtojen täytyttyä. Merkittiin, että Esa Kotilahti ja Seppo Mäkinen ilmoittivat olevansa esteellisiä. Kotilahden esteellisyys todettiin hallintolain 28 1 mom 5) kohdan ja Mäkisen 4) kohdan perusteella. Kotilahti ja Mäkinen poistuivat kokouksesta tämän asian käsittelyn ajaksi. Merkittiin, että johtaja Kotilahden I varahenkilö, kiinteistöjohtaja Matti Perämaa ja tilakeskuksen toimitusjohtaja Ilkka Ojala saapuivat kokoukseen tämän asian käsittelyn alkaessa klo Todettiin, että kaupungin kirjaamoon oli saapunut kaksi Mikko Enqvistin ja Mikko Mäkipään allekirjoittamaa kirjelmää. Asian käsittelyn kuluessa Elli-Maija Pöllänen teki pöydällepanoehdotuksen. Puheenjohtaja totesi Pölläsen ehdotuksen rauenneen kannattamattomana. Merkittiin, että toimitusjohtaja Ilkka Ojala poistui kokouksesta klo Päätös Päätösehdotus hyväksyttiin.

3 Merkittiin, että kiinteistöjohtaja Perämaa poistui kokouksesta päätöksenteon jälkeen klo Ilmoitus Ilkka Ojala tarjouksen tehneet, Matti Perämaa, Pekka Hinkkanen, Lisätietoja päätösvalmistelupäällikkö Ritva Salisma, puh LIITTEET Ostotarjousten vertailu Esisopimusluonnos Mikko Enqvistin ja Mikko Mäkitalon tiedoksianto Mikko Enqvistin ja Mikko Mäkitalon kirje kaupunginhallitukselle

4 Ostotarjousten vertailu Tilakeskus ANNIKINKADUN PUUTALOKORTTELIN, XIV-424, MYYNTI Annikinkadun puutalokorttelin myyntiä koskevaan tarjouspyyntöön jätettiin määräaikaan kello mennessä yhteensä viisi (5) vastausta. Näistä yhdessä Visura Oy ilmoitti, ettei anna tarjousta. Muissa vastauksissa ostotarjouksensa antoivat: yksityishenkilöt Antti Ivanoff ja Ilona Vallenius perustettavan Kiinteistö Oy Annikin puutalokorttelin lukuun, yksityishenkilöt Mikko Enqvist ja Mikko Mäkitalo perustettavien yhdistysten Uusi Annikki ja Vanha Mäkipää edustajina, 26 yksityishenkilöä perustettavan Asunto-osakeyhtiö Tampereen Annikki lukuun (mukana Y-säätiön sitoumus kahden asunnon ostamisesta) sekä Tampereen seudun opiskelija-asuntosäätiö (TOAS). Näistä neljästä varsinaisesta ostotarjouksesta ainoastaan TOAS:n ja perustettavan As Oy Tampereen Annikin tekemiin ostotarjouksiin oli liitetty tarjouspyynnössä edellytetyt kunnostussuunnitelmat. Täten muut ostotarjoukset jätettiin käsittelemättä. Tarjouspyynnön valmistelleen ja ostotarjoukset käsitelleen työryhmän puheenjohtajana toimi tilakeskuksen toimitusjohtaja Ilkka Ojala. Muut jäsenet olivat Matti Perämaa ja Reino Pulkkinen kiinteistötoimesta, Unto Vastamaa rakennusvalvonnasta, Pekka Hinkkanen ja Mikko Töyrylä asuntotoimesta, Hannele Kuitunen museotoimesta, korttelia koskevan uuden asemakaavan laatineet Eeva Heimovala suunnittelupalveluista ja Mikko Järvi Ratina-projektista sekä Liisa Parviainen tilakeskuksesta. Tarjouspyynnössä keskeiseksi arvostelukriteeriksi oli määritelty kunnostussuunnitelmien sisältö, kuten - kunnostussuunnitelman tavoitteet, sisältö, toteuttamistapa ja -aika - tarjoushinta - tarjoajan taloudelliset edellytykset sekä kunnostus- ja rakentamisosaaminen sekä kokemus Kunnostussuunnitelmien tavoitteet, sisältö, toteuttamistapa ja -aika Esitettyjä kunnostussuunnitelmia vertailtaessa todettiin, että sekä As Oy Tampereen Annikin että TOAS:n suunnitelmissa on esitetty ratkaisu, jossa rakennukset voidaan kunnostaa täyttämään nykyajan asumisvaatimukset ja samalla suojella alkuperäisten asuinrakennusten ominaislaatu.

5 Molemmissa tarjouksissa sitoudutaan ammattitaitoiseen rakentamiseen ja tarjouspyynnössä edellytettyyn rakennusaikaan. Kumpikin suunnitelma on laadittu ammattitaidolla ja niiden tekemisessä on käytetty asianomaisen suunnittelutehtävän hallitsevia asiantuntijoita ja suunnittelijoita. TOAS:n laatimassa suunnitelmassa on säilytetty erittäin hyvin rakennuksissa olemassa oleva huone- ja huoneistojako sillä rakennusten pääosin huoneen ja keittiön käsittävät asunnot vastaavat mukavuudet lisäämällä hyvin tämän hetkistä opiskelija-asuntostandardia. Asuntojen määrä vähenee suunnitelmassa esitettyjen muutostöiden jälkeen nykyisestä 40:stä 31 asuntoon. As Oy Tampereen Annikin suunnitelmassa nykyisiä asuntoja on yhdistetty suuremmiksi perheasunnoiksi. Rakennusosia on pyritty säilyttämään suuremmalla pieteetillä; muun muassa asuntojen puuliedet sekä Annikinkadun puoleiset rakennusten sisänurkkien vinot porrashuoneet on säilytetty ennallaan silloinkin kun niiden muokkaaminen saisi aikaan paremman ja asuttavamman asunnon pohjaratkaisun. Asuntoja on kunnostuksen jälkeen 26 kpl. As Oy Tampereen Annikki haluaa edistää korttelissa yhteisöllistä elämänmuotoa. Korttelin asukkaiden ikä- ja sosiaalinen jakauma tullee suunnitelman perusteella olemaan TOAS:n esittämää monipuolisempi. Todettakoon kuitenkin, että myös opiskelija-asumiseen liittyy yhteisöllisyyttä ja asukkaiden yhteistä toimintaa. TOAS:n esittämässä ratkaisussa rakennusten palotekninen suojelu on yksinkertaisempi toteuttaa. As Oy Tampereen Annikin suunnitelman toteuttamisessa joudutaan tarkentamaan paloteknisiä ratkaisuja, mutta kaikilta osin tyydyttävä ratkaisu on löydettävissä. Arvioinnin yhteydessä todettiin, että kortteliin varattavien autopaikkojen määrän tulee vastata keskusta-alueen yleisiä normeja. Opiskelija-asumisen autopakkanormin tulee olla 1 ap/170 krs-m 2 ja As Oy Tampereen Annikin normaalin asuntokorttelin normia vastaava 1ap/110 krs-m 2. TOAS:n autopaikkamäärä on näin 10 ap. Nämä paikat on mahdollista sijoittaa korttelin sivustoille asemakaavan mukaisesti. As Oy Tampereen Annikin autopaikkamäärä on 20 ap. Puuttuvat 10 autopaikkaa on As Oy:n osoitettava kaavan salliman 300 metrin etäisyydeltä. Vertailun perusteella todettiin, että TOAS:n esitys on suunnitelmana parempi ja yksinkertaisempi toteuttaa. As Oy Tampereen Annikin suunnitelma on samoin toteuttamiskelpoinen ja edelleen kehitettävissä. Siinä rakennussuojelua on toteutettu yksityiskohtaisemmin, sen asujamisto muodostunee monipuolisemmaksi ja asunnot kunnostetaan pääosin osakkaiden omiksi asunnoiksi. Tarjoushinta As Oy Tampereen Annikki tarjoaa Annikinkadun puutalokorttelista ostohinnaksi , TOAS:n hintatarjous on As Oy Tampereen Annikin hintatarjous, , on huomattavasti TOAS:n tarjoamaa suurempi.

6 Tarjoajan taloudelliset edellytykset sekä kunnostus- ja rakentamisosaaminen sekä -kokemus Työryhmän esitys Vuosi 2007 on Tampereen opiskelija-asuntosäätiön 48. toimintavuosi. Säätiöllä oli vuoden 2006 alussa yhteensä noin opiskelijaasuntoa ja sillä on ollut aiempaa yhteistyötä Tampereen kaupungin kanssa. Perustettavan As Oy Tampereen Annikin tarjousasiakirjojen ja siltä myöhemmin pyydettyjen lisäselvitysten perusteella ei voida asettaa kyseenalaiseksi asunto-osakeyhtiön kykyä selviytyä Annikinkadun puukorttelin kunnostustöistä. Edellä esitetyn vertailun perusteella voidaan todeta, että sekä As Oy Tampereen Annikin että TOAS:n esittämät kunnostussuunnitelmat ovat lähes tasaveroiset ja että As Oy Tampereen Annikin hintatarjous on huomattavasti TOAS:n tarjousta suurempi. Edellä esitetyn johdosta työryhmä totesi As Oy Tampereen Annikin tarjouksen paremmaksi. Työryhmä esittää, että As Oy Tampereen Annikin ostotarjouksen pohjalta tehdään esisopimus tontin XIV vuokraamisesta ja sillä sijaitsevien rakennusten myynnistä.

7 ESISOPIMUS 1 Sopijaosapuolet Tampereen kaupunki, osoite: PL 487, Tampere (Y-tunnus ), jäljempänä myös Kaupunki Perustettava yhtiö Asunto-osakeyhtiö Tampereen Annikki, osoite: Lapinnniemenranta 16 A 1, Tampere, jäljempänä myös Yhtiö. Liitteessä 1 on lueteltu Yhtiön perustajaosakkaat, jotka tarjouksen allekirjoituksellaan perustettavan yhtiön puolesta ja lukuun ovat sitoutuneet Yhtiön velvoitteisiin. Kaupunki ja Yhtiö ovat jäljempänä yhteisesti Sopijaosapuolet. 2 Sopimuksen tausta ja tarkoitus Tampereen kaupunki pyysi tarjouksia Annikinkadun puutalokorttelin XIV-424 toteuttamisesta vahvistetun asemakaavan mukaisesti. Yhtiö on tehnyt tarjouksen, jonka Kaupunki hyväksyy tässä esisopimuksessa määriteltyjen ehtojen tultua täytetyksi. Sopijapuolet tekevät tämän esisopimuksen, jotta Yhtiöllä on mahdollisuus laatia sopimukseen tarvittavat asiakirjat sekä suorittaa tarvittavat etukäteisjärjestelyt ennen lopullisen vuokrasopimuksen ja rakennusten kaupan allekirjoitusta. Tämän esisopimuksen allekirjoituksen yhteydessä tehdään väliaikainen tonttia XIV koskeva vuokrasopimus, joka on voimassa siihen asti, kun esisopimuksen voimassa olo päättyy. Tällä sopimuksella rakennusten hallintaoikeus siirtyy Yhtiölle. 3 Sopimuksen kohde ja sisältö Yhtiö on tarjonnut Tampereen kaupungin omistaman tontin XIV sijaitsevista rakennuksista euroa. Yhtiö on samalla valmis sitoutumaan tarjouspyyntöasiakirjoissa esitettyihin ehtoihin ja esittämiinsä tarjousasiakirjoihin sekä vuokraamaan tontin XIV kiinteistö- ja asuntolautakunnan päätöksen (Dnro YPA: 7765/131/2006) mukaisella vuokralla ja vuokrasopimuksessa

8 erikseen sovittavilla ehdoilla. 4 Yhtiön velvollisuudet ja vastuut - huolehtia siitä. että yhtiö on perustettu asuntoyhtiölain edellyttämällä tavalla ja merkitty kaupparekisteriin - saada kohteelle rakennuslupa, - laatia hankkeen rahoitussuunnitelma ja - osoittaa hankkeen kustannusarvion luotettavuus toteutussuunnitelmien pohjalta saatujen urakkatarjousten tai laaditun laskelmien perusteella - vastata rakennusten ylläpidosta sekä alueen järjestyksestä ja turvallisuudesta kustannuksellaan. 5 Kaupungin velvollisuudet ja vastuut - myydä Yhtiölle tontilla sijaitsevat rakennukset tarjouksen mukaiseen hintaan euroa. - vuokrata Yhtiölle tontin XIV kiinteistö- ja asuntolautakunnan päätöksen (Dnro YPA: 7765/131/2006) mukaisella vuokralla ja vuokrasopimuksessa erikseen sovittavilla ehdoilla). 6 Lopullisten sopimusten tekemisen edellytykset Lopullisten sopimusten, jotka ovat tontin luovuttamista koskeva vuokrasopimus ja rakennuksia koskeva kauppakirja, tekemisen ehtona on, että kohdassa 4 esitetyt ehdot täyttyvät. Mikäli nämä ehdot eivät täyty, ei kummallakaan osapuolella ole velvoitetta lopullisten sopimusten tekemiseen. Mikäli lopullisia sopimuksia ei voida tehdä tässä mainittujen edellytysten puuttumisen vuoksi, ei kummallakaan osapuolella ole mitään vaatimuksia toista osapuolta kohtaan. 7 Sopimuksen voimassaolo Tämä sopimus tulee voimaan, kun sopijaosapuolet ovat hyväksyneet sen lainvoimaisin päätöksin. Sopimus on voimassa asti. Mikäli ympäristö-

9 ja rakennusjaoston rakennuslupaa koskeva päätös ei ole saanut lainvoimaa mainittuun päivään mennessä siitä tehdyn oikaisuvaatimuksen tai valituksen johdosta, jatkuu tämän esisopimuksen voimassaolo kolme kuukautta siitä päivästä lukien, jona rakennuslupa-asia on lainvoimaisesti ratkaistu. Tällöin myös tonttia koskeva väliaikainen vuokrasopimuksen voimassaolo jatkuu vastaavasti. Sopijaosapuolet voivat purkaa tämän sopimuksen yhteisellä päätöksellä, jos lopullisen sopimuksen tekemiseen ei ole riittäviä edellytyksiä. Tällaisessa tilanteessa ei sopijaosapuolilla ole puolin eikä toisin korvausvaatimuksia toisiaan kohtaan. Sopimus purkautuu myös, jos lopullisten sopimusten täyttämiselle tulee ns. ylivoimainen este. Mikäli sopimus purkautuu ylivoimaisen esteen vuoksi, ei sopija osapuolilla ole puolin eikä toisin korvausvaatimuksia toisiaan kohtaan. 8 Vahingonkorvaus Sopijaosapuolet vastaavat siitä vahingosta, jonka he aiheuttavat toisilleen rikkomalla tätä sopimusta huolimattomuudellaan tai laiminlyönnillään. Sopijaosapuolet eivät kuitenkaan vastaa toisilleen aiheutuneista välillisistä vahingoista, ellei kyse ole ollut tahallisesta toiminnasta tai törkeästä tuottamuksesta. 9 Erimielisyydet Tätä sopimusta koskevat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan osapuolten välisin neuvotteluin. Erimielisyydet, joista sopijaosapuolet eivät pääse keskenään sopimukseen, on jätettävä Tampereen käräjäoikeuden ratkaistavaksi. 10 Sopimuskappaleet Tätä sopimusta on laadittu kaksi (2) yhtäpitävää kappaletta, yksi (1) kummallekin

10 sopijaosapuolelle. Tampereella Tampereen kaupungin hallitus Perustettava yhtiö Asunto-osakeyhtiö Tampereen Annikki

SOPIMUS RAKENNUSTEN MYYNTIÄ KOSKEVASTA KOKONAISUUDESTA

SOPIMUS RAKENNUSTEN MYYNTIÄ KOSKEVASTA KOKONAISUUDESTA Liite 7 Sopimusmalli kokonaisuudesta 1 SOPIMUS RAKENNUSTEN MYYNTIÄ KOSKEVASTA KOKONAISUUDESTA 1 Osapuolet ja yhteyshenkilöt Myyjä: Luumäen kunta (jäljempänä myös Myyjä ) Y-tunnus: Osoite: Myyjän yhteyshenkilö

Lisätiedot

(luonnos , Asian valmistelija tekninen johtaja Jari Lämsä, p )

(luonnos , Asian valmistelija tekninen johtaja Jari Lämsä, p ) 1(5) MAANKÄYTTÖSOPIMUS/KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS (luonnos 29.9.2017, Asian valmistelija tekninen johtaja Jari Lämsä, p. 0400 646 848) 1. SOPIJAPUOLET Joutsan kunta Y-tunnus: 0174108-9 Osoite: Länsitie

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS ASEMAKAAVAN LAATIMISES- TA / KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS

MAANKÄYTTÖSOPIMUS ASEMAKAAVAN LAATIMISES- TA / KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS Luonnos 16.10.2014 MAANKÄYTTÖSOPIMUS ASEMAKAAVAN LAATIMISES- TA / KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS Sopijapuolet Sastamalan kaupunki, 0144411-3 PL 23 38201 Sastamala (kaupunki) Sopimuksen kohde Asemakaavan laatiminen

Lisätiedot

MINNA CANTHIN KATU 28 KONTTISEN LIIKETALO KIINTEISTÖN MYYNNIN TARJOUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA LUONNOS

MINNA CANTHIN KATU 28 KONTTISEN LIIKETALO KIINTEISTÖN MYYNNIN TARJOUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA LUONNOS MINNA CANTHIN KATU 28 KONTTISEN LIIKETALO KIINTEISTÖN MYYNNIN TARJOUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA LUONNOS 22.9.2017 KUOPION KAUPUNKI 1. Yleistä Kuopion kaupunki järjestää tarjouskilpailun Kuopion kaupungin

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) Kaupunginhallitus 124 25.03.2013. 124 Asianro 1519/10.00.02/2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) Kaupunginhallitus 124 25.03.2013. 124 Asianro 1519/10.00.02/2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) 124 Asianro 1519/10.00.02/2013 Maljalahden rantakerrostalotonttien tarjousten hyväksyminen ja esisopimusten tekeminen Kaupunkirakennelautakunta 20.3.2013 49: Kiinteistöjohtaja

Lisätiedot

KIINTEISTÖ OY KYLPYLÄNTORNI 1 ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(4)

KIINTEISTÖ OY KYLPYLÄNTORNI 1 ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(4) KIINTEISTÖ OY KYLPYLÄNTORNI 1 ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(4) Osapuolet: 1. LAPPEENRANNAN KAUPUNKI, jota edustaa teknisen toimen kiinteistö- ja mittaustoimi, jäljempänä myös kaupunki PL 38, Villimiehenkatu

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus 0201256-6 PL 2200, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI

Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus 0201256-6 PL 2200, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI 1 (4) ESISOPIMUS JA SOPIMUS Osapuolet A Paulig Oy Y-tunnus 0112563-0 PL 15, 00991 HELSINKI (jäljempänä tontinomistaja) (jäljempänä B Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus 0201256-6

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS MÄÄRÄALAN KAUPASTA

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS MÄÄRÄALAN KAUPASTA MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS MÄÄRÄALAN KAUPASTA 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Rovaniemen kaupunki (1978283 1) Hallituskatu 7, PL 8216 96101 Rovaniemi jäljempänä Kaupunki Redinor Oy (0919708 1) perustettavan

Lisätiedot

Helsingfors stad Föredragningslista 19/ (5) Stadsfullmäktige Kaj/

Helsingfors stad Föredragningslista 19/ (5) Stadsfullmäktige Kaj/ Helsingfors stad Föredragningslista 19/2013 1 (5) Beslutshistoria Kaupunginhallitus 18.11.2013 1228 HEL 2013-013390 T 10 01 01 01 Päätös A Kaupunginhallitus päätti ehdottaa kaupunginvaltuustolle, että

Lisätiedot

Hyvinvointiaseman, Vallikodin ja Patteritie 10:n rakennusten myyjänä toimii Luumäen kunta.

Hyvinvointiaseman, Vallikodin ja Patteritie 10:n rakennusten myyjänä toimii Luumäen kunta. TARJOUSPYYNTÖ: SOTE-KIINTEISTÖJEN MYYNTI 1. Myyjät Hyvinvointiaseman, Vallikodin ja Patteritie 10:n rakennusten myyjänä toimii Luumäen kunta. Lisätietoja myyjästä on saatavilla osoitteessa http://www.luumaki.fi/.

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Tillolan koulun myynti

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Tillolan koulun myynti Kunnanhallitus 208 31.10.2016 Kunnanvaltuusto 39 07.11.2016 Kunnanhallitus 5 09.01.2017 Kunnanvaltuusto 6 30.01.2017 6 Tillolan koulun myynti 738/02.05.00/2016 Kunnanhallitus 31.10.2016 208 Kunnanvaltuusto

Lisätiedot

Pohjola Rakennus Oy Uusimaa (Y-tunnus 2539942-5) joko itse tai perustettavan tai perustettavien yhtiöiden puolesta ja lukuun (Myöhemmin: Ostaja)

Pohjola Rakennus Oy Uusimaa (Y-tunnus 2539942-5) joko itse tai perustettavan tai perustettavien yhtiöiden puolesta ja lukuun (Myöhemmin: Ostaja) 1 (7) OSAKEKAUPAN ESISOPIMUS Myyjä: Espoon Kaupunki Espoon kaupunki Tilakeskus-liikelaitos Y-tunnus 0101263-6 PL 6200 02070 Espoon kaupunki Päätös: Kaupunginhallitus..2015 Ostaja: Pohjola Rakennus Oy Uusimaa

Lisätiedot

KIINTEISTÖ ESIKAUPAN PURKUSOPIMUS

KIINTEISTÖ ESIKAUPAN PURKUSOPIMUS KIINTEISTÖ ESIKAUPAN PURKUSOPIMUS SOPIMUKSEN OSAPUOLET Savitaipaleen kunta Y-tunnus 0163109-0 Kirkkotie 6 54800 SAVITAIPALE Maarakennus Suutarinen Oy Y-tunnus 0666856-2 Vuorilahdentie 7 52700 MÄNTYHARJU

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta

Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta Tarjouspyynnön sisältö Yleistä tonteista ja menettelystä... 1 Sijainti... 3 Kaavatiedot... 4 Liikennemäärät... 4 Maaperä... 5 Luovutusehdot...

Lisätiedot

(1.-5. jäljempänä Maanomistajat tai Maanomistajayhtiöt ) Jäljempänä Myyjät ja Ostaja yhdessä Osapuolet ja kukin erikseen Osapuoli.

(1.-5. jäljempänä Maanomistajat tai Maanomistajayhtiöt ) Jäljempänä Myyjät ja Ostaja yhdessä Osapuolet ja kukin erikseen Osapuoli. ESISOPIMUS 1 OSAPUOLET Myyjät 1. Kiinteistö Oy Jorvaksen Kulma (y-tunnus 0860341-2), omistusosuus 1/5 2. Kiinteistö Oy Jorvaksen Portti (y-tunnus 0860338-3), omistusosuus 1/5 3. Kiinteistö Oy Jorvaksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 2285/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 2285/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 (1) 149 Asianro 2285/10.00.02.00/2018 Kiinteistön 297-1-1-2 ostotarjouksen hyväksyminen ja esisopimuksen tekeminen Vs. kiinteistöjohtaja Lauri Lytsy Maaomaisuuden

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 215. Kaupunginhallitus 20.06.2016 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 215. Kaupunginhallitus 20.06.2016 Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 0.06.06 Sivu / 68/06 0.05.05 Kaupunginhallituksen konsernijaosto 7 5..06 Kaupunginhallitus 59 8..06 5 Kiinteistö Oy Ankkurin osakkeiden myyntiä koskevan päätöksen tarkistaminen Valmistelijat

Lisätiedot

Naantalin kaupunki Kauppakirja 1 Rymättylän kunnantupa

Naantalin kaupunki Kauppakirja 1 Rymättylän kunnantupa Naantalin kaupunki Kauppakirja 1 1 Myyjä Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali 2 Ostaja Meripalo Oy, y-tunnus 0929716-2 Raatihuoneenkatu 1, 21100 Naantali 3 Kaupan kohde

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (7) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (7) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2013 1 (7) 87 Neljän pientalotontin myyminen (Vartiokylä, tontit 45454/45-48) HEL 2012-016618 T 10 01 01 01 Kiinteistökartta K5 T3, Vehkalahdenkuja 9,10,14 ja 18 Päätös

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 7/2015 1 (6) Kiinteistölautakunta Vp/4 31.03.2015

Helsingin kaupunki Esityslista 7/2015 1 (6) Kiinteistölautakunta Vp/4 31.03.2015 Helsingin kaupunki Esityslista 7/2015 1 (6) 4 Kiinteistölautakunnan esitys kaupunginhallitukselle kiinteistönkaupan esisopimuksen tekemiseksi ja tonttien myymiseksi (Kaartinkaupunki, Kasarmitori, tontit

Lisätiedot

Kaupan kohde on asemakaavan mukaista sosiaalitointa ja terveydenhuoltoa palvelevien rakennusten korttelialuetta YS sekä lähivirkistysaluetta VL.

Kaupan kohde on asemakaavan mukaista sosiaalitointa ja terveydenhuoltoa palvelevien rakennusten korttelialuetta YS sekä lähivirkistysaluetta VL. KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS alustava luonnos Sopimusosapuolet Myyjä Saarijärven kaupunki (0176975-1) Sivulantie 11 43100 Saarijärvi Ostaja Rakennus Kujala Oy (0843888-3) Soijinmäentie 2 43220 Mahlu Kaupan

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29 09.03.2015 Sivu 1 / 1 995/02.07.00/2015 29 Tontin määräosan myynti ja yleisen alueen vuokraus Tapiolasta Kiinteistö Oy Jousenpuiston Pysäköinti -yhtiölle pysäköintilaitoksen rakentamista varten, korttelin

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN LIIKETALO OY / ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(5) PERUSTETTAVAN YHTIÖN LUKUUN

LAPPEENRANNAN LIIKETALO OY / ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(5) PERUSTETTAVAN YHTIÖN LUKUUN LAPPEENRANNAN LIIKETALO OY / ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(5) Osapuolet: 1. LAPPEENRANNAN KAUPUNKI, jota edustaa teknisen toimen kiinteistö- ja mittaustoimi, jäljempänä myös kaupunki PL 38, Villimiehenkatu 1,

Lisätiedot

KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS

KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS 2 ESISOPIMUKSEN OSAPUOLET JA ESISOPIMUKSEN TARKOITUS 1. OSAPUOLET 1.1. TULEVA MYYJÄ Savonlinnan kaupunki Y-tunnus 0166906-4 Osoite: Olavinkatu 27 57130 Savonlinna (jäljempänä

Lisätiedot

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIMUSOSAPUOLET Kokkolan kaupunki (Y-tunnus: 0179377-8) PL 43 67101 KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä NSA-Yhtiöt Oy jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja ASEMAKAAVA-ALUE

Lisätiedot

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tehneet seuraavan asemakaavan muuttamista koskevan sopimuksen: 1. Sopijaosapuolet: Sotkamon kunta (y-tunnus: 0189766-5), Markkinatie

Lisätiedot

Maankäyttösopimus ja maanluovutuksen esisopimus

Maankäyttösopimus ja maanluovutuksen esisopimus Maankäyttösopimus ja maanluovutuksen esisopimus Sopimus osapuolet: Joensuun kaupunki Y-tunnus 0- PL 8 80101 Joensuu ( Myöhemmin tässä sopimuksessa kaupunki) Perustettavan yhtiön tai perustettavien yhtiöiden

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (9) Kaupunginhallitus Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (9) Kaupunginhallitus Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 (9) 8 Tonttien myyminen ja kiinteistökaupan esisopimusten hyväksyminen (Sörnäinen, Kalasatama) HEL 2018-001827 T 10 01 01 01 Päätös päätti myydä: tontin 10637/1 tai

Lisätiedot

Myyjä 1.1 Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä kaupunki.

Myyjä 1.1 Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä kaupunki. 1 SOPIJAPUOLET Myyjä 1.1 Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä kaupunki. Ostaja 1.2 Olli Mäkinen perustettavan yhtiön lukuun. 2 SOPIMUSALUE JA ESISOPIMUKSEN

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta

Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta Tarjouspyynnön sisältö Yleistä tonteista ja menettelystä... 1 Sijainti... 3 Kaavatiedot... 4 Liikennemäärät... 4 Maaperä... 5 Luovutusehdot...

Lisätiedot

OSAKEKAUPPAKIRJA. Lappeenrannan kaupungin. Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n. välillä. (jäljempänä Kauppakirja )

OSAKEKAUPPAKIRJA. Lappeenrannan kaupungin. Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n. välillä. (jäljempänä Kauppakirja ) OSAKEKAUPPAKIRJA Lappeenrannan kaupungin ja Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n välillä (jäljempänä Kauppakirja ) 1. Kaupan osapuolet 1.1 Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy (y-tunnus 0433221-3), Valtakatu 44,

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 73. 73 Kerrostalotontin määräosan myynti Tapiolasta VVO Kodit Oy:lle, korttelin 12220 tontti 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 73. 73 Kerrostalotontin määräosan myynti Tapiolasta VVO Kodit Oy:lle, korttelin 12220 tontti 1 31.08.2015 Sivu 1 / 1 2478/02.07.00/2015 73 Kerrostalotontin määräosan myynti Tapiolasta VVO Kodit Oy:lle, korttelin 12220 tontti 1 Valmistelijat / lisätiedot: Laura Schrey, puh. 040 536 1739 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

(jäljempänä yhdessä 'Sopijapuolet' ja erikseen myos 'Sopijapuoli')

(jäljempänä yhdessä 'Sopijapuolet' ja erikseen myos 'Sopijapuoli') SOPIMUS VUOKRASOPIMUKSEN SIIRROSTA 1. SOPIJAPUOLET 1.1. Turun Teknologiakiinteistöt Oy (Y-tunnus: 2349955-3) Tykistökatu 6 B, Biocity 20520 Turku (jäljempänä 'Teknologiakiinteistöt') 1.2. Turun Yliopisto

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 93

Espoon kaupunki Pöytäkirja 93 23.09.2013 Sivu 1 / 1 5655/10.00.02/2011 111 7.11.2011 93 Kerrostalotontin varauksen jatkaminen ja muuttaminen Saunalahdesta NCC Rakennus Oy:lle, korttelin 42213 tontit 2 ja 5 Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Tuomisto

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Tuomisto MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Tilan Tuomisto 418 425 3 159 omistaja: Kaarina Kyllikki Salonen (xxxxxx xxxx) Lindforsinkatu

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 69. Valmistelijat / lisätiedot: Harri Kivinen, puh. 050 358 3145 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Espoon kaupunki Pöytäkirja 69. Valmistelijat / lisätiedot: Harri Kivinen, puh. 050 358 3145 etunimi.sukunimi@espoo.fi 6.10.015 Sivu 1 / 1 1340/0.07.00/015 3 16.3.015 69 Träskändan kartanon vuokraaminen Valmistelijat / lisätiedot: Harri Kivinen, puh. 050 358 3145 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus Toimitusjohtaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Teollisuustontin myyntipäätöksen muuttaminen Niipperissä Nostokonepalvelu Oy:lle, kortteli 81007

Espoon kaupunki Pöytäkirja Teollisuustontin myyntipäätöksen muuttaminen Niipperissä Nostokonepalvelu Oy:lle, kortteli 81007 08.05.2017 Sivu 1 / 1 1528/2017 02.07.00 39 10.4.2017 52 Teollisuustontin myyntipäätöksen muuttaminen Niipperissä Nostokonepalvelu Oy:lle, kortteli 81007 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh.

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTTAMISESTA KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTTAMISESTA KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTTAMISESTA SOPIMUSOSAPUOLET Kokkolan kaupunki (Y-tunnus: 0179377-8) PL 43 67101 KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä St-1 Oy (Y-tunnus: 0201124-8)

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Kiinteistö Oy Olarinluoma 15 -nimisen yhtiön myynti Oy Sports Car Center Ab:lle (Kh-asia)

Espoon kaupunki Pöytäkirja Kiinteistö Oy Olarinluoma 15 -nimisen yhtiön myynti Oy Sports Car Center Ab:lle (Kh-asia) 19.10.2015 Sivu 1 / 1 3975/02.07.00/2015 96 Kiinteistö Oy Olarinluoma 15 -nimisen yhtiön myynti Oy Sports Car Center Ab:lle (Kh-asia) Valmistelijat / lisätiedot: Katja Hakala, puh. 046 877 2956 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

2. Omistus- ja hallintaoikeus Omistus- ja hallintaoikeus kaupan kohteeseen siirtyy lopullisen kauppakirjan allekirjoituksella.

2. Omistus- ja hallintaoikeus Omistus- ja hallintaoikeus kaupan kohteeseen siirtyy lopullisen kauppakirjan allekirjoituksella. Esisopimuksen kohdan "Esisopimuksen perusteella tapahtuvat maksut" perusteella maksettu kauppahinnan osasuoritus 30.000 euroa ja varsinaisen kaupan solmimisen yhteydessa maksettava 280.000 euroa muodostavat

Lisätiedot

Tontteja , ja koskeva kiinteistökaupan esisopimus / FinCap Kiinteistokehitys Oy

Tontteja , ja koskeva kiinteistökaupan esisopimus / FinCap Kiinteistokehitys Oy Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Vuokraus ja varausasiat 49 / 2018 Tontteja 297-3-45-1, 297-3-45-2 ja 297-3-45-3 koskeva kiinteistökaupan esisopimus / FinCap Kiinteistokehitys Oy Selostus ja perustelu

Lisätiedot

KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS

KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS 1/7 KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS 1. OSAPUOLET 1.1 MYYJÄ Helsingin kaupunki, Y-tunnus 0201256-6 Kaupunkiympäristön toimiala Maaomaisuuden kehittäminen ja tontit-palvelu PL 58213, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / CITYCON FINLAND OYJ MAANKÄYTTÖSOPIMUS- JA ESIKAUPPAKIRJALUONNOS

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / CITYCON FINLAND OYJ MAANKÄYTTÖSOPIMUS- JA ESIKAUPPAKIRJALUONNOS Osapuolet: 1. LAPPEENRANNAN KAUPUNKI, jäljempänä myös kaupunki PL 38, Villimiehenkatu 1, 53101 Lappeenranta Y-tunnus: 0162193-3 2. Kiinteistö Oy Lappeen Liikekeskus Y-tunnus: 0612151-6 c/o Corbel Oy, Laserkatu

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 20

Espoon kaupunki Pöytäkirja 20 11.03.2013 Sivu 1 / 1 1195/02.07.00/2013 20 Tontin vuokraaminen Juvanmalmilta Risorius Oy:lle perustettavan kiinteistöosakeyhtiön lukuun varastohallirakennuksen rakentamista varten, kortteli 85128 Valmistelijat

Lisätiedot

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tehneet seuraavan asemakaavan muuttamista koskevan sopimuksen: 1. Sopijaosapuolet: Sotkamon kunta (jäljempänä kunta) 2. Alue, jota sopimus

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Liiketontin vuokraaminen Muuralasta Restel Fast Food Oy:lle, kortteli 47540

Espoon kaupunki Pöytäkirja Liiketontin vuokraaminen Muuralasta Restel Fast Food Oy:lle, kortteli 47540 04.04.2016 Sivu 1 / 1 874/2016 02.07.00 35 Liiketontin vuokraaminen Muuralasta Restel Fast Food Oy:lle, kortteli 47540 Valmistelijat / lisätiedot: Katja Hakala, puh. 046 877 2956 etunimi.k.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 34. 34 Kolmen asuntotontin vuokraus Gumbölestä Skanska Talonrakennus Oy:lle, kortteli 71020 tontit 10, 11 ja 12

Espoon kaupunki Pöytäkirja 34. 34 Kolmen asuntotontin vuokraus Gumbölestä Skanska Talonrakennus Oy:lle, kortteli 71020 tontit 10, 11 ja 12 13.04.2015 Sivu 1 / 1 1602/02.07.00/2015 34 Kolmen asuntotontin vuokraus Gumbölestä Skanska Talonrakennus Oy:lle, kortteli 71020 tontit 10, 11 ja 12 Valmistelijat / lisätiedot: Laura Schrey, puh. 040 536

Lisätiedot

Ostaja Raision seudun Koulutuskuntayhtymä y-tunnus 0204427-7 Eeronkuja 3 21200 Raisio

Ostaja Raision seudun Koulutuskuntayhtymä y-tunnus 0204427-7 Eeronkuja 3 21200 Raisio KAUPPAKIRJA Myyjä Raision kaupunki y-tunnus 0204428-5 PL 100 21201 Raisio Ostaja Raision seudun Koulutuskuntayhtymä y-tunnus 0204427-7 Eeronkuja 3 21200 Raisio Kaupan kohde Kiinteistö 680-1-156-2 rakennuksineen.

Lisätiedot

Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus

Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1 (5) Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1. Sopimuksen osapuolet Toimittajat Tilaajat 2. Hankkeen yhteyshenkilöt Tilaajan yhteyshenkilö: Rovaniemen kaupunki Toimittajan (jäljempänä ryhmän)

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 19

Espoon kaupunki Pöytäkirja 19 11.03.2013 Sivu 1 / 1 1191/02.07.00/2013 19 Tontin vuokraaminen Rakennusliike Lehto Oy:lle perustettavan kiinteistöosakeyhtiön lukuun Karhusuolta liike- ja varastotilojen rakentamista varten, korttelin

Lisätiedot

Omakotirakennuspaikkojen tarjouskilpailu syksy 2015. VESIJÄRVI 2 kaava-alueen kaksi rakennuspaikkaa tarjousmenettelyllä

Omakotirakennuspaikkojen tarjouskilpailu syksy 2015. VESIJÄRVI 2 kaava-alueen kaksi rakennuspaikkaa tarjousmenettelyllä Omakotirakennuspaikkojen tarjouskilpailu syksy 2015 VESIJÄRVI 2 kaava-alueen kaksi rakennuspaikkaa tarjousmenettelyllä Siilinjärven kunta Konserni- ja maankäyttöpalvelut 1.10.2015 Sisältö 1. Yleistä...

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 54

Espoon kaupunki Pöytäkirja 54 14.05.2012 Sivu 1 / 1 3449/02.07.00/2011 54 Tontin myyminen Laaksolahdesta Kiinteistö Oy Espoon Lähdekeskukselle liikerakennushankkeen rakentamista varten, kortteli 60022 tontti 1 Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

Luutnantintie 13:n tarjouspyyntö

Luutnantintie 13:n tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Luutnantintie 13:n tarjouspyyntö Asemakaava Rakennus Autopaikat Helsingin kaupunki myy Kaarelan Malminkartanossa, osoitteessa Luutnantintie 13 sijaitsevan toimistokäytössä olleen rakennuksen

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNKI LUOVUTTAA ASUINRAKENNUSTEN TONTTEJA JA RAKENNUSPAIKKOJA

KAUNIAISTEN KAUPUNKI LUOVUTTAA ASUINRAKENNUSTEN TONTTEJA JA RAKENNUSPAIKKOJA KAUNIAISTEN KAUPUNKI GRANKULLA STAD KAUNIAISTEN KAUPUNKI LUOVUTTAA ASUINRAKENNUSTEN TONTTEJA JA RAKENNUSPAIKKOJA Kaupunki myy kaksivaiheisessa menettelyssä kolme tonttia sekä kolme rakennuspaikkaa Gallträsk-järven

Lisätiedot

Valionrannan kumppanuuskaavan suunnittelusopimus

Valionrannan kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1 (5) Valionrannan kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1. Sopimuksen osapuolet Toimittajat Tilaajat 2. Hankkeen yhteyshenkilöt Tilaajan yhteyshenkilö: Rovaniemen kaupunki Toimittajan (jäljempänä ryhmän)

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA MYYJÄ: Kauhavan kaupunki, y-tunnus 0208852-8 Kauppatie 109, 62200 KAUHAVA. OSTAJA: Eepee-Kiinteistöt Oy, y-tunnus 2285106-8 Osoite: PL 70, 60101 SEINÄJOKI. KAUPAN KOHDE: Kauhavan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / OP TONTTIRAHASTO KY / JATKE OY PERUSTETTAVAN / PERUSTETTAVIEN YHTIÖIDEN LUKUUN

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / OP TONTTIRAHASTO KY / JATKE OY PERUSTETTAVAN / PERUSTETTAVIEN YHTIÖIDEN LUKUUN 1(5) LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / OP TONTTIRAHASTO KY / JATKE OY PERUSTETTAVAN / PERUSTETTAVIEN YHTIÖIDEN LUKUUN KAUPPAKIRJA 1. Sopimusosapuolet Myyjä Ostaja Toteuttaja Lappeenrannan kaupunki, jota edustaa

Lisätiedot

KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS

KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS Sopimusosapuolet Myyjä Saarijärven kaupunki (0176975-1) Sivulantie 11 Ostajat Timo Leppäaho ( ), omistusosuus ½ Hanna Leppäaho ( ), omistusosuus ½ Kolsantie 91 Kaupan kohde

Lisätiedot

Sopimusalueella on voimassa seuraavat asemakaavat: nro nro nro

Sopimusalueella on voimassa seuraavat asemakaavat: nro nro nro MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Elisa Oyj (0116510 6) PL 1, 00061 ELISA jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja.

Lisätiedot

3 KAUPAN KOHDE 5 KAUPAN MUUT EHDOT 4 KAUPPAHINTA 2 OSTAJA. Merimasku-Antinlinna 23.5.2014. Luonnos ---- 1 MYYJÄ

3 KAUPAN KOHDE 5 KAUPAN MUUT EHDOT 4 KAUPPAHINTA 2 OSTAJA. Merimasku-Antinlinna 23.5.2014. Luonnos ---- 1 MYYJÄ NAANTALIN KAUPUNKI KAUPPAKIRJA 23.5.2014 ---- 1 Luonnos ---- 1 MYYJÄ 2 OSTAJA Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2 21100 Naantali Petri Kodisoja 3 KAUPAN KOHDE Naantalin kaupungin Tammisaaren

Lisätiedot

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Tantere

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Tantere MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Tilan Tantere 418 424 3 68 omistajat: Hanna Maria Sillanpää (xxxxxx xxxx) Sunilantie

Lisätiedot

LUONNOS. Kaupunginhallitus 8.2.2016 Liite 2 53. Kaupunginvaltuusto 8.12.2014 141 Liite 7

LUONNOS. Kaupunginhallitus 8.2.2016 Liite 2 53. Kaupunginvaltuusto 8.12.2014 141 Liite 7 Kaupunginhallitus 8.2.2016 Liite 2 53 Kaupunginvaltuusto 8.12.2014 141 Liite 7 VUOKRASOPIMUKSEN ESISOPIMUS LUONNOS 1. Sopijapuolet 2. Sopimuksen tausta 3. Esisopimuksen kohde VUOKRASOPIMUS 1. OSAPUOLET

Lisätiedot

TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄ TONTTI JA SEN LUOVU- TUSEHDOT HAKUAIKA: 10.10.-26.10.2012 KLO 15.00 MENNESSÄ.

TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄ TONTTI JA SEN LUOVU- TUSEHDOT HAKUAIKA: 10.10.-26.10.2012 KLO 15.00 MENNESSÄ. TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄ TONTTI JA SEN LUOVU- TUSEHDOT HAKUAIKA: 10.10.-26.10.2012 KLO 15.00 MENNESSÄ. 1 Yleisehdot ja -tiedot: ostaja maksaa kaupungille kauppahinnan lisäksi kauppakirjan laatimiskustannuksena

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA KIINTEISTÖN LUOVUTUSTA KOSKEVA ESISOPIMUS. (jäljempänä tontinomistaja)

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA KIINTEISTÖN LUOVUTUSTA KOSKEVA ESISOPIMUS. (jäljempänä tontinomistaja) MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA KIINTEISTÖN LUOVUTUSTA KOSKEVA ESISOPIMUS Osapuolet A Kiinteistö Oy Latokartanontie 4 Y-tunnus 2071929-0 c/ o Cromwell Finland Oy Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki (jäljempänä tontinomistaja)

Lisätiedot

18 Vantaan Asolassa sijaitsevan tontin vuokraaminen Lujatalo Oy:lle

18 Vantaan Asolassa sijaitsevan tontin vuokraaminen Lujatalo Oy:lle 249/2013 18 Vantaan Asolassa sijaitsevan tontin 92-72-33-1 vuokraaminen Lujatalo Oy:lle Päätösehdotus Yhteinen kirkkovaltuusto päättää 1) vuokrata Lujatalo Oy:lle Asolassa sijaitsevan tontin kiinteistö-tunnus

Lisätiedot

TOTEUTUSSOPIMUS, LUONNOS

TOTEUTUSSOPIMUS, LUONNOS SOPIMUS 22.2.2018 Sivu 1/5 Tilaaja: Tampereen kaupunki Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmä Frenckellinaukio 2 33100 Tampere Toteuttaja: Tampereen Tilapalvelut Oy Frenckellinaukio 2K 33100

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KESKUSTALO OY / ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(5) PERUSTETTAVAN YHTIÖN LUKUUN

LAPPEENRANNAN KESKUSTALO OY / ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(5) PERUSTETTAVAN YHTIÖN LUKUUN LAPPEENRANNAN KESKUSTALO OY / ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(5) Osapuolet: 1. LAPPEENRANNAN KAUPUNKI, jota edustaa teknisen toimen kiinteistö- ja mittaustoimi, jäljempänä myös kaupunki PL 38, Villimiehenkatu

Lisätiedot

jäljempänä tässä sopimuksessa Vuokraoikeudenhaltija

jäljempänä tässä sopimuksessa Vuokraoikeudenhaltija MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta SOPIMUSALUE Kiinteistö Oy Pohjolan Perusyhtiö 40 (2175827 5) Suomen Osatontti II Ky

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 317. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 317. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 26.10.2015 Sivu 1 / 1 3975/02.07.00/2015 Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto 96 19.10.2015 317 Kiinteistö Oy Olarinluoma 15 -nimisen yhtiön myynti Oy Sports Car Center

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Asuinkerrostalotonttien AK /1 ja 2 myynti Jousenpuistosta FinCap Fund I Ky:lle

Espoon kaupunki Pöytäkirja Asuinkerrostalotonttien AK /1 ja 2 myynti Jousenpuistosta FinCap Fund I Ky:lle 13.03.2017 Sivu 1 / 1 5473/2016 02.08.00 27 Asuinkerrostalotonttien AK-1 12221/1 ja 2 myynti Jousenpuistosta FinCap Fund I Ky:lle Valmistelija / lisätiedot: Jouni Lindberg, puh. 043 826 9051 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Tontin myynti perustuu kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen x.x.2014 x.

Tontin myynti perustuu kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen x.x.2014 x. 1 KIINTEISTÖNKAUPPAKIRJA Tontin myynti perustuu kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen x.x.2014 x. SOPIJAOSAPUOLET Myyjä: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) Kauniaistentie 10 02700 Kauniainen

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 17.8.2015 liite nro 7 (1/5)

Kaupunginhallitus 17.8.2015 liite nro 7 (1/5) Kaupunginhallitus 17.8.2015 liite nro 7 (1/5) KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE 10.8.2015 Rekisteriyksikkö 992-454-1-98 Hirvaskankaan Liikekeskus Sivu 1 (1) Kiinteistötunnus: 992-454-1-98 Nimi: Hirvaskankaan

Lisätiedot

Vuokrakohde vuokrataan vuokralaiselle antennimaston ja siihen liittyvän laitetilan/tilojen sijoittamiseksi ja käyttämiseksi kiinteistöllä.

Vuokrakohde vuokrataan vuokralaiselle antennimaston ja siihen liittyvän laitetilan/tilojen sijoittamiseksi ja käyttämiseksi kiinteistöllä. MAANVUOKRASOPIMUS 1. Vuokranantaja Suonenjoen kaupunki PL 13 Y-tunnus: 0208061-4 77601 Suonenjoki 2. Vuokralainen Elisa Oyj PL 40 Y-tunnus 0116510-6 00061 ELISA 3. Vuokrakohde Sopimuksen liitteenä (liite

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (1) 67 Asianro HUS/3084/2017

Pöytäkirja 1 (1) 67 Asianro HUS/3084/2017 Pöytäkirja 1 (1) 67 Asianro HUS/3084/2017 Töölön sairaalan kiinteistön myynti ja takaisinvuokraus Selostus HUS-kuntayhtymä omistaa Helsingin Töölössä kiinteistön 91-14-479-5, jolla sijaitsee Töölön sairaala.

Lisätiedot

Suostumuksen antaminen YIT Rakennus Oy:lle rakentamattomien alueiden luovuttamiseen eräiden yhtiöiden osakekauppojen yhteydessä

Suostumuksen antaminen YIT Rakennus Oy:lle rakentamattomien alueiden luovuttamiseen eräiden yhtiöiden osakekauppojen yhteydessä Kaupunginhallitus 435 20.10.2014 Suostumuksen antaminen YIT Rakennus Oy:lle rakentamattomien alueiden luovuttamiseen eräiden yhtiöiden osakekauppojen yhteydessä 1097/00.04.02.01/2014 KH 435 Valmistelija/lisätiedot:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus 0201256-6 PL 2200, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI

Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus 0201256-6 PL 2200, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI KAUPPAKIRJA LUONNOS MYYJÄ Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus 0201256-6 PL 2200, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI OSTAJA Kiinteistö Oy Kasarmikatu 21 Y-tunnus 2683399-1 Eteläesplanadi

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 74. 74 Nokkalan venesataman kahvila- ja ravintolapaikan vuokraaminen KF-Restaurants Oy:lle perustettavan yhtiön lukuun

Espoon kaupunki Pöytäkirja 74. 74 Nokkalan venesataman kahvila- ja ravintolapaikan vuokraaminen KF-Restaurants Oy:lle perustettavan yhtiön lukuun 11.08.2014 Sivu 1 / 1 1997/02.07.00/2014 74 Nokkalan venesataman kahvila- ja ravintolapaikan vuokraaminen KF-Restaurants Oy:lle perustettavan yhtiön lukuun Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh.

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 5

Espoon kaupunki Pöytäkirja 5 11.01.2016 Sivu 1 / 1 5571/2015 02.07.00 5 Teollisuustontin vuokraaminen Scanoffice Oy:lle perustettavan kiinteistöosakeyhtiön lukuun Juvanmalmilta, kortteli 85129 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen,

Lisätiedot

ESISOPIMUS KIINTEISTON KAUPASTA

ESISOPIMUS KIINTEISTON KAUPASTA ESISOPIMUS KIINTEISTON KAUPASTA KAUPAN OSAPUOLET Talla esisopimuksella osapuolet sopivat myohemmin tehtavasta kiinteiston kaupasta seuraavasti: Myyja Ostaja Ferraria Oy Ab Y-tunnus 0107936-3 10470FISKARS

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 7. Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh

Espoon kaupunki Pöytäkirja 7. Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh 12.01.2015 Sivu 1 / 1 5499/02.07.00/2014 7 Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta, kortteli 85127 tontti 3 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. 046 877 1881 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh 07.03.2016 Sivu 1 / 1 860/2016 02.07.00 29 Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta, kortteli 85127 tontti 3 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. 046 877 1881 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 89. 89 Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta Mertsin Auto- ja Kiinteistö Oy:lle, kortteli 85127 tontti 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 89. 89 Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta Mertsin Auto- ja Kiinteistö Oy:lle, kortteli 85127 tontti 1 23.09.2013 Sivu 1 / 1 3983/02.07.00/2013 89 Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta Mertsin Auto- ja Kiinteistö Oy:lle, kortteli 85127 tontti 1 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. (09)

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/2013 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 160 18.09.2013. 160 Asianro 6727/10.00.02/2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/2013 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 160 18.09.2013. 160 Asianro 6727/10.00.02/2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja /2013 1 (1) 0 Asianro 6727/10.00.02/2013 Tonttien vuokraaminen Männistön kaupunginosan korttelista 9 Kiinteistöjohtaja Jari Kyllönen Maaomaisuuden hallintapalvelut Taustaa Kuopion

Lisätiedot

ilmoitettiin tonttiosaston internet-sivujen lisäksi Helsingin Sanomissa, Hufvudstads-bladetissa ja Metrossa.

ilmoitettiin tonttiosaston internet-sivujen lisäksi Helsingin Sanomissa, Hufvudstads-bladetissa ja Metrossa. 1 MUISTIO / KN Tontin (ALY) ja sillä sijaitsevan rakennuksen myynti (sr-2) State Control Oy:lle perustettavan As Oy Helsingin Konstaapeli Spaakin lukuun (Vanhakaupunki, tontti 27930/2) Vanhankaupungintie

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 158. Kaupunginhallitus 16.05.2016 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 158. Kaupunginhallitus 16.05.2016 Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 16.05.2016 Sivu 1 / 1 1950/2016 02.07.00 Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto 49 9.5.2016 158 Kiinteistöosakeyhtiön myynti LVI-Wabek Oy:lle Koskelosta, kortteli 82001

Lisätiedot

Käydyissä keskusteluissa esiin nousseen ns. Korolaisen talon kiinteistön koko on m 2. Tontilla on osittain suojeltu rakennus.

Käydyissä keskusteluissa esiin nousseen ns. Korolaisen talon kiinteistön koko on m 2. Tontilla on osittain suojeltu rakennus. Yhtymähallitus 73 24.08.2016 Yhtymähallitus 12 11.01.2017 Yhtymähallitus 57 30.05.2018 Yhtymähallitus 69 13.06.2018 PIENTALOJEN RAKENTAMINEN OPETUSTYÖNÄ YHALL 24.08.2016 73 Valmistelija: Kari Puumalainen

Lisätiedot

AIESOPIMUS LIITTYEN KAUPPAKESKUS LIPPULAIVAN JA SITÄ YMPÄRÖIVÄN ALUEEN KEHITTÄMISEEN OSAPUOLINA CITYCON FINLAND OY, KIINTEISTÖ OY LIPPULAIVA

AIESOPIMUS LIITTYEN KAUPPAKESKUS LIPPULAIVAN JA SITÄ YMPÄRÖIVÄN ALUEEN KEHITTÄMISEEN OSAPUOLINA CITYCON FINLAND OY, KIINTEISTÖ OY LIPPULAIVA LUONNOS 2111201 AIESOPIMUS LIITTYEN KAUPPAKESKUS LIPPULAIVAN JA SITÄ YMPÄRÖIVÄN ALUEEN KEHITTÄMISEEN OSAPUOLINA CITYCON FINLAND OY, KIINTEISTÖ OY LIPPULAIVA JA ESPOON KAUPUNKI (ITSENSÄ JA LÄNSIMETRO OY:N

Lisätiedot

PORVOO Maapolitiikka. Tarjouspyyntö 15.5.2015. Toukovuoren ostotarjouskilpailu tontit 13-6004-1, 13-6004-2, 13-6004-3, 13-6004-4

PORVOO Maapolitiikka. Tarjouspyyntö 15.5.2015. Toukovuoren ostotarjouskilpailu tontit 13-6004-1, 13-6004-2, 13-6004-3, 13-6004-4 PORVOO Maapolitiikka Tarjouspyyntö 15.5.2015 Toukovuoren ostotarjouskilpailu tontit 13-6004-1, 13-6004-2, 13-6004-3, 13-6004-4 1 1. Yleistä... 2 2. Kilpailun kohde... 4 Tontit... 4 Asemakaava ja rakennustapaohje...

Lisätiedot

Teollisuustontin myynti / Pirkanmaan PR-Rakennus Oy omaan, perustetun tai perustettavan yhtiön lukuun

Teollisuustontin myynti / Pirkanmaan PR-Rakennus Oy omaan, perustetun tai perustettavan yhtiön lukuun Kaupunginhallitus 115 24.03.2014 Kaupunginvaltuusto 41 14.04.2014 Teollisuustontin myynti / Pirkanmaan PR-Rakennus Oy omaan, perustetun tai perustettavan yhtiön lukuun 155/52.520/2014 KAUPHALL 24.03.2014

Lisätiedot

1) Helsingin kaupunki (jota edustaa kiinteistölautakunta, Y- tunnus ) seuraavien kiinteistöjen omistajana:

1) Helsingin kaupunki (jota edustaa kiinteistölautakunta, Y- tunnus ) seuraavien kiinteistöjen omistajana: 1(6) RASITESOPIMUS 1 Osapuolet 1) Helsingin kaupunki (jota edustaa kiinteistölautakunta, Y- tunnus 01256-6 ) seuraavien kiinteistöjen omistajana: a. Ohjeellinen tontti 27930/2, joka muodostuu kiinteistöstä

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 58

Espoon kaupunki Pöytäkirja 58 01.06.2015 Sivu 1 / 1 5502/02.07.00/2014 58 Tontin ja maanalaisen alueen vuokraaminen Gumbölestä sekä tontin laajennuksen vuokraaminen Muuralasta Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymälle (HSY),

Lisätiedot

KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA

KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA 2 (5) 1 OSAPUOLET 1.1 Myyjä Kannuksen kaupunki (Y-tunnus: 0178455-6 ) 1.2 Ostaja Kokkolan kaupunki (Y-tunnus 0179377-8 ) 2 SOPIMUKSEN

Lisätiedot

HAKEMUS 16.1 0.2007. Tarvittaessa lisätietoja asiassa antaa Jouni Puhakka, gsm 040-50 6363 8 tai jouni.puhakka@lindstro~ninvest.fi.

HAKEMUS 16.1 0.2007. Tarvittaessa lisätietoja asiassa antaa Jouni Puhakka, gsm 040-50 6363 8 tai jouni.puhakka@lindstro~ninvest.fi. * Lindström v HAKEMUS C-?,!. "Q-$:j.,.c*,.g./ew- 16.1 0.2007 HELSINGIN KAUPUNGINHALLITUKSELLE Lindström Oy suunnittelee Konalassa osoitteessa Ristipellontie 14, Helsinki sijaitsevan palvelukeskuskiinteistönsä

Lisätiedot

*Korjattu 23.10.2015 kohtaan Maaperä korttelit oikeiksi ja korjattu luovutussopimuksiin oikea ympäristönsuojelulaki.

*Korjattu 23.10.2015 kohtaan Maaperä korttelit oikeiksi ja korjattu luovutussopimuksiin oikea ympäristönsuojelulaki. Tarjouspyyntö Tietolan alueen tonttien luovutuksesta *Korjattu 23.10.2015 kohtaan Maaperä korttelit oikeiksi ja korjattu luovutussopimuksiin oikea ympäristönsuojelulaki. Tarjouspyynnön sisältö Yleistä

Lisätiedot

KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS LUONNOS kh 23.3.2015 kv 30.3.2015

KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS LUONNOS kh 23.3.2015 kv 30.3.2015 KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS LUONNOS kh 23.3.2015 kv 30.3.2015 1(5) KAUPAN OSAPUOLET Myyjä: Ostaja: Vihdin kunta (jäljempänä kunta) PL 13 03101 Nummela Y-tunnus: 0131905-6 Pohjola Rakennus Oy Uusimaa /

Lisätiedot

SOVINTOSOPIMUS 1. OSAPUOLET. (1.1) Hailuodon kunta ( ) (jäljempänä Kunta ) (1.2) Oulun Rakennusteho Oy ( ) (jäljempänä Rakennusteho )

SOVINTOSOPIMUS 1. OSAPUOLET. (1.1) Hailuodon kunta ( ) (jäljempänä Kunta ) (1.2) Oulun Rakennusteho Oy ( ) (jäljempänä Rakennusteho ) SOVINTOSOPIMUS 1. OSAPUOLET (1.1) Hailuodon kunta (0184918-8) (jäljempänä Kunta ) (1.2) Oulun Rakennusteho Oy (1000124-2) (jäljempänä Rakennusteho ) (1.3) Kiinteistö Oy Marjaniemen Helmi (2438766-8) (jäljempänä

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 176 24.09.2014. 176 Asianro 5990/10.00.02.00/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 176 24.09.2014. 176 Asianro 5990/10.00.02.00/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2014 1 (1) 176 Asianro 5990/10.00.02.00/2014 Asuntotontin 297-33-5-1 (Kärängänkatu 2) myynti / Rakennusliike Lapti Oy Kiinteistöjohtaja Jari Kyllönen Maaomaisuuden hallintapalvelut

Lisätiedot

Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus ) Kauniaistentie 10, Kauniainen. jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki

Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus ) Kauniaistentie 10, Kauniainen. jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki MAANKÄYTTÖSOPIMUS 1 SOPIJAOSAPUOLET Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) Kauniaistentie 10, 02700 Kauniainen jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki ja Kiinteistö Oy Kauniaisten Asematie 13 (Y-tunnus

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 56. 56 Asuntotontin myynti TA-Asumisoikeus Oy:lle Kauklahdesta, korttelin 44058 tontti 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 56. 56 Asuntotontin myynti TA-Asumisoikeus Oy:lle Kauklahdesta, korttelin 44058 tontti 1 01.06.2015 Sivu 1 / 1 2561/02.07.00/2015 56 Asuntotontin myynti TA-Asumisoikeus Oy:lle Kauklahdesta, korttelin 44058 tontti 1 Valmistelijat / lisätiedot: Henry Laine, puh. 050 395 2151 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Savonlinnasali Oy:n hakemus euron omavelkaisen lainan takaukseen

Savonlinnasali Oy:n hakemus euron omavelkaisen lainan takaukseen Kaupunginhallitus 78 02.03.2015 Kaupunginvaltuusto 9 30.03.2015 Kaupunginhallitus 280 08.06.2015 Kaupunginvaltuusto 51 15.06.2015 Savonlinnasali Oy:n hakemus 350 000 euron omavelkaisen lainan takaukseen

Lisätiedot