Kalustovaatimukset, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kalustovaatimukset, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne"

Transkriptio

1 Kalustovaatimukset, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Cityliikenteen tarjouskilpailu 2016 Linja-autokalustoa koskevat vaatimukset Diaarinumero TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2. Kalustovaatimukset 1(6) Tässä asiakirjassa on cityliikenteen kaluston yleiset vaatimukset. Kalustoa koskevat vaatimukset liitetään osaksi erikseen tehtävää liikennöintisopimusta. 1 Yleistä Cityliikenteen linjoilla käytettävien autojen tulee olla auton tyypin, varustuksen ja ulkonäön osalta yhdenmukaisia. Liikennöitsijän tulee varmistaa kaluston saatavuus huolto-, korjaus- ja rikkoontumistilanteissa sekä muissa vastaavissa tilanteissa. Tarjouspyynnön mukaisen cityliikenteen hoitaminen edellyttää liikennöitsijältä vähintään neljää (4) linja-autoa, joista yksi toimii vara-autona. Cityliikenteessä käytettävän linja-autokaluston, sen varustelun ja informaation on täytettävä yleiset Suomessa noudatettavat lainsäädännön vaatimukset sekä vähintään seuraavat vaatimukset: 2 Autojen mitat - Autojen pituus saa olla enintään mm. - Autojen leveys saa olla enintään mm. - Autojen korkeuden tulee olla sellainen, että autolla voidaan kaikkina vuodenaikoina ajaa sää- ja keliolosuhteet huomioon otettuna sellaisen alikulun alitse, jonka vapaa-aukon korkeus on mm. - Matkustamon seisontakorkeuden tulee olla vähintään 1900 mm. 3 Paikkamäärä ja istuimet - Istumapaikkoja on oltava vähintään Kokonaispaikkamäärän on oltava vähintään Auton matkustajille tarkoitetun matalalattiatilan tulee olla sen suuruinen, että pyörätuolin ja lastenvaunun kyydissä ollessa vähintään 3 henkilöä voi myös istua matalalattiaosuuden istumapaikoilla. 4 Ovet - Autossa tulee olla kaksi matkustamon ovea, joista vähintään toisen vapaaaukon leveys tulee olla vähintään 900 mm (leveä ovi). Lastenvaunu- ja invapaikoille on oltava esteetön kulku leveältä ovelta.

2 Kalustovaatimukset 2(6) 5 Vaunuun nouseminen ja autojen lattia - Autojen on oltava pääosin matalalattiaisia. - Autojen matalalattiaosan lattiatason enimmäiskorkeus on 350 mm etuoven kohdalla. - Askelkorkeus ei saa ylittää 250 mm:ä takaovella. - Etu- ja takaoven välillä ei saa olla porrasta. 6 Käytävän leveys - Autojen sisäkäytävän tulee olla mahdollisimman väljä. Vähimmäisvaatimuksena on, että pyörätuolipaikkojen/lastenvaunupaikkojen käyttö ei estä autossa jalkaisin tapahtuvaa liikkumista 7 Invasilta - Autossa tulee olla invasilta. 8 Lastenvaunu- ja pyörätuolitila - Autoissa tulee olla tilaa kahdelle lastenvaunulle tai pyörätuolille. - Vähintään yksi paikka tulee olla varustettu pyörätuolien kiinnitysvarustuksella (rekisteröity pyörätuolipaikka) sekä pyörätuoliasiakkaan kiinnittämiseen tarkoitetulla turvavyöllä. - Lastenvaunutilan vapaa pituus on oltava vähintään mm. - Paikat on merkittävä. 9 Paikat liikuntaesteisille ja ikääntyneille - Liikuntaesteisille ja ikääntyneille on varattava kaksi paikkaa matalalattiatilasta. Paikat on merkittävä. 10 Painonapit - Istumapaikkojen läheisyyteen sijoitetaan pysähtymispainonappeja siten, että jokaiselta istuimelta ylettyy helposti antamaan pysähtymismerkin. Lisäksi pysähtymisnappeja on sijoitettava poistumisovien läheisyyteen. - Pyörätuolipaikan sekä liikuntaesteisille ja ikääntyneille osoitettujen paikkojen läheisyyteen on sijoitettava painonappi siten, että pysähtymismerkin voi antaa kyseiseltä paikalta. 11 Tukitangot ja kahvat - Koko matkustamo on varustettava liikkumista helpottavilla tartunta- ja tukikaiteilla. 12 Ovien turvalaitteet - Ovet on varustettava sellaisella turvalaitteella, että oven sulkeutuessa matkustaja ei jää oven väliin.

3 Kalustovaatimukset 3(6) 13 Valo- ja ohjekilvet - Autoissa tulee olla auton pysähtymistä ilmaiseva merkkivalo varustettuna äänimerkillä. Merkkivalo tulee sijoittaa siten, että se on matkustajille hyvin nähtävissä. 14 Linjatunnusta osoittavat kilvet - Autojen ulkopuolella muuttuvan informaation sähköiset näytöt on sijoitettava eteen, molemmille sivuille ja taakse. Näyttöjen tekstin tulee erottua hyvin sekä valoisana (kirkkaana) että pimeänä aikana. Linjatunnuksena tulee käyttää kirjoitusmuotoa City A. Auton eteen tulee kirjoittaa linjatunnuksen: City A lisäksi linjan lähtöpaikka ja päämäärä, esimerkiksi: Toripakka - Värttö. Sivuilla ja takana tulee esittää pelkkä linjatunnus: City A, City B tai City C. 15 Rahastuslaitteet - Kaikissa ajoneuvoissa tulee olla tilaajan lippu- ja maksujärjestelmään soveltuvat rahastuslaitteet ja matkakorttien lukulaitteet. Autoissa tulee pystyä myymään Tilaajan määrittämiä lipputuotteita ja rekisteröimään matkoja Tilaajan määritysten mukaisesti. - Liikennöitsijä vastaa rahastuslaitteista ja lippu- ja maksujärjestelmään liittyvistä tehtävistä ja vastuista liikennöintisopimuksen mukaisesti. - Ajoneuvolaitteen tulee tukea Waltti -dokumentaation mukaista etäluettavien korttien käsittelyä, käyttäen Waltti -taustajärjestelmästä saatuja parametrejä ja kyettävä tuottamaan ajoneuvotapahtumista dokumentaation mukaisia tapahtumia Waltti -taustajärjestelmään. Luotettavaan ja sujuvaan tiedonsiirtoon taustajärjestelmän ja ajoneuvolaitteiden välillä tarvittavan vasteajan saavuttamiseksi tulee ajoneuvolaite olla yhdistetty vähintään 3G teknologiaa tai sitä nopeampaa tiedonsiirtoa käyttäen ajoneuvolaitevalmistajan taustajärjestelmään tai suoraan Waltin taustajärjestelmään. Ajoneuvolaitteen tulee olla muistikapasiteetiltaan ja prosessoriteholtaan kyvykäs käsittelemään Waltin rajapinnasta saatavia toimenpidelistoja kuten korttiensulkulista, latauslista ja muita tuotelistoja. - Tarkempi lippu- ja maksujärjestelmän tekninen rajapintakuvaus on saatavana TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:ltä osoitteesta info@lmj.fi. - Ajoneuvolaitteiden tulee pystyä Waltti korttien lisäksi käsittelemään Matkahuollon valtakunnallisten lipputuotteiden käyttötapahtumia. Tapahtumat tulee siirtää Matkahuollon tietojärjestelmään Matkahuollon määritysten mukaisesti. 16 Matkustajainformaatiolaitteet

4 Kalustovaatimukset 4(6) - Liikennöitsijällä on velvollisuus sijoittaa autoihin Tilaajan määrittämiä ja hankkimia informaatiojärjestelmälaitteita. - Liikennöitsijä vastaa laitteiden asentamiseen ja käyttöön liittyvistä tehtävistä ja vastuista liikennöintisopimusluonnoksessa edellytetyllä tavalla. - Liikennöitsijän vastaa sähköiseen matkustajainformaatioon ja liikennevaloetuuksiin liittyvien Tilaajan hankkimien ajoneuvolaitteiden (myös mahdollisen korvaavan laitteen tai uusien laitteiden) asentamisesta autoihin ja käytöstä tilaajan antamien ohjeiden mukaisesti. Tarvittavien sähkökaapeleiden hankinta kuuluu liikennöitsijälle. - Liikennöitsijä on velvollinen sijoittamaan linja-autoihin sopimuskauden aikana muita maksu- ja informaatiolaitteita (esimerkiksi sisänäytöt) ja huolehtimaan niiden asennuksesta ja sähkönsiirrosta. Liikennöitsijä on velvollinen huolehtimaan muiden maksu- ja informaatiolaitteiden tiedonsiirtokustannuksista siinä tapauksessa, että ne ovat kytkettävissä maksujärjestelmän tiedonsiirtoon. - Liikennöitsijä vastaa hänen käyttöönsä luovutetuista laitteista ja on velvollinen hankkimaan korvaavan laitteen, mikäli laite katoaa tai särkyy huolimattomasta käytöstä johtuen tai liikennevahingossa tai palo- tai varkaustilanteessa. 17 Mainos- ja infopinnat sisällä - Autoissa on oltava sisällä kuljettajan takana olevassa seinässä ja autojen keskiosassa ikkunan yläreunassa tai ikkunoiden yläpuolella katon ja seinän taitekohdassa tilaa liikenteen reitti- ja aikataulutiedoille - Autoissa on oltava jakeluteline tai kotelo aikatauluesitettä varten. Se tulee sijoittaa auton etuosaan matkustajien kulkureitin varrelle ja kuljettajan ulottuville. Koteloon tulee mahtua A5-kokoinen materiaali. 18 Alkolukko - Kaikissa ajoneuvoissa tulee olla alkolukko ajonestolaitteena. 19 Ilmanvaihto/ ilmastointi - Autojen on sovittava kaikkien ominaisuuksiensa puolesta pohjoiseen ilmastoon. Autoissa tulee olla lämmitys- ja ilmastointijärjestelmät, joilla matkustamon lämpötila voidaan pitää miellyttävänä. 20 Ikä - Autojen ikä lasketaan vuosissa yhden desimaalin tarkkuudella siten, että - Auton ikä = Tarkastelupäivä Käyttöönottopäivä - Käyttöönottopäivä on auton ensimmäinen käyttöönottopäivä Suomessa tai ulkomailla.

5 Kalustovaatimukset 5(6) - Cityliikenteen sopimus aloitetaan uudella kalustolla ( = käyttöönottopäivästä on kulunut enintään kuusi (6) kuukautta) ja liikenne tulee hoitaa ao. kalustolla tai tätä uudemmalla kalustolla koko sopimuskauden ajan mukaan lukien mahdollinen optioaika. - Ostajalla on oikeus tarkistaa autojen ikä. 21 Moottori - Ajoneuvojen tulee täyttää vähintään EURO VI-päästöluokan vaatimukset. 22 Paloturvallisuus - Moottori- ja lisälämmitystilat on varustettava riittävällä määrällä sammutusaukkoja. 23 Auton tunnisteet ja tilaajavärit - Autojen ulkonäön tulee olla yhdenmukainen ja cityliikenteen visuaalisen ilmeen mukainen ilmeluonnoksessa kuvatulla tavalla. Tilaaja määrittelee ilmeen värit. Ilmeen teippausosuudet on toteutettava autojen koriin säänkestävällä, ajoneuvoteippauksiin tarkoitetulla tarrakalvolla. Autojen ikkunoiden kohdalla on käytettävä rasteroitua tarraa, josta näkee läpi ulospäin. - Teippauksen lopullinen sijainti ja koko määritellään auton korimallin selvittyä, jolloin liikennöitsijän tulee laatia teippauksesta luonnosehdotus ja hyväksyttää se tilaajalla. - Tilaaja voi kustannuksellaan asentaa kalustoon mainoksia ulkopintaan ja sisälle. - Tilaaja voi sopimuskauden aikana muuttaa tilaajaväriohjetta tai yksittäisen auton tilaajaväriä. Tällaiset käytössä olevia autoja koskevat väri- ja teippausmuutokset maksaa tilaaja. 24 Mainospaikat - Tilaaja voi sopimuskauden aikana toteuttaa linja-autossa, sisä- ja ulkotiloissa, joukkoliikenteen ja joukkoliikenteen ja yhteistyötahojen yhteistä markkinointia ja mainontaa. Mahdolliset väri- ja teippausmuutokset maksaa tilaaja.

6 Kalustovaatimukset 6(6) 25 Tilaajavärin luonnos Alla on esitetty alustava luonnos citybussin tilaajaväristä.

OULUN TOIMIVALTA-ALUEEN LINJA-AUTOLIIKENNE Liite 2. Kalustovaatimukset 1(8)

OULUN TOIMIVALTA-ALUEEN LINJA-AUTOLIIKENNE Liite 2. Kalustovaatimukset 1(8) OULUN TOIMIVALTA-ALUEEN LINJA-AUTOLIIKENNE Liite 2. Kalustovaatimukset 1(8) Täydennetty 3.9.2013 Muutokset: Lisätään uusi kohta 2.1.1. Lisävaatimukset lentoasemaliikenteessä käytettävälle kalustolle Linjoilla

Lisätiedot

LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET

LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET LIITE 4 KASELY/268/2016 23.2.2016 LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET SISÄLTÖ 1. Laatukuvaus 2. Liikenteen laatuvaatimukset ja niihin sitoutuminen 2.1 Palvelun laatu 2.2 Liikennöinnin laatu 2.3 Tekninen laatu

Lisätiedot

KAUPUNKILIIKENNELINJA-AUTON JA PIENKA- LUSTON KALUSTOVAATIMUKSET

KAUPUNKILIIKENNELINJA-AUTON JA PIENKA- LUSTON KALUSTOVAATIMUKSET KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 7 KAUPUNKILIIKENNELINJA-AUTON JA PIENKA- LUSTON KALUSTOVAATIMUKSET Posti- ja käyntiosoite Laskutusosoite Puhelin Faksi www.kuopio.fi

Lisätiedot

Palvelun kuvaus, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Palvelun kuvaus, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Palvelun kuvaus, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Cityliikenteen tarjouskilpailu 2016 Diaarinumero TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1. Palvelun kuvaus 1(15) 1 Cityliikenteen linjat Cityliikenteen linjojen

Lisätiedot

MS+ Maaseutuliikenne, lisäpisteet vähimmäiskriteerien päälle (laatuvertailu mukana)

MS+ Maaseutuliikenne, lisäpisteet vähimmäiskriteerien päälle (laatuvertailu mukana) MAASEUTU JA SEUTULIIKENTEIDEN LINJA AUTOJEN KALUSTOVAATIMUKSET (LL, 20.3.) MS Maaseutuliikenne, vähimmäiskriteerit* (vain hintavertailu) Liikenteen tyypittely Maaseutumaiset olosuhteet, reitit pääosin

Lisätiedot

Alueellisen käyttöoikeussopimuksen linja-autoja koskevat kalustovaatimukset, Nurmijärvi

Alueellisen käyttöoikeussopimuksen linja-autoja koskevat kalustovaatimukset, Nurmijärvi UUDELY/xxxx/2017 Etelä-Savo TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5 Alueellisen käyttöoikeussopimuksen linja-autoja koskevat kalustovaatimukset, Nurmijärvi Näitä linja-autokalustoa koskevia vähimmäisvaatimuksia noudatetaan

Lisätiedot

LIITE 6 LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTELMÄN KUVAUS Riihimäen paikallisliikenne

LIITE 6 LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTELMÄN KUVAUS Riihimäen paikallisliikenne LIITE 6 LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTELMÄN KUVAUS Riihimäen paikallisliikenne 1. Lippujärjestelmä... 2 2. Maksujärjestelmä... 2 2.1. Tilaajan vastuut, tehtävät ja oikeudet... 2 2.2. Liikenteenharjoittajan

Lisätiedot

LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET

LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET LIITE 4 KASELY/1268/06.10.02/2013 10.12.2013 LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET SISÄLTÖ 1. Laatukuvaus 2. Liikenteen laatuvaatimukset ja niihin sitoutuminen 2.1 Palvelun laatu 2.2 Liikennöinnin laatu 2.3 Tekninen

Lisätiedot

TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA

TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEEN YLEISKUVAUS... 3 2 MAKSULAITEVAATIMUKSET...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ, OULUN TOIMIVALTA-ALUEEN LINJA-AUTOLIIKENNE Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 2/2013

TARJOUSPYYNTÖ, OULUN TOIMIVALTA-ALUEEN LINJA-AUTOLIIKENNE Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 2/2013 1(8) TARJOUSPYYNTÖ, OULUN TOIMIVALTA-ALUEEN LINJA-AUTOLIIKENNE Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 2/2013 Vastaukset tarjouspyyntöä koskeviin kysymyksiin Kohteet ja aikataulukaudet ajokaudet, onko talvi kouluvuoden

Lisätiedot

Liikenteenharjoittajan toteuttama lippujärjestelmä perustuu kilometritaksaan.

Liikenteenharjoittajan toteuttama lippujärjestelmä perustuu kilometritaksaan. 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa liikenteenharjoittaja tai tämän valtuuttama taho. Järjestelmä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2 KOHDEKUVAUS SEKÄ LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET V. 2016 PYHTÄÄN KOHTEET 1-3

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2 KOHDEKUVAUS SEKÄ LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET V. 2016 PYHTÄÄN KOHTEET 1-3 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2 KOHDEKUVAUS SEKÄ LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET V. 2016 PYHTÄÄN KOHTEET 1-3 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2 PYHTÄÄN KOHTEET 1-3 Päivämäärä 16.9.2015 Laatija Mika Piipponen Hyväksyjä Etelä-Kymenlaakson

Lisätiedot

KOHDE 4. (Hintamalli) 2-vuotinen kohde

KOHDE 4. (Hintamalli) 2-vuotinen kohde Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Dno POPELY/377/06.10.02/2011 9.3.2011 2011/1 KOHDE 4. (Hintamalli) 2-vuotinen kohde KOHTEEN LIITTEET: 1. Aikataulut ja reittikartta 2. Selvitys

Lisätiedot

Tarjous 1 (8) Liite 1 8160-2011. Turun palvelulinjojen P1, P2 ja P3 liikennöinti 26.4.2012 30.6.2020. Sisällys

Tarjous 1 (8) Liite 1 8160-2011. Turun palvelulinjojen P1, P2 ja P3 liikennöinti 26.4.2012 30.6.2020. Sisällys Tarjous 1 (8) Turun palvelulinjojen P1, P2 ja P3 liikennöinti 26.4.2012 30.6.2020 Sisällys 1 Tarjoajan perustiedot...2 2 Perustiedot tarjousyhteenliittymän ollessa tarjoajana (yhteistarjous)...2 3 Tarjoajan

Lisätiedot

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa liikenteenharjoittaja tai tämän valtuuttama

Lisätiedot

Alueellisen käyttöoikeussopimuksen linja-autoa koskevat kalustovaatimukset, Nurmijärvi

Alueellisen käyttöoikeussopimuksen linja-autoa koskevat kalustovaatimukset, Nurmijärvi UUDELY/2290/2014 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 9 Alueellisen käyttöoikeussopimuksen linja-autoa koskevat kalustovaatimukset, Nurmijärvi Näitä linja-autokalustoa koskevia vaatimuksia noudatetaan Nurmijärven alueellisessa

Lisätiedot

Turun sisäisten linjojen nro 6, 9, 33, 66, 90 ja 91 liikennöinti 26.4.2012 30.6.2022

Turun sisäisten linjojen nro 6, 9, 33, 66, 90 ja 91 liikennöinti 26.4.2012 30.6.2022 Tarjous 1 (10) Turun sisäisten linjojen nro 6, 9, 33, 66, 90 ja 91 liikennöinti 26.4.2012 30.6.2022 Sisällys 1 Tarjoajan perustiedot...2 2 Perustiedot tarjousyhteenliittymän ollessa tarjoajana (yhteistarjous)...2

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5. 1. Viiveajan lippu- ja maksujärjestelmä

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5. 1. Viiveajan lippu- ja maksujärjestelmä TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5. 1. Viiveajan lippu- ja maksujärjestelmä 1 YLEISTÄ... 1 2 LIPPUJÄRJESTELMÄ... 1 2.1 Nykyiset lipputuotteet... 1 2.2 Tasataksa-alueen kaupungin tukemat lipputuotteet ja asiakashinnat

Lisätiedot

Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus

Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus Liite 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus KASELY/349/2014, 1.4.2014 Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa

Lisätiedot

Asiakaspalvelu- ja myyntipiste/-itä tulee olla pääsääntöisesti kaikissa linjan vaikutusalueen kunnissa.

Asiakaspalvelu- ja myyntipiste/-itä tulee olla pääsääntöisesti kaikissa linjan vaikutusalueen kunnissa. 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa liikenteenharjoittaja tai tämän valtuuttama taho. Järjestelmä

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN PAIKALLIS- JA PALVELULIIKENTEEN HANKINTA. Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS

JÄRVENPÄÄN PAIKALLIS- JA PALVELULIIKENTEEN HANKINTA. Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS JÄRVENPÄÄN PAIKALLIS- JA PALVELULIIKENTEEN HANKINTA Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 3 2 PALVELULIIKENTEEN TOIMINTAPERIAATE...

Lisätiedot

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus Liite 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus KASELY/434/2015, 20.3.2015 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. A Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän

Lisätiedot

Tarjouslomake VARELY/1297/2015 LIITE 4: TARJOUSLOMAKE Reitin Turku-Paimio joukkoliikenteen

Tarjouslomake VARELY/1297/2015 LIITE 4: TARJOUSLOMAKE Reitin Turku-Paimio joukkoliikenteen VARELY/1297/2015 LIITE 4: TARJOUSLOMAKE 20.3.2015 Reitin Turku-Paimio joukkoliikenteen Tarjouslomake Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Liikenne ja infrastruktuuri Itsenäisyydenaukio

Lisätiedot

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa liikenteenharjoittaja tai tämän valtuuttama

Lisätiedot

Pyydetyt todistukset ja selvitykset eivät saa olla kolmea (3) kuukautta vanhempia tarjousten viimeisestä jättöpäivästä laskettuna.

Pyydetyt todistukset ja selvitykset eivät saa olla kolmea (3) kuukautta vanhempia tarjousten viimeisestä jättöpäivästä laskettuna. Tarjous 1 (7) Reitin Turku-Lieto-Aura-Pöytyä-Oripää joukkoliikennepalvelut Tarjoamme Varsinais-Suomen ELY-keskukselle reitin Turku-Lieto-Aura-Pöytyä-Oripää liikennöintiä ajalle 1.7.2014 30.6.2017 (+ 3

Lisätiedot

Tarjouspyynnön liite 2.4. Imatran paikallisliikenteen Laatu- ja kalustovaatimukset

Tarjouspyynnön liite 2.4. Imatran paikallisliikenteen Laatu- ja kalustovaatimukset Tarjouspyynnön liite 2.4 Imatran paikallisliikenteen Laatu- ja kalustovaatimukset LAATU- JA KALUSTO- 2(14) Liikennöitsijä sitoutuu hoitamaan kohteen liikennöinnin tämän kuljetuspalvelun laatua määrittelevän

Lisätiedot

LISÄKIRJE N:O 1 ROVANIEMEN KAUPUNGIN JOUKKOLIIKENTEEN KILPAILUTTAMINEN REITILLE ROVANIEMI MUUROLA ROVANIEMI, LISÄKIRJE N:O 1

LISÄKIRJE N:O 1 ROVANIEMEN KAUPUNGIN JOUKKOLIIKENTEEN KILPAILUTTAMINEN REITILLE ROVANIEMI MUUROLA ROVANIEMI, LISÄKIRJE N:O 1 LISÄKIRJE N:O 1 13.4.2016 Dnro 378/2016 Tarjouspyyntö 24.3.2016 ROVANIEMEN KAUPUNGIN JOUKKOLIIKENTEEN KILPAILUTTAMINEN REITILLE ROVANIEMI MUUROLA ROVANIEMI, LISÄKIRJE N:O 1 Rovaniemen kaupunki tekee viitteessä

Lisätiedot

LIPPU JA MAKSUJÄRJESTELMÄN KUVAUS

LIPPU JA MAKSUJÄRJESTELMÄN KUVAUS KASELY/268/2016 Liite 5 23.2.2016 LIPPU JA MAKSUJÄRJESTELMÄN KUVAUS Yleistä Sopimuksen mukaisessa liikenteessä on käytössä viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmä Waltti. Tilaaja ei vielä kuitenkaan itse

Lisätiedot

OSTOLIIKENNE MÄMMENSALMI. Tarjouspyynnön liite nro 1 KOHDEKUVAUS

OSTOLIIKENNE MÄMMENSALMI. Tarjouspyynnön liite nro 1 KOHDEKUVAUS OSTOLIIKENNE MÄMMENSALMI Tarjouspyynnön liite nro 1 KOHDEKUVAUS 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEEN KUVAUS... 3 2 RAHASTUSLAITTEET... 3 3 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET... 4 4 KULJETTAJAN TOIMINNALLE

Lisätiedot

Liikenteenharjoittajan vastuut, tehtävät ja oikeudet

Liikenteenharjoittajan vastuut, tehtävät ja oikeudet Tarjouskilpaulu 2017/1 (VARELY/378/2017) Liite 5 Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset 1 Liikenteenharjoittajan tarjoama lippu- ja maksujärjestelmä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen toimivallassa

Lisätiedot

Mikkelin joukkoliikennepalvelun hankinta Mikkelin paikallisliikenteen kaupunkimaisesta joukkoliikennepalvelusta PALVELUKUVAUS

Mikkelin joukkoliikennepalvelun hankinta Mikkelin paikallisliikenteen kaupunkimaisesta joukkoliikennepalvelusta PALVELUKUVAUS Mikkelin joukkoliikennepalvelun hankinta Mikkelin paikallisliikenteen kaupunkimaisesta joukkoliikennepalvelusta PALVELUKUVAUS Tässä palvelukuvauksessa on kuvattu liikennöinnin toimintaperiaatteet ja vaatimukset

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Sivistysosasto

SAARIJÄRVEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Sivistysosasto LUKUVUONNA 2015 2016 JÄRJESTETTÄVÄN OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta lukuvuonna 2015-2016. Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla

Lisätiedot

LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTELMÄ

LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTELMÄ KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 4 LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTELMÄ Posti- ja käyntiosoite Laskutusosoite Puhelin Faksi www.kuopio.fi PL 1097 (Suokatu 42)

Lisätiedot

Jyväskylän kaupunkiseudun joukkoliikenne. Hankinnan periaatteet

Jyväskylän kaupunkiseudun joukkoliikenne. Hankinnan periaatteet Jyväskylän kaupunkiseudun joukkoliikenne Hankinnan periaatteet 10.4.2013 Hankinnan periaatteet Jaottelu Kohteet Kalusto Autojen väritys ja mainostaminen autoissa Laatupalkkioiden käyttö Palvelurikemaksut

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2.3 KOHDEKUVAUS SEKÄ LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET V. 2016 KOHDE 4: ERILLISKOHDE; KOTKA-HAMINA -NOPEA

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2.3 KOHDEKUVAUS SEKÄ LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET V. 2016 KOHDE 4: ERILLISKOHDE; KOTKA-HAMINA -NOPEA TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2.3 KOHDEKUVAUS SEKÄ LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET V. 2016 KOHDE 4: ERILLISKOHDE; KOTKA-HAMINA -NOPEA TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2.3 KOHDE 4: ERILLISKOHDE; KOTKA-HAMINA -NOPEA Päivämäärä

Lisätiedot

PYHÄNNÄNN KUNTA Manuntie 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 3 92930 Pyhäntä 23.6.2011. Viitaten. Nimi. Pankkiyhteys: Liikenteestä vastaava henkilö

PYHÄNNÄNN KUNTA Manuntie 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 3 92930 Pyhäntä 23.6.2011. Viitaten. Nimi. Pankkiyhteys: Liikenteestä vastaava henkilö Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teemme alla olevan tarjouksen. 1. Tarjoaja Nimi _ Yhteystiedot Pankkiyhteys:

Lisätiedot

REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO

REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO LIITE 1 KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus PL 36,

Lisätiedot

Joukkoliikenne ja sen maksuliikenne

Joukkoliikenne ja sen maksuliikenne Joukkoliikenne ja sen maksuliikenne Waltti Tvv = toimivaltainen viranomainen 1. Matkakorttimaksu (yksikäyttökortti)» Kertaluonteinen maksu» Kirjaus: Myyntituotot tai Liiketoiminnan tuotot (liikelaitos);

Lisätiedot

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 KALUSTOLLE ASETETTAVAT

Lisätiedot

Reittipohjainen käyttöoikeussopimus Yhteenveto ELY-keskusten käyttöön tulevista hankinta-asiakirjamalleista

Reittipohjainen käyttöoikeussopimus Yhteenveto ELY-keskusten käyttöön tulevista hankinta-asiakirjamalleista Reittipohjainen käyttöoikeussopimus Yhteenveto ELY-keskusten käyttöön tulevista hankinta-asiakirjamalleista Laura Langer 1.11.2013 Yhteenvedon tarkoitus Yhteenveto on tarkoitettu liikenteenharjoittajien

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Cityliikenteen tarjouskilpailu 2016 Diaarinumero TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 Tarjouslomake 1(5) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Cityliikenteen tarjouskilpailu

Lisätiedot

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus liikenteenharjoittajan tarjoama lippu- ja maksujärjestelmä

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus liikenteenharjoittajan tarjoama lippu- ja maksujärjestelmä VARELY/920/2017 LIITE 5: ELY-KESKUKSEN LIPPU-JA MAKSUJÄRJESTELMÄKUVAUKSET 27.3.2017 Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu 2017/3 reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista.

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupunkiliikenne kehittyy kokeilujen kautta Paikallisliikennepäivät

Lappeenrannan kaupunkiliikenne kehittyy kokeilujen kautta Paikallisliikennepäivät Lappeenrannan kaupunkiliikenne kehittyy kokeilujen kautta Paikallisliikennepäivät 21.9.2017 Lappeenrannan joukkoliikenne Lappeenrannan kaupunki toimivaltainen viranomainen Kaakkois-Suomen ely-keskus Imatran

Lisätiedot

PALVELULIIKENTEEN HANKINTA

PALVELULIIKENTEEN HANKINTA 16.10.2017 1 (9) KEMIN KAUPUNKI Sosiaali- ja terveyspalvelukeskus Keskuspuistokatu 30 94100 Kemi PALVELULIIKENTEEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde: Tarjouspyyntö koskee palveluliikenteen (Onnikka) hankkimista

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn PSA-liikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen mukaisesti.

Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn PSA-liikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen mukaisesti. 5.9.2013 1 PSA-LIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ 3/2013 Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn PSA-liikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen mukaisesti. Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla

Lisätiedot

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus UUDELY/3927/06.10.02/2013 Uusimaa 8.11.2013 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5 Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus 1. Tarjouspyynnön kohteiden lippu- ja maksujärjestelmät viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmän

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus Liite 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus KASELY/1787/2016, 4.11.2016 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. A Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän

Lisätiedot

Asiakaspalvelu- ja/tai myyntipiste tulee olla pääsääntöisesti kaikissa linjan vaikutusalueen kunnissa.

Asiakaspalvelu- ja/tai myyntipiste tulee olla pääsääntöisesti kaikissa linjan vaikutusalueen kunnissa. Liite 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa liikenteenharjoittaja

Lisätiedot

Sisällys. Liite 7. Lippu-, maksu- ja informaatiojärjestelmä

Sisällys. Liite 7. Lippu-, maksu- ja informaatiojärjestelmä 10.5.2017 Liite 7. Lippu-, maksu- ja informaatiojärjestelmä Sisällys 1 Yleistä... 2 2 Lippujärjestelmä... 2 3 Maksujärjestelmä... 2 3.1 Tilaajan vastuut, tehtävät ja oikeudet... 3 3.2 Liikenteenharjoittajan

Lisätiedot

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus liikenteenharjoittajan tarjoama lippu- ja maksujärjestelmä

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus liikenteenharjoittajan tarjoama lippu- ja maksujärjestelmä VARELY/4110/2016 LIITE 5: ELY-KESKUKSEN LIPPU-JA MAKSUJÄRJESTELMÄKUVAUKSET 12.12.2016 Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu 2016/6 reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista.

Lisätiedot

REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO

REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO POSELY/387/2016 22.3.2016 Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Lisätiedot

KOHTEET 2 JA 3: KOTKAN PAIKALLISLIIKENNE

KOHTEET 2 JA 3: KOTKAN PAIKALLISLIIKENNE TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2.2 KOHDEKUVAUS SEKÄ LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET V. 2016 KOHTEET 2 JA 3: KOTKAN PAIKALLISLIIKENNE TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2.2 Päivämäärä 12.8.2015 Laatija Mika Piipponen Hyväksyjä Etelä-Kymenlaakson

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus Valtioneuvoston asetus ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun asetuksen muuttamisesta Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti muutetaan ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun valtioneuvoston asetuksen (1257/1992)

Lisätiedot

Joukkoliikenteen esteettömyys, Case TKL 25. Esteetön liikkumisympäristö -koulutus, Tampere 1.2.2006

Joukkoliikenteen esteettömyys, Case TKL 25. Esteetön liikkumisympäristö -koulutus, Tampere 1.2.2006 Joukkoliikenteen esteettömyys, Case TKL 25 Esteetön liikkumisympäristö -koulutus, Tampere 1.2.2006 TKL 25 - Selvityksen tavoitteet 2 Tarkastella matkaa ovelta ovelle Matkustajainformaatio ennen matkaa,

Lisätiedot

Viitaten palveluliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen:

Viitaten palveluliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen: TARJOUS - PALVELULIIKENNE Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää liitteen 3.1 mukainen kaavake. Tämän kaavakkeen sijasta tarjoaja voi toimittaa vastaavan kalustoluettelonsa,

Lisätiedot

VOLKSWAGEN CRAFTER KOMBI av 3665 vm. 2016

VOLKSWAGEN CRAFTER KOMBI av 3665 vm. 2016 Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat asennettuna ja sisältävät alv:n 24%. VOLKSWAGEN CRAFTER KOMBI av 3665 vm. 2016 Tehdasverhoilu Carsport 1+8 istuimet ja lisävarustelu Crafter Kombi av. 3665,

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS 1(9) SOSIAALIVIRASTO Tarjouspyyntö nro 1/2011 Liite 1 27.5.2011

HELSINGIN KAUPUNKI HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS 1(9) SOSIAALIVIRASTO Tarjouspyyntö nro 1/2011 Liite 1 27.5.2011 HELSINGIN KAUPUNKI HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS 1(9) SOSIAALIVIRASTON SIJAISHUOLLON JA AVOHOIDON ASIAKKAIDEN KULJETUSTEN PUITEJÄRJESTELYHANKINTA, JONKA KAIKKI EHDOT ON VAHVISTETTU SISÄLLYS 1 HANKINNAN TAUSTA...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 14.06.2014 OUKA/5662/02.08.00/2014

TARJOUSPYYNTÖ 14.06.2014 OUKA/5662/02.08.00/2014 Sivu 1(7) HENKILÖKULJETUSAUTON HANKINTA Oulun tekninen liikelaitos pyytää tarjoustanne kahdesta henkilökuljetusautosta 1 + 8 paikkainen, tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Yleistä Hankinnasta

Lisätiedot

HSL:N ESITYS UUDEN TAKSAVYÖHYKEMUUTOKSEN YHTEYDESSÄ TOTEUTETTAVISTA ERITYISRYHMIEN ALENNUS- JA VAPAALIPPUJEN MUUTOKSISTA Pääkaupunkiseudun

HSL:N ESITYS UUDEN TAKSAVYÖHYKEMUUTOKSEN YHTEYDESSÄ TOTEUTETTAVISTA ERITYISRYHMIEN ALENNUS- JA VAPAALIPPUJEN MUUTOKSISTA Pääkaupunkiseudun HSL:N ESITYS UUDEN TAKSAVYÖHYKEMUUTOKSEN YHTEYDESSÄ TOTEUTETTAVISTA ERITYISRYHMIEN ALENNUS- JA VAPAALIPPUJEN MUUTOKSISTA Pääkaupunkiseudun koordinaatioryhmä MUUTOSESITYKSET/TAUSTAA Erityisryhmien lippusubventio

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA Kurikan kaupunki pyytää tarjousta toimintakeskuksen työntekijöiden kuljetuksista ajalle 1.9.2011-31.8.2012. Mahdollinen vuoden optio. Tarjouskilpailu on avoin

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2.1 KOHDEKUVAUS SEKÄ LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET V. 2016 KOHDE 1: KOTKA-HAMINA

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2.1 KOHDEKUVAUS SEKÄ LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET V. 2016 KOHDE 1: KOTKA-HAMINA TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2.1 KOHDEKUVAUS SEKÄ LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET V. 2016 KOHDE 1: KOTKA-HAMINA TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2.1 KOHDE 1: KOTKA-HAMINA Päivämäärä 12.8.2015 Laatija Mika Piipponen Hyväksyjä

Lisätiedot

Marja-radan liikennepalvelukonsepti

Marja-radan liikennepalvelukonsepti Marja-radan liikennepalvelukonsepti Marja-radan liikennepalvelukonsepti on YTV:n, Vantaan kaupungin, Liikenne- ja viestintäministeriön ja Ratahallintokeskuksen yhteinen projekti. Konsulttina työssä toimivat

Lisätiedot

Kuopion Vehmersalmen ja Nilsiän alueiden

Kuopion Vehmersalmen ja Nilsiän alueiden KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut Joukkoliikenne Kuopion Vehmersalmen ja Nilsiän alueiden joukkoliikenteen kannusteurakkakilpailuihin tulleet kysymykset ja annetut vastaukset

Lisätiedot

LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO

LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO Dno Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus pp.kk.2014 KASELY/1550/06.10.02/2013 20.12.2013 LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Kaakkois-Suomen ELY-keskus Osoite: Käyntiosoite:

Lisätiedot

Puhelin: Sähköpostiosoite: Pankkiyhteys: Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Puhelin: Sähköpostiosoite: Pankkiyhteys: Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero TARJOUS Tarjousasiakirja nro 3. Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla TIISTAIHIN 31.10.2017 klo 12:00 mennessä. Tarjous ei saa olla ehdollinen. Tarjoaja Nimi ja Y-tunnus Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Joukkoliikenteen markkinoiden toiminnan parantamisen kolme tärkeintä kohtaa suurilla kaupunkiseuduilla

Joukkoliikenteen markkinoiden toiminnan parantamisen kolme tärkeintä kohtaa suurilla kaupunkiseuduilla Joukkoliikenteen markkinoiden toiminnan parantamisen kolme tärkeintä kohtaa suurilla kaupunkiseuduilla Case pääkaupunkiseutu PLL ry:n vuosikokous 22.3.2012 Markku Tinnilä ja Jukka Kallio Perusteesi Joukkoliikenteen

Lisätiedot

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi 1 Parikkalan kunta Sivistyslautakunta Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT ALFAMODUL NORDIC. Valmistaja: EDI Mobile Systems

TEKNISET TIEDOT ALFAMODUL NORDIC. Valmistaja: EDI Mobile Systems TEKNISET TIEDOT ALFAMODUL NORDIC Valmistaja: EDI Mobile Systems 1.11.2011 1 Sisällys Sisällys... 2 1. Keskeiset tiedot... 3 Käyttöominaisuudet... 3 2. Mitat ja painot... 3 3. Suunnitteluvaatimukset...

Lisätiedot

LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO

LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus KASELY/268/2016 23.2.2016 LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Kaakkois-Suomen ELY-keskus Osoite: Käyntiosoite: Salpausselänkatu 22

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ POHJANLINNUN KOULUKULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ POHJANLINNUN KOULUKULJETUKSISTA SAVONLINNAN KAUPUNKI Sivu 1 TARJOUSPYYNTÖ POHJANLINNUN KOULUKULJETUKSISTA Pyydämme tarjoustanne Pohjanlinnun koulukuljetusten hoitamisesta. Kyse on Savonlinnan kaupungin vammaishuollon erityisoppilaista.

Lisätiedot

Viitaten. julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teemme alla olevan tarjouksen. Nimi. Y-tunnus: Pankkiyhteys:

Viitaten. julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teemme alla olevan tarjouksen. Nimi. Y-tunnus: Pankkiyhteys: Tilausliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teemme alla olevan tarjouksen. 1. Tarjoaja Nimi Yhteystiedot Y-tunnus: Pankkiyhteys:

Lisätiedot

Jyväskylän kaupunkiseudun joukkoliikenne

Jyväskylän kaupunkiseudun joukkoliikenne Jyväskylän kaupunkiseudun joukkoliikenne Miksi uudistus? - EU:n palvelusopimusasetus - Joukkoliikennelaki (2009) Toimijat 1.7.2014 alkaen Joukkoliikennejaosto - joukkoliikenteen toimivaltainen viranomainen

Lisätiedot

KURIKAN KAUPUNGIN JURVAN ALUEEN PALVELULIIKENTEEN TARJOUSKILPAILUN EHDOT

KURIKAN KAUPUNGIN JURVAN ALUEEN PALVELULIIKENTEEN TARJOUSKILPAILUN EHDOT Liite 1 KURIKAN KAUPUNGIN JURVAN ALUEEN PALVELULIIKENTEEN TARJOUSKILPAILUN EHDOT 1. Liikenneluvan voimassaolo Tarjoajalla tulee olla tarjousta jättäessään henkilöliikenteen harjoittamiseen oikeuttava liikennelupa.

Lisätiedot

LAATULUPAUS A.LAMMINMÄKI OY

LAATULUPAUS A.LAMMINMÄKI OY LAATULUPAUS A.LAMMINMÄKI OY 1 Sisällysluettelo 1. Johdanto 3 2. Liikennepalveluja koskeva laatulupaus...3 2.1 Tarjottavat liikennepalvelut.2 2.2 Palveluista ja niidenmuutoksista tiedottaminen 4 2.3 Käytössä

Lisätiedot

Kuopion toimivalta-alueen maaseutuliikenteen kannusteurakkasopimusten tarjouskilpailua koskevia kysymyksiä ja vastauksia / 20.12.

Kuopion toimivalta-alueen maaseutuliikenteen kannusteurakkasopimusten tarjouskilpailua koskevia kysymyksiä ja vastauksia / 20.12. Kuopion toimivalta-alueen maaseutuliikenteen kannusteurakkasopimusten tarjouskilpailua koskevia kysymyksiä ja vastauksia / 20.12.2013 Kysymys 1: Maaseutuliikenne kilpailutetaan kannusteurakkana. Erityisesti

Lisätiedot

Linja-autokalustoa koskevat vaatimukset Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Linja-autokalustoa koskevat vaatimukset Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Linja-autokalustoa koskevat vaatimukset Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero OUKA/5307/08.01.00/2016 1 Yleistä Liite 2 Kalustovaatimukset 1(5)

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO

REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO Liite 1. POSELY/1773/06.10.02/2013 Käyttöoikeussopimusmalli Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Pohjois-Savon elinkeino-,

Lisätiedot

Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus

Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus UUDELY/2290/2014 Uusimaa TARJOUSPYYNNÖN LIITE 7 Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 1. Tarjouspyynnön kohteiden lippu- ja maksujärjestelmä viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmän viiveaikana Yleistä Viiveaikana

Lisätiedot

KUOPION LIIKENNE VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE 3.6.2013 1.6.2014

KUOPION LIIKENNE VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE 3.6.2013 1.6.2014 KUOPION LIIKENNE VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE 3.6.2013 1.6.2014.. EDULLISET NÄYTTÖ- JA MATKAKORTIT VARKAUS-KORTTI Kelpaa Varkauden kaupungin alueella. Voimassa 30 päivää ensimmäisestä käytöstä. Rajaton

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TAMPEREEN SISÄISTEN LINJOJEN LIIKENNÖINNISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TAMPEREEN SISÄISTEN LINJOJEN LIIKENNÖINNISTÄ Kaupunkiympäristön kehittäminen Joukkoliikenne TARJOUSPYYNTÖ TAMPEREEN SISÄISTEN LINJOJEN LIIKENNÖINNISTÄ Tarjouskilpailu 1/2009 Diaarinumero: TRE: 7214/02.07.01/2009 Tampereen kaupungin yhdyskuntalautakunta

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 53 30.10.2014. 53 Asianro 6085/08.01.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 53 30.10.2014. 53 Asianro 6085/08.01. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (1) 53 Asianro 6085/08.01.00/2014 Waltti-lippujärjestelmän myyntiperiaatteita Suunnittelupäällikkö Mervi Heiskanen Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Joukkoliikennelautakunta

Lisätiedot

Liite 1. Palvelutasokartta. Pohjois-Savon ELY-keskuksen toimivalta-alueen joukkoliikenteen palvelutasotavoite

Liite 1. Palvelutasokartta. Pohjois-Savon ELY-keskuksen toimivalta-alueen joukkoliikenteen palvelutasotavoite Liite 1. Palvelutasokartta Pohjois-Savon ELY-keskuksen toimivalta-alueen joukkoliikenteen palvelutasotavoite 2018-2020 V (vuoroväli arkisin 60-120min, iltavuoroja, lauantai- ja sunnuntaivuoroja tarpeen

Lisätiedot

Suomen Paikallisliikenneliiton vuosikokousseminaari 2016

Suomen Paikallisliikenneliiton vuosikokousseminaari 2016 Suomen Paikallisliikenneliiton vuosikokousseminaari 2016 Antti Norrlin konsernijohtaja METSÄPIETILÄ OY konsernin hallintopalvelut henkilöstö 52 omistaa tytäryhtiöiden osakekannat HELSINGIN BUSSILIIKENNE

Lisätiedot

Joukkoliikenteen kaluston laatututkimus (JOLA) Kevät 2019 HSLH

Joukkoliikenteen kaluston laatututkimus (JOLA) Kevät 2019 HSLH Joukkoliikenteen kaluston laatututkimus (JOLA) Kevät 9 HSLH 7.8.9 Esittäjän nimi 8.8.9 Kaluston laatututkimus JOLA Kaluston laatututkimus toteutetaan havainnointina liikenteessä olevissa kulkuneuvoissa

Lisätiedot

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus Liite 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus KASELY/550/2016, 14.4.2016 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. A Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän

Lisätiedot

Itsenäiseen elämään LINJA-AUTOLLA MATKUSTAMINEN. Ruotonen Leena & Joona- Vuorenmaa Eeva-M aija

Itsenäiseen elämään LINJA-AUTOLLA MATKUSTAMINEN. Ruotonen Leena & Joona- Vuorenmaa Eeva-M aija Itsenäiseen elämään 4 LINJA-AUTOLLA MATKUSTAMINEN Ruotonen Leena & Joona- Vuorenmaa Eeva-M aija Sisällys 1. LINJA-AUTOMATKALLA....... 3 2. PAIKALLISLIIKENTEESSÄ LIIKKUMINEN..... 4 3. LINJA-AUTOLLA KAUKOLIIKENTEESSÄ.....

Lisätiedot

KOUVOLAN JOUKKOLIIKENTEEN OSTOSOPIMUS ALKAEN YLEISINFO KAUPUNGISTA JA LIIKENTEESTÄ

KOUVOLAN JOUKKOLIIKENTEEN OSTOSOPIMUS ALKAEN YLEISINFO KAUPUNGISTA JA LIIKENTEESTÄ KOUVOLAN JOUKKOLIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 4.6.2018 ALKAEN YLEISINFO KAUPUNGISTA JA LIIKENTEESTÄ SISÄLTÖ 1. Kouvolan kaupunki 1 2. Kouvolan joukkoliikenne 1 2.1 Matkustajavirta 1 2.2 Reittikartat 1 2.3 Lipputuotteet

Lisätiedot

Bussikorttien latausta ja seutulipun rinnakkaiskortin myyntiä koskeva myyntipalvelu

Bussikorttien latausta ja seutulipun rinnakkaiskortin myyntiä koskeva myyntipalvelu 1 Sopimus LUONNOS Dnro xxxx-2014 xx.xx.2014 Ympäristötoimiala Bussikorttien latausta ja seutulipun rinnakkaiskortin myyntiä koskeva myyntipalvelu 1 Sopimuksen osapuolet Oy Matkahuolto Ab (jäljempänä Matkahuolto)

Lisätiedot

Jyväskylän joukkoliikenteen visuaalinen ilme

Jyväskylän joukkoliikenteen visuaalinen ilme Jyväskylän joukkoliikenteen visuaalinen ilme 08-2013 Sisältö 1. Graafinen ohjeisto 2. Jyväskylän joukkoliikenteen visuaalinen ilme uudistuu 3. Visuaalinen ilme 4. Värit - ulkopinnat - sisäpinnat 5. Merkinnät

Lisätiedot

pp.kk.201x Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja:

pp.kk.201x Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Dno pp.kk.201x Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Osoite: Yliopistonkatu

Lisätiedot

WALTTI-LIPUT KÄYTTÖÖN MIKKELIN KAU- PUNKI- JA MAASEUTULIIKENTEESSÄ 6.6.2016 ALKAEN

WALTTI-LIPUT KÄYTTÖÖN MIKKELIN KAU- PUNKI- JA MAASEUTULIIKENTEESSÄ 6.6.2016 ALKAEN WALTTI-LIPUT KÄYTTÖÖN MIKKELIN KAU- PUNKI- JA MAASEUTULIIKENTEESSÄ 6.6.2016 ALKAEN WALTTI-LIPUT KÄYTTÖÖN MIKKELIN PAIKALLISLIIKEN- TEESSÄ JA MIKKELIN SEUDUN MAASEUTULIIKENTEESSÄ Mikkelin paikallisliikenteessä

Lisätiedot

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus liikenteenharjoittajan tarjoama lippuja

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus liikenteenharjoittajan tarjoama lippuja UUDELY/10240/2017 LIITE 5: ELY-KESKUKSEN LIPPU-JA MAKSUJÄRJESTELMÄKUVAUKSET 18.10.2017 Uudenmaan ELY-keskuksen tarjouskilpailu 2017/6 reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista. Lippu- ja maksujärjestelmien

Lisätiedot

VOLKSWAGEN CRAFTER Kombi av 3665 vm. 2015

VOLKSWAGEN CRAFTER Kombi av 3665 vm. 2015 HINNASTO 1.1.2015 Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat asennettuna ja sisältävät alv:n 24% VOLKSWAGEN CRAFTER Kombi av 3665 vm. 2015 Tehdasverhoiltu Carsport 1+8 istuimet ja lisävarustelu VARUSTELUPAKETIN

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Tarjouslomake 1(8) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero Tarjouslomake, kohde 10 Tarjous jätettävä 26.9.2016 klo 12:00 mennessä Oulun toimivalta-alueen

Lisätiedot

LIITE 9 TARJOUSKIRJE KUOPION KAUPUNKI. KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut

LIITE 9 TARJOUSKIRJE KUOPION KAUPUNKI. KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 9 TARJOUSKIRJE Posti- ja käyntiosoite Laskutusosoite Puhelin Faksi www.kuopio.fi PL 1097 (Suokatu 42) PL 3016 *017 185 111 017

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 3 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

Alueellinen lippujärjestelmäyhteistyö käytännössä

Alueellinen lippujärjestelmäyhteistyö käytännössä Alueellinen lippujärjestelmäyhteistyö käytännössä Suomen Paikallisliikenneliiton iltapäiväseminaari 16.3.2017 Jyväskylän toimivaltainen viranomainen Kunnat: Jyväskylä, Laukaa ja Muurame Väestö: Jyväskylä

Lisätiedot